Denizden toplanan atıklar kumaş ve ambalaja dönüşecek

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Denizden toplanan atıklar kumaş ve ambalaja dönüşecek"

Transkript

1 Denizden toplanan atıklar kumaş ve ambalaja dönüşecek HEDEF ATIKSIZ DENİZLERDE, MUTLU BALIKLAR Karasal atıklar tüm dünya denizlerini tehdit ediyor. Tehlikenin boyutu ise her geçen gün artıyor. Günümüzde her yıl bir milyon deniz kuşu, 100 bin köpekbalığı, deniz kaplumbağası, yunus ve balina denizlerde yuttukları atıklar nedeniyle ölürken, dünya bu konuda ne yapıyor? Denizlerdeki plastik ağırlıklı ambalaj atıkları toplanarak geri dönüştürülüyor ve geri dönüştürülmüş bu malzemelerden günlük hayatımızda kullandığımız birçok ürün üretiliyor. Sonuç olarak; çevre, doğa, sağlık, ekonomi ve en önemlisi insanlar kazanıyor Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı nın (PAGEV) Geri Dönüşüm İktisadi İşletmesi (PAGÇEV) de gündemine Türkiye deki deniz ve büyük göllerin yüzeyindeki atıkların temizlenmesini aldı. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ambalaj atıklarının belgelendirilmesi alanında yetkilendirilen üç kuruluştan biri olan PAGÇEV, bu konuda dünyadaki gelişmeleri de çok yakından takip ediyor. Deniz yüzeyindeki atıkların tehlikeli boyutlara ulaştığı 2011 yılında Avrupa Parlamentosu ve AB Denizcilik ve Balıkçılık Komisyonunun desteği ile önemli bir proje hayata geçirildi. Waste Free Oceans (WFO) Atıksız Denizler Vakfı WFO Vakfı Türkiye de dahil tüm dünyada deniz yüzeyi üzerinde biriken atıkları özellikle balıkçılarla işbirliği yaparak temizliyor. Günümüzde yapılan çalışmaların somut örnekleri de gözler önüne serilmeye başladı. Toplanan atıklar plastik, cam, metal olarak ayrılıyor ve geri dönüşüme gidiyor. Atıkların geri kazanımı ise yeni üretimlere yöneliyor Bu doğrultuda ilk örnekler Amerika ve Avrupa dan geldi.

2 Amerika da bir kot üreticisi denizlerdeki plastik atıklardan ürettiği kot kumaşı ile yeni bir koleksiyon sunmaya hazırlanırken; Avrupa da bir deterjan firması yüzde 10 u WFO (Atıksız Denizler) Vakfı balıkçılarının topladığı deniz atıklarından olmak üzere yüzde 80 i geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen bir deterjan şişesini kullanarak yeni ürününü piyasaya sürdü. WFO Vakfı nın balıkçılarla birlikte denizden topladığı atıklar; ayrıştırılıp, geri dönüştürüldükten sonra Okyanus Şişesi denilen bu şişenin hammaddesinin yüzde 10 unu oluşturdu. WFO nun bu tür ürünleri bir yandan farkındalığı artırırken, diğer yandan bu ürünü alan tüketiciler deniz atıklarının toplanmasına da katkı vermiş oluyor. WFO Vakfı, Türkiye ye PAGÇEV tarafından Mutlu Balıklar adıyla taşındı. Geçtiğimiz yıl Büyükada da başlayan organizasyonunun ikinci uygulaması geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Kuruçeşme de yapıldı. Av yasağı döneminde balıkçılara ek bir kazanç da sağlanması hedeflenen hareket ile balıkçı tekneleri işsiz dönemlerinde özel bir ağ ile deniz yüzeyindeki atıkları topluyor. PAGÇEV toplanan atıkların geri dönüşümünün sorumluluğunu üstleniyor. Böylece çok yakın bir zamanda Türkiye de de tümüyle deniz atıklarından üretilen ürünler için ilk adım atılmış oldu. PAGEV Yönetim Kurulu Başkanlığı ile birlikte WFO Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Başkanlığını da yürüten Yavuz Eroğlu yaptığı açıklamada; Plastik sektörünün temsilcisi olarak sorumluluklarımızın bilincinde olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Modern dünya, plastiklerle ilgili olarak artık 4R olarak kısaltılan Reduce (Azalt), Reuse (Yeniden Kullan), Recycle (Geri Dönüştür), Recover (Geri Kazan) yaklaşımı ile hareket ediyor. Bizler de bu bilince sahibiz. Atıkların geri dönüşümü ile elde edilen malzemeleri kullanarak geri kazanımın önemine inanıyoruz. Özellikle deniz atıkları en önemli gündem maddelerimiz arasında yer alıyor ve dünyadaki geri kazanım çalışmalarını yakından takip ediyoruz.

3 Benzer örneklerin ülkemizde de üretilmesi en büyük temennimiz dedi. Dünya denizlerindeki kirliliğin yüzde 80 inin karasal atıklardan oluştuğunu ve bugün okyanuslarda yaklaşık 142 milyon ton atık bulunduğunu, bu sayıya her yıl 10 milyon ton daha atık eklendiğini belirten Yavuz Eroğlu, bir ülkenin sadece kendi kıyılarını temizlemesi de yeterli değil. Türkiye denizlerindeki atıkların yüzde 53 ü dış kaynaklı. Ülkemizin üç tarafı denizlerle çevrili ve maalesef diğer ülke atıklarından büyük oranda nasibimizi alıyoruz. Örneğin; Lübnan ın Sayda sahilindeki düzensiz depolama alanlarından denize karışan atıklar Akdeniz kıyılarımızı, Suriye Lazkiye kentinin atıkları Hatay ın Samandağ kıyılarını, Tuna nehri ile gelen atıklar ise Karadeniz i tehdit ediyor diyerek sözlerine devam etti. Mutlu Balıklar projesi ile deniz yüzeyindeki atıkları temizlerken; bir yanda işsiz dönemlerinde balıkçılarla işbirliği yaparak kendileri için ek bir gelir kapısı yaratacaklarını da ifade eden Yavuz Eroğlu ülke ekonomisine sağlayacağımız katkı projemizin diğer önemli boyutunu ortaya koyuyor. Mutlu Balıklar projesi ile ülkemizdeki tüm kıyılara ve büyük göllere ulaşmak en önemli hedefimiz dedi.

4 İLHAMİ ÖZDEN 22 İNCİ VODAFONE MAĞAZASINI İZMİR DE AÇTI Bodrum merkezli İçkale A.Ş. tarafından Türkiye nin en büyük cep merkezi Vodafone İzmir Store, İzmir in kurtuluş günü 9 Eylül tarihinde görkemli bir törenle açıldı. Vodafone İzmir Store, İzmir-Manisa-Muğla-Aydın illerinde faaliyet gösteren İçkale nin 22 nci mağazası olarak İçkale A.Ş. bünyesine katıldı. İzmir-Manisa-Aydın ve Muğla illerinin Vodafone A.Ş. ana distribütör firması olan İçkale A.Ş., aynı zamanda bu illerde kurumsal, bireysel, perakende ve toptan dağıtım hizmeti veriyor. İçkale A.Ş., toplamda 22 şubesi ve 240 çalışanı ile 1200 alt bayiye, 119 Vodafone shop-expres e ve 170 Vodafone silver a hizmet götüren kurumsal bir şirket. İki ana ortak yönetiminde yürütülen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Uğur İlhami Özden ve Başkan Yardımcısı Nejdet Güner ile birlikte Ümit Harun Özden, İshak Güner, Mehmet Şenol Özden yönetim kurulunu oluşturmakta. Bugün yapılan büyük açılışa Vodafone Türkiye Genel Merkezi nden Ticari Operasyonlar İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan KIZILDAĞ, Vodafone Bireysel Perakende Kanallar Satış Direktörü Hüseyin ÇAĞLAR, Vodafone Satış Operasyon Kıdemli Müdürü Sefer TÜZ, Vodafone Bireysel Müşteri Segmenti Kıdemli Müdürü Suphi Serdal ÖZBEYLİ ile Vodafone yöneticileri Hakan GÜLÜMSER, Arda KÖMÜRCÜOĞLU, Kemal ONGUN katılım gösterdiler. Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (BESİAD) Başkanı Engin Ali KAPLAN ve BESİAD Yönetim Kurulu, Artvinliler Vakfı Başkanı Barış ÇELİK ile sektörden temsilcilerin de davetli olarak katılım gösterdiği açılışa İzmirli vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiler.

5 İçkale A.Ş. tarafından açılışa özel olarak 1500 adet limon servisi fidanı dağıtıldı. Adnan Şenses in Kızı Babasının Anısına Laboratuar Yaptırdı Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü sanatçı Adnan Şenses in kızı Arzum Şenses Alkuş Babasının anısına Güvercinlik mahallesinde bulunan Güvercinlik Sudi Özkan Ortaokuluna fen laboratuarı yaptırdı. Adnan Şenses in ismi verilen fen laboratuarı için İlçe milli eğitim müdürlüğüne giden Adnan Şenses in kızı Arzu Şenses Alkuş, eşi Rüştü Bülent Alkuş ilçe milli eğitim müdürü Emin Geçin ile protokol imzalandı. İlçe milli eğitim müdürlüğünde imzalanan protokole Okul müdürü Tevfik Konya, Adnan Şenses in yardımcısı Adil Uydan, yakın arkadaşı Fazıl Özen, aile dostları Cüneyt ve Aysun Caner çifti de yer aldı. Protokolün imzalanmasının ardından kısa bir açıklama yapan Bodrum Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin Şenses in kızına teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü Arzum hanıma teşekkür ediyoruz. Adnan beyin anısına bir fen laboratuarı kazandırmak için müracaatlarını büyük bir memnuniyetle kabul ettik. Okulumuzdaki başarıya katkı sunacağına inanıyoruz. Birde yeni eğitim öğretim döneminin açılışına denk gelmesi bizi ayrıca sevindirdi. Bodrum a bir de anaokulu kazandıracaklarına da inancım tamdır. İnşallah oda olur dedi.

6 Arzum Şenses Alkuş ise Babam okuyan insanı her zaman takdir ederdi. Onun anısını yaşatmak için böyle bir şey düşündüm. Güvercinlik i de çok seviyordu. Ufakta olsa okula bir katkıda bulunmak istedim. Eğitim çok önemli. Çocuklarımızın eğitimine destek vermemiz, bu konuda duyarlı olmamız lazım. Sadece devletten beklemememiz gerekir. İmkanı olan herkesin eğitimi desteklesin ifadelerini kullandı. Protokolün imzalanmasının ardından okula giden Şenses, yapımı tamamlanan laboratuarı gezerek öğretmenlerden bilgi aldı.

7 Belediye taşınmazları tespit ediyor Bodrum Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ekipleri yarımada genelinde belediyeye ait taşınmazlar ve kamuya terk edilmiş alanlardaki işgallerin ve kira durumlarının tespitini yapıyor. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından kapanan 10 belde belediyesine ait taşınmazların Bodrum Belediyesi kayıtlarına geçmesiyle Bodrum ilçe genelinde, Bodrum Belediyesine ait taşınmazların ve kamuya terk edilmiş alanların tespitine başlanıldı. Bodrum Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görevli teknik ekip, çalışmalarına, Bodrum un Turgutreis Mahallesi nden start verdi. Bodrum Belediyesine ait tapulu taşınmazlarda mevcut kullanıcı var ise bu kullanıcıların; durum tespiti, kira sözleşmesi ve yapılan sözleşmeye uygun olup olmadığının kontrolünü de yapan ekipler, tapusuz alanlarda ise zemin tespit çalışmalarını sürdürüyor. Bodrum genelini kapsayan çalışma kapsamında belediyeye ait bin 200 tapulu taşınmazın durum tespiti yapılacak, tapusuz alanlar ise yapılacak olan tespitler sonrasında belirlenecek. Başkan ın adını kullanan dolandırıcılara dikkat! Bodrum da Başkan Mehmet Kocadon un adını kullanan dolandırıcıların esnaftan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon adına para istedikleri öğrenildi. Başkan Kocadon ise

8 vatandaşları uyararak dolandırıcıları ihbar etmelerini istedi. Son günlerde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un adını kullanarak vatandaşlardan para istedikleri iddia edilen dolandırıcılarla ilgili Bodrum Belediyesi tarafından hukuki işlem başlatıldı. Dolandırıcıların kendilerini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un yakını olarak tanıttıkları ve esnafı, otel sahiplerini arayarak okul, Kur an kursu ve kız öğrenci yurdu inşaatı gibi bahanelerle verdikleri banka hesap numaralarına para yatırmalarını istedikleri öğrenildi. Dolandırıcıların Başkan Kocadon adına yardım için para istedikleri iddiası üzerine de Bodrum Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü çalışma başlattı. BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde düzenlenen konserde, Türk ve Yunan ezgileri yükseldi. Bodrum da düzenlenen ve 5 Yunanlı sanatçı nın da katıldığı konser büyük ilgi gördü. İki bölümde tamamlanan konseri TSM sanatçısı Ayşe Yazgan ın da yer aldığı yaklaşık 2 bin kişi izledi. Akyarları Koruma ve Güzelleştirme Derneği ile Kos Rebetiko Gurubu nun ortak sahne aldığı konserde bazı şarkılar Türkçe ve Yunanca dillerinde birlikte söylendi. Akder tarafından düzenlenen ortak bir projenin; ada ve kara halkı ile din, dil, ırk ayırımı olmaksızın geçmişte olduğu gibi kardeş olduğumuz, ortak Ege Kültürü şemsiyesi altında

9 yaşadığımızı hissetmek ve hissettirmek arzusu ile bu konserin organize edildiği bildirildi. Ortak dostluk konseri, için yapılan açıklamada Akyarlar ın önemli özelliklerinden birisi popülasyon olarak Kos la büyük bir organik bağa sahip olmasıdır. Gelin alınmış, gelin verilmiş, damatlar gelmiş,gitmiş ; böylelikle Kos ile Akyarlar Dostluk kelimesinin iki hecesi gibi olmuşlardır. Tarihsel süreçte ise Akyarlar ı, (eski adıyla Kefaluka), rum kardeşlerimizin sayfiye beldesi olarak görmekteyiz. Denildi.

10 DEMİRALP, BİR AYAĞA KALKMA, BİR YOL ALMA TOPLANTISI YAPIYORUZ DEDİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatınca Eylül ayının ilk danışma meclis toplantısı gerçekleştirildi. Bodrum Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp başta olmak üzere, kurucu üyelerden Hasan Akçaalan, Macit Gündoğdu ve yönetim kurulu üyelerinin de aralarında olduğu çok sayıda partili katıldı. Çiğdem Demiralp, toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, Bodrum Ak Parti İlçe Başkanlığı nın Eylül ayının ilk danışma meclisini yapacaklarını belirtti. Kendileri için bu toplantının çok önemli olduğuna işaret eden Demiralp, şunları söyledi: Bu toplantı bizim için çok önemli. Önemli mesajlar vermeyi düşünüyorum. Burada önemli olan bölge halkının ve bölgedeki üyelerin nasıl birlikte 2019 a Ak Parti yi taşırız. Bunu nasıl o noktaya götürürüz bunun mesajı olacak. Muğla da da arkadaşlarımızda katılıyor. Bugün Bodrum u masaya yatıracağız dedi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte partililere hitaben bir konuşma yapan Demiralp, halkın oyu ile 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan ı kutlayarak

11 konuşmasını şöyle sürdürdü: Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan millet iradesiyle 12. Cumhurbaşkanı sıfatıyla Milletin ve Devletin başındadır. Bu bizler için büyük bir onur ve gururdur. Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve yeni kabinesinin yeni Türkiye yolunda çok önemli başarılara imza atacaklarına dair hiçbir kuşkumuz yoktur. Partimiz ve milletimiz adına bu yeni dönem hayırlı ve uğurlu olsun. Demiralp, 2014 yılı Eylül ayı danışma meclis toplantısının Ak Parti Bodrum teşkilatı için bir başlangıç, bir ayağa kalkma, bir yol alma toplantısı olmasını dileyerek, konuşmasını sürdürdü. Gazetecilerin sadece ilk bölümlerinden görüntü ve fotoğraf almalarına izin verildiği danışma toplantısı, basına kapalı olarak devam etti. Chp Gençlik Kolları Başkan Kocadon a teşekkür etti Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Gençlik Kolları Başkanı

12 Sami Algın ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında verdiği destek nedeniyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a teşekkür etti. Başkan Kocadon u makamında ziyaret eden gençler, yeni projeler hakkında da Başkan ile fikir alışverişinde bulundu. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sami Algın ziyarette ayrıca bugüne kadar gençlik kolları olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Kocadon a bilgi verdi. Algın, En son 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Trafo Bodrum da bir etkinlik düzenledik. Daha önce iftar yemeği düzenlemiştik. Ayrıca kimsesiz çocuklara da oyuncak ve kıyafet yardımları yaptık. dedi. Ziyaret sonrası gençler, Başkan Kocadon a kayrak taşı üzerine işledikleri Atatürk, Türk bayrağı ve Başkan Kocadon un resimlerinin yer aldığı çalışmayı hediye etti. Başkan da hediye için gençlere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ı da makamında ziyaret eden gençler kayrak taşı üzerine işlenmiş Atatürk ve Türk bayrağı resimli çalışmayı kendisine hediye ederek teşekkürlerini iletti.

13 POLİS 8 KİŞİLİK EMLAK DOLANDIRICISINI ELE GEÇİRDİ Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Fethiye ilçesinde yapılan emlak dolandırıcılığı ve haksız rant elde etmeye yönelik nitelikli dolandırıcılk yapan 8 kişiyi gözaltına aldı. Bu konudaki açıklama şöyle: Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan istihbari çalışmalarda, Fethiye ilçesinde emlak alım satım üzerine iş takipçiliği ve emlakçılık yapan bazı şahısların bir araya gelerek Fethiye ilçesinde denize yakın mahalle ve köyler arazisi bulunan yaşlı ve kimsesi olmayan şahısları tespit ederek mülk sahiplerinin bilgisi dışında sahte belgelerle üzerlerine aldıkları ve akabinde üçüncü şahıslara sattıkları şeklinde bilgiler alınması üzerine suç organizasyonunun tespit ve deşifre edilmesi amacıyla çalışma başlatılmış, sürdürülen çalışmalar sonucu suç organizasyonunun yaşlı bir vatandaşımıza ait 2 adet (879 m2 arsa ve 4266 m2 tarla) taşınmazı, şahsın bilgi ve rızası dışında sahte Noter Vekaletnamesi ve belgeler ile kendi üzerlerine satış ve devirlerini yaptıktan sonra üçüncü şahıslara satarak yüksek miktarlarda rant sağladıkları, yine

14 aynı şahsa ait 1 adet (2614 m2 tarla) taşınmazın aynı yöntemle üçüncü şahıslara satışı için işlem başlattıkları ve günü satışı tamamlayacakları tespit edilmiştir. Bu tespit üzerine günü gerekli tertibat alınarak suç organizasyonunun sahte belgelerle satış işlemini yaptıkları esnada suçüstü düzenlenen operasyon neticesi; B. A. A.H.D. İ. O. N.O. E. Ç. A. K. M.K. T. A. isimli -8- şüpheli yakalanarak gözaltına Yapılan aramalar sonucu, Sahte Noter Vekaletname Fotokopileri, Tapu kayıtları, Emlak vergisi kaydına ait evraklar, Vekaletname düzenlenen ve arsa alıp satanlara ait fotoğraflar,- Başkalarına ait nüfus cüzdanı, Tediye Makbuzu, Hesapların tutulduğu ajandalar, Dilekçeler, Taşınmaz satış vaadi sözleşmeleri, Azilnameler, Nüfus kayıt örnekleri, Tapu Yakalanan şüpheliler RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK suçlarından günü Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir. Suç organizasyonlarının deşifresine yönelik çalışmalarımız halkımızın da desteği ile Kamuoyuna saygıyla duyurulur. MUĞLA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Başkan Kocadon barınağı ziyaret etti Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreis te yer alan Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bodrum un Turgutreis Mahallesi ndeki Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi ni ziyaret eden Başkan Kocadon, Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü

15 Engin Doğan ile görüşerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bir süre barınağı gezerek inceleme yapan Başkan, Bodrum Belediyesi olarak bakıma muhtaç hayvanlara en iyi hizmeti sunabilmek için barınakları günden güne daha da iyileştirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: Sokak hayvanlarına ve bakım muhtaç hayvanlara yardımcı olabilmek için Bodrum Belediyesi olarak barınaklarımızı her gün daha da güçlendirmek için örnek bir çalışma yürütüyoruz. Verdiğimiz bu emekler sonucunda ise 2014 yılı Muğla İl Hayvanları Koruma Kurulu tarafından Muğla il genelinde En İyi Barınak olarak örnek gösterildik. Barınağımızda mevcut su sorunu vardı. Ekiplerimiz müdahale ederek su kuyusunu rehabilite edip faaliyete geçirdi ve bu sorunu da ortadan kaldırmış olduk. Ayrıca bozuk yolları da asfaltlayarak ulaşımı rahatlattık. Torba ve Turgutreis olmak üzere Bodrum genelinde faaliyette olan 2 adet barınağımız var. Bu barınaklarımızda görevli veterinerlerimiz ve personeller tarafından bakıma muhtaç hayvanlar tedavi ediliyor, bakımları yapılıyor. Özellikle sokağa terk edilen hayvanlar, ekiplerimizce tespit edilerek tedavi altına alınıyor. Hayvan sever dostlarımız, gönüllülerimiz de bizlere bu çalışmalarda destek oluyor. Bodrum da yaşayan veya yaz aylarını Bodrum da geçiren vatandaşlarımızdan bu konuda tek isteğimiz; hayvanlarını sokağa terk etmemeleri. Bu konuda bizlere ulaşan ihbarları da mutlaka değerlendiriyoruz. Ayrıca planlı olarak Bodrum Hayvan Hakları Derneğimiz ile birlikte tedavi ve kısırlaştırma çalışmalarımız da bölge bölge sürüyor. Barınaklarımızda sadece kedi ve köpeklerin değil; yaralı olarak bulunan martı, baykuş, domuz gibi hayvanlar ile geçtiğimiz haftalarda söz konusu olan sahipsiz kalan maymun gibi hayvanların da bakımlarını üstleniyoruz. Ekiplerimiz bu konuda özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Barınaklarımıza gelerek gönüllü olarak çalışan tüm hayvan dostlarımıza ve Bodrum Hayvan hakları Derneği üyelerine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Şu an itibariyle yüz seksen köpeğin barındığı Bodrum

16 Belediyesi Turgutreis Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi nde bir veteriner ile 4 personel görev yapıyor ve birçok hayvan sever gönüllü de çalışmalara destek oluyor. Barınakta kısırlaştırma, kuduz aşısı, kemik ameliyatı ve rehabilitasyon hizmetleri veriliyor. Köpekler yanı sıra yaralı ve hasta kediler ile birlikte sahipsiz kalmış veya bakıma muhtaç farklı türden hayvanlara da müdahale edilerek bakımları yapılıyor. Barınakta hayvanların kalabileceği 78 box ile birlikte 5 dönümlük açık alan üzerinde de barınaklar bulunuyor. Köpek gezdirme bölümlerinin de düzenlendiği 5 dönümlük alanda hayvanlar rahat bir şekilde rehabilite ediliyor. 1 adet ameliyathane ve ameliyat sonrası gözlem ünitesinin bulunduğu Turgutreis teki Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkezi nde tedavi edilen hayvanlar, iyileştirildikten sonra gözlem süresinin bitimine müteakiben kontrollerinin yapılmasının ardından 5199 Sayılı Hayvan Haklarını Koruma Kanununu gereği doğal ortamlarına bırakılıyor. Barınağa bırakılan sahipsiz hayvanlar ve yavruları için de sahiplendirme işlemleri yapılıyor. Turgutreis teki Bakım Merkezi nde 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından Eylül ayına kadar geçen süre içerisinde devam eden çalışmalar kapsamında 135 kısırlaştırma, 50 kuduz aşısı, 20 kemik ameliyatı ve 24 de sahiplendirme işlemleri yapıldı. Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Merkez ne ulaşmak ve bilgi almak isteyen vatandaşların numaralı telefonu arayabilecekleri belirtildi.

17

Göltürkbükü Balıkçı Barınağı nda da deniz dibi temizliği yapıldı

Göltürkbükü Balıkçı Barınağı nda da deniz dibi temizliği yapıldı Göltürkbükü Balıkçı Barınağı nda da deniz dibi temizliği yapıldı Bodrum Belediyesi tarafından Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası kapsamında Göltürkbükü

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

PAGEV TÜRK PLASTİK SEKTÖRÜNÜN ÇATI ÖRGÜTÜ

PAGEV TÜRK PLASTİK SEKTÖRÜNÜN ÇATI ÖRGÜTÜ PAGEV TÜRK PLASTİK SEKTÖRÜNÜN ÇATI ÖRGÜTÜ Kuruluş: 1989 1750 ilişkili firma ve 600 mütevelli üye Temsil; 250.000 çalışanı bulunan Tüm Türk Plastik Sektörü nün değer zincirindeki yaklaşık 11.000 firma Mamul

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi

Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Dalgıçlar bu hafta Turgutreis Günbatımı Plajı nı temizledi Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası çalışmaları kapsamında belediye personelinden oluşan Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, bu hafta Turgutreis

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK SEDAŞ, Bolu Muhtar Dernek Başkanları ile Bir Araya Geldi Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, Bolu Muhtarlar Dernek Başkanı Fikret Özen, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

BODRUM DA YÖRESEL AĞIZ İLE ÇEVRECİ TİYATRO

BODRUM DA YÖRESEL AĞIZ İLE ÇEVRECİ TİYATRO BODRUM DA YÖRESEL AĞIZ İLE ÇEVRECİ TİYATRO Yönetmenliğini Harun Özakancı nın yapacağı ve önümüzdeki günlerde Bodrum da çekimlerine başlayacak olan İnaf Gari isimli film öncesinde çöp sanat etkinlikleri

Detaylı

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU

OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OTEL SATIN ALMA MÜDÜRLERİ BULUŞTU OSMED, BODRUM DA SEKTÖRÜ BULUŞTURDU Merkezi Antalya da bulunan Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği (OSMED), Bodrum da sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI Başkan Kocadon Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz Kocadon: Özlenen

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi.

Şehidin cenazesi, uçakla Dalaman Havalimanı na buradan da karayoluyla konvoy eşliğinde Eşen Mahallesi ndeki evine getirildi. Şehidimizi Uğurladık Dağlıca daki hain saldırıda şehit olan Seydikemerli 25 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Şehidin cenazesi, uçakla

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ

BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ BODRUM YENİ MUHTARLARINI SEÇTİ ROCK SANATÇISI ÖZLEM TEKİN SEÇİLDİĞİ SANDIK TA OY KULLANMAYA GELMEDİ Bodrum Belediye Meclisinin 7 Mayıs 2015 tarihinde aldığı ve Kaymakamlık Makamınca onaylanan yeni mahallelerde

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ

BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ BODRUM DA TÜRK-YUNAN ŞARKILARI DOSTLUK KONSERİ Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde düzenlenen konserde, Türk ve Yunan ezgileri yükseldi. Bodrum da düzenlenen ve 5 Yunanlı sanatçı nın da katıldığı konser büyük

Detaylı

DEMİRALP, BİR AYAĞA KALKMA, BİR YOL ALMA TOPLANTISI YAPIYORUZ DEDİ

DEMİRALP, BİR AYAĞA KALKMA, BİR YOL ALMA TOPLANTISI YAPIYORUZ DEDİ DEMİRALP, BİR AYAĞA KALKMA, BİR YOL ALMA TOPLANTISI YAPIYORUZ DEDİ Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatınca Eylül ayının ilk danışma meclis toplantısı gerçekleştirildi. Bodrum Ticaret Odası toplantı salonunda

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Mersin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi

İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi İSTANBUL, DENİZLİ VE ANKARADA SAHTE ARAÇ MUAYENE ÇETELERİ ÇÖKETİLDİ İstanbul ve Denizli'de sahte araç muayene çetesi çökertildi Denizli ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlarda sahte araç muayenesi

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı

SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı SEDAŞ lı çalışanlardan Afrin deki askerlere destek mesajı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezlerinde gönüllü gençlerin Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral vermek

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası : 3. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :13. Syf ANAYURT GAZETESİ EGE TELGRAF GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf HÜRSES

Detaylı

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen SEDAŞ lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor isimli yarışma

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

MUHTARLARDAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU

MUHTARLARDAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMPOZYUMU Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 17. istişare ve yönetim kurulu toplantısı Madde Kullanımıyla Mücadele ve Farkındalığın Artırılması Sempozyumu başlığında gerçekleşti. Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları

Detaylı

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI

YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI YILBAŞINDA ZEHİR SAÇACAKLARDI BİR İHBARI DEĞERLENDİREN BODRUM POLİSİ UYUŞTURUCU SATMAK İÇİN İLÇEYE GELEN 3 KİŞİYİ YAKALADI Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup

Detaylı

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım

Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Bodrumlu seçmenden yoğun katılım Kocadon ve CHP ye Demir, CHP ye katılan vatandaşlara rozet taktı CHP li Başkan Kocadon: Barışa en yakın parti CHP dir CHP li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP

Detaylı

SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür

SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla SEDAŞ ta (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

Geçici Bakım Merkezleri

Geçici Bakım Merkezleri I R A L N A V Y A SOKAK H Geçici Bakım Merkezleri 4 Dünya yalnız bizim değil; yaşama hakkına saygı duymalıyız. Doğayı sevmek ve tüm canlıların ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılamak insan olmanın önemli

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU

ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU ÖZEL ŞİRKETLERDEN MASA TENİSİ İLE SOSYAL SORUMLULUK DOKUNUŞU Lütfü Yaman Spor Salonunda 18 Mart Pazar günü yapılan ve özel şirketlerin sosyal sorumluluk kapsamında bir araya gelerek, Paralimpik (Bedensel

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR MUĞLA BÜYÜKŞEHİR, FETHİYE DE KATI ATIK TESİSİ YAPIYOR Büyükşehir in Çevre Dostu Muğla İçin Yatırımları Sürüyor Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde Çevre Dostu Muğla hedefi doğrultusunda yatırımlar

Detaylı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı

Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı Bodrum da, 150 bin lira değerindeki günlük tur teknesi demirli bulunduğu yerde battı. Bodrum Torba Mahallesi ndeki balıkçı barınağında demirli 20 metre uzunluğundaki

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

Muğla OBM de Yeni Atamalar

Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla OBM de Yeni Atamalar Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde boş İşletme Müdür Yardımcıları kadrolarına atamalar yapıldı. Muğla Orman Bölge Müdürlüğündeki atamlar Orman Genel Müdürlüğünce münhal bulunan İşletme

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçe Başkanlığı binasında yönetici

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 2 TEMMUZ 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Beşiktaş'ta kutlandı 1 TEMMUZ Kabotaj Bayramı kapsamında İstanbul Boğazı nda gerçekleştirilen gösteriler, renkli görüntülere sahne

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU

KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU KAYIP KIZI BODRUM POLİSİ BULDU İstanbul da bir süre önce evini terk eden genç kızı Bodrum polisi buldu. Ulusal televizyon kanallarında kızının eviden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmediğini açıkladığını

Detaylı

ORHAN DİNÇ BENDE VARIM DEDİ

ORHAN DİNÇ BENDE VARIM DEDİ ORHAN DİNÇ BENDE VARIM DEDİ Ak Parti Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Dinç, İlçe Başkanlığına adaylığı ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Ak Parti Bodrum ilçe teşkilatında

Detaylı

SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi

SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım Şirketi) özel şirket olduktan sonra çalışanlarıyla başlattığı

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin / Mezitli Belediye Başkanı nı ziyaret ederek

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile ortak basın toplantısında konuştu Ekim 06, 2017-6:44:00 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile Cumhurbaşkanlığı

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz Karaduvar Mahallesinde muhtarları

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi 15 Temmuz Darbe Girişimi

Detaylı

Baykal'ın. Tekne'de siyaset!..

Baykal'ın. Tekne'de siyaset!.. 8 TEMMUZ 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Tekne'de siyaset!.. CHP NİN eski genel başkanı Deniz Baykal, Kadıköy, Beşiktaş ve Bakırköy'ün CHP'li belediye başkanları ile 'tekne

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ VETERİNER İŞLERİ BÖLÜMÜ DURUM DEĞERLENDİRMESİ 1 / 33 Amaç Bu raporun amacı belediyemizin veterinerlik hizmetlerini değerlendirmek ve diğer belediyelerle kıyaslama çalışmalarını

Detaylı

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2011 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Genel Merkezi tarafından Bingöl ilinden sorumlu Milletvekili

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI

KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI KAÇAK GÖÇMENLERİ TAŞIYAN BOT BATTI Bodrum açıklarında tur teknesi personelince deniz yüzeyinde fark edilen 3 yetişkin mülteciye ait ceset bulundu. Bodrum dan Yunan adalarına gitmek üzere denize açılan

Detaylı

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler

Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler CHP İlçe Başkanı Recai Seymen Bodrum Katı Atık projesinde yeni bilgilendirmeler de bulundu. CHP İlçe binasında düzenlenen ve parti yöneticilerinin de katıldığı

Detaylı

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ CADDE VE SOKAKLARI SÜPÜRÜYORUZ Meydan, bulvar, ana caddeler ve sokakları 2 yol süpürme aracı ve 115 süpürgeci işçi ile süpürerek temizliyoruz. Yol süpürme araçları trafik sorunu

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı