T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ"

Transkript

1 T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 05 AĞUSTOS 2014 TOPLANTI NUMARASI : 2014/06 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 05/08/2014 Salı günü saat 14:00 da Necip Fazıl Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonunda Ağustos Ayı olağan toplantısı için Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK başkanlığında toplandı. Üyelerden (Alfabetik sıraya göre ); Ahmet BASTIRMACI, Ahmet KUŞÇU, Akif ÇAYLIOĞLU, Dr. Ali ÜNSAL, Durdu Mehmet KARASAKIZ, Ekrem ERGİN, Erol ARSLAN, Ethem SÜNBÜL, Fatih KİRAZ, Hacı Alaaddin ŞERBETÇİ, Halil TATAR, Havva SAYGAZ, İlyas ORHAN, Av. İsmail KAHVECİ, Kadir TANIŞ, Mehmet AKPINAR, Mehmet Fatih KILINÇKIRAN, Mehmet KISAKÜREK, Mehmet NAR, Mehmet TÜRKKORUR, Mesut ŞAHİNKANAT, Muhammet Mustafa DOĞRU, Murat ÇAKIROĞLU, Muharrem ERANTEPLİ, Mustafa EVLİYA, Nihan BÜYÜKDERELİ, Oğuz BAĞRIAÇIK, Sıddık SEZAL, Suat SİLAHLI, Süleyman ŞENEL, Şener YENER, Tülay CANLI, Veli ÇİFTASLAN ve Yasemin AYRANPINAR toplantıya katıldı. Üyelerden (Alfabetik sıraya göre ); toplantıya katılmadı. Cengiz ÇİÇEKLİOĞLU, Mesut Gökhan AKPINAR ve Pelin ŞERBETÇİ İmzalanan katılım çizelgesi ve yoklamaya göre çoğunluk tespiti yapıldı. Başkan birleşime başlamadan önce üyeleri saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı okumaya davet etti. Saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okundu. GÜNDEMİN 1. MADDESİNDE: tarihli Temmuz ayı Olağan toplantısına ait tutanak özeti hakkında söz almak isteyen olup olmadığını sordu. Söz alan olmadı. Yapılan oylamada eski tutanak özeti oy birliği ile kabul edildi.

2 GÜNDEMİN 2. MADDESİNDE: 1 adet Greyder, 1 adet Paletli yükleyici ve 1 adet toprak silindiri alınması hakkındaki Fen İşleri Müdürlüğü nün 23/07/2014 tarih ve 288 sayılı yazısı okundu. Fen İşleri Müdürlüğü ne 1 adet Greyder, 1 adet Paletli yükleyici ve 1 adet toprak silindiri alınması oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 3. MADDESİNDE: Mülkiyeti belediyemize ait Pınarbaşı Köyü 7405 Ada 1 nolu parseldeki 4.106,40 metre karelik taşınmazın 1.378,72 metre karesinin bedelsiz olarak İl Müftülüğünce Cami yapılmak üzere Maliye Hazinesi adına tahsis yapılması hakkındaki, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 1316 sayılı yazısı okundu. Mülkiyeti belediyemize ait Pınarbaşı Köyü 7405 Ada 1 nolu parseldeki 4.106,40 metre karelik taşınmazın Dini Tesis Alanı Tanımlı olan 1.378,72 metre karelik hissesinin İl Müftülüğünce cami yapılmak üzere bedelsiz olarak Maliye Hazinesi adına tahsisi oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 4. MADDESİNDE: Mülkiyeti belediyemize ait Karamanlı Mahallesi 5757 ada 3 parselde kayıtlı olan toplam ,99 metre kare yüz ölçümlü taşınmazın 560,14 metre karelik hissesinin kullanma hakkı Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğüne ait olmak üzere bedelsiz olarak Maliye Hazinesi adına devri hususunda; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 1317 sayılı yazısı okundu. Mülkiyeti belediyemize ait Karamanlı Mahallesi 5757 Ada 3 parselde kayıtlı toplam ,99 metre kare yüzölçümlü taşınmazın 560,14 metre karelik hissesinin, 5018 sayılı Kanunun 45. Maddesi ve 222 sayılı Kanunun 62. ve 65. Maddeleri gereğince kullanma hakkı Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğüne ait olmak üzere bedelsiz olarak Maliye Hazinesi adına hisse devrinin yapılmasıyla oluşacak tapunun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmesi oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 5. MADDESİNDE: Mülkiyeti Belediyemize ait hisseli ve tam parsellerin satışı için encümene yetki verilmesi hususunda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 1315 sayılı yazısı okundu. Belediye mülkiyeti olan 2 adet arsa ile hissedar olduğu 134 adet arsadaki hisselerine satış kararı ve satış işlemleri için encümene yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 6. MADDESİNDE: Yeni düzenlenen Norm Kadro Cetvelinin belirlenmesi hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün tarih ve 600 sayılı yazısı okundu. Meclis Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK: ''Bura ile ilgili, Norm Kadroda iki tane yeni müdürlük kuracağız arkadaşlar bunlardan bir tanesi Destek hizmetleri Müdürlüğü bir tanesi de Kültür Müdürlüğü bu iki müdürlük Norm Kadromuzda vardı ama fiilen kurmamıştık fiilen kurmak için

3 meclisimizden yetki istiyoruz. Yani şöyle bir amacımız var Kültür Müdürlüğü bir ihtiyaç Destek Hizmet Müdürlüğü kurarakta belediyemizin idari işlemlerinin alımı satımını tek elden yürütülmesi için daha sağlıklı yürütülmesi için böyle bir müdürlük zaten Norm Kadromuzda var. Böyle bir müdürlüğün kurulmasına ihtiyaç duyduk bunun için sizlerin huzuruna getirdik''. Dedi. Belediye ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğine göre yeni güncellenen Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Norm Kadro Cetveli oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 7. MADDESİNDE: Hacılar ve Çokran Mahallelerinde 6831 sayılı yasanın 2/B maddesi kapsamında hazine adına orman sınırı dışına çıkartışlan yerlerin kadastro çalışmasının yapılması için bilirkişi seçimi hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 1329 sayılı yazısı okundu. İlçemiz sınırları içerisindeki Hacılar ve Çokran Mahallelerinde 6831 sayılı yasanın 2/B maddesi kapsamında hazine adına orman sınırı dışına çıkartılan yerlerin kadastro çalışmalarında görev almak üzere Hacılar Mahallesinde ki çalışmalar için; (TC: ) Hasan ARI, (TC: ) Ömer AKTÜRK, (TC: ) Ökkeş AKGÜL, (TC: ) Mehmet AKBULUT, (TC: ) Bekir ATILGAN, (TC: ) Ahmet AKDERE nin, Çokran Mahallesindeki çalışmalar için ise; (TC: ) Cuma TORUN, (TC: ) Selahittin OĞULLUK, (TC: ) Ali GEYİK, (TC: ) Ziya TORUN, (TC: ) Yakup TORUN, TC: ( ) Mehmet YAVUZ un bilir kişi olarak seçilmeleri oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 8. MADDESİNDE: Demrek ve Kapukaya Mahallelerinde 6831 sayılı yasanın 2/B maddesi kapsamında hazine adına orman sınırı dışına çıkartılan yerlerin kadastro çalışmasının yapılması için bilirkişi seçimi hakkında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 1329 sayılı yazısı okundu. İlçemiz sınırları içerisindeki Demrek ve Kapukaya Mahallelerinde 6831 sayılı yasanın 2/B maddesi kapsamında hazine adına orman sınırı dışına çıkartılan yerlerin kadastro çalışmalarında görev yapmak üzere Demrek Mahallesinde ki çalışmalar için; (TC: ) Ethem AYNA, (TC: ) Hasan BAYAZID, (TC: ) Durdu KOLUSAYIN, (TC: ) Cuma AYYILDIZ, (TC: ) Kemal SİNEK, (TC: ) Emin BAYAZID ın Kapukaya Mahallesindeki çalışmalar için ise; (TC: ) Durdu KAYAALP, (TC: ) Mustafa KAYDI, (TC: ) Hacı Mustafa KAYDI, (TC: ) Celal AYDOĞAN, (TC: ) Fikret KAYAALP, (TC: ) Ali KAYAALP in bilirkişi olarak seçilmeleri oy birliği ile kabul edildi.

4 İmar Planı tadilatlarıyla ilgili 9. maddesinin görüşülmesi sona bırakıldı. Dilek ve temennilerle ilgili 10. Maddesi ile 11. Kapanış maddesi atlandı. Gündem dışı gelen konulara geçildi. GÜNDEMİN 12. MADDESİNDE: Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün tarih ve 614 sayılı gündem dışı yazılı teklifi okundu. Oy birliği ile gündeme alındı. Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 13. MADDESİNDE: İlçe sınırlarımız içerisinde bulunan Mahallelerimizin bazılarının sınırlarının ve Mahalle adlarının yeniden düzenlenmesi hakkındaki Belediye Meclis Üyelerimizin tarihli gündem dışı yazılı dilekçeleri okundu. Oy birliği ile gündeme alındı. Meclis Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK: ''Geçen defaki görüşmemizde biliyorsunuz bazı mahallelerimizin isimleri mükerrer hale gelmişti, bunlarla ilgili arkadaşlar bir çalışma yaptı onu biz daha global bir çalışma yapalım diyorum. Bütün mahalleleri kapsayacak şekilde yani mahallelerimizin sınırlarını yeniden düzenleyecek şekilde biliyorsunuz bazı mahallelerimizin 3 bin 5 bin nüfusta kalmış bazıları 70 bine dayanmış nerdeyse böyle bir kapsamlı çalışmayı bunu da içine katarak kapsamlı çalışmayı arkadaşlarımız gündeme almak için teklifleri var. Böyle kapsamlı bir çalışma daha faydalı olur diye düşünüyoruz arkadaşlar. ''Dedi. İlçe sınırlarımız içerisinde bulunan Mahallelerimizin sınırlarının, Mahalle adlarının ve bağlantı şekillerinin yeniden düzenlenmesi teklifinin İmar Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 9. MADDESİNDE: İmar Plan Tadilatlarının görüşülmesine geçildi. UYGUN BULDUĞU TALEPLERDEN; İMAR KOMİSYONUNUN 2014/30 Dosya Numaralı; Şehircilik ilkelerine aykırı bir durumun ve arka cephede park ile komşu olması, kavşaklar ile ilgili bir aykırılığın söz konusu olmaması sebebiyle Pınarbaşı Mah ada 1 parselde arka çekme mesafesinin 10 metreden 5 metreye düşürülmesi talebi oy birliği ile kabul edildi.

5 2014/31 Dosya Numaralı; Bitişik Nizam Dört Kat (B4) uygulaması ile birlikte ön çekme mesafesinin 5 metre arka çekme mesafesinin 3 metre olması kaydıyla Akçakoyunlu Mahallesi 102 ada 7 parsel sayılı taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilatı talebi oy birliği ile kabul edildi. 2014/32 Dosya Numaralı; Kişinin mağdur edilmemesi ve alanın yapılaşmaya uygun hale gelmesi düşünülerek, Barbaros Mah ada 5 parselde A-2 nizamın yapılaşmaya uygun olmaması sebebiyle AT nizamına geri dönülmesi talebi oy birliği ile kabul edildi. 2014/40 Dosya Numaralı; Yerinde yapılan incelemeler de göz önüne alınarak sehven unutulduğu tespit edilmiş olan Fatih Mah. 723 ada 23 parselde, 2012 yılında 448 m2 den 640 m2 ye çıkarılan arsanın, yeni imar planında 2012 kararından önceki gibi işlenmesi ve arsanın tamamının planda görülmesi talebi oy birliği ile kabul edildi. 2014/43 Dosya Numaralı; Serintepe Mah ada 4,5 parseller ve 6002 ada 7,8 parsellerde mevcut kullanıma göre düzenleme talebi oy birliği ile kabul edildi. 2014/45 Dosya Numaralı; Kılavuzlu Mah parselde Eğitim Tesis Alnının çekme mesafesi ve emsal değerlerinde düzenleme yapılması talebi oy birliği ile kabul edildi. 2014/46 Dosya Numaralı; Düzenleme ortaklık payından gelen yeşil alanın ve yolun birebir ölçülü biçimde adanın doğusuna taşınması koşuluyla, Üngüt Mah ada 1 parselde yeşil alanda imar plan tadilatı yapılması talebi oy birliği ile kabul edildi. 2014/47 Dosya Numaralı; Karamanlı Mah ada 1,2,3,4,5 ve ada 5 ve ada 1,2,3 ve ada1,2,3,4,5,6,7,8 ve 9 parsellerde imar planında düzenleme yapılması talebi Komisyonumuzca uygun görülmüş ancak 1/5000 ölçekli nazım imar plan değişikliği yapma yetkisi Büyükşehir Belediye Meclisinde olduğundan değişikliğin Büyükşehir Belediye Meclisince değerlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi. 2014/48 Dosya Numaralı; Karamanlı Mah ada 15,17 ve 18 parsellerde imar planında düzenleme talebini komisyonumuz uygun görmüş ancak 1/5000 ölçekli nazım imar plan değişikliği yapma yetkisi Büyükşehir Belediye Meclisinde olduğundan değişikliğin Büyükşehir Belediye Meclisince değerlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi. İMAR KOMİSYONUNUN

6 UYGUN BULMADIĞI TALEPLERDEN; 2014/19 Dosya Numaralı; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 2014/48 numaralı talebi ile birlikte genel olarak değerlendirileceğin den Pınarbaşı Mah parselin bulunduğu alanda yapı nizamının değiştirilmesi talebi oy birliği ile ret edildi. 2014/22 Dosya Numaralı; Talep edilen tadilat ada üzerinde bulunan diğer parselleri olumsuz olarak etkileyebileceğini, ilerde doğacak hukuki problemlerin önüne geçilmesi adına, 1/5000 Revizyon İmar Planında belirlenen adaların formunu bozmamak düşüncesiyle ve planlı bir kentleşme için, Üngüt Mah adanın kadastro sınırlarına göre düzenlenmesi talebi oy birliği ile ret edildi. 2014/29 Dosya Numaralı; Büyükşehir Belediyemizce değerlendirilmesi gerektiği kanaatine varıldığından, Karamanlı Mah ada 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 6647 ada 1 parselde imar planında düzenleme yapılması talebi oy birliği ile ret edildi. 2014/33 Dosya Numaralı; 1/1000 ölçekli Mer i İmar Planı, Plan Notlarının maddesinin 11.fıkrasında geçen Uygulama(U) tanımlı yapı adalarında imar uygulaması yapmadan uygulamaya geçilemez maddesi gereğince ada içerisindeki diğer maliklerin de mağdur olmaması adına ve imar adası içerisindeki bütün parselleri kapsayan alanda uygulama yapılmamış olmasından dolayı, Üngüt Mah adanın 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilat talebi oy birliği ile ret edildi. 2014/34 Dosya Numaralı; 1/1000 ölçekli Mer i İmar Planı, Plan Notlarının maddesinin 11.fıkrasında geçen Uygulama(U) tanımlı yapı adalarında imar uygulaması yapmadan uygulamaya geçilemez maddesi gereğince ada içerisindeki diğer maliklerin de mağdur olmaması adına ve imar adası içerisindeki bütün parselleri kapsayan alanda uygulama yapılmamış olmasından dolayı, Fatih Mah. 935 adanın 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilat talebi oy birliği ile ret edildi. 2014/42 Dosya Numaralı; Revizyon İmar Planındaki yapılaşma şartlarına uymaması ve parsellerin şahıslara ait olması sebebiyle Abdulhamithan Mah. 24,25,26,28,30 ve 31. Sokaklarda mevcut zeminde kullanılan yolların imar planına işlenmesi talebi ve 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilat talebi oy birliği ile ret edildi. İMAR KOMİSYONUNDA İNCELEMESİ

7 DEVAM EDEN DOSYALARDAN; 2014/25 Dosya Numaralı; Mağralı Mahallesi 1292 ada 2 parselde düzenleme yapılması talebi. 2014/35 Dosya Numaralı; Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. Şehrin muhtelif yerlerinde 6 adet trafo kabin yerinin imar planına işlenmesi talebi, 2014/36 Dosya Numaralı; Fatih Mh.930 ada 3 parselde çekme mesafesinde düzenleme talebi, 2014/37 Dosya Numaralı; Hacı Bayram Veli Mah ada 6,7 ve 8 parsellerde K8 kitlelerde düzenleme talebi, 2014/38 Dosya Numaralı; Pınarbaşı Mah. 265 parselde kadastro sınırına göre yol açılması talebi. 2014/39 Dosya Numaralı; Gayber1i Mah adanın doğusunda imar planında düzenleme yapılması talebi, 2014/41 Dosya Numaralı; Pirireis Mah ada da eski imar planına göre düzenleme yapılması talebi, 2014/44 Dosya Numaralı; Pınarbaşı Mah ve 3902 parsellerde Eğitim Tesisleri olarak düzenleme yapılması talebi, 2014/49 Dosya Numaralı; Cancık Mevkiinde İmar Uygulaması sınırlarında düzenleme yapılması talebi, 2014/50 Dosya Numaralı; Pınarbaşı Mah. Gülizar Şamil Aktaş Lisesi kuzeyinde imar planında düzenleme yapılması talebi, 2014/51 Dosya Numaralı; Karamanlı Mah. Ağcalı yolu batısı Arpa çukuru mevkiinde imar planında düzenleme yapılması talebi, Oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.

8 İMAR KOMİSYONUNA HAVALE EDİLECEK YENİ TALEPLER; 2014/52 Dosya Numaralı: Üngüt Mah ada 1,2,3,4,5,6,7,8 parseller ile 4770 ada 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 parsellerimizin bulunduğu adaların ortasından geçen yolun düzenlenmesi talebi, 2014/53 Dosya Numaralı: Dumlupınar Mah ada 11 parselin 10 metreden 7 metreye düşürülmesi talebi, 2014/54 Dosya Numaralı: Akçakoyunlu Mah. 128 ada 4 parselin ön çekme mesafesinin düzeltilmesi talebi, 2014/55 Dosya Numaralı: Üngüt Mah ada 6 nolu parselin doğusundan geçen yolun 20 metreden 10 metreye düşürülmesi talebi, 2014/56 Dosya Numaralı: İbrahim TİMUR Hayrullah Mah ada 46 ve 50 nolu parsellerin enerji nakil hatları sebebiyle düzenlenmesi talebi, 2014/57 Dosya Numaralı: Hayrullah Mah ada 3 nolu parselde düzenleme yapılması talebi, 2014/58 Dosya Numaralı: Karamanlı Mah ada 9 parsel üzerinde tadilat talebi, 2014/59 Dosya Numaralı: Cancık Bölgesi nde Encümen Kararı ile imar uygulaması (18.madde) yapımına başlanan imar uygulama işlemine altlık oluşturacak olan 1/1000 lik İmar Planında değişiklik ve tadilat yapılması talebi, 2014/60 Dosya Numaralı: Kılavuzlu Bölgesinde Encümen Kararı ile yapımına başlanan başlanan imar uygulaması (18.madde) işlemine altlık oluşturacak olan 1/1000 lik İmar Planında değişiklik ve tadilat yapılması talebi,

9 2014/61 Dosya Numaralı: Kavlaklı Mahallesi ile ilgili alınacak olan KamuYararı Kararının değerlendirilmesi talebi, 2014/62 Dosya Numaralı: Merkez Orhangazi Mahallemizde yapılacak olan İmar Islah Çalışmaları ile ilgili Projenin değerlendirilmesi talebi, 2014/63 Dosya Numaralı:İlçe Kaymakamlığımızdan ( VALİLİK ) gelen talebin görüşülmesi, 2014/64 Dosya Numaralı: Merkez Fatih Mahallesi725 ada 1 parselileilgili İmar Planı, tadilat talebinin görüşülmesi, 2014/65 Dosya Numaralı: Üngüt Mahallesi parseller, 5977 ada 1 ve 2 parseller, 6168 ada 10 parsel ile ilgili İmar Planı tadilat talebinin görüşülmesi, 2014/66 Dosya Numaralı: SerintepeMahallesi 6862 ada 7 ve 8 parsel ile ilgili İmar Planı tadilatının görüşülmesi, 2014/67- Dosya Numaralı: Pınarbaşı Mahallesi 253 parselde imar planı tadilat talebinin görüşülmesi, 2014/68 Dosya Numaralı: 1013 ada 10 parselde imar planı tadilat talebinin görüşülmesi, Oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. GÜNDEMİN 14. MADDESİNDE: Toplantımıza katılamayan meclis üyesi arkadaşlarımızın izinli sayılmaları hakkında Ahmet KUŞÇU ve Hacı Alaaddin ŞERBETÇİ nin yazılı teklifleri okundu. Oy birliği ile gündeme alındı tarihli belediye meclisi toplantısına katılmayan üyelerin izinli sayılmaları oy birliği ile kabul edildi.

10 07 Ağustos 2014 Perşembe günü saat da tekrar toplanmak için birleşime ara verildi TARİHLİ TOPLANTININ PERŞEMBE GÜNÜ YAPILAN 2. BİRLEŞİMİ Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi, 2014 yılı 06 inci olağan toplantısının 2. Oturumu için 07/08/2014 Perşembe günü saat: 14.00' da Necip Fazıl Kültür Merkezi Belediye Meclisi Salonunda Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK: Başkanlığında toplandı. Üyelerden (Alfabetik sıraya göre ); Ahmet BASTIRMACI, Ahmet KUŞÇU, Akif ÇAYLIOĞLU, Dr. Ali ÜNSAL, Ekrem ERGİN, Erol ARSLAN, Ethem SÜNBÜL, Fatih KİRAZ, Hacı Alaaddin ŞERBETÇİ, Halil TATAR, Havva SAYGAZ, İlyas ORHAN, Av. İsmail KAHVECİ, Kadir TANIŞ, Mehmet AKPINAR, Mehmet Fatih KILINÇKIRAN, Mehmet KISAKÜREK, Mehmet NAR, Mehmet TÜRKKORUR, Mesut Gökhan AKPINAR, Mesut ŞAHİNKANAT, Muhammet Mustafa DOĞRU, Murat ÇAKIROĞLU, Muharrem ERANTEPLİ, Mustafa EVLİYA, Nihan BÜYÜKDERELİ, Sıddık SEZAL, Suat SİLAHLI, Süleyman ŞENEL, Tülay CANLI, Veli ÇİFTASLAN ve Yasemin AYRANPINAR toplantıya katıldı. Üyelerden (Alfabetik sıraya göre ); Cengiz ÇİÇEKLİOĞLU, Durdu Mehmet KARASAKIZ, Oğuz BAĞRIAÇIK, Pelin ŞERBETÇİ ve Şener YENER toplantıya katılmadı. İmar Komisyonu raporlarına geçildi. İMAR KOMİSYONUNUN UYGUN BULDUĞU TALEPLERDEN; 2014/59 Dosya Numaralı; Cancık Mevkiinde İmar Uygulaması sınırlarında düzenleme yapılması, 1/5000 ölçekli nazım imar planı etkilemeyen bazı yaya yollarının yeniden düzenlenmesi ve yine 1/5000 ölçekli nazım imar planı etkilemeyen İmar Uygulama Sınırlarının kaldırılması oy birliği ile kabul edildi.

11 2014/60 Dosya Numaralı; Kılavuzlu Mevkiinde İmar Uygulaması sınırlarında düzenleme yapılması, 1/5000 ölçekli nazım imar planı etkilemeyen bazı yaya yollarının yeniden düzenlenmesi ve yine 1/5000 ölçekli nazım imar planı etkilemeyen İmar Uygulama Sınırlarının kaldırılması oy birliği ile kabul edildi. Gündem dışı gelen konulara geçildi. GÜNDEMİN 15. MADDESİNDE: Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkındaki Park ve Bahçeler Müdürlüğünün tarih ve 94 sayılı gündem dışı yazılı teklifi okundu. Oy birliği ile gündeme alındı. Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 16. MADDESİNDE: Tesisat bahçesi hakkındaki Belediye Meclis Üyemizin tarihli gündem dışı yazılı dilekçesi okundu. Oy birliği ile gündeme alındı. Çekme mesafelerinin 2,5-3m lik diliminin tesisat bahçesi olarak parsellerin tanımlanması, tanımlanan bu alandan yapıların PTT, doğalgaz, elektrik gibi alt yapıların geçmesi asfaltın sık sık parçalanmasının önlenmesi kurumlar arası kopukluğun diğer kurumları etkilememesi ilçemiz, şehrimiz ve ülkemizin kaynaklarının daha iyi kullanılması ile büyükşehrin yapacağı işlerden ilçemizin daha az etkilenmesi ile ilgili bir çalışma yapılması için konunun Hukuk Komisyonu havalesi oy birliği ile kabul edildi. GÜNDEMİN 17. MADDESİNDE: Büyük iş yerlerinin işlem hacminden dolayı gelip giden müşteri yoğunluğundan fazla olması nedeni ile ulaşım yollarına park eden araçlar çevreye ciddi rahatsızlıklar vermektedir. Bu rahatsızlıkları minimize etmek için ulaşım yolları ile iş yeri arasında otopark oluşturulması hakkındaki Belediye Meclis Üyemizin tarihli gündem dışı yazılı dilekçesi okundu. Oy birliği ile gündeme alındı. Büyük iş yerlerinin işlem hacminden dolayı gelip giden müşteri yoğunluğundan fazla olması nedeni ile ulaşım yollarına park eden araçlar çevreye ciddi rahatsızlıklar vermektedir. Bu rahatsızlıkları minimize etmek için ulaşım yolları ile iş yeri arasında otopark oluşturulması zaruret olmuştur. İş yerlerinin 5 otoparklı alanı geçmesi durumunda var olan 5 m lik çekme mesafesinin 13 m ye çıkarılması 10 otopark üzeri istihdamını gerektiren durumlarda ise çekme mesafesinin 20 m ye çıkarırlar otopark düzenlenmesi ile ilgili bir çalışma yapılması için konunun Hukuk Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

12 GÜNDEMİN 18. MADDESİNDE: Toplantımıza katılamayan meclis üyesi arkadaşlarımızın izinli sayılmaları hakkında Ahmet KUŞÇU ve Hacı Alaaddin ŞERBETÇİ nin yazılı teklifleri okundu. Oy birliği ile gündeme alındı tarihli belediye meclisi toplantısına katılmayan üyelerin izinli sayılmaları oy birliği ile kabul edildi. Eylül Ayı toplantısının 04 Eylül 2014 Perşembe günü saat: da yapılması kararlaştırıldı. Başkan, katılan üyelere teşekkür etti ve toplantı sonlandırıldı. Hanefi MAHÇİÇEK Ahmet KUŞCU H. Alaaddin ŞERBETÇİ Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 02 KASIM 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/12 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Onikişubat Belediye Meclisi 02/11/2015 Pazartesi günü saat 14:00 da

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 05 EKİM 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/11 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ Onikişubat Belediye Meclisi 2015 yılı 11 inci olağan toplantısı için

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 03 TEMMUZ 2014 TOPLANTI NUMARASI : 2014/05 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 03/07/2014

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 08 NİSAN 2014 TOPLANTI NUMARASI : 2014/01 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN T.C. KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 08/04/2014 Salı

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 02 MART 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/03 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Onikişubat Belediye Meclisi 2015 yılı 03. inci olağan toplantısı

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 04 MAYIS 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/05 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Onikişubat Belediye Meclisi 2015 yılı 05 inci olağan toplantısı

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 05 OCAK 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/01 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 2015 yılı 01 inci

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 01 TEMMUZ 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/08 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Onikişubat Belediye Meclisi 01/07/2015 Pazartesi günü saat 14:00 da

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 01 HAZİRAN 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/06 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Onikişubat Belediye Meclisi 01/06/2015 Pazartesi günü saat 14:00 da

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 01 EKİM 2014 TOPLANTI NUMARASI : 2014/08 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 01/10/2014 Çarşamba

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 03 ARALIK 2014 TOPLANTI NUMARASI : 2014/10 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 2014 yılı 10 uncu

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 03 AĞUSTOS 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/09 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Onikişubat Belediye Meclisi 03/08/2015 Pazartesi günü saat 14:00 da

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 02 ŞUBAT 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/02 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Onikişubat Belediye Meclisi 2015 yılı 02. inci olağan toplantısı

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 04 OCAK 2016 TOPLANTI NUMARASI : 2016/01 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Onikişubat Belediye Meclisi 2016 yılı 01 inci olağan toplantısı

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 01 NİSAN 2015 TOPLANTI NUMARASI : 2015/04 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Onikişubat Belediye Meclisi 2015 yılı 04 üncü olağan toplantısı

Detaylı

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR ÖZETLERİ TOPLANTI TARİHİ : 04 EYLÜL 2014 TOPLANTI NUMARASI : 2014/07 TOPLANTI ŞEKLİ : OLAĞAN Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclisi 04/09/2014 Perşembe

Detaylı

T.C. ONIKiSUBAT BELEDIYESI MECLIS KARAR OZETLER!

T.C. ONIKiSUBAT BELEDIYESI MECLIS KARAR OZETLER! T.C. ONIKiSUBAT BELEDIYESI MECLIS KARAR OZETLER! TOPLANTI TARIHI :02 ARALIK 2016 TOPLANTI NUMARASI :2016/12 TOPLANTI SEKL! : OLAAN Onikiubat Belediye Meclisi 2016 yih 1 2'inci olagan toplantisi için 02/12/2016

Detaylı

T.C. ONIKISUBAT BELED1YES! MECLIS KARAR OZETLER!

T.C. ONIKISUBAT BELED1YES! MECLIS KARAR OZETLER! T.C. ONIKISUBAT BELED1YES! MECLIS KARAR OZETLER! TOPLANTI TARIHI :02 MAYIS 2018 TOPLANTI NUMARASI 2018/05 TOPLANTI SEKL! OLAAN Onikiubat Belediye Meclisi 2018 yih 05'inci o1aan toplantisi için 02/05/2018

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü Sayı : 53734723-301.03-15/07/2016 NDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2016 Yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 19.07.2016

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

T.C. BELEDİYE MECLİSİ

T.C. BELEDİYE MECLİSİ T.C. TURHAL BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Yılı-Ayı Birleşim Oturum : 2017-Haziran Toplantının Tarihi Toplantının Günü :01.06.2017 :Perşembe Belediye Meclisinin 01.06.2017 tarihi Perşembe günü saat 14.00'da

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü NDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2017 Yılı Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı I. Birleşimi 08.08.2017 Salı günü, saat:

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 1- RAPOR/GÜNDEM NO 01: Emlak ve İstimlâk Daire Başkanlığının Dulkadiroğlu İlçesi Ferhuş Mah. 1410 ada 2 nolu parselde bulunan hissenin 17.04.2015 2015/211 satış kararı

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı-Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı-Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü KAHRAMANMARAġ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞINDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2015 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 07/09/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 07/09/2017 Perşembe günü

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 01/10/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 01/10/2015 Perşembe günü

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 26.01.2018 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması.

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması. T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ : 12 Şubat 2019 TOPLANTI GÜNÜ : Salı (Saat 14.00 da) TOPLANTI YERİ : Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Açılış ve yoklama yapılması (Karar

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/10/2016 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Emre ŞAHİNCİ T.C. 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Emre ŞAHİNCİ Başkanlığında 06/10/2016 Perşembe

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 03/09/2015 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 03/09/2015 Perşembe günü

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

T.C. MANAVGAT BELEDİYE MECLİS KARARI

T.C. MANAVGAT BELEDİYE MECLİS KARARI T.C. MANAVGAT BELEDİYE MECLİS KARARI Kararın Tarihi: 02.11.2018 Kararın Sayısı: 146 Konu: Örnek Mahallesi 1201 Ada 1 Parsel 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Manavgat Belediye Meclisi; 02.11.2018

Detaylı

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ / TOPLANTI AYI : 2017-9/Eylül KARAR TARİHİ : 13/09/2017 BİRLEŞİM TARİHİ : 13/09/2017 KARAR NO : 2017-9/2-43 BİRLEŞİM : 2 KONUSU: 1/1000 Ölçek İlave ve Revizyon

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : : Bünyan Belediye Meclisinin tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi.

Top Tarihi Karar No Konusu : : : Bünyan Belediye Meclisinin tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi. 36 Bünyan Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Bünyan Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI)

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 05.05.2011 Perşembe Saat:18:00 G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) 1. Komisyonlardan gelen raporlar. 1. (82/2011)-İzmir İli Karabağlar İlçesi, Poligon Mahallesinde

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü NDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2017 Yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı I. Birleşimi 11.07.2017 Salı günü, saat:

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı.

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. 05.10.2015 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. hoş geldiniz Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yaşar

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.12.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI KASIM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2014

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2017 YILI EKİM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2017 YILI EKİM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2017 YILI EKİM AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda 2017

Detaylı

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 02 MAYIS 2016-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesinin 2015 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı ile ilgili Başkanlık yazısının incelenmek üzere; Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine

Detaylı

Lojmanları Alanı) plan tadil teklifinin uygun olduğu hususu mevcudun oybirliğiyle kabul edildi../..

Lojmanları Alanı) plan tadil teklifinin uygun olduğu hususu mevcudun oybirliğiyle kabul edildi../.. T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ ŞUBAT 2015 BİRLEŞİM 4 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 06.02.2015 GÜNDEM MADDE NO 3 KARAR NO 22 ÖZÜ İMAR KOMİSYON RAPORU İmar Komisyon Raporunun 1. Maddesi; 1-) İmar ve Şehircilik

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ 2.BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER ALINAN KARAR NUMARASI: 2014/85 ÖZETİ: İl Özel İdare

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 02 Eylül 2016 Cuma günü saat 18.00 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında Kültür

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.12.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : A.S.M Yer Tahsisi. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/12/2017 tarihli

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü NDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2017 Yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı I. Birleşimi 14.02.2017 Salı günü, saat:

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 17.08.2015 2015/471 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığının Mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait şehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan 75 adet

Detaylı

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : : 230 Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 372 Tapu kayıtları belirtilen taşınmazlardaki Sivas Belediyesi ne ait mevcut payın hissesi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 46 KARAR 46- İlçemiz, Sıra Mahallesi 2150 ada 7 parselde bulunan trafo yerinin değiştirilmesi Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İzmir İl Tesis Müdürlüğünün 04.01.2013 tarih 273 sayılı yazısı

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü Sayı : 53734723-301.03-10/07/2015 Konu : Meclis Gündemleri. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.05.2013 Karar No : 46 Karar Konusu : Belediyemize ait Yıldırım Mahallesi 376 ada 6 numaralı parselin İmar Planı Değişikliği. İmar Komisyonunun 19.04.2013 tarih ve 09 nolu raporu Belediye

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN OCAK AYI TOPLANTISI 06/01/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN OCAK AYI TOPLANTISI 06/01/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN OCAK AYI TOPLANTISI 06/01/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 1 Denetim Komisyonu üye sayısının beş (5) olarak belirlenmesine, Denetim Komisyonu üyeliklerine

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ 2018 YILI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 26.04.2018 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ Karar No :66 Ardeşen Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20,21 ve 22.maddeleri gereğince gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 06.06.2016 Pazartesi günü saat 13,30 da Belediye

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 06/03/2014 SAATİ : 10:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKANI : Yaşar BAHÇECİ 1-AÇILIŞ 2-YOKLAMA :Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ Başkanlığında 06/03/2014 Perşembe

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MART AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Çavuşoğlu, 2370 Ada 788 Parsel Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 12.05.2017 onanlı Uygulama İmar Planı 5608,80 Plan İşlem Numaralı 1/1000 Uygulama İmar Planı Değişikliği İtirazı.

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI HAZİRAN AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI HAZİRAN AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 2014 YILI HAZİRAN AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI MECLİS KARARI Belediyemiz Meclisi bugün saat 14:00 da Belediye Meclis Toplantı Salonunda

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI TOPLANTISI 13/10/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI TOPLANTISI 13/10/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI TOPLANTISI 13/10/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ: 927 Tapu kayıtları belirtilen taşınmazlardaki Sivas Belediyesine ait mevcut payların hissesi

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 02/05/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği : Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 05 Birleşim No : 05 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. KARARI DÖNEMİ : ŞUBAT 206 BİRLEŞİM : OTURUM : GÜNDEM MADDE NO : KARAR NO : 2 : 06.0.206 TARİH VE 206/3 SAYILI MECLİS KARARIYLA İÇİŞLERİ VE HUKUK KOMİSYONUNA SEVK EDİLEN STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Şubat 2018 Perşembe günü saat 18.30 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 03 Mart 2017 Cuma günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/2 Evrak No: 6687 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. "3/0/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı Karar No : 46 Konusu : Kesin Hesap cetveli. Karar Tarihi : 05/05/2015 Saati : 09:47 Evrak No : 1428 Dönemi : Mayıs 2015 Geliş Tarihi : 21/04/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 11.08.2015 2015/441 11.08.2015 2015/442 11.08.2015 2015/443 11.08.2015 2015/444 11.08.2015 2015/445 11.08.2015 2015/446 GÜNDEM NO 03: İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-3866 08/12/2017 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1-2014 Yılına Ait Denetim Komisyonu Raporu 2- Seçimlerin

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/09/2012 Toplantı Dönemi : 2012 Karar Niteliği : Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 09 Birleşim No : 01 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 03.09.2012 Pazartesi günü saat 17.00 da 2012

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.06.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 KONU : İrtifak Hakkı. üzere Komisyonumuza havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 23/05/2013 tarih ve 563 inceleme ve tespitler

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 528 Ek bütçe yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun geldiği şekliyle

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 13.30 KARAR NO 19-20- 21-22- 23-24 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Ekrem Demirten, Ahmet

Detaylı

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ;

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ; İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 23.09.2014 tarih 1014-6847 sayılı yazısında ; İLGİ:a) 04/11/2011 tarih ve 94 sayılı Çatalca Belediyesi Meclis Kararı. b) 06/12/2011 tarih 1535-9496 sayılı

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 87 : KADRO İHDASI (EKONOMİST) Gündeme konu olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, 24.08.2016 tarih ve 905 sayılı Ekonomist Kadrosunun İhdası hakkındaki teklif yazısı,

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 13.11.2015 2015/625 13.11.2015 2015/626 13.11.2015 2015/627 13.11.2015 2015/628 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Müdürlüğünün Doğu Akdeniz Kalkınma

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI \ Y / İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI \ Y / İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI \ Y / İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı EXP02016 Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03-

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 11/05/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 11/05/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 11/05/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 237 2015 Yılı Belediye Kesin Hesabı ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA. İmar. EfELEDİYE MECLİSİNE.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA. İmar. EfELEDİYE MECLİSİNE. t.c. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü 5 EXP02016 Sayı : 90852262-301.03-1$^"* UL& l..1/0/2014 Konu: Kepez 6599 ada 1 p. UİP. BAŞKANLIK MAKAMINA

Detaylı