Düşük Enerjili Bluetooth 4.0 Yönlendirme ve Bilgilendirme Sistemi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Düşük Enerjili Bluetooth 4.0 Yönlendirme ve Bilgilendirme Sistemi"

Transkript

1 Düşük Enerjili Bluetooth 4.0 Yönlendirme ve Bilgilendirme Sistemi

2 Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor. Guiding Mate, çok kısa anlatımla bir yönlendirme ve bilgilendirme sistemi. Özellikle trafikte sık kullanılan navigasyon sistemlerine benze de bunların aksine herhangi bir uydu bağlantısına ihtiyaç duymadığından kapalı mekanlarda da kullanılabiliyor. Üstelik sapma oranı uydu navigasyon sistemlerine göre çok daha az. Düşük enerjili Bluetooth 4.0 kanalıyla çalışan Guiding Mate, uygulamanın indirilmesinin ardından internet bağlantısına da ihtiyaç duymuyor. Bluetooth 4.0 ın sağladığı avantajla bataryanızı da oldukça hesaplı bir şekilde kullanıyor. Guiding Mate kullanıcıyı istediği noktaya yönlendirirken çevreden sürekli olarak geri bildirim de alabiliyor. İhtiyaca göre şekillendirilebilen sistemle kullanıcılara dilediğiniz mesajı, istediğiniz anda iletebilmeniz mümkün. Çok yakın geleceğin teknoloji standartları arasında yer alacak olan düşük enerjili Bluetooth 4.0 ve entegre mobil uygulama teknolojisinden nasıl faydalanabileceğinizi yönelik destek almak için lütfen bizi arayın.

3

4

5 ŞEHİR AVUCUMDA Turizm Noktaları Mobil Uygulaması ŞEHİR AVUCUMDA uygulaması mobil platformlarda çalışmak üzere tasarlandı. Yani IOS ve Android işletim sistemine sahip tüm akıllı telefon ve tabletler marka ve modelden bağımsız olarak bu uygulamayı çalıştırabiliyor. Uygulamayı kullanabilmek için Google Android ve Apple Uygulama mağazalarından birine bağlanarak programı cihazımıza indirmek yeterli. Uygulama istenirse tek bir program şeklinde hazırlanabilir. Bu durumda çalıştığında karşımıza şehir seçenekleri sunar. Bunlardan birini, örneğin İstanbul şehrini seçtiğimizde o şehirle ilgili bilgilere ulaşmaya başlarız. Ya da her şehir birbirinden bağımsız programlar olarak uygulama mağazalarından ayrı ayrı indirilebilir. Uygulama başlatıldığında ekrana şehrin bir haritasını getirir. Aynı bir navigasyon programı gibi çeşitli turistik noktalar harita üzerinde görülürler. Her tip turizm noktası farklı renklerle belirtilmiştir. Örneğin müzeler, camiler, çarşılar, tarihi yapılar, yiyecek ve içecek noktaları gibi mevut farklı gruplar birbirlerinden farklı renklerle sunulur. Uygulama, standart bir navigasyon programından farklı olarak gidilmek istenilen nokta hakkında çok daha detaylı bilgi sunar.

6

7 ŞEHİR AVUCUMDA uygulamasında şehir haritası üzerindeki farklı turistik noktaların bulunduğumuz yere göre mesafelerini gösteren bir liste mevcuttur. Dilersek mesafelere göre ya da farklı özelliklerine göre bu noktaları dizerek listeyi güncelleyebiliriz. Herhangi bir noktayı seçtiğimizde uygulama bu noktaya gitmek için hangi toplu taşım araçlarını kullanabileceğimizi bize otomatik olarak gösterir. İstenirse şehre ait toplu ulaşım bilgi sistemine entegre edilerek en yakın zamanda kaç numaralı araca binmemiz gerektiği, ücret bilgisi ve yaklaşık varış süresi de ekrana getirilebilir. Gitmek istediğimiz turistik mekana vardığımızda uygulama otomatik olarak o noktaya ait sayfayı ekrana getirir. Ekrana gelen sayfada turistik mekana ilişkin bir çok bilgi düzenlenmiştir. Mekanın bir fotoğraf galerisinin yanısıra o yapıyla ilgili güncel ve tarihi bilgiler metin olarak ekrana yansır. İstenirse bu metni sesli olarak dinlemek de mümkündür. Bunları yanında bir tanıtım videosu da mevcuttur. Turistik mekanla ilgili alınan bilgi yanında yakındaki diğer turistik mekanlar ve restoran, eczane, hastane, ptt, market, vs gibi önemli nokta bilgileri de uygulama içinde sunulabilir. Modüler yapıdaki uygulamayı geliştirmek ve ihtiyaçlar doğrultusunda güncellemek mümkündür.

8 ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ Büyük bir alışveriş merkezi içerisindeki bir mağazaya veya bir mağaza içerisindeki reyona müşteriler tarafından kısa sürede ulaşılabilmesi bu teknolojinin kullanımıyla kolaylıkla sağlanabilir. Kurulu ağ yardımıyla kapalı mekanda adeta bir navigasyon cihazı gibi çalışacak olan uygulama kişiyi istediği noktaya hızla yönlendirebilir. AVM bünyesindeki dükkanlara giren müşterilerin kim olduğu bilgisi de aynı anda dükkan yönetimine iletilebilir. Bunun yanında bir müşteri sadakat sistemi de hayata geçirilerek kapsamlı bir kayıt tutulabilir.

9 HAVAALANI VE TERMİNALLER: Terminale girişinizle birlikte otobüs, tren ya da uçuşunuz hakkındaki tüm bilgiler ile birlikte bilet durumunu anlık olarak alabilirsiniz. Bunun yanında kapı değişikliği gibi önemli güncellemelerden de hemen haberdar olursunuz. Peronunuzu bulma konusunda da sistem size yardımcı olacaktır.

10 HASTANELER VE KURUMLAR: Bir hizmet almak için gittiğiniz kurum veya kuruluşta ulaşmak istediğiniz birime yardım almadan hızla gidebilirsiniz. Randevularınız hakkındaki güncellemeler otomatik olarak cebinize gelirken, görüşme yapacağınız kişi ya da size uygulanacak işlemlerle ilgili ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Bunun yanında bir randevu veya muayene öncesi yapmanız gereken hazırlıklar ve hazırda bulundurmanız gereken evraklar hakkında da bilgilendirilirsiniz.

11 MÜZE VE GALERİLER: Dünyadaki belli başlı bütün müzeler elektronik etiket teknolojisini kullanarak ziyaretçilerine farklı bir deneyim sunuyorlar. Sergilenen objeler hakkında aktarılmak istenen tüm bilgiler metinler yanında sesli olarak da iletilebiliyor. Böylece ayrı bir sesli anlatım cihazına da ihtiyaç duyulmuyor. Bunun yanında verilen bilgiler çeşitli resimler, fotoğraflar ve videolarla da desteklenerek ziyaretçi için çok daha cazip ve bilgilendirici hale geliyorlar.

12 KONSER SALONLARI VE STADYUMLAR: Konsere ilişkin bilet durumunu anlık olarak öğrenebilir ve satın almak üzere ilgili sayfaya otomatik olarak ulaşabilirsiniz. Satın almış olduğunuz koltuğu zaman kaybetmeden bulabilmenin yanında, takımınızın golünü tekrar izleyebilir; golü atan futbolcunun formasının aynısını gol sevinciyle birlikte hemen satın alabilirsiniz. Konserlerde çalınmakta olan eserler ve bestecileri hakkındaki bilgileri de sözleriyle birlikte aynı anda takip edebilirsiniz. Ayrı bir program kitapçığı taşımak zorunda da kalmazsınız.

13 TOPLANTI VE FUARLAR: Mobil teknolojilerin kullanımıyla program kitapçığı, yaka kartı, bileklik gibi ihtiyaçlar ortadan kaldırılabilir. Herhangi bir toplantı salonundaki ya da bir gezi sırasındaki kişi sayısı anlık olarak takip edilebilir, salonlara giriş çıkışlar kontrol edilebilir. Katılımcı olarak, tüm programı ve diğer toplantı ayrıntılarını kullandığınız cihazdan takip edebilir, salonları ve diğer aktivite alanlarını kolayca bulabilirsiniz. Bunun yanında karşınızdaki kişi hakkındaki bilgiler o an telefonunuza gelir. Kayıt, konaklama ve transfer işlemlerlerinizi de kolayca ve hızla yürütebilirsiniz.

14 OKULLAR VE KÜTÜPHANELER: Aradığınız kitap hakkındaki ayrıntılara ulaşabilirken ödünç verilip verilmediği ve ne zaman kütüphaneye döneceği bilgisi de telefonunuza ulaşır. Bununla birlikte kitabın kütüphanedeki yerini de alacağınız yönlendirmelerle kolaylıkla bulabilirsiniz. Sınıflardaki kullanımındaysa yoklamalar bu sistem üzerinden alınabilirken, küçük değerlendirme testleri de anlık olarak verilebilir.

15 BÜYÜK OTOPARKLAR: Günümüzde alışveriş merkezi, stadyumlar, konser alanları gibi insanların yoğun şekilde bir arada bulundukları yerlerde arabalar için de geniş park bölgeleri ayrılıyor. Mobil teknolojilerden faydalanarak park ettiğiniz noktayı artık telefonunuzdan tek klikle işaretleyebilir ve dönüşünüzde yine telefonunuzun yönlendirmeleriyle arabınıza kolayca ulaşabilirsiniz. İstenirse aynı sistemle, ziyaretçiler telefonları üzerinden otoparkın o anki durumunu görebilir ve aramaya gerek duymadan boş yerleri hemen bulabilirler.

16 Adres: Meşrutiyet Mahallesi Konur 2 Sokak No: 57/3 Kızılay / Ankara Tel: 0 (312) E-posta: bilgi@zihinofisi.com

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

İŞLERİNİZE AKILCI ÇÖZÜMLER HEAR N WALK. Görme Engelliler İçin Akıllı Yönlendirme Sistemi

İŞLERİNİZE AKILCI ÇÖZÜMLER HEAR N WALK. Görme Engelliler İçin Akıllı Yönlendirme Sistemi İŞLERİNİZE AKILCI ÇÖZÜMLER HEAR N WALK Görme Engelliler İçin Akıllı Yönlendirme Sistemi Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

KENT MOBİL, WEB UYGULAMALARI TURİZM DEĞERLERİNİN. Vol.3

KENT MOBİL, WEB UYGULAMALARI TURİZM DEĞERLERİNİN. Vol.3 KENT TURİZM DEĞERLERİNİN MOBİL, WEB UYGULAMALARI Vol.3 KENT TURİZM DEĞERLERİNİN MOBİL, WEB UYGULAMALARI GEÇMİŞTE TURİZM GÜNÜMÜZDE TURİZM GELENEKSEL TURİZM METODU OLARAK KENT REHBERLERİ VE HARİTALAR TURİSTLERİN

Detaylı

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Social Media Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti!!! ValeApp Vale işletmeleri ve mobil kullanıcılar için geliştirilmiş araç park etme, çağırma ve ödeme süreçlerini hızlı ve güvenli

Detaylı

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti

Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti Social Media Hızlı ve Güvenli Vale Hizmeti!!! ValeApp Vale işletmeleri ve mobil kullanıcılar için geliştirilmiş araç park etme, çağırma ve ödeme süreçlerini hızlı ve güvenli

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

Kullanım kılavuzu HERE Drive

Kullanım kılavuzu HERE Drive Kullanım kılavuzu HERE Drive Baskı 1.0 TR HERE Drive HERE Drive uygulaması sesli yönlendirmeli adım adım yol tarifleri ile gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Bulunduğunuz

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız.

Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Ev aletinizi geleceğe bağlayınız. Hızlı başlangıç kılavuzu 1 OT-eileger_EU-DE_Siemens_tr-TR_STAR.indd 1 06.02.17 14:38 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home onnect kullanmanız ne güzel * Geleceğin el

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR...

MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... MÜŞTERİLER ŞUBEYE GELMEDEN ÖNCE SIRAMATİK'TEN NUMARA ALABİLİR... Sıramatik Uygulaması; DenizBank Şubelerinden fiili olarak sıra numarası almadan işlem yapabilmek için alınması gereken sıra numarasını tek

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin tam otomatik kahve pişirme makinelerinden birine sahip olduğunuz

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu DE_PLC_Wascher_Trockner_SE_tr-TR_V002_STAR.indd 1 05.12.16 14:23 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu tr_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296417.indd 1 06.04.17 17:01 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=.vc_custom_ {marginbottom:

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=.vc_custom_ {marginbottom: Çok ucuz fiyatlar ile İzmir Hatay uçak bileti TatilCity.NET de. Ucuz uçak bileti satın almak için doğru adrestesiniz. İzmir den Hatay a her gün en az bir uçuş vardır. Uçuş süresi ise yaklaşık olarak 1

Detaylı

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur.

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. KULLANIM KILAVUZU hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. İÇERİK 1. Hikayemiz 2. Hangi okulda

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU.

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU. NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU www.fiatnavigation.com www.daiichi.com.tr Başlarken Araç navigasyon yazılımını ilk kez kullanırken, bir başlangıç ayarı süreci otomatik olarak başlar. Aşağıdaki adımları takip

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

ANKARA DA AKILLI ULAŞIM EGO Genel Müdürlüğü. 2014 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı

ANKARA DA AKILLI ULAŞIM EGO Genel Müdürlüğü. 2014 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı 2014 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ABB TRAFİK ABB TRAFİK (WEB) TRAFİK YOĞUNLUĞU HARİTASI www.ego.gov.tr/trafik Ankara trafik yoğunluğu haritasına kavuştu. Trafik yoğunluğu haritasıyla herkes Ankara il

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Ege Seramik mobil aplikasyonu, Türk Seramik ve Vitrifiye Sektörü nün lider markaları olan Ege Seramik ve Ege Vitrifiye ürünleri hakkında tüm bilgileri içerir. Bu uygulama

Detaylı

Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne?

Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne? Önemli Anlarda Tüketiciler: Bunun Otomobil Markaları için Anlamı Ne? Yayınlanma tarihi: Aralık 2016 Konular Otomotiv, mobil, Mobil cihazlar, otomobil satın alma yolculuğunu değiştirdi. Öğle yemeği molasında

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

Elektronik Mürekkep Teknolojisi

Elektronik Mürekkep Teknolojisi Elektronik Mürekkep Teknolojisi TAGINK NEDİR? Tagink görünmez, neredeyse tüm basılı dokümanlara ve ürünlere uygulanabilen ve uygulandığı her yüzeyi interaktif bir uygulamayla çalıştıracak hale getiren

Detaylı

Küçük misafirleriniz. güvende. WIRELESS SOLUTIONS Turizm Çözümleri ÇOCUK TAKİP

Küçük misafirleriniz. güvende. WIRELESS SOLUTIONS Turizm Çözümleri ÇOCUK TAKİP ÇOCUK TAKİP Küçük misafirleriniz güvende W ipelot Çocuk Takip Sistemi, sizin ve misafirlerinizin, tesis içerisindeki çocukları takip etmenize olanak tanır. Aileler tesis içerisinde eğlenen ve dolaşan çocuklarının

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com https://mobile.myvisionlink.com Filonuzdaki makinalarınızın güncel durumunu Vision Link Makina Takip Sitesinden kolayca takip edebilirsiniz. Makinalarınıza bilgisayarınızdan bakabileceğiniz gibi akıllı

Detaylı

Kahramanmaraş Otelleri

Kahramanmaraş Otelleri Çok ucuz bilet fiyatları ile Antalya Kahramanmaraş uçak bileti de TatilCity.NET de. Ucuz uçak bileti bulmak için en doğru adrestesiniz. Antalya dan Kahramanmaraş a pek çok uçuş yapılmaktadır. Uçuş süresi

Detaylı

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0

Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Bazaar Kullanıcı El Kitabı Sürüm 1.0 Ç NDEK LER 1. Bazaar a Hoflgeldiniz! 5 2. Temel Bilgiler 7 3. AVM 9 AVM Listesi 9 AVM Listesini Sıralamak 9 AVM Bilgi Sayfası 9 AVM İletişim Sayfası 10 AVM İşlev Menüsü

Detaylı

INK. Elektronik Mürekkep Teknolojisi

INK. Elektronik Mürekkep Teknolojisi Elektronik Mürekkep Teknolojisi Ta g i n k g ö r ü n m e z, n e r e d e y s e t ü m b a s ı l ı dokümanlara ve ürünlere uygulanabilen ve uygulandığı her yüzeyi interaktif bir uygulamayla çalıştıracak hale

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=.vc_custom_ {marginbottom: 10px!important;} ]

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=.vc_custom_ {marginbottom: 10px!important;} ] TatilCity.NET Antalya Çanakkale uçak bileti alanlar için ihtiyaç duyacakları minik bilgiler veriyor. Antalya dan Çanakkale ye pek çok uçuş yapılmaktadır. Uçuş süresi yaklaşık İzmir den Çanakkale ye aktarmalar

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak...

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Geliştirdiği teknolojiler ve geleceğe yaptığı yatırımlarla Honda, faaliyet gösterdiği her alanda bugün olduğu gibi gelecekte de toplum tarafından varlığını

Detaylı

BİLGE SEYYAH KULLANIM KILAVUZU

BİLGE SEYYAH KULLANIM KILAVUZU BİLGE SEYYAH KULLANIM KILAVUZU Sevgili öğrenciler, Sosyal Bilgiler derslerimizi bundan sonra Bilge Seyyah adı verilen bir uygulama ile gerçekleştireceğiz. Bilge Seyyah, harita yardımıyla sizden yardım

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Haritalar

Kullanım kılavuzu Nokia Haritalar Kullanım kılavuzu Nokia Haritalar Baskı 1.0 TR Nokia Haritalar Nokia Haritalar, size etrafta neler olduğunu gösterir ve gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Şehirleri, sokakları

Detaylı

map2heal sağlığın haritası

map2heal sağlığın haritası map2heal sağlığın haritası www.map2heal.com Küresel Sağlık Rehberi Doktorunu Ara Takip Et Görüş Al Map2heal ile dilediğiniz anda dünyanın her yerindeki sağlık kuruluşlarına tek bir tuşla ulaşabilirsiniz!

Detaylı

ACM. we design your communication KATALOG. Abrakadabra Communication Management

ACM. we design your communication KATALOG. Abrakadabra Communication Management KATALOG we design your communication we design your communication Abrakadabra Communication Management Kurulduğu günden bu yana yürüttüğü iletişim projeleriyle, kişi, kurum ve kuruluşların iletişim sorunlarını

Detaylı

AZERBAYCAN IN DOĞAL, KÜLTÜREL, SOSYAL VE TURİSTİK GÜZELLİKLERİNİN DİJİTAL DÜNYADA TANITILMASI İÇİN KÜLTÜR VE TURİZM ENVANTERİNİN YAPILMASI PROJESİ

AZERBAYCAN IN DOĞAL, KÜLTÜREL, SOSYAL VE TURİSTİK GÜZELLİKLERİNİN DİJİTAL DÜNYADA TANITILMASI İÇİN KÜLTÜR VE TURİZM ENVANTERİNİN YAPILMASI PROJESİ AZERBAYCAN IN DOĞAL, KÜLTÜREL, SOSYAL VE TURİSTİK GÜZELLİKLERİNİN DİJİTAL DÜNYADA TANITILMASI İÇİN KÜLTÜR VE TURİZM ENVANTERİNİN YAPILMASI PROJESİ Tiblisi Avenue, 35, ASK Plaza, Baku, Azerbaijan AZ1008

Detaylı

Evinizi Dünyaya Bağlayın! www.onaybilisim.com SİTE HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA

Evinizi Dünyaya Bağlayın! www.onaybilisim.com SİTE HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA Evinizi Dünyaya Bağlayın! HİZMET ALIŞVERİŞ DUYURULAR İNTERAKTİF KAMERA SİTE www.onaybilisim.com Temizlik Evin belli bir kısmının yada hepsinin temizlenmesi için talepte bulunulmasını sağlar. Ütü Evde biriken

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL TURKISH Başlarken Araç navigasyon yazılımını ilk kez kullanırken, bir başlangıç ayarı süreci otomatik olarak başlar. Aşağıdaki adımları takip edin: Program

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

İçindekiler. Tarih:

İçindekiler. Tarih: Adım adım - App kılavuzu: Bu App ile Adobe Digital Editions epub ve Adobe Digital Editions PDF formatındaki e-kitaplar, eaudio'lar Stream ve Download şeklinde (Android, Şubat 2017'den sonra), ve emagazinler

Detaylı

Belediye Mobil Uygulama

Belediye Mobil Uygulama Belediye Mobil Uygulama Belediye Mobil Uygulama Belediye Mobil Uygulaması ile vatandaşlar belediye hakkındaki gerekli bilgi, haber ve etkinlikleri buradan öğrenebilir, işlemlerini mobil uygulama üzerinden

Detaylı

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir.

Opcode Yazılım. Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Opcode Yazılım Opcode Yazılım; alanlarında uzman mühendislerin bir araya gelerek kurdukları bir yazılım şirketidir. Şirketin çalışma alanları arasında; Nükleer tıp sektörüne yönelik otomasyon yazılımları,

Detaylı

EĞİTİM KURUMLARI ÇÖZÜMLERİ

EĞİTİM KURUMLARI ÇÖZÜMLERİ EĞİTİM KURUMLARI ÇÖZÜMLERİ Sayın Yetkili, Avitec Eğitim Kurumları Çözümlerimiz ile ilgili tanıtım metinleri ve iletişim bilgilerimiz ekte tarafınıza sunulmuş olup; her türlü sorunuzu cevaplamaktan memnuniyet

Detaylı

1. Müşteriler Bölümü: 2. Ticket Bölümü: 3. Dosya Yöneticisi:

1. Müşteriler Bölümü: 2. Ticket Bölümü: 3. Dosya Yöneticisi: MÜŞTERİ TAKİP 1. Müşteriler Bölümü: Tüm müşterilerinizin listelendiği bölümdür. Bu bölümü kullanarak müşterileriniz ile ilgili notlar alabilir, müşterilerinizin tüm bilgilerini saklayabilir, onlara mail

Detaylı

RATEM GENEL LİSANSLAMA TARİFESİ 2017

RATEM GENEL LİSANSLAMA TARİFESİ 2017 İç / Doğu / 1. KONAKLAMA TESİSLERİ ODA BAŞINA A. Turizm Belgeli Tesisler 1) 5 Yıldızlı Oteller 36,91 29,53 25,84 18,45 (Tatil Köyleri,Turizm Kompleksleri, Özel Sınıf Oteller / Özel Belgeli Tesisler) 2)

Detaylı

MOBİL CİHAZLARDA KULLANIM REHBERİ

MOBİL CİHAZLARDA KULLANIM REHBERİ MOBİL CİHAZLARDA KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi MOBİL CİHAZLARDAN UZAKTAN EĞİTİM ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Web ortamında ilgili

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Life sounds brilliant. Sesin renklerini duyun. Yeni Insio işitme cihazları. Duyma kolaylığı. İşitme Cihazları signia.com.tr Yeni Insio. Kişiye özel, farkedilemez, zahmetsiz. Kulak anatominize ve işitme

Detaylı

BİLİŞİM İLE TANIŞIYORUM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN KULLANILDIĞI ALANLAR

BİLİŞİM İLE TANIŞIYORUM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN KULLANILDIĞI ALANLAR BİLİŞİM İLE TANIŞIYORUM Teknoloji: İnsanoğlunun tasarlayarak ürettiği ya da uygulamaya koyduğu faydalı, faydasız veya zararlı her türlü aletler ve araçlardır. Bir aracın teknolojik olması için elektronik

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi. Deytek Bilişim

Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi. Deytek Bilişim Mobil Müşteri Takip ve Yönetim Sistemi Deytek Bilişim CMS Uygulamasının Firmanınıza Katkıları Şirketin, saha ekiplerinin ve pazarlamacılarının işlerini kolaylaştıracak ve üretkenliğini arttıracak yeni

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu 9205371 3. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ Ýþbu belgede, NOKIA CORPORATION, bu PD-14 ürününün önem taþýyan gereksinimlerle ve 1999/5/EC Yönetmeliðinin ilgili

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

Serviscell Mobil Veli Uygulaması

Serviscell Mobil Veli Uygulaması Serviscell Mobil Veli Uygulaması KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Önsöz 2 Menü 3 Bildirimler 5 Servis Aracı 8 Ayarlar 9 SAYIN VELİMİZ; Hacettepe Teknokent bünyesinde geliştirilen Serviscell sisteminin öncelikli

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

Yazılım/Donanım Farkı

Yazılım/Donanım Farkı Yazılım Nedir? Bilgisayarın kullanılmasını sağlayan her türlü programa ise yazılım adı verilir. Örneğin resim yapmamızı sağlayan Paint, internete girmemizi sağlayan Chrome gibi.. Yazılım/Donanım Farkı

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

SUNU İÇERİĞİ.

SUNU İÇERİĞİ. SUNU İÇERİĞİ EBA (Eğitim Bilişim Ağı)nedir? Neden EBA? EBA da neler var? EBA yı kimler kullanabilir? EBA ya nasıl giriş yapılır? EBA da çevrimiçi neler yapılabilir? EBA(Eğitim Bilişim Ağı) Eğitimin geleceğe

Detaylı

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD

Android için X PAD. İlk ve en gelişmiş. Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Designed and developed by: X PAD Android için X PAD Android için X PAD, mobil cihazlarda en gelişmiş ve teknolojik olarak en ileri platforma dayalı yeni bir çalışma yolu sunuyor. Geniş

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER

AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER Ticaret amaçlı kullanım düşünülerek tasarlanan Peugeot Boxer yelpazesi profesyoneller için profesyoneller tarafından oluşturuldu. Hiçbir işin bir diğerine benzemediğini bildiğimiz

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu.

Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu. AKTEM bilişim, AKTEM lojistiğin sektördeki 15 yıllık tecrübesi ve desteğiyle kurulmuş bir yazılım grubudur. Yazılım grubumuz her alanda, ihtiyaç duyulabilecek bilişim ve yazılım desteğini verebilecek yetkinliktedir.

Detaylı

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz?

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Günümüzde tüketiciler ihtiyaç duydukları ya da istedikleri bir şey olduğunda refleks olarak Yayınlandı Nisan 2015 telefonlarına uzanıyor.

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir?

ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? DERS NOTU - 1 ELEKTRONİK TİCARET (E-TİCARET) NEDIR? Ticaret Nedir? Ticaret ifadesi kavramsal olarak mal veya hizmetin satın alınması ve satılması işlemlerini kapsamaktadır. Bu sürecin elektronik ortamda

Detaylı

Yeni Sürüm: v5.00. 1-) Nereye? menüsündeki seçimler: [center]

Yeni Sürüm: v5.00. 1-) Nereye? menüsündeki seçimler: [center] Yeni Sürüm: v5.00 [center] Ülkemizde teknoloji alanında yeni yeni önem kazanmaya başlayan bir konu var ki; GPS. GPS, açılımı General Pointing System yani Global Positioning System olan uydu bazlı radyo

Detaylı

ÇOK KANALLI DİJİTAL ÖDEME SİSTEMİ PLATFORMU

ÇOK KANALLI DİJİTAL ÖDEME SİSTEMİ PLATFORMU Hazır Ödeme Sistemi Terminalleri... ÇOK KANALLI DİJİTAL ÖDEME SİSTEMİ PLATFORMU İçindekiler - SmartPAY Nedir? - Projenin Amaçları - Ne Yapar? - Ne Sağlar? - Sistemin İşleyişi Nedir? SmartPAY, Çok Kanallı

Detaylı

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS.

Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Santral, faks, SMS. Ne yapıyoruz? Bulutfon olarak sizlerin hangi problemlerini çözüyoruz? 1 Telefon faturalarınızı düşürüyoruz. Bulutfon yüksek tutarlı telefon faturalarınıza daha uygun çözümler sağlamaktadır. Faturalarınızı

Detaylı

İ İ İ. Ortofo ve Uydu Görüntüsü Seçimi. Haritalar Arasında Karşılaştırma Yapma. Ölçüm Araçları Kullanımı. Panoromık Görüntü / Sokak Görünümü Modülü

İ İ İ. Ortofo ve Uydu Görüntüsü Seçimi. Haritalar Arasında Karşılaştırma Yapma. Ölçüm Araçları Kullanımı. Panoromık Görüntü / Sokak Görünümü Modülü İ İ İ ( İlgili Yardım Dokümanın Gitmek İçin Başlığın Üzerine Tıklayınız!!! ) Ortofo ve Uydu Görüntüsü Seçimi Haritalar Arasında Karşılaştırma Yapma Ölçüm Araçları Kullanımı Panoromık Görüntü / Sokak Görünümü

Detaylı

FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE!

FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE! Hız sınırını geçti Yakıt aldı Mola verdi FiLO YÖNETiMiNDE KONTROL SiZDE! Motoru durdurdu Hedefe ulaştı Şimdi cepten ve tabletten de filonuzu yönetin! Sabit fiyat! Servis ücreti yok! FiLO YÖNETiMiNDE KAPSAMLI

Detaylı

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr Dijital Uygulamalar Rehberi bajsrcx www.filliboya.com.tr QR kodları akıllı cihazınıza okutun Filli Boya yı takip edin! Facebook Youtube Twitter Google Plus Linkedin Instagram Vimeo Bukombin Filli Boya

Detaylı

tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez.

tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez. Nedir? tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez. Yapmanız gereken tek şey, videolarınızı hazırlamak, tvkur panelinden

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı asiston.com.tr 7/24 Bilgisayarcınıza nasıl ulaşırsınız? Telefon ile ara Bizi telefonla arayabilir, 0850 532 0 100 7/24 Bilgisayarcım hattında 1 i Tuşlayarak destek

Detaylı

VitalSource Bookshelf Nedir? Bookshelf e Giriş Kayıt Kitap Ekleme. Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarda

VitalSource Bookshelf Nedir? Bookshelf e Giriş Kayıt Kitap Ekleme. Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarda VitalSource Bookshelf Nedir? VitalSource Bookshelf, VitalSource üzerinden temin edilen dijital kitapların kullanıldığı dijital bir platformdur. Bookshelf, kişiye özel dijital kütüphane oluşturarak, kullanıcıların

Detaylı

Konum bazlı servisler ve uygulamaların hayatımıza kattıkları

Konum bazlı servisler ve uygulamaların hayatımıza kattıkları Konum bazlı servisler ve uygulamaların hayatımıza kattıkları 20 Eylül Perşembe 12 Diğer Dökümanlar http://mfyz.com/konum-bazli-servisler-ve-uygulamalarin-hayatimiza-kattiklari Geçen sayıda, günlük hayatımıza

Detaylı

Responsive Tasarım Önerileri!

Responsive Tasarım Önerileri! Responsive Tasarım Önerileri! !Mobil kullanıcı, masaüstü kullanıcısından farklı olarak hedef odaklı hareket eder. Gezinti ve keşif deneyimini geliştirmek için gereksiz objeleri ve hataları minimalize etmelisiniz.!

Detaylı

desteklenir. T.C. Ekonomi Bakanlığı Destekleri a) Yurtdışı Pazar Araştırması Desteği

desteklenir. T.C. Ekonomi Bakanlığı Destekleri a) Yurtdışı Pazar Araştırması Desteği T.C. Ekonomi Bakanlığı Destekleri a) Yurtdışı Pazar Araştırması Desteği Yurt dışı pazar araştırması gezilerine ilişkin giderler %70 oranında ve yurt dışı pazar araştırması gezisi başına en fazla 7.500

Detaylı

Birey Okulları Office 365

Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Office 365 Birey Okulları Microsoft ile Office 365 Exchange Plan 1 anlaşması sağlamıştır. Peki Office 365 nedir? Birey Office 365, Microsoft tarafından sağlanan e-posta (adsoyad@bireyokullari.com)

Detaylı