Otomotiv endüstrisinde geleceğin fikirleri, tasarımları ve projeleri her yıl yarışıyor.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Otomotiv endüstrisinde geleceğin fikirleri, tasarımları ve projeleri her yıl yarışıyor."

Transkript

1

2 Otomotiv endüstrisinde geleceğin fikirleri, tasarımları ve projeleri her yıl yarışıyor. "Türkiye Otomotiv Sektöründe 4. Ar-Ge Proje Pazarı ve 4. Komponent Tasarım Yarışması T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) koordinatörlüğünde, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından organize ediliyor. Yarışmada otomotiv endüstrisi adına özgün ve yenilikçi tasarımların geliştirilmesi, inovatif proje önerilerinin sanayici ve ihracatçılar ile buluşturulması ve bu projelerin ortaklığa dönüştürülmesi hedefleniyor

3 OİB KİMDİR? Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB); 1991 yılında, Uludağ Taşıt Araçları ve Yan Sanayi İhracatçıları Birliği (UTAYSİB) adıyla, 246 üye ve 163 milyon $ ihracat ile Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) bünyesinde Bursa'da kurulmuştur yılı sonu itibariyle, Türkiye'nin 45 ilinde bulunan toplam aktif üyesi ve 17,5 milyar dolar ihracatı ile OİB, ülke ihracatının lokomotifi durumundaki otomotiv endüstrisinin ihracattaki tek temsilcisidir. Türkiye'de ihracat yapan bütün otomotiv ana ve yan sanayi şirketleri otomotiv ihracatçılarının koordinatör birliği olan OİB'in üyesidir.

4 TİM KİMDİR? Türkiye İhracatçılar Meclisi, bölgesel ve sektörel bazda faaliyet gösteren 60 İhracatçı Birliğini, 26 ihracatçı sektörü, ihracatçılara ve İhracatçı Birlikleri'ne hizmet veren 13 Genel Sekreterliği ulusal ve uluslararası düzeyde temsil etmektedir.

5

6 Türkiye Otomotiv Sektöründe 4. Geleneksel Komponent Tasarım Yarışması Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OIB) tarafından, T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği ve Türkiye Ihracatçılar Meclisi koordinatörlüğü ile 28 Mayıs 2015 tarihinde Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecektir. "Türkiye Otomotiv Sektöründe 4. Geleneksel Komponent Tasarım Yarışması 18 yaş üstü TC vatandaşları ile ilgili dallarda eğitim alan öğrencileri içine alan geniş bir kitlenin yaratıcı fikirlerini ortaya koyabileceği, bir etkinliktir.

7 İlki 2012 yılında düzenlenen Otomotiv Tasarım Yarışması, tasarım tutkunlarına kendi hayallerindeki tasarımları hayata geçirme keyfini yaşatıyor. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından, otomotiv sektöründe yenilikçi ürünlerin geliştirilmesi ve tasarım etkinliklerinin yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen bu yarışmayla, otomotiv sektörü ve otomotiv kullanıcıları için inovatif tasarımların desteklenmesi amaçlanıyor. Komponent Tasarım Yarışması", üniversitelerin ilgili fakültelerinde okuyan lisans öğrencilerinin yarıştığı öğrenci katılımının yanı sıra, değerli bir fikri olan herkese serbest katılımda yarışma imkânı sunuyor. Son başvuru tarihi 3 Nisan 2015 olan "Komponent Tasarım Yarışması", Öğrenci Amatör Katılım, Üniversite Kurum Katılım,ve Profesyonel olmak üzere 3 kategoride katılım imkanı sunuyor.

8 4. Geleneksel Komponent Tasarım Yarışması'nda her kategori için ayrı değerlendirme yapılıyor ve her kategoriden ilk 3'e girenler ödüllendiriliyor. Yarışmada, 1.'ler 6.000, 2.'ler 4.000, 3.'ler Türk Lirası ile ödüllendirilecek. Komponent Tasarım Yarışması'nda dereceye giren tasarımcılardan, T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın uygun gördükleri, Bakanlık desteğiyle 2 yıl süresince yurtdışı eğitimi kazanıyor. Ayrıca Komponent Tasarım Yarışması nda dereceye giren tüm tasarımcılara İTÜ Çekirdek Girişimcilik Ekosistemi ne giriş hakkı verilecektir.

9 Yarışma başvuruları online olarak internet üzerinden yapılacaktır. Projelerin sahipleri, başvuru sırasında, taahhütnamede belirtilen (Şartname maddelerinde açıklamaları yapılan sunum paftaları (CD ye yüklenmiş olarak), İmzalı Taahhütname & Başvuru Formu, Son mezun olduğu kuruma ait diploma ya da halen öğrenci ise belgesi,fotoğraflı özgeçmiş, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi) ve ayrıca bu şartname metnini word sayfasına indirip yazıcı çıktısını alarak ve her sayfanın alt kısmı proje sahibi/sahipleri tarafından ıslak imza ile imzalı olarak elden veya posta/kargo ile Yarışma Sekretarya adresine göndermeleri gerekmektedir. OİB gerekli olabilecek diğer belge ve bilgileri isteyebilir. 6.A 1. Adım ( Online Kayıt) : Yarışma katılımcıları, web sitesine e- mail adresleriyle üye olarak sistemde yer alan yarışma başvuru formunu dolduracaklardır. Kişi web sayfasına tasarımlarını elektronik ortamda yükleyecektir. Sisteme adresi ve şifre ile giriş yapabilecektir. Online başvuruyu süresi içinde yapmayanların eserleri yarışmaya kabul edilmeyecektir. Online başvuruyu süresi içinde yapmakla birlikte gerekli evrakları Yarışma Sekretarya adresine göndermeyenlerin ödül kazanmaları durumunda proje sahibinin katılım şartlarını sağlayıp sağlamadığının kontrolü neticesinde ödülün verilmesinin uygunluğu kararı OİB e aittir. Ödül kazanan proje sahibi gerekli evrakları göndermez ise ödüle ilişkin ödeme yapılmayacaktır.

10 Online Sistem Başvurusunda istenen bilgiler: T.C. Kimlik No Telefon No Üniversite Adı, Fakülte Adı, Bölüm Adı, (Öğrenci katılımında doldurulacaktır. Ekip katılımlarında her bir kişi için doldurulması zorunludur. Ekip, ekip lideri ile birlikte maksimum 5 kişiden oluşabilir.) Meslek adı (Amatör katılımda doldurulacaktır) Üniversite Adı, Fakülte Adı, Bölüm Adı (Üniversite/Kurum katılımında doldurulacaktır. Ekip katılımlarında her bir kişi için doldurulması zorunludur. Ekip, ekip lideri ile birlikte maksimum 5 kişiden oluşabilir) Firma Adı (Profesyonel katılımda doldurulacaktır) Proje Görselleri ve Açıklama Proje Raporları (Türkçe ve İngilizce olmak zorundadır) Nüfus cüzdanı (Sisteme yüklenmek zorundadır) Taahhütname (Sisteme yüklenmek zorundadır) Önemli Not: Yüklenen tüm projelerin, sisteme jpeg. formatında proje ismi verilerek upload edilmesi gerekmektedir. Projelerin üzerinde hiçbir şekilde proje sahibi/sahiplerinin Ad-Soyad bilgisi ya da şirket unvanları yer almamalıdır. Proje sahibi/sahiplerinin Ad-Soyad bilgisi ya da şirket unvanları yer alan projeler değerlendirme dışında tutulacaktır.

11 Proje Görselleri ve Açıklama: Projenin, en fazla 4 adet sunum paftasında anlatılması gerekmektedir. Paftalar jpg formatında minimum 1366x768 piksel / 72 (piksel/inç) - maksimum 1920x1080 piksel / 72 (piksel/inç) çözünürlükte olmalıdır. Proje Raporları: Proje yükleme formundaki Proje Raporları alanına Türkçe ve İngilizce yazılmalıdır. Türkçenin yanında İngilizcesi olmayan projeler değerlendirme dışında tutulacaktır. Açıklamalar: Çizimlerin sol üst kısmında OİB Türkiye Otomotiv Sektöründe 4. Komponent Tasarım Yarışması ibaresine yer verilmesi gerekmektedir. Teslim edilecek malzemelerin üzerinde sistem tarafından otomatik olarak atanacak olan numara ile ürün ve katılım kategorisi ve katılım biçimi dışında yarışmacının kimliğini belirtecek bir ibare veya işaret bulunmamalıdır.

12 Öğrenci Ergonomi DOMİNUS (METE İÇENLER) CARTAG (ÇAĞRI BOSTANCI) COLOUR GLASS (OĞUZHAN ÇELEBİOĞLU) ÖDÜLE LAYIK ESER BULUNAMADI Emniyet SALVA DOG (GÜLÇİN BAYRAMOĞLU) SUN BLOCKER (TUĞKAN KURTULUŞ) SAFE BEAT (EFE SÜREKLİ) ÖDÜLE LAYIK ESER BULUNAMADI Mekanik GÖZ KULAK UYARI ( FİLİZ ÇAKAR) ÖN CAM AKILLI TRAFİK LAMBASI (BATUHAN YILDIRIM) Hibrid Elektrikli Araçlar İçin DSP Kontrollü DC/DC Boost Konvertör Tasarımı (ERAY TUNABOYU) ELASTİK MOTOR KAPUTU (ALKIM AYDIN) Enerji ISI KAZANIMLI TAŞIMA KABI (YALÇIN CAN) USE (BİLAL BABADAĞI) TAŞITLARDA SÜSPANSİYON (EMRE KILINÇ) ÖDÜLE LAYIK ESER BULUNAMADI Serbest Ergonomi GUİDE (AHMET BURAK AKTAŞ) AİR PUFF (ENDER OYMAN) ERGO FEET (UFUK BİRCAN ÖZKAN) ÖDÜLE LAYIK ESER BULUNAMADI Emniyet ESP İÇİN LASTİK BASINCI (HAKAN KÖYLÜ AKILLI KAPI (MUHAMMET EMİN COŞKUN) ÖDÜLE LAYIK ESER BULUNAMADI ÖDÜLE LAYIK ESER BULUNAMADI Mekanik FONKSİYONEL KAPI (MURAT ORAL) KANTARCI (MUZAFFER KOÇER) HİDROLİK KAVRAMA (AHMET ÇAYLAK) ÖDÜLE LAYIK ESER BULUNAMADI Y. Enerji ECOLOGİCAL (HASAN KÖTEN) ÖDÜLE LAYIK ESER BULUNAMADI ÖDÜLE LAYIK ESER BULUNAMADI İÇTEN YANMALI MANYETİK MOTOR (CUMHUR KÖSEOĞLU)

13

14 4. Geleneksel Ar-Ge Proje Pazarı Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından, T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğü ile 28 Mayıs 2015 tarihinde arasında Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. "Türkiye Otomotiv Sektöründe 4. Geleneksel Ar-Ge Proje Pazarı " sektörde çalışan profesyoneller, araştırmacılar, akademisyenler ile ilgili dallarda eğitim alan yüksek lisans ve doktora öğrencilerini içine alan bir etkinliktir.

15 4. Geleneksel Otomotiv Ar-Ge Proje Pazarı, Profesyoneller ile Sanayicileri Bir Araya Getiriyor. İlki 2012 yılında düzenlenen etkinliğin diğer bir ayağı olan "Ar-Ge Proje Pazarı" ile profesyoneller ve sanayiciler bir araya getiriliyor. Akademik ve bilimsel araştırma faaliyeti yürüten üniversite, araştırma merkezi ve firmalar, sanayiciler ile profesyonel olarak bu isle ilgilenen herkesin projelerinin sanayiye kazandırılması amacıyla düzenlenen etkinlikte, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda belirlenerek yapılması istenen Ar-Ge projeleri, kategori ayrımı olmaksızın ele alınıyor. Son başvuru tarihi ise 3 Nisan 2015 tir.

16 4.Geleneksel Otomotiv AR-GE Proje Pazarı nda ise, ilk 3 e girenlerden , , 3. ise Türk Lirası ödüle hak kazanırken, Jüri tarafından değer görülen 2 proje sahibi er Türk Lirası para ödülünün sahibi olacak. Ayrıca Otomotiv Ar-Ge Proje Pazarı nda dereceye giren tüm tasarımcılara İTÜ Çekirdek Girişimcilik Ekosistemi ne giriş hakkı verilecektir.

17 Başvurular online olarak internet üzerinden yapılacaktır. Etkinlik gününde 60 puan ve üstü alan projeler sergilenecek olup; sergilenecek Proje sayısı OİB tarafından tespit edilecektir. Seçilen projelerin sahipleri, proje görsellerinin yüksek çözünürlüklü baskıya uygun formatta versiyonlarını ve gerekli görülebilecek diğer dokümanları yarışma sekretaryasına cd içerisinde teslim etmekle yükümlüdür. Son Başvuru ve Proje: Otomotiv sektörü ile ilgili projelerin amaç, kapsam, süre, bütçe, varsa özel şartları ekteki Proje Özet Yazım Kılavuzu ndaki esaslar çerçevesinde maksimum 500 kelime ile Türkçe ve İngilizce proje başvuru formuna yazılmalıdır.(türkçe ve İngilizce yazılması zorunludur) Bu özetleri etkinlik günü dağıtılmak üzere bir kitap olarak basılacaktır. Bu nedenle proje önerilerinizin en geç 03 Nisan 2015 günü mesai saati sonuna kadar adresine upload edilmesi gerekmektedir. Poster: Poster sunumlarınız ise Birliğimizce (50 cm x 70 cm) ebatlarında dikey olarak bastırılıp etkinlik günü öncesinde fuaye alanına yerleştirilecektir. Projenin en fazla 4 adet sunum paftasında anlatılması gerekmektedir. Paftalar jpg formatında minimum 1366x768 piksel / 72 (piksel/inç) - maksimum 1920x1080 piksel / 72 (piksel/inç) çözünürlükte olmalıdır. Proje Sözlü Sunum: Proje fikirleri, iki gün boyunca etkinliğin gerçekleştirileceği yerdeki fuaye alanında kalacaktır. Gelen ilgililere talepleri halinde kısa sunumlar yapılması mümkün olacaktır. Proje önerileri bilahare bir kitapçıkta toplanıp, gerek etkinlik gününde gerekse bitiminde irtibat kurulabilmesi için sektöre dağıtılacaktır. Değerlendirme Kurulu tarafından başarılı bulunan proje önerileri sahiplerinden sözlü sunum yapmak isteyen katılımcılar için maksimum 10 dakika ve 5-6 slaytlık bir sunum imkânı sağlanacaktır. Başarılı bulunan ve sözlü sunum yapmak isteyen katılımcılar, program basımına yetişmesi açısından PowerPoint sunumlarını CD ye kaydederek 03 Nisan 2015 günü mesai saati bitimine kadar yarışma sekretaryasına göndermelidir.

18 1 BİR DARBE SÖNÜMLEYİCİ PARÇASINDA DARBE EMİLİMİNİN KANALLAR İLE TETİKLENMESİ GÖKHAN TEKİN 2 MR AMORTİSÖR ENTEGRASYONLU ANTİ BLOKAJ FREN SİSTEMİ HAKAN KÖYLÜ 3 Otomotiv Sektörü İçin Mikro ve Nano Dokusuz Yüzey Teknolojisi ile Çok Katmanlı Gürültü Emici Tekstil Yüzeyi Geliştirilmesi ÇAĞLAR SİVRİ ÖZEL ÖDÜL ÇİFT YAKITLI GAZ ENJEKTÖR DİZAYNI VE İMALATI PROJESİ BİLGE ÇEPER

19

Otomotiv endüstrisinde geleceğin fikirleri, tasarımları ve projeleri her yıl yarışıyor.

Otomotiv endüstrisinde geleceğin fikirleri, tasarımları ve projeleri her yıl yarışıyor. Otomotiv endüstrisinde geleceğin fikirleri, tasarımları ve projeleri her yıl yarışıyor. "Türkiye Otomotiv Sektöründe 3. Ar-Ge Proje Pazarı ve 3. Komponent Tasarım Yarışması T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği

Detaylı

Örnek olarak, sürücü ve yayaların güvenliği için tasarlanabilecek parçalar, batarya ve piller, araçtaki tüm mekanik aksam vb. düşünülebi lir.

Örnek olarak, sürücü ve yayaların güvenliği için tasarlanabilecek parçalar, batarya ve piller, araçtaki tüm mekanik aksam vb. düşünülebi lir. TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE 5.KOMPONENT TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN ADI VE TÜRÜ: TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE 5.KOMPONENT TASARIM YARIŞMASI 2.YARIŞMANIN KONUSU: Bu yarışma otomotiv endüstrisinin

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE AR-GE PROJE PAZARI VE TASARIM YARIŞMASI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE TASARIM YARIŞMASI

TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE AR-GE PROJE PAZARI VE TASARIM YARIŞMASI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE TASARIM YARIŞMASI TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE AR-GE PROJE PAZARI VE TASARIM YARIŞMASI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. A-Yarışmanın Adı ve Türü: TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE TASARIM YARIŞMASI 2. B - Yarışmanın Konusu: Bu

Detaylı

OTOMOTİV YAN SANAYİ SEKTÖRÜNDE TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

OTOMOTİV YAN SANAYİ SEKTÖRÜNDE TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN ADI VE TÜRÜ: OTOMOTİV YAN SANAYİ SEKTÖRÜNDE TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ OTOMOTİV YAN SANAYİ SEKTÖRÜNDE TASARIM YARIŞMASI 2.YARIŞMANIN KONUSU: Bu yarışma otomotiv endüstrisinin gereksinimlerine

Detaylı

OTOMOTİV YAN SANAYİ SEKTÖRÜNDE TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

OTOMOTİV YAN SANAYİ SEKTÖRÜNDE TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN ADI VE TÜRÜ: OTOMOTİV YAN SANAYİ SEKTÖRÜNDE TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ OTOMOTİV YAN SANAYİ SEKTÖRÜNDE TASARIM YARIŞMASI 2.YARIŞMANIN KONUSU: Bu yarışma otomotiv endüstrisinin gereksinimlerine

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE 6.KOMPONENT TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE 6.KOMPONENT TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE 6.KOMPONENT TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN ADI VE TÜRÜ: TÜRKİYE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE 6. KOMPONENT TASARIM YARIŞMASI 2. YARIŞMANIN KONUSU: Bu yarışma otomotiv endüstrisinin

Detaylı

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI

W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI W ISTANBUL GENÇ TASARIMCI YARIŞMASI KURGU Yeni tasarlanan W Istanbul W Lounge ta kullanılacak eşyaların tasarımını genç tasarımcılara emanet eden W Istanbul, Türkiye de eğitim alan tasarım öğrencilerini

Detaylı

PHILIPS GELECEĞİN TELEVİZYONU TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

PHILIPS GELECEĞİN TELEVİZYONU TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ PHILIPS GELECEĞİN TELEVİZYONU TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMA HAKKINDA 1928 yılından bu yana televizyon sektöründe olan televizyon dünyasının lideri Philips, sıra dışı yenilikleri ve üstün teknolojisiyle

Detaylı

İnovasyon Yarışması Şartnamesi

İnovasyon Yarışması Şartnamesi İnovasyon Yarışması Şartnamesi (TİM, İOSB ve BAŞAKŞEHİR İNOVASYON ve TEKNOLOJİ MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE) 1- ORGANİZASYON İnovasyon Yarışması; * Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) * Başakşehir Belediyesi *Başakşehir

Detaylı

Özyeğin Üniversitesi Genç Endüstriyel Tasarımcıları Teşvik Yarışması Şartnamesi

Özyeğin Üniversitesi Genç Endüstriyel Tasarımcıları Teşvik Yarışması Şartnamesi 1- Amaç Özyeğin Üniversitesi Genç Endüstriyel Tasarımcıları Teşvik Yarışması Şartnamesi Ülkemizde endüstriyel tasarım etkinliklerinin yaygınlaştırılması ve özendirilmesi, sektörlerin tasarıma dayalı yenilik

Detaylı

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15. Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15 Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bu özet Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bilim Şenliği 15 Proje Yarışması na katılacak öğrencilere ve mucitlere yardımcı

Detaylı

Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Mayıs-Ekim 2014. Şartnamesi

Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Mayıs-Ekim 2014. Şartnamesi Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Mayıs-Ekim 2014 Şartnamesi 1. AMAÇ Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yanşmasının dördüncüsü Bilintur A.Ş. şemsiyesi altındaki Bilkent Kültür

Detaylı

Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Nisan-Ağustos 2015. Şartnamesi

Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Nisan-Ağustos 2015. Şartnamesi Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması Nisan-Ağustos 2015 Şartnamesi 1. AMAÇ Kültür Ürünleri Tasarım Yarışmasının beşincisi Bilintur A.Ş. şemsiyesi altındaki Bilkent Kültür Girişimi (BKG)

Detaylı

İDMİB AYAKKABI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ADI SOYADI :... DOSYA NO :...

İDMİB AYAKKABI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ADI SOYADI :... DOSYA NO :... İDMİB AYAKKABI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2011 ADI SOYADI :... DOSYA NO :... İSTANBUL DERİ ve DERİ MAMÜLLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN AYAKKABI TASARIM YARIŞMASI KENDİNİZE ÖZGÜ TASARIMLARI

Detaylı

Proje Başvuru Kılavuzu

Proje Başvuru Kılavuzu Proje Başvuru Kılavuzu Gıda Ar-Ge Proje Pazarı Nedir? Ege İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde 2012 yılından bu yana düzenlenen Gıda Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği; potansiyel Ar-Ge işbirlikleri yaratılması

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 2013 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN HEDEFLERİ 3. YARIŞMANIN KONUSU 4. YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI ve ESASLARI 5.

Detaylı

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME

İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME 2016-2017 İTÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ 3. AR-GE FİKİRLERİ YARIŞMASI ŞARTNAME YARIŞMANIN AMACI VE KONUSU: İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasının temel amacı Türkiye de eğitim gören tüm gıda mühendisliği lisans

Detaylı

ILDC-ULUSLARARASI ASANSÖR TASARIM YARIŞMASI. ASANSÖRLERDE IŞIKLANDIRMA VE AYDINLATMA Konulu Tasarım Yarışması Şartnamesi

ILDC-ULUSLARARASI ASANSÖR TASARIM YARIŞMASI. ASANSÖRLERDE IŞIKLANDIRMA VE AYDINLATMA Konulu Tasarım Yarışması Şartnamesi ILDC-ULUSLARARASI ASANSÖR TASARIM YARIŞMASI ASANSÖRLERDE IŞIKLANDIRMA VE AYDINLATMA Konulu Tasarım Yarışması Şartnamesi 1- AMAÇ Asansör sektöründe katma değeri yüksek ürünlerin geliştirilmesi ve endüstriyel

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSAL KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞEFİK DİZDAR MÜZİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI Türkiye de ilklerin üniversitesi olan Karabük Üniversitesi tarafından 3. Ulusal Karabük

Detaylı

ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME

ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME ZEKİ YURTBAY TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME Yarışmanın Amacı Seramik sektörü alanında tasarımın önemini vurgulamak Genç tasarımcıları desteklemek ve seramik sektörüne teşvik edip, başarılı tasarımları ödüllendirmektir.

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİLERİ YENİLİKÇİ PROJELER YARIŞMASI PLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİLERİ YENİLİKÇİ PROJELER YARIŞMASI PLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİLERİ YENİLİKÇİ PROJELER YARIŞMASI PLANI 2015 İÇİNDEKİLER A) ORGANİZASYON B) YARIŞMANIN KONUSU C) YARIŞMANIN AMACI D) BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME

Detaylı

AR-GE PROJE PAZARI YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI VE YAZIM KILAVUZU

AR-GE PROJE PAZARI YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI VE YAZIM KILAVUZU AR-GE PROJE PAZARI YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI VE YAZIM KILAVUZU 1. Projenin Niteliği: Proje pazarı yarışması; ihracatta katma değerin artırılması, yeni teknoloji ve metotların üretim süreçlerine kazandırılması,

Detaylı

TEKSTİL VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNDE UTİB TÜRKİYE X. ULUSLARARASI AR-GE PROJE PAZARI YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI

TEKSTİL VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNDE UTİB TÜRKİYE X. ULUSLARARASI AR-GE PROJE PAZARI YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI TEKSTİL VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNDE UTİB TÜRKİYE X. ULUSLARARASI AR-GE PROJE PAZARI YARIŞMASI KATILIM KOŞULLARI Proje Pazarı Etkinliğinin Amacı: Proje pazarı yarışması; ihracatta katma değerin artırılması,

Detaylı

7. SCİENCE EXPO 2018 Geleceğin Teknolojileri Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi BURSA BİLİM ŞENLİĞİ SCIENCE EXPO YA DÖNÜŞÜYOR

7. SCİENCE EXPO 2018 Geleceğin Teknolojileri Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi BURSA BİLİM ŞENLİĞİ SCIENCE EXPO YA DÖNÜŞÜYOR 7. SCİENCE EXPO 2018 Geleceğin Teknolojileri Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi BURSA BİLİM ŞENLİĞİ SCIENCE EXPO YA DÖNÜŞÜYOR Bu özet Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi 7. Science Expo 18 Proje Yarışması

Detaylı

INTERA İÇ MEKAN ÖDÜLLERİ 2010. Şartname

INTERA İÇ MEKAN ÖDÜLLERİ 2010. Şartname INTERA İÇ MEKAN ÖDÜLLERİ 2010 Şartname Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen INTERA İç Mekan Ödülleri nin amacı,türkiye nin iç mekan tasarımı konusunda nitelikli işlere imza atan mimar, iç mimar

Detaylı

HALI Adı Soyadı :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU TK B. Dosya No :...

HALI Adı Soyadı :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU TK B. Dosya No :... TK B HALI Adı Soyadı :... Dosya No :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ÇOBANÇEŞME MEVKİİ SANAYİ CAD. DIŞ TİCARET KOMPLEKSİ YENİBOSNA

Detaylı

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2017 ŞARTMANESİ

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2017 ŞARTMANESİ KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2017 ŞARTMANESİ Bu sene 25.si düzenlenecek KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması, moda tasarımı alanında yükselmek isteyen genç yeteneklerle buluşmaya devam ediyor.

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

TEMA KATEGORİ YARIŞMANIN AMACI

TEMA KATEGORİ YARIŞMANIN AMACI TEMA Yarışmamızın teması olarak belirlenmiştir. Yarışmacılardan, Antalya ve yöresinin sahip olduğu tarihsel tüm zenginliklerin, el sanatlarının ve kültür birikimini özgün yorumlar ile mücevher ve takıya

Detaylı

4. 4. AD- SOYAD: DOSYA NO:

4. 4. AD- SOYAD: DOSYA NO: 4. 4. AD- SOYAD: DOSYA NO: 2015 DETAY DERİ ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI AMAÇ? İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB), Türk deri sektörünün yaratıcı gücünün yükselmesi, özgün tasarımlarını

Detaylı

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ

KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ KOZA GENÇ MODA TASARIMCILARI YARIŞMASI 2016 YILI ŞARTNAMESİ Geleneksel İHKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması KOZA, genç yeteneklerini arıyor. Bu sene 24.sü düzenlenecek KOZA Genç Moda Tasarımcıları Yarışması,

Detaylı

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bursa Bilim Şenliği 2016 Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bursa Bilim Şenliği 2016 Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bursa Bilim Şenliği 2016 Proje Yarışma Kitapçığı ve Şartnamesi Bu özet Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Bursa Bilim Şenliği 16 Proje Yarışması na katılacak öğrencilere

Detaylı

Telefon: 0212 465 69 17 / 18

Telefon: 0212 465 69 17 / 18 7. ULUSAL EV MOBİLYALARI TASARIM YARIŞMASI ENGELLİLER/ÖZÜRLÜLER İÇİN EV MOBİLYASI KATEGORİSİ Yarışmanın Amacı: ŞARTNAME Engellilere / Özürlülere yönelik ev mobilyaları alanında gelecek vizyonunun geliştirilmesine

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2013 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014

KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014 KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014 YARIŞMANIN AMACI Geleceğin endüstri ürünleri tasarımcıları, iç mimar ve mimarlarına KOÇTAŞ ve Koçtaş ürünlerinin tanıtılması, KOÇTAŞ ürünleri

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi YARIŞMA ŞARTNAMESİ www.facebook.com/hayaledingerceklestirelimyarismasi www.twitter.com/hegyarismasi Hayal Edin, Gerçekleştirelim Yarışması Nedir? Türkiye genelinde tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği

Detaylı

HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM!

HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM! 2016 HAYAL EDİN, GERÇEKLEŞTİRELİM! ÖDÜLLER Büyük Ödül : 10.000 TL veya Yurtdışı Eğitim Programı! Kategori birincilik ödülü : 5.000 TL Kategori ikincilik ödülü : 3.000 TL Kategori üçüncülük ödülü: 1.000

Detaylı

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA İNOVATİF VE SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM EVİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME 2017

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA İNOVATİF VE SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM EVİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME 2017 BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA İNOVATİF VE SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM EVİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME 2017 ORGANİZASYON Skak hayvanlarına invatif ve sürdürülebilir yaşam evi tasarım yarışması sırası ile;

Detaylı

5.PeyzajMimarlığıBölümüÖğrencileri BitirmeProjesiÖdülleri

5.PeyzajMimarlığıBölümüÖğrencileri BitirmeProjesiÖdülleri 5.PeyzajMimarlığıBölümüÖğrencileri BitirmeProjesiÖdülleri -2016- TMMOB Peyzaj Mimarları Odası (PMO) Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) 1. DÜZENLEYEN Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri

Detaylı

2015 GENÇ FOTOĞRAFÇILAR ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU

2015 GENÇ FOTOĞRAFÇILAR ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU 2015 GENÇ FOTOĞRAFÇILAR ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU Program Bilgisi: Genç Fotoğrafçılar Ödülü, Türkiye'de Fotoğraf veya Görsel Sanatlar dallarında lisans eğitimi gören öğrencileri teşvik etmek ve desteklemek amacı

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: İnsan olmak İster kendisini modern olarak ister postmodern olarak nitelendirelim, sıklıkla insanlığımızı sorguladığımız bir çağdan

Detaylı

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1 İZMİR HEDİYELİKLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ORGANİZASYON Spina Bifida nın önlenmesi ve bu konuda toplumda farkındalık yaratılması amacıyla Türkiye Spina Bifida Derneği yararına İzmir Alaybey Lions

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2011 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

Türkiye doğal taş endüstrisinin tasarım kalitesini ve çağdaş Türkiye tasarımını simgeleyen ürün kimliğini desteklemek,

Türkiye doğal taş endüstrisinin tasarım kalitesini ve çağdaş Türkiye tasarımını simgeleyen ürün kimliğini desteklemek, 1. YARIŞMANIN AMACI İstanbul Maden İhracatçıları Birliği tarafından Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği ile düzenlenen 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması nın amacı; Türkiye

Detaylı

AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ AB ÜRÜN TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu Avrupa Birliği gençlik sloganı olan Bizim Avrupamız, Bizim Geleceğimiz konusunda promosyon ürünü tasarımı yapılması. Türü Promosyon ürün tasarımı yarışması Amacı

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN TASARIMI Yarışması ŞARTNAME Yarışmanın Adı Liseler Arası III. DÜNYAYI KURTARAN SÜPER KAHRAMAN

Detaylı

2017 DETAY DERİ ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME

2017 DETAY DERİ ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME 2017 DETAY DERİ ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME I. AMAÇ İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB), Türk deri konfeksiyon, deri saraciye sektörünün yaratıcı gücünün yükselmesi, özgün

Detaylı

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ. 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları T.C ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015 Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları Uygulama Esasları A- BAŞVURU ŞARTLARI 1. Güzel Sanatlar Fakültesi Bölümleri İki farklı grup olarak

Detaylı

5.DOĞAL TAŞ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

5.DOĞAL TAŞ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI 5.DOĞAL TAŞ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İstanbul Maden İhracatçıları Birliği tarafından Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği ile düzenlenen 5. Doğal Taş

Detaylı

ĠMMĠB ENDÜSTRĠYEL TASARIM YARIġMALARI 2010 ġartnamesġ

ĠMMĠB ENDÜSTRĠYEL TASARIM YARIġMALARI 2010 ġartnamesġ 1- AMAÇ ĠMMĠB ENDÜSTRĠYEL TASARIM YARIġMALARI 2010 ġartnamesġ Ülkemiz metal, plastik ürünler ve elektrik-elektronik küçük ev aletleri sektörlerinde katma değeri yüksek ürünlerin geliģtirilmesinde, endüstriyel

Detaylı

Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri Sponsorluk Dosyası.

Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri Sponsorluk Dosyası. Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri 2019 Sponsorluk Dosyası www.doktorclubawards.com 2 Doktorclub Awards 'Türkiye nin Sağlık Ödülleri o Doktorclub Awards, ülkemizde sağlık sektörü profesyonelleri

Detaylı

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: Hediyem İstanbul Ahşap Oyuncak Tasarım Yarışması Yarışmanın Konusu: İSTKA Hediyem İstanbul Tasarım ve Modelleme Atölyesi

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Amasya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünün aşağıda belirtilen programlarına öğrenci alımı yapılacaktır.

Detaylı

HALI Adı Soyadı :... ÖĞRENCİ KATEGORİSİ BA ŞVUR U F ORM U TK B. Dosya No :...

HALI Adı Soyadı :... ÖĞRENCİ KATEGORİSİ BA ŞVUR U F ORM U TK B. Dosya No :... TK B HALI Adı Soyadı :... Dosya No :... ÖĞRENCİ KATEGORİSİ BA ŞVUR U F ORM U İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ÇOBANÇEŞME MEVKİİ SANAYİ CAD. DIŞ TİCARET KOMPLEKSİ

Detaylı

ProCE Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Yarışması Kural Dosyası

ProCE Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Yarışması Kural Dosyası ProCE 2016 Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Yarışması Kural Dosyası BÜYAP PROCE 2016 Kural Dosyası İçerik 1.Yarışmanın konusu... 2 2.Yarışmanın amacı... 2 3.Seminerler... 3 4.Yarışma Kuralları... 3 5.Fonlama...

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI Sınıf Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı (Uzaktan Öğretim) UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler

Detaylı

"İş Sağlığı ve Güvenliği Kısa Film Yarışması" Katılım Koşulları. A) YARIŞMANIN KONUSU ve AMAÇ

İş Sağlığı ve Güvenliği Kısa Film Yarışması Katılım Koşulları. A) YARIŞMANIN KONUSU ve AMAÇ "İş Sağlığı ve Güvenliği Kısa Film Yarışması" Katılım Koşulları A) YARIŞMANIN KONUSU ve AMAÇ Sağlıklı ve güvenli ortamda çalışma hakkı en temel insani haklardan biridir. İş sağlığı ve güvenliğinde temel

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

ŞIRKET DÜZEYINDE. SOSYAL DiYALOG EN İYI UYGULAMA YARIŞMASI ÇALIŞMA HAYATINDA SOSYAL DİYALOĞUN GELİŞTİRİLMESİ PROJESI. Ödülle.

ŞIRKET DÜZEYINDE. SOSYAL DiYALOG EN İYI UYGULAMA YARIŞMASI ÇALIŞMA HAYATINDA SOSYAL DİYALOĞUN GELİŞTİRİLMESİ PROJESI. Ödülle. Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. ÇALIŞMA HAYATINDA SOSYAL DİYALOĞUN GELİŞTİRİLMESİ PROJESI ŞIRKET DÜZEYINDE SOSYAL DiYALOG EN İYI UYGULAMA YARIŞMASI Son Ba

Detaylı

MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2018 JTR MÜCEVHER TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Konu: Altından ve/veya değerli taşlardan mamül mücevher tasarımı.

MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2018 JTR MÜCEVHER TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Konu: Altından ve/veya değerli taşlardan mamül mücevher tasarımı. MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2018 JTR MÜCEVHER TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1- YARIŞMANIN KONUSU VE KATEGORİLER : Konu: Altından ve/veya değerli taşlardan mamül mücevher tasarımı. Tema: Haremin İhtişamı

Detaylı

TÜBİTAK TÜBİTAK GİRİŞİMCİLİK PROGRAMLARI

TÜBİTAK TÜBİTAK GİRİŞİMCİLİK PROGRAMLARI GİRİŞİMCİLİK PROGRAMLARI - BİDEB 2238 Üniversite Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması Programın Amacı: Girişimcilik Farkındalığını Artırmak Üniversite düzeyinde öğrenciler arasındaki girişimcilik farkındalığını

Detaylı

3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ 3D DİJİTAL TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ Yarışmanın içeriği, yarışma partnerinin belirleyeceği güncel sorun / ihtiyaçlarına 3D dijital tasarım yaparak çözüm üretilmesidir. Yarışmaya katılım ücretsizdir. İ.B.B.,

Detaylı

2019 DETAY DERİ ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME

2019 DETAY DERİ ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME 2019 DETAY DERİ ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAME I. AMAÇ İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB), Türk Deri Konfeksiyon ve Deri Saraciye sektörlerinin yaratıcı gücünün yükselmesi,

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 14 fotoğraf yarışmasının konusu Hayata Dair olarak

Detaylı

ŞİRKET DÜZEYİNDE SOSYAL DİYALOG

ŞİRKET DÜZEYİNDE SOSYAL DİYALOG . ÇALIŞMA HAYATINDA SOSYAL DİYALOĞUN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ ŞİRKET DÜZEYİNDE SOSYAL DİYALOG EN İYİ UYGULAMA YARIŞMASI Başvuru ve detaylı bilgi için: www.sosyaldiyalog.org ve www.csgb.gov.tr Ödüller: İlk

Detaylı

22.10.2015. Yrd. Doç. Dr. Adnan AKTEPE Doç. Dr. Süleyman ERSÖZ

22.10.2015. Yrd. Doç. Dr. Adnan AKTEPE Doç. Dr. Süleyman ERSÖZ 22.10.2015 Yrd. Doç. Dr. Adnan AKTEPE Doç. Dr. Süleyman ERSÖZ 1) Lisans Öğrencileri Proje Destekleri TÜBİTAK Programları 2209/A (Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Desteği) (30 EKİM 2015)

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİMDE FATİH PROJESİ EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ GELECEĞİN EĞİTİMİNE KATKI ÖDÜLLERİ YÖNERGE YARIŞMANIN KONUSU Eğitimde Teknoloji

Detaylı

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Güçlendirme Geliştirme ve Musiki Derneği EFSA İşbirliği ile Güzelbahçe

Detaylı

Kentsel Islak Hacimlerin Tasarımı Öğrenci Fikir Proje Yarışması

Kentsel Islak Hacimlerin Tasarımı Öğrenci Fikir Proje Yarışması Kentsel Islak Hacimlerin Tasarımı Öğrenci Fikir Proje Yarışması YARIŞMANIN AMACI Mimarlar Odası Kayseri Şubesi nin ve Melikgazi Belediyesi nin ortaklaşa açtığı yarışmanın amacı ; geleceğin profesyonelleri

Detaylı

Afet Sonrası Geçici Barınma Üniteleri Fikir Yarışması Sorular ve Cevaplar

Afet Sonrası Geçici Barınma Üniteleri Fikir Yarışması Sorular ve Cevaplar Afet Sonrası Geçici Barınma Üniteleri Fikir Yarışması Sorular ve Cevaplar 1.Şartnameye göre ekipteki her kişi için kimlik zarfı olacağını anlıyorum. Doğru mudur? Tek bir kimlik zarfı içinde, tüm ekip üyelerinin

Detaylı

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir?

Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Yeter ki Sen Hayal Et Yarışması Nedir? Avukat stajyerlerinin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmelerini,düşünmelerini ve harekete geçmelerini sağlamak,vizyonlarını genişletip motive ederek başarıyı

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf sanatıyla

Detaylı

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri. Bitirme Projesi Yarışması Yarışma Şartname Dosyası

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri. Bitirme Projesi Yarışması Yarışma Şartname Dosyası ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ TUPOB DÖNEM BAŞKANLIĞI TMMOB ŞEHİR PLANCILARI ODASI GENEL MERKEZİ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 2017 Yarışma Şartname

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş

BAŞVURU ve KESİN KAYIT TARİHLERİ Başlama Bitiş T.C ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

AFET SONRASI GEÇİCİ BARINMA ÜNİTELERİ FİKİR YARIŞMASI SORULAR VE CEVAPLAR

AFET SONRASI GEÇİCİ BARINMA ÜNİTELERİ FİKİR YARIŞMASI SORULAR VE CEVAPLAR AFET SONRASI GEÇİCİ BARINMA ÜNİTELERİ FİKİR YARIŞMASI SORULAR VE CEVAPLAR 1. Şartnameye göre ekipteki her kişi için kimlik zarfı olacağını anlıyorum. Doğru mudur? Tek bir kimlik zarfı içinde, tüm ekip

Detaylı

MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ

MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ OCAK 2018 SAYI 15 MÜHENDĠSLĠK VE DOĞA BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ YAYIN KURULU Prof.Dr. Çağrı ERHAN (Rektör) Uluslararası Mühendislik ve MIS konferansı 19-21 Haziran 2018

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU Sevgili Adaylar, Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı lisansüstü programlarda

Detaylı

Coffee Gutta Karton Bardak Ambalaj Tasarımı Öğrenci Yarışması

Coffee Gutta Karton Bardak Ambalaj Tasarımı Öğrenci Yarışması Coffee Gutta Karton Bardak Ambalaj Tasarımı Öğrenci Yarışması 1.Coffee Gutta Hakkında Genel Bilgi 1.1 Tarihçe / Misyonu Coffee Gutta, "Kahvenin Rotası" sloganıyla çıktığı yolda bulunduğu bölgelerde 3.

Detaylı

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri. Bitirme Projesi Yarışması Yarışma Şartname Dosyası

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri. Bitirme Projesi Yarışması Yarışma Şartname Dosyası ERCİYES ÜNİVERSİTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ TUPOB DÖNEM BAŞKANLIĞI TMMOB ŞEHİR PLANCILARI ODASI GENEL MERKEZİ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması 2018 Yarışma Şartname

Detaylı

YARATICILIĞINI ÖZGÜR BIRAK

YARATICILIĞINI ÖZGÜR BIRAK YARATICILIĞINI ÖZGÜR BIRAK 10. İTHİB KUMAŞ TASARIM YARIŞMASI 2015 İTHİB, 2005 yılından bu yana, üretiminin ve dışsatımının en önemli bölümünü oluşturan Türk tekstil sektörünün yaratıcı gücünün yükselmesi,

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNATÖRLÜĞÜ. 3 Ekim 2012

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNATÖRLÜĞÜ. 3 Ekim 2012 TÜBİTAK 2209 DÖNEM -2 BAŞVURU HAZIRLIĞI (SON SINIF LİSANS ÖĞRENCİLERİ) SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNATÖRLÜĞÜ 3 Ekim 2012 Proje? Başlangıcı ve sonu olan, boyutları önceden belirlenmiş bir

Detaylı

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI Sınav Başvuru Süresi 20 OCAK 2016 29 ŞUBAT 2016 Sınav Tarihi ve Saati OTURUMLAR BAŞLANGIÇ SAATLERİ SINAV TARİHİ 1. SEANS 10.00 06 Mart 2. SEANS 14.00 2016 GRUPLAR ERCİYES

Detaylı

İYİ FİKİR İŞ PROJELERİ VE GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İYİ FİKİR İŞ PROJELERİ VE GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İYİ FİKİR İŞ PROJELERİ VE GİRİŞİMCİLİK YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI IV. Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri kapsamında gerçekleştirilecek olan İyi Fikir İş Projeleri ve Girişimcilik yarışması, girişimci

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bridgetti 17 Köprü Yarışması

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bridgetti 17 Köprü Yarışması MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bridgetti 17 Köprü Yarışması 1. Yarışmanın Vizyonu ve Amacı Bridgetti 17 köprü yarışması, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği

Detaylı

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI 1 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI Gelir İdaresi Başkanlığı olarak mükellef odaklı hizmet anlayışı ile vergi bilincinin arttırılması ve vergide

Detaylı

T Ü B İ T A K 1601 TÜBİTAK YENİLİK VE GİRİŞİMCİLİK ALANLARINDA KAPASİTE ARTIRILMASINA YÖNELİK DESTEK PROGRAMI

T Ü B İ T A K 1601 TÜBİTAK YENİLİK VE GİRİŞİMCİLİK ALANLARINDA KAPASİTE ARTIRILMASINA YÖNELİK DESTEK PROGRAMI T Ü B İ T A K 1601 TÜBİTAK YENİLİK VE GİRİŞİMCİLİK ALANLARINDA KAPASİTE ARTIRILMASINA YÖNELİK DESTEK PROGRAMI ÜNİVERSİTELERDE GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKA PROGRAMI OLUŞTURULMASI VE YÜRÜTÜLMESİ ÇAĞRI DUYURUSU

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

2. Proje Pazarı Katılımcıları: Proje Pazarına akademisyenler, araştırmacılar, sektör profesyonelleri, yüksek lisans

2. Proje Pazarı Katılımcıları: Proje Pazarına akademisyenler, araştırmacılar, sektör profesyonelleri, yüksek lisans PROJE PAZARI YAZIM KILAVUZU VE KATILIM KOŞULLARI 1. Daha önce ülke genelindedüzenlenen AR-GE Proje Pazarları ve benzeri diğer etkinliklerde ödül almış projeler ile OİB tarafından 2012 ve 2013 yılları AR-GE

Detaylı

ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE

ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMASI YARIŞMA KILAVUZU 1. YARIŞMANIN AMACI Özel eğitim ihtiyacı olan bireylere sunulan özel eğitim hizmetlerinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilmiş materyal

Detaylı

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ YARIŞMANIN ADI: Genç Kalemler Öykü Yarışması GİRİŞ Gençlerin kültür ve sanat bilincini, sadece popüler olandan yola çıkarak değil, kendi

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: 2. AMAÇ: KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ KISA (SPOT) METRAJLI FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yol kullanıcılarında trafik bilincinin geliştirilmesine yönelik kısa film hazırlanmasıdır. Hazırlanacak filmlerde

Detaylı

TASARIM YARIŞMASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU VE LETA SANDALYE FİRMASI TARAFINDAN AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR.

TASARIM YARIŞMASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU VE LETA SANDALYE FİRMASI TARAFINDAN AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR. TASARIM YARIŞMASI 1. ULUSAL AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU VE LETA SANDALYE FİRMASI TARAFINDAN AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR. YARIŞMANIN

Detaylı

MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2017 AJUR MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Konu: Altından ve/veya değerli taşlardan mamül mücevher tasarımı.

MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2017 AJUR MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Konu: Altından ve/veya değerli taşlardan mamül mücevher tasarımı. MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2017 AJUR MÜCEVHER TAKI TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1- YARIŞMANIN KONUSU VE KATEGORİLER : Konu: Altından ve/veya değerli taşlardan mamül mücevher tasarımı. Tema: Yeni Ütopya

Detaylı