ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ"

Transkript

1 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

2 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAMIZCA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL VE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ BULUŞTURAN YEMEK VE ODAMIZA ZİYARETİ-01 ŞUBAT 2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL, 01 ŞUBAT 2015 PAZAR GÜNÜ ODAMIZ TARAFINDAN ÜTOPİA CLUP'TA DÜZENLENEN YEMEKLİ TOPLANTI İLE ALANYA'DA BULUNAN SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ VE MUHTARLAR İLE BULUŞTU. YEMEK ÖNCESİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL ODAMIZI ZİYARET EDEREK, ÇOK GENİŞ KATILIMLI BİR BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ. BASIN TOPLANTISINDA ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MENDERES TÜREL ALANYA'YA YAPILAN VE YAPILACAK OLAN YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNDU.

3 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MENDERES TÜREL İN ODAMIZA ZİYARETİ- 01 ŞUBAT

4 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAMIZDAN DUBAİ YE İŞ GEZİSİ ŞUBAT 2015 BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ NİN DUBAİ KENTİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN GULFOOD FUARI NA KOSGEB DESTEKLİ İŞ GEZİSİ DÜZENLENDİ. İŞ GEZİSİNE KATILAN ÜYELERİMİZ FUAR ZİYARETİNİN YANINDA PROGRAM KAPSAMINDA DUBAİ DE RAK BÖLGESİNDE BİR TAKIM ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİLER. 10 ŞUBAT 2015 GÜNÜ DUBAİ TİCARET ODASI NDA DÜZENLENEN BİR TOPLANTIYADA KATILAN ÜYELERİMİZ DUBAİ DE BİRÇOK İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPMA FIRSATI BULDULAR.

5 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAMIZDAN DUBAİ YE İŞ GEZİSİ ŞUBAT 2015 BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ NİN DUBAİ KENTİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN GULFOOD FUARI NA KOSGEB DESTEKLİ İŞ GEZİSİ DÜZENLENDİ. İŞ GEZİSİNE KATILAN ÜYELERİMİZ FUAR ZİYARETİNİN YANINDA PROGRAM KAPSAMINDA DUBAİ DE RAK BÖLGESİNDE BİR TAKIM ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİLER. 10 ŞUBAT 2015 GÜNÜ DUBAİ TİCARET ODASI NDA DÜZENLENEN BİR TOPLANTIYADA KATILAN ÜYELERİMİZ DUBAİ DE BİRÇOK İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPMA FIRSATI BULDULAR.

6 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAMIZDAN DUBAİ YE İŞ GEZİSİ ŞUBAT

7 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ALTAV VE ALTİD YÖNETİMİ İLE TURİZM TOPLANTISI-20 ŞUBAT ŞUBAT 2015 GÜNÜ ODAMIZDA ALTİD BAŞKANI BURHAN SİLİ İLE ALTAV VE ALTİD YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN KATILIMI İLE BİR TURİZM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TOPLANTIDA MART AYI İÇİNDE YAPILACAK BERLİN ITB VE MOSKOVA MITT TURİZM FUARLARI İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKENLER VE ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI.

8 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SU SPORCULAR İÇİN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ-13 ŞUBAT 2015 BİRÇOĞU ODAMIZADA KAYITLI OLAN VE SU SPORLARI KONUSUNDA İŞTİGAL EDEN ÜYELERİMİZİN 2015 YILI İÇERİSİNDE GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ SIKINTI YAŞANMASINI ÖNLEMEK İÇİN 13 ŞUBAT 2015 GÜNÜ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

9 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SU SPORLARI SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZCA ORGANİZE EDİLEN TOPLANTI İLE BİRARAYA GELİNDİ-18 ŞUBAT 2015 SU SPORCULARININ TEMSİLCİLERİ İLE 18 ŞUBAT 2015 GÜNÜ ODAMIZDA BİR TOPLANTI ORGANİZE EDİLDİ.BU TOPLANTIDA TURİZM SEZONU ÖNCESİNDE SAHİLLERDE YAPILACAK DÜZENLEMELER VE GEÇMİŞ YILLARDA YAŞANAN SIKINTILARIN TEKRAR YAŞANMAMASI İÇİN ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER SEKTÖRDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZ İLE PAYLAŞARAK KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMA FIRSATI YAKALANDI.

10 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI YENİLENEN AKREDİTASYON BELGEMİZ TOBB BAŞKANI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN ELİNDEN ALINDI-29 OCAK OCAK 2015 GÜNÜ ANKARA DA TOBB DA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYON SERTİFİKA TÖRENİNE KATILAN ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN SERDAR UYGUN YAPILAN DENETİMLER SONUCUNDA ODAMIZIN YENİLENEN AKREDİTASYON BELGESİ Nİ TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU VE TOBB BAŞKAN YARDIMCISI HALİM METE NİN ELİNDEN ALDI.

11 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ALANYA CUMHURİYET BAŞSAVCISI MUSA TAŞKIN DAN ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİ-20 ŞUBAT 2015 ALANYA CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAYIN MUSA TAŞKIN 20 ŞUBAT 2015 GÜNÜ ODAMIZA BİR NEZAKET ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ. YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZDEN ALİ KAMBUROĞLU İLE HİLMİ BİLAL SÖZEN İN DE HAZIR BULUNDUĞU ZİYARETTE SAYIN BAŞSAVCIMIZA ODAMIZIN FAALİYETLERİ VE POTANSİYELİ İLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ AKTARILDI.

12 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAKA NIN YENİ GENEL SEKRETERİ MEHMET SIRRI ÖZEN DEN ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİ-13 ŞUBAT 2015 BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI NIN YENİ GENEL SEKRETERİ MEHMET SIRRI ÖZEN VE ANTALYA KOORDİNATÖRÜ ALAATTİN ÖZYÜREK, 13 ŞUBAT 2015 CUMA GÜNÜ ODAMIZA BİR ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER. ZİYARETTE SAYIN ÖZEN AJANSIN FAALİYETLERİ VE 2015 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI İLE İLGİLİ TARAFIMIZA BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNDU.

13 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ALANYA KARADENİZLİLER DERNEĞİ YENİ YÖNETİMİNDEN ODAMIZA NEZAKET ZİYARETİ-28 OCAK 2015 ALANYA KARADENİZLİLER DERNEĞİ NİN YENİ BAŞKANI ALİ HANCI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, 28 OCAK 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ ODAMIZA BİR NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDULAR

14 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ EĞİTİCİ OLARAK YETİŞTİRME KURSU TURİZM SEKTÖRÜNDE KALİFİYE ELEMAN SIKINTISI GİDERMEK, BELGELİ VE EĞİTİLMİŞ PERSONEL İLE HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTMEK AMACIYLA ODAMIZ İLE KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ARAŞTIRMA VE EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİNDEN DÜZENLENEN EĞİTİM KURSLARI DEVAM EDİYOR.

15 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ODAMIZ İŞBAŞI EĞİTİM KURSLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ OCAK 2015 KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI İLE ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI İŞBİRLİĞİNDE OCAK 2015 TARİHLERİ ARASINDA İŞBAŞI EĞİTİMİ KURSLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BU KAPSAMDA, İŞBAŞI EĞİTİMİ KURSLARI ADI ALTINDA ÖNBÜRO, YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ İLE KAT HİZMETLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

16 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI TEŞEKKÜRLER ODA YÖNETİM KURULU

17 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

18 KOSGEB DESTEKLİ DUBAİ GULFOOD FUARI İŞGEZİSİ Şubat 2015 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

19 KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI YÖNETMELİĞİ KAPSAMINDA SAĞLANAN DESTEKLER YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEĞİ KOSGEB BİRİMLERİ, MESLEK KURULUŞU VEYA TÜRSAB ÜYESİ ORGANİZATÖR KURULUŞLAR TARAFINDAN DÜZENLENEN YURTDIŞI İŞ GEZİSİ PROGRAMLARINDA;KONAKLAMA, ULAŞIM VE PROGRAMLA İLGİLİ DİĞER GİDERLERİN (TERCÜME, REHBERLİK) %50 Sİ DESTEKLENİR. HER BİR YURTDIŞI ORGANİZASYONU İÇİN FİRMA BAŞINA AZAMİ DESTEK 2000 TL DİR.

20 RESMİ VERİLER (2014) Yer: Dubai / BAE Fuar Türü: Profesyonellere yönelik İlk düzenlenme: 1987 Düzenlenme Sıklığı: Yılda 1 Fuar alanı (m²) : Katılımcı Ülke Sayısı: 87 Ziyaretçi Ülke Sayısı: 170 Katılımcı Sayısı: Ziyaretçi Sayısı: Ziyaretçi Profili: ithalatçılar, toptancılar, perakendeciler, oteller, restoranlar, pastacılık, üreticiler, hastaneler, resmi kurumlar, silahlı kuvvetler, eğitim sektörü Katılımcı Profili: Yiyecek ve İçecek, Otel, Soğutma ve Gıda Servis Ekipmanları, Otel Ekipmanları ve Hizmetleri, Otel Mutfak ve Temizlik Ekipmanları, Gıda İşleme Makineleri, Fırıncılık ve Şekerleme Ürünleri ve Ekipmanları, Gıda Ambalaj, Ağırlama Sektörü, Restaurant ve Bar Ekipmanları, Mimarlık ve Bilgi Sistemleri

21 07 Şubat 2015 Cumartesi Gazipaşa dan saat de İstanbul Atatürk Havalimanına hareket. İstanbul dan Emirates Havayolları'nın EK124 sefer sayılı uçuş ile saat de Dubai'ye hareket. 08 Şubat 2015 Pazar GULFOOD Gıda Fuarı ziyareti 09 Şubat 2015 Pazartesi Ras Al Khaimah Serbest Ticaret Merkezi ziyareti Akşam yemekli Dhow Cruise turu 10 Şubat 2015 Salı Dubai Ticaret Odası nı ziyaret Dubai Ticaret Ataşeliği ziyareti Çöl safarisi ve Çölde bedevi çadırlarında, canlı gösteri eşliğinde Akşam Yemeği 11 Şubat 2015 Çarşamba Dubai den İstanbul aktarmalı Antalya ya hareket

22 Odamız tarafından KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında Şubat 2015 tarihleri arasında DUBAİ GULFOOD İŞ GEZİSİ organize edilmiş ve geziye 26 kişi katılmıştır.

23 Heyetimize Adıyaman da 3 Firma dahil olmuştur. 20 Firma KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi Desteğinden yararlanmışlardır.

24 GULFOOD 2015 FUARINA 120 DEN FAZLA TÜRK FİRMASI İŞTİRAK ETMİŞTİR. GULFOOD 2016 FUARI İÇİN ŞİMDİDEN 129 TÜRK FİRMASI KATILMAK ÜZERE KAYIT OLMUŞTUR.

25 Fuarda standları dolaşarak ürünler incelenmiştir.

26 Fuara iştirak eden Türk firmaların standları ziyaret edilmiştir.

27

28

29

30

31

32

33 Dubai Ticaret Ataşeliği ziyaret edilerek, Ataşemiz Serdar Kumbaracıbaşı ile görüşülmüştür.

34 Dubai pazarına giriş, ticaret yapma ve vergi ile ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette, Alanya da yetişen muz, avokado, yenidünya ile diğer meyve ve sebzelerin Dubai de pazarlanmasına yönelik faaliyetler ele alınmıştır.

35

36

37 Birleşik Arap Emirlikleri'nin en kuzeyinde, istikrarlı siyasi ortamı ve güçlü ekonomisi ile yatırım için oldukça cazip ve güvenli bir emirliği olan Ras Al Khaimah (RAK) Emirliği Serbest Bölgesine ziyaret gerçekleştirilmiştir.

38 Toplantıda RAK Serbest Bölgesi İstanbul Temsilciliği yetkilisi Selin Kocatürk sunum yaparken, RAK Serbest Bölge Koordinatörü Khan da, bölge ticareti konusunda ALTSO heyetine bilgiler vermiş, ALTSO heyeti de toplantıda, Alanya ekonomisi hakkında bilgiler vermiştir.

39 RAK Serbest Ticaret Merkezi 2000 yılında kurulmuş ve kurulduğu günden bu yana Ortadoğu Lojistik Ödülleri tarafından 3 yıl üst üste En İyi Gelişmekte Olan Serbest Bölge seçilmiş, 106 ülkenin 7000 den fazla şirketiyle bölgenin en hızlı büyüyen serbest ticaret bölgelerinden biri olarak kabul edilmektedir.

40

41

42

43

44

45 Dubai de ve RAK Serbest Bölgesinde çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren (havalandırma boruları, gıda sektörü) firmalarla görüşülerek, üretim sahalarına ziyaretler gerçekleştirilmiş, faaliyetleri ile ilgili bilgi alınmıştır.

46

47

48

49

50 7 Emirlikten oluşan ve Federal bir yönetime sahip olan B.A.E. bir hukuk devletidir. Sistemli ve düzenli kanunları vardır. Kanunlar gücünü Federal Anayasadan alır. 152 maddeden oluşan, yazılı, modern bir anayasası vardır, B.A. E Yabancı yatırımcının yatırımı hukukun güvencesi altındadır. ICSID e (Uluslararası Yatırım Anlaşmazlıklarının Çözüm Merkezi) taraf bir ülkedir. Yabancı Tahkim Kararlarının Tanınması ve yürütülmesi hususunda New York Konvansiyonuna da taraf ülkedir. Dubai nin Ticaret Odası bünyesinde, kurumsal anlamda Uluslararası Ticari Tahkim Merkezi bulunmaktadır.

51 B.A.E de FRANCHISING UYGULAMALARI Franchising, yabancı firmaların genelde B.A.E., özelde Dubai pazarına girmek için en fazla tercih ettikleri bir yöntemdir. Uluslararası arenada henüz kayda değer bir şekilde markalaşamayan Türk ürünleri için en kestirme, en masrafsız ve en kolay yöntem franchising sistemidir. B.A.E de Franchisor (Franchising veren) ve Franchisee (Franchising alan) arasındaki ilişkiyi yahut bu bağlamdaki sözleşmeleri düzenleyen spesifik bir Franchising kanunu yoktur. B.A.E. yönetimi özellikle de Dubai Ticaret Odası bir Franchising Kanunu üzerinde çalışmaktadır. Kanunun 2014 yılı içerisinde yürürlüğe girmesi beklenmektedir.

52 MARKA TESCİLİ B.A.E., Madrid Protokolüne taraf ülke olmadığından ülkeye gönderilen ürünlerin marka tescilleri muhakkak ülke içerisinde yapılmalıdır. Marka ve patentlerin korunması konusunda B.A.E. de ilgili kanunların bazı yaptırımları vardır. Temmuz 2002 yılında çıkarılan B.A.E. Fikir Eserleri Kanunu, telif ve fikir haklarını koruma altına almıştır. Korsana karşı mücadelede B.A.E. başarılı bir ülkedir.

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 16.03.2010 20.04.2010 BAŞIMIZ SAĞ OLSUN.. 1 46.CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU YÜZAKIMIZ OLDU 46. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURNUVASI FİNALLERİNE ALANYA OLARAK YİNE BAŞARI

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 17.09.2013 22.10.2013 4.GELENEKSEL VE YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI(YÖREX) 19-22 EYLÜL 2013 19-22 EYLÜL TARİHLERİNDE ANTALYA EXPO CENTER DA DÜZENLENEN 4.GELENEKSEL VE YÖRESEL ÜRÜNLER

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.10.2014 25.11.2014 LETONYA-RİGA İŞ GEZİSİ 28-31 EKİM 2014 ÜYELERİMİZE YENİ UFUKLAR AÇMAK, ULUSAL VE ULUSLARARASI PAZARALARA AÇILMALARINA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİREN

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.12.2014 27.01.2015 T.C.KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI DAN ODAMIZA ZİYARET-13 OCAK 2015 KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI 13 OCAK

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.10.2010 23.11.2010 BAYRAM ZİYARETLERİMİZ KURBAN BAYRAMI NEDENİ İLE MECLİS BAŞKANMIZ İLE BİRLİKTE ODAMIZDA GEÇMİŞ DÖNEM GÖREV YAPAN ESKİ BAŞKANLARIMIZI ZİYARET ETTİK VE

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 ADANA İNŞAAT 2014 8. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı ADANA IHS 2014 Adana 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 29.11.2016 27.12.2016 T E R Ö R Ü L A N E T L İ Y O R U Z ALANYA DA ALIŞVERİŞ VAR KAMPANYASI TALİHLİLERİNE HEDİYELERİ VERİLDİ-20.12.2016 ODAMIZINDA ORTAĞI OLDUĞU ANTALYA

Detaylı

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK Ajansımız 13/08/2013 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ve 2014 Yılı Çalışma Programı doğrultusunda, bir yurtdışı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18012011 15022011 KUZEY AFRİKA DA YAŞANAN YASEMİN VE NİL DEVRİM LERİ KUZEY AFRİKA DA YAŞANAN YASEMİN VE NİL DEVRİM LERİNDEN ETKİLENEN ÜLKELERİN DURUMU BİRÇOK AÇIDAN ÜLKEMİZİ

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.04.2015 26.05.2015 GÖÇ İDARESİ NEZDİNDE YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZDEN TARAFIMIZA İLETİLEN SORUNLAR

Detaylı

BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı &

BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı & BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı & Pekin Turu 15-20 Mart 2016 ADRES : Pirireis Mah Silifke Cad No 204 / E Yenişehir / Mersin TEL : 0324 3252671 0507 6733737 Build +

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2012 24.04.2012 CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU İLE TANITIMA DOPİNG HER YIL DAHA DA GELİŞTİRİLEREK DEVAM EDEN ORGANİZASYONDA ALANYA NIN ÖZEL YAR ALMASINI SAĞLAYAN VE

Detaylı

ADANA MOBİLYA - DEKORASYON FUARI

ADANA MOBİLYA - DEKORASYON FUARI ADANA MOBİLYA - DEKORASYON FUARI Adana 8. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı 24 28 Eylül 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.09.2014 27.10.2014 PARİS SİAL GIDA FUARINDA ALTSO STANDI İLE YERİMİZİ ALDIK-19-23 EKİM 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti. Dubai BAE 25 29 OCAK 2015

ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti. Dubai BAE 25 29 OCAK 2015 ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti Dubai BAE 25 29 OCAK 2015 Ahmet Sabuncu ARAB HEALTH Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 26 29 Ocak 2015 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.12.2011 24.01.2012 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MÜCAVİR ALANLARININ İL SINIRLARINA GENİŞLETMESİ İLE İLGİLİ YAPILMAKTA OLAN YASAL

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 11. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı IHS KONYA 2014 Konya 11. Isıtma, Soğutma, Havalandırma,

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 21.04-18.05.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 18.05.2009 Sayı: 06/06 BÖLGE TURİZMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ YILLARA GÖRE TURİST GİRİŞİ (OCAK-ŞUBAT-M ART-NİSAN 4 AYLIK )

Detaylı

19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF

19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF MEDICA 2013 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ZİYARET RAPORU 19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.04.2017 30.05.2017 19. DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ KONFERANSINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK-24-25 NİSAN 2017 HER YIL FARKLI BİR ÜLKEDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.06.2013 30.07.2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİ-19 KASIM 2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞI AVRUPA BİRLİĞİ (AB) BAKANI VE BAŞ MÜZAKERECİ EGEMEN BAĞIŞ, İÇİŞLERİ

Detaylı

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE Hazırlayan: Nesrin SARIÇAY Şubat 2015 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM

Detaylı

ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ARAB HEALTH 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ARAB HEALTH Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 23 26 Ocak 2012 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri nin Dubai emirliğinde düzenlenmiştir. 37.kez

Detaylı

Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU

Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU 7-10 Nisan 2017 1 Konu: Riyad Turizm Fuarı 2017 Katılımı Görev Yeri : Riyad RAPOR ÖZETİ: Bölgemizin iş ve yatırım imkânlarının,

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.11.2013 24.12.2013 ODAMIZA YENİ KAYIT OLAN ÜYELERİMİZ İÇİN KAHVALTI ORGANİZE EDİLDİ-10 ARALIK 2013 10 ARALIK 2013 TARİHİNDE ODAMIZA YENİ KAYIT OLAN ÜYELERİMİZE, ODA FAALİYETLERİNİN

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

DESTEK ÜST LİMİTİ 20.000 TL

DESTEK ÜST LİMİTİ 20.000 TL GENEL DESTEK PROGRAMI Başvuru Merci Başvurabilecekler Program Süresi KOSGEB Hizmet Merkezleri KOBİ ler 3 Yıl Program Destekleri (Tümü Geri Ödemesizdir) DESTEK ÜST LİMİTİ DESTEK ORANI 1. ve 2. 3, 4, 5 ve

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi

Detaylı

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı 1 22.ULUSLARARASI ANFAŞ FOOD PRODUCT

Detaylı

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 18.05-16.06.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 16.06.2009 Sayı: 06/07 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ 1 RUSYA SEYAHATİ İZLENİMLERİ İRAN İZLENİMLERİ 2 İRAN SEYAHATİ KRİZ VARSA

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

11-16 KASIM 2014 ALMANYA - DÜSSELDORF

11-16 KASIM 2014 ALMANYA - DÜSSELDORF MEDICA 2014 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ZİYARET RAPORU 11-16 KASIM 2014 ALMANYA - DÜSSELDORF Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Şefi

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.03.2015 21.04.2015 ODAMIZ VE DETUR İŞBİRLİĞİNDE ALANYA TANITIMI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR. ALANYA DA YAŞAYAN FİNLANDİYA VATANDAŞLARININ HAYATINDAN KESİTLERİN YER ALACAĞI

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Mutfak Sektörü Avusturya Ticaret Heyeti GİRİŞ: 18.05.2018

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 22.07.2014 26.08.2014 DOĞALGAZ KAMPANYASI İLE TOPLANAN İMZALARIN ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ A TESLİM EDİLMESİ-13.08.2014 DOĞALGAZIN ALANYA YA GELMESİ

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

TURİZM TANITMA VE PAZARLAMA DAİRESİ FAALİYET RAPORU (OCAK 2012 )

TURİZM TANITMA VE PAZARLAMA DAİRESİ FAALİYET RAPORU (OCAK 2012 ) TURİZM TANITMA VE PAZARLAMA DAİRESİ FAALİYET RAPORU (OCAK 2012 ) ACENTELER: 1 Nisan 2012 31 Mart 2013 itibarı ile geçerli olacak işletme belgelerinin tanzim edilmesi için Acente denetimlerimiz başlatılmış

Detaylı

FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014

FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014 FUAR ÖZET RAPORU 30 Nisan 3 Mayıs 2014 ÇUKUROVA GIDA / GIDA-TEK FUARI Adana 8. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Unlu Mamüller Teknolojileri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Mağaza Market Ekipmanları Fuarı

Detaylı

IMM KÖLN ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

IMM KÖLN ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU IMM KÖLN ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Görkem ŞAVLUĞ Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzman Yardımcısı 13-19 Ocak

Detaylı

29 MART 1 NİSAN 2016. III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ. I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU

29 MART 1 NİSAN 2016. III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ. I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 29 MART 1 NİSAN 2016 III. TÜRK-ARAP GIDA ve GIDA TEKNOLOJİLERİ I. TÜRK-ARAP TARIM ve TARIM TEKNOLOJİLERİ İKİLİ GÖRÜŞME, ALIM HEYETİ ORGANİZASYONU 1. ORGANİZASYON TANITIM TURAB Fuarcılık, Türk-Arap Ülkeleri

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.09.2012 16.10.2012 BÜYÜKŞEHİR YASA TASARISI MECLİSTE-08 EKİM 2012 ÇEVRESİNDEKİ İLÇELER İLE TOPLAM NÜFUSLARI BÜYÜKŞEHİR OLABİLECEK KAPASİTEDE OLAN ALANYA NIN DA İÇİNDE

Detaylı

2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU

2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU 2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU HAZIRLAYAN : PROF.DR.NÜZHET KARAMAN I. SIA ULUSLARARASI GIDA FUARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER Paris Uluslararası Gıda Fuarı nın ilki 1964 yılında düzenlenmiştir.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.08.2016 27.09.2016 DETUR VE FİN FOX TV YETKİLİLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET-15 EYLÜL 2016 GEÇTİĞİMİZ YIL FİNLANDİYA FOX TV DE YAYINLANAN VE İZLENME REKORLARI KIRAN 12 BÖLÜMLÜK

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU

ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUARI SONUÇ RAPORU TÜRSAB ITTFA BELGRAD 2014 TURİZM FUAR RAPORU Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) bu yıl 27 Şubat 2 Mart tarihleri arasında Sırbistan ın Başkenti Belgrad

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMA KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN

Detaylı

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL AVRASYA AMBALAJ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 01-05 KASIM 2016 İSTANBUL Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği Uzmanı 1 AVRASYA AMBALAJ 22. ULUSLARARASI AMBALAJ ENDÜSTRİSİ

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ

PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ PLATFORMUMUZUN YURTDIŞI TANITIM HİZMETLERİ Hedefimiz, öncelikli pazarlarda ülkemizin sağlık turizmi potansiyelini tanıtmaktır. Sunmuş olduğunuz sağlık hizmetinin kalitesini ve imkânlarınızı tanıtmak, sağlık

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

ATM DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU ATM -2017 DUBAİ TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU BURSA STAND. 24-27 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai de gerçekleşen Arabian Travel Market Turizm Fuarı na BTSO desteği ile ilk kez BURSA olarak katıldık.

Detaylı

BELT AND ROAD BRAND EXPO 2017 KUŞAK VE YOL FUARI KATILIMI SONUÇ RAPORU 8 10 ARALIK 2017 ŞANGHAY - ÇİN

BELT AND ROAD BRAND EXPO 2017 KUŞAK VE YOL FUARI KATILIMI SONUÇ RAPORU 8 10 ARALIK 2017 ŞANGHAY - ÇİN BELT AND ROAD BRAND EXPO 2017 KUŞAK VE YOL FUARI KATILIMI SONUÇ RAPORU 8 10 ARALIK 2017 ŞANGHAY - ÇİN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi BELT & ROAD BRAND EXPO KUŞAK VE YOL

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü 3-6 KASIM 2014 WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

İşletmenin desteklerden faydalanabilmesi için KOBİ Bilgi Beyannamesinin güncel olması gerekmektedir

İşletmenin desteklerden faydalanabilmesi için KOBİ Bilgi Beyannamesinin güncel olması gerekmektedir GENEL DESTEK PROGRAMI Başvuru Şartları Programdan yararlanmak isteyen işletmenin, Türk Ticaret Kanununda tanımlı gerçek veya tüzel kişi statüsünde olması, KOSGEB Veri Tabanında kayıtlı ve aktif durumda

Detaylı

2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU Salone Internazionale del Mobile

2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU Salone Internazionale del Mobile 2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU 2011 Salone Internazionale del Mobile 13-17 Nisan tarihleri arasında İtalya nın Milano kentinde düzenlenen 42. (S. Internazionela Del Mobile) Milano Uluslararası

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULMUŞTUR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.02.2017 28.03.2017 İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ VE VERİLEN TEŞVİKLER KONUSUNDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ORGANİZE EDİLDİ - 07 MART 2017 CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU İZMİR TİCARET ODASI LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU 6-8 MART 2012 LONDRA İŞ VE İNCELEME GEZİSİ ZİYARET RAPORU Odamızın 2012 yılı Çalışma Programı nda yer alan Londra İş ve İnceleme gezisi 06-08

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.09.2010 19.10.2010 AKDAĞ KAYAK MERKEZİ İLE İLGİLİ PLANLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI UZUN SÜREDİR SÜRDÜRÜLEN YOĞUN ÇALIŞMALAR SONUCU YABAN HAYATI İLE İLGİLİ SORUNUN ÇÖZÜLMESİNİN

Detaylı