MOTOR BİLGİLERİ TEKNİK ÖZELLİKLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MOTOR BİLGİLERİ TEKNİK ÖZELLİKLER"

Transkript

1

2

3 Northstar serisinin amiral gemisi olan 320 WA, kamaralı bir açık deniz gezi ve balık teknesidir. Geniş ve yüksek performanslı gövdesi Finlandiyalı tasarımcı Illpo Kjellman tarafından tasarlanmış olan tekne, son derece kuru ve hızlı seyir imkânı sağlıyor. Bu boydaki cruiser ların konfor seviyesinde olan kamarasında, kokpit altında çok geniş bir yatak, ayakta durulabilen duşlu tuvalet ile buzdolabı, ocak ve bir mikrodalga bulunan mutfak bulunmaktadır. LCD televizyon ve CD çaların da standart olduğu teknenin güvertesi kalabalık seyirler için geniş hacim ve konfor sunmaktadır. Arka bölümdeki olta takım MOTOR BİLGİLERİ Maksimum Motor Gücü Şaft Uzunluğu / Çift Motor TEKNİK ÖZELLİKLER Tam Boy En Fribord Su Çekimi Ağırlık Yakıt Kapasitesi Su Kapasitesi Pis Su Kapasitesi *Gri Su Kapasitesi İstiap Haddi CE Dizayn Kategorisi Tasarımcı * İsteğe bağlı 448 kw (600 HP) O/B XL 9.48 m 3.18 m 1,58 m 0,55 m 3880 kg 1000 lt 130 lt 56 lt 56 lt 10 B I.Kjellman (Finlandiya) kutuları, kamış yuvaları, geniş balık bölmesi, iki adet pompalı livar gibi özellikleriyle de unutulmaz balıkçılık maceraları için gerekli tüm ihtiyaçları sunuyor. Walkaround güverte ise etrafında kolay ve emniyetli şekilde dolaşma imkânı vermektedir. Hardtop ile korunmuş rahat kokpitindeki kaptan koltuğu ister oturarak ister ayakta kullanıma izin vermektedir. Benzersiz standart donanıma sahip olan 320WA, çift motorlu olarak azami 600 HP e kadar dıştan takma motorlarla donatılabiliyor. 320 WA

4

5 265 WA, walkaround kamaralı bir açık deniz gezi ve balık teknesidir. Geniş ve yüksek performanslı gövdesi Finlandiyalı tasarımcı Illpo Kjellman tarafından tasarlanmış olan tekne, son derece kuru ve hızlı seyir imkanı sağlıyor. Walkaround güverte ise etrafında kolay ve emniyetli şekilde dolaşma imkânı vermektedir. Hardtop ile korunmuş rahat kokpitin yanı sıra, geniş arka bölüm, konforlu seyirlerin yanı sıra unutulmaz balıkçılık maceraları için gerekli tüm ihtiyaçları sunuyor. Bu boydaki cruiser ların konfor seviyesinde olan kamarasında, V yatak, kokpit altında yatak, çift gözlü ocak ve buzdolaplı mutfak ile kapalı, içinde duş alınabilir WC bölmesi bulunmaktadır. Benzersiz standart donanıma sahip olan 265WA, tek veya çift motor olarak azami 400 HP e kadar dıştan takma motorlarla donatılabiliyor. MOTOR BİLGİLERİ Maksimum Motor Gücü Şaft Uzunluğu / Çift Motor Şaft Uzunluğu / Tek Motor TEKNİK ÖZELLİKLER Tam Boy En Fribord Su Çekimi Ağırlık Yakıt Kapasitesi Su Kapasitesi Pis Su Kapasitesi *Gri Su Kapasitesi İstiap Haddi CE Dizayn Kategorisi Tasarımcı * İsteğe bağlı 265 WA 295 kw (400 HP) O/B XL XXL 8.06 m 2.91 m 1,44 m 0,43 m 2600 kg 630 lt 80 lt 45 lt 45 lt 9 B I.Kjellman (Finlandiya)

6

7 260CCD adeta kendi sınıfını yaratan bir tekne. Ortadan konsollu bir tekne olmakla birlikte, güverte altında, 2 yatağı, ayrı bölmeli tuvaleti, isteğe bağlı ocak ve buzdolabı ile donatılabilen bir mutfağı olan gerçek bir kabin sunmakta. Üstelik mutfak ve tuvalette ayakta durulabiliyor! Standart olarak, ister oturarak ister ayakta kullanılabilen ikiz kaptan koltuğu, hidrolik direksiyon, elektrikli ırgat ve elektrikli trim tablarla donatılan 260CCD, Finlandiya lı Illpo Kjellman tasarımı gövdesi ile konforlu ve kuru dalgalı deniz seyri özelliğine sahip. 680 litrelik yakıt tankı uzun geziler için gerekli menzili sağlıyor. Güvertede zevkli balık gezileri için her şey düşünülmüş; pompalı livarlar, balık kutusu, olta takım kutusu, kamış yuvaları. 260CCD burunda ve konsol önünde sunulan oturma bölümleri, kapanıp açılabilen arka koltuk ve elektronik kutulu paslanmaz T-top* ile kalabalık geziler için de ideal bir tekne. Northstar 260CCD - fonksiyonellik arayanların teknesi. MOTOR BİLGİLERİ Maksimum Motor Gücü Şaft Uzunluğu / Çift Motor Şaft Uzunluğu / Tek Motor TEKNİK ÖZELLİKLER Tam Boy En Fribord Su Çekimi Ağırlık Yakıt Kapasitesi Su Kapasitesi Pis Su Kapasitesi İstiap Haddi CE Dizayn Kategorisi Tasarımcı 295 kw (400 HP) O/B XL XXL 8.06 m 2.89 m 1.30 m 0.42 m 2400 kg 680 lt 80 lt 45 lt 7 B I.Kjellman (Finlandiya) * İsteğe bağlı 260 CCD

8

9 250CCX, yüksek performanslı balıkçılık ve gezi teknesi alanında yeni bir çizgi oluşturuyor. Ciddi açıkdeniz balıkçılığı imkanı sunan teknede, aile gezilerinin de vazgeçilmezi olan konsol WC bölümü, lavabo ve buzdolabı standart sunuluyor. Yüksek performans ve denizcilik özellikleri sergileyen Kjellman (Finlandiya) tasarımı olan geniş gövdeli 250CCX, toplam 400 HP e kadar tek ya da çift dıştan takma motorla donatılabilir. hidrolik direksiyon sistemi ve açık deniz kaptan koltuğu da standart. Konsol kabinine ulaşmak birçok teknede bulunan sınırlı yükseklikteki yan kapı yerine, üstü de açılabilen köşe kapı sayesinde son derece kolaydır. Konsol geniş bir elektronik cihaz ve gösterge montaj alanına sahiptir. 250CCX Paslanmaz çelik T-Top, elektronik kutusu, elektrikli ırgat gibi birçok isteğe bağlı donanım ile de donatılabiliyor. Balık meraklıları için vazgeçilmez olan dolaşım pompalı livarı, kamış yuvaları, pompalı balık kutuları ve olta takım dolapları olan teknede, 250 CCX MOTOR BİLGİLERİ Maksimum Motor Gücü Şaft Uzunluğu / Çift Motor Şaft Uzunluğu / Tek Motor TEKNİK ÖZELLİKLER Tam Boy En Fribord Su Çekimi Ağırlık Yakıt Kapasitesi Su Kapasitesi İstiap Haddi CE Dizayn Kategorisi Tasarımcı 295 kw (400 HP) O/B XL XXL 7.50 m 2.65 m 0.84 m 0.40 m 1750 kg 650 lt 45 lt 8 B I.Kjellman (Finlandiya)

10

11 Northstar 230WA ideal bir gezi ve balık tutma amaçlı teknedir. İki kişilik geniş bir kabine sahiptir. Kabinde kimyasal tuvalet ve geniş mutfak bölümü de bulunmaktadır. bulunmakta. İsteğe bağlı buzdolabı, ocak, bimini tente ve elektrikli ırgat ile teknenizi mükemmel performanslı bir haftasonu teknesine de çevirebilirsiniz. Kokpit bölümünde iki adet döner koltuğun yanı sıra arka kısımda bulunan geniş alanı, iki livarı ve kamış yuvaları ile balıkçılık gereksinimlerini de karşılayacak dizayna sahiptir. Standart emniyet ve konfor donanımı arasında, seyir fenerlerinin de dahil olduğu elektrik sistemi, iki adet otomatik sintine pompası, dış ve iç aydınlatma Geniş ve yüksek borda, mükemmel kötü hava karakteristiği ve kuru seyir imkanı sunar. Emniyet camından imal edilmiş ön cam ve geniş ön güverte ile 230WA çok amaçlı özelliğini ortaya koymaktadır. 230 WA MOTOR BİLGİLERİ Maksimum Motor Gücü Şaft Uzunluğu / Çift Motor Şaft Uzunluğu / Tek Motor TEKNİK ÖZELLİKLER Tam Boy En Fribord Su Çekimi Ağırlık Yakıt Kapasitesi Su Kapasitesi İstiap Haddi CE Dizayn Kategorisi Tasarımcı 184 kw (250 HP) O/B L XL 6.81 m 2.49 m 1,05 m 0,46 m 1450 kg 300 lt 45 lt 6 B I.Kjellman (Finlandiya)

12

13 220CD geniş ve yüksek güvertesi ile konforun yanı sıra şık tasarımı ile dikkati çekiyor. Bu tasarım emniyet camından mamul ön cam, geniş ön güverte ve yuvarlak hatch ile desteklenmiştir. Kamarada geniş iki kişilik yatak, kapılı ayrı tuvalet bölümü ve kalıptan çıkmış geniş mutfak bulunuyor. iki adet otomatik sintine pompası, bir manuel sintine pompası, dış ve iç aydınlatma bulunmaktadır. İsteğe bağlı buzdolabı, ocak, bimini tente, marin WC ve elektrikli ırgat ile teknenizi mükemmel performanslı bir haftasonu teknesine de çevirebilirsiniz. Kokpit bölümünde iki adet döner koltuğun yanı sıra geniş dolapları barındıran arka koltuk bulunmaktadır. Standart emniyet ve konfor donanımı arasında, seyir fenerlerinin de dahil olduğu elektrik sistemi, 220 CD MOTOR BİLGİLERİ Maksimum Motor Gücü Şaft Uzunluğu TEKNİK ÖZELLİKLER Tam Boy En Fribord Su Çekimi Ağırlık Yakıt Kapasitesi Su Kapasitesi Pis Su Kapasitesi İstiap Haddi CE Dizayn Kategorisi Tasarımcı 172 kw (230 HP) O/B XL 6.64 m 2.49 m 1,05 m 0,47 m 1450 kg 280 lt 45 lt 45 lt 7 B I.Kjellman (Finlandiya)

14

15 Gerçek bir gezi ve balık tutma makinesi olan 220CC, geniş gövdeli bir Kjellman (Finlandiya) tasarımı olup, mükemmel denizcilik ve konfor özelliklerine sahiptir. Toplam 172 kw (230 HP) güce kadar tek veya çift dıştan takma motorla donatılabilir. Son derece hacimli konsol kabinine, isteğe bağlı portatif WC konabilmektedir. Bu kabine ulaşmak birçok rakibinde bulunan sınırlı yükseklikteki yan kapı yerine üstü de açılabilen kapısı sayesinde son derece kolaydır. Full modelinde üzeri brandalı paslanmaz T-top, hidrolik direksiyon ve elektrikli ırgat da standarttır. 220 CC MOTOR BİLGİLERİ Maksimum Motor Gücü Şaft Uzunluğu / Çift Motor Şaft Uzunluğu / Tek Motor TEKNİK ÖZELLİKLER Tam Boy En Fribord Su Çekimi Ağırlık Yakıt Kapasitesi Su Kapasitesi İstiap Haddi CE Dizayn Kategorisi Tasarımcı 172 kw (230 HP) O/B L XL 6.64 m 2.49 m 0.89 m 0.45 m 1200 kg 230 lt 45 lt 8 B I.Kjellman (Finlandiya)

16

17 190CC 5,67 metre boyunda, ayaklı döner koltuklara sahip ortadan konsollu en küçük Northstar dır. Finlandiya lı Illpo Kjelman tarafından tasarlanan tekne, son derece dengeli ve kuru seyir özelliğine sahiptir. Geniş eni ve yüksek güvertesi sayesinde konforlu olduğu gibi birçok da dolabı vardır. Ayrı bir çıpa dolabı bulunmakta olup istenildiğinde elektrikli ırgat takılabilir. Geniş isteğe bağlı donanım seçenekleri sayesinde kişiselleştirebileceğiniz 190CC, kendi sınıfındaki en büyük sabit yakıt tankına sahiptir (150 L). 190CC mükemmel gezi ve balıkçılık teknesi. 190 CC MOTOR BİLGİLERİ Maksimum Motor Gücü Şaft Uzunluğu TEKNİK ÖZELLİKLER Tam Boy En Fribord Su Çekimi Ağırlık Yakıt Kapasitesi Su Kapasitesi İstiap Haddi CE Dizayn Kategorisi Tasarımcı 112 kw (150 HP) O/B L 5.67 m 2.26 m 0.84 m 0.35 m 750 kg 150 lt 45 lt 6 C I.Kjellman (Finlandiya)

18

19 160SC 4,8 metre boyunda yandan konsollu bir model olup, son derece geniş iç hacim ve kullanışlı bir iç tasarıma sahiptir. Konsol, ek olarak balık bulucu ve ekstra göstergelerin montajına imkan veren genişliktedir. 160SC de kendinden tahliyeli güverte ve teleskopik merdiven standarttır. Oturma yerlerinin altında bulunan 5 adet dolabın haricinde, aynanın sancak yanında son derece kullanışlı tecritli bir dolap ve ayrı olarak çıpa için tahliyeli bir burun dolabı da bulunmaktadır. 160 SC MOTOR BİLGİLERİ Maksimum Motor Gücü Şaft Uzunluğu TEKNİK ÖZELLİKLER Tam Boy En Fribord Su Çekimi Ağırlık İstiap Haddi CE Dizayn Kategorisi Tasarımcı 45 kw (60 HP) O/B L 4.81 m 1.92 m 0.71 m 0.30 m 460 kg 5 C I.Kjellman (Finlandiya)

20 Kullanılamaz Döşeme / Branda Komple minder seti Dört mevsim tente örtüsü Kokpit brandası Standart İsteğe Bağlı Paslanmaz çelik ayaklı, Sunbrella marka kumaşlı güneş tentesi (Bimini) Paslanmaz çelik güverte ekipmanları ve vardevela Sunbrella kumaşlı paslanmaz çelik T-Top Fiber elektronik cihaz montaj kutulu hard top T-Top için fiber elektronik kutusu Güverte Akrilik camlı merkez konsol monteli Akrilik camlı yan konsol monteli Kendinden tahliyeli güverte Geniş sabit yüzdürme sağlayıcı hava tankı V şeklinde 3 dolaplı ve masalı oturma grubu V şeklinde yatak Çıpa dolabı Kıç ayna dolabı Güverte duşu Elektrikli ırgat Baş makarası Yumuşak kavramalı paslanmaz çelik direksiyon simitli Teleflex no-feedback mekanik direksiyon sistemi Yumuşak kavramalı paslanmaz çelik direksiyon simitli Teleflex Sea Star hidrolik direksiyon sistemi Paslanmaz kamış yuvaları Paslanmaz çelik açılır-kapanır koltuk 2 adet ayaklı koltuk Arka katlanabilir koltuk Saklama dolaplı arka koltuk 2 adet yüksekliği ayarlanabilir ayaklı koltuk Konsol içi depolama Geniş tabana monteli depolama Anodize alüminyum çerçeveli emniyetli tip ön cam Tekne gövdesi renk seçeneği (Beyaz / Deniz mavisi / Kırmızı / Açık sarı / Buz mavisi / Gri / Fildişi / Bordo) Elektrik trim flapları Manuel sintine pompası

21 Kullanılamaz Standart İsteğe Bağlı Kamara Duş ve lavabo + Ayna Manuel marin tipi tuvalet Kimyasal tuvalet Yukarı açılan heç kapaklı kamara kapısı Sürgülü kamara kapısı Geniş daire şeklinde heç kapağı ve açılan lumbozlar Lavabolu mutfak 1 gözlü gaz ocağı 2 gözlü gaz ocağı Buz dolabı Komple kamara içi döşeme Balık tutma Livar Havalandırma pompalı livar Pompa ile güverte yıkama Humminbird 937C Balıkbulucu /GPS chartplotter combo Kamış yuvaları için yan gözler Her iki tarafta da kamış yuvaları için bölmeler Balık kutusu Elektriksel Yakıt göstergesi Akü ana veya selektör swiçi Konsol üzerinde sigortalı kontrol paneli Pusula Seyir feneri 360 silyon feneri Elektrikli sintine pompası 2 x otomatik sintine pompası Çakmak soketi ve prizi Otomatik sintine pompası swiçi Korna AM / FM dijital stereo tek CD çalarlı müzik seti, 4 tane su geçirmez hoparlör LCD TV Güverte ışıklandırmaları Kamara ışıklandırmaları Redresörlü sahil besleme sistemi AC sistem şarj aleti/güverteyle bağlantı/kamara içi soketler Ön cam sileceği 3 Yıllık Northstar gövde garantisi Evrak çantası

22 21

23 320WA 265WA 260CCD 250CCX 230WA 220CD 220CC 190CC 160SC 22

24 Mollafenari Yolu, Pelitli Mevkii, Gebze, Kocaeli 41400, TÜRKİYE Tel: Faks: Web: Akdi döküman değildir. Bu broşür belirli bir ürünü satmak için bir teklif niteliği taşımaz. Northstar A.Ş. devamlı olarak ürünleri geliştirmekdedir ve bu broşürde sunulan bilgilerin basım tarihi itibarı ile geçerlidir. Belirtilen özellikler ve seçenekler bildirilmeksizin değiştirilebilir veya teknelerde gösterilen bazı ekipmanlar isteğe bağlı sunulabilir.

230 WA PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

230 WA PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 230 WA 06.145.3005 BURUN MAKARASI Paslanmaz Çelik Burun Makarası kardeşler yat 146,10 06.045.0520 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 20 cm 11,05 06.045.5020 KOÇ BOYNUZU ZEMİN PABUCU Koç Boynuzu Zemin Plastiği

Detaylı

190 CC PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

190 CC PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 190 CC 06.145.3005 BURUN MAKARASI Paslanmaz Çelik Burun Makarası 146,10 06.145.1505 ZİNCİR MUHAFAZASI Paslanmaz Çelik Zincir Muhafazası 3,40 06.045.0520 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 20 cm 11,05 06.045.5020

Detaylı

220 CC PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

220 CC PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 220 CC 06.145.3005 BURUN MAKARASI Paslanmaz Çelik Burun Makarası kardeşler yat 146,10 06.145.1505 IRGAT EKİPMANI Paslanmaz Çelik Zincir Muhafazası 3,40 06.045.0520 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 20 cm 11,05

Detaylı

220 CD PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

220 CD PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 220 CD 06.145.3005 BURUN MAKARASI Paslanmaz Çelik Burun Makarası kardeşler yat 146,10 06.045.0520 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 20 cm 11,05 06.045.5020 KOÇ BOYNUZU ZEMİN PABUCU Koç Boynuzu Zemin Plastiği

Detaylı

160 SC PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

160 SC PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 160 SC 06.045.0515 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 15 cm 5,55 06.045.5015 KOÇ BOYNUZU ALT PLASTİĞİ Koç Boynuzu Zemin Plastiği 0,65 06.065.1410 HAVALANDIRMA Paslanmaz Çelik 0,70 06.035.1075 MENTEŞE Paslanmaz

Detaylı

FOUNTAINE PAJOT VICTORIA

FOUNTAINE PAJOT VICTORIA FOUNTAINE PAJOT VICTORIA 67 2015 9.787.500 TL Boy 20,27 m Motor 2 x 150 HP Yelken alanı 202m 2 Genişlik 9,50 m Motor saati 1900 saat Arma Klasik ana yelken Draft 1,55 m Yakıt 1400 L Kabin / WC 5 / 5 Ağırlık

Detaylı

230 CDS PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

230 CDS PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 230 CDS 06.145.3005 BURUN MAKARASI Paslanmaz Çelik Burun Makarası 146,10 06.045.0520 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 20 cm 11,05 06.045.5020 KOÇ BOYNUZU ZEMİN PABUCU Koç Boynuzu Zemin Plastiği 0,65 06.045.0515

Detaylı

260 CCD PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

260 CCD PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 260 CCD 06.045.0520 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 20 cm 11,05 06.045.5020 ALT PLASTİK Koç Boynuzu Zemin Plastiği 0,65 06.055.1012 U MAPA 12 mm Paslanmaz Çelik Mapa 9,70 06.055.3012 MAPA Paslanmaz Çelik

Detaylı

DUYULARIN USTALIKLA BİLEŞİMİ

DUYULARIN USTALIKLA BİLEŞİMİ DUYULARIN USTALIKLA BİLEŞİMİ 1988 yılında kusursuz tekneler üretme tutkusu ve amacıyla yola çıktık. Bugün aynı tutku ve heyecanla, İzmir / Türkiye tesislerimizden 4 kıtada 40 ülkeye, müşteri memnuniyetini

Detaylı

Larus 42 LB Fly Teknik Özellikler

Larus 42 LB Fly Teknik Özellikler İno-klasik Larus 42 LB Fly Teknik Özellikler Makine Opsiyonları 1 X 225 HP 1 X 260 HP 1 X 315 HP 1 X 380 HP 2 X 260 HP 2 X 315 HP Tam Boy : 12,90 m Gövde Boyu : 12,06 m Genişlik : 3,65 m Su Kesimi : 1,07

Detaylı

265 WA PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

265 WA PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 265 WA 06.045.0520 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 20 cm 11,05 06.045.5020 ALT PLASTİK Koç Boynuzu Zemin Plastiği 0,65 06.055.1012 U MAPA 12 mm Paslanmaz Çelik Mapa 9,70 06.055.3012 MAPA Paslanmaz Çelik

Detaylı

320 WA PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

320 WA PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 320 WA 06.045.0525 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 25 cm 18,30 06.045.5025 ALT PLASTİK Koç Boynuzu Zemin Plastiği 0,65 06.045.0520 KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik - 20 cm 11,05 06.045.5020 ALT PLASTİK Koç Boynuzu

Detaylı

225 RM PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

225 RM PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 225 RM 06.045.2004 KATLANIR KOÇ BOYNUZU Paslanmaz Çelik Katlanır Koç Boynuzu 60,30 06.055.1012 U MAPA Paslanmaz Çelik 12 mm U Mapa 9,70 Paslanmaz Çelik / 12 mm 06.055.3012 KUŞ GÖZÜ MAPA 4,70 Halat Bağlamak

Detaylı

FOUNTAINE PAJOT MAHE 36 ENVANTER LİSTESİ

FOUNTAINE PAJOT MAHE 36 ENVANTER LİSTESİ 1 - MAHE 36 EVOLUTION ENVANTER LİSTESİ LOA 11.00 m EN 5.90 m GENEL ÖZELLİKLERİ YELKEN ALANI TANK SU ÇEKİMİ AIR DRAFT MAKSİMUM YÜKTE DEPLASMAN CENOVA ANA YELKEN MOTOR TEMİZ SU KAPASİTESİ YAKIT KAPASİTESİ

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Bazıları hızlı sever

Bazıları hızlı sever Bazıları hızlı sever MOTORYATIN KONFORUNDAN VAZGEÇEMEYENLERİN DİKKATİNE... 2014 YAZI SİZİ YEPYENİ, HIZLI, KONFORLU VE ALIMLI MODELLERLE KARŞILIYOR. 15-17 METRE ARALIĞINDAKİ BU TEKNELERİ GÖRÜNCE AKLINIZ

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

Alüminyum Katlanır Bot

Alüminyum Katlanır Bot Alüminyum Katlanır Bot Bot, kumaştan, ısıl işlemler ile yapıştırıcı kullanılmadan imal edilmiştir. Uzun ömürlüdür. Ayrıca tabanı, alüminyum bütünleşmiş profil parçalardan oluşan yapıdadır, taban sökmeden

Detaylı

THE LITTLE TRAWLER-7.40

THE LITTLE TRAWLER-7.40 TEKNİK ÖZELLİKLER : THE LITTLE TRAWLER-7.40 Boy : 7.40 metre (yüzme platformu hariç) En : 2.45 metre Derinlik : 0.65 metre Kamara yüksekliği : 1.95 metre Ağırlık : Yaklaşık 2000 kg Motor gücü : 30 ila

Detaylı

Barbarossa Yachts Ltd. M25 Mini Yacht

Barbarossa Yachts Ltd. M25 Mini Yacht Barbarossa Yachts Ltd. M25 Mini Yacht M25 Mini-Yacht STANDART İNŞA YÖNTEMİ Gövde / Güverte ve kabin iç kaplamaları cam elyaf + polyester reçine, el yatırması yöntemi ile İç kısımda ara izolasyon katı Güverte

Detaylı

10-12 METRE MOTORYATLAR Yazın tadı tuzu

10-12 METRE MOTORYATLAR Yazın tadı tuzu Yazın tadı tuzu BUYRUN; 10-12 METRE ARASI 2015 MODEL 16 ADET ŞIK MOTORYAT TEK KIŞININ RAHATÇA KULLANABILECEĞI, AILE VE ARKADAŞLARLA TEKNEDE KALMAK IÇIN YETERLI KONFORA SAHIP BU MODELLER, HAYATINIZA YAZ

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Şahsi ve Sportif. Hoverjet. Hoverjet GT. Hoverstar LC. Hoverstar Sportsman. Hovertour 700. Karşılaştırma Tablosu

Şahsi ve Sportif. Hoverjet. Hoverjet GT. Hoverstar LC. Hoverstar Sportsman. Hovertour 700. Karşılaştırma Tablosu Şahsi ve Sportif Hovercraftlar Kimsenin gidemediği yerlere giderek maceraya bugün başlayın! Hoverjet Hoverjet GT Hoverstar LC Hoverstar Sportsman Hovertour 700 Karşılaştırma Tablosu Hoverjet Özellikleri

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

155 RT PARÇA VE FİYAT LİSTESİ

155 RT PARÇA VE FİYAT LİSTESİ 155 RT / 10 mm 06.055.1010 U MAPA ADET 8,45 / 10 mm Halat Bağlamak İçin - Dişi Pasolu 06.055.3010 KUŞ GÖZÜ MAPA ADET 3,60 / 8 mm Halat Bağlamak İçin - Dişi Pasolu 06.055.3008 KUŞ GÖZÜ MAPA ADET 2,30 /

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Batmayan Performans. Skagit Orca 22' 27' 24'

Batmayan Performans. Skagit Orca 22' 27' 24' Batmayan Performans Skagit Orca 22' 24' 27' Zorlu Havaların Teknesi Skagit Orcar sizi Hedefe Ulaştırır... Diğer tekneler daha düşük maliyetlerle üretilebilmekte, ancak eninde sonunda...çünkü, son Teknoli

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

İst anbul Shop&Miles BoatShow da sergileyecekler.

İst anbul Shop&Miles BoatShow da sergileyecekler. Dünyanın en büyük yatçılık şirketleri ve Türkiye deki üreticiler portföylerindeki en iddialı teknel eri İst anbul Shop&Miles BoatShow da sergileyecekler. Fuarın deniz üstünde yapılacak olması, kapalı alanlara

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT MİNİBÜS TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler Turizm Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor tipi 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq 2.2L Duratorq

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm TR En Konforlu Seyahatler STAR, 3 kişiye kadar olan yolcu kapasitesi, geniş ve rahat diz mesafesi ve zemindeki raylı sistem sayesinde yerleşimde

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 6 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve bağımsız

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

CUMBERLAND 46 ENVANTER LİSTESİ

CUMBERLAND 46 ENVANTER LİSTESİ 1 GENEL ÖZELLİKLER İÇ PLAN SALON PLANI TANKLA R GENEL SALON MUTFAK HARİTA MASASI VE DÜMEN İSTASYONU FOUNTAINE PAJOT - BOY 13.95 m / 45.77 ft LWL 12.85 m / 42.16 ft EN 6.55 m / 21.49 ft DRAFT 1.20 m / 3.94

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT VAN TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 350E Van 350ED Van Çekiş Arka / Ön Arka / Ön Arka / Ön Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

En güvenli sürüş deneyimi

En güvenli sürüş deneyimi KARAVAN Ürün Teknik Özellikleri Pino Karavan, 2009 yılından bu yana el işçiliği ile ürettiği Çekme karavan, Campervan, Pick-up üstü karavan modellerinde fiyat kalite dengesini en üst düzeyde tutmaktadır.

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Wellness SPA çözümleri Teknik Özellikler

Wellness SPA çözümleri Teknik Özellikler Wellness SPA çözümleri Teknik Özellikler Well - Joy Genel Özellikler: Ebat: 220 x 220 x 104,5 cm Oturma yeri: 6 adet Uzanma yeri: - Dış panel renk seçenekleri: Gri Kompozit Iroko Ahşap Akrilik plaka seçenekleri:

Detaylı

Alçak tabanlı modern iç tasarım. İdeal toplu taşıma aracı

Alçak tabanlı modern iç tasarım. İdeal toplu taşıma aracı TR Alçak tabanlı modern iç tasarım ATAK, binişleri ve inişleri kolay hale getiren Alçak Taban özelliği ile yolculara büyük kolaylık sunuyor. Aracın giriş ve çıkış kapıları arasındaki koridorda herhangi

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

SEHPA VE DOLAP SİSTEMLERİ

SEHPA VE DOLAP SİSTEMLERİ SEHPA VE DOLAP SİSTEMLERİ Ürün Kodu: 10018134 KLİNİK DOLAP SETİ 1 KDS0001 Etkili alan kullanımı sağlamak için L şeklinde tasarlanmıştır Komple paslanmaz çelik üzeri fırın boyalıdır Çarpmada ses azaltıcı

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

TARGA 50 GRAN TURISMO

TARGA 50 GRAN TURISMO TARGA 50 GRAN TURISMO TARGA 50 GRAN TURISMO BU SPOR TEKNE, ÖDÜN VERMEME İLKESİ GÖZETİLEREK İNŞA EDİLMİŞTİR İnsanların bu büyüklükte bir teknede nasıl seyir yapmak isteyeceklerini, ideal olarak ne kadar

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

FOUNTAINE PAJOT - ORANA 44 ENVANTER LİSTESİ

FOUNTAINE PAJOT - ORANA 44 ENVANTER LİSTESİ 1 GENEL ÖZELLİKLER YELKEN ALANI TANKLAR TAM BOY GENİŞLİK SU ÇEKİMİ STANDART DEPLASMAN MAKSİMUM YÜKTE DEPLASMAN CENOVA ANA YELKEN MOTOR TEMİZ SU KAPASİTESİ YAKIT KAPASİTESİ EC SERTİFİKASI - 42.98 ft 24.11

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

OFİS KONTEYNER: 700 cm MASA 3 MASA 4 MASA 1 MASA 2 GİRİŞ DOLAP SERVİS DOLABI

OFİS KONTEYNER: 700 cm MASA 3 MASA 4 MASA 1 MASA 2 GİRİŞ DOLAP SERVİS DOLABI OFİS KONTEYNER: 700 cm ETAJER ETAJER DOLAP ETAJER ETAJER DOLAP 1 2 3 4 250 cm SERVİS DOLABI PLAN GİRİŞ 240 cm 240 cm CARAVANS TRAILERS CONTAINERS OFİS KONTEYNER: Model Ölçüler Özellikler : SOYKAR KONTEYNER.

Detaylı

Kos-Kalimnos-Leros. tekne BODRUM DENİZ MÜZESİ EKİ İLE BİRLİKTE. Hanse 415. Dufour 445 GL. %50 ye varan indirimlerle. 640 Maine BODRUMLU AD5

Kos-Kalimnos-Leros. tekne BODRUM DENİZ MÜZESİ EKİ İLE BİRLİKTE. Hanse 415. Dufour 445 GL. %50 ye varan indirimlerle. 640 Maine BODRUMLU AD5 x BODRUM DENİZ MÜZESİ EKİ İLE BİRLİKTE TÜRKİYE TÜRKİYE NİSAN 2012/04 SAYI 74 BOAT SHOP DAVETİYENİZ HEDİYE! %50 ye varan indirimlerle KAMPANYALI 40 tekne >Yelkenli niyetine motoryat BODRUMLU AD5 >Akdenizli

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

Gazlı devrilir tavalar

Gazlı devrilir tavalar Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

FOUNTAINE PAJOT QUEENSLAND 55 INVENTORY

FOUNTAINE PAJOT QUEENSLAND 55 INVENTORY 1 GENEL ÖZELLİKLER SALON İÇ DİZAYN DEPOL AR GENEL MUTFAK YEMEK ALANI SALON NAV.ALA NI - QUEENSLAN BOY EN SALMA BOYU HAVA YÜKSEKLİĞİ AĞIRLIK (BOŞ) AĞIRLIK (MAKSİMUM YÜK) MOTORLAR SU KAPASİTESİ YAKIT KAPASİTESİ

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

Elektrikli devrilir tavalar

Elektrikli devrilir tavalar Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

MARATON. Uzun Yolların Yeni Starı...

MARATON. Uzun Yolların Yeni Starı... MARATON Uzun Yolların Yeni Starı... Maraton yeniden yollarda... Güç ve estetiği bir arada yansıtan çizgilerle donatılan Maraton, sürücü ve yolcularına eşsiz bir seyahat deneyimi yaşatmak için tasarlandı.

Detaylı

TEKERLEKLİ SANDALYENİN GİREBİLDİĞİ EN KÜÇÜK MİNİBÜS. Dar şehir sokakları için en iyi seçenek

TEKERLEKLİ SANDALYENİN GİREBİLDİĞİ EN KÜÇÜK MİNİBÜS. Dar şehir sokakları için en iyi seçenek TEKERLEKLİ SANDALYENİN GİREBİLDİĞİ EN KÜÇÜK MİNİBÜS Dar şehir sokakları için en iyi seçenek TR ÜSTÜN ERİŞİLEBİLİRLİK KABİLİYETİ HERKESE HERYERE ULAŞIM ÇÖZÜMÜ Altı metre sınıfının tek orjinal alçak tabanlı

Detaylı

FOUNTAINE PAJOT LIPARI 41 ENVANTER LİSTESİ. 56 m² (ortalama) Cabinet Joubert / Nivelt

FOUNTAINE PAJOT LIPARI 41 ENVANTER LİSTESİ. 56 m² (ortalama) Cabinet Joubert / Nivelt 1 GENEL ÖZELLİKLERİ YELKEN ALANI TANKLAR TAM BOY GÖVDE BOYU EN SU ÇEKİMİ / DRAFT AIR DRAFT MAKSİMUM YÜKTE DEPLASMAN CENOVA ANA YELKEN MOTOR TEMİZ SU KAPASİTESİ YAKIT KAPASİTESİ CE SERTİFİKASI LIPARI 41

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

TARGA 38 & TARGA 38 OPEN

TARGA 38 & TARGA 38 OPEN TARGA 38 & TARGA 38 OPEN TARGA 38 & TARGA 38 OPEN HEM ŞIK HEM DE GÜÇLÜ TARGA 38, GÖRENLERİ TAM ANLAMIYLA BÜYÜLEYEN SPOR BİR TEKNEDİR Gövdesi ve Volvo Penta nın ürettiği en son nesil motor dinamikleri,

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

mtse Serisi Network Kabinleri

mtse Serisi Network Kabinleri mtse Serisi Network Kabinleri Teknoloji Özellikleri ve Fonksiyonları: ANSI/EIAR-310-D, DIN41491: Part1, IEC297-2, DIN41494: Dart7, GB/T3047-92, standartlarına, 19" uluslararası standartlara, metrik sistem

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı...

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı... SAFİR ve SAFİR VIP Yolculuk Keyfinin Tanımı... Safir VIP ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını değiştiriyor

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

ERKEN SİPARİŞ FIRSATLARI

ERKEN SİPARİŞ FIRSATLARI ERKEN SİPARİŞ FIRSATLARI 6 YIL ÜST ÜSTE YILIN BAYİSİ ÖDÜLÜ Trio Deniz ve Türkiye Yine 1 Numara Trio Deniz, Hanse Group tarafından iki farklı kategoride Yılın Bayisi ödülüne layık görüldü. Trio Deniz, bu

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

İlan no: BMW 3 Serisi 3.16i. Bmw E30 M40 Motor Enjeksiyonlu. Sahibinden TL. İlan tarihi: 5 Temmuz 2017.

İlan no: BMW 3 Serisi 3.16i. Bmw E30 M40 Motor Enjeksiyonlu. Sahibinden TL. İlan tarihi: 5 Temmuz 2017. İlan no: 408965 BMW 3 Serisi 3.16i Sahibinden Bmw E30 M40 Motor Enjeksiyonlu 10.500 TL İlan tarihi: 5 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü, Kavaklı, Barış Mah. Model yılı Ocak

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox LX-13690 Restaurant YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları Full Inox Fırın gücü; 2100 W Kolay temizlenebilen hareketli alt rezistans Çift cam ve yalıtım sistemi ile A13 güvenlik standartları İç aydınlatma

Detaylı

VOLVO 150 HP, SARGILI DİREK, 3 KABİN, 3 WC (1 BAŞ MASTER, 2 KIÇ), MÜRETTEBAT KABİNİ- ALPI TİK

VOLVO 150 HP, SARGILI DİREK, 3 KABİN, 3 WC (1 BAŞ MASTER, 2 KIÇ), MÜRETTEBAT KABİNİ- ALPI TİK JEANNEAU 58 VOLVO 150 HP, SARGILI DİREK, 3 KABİN, 3 WC (1 BAŞ MASTER, 2 KIÇ), MÜRETTEBAT KABİNİ- ALPI TİK 58 M² SARGILI ANAYELKEN (DP DC77/99T KUMAŞ) 88 M² SARGILI CENOVA %135 (DP DC77/99T KUMAŞ) CENOVA

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIKHANE Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIK MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + 2 hızlı Gövde, şase,panel ve ısıtıcı boyler yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir. Yıkama tankı otomatik

Detaylı

SUN ODYSSEY 349. % 40 peşin, taksitle 60 ay vade KAMPANYA FİYATI İSTANBUL VİAPORT MARİNA DENİZDE TESLİM FİYATI 108.

SUN ODYSSEY 349. % 40 peşin, taksitle 60 ay vade KAMPANYA FİYATI İSTANBUL VİAPORT MARİNA DENİZDE TESLİM FİYATI 108. 7,5 SUN ODYSSEY 349 YANMAR 21 HP, SARGILI DİREK, 2 KABİN, 1 WC YANMAR 21 HP, 3 KANATLI SABİT PERVANE ÇİFT GURCATALI, ALÜMİNYUM KLASİK DİREK 30,07 M2 KLASİK ANAYELKEN (YÜKSEK KALİTE DACRON) 24,6 M2 SARGILI

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı