Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI"

Transkript

1 Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın, gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak merdiven tipi dikey Hidrolik veya vida mili tahrikli engelli platformlarımızı siz değerli müşterilerimize sunmaktan onur duyarız. İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz TS_EN_81_41 CE sertifikalı ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir. Sistemlerimiz 3065 sayılı K.D.V. kanununun 17/4-S maddesine istinaden KDV'den muaf tutulmuştur. Daha iyi bir yaşam için BULUŞMA NOKTASI

2 HYD_A Dar Alanlarda Geniş Çözümler Açık ENGELLİ PLATFORMU Okul, Camii, Otel, Rehabilitasyon Merkezleri, Mağazalar ve 180 cm den küçük yükseltilerin olduğu her yerde kullanılabilmektedir. İç mekan ve dış mekanda rahatlıkla uygulanabilen HYD-A engelli platformu, AISI 304 Kalite paslanmaz krom kaplamasıyla nem, yağmur, kar ve rutubetten etkilenmemektedir. Alüminyum stor panjur ile platform altı güvenliği sağlanmış güvenle kullanabileceğiniz tasarımlar. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Tahrik Tipi : Hidrolik / Vidalı Max. Kapasite : 315 kg Max Seyir : 1800 Max Hız : 0,15 m/sn Çalışma Prensibi : 2:1 / 1:1 Makina Dairesi : Gerektirmez Kapı : Yarı Otomatik (opsiyonel Tam Oto.) Kapı ebatı : 900x800 (genişlik x yükseklik) Kuyu Dibi : Gerektirmez Platform iç ölçü : 1000x1200 (genişlik x derinlik) Platform dış ölçü : 1500 x 1250 (genişlik x derinlik) Güç Kaynağı : 220 / 380 volt Körük : Alüminyum Stor Panjur EMNİYET Kaçak akım koruma, aşırı yük valfi, aşırı basınç valfi, manuel/otomatik acil indirme, hortum patlama valfi, platform altı mekanik dayama, 12 V kumanda paneli, acil stop, görme engelliler için braille alfabeli buton, vatman veya acces kumanda modülü, geri düşmeyi engelleyen otomatik rampa veya istege baglı otomatik bariyer ile TS EN 81_41 CE makine direktifi güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmektedir.

3 HYD_BK Gözünüz Arkada Kalmasın KAPALI ENGELLİ PLATFORMU ve Poz Numaralı Sonsuz vida veya hidrolik tahrikli Kapalı Engelli Platformları, Üst geçitler, Villa, ev, otel, alış-veriş merkezi ve asansör için hazırlanmış bir kuyusu bulunmayan, sonradan asansör yapılması gereken her yerde kullanılabilecek sık tasarıma sahip bir engelli platformudur. Genellikle 3 durağa kadar olan yerlerde güvenlikle kullanılan HYD-BK engelli platformu, uygulandığı yapıya estetik ve zengin bir görünüm sağlar. İç mekan ve dış mekanda rahatlıkla uygulanabilen HYD-BK engelli platformu, AISI 304 Krom, Elektrostatik boyalı sac, lamine cam veya alüminyum kompozit kaplamasıyla nem, yağmur, kar ve rutubetten etkilenmez. Hidrolik veya Sonsuz vida tahrikli olarak üretilmekte, hız kontrol ünitesi ile sessiz ve uzun ömürlüdür. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Tahrik Tipi Max. Kapasite Max Seyir Max Hız Çalışma Prensibi Makina Dairesi Kapı Kapı ebadı Kuyu Dibi Platform iç ölçü Platform dış ölçü Güç Kaynağı : Sonsuz Vidalı / Hidrolik : 315 kğ : 9000 : 0,15 m/sn : Sonsuz Vida / 1:1-2:1 Endirekt : Gerektirmez : Yarı Otomatik (Dairesel Tam Oto.) : 900x2000 ( 95/16/EC) : Gerektirmez : 1140x1470 : 1600x1600 : 220 / 380 volt ç EMNİYET Kaçak akım koruma, iç buton totman ve dış buton kolektif kumanda, aşırı yük valfı, aşırı basınç valfı, manüel/otomatik acil indirme, hortum patlama valfi, platform altı mekanik dayama, 12 V kumanda paneli, acil stop, görme engelliler için Braille alfabeli buton, alarm, fan, interkom, vatman veya Access kumanda modülü, emniyet somunlu ve emniyet somunu sensoru ile TS EN 81_41 CE standartlarında imal edilmektedir.

4 Teknik Bilgiler

5 HYD_B Kısa Sürede Ekonomik Çözümler Üretir AÇIK ENGELLİ PLATFORMU Poz Numaralı Açık Engelli Platformları, Okul, Camii, Otel, Rehabilitasyon Merkezleri, Mağazalar ve kurulum alanı dar olan her yerde kullanılabilmektedir. Düşük maliyeti ve az yer kaplaması sebebiyle müşterilerimizin en çok tercih ettiği üründür. İç mekan ve dış mekanda rahatlıkla uygulanabilen HYD-B engelli platformu, AISI 304 Kalite paslanmaz krom kaplamasıyla nem, yağmur, kar ve rutubetten etkilenmez. Hidrolik veya Sonsuz Vida tahrikli olarak imal edilmektedir. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Tahrik Tipi : Hidrolik / Vidalı Max Kapasite : 315 kg Max Seyir : 3000 Hız : 0,15 m/sn Çalışma Prensibi : 2:1 / 1:1 Makina Dairesi : Gerektirmez Kapı : Yarı Otomatik (opsiyonel Tam Oto.) Kapı ebatı : 900x800 (genişlik x yükseklik) Kuyu Dibi : Gerektirmez Platform iç ölçü : 1000x1200 (genişlik x derinlik) Platform dış ölçü : 1250 x 1250 (genişlik x derinlik) Güç Kaynağı : 220 / 380 volt Körük : Opsiyonel EMNİYET Kaçak akım koruma, totman kumanda, aşırı yük valfı, aşırı basınç valfı, manüel/otomatik acil indirme, hortum patlama valfı, platform altı mekanik dayama, 12 V kumanda paneli, acil stop, görme engelliler için Braille alfabeli buton, vatman veya Access kumanda modülü, geri düşmeyi engelleyen otomatik rampa veya isteğe bağlı otomatik bariyer ile TS EN 81_41 CE makine direktifi güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmektedir.

6 Teknik Bilgiler

7 Her Basamak Bizi Başarının Zirvesine Taşır Merdiven Platformu Merdiven Asansörü için hiçbir şekilde kuyu va alanı olmayan alanlarda ister merdiven ister platform şeklinde kullanabileceğiniz, çok fonksiyonlu bir Merdiven Platformu dur. Max seyir mesafesi 80 cm ye kadar olan merdiven yüksekliklerinde rahatlıkla kullanılabilir. Kuyu gereksinimi olmayan (Kuyusuz Asansör) her türlü yapıya uygun tasarımlar yapılarak yapının estetiğini bozmaması sağlanır. Her yapıya uygun Engelli Asansörleri projesi oluşturularak imalatı yapılabilir. Yatay Merdiven Platformu ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Taşıma Kapasitesi : Kg. Hareket Hızı : 0,07-0,13m/s. Platform ölçüler (Standart) : 1050 x 850, 860 x 710, 860 x 650 Maks. çıkış açısı : 0 45 arası meyiller Ağırlıklar : Platform 155 Kg., Ray 15 Kg./m. Motor : 0,35 KW. Elektrik Bağlantısı : 230 V / 50 HZ Seyahat Mesafesi : Max. 40 m. Ray Rengi : Aluminyum (9006) Hareket mekanizması : Sertleştirilmiş silindirik makaralar. Montaj edilebilecek yerler : Açık veya kapalı mekanlar Merdiven Açısı Kapasite 0º 30º arası 300 Kg. 31º 35º arası 250 Kg.

8 HYD_PLUS Size Özel Estetik Tasarımlar HYD-PLUS VİLLA ASANSÖRÜ Villa, ev, otel, alış-veriş merkezi ve asansör için hazırlanmış bir kuyusu bulunmayan, sonradan asansör yapılması gereken her yerde kullanılabilecek A sınıfı asansördür. Genellikle 3 durağa kadar olan yerlerde güvenlikle kullanılan HYD-PLUS villa asansörü, uygulandığı yapıya estetik ve zengin bir görünüm sağlar. Kişiye veya yapıya özel tasarımları ve üstün konforu ile kullanıcıları tarafından her zaman tam not almış olan bu ürün fiyatıyla da şaşırtmayı başarmıştır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Tahrik Tipi : Hidrolik Max. Kapasite : 630 kğ Max. Seyir : 9000 Hız : 0,15-1,00 m/sn Çalışma Prensibi : 2:1 Makina Dairesi : Gerektirmez Kapı : Yarı Otomatik (opsiyonel Tam Oto.) Kapı ebatı : 900x2000 (genişlik x yükseklik) Kuyu Dibi : 170 Platform iç ölçü : İstege özel Platform dış ölçü : İstege özel Güç Kaynağı : 220 / 380 volt EMNİYET Yumusak Kalkıs ve durus, Kaçak akım koruma, aşırı yük valfi, aşırı basınç valfi, platform altı mekanik dayama, manuel/otomatik acil indirme, hortum patlama valfi, 24 V kumanda paneli, acil stop, görme engelliler için braille alfabeli buton, kabin altı 5 nokta hassas swich, otomatik kat ve kabin kapısı ile EN 81-2 A+3 güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmektedir.

9 HYD_AR Dünyanın Yükü Bizim Omuzlarımızda OTO PLATFORM ASANSÖRÜ Özel servisler, otoparklar, fabrikalar için özel tasarlanmış olan HYD-AR araba asansörü, az yer kaplar, çok is yapar. Kuyu çukuru esilemeyen yerlerde ''L'' tipi platformları ile minimum yer kaplar. Bakım gerektirmeyen yataklama sistemi ile parça aşınmaları ve bakım maliyeti sorununu ortadan kaldırmıştır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Tahrik Tipi Max. Kapasite : Hidrolik / Motorlu : 4000 kğ Max. Seyir : 9000 Max Hız : 0,15 - m/sn Çalışma Prensibi : 2:1 Makina Dairesi : Gerektirmez Kapı : Yarı Otomatik Kapı ebatı :2200x2500 (genişlik x yükseklik) Kuyu Dibi :1500 Platform iç ölçü :2500x5200 Platform dış ölçü :3000x5250 Güç Kaynağı : 380 volt EMNİYET Yumuşak Kalkış ve duruş, Kaçak akım koruma, aşırı yük valfı, aşırı basınç valfı, manüel/otomatik acil indirme, hortum patlama valfi, 24 V kumanda paneli, acil stop, opsiyonel uzaktan kumanda, otomatik kat ve kabin kapısı ile 2006/42/AT makine emniyet direktifi güvenlik kurallarına uygun olarak imal edilmektedir.

10

11

12 SIPARIS FORMU Tarih :.../.../... FİRMA BİLGİLERİ ŞANTİYE BİLGİLERİ FİRMA ADI... PROJE ADI... FİRMA ADRESİ... PROJE ADRESİ TEL...FAX... TEL...FAX... MAİL... MAİL... YETKİLİ... YETKİLİ... PROJE BİLGİLERİ PROJE TÜRÜ MODEL DURAKLARA GÖRE KAPI AÇILMA DURUMLARI KONUT... HYD-A... OKUL... HYD-B DURAK 2. DURAK FABRİKA... HYD-PLUS... A A KAMU... HYD-BK... OTEL... HYD-AR... DİĞER... HYD-YK... D B D B KULLANIM ALANI İÇ MEKAN... DIŞ MEKAN... C C 3. DURAK 4. DURAK YERLEŞİM YERİ ÖZELLİKLERİ A A GENİŞLİK... DERİNLİK... SON KAT D B D B YÜKSEKLİĞİ... SEYİR MESA... DURAK C C SAYISI... KAPI SAYISI... KUYU DİBİ MESAFESİ... KAPLAMA RAL CAM KROM KOMPOZİT KAPI TİPİ MANUEL OTOMATİK OTOMATİK KURTARMA VAR VAR YOK KARTLI GİRİŞ YOK UZAKTAN KUMANDA VAR YOK

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir.

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir. Sayın Yetkili ; Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri Meeting Point For More Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... S H E HYDRODENT GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN Tahrik Tipi : Motorlu Max. Kapasite : 125 kg Max Hız : 0,15 m/sn Kuyu Dibi :

Detaylı

Meeting Point For More Qualified Life... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More Qualified Life... Engelsiz Yaşam Üniteleri Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Meeting Point For More Qualified Life... Engelsiz Yaşam Üniteleri HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA 1996 yılında kurulan firmamız, başarılı geçmişiyle Türkiye nin önde gelen

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

eco Birlikte Yükseliyoruz

eco Birlikte Yükseliyoruz www.asansor.com YOLCU ASANSÖRLERİ RAL Boyalı 1.5 mm SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 RAL Boyalı SAC 7035 ECL-001 ECL-002 Dekoratif PVC KABİN İÇİ AYNA ŞEKLİ Yarım Boy MOZAİK PVC DERETAŞI PVC ECL-003 ECL-004

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

KLEEMANN Çözümleri. Engineering

KLEEMANN Çözümleri. Engineering KLEEMANN Çözümleri Makine Dairesiz Çözümler (MRL) Düşük kuyu dibi / Son kat için çözümler Eşsiz Özel Çözümler / Sertifikalı ler Makine Daireli Çözümler (MR) Yürüyen Merdivenler & Yürüyen Bantlar Araç Park

Detaylı

21.yıl. www.poltime.com.tr

21.yıl. www.poltime.com.tr 21.yıl www.poltime.com.tr FABRİKA Fevzi Çakmak Mahallesi Konsan Organize Sanayi Sitesi 10726. Sokak No:29 Karatay / KONYA / TÜRKİYE Tel: +90 332 346 09 02 Fax: +90 332 346 09 04 E-mail: info@poltime.com.tr

Detaylı

Villa Asansörleri & Engelli Platformları

Villa Asansörleri & Engelli Platformları Villa Asansörleri & Engelli Platformları YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTEN ÇÖZÜMLER Herkes İçin Tasarım ilkesi, işyerlerine, kültürel tesislere ve kamu taşımacılığına daha iyi erişim, engelli bireylerin entegrasyonu

Detaylı

E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU

E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU E06 DIKEY TASIMA PLATFORMU KUYU MEVCUT ISE KATTA KILIT YUVASI VARSA; KATTA KILIT YUVASI YOKSA; KILIT YUVASI RAYLAR KARSIDA ISE; KATTA KILIT YUVASI VARSA; KATTA KILIT YUVASI YOKSA; RAYLAR YANDA ISE; STANDART

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri Association of Manufacturers ENI Vakum Asansörleri ENI Hakkında 2005 yılında İspanya'da faaliyetlerine başlayan Elevadores Neumaticos Ibericos (ENI); asansörde yeni bir konsept olan vakum asansörlerinin

Detaylı

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ www.zaferli.com ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ @ info@zaferli.com MAKASLI YÜK PLATFORMLARI TEK MAKASLI PLATFORM MAKASLI YÜK PLATFORMLARI

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

BOYUT TABLOLARI TANIMLAR Kabin: Kuyu üst bo Sahanlık: Makina dairesi: Kuyu alt bo Asansör kuyusu: ASANSÖR SINIFLARI Sınıf I: Sınıf II: Not -

BOYUT TABLOLARI TANIMLAR Kabin: Kuyu üst bo Sahanlık: Makina dairesi: Kuyu alt bo Asansör kuyusu: ASANSÖR SINIFLARI Sınıf I: Sınıf II: Not - BOYUT TABLOLARI Boyut tabloları asansör kuyu ebatları hakkında genel bilgi vermek içindir. Daha farklı kuyu ölçülerine de ve daha farklı tiplerde de asansör yapılmaktadır. Ancak beyan yüküne göre minimum

Detaylı

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR

DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR DİŞLİSİZ MAKİNELİ MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖR KLEEMANN ÇÖZÜMLERİ KOMPLE ASANSÖR SİSTEMLERİ Komple Hidrolik/Mekanik makine daireli asansörler Arion Hydro MRL (Hidrolik makine dairesiz asansör) Atlas Traction

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri. ÜRÜN KATALOĞU

Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri.  ÜRÜN KATALOĞU Nisa Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri www.nisaelevator.com ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA NİSA Asansör 1998 yılından beridir, Asansör sektöründe hizmet veren, asansör ve ekipmanları imalatında, sektöründe

Detaylı

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz GAYE ASANSÖR 1980 li yıllarda münferit olarak asansör sektöründe faaliyet gösterirken, 1990 yılında teknik ve ekonomik güçlerin birleşmesiyle GAYE

Detaylı

HERKES İÇİN ERİŞİM. Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS. Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr

HERKES İÇİN ERİŞİM. Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS. Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr Asansör Sempozyumu 2012 // İzmir 13 GENEL HERKES İÇİN ERİŞİM Lazaros ASVESTOPOULOS, Nickos SPYROPOULOS Kleemann Hellas SA lasve@kleemann.gr, nspyr@kleemann.gr Çeviri: Stefanos PARİZYANOS // Kleemann Asansör

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

Hava Perdeleri 2010.1

Hava Perdeleri 2010.1 Hava Perdeleri 2010.1 en kaliteli ve en iyi fiyatlı ne varsa hepsi bir arada burada... Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler

Detaylı

TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com

TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com TAŞIMAK İSTEDİĞİNİZ NE VARSA... www.gokceasansor.com 1993 ten bugüne Firmamız 1993 ten beri Asansör sektöründe faaliyet göstermektedir. Kuruluşumuzdan bu güne kadar sektörün yeniliklerini siz değerli kullanıcıların

Detaylı

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi YENİ RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi Cezbeden teknik Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt kapı tipi Montaj yüksekliği veya

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti

Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç PBH SERİSİ Hidrolik Profil Bükme PBM SERİSİ Motorlu Profil Bükme Güvenilir Verimli Ergonomik Yüksek kapasiteli Düşük Yatırım Maliyeti Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm.

. ArVına. minihome. Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 minihome serisi villalar için en ideal çözüm. AV163 Güvenirlilik ve dayanıklılık kelimelerin tam karşılığı, AV163 serisi villalar için en ideal çözüm.. Özellikler Kapasite Hız Motor Kumanda Traf ik Seyir Kapı 320-480kg, 4-6 kişi 0,4-0,63m/s Dişlisiz,

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER Yüksek güvenlik gerektiren yerlerde kulanılır. Her türlü darbeye dayınıklılıdır İstenilen Ölçülerde Özel üretim yapılır Bakım gerektirmeyen hidrolik ünite Opsiyonel

Detaylı

mec mec mobil erişilebilir cihazlar Mobil Erişilebilirlik Cihazları

mec mec mobil erişilebilir cihazlar  Mobil Erişilebilirlik Cihazları mec mec Mobil Erişilebilirlik Cihazları mobil erişilebilir cihazlar www.meccozum.com Merits TAM OTOMATIK TİLT YAPABİLEN MANUEL SANDALYE VEYA KENDİ PLATFORMUYLA TAŞIYABİLEN ENGELLİ TAŞIMA SİSTEMİ Mükemmel

Detaylı

YAPI İŞLERİ ASANSÖR VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ

YAPI İŞLERİ ASANSÖR VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Sayı: 16 YAPI İŞLERİ ASANSÖR VE TESİSATI BİRİM FİYAT VE TARİFLERİ 2014 GENEL HÜKÜMLER VE AÇIKLAMALAR 1- fiyatlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığının

Detaylı

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir. (BKZ. Sayfa 15-16) Kanatlar : 10 mm temperli & rodajlı cam Üst

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

www.akopark.com Otopark sorununa Akopark çözümü

www.akopark.com Otopark sorununa Akopark çözümü Otopark sorununa Akopark çözümü 1 Akopark hakkında Dünyada ve ülkemizde, büyük kent merkezlerinde sürekli artan nüfusla orantılı olarak çoğalan araç sayısı, günden güne otopark sorunlarını arttırmakta

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi

Tepsi konveyörü motor & dönüş ünitesi Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Akülü Makaslı Platform. Personel Yükseltici. Yaşartekin Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.

Akülü Makaslı Platform. Personel Yükseltici. Yaşartekin Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Akülü Makaslı Platform Personel Yükseltici Yaşartekin Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Ürün Tanıtımı Kendinden Yürüyüşlü makaslı Platformlar Personelin yükseğe erişiminde dikey hareket sağlar. Platform

Detaylı

2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR

2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR 2000 R PANORAMIK ASANSÖRLER IÇIN KAPILAR 2000 R Sematic Ürün Navigatörü UYGULAMALAR VARIŞ NOKTALARI ŞAHIS YÜK ÖZEL KULLANIMLAR KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER KAPILAR KABİNLER EV ASANSÖRÜ ADAPTA VARIO

Detaylı

AV ArVına. service

AV ArVına. service AV171 Restoran ve diğer ufak çaplı malzemelerin taşındığı alanlarda, sizlere yardımcı bir asansör arıyorsanız, AV171 tam da aradığınız bir ürün.. Asansör için yenilikler 0216-706-0883 www.arvina.com.tr

Detaylı

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri

Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri Demirkaya Otomatik Kepenk / Dış Cephe Sistemleri www.dkymetal.com HAKKIMIZDA DKY Yapı 2006 yılında kurulmuş olup, faaliyette bulunduğu sektörde en iyisi olmayı, kusursuz hizmet sunmayı ve müşteri memnuniyetini

Detaylı

Y-0056 PANO MONTÖRLÜĞÜ EĞİTİM SETİ

Y-0056 PANO MONTÖRLÜĞÜ EĞİTİM SETİ Pano Montörlüğü Eğitim Seti, elektrik - elektronik alanında, bina iç - dış elektrik tesisatları, zayıf akım, kuvvetli akım, aydınlatma vb. panolarının tasarımı, malzemelerin yerleştirilmesi, bara ve kabloların

Detaylı

İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın

İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın Teknik Katalog İstenilen cephe genişliğinde uygulanabilir; açılma-toplanma istikametinde minimum 200 cm, maksimum 700 cm destek direkleri kullanmaksızın uygulanabilir. RAY 2mm; 1 m/kg Ağırlık; 4.6 100

Detaylı

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Valf bloğu

HİDROLİK GÜÇ ÜNİTESİ Valf bloğu ΣΕΛΙ Α 4.1 - - 1-4. VALF BLOĞU 4.1 Genel Asansör kabinin istenilen hareketleri gerçekleştirmesi için gerekli tüm parçaları bulunduran yekpare bir bloktur. Kısaca : Pompanın normal çalışma basıncını çok

Detaylı

OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ

OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ OKAS A HOŞ GELDİNİZ OTOMATİK KAPI & GİRİŞ SİSTEMLERİ OKAS PROFİL Kuruluş 1994 Merkez Ofis Üretim Temsilcilikler İSTANBUL / TÜRKİYE OTOMATİK ve MANUEL DÖNER KAPILAR DÜZ KAYAR FOTOSELLİ KAPILAR DAİRESEL

Detaylı

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 HAVA PERDELERİ Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler Hava Perdesi Nedir?

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI

FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI FIAT AUTONOMY HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ PROGRAMI Fiat Autonomy, bedensel engellilere özel donanımlarla her ihtiyaca çözüm üretir, yolda hareket özgürlüğü sunar. Autonomy programı kapsamındaki Fiat modellerinden

Detaylı

Mekanik Sabit Debi Ayar Damperi CM-R / CM-Q

Mekanik Sabit Debi Ayar Damperi CM-R / CM-Q Mekanik Sabit Debi Ayar Damperi CM-R / CM-Q Mekanik Sabit Debi Ayar Cihazı CM-Q/R Model: CM-R (Dairesel Kesitli Mekanik CAV) CM-Q (Dikdörtgen Kesitli Mekanik CAV) Mekanik olarak kendi kontrolünü kendisi

Detaylı

SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C

SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C SÜTUNLU TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSO 820C - BMSO 810C BMSO 560C - BMSO 460C BMSO 360C - BMSO 325C Model Sayfa BMSO 820C 68 BMSO 810C 70 BMSO 560C 72 BMSO 460C 73 BMSO 360C 74 BMSO 325C

Detaylı

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur.

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur. GEC_PO0R GEC_PO0W GEC_MO0R GEC_MO0W PR_1K PR_0A MY_1K MY_0A PROXIMITY OKUYUCU ROLELİ PROKXIMITY OKUYUCU WIEGAND MIFARE OKUYUCU ROLELİ MIFARE OKUYUCU WIEGAND PROXIMITY KART PROXIMITI ANAHTARLIK MIAFERE

Detaylı

RollMatic sarmal kepenk sistemi

RollMatic sarmal kepenk sistemi RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için.ok uygun kompakt yapı tipi Tatmin edici teknoloji Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt yapı tipi Montaj yüksekliği

Detaylı

kabinler Rack Server server rack kabinler

kabinler Rack Server  server rack kabinler 4 kabinler Server Rack www.gunko.com.tr 76 77 Server Rack Server Rack serisi kabinetler, dünyanın önde gelen profesyonel tüm Server markaları (Hp,Ibm,Dell vb.) ile uyumludur. 26U dan 47U ya kadar 5 farklı

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI HÜCRELİ ASPİRATÖRLER MBS Hücreli Aspiratör MBS Hücreli Aspiratörler 500 m³/h ile 100.000 m³/h debiler arasında değişik boyutta standart

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Teknik Özellikler Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri

Detaylı

Vidalı Kriko. Polimak Grup Endüstriyel Üretim San. AŞ Sok No: Ostim ANKARA Tel: Faks:

Vidalı Kriko. Polimak Grup Endüstriyel Üretim San. AŞ Sok No: Ostim ANKARA   Tel: Faks: Vidalı Kriko Polimak Grup Endüstriyel Üretim San. AŞ. 1232. Sok No: 25-27 Ostim ANKARA www.polimak.com Tel: +90312 3540976 Faks: +90312 3850394 1 Vidalı Kriko POLİMAK Grup Endüstriyel Üretim Sanayi A.Ş.

Detaylı

Dekoratif Radyatörler

Dekoratif Radyatörler Isındığınız Her Yerde mastas.com Isındığınız Her Yerde mastas.com Klasik Panel Radyatörler Radyatörler merkezi ısıtma sistemlerinin en önemli araçlarından biridir. Mastaş radyatörler bulundukları alanı

Detaylı

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com Metaxdoor MR30/SA Standart Otomatik Döner Kapı www.metaxdoor.com Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş, metaxdoor MR30/SA otomatik döner kapıların size sunabileceklerinden sadece bir kaçı.

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ İLE KONFORU YAŞAYIN... YÜKSEK GİRİŞ ÇIKIŞ POTANSİYELİNE SAHİP HIZLI AÇLIP KAPANAN OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ İLE RAHAT EDİN Fotoselli kapı sistemleri Harekete duyarlı sensörler

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 201. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 201 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 201 METAXDOOR WHT 201 S METAXDOOR WHT 201 D METAXDOOR WHT 201

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Geçiş trafiğinin, standart kapıların yetersiz kaldığı yoğun girişlerde METAXDOOR GRA30/GRAND otomatik döner kapılar

Detaylı

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ

2-4 5-9 10-11 12-13 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir.

Detaylı

kabinler Soho rack soho rack kabinler

kabinler Soho rack  soho rack kabinler 8 kabinler Soho rack www.gunko.com.tr 130 131 Soho Rack SOHO serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasında ayrıca tüm kablolama işlemlerini

Detaylı

600x450 Duvar Tipi Kabinetler

600x450 Duvar Tipi Kabinetler DataLine 20 DataLine 20 600x450 Duvar Tipi Kabinetler Açıklama HCS DataLine serisi, gerek aktif cihaz gerekse bakır ve fiber optik kablolama sistemlerinin muhafaza edildişi gerek dikili tip gerekse duvar

Detaylı

DEV BAYRAK DİREKLERİ ENTİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. www.enti.com.tr pazarlama@enti.com.tr T: +90 312 385 86 66 F: +90 312 385 86 67

DEV BAYRAK DİREKLERİ ENTİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. www.enti.com.tr pazarlama@enti.com.tr T: +90 312 385 86 66 F: +90 312 385 86 67 DEV BAYRAK DİREKLERİ ENTİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. www.enti.com.tr pazarlama@enti.com.tr T: +90 312 385 86 66 F: +90 312 385 86 67 Enti Mühendislik, uzman mühendis ve çalışan kadrosu ile müşterilerin isteği

Detaylı

Eşit yaşam hakkı, herkes için erişilebilir alanlar oluşturmaktır. www.medlis.com.tr

Eşit yaşam hakkı, herkes için erişilebilir alanlar oluşturmaktır. www.medlis.com.tr Eşit yaşam hakkı, herkes için erişilebilir alanlar oluşturmaktır. Ortopedik Engelli Erişim Uygulamaları Görme ve İşitme Engelli Erişim Uygulamaları 1. Bina Erişim Çözümleri 1. Hissedilebilir Yüzey Uygulamaları

Detaylı

LIFT. Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS.

LIFT. Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS. LIFT Rising Power... PLATFORMLAR PLATFORMS www.energylift.com.tr Elle Çekmeli Makaslı Platform Hand Screwed Scissor Platform Çalıșma Yüksekliği Kalkık İnik Platform Ebatları Makine Genișliği Kapalı Makine

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr

SSANCAKLI. www.sancakliitfaiye.com.tr SSANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr SANCAKLI www.sancakliitfaiye.com.tr Bizim İçin Önemli Olan; Bilimsel, güvenilir, hızlı ve esnek yapısıyla; yerli ve yabancı partnerleri tarafından öncelikle tercih

Detaylı

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ

FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ FOTOSELLİ KAPI SİSTEMLERİ FOTOSELLİ KAYAR KAPILAR HER ÖZELLİĞİ FARK YARATIR.. Otomatik Düz Kayar Kapılarımız, sınıfının en az enerji tüketimi A++ özelliğine sahiptir. Bununla beraber: %100 yoğun kullanıma

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 101. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 101. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 101 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 101 METAXDOOR WHT 101 S METAXDOOR 101 D METAXDOOR 101 H METAXDOOR

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak isimlendirilmektir. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar

Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar Ayrılabilir Gövdeli Pompalar VDI 2035 e uygun ısıtma suyu, sıcak ve soğuk kullanma suyu, soğutma/kondens suyu, su/glikol karışımları ile kullanıma uygun, sızdırmazlığı standart

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRC. Hastane Kapıları. Poliklinik Oda Kapıları Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRC Poliklinik Oda Kapıları METAXDOOR MS30/HRC hastane odaları, klinik ve laboratuvar odalarında

Detaylı

ÇİFT TARAFA AÇILI MAFSALLI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ

ÇİFT TARAFA AÇILI MAFSALLI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ ÇİFT TARAFA AÇILI MAFSALLI ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSY 440 DGH / BMSY 440 DGH NC BMSY 360 DGH - BMSY 360 DGH ECO BMSY 270 DGH - BMSY 270 DG - BMS 270 DG BMSY 230 DGH - BMSY 230 DG - BMS 230 DG

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU.

ÜRÜN KATALOĞU. ÜRÜN KATALOĞU ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPILAR Seksiyonel kapı sistemleri Avrupa standartlarına sahip 100% ithal olan ve çok yoğun talep gören kapılardır. Seksiyonel kapılar 0.5 mm galvaniz çelik ve yoğunlaştırılmış

Detaylı

Tel: Faks: Yürürlük Tarihi: Revizyon No: 07 Sayfa: 1/2

Tel: Faks: Yürürlük Tarihi: Revizyon No: 07 Sayfa: 1/2 İLGİLİ İDARENİN ADI ASANSÖR KİMLİK NUMARASI RAPOR NO / RAPOR REVİZYON NO PERİYODİK KONTROL TARİHİ T.C PENDİK BELEDİYESİ 104133434/01 KİE1.705.0.AS10516 31.05.2016 24 HAZİRAN 2015 tarih ve 29396 sayılı

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar METAXDOOR WHT 401. Yarım Boy Turnikeler Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR WHT 401 Yarım Boy Turnikeler METAXDOOR WHT 401 METAXDOOR WHT 401 S METAXDOOR WHT 401 D METAXDOOR WHT 401

Detaylı

Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur...

Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur... Çözüm Ortağınız... Örümcek Vinç bir kuruluşudur... NEDEN ÖRÜMCEK VİNÇ TERCİH ETMELİSİNİZ Türkiye de sayılı firma tarafından kullanıma sunulan örümcek vinç hizmetlerindeki firmalardan biri olan ERTEK CAM

Detaylı

SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ

SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ SÜTUNLU YARI OTOMATİK ŞERİT TESTERE MAKİNA MODELLERİ BMSY 1020C - BMSY 820C - BMSY 810C BMSY 650C - BMSY 570C - BMSY 560C BMSY 460C - BMSY 360C - BMSY 325C Model Sayfa BMSY 1020C 54 BMSY 820C 56 BMSY 810C

Detaylı

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI 1 ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Tavan tipi ısı geri kazanım cihazları, enerji tasarrufu sağlamanın yanında, yüksek iç hava kalitesi elde etmek için tasarlanmıştır. Isı geri kazanımlı

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI

HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI HAREKETLİ CEPHE PLATFORMLARI Hareketli Cephe İskeleleri işçilerin 4,000 kg kadar yükle, ikili kurumda 30 metre genişlikteki bina cephesinde çalışabilmesi için dizayn edilmiş, iki ikiz motorun tahrik ettiği

Detaylı

kabinler Elegant Pro elegant pro kabinler

kabinler Elegant Pro  elegant pro kabinler 1 kabinler Elegant Pro www.gunko.com.tr 20 21 serisi kabinetler, kaynaklı ve dayanıklı yapısı ile eşsiz bir tasarıma sahip olup, kablo yönetimi, network ve sunucu uygulamaları için etkili ve kalıcı çözümler

Detaylı

Otopark İçin Carpark

Otopark İçin Carpark Otopark İçin Carpark ÖNSÖZ Firmamız TTC Makine Mühendislik olarak, özellikle kalabalık şehirlerde yaşanan otopark sorununa çözüm olması amacıyla, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmetleri gibi

Detaylı