ÖĞRENME-ÖĞRETME YÖNTEM VE TEKNİKLERİ. gösterip yaptırma, uygulamalı çalışma. Anlatım, soru-cevap, gösterip yaptırma, uygulamalı çalışma.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖĞRENME-ÖĞRETME YÖNTEM VE TEKNİKLERİ. gösterip yaptırma, uygulamalı çalışma. Anlatım, soru-cevap, gösterip yaptırma, uygulamalı çalışma."

Transkript

1 KASIM EKİM EYLÜL AY MODÜL: İNTERNET PROGRAMCILIĞI 1 Web Sunucu, script dili kavramlarını açıklayabilir. PHP dilinin avantajlarını sayabilir. PHP dilinin dezavantajlarını sayabilir. Sunucusu Yazılımının kurulum dosyasını İnternet'ten indirebilir. Sunucusu Yazılımının kurulumunu Sunucusu Yazılımının kurulumunu Sunucusu Yazılımının kurulum ayarlarını açıklayabilir. PHP yazılımının kurulum dosyasını İnternet'ten indirebilir. PHP yazılımının kurulumunu PHP yazılımının kurulumunu PHP yazılımının kurulum ayarlarını açıklayabilir. MySQL yazlımının kurulum dosyalarını İnternet'ten indirebilir. MySQL yazlımının kurulumunu MySQL yazlımının kurulumunu MySQL yazlımının kurulum ayarlarını açıklayabilir. kurulum dosyalarını İnternet'ten indirebilir. kurulumunu 1.PROGRAMLAMAYA GİRİŞ 1.1. PHP Çalışması 1.2. Avantajları ve Dezavantajları 1.. Sunucusunun 1.. Sunucusunun 1.. Sunucusunun 1.. Sunucusunun 1.4. PHP 1.4. PHP 1.4. PHP 1.4. PHP 2. VERİ TABANINA GİRİŞ 2.1. MySQL 2.1. MySQL I. Dönem 1. Yazılı 2.1. MySQL 2.1. MySQL 2.2. PhpMyAdmin 2.2. PhpMyAdmin Anlatım, soru-cevap. GÜN VE LAR İlköğretim Haftası (Eylül ayının. haftası) Demiryolları Haftası (Eylül ayının son haftası) Gaziler Günü (19 Eylül) Öğrenciler Günü (İlköğretim Haftasının son günü) Hayvanları Koruma Günü (4 Ekim) Ahilik Kültürü Haftası (8-12 Ekim) Birleşmiş Milletler Günü (24 Ekim) Cumhuriyet Bayramı: 29 Ekim Perşembe Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Lösemili Çocuklar Haftası (2-8 Organ Bağışı ve Nakli Haftası (-9 Atatürk'ü Anma Günü: 10 Kasım Salı Atatürk Haftası (10-16 Afet Eğitimi Hazırlık Günü (12

2 kurulumunu kurulum ayarlarını açıklayabilir PhpMyAdmin 2.2. PhpMyAdmin GÜN VE LAR Dünya Felsefe Günü (20 Dünya Çocuk Hakları Günü (20 KASIM MODÜL: İNTERNET PROGRAMCILIĞI 2 Değişken kavramını açıklayabilir. Değişkenler tanımlayabilir. Değişken tiplerini sayabilir. Değişken tiplerinin farkını açıklayabilir. 1. DEĞİŞKENLER 1.1. Değişken Tipleri 1.1. Değişken Tipleri Öğretmenler Günü (24 Kurban Bayramı'nın 1. günü: 27 Kasım Cuma Değişkenler ile sabitler arasındaki farkı söyleyebilir Sabitler Sabitler tanımlayabilir Sabitler I. Dönem 2. Yazılı Kurban Bayramı'nın 4. günü: 0 Kasım Pazartesi Dünya AIDS Günü (1 Aralık) Aritmetik operatörleri söyleyebilir ve String operatörleri söyleyebilir ve 1.. Operatörler 1.. Operatörler İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası (10 Aralık gününü içine alan hafta) ARALIK Mantıksal operatörleri söyleyebilir ve if deyimini 1.. Operatörler 2. PROGRAM DENETİMİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası (12-18 Aralık) if else deyimini İç içe if deyimlerini switch deyimini for döngüsünü 2.2. Döngüler Yılbaşı Tatili: 01 Ocak Cuma OCAK while döngüsünü while döngüsünü 2.2. Döngüler 2.2. Döngüler

3 OCAK MODÜL: İNTERNET PROGRAMCILIĞI PHP'de fonksiyon 1. FONKSİYONLAR tanımlayabilir Fonksiyon Tanımlama ve Çağırma PHP'de fonksiyon çağırabilir Geriye Değer Döndüren Geriye değer döndüren Fonksiyonlar fonksiyonları tanımlayabilir ve çağırabilir. PHP'de varsayılan değer Varsayılan Değer Alan Argümanlı alan argümanlı fonksiyonları Fonksiyonlar tanımlayabilir ve çağırabilir. I. Dönem. Yazılı GÜN VE LAR Enerji Tasarrufu Haftası (Ocak ayının 2. haftası) PHP'de global değişkenli fonksiyonlar tanımlayabilir ve çağırabilir. PHP'de statik değişkenli fonksiyonlar tanımlayabilir ve çağırabilir Global Değişkenli Fonksiyonlar Statik (Durağan) Değişkenli Fonksiyonlar ŞUBAT PHP'de getdate() ve date() zaman fonksiyonlarını PHP'de time() ve mktime() zaman fonksiyonlarını PHP'de düz metni e-posta olarak gönrerebilir. PHP'de HTML kodlarıyla işaretlenmiş bir metni e- posta olarak gönderebilir. PHP'de dizi PHP'de bir dizinin eleman sayısını Foreach() fonksiyonu ile öğrenebilir. PHP'de dizileri sıralayabilir. PHP'de ilişkili dizileri sıralayabilir. PHP'de dizilere değişken ekleyebilir Zaman Fonksiyonları getdate() date() time() mktime 1.. Mail Gönderme 1.. Mail Gönderme 2.DİZİLER 2.1. Dizi Oluşturma Foreach() Fonksiyonu 2.2 Dizi Düzenleme Dizileri Sıralama İlişkili Dizileri Sıralama 2.2. Dizilere Değişken Ekleme Sivil Savunma Günü (28 Şubat) Vergi Haftası (Şubat ayının son haftası) Yeşilay Haftası (1Mart gününü içine alan hafta) Girişimcilik Haftası (Mart ayının ilk haftası) MART PHP'de dizileri birleştirebilir. PHP'de bir dizinin ilk elemanını silebilir. PHP'de bir dizinin istediği bölümünden istediği kadar eleman alabilir Dizileri Birleştirme Dizinin İlk Elemanını Silme Diziden Kesit Alma Dünya Kadınlar Günü (8 Mart) Bilim ve Teknoloji Haftası (8-14 Mart) İstiklâl Marşı nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy u Anma Günü (12 Mart)

4 MART MODÜL: İNTERNET PROGRAMCILIĞI 4 Sunucu çevre değişkenlerinin ne amaçla kullanıldığını açıklayabilir. GET metodu kullanarak form POST metoduyla form GET ve POST metotlarının farkını açıklayabilir. Düz metin girişi nesnesini Şifre girişi nesnesini Yazı alanı nesnesini Seçim kutusu nesnesini Seçenek düğmesi nesnesini Komut düğmesi nesnesini Dosya gönderme nesnesini Doldurulması zorunlu form neslerinin içeriğini kontrol ettirebilir. Formlarda girilecek karakteri sınırlandırabilir. Formda girilen e-posta adresinin doğru girilip girilmediğini sorgulattırabilir. 1. FORMLAR 1.1. GET 1.2. POST 1.. INPUT Tipleri Düz Metin Girişi (Plain Text Entry) Şifre Girişi (Password Entry) 1... Yazı Alanı (Text Area) Seçim Kutusu (Select Box) Onay Kutusu (Check Box) Seçenek Düğmesi (Radio Button) Komut Düğmesi (Button) Dosya Gönderme ( File Upload) 1.4. İçerik Kontrolü Isset ( ) Empty ( ) If ( ) Komutu Strlen( ) Fonksiyonu ile Karakter Sayısı Kontrolü Eregi() Fonksiyonu ile Formlarda E- mail Adresi Yazım Kontrolü II. Dönem 1. Yazılı GÜN VE LAR Tüketiciyi Koruma Haftası (15-21 Mart) Şehitler Günü (18 Mart) Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası (21 Mart Nevruz gününü içine alan hafta) Yaşlılar Haftası (18-24 Mart) Orman Haftası (21-26 Mart) Dünya Tiyatrolar Günü (27 Mart) Programlamada nesne kavramını açıklayabilir. Sınıf kavramını açıklayabilir. PHP de sınıf ve nesne tanımlayabilir. Sınıfların örneklerini 2. NESNELER 2.1. Nesne Oluşturma Sınıf ve Nesne Tanımlama Sınıfların Örneklerini Oluşturmak Kütüphaneler Haftası (Mart ayının son pazartesi gününü içine alan hafta) Sınıf niteliklerini Sınıf Niteliklerini Kullanmak PHP'de bir dosyayı okumak için açabilir. PHP'de bir dosyayı yazmak için açabilir PHP de Dosya Oluşturma NİSAN PHP'de bir dosya PHP'de açtığı bir dosyanın içeriğini okutabilir PHP de Dosya Oluşturma 2.2. Nesne Düzenleme PHP de Dosya Okuma Turizm Haftası (15-22 Nisan) PHP'de açtığı bir dosyanın içine yazdırabilir. Okumak veya yazmak amacıyla açılan bir dosyayı PHP'de kapatabilir. PHP'de bir dosyayı sildirebilir PHP de Dosyaya Yazma Dosya Kapatmak Dosya Silmek Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 2 Nisan Cuma Dünya Kitap Günü ve Kütüphaneler Haftası (2 Nisan gününü içine alan hafta)

5 NİSAN PHP'de dosyaya bilgi ekleyebilir. PHP'de bir dosyayı kilitleyebilir. PHP'de dizin Dosyaya Bilgi Eklemek Dosyayı Kilitlemek Nesnelerle Dosya Dizin İşlemleri GÜN VE LAR Emek ve Dayanışma Günü: 01 Mayıs Cumartesi MODÜL: İNTERNET PROGRAMCILIĞI 4 MySQL ile veritabanı MySQL ile veritabanı silebilir. MySQL kurulumunu MySQL sunucusunda yeni kullanıcı MySQL veritabanı içerisinde tablo MySQL veritabanında index 1. MYSQL VERİ TABANI YÖNETİMİ 1.1. Veri Tabanı Oluşturma (Create Database) MySQL Veri Tabanı Sunucusu MySQL MySQL Yazım Kuralları MySQL Yeni Kullanıcı Oluşturma 1.2. Tablo Oluşturma (Create Table) 1.. Index Yapıları (Create Index) II. Dönem 2. Yazılı Bilişim Haftası (Mayıs ayının ilk haftası) Trafik ve İlkyardım Haftası (Mayıs ayının ilk haftası) Anneler Günü (Mayıs ayının 2 inci Pazarı) MySQL veritabanına veri girişi 1.4. Insert Kullanımı MySQL veritabanından veri okuyabilir. MySQL veritabanından istediği özellikteki verileri okuyabilir. MySQL veritabanından kayıt silebilir Select Kullanımı 1.6. Delete Kullanımı Vakıflar Haftası (Mayıs ayının 2. haftası) Engelliler Haftası (10-16 Mayıs) MAYIS MySQL veritabanından verileri değiştirebilir. MySQL veritabanı tablolarının yapısında istediği değişiklikleri MySQL veritabanı standart fonksiyorlarını MySQL tarih, zaman fonksiyonlarını MySQL karşılaştırma fonkisyon ve operatörlerini MySQL mantıksal operatörlerini MySQL kontrol mekanizmalarını MySQL aritmetik operatörlerini MySQL matematiksel fonksiyonlarını 1.7. Update Kullanımı 1.8. Alter Kullanımı 1.9. MySQL Fonksiyonları Standart Fonksiyonlar Tarih ve Zaman Fonksiyonları Karşılaştırma Fonksiyon ve Operatörleri Mantıksal Operatörler Kontrol Mekanizmaları ve Karakter Fonksiyonları Aritmetik Operatörler Matematiksel Fonksiyonlar Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Çarşamba Müzeler Haftası (18-24 Mayıs) Etik Günü (25 Mayıs)

6 HAZİRAN PHP ile MySQL etkileşim basamaklarını açıklayabilir. PHP ile veritabanına erişebilir. PHP ile MySQL sunucusuna bağlanabilir. seçimini sorgusu üzerinde işlemler üzerinde işlemler PHP ile MySQL sunucusu arasındaki bağlantıyı kapatabilir. PHP ile MySQL sunucusu arasındaki bağlantıyı kapatabilir. 2. PHP İLE MySQL VERİ TABANINA ERİŞMEK 2.1. PHP İle Veri Tabanı Etkileşimleri 2.2. MySQL Sunucusuna Bağlantı 2.. Veri Tabanı Seçimi 2.4. Veri Tabanını Sorgulamak 2.6. MySQL Bağlantısını Kapatma 2.6. MySQL Bağlantısını Kapatma 2.5. SQL Sunucu Üzerinde İşlemler 2.5. SQL Sunucu Üzerinde İşlemler II. Dönem. Yazılı GÜN VE LAR Çevre Koruma Haftası (Haziran ayının 2. haftası) Bilişim Teknolojileri Alanı Çerçeve Öğretim Programı, Bilişim Teknolojileri Alanı İnternet Programcılığı Ders Bilgi Formu ve 2551 Sayılı Tebliğler Dergisi nde yayımlanan Eğitim ve Öğretim Çalışmalarının Planlı Yürütülmesine İlişkin Yönerge doğrultusunda hazırlanmıştır. UYGUNDUR Abdurrahman SEVİNİŞ Halilullah YILMAZ Yusuf ÇAKIR Ahmet TOMBAKLAR Meryem BİTER Bilişim Teknolojileri Öğr. Bilişim Teknolojileri Öğr. Bilgisayar Usta Öğreticisi Bilgisayar Usta Öğreticisi Okul Müdürü

İNTERNET PROGRAMCILIĞI DERSİ

İNTERNET PROGRAMCILIĞI DERSİ İNTERNET PROGRAMCILIĞI DERSİ Dersin Modülleri İnternet Programcılığı 1 İnternet Programcılığı 2 İnternet Programcılığı 3 İnternet Programcılığı 4 İnternet Programcılığı 5 Kazandırılan Yeterlikler Programlama

Detaylı

TARİHİ ADI OCAK. 10 Ocak Gazeteciler Günü ŞUBAT. 19 Şubat Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü. 28 Şubat Sivil Savunma Günü MART. 1-7 Mart Deprem Haftası

TARİHİ ADI OCAK. 10 Ocak Gazeteciler Günü ŞUBAT. 19 Şubat Milli Eğitim Vakfı Kuruluş Günü. 28 Şubat Sivil Savunma Günü MART. 1-7 Mart Deprem Haftası TARİHİ ADI OCAK Ocak Veremle ayının ilk Savaş haftası Eğitimi Haftası Ocak Enerji ayının Tasarrufu 2. haftası Haftası 10 Ocak Gazeteciler Günü 25 Ocak Dünya Cüzzam Günü 25-31 Cüzzam Ocak Haftası 26 Ocak

Detaylı

Eylül 2013. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba / Wednesday Perşembe / Thursday Cuma / Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

Eylül 2013. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba / Wednesday Perşembe / Thursday Cuma / Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday Akademik Takvim Eylül 2013 Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba / Wednesday Perşembe / Thursday Cuma / Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday 2 3 4 5 6 7 1 8 Okul Öncesi ve 1. Sınıf Okul Öncesi

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

Türkiye için dünya ile yarışıyor

Türkiye için dünya ile yarışıyor Türkiye için dünya ile yarışıyor www.fatihkoleji.k12.tr 29 Aralık Pazartesi 5 Ocak Pazartesi 30 Aralık Salı 6 Ocak Salı 31 Aralık Çarşamba 7 Ocak Çarşamba 1 Ocak Perşembe Miladi Yılbaşı 8 Ocak Perşembe

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağdaşkent Anadolu Lisesi 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÇAĞDAŞKENT ANADOLU LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Ekim 16 3 4 5 6 7 8 9 3. DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ *Hayvanları Koruma günü *Dünya Mimarlık Günü PDR çalışması İstanbul'un

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU

T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU T.C BEYOĞLU KAYMAKAMLIĞI HÜVİYET BEKİR İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLER KATALOĞU BEYOĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK KATALOĞU Sıra Yapılacak Etkinlik

Detaylı

TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ VAKIF ÖZEL LİSESİ ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ VAKIF ÖZEL LİSESİ ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Ğ U S T O S 2 0 1 8 1.08.2018 ÇAR 2.08.2018 PER 3.08.2018 CUM 4.08.2018 CMT 5.08.2018 PAZ 6.08.2018 PZT 7.08.2018 SAL 8.08.2018 ÇAR 9.08.2018 PER 10.08.2018 CUM TED KDZ.EREĞLİ KOLEJİ VAKIF ÖZEL LİSESİ

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN EYLÜL GÜN EKİM P 1 Pts 2 S 3 1 Çrş 4 2 Prş 5 3 C 6 4 Cts 7 5 Ortaokul-Lise Tanışma Veli Çayları P 8 6 İstanbul un Kurtuluşu Pts 9 7 S 10 8 Ahilik Kültür

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

KURBAN BAYRAMI TATİLİ

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 09-20 Eylül 2013 İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİKLERİ 1.SINIF ÖĞRENCİLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİ 01 Ekim 2013 Salı DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ KUTLAMALARI REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KURULU 1. TOPLANTISI 04 Ekim 2013 Cuma

Detaylı

ÖĞRENME-ÖĞRETME YÖNTEM VE TEKNİKLERİ. Anlatım, soru-cevap, İnternetten araştırma. Anlatım, soru-cevap,

ÖĞRENME-ÖĞRETME YÖNTEM VE TEKNİKLERİ. Anlatım, soru-cevap, İnternetten araştırma. Anlatım, soru-cevap, 4.09.009 5.09.009 MODÜL: AÇIK KAYNAK İŞLETİM SİSTEMİ 1 Açık kaynak kavramını açıklayabilir. Genel Kamu Lisansı kavramını açıklayabilir. Unix İşletim Sistemi tarihçesini anlatabilir. tarihçesini anlatabilir.

Detaylı

İNTERNET PROGRAMCILIĞI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI

İNTERNET PROGRAMCILIĞI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI İNTERNET PROGRAMCILIĞI DERSİ ÇALIŞMA SORULARI 1) Aşağıdaki seçeneklerin hangisinde PHP kod yazımı doğru olarak verilmiştir? A) B) C).. D) 2) PHP ile hazırlanmış

Detaylı

YARIMBAĞ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR YILLIK ÇALIŞMA PlanI

YARIMBAĞ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR YILLIK ÇALIŞMA PlanI EKİM I. V. EYLÜL II. I. AYLAR LAR YARIMBAĞ İLKOKULU 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR YILLIK ÇALIŞMA PlanI YAPILACAK ÇALIŞMALAR DÜŞÜNCELER Seminer çalışmalarına katılma.(1-11 Eylül 2015) Sene başı

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ & PENDİK ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ Eylül 16 5 6 7 8 9 10 11 Zümre Toplantıları-Yıllık Müfredat Plan Hazırlıkları Müfredatın İncelenmesi Okul

Detaylı

[!] [!] [!] [!] ÖĞRETİM YILI ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI OKUL: AKSARAY İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SULTANHANI İLKÖĞRETİM OKULU

[!] [!] [!] [!] ÖĞRETİM YILI ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI OKUL: AKSARAY İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SULTANHANI İLKÖĞRETİM OKULU - ÖĞRETİM YILI ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI OKUL: AKSAR İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SULTANHANI İLKÖĞRETİM OKULU 08.09. 2.09. Laboratuar kuralları ve dersin nasıl işleneceğine ilişkin bilgiler verilecek.

Detaylı

Web Formlar ve Sayfalar Arasında Bilgi Gönderme. BATML İnternet Programcılığı 1

Web Formlar ve Sayfalar Arasında Bilgi Gönderme. BATML İnternet Programcılığı 1 Web Formlar ve Sayfalar Arasında Bilgi Gönderme BATML İnternet Programcılığı 1 Bazı web sitelerinde sayfalar arasında bilgi veya değişken göndermek gerekebilir. Gönderilen bu bilgi kullanıcı adı ve şifre

Detaylı

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 01-015 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR 1- Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 01/11 nolu

Detaylı

71 - EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ŞERİFE BACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KURUL VE KOMİSYON GÖREV DAĞILIM LİSTESİ

71 - EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ŞERİFE BACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KURUL VE KOMİSYON GÖREV DAĞILIM LİSTESİ 7 - EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ŞERİFE BACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KURUL VE KOMİSYON GÖREV DAĞILIM LİSTESİ KURUL KATİPLERİ BELGİN SÖNME) SALİH GÜNDAŞ ZEYNEP KARAKÖK 7 8 9 0 TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI MATEMATİK

Detaylı

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2014- EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ SORUMLU BİRİM 1 Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI E Y L Ü L T a r i h: PLÂNLANAN ÇALIġMALAR: DAYANAK: 01-12 Eylül 2014 Sene başı mesleki çalışmalar yapılması. 04 Eylül 2014

Detaylı

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI EKİM EYLÜL EK-7/a ORHANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI TARİH/ AYLAR AMAÇ 1- Eğitim-Öğretimin Önemini kavrama 2- Sağlıklı Beslenme ve Temiz Çevre bilincinin

Detaylı

ÖĞRENME-ÖĞRETME YÖNTEM VE TEKNİKLERİ. Anlatım, soru-cevap, İnternetten araştırma. Anlatım, soru-cevap, İnternetten araştırma. Anlatım, soru-cevap,

ÖĞRENME-ÖĞRETME YÖNTEM VE TEKNİKLERİ. Anlatım, soru-cevap, İnternetten araştırma. Anlatım, soru-cevap, İnternetten araştırma. Anlatım, soru-cevap, EYLÜL EKİM 24.09.2009 25.09.2009 28.09.2009 02.10.2009 12.10.2009 16.10.2009 05.10.2009 09.10.2009 19.10.2009 2.10.2009 MODÜL: AĞ TEMELLERİ Ağ kavramını Veri ağlarına örnek gösterebilir. Ağ tarihçesinin

Detaylı

EYLÜL 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AREFE GÜNÜ 1/2 GÜN RESMİ TATİL TANIŞMA TOPLANTISI

EYLÜL 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AREFE GÜNÜ 1/2 GÜN RESMİ TATİL TANIŞMA TOPLANTISI EYLÜL 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 TANIŞMA TOPLANTISI AREFE GÜNÜ 1/2 GÜN RESMİ TATİL 12 13 14 15 16 17 18 Kurban Bayramı (1.Gün) Kurban Bayramı (1.Gün) Kurban Bayramı (1.Gün) Kurban Bayramı (1.Gün) 19

Detaylı

Internet Programming II. Elbistan Meslek Yüksek Okulu Bahar Yarıyılı

Internet Programming II. Elbistan Meslek Yüksek Okulu Bahar Yarıyılı Internet Programming II Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2015 2016 Bahar Yarıyılı Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU 23 May. 2016 Form Form İşlemleri Tarayıcıdan bilgi alarak işlem gerçekleştirme FORM elemanları yardımıyla

Detaylı

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve bağlı okul ve kurumlarımızın tarihlere göre mevzuat çerçevesinde

Detaylı

Internet Programming II. Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2014 2015 Bahar Yarıyılı

Internet Programming II. Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2014 2015 Bahar Yarıyılı Internet Programming II Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2014 2015 Bahar Yarıyılı Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU 11-14 May. 2014 Form Form İşlemleri Tarayıcıdan bilgi alarak işlem gerçekleştirme FORM elemanları

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 1.SINIF 2.YARIYIL İNTERNET PROGRAMCILIĞI II DERS İZLENCESİ

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 1.SINIF 2.YARIYIL İNTERNET PROGRAMCILIĞI II DERS İZLENCESİ İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI 1.SINIF 2.YARIYIL İNTERNET PROGRAMCILIĞI II DERS İZLENCESİ Kodu: BLG104 Adı: İnternet Programcılığı II Teorik + Uygulama: 3 + 2

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. OSMANİYE VALİLİĞİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 22001133 Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 31 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL

BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL BAŞKENT ÜNİVERSİTE- Sİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİ- ORTAOKUL Haziran 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Temmuz 2016 1 2 3

Detaylı

Pursaklar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Pursaklar İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Modül 1: Eylül 3 (1) Veritabanı kavramını bilme. Tablo kavramını bilme. İlişkisel veritabanı kavramını bilme. Tablo yapısını tanımlayabilme. Tablolar arasında ilişkiler kurabilme. Anahtar alan kavramını

Detaylı

Internet Programming II. Elbistan Meslek Yüksek Okulu Bahar Yarıyılı

Internet Programming II. Elbistan Meslek Yüksek Okulu Bahar Yarıyılı Internet Programming II Elbistan Meslek Yüksek Okulu 2013 2014 Bahar Yarıyılı Öğr. Gör. Murat KEÇECĠOĞLU 26 May. 2014 Form Form İşlemleri Tarayıcıdan bilgi alarak işlem gerçekleştirme FORM elemanları yardımıyla

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ I: Haftalık ders 1 saattir (T-0 ) (U-l) (K-0).

BEDEN EĞİTİMİ I: Haftalık ders 1 saattir (T-0 ) (U-l) (K-0). I.SINIF-1.YARIYIL TÜRK DİLİ I : Haftalık ders 2 saattir (T-2 ) (U-0) (K-2). Ders İçeriği; % 10 Dil, Diller ve Türk Dili, % 15 Dil Bilgisi, Sözcük ve Cümle % 25 Kelime Türleri % 25 Anlatım Öğeleri ve Anlatım

Detaylı

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2018 EYLÜL 01 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 03-14 Eylül 2018 02 Mesleki Eğitim Merkezi Güz Dönemi Sınavlar öncesi

Detaylı

1.PROGRAMLAMAYA GİRİŞ

1.PROGRAMLAMAYA GİRİŞ 1.PROGRAMLAMAYA GİRİŞ Bilindiği gibi internet üzerindeki statik web sayfaları ziyaretçinin interaktif olarak web sayfasını kullanmasına olanak vermemektedir. Bu yüzden etkileşimli web sayfaları oluşturmak

Detaylı

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014 1 T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 27 Temmuz 2014 Pazar saat13:00 de başlar, 30 Ramazan Bayramı Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer. Mesleki

Detaylı

Maltepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Veri Tabanı ve Yönetimi (BİL 301)

Maltepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Veri Tabanı ve Yönetimi (BİL 301) Maltepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Veri Tabanı ve Yönetimi (BİL 301) GENEL DERS BİLGİLERİ Öğretim Elemanı : Öğr. Gör. Erdal GÜVENOĞLU Ofis : MUH 313 Ofis Saatleri : Pazartesi: 10.00-12.00,

Detaylı

Yazılım Nedir? 2. Yazılımın Tarihçesi 3. Yazılım Grupları 4 Sistem Yazılımları 4 Kullanıcı Yazılımları 5. Yazılımın Önemi 6

Yazılım Nedir? 2. Yazılımın Tarihçesi 3. Yazılım Grupları 4 Sistem Yazılımları 4 Kullanıcı Yazılımları 5. Yazılımın Önemi 6 ix Yazılım Nedir? 2 Yazılımın Tarihçesi 3 Yazılım Grupları 4 Sistem Yazılımları 4 Kullanıcı Yazılımları 5 Yazılımın Önemi 6 Yazılımcı (Programcı) Kimdir? 8 Yazılımcı Olmak 9 Adım Adım Yazılımcılık 9 Uzman

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SÜRÜR ABDURRAHMAN SERTTAŞ İLK-ORTAOKULU YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI MÜDÜR YARDIMCISI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SÜRÜR ABDURRAHMAN SERTTAŞ İLK-ORTAOKULU YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI MÜDÜR YARDIMCISI EYLÜL 11 işgünü Okulların açıldığı hafta İlköğretim Haftası 19 Eylül Gaziler Günü 25 Eylül haftası Yangından Korunma Haftası 26 Eylül Türk Dil Bayramı EYLÜL 2013 YAPILACAK İŞLER SORUMLU KİŞİ DÜŞÜNCELER

Detaylı

ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA HİSAR KOLEJİ 2015-2016 EĞ İ Tİ M Ö Ğ RETİ M YİLİ ÇALIŞMA TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HİSAR KOLEJİ ÇALIŞMA TAKVİMİ 3 Ağustos 2015 4 Ağustos 2015 Salı 5 Ağustos 2015 6 Ağustos 2015 7 Ağustos

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

... İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

... İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ... İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜN VE YAYGIN ÖĞRETİM KURUMLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.N. YAPILACAK ÇALIŞMALAR BAŞLAMA/BİTİŞ TARİHİ 1 Açık Öğretim Ortaokulu I. Dönem Kayıt Yenileme

Detaylı

24-27 Temmuz 2017 Pazartesi-Perşembe

24-27 Temmuz 2017 Pazartesi-Perşembe İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMİ 8 Mayıs - 28 Temmuz 2017 Pazartesi-Cuma Yurtdışı Öğrenci Başvuruları 7 Ağustos 2017 Pazartesi Yurtdışı Öğrenci

Detaylı

PEK OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 2014 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

PEK OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 2014 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR EYLÜL 2014 1 2 3 4 5 6 7 Oryantasyon Programı Başlangıcı Anaokulları 8 9 10 11 12 13 14 İlkokul 1. Sınıf Oryantasyon Programı Başlangıcı 15 Eğitim Öğretim Yılının Başlangıcı- Veli Eğitim Semineri (1.2.3.Sınıf)

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart)

BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR KUTLAMA TARĠHLERĠ GÖREV ALAN SINIFLAR. 15 Eylül-19 Eylül Tarihleri Arasında Kutlanır. Mart Ayının İlk Haftası (2 6 Mart) TED ZONGULDAK KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ĠLKOKULU - ORTAOKULU 2014 2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI KUTLANACAK BELĠRLĠ GÜN VE HAFTALAR ÇĠZELGESĠ (Milli Eğitim Bakanlığı Eylül 2005 Tarih ve 2576 Sayılı Tebliğler Dergisinde

Detaylı

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi

TED ANTALYA KOLEJİ. Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi TED ANTALYA KOLEJİ Özel İlkokulu-Ortaokulu ve Lisesi 2017-2018 ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK ÇALIŞMALAR TED Öğretmenlerine Oryantasyon Eğitimi ve Mesleki Eğitim Çalışmaları BAŞLAMA ve BİTİŞ TARİHLERİ 21-25

Detaylı

Ç NDEK LER 1 PHP 6 1 PHP Nedir? 1 PHP nin Tarihi 2 PHP nin Avantajlar 4 PHP nin Dezavantajlar 4 PHP nin Çal flma Mant 6 PHP nin Çal flma Aral 8 PHP

Ç NDEK LER 1 PHP 6 1 PHP Nedir? 1 PHP nin Tarihi 2 PHP nin Avantajlar 4 PHP nin Dezavantajlar 4 PHP nin Çal flma Mant 6 PHP nin Çal flma Aral 8 PHP +PHP 6-icindekiler 5/10/11 12:08 PM Page ix Ç NDEK LER 1 PHP 6 1 PHP Nedir? 1 PHP nin Tarihi 2 PHP nin Avantajlar 4 PHP nin Dezavantajlar 4 PHP nin Çal flma Mant 6 PHP nin Çal flma Aral 8 PHP nin Yap Tafl

Detaylı

İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM v.7

İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM v.7 GÜZ DÖNEMİ Tarih Gün İşlem 8 Mayıs - 28 Temmuz 2017 Pazartesi-Cuma Yurtdışı Öğrenci Başvuruları 7 Ağustos 2017 Pazartesi Yurtdışı Öğrenci Türkçe Seviye Tespit Sınavı 14-17 Ağustos 2017 Pazartesi-Perşembe

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

Bölüm 10: PHP ile Veritabanı Uygulamaları

Bölüm 10: PHP ile Veritabanı Uygulamaları Bölüm 10: PHP ile Veritabanı Uygulamaları -231- Öğr.Gör. Serkan DİŞLİTAŞ 10.1. PHP PHP, platformdan bağımsız sunucu taraflı çalışan betik bir web programlama dilidir. PHP programlama dili ile MySQL, MSSQL,

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILIULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2016-2017 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 2 Halk Eğitim Merkezlerinde Görevli Öğretmenlerin

Detaylı

1 C#.NET GELİŞTİRME ORTAMI 1 Visual Studio 2015 Arayüzü 4 Menu Window 6 Solution Explorer 7 Properties Window 8 Server Explorer 8 Toolbox 9

1 C#.NET GELİŞTİRME ORTAMI 1 Visual Studio 2015 Arayüzü 4 Menu Window 6 Solution Explorer 7 Properties Window 8 Server Explorer 8 Toolbox 9 VII 1 C#.NET GELİŞTİRME ORTAMI 1 Visual Studio 2015 Arayüzü 4 Menu Window 6 Solution Explorer 7 Properties Window 8 Server Explorer 8 Toolbox 9 2 KOD YAZMAYA BAŞLANGIÇ 11.Net Framework 11 Yeni Proje Oluşturmak

Detaylı

ÖĞRENME ALANI: BİREY VE TOPLUM

ÖĞRENME ALANI: BİREY VE TOPLUM ÖĞRENME ALANI: BİREY VE TOPLUM - EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORTAOKULU 5. SINIF SOSYAL BİLGİLER İ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI DEĞERLER EĞİTİMİ GÜN VE LAR EYLÜL EYLÜL 18-22 Eylül 25-29 Eylül 2-6 Ekim 9-1 Ekim

Detaylı

Web Tasarımının Temelleri

Web Tasarımının Temelleri 1. Hafta Web Tasarımının Temelleri Öğr. Gör. Murat YAZICI www.muratyazici.com Artvin Çoruh Üniversitesi, Artvin Meslek Yüksekokulu www.artvin.edu.tr Formlar Kullanıcının da aktif olacağı dinamik web sayfaları

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2015-2016 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 01 Eylül 2015 Salı 2 Örgün Eğitim Kurumlarındaki

Detaylı

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Ramazan Bayramı 27 Temmuz 2014 Pazar saat 13:00 de başlar, 30 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer.

Detaylı

Eğitim Kurumları Zümre Kurulları Toplantıları

Eğitim Kurumları Zümre Kurulları Toplantıları 1 Açık Ortaokul 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı 1. Dönem için Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme (Bakanlıkça Belirlenecek) 2 Açık Öğretim Lisesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Yeni Kayıt İşlemleri (Bakanlıkça

Detaylı

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ Sıra No YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ SORUMLU BİRİM Eğitim Öğretim Desteği Başvurularının Alınması 01 Ağustos 2018 1 31 Ağustos 2018 Özel Öğretim Birimi İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu 1. Toplantısı

Detaylı

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI SIRA NO YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR TARİH 1 Açık Öğretim Kurumları İş Takvimi * Bakanlıkça belirlenecektir. 2 Yönetici

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

2. AĢağıdakilerden hangisi dizilerde kesit alma fonksiyonudur? A) foreach () B) array_push() C) array_shift () D) array_slice()

2. AĢağıdakilerden hangisi dizilerde kesit alma fonksiyonudur? A) foreach () B) array_push() C) array_shift () D) array_slice() 1. AĢağıdakilerden hangisi mail gönderme fonksiyonudur? A ) mail() B ) email() C ) sendmail() D ) sendemail() 2. AĢağıdakilerden hangisi dizilerde kesit alma fonksiyonudur? A) foreach () B) array_push()

Detaylı

Eyl.18 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eyl.18 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Eyl.18 1 2 3 4 5 6 7 8 9 11. ve 12.SINIF YKS 10 11 12 13 14 15 16 İLÇE ZÜMRE TOPLANTISI 17 18 19 20 21 22 23 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI 9.-10.-11.-12.SINIFLAR SORUMLULUK SINAVLARI YABANCI DİLLER

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2017-2018 Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı 24 Ağustos

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

PHP, nesne-yönelimli (object-oriented) bir dil olduğu için, nesne oluşturma imkânına ve bunların kullanılmasını sağlayan metodlara da sahiptir.

PHP, nesne-yönelimli (object-oriented) bir dil olduğu için, nesne oluşturma imkânına ve bunların kullanılmasını sağlayan metodlara da sahiptir. PHP'nin Temelleri PHP Nedir? PHP, bir programlama dili olarak, değişkenler, değişkenlerin değerleriyle bir işlem yapmayı sağlayan işlemciler (operatörler), işlemcilerle oluşturulan deyimler ve nihayet

Detaylı

AYAZAĞA ANADOLU İMAM-HATİPLİSESİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI

AYAZAĞA ANADOLU İMAM-HATİPLİSESİ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI EYLÜL 19 işgünü 1. 14 Eylül 2015 2015-2016 ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI 2. 01 Eylül Dünya Barış Günü 3. 19 Eylül Gaziler Günü 4. Eylül ayının 3. Haftası İlköğretim Haftası 5. 25 Eylül - 1 Ekim Yangından Korunma

Detaylı

2014-2015 YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI

2014-2015 YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI 2014-2015 YILI ÖNLİSANS VE LİSANS AKADEMİK TAKVİMİ TARİH GÜN İŞLEM 12 Mayıs - 15 Ağustos 2014 Pazartesi-Cuma Yurtdışı Öğrenci Başvuruları 16 Haziran - 25 Temmuz 2014 Pazartesi - Cuma Kurumlararası Yatay

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 1. FORMLAR

ÖĞRENME FAALİYETİ 1 ÖĞRENME FAALİYETİ 1 1. FORMLAR ÖĞRENME FAALİYETİ 1 AMAÇ ÖĞRENME FAALİYETİ 1 Uygun ortam sağlandığında web sayfaları için formlar oluşturabileceksiniz. ARAŞTIRMA Web sayfalarında formların kullanım amaçlarını ve nasıl kullanıldığını

Detaylı

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SIRA 1 Mesleki Eğitim Merkezi çırak sözleşmelerinin imzalanması 01 Temmuz 2015-30 Eylül 2015 2 Bursluluk müracaatlarının yapılması 14 Ağustos 2015 Cuma - 30 Eylül 2015 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması

Detaylı

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2015- EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ SORUMLU BİRİM 1 Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında

Detaylı

çindekiler 01. Kurulum

çindekiler 01. Kurulum çindekiler 01. Kurulum 1 Niçin PHP Kullanmal y z? 1 Gerekli Programlar n Temin Edilmesi 2 PHP yi Temin Edelim 3 APACHE in Temin Edilmesi 3 MySQL in Temin Edilmesi 3 PHPMyAdmin in Temin Edilmesi 4 PHPed

Detaylı

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ ÖZEL OKULLARI

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ ÖZEL OKULLARI 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 DERS YILI BAŞLANGIÇ OKUL ÖNCESİ VELİLERİNE PROGRAM TANITIM 12 13 14 16 17 18 19 20 21 22 5. SINIFLAR 23 6. SINIFLAR 24 7. SINIFLAR 25 26 DİL ŞENLİĞİ 27 28 29 30 1 PAFİN GEZİCİ

Detaylı

EKİM ÜNİTE II ÖĞRETİCİ METİNLER

EKİM ÜNİTE II ÖĞRETİCİ METİNLER SEYYİT MAHMUT HAYRANİ ANADOLU LİSESİ 015 016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 11. SINIF DİL VE ANLATIM İ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI EYLÜL ÜNİTE I METİNLERİN SINIFLANDIRILMASI ÜNİTE 1 İLETİŞİM, DİL VE KÜLTÜR HAFTA

Detaylı

Yukarıdaki örnekte görüldüğü üzere her php komut satırı noktalı virgül (;) ile biter.

Yukarıdaki örnekte görüldüğü üzere her php komut satırı noktalı virgül (;) ile biter. PHP Kod Yapısı Basit PHP Kod Yapısı PHP Scriptleri ile başlar ve ile biter. PHP Kodlarımız bu aralığa yazılır. Ayrıca çoğu sunucu

Detaylı

T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ T.C. BEYKENT ÜNİVERSİTESİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ DÖNEMİ (LİSANS-ÖNLİSANS) 12 Ağustos 2011 Mali Kayıt Yenileme işlemlerinin son günü 05-09 Eylül 2011 Merkezi yerleştirme kesin

Detaylı

İNTERNET PROGRAMCILIĞI 2 10. HAFTA MYSQL - PHPMYADMIN. Hazırlayan Fatih BALAMAN. İçindekiler. Hedefler. Mysql Nedir.

İNTERNET PROGRAMCILIĞI 2 10. HAFTA MYSQL - PHPMYADMIN. Hazırlayan Fatih BALAMAN. İçindekiler. Hedefler. Mysql Nedir. İNTERNET PROGRAMCILIĞI 2 10. HAFTA İçindekiler MYSQL - PHPMYADMIN Mysql Nedir PhpMyAdmin Nedir PhpMyAdmin Arayüzü Hedefler Mysql' in görevini söyleyebilir PhpMyAdmin' in kullanım amacını söyler Hazırlayan

Detaylı

SEYYİT MAHMUT HAYRANİ ANADOLU LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 9. SINIF DİL VE ANLATIM DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

SEYYİT MAHMUT HAYRANİ ANADOLU LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 9. SINIF DİL VE ANLATIM DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI SEYYİT MAHMUT HAYRANİ ANADOLU LİSESİ 015 016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 9. SINIF DİL VE ANLATIM İ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI EYLÜL ÜNİTE I İLETİŞİM, DİL VE KÜLTÜR ÜNİTE 1 İLETİŞİM, DİL VE KÜLTÜR HAFTA 1 Ders

Detaylı

... ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

... ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI ... ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE 2018 2019 ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI Hazırlayan : Özel Öğretim Kurumları Birliği (ÖZKURBİR) Dersin Adı : Bilişim

Detaylı

Ü N İ T E L E N D İ R İ L M İ Ş Y I L L I K D E R S P L A N I

Ü N İ T E L E N D İ R İ L M İ Ş Y I L L I K D E R S P L A N I Ş U B A T 25.02.203 / 0.03.203 8.02.203 / 22.02.203 Tel : 0 26 39 59 38 Faks : 0 26 334 96 96 http://pamem.meb.k2.tr ÖĞRETİM YILI : 202 / 203 İN ADI : DİN KÜLTÜRÜ VE MESLEK AHLAKI ÖĞRETMENLERİ : YAVUZ

Detaylı

.. MESLEKĠ VE TEKNĠK ANADOLU LĠSESĠ EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI

.. MESLEKĠ VE TEKNĠK ANADOLU LĠSESĠ EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI 22-26.10.2018 15-19.10.2018 Ekim 08-12.10. 2018 01-05.10.2018-28.09.2018 Eylül 17-21.09. 2018.. MESLEKĠ VE TEKNĠK ANADOLU LĠSESĠ 2018 - EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI BĠLĠġĠM TEKNOLOJĠLERĠ ALANI WEB PROGRAMCILIĞI

Detaylı

SQL Komutları (2) Uzm. Murat YAZICI

SQL Komutları (2) Uzm. Murat YAZICI SQL Komutları (2) Uzm. Murat YAZICI Sıralama Sıralama işlemi için SELECT ifadesinde ORDER BY kullanılır. Bu ifadede ASC kelimesi kullanılırsa sıralama küçükten büyüğe doğru (A-Z), DESC kullanılırsa büyükten

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S. NO 1 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞ/İŞLEM / KONU Açık Ortaokul Birinci Dönem Yeni

Detaylı

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER NEREDE GÖREVLİLER FAALİYETİN YAPILACAĞI TARİH NO YAPILACAĞI EYLÜL

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

SQL veri tabalarına erişmek ve onları kullanmak için geliştirilmiş bir lisandır.

SQL veri tabalarına erişmek ve onları kullanmak için geliştirilmiş bir lisandır. SQL veri tabalarına erişmek ve onları kullanmak için geliştirilmiş bir lisandır. Bu dersimizde biz Microsoft SQL Server veritabanı sistemini kullanmayı öğreneceğiz. SQL Nedir? SQL Structured Query Language

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ANKARA ALTINDAĞ ATATÜRK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ SOSYAL ETKİNLİKLER TAKVİMİ

ÖĞRETİM YILI ANKARA ALTINDAĞ ATATÜRK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ SOSYAL ETKİNLİKLER TAKVİMİ TARİH ETKİNLİK ADI KİMLERE UYGULANACAĞI 19 EYLÜL 2016 Okul Açılış Töreni -15 Temmuz Tüm Öğretmen ve Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği 13 EKİM 2016 Ankara nın Başkent

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 07-08 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 07 08 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

PHP I PHP I. E. Fatih Yetkin. 26 Eylül 2011

PHP I PHP I. E. Fatih Yetkin. 26 Eylül 2011 PHP I E. Fatih Yetkin 26 Eylül 2011 Outline Temel Tanımlar HTML e Giriş PHP ye Giriş MySQL ve PHP Temel Tanımlar Web Sunucu Nedir? Teknik detaylar bir kenara bırakılacak olursa, hazırlanan web sayfasını

Detaylı

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ

BALKANLAR KOLEJİ ANADOLU LİSESİ Eylül 17 4 5 6 7 8 9 10 KURBAN BAYRAMI TATİLİ Yeni kayıt olan öğrenci velileri ile okula hazırlık toplantısı 11 12 13 14 15 16 17 Zümre Tutanakları ve Yıllık Planların Okul Müdürlüğüne Teslimi 12.sınıflarKonu

Detaylı