FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ DOKTORA/YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ DOKTORA/YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI"

Transkript

1 Enstitümüz Yönetim Kurulu, Enstitü Müdürü başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar 01: Enstitümüz Anabilim Dallarının aşağıda belirtilen programlarına Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alımına ilişkin kontenjanlar ve özel şartlar incelenmiş olup; Disiplinlerarası Afet Yönetimi Anabilim Dalı Başkanlığından gelen teklifin revize edilerek ilan şartlarının ve başvuru takviminin aşağıdaki şekliyle kabulüne, durumun Rektörlük Makamına arzına, uygun görülmesi halinde ilanın Üniversitemiz ve Enstitümüz Web sitelerinde yayınlanmasına, DOKTORA VE YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA İLİŞKİN KONTENJANLAR Doktora ve Yüksek Lisans başvuruları için ALES Sayısal Puan Türünden en az 55 puan alma zorunluluğu bulunmaktadır FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ DOKTORA/YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI S.No ABD/ Programın Adı Kontenjan Özel Şartlar 1 Fizik Doktora Programı 3 (1) 2 Fizik Tezli Yüksek Lisans Programı 6 (2) 3 Elektrik Elektronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı 13 (3) 4 Disiplinlerarası Arkeometri Tezli Yüksek Lisans Programı 5 (4) 5 Disiplinlerarası Afet Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı 12 (5) (*) Disiplinlerarası Arkeometri ve Disiplinlerarası Afet Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programlarına başvurularda Eşit Ağırlık ALES puanı dikkate alınacaktır.

2 Karar 01: (Devam-1) A- ÖZEL ŞARTLAR 1- Fizik Anabilim Dalında Yüksek Lisans yapmış olmak. 2- Fen Edebiyat Fakültesi Fizik, Fen Fakültesi Fizik, Mühendislik Fakültesi Fizik Mühendisliği, Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği Bölümü mezunları başvuru yapabilir. 3- İlgili Fakültelerin Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunları başvurabilir. 4- İlgili Fakültelerin Arkeoloji, Sanat Tarihi, Arkeoloji ve Sanat Tarihi, Antropoloji, Biyoloji, Jeofizik Mühendisliği Bölümü mezunları başvurabilir. 5- İlgili Fakülte ve Yüksekokulların Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Beslenme ve Diyetetik, Sosyal Hizmetler, Gıda Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Kamu Yönetimi, Hemşirelik Bölümü mezunları başvurabilir. B- BAŞVURU ŞARTLAR Lisansüstü Programlarına Başvuracak Adaylarda Aranacak Genel Şartlar: 1- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından merkezi olarak yapılan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı na (ALES) son üç yıl içinde girmiş olmak ve başvurduğu programın puan türünde en az 55 puan almış olmak gerekir. 2- Yüksek Lisans Programları İçin; - İlana çıkılan alanlardan lisans diplomasına (veya mezuniyet geçici belgesine) sahip olmaları gerekir. 3- Doktora Programları İçin; a. İstenen alanda tezli yüksek lisans diplomasına (veya mezuniyet geçici belgesine) sahip olmak. b. Anadilleri dışında İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Arapça, Çince, Japonca, Farsça dillerinden birinden merkezi yabancı dil sınavından en az 55 puan veya ÖSYM tarafından yapılan ya da eşdeğerliği YÖK tarafından kabul edilen yabancı dil sınavlarından bu puanın muadili bir puana sahip olmak zorunludur. 4- ALES notu alınırken, virgülden sonraki küsuratlar tam sayıya tamamlanmaz. 5- Lisansüstü programa başvuracak adaylardan istenen belgelerin aslı veya Enstitü tarafından onaylı örneği kabul edilir. 6- Lisans mezuniyet notunun yüzlük sistemdeki karşılığı için YÖK dönüşüm tablosu kullanılır. 7- Başvurular şahsen, iadeli taahhütlü posta veya kargo yoluyla yapılacaktır. Postada oluşan gecikmeler dikkate alınmayacaktır

3 Karar 01: (Devam-2) C- DEĞERLENDİRME 1- Yüksek Lisans Programları İçin a. Yüksek lisans programına başvuran adaylar, mülakat öncesi, ALES puanının %70 i, lisans mezuniyet not ortalamasının %30 u toplanarak elde edilen puana göre sıralamaya tabi tutulur ve ilan edilen kontenjanın en fazla üç katı aday mülakata çağrılır. b. Yüksek lisans programına başvuruda bulunan adayların başarı notu, lisans mezuniyet notunun %25 i, ALES puanının %50 si, mülakat notunun %25 i toplanarak elde edilir ve adaylar bu nota göre sıralanır. c. Yüksek lisans programı için asgari başarı notu 60 puandır. 2- Doktora Programları İçin: a. Adaylar, mülakat öncesi, ALES puanının %60 ı, lisans mezuniyet not ortalamasının %20 si, yüksek lisans mezuniyet not ortalamasının %10 u ve MYDS/Merkezi Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına veya ÖSYM tarafından yapılan ya da eşdeğerliği ÖSYM tarafından kabul edilen yabancı dil sınavlarından birinden alınan muadil puanın %10 u toplanarak elde edilen puana göre sıralamaya tabi tutulur ve ilan edilen kontenjanın en fazla üç katı aday mülakata çağrılır. b. Adayların başarı notu, ALES puanının %50 si, lisans mezuniyet not ortalamasının %10 u, yüksek lisans mezuniyet not ortalamasının %10 u, mülakat notunun %20 si ve MYDS/Merkezi Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına veya ÖSYM tarafından yapılan ya da eşdeğerliği ÖSYM tarafından kabul edilen yabancı dil sınavlarından birinden alınan muadil puanın %10 u toplanarak elde edilir ve adaylar bu nota göre sıralanır. c. Doktora programı için asgari başarı notu 65 puandır. 3- Mülakat sınavı notu 50 puandan düşük olan adaylar başarısız sayılır. 4- Mülakat sınavına girmeyen adaylar başarısız sayılır. 5- Eşitlik halinde lisans mezuniyet notu yüksek olan adaya öncelik verilir. T.C.

4 Karar 01: (Devam-3) D- SINAV SONUÇLARININ İLANI VE KAYIT 1- Başarılı olan adaylardan, başarı sırasına göre kontenjan sayısı kadar asil ve yedek aday belirlenir. Lisansüstü öğretime kabul edilecek asil ve yedek öğrenci listeleri enstitü yönetim kurulu kararıyla kesinleştikten sonra ilan edilir. 2- Adayların kayıt işlemleri enstitü tarafından belirlenen tarihlerde yapılır. 3- Kayıt için istenen belgelerin aslı veya enstitü tarafından onaylı örneği kabul edilir. 4- Kayıt için zamanında şahsen başvurmayan, istenilen belgeleri tamamlamayan veya enstitü yönetim kurulunca mazereti kabul edilmeyen adaylar, kesin kayıt haklarını kaybeder. 5- Kesin kayıt yaptırmayan ya da kayıt hakkını kaybeden adayların yerine, yedek listesindeki sıralama esas alınarak yedek adayların kayıtları yapılır. 6- Bir öğrenci, aynı enstitüdeki lisansüstü programlardan sadece birine kayıt yaptırabilir. E- BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER (*) a. Tezli Yüksek Lisans Programına Başvuracak Adayları için 1- Başvuru Formu (Enstitüden veya web sayfasından alınacaktır. 2- İlana çıkılan alanlardan Lisans diplomasına (veya mezuniyet belgesine) sahip olmaları gerekir. 3- Lisans Transkripti (Asıl veya Enstitüce Onaylı Örneği kabul edilir.) 4- Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonuç Belgesi veya Sonuç Belgesi kontrol kodlu bilgisayar çıktısı 5- Varsa Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi veya Sonuç Belgesi kontrol kodlu bilgisayar çıktısı 6- T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Enstitüce Onaylı) 7- Mevzuata uygun bir adet vesikalık fotoğraf (kesin kayıt sırasında beş adet) 8- Özgeçmiş 9- Herhangi bir yerde çalışıyor ise, kurum amirinden alınacak lisansüstü eğitim yapmasında sakınca görülmediğine ilişkin belge. 10- Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (adayların yazılı beyanı kabul edilir.) 11- Adli Sicil Kaydı (adayların e-devlet kapısından sorgulama yaparak sunacakları barkotlu çıktılar Enstitü tarafından eşleştirme-kontrol yapıldıktan sonra kabul edilecektir.) 12- Lisansüstü programa başvuracak adaylardan istenen belgelerin aslı veya Enstitü tarafından onaylı örneği kabul edilir. (*) İlk başvuruda getirilen asıl belgeler, kesin kayıtta tekrar istenmeyecektir.

5 Karar 01: (Devam-4) b- Doktora Programına Başvuracak Adayları için Adayları İçin 1. Başvuru Formu (Enstitüden veya web sayfasından alınabilir. 2. Lisans ve Yüksek Lisans diplomaları veya mezuniyet belgeleri. (Bu belgelerin Enstitüce onaylı örneği kabul edilir.) 3. Lisans ve Yüksek Lisans Transkriptleri (Asıl veya Enstitüce Onaylı Örneği kabul edilir.) 4. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonuç Belgesi veya Sonuç Belgesi kontrol kodlu bilgisayar çıktısı 5. Merkezi Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi veya Sonuç Belgesi Kontrol Kodlu Bilgisayar Çıktısı, 6. T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Enstitüce Onaylı) 7. Mevzuata uygun bir adet vesikalık fotoğraf (kesin kayıt sırasında beş adet) 8. Özgeçmiş 9. Herhangi bir yerde çalışıyor ise, kurum amirinden alınacak lisansüstü eğitim yapmasında sakınca görülmediğine İlişkin belge. 10. Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (adayların yazılı beyanı kabul edilir.) 11. Adli Sicil Kaydı (adayların e-devlet kapısından sorgulama yaparak sunacakları barkotlu çıktılar Enstitü tarafından eşleştirme-kontrol yapıldıktan sonra kabul edilecektir.) 12. Lisansüstü programa başvuracak adaylardan istenen belgelerin aslı veya Enstitü tarafından onaylı örneği kabul edilir. (*) İlk başvuruda getirilen asıl belgeler, kesin kayıtta tekrar istenmeyecektir.

6 Karar 01: (Devam-5) F- DİĞER HUSUSLAR Eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır. Adaylar, fotokopi niteliğindeki belgelerin asıllarını ilgili enstitü yetkilisinin aslı gibidir onayını yapabilmesi için ibraz etmek zorundadır. Adaylar Tezli Yüksek Lisans ve doktora programı başvurusunda yalnız bir Anabilim Dalına başvuru yapabilir. Birden fazla başvuru yapanların başvurularından biri geçersiz sayılacaktır. Başvuru sonrası yapılacak işlemlerle ilgili süreci takip etmek adayların sorumluluğundadır. Adaylara bireysel olarak geri dönüş yapılmayacaktır. Kesin Kayıt Hakkı kazanan adayların şahsen veya noter tasdikli vekâletname ile başvurusu zorunludur. Enstitü, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir. Kazanamayan adayların başvuru sırasında verdiği evraklar 19 Ağustos 2017 tarihinden itibaren 1 ay içerisinde iade edilecek, alınmayanlar imha edilecektir.

7 Karar 01: (Devam-6) BAŞVURU TAKVİMİ Tarih Açıklama Kontenjanların İlanı ve Başvuruların Kabulü (Başvurular, Fen Bilimleri Enstitüsü Temmuz 2017 Müdürlüğüne şahsen, iadeli taahhütlü posta veya kargo yoluyla yapılacaktır. Postada oluşan gecikmeler dikkate alınmayacaktır.) 01 Ağustos 2017 Mülakata Alınacak Adayların İlanı 02 Ağustos 2017 Disiplinlerarası Programlar için Mülakat Sınavı Saat 10:00 da Enstitüler Binasında yapılacaktır 03 Ağustos 2017 Mühendislikler için Mülakat Sınavı Saat 10:00 da Enstitüler Binasında yapılacaktır 04 Ağustos 2017 Fen Grubu için Mülakat Sınavı Saat 10:00 da Enstitüler Binasında yapılacaktır 08 Ağustos 2017 Sınav Sonuçlarının Açıklanması Ağustos 2017 Kesin Kayıt (Asıl Listeden Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Adaylar İçin) 15 Ağustos 2017 Kesin Kayda Hak Kazanan Yedek Adayların Kesin Kayıtları 24 Ağustos 2017 Danışmanların Belirlenmesi ve ilanı Eylül 2017 Ders Kayıtları Oy birliği ile karar verilmiştir.

8 Karar 02: Biyoloji Anabilim Dalı Ortak Tezli Yüksek Lisans Programımıza kayıtlı numaralı Sıraç TOPDEMİR isimli öğrencinin, tarihinde girdiği tez savunma sınavı sonunda jüri tarafından hazırlanan ve Enstitümüze teslim edilen Lisansüstü Tez Değerlendirme ve Sınav Tutanağında öğrenci Bitlis İlindeki Bazı Lamiaceae (Labiate) Türlerinin Filogenetik Analizi adlı tez başlığının değiştirilmesi gerektiği belirtildiğinden; tezin yeni adının teklifte belirtildiği şekliyle Bitlis İlindeki Bazı Lamiaceae Familyasına Ait Bazı Taksonların RAPD-PCR Tekniği ile Filogenetik Analizi olarak değiştirilmesine ve yeni başlığı onaylanan tezinin jüri tarafından kabulüne karar verilerek, ilgili öğrencinin Tez Savunma Sınav Evrakları Bitlis Eren Üniversitesi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanlığının tarih ve 8138 sayılı yazısı ile Enstitümüze gönderilmiş ve mezuniyet durumu; YÖK tarafından yayınlanan 20 Nisan 2016 tarihli sayılı Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 10 maddesinde yapılan 1 Mart 2017 tarih ve sayılı resmi gazetede yayınlanan Mezuniyet tarihi tezin sınav jüri komisyonu tarafından imzalı nüshasının teslim edildiği tarihtir. ibaresinde belirtilen değişiklik çerçevesinde değerlendirilerek; Sıraç TOPDEMİR isimli öğrencinin Bahar yarıyılı itibariyle tarihinde Biyoloji Anabilim Dalı Ortak Tezli Yüksek Lisans Programından mezuniyetine, Oy birliği ile karar verilmiştir.

9 Karar 03: Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ile ortak yürütülmekte olan Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına kayıtlı öğrencilerin bahar yarıyılında aldıkları derslere ilişkin notlar Enstitümüze tarih ve sayılı yazı ekinde gönderilmiş olup; sınav sonuçlarının aşağıda belirtilen şekliyle öğrenci bilgi sistemine girilmesinin uygun olduğuna ve notların Öğrenci Bilgi Sistemine aktarılmasına, kararın Öğrenci İşler Daire Başkanlığına bildirilmesine, Adı Soyadı : Fatma AKYÜZ Öğrenci No : Dersin Dersin Adı Vize Final Başarı Puan (Harf Sistemine Göre) ÇMÜ525 Türkiyede Çevre Sorunları CC Başarılı ÇMÜ535 Endüstriyel Katı Atıklar AA Başarılı ÇMÜ543 Çevre Nanoteknolojisi BA Başarılı Adı Soyadı : Şeyma OK Öğrenci No : Dersin Dersin Adı Vize Final Başarı Puan (Harf Sistemine Göre) ÇMÜ525 Türkiyede Çevre Sorunları CC Başarılı ÇMÜ535 Endüstriyel Katı Atıklar AA Başarılı ÇMÜ543 Çevre Nanoteknolojisi BA Başarılı Adı Soyadı : Elif ÇELİK Öğrenci No : Dersin Dersin Adı Vize Final Başarı Puan (Harf Sistemine Göre) ÇMÜ525 Türkiyede Çevre Sorunları CB Başarılı ÇMÜ535 Endüstriyel Katı Atıklar AA Başarılı ÇMÜ543 Çevre Nanoteknolojisi BA Başarılı

10 Karar 03: (Devam-1) Adı Soyadı : Yekda ERKAN Öğrenci No : Dersin Dersin Adı Vize Final Başarı Puan (Harf Sistemine Göre) ÇMÜ535 Endüstriyel Katı Atıklar AA Başarılı ÇMÜ543 Çevre Nanoteknolojisi AA Başarılı ÇMÜ548 Atıksu Arıtımında Reaktör Teknolojisi AA Başarılı Adı Soyadı : Mücahit SÖNMEZ Öğrenci No : Dersin Dersin Adı Vize Final Başarı Puan (Harf Sistemine Göre) ÇMÜ543 Çevre Nanoteknolojisi BB Başarılı ÇMÜ545 Dezenfeksiyon Yan Ürünleri ve CC Başarılı Kontrolü ÇMÜ548 Atıksu Arıtımında Reaktör Teknolojisi BA Başarılı Adı Soyadı : Selami YİĞİT Öğrenci No : Dersin Dersin Adı Vize Final Başarı Puan (Harf Sistemine Göre) ÇMÜ543 Çevre Nanoteknolojisi BB Başarılı ÇMÜ545 Dezenfeksiyon Yan Ürünleri ve Kontrolü CB Başarılı

11 ÇMÜ548 Atıksu Arıtımında Reaktör Teknolojisi BB Başarılı.C Karar 03: (Devam-2) Adı Soyadı : Adile KILIÇ Öğrenci No : Dersin Dersin Adı Vize Final Başarı Puan (Harf Sistemine Göre) ÇMÜ543 Çevre Nanoteknolojisi BB Başarılı Adı Soyadı : Güldane Aslı TURP Öğrenci No : Dersin Dersin Adı CMU0597 Uzmanlık Alan Dersi BL

12 Karar 04: Enstitümüz Disiplinlerarası Arkeometri Tezli Yüksek Lisans Programına kayıtlı aşağıda adı-soyadı ve numarası verilen öğrencilerin tez konularının aşağıdaki tabloda belirtildiği gibi kabulüne, Öğrencilerin Tez dönemine Eğitim Öğretim güz yarıyılında başlamasına ve Tez Konusu Önerme Formlarının Enstitü Müdürü tarafından onaylanmasına, DİSİPLİNLERARASI ARKEOMETRİ ANABİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KABUL EDİLEN TEZ ÖNERİSİ Öğrenci No Adı Soyadı Danışmanı Tez Konusu Tamamladığı Kredi 19. Yüzyıldan 21. Yüzyıla Diyarbakır Mehmet ÇIBUK Yrd. Doç. Dr. Tevfik Suriçi ve Yakın Çevresinin Tarihsel Emre ŞERİFOĞLU Arkeolojisi ve Tarihsel Peyzaj 21 Karakterizasyonu Solmuş, Silik veya Silinmiş Osmanlı Gülsüm AKSOY Yrd. Doç. Dr. Tevfik Dönemi El Yazması Metinlerinin Emre ŞERİFOĞLU Bilimsel ve Teknoloji Yöntemler 21 Yardımıyla Okunması Oy birliği ile karar verilmiştir.

13 Karar 05: Matematik Anabilim Dalı Ortak Tezli Yüksek Lisans Programımıza kayıtlı nolu Serpil KAYA isimli öğrencinin, 25 Nisan 2017 tarihinde girdiği tez savunma sınavı sonunda jüri tarafından hazırlanan ve Enstitümüze teslim edilen Lisansüstü Tez Değerlendirme ve Sınav Tutanağında Regle Yüzeylerin Paralel Yüzeyleri adlı tez başlığının değiştirilmesi gerektiği belirtildiğinden; tezin yeni adının teklifte belirtildiği şekliyle Bazı Özel Regle Yüzeyler ve Bu Yüzeylerin Paralel Yüzeyleri olarak değiştirilmesine, Karar 06: nolu Serpil KAYA isimli öğrencinin 05/02 nolu karar ile yeni başlığı onaylanan tezinin jüri tarafından kabulüne karar verilerek, ilgili öğrencinin Tez Savunma Sınav Evrakları Bitlis Eren Üniversitesi Matematik Anabilim Dalı Başkanlığının tarih ve 6582 sayılı yazısı ile yürütücü Enstitüye gönderilmiş ve mezuniyet durumu; YÖK tarafından yayınlanan 20 Nisan 2016 tarihli sayılı Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 10 maddesinde yapılan 1 Mart 2017 tarih ve sayılı resmi gazetede yayınlanan Mezuniyet tarihi tezin sınav jüri komisyonu tarafından imzalı nüshasının teslim edildiği tarihtir. ibaresinde belirtilen değişiklik çerçevesinde değerlendirilerek Serpil KAYA isimli öğrencinin bahar yarıyılı itibariyle tarihinde Matematik Anabilim Dalı Ortak Tezli Yüksek Lisans Programından mezuniyetine, Oy birliği ile karar verilmiştir.

14 Karar 07: Tez Yazım Kılavuzu ile ilgili tarih ve 2015/03-02 sayılı Enstitü Kurulunda alınmış olan kararda kılavuzun ön kapağında T.C. ibaresinin konulmadığı belirlenmiş ve Tez Yazım Kılavuzunda bu konuda düzeltmeye ihtiyaç duyulmuştur. Yeni Tez Yazım Kılavuzunda diğer eksik hususlar giderilecek olup; durumun ciddiyetinden dolayı bu konuya öncelik verilmiştir. Yeniden düzenlenen tez yazım kılavuzunun Dış (Ön) kapağının ekte belirtilen haliyle kabulüne; Oy birliği ile karar verilmiştir.

15

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KILAVUZU

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KILAVUZU T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 201-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN 201 1 S. No 1 BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNDEN

Detaylı

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN 2018 1 Doktora ÜNİP Yatay Geçiş T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU Haziran 2018 1 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

Matematik Anabilim Dalı Ortak Tezli Yüksek Lisans Programı Tez Savunma Sınav Jürileri S. NO. Jüri Üyeliği

Matematik Anabilim Dalı Ortak Tezli Yüksek Lisans Programı Tez Savunma Sınav Jürileri S. NO. Jüri Üyeliği 1 4 2 5 3 6 Enstitümüz Yönetim Kurulu, Enstitü Müdürü başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar 01: Enstitümüz Matematik Anabilim Dalı Ortak Tezli Yüksek Programına kayıtlı 13520802101

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI ALES

SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI ALES T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar,

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN-2013 1 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI

T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI T.C BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAM İLANI 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 23-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında Enstitüye

Detaylı

T.C. Amasya Üniversitesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüleri Yüksek Lisans ve Doktora Öğrenci Alım İlanı

T.C. Amasya Üniversitesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüleri Yüksek Lisans ve Doktora Öğrenci Alım İlanı T.C. Amasya Üniversitesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüleri ve Doktora Öğrenci Alım İlanı 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı GÜZ yarıyılında, Amasya Üniversitesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerinin

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programları aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılında öğrenci

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM DALI: PROGRAMI Alan İçi TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Alan

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

AMASYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları AMASYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı üstü Öğrenci Kontenjanları Program Anabilim Dalı / Programı ALES Taban Puanı ve Türü YDS-ÜDS Puanı Kontenjan Açıklama/Müracaat

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Lisansüstü Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Programlar Lisansüstü

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 27-31 Ağustos 2018 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI PROGRAM KONTENJAN BAŞVURU KOŞULLARI VE AÇIKLAMALAR Sınıf Öğretmenliği

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü'ne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2017-2018 Akademik Yılı Güz Yarıyılında Tezli Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 5 - -

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 5 - - FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 16 Temmuz 2018-22 Temmuz 2018 Lisansüstü Öğretimi

Detaylı

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI

TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI TC GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR, BAŞVURU ŞARTLARI, BAŞVURUYA ESAS TEŞKİL EDEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI Giresun Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nün aşağıda adları

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2013 2014 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 20-205 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında, Fen Bilimleri Enstitüsü ne bağlı Anabilim Dallarına lisansüstü eğitim için öğrenci alınacaktır. İlgili

Detaylı

T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü. Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü. Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda verilen Anabilim Dallarındaki üstü

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

AMASYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları AMASYA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı üstü Öğrenci Kontenjanları Program Anabilim Dalı / Programı ALES Taban Puanı ve Türü YDS-ÜDS Puanı Kontenjan Açıklama/Müracaat

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen sayıda tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencisi

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen sayıda tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencisi

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ ENSTİTÜMÜZ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA GİRİŞ SINAVI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2018-2019 Öğretim yılı Güz yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 14-20 Ocak 2019 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına İlişkin Başvuru Koşulları ve Kontenjanlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI 1 / 5

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI 1 / 5 T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ANABİLİM DALI: PROGRAMI ALAN ŞARTLARI

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Lisansüstü Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Programlar

Detaylı

kayda hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

kayda hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ DOKTORA PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Fen Bilimleri Enstitüsü doktora programlarına öğrenci alınacaktır.

Detaylı

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 2 - -

KONTENJANLAR TEZLİ YÜKSEK LİSANS ANABİLİM DALLARI. Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 2 - - DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLE DÜZCE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İMZALANAN PROTOKOL ÇERÇEVESİNDE 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI (EK-2 İLAN)

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI (EK-2 İLAN) T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI (EK-2 İLAN) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 14/07/2017 tarih ve 75850160-104.01.04.01/46068

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTE) MÜHENDİSLİK ve FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (MFBE) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar, kontenjanlar,

Detaylı

TEZLİ. LİSANS Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği lisans programı Bilgisayar Mühendisliği 10 -

TEZLİ. LİSANS Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği lisans programı Bilgisayar Mühendisliği 10 - FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 BAHAR DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 07 Ocak 2019 16 Ocak 2019 Lisansüstü Öğretimi

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI

DİCLE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI DİCLE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tezli ve Programları aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında öğrenci alınacaktır.

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü nün aşağıda isimleri yazılı anabilim dallarına 17-18 Akademik Yılı GÜZ yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi alınacaktır.

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda verilen Anabilim

Detaylı

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İLANIDIR. TEZLİ /TEZSİZ YÜKSEK

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI ANABİLİM DALI Alan İçi TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI Alan Dışı

Detaylı

-T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

-T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ -T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Enstitümüz İktisat, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih ana bilim dalı yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alınacaktır. TAKVİM Başvuru

Detaylı

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş (11.01.2018 tarihli, 85 sayılı Senato toplantısının 6 nolu karar ekidir.) EK: 5 20172018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş Adayların Programlara

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 08 09 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Lisansüstü Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Programlar Lisansüstü

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü'ne 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Ana Bilim Dallarına

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018 ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ 2018-2019 GÜZ YARIYILI Başlama Bitiş Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz 2018 27 Temmuz 2018 Mülakat a Çağrılacak Adayların İlanı (İnşaat Mühendisliği)

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü'ne 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Ana Bilim Dallarına

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI PROGRAM KONTENJAN BAŞVURU KOŞULLARI VE AÇIKLAMALAR Türk Dili

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 16 Temmuz 2018-22 Temmuz 2018 Lisansüstü Öğretimi

Detaylı

DOKTORA TEZLİ ANABİLİM DALI NİTELİKLERİ YÜKSEK LİSANS

DOKTORA TEZLİ ANABİLİM DALI NİTELİKLERİ YÜKSEK LİSANS (EK.1) İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 AKADEMİK BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI Enstitümüz Lisansüstü programlarına,

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AKSARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü ne 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Lisansüstü Programlara Başvuru Koşulları ve Kontenjanları TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU VE KABUL

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı için Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Ana Bilim Dallarına tabloda

Detaylı

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına, 2017-2018

Detaylı

Online Başvuru Linki:

Online Başvuru Linki: Online Başvuru Linki: https://obs.mku.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx UYARI: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 20.04.2016 tarih 29690 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan üstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin

Detaylı

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ. 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA PROGRAMLARI BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJAN İLANI Üniversitemiz, 2015 2016 Eğitim Öğretim

Detaylı

TC Uyruklu (Alan dışı)

TC Uyruklu (Alan dışı) T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHARYARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016

Detaylı

U.Ü. EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

U.Ü. EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI U.Ü. EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Sevgili Adaylar, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında Üniversitemiz

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR ve KONTENJANLARI ANABİLİM KONTENJANLAR DALLARI MATEMATİK VE ALES TEZLİ FEN BİLİMLERİ

Detaylı

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır.

ADAY BAŞVURULARI. Enstitümüz tarafından başvurusu onaylanan adaylar yazılı sınava alınacaktır. ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünün aşağıda adları

Detaylı

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI, DEĞERLENDİRME ESASLARI VE İSTENEN BELGELER BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR A) Tezli Programına

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT Sİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE PROGRAM İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE Sİ ALINACAKTIR 10-14 Ağustos 2015 BAŞVURU

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ (29 Mayıs 2018 tarihli, 88 sayılı Senato toplantısının 32 nolu karar ekidir.) EK: 24 KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü

Detaylı

TABLO 1. TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI İŞLETME TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI*

TABLO 1. TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI İŞLETME TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI* T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI İLANI Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

AMASYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları AMASYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları Program Anabilim Dalı ALES Taban Puanı ve Türü YDS-ÜDS Puanı Kontenjan Açıklama/Müracaat

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları ALES PUAN TÜRÜ T.C. Uyruklu ÜNİP * ALES PUANI MEZUNİYET NOT ORTALAMASI MÜLAKAT T.C 2017-2018 Güz Yarıyılı Anabilim Dalları-Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları DEĞERLENDİRME % İlköğretim Anabilim Dalı/Temel

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ PUAN TÜRÜ ALAN ALAN ALAN ALAN

Detaylı

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR

İLAN METNİ AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR BAŞVURU YAPACAK OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE 1- Başvuru yapmadan önce ilanda belirtilen başvuru koşullarının ve kontenjanlarının yer aldığı ilan metnini mutlaka okuyunuz. Eğer başvuru koşullarını taşıyorsanız

Detaylı

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI

T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI T.C. SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI BAŞVURU KOŞULLARI ve KONTENJAN İLANI Üniversitemiz 2013 2014 Eğitim Öğretim

Detaylı

BAŞVURU KOŞULLARI: Doktora Programları Başvuru Koşulları. Tezli Yüksek Lisans Programları Başvuru Koşulları

BAŞVURU KOŞULLARI: Doktora Programları Başvuru Koşulları. Tezli Yüksek Lisans Programları Başvuru Koşulları BAŞVURU KOŞULLARI: Doktora Programları Başvuru Koşulları 1. Anabilim Dalı tarafından kabul edilen tabloda belirtilen veya Tezli Yüksek diplomasına sahip olmak, 2. Akademik Personel ve üstü Eğitim Giriş

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar, kontenjanlar,

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2014-2015 Akademik Yılı Bahar yarıyılında, Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ne aşağıda belirtilen

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne aşağıda isimleri yazılı Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS) PROGRAM İLANI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ (DOKTORA, TEZLİ/TEZSİZ ) PROGRAM İLANI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI İÇİN; BAŞVURU TARİHLERİ: 31 Temmuz-04 Ağustos 2017 tarihleri

Detaylı

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU

KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU DUYURUSU İÇERİK 1 Genel Hususlar... 2-4 2 Programları için Başvuru Şartları ve Özel Hususlar... 5 2.1 Ana Bilim

Detaylı