i- Kamp Katrhm Talimatr (4 sayfa) 1f6:[sru3 i ns"*n rdrr" Savr : oegnru: A Plam ,5au_e IU( F,..VALiLIGINE (Il Safhk Mridurlugii)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "i- Kamp Katrhm Talimatr (4 sayfa) 1f6:[sru3 i ns"*n rdrr" Savr :579556851 73 oegnru: A Plam ,5au_e IU( F,..VALiLIGINE (Il Safhk Mridurlugii)"

Transkript

1 T.C. SAGLIK BAKANLIGI Yonetim Hizmetleri Genel Miidtirhi[il IGI Ri GENEI- NIUDURLUcU - urr,a.-c6xcnlna E,ciriN,l vt ninr.r,nvn rn'sisr,rni, yarov.q,. TERMAL K-{pLrcALARr islr. inlnesi : / /16060 lllill ilillillt ilill till ililt ililt ililt ilililll Savr : Konu : Kamp Mriracaatr,5au_e IU( F,..VALiLIGINE (Il Safhk Mridurlugii) Bakanhfrmnabaph Qanakkale-Gokgeada Efiitim ve Dinlenme Tesisine iligkin 2013 yilr yaz sezonunda kampa miiracaat etme, qart ve usullerine iligkin sayrh kamp talimatrrun bir sureti iliqikte gonderilmektedir. Qanakkale-Gokgeada Efitim ve Dinlenme Tesisimizden yararlanmak isteyen personelinizin, tarihine kadar soz konusu kamp talimat'mda belirtilen gartlar dahilinde, mriracaat formlannr Genel Mi.idrirliifiimi.ize gcindermeleri, talimatrmrztn ]hniz safiltk kurum ve kuruluqlanna ulagttnlmasr ve personelin gcirebilece[i yerde ilan edilmesi serekmektedir. Bilgilerinizi ve gerefiini rica ederim. 1f6:[sru3 i ns"*n I 1 6 ltisan 20i3 Dr. Hakkr OzfUnf Bakan a. Genel Miidrir V. Ekler: i- Kamp Katrhm Talimatr (4 sayfa) 2- Kamp Miiracaat formu (1 sayfa) oegnru: A Plam q.?., gl ;$"'F 5,1,' rdrr" Adres : Mithatpaqa Caddesi No:3 C Blok Srhhiye / ANKARA Tel : '/ l Fax : Not :.Cevaplanntzdayaztmr?n dosya ozel numarasr ile tarih ve saytslnln belirtilmesi rica olunur. Bu belge 5070 sayrh elektronik imza-kanuna giire giivenli elektroirik imza ile imzalanmrqhr. Elektronik imzah suretine adresinden Belge Num.: /8f /16060 ve Barkod Num.: bilgileriyle erigebilirsiniz.

2 T.C SAGLIK BAKANLIGI Yiinetim Hizmetleri Genel Miidiirliigi T,C. SAGLIK BAI'ANLIGI YONETiM HiZMEERi GENEL IMUDURLOGU - URLA-G6KCEADA EGiTiIvI!.E DiNLENME TESiSLERi. V,T,I-ove TERMAL KApLICALART isrr. ioa,re,si : /E13.0r.01/14864 ililt ililt ililt ilil ilil ililt ililt ililt ilil ill Sayr Konu : : B akanhfrm va ba h Qanakkale G<ikgeada Egrtim ve Dinlenme Tesisinden (Kamprndan) Yararlanma KAMP KATILIM TALIMATI 2013 Bakanhprmv, Merkez ve Taqra tegkilatrnda gcirev yapan personel ile emekli, dul ve yetimlerinin sosyal ihtiyaglanm karqrlamak iizere, Bakanh[rmvabagh Qanakkale Gokgeada Egitim ve Dinlenme Tesisimizden aqa[rda belirtilen usul ve esaslar ddhilinde yararlandmlmalan uygun g6r{ilmilptrir. A- MT]RACAAT VE KABUL SARARI 1. Tesislerden Yararlanma ddnemleri ve ticretleri bohimtnde belirtilen kigi bagr iicretin 10 grinltik toplam t:utan izerinden o/o 20, sini avans olarak Ttirkiye Ziraat Bankasr Ankara Mithatpasa Subesi nezdindeki numarah SaEhk BakanhEr Sosval Tesisler Hesabrna yatracaklardr. Yatrtlan avans kargrhsr banka tarafindan verilen dekontun ashnr, gahganlar igyeri kimliklerinin, emekli dul ve yetimler kendi kimlikleri ile yanlannda getirecekleri gocuk ve difer yaktnlanrun kimliklerinin fotokopilerini mriracaat formuna ekleyerek 20 Mayrs 2013 tarihine kadar Sa[Ift Bakanhfr Ytjnetim Hizmetleri Genel Miidiirlti$i (Gokgeada Epitim ve Dinlenme tesisi Birimi) adresine gonderecekler veya elden teslim edeceklerdir. Toplam i.icretin bankaya yatrnlan avans dtgmda kalan tutan, Tesis Mtid{irli.iftinde Kredi Kartr veya nakit olarak rjdenecektir. 2. Tesislerden 10'ar giinliik devreler halinde tam pansiyon qeklinde faydalanrlacaktrr. 3. Mriracaatlar tesislerden yararlanma srkh[r dikkate almarak deferlendirilecek, hie yararlanmamtq olanlara oncelik verilecek, kalan kontenjanlarda yine yararlanma srkhfitna gore deierlendirmeye almacaktr. 4. Ek yatak, iicrete tabi olup B-1 maddedeki ticretler esas almrr. 5. Talepleri uygun goriilenlerin " Tahsis Belgesi" tesise intikalden 20 giin cince adreslerine gonderilecek, alnca donemler itibanyla ana sayfasrndan Yonetim Hizmetleri Genel Mridiirlii$i sayfasmda yayrnlanacaktrr. 6. Doldurulan kamp tahsis talep formlan birim yetkilisince tasdik edilecektir. s-rpsis ucreruerinix ra.hsir ve ianrsixr iriskin Hususren 1. Qanakkale-Gokgeada Efitim ve Dinlenme Tesislerinde bir gtnliik r.icret; sayh Kamu Sosyal Tesislerine iligkin tebli[in 4 maddesindeki hizmetlere ait iicretlerin eklenmesivle Bu belge 5070 saytlt elektronik imza kanuna giire giivenli elektronik imza ile imzalanmr;trr. Elektronik imzah suretine adresinden Belge Num.: / /14864 ve Barkod Num.: bilgileriyle erigebilirsiniz.

3 a. Personelin kendisi, egi, bakmakla ytikiimhi olduklan gocuklan ile anne ve babasr, Bakanhfrmrz emeklileri, eqi, bakmakla yiikiimhi olduklarr gocuklair ile anne ve babasr igin; 41.00, b. Personelin herhangi bir kamu kurulugunda gcirev yapmayan difer yakrnlan igin 61.00, c. Diler K?4u $urum ve Kuruluglarrnda gdrevli personel ve bakmakla yrikiimlii olduklan kiqiler igin 51.00, fiyat uygulanacaktr. 2. Tesislerden gi.iniibirlik yararlanacak difer Kamu Personeli ve yakrnlanndan her olnn igin Ucret ahnacaktrr $ubat 2011 tarihinden sonra dofan gocuklar igin konaklama bedeli ahnmayacak olup bunlar igin yemek istenilmesi halinde yemek bedelinin yansr almacaktr. 1 $ubat 2008 ile 1 $ubat 2011 tarihleri arasrnda (bu tarihler dahil) dofan gocuklar igin ise (Efitim ve Dinlenme Tesislerinde yemek istenilip istenilmedifine bakrlmaksrzrn) konaklama ve yemek bedelinin yansr altnacaktrr. 4. Gegici gdrevli kamu personelinden ahnacak konaklama bedeli, gegici gcirevlendirmenin ilk 10 guni.i igin gi.indeliklerinin o/o 50 artrnmh miktanrun tamamr, daha sonraki giinler igin ise arttnmss gi.indeliklerintn I12'si, gegici gorevli denetim elemanlanndan ahnacak konaklama bedeli ise yurtigi gtindeliklertninoh 50 artrnmh miktan tahsil edilecektir. 5. Tahsis Belgesi verilenlerden; hastahk, ohim, kaza (Rapor ile tespit edilmesi kaydryla) zorunlu haller drgrnda tesise geg kattlanlara veya erken ayrtlanlara iicret iadesi yaprlmayacaktrr. 6. Tahsis Belgesi verilenlerden, zomnlu sebeplerden dolayr kampa katrlamayacak olanlann kamp ddneminin baglamasrndan t hafta once mazeretlerini belgeleri ile birlikte bildirdikleri takdirde avanslanmn tamamr iade edilecektir. _ 7. Gegerli bir mazereti olmaksrzrn bu siireden soffa vazgegtiklerini bildirmeleri halinde dahi avanslan iade edilmeyerek gelir kaydedilecektir. 8. Mazeretsiz tesise igtirak etmeyenlerin odasr 2. giin akgam saat 20.00' ye kadar bekletilecek, kattltmtn olmamasr halinde oda yedek bekleyene verilecek ve yatrrlmrg olan avans iade edilmeyecektir. 9. Tiim ricret iadeleri fatura (makbuz, belge) kargrhfirnda olacaktr. C- DiGER HUSUSLAR Tesislerimizde dfle ve akgam yemekleri 4 gegit tabldot olarak grkanlacak, Yemek saatleri tesis idaresince tespit edilecek ve belirlenen saatler drqrnda yemek verilmeyecektir. Yemek dalrtrmr masalara servis qeklinde yaprlacaktrr. 1. Tesislerde bulunan demirbag eqyalara kullanrlmayacak derece de zarar verilmesi halinde zarar vertlen egyanln yerine altnacak yenisinin bedeli, zarar onarrmla giderilecek ti.irden ise onanm bedeli katrhmcrdan almacaktr. 2. Tesislerde uy'ulmast gereken kurallar ve ekstra verilecek hizmetlerin iicretlendirilmesi Kamp Katrhm Talimatrnda belirtilen Usul ve Esaslar dahilinde Kredi Kartr veya nakit olarak gergeklegtirilecektir. Bu belge 5070 sayrh elektronik imza kanuna giire giivenli elektronik imza ile imzalanmrqtrr. Elektronik imzah suretine adresinden Belge Num.: / /14864 ve Barkod Num.: bilgileriyle eriqebilirsiniz.

4 3. Odalarda Kantin iir0nlerinin satrg fiyatlannr gdsterir brogrir ile Kantin girigine miigterilerin gdrebilecefi fi yat listesi konulacaktr. 4. Bakanhftmtz 2013 Yrh Kamp miiracaat formu ana sayfasmdan Sa[ltk Bakanh$ Ydnetim Hizmetleri Genel Miidtrltgri adresinde yayrnlanacak olup, bu adresten kamp ddnemleri ve miiracaat formlan temin edilebilecektir. 5. Gdkgeada Epitim ve Dinlenme Tesislerine numarah telefon ve numarah faksla ulasrlabilecektir. 1-DONEMLER Giikgeada Egitim ve Dinlenme Tesislerinin diinem ve tarihleri Diinemi Baslama tarih Bitis tarihi i. Dcinem 0l Haz ran 20 3 l0haz ran Donem 13 Haz ran 20 a J 22Haz ran Donem 25Haz ran 20 a J 04 Temmuz Donem 07 TemmuzZ} 3 16 Temmuz Dcinem 19 Temmuz 20 a J 28 Temmuz Dcinem 31 Temmuz 20 a J 09 AEustos Donem 12 AEustos 20 J 21 AEustos Dcinem 24 Afiustos 20 J 02 Eyhil 2013 Bilgilerinizi ve genelge ile tesis miiracaat formunun ilinizdeki trim safhk kurum ve kurulu$lanndaki personele duyurulmasmr, aynca personelin gorebilece[i yerlerde ilan edilmesi hususunda gerekli titizli[in gosterilmesini cinemle rica ederim. Dr. Hakkr OZfUnf Bakan a. Genel Mtidrir V. EKIER: EK-1: Mriracaat Formu (l Adet) DAGITIM: A Planr Bu belge 5070 sayrh elektronik imza kanuna giire giivenli elektronik imza ile imzalanmrqtrr. Elektronik imzah suretine adresinden Belge Num.: /s / ve Barkod Num.: bilgileriyle erigebilirsiniz

5 T.C. SAGLIK BAKANLIGI vonerim HiZMEERI GENEL nrununr-ucu 2OI3 YILI ECITiNN VE DiNLENME TESiSLENI TUUNECAAT FORMU Adr Sovadr Gcirev Unvanr Gtirev Yeri Sicil No Is Te1. Ev tel. Cep tel. isrir.ercinin IEe Giris Jarihi Yazrgma Adresi Son iki yrlda tesislerden faydalandrniz mr? Talep edilen oda savrsr DONEM TERCiHLERi TESIS BIRINCI TERCIH ikinci TERCiH Dcinem Baslama Tarihi Bitis Tarihi Dcinem Baslama tanhi Bitis Tarihi Canakkale/Gclkceada Adr Soyadr KAMPA KATILACAKLAR Qahgryorsa Kummu Bu sritunu Birim dolduracak(tl) Tesiste odenecek h-rtar' -Ta1epFormununde!er1endirmeyea1rnabi1mesiigintesisekah1masrist"oi1en miktarda avans Bankaya yatrnlarak. Dekontunun ve Katrhmcrlann Kimlik Fotokopilerinin bu forma eklenmesi gerekmektedir. -Banka dekontunda igtirakginin adr soyadr mutlaka bulunacak, avansa yemek ve yatak talep edilen gocuklar d.ahil edilecektir. -Tercihler katrhmcr sayrsr dikkate ahnarak, yatak sayrsrna gdre yaprlacaktrr. -Tesisten yararlanacaklar talep formunda beyan ettikleri bilgilere ait belgeleri (Niifus Crizdam,Evlenme ciizdani,v.b) istenmesi halinde tesis ycinetimine ibraz etmeleri gerekmelctedir. -Tesise kedi, kopek,kug v.b. gibi higbir hayvan ahnmayacak,ay'nca elektrikli ve gazh ocaklar kullamlmayacaktrr. -6 yaq altr gocuklar igin yatak ve yemek talep edilmiyorsa miiracaat formunda agrkga belirtilecektir. - Tahsis yaprlmamasr. veya genelgede belirtilen mazeretlerimin olugmasr. halinde silresi igerisinde miiracaat etmem kaydtyla yatlrml$ oldulum avansln aqalrda bildirdi$im Banka hesap numaraslna iade edilmesini arz ederim. Banka Adr : $ube Adr : Hesao No : TOPLAM UCRET avans tutarl rlm tutan Onay Makamr Tarih/Kage/Imza Iqtirakginin Adr soyadr/imzasr Deferlendirme Uygun goniliip gonilmedifi Uygun ise kampr ve donemi Bu belge 5070 sayrlt elektronik imza kanuna giire giivenli elektronik imza ile imzalanmt$tlr. Elektronik imzah suretine adresinden Belge Num.: / /14864 ve Barkod Num.: bilgileriyle erieebilirsiniz.

6 Diinemler: Giikgeada Efiitim ve Dinlenme Tesislerinin diinem ve tarihreri Diinemi Baslama tarihi Bitis tarihi 1. D<inem 0I Haziran 2013 l0 Haz ran Dcinem 13 Haziran Haz ran Drinem 25 Hazvan Temmuz Dcinem 07 Temmuz Temmuz Dcinem 19 Temmuz Temmuz Dcinem 31 Temmuz AEustos Dcinem l2 AEustos Dcinem 24 AEustos AEustos Eyliil Gtinltik Bir Diinem 1 Kiqinin Kamp Ucreti ve o/o20 avansl Tesisin Adr Personelin/emeklinin kendisi, e$i, gocuklan ve bakmakla yiikrimlti oldu$u anne ve babasr Difer Kamu Kurum Ve Kuruluglarrnda Qahganlarrn; kendisi egi, gocuklan ve bakmakla yiikrimlfl olduklan anne ve babasr Memur, IqEi ve sozlegmeli olmayanlar Odalardaki Yatak Sayrsr I giin 10 giin %20 l.giin 10 oin %20 lgtin 10 giin %20 anakkale/gokgeada ,00 510, L 'er yatakh Avansrn Yatrnlacalr Hesabrn; Ismi : Sa$ik Bakanh[r Sosyal Tesisler Hesabr Banka ismi : Tiirkiye Ziraat Bankasr gube ismi : Mithatpaqa/ Ankara gubesi Hesap No : irtibat Telefonlan : Bakanlrk Egitim ve Dinlenme Tesisleri Birimi : Z0 j6-20'/j Tesis Qanakkale/Gcikgeada : : j Fax : Bu belge 5070 sayrh elektronik imza kanuna gtire giivenli elektronik imza ile imzalanmrstrr. Elektronik imzah suretine adresinden Belge Num.: S/g /14g64 ve Barkod Num : bilgileriyle eriqebilirsiniz.

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Sayı Konu : B0İMİ0000014-2032 : Bakanlığımıza Bağlı Eğitim ve Dinlenme Tesislerinden (Kamplardan) Yararlanma GENELGE 2005/57 04.04.2005 Bakanlığımız,

Detaylı

06.07.2013 'r 20.07.2013 '' 03.08.2013 'r 31.08.2013 '' 17.08.2013 r' 22.06.2013 10.00'da

06.07.2013 'r 20.07.2013 '' 03.08.2013 'r 31.08.2013 '' 17.08.2013 r' 22.06.2013 10.00'da DEVLET HAVA MEYDANLARI i;rervesi GENEL N,TUPUNTUGU Destek Hizmetleri Dairesi Bagkanlt[t Konu :Sosyal Tesislerin Ucret ve Prensipleri 0710312013 ilgi : Maliye Bakanh[rnrn (2013-3) Sayrh Kamu Sosyal Tesislerine

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Kampa giriş işlemleri saat:12:00 da başlar

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Kampa giriş işlemleri saat:12:00 da başlar

Detaylı

T.C SA(;LIK BAKANUC;.{ YihictimHizmetIeri Genel MüdürlÜgü

T.C SA(;LIK BAKANUC;.{ YihictimHizmetIeri Genel MüdürlÜgü / /- ç TC SA(;LIK BAKANUC;{ YihictimHizmetIeri Genel MüdürlÜgü ' Sayi Konu : 57955685 : Bakanligimiza bagli Çanakkale (JÖkçeada Egitim ve Dinlenrnc 'resisinden (Kampindan) Yararlanma KAMPKATILIM 2014 TAJJivlATI

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Didim Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ GENEL USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılmak isteyen personel yazımız ekinde gönderilen müracaat formunu doldurarak, doğrudan ilgili tesis veya tesisin bağlı bulunduğu İl

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR 1- Kamplar, 17 Mayıs 2016 tarihinde başlayıp 29 Eylül 2016 tarihinde bitecek şekilde 7 gece 8 gündüz olarak planlanmıştır. 2- Müracaatlar

Detaylı

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2014 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2014 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2014 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI Bakanlığımız Merkez ve Taşra Teşkilatı, Bağlı ve İlgili Kuruluş çalışanları, emeklileri ile bunların alt

Detaylı

. Kendisi. Annesi. Babasr

. Kendisi. Annesi. Babasr Aile ikametgah adresi ve sabit telefon no E-mail adresi (zorunlu) Cep Telefonlarr. Kendisi. Annesi. Babasr Hakkrnrzda referans (bilgi) verebilecek kigiler (zorunlu) Adr Soyadr Adr Soyadr Telefon Hayrr

Detaylı

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri:

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri: 6245 sayrh Harcrrah Kanunu Yurtigi Gegici Gtirev Yollulu Hazrrlama Ktlavuzu 1.GiRi9 Bu krlavuz, 6245 sayrh Harcrrah Kanunu hukiimlerine gdre diizenlenen yurtigi ge9ici gdrev yolluf,u i$lemlerinin Kamu

Detaylı

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2018 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2018 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2018 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI Bakanlığımıza ait Eğitim ve Dinlenme Tesisleri 18 Haziran 2018 Pazartesi gününden itibaren kamp amaçlı olarak

Detaylı

2013 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI

2013 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI 2013 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI Emniyet Genel Müdürlüğü Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği hükümlerine göre Kamplarda Uygulanacak Usul ve Esaslar ile Kamp Dönemleri ve Fiyat listeleri ile Genel

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR 1- Kamplar, 22 Mayıs 2015 tarihinde başlayıp 27 Eylül 2015 tarihinde bitecek şekilde 7 gece 8 gündüz olarak planlanmıştır. 2- Müracaatlar

Detaylı

Tarih : 04.09.2014 Evrak No: 1409040260. Kurulu Baqkanr. l.llurs duyurusu 2.Miracaat formu

Tarih : 04.09.2014 Evrak No: 1409040260. Kurulu Baqkanr. l.llurs duyurusu 2.Miracaat formu Tarih : 04.09.2014 Evrak No: 1409040260 Kurulu Baqkanr l.llurs duyurusu 2.Miracaat formu genel not ortalamaslnt gosteren not TESYEV TURKivE ENGELLiLER spor YARDIM ve EGiTiM vakfi vurser o6neuina OGnrrucileRiterumru

Detaylı

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2013 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2013 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2013 YILI YAZ DÖNEMİ EĞİTİM VE DİNLENME TESİSLERİ TALİMATI Bakanlığımız Merkez ve Taşra Teşkilatı, Bağlı ve İlgili Kuruluş çalışanları, emeklileri ile bunların alt

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR 1- Kamplar, 18 Mayıs 2019 tarihinde başlayıp 11 Ekim 2019 tarihinde bitecek şekilde planlanmıştır. 2- Müracaatlar sadece bir kamp için ve

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR 1- Kamplar, 16 Mayıs 2017 tarihinde başlayıp 27 Eylül 2017 tarihinde bitecek şekilde planlanmıştır. 2- Müracaatlar sadece bir kamp için ve

Detaylı

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR

KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR KAMPLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR A- TESİSLE İLGİLİ ŞARTLAR 1- Kamplar, 01 Haziran 2018 tarihinde başlayıp 30 Eylül 2018 tarihinde bitecek şekilde planlanmıştır. 2- Müracaatlar sadece bir kamp için

Detaylı

2014 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI

2014 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI 2014 YILI KAMP MÜRACAATLARI BAŞLADI Emniyet Genel Müdürlüğü Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği hükümlerine göre Kamplarda Uygulanacak Usul ve Esaslar ile Kamp Dönemleri ve Fiyat listeleri ile Genel

Detaylı

2019 YILI YAZ KAMP SEZONUNDA ENGELLİ BİREYİ OLAN PERSONEL VE AİLELERİNE AYRILAN KAMP KONTENJAN LİSTESİ

2019 YILI YAZ KAMP SEZONUNDA ENGELLİ BİREYİ OLAN PERSONEL VE AİLELERİNE AYRILAN KAMP KONTENJAN LİSTESİ 2019 YILI YAZ KAMP SEZONUNDA ENGELLİ BİREYİ OLAN PERSONEL VE AİLELERİNE AYRILAN KAMP KONTENJAN LİSTESİ TESİS ADI AYRILAN DÖNEM AYRILAN ODA SAYISI TOPLAM ODA SAYISI (Ayrılan Dönem X Ayrılan Oda Sayısı)

Detaylı

ve BAGLT igvenleni KAMU.i$ T.G. MARMARA UruiVENSirCSi REKTORLUGU vununlux srinesl : o1.01.2013 _ 31.12.2014 iglerme roplu lg sdzlegruesl

ve BAGLT igvenleni KAMU.i$ T.G. MARMARA UruiVENSirCSi REKTORLUGU vununlux srinesl : o1.01.2013 _ 31.12.2014 iglerme roplu lg sdzlegruesl KAMU i$letmeleri igvenexlerl seuoixasl KAMU.i$ T.G. MARMARA UruiVENSirCSi REKTORLUGU ve BAGLT igvenleni iglerme roplu lg sdzlegruesl vununlux srinesl : o1.01.2013 _ 31.12.2014 inaza renixi 05 / 08 t2013

Detaylı

:'b//fq *ffi " ( /,, / / 't\io"/''o' iglrnnlnni im ir,cili rariunr

:'b//fq *ffi  ( /,, / / 't\io/''o' iglrnnlnni im ir,cili rariunr SERTiTIKALARTN TANZIMi nncigrinilunsi vn vizn nnilnnnsi iglrnnlnni im ir,cili rariunr MADDE-I Tartmsal Yayrm ve Daruqmanhk Hizmetlerinin Diizenlenmesine Dair yonetmelik ve Tanmsal Yayrm ve Danrqmanlft

Detaylı

3. Kigi yatakh tedavi kurumunda yatarak tedavi gdriiyor ise varsa hastanede yattrlrna dair belge yoksa kiginin/ailenin durumu belirtir tutanak

3. Kigi yatakh tedavi kurumunda yatarak tedavi gdriiyor ise varsa hastanede yattrlrna dair belge yoksa kiginin/ailenin durumu belirtir tutanak Ek-1 AiLE HEKiMLiGi uyculatvr,csr performans nndnnr,nnninnrnsi irinqz xbnnxl,nni VE SI]NULMASI GEREKEN EVRAKLAR Aile hekimligi uygulamasurda gahqan personele yaprlacak olan ddemelere ittrazlart delerlendirme

Detaylı

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31.12.2013 tarihi itibari ile Bağımsız Denetim Raporu, Mali Tablolar ve Dipnotlar, Genel Kurula sunulan Özet Yönetim Kurulu Raporu ile 6107 sayılı İller Bankası Anonim Şirketi

Detaylı

TOKİ Alt Gelir Grubu Başvuru Şartları

TOKİ Alt Gelir Grubu Başvuru Şartları TOKİ Alt Gelir Grubu Başvuru Şartları TOKİ Alt gelir grubu projelerine başvurmak için alt gelir grubu şartlarını taşıyor olmak gerekmektedir. Pekiyi bu alt gelir grubuna dahil misiniz değil misiniz Kimler

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) HATAY ANTAKYA GÜNYAZI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 770 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) HATAY ANTAKYA GÜNYAZI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 770 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) HATAY ANTAKYA GÜNYAZI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 770 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Hatay Antakya Günyazı Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında İdaremiz

Detaylı

BUItDUfi DIYABET OKUTU. Aragtrrma,Bilgi Sistemleri,safh[rn Geligtirilmesi ve HaIk Saflr[r gube Miidiirliifii

BUItDUfi DIYABET OKUTU. Aragtrrma,Bilgi Sistemleri,safh[rn Geligtirilmesi ve HaIk Saflr[r gube Miidiirliifii BUItDUfi DIYABET OKUTU Aragtrrma,Bilgi Sistemleri,safh[rn Geligtirilmesi ve HaIk Saflr[r gube Miidiirliifii 1.1Giriq I.2Dayanak 1.2.a'Grirev tantmtmrz 1.2.b St. Vincent. Deklarasyonu ve Ulusal Diyabet

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE MERKEZ HIDIRLIK MAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (120 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE MERKEZ HIDIRLIK MAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (120 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE MERKEZ HIDIRLIK MAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (120 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Niğde Merkez Hıdırlık Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi

Detaylı

'rs 2015. BARTIN va,lit igi 20rs yrt,r conrvnn vuxsnlme ve UNVAN onci$irligi sinav il,q.ni

'rs 2015. BARTIN va,lit igi 20rs yrt,r conrvnn vuxsnlme ve UNVAN onci$irligi sinav il,q.ni BARTIN va,lit igi 20rs yrt,r conrvnn vuxsnlme ve UNVAN onci$irligi sinav il,q.ni Bakanh[rmv merkez ve tagra tegkilatrnda bog bulunan unvanh kadrolar igin Bakanh[rmrz ile MEB arasrnda imzalanan protokol

Detaylı

BAZI VARLIKLARIN MÝLLÝ EKONOMÝYE KAZANDIRILMASI HAKKINDA KANUNA ÝLÝÞKÝN GENEL TEBLÝÐ Çarþamba, 17 Aralýk 2008

BAZI VARLIKLARIN MÝLLÝ EKONOMÝYE KAZANDIRILMASI HAKKINDA KANUNA ÝLÝÞKÝN GENEL TEBLÝÐ Çarþamba, 17 Aralýk 2008 BAZI VARLIKLARIN MÝLLÝ EKONOMÝYE KAZANDIRILMASI HAKKINDA KANUNA ÝLÝÞKÝN GENEL TEBLÝÐ Çarþamba, 17 Aralýk 2008 1 SERÝ NOLU 5811 SAYILI BAZI VARLIKLARIN MÝLLÝ EKONOMÝYE KAZANDIRILMASI HAKKINDA KANUNA ÝLÝÞKÝN

Detaylı

T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi. elqz6 rexllp lsrenae FoRMU. MALzEME/Hlzmrr ilsresi

T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi. elqz6 rexllp lsrenae FoRMU. MALzEME/Hlzmrr ilsresi T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi elqz6 rexllp lsrenae FoRMU Frrat Universitesi Hastanesi ihtiyacr malzeme/hizmet safin alrnacaktrr. Fiyat teklif belirtilen tarih ve saatte

Detaylı

2008 YILI ÜRÜNÜ KÜTLÜ PAMUK, YAÐLIK AYÇÝÇEÐÝ, SOYA FASULYESÝ, KANOLA DANE MISIR, ASPÝR VE ZEYTÝNYAÐ Perþembe, 30 Ekim 2008

2008 YILI ÜRÜNÜ KÜTLÜ PAMUK, YAÐLIK AYÇÝÇEÐÝ, SOYA FASULYESÝ, KANOLA DANE MISIR, ASPÝR VE ZEYTÝNYAÐ Perþembe, 30 Ekim 2008 2008 YILI ÜRÜNÜ KÜTLÜ PAMUK, YAÐLIK AYÇÝÇEÐÝ, SOYA FASULYESÝ, KANOLA DANE MISIR, ASPÝR VE ZEYTÝNYAÐ Perþembe, 30 Ekim 2008 25 Ekim 2008 CUMARTESÝ Resmî Gazete Sayý : 27035 TEBLÝÐ Tarým ve Köyiþleri Bakanlýðýndan:

Detaylı

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat T.C. SAcLIK BAKANLIEI TURKIYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr otan HEMOGRAM REAKTiFI icin TEST

Detaylı

ilit#'ifiu,ici'iiiilrvrnnixnv^lhl^q.cakekyeru-,n$rinnandrryuru

ilit#'ifiu,ici'iiiilrvrnnixnv^lhl^q.cakekyeru-,n$rinnandrryuru nizn ir,nun ynxi ACILAN VEnmYA ImRIIANCi nin SEBEPLE BO$ALAN ilit#'ifiu,ici'iiiilrvrnnixnv^lhl^q.cakekyeru-,n$rinnandrryuru METI\I A5l0ll200g tarihinde ilimizde baglanan Aile sebeplerle bogalan 4 (dd yapriacaktuiniil

Detaylı

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.-

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.- % T. C. YUKSUKOGRE'I'I\I KURULU BASKANLIEI Sayr : Konu : B.30.o. imi.o.oo.oo.01/ 6l 8< ttq3o Tezsiz Yuksek Lisans Bilkent / ANKARA.a2...o.L,.2a.aJ 2547 sayfi YUksekogretim Kanununun ek 27 nci maddesi gere$ince

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI İHRACAT BELGELERİ ONAYI İHRACAT BELGELERİ İPTALİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ SATIŞI VE ONAYI (ATA KARNESİ) GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ İADE İŞLEMLERİ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Detaylı

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr ffi T.C. sae LrK BAKANL GI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANEsi SATTNALMA KoMisyoN BA$KANLtdr -j 05.08.2011 Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan On iki Ayhk Qevre Yonetimi Ve Danrgmanhk Hizmeti Ahmr igi satrn altnacaktlr.

Detaylı

Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi

Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Universitesi Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi Say: 72180796/419 Konu: TOBB BfU-SnnA E$tim Programlan Hk. l;:. r!.r : trr.rt!_!.lic*q.r"nt 1. ; \r::: \,,,..,.-j {]nasi

Detaylı

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART TUNCELi iinivnnsirnsi- BGiriM-siR-snN runcer,i trnivnnsirnsi rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART 4688 Sayrh Kamu Gorevlileri Sendikalan Kanunu'nun 22. ve 41. maddeleri ve bu kanuna dayah

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI AÇIKLAMALAR

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI AÇIKLAMALAR TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI Yeri ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BESYO Tarihi 17-19 NİSAN 2015 Tel 0374-253 45 71 TEKNİK TOPLANTI Yeri BESYO BİNASI TOPLANTI SALONU Tarihi 16 NİSAN 2015

Detaylı

TMO MENSUPLARI SOSYAL YARDIM SANDIĞI VAKFI

TMO MENSUPLARI SOSYAL YARDIM SANDIĞI VAKFI Sayı : Konu : Gümüldür Sosyal Tesisleri Duyurusu. Tarih :././2015 Sayın Üyemiz, Ailenizle birlikte hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz, kargaşa ve gürültüden uzak, huzur içinde, en iyi şekilde ağırlanacağınız,

Detaylı

Bunlara ilave olarak; Can Giivenligi (91/1779 Saylt Ycinetmelik 7/a) Nedeniyle Silah Tagrma Ruhsatr Talep Edenlerden:

Bunlara ilave olarak; Can Giivenligi (91/1779 Saylt Ycinetmelik 7/a) Nedeniyle Silah Tagrma Ruhsatr Talep Edenlerden: 6136 Sayh kanun Silah Tagrma Ruhsatlan 2. Saghk raporu, Bunlara ilave olarak; Can Giivenligi (91/1779 Saylt Ycinetmelik 7/a) Nedeniyle Silah Tagrma Ruhsatr Talep Edenlerden: 2. Silah tasrmaya qerekce qcisterilen

Detaylı

(14/07/2006 tarih ve 26228 sayılı Resmi Gazete) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

(14/07/2006 tarih ve 26228 sayılı Resmi Gazete) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Kültür Yatırım ve Girişimlerine Gelir Vergisi Stopajı, Sigorta Primi İşveren Payı ve Su Bedeli İndirimi İle Enerji Desteği Uygulamasına Dair Yönetmelik Amaç (14/07/2006 tarih ve 26228 sayılı Resmi Gazete)

Detaylı

[r kuliipleimizce de malum olup, kul

[r kuliipleimizce de malum olup, kul BEDEN runrive ENGELLiLER SPOR FEDERASYONU BAgKANLI6I Sayr :T.B.E.Sl.F/ Konu : B6lgesel Lig PlaY ff Yeni Stati.isii. SPOR KULUBU BA$KANLIIfl1Y4 Federasyonumuzun Sandalye Basketbol BOI miisabakalarma katrlmaya

Detaylı

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir. GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 05/01/2015 Sayı: 2015/7 Ref : 6/7 Konu: AVRUPA BİRLİĞİ MENŞELİ BAZI TARIM ÜRÜNLERİ İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir. 101 Kurumsal iliqkiler NUhiARA: l13 trbo YA$AR HOLDING GrDA

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 İHRACAT BELGELERİ ONAYI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1- İhracat gerçekleştirilecek ülkeye düzenlenecek belge (A.TR, EUR.1, EUR- MED, FORM- A, MENŞE ŞAHADETNAMESİ) 2- İhracata ait

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI: İdaremizce; 304 konutluk Niğde Bor 5.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında

Detaylı

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sonuç Listeleri Yükseköğretim Kurulu tarafından 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar (Ek) Döneminde Üniversitemize tanınan

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 06/01/2016-5763 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE5FBJ4SZ* Sayı :53891476-300- Konu :İkamet İzni İşlemleri İVEDİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

'/ Egi vefat etmi$ olan gocuklu dul bayanlarda ya$ garrl aranmaz. '/ Babasr veya hem babasr hem de annesi vefat etmiq yetim bekar bayanlarda yap

'/ Egi vefat etmi$ olan gocuklu dul bayanlarda ya$ garrl aranmaz. '/ Babasr veya hem babasr hem de annesi vefat etmiq yetim bekar bayanlarda yap [K-2 SOSYAL VARDIMLA$MA VA DAYANI$MA VAKIII I3A$KANI,IEI...SOSYAL KONUT PROJtrSi...ADE'I' KONITT SATI\SI BA$VURLT DtrytJRtrstl *uo,*,,nuo,oo,u,,,:l:'::' ff';::";;ljti]:u'"0' vilriitiiren sosvar Konut projesi

Detaylı

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir. GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 05/01/2015 Sayı: 2015/8 Ref : 6/8 Konu: AVRUPA BİRLİĞİ ÇIKIŞLI BAZI İŞLENMİŞ TARIM ÜRÜNLERİ İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 3 HİZMETİN ADI İHRACAT BELGELERİ ONAYI İHRACAT BELGELERİ İPTALİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ SATIŞI VE ONAYI (ATA KARNESİ) DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1-

Detaylı

all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan

all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan izpti n xalir qtleui all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan gergevesinde gergekle$tirilir. 6.3. Tebtigatrn hakh veya zorunlu yaprlamamasr halinde Kanunun 65 kanunlanna sunulan ve tarafindan

Detaylı

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir. GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 05/01/2015 Sayı: 2015/4 Ref : 6/4 Konu: ARNAVUTLUK CUMHURİYETİ MENŞELİ BAZI TARIM ÜRÜNLERİ İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Tarih ve Sayı: 17/03/2016-104871 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6P5H6LY* Sayı :53891476-300- Konu :İkamet İzni İşlemleri ÇOK İVEDİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığı GENELGE 2009/1

T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığı GENELGE 2009/1 T.C. BAŞBAKANLIK Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi Dairesi Başkanlığı B.02.1.SYD/0.06. GENELGE 2009/1 İlgi: 06/03 tarih ve B.02.1.SYD/0.06.44-4010 sayılı genel yazımız. İlgi

Detaylı

niniui UNivrnsilnuiz TuUrr MiM FAKIJLTESI 2 KALEM DEMiRBA$ MALZEME ALIMI KATiP QELEBi UNivnnsirnsi-ioa'Ri ve

niniui UNivrnsilnuiz TuUrr MiM FAKIJLTESI 2 KALEM DEMiRBA$ MALZEME ALIMI KATiP QELEBi UNivnnsirnsi-ioa'Ri ve Agrk ihale usulii ile ihale edilen UNivrnsilnuiz TuUrr MiM FAKIJLTESI 2 KALEM DEMiRBA$ MALZEME ALIMI idari gartnamesi KATiP QELEBi UNivnnsirnsi-ioa'Ri ve niniui NU (MERKEZ OFiS II BiNASI/ 33t23s620 cict

Detaylı

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir. GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 05/01/2015 Sayı: 2015/15 Ref : 6/15 Konu: FİLİSTİN ULUSAL YÖNETİMİ MENŞELİ BAZI TARIM VE İŞLENMİŞ TARIM ÜRÜNLERİ İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ANTALYA TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER Kapasite raporuna konu işyerinin bulunduğu yerdeki ticaret siciline tescil ettirilmesi ve

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 10/10/2016-E.51035 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Beslenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü Sayı :96873316/813.01.05/ Konu :Yemek Bursu FEN BİLİMLERİ

Detaylı

TEBLİĞ. Misafirhanelerden yararlanan geçici görevli personel hangi kamu kurumunda çalışırsa çalışsın hepsine aynı tarife uygulanacaktır.

TEBLİĞ. Misafirhanelerden yararlanan geçici görevli personel hangi kamu kurumunda çalışırsa çalışsın hepsine aynı tarife uygulanacaktır. 15 Ocak 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29237 Maliye Bakanlığından: KAMU SOSYAL TESİSLERİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (SAYI: 2015-2) TEBLİĞ 13/12/1983 tarihli ve 178 sayılı Maliye Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri

Detaylı

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Tebliğ, 01/01/2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir. GÜMRÜK SİRKÜLERİ Tarih: 05/01/2015 Sayı: 2015/11 Ref : 6/11 Konu: SIRBİSTAN CUMHURİYETİ MENŞELİ BAZI TARIM VE İŞLENMİŞ TARIM ÜRÜNLERİ İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not:

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not: Acrk teblieat adresi Telefon ve Faks numarasl Not: Srra No Mal Kaleminin Adr ve Krsa Agrklamasr Miktarr Tutarr (Para birirni,t belirtilerek) Toplam Tutar (K.D.V Haric) *Tabloya gerektiti kadar satrr eklenecektir.

Detaylı

f) Personel, Necmettin Erbakan Üniversitesinde görevli tüm akademik ve idari personeli ifade eder.

f) Personel, Necmettin Erbakan Üniversitesinde görevli tüm akademik ve idari personeli ifade eder. T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİS VE MİSAFİRHANE YÖNERGESİ I.BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ MADDE 1-Bu yönerge Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Tesis ve Misafirhanesinin yönetimi, yararlanma

Detaylı

..VALİLİĞİNE (Millî Eğitim Müdürlüğü)

..VALİLİĞİNE (Millî Eğitim Müdürlüğü) Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı SAYI : B.08.0.OBD.0.22.05.00/ 434 20/02/ 2009 KONU : Öğrenci Eğitim Kampları...VALİLİĞİNE (Millî Eğitim Müdürlüğü) Millî Eğitim Bakanlığı Okuliçi

Detaylı

1- Kaybolan Karne adına firmadan açıklayıcı dilekçe 2- Yeni Karne talep dilekçesi

1- Kaybolan Karne adına firmadan açıklayıcı dilekçe 2- Yeni Karne talep dilekçesi SIRA NO 1 2 3 4 5 HİZMETİN ADI İHRACAT BELGELERİ ONAYI İHRACAT BELGELERİ İPTALİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ SATIŞI VE ONAYI GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ İADE İŞLEMLERİ GEÇİCİ İHRACAT BELGELERİ KAYIP İŞLEMLERİ

Detaylı

SAGLIKBAKANLIGI Hiii.#-*Ylf-'RrBeKyF-D.ns( Tiirkiye Halk Sagh[r Kurumu Baqkanlrgr', 9,,,.i91f.io,i;,-:rTpiru

SAGLIKBAKANLIGI Hiii.#-*Ylf-'RrBeKyF-D.ns( Tiirkiye Halk Sagh[r Kurumu Baqkanlrgr', 9,,,.i91f.io,i;,-:rTpiru T.C, SAGLIKBAKANLIGI Hiii.#-*Ylf-'RrBeKyF-D.ns( Tiirkiye Halk Sagh[r Kurumu Baqkanlrgr', 9,,,.i91f.io,i;,-:rTpiru Sayt: 544662141081 Konu: Banka Promosyonu lf ililiilililil.illffi iltnn l: lt BANKA PROMOSYON

Detaylı

ixixcisdi,tim nininci soliinr Amag, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanlmlar

ixixcisdi,tim nininci soliinr Amag, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanlmlar YUKSEK6GRETiM KURUMLARINDA YIJRUTULEN YAz okullari PROGRAMLARI UYGULAMA ESAS ve USULLERi nininci soliinr Amag, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanlmlar Amag ve Kapsam Madde I - Bu Esas ve Usullerin amacr, ytiksekii[retim

Detaylı

sayr Konu : Tektif NOT: Teklifler toplam bedel iizerinden deferlendirilecektir.

sayr Konu : Tektif NOT: Teklifler toplam bedel iizerinden deferlendirilecektir. T,C VALiLidi sayr Konu : Tektif e Halk Sa$rlr MUdurluEii 014 TEKLIF FORMU Mudurlugumuzun ihtiyacr olan agaprda cinsi, miktarr ve ozellikleri belirtilen ( 2 iqi ; 4?34 sayrlr Kamu ihale Kanunun 22 rnaddesi

Detaylı

T.C. PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sağlık ve Sosyal ĠĢler Dairesi BaĢkanlığı. Konu: Protokol 18/02/2011-00585

T.C. PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sağlık ve Sosyal ĠĢler Dairesi BaĢkanlığı. Konu: Protokol 18/02/2011-00585 Konu: Protokol 18/02/2011-00585 Personelimiz ve bakmakla yükümlü olduğu aile bireylerinin, sağlık kurum ve kuruluşlarına gerek müracaatlarında, gerekse muayene ve tedaviler aşamasında öncelikli konumda

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 06/01/2016-5763 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6EBJ4PT* Sayı :53891476-300- Konu :İkamet İzni İşlemleri İVEDİ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Mülkiyeti Belediyemize ait, Mevlana Mahallesinde aşağıda sıra no, ada parsel, blok, kat, bölümü, tipi, muhammen bedeli belirtilen, 3+1 ve 2+1 daire tipinde olan 335 adet

Detaylı

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon,

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, e nnrir rasartm ve TEKNiT onrurgmanltk niznner ALtMt TEKNiT gnnrnamesi igin Tanrmr Dr Ayhan Kuzu ve gahgma ekibi tarafrndan planlanan proje

Detaylı

T.C. PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sağlık ve Sosyal ĠĢler Dairesi BaĢkanlığı. Konu: Protokol 14/03/2011-876

T.C. PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Sağlık ve Sosyal ĠĢler Dairesi BaĢkanlığı. Konu: Protokol 14/03/2011-876 Konu: Protokol 14/03/2011-876 Personelimiz ve bakmakla yükümlü olduğu aile bireylerinin, sağlık kurum ve kuruluşlarında öncelikli ve kaliteli sağlık hizmeti almalarının yanı sıra Sağlık Yardım Sandığı

Detaylı

KAMU SOSYAL TESİSLERİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (SAYI: )

KAMU SOSYAL TESİSLERİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (SAYI: ) KAMU SOSYAL TESİSLERİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (SAYI: 2014-3) 13/12/1983 tarihli ve 178 sayılı Maliye Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 10 uncu maddesi ve 2014 Yılı Merkezi

Detaylı

01.09.2012-31.08.2013 tarihleri arasında geçerli olan 2012-2013 sezonu lisans ücretleri aşağıdaki gibidir:

01.09.2012-31.08.2013 tarihleri arasında geçerli olan 2012-2013 sezonu lisans ücretleri aşağıdaki gibidir: Lisans Başvuru Formu 01.09.2012 31.08.2013 tarihleri arasında geçerli olan 2012 2013 sezonu lisans ücretleri aşağıdaki gibidir: YENİ LİSANSLAR : Öğrenci Lisansı (25 yaş ve altı) = 5 TL Normal Lisans =

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

- -l) Toplum saphlr merkezi biinyesinde Ek 2'de yer alan formdaki standartlar

- -l) Toplum saphlr merkezi biinyesinde Ek 2'de yer alan formdaki standartlar T.C. SAGLIK BAKANLICI Tiirkiye Halk Salh[r Kurumu I!.Ul{ Hr* S3d[01 Sayr:57536863/010.06 Konu: Gebe Bilgilendirme Stntft rc sadr-r BAI{.\:iLI61. rlltudre HAt K sadli6i K(rRa\llr.Tttsx tiadi\_ \re r're\it.

Detaylı

2) Ticaret Siciline Kayıtlı Tüzel Kişilerde Kimlik Tespiti

2) Ticaret Siciline Kayıtlı Tüzel Kişilerde Kimlik Tespiti EK 3 : KİMLİK TESPİTİNE İLİŞKİN ÇİZELGE 1) Gerçek Kişilerde Kimlik Tespiti Bir gerçek kişinin kendisi tarafından işlem talep edilmesi durumunda yükümlünün alması gereken bilgilere ve bu bilgilerin doğruluğunu

Detaylı

Tarih: 05.02.2010 Sayı: 2010/15. Konu:

Tarih: 05.02.2010 Sayı: 2010/15. Konu: S İ R K Ü L E R R A P O R Tarih: 05.02.2010 Sayı: 2010/15 Konu: 396 Sıra Numaralı VUK Genel Tebliği ile Ba ve Bs formlarına ilişkin uygulamada değişiklikler yapıldı. Özet: 4 Şubat 2010 tarihli Resmi Gazete

Detaylı

*':rffl[]g:firy. I e-imzahdrr AlmetKAHRAMAN. DAGITI,I YERLERiNE. Ilgi: Gtinniik ve Ticaret Bakanh$run 15.05.2014 taih ve 602 sayh yazsr.

*':rffl[]g:firy. I e-imzahdrr AlmetKAHRAMAN. DAGITI,I YERLERiNE. Ilgi: Gtinniik ve Ticaret Bakanh$run 15.05.2014 taih ve 602 sayh yazsr. W T.C. YUKSEKOGRETIM KIJB.ULU BASKANLIdI Yayn ve Doktimantasyon Daire Bagkanhgr Sayr : 20330265-825.99 I 29837 I6nu :Yiilaek lisans ve doktora tezlerine destek verilmesi 16t05t20t4 DAGITI,I YERLERiNE Ilgi:

Detaylı

-7- Qevre izin ve Lisans Belgesi'nde sahip oldutu atrk kodlarr gegerlidir, ancak, daha iincc aldr$r Geqici Faaliyet Belgesindeki

-7- Qevre izin ve Lisans Belgesi'nde sahip oldutu atrk kodlarr gegerlidir, ancak, daha iincc aldr$r Geqici Faaliyet Belgesindeki T.C. SAELIK BAKANLICI TURKiYE HALK SAELIEI KURUMU Bursa ili Halk Salhgr MiidiirliiEii Banyo Fikser Atrk Soliisyonu Satrq Ihale Ilanr l- Halk Saghgr Mildiirliigiimiize bagh depolarrndan grkan a;alrda belirtilen

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesislerinin kuruluşu ile çalışma usul

Detaylı

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi Sayr Konu Yaklagrk Maliyet. ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi YAKLA$TK MALIYETE ESAS F,ORM ADANA... L... t2013 nntinssnsnsinn Mtidtirliiprimiiztin ihtiyacr olan agaprda cinsi, miktan ve rjzellikleri

Detaylı

İDARİ PARA CEZALARI (6948 sayılı Sanayi Sicili Kanunu) Ceza Uygulanan Fiil

İDARİ PARA CEZALARI (6948 sayılı Sanayi Sicili Kanunu) Ceza Uygulanan Fiil 2018 2 9 Sanayi İşletmesinin zamanında sanayi siciline tescil ettirilmemesi 1.046 TL hallerini bir ay içinde Bakanlığa (il Müdürlüğüne) bildirmeye mecburdurlar. 1.046 TL 5 9 Yıllık İşletme Cetvellerinin

Detaylı

Ba ve Bs Formlarına İlişkin Tebliğ Hakkında SİRKÜLER NO:2006/24

Ba ve Bs Formlarına İlişkin Tebliğ Hakkında SİRKÜLER NO:2006/24 İstanbul, 18.08.2006 Bilanço esasına tabi mükellefler tarafından belirli hadleri aşan Mal ve Hizmet Alımlarına İlişkin Bildirim Formu (Form Ba) ile Mal ve Hizmet Satışlarına İlişkin Bildirim Formu (Form

Detaylı

T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi

T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi :f't T.C. SAdLIK BAKANLIEI TiJRKiYE KAMU HASTANELERi BiR[idi BATMAN 86LCE DEVLET HASTANESi Sayr : B. 10.4.1SM.4.72.00.20/ Konu : ]'eklif'e llavet Sa] In : Kufunlunruzun ihtiyacr olan AMELiYATHANE( Ilgilendiginiz

Detaylı

(5) Değerlendirmeye alınabilecek nitelikteki başvurularda talep edilen toplam tarife

(5) Değerlendirmeye alınabilecek nitelikteki başvurularda talep edilen toplam tarife 25 Ocak 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28539 TEBLİĞ Ekonomi Bakanlığından: ETİLEN GLİKOL İTHALATINDA TARİFE KONTENJANI UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, 20/12/2012

Detaylı

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet T.C. SAELIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan BiYOKiMYA igin MALZ.ALIMI isi

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 05/10/2016-356312 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE8VL89F6* Sayı :53891476-300- Konu :İkamet izni işlemleri-randevu Tarihi EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18 TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığından: Madde 1- İhalenin Konusu: Belediyemize ait aşağıda bilgileri verilen, 33 (OtuzÜç) adet taşınmaz satış ihalesidir. Sıra Mevkii (Adres)

Detaylı

isr.q.nnul vnliligi il qevre ve $ehircilik Miidtirlii$i

isr.q.nnul vnliligi il qevre ve $ehircilik Miidtirlii$i gevre VE_gEHiRCiLiK BA NLIGI T.C. isr.q.nnul vnliligi il qevre ve $ehircilik Miidtirlii$i SAYI :38991 KAYIT TARIHi :12.11.2012 SAYI : B.09.4.iLM.0.34.10.00 KONU : Tehlikeli Atrk Taqrma Lisanst ERMETAL

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572

Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 Evrak Tarih ve Sayısı: 09/10/2018-E.95572 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BE8A5U3E4* Sayı :54011814/304.01/E. 95572 09/10/2018 Konu :KYK Bursu DİŞ HEKİMLİĞİ

Detaylı

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011)

2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) 2011 YILI SATIŞ BELGESİ SÜRE UZATIM İŞLEMLERİNE İLİŞKİN DUYURU (31.01.2011) Kurumumuzca hazırlanan ve 07.01.2011 tarihli, 27808 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Tütün Mamulleri ve Alkollü

Detaylı

f.v\ >s/ Ilgi 7."- DAiITIM \Ar^Nr':/, Vali a. Vali Yardrmcrsr c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde

f.v\ >s/ Ilgi 7.- DAiITIM \Ar^Nr':/, Vali a. Vali Yardrmcrsr c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde f.v\ \.csxcuxvrspor Z \Ar^Nr':/, >s/ Sayr Konu Ilgi :e5738460-041 3lT :Yarrgma Duyurusu T.C. QANKTRT vnt-ilici Genglik Hizmetleri ve Spor it Uiidtirtugu c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde

Detaylı

Kat mülkiyeti kurulan konut veya iş yerlerinin tesliminde ise fiili teslimin tevsiki aranmamaktadır.

Kat mülkiyeti kurulan konut veya iş yerlerinin tesliminde ise fiili teslimin tevsiki aranmamaktadır. SİRKÜLER 2017/34: Yabancılara Konut Ve İşyeri Satışında Katma Değer Vergisi İstisnasının Uygulanmasına İlişkin Açıklamaların Yer Aldığı KDV Genel Tebliği Yayımlandı 6824 sayılı Kanunla Katma Değer Vergisi

Detaylı

TRABZ N. igortasr Kanunu.

TRABZ N. igortasr Kanunu. SAH L GUVENL K K UTANLIGI SAHiL GUVENL K TRABZON GRUP KOMUTANLIGI TRABZ N 1 2 $ubat 201 3 LOJ. :73322146-4000 -?ltt -13/Loj.Sb. KONU : Eczane Sdzlegmeleri DAGITIM HANESiNE YAZtLMT$TrR. il-ci: 5510 Sayrh

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/135262 İhalenin adı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/135262 İhalenin adı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/135262 İhalenin adı Akışkan Yataklı Kurutucu ve Donanımları Temini ve Montajı Teklif sahibinin adı ve soyadı/

Detaylı