anoteknolojik ürün, N ez %100 su geçirm aramızdan su sızmaz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "anoteknolojik ürün, N ez %100 su geçirm aramızdan su sızmaz"

Transkript

1 Nanoteknolojik ürün, %100 su geçirmez aramızdan su sızmaz

2 Beton yapıların ömrünü uzatır, yağmur, tuz, yağ ve kimyasal maddeler gibi betonun günlük olarak maruz kaldığı korozyon etkilerinden korur. NEDEN WATERSHIELD KULLANMALIYIZ Farklı dolgu maddesi uygulamalarının çoğu yüzey kaplamalarıdır. Kendi kimyasal komposizyonları nedeniyle beton içersindeki alkali ve nem ile negatif reaksiyona girerler. Bu reaksiyon nedeni ile kısa zaman sonra yüzey kaplamaları soyulacak, çatlayacak ve dökülecektir. ÜRÜN EKONOMİK İŞ GÜÇÜ MALİYETLERİ 99 Özel bir eğitime gerek yoktur, 99 Özel bir makineye ihtiyaç yoktur, 99 Günlük çalışma oranı 1000 m / işçi Betonu su geçirmez hale getirir ve korur Tuz, asitler, klorürler vb. karşı dayanıklıdır Donmaya ve çözünmeye karşı dayanıklıdır UV ışınlarından ve iklim şartlarından etkilenmez 99 Daha düşük bakım masrafları MALZEME MALİYETLERİ Yüzeyde tabaka oluşturmaz Yüzeyi sertleştirir ve sorunsuz bir şekilde entegre olur 0,4 mm ye kadar kılcal çatlakları kapatır Betonun nefes almasına olanak sağlar Özel formülü sayesinde betonun derinine nüfuz eder ve betonun içerisinde mevcut olan alkali ile reaksiyona girerek bozulmaya maruz kalmaz. Kapiler boşlukları doldurarak betona kalıcı bir su geçirmezlik sağlar. Kuru / rutubetli yüzeylerde uygulanabilir Tek adımda uygulanır değildir Yanıcı olmayan bir maddedir. TAVSİYE EDİLEN KAPSAM Alan 3-6 m 2 /lt (Tek Uygulama). Kapsama alanı, işlenecek yüzeyin absorbsiyon ve gözenekliliğine bağlıdır. Uygulamadan önce sınırlandırılmış bir alanda test yapılarak sarfiyat hesaplanır.

3 NERELERDE KULLANILABİLİR? WATERSHIELD ÜRÜNÜ UYGULAMA ŞEKLİ TAŞ YÜZEYLER BETON YÜZEYLER KUM TAŞI WATERSHIELD ürününü diğer sıvılarla karıştırmayın veya seyreltmeyin. Sadece tedarik edildiği gibi kullanın. Tek sefer yüzey uygulaması 1 MERMER GRANIT VB. DOĞAL TAŞLAR BLOK TUĞLALAR Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Manuel veya elektrikli bir sırt püskürtücü (maksimum 5 bar) kullanarak uygulayın, İşlenecek yüzeyin kuru olduğunda emin olun Duvara aşağıdan başlayarak yukarıya doğru uygulayın Köprüler ve kara yolları, yüksek kolonlar ve parametreler, bütün beton zemin türleri, harici ve dahili beton duvarlar, havuzlar, otopark yapıları, pis su arıtmaları kullanım alanlarıdır. WATERSHIELD yaya ve araç trafiği olan bölgelerde rahatlıkla uygulanabilir. Göllenme oluşmamasına dikkat edin Uygulamadan önce betona daha önce uygulanmış izolasyon malzemesinin temizlenmesi gerekmektedir Sadece temiz yüzeyler üzerinde uygulayın. Yağ veya gres yağının varlığı durumunda, uygun bir deterjan ile temizleyin. Uygulama öncesinde tamamen kurumasını bekleyin Cam, camlı yüzeyler veya alüminyuma uygulamayın WATERSHIELD gözle görülebilir çatlakları doldurmak veya kapatmak için değildir Kürlenmesi için en az 72 saat kuru tutun Kaza sonucu gözlerle temas etmesi halinde derhal bol su ile durulayın Uygulandıktan dört saat sonra WATERSHIELD uygulanmış yüzey üzerinde yürünebilir, ayna gibi ıslak bir görünüme sahip olacaktır Aşırı miktarda WATERSHIELD ürününün kullanımı, bazı durumlarda yüzeyin rengini değiştirebilir. Uygulanmadan önce küçük bir alanda test yapın 14 Ekipmanları su ile temizleyin

4 BETON İÇİ HİDROFOBİK SOLÜSYON WATERSHIELD betona nüfuz eden, kaplayan ve tamamen su geçirmez hale getiren eşsiz toksik olmayan beton içi hidrofobik solüsyondur. Betonu güçlendirir, sertleştirir ve korur. WATERSHIELD ayrıca boyanacak yüzeyler için astar işlevi de görür. Boyanmış veya reçine ile işlenmiş yüzeyler arasında karbonlaşmayı önleyerek yükselen rutubeti bloke eder. Kürlenme sırasında büzülme ve çökmeleri engeller. Bu ürün ayrıca yüzeylerde küf ve yosunların çoğalmasını engeller. İç ve dış yüzeylerde su izolasyonu söz konusu olduğunda akla ilk gelen ürün olan Watershield Astar, tüm beton yüzeyler, brüt beton, düz veya pürüzlü her cins sıvalı, mineral esaslı yüzeylerde kullanılır. Ayrıca saten alçı yüzeylerde, rengini kaybetmiş silikon veya akrilik esaslı eski boyalı yüzeylerde, tuğla, bims, köpük beton yüzeylerde de kullanılan Watershield Astar, su izolasyonu ve su bazlı ve akrilik esaslı boyalar için astar olarak kullanılır. Uygulanan bütün yüzeylerde kesin bir su yalıtımı sağlar. Watershield Astar, UV ışınlarından ve iklim şartlarından etkilenmez. WATERSHIELD endüstriyel zeminler üzerinde (ıslak-kuru, yeni-eski) tüm beton yüzeyler üzerinde kullanılabilen ve beton bozulmasını engelleyen su geçirmez bir üründür. : Renksiz, temiz sıvı Özgül ağırlık : 1,12 g/cm 3 : Yok : değildir Seyreltici : Seyreltmeden kullanın ph : 12 Paketleme : 1, 5, 10, 20 Litrelik ambalajlarda Her türlü boya uygulamalarında gönül rahatlığıyla kullanılır ve boya sarfiyatını engeller. Yapışma özelliği çok yüksek olan Watershield Astar, üstün teknolojisiyle su yalıtılımında kesin çözüm sunar.

5 WATERSHIELD ASTAR IN Tüm iç ve dış yüzeylerde kesin bir su izolasyonu sağlar. Her türlü boyayla rahatlıkla kullanılır. Boya sarfiyatını engeller Yapışma özelliği çok yüksektir. Kullanım alanı geniştir. Beton, sıva ve mineral yüzeylerde şaşırtıcı başarı sağlar. UV ışınlarından ve iklim şartlarından etkilenmez. Neme bağlı sorunlarını çözmek isteyenlerin tercihi Watershield NEM-KES, su, nem ve buhar geçirmeyen yapısıyla nemden kaynaklanan bütün sorunları kesin bir şekilde sonlandırır. Nemli olan bölgelere tek kat olarak uygulanan ve nemle doğrudan reaksiyona girerek hızla kuruyan Watershield NEM-KES, tek bileşenli yapısıyla kolayca uygulanır. %10-15 oranında boya sarfiyatını azaltır. : Sıvı Özgül ağırlık : 1,379 / cm 3 : Yok : değildir Seyreltici : Deiyonize su ph : 8,0-9,0 Paketleme : 7,5 ve 15 Litrelik ambalajlarda Su yalıtımında kesin çözüm sunar. Bodrum katları, otoparklar, oto yıkama alanları, asansör kuyuları, temel perde istinat duvarları ve bahçe duvarları gibi devamlı nem alan bölgelerden kesin ve güçlü sonuçlar veren Watershield NEM-KES donma ve çözünmeye karşı dayanıklıdır. Yüksek yapışma gücüyle kalıcı bir çözüm sunan Watershield NEM-KES, küflenme ve bakteri oluşumunu engeller, su ve kar temasına dayanıklıdır.

6 WATERSHIELD NEM-KES İN Su, nem ve buhar geçirmez Sürekli nem alan bölgelerde kesin ve güçlü sonuçlar verir. Özellikle nemli coğrafyalarda sıkça görülen küf ve mantar gibi oluşumlar yüzeyleri, iç ve dış cepheleri dolayısıyla binalarımızı tehdit eden unsurlardır. Yapının ömrünü kısalttığı gibi sağlığı da tehdit eden bu organik oluşumlardan kurtulmanın birçok yolu var fakat en kesin çözüm Watershield Küf Temizleyici. Yüksek yapışma gücüyle kalıcı bir çözüm sunar. Nemden kaynaklanan bütün sorunları kesin şekilde sonlandırır ve tasarruf sağlar. Donma ve çözünmeye karşı dayanıklıdır. : Sıvı Özgül ağırlık : 1,049 g/cm 3 : Hafif : değildir Seyreltici : Deiyonize Su ph : 8,0-10,0 Paketleme : 1 ve 5 Litrelik ambalajlarda Watershield Küf Temizleyici, mineral esaslı yüzeyler başta olmak üzere her türlü yüzeyde oluşan küf ve mantar gibi organik oluşumlara karşı güçlü bir önleyici solüsyondur. Herhangi bir kanserojen ve zehirli madde içermeyen bu harika ürün küf, mantar ve yosun gibi oluşumları anında yok eder. Boyanmış ve boyasız yüzeyleri hızlı bir şekilde temizleyen Watershield Küf Temizleyici, uygulandığı yüzeylerde uzun süreli koruma sağlar.

7 WATERSHIELD KÜF TEMİZLEYİCİ NİN Nanoteknoloji esaslı hidrofobik yapısıyla uygulandığı bütün yüzeylerde sıvı geçirme sorununu sona erdiren Watershield DEEPSEAL, yadsınamayacak bir tasarruf sağlar. İçerdiği bileşenler sayesinde yüzeye derinlemesine nüfuz eder. Oluşturduğu hidrofobik kaplamayla yüzeye içten ve dıştan olmak üzere iki yönlü koruma sağlar. Su başta olmak üzere hiçbir sıvıyı geçirmeyen yapısıyla yüzeyi daima kuru tutar. Küf, mantar ve yosun gibi oluşumları anında yok eder. Organik oluşumlara karşı uzun süreli koruma sağlar Her türlü yüzeyi hızlı bir şekilde temizler. Kanserojen ve zehirli madde içermez. Eşi benzeri olmayan güçlü bir önleyici solüsyondur. : Sıvı Özgül ağırlık : 1,12 g/cm 3 : suz : değildir Seyreltici : Deiyonize su ph : 3,0-4,0 Paketleme : 750 ml lik ambalajlarda Topraktaki kimyasallara ve tuz çözeltilerine dayanıklı, uzun ömürlü bir çözümdür. UV ışınlarından ve asit çözeltilerden etkilenmez. Betonla bütünleşir ve yüzeyde sıvı geçirmeyen bir tabaka oluşturur. %100 sıvı geçirmeyen yapısıyla Watershield DEEPSEAL, uzun süreli ve kalıcı bir çözüm sunar.

8 WATERSHIELD DEEPSEAL IN %100 sıvı geçirmeyen bir birleşene sahiptir. Betonla bütünleşir ve sıvı geçirgenliğini sona erdirir. Son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Perde Beton ve Radye Temellerde kullanım için çok uygundur. : Sıvı Özgül ağırlık : 1,09 g/cm 3 : Yok : değildir Seyreltici : Seyreltilmez ph : 9,0-10,0 Paketleme : 7,5 ve 15 Litrelik ambalajlarda Yüzeye derinlemesine nüfuz eder. Yüzeye içerden ve dışardan iki yönlü koruma sağlar. UV ışınlarından, kimyasal ve tuz çözeltilerinden etkilenmez. Watershield Tamir Macunu, polimer esaslı sıvı bileşenlerden oluşan son derece güçlü bir su yalıtım kimyasalıdır. Solvent ve zararlı madde içermeyen Watershield Tamir Macunu, -40 dereceden +80 dereceye sıcaklık değişimlerine karşı dayanaklıdır. Bütün yatay ve dikey yüzeylerde, teras, çatı ve balkonlarda, açık ve kapalı yüzme havuzlarında rahatlıkla kullanılabilen Watershield Tamir Macunu, aklınıza gelebilecek her türlü yüzey ve alanda başarılı sonuçlar doğurur. Ekolojik bir ürün olan Watershield Tamir Macunu, tüm çimento ve türev harçlarıyla uyumlu bileşeni, nem ve buhar geçirmeyen yapısı, kolay uygulanabilir olması ve yüksek yapışma gücüyle profesyonellerin tercihi. Yüzeyin hazırlanması: Uygulamadan önce yüzey toz, yağ, boya, kir gibi yapışmayı önleyen maddelerden arındırılmalıdır. Beton yüzeylerdeki geniş boşluklar tamir veya grout harcı gibi malzemeler ile doldurulmalı ve yüzey düzgün hale getirilmelidir. Mümkünse yıkanıp temizlendikten sonra kuruması beklenmelidir. Uygulama: Fırça ve rulo ile uygulanır. İkinci kat uygulama birinci kat kuruduktan sonra yapılır. Geniş alan uygulamalarda polyester (40gr/m 2 ) file takviyesi yapılabilir. Malzemenin uygulandığı yüzey 24 saat süre ile su ve yağmur gibi dış etkenlerden korunmalıdır

9 WATERSHIELD MACUN UN Tüm çimento ve türev harçlarıyla uyumludur. -40 dereceden +80 dereceye kadar geniş sıcaklık değişimlerine karşı dayanıklıdır. Yüksek yapışma gücüyle birçok yüzeyde son derece kalıcı sonuçlar sağlar. Nem ve buhar geçirmez. Tüm yüzeylerde üstün başarı gösterir. Bitki kökleri ve mikroorganizmalara dayanıklıdır. Beton yapıların ömrünü uzatır, yağmur, tuz, yağ ve kimyasal maddeler gibi betonun günlük olarak maruz kaldığı korozyon etkilerinden korur. : Kıvamlı su Özgül ağırlık : 1,06 g/cm 3 : Yok : değildir Seyreltici : Deiyonize su ph : 7,0-9,0 Paketleme : 2,5 ve 5 kg lık ambalajlarda.

10

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi

ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi ISI YALITIMINDA Uzay Teknolojisi 1 2 3 Uzay teknolojisi artık tüm yapılarda uygulanabiliyor. Uzay programları için geliştirilen nano teknolojik ve nano ölçekli seramik küreciklerinin bileşiminden oluşan

Detaylı

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K PU ELAST. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K PU ELAST Bitüm-Poliüretan Esaslı Çift Komponentli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı Bitüm-Poliüretan esaslı, çift bileşenli, hızlı kürlenen, kalıcı ve yüksek esnekliğe sahip, soğuk uygulanan su yalıtım

Detaylı

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi

Bitümento BT2K 600. Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Bitümento BT2K 600 Bitümento BT2K 600 İki bileşenli, esnek, su bazlı, elyaf takviyeli, çimento ve kauçuk bitüm esaslı su yalıtım malzemesi Kullanım Yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi zemin altı

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF

BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Alfa Hibrit Polimer Esaslı Tek Komponentli Şeffaf Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT ŞEFFAF Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda, ıslak zeminlere

Detaylı

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir.

FW 2K FW 2K. Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. İKİ BİLEŞENLİ ÇİMENTO + AKRİLİK ESASLI SÜPER ELASTİK SU YALITIM ÜRÜNÜ Çimento ve akrilik esaslı 20 kg. toz + 10 kg. akrilik sıvı bağlayıcıdan oluşan süper elastik su yalıtım malzemesidir. KULLANIM ALANLARI

Detaylı

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar:

Teknik Data Boydur M12 Ultra MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Teknik Data MMA Esaslı, Solventsiz, İki Bileşenli, Zemin Kaplama Veya Çabuk Tamirat Amacı İle Kullanılabilen Mortar: Tanım: İki bileşenli, MMA (Metilmetakrilat)esaslı, mekanik ve kimyasal etkilere, atmosfer

Detaylı

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK)

OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) OTOPARK SU YALITIM VE KAPLAMA SİSTEMİ (CONIDECK) 1. Genel Altı yaşam alanı ve üzeri otopark (veya üzerinde mekanik etkiler olan tüm alanlar) olarak kullanılan yapıların su yalıtımı ve kaplama sistemi olarak

Detaylı

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya Baumit SilikatColor (SilikatFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cephelere el veya makine ile uygulanabilen, sodyum silikat bazlı, kullanıma hazır mineral esaslı bir boyadır. Bileşimi Mineral esaslı dolgu maddeleri

Detaylı

2 3 BELGELERİMİZ ART ART SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt SARFİYAT m 2 /lt 15-20 AMBALAJ 2,5-7,5-15 lt 8 ART SARFİYAT m 2 /kg 7-11 AMBALAJ 10-20

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI

GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI GRANİT - SERAMİK YAPIŞTIRICILAR & DERZ DOLGULARI STANDART Tanım : Fayans, seramik yapıştırıcı, Çimento esaslı, gri Toz Kullanım : Seramik, fayans için yatay ve düşeyde ıslak ortamlarda kullanıma uygun

Detaylı

DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI

DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI 33 DIŞ CEPHE BOYA VE KAPLAMALARI Protekta Performa+ Joker Plus EXT Silikona Silikona Grenli Silikonatex Grena Sportline Roadline 34 Kale Dış Cephe Boya ve Kaplamaları 5111 Protekta Seramik Küre Katkılı,

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA SIVI YALITIM MALZEMELERİ SİKA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SİKA Bitüm ve bitümlü maddelerin hemen hepsi siyah

Detaylı

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır.

Sayfa 1/6. NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. Sayfa 1/6 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Outside Dış yüzeylerde kullanılmak için özel olarak geliştirilmiş hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Outside kaplama kötü hava şartlarına ve çevresel etkilere

Detaylı

yalıtımı sağlama alın... /akggazbeton

yalıtımı sağlama alın...  /akggazbeton yalıtımı sağlama alın... www.akg-gazbeton.com /AKG.Gazbeton @AKG_Gazbeton /akggazbeton Yeni Nesil Yalıtım Plağı Minepor Minepor, mineral esaslı yapısı sayesinde, yangın güvenliği sağlayan A1 sınıfı hiç

Detaylı

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları.

ARSECOL. 20 kg Torba göre Açık Gri. Gri. 25 kg Torba Gri. 25 kg Torba uygulandığında Gri. 18 kg Kova Gr / m Beyaz. Yapı Kimyasalları. ASIR 001 - DERZ DOLGU Çimento esaslı, polimer katkılı elastik özellikli, yüksek performanslı geniş ve derin uygulanabilen derz dolgusudur. Suya ve dona dayanıklıdır, ısı farklılıklarının yoğun olduğu yerlerde

Detaylı

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 yapısında solvent ve uçucu bileşen içermeyen 2 kompenantlı 3:1 oranında kullanılan derz, dilatasyon noktaları ve beton çatlakları için tasarlanmış

Detaylı

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama

Baumit SilikatTop. (SilikatPutz) Kaplama Baumit SilikatTop (SilikatPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, mineral esaslı, silikat ince son kat dekoratif kaplamadır. Dış ve iç cepheler için, Tane veya Çizgi dokuya sahip sıva dokulu

Detaylı

RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ RULO ÜZERİ AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rulo üzeri akrilik zemin kaplama özellikle tenis kortları, basketbol, voleybol saha zeminleri için geliştirilmiş zemin kaplama sistemidir. Açık hava şartlarında

Detaylı

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak,

BT2K 600 PLUS. Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi olarak, BT2K 600 PLUS Polimer modifiye, Bitüm Kauçuk esaslı, iki bileşenli, su yalıtım malzemesi Kullanım yerleri Temel, perde duvar ve bodrum gibi toprak altı uygulamalarında, su ve nem geçirmezlik malzemesi

Detaylı

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi.

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi. İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR Serisi www.filliboya.com Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar İÇ CEPHE ASTAR ÜRÜNLERİ ESKİ

Detaylı

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI

SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI 2 SU BAZLI İÇ CEPHE BOYALARI ISO 900:2008 Lamella Özel Tavan Boyası 20/ 55.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 7.5/ 5.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 0/ 3.00 TL Lamella Özel Tavan Boyası 2.00 TL Akrilik kopolimer

Detaylı

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su.

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su. Baumit ArtlineFarbe Dekoratif Tasarım Boyası Ürün Dış ve iç cepheler için, organik bağlayıcılı, kullanıma hazır bir boyadır. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı

Detaylı

Hayat Renklerle Guzel

Hayat Renklerle Guzel Hayat Renklerle Guzel İÇ CEPHE BOYA KOLEKSİYONU FABİA NANOSAT SU BAZLI İPEK SATEN BOYA Küf ve Bakteri Oluşumunu Önleyici Silinebilir, Silikon Katkılı Yüksek Örtme Gücü Yüksek Sürtünme Mukavemeti Olan

Detaylı

Teknik Data Boydur Marker Alkid Esaslı, Tek Bileşenli, Soğuk Uygulama, Yol Çizgi ve İşaret Boyası

Teknik Data Boydur Marker Alkid Esaslı, Tek Bileşenli, Soğuk Uygulama, Yol Çizgi ve İşaret Boyası Teknik Data Boydur Marker 100-88 Alkid Esaslı, Tek Bileşenli, Soğuk Uygulama, Yol Çizgi ve İşaret Boyası Tanım: Boydur Marker 100-88, iç ve dış mekânlarda rahatlıkla kullanılan, uygulamadan yaklaşık 1

Detaylı

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası

KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt Boyası KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı Asfalt yüzeyler için dekoratif renkli kaplama Genel Bilgi : KÖSTER ASOFALT-42 Asfalt sı asfalt ve beton yüzeylere uygulanan, dekoratif renkli yüzey kaplama sistemidir. Paket

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

SENTETİK GRUBU SERİSİ

SENTETİK GRUBU SERİSİ SENTETİK GRUBU SERİSİ Metal yüzeylerde benzersiz Filli Boya koruması! Pas Koruma Sistemi... 3 Flat - Hammer... 5 Master... 11 Uygulama Bilgileri... 13 NEDEN PAS KORUMA SİSTEMİ? Metal yüzeylerin korunması

Detaylı

Çimento Esaslı Ürünler ile Su Yalıtımı

Çimento Esaslı Ürünler ile Su Yalıtımı Çimento Esaslı Ürünler ile Su Yalıtımı ĐZODER YALITIM EĞĐTĐM ve DANIŞMA MERKEZĐ Genel Özellikler En az bir bileşeni ÇĐMENTO içerir Uygulamadan önce SU ile karıştırılır Sürülerek uygulanır Kuruyana kadar

Detaylı

AQUAMAT. Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı. Teknik broşür. Açıklama. Renkler: gri, beyaz, açık mavi

AQUAMAT. Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı. Teknik broşür. Açıklama. Renkler: gri, beyaz, açık mavi Teknik broşür AQUAMAT Çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcı Açıklama AQUAMAT, çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcıdır. DIN 48'e göre 7 atm'e kadar su

Detaylı

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi

SAYIN :.Satınalma Yetkilisi SAYIN :.Satınalma Yetkilisi Referans No : 788/245/*4854/978/4787/44/828-245/8887844 \.../ /201.. Talep etmiş Olduğunuz 10 Yıl Garantili YOĞUN SPOR VE YAYA TARAFİĞİ KULLANIM AKREDİTASYONLU TEST RAPORLARI

Detaylı

POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION

POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION INSULEX SU B2X POLİMER BİTÜM ESASLI, ÇOK ELASTİK SU YALITIM HARCI POLYMER BITUMEN BASED, VERY ELASTİC WATER INSULATION MORTAR TANIMI Polimer bitüm esaslı, iki bileşenli, çok elastik, su bazlı, elyaf takviyeli,

Detaylı

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler

Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler Yalıtımda yüksek performanslı güvenilir çözümler MEMBRAN ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA Yapı kimyasalları sektöründe 20 yılı aşkın süredir Türkiye pazarına hizmet veren firmamız, 2011 yılından itibaren hedefini

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri

Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 73 Yapıştırıcılar Yüzey Hazırlık Malzemeleri TamirArt 5-30 Mastar 10 Kalekim Astar Kalekim Dolgulu Astar İzoLine Astar 74 Kalekim Yüzey Hazırlık Malzemeleri 4001 TamirArt

Detaylı

Teknik Data Boydur Marker 564 MMA Esaslı, Üç Bileşenli(A+B+Sertleştirici Komponent), Soğuk Uygulama, Serme Yol Çizgi Ve İşaretleme Boyası

Teknik Data Boydur Marker 564 MMA Esaslı, Üç Bileşenli(A+B+Sertleştirici Komponent), Soğuk Uygulama, Serme Yol Çizgi Ve İşaretleme Boyası Teknik Data MMA Esaslı, Üç Bileşenli(A+B+Sertleştirici Komponent), Soğuk Uygulama, Serme Yol Çizgi Ve İşaretleme Boyası Tanım:, iç ve dış mekânlarda rahatlıkla kullanılan, Metilmetakrilat (MMA) esaslı,

Detaylı

8+5/8+7/10+5/20+10/1176-1177 TSE BELGESİ SADECE ŞİRKETİMİZDE BULUNMAKTADIR

8+5/8+7/10+5/20+10/1176-1177 TSE BELGESİ SADECE ŞİRKETİMİZDE BULUNMAKTADIR TEKLİF Sayın : SATINALMA YETKİLİSİ Referans No : 788/245/*4854/978/4787/44/828-245/-./ /201 Talep etmiş Olduğunuz 10 Yıl Garantili YOĞUN SPOR VE YAYA TARAFİĞİ KULLANIM AKREDİTASYONLU TEST RAPORLARI Bulunan

Detaylı

Fiyat Listesi 2012-13

Fiyat Listesi 2012-13 Fiyat Listesi 202-3 Yaşamın bütün r... Boya'da Nanoteknolojk Sistem 202-3 SELÜLOZ VE RAPİD SONKAT BOYALAR VE ASTARLAR RAPİD END. SON KAT BOYA LUX Rapid alkyd esaslı, çabuk kuruma özelliği olan parlak yapışma

Detaylı

Baumit ArtlinePutz. Kaplama

Baumit ArtlinePutz. Kaplama Baumit ArtlinePutz Kaplama Ürün Cephelerin dekoratif tasarımında kullanılan, kullanıma hazır, kıvamlı, organik bağlayıcılı, ince kat örtücü bir kaplamadır. Dış ve iç cepheler için tane dokuya sahip bir

Detaylı

Havasız (Airless) Püskürtmede: Basınç:140 bar Meme Açısı:50 C Meme Ölçüsü (inch):

Havasız (Airless) Püskürtmede: Basınç:140 bar Meme Açısı:50 C Meme Ölçüsü (inch): ÜRÜN TANIMI: Silikon emülsiyon esaslı, rulo ile uygulanan, desen verilen, yapı ara kat grenli dış cephe kaplamasıdır. ÖZELLİKLERİ: Silicolour Grenli, yüksek nefes alma yeteneğine sahiptir. Silikon yapısındaki

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK

KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK KATI YALITIM MALZEMELERİ POLİETİLEN KÖPÜK Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi POLİETİLEN KÖPÜK Etilen ve propilen maddelerinden

Detaylı

İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR

İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR İNGİLİZCE DEN TÜRKÇE YE ÇEVİRİDİR Teknik broşür AQUAMAT Çimento esaslı su yalıtım harcı Açıklama AQUAMAT, çimento esaslı, fırça ile uygulanabilen sulu sızdırmazlık harcıdır. EN 12390-8'e göre 5 atm'a kadar

Detaylı

DEKORATİF DIŞ CEPHE SIVALARI

DEKORATİF DIŞ CEPHE SIVALARI 53 DEKORATİF DIŞ CEPHE SIVALARI Dekor Dekor Plus Grenart Grenart Midi Grenart Micro Renotex Renotex Plus Camsıva Drewa Mikro Drewa Minart 54 Kale Dekoratif Dış Cephe Sıvaları 5005 Dekor Çizgi Desenli Hazır

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 02/2016 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 02/2016 İçindekiler Aquapanel Dış Cephe Plakası... 2 Aquapanel İç Cephe Plakası... 2 Aquapanel Tavan Plakası SkyLite... 3 Aquapanel Universal... 3 Aquapanel

Detaylı

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR

SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR SU BAZLI SONKAT BOYALAR - ASTARLAR Kardelen Plastik KÜF ÖNLEYİCİ Akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, örtücülüğü yüksek, dekoratif mat iç cephe boyası. 1 20 kg 131.00 1 10 kg 67.00 4 3.5 kg 25.40 Aura Plastik

Detaylı

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F

BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F lfa hibrit polimer esasli tek komponentli içme suyu depolari için su yalıtım malzemesi Ürün Tanımı: BTMSEAL ALFA HİBRİT HB F Negatif ve pozitiften, - 5 ºC ve üstü sıcaklıklarda,

Detaylı

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Parex ile gelecek nesillere... İçindekiler Cephe Koruma ve Dekorasyonu 6 Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Avantajları 7 Binalardaki Isı Kayıpları 7 Parex Dış Cephe

Detaylı

Beton Tamir ve Koruma Sistemleri Parex Tamir ve Koruma

Beton Tamir ve Koruma Sistemleri Parex Tamir ve Koruma Beton Tamir ve Koruma Sistemleri Parex Tamir ve Koruma İçerik Beton Tamir ve Koruma 5 Beton Canlı Bir Malzeme 6 Çelik Nasıl Korozyona Uğrar 7 Parex İle Güvenli Beton Onarımı 9-10 Parex Yüzey Koruma Sistemleri

Detaylı

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler

Silikonlar, Mastikler ve Köpükler Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma hazır astar ve su yalıtım malzemesi

Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma hazır astar ve su yalıtım malzemesi TEKNOMER 400 ASTAR Bayındırlık Poz No: 04.615/1 Su Bazlı, Bitüm Kauçuk Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: Tek bileşenli, bitüm ve suyun özel yöntemlerle bir araya getirilmesiyle yapılmış, kullanıma

Detaylı

TEKNOMER 600 1K. Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi. Ürün Tanımı:

TEKNOMER 600 1K. Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi. Ürün Tanımı: TEKNOMER 600 1K Bayındırlık Poz No: Tek Bileşenli, Poliüretan Esaslı, Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: Tek bileşenli, kullanıma hazır, sıvı olarak tatbik edilen, kalitesi yükseltilmiş, sürekli elastik

Detaylı

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT İÇ CEPHE BOYALARI Silikonlu Duvar Boyası Silikon modifiye styren akrilik bazlı mat iç cephe boya, taş gibi mineral kullanılır 7-8 m2/l İpek Mat Silikonlu Duvar Styren akrilik bazlı ipek görünümlü mat iç

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Hygiene Emulsion Matt yüksek kalitede, saf akrilik, su bazlı iç cephe boyasıdır. Düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip olması

Detaylı

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama

Baumit GranoporTop. (GranoporPutz) Kaplama Baumit GranoporTop (GranoporPutz) Kaplama Ürün Kullanıma hazır, macun kıvamında, yapay reçine bazlı ince kat kaplama (son kat kaplama). Dış ve iç cepheler için, tane veya çizgi sıva dokularına sahip bir

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

Sandstone - Design. Mantolama Sistemleri 02/2016

Sandstone - Design. Mantolama Sistemleri 02/2016 Sandstone - Design Mantolama Sistemleri 02/2016 İçindekiler Sandstone-Design Plaka...4 Sandstone-Design Kleber...4 Sandstone-Design Grund...5 Sandstone-Design Versiegelung...5 Sandstone-Design Plaka Knauf

Detaylı

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri

Yalıtım Çözümleri. inovatif yapı çözümleri Yalıtım Çözümleri inovatif yapı çözümleri Bodrum, Temel ve Perde Yal t m 13 Hızlı sertleşen, lifli, 3 mm ile 50 mm arasında uygulanabilen su yalıtım sıvası Yasal onay belgeli Özellikler INTRASIT RZ1 55HSP

Detaylı

SIVI YALITIM MALZEMELERİ

SIVI YALITIM MALZEMELERİ SIVI YALITIM MALZEMELERİ Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi SIVI YALITIM MALZEMELERİ 1. Bitüm 2. Asfalt 3. Sika 4.

Detaylı

Baumit Sıva Ürünleri. Hızlı, Ekonomik ve Estetik Çözümler. İleriye yönelik fikirler. 1

Baumit Sıva Ürünleri. Hızlı, Ekonomik ve Estetik Çözümler. İleriye yönelik fikirler. 1 Baumit Sıva Ürünleri Hızlı, Ekonomik ve Estetik Çözümler İleriye yönelik fikirler. 1 Mükemmel İÇ YÜZEYLER İÇİN MAKİNE SIVALARI Baumit MPI 25 Çimento esaslı ince dokulu makine sıvasıdır. Islak hacimler

Detaylı

Kristalize Teknolojisi Parex K11 Kristalize Sistemler

Kristalize Teknolojisi Parex K11 Kristalize Sistemler Kristalize Teknolojisi Parex K11 Kristalize Sistemler İçerik Parex K11 CWA 6-10 Parex K11 Slurry 11-12 Parex K11 Matryx 13-14 Su yalıtımı işi, niş piyasaların çokluğuyla karakterize edilir. Pazar segmentlerinin

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Pure Colours Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Emulsion Matt yüksek kalitede, akrilik kopolimer esaslı, su bazlı, düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip bir iç cephe

Detaylı

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER

EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM ÖZELLİKLER 2000 EPOCELL PR SOLVENTSİZ EPOKSİ ASTARI TANIM Epocell PR, çift bileşenli solventsiz epoksi astarıdır. Yüzeye derinlemesine nüfuz ederek yüzeyi sağlamlaştırır ve epoksi kaplaması için tutunma yüzeyi oluşturur.

Detaylı

ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ ASFALT ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Asfalt üzeri akrilik zemin kaplaması özellikle tenis kortları, basketbol, voleybol saha zeminleri için geliştirilmiş zemin kaplama sistemidir. Açık

Detaylı

AQUA BLOCKER Solvent içermez Bitüm içermez Silikon içermez Yüksek elastikiyet özelliðine sahiptir Ýþçilikten tasarruf saðlar Rulo ile rahatça sürülebilir 10 mm ye kadar çatlak köprüleme özelliði vardýr

Detaylı

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE

GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE İyisini iste! GLASROC X UV DAYANIMINA SAHİPTİR. KÜF VE MANTAR OLUŞUMUNA KARŞI DİRENÇLİDİR. HAVA KOŞULLARINA DAYANIKLIDIR. DIŞ CEPHE UYGULAMALARINDA YÜZEYİNE HERHANGİ BİR UYGULAMA YAPILMADAN 12 AY BOYUNCA

Detaylı

ARFEN İNŞAAT TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Atatürk Sanayi Bölgesi Ömerli Mahallesi Hakkı İleri Caddesi Gülce Sokak No:22 Hadımköy-Arnavutköy / İSTANBUL

ARFEN İNŞAAT TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Atatürk Sanayi Bölgesi Ömerli Mahallesi Hakkı İleri Caddesi Gülce Sokak No:22 Hadımköy-Arnavutköy / İSTANBUL www.arfen.com Üç Bileşenli Darbe Dayanımlı Epoksi Tamir Harcı Ürün Tanımı: Solvent içermeyen, 3 bileşenli, özel gradasyonlu agregalar ve yüksek dayanımlı epoksi reçinelerin birleşiminden oluşan tamir harcıdır.

Detaylı

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten...

Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Isı, ses ve su yalıtımında devrim yaratan çözüm! Seranit ten... Su geçirmez Isı geçirmez Ses geçirmez Yanmaz İNDEKS SERAMONT 4 SERAMONT BİNA MANTOLAMA ISI-SES-SU YALITIM HARCI 6 SERAMONT U-BİNA MANTOLAMA

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

CREATING TOMORROW S SOLUTIONS

CREATING TOMORROW S SOLUTIONS CREATING TOMORROW S SOLUTIONS Yapılarda Su İticilik Özelliği I Silres BS 16 Kaba seramikte neme karşı mükemmel koruyucu AYRICA KAYNAKLAR SONSUZ DEĞİLDİR. Enerjinin daha verimli ve dikkatli kullanımı günümüzde

Detaylı

SIVA DEĞİL; TERMOSIVA Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM

SIVA DEĞİL; TERMOSIVA Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM SIVA DEĞİL; TERMOSIVA Isı, ses ve yangın yalıtımına TEK ÇÖZÜM Yüksek Isıya Dayanıklı Termosıva; çimento esaslı, genleştirilmiş perlit agregalı ve bağlayıcı özellikteki, kimyasal katkılı ısı, ses ve yangın

Detaylı

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ AQUAPANEL İÇ CEPHE DUVAR SİSTEMLERİ UYGULAMA ŞARTNAMESİ AQUAPANEL İÇ CEPHE PLAKASI FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 1 A- SİSTEM TANIMI: Konutların, otellerin, spor merkezlerinin, stadyumların, alış veriş merkezlerinin,

Detaylı

Su Bazlı Su ve Isı Yalıtımı Emprenye Ürünleri

Su Bazlı Su ve Isı Yalıtımı Emprenye Ürünleri Ürün içerikleri Siloksan- / Silan Silikon reçine/siloksan Polisiloksan Silan Silikonlanma Silikon reçine Aminosiloksan Ürün Özellikleri Ürünün Fiziksel Hali sıvı sıvı sıvı sıvı Pasta/krem Pasta/krem sıvı

Detaylı

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

POLİÜRETANKAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 Genel Notlar: Betonun mukavemeti epoksi kaplamalar için uygun olmalıdır, dolayısıyla kaplama yapılacak beton en az C 25 tercihen C 30 C 35 standardında olmalı,yüzeyde ( kaymak tabakası ) gevşek kısım

Detaylı

Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar. Sürekli ve uzun vadeli koruma

Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar. Sürekli ve uzun vadeli koruma Cepheler için silikon reçine emülsiyon boyalar Sürekli ve uzun vadeli koruma Cepheler için modern Ağ 2 Silikon reçine emülsiyon boyalar duvarları hem Bu ağ yapısı, yağmur ve sprey suyu, kar ıslaklığı ve

Detaylı

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.!

ÜRÜN TANIMI; arasında olmalıdır.! Derz uygulaması yapıştırma işleminden bir gün sonra yapılmalıdır.! ÜRÜN TANIMI; Granülometrik karbonat tozu, portlant çimentosu ve çeşitli polimer katkılar ( yapışma, esneklik, suya karşı direnç ve aşırı soğuk ve sıcağa dayanmı arttıran ) birleşiminden oluşan, seramik,

Detaylı

Baumit Vorspritzer. Ön Serpme. Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç.

Baumit Vorspritzer. Ön Serpme. Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç. Baumit Vorspritzer Ön Serpme Ürün Doğrudan elle veya sıva makinesi ile uygulanabilen fabrika karışımı hazır kuru harç. Bileşimi Çimento, sıva kumu, katkı maddeleri Özellikler Uygulandığı yüzeyin tutucu

Detaylı

MasterSeal P 625. Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kuru, Nemli ve Islak Yüzey Astarı TANIMI

MasterSeal P 625. Epoksi Esaslı, İki Bileşenli, Solventsiz, Kuru, Nemli ve Islak Yüzey Astarı TANIMI TANIMI MasterSeal P 625, epoksi esaslı, iki bileşenli, düşük viskoziteli, kuru, nemli, ıslak beton ve çimento esaslı mineral yüzeylerde de kullanılabilen astar malzemesidir. TS EN 13813 ve TS EN 1504-2,

Detaylı

Fiyat Listesi 2019/1

Fiyat Listesi 2019/1 Fiyat Listesi 09/ İÇ CEPHE SON KAT G ALLEGRO İPEK Akrilik emülsiyon esaslı, ipek mat dekoratif son kat iç cephe boyasıdır. Onluk/37,5 L 5 L 90.80 54.90 484.80 G7 ALLEGRO SİLİKONLU PLASTİK Silikon katkılı,

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

YAPIDAKİ GÖRÜNMEZ GÜÇ. Polimer modifiyeli Bitüm esaslı Su Yalıtım Malzemesi (Tek bileşenli)

YAPIDAKİ GÖRÜNMEZ GÜÇ. Polimer modifiyeli Bitüm esaslı Su Yalıtım Malzemesi (Tek bileşenli) YAPIDAKİ GÖRÜNMEZ GÜÇ ARDEX BU-T Yüksek uygulama güvenliği Dikey yüzeylerde akmayacak şekilde tiksotropik Esnek ve çatlak köprüleme özellikli Yüksek ısı direnci Soğuk havalarda da yüksek esneklik ve elastikiyet

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı. TEKNOLATEX 500 Bayındırlık Poz No: 04.613/1-I Aderans ve Su Geçirimsizlik Katkısı Ürün Tanımı: Akrilik dispersiyon esaslı, aderans arttırıcı astar ve su geçirimsizlik sağlayıcı, şap, sıva ve beton katkısı.

Detaylı

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır

%98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır isonaturelle Nedir? isonaturelle, çok amaçlı bir yalıtım malzemesidir. %98 i doğal bileşenlerden oluşur Isı, yangın, ses yalıtımı sağlar Nem ve küf oluşumunu engeller Kolay uygulanır Soğuğa karşı Sıcağa

Detaylı

HAKKIMIZDA NEDEN BAŞAT?

HAKKIMIZDA NEDEN BAŞAT? HAKKIMIZDA Firmamız uzun yıllardır DAMLA LAMİNASYON adı altında tekstil sektöründe hizmet vermektedir. Yüksek kalitede hizmet vermeyi ilke edinen firmamız yapmış olduğu AR-GE araştırmaları sonucu izolasyon

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ...

TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... TÜRKİYE NİN YEŞİL ELMA ÖDÜLLÜ TEK YALITIM SIVASINI GURURLA SUNARIZ... ThermoPlast Hakkında Firmamız, binaların yalıtımı amacı ile petrol türevi hammaddeler ile üretilen MANTOLAMA sistemlerine muadil olarak,

Detaylı

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır.

Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. www.tekboya.com SOLVENT BAZLI Boyalar Solvent bazlı, sentetik reçine esaslı, hava kurumalı, kurşun içermeyen, örtme gücü yüksek, parlak bir son kat boyadır. - Tek Süper Sentetik Yağlı Boya 12 1/4 6,70

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya Baumit NanoporColor (NanoporFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cepheler için, kullanıma hazır, silikat esaslı bir mineral boyadır. Özel olarak bu amaçla geliştirilmiş mikro yapıdaki yüzeyinin yanı sıra özel, nano

Detaylı

MENZEL HYPERDESMO -D-2K

MENZEL HYPERDESMO -D-2K Sayfa 1/5 Zemin ve Diğer Uygulamalara Yönelik Su Yalıtımı ve Koruma İçin Geliştirilmiş İki Komponentli, Solventsiz, Orta Düzeyde Elastik, Poliüretan Esaslı Boya Malzemesi ÜRÜN TANIMI, iki komponentli,

Detaylı

PU WATER POLYURETHANE SU BAZLI İZOLASYON MALZEMESİ

PU WATER POLYURETHANE SU BAZLI İZOLASYON MALZEMESİ PU WATER POLYURETHANE SU BAZLI İZOLASYON MALZEMESİ PU WATER Dayson PU Water, tüm açık yatay ve dikey su geçirmezlik uygulamaları için uygun yüksek ölçüde yansıtıcı, iki bileşenli su bazlı bir poliüretan

Detaylı

İÇ VE DIŞ CEPHE BOYALARI DEKORATİF BOYALAR AHŞAP SERİSİ ASTARLAR

İÇ VE DIŞ CEPHE BOYALARI DEKORATİF BOYALAR AHŞAP SERİSİ ASTARLAR İÇ VE DIŞ CEPHE BOYALARI DEKORATİF BOYALAR AHŞAP SERİSİ ASTARLAR WALLMERK YAPI KİMYASALLARI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2007 yılında uluslararası

Detaylı

TEKNOMER 400 2K (PP) Bayındırlık Poz No: Polimer Bitüm Esaslı, Çift Bileşenli Su Yalıtım Malzemesi. Ürün Tanımı:

TEKNOMER 400 2K (PP) Bayındırlık Poz No: Polimer Bitüm Esaslı, Çift Bileşenli Su Yalıtım Malzemesi. Ürün Tanımı: TEKNOMER 400 2K (PP) Bayındırlık Poz No: Polimer Bitüm Esaslı, Çift Bileşenli Su Yalıtım Malzemesi Ürün Tanımı: İki bileşenli, polimer bitüm esaslı elyaf katkılı, yüksek elastikiyete sahip, çatlak örtücü,

Detaylı

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası

Baumit PRIMO 1. Kalın Dokulu Makine Sıvası Baumit PRIMO 1 Kalın Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış mekanlarda kullanılan, fabrika karışımı çimento esaslı kuru hazır makine sıvasıdır. Đç mekanlarda son kat olarak kullanılabilir. Dış mekanlarda

Detaylı

Zemin Koruma Ürünleri. Uygun Maliyetli, Yüksek Performanslı Likit Yüzey Sertleştiriciler, Cila ve Koruma Ürünleri

Zemin Koruma Ürünleri. Uygun Maliyetli, Yüksek Performanslı Likit Yüzey Sertleştiriciler, Cila ve Koruma Ürünleri Zemin Koruma Ürünleri Uygun Maliyetli, Yüksek Performanslı Likit Yüzey Sertleştiriciler, Cila ve Koruma Ürünleri Convergent concrete ürünleriyle zeminlerin tozumasını durdurun ve parlaklık kazandırın.

Detaylı

BETON ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ

BETON ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ BETON ÜZERİNE AKRİLİK ZEMİN KAPLAMA TEKNİK ŞARTNAMESİ Beton üzeri akrilik zemin kaplaması özellikle tenis kortları, basketbol, voleybol saha zeminleri için geliştirilmiş zemin kaplama sistemidir. Açık

Detaylı

SIVALAR. www.doganeralci.com.tr

SIVALAR. www.doganeralci.com.tr SIVALAR www.doganeralci.com.tr ELYAFLI ISI YALITIM LEVHA SIVASI Ürün Tanımı Binaların içten ve dıştan ısı yalıtımına, her türlü ısı yalıtım levhasını (Taşyünü, EPS, XPS vb.) üzerine uygulanan çimento esaslı

Detaylı

MULTIPLUS FS 540. INNO-seal. Tanımı. Kullanım Yerleri. B tüm-kauçuk Esaslı, Tek Komponentl, Esnek Su Yalıtım Malzemes

MULTIPLUS FS 540. INNO-seal. Tanımı. Kullanım Yerleri. B tüm-kauçuk Esaslı, Tek Komponentl, Esnek Su Yalıtım Malzemes Düzenleme Tarihi : 23.03.2017 Revizyon No : 6 INNO-seal B tüm-kauçuk Esaslı, Tek Komponentl, Esnek Su Yalıtım Malzemes MULTIPLUS FS 540 EN 15814 CB1-W1-C1 Tanımı, Bitüm-kauçuk esaslı, tek komponentli,

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı.

Teknik Bilgi Föyü. Baumit MVR Uni. Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası. Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Baumit MVR Uni Beyaz Çimentolu ve Perlitli El Sıvası Ürün El ile uygulanan, fabrikada karışımı hazır kuru sıva harcı. Bileşimi Kalsiyum hidrat, beyaz çimento, kum, katkı maddeleri. Kullanım Alanları Yaygın

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı