AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ"

Transkript

1 AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi MART ayı Meclis Toplantısı tarihinde baģlayıp tarihinde tamamlanmıģ ve gündem maddelerinin görüģülmesi neticesinde alınan kararlar aģağıda maddeler halinde gösterilmiģtir. SIRA NO: KARAR NO: KARAR ÖZETĠ: /22 Çanakkale Ġlçesi Geyikli Belediyesinin Yardım Talebi ile ilgili Plan ve Bütçe, DıĢ ĠliĢkiler ve Spor ile Hukuk Komisyonlarının MüĢterek 2017/2 sayılı raporu mevcudun oy birliği ile kabul edildi /23 Çanakkale Ġlçesi Geyikli Belediyesinin Araç Talebi ile ilgili Plan ve Bütçe, DıĢ ĠliĢkiler ve Spor ile Hukuk Komisyonlarının MüĢterek 2017/3 sayılı raporu mevcudun oy çokluğu ile kabul edildi / Yılı Ücret Tarifeleri DeğiĢikliği Teklifi ile ilgili Tarife Komisyonunun 2017/5 sayılı raporu mevcudun oybirliği ile kabul edildi /25 Avcılar Ġlçesi Cihangir Mahallesi 104 Ada 3 Parsel Sayılı TaĢınmazın Kamuya Tahsis Haczedilemez Ġbaresinin Ġptal Edilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonunun 2017/4 sayılı raporu mevcudun oyçokluğu ile kabul edildi /26 Avcılar Ġlçesi Firuzköy Mahallesi 252 Ada 5 Parsel,252 Ada 6 Parsel, 252 Ada 7 Parsel Sayılı TaĢınmazların Kamuya Tahsis Haczedilemez Ġbaresinin Ġptal Edilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonunun 2017/5 sayılı raporu mevcudun oyçokluğu ile kabul edildi /27 Avcılar Ġlçesi Firuzköy Mahallesi 7 Pafta 6209 Sayılı TaĢınmazın Kamuya Tahsis Haczedilemez Ġbaresinin Ġptal Edilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonunun 2017/6 sayılı raporu mevcudun oyçokluğu ile kabul edildi /28 Avcılar Ġlçesi Üniversite Mahallesi 1 Pafta 20702Parsel Sayılı TaĢınmazın Üzerine Ġrtifak/Ġntifa Hakkı Tesis Edilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonunun 2017/7 sayılı raporu mevcudun oyçokluğu ile kabul edildi /29 Acil Sağlık Hizmetleri Ġstasyonu Ġçin Yer Tahsisi Yapılması ile ilgili Ġmar ve Hukuk Komisyonlarının MüĢterek 2017/4 sayılı raporu mevcudun oy birliği ile kabul edildi.

2 Tarih: Sayı: 2017/2 PLAN ve BÜTÇE, HUKUK ile DIŞ İLİŞKİLER ve SPOR KOMİSYONLARININ MÜŞTEREK RAPORU ÖZÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim dönemi 3. toplantı yılı 2017 Senesi ġubat ayı Meclis toplantısının tarihli oturumunda Komisyonlarımıza havale edilen Çanakkale Ġli Geyikli Belediyesinin Yardım Talebi ile ilgili Fen ĠĢleri Müdürlüğünün sayılı yazısı. KOMİSYON İNCELEMESİ: Çanakkale Ġli Geyikli Belediyesinin Yardım Talebi ile ilgili Fen ĠĢleri Müdürlüğünün yazısı incelenmiģtir. PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU GÖRÜŞÜ: Fen ĠĢleri Müdürlüğünün yazı ile; Geyikli Belediyesinin Yardım Talebi komisyonumuzca incelenmiģ olup, Müdürlüğüne iade edilmesine komisyonumuzca oy birliği ile uygun görülmüģtür. GÖRÜŞÜ : Ġnceleme sonucunda; Geyikli Belediyesinin Yardım Talebinin Müdürlüğüne iade edilmesine komisyonumuzca oy birliği ile kabul edilmiģtir. DIŞ İLİŞKİLER VE SPOR KOMİSYONU GÖRÜŞÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi ġubat ayı Meclis toplantısının tarihli oturumunda komisyonumuza havale olan Fen ĠĢleri Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı incelenmiģ olup, Müdürlüğüne iade edilmesine komisyonumuzca oy birliği ile karar verilmiģtir. PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Gülten YARBASAN Özkan ALINTAġ Cafer ÇADIRARDIÇ BaĢkan BaĢk. V. Raportör Mehmet ÖZGÜR ġenol AYDIN BaĢkan BaĢkan V.

3 DIŞ İLİŞKİLER VE SPOR KOMİSYONU Fahrettin USLU Erol YILMAZ Gülten YARBASAN BaĢkan Raportör Dilek BALABAN AKBABA Mehmet GENÇ Tarih: Sayı: 2017/3 PLAN ve BÜTÇE, HUKUK ile DIŞ İLİŞKİLER ve SPOR KOMİSYONLARININ MÜŞTEREK RAPORU ÖZÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim dönemi 3. toplantı yılı 2017 Senesi ġubat ayı Meclis toplantısının tarihli oturumunda Komisyonlarımıza havale edilen Çanakkale Ġli Geyikli Belediyesinin Araç Talebi ile ilgili Fen ĠĢleri Müdürlüğünün sayılı yazısı. KOMİSYON İNCELEMESİ: Çanakkale Ġli Geyikli Belediyesinin Araç Talebi ile ilgili Fen ĠĢleri Müdürlüğünün talebi incelenmiģtir. PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU GÖRÜŞÜ: Fen ĠĢleri Müdürlüğünün yazı ile; Geyikli Belediyesinin Araç Talebi komisyonumuzca incelenmiģ olup, Geyikli Belediyesi asfalt çalıģmalarında kullanılmak üzere 34 AB 277 Plakalı Damperli Kamyon, G 001 Plakalı (JCB2) Kazıcı- Yükleyici ĠĢ Makinesinin oy çokluğu ile 90 günlüğüne verilmesine karar verilmiģtir. GÖRÜŞÜ : Ġnceleme sonucunda; Geyikli Belediyesi asfalt çalıģmalarında kullanılmak üzere 34 AB 277 Plakalı Damperli Kamyon ile, G 001 Plakalı (JCB2) Kazıcı- Yükleyici ĠĢ Makinesinin 90 günlüğüne kullanımına verilmesine komisyonumuzca oy çokluğu ile karar verilmiģtir.

4 DIŞ İLİŞKİLER VE SPOR KOMİSYONU GÖRÜŞÜ: Belediyemiz envanterinde mevcut olan 34 AB 277 Plakalı Numaralı Damperli Kamyon, G 001 Plakalı Numaralı JCB2 iģ makinesi KardeĢ Belediyemiz olan Geyikli Belediyesine 90 günlüğüne kullanımına verilmesi komisyonumuzca oy çokluğu ile karar verilmiģtir. PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Gülten YARBASAN Özkan ALINTAġ Cafer ÇADIRARDIÇ BaĢkan BaĢk. V. Raportör Mehmet ÖZGÜR ġenol AYDIN BaĢkan BaĢkan V. Karara karģı oy kullandım. Karara karģı oy kullandım. DIŞ İLİŞKİLER VE SPOR KOMİSYONU Fahrettin USLU Erol YILMAZ Gülten YARBASAN BaĢkan Raportör Dilek BALABAN AKBABA Mehmet GENÇ

5 TARİFE KOMİSYONU RAPORU Tarih: Sayı: 2017/5 ÖZÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi ġubat ayı Meclis toplantısının tarihli oturumunda komisyonumuza havale edilen 2017 Yılı Ücret Tarifeleri DeğiĢikliği ile ilgili ĠĢletme ve ĠĢtirakler Müdürlüğünün sayılı yazısı. KOMİSYON İNCELEMESİ: 2017 Yılı Ücret Tarifeleri DeğiĢikliği ile ilgili ĠĢletme ve ĠĢtirakler Müdürlüğünün yazısı incelenmiģtir. KOMİSYON GÖRÜŞÜ: Ġnceleme sonucunda; SADE SODA 1.00 TL, MEYVELĠ SODA 1.00 TL, SU: 0.50 TL olarak belirlenmiģ ve kabul edilmiģtir. DeğiĢikliklerin dıģındaki fiyat listesi Müdürlüğünden geldiği gibi uygulanması oy birliği ile kabul edilmiģtir. TARİFE KOMİSYONU Erhan PALDIMOĞLU Zafer POLAT Mustafa ġentürk BaĢkan BaĢkan V. Raportör AyĢe ULUÇAM YaĢar KARAARSLAN

6 RAPORU Tarih: Sayı : 2017/ 4 ÖZÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi Mart ayı Meclis Toplantısının tarihli oturumunda Komisyonumuza havale edilen Avcılar Cihangir Mahallesi 104 ada, 3 parsel sayılı taģınmazın kamuya tahsislidir haczedilemez ibaresinin iptali ile ilgili Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünün sayılı yazısı. KOMİSYON İNCELEMESİ: Avcılar Cihangir Mahallesi 104 ada, 3 parsel sayılı taģınmazın kamuya tahsislidir haczedilemez ibaresinin iptali ile ilgili Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünün yazısı incelenmiģtir. KOMİSYON GÖRÜŞÜ: Ġnceleme sonucunda; Avcılar Belediye Meclisince tarih, 14 sayılı kararı ile söz konusu taģınmaza kamuya tahsislidir haciz edilemez Ģeklinde karar alınmıģtır. Bu nedenle, Ġmar Planında Ticaret + Hizmet alanında kalan Mülkiyeti Avcılar Belediyesine ait olan, Avcılar Cihangir Mahallesi, 104 ada, 3 parsel sayılı 3.195,54m² alanlı taģınmazın tapu kütüğünün beyanlar hanesine tarih, 7872 yevmiye nosu ile iģlenen kamuya tahsislidir haciz edilemez Ģerhinin terkin edilmesi için tarih, 14 sayılı meclis kararının eki listenin 437. sırasında yazılı Cihangir Mahallesi, 104 ada, 3 parsel sayılı 3.195,54m² alanlı taģınmazla ilgili kamuya tahsislidir haciz edilemez ibaresinin iptali (terkini) hususu komisyonumuzca oy çokluğu ile kabul edilmiģtir. BaĢkan BaĢkan V. Red Oy Kullandım Red Oy Kullandım.

7 RAPORU Tarih: Sayı : 2017/ 5 ÖZÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi Mart ayı Meclis Toplantısının tarihli oturumunda Komisyonumuza havale edilen Avcılar Firuzköy Mahallesi 243DOIIb pafta, 252 ada 5 parsel, 252 ada 6 parsel, 252 ada 7 parsel kamuya tahsislidir haczedilemez ibaresinin iptali ile ilgili Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünün sayılı yazısı. KOMİSYON İNCELEMESİ: Avcılar Firuzköy Mahallesi 243DOIIb pafta, 252 ada 5 parsel, 252 ada 6 parsel, 252 ada 7 parsel sayılı taģınmazların kamuya tahsislidir haczedilemez ibaresinin iptali ile ilgili Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünün yazısı incelenmiģtir. KOMİSYON GÖRÜŞÜ: Ġnceleme sonucunda; Avcılar- Firuzköy Mahallesi 243 DO IIb pafta 252 ada 5 parsel sayılı m² alanlı, 252 ada 6 parsel sayılı m² alanlı ve 252 ada 7 parsel sayılı m² alanlı Belediyemiz malı taģınmazların tapu kütüğünün beyanlar hanesine tarih ve 7872 yevmiye nosu ile Kamuya Tahsislidir Haczedilemez Ģerhi iģlenmiģtir. Bu nedenle Ġmar Planında konut alanında kalan mülkiyeti Avcılar Belediyesine ait olan Avcılar Firuzköy Mahallesi 252 ada 5 parsel sayılı m² alanlı, 252 ada 6 parsel sayılı m² alanlı ve 252 ada 7 parsel sayılı m² alanlı taģınmazların tapu kütüğünün beyanlar hanesine tarih ve 7872 yevmiye numarası ile iģlenen Kamuya Tahsislidir Haczedilemez Ģerhinin terkin edilmesi için tarih ve 14 sayılı Meclis Kararının eki listenin 24, 25 ve 26 sıralarında yazılı Firuzköy Mahallesi 252 ada 5 parsel sayılı m² alanlı, 252 ada 6 parsel sayılı m² alanlı ve 252 ada 7 parsel sayılı m² alanlı taģınmazlarla ilgili Kamuya Tahsislidir Haczedilemez ibaresinin iptali (terkini) hususu komisyonumuzca oy çokluğu ile kabul edilmiģtir. BaĢkan BaĢkan V. Red Oyu Kullandım. Red Oyu Kullandım.

8 RAPORU Tarih: Sayı : 2017/ 6 ÖZÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi Mart ayı Meclis Toplantısının tarihli oturumunda Komisyonumuza havale edilen Avcılar Firuzköy Mahallesi 7 pafta, 6209 parsel, sayılı taģınmazın kamuya tahsislidir haczedilemez ibaresinin iptali ile ilgili Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünün sayılı yazısı. KOMİSYON İNCELEMESİ: Avcılar Firuzköy Mahallesi 7 pafta, 6209 parsel, sayılı taģınmazın kamuya tahsislidir haczedilemez ibaresinin iptali ile ilgili Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünün yazısı incelenmiģtir. KOMİSYON GÖRÜŞÜ: Ġnceleme sonucunda; Avcılar Belediye Meclisince tarih, 14 sayılı kararı ile söz konusu taģınmaza kamuya tahsislidir haciz edilemez Ģeklinde karar alınmıģtır. Bu nedenle, Ġmar Planında Ticaret + Hizmet alanında kalan Mülkiyeti Avcılar Belediyesine ait olan, Avcılar Firuzköy Mahallesi, 7 pafta, 6209 parsel sayılı 1713,50 m² alanlı belediyemiz malı taģınmazın tapu kütüğünün beyanlar hanesine tarih, 7872 yevmiye nosu ile iģlenen Kamuya tahsislidir haciz edilemez Ģerhinin terkin edilmesi için tarih, 14 sayılı meclis kararının eki listenin 9. sırasında yazılı Avcılar Firuzköy Mahallesi, 7 pafta, 6209 parsel sayılı 1713,50 m² alanlı belediyemiz malı taģınmazla ilgili kamuya tahsislidir haciz edilemez ibaresinin iptali (terkini) hususu komisyonumuzca oy çokluğu ile kabul edilmiģtir. BaĢkan BaĢkan V. Red Oyu Kullandım. Red Oyu Kullandım

9 RAPORU Tarih: Sayı : 2017/ 7 ÖZÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi Mart ayı Meclis Toplantısının tarihli oturumunda Komisyonumuza havale edilen Avcılar Üniversite Mahallesi 1 pafta, parsel sayılı taģınmaz üzerine irtifa ve intifak hakkı tesis edilmesi ile ilgili Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünün sayılı yazısı. KOMİSYON İNCELEMESİ: Avcılar Üniversite Mahallesi 1 pafta, parsel sayılı taģınmaz üzerine irtifa ve intifak hakkı tesis edilmesi ile ilgili Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünün yazısı incelenmiģtir. KOMİSYON GÖRÜŞÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 2017/4 sayılı Meclis Kararının tavzihi aģağıdaki gibidir; Avcılar Belediyesi Üniversite Mahallesi 1 Pafta parsel sayılı 1.406,00 m² alanlı Belediyemiz malı taģınmaz üzerinde bulunan iģin fiziki durumu %40,95 seviyesinde olan ve yapım iģi devam eden tarihinde sözleģme feshi yapılmıģ bulunan binanın yapım iģi maliyeti karģılığında 5393 sayılı Belediye Kanununun 18 (e) maddesi hükümleri doğrultusunda 15 (OnbeĢ) yıl süreyle irtifak/intifa (Uzun süreli gayri ayni hak tesisi) hakkı tesis edilmek suretiyle ve 2886 sayılı Devlet Ġhale Kanunu uyarınca ve Ģartnamesi gereğince ihale edilmesine Ģeklinde (tavzih) düzeltilmesi komisyonumuzca oy çokluğu ile kabul edilmiģtir. BaĢkan BaĢkan V. Red Oyu Kullandım. Red Oyu Kullandım.

10 TARİH: SAYI: 2017/ 4 İMAR VE MÜŞTEREK RAPORU ÖZÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi, 3. Toplantı Yılı, 2017 yılı Mart ayı Meclis toplantısının tarihli oturumunda Komisyonlarımıza havale edilen Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünün sayılı yazısı. KOMİSYON İNCELEMESİ: Avcılar YeĢilkent Mahallesi, 3 Pafta, 1767 parselin Ġtfaiye alanının yan tarafında bulunan alan üzerinde Acil Sağlık Hizmetleri Ġstasyonu olarak hizmet verebilecek 100 m²lik yerin protokolle belirlenen Ģartlar kullanım hakkının Ġl Sağlık Müdürlüğüne 10 yıl süreyle verilmesi hususu ile ilgili teklif incelenmiģtir. İMAR KOMİSYONU GÖRÜŞÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi, 3. Toplantı Yılı, 2017 yılı Mart ayı 4 nolu gündem maddesi incelenmesi devam ettiğinden dolayı ay içerisinde görüģülmesine komisyonumuzca oy birliği ile uygun görülmüģtür. GÖRÜŞÜ: Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi, 3. Toplantı Yılı, 2017 yılı Mart ayı meclis gündeminde yer alan Emlak ve Ġstimlak Müdürlüğünün sayılı yazısı görüģülmeye devam etmektedir. İMAR KOMİSYONU Leyla POYRAZ Erol YILMAZ Adnan TÜRKOĞLU Ġmar Komisyonu BaĢkanı BaĢkan Yard. Raportör Eyüp DURSUN Sebahattin OLCAY BaĢkan BaĢkan V.

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi NĠSAN ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EYLÜL AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi EYLÜL ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi TEMMUZ ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ NĠSAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi NĠSAN ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EKĠM AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EKĠM AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ EKĠM AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi EKĠM ayı Meclis

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi ġubat ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ ARALIK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ ARALIK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ ARALIK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi ARALIK ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi ARALIK ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ KASIM AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ KASIM AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ KASIM AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi KASIM ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2018 SENESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2018 SENESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2018 SENESİ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 5. Toplantı Yılı 2018 Senesi EYLÜL ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 4. TOPLANTI YILI 2018 SENESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 4. TOPLANTI YILI 2018 SENESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 4. TOPLANTI YILI 2018 SENESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2018 Senesi MART ayı Meclis

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ OCAK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ OCAK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ OCAK AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2015 Senesi KASIM ayı

Detaylı

T.C. AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜNE T.C. AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü SAYI: 56678628-301.05- KONU: Kasım 2014 Karar Özeti /11/2014 BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜNE Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 1. Toplantı Yılı

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 1. Toplantı yılı 2014 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2015 Senesi NİSAN ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2015 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 5. Toplantı Yılı 2019 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 5. Seçim Dönemi 5. Toplantı yılı 2013 Senesi MAYIS Ayı

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 1. Toplantı yılı 2015 Senesi MART ayı Meclis

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :384 KARAR 384 : Belediye meclisimizde 20.04.1998 tarih ve 167 sayılı kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Merkez Revizyon Ġmar Planlarında mahalle oyun alanı olarak iģaretli olan Hacı Ġsa Mahallesi

Detaylı

Haziran Ayında Komisyon Raporu Tamamlanmayan Maddelerin bir sonraki ayın ilk toplantısında görüşülmesine mevcudun oy birliği ile kabul edildi.

Haziran Ayında Komisyon Raporu Tamamlanmayan Maddelerin bir sonraki ayın ilk toplantısında görüşülmesine mevcudun oy birliği ile kabul edildi. AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 2. TOPLANTI YILI 2015 SENESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2015 Senesi HAZİRAN

Detaylı

T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR

T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR Belediye Başkanı: İsmail ELİBOL, Üye: Mevlüt ÖZÇINAR, Osman AKŞİT(Bulunmadı), Cemal ÖZ, Hakan BOLCAL, İbrahim POYRAZ, Hasan MUTLU, Yunus

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 02/ 03/ 2011 2011 / 44. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Kararın Özü 02/ 03/ 2011 2011 / 44. Belediye Meclisini TeĢkil Eden Zevat 02/ 03/ 2011 2011 / 44 meclis toplantısında alınan 44 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 44 : Ġlgi : a) ĠĢkar Gıda ĠnĢ. San. ve Tic.Ltd.ġti. Vekili Süleyman YORULMAZ ın 24.01.2011 tarih ve 1561-199 sayılı

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 76 Özü: Ġmar Komisyonuna havale edilen Karar Trh : 04.05.2015 Gündem Maddeleri. 2015 NIN 6. DÖNEM, 1.TOPLANTISININ, 1. BĠRLEġĠMĠNĠN 1. OTURUMUNA AĠT KARAR

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 26 : Geçici ĠĢçi ÇalıĢtırma Vizesinin Verilmesi Belediyelerde istihdam edilecek geçici iģçi pozisyon vizesinin verilmesi, mevcut mevzua hükümleri çerçevesinde belediye meclisi

Detaylı

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi.

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. ERYĠĞĠT (Katılmadı)-Dilek TEKĠN-Cemal KAYA-Ersel YAZICI-Emine DEMĠRCĠ -Muharem Aziz

Detaylı

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05

Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Karar Tarihi : 06/02/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 05 Belediye Meclisi; Recep ÖZKAN ın 31/01/2012 tarihli yazılı daveti nın BaĢkanlığında 5393 Sayılı Yasanın 20.maddesi gereğince 06/02/2012

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 2019 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüģülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 01.10.2018 günlü birinci BirleĢiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün 24.09.2018

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016 Karar No : 2016/11-1 (109) Gündem maddesi gereğince; Temizlik İşleri Müdürlüğü nün 25/11/2016 tarih ve 32341 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Çevre Koruma ve

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas. : Olağan Karar No : 41850698.301.05-118 : Norm Kadro, Ġptal-Ġhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro Ġlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe göre

Detaylı

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ PLAN VE BÜTÇE KOMĠSYONU RAPORU. MECLĠS BAġKANLIĞINA Belediye Meclisi nin 18.07.2016 tarihli birleģiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ĠĢletme ve ĠĢtirakler Dairesi BaĢkanlığı ibareli 14.06.2016 tarih ve 23817205-756.01-2078 sayılı yazı okundu.

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 1. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 1. Toplantı yılı 2014 Senesi ARALIK ayı

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :312 KARAR 312 : Belediye Meclisimizin 04/04/2015 tarih 144 sayılı, 01/06/2015 tarih 213 sayılı, 04/01/2016 tarih 10 sayılı kararlarının iptaline, 1077 ada üzerinde bulunan parsellerle ilgili

Detaylı

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 02.12.2014 Karar No : Konu :2014 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN KARAR ÖZETĠ TARĠH VE SAYISI 03.09.2018-142 Belediye Şirketlerimizin Maliye Borçlarını ödemek amacıyla ISBAŞ A.Ş.nin sermayesinin 30.000.000,00

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi KARAR 108 : Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi 2013 / 108 Özü 1.ci oturumu / ÇarĢamba günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 108 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/10-1 (102) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24.10.2018 tarih ve 33152 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Deliminnet Mahallesi 1960

Detaylı

T.C. KIRġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI MECLĠS KARARI

T.C. KIRġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI MECLĠS KARARI TOPLANTI TARĠHĠ : 04/10/2018 SAATĠ : 14:00 OTURUM : 1 BĠRLEġĠM : 1 MECLĠS BAġKAN V. : Veli ġahġn 1-AÇILIġ : Belediye Meclisi, Belediye BaĢkan Yardımcısı Veli ġahġn BaĢkanlığında 04/10/2018 PerĢembe günü

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB / sayılı yazısı. 2012 / 89 Özü 1.ci oturumu / Salı günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 89 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 89 : Ġlgi : Mali Hizmetler Müdürlüğünün 26/ 04/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB.0.12.01.00.302.99/665-38604

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 248 KARAR 248: Ali Muzaffer TUNÇAĞ, Çağlagül ÖZÇELĠK TUNÇ, Mehmet BĠLGĠN, Okan TOPAL ın mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No: 249 KARAR 249 : Cumhuriyet

Detaylı

964 ADA 5 PARSEL VE 965 ADA 11, 15, 16 PARSELLER NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

964 ADA 5 PARSEL VE 965 ADA 11, 15, 16 PARSELLER NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU YUNUSEMRE BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 964 ADA 5 PARSEL VE 965 ADA 11, 15, 16 PARSELLER NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ÖLÇEK:1/5000 PAFTA NO : 20-L M A N İ S A OCAK 2018 PLAN

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ NİSAN MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ NİSAN MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ NİSAN MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 5. Seçim Dönemi 5. Toplantı yılı 2013 Senesi NİSAN Meclis

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2013 SENESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 5. Seçim Dönemi 5. Toplantı yılı 2013 Senesi TEMMUZ Ayı

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No: 29 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1223 ada,7 nolu parsel (PĠN: 4260,27) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Tahir SARIOĞLU Remzi RuĢen AYAN Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar No : 56 : Meclis üyeliği hk. T.C. BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak 2013 yılı döneminin Kasım ayı toplantısının 13.birleĢiminin 1.oturumunu açtığını üyelere duyurdu. 07/10/2013 ve 11/10/2013

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Eylül Ayı

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2019 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN KARAR ÖZETĠ TARĠH VE SAYISI 08.04.2019-59 Tasnif Heyeti Seçimi. Tasnif Heyetinin seçiminde Belediye Meclis Üyelerinden aday gösterilen

Detaylı

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S Sayı:58 03.07.2014 Özü: İmar plan değişikliği KARAR Belediye Meclisi Genel Kurulunda okunan İmar, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Emlak,

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN TARĠH VE SAYISI KARAR ÖZETĠ 03.12.2018-196 5393 Sayılı Belediye Kanununun 55. Maddesi Hükmü Uyarınca Kurumumuzun 2017 Yılı Sayıştay

Detaylı

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 06/09/2016 TARİHLİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ KARAR NO KARAR ÖZETİ Belediye Meclisinin 04/08/2016 tarihli Ağustos ayı olağan meclis

Detaylı

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60

Karar Tarihi : 02.05.2014 Karar Numarası :60 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Melis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ - Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 95 Özü: Adapazarı-Tepeören (Kuzey) Yenileme Karar Trh : Enerji Ġletim Hattının Plan Tadilat teklifi. (PĠN: 4260,6) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/5-1 (45) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.04.2018 tarih ve 13886 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 64. maddesi, 5018 Sayılı Kamu

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Okulların İhtiyaçları. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/03/2011 tarihli oturumunda Komisyonlarımıza

Detaylı

2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı TeĢkil edenlerin 2014 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden

Detaylı

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 09/02/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 03 Şubat 2015 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R Sayfa 1 T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-10000 Birleşim Tarihi : 05/05/2016 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA

Detaylı

SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR

SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR Belediye Başkanı: İsmail ELİBOL, Üye: Mevlüt ÖZÇINAR, Osman AKŞİT(Bulunmadı), Cemal ÖZ, Hakan BOLCAL, İbrahim POYRAZ, Hasan MUTLU, Yunus AÇIKGÖZ(Bulunmadı),

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :230 KARAR 230 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Haziran ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Haziran 2016 Salı

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :164 KARAR 164 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 08 Mayıs 2015 Cuma günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :163 KARAR 163 : Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR Sayı : 87287600.301.05.02-385 05/09/2014 ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA Odunpazarı Belediye Meclisimizin; 03 Eylül 2014 Tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 17 nci birleşim 1 nci oturumunda alınan

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

2015 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

2015 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ 2015 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 1. Toplantı yılı 2015 Senesi OCAK ayı Meclis Toplantısı 05.01.2015 tarihinde başlayıp 09.01.2015 tarihinde

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :107 KARAR 107 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Oben SEZER in mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :108 KARAR 108 : Urla ilçesi Özbek Mahallesi nde

Detaylı

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili

Celal TURAN Fatma EVCĠMĠK Sayim FERSAK Meclis BaĢkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Meclis 1.BaĢkanvekili TOPLANTI TARĠHĠ : 01.06.2015 TOPLANTI GÜN VE SAAT : PAZARTESĠ 16.00'da KATILANLAR : 37 MAZERETLĠ : - Belediye Meclisinin 01 HAZĠRAN PAZARTESĠ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan toplantısında Meclis

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 87 Özü: Serdivan Ġlçesi Esentepe Mahallesi 1/1000 Karar Trh : 01.07.2015 Ölçekli Revizyon Uygulama Ġmar Planı na askı süreci içinde yapılan itirazlar.

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2014 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU

T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2014 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2014 MALĠ YILI FAALĠYET RAPORU 0 T.C. BALIKESĠR ĠLĠ KÖRFEZ BELEDĠYELER BĠRLĠĞĠ 2014 YILI FAALĠYET RAPORU Birliğimiz tüzüğü gereği üye Belediyelerin 5393 sayılı

Detaylı

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notları Revizyonuna İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi tarafından

Detaylı

Denetim Komisyonu çalıģmalarında uzman kiģi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiģtir.

Denetim Komisyonu çalıģmalarında uzman kiģi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiģtir. Karar No : 41850698.105.04-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2018 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara iliģkin hesap kayıt ve iģlemlerinin denetimi için

Detaylı

2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM T.C Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : Konu :2015 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar No : 51 Karar Trh : Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1509 no lu Parsel. (PĠN:4260,32) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

Karar Tarihi Karar No Kararın- 2015-2019 Yılları Stratejik Planı; 20 / 10 /2014 ( 77 ) Konusu. BAġKAN : Dr. Hasan AKGÜN

Karar Tarihi Karar No Kararın- 2015-2019 Yılları Stratejik Planı; 20 / 10 /2014 ( 77 ) Konusu. BAġKAN : Dr. Hasan AKGÜN Karar Tarihi Karar No Kararın- 2015-2019 Yılları Stratejik Planı; 20 / 10 /2014 ( 77 ) Konusu GÜNDEMĠN 1. MADDESĠ : M E V Z U : Belediyemiz 2015-2019 Yılları Stratejik Planı nın 5018 Sayılı Yasa ile 5393

Detaylı

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEVELĠ BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI Karar Tarihi : 04/03/2013 Karar No : 10 Belediye Meclisi; Belediye BaĢkanının 26/02/2013 tarihli yazılı daveti üzerine 2013 Yılı Döneminin Mart ayı toplantısında, gündemdeki konuları görüģmek için, Belediye

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Nakliye Bedelinin Ödenmesi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 12/10/2011 tarih ve 965 sayılı

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :370 KARAR 370 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Kasım ayı meclis toplantısının ikinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 1 Aralık 2015 Salı günü

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/7-1 (55) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 30/06/2015 tarih ve 19151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesinde Meclis, resmi

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. KIRġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI MECLĠS KARARI

T.C. KIRġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI MECLĠS KARARI TOPLANTI TARĠHĠ : 04/01/2018 SAATĠ : 14:00 OTURUM : 1 BĠRLEġĠM : 1 MECLĠS BAġKAN V. : Veli ġahġn T.C. 1-AÇILIġ : Belediye Meclisi, Belediye BaĢkan Yardımcısı Veli ġahġn BaĢkanlığında 04/01/2018 PerĢembe

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 117 KARAR 117 : Ġzmir BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 14.05.2012 tarih ve 05.462 sayılı kararı ile onanan 1/5000 ölçekli Özbek Akkum Mevkii Nazım Ġmar Planı doğrultusunda Belediyemiz Plan ve

Detaylı

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2017 TARİHLİ ARALIK AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ

BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2017 TARİHLİ ARALIK AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR ÖZETİ BERGAMA BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2017 TARİHLİ ARALIK AYI OLAĞAN TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ KARAR NO KARAR ÖZETİ Belediye Meclisinin 02.11.2017 ve 06.11.2017 tarihli Kasım

Detaylı

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Remzi RuĢen AYAN Tahir SARIOĞLU Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi

Meclis BaĢkanı Katip Üye Katip Üye Recep ÖZKAN Remzi RuĢen AYAN Tahir SARIOĞLU Belediye BaĢkanı Meclis Üyesi Meclis Üyesi Karar Tarihi : 02/04/2012 Standart Dosya No 301.05 Karar No : 13 BaĢkan çoğunluğun mevcut olduğunu açıklayarak, 2012 Yılı Döneminin 4.Toplantısının 4.BirleĢiminin 1.Oturumunu açtığını üyelere duyurdu.

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 09.02.2015 tarihli oturumunda okunan, BaĢkanlığın 09.02.2015

Detaylı