TACİRLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TACİRLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 TACİRLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

2

3 I. GİRİŞ 1. Raporun Dönemi : Ortaklığın Ünvanı: Tacirler Yatırım Holding A.Ş. 3. Ticaret Sicil Numarası: Organizasyon Şeması: TACİRLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ORGANİZASYON ŞEMASI YÖNETİM KURULU Murat Tacir PAY SAHİPLERİ İLİŞKİLERİ BİRİMİ Ahmet Tacir DENETİM Mustafa İleri Linet Özçakır İbrahim Çalışkan Başaran Nas Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. GENEL MÜDÜR İbrahim Çalışkan GENEL MUHASEBE SORUMLUSU Linet Özçakır 5. Dönem içinde yönetim ve denetim kurullarında görev alan başkan, başkan yardımcısı ve üyelerin ad ve soyadları, yetki sınırları, görevlerinin süreleri: Adı Soyadı Ünvanı Görev Süresi Murat TACİR Yönetim Kurulu Başkanı Devam Ediyor Mustafa İLERİ Yönetim Kurulu Üyesi Devam Ediyor Ahmet TACİR Yönetim Kurulu Başkan Yrd Devam Ediyor İbrahim ÇALIŞKAN Yönetim Kurulu Üyesi Devam Ediyor Başaran Nas Bağımsız Denetçi Devam Ediyor Denetim ve Serbest Mali Müşavirlik A.Ş. Yetki sınırları; Şirket esas sözleşmesinde belirtilen yetkilere haizdir.

4 6. Dönem içinde esas sözleşmede değişiklik yapılmışsa bunun nedenleri ve yapılan değişikliklerin neler olduğu : Şirketimizin Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak Yatırım Holding A.Ş. ne dönüşümü kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri IV, No. 38 Kayıtlı Sermaye Sistemine İlişkin Esaslar Tebliği gereğince 5 yıllık süre için daha geçerli olmak üzere kayıtlı sermaye tavanımız mevcut tutar olan 20,000,000 TL olarak belirlenmiş ve bu konuda Sermaye Piyasası Kurulu na gerekli başvuru yapılmıştır. 7. Ortaklığın sermayesi ve dönem karı : Şirketin ödenmiş sermayesi TL olup, dönem içerisinde TL kar etmiştir. 8. Ortaklığın sermayesinde dönem içerisinde meydana gelen değişiklikler : Şirket tarihinde TL ödenmiş sermaye ile kurulmuş olup, dönem içerisinde sermaye yapısında değişiklik olmamıştır. 9. Ortaklık yapısı : Şirketimiz kayıtlı sermayesi TL ; tarihi itibariyle ödenmiş sermayesi TL dir. Pay Tutarı (TL) Pay Oranı (%) Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş ,96 Murat TACİR 500 0,01 Ahmet TACİR 500 0,01 İsmet YAZICI 500 0,01 Mustafa İLERİ 500 0,01 Halka Arz (*) ,00 Toplam Ödenmiş Sermaye ,00 * Şirket sermayesinin TL lık kısmı 29 Haziran 3 Temmuz 2006 tarihler arasında BİST Birincil Piyasada halka arz edilmiştir. 10. Sermayenin % 10 undan fazlasına sahip ortakların adları, paylarının miktarı ve sermayedeki oranları : Adı Soyadı / Ünvanı Pay Oranı(%) Pay Tutarı(TL) Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş Ayrıca, Şirketin hisselerinin halka açık olan TL tutarındaki paylardan, % oranındaki adet pay, Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin mülkiyetinde bulunmaktadır.

5 11. Hisse senetleri fiyatlarının yıl içinde gösterdiği gelişme : Şirketin BİST de işlem gören paylarının fiyatı dönem içerisinde 0,94 TL ile 1,23 TL arasında değişiklik göstermiştir. 12. Son üç yılda dağıtılan temettü : 2013 yılında % oranında temettü dağıtmıştır. 13. Varsa çıkarılmış bulunan menkul kıymetlerin (tahvil, kar zarar ortaklığı, finansman bonosu, hisse senedi ile değiştirilebilir tahvil, intifa senedi ve benzeri) tutarı, bunların ortaklığa getirdiği yük ve ödeme imkanları : Yoktur. 14. Faaliyet konusu: Tacirler Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Şirket ) 14 Şubat 2006 tarihinde kurulmuştur. Şirket, Sermaye Piyasası Kurulu ( SPK ) nun Menkul Kıymet Yatırım Ortaklıklarına ilişkin düzenlemelerinde yazılı amaç ve konular ile iştigal etmek üzere kurulmuş olup, Şirket in faaliyet esasları, portföy yatırım politikaları ve yönetim sınırlamalarında sermaye piyasası kurulu düzenlemeleri ile ilgili mevzuata uyulur. Şirketimiz tarihinde yapmış olduğu Yönetim Kurulu Toplantısında Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkarak, Tacirler Yatırım Holding Anonim Şirketine dönüşümü hususunda, Sermaye Piyasası Kurulu na başvuru yapılmasına karar verilmiştir. Şirketimizin Yatırım Holding A.Ş ne dönüşümüne ilişkin yapmış olduğu başvuru Sermaye Piyasası Kurulu nun tarih sayılı izin yazısı ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nın tarih 5537 sayılı izin yazısı ile kabul edilmiştir. Tacirler Yatırım Holding A.Ş. ne dönüşüm kararı tarihinde şirket merkezinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında oy çokluğu ile kabul edilerek, tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünce onaylanmıştır.

6 II. FAALİYETLER 1. Cari ve geçmiş dönem sermaye artırımları : Şirket tarihinde TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde TL ödenmiş sermaye ile kurulmuş ve bu tarihten sonra sermaye artırımı yapılmamıştır. 2. Finansal Yapıya ilişkin Bilgiler: Şirket tarihli mali tablolarında TL kar açıklamıştır. Şirketin Finansal Rasyoları şöyledir: Cari Oran 159,64 Toplam Borç / Aktif % 1,27 Kısa Vadeli Borç / Pasif % 0,63 Uzun Vadeli Borç / Pasif % 0,64 Kısa Vadeli Borç / Toplam Borç % 49,27 Dönen Varlık / Aktif Toplamı % İdari Faaliyetler Şirket üst yönetimi şöyledir: Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Denetçi Murat TACİR Ahmet TACİR Mustafa İLERİ İbrahim ÇALIŞKAN Başaran Nas Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş Şirketimizin tarihi itibariyle üst yönetim hariç 2 personeli bulunmaktadır. III. KAR DAĞITIM ÖNERİSİ VE SONUÇ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri: IV No :27 sayılı tebliği gereğince Şirketimiz, 2014 ve izleyen yıllara ilişkin temettü politikasının Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uygun olarak her yıl dağıtılabilir karın en az % 20 oranındaki kısmının nakit ve/veya bedelsiz pay olarak ortaklara dağıtılması ve bu politikanın mevzuata, ulusal ve uluslararası ekonomik gelişmelere göre pay sahipleri ve Şirket menfaatlerini olumsuz yönde etkilemeyecek şekilde her yıl gözden geçirilmesi olarak belirlemiş ve bu politikanın genel kurulun bilgisine sunulmasına karar verilmiştir.

7 IV. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı Tacirler Yatırım Holding A.Ş. yönetimi ve ortakları, şirketin faaliyetleri sırasında, az gider, en düşük risk, en yüksek kazanç hedef ve amacına ulaşmak için; eşitlik, şeffaflık, hesap verebilirlik ve sorumluluk ilkelerinin kolaylaştırıcı rol oynayacağına inançla Kurumsal Yönetim İlkelerini uygulamaktadır. Şirketimiz 2006 yılında kurulmuş olduğundan, Kurumsal Yönetim İlkelerinin uygulanması hususundaki eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi konusundaki kararlılığımız sürecektir. BÖLÜM I - PAY SAHİPLERİ 2. Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri: IV No: 41 sayılı tebliğinin 7. maddesi kapsamında Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi oluşturulmuş ve birim yöneticisi olarak Linet ÖZÇAKIR görevlendirilmiştir. Pay sahipleri ile ilişkiler birimin iletişim bilgileri: Tel : Faks : yatirimholding@tacirler.com.tr Dönem içerisinde pay sahiplerinin Şirketimizden yazılı bilgi talebi olmamıştır. Sözlü ve mail ortamında gelen bilgi talepleri ivedilikle gerçeği yansıtacak şekilde cevaplandırılmıştır. 3. Pay Sahiplerinin Bilgi Edinme Haklarının Kullanımı Pay sahiplerinin eşit bilgilendirilmesini teminen Şirketin finansal durumunda ve/veya faaliyetlerinde meydana gelen değişiklikler, dönemsel mali tablolar ve raporlar, mevzuat çerçevesinde pay sahiplerine zamanında duyurulmaktadır ve KAP nun internet sitesinde yayınlanmaktadır. Şirketimiz ana sözleşmesinde özel denetçi tayinine ilişkin madde düzenlenmemiş olup, şirketimize dönem içerisinde özel denetçi tayini talebinde bulunulmamıştır. 4. Genel Kurul Toplantıları Şirketimizin 2015 yılı faaliyet dönemine ilişkin Olağan Genel Kurul u 28 Mart 2016 tarihinde Ortakların temsilcileri, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nın İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü Temsilcisi, hisse sahiplerinin katılımıyla yapılmıştır. Şirket sermayesini oluşturan toplam paydan 4,335,330 adet pay ile temsil edilerek toplantı nisabı sağlanmıştır. Genel kurulda pay sahipleri soru sorma haklarını kullanmamışlardır. Genel Kurul toplantısına davet Türk Ticaret Kanunu (TTK), Sermaye Piyasası Kanunu ve şirket ana sözleşmesi hükümlerine göre Yönetim Kurulunca yapılmaktadır. Genel Kurulun yapılması için Yönetim Kurulu karar aldığı anda BİST ve SPK ya açıklamalar yapılarak kamuyu bilgilendirilmektedir. Genel Kurul toplantı ilanı gerekli hukuki mevzuat çerçevesinde mümkün olan en fazla sayıda pay sahibine ulaşmayı sağlayacak şekilde Web sitemiz adresinde, ayrıca tüm Türkiye de yayımlanan 2 günlük gazete ile Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan edilmiştir. İlanda, Genel Kurul la ilgili tarih, yer,

8 saat, katılım daveti, gündem, vekaletname örneği ve oy kullanmak için gerekli bilgiler ilan edilmiştir. Yıllık faaliyet raporu, Genel kurul toplantı tarihinden önceki 3 hafta boyunca şirket merkezinde ve Web sitemizde pay sahiplerinin incelemesine hazır tutulmuştur. Genel Kurul Toplantı tutanakları isteyenlere toplantı sonunda verilmiş, ayrıca şirket merkezinde ve Web sitemizde sürekli olarak pay sahiplerine açık tutulmuştur. Sermaye Piyasası Kurulunun tarihli 4/89 sayılı kararına istinaden fiziki genel kurulun yanında elektronik genel kurul yapılmıştır. 5. Oy Hakları ve Azınlık Hakları Şirketimizin esas sözleşmesinde yer aldığı üzere, şirketimiz paylarından 1.Tertip TL nominal değerdeki A Grubu payların Genel Kurul da Yönetim Kurulu üyeleri seçimiyle sınırlı olmak üzere imtiyazı bulunmaktadır. Bunun dışında herhangi bir imtiyaz bulunmayıp, esas sözleşmemiz gereği imtiyazlı payların ihracı mümkün bulunmamaktadır. Şirketimizde oy hakkının iktisap tarihinden itibaren belirli bir süre sonra kullanılmasını öngören bir düzenleme bulunmamaktadır. Esas sözleşmede vekaleten oy kullanmayı engelleyen hüküm bulunmamaktadır. Azınlık payları yönetimde temsil edilmemektedir. Esas sözleşmede birikimli oy kullanma yöntemine yer verilmemektedir. 6. Kar Payı Hakkı Şirketimizin esas sözleşmesi gereğince ortaklık paylarında şirketin karına katılım konusunda herhangi bir imtiyaz bulunmamaktadır. Kar dağıtımı, Türk Ticaret Kanunu, ilgili mevzuat doğrultusunda, pay sahiplerinin menfaatleri ve Şirket menfaatleri arasında tutarlı bir politika izlenecektir. Şirket 2015 ve izleyen yıllara ilişkin olarak temettü politikası Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uygun olarak her yıl dağıtılabilir karın en az % 20 si oranındaki kısmının nakit ve/veya bedelsiz pay olarak ortaklara dağıtılması ve bu politikanın mevzuata, ulusal ve uluslararası ekonomik gelişmelere göre pay sahipleri ve Şirket menfaatlerini olumsuz yönde etkilemeyecek şekilde her yıl gözden geçirilmesi şeklinde belirlenmiş ve Genel Kurul da pay sahiplerinin bilgisine sunulmuştur. Kar dağıtım politikası faaliyet raporu içinde internet sitesinde kamuya açıklanmıştır. 7. Payların Devri Esas sözleşmemizde pay devrini kısıtlayan hükümler bulunmamaktadır. BÖLÜM II - KAMUYU AYDINLATMA VE ŞEFFAFLIK 8. Şirket Bilgilendirme Politikası SPK Kurumsal Yönetim ilkeleri çerçevesinde Bilgilendirme Politikası oluşturulmuş ve internet sitemiz aracılığı ile kamuya duyurulmuştur. Bilgilendirme Politikasının yürütülmesi Yönetim Kurulu nun yetki ve sorumluluğu altındadır. Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu nun düzenlemelerine göre, Şirketimizle ilgili kamuya açıklanması gereken her türlü bilgi ve belge BİST aracılığıyla duyurulmaktadır. Şirketimiz tüm pay sahiplerimiz ile diğer menfaat sahiplerinin bilgilendirilmesinde eşitlik, doğruluk, tarafsızlık, tutarlılık ve zamanlama prensipleri çerçevesinde davranılmasını benimsemektedir. Bu politika dahilinde ele alınan duyuru ve açıklamalarımızın, Şirketimizin hak

9 ve menfaatlerini de gözetecek şekilde, zamanında, doğru, eksiksiz, anlaşılabilir, analiz edilebilir ve düşük maliyetle kolay erişilebilir bir şekilde yapılması esastır. Şirketimiz kamuyu aydınlatma sürekliliğinin sağlanması için web sitemizde Şirketimizin ortaklık yapısı, yatırım amaç ve stratejisi, yönetim kurulu bilgileri, esas sözleşme, izahname, mali tablolar, yatırım ve yönetime ilişkin bilgiler yayınlanmakta ve sürekli güncellemektedir. Ayrıca Kamuyu Aydınlatma Projesi (KAP) sisteminde de şirketimize ait bildirimler düzenli olarak yapılmakta ve yayınlanmaktadır. 9. Şirket İnternet Sitesi ve İçeriği Şirketimizin internet sitesi adresi dir. İnternet sitesinde yer alan bilgiler İngilizce olarak hazırlanmamıştır. Şirketimiz İnternet sitesinde Kamuyu Sürekli Bilgilendirme sayfası oluşturulmuş, bu sayfada şirketimizin ortaklık yapısı, yatırım amacı ve stratejisi, yönetim kurulu bilgileri, esas sözleşme, izahname, mali tablolar, özel durum bildirimleri, genel kurul bilgileri ve imtiyazlı paylara ilişkin bilgi yer almaktadır. 10. Faaliyet Raporu Şirketimiz Faaliyet Raporlarında, Kurumsal Yönetim İlkelerinde sayılan bilgilere yer verilmektedir. Kurumsal Yönetim Uyum Raporumuz, Faaliyet Raporu içerisinde ayrıca sunulmaktadır. BÖLÜM III - MENFAAT SAHİPLERİ 11. Menfaat Sahiplerinin Bilgilendirilmesi Menfaat sahipleri, Şirketimiz hakkındaki bilgileri, ilgili mevzuat gereği BİST, KAP ve internet sitemiz aracılığıyla ve ayrıca gerekli durumlarda şirket personeli tarafından yapılan açıklamalar ile öğrenmektedirler. 12. Menfaat Sahiplerinin Yönetime Katılımı Menfaat sahiplerinin yönetime katılması, haklarının kullanılması konusunda TTK ve SPK mevzuatına uyulmaktadır. 13. İnsan Kaynakları Politikası Şirketimiz çalışan sayısının 2 olmasından dolayı insan kaynakları politikası oluşturulmamış ve çalışanlar ile ilişkileri yürütmek amacıyla temsilci atanmamıştır. Şirketimizin personeli ili ilgili uygulamalarda 4857 sayılı İş Kanunu na uyulmaktadır. İşe alımda, kariyer planlamasında eşit koşullara sahip kişilere eşit fırsat sağlanmaktadır. Çalışanlar arasında dil, din, ırk, cinsiyet ayırımı yapılmamakta, çalışanların özlük hakları, çalışma ortamı ve koşullarının iyileştirilmesi yönünde çaba sarf edilmektedir. 14. Etik Kurallar ve Sosyal Sorumluluk Kamuya yönelik bir faaliyetimiz bulunmamaktadır. Tacirler Yatırım Holding çalışanlarına ve topluma karşı sosyal sorumluluklarının bilincindedir ve bu sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirme çabasındadır

10 BÖLÜM IV - YÖNETİM KURULU 15. Yönetim Kurulunun Yapısı ve Oluşumu Şirketimiz yönetim kurulunun seçiminde mevzuat ve esas sözleşmeye uyulmaktadır. Yönetim Kurulumuz aşağıdaki gibidir. Murat Tacir Başkan İcracı değil Ahmet Tacir Başkan Yardımcısı İcracı Mustafa İleri Üye İcracı değil İbrahim Çalışkan Üye İcracı Yönetim kurulu üyelerinin şirket dışında başka görevlerde bulunması belli kurallara bağlanmamış ve sınırlandırılmamıştır. 16. Yönetim Kurulunun Faaliyet Esasları Yönetim Kurulu, esas sözleşmede belirtildiği üzere şirket işleri lüzum gösterdikçe toplanmaktadır. Yönetim Kurulu toplantılarında gündemindeki maddeleri TTK ile SPK ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine uygun biçimde görüşüp karara bağlamaktadır. Yönetim Kurulunun toplantı gündemi Yönetim Kurulu Başkanı tarafından tespit edilir. Yönetim Kurulu Kararı ile gündemde değişiklik yapılabilir. Fevkalade durumlarda üyelerden birisinin yazılı isteği üzerine, Başkan, Yönetim Kurulunu toplantıya çağırmazsa, üyeler de re'sen çağrı yetkisini haiz olurlar. Toplantı yeri Şirket merkezidir. Ancak Yönetim Kurulu, karar almak şartı ile başka bir yerde de toplanabilir. Yönetim Kurulu, üye tam sayısının yarıdan bir fazlası çoğunlukla toplanır. Üye sayısının tek sayı olması durumunda toplantı nisabının belirlenmesinde üye sayısının yarıdan bir fazlası olan buçuklu sayı bir üst tam sayıya iblağ edilir. Yönetim Kurulu kararlarını toplantıya katılanların çoğunluğuyla alır. Oylarda eşitlik olması halinde teklif reddedilmiş sayılır. Yönetim Kurulunda oylar kabul veya red olarak kullanılır. Kararların muteberliği, yazılıp imza edilmiş olmasına bağlıdır. Red oy veren, kararın altına gerekçesini yazarak imzalar. Toplantıya katılmaya üyeler yazılı olarak veya vekil tayin etmek suretiyle oy kullanamazlar. Hesap dönemi içerisinde Yönetim Kurulu 14 kez toplanmıştır. Yönetim kurulu üyelerinin nitelikleri, TTK, SPK mevzuatı ve esas sözleşmede yer alan niteliklere uygundur. 17. Yönetim Kurulunda Oluşturulan Komitelerin Sayı, Yapı ve Bağımsızlığı Yönetim Kurulu görev ve sorumluluklarını sağlıklı olarak yerine getirmek amacıyla Seri:IV No:56 sayılı gereği riski erken saptama komitesi kurulmuştur. Aday Gösterme Komitesi,Ücret Komitesi, Denetimden sorumlu Komite ve Kurumsal Yönetim Komitesi oluşturulmamıştır. Riski Erken Saptama Komitesi: Mustafa İLERİ İcracı Olmayan Üye Armağan Nil YÜKSEL İcracı Olmayan Üye Yönetim Kurulu yapılanması gereği bir yönetim kurulu üyesi birden fazla komitede görev almaktadır. Komitelerin başkan ve üyeleri ve nitelikleri, toplanma sıklığı ve faaliyetleri yerine getirirken takip ettikleri prosedürler mevzuata uygun olarak belirlenmiştir.

11 18. Risk Yönetim ve İç Kontrol Mekanizması Şirketimiz; denetçimiz, bağımsız denetim şirketi ve tam tasdik sözleşmesi imzalanmış şirket tarafından periyodik olarak denetlenmekte olup, ayrıca yönetim kurulu şirketin oluşturulmuş olan iş akışları ve iç kontrol prosedürlerinin işleyişi hakkında düzenli olarak bilgi almaktadır. 19. Şirketin Stratejik Hedefleri Şirketimizin misyonu, internet sitemizdeki sürekli bilgilendirme formunda yayınladığı üzere mevzuat gereği en az %25'i hisse senetlerinden oluşan portföyümüzün, riskin dağıtılarak etkin ve rasyonel bir şekilde yönetilmesi ve bu sayede ortaklarımıza seneler itibariyle düzenli nakit temettü sağlanması olarak belirlenmiştir. Portföyünün yönetiminde hedeflere ulaşmaya ilişkin tüm çalışmalar Yönetim Kurulu tarafından yakından izlenmekte ve gerektiğinde müdahale edilmektedir. 20. Mali Haklar Şirketimizin esas sözleşmesinde yer aldığı üzere; ortaklara, yönetim ve denetim kurulu üyelerine, çalışanlara ve üçüncü kişilere huzur hakkı, ücret, kar payı gibi faaliyetlerin gerektirdiği ödemeler dışında herhangi bir menfaat sağlanamaz. Ücretlendirme esasları, Şirketimizin Ücretlendirme Politikasında belirlenmiş ve internet sitemizde kamuya açıklanmıştır. Ücret bilgileri Mali Tablo dipnotlarında yönetim kurulu ve üst düzey yönetici bazında gösterilmiştir. Şirketimiz dönem içerisinde herhangi bir yönetim kurulu üyesine veya üst düzey yöneticisine borç vermemiş, kredi kullandırmamış, üçüncü bir kişi aracılığıyla şahsi kredi adı altında kredi kullandırmamış veya lehlerine kefalet gibi teminatlar vermemiştir.

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2010 30.09.2010 DÖNEMİ SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2010 30.09.2010 DÖNEMİ SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2010 30.09.2010 DÖNEMİ SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU I. GİRİŞ 1. Raporun Dönemi : 01.01.2010 30.09.2010 2. Ortaklığın

Detaylı

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 I. GİRİŞ 1. Raporun Dönemi : 01.01.2009 30.06.2009 2. Ortaklığın Ünvanı: Tacirler Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetim kurullarında görev alan başkan, başkan yardımcısı

Detaylı

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 II. DÖNEM FAALİYET RAPORU

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 II. DÖNEM FAALİYET RAPORU TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 II. DÖNEM FAALİYET RAPORU (01.01.2008 30.06.2008) I. GİRİŞ 1. Raporun Dönemi : 01.01.2008 30.06.2008 2. Ortaklığın Ünvanı: Tacirler Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3. Dönem

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU. 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU. 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı Tacirler Yatırım Holding A.ġ. yönetimi ve ortakları, Ģirketin faaliyetleri sırasında, az gider, en düģük risk, en yüksek

Detaylı

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 III. DÖNEM FAALİYET RAPORU

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 III. DÖNEM FAALİYET RAPORU TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 III. DÖNEM FAALİYET RAPORU (01.01.2008 30.09.2008) I. GİRİŞ 1. Raporun Dönemi : 01.01.2008 30.09.2008 2. Ortaklığın Ünvanı: Tacirler Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3. Dönem

Detaylı

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILI FAALİYET RAPORU ( )

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILI FAALİYET RAPORU ( ) 2011 YILI FAALİYET RAPORU (01.01.2011 31.12.2011) Sayfa No: 1 TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TARİH : 29.03.2012 SAAT : 15:30 TOPLANTI YERİ : Nispetiye

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri ne uyum sağlanması yönündeki çalışmalar 2010 yılında da sürdürülmüş olup, Rhea Girişim

Detaylı

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1- Amaç Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, tüm pay sahiplerimiz

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

2015 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU

2015 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 2015 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı Şirket kurumsal yönetim ilkelerinin takipçisi ve uygulayıcısıdır. Şirket, kanunen öngörülen kurumsal yönetim

Detaylı

IV - KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI

IV - KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI IV - KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Ata Yatırım Ortaklığı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkelerini, pay sahiplerini şefafflık,

Detaylı

TACĠRLER YATIRIM HOLDĠNG A.ġ. 01.01.2014 31.03.2014 DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU (01.01.2014 31.03.2014)

TACĠRLER YATIRIM HOLDĠNG A.ġ. 01.01.2014 31.03.2014 DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU (01.01.2014 31.03.2014) TACĠRLER YATIRIM HOLDĠNG A.ġ. 01.01.2014 31.03.2014 DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU (01.01.2014 31.03.2014) I. GĠRĠġ 1. Raporun Dönemi : 01.01.2014 31.03.2014 2. Ortaklığın Ünvanı: Tacirler Yatırım

Detaylı

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi: 01/01/2008-30/06/2008 2. Ortaklığın ünvanı: Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında

Detaylı

Telefon: Fax: /

Telefon: Fax: / 2014 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı Şirket kurumsal yönetim ilkelerinin takipçisi ve uygulayıcısıdır. Şirket, kanunen öngörülen kurumsal yönetim

Detaylı

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1- Amaç BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Karkim Sondaj Akışkanları Enerji Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sermaye Piyasası

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. 16.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ ne UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ ne UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ ne UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı : 1 Ocak 2010 31 Aralık 2010 faaliyet dönemi içinde, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri

Detaylı

TACĠRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2013 30.06.2013 DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU (01.01.2013 31.06.2013)

TACĠRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2013 30.06.2013 DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU (01.01.2013 31.06.2013) TACĠRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. 01.01.2013 30.06.2013 DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU (01.01.2013 31.06.2013) I. GĠRĠġ 1. Raporun Dönemi : 01.01.2013 30.06.2013 2. Ortaklığın Ünvanı: Tacirler Yatırım

Detaylı

Büyükdere cad No: 185 Kanyon ofis Binası 8. Kat Levent/ĐST. Görevi Öğrenim Durumu

Büyükdere cad No: 185 Kanyon ofis Binası 8. Kat Levent/ĐST. Görevi Öğrenim Durumu RAPORUN DÖNEMĐ : 01 OCAK 2012-31MART 2012 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : J.P. MORGAN MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERĐ : XI NO: 29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU A-Giriş 1-Raporlama Dönemi:

Detaylı

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 I-GİRİŞ 1-Raporun Dönemi : 01.01.2008-31.03.2008 2-Ortaklığın Unvanı : Varlık Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3-Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında 31.03.2008 tarihi itibariyle aktif olarak

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. 14.05.2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI İNDEKS BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİC. A.Ş. 24.05.2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı,

Detaylı

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 YILI FAALİYET RAPORU (01.01.2008 31.12.2008)

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 YILI FAALİYET RAPORU (01.01.2008 31.12.2008) TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2008 YILI FAALİYET RAPORU (01.01.2008 31.12.2008) TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 2008 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TARİH : 26.03.2009 SAAT : 14:00 TOPLANTI

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 15.05.2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 29 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 27.05.2015 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2014 yılına ilişkin

Detaylı

DENİZ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

DENİZ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 17 Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri, Kurulu nun 04/07/2003 tarih ve 35/835 sayılı kararı ile onaylanarak kamuya duyurulan ve ihtiyari olarak uygulanması öngörülen Kurumsal Yönetim

Detaylı

MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU

MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi: 01/01/2007-31/12/2007 2. Ortaklığın ünvanı: Merkez B tipi Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı

Detaylı

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 23.05.2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU EK(1) ULAŞLAR TURİZM YATIRIMLARI VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET VE PAZARLAMA A.Ş. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 2012 Sayfa 1 1.Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı Kurumsal yönetim uygulamalarının

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş.

SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN (II-14.1) TEBLİĞİ NE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun II-14.1

Detaylı

2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 2011 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Halka açık bir sermaye piyasası kurumu olan İş Yatırım Ortaklığı A.Ş. saydamlık, eşitlik, sorumluluk ve hesap

Detaylı

17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi: 01/01/2008-31/03/2008 2. Ortaklığın ünvanı: Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan başkan ve üyelerin, murahhas

Detaylı

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 21 Mayıs 2015 Perşembe günü

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 29 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU

TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU (01.01.2007 31.12.2007) TACİRLER YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ 2007 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TARİH : 27.03.2008 SAAT : 14:00 TOPLANTI

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1 - KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI ER-ÇİM-SAN HOLDİNG A.Ş. (Bundan böyle ortaklık diye anılacaktır) 1 Ocak 2014 31 Aralık 2014 döneminde "Kurumsal Yönetim

Detaylı

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET

İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULUNDAN OLAĞAN GENEL KURUL VE A GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTILARINA DAVET Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini

Detaylı

EGELİ & CO.YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

EGELİ & CO.YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 I-GİRİŞ 1-Raporun Dönemi : 01.01.2009-31.03.2009 2-Ortaklığın Unvanı : Egeli & Co Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3-Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında 31.03.2009 tarihi itibariyle aktif

Detaylı

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi: 01/01/2008-31/12/2008 2. Ortaklığın ünvanı: Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında

Detaylı

Şirketimizde oluşturulan pay sahipleri ile ilişkilerden sorumlu olarak belirlenen kişiler ile ilgili bilgiler aşağıda verilmiştir.

Şirketimizde oluşturulan pay sahipleri ile ilişkilerden sorumlu olarak belirlenen kişiler ile ilgili bilgiler aşağıda verilmiştir. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri ne uyum sağlanması yönündeki çalışmalar 2009 yılında da sürdürülmüş olup, Vakıf Menkul

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SERMAYE PİYASASI KURULU DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SÖNMEZ FİLAMENT SENTETİK İPLİK VE ELYAF SANAYİİ A.Ş. 13.06.2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2016 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki

Detaylı

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU

GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 GARANTİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi: 01/01/2009-31/03/2009 2. Ortaklığın ünvanı: Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında

Detaylı

Şirket Ortakları Payı (%) Pay Tutarı MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01/01/2008-31/03/2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ

Şirket Ortakları Payı (%) Pay Tutarı MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01/01/2008-31/03/2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01/01/2008-31/03/2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I- GİRİŞ 1. Raporun dönemi : 01/01/2008-31/03/2008 2. Şirketin Ünvanı : Merkez B Tipi Menkul Kıymetler

Detaylı

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29 Mart 2018

Detaylı

Sayın Ortağımız, KARAR

Sayın Ortağımız, KARAR Sayın Ortağımız, KARAR Şirket Yönetim Kurulumuz 07/06/2017 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen gündem maddelerini içeren 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı 30/06/2017 tarihinde

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 25 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 25 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 25 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2014 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ

AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 28 ARALIK 2016 TARİHLİ İMTİYAZLI PAYSAHİPLERİ ÖZEL KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ 1. Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması; 2. Şirket Yönetim Kurulu ve Saf Gayrimenkul

Detaylı

GÜLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ESAS SÖZLEŞMESİ

GÜLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ESAS SÖZLEŞMESİ GÜLER YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ESAS SÖZLEŞMESİ ESKİ METİN YÖNETİM KURULU MADDE 8- Şirket Yönetim Kurulu tarafından yönetilir ve temsil edilir. Şirket Yönetim Kurulu altı üyeden oluşur ve bu üyelerin tamamı

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2014 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ YÖNETMELİĞİ

KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ YÖNETMELİĞİ KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ YÖNETMELİĞİ 2014 zc KRM-Y-04/19.06.2014/Rev.00 Madde 1/Amaç ve Kapsam Kurumsal Yönetim Komitesi, Şirket te kurumsal yönetim ilkelerinin uygulanıp uygulanmadığını, uygulanmıyor

Detaylı

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 I-GİRİŞ 1-Raporun Dönemi : 01.01.2009-31.03.2009 2-Ortaklığın Unvanı : Varlık Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3-Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında 31.03.2009 tarihi itibariyle aktif olarak

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 2008

SERMAYE PİYASASI KURULU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 2008 SERMAYE PİYASASI KURULU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 2008 44 1. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı 2006 yılının son çeyreğinde kurulan MRBYO, 2008 yılında Sermaye Piyasası Kurulu nun yayımladığı

Detaylı

EGELİ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2008-31.03.2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

EGELİ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2008-31.03.2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU EGELİ & CO YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01.01.2008-31.03.2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU I-GİRİŞ 1-Raporun Dönemi : 01.01.2008-31.03.2008 2-Ortaklığın Unvanı : Egeli & Co Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3-Dönem içinde yönetim

Detaylı

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş.

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. 01.01.2011 31.12.2011 YILLIK FAALİYET RAPORU RAPORUN DÖNEMİ : 01.01.2011 31.12.2011 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : Borova Yapı Endüstrisi A.Ş. YÖNETİM KURULU VE DENETİM KOMİTESİ: Şirketimizin

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1 Genel Kurul İlanı EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YÖNETİM KURULU

Detaylı

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU

VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU VARLIK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2007 YILI FAALİYET RAPORU I-GİRİŞ 1-Raporun Dönemi : 01.01.2007-31.12.2007 2-Ortaklığın Unvanı : Varlık Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3-Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında

Detaylı

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 OCAK 2012 31 MART 2012 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. ORTAKLIK YAPISI VE SERMAYE DAĞILIMI... 1 2. DÖNEM İÇİNDE ESAS SÖZLEŞMEDE

Detaylı

L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş.

L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş. L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş. LOGOS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2016-31.03.2016 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-Genel Bilgiler: Raporun Dönemi: 01.01.2016-31.03.2016 Ticaret Unvanı: Logos

Detaylı

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 2015 YILI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1.Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı Payları halka arz edilmiş olan veya halka arz edilmiş sayılan ortaklıkların esas alacakları kurumsal yönetim ilkeleri

Detaylı

TACĠRLER YATIRIM HOLDĠNG A.ġ DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU ( )

TACĠRLER YATIRIM HOLDĠNG A.ġ DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU ( ) TACĠRLER YATIRIM HOLDĠNG A.ġ. 01.01.2013 30.09.2013 DÖNEMĠ YÖNETĠM KURULU FAALĠYET RAPORU (01.01.2013 30.09.2013) I. GĠRĠġ 1. Raporun Dönemi : 01.01.2013 30.09.2013 2. Ortaklığın Ünvanı: Tacirler Yatırım

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Şirketimizin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Nisan 2017 Çarşamba günü,

Detaylı

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. 04.06.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılına ilişkin pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı,

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki

Detaylı

31/03/2018 KURSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU III KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU. 1. Kurumsal Yönetim Uyum Beyanı

31/03/2018 KURSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU III KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU. 1. Kurumsal Yönetim Uyum Beyanı 31/03/2018 KURSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU III KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1. Kurumsal Yönetim Uyum Beyanı Şirketimiz, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:IV, No:56,57,63 sayılı

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısı 02.06.2016 tarihinde yapılması planlanan Şirketimizin 2015 yılına ilişkin Ortaklar

Detaylı

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır.

: Bu rapor 01 Ocak Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. Sayfa No: 1 Raporun Dönemi Ticaret Ünvanı : Bu rapor 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 çalışma dönemini kapsamaktadır. : Prim Menkul Değerler A.Ş. Ticaret Sicil No : 247130 Merkez Adresi : Levent Caddesi No.3

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara

Detaylı

BEYAZ FİLO OTO KİRALAMA A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BEYAZ FİLO OTO KİRALAMA A.Ş YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BEYAZ FİLO OTO KİRALAMA A.Ş. 2017 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI GİRİŞ: Şirketimizin 01.01.2017 31.12.2017 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri

Detaylı

1.KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI

1.KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI 1.KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Avrasya Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.yönetimi halka açık kurumların uymaları tavsiye edilen ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal

Detaylı

2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ 2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 3 Ocak 2014 tarihinde yürürlüğe giren II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken ek açıklamalardan

Detaylı

İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimizin 2013 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yer alan gündemi görüşüp karara bağlamak üzere, 29.04.2014 Salı günü saat: 15:00

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU Kurumsal yönetimin; Şirket in başarıya ulaşması, bu başarının devamı ve Şirketimizin pay sahiplerine ekonomik değer sağlanması açısından önemli olduğuna inanmaktayız.

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2010 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2010 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul toplantısı, ekte sunulan gündem maddelerini görüşüp

Detaylı

L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş.

L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş. L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş. LOGOS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2016-30.09.2016 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-Genel Bilgiler: Raporun Dönemi: 01.01.2016-30.09.2016 Ticaret Unvanı: Logos

Detaylı

MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 02 EKİM 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 02 EKİM 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET MİSTRAL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 02 EKİM 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin 02 Ekim 2018 tarihli

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU. 1.Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU. 1.Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU 1.Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı Payları halka arz edilmiş olan veya halka arz edilmiş sayılan ortaklıkların esas alacakları kurumsal yönetim ilkeleri ve

Detaylı

01/01/2010-30/06/2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

01/01/2010-30/06/2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01/01/2010-30/06/2010 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. Raporun Dönemi : 01/01/2010-30/06/2010 2. Şirketin Ünvanı : Merkez B Tipi Menkul Kıymetler Yatırım

Detaylı

MZBYO MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş

MZBYO MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş MZBYO MERKEZ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş SERİ XI NO.29 SAYILI TEBLİĞ ESASLARINA GÖRE HAZIRLANMIŞ 30 HAZİRAN 2008 ARA HESAP DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2008-30.06.2008

Detaylı

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 14:00 de Beybi Giz Plaza. Dereboyu Cad. Meydan

Detaylı

Dönem içinde 50 civarı pay sahibi ile telefon ile görüşülmüş ve gelen sorular cevaplandırılmıştır.

Dönem içinde 50 civarı pay sahibi ile telefon ile görüşülmüş ve gelen sorular cevaplandırılmıştır. 1. KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Martı Otel İşletmeleri A.Ş. (Bundan böyle Şirket diye anılacaktır) 01 Nisan 2011 31 Mart 2012 döneminde Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayınlanan "Kurumsal

Detaylı

DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ

DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-634640 DENGE YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NDAN 11 HAZİRAN 2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI DAVETİ Aşağıda yazılı gündemi görüşüp

Detaylı

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Doğru mesajları farklı gruplara iletebilen en önemli kurumsal iletişim aracı Adres Nispetiye Cad. Levent İşhanı No: 6/2 34330 Levent - İstanbul www.tuyid.org Tel (212)

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş.

L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş. L O G O S p o r t f ö y y ö n e t i m i a. ş. SERİ:II NO:14 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-Raporun Dönemi : 01.01.2014-31.12.2014 2-Genel Bilgiler: Ticaret Unvanı:

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimiz in 1 Ocak 2015 31 Aralık 2015 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündemindeki

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Giriş : Şirketimizin 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 25.03.2015 Çarşamba

Detaylı

MADDE 9 - YÖNETİM KURULUNUN SEÇİMİ, GÖREVLERİ, SÜRESİ VE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI

MADDE 9 - YÖNETİM KURULUNUN SEÇİMİ, GÖREVLERİ, SÜRESİ VE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI AKFEN HOLDİNG A.Ş. ESAS SÖZLEŞME TADİL METİNLERİ ESKİ METİN MADDE 9 - YÖNETİM KURULUNUN SEÇİMİ, GÖREVLERİ, SÜRESİ VE YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI A. Yönetim Kurulunun Seçimi ve Görevleri Şirket in işleri

Detaylı

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Zirvelere doğru. Hep birlikte. PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. 2017 YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamızın 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul

Detaylı

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 23 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 23 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş 23 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2015 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 01.01.2008-31.12.2008 Hesap Dönemi ne ait Ortaklar Olağan Genel Kurulu, gündemindeki

Detaylı

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ARSAN TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2014 takvim yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündem maddelerinin

Detaylı

Fiziken Toplantı salonuna gelen kişilerin pay sahibi veya temsilcisi olup olmadığı pay sahipleri listesi üzerinden kontrolü yapılacaktır.

Fiziken Toplantı salonuna gelen kişilerin pay sahibi veya temsilcisi olup olmadığı pay sahipleri listesi üzerinden kontrolü yapılacaktır. BOMONTİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK İNŞAAT TURİZM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 15 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Ticaret Sicili Numarası: 639184

Detaylı

EGELİ & CO.YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

EGELİ & CO.YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 I-GİRİŞ 1-Raporun Dönemi : 01.01.2010-31.03.2010 2-Ortaklığın Unvanı : Egeli & Co Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3-Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında 31.03.2010 tarihi itibariyle aktif

Detaylı

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET KONYA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimizin 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara

Detaylı

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 26 Mart 2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 26 Mart 2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 26 Mart 2014 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp

Detaylı