HAZİRAN LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAZİRAN 2014. LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı"

Transkript

1 HAZİRAN 2014 LİDER, 17. BAL Kültür Festivaline Katıldı Bornova Anadolu Lisesi nin 17. sini gerçekleştirdiği Kültür ve Sanat Festivalinde Lider Evcil Hayvan Beslenme Ürünleri olarak standımız ile yer aldık. Bu yıl 17. Si düzenlenen etkinlikte, standımızda, mamalarımızı ve hediyelerimizi ziyaretçiler ile paylaşırken, Tarçın Show ile tüm katılımcıları eğlendirmeyi başardık.

2 MAYIS 2014 ADÜ Veterinerlik Fakültesi İntern Hekimleri 2. Grup LİDER i Ziyaret etti Fakülte İntern öğrencilerinden oluşan ziyaretçilerimiz, fabrikamızı gezerek, üretim tesislerimizin işleyişi hakkında bilgi aldılar. Oldukça ilgili olan intern veteriner hekimlerimiz, Hakan bey in verdiği bilgileri dikkatli bir şekilde dinlediler. Hekimlerimizin en çok etkilendikleri konular, kullanılan teknoloji ve hassas davranılan hijyen koşulları oldu. MAYIS 2014 LİDER, Pet Sahiplerini Bilinçlendirme Devam Ediyor Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Besleme Anabilim Dalı'nda görev yapan Doç. Dr. Özcan CENGİZ hocamızın hazırladığı kitapçığımız ile, hayvan sevenlerin hizmetindeyiz. Hocamızın, en önemli noktaları vurgulayarak hazırladığı kitapçık, evcil hayvanı olan veya edinmek isteyen herkesin mutlaka bilmesi gerekenleri ortaya koyuyor. Pet in ilk eve getirilişinden, beslenmesine, yaşam alanının hazırlanmasından eğitimine kadar tüm bilgileri bulacağınız bir eser tüm hayvan severlerin hizmetine sunuldu.

3 MAYIS 2014 LİDER, Salihli Vizyon Dergisinin Son Sayısına Konuk Oldu. Salihli Ticaret ve Sanayi odasının 3 ayda bir çıkarmış olduğu, Salihli Vizyon Dergisi, 9. Sayısında Lider Evcil Hayvan Beslenme Ürünleri San. Tic. Ve Ltd. Şti. ne geniş yer verdi. Üretim tesisimiz ve kullandığımız teknoloji hakkında bilgi veren dergi, Lider in Pet Maması sektöründeki önemini vurguladı.

4 MAYIS 2014 LİDER Yeni Merkezine Taşındı Lider Evcil Hayvan Beslenme Ürünleri San ve Tic. Ltd. Şti., yeni ve modern ofisinde hizmet vermeye başladı. İzmir in gözde plazalarından MEGAPOL TOWER 10. Katında bulunan yeni merkez ofisimiz, modern mimari yapısı ve eşsiz körfez manzarası ile dikkati çekiyor.

5 NİSAN 2014 LİDER, Dünya Şampiyonu Adaylarının Yanında Brezilya da yapılacak olan Dünya Alman Çoban Köpekleri Yarışmasına katılacak köpeklerin seçildiği etkinlik, 27 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Marmara Park ta gerçekleşti. 90 yarışmacı köpeğin yarıştığı etkinlikte, Lider Evcil Hayvan Beslenme Ürünleri, şampiyon adaylarını yalnız bırakmadı.

6 NİSAN 2014 LİDER in Doğa ve Hayvan Sevgisini Artmasını Destekliyor. Sektörün gelişmesi için Ar-Ge çalışmalarını sürdüren Lider, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ile doğa ve insan sevgisinin de gelişimi için elinden geleni yapıyor. Katılımcılara dağıtılan fidan ve mamalar, kim bilir hangi semtin küçük dostlarına yiyecek, doğasına yeşillik olacak.

7 NİSAN 2014 LİDER, uluslar arası yayın kuruluşunda. Dünyanın en saygın Pet dergilerinden olan PETS INTERNATIONAL Nisan sayında Lider Evcil Hayvan Beslenme Sanayi Ltd.Şti ne geniş bir yer verdi. İşletmemizin üretim tesisleri ve laboratuvarının resimlerini yayınlayan dergi, ayrıca işletmemizin kuruluş aşamasından bu zamana kadar ki geçen süre içerisindeki gelişimi ve gelecek dönemdeki planlarımızı da PET INTERNATIONAL okuyucuları ile paylaştı.

8 NİSAN 2014 LİDER, PETCITY nin nisan ayı konuğu oldu. Türkiye nin önde gelen Pet dergilerinden PETCITY MAGAZİN, Nisan ayındaki sayısında bize yer verdi. Petcity den Selda hanımın sorularını cevaplayan Genel Müdürümüz Sayın Murat TARHAN, fabrikamızı gezdirerek, Avrupa standartlarındaki işletmemiz hakkında bilgi verdi. Geniş bir şekilde yer verilen fabrikamızın,özellikle hijyene ve sistemli çalışmaya verdiği önem bir kez daha gözler önüne serildi.

9 MART 2014 LİDER Olarak Cor-U-Pati topluluğunun yanındayız. Aydın Adnan Menderes Veterinerlik Fakültesi bünyesinde kurulan Cor-U-Pati Topluluğu, sokak köpeklerinin, sağlık kontrollerinin yapılması, kısırlaştırılması, rehabilite edilmesi ve sahiplendirilmesi amacı ile veterinerlik öğrencilerinin oluşturduğu bir topluluktur. Lider olarak, topluluğun tüm mama ihtiyaçlarına destek olarak, sosyal sorumluluk projelerine verdiğimiz önemi bir kez daha vurgulama şansını yakaladık. MART 2014 REFLEX artık Facebook ta Reflex Mama olarak sosyal medyadaki yerimizi aldık. Tüm kullanıcılarımızın beğenilerini bekliyoruz. Kullanıcılar, Reflex Mama olarak faaliyetlerimizi sayfamızdan takip edebilir, paylaşımlarımızdan faydalanabilirler. En kısa sürede diğer sosyal paylaşım alanlarında da yer almaya başlayacağız.

10 MART 2014 Lider reklamları ile gazetelerde yer aldı. Yüksek tirajlı 5 ulusal gazetede, REFLEX reklamları boy göstermeye başladı.

11 MART 2014 LİDER, en güzel hayvan fotoğraflarını seçti. Marmara forumda gerçekleşen, Çiğdem TUNÇ ve Nefise KARATAY ın jüri koltuğunda oturduğu organizasyonda, katılımcıların çektikleri fotoğraflarda dereye girenlere ödülleri dağıtıldı. Ayrıca, REFLEX mamalarının sponsoru olduğu Yetenek Sizsiniz Finalisti TARÇIN, showları ile organizasyona renk kattı.

12 MART 2014 ADÜ Veterinerlik Fakültesi İntern Hekimler Lider i Ziyaret etti 19 Mart Çarşamba günü Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi son sınıf öğrencilerinden oluşan 15 kişilik bir ekip, DOÇ.DR.Özcan CENGİZ nezaretinde fabrikamızı ziyaret etti. Genel Müdürümüz Murat TARHAN ın bizzat eşlik ettiği ziyaret esnasında, üretim tesislerimiz hakkında bilgilendirme yapılarak, gelecek dönemdeki projelerimiz hakkında bilgiler verildi. OCAK 2014 Lider, Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi İşbirliği Aydın Adnan Menderes Veterinerlik Fakültesi n de görevli Doçent Doktor Özcan CENGİZ ile ilerleyen dönemdeki bilimsel çalışmalarımızda birlikte çalışmamız amacı ile sözleşme yapıldı. Ayrıca Özcan bey in bağlı bulunduğu ADÜ Veterinerlik fakültesi ile de protokol imzalayarak, akademik gücümüzü daha da artırdık.

13 EKİM 2013 Tarçın showlarına Lider ile devam edecek. Lider Evcil Hayvan Beslenme Sanayi olarak, Yetenek sizsiniz finalistlerinden Tarçın ın sponsoru olduk. Tarçın, üstün yeteneği ile yarışma esnasında izleyicileri kendine hayran bırakarak finale adını yazdırmıştı. Bir çok organizasyonda showlarını sergilemeye devam eden Tarçın ın beslenmesi, sahibi ve aynı zamanda eğitmeni Kutay ÖZKAN tarafından Lider in güvenilir ürünlerine emanet edildi. Beslenmesinde ve gelişmesinde olduğu gibi showlarının kalitesinin de mamalar ile bağlantılı olduğunu belirten ÖZKAN markamıza ve ürünlerimize olan güveni sebebi ile içinin rahat olduğunu belirtti. EYLÜL 2013 PET ISTANBUL 2013 Fuarı Türkiye nin en önemli Pet Fuarı olan ve Eylül tarihleri arasında İstanbul da gerçekleşen PET İstanbul fuarına katıldık. EYLÜL 2013 Saha teşkilatı Lider tesislerini ziyaret etti. Distribütörlerimiz Tavas Tarım ve Sera Pet in saha satış ekibi, fabrikamızı ziyaret ettiler. İki gün süren organizasyonda, fabrikamızın üretim süreci hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi nde görevli Doç Dr. Özcan CENGİZ, Pet hayvanlarının beslenmeleri konusunda eğitim verdi. Satış ekipleri,yoğun proğramın ardından, bölgemizdeki termal otelde konaklayarak, yorgunluklarını giderdiler.

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 1 1 KASIM 2016 KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan DEMİRCİ den Dinliyoruz Girişimcilik Destek Programı, Ar-ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek

Detaylı

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR 3-6 EYLÜL 2015 İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN SEKTÖR BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN FUAR... Organizasyon Destekleyenler +90 212 321 10 02 www.ulusalfair.com BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

AKADEMİK ETKİNLİKLER

AKADEMİK ETKİNLİKLER AKADEMİK ETKİNLİKLER 24.04.2018 tarihinde Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerimiz, mutfak uygulamaları dersi kapsamında Türkiye nin tek çikolata müzesi olan Pelit Çikolata Müzesini ziyaret

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ Farkındalık Kampı 3 Mayıs 2014 Kuşadası Arora Otel de ikincisini organize ettiğimiz bu etkinliğimizde her şeyin bir arada olduğu bir etkinlikti. Alanında uzman bir eğitmen

Detaylı

Sayın yetkili, saygı değer turizmcilerimiz, sevgili meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız, değerli basın mensuplarımız;

Sayın yetkili, saygı değer turizmcilerimiz, sevgili meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız, değerli basın mensuplarımız; HOTED ALANYA ULUSLARARASI 4. HOUSEKEEPING OLİMPİYATLARI Sayın yetkili, saygı değer turizmcilerimiz, sevgili meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız, değerli basın mensuplarımız; Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi

Detaylı

ULUSLARARASI SANAT YOLUYLA EVRENSEL SEVGİ SULUBOYA BİENALİ

ULUSLARARASI SANAT YOLUYLA EVRENSEL SEVGİ SULUBOYA BİENALİ IWS ve NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ ORTAKLIĞIYLA ULUSLARARASI SANAT YOLUYLA EVRENSEL SEVGİ SULUBOYA BİENALİ Uluslararası Sanat Yoluyla Evrensel Sevgi Suluboya Bienali ile sanat yoluyla farklı

Detaylı

Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14

Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14 Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14 37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 106.537 ziyaretçiyi ağırladı! Yapı sektörünün zirvesi Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları

Detaylı

ANTALYA İMBAT SOĞUTMA FRESH ANTALYA 2008 FUARINDAYDI

ANTALYA İMBAT SOĞUTMA FRESH ANTALYA 2008 FUARINDAYDI Sayfa 1 12.05. ANTALYA İMBAT SOĞUTMA FRESH ANTALYA FUARINDAYDI Bu yıl Antalya'da düzenlenen footech fuarına katıldık. Yeni çok kompresörlü cihazımızı yurt içi pazarında ilk kez sergiledik. Fuarda yeni

Detaylı

Proje Programı: Bulgaria- Turkey IPA Cross-Border Programme. Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı. CCI No: 2007CB16IPO008

Proje Programı: Bulgaria- Turkey IPA Cross-Border Programme. Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı. CCI No: 2007CB16IPO008 Proje Programı: Bulgaria- Turkey IPA Cross-Border Programme Bulgaristan-Türkiye IPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı CCI No: 2007CB16IPO008 Proje Adı: Cross-border collaboration in development of CAD/CAM

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖRNEK GÖRSEL Proje İçin Son Kontroller Yapıldı Destekliyor projesi Aralık ayında son bulurken projenin asıl önemli kısmı olan sürdürülebilirlik aşaması için çalışmalar başladı. Proje kapsamında destek

Detaylı

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Milli Eğitim ve Din İşleri Bakanlığı Devlet Dil Sertifikası DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 10-14 MART 2015 IDS KÖLN 2015 ULUSLARARASI

Detaylı

Köpeğinize annelik değil liderlik yapın

Köpeğinize annelik değil liderlik yapın Köpeğinize annelik değil liderlik yapın Köpeklerin terk edilmesindeki en büyük neden, köpeklerden önce ailelerin eğitimsizliği Dünyaca ünlü Köpek Davranış Bilimcisi ve Eğitmen Cheri Lucas: Köpeğinize annelik

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

İÇİNDEKİLER: 140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız

İÇİNDEKİLER: 140 ülkede ve bölgede 8 milyonu aşkın genç Ödül Programına katılmıştır. Ödül Programıyla ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız E BÜLTEN NİSAN 2017 1 The Duke of Edinburgh s International Award 14 ile 24 yaşları arasındaki tüm gençlerin katılabileceği heyecanlı bir kişisel gelişim programıdır. Programının amacı gençleri, kendi

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

SEDAŞ SCADA KUMANDA MERKEZİNİ MÜHENDİS ADAYI ÜNİVERSİTELİLER ÇOK BEĞENDİLER

SEDAŞ SCADA KUMANDA MERKEZİNİ MÜHENDİS ADAYI ÜNİVERSİTELİLER ÇOK BEĞENDİLER SEDAŞ SCADA KUMANDA MERKEZİNİ MÜHENDİS ADAYI ÜNİVERSİTELİLER ÇOK BEĞENDİLER SAÜ ÖĞRENCİLERİ SEDAŞ IN SCADA ve ÇAĞRI MERKEZİNİ ZİYARET ETTİLER. SON TEKNOLOJİYİ YERİNDE İNCELEDİLER. SCADA KUMANDA MERKEZİNİ

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle

03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle 2017 SONUÇ RAPORU 03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle evlenecek çiftlere rehberlik eden bir organizasyon

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

27-29 Kasım 2014 İstanbul Kongre Merkezi İstanbul, Türkiye

27-29 Kasım 2014 İstanbul Kongre Merkezi İstanbul, Türkiye 2. Buluşma 27-29 Kasım 2014 İstanbul Kongre Merkezi İstanbul, Türkiye ISTANBUL www.sirha-istanbul.com The high profile Hotel & Food Service Event Intercontinental İstanbul hotel Restoran, otel işletmeleri

Detaylı

ZEYTİNYAĞI DUYUSAL ANALİZİNDE AB MEVZUAT UYGULAMALARI ZEYDAM TR1-LEO isimli projemizin hareketlilik faaliyet alanında çalışma planında

ZEYTİNYAĞI DUYUSAL ANALİZİNDE AB MEVZUAT UYGULAMALARI ZEYDAM TR1-LEO isimli projemizin hareketlilik faaliyet alanında çalışma planında ZEYTİNYAĞI DUYUSAL ANALİZİNDE AB MEVZUAT UYGULAMALARI ZEYDAM 2011-1-TR1-LEO03-25592 isimli projemizin hareketlilik faaliyet alanında çalışma planında sunmuş olduğumuz program dahilinde İzmir Gıda Kontrol

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI A.B.D. / BOSTON - NEW YORK - WASHINGTON - MIAMI ABX ARCHITECTURE BOSTON MİMARİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR YAPILAR FUARI VE İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU (15-26 Kasım 2012 ) Eskişehir Ticaret

Detaylı

ANUFOOD EURASIA. ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU

ANUFOOD EURASIA. ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

BAKA BULUŞMALARI -I-

BAKA BULUŞMALARI -I- BAKA BULUŞMALARI -I- Onur Konuğu Isparta Belediye Başkanı Y. Mimar Yusuf Ziya GÜNAYDIN Tarih 01 Ekim 2010 Cuma Saat 10:00 Katılımcılar Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri ve Uzmanları Batı Akdeniz

Detaylı

Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide

Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide Değerli Üyemiz, 08 Haziran-01 Temmuz 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan Ankara Alışveriş Festivali kapsamında, basımı gerçekleştirilecek olan

Detaylı

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK KİMDİR? Halk Bilimi ve Sanatları Kulübü, 1999 güzünde, İTÜ bünyesinde Halk Oyunları, Müzik Birimi ve Kafkas

Detaylı

2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15. Haziran 2013 FUAR RAPORU

2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15. Haziran 2013 FUAR RAPORU 2. ULUSLARARASI MOBİLYA EV TEKSTİLİ VE HALI FUARI 12-15 Haziran 2013 FUAR RAPORU 2. ULUSLARARASI FURNEXPO, 12-15 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Uluslararası Fuar Alanı`nda ziyaretçileri ile buluştu.

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas

Sevim AYTEMİZ GÜLER. [Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni, Ressam, Grafik Tasarımcı] 22 Haziran 1976. Sivas Sevim AYTEMİZ GÜLER [Kılavuz Yenilikçi, Ressam, Grafik Tasarımcı] Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi 22 Haziran 1976 Doğum Yeri Sivas Deneyimler Kılavuz Yenilikçi Görsel Sanatlar Öğretmeni MEB - Eğitim Teknolojileri

Detaylı

FUAR RAPORU. 3. ULUSLARARASI YAPI ENDÜSTRİSİ, ISITMA-SOĞUTMA, KAPI-PENCERE, YER DÖŞEMELERİ, ALUMİNYUM-CAM ve DEKORASYON FUARI

FUAR RAPORU. 3. ULUSLARARASI YAPI ENDÜSTRİSİ, ISITMA-SOĞUTMA, KAPI-PENCERE, YER DÖŞEMELERİ, ALUMİNYUM-CAM ve DEKORASYON FUARI FUAR RAPORU 21-25 Kasım 2013 CEZAYİR FUAR HAKKINDA 3. Uluslararası Best5 Algeria Fuarı, 21 25 Kasım 2013 tarihleri arasında Atılım fuarcılık ve Elan Expo işbirliğinde SAFEX Fuar Alanı'nda ziyaretçilerine

Detaylı

Alarko Carrier Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışmasının Kazananları Ödüllerini Aldı

Alarko Carrier Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışmasının Kazananları Ödüllerini Aldı Haziran 2014 Sayı 69 www.alarko-carrier.com.tr Isıtma, Hava Koşullandırma, Bina Otomasyonu, Otomatik Kontrol, Su Basınçlandırma, Su Arıtma, Enerji, Yedek Parça Sayın Okurumuz, Bu bültenle, çalışma alanımızla

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11 1 4 EKİM 2016 Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Tanıtım ve Bilgilendirme Sunumu 2016 4 EKİM 2016 Kariyer Planlama ve İç Girişimcilik Semineri Key Of Change

Detaylı

Đsmail Hilmi Adıgüzel

Đsmail Hilmi Adıgüzel Đsmail Hilmi Adıgüzel Gençlik Platformu / Kurcu Başkan Marka Yönetimi Derneği / Yönetim Kurulu Üyesi Türkiye Fotoğraf Gönüllüleri / Genel Koordinatör Đnternet Medya ve Bilişim Federasyonu / Yönetici Gravga

Detaylı

Göz- lemli- Yorum-1. Göz- lemli- Yorum-1. GözlemliYorum-1. GözlemliYorum-1. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI.

Göz- lemli- Yorum-1. Göz- lemli- Yorum-1. GözlemliYorum-1. GözlemliYorum-1. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI. Hüseyin ADANALI. Standımızı ziyaret edip kartını bırakan İK Yöneticileri arasından kura çekimi ile belirlenecek 15 misafirimize Hüseyin Adanalı nin - Gözlemliyorum - isimli kitabı hediye edilecektir. Hüseyin ADANALI Göz-

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

FUAR RAPORU ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

FUAR RAPORU ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE TEKNOLOJİLERİ FUARI FUAR RAPORU 22-25 Kasım 2013 CEZAYİR FUAR HAKKINDA ALGERIA FOODEXPO, 22 25 Kasım 2013 tarihleri arasında Atılım Fuarcılık ve Elan Expo işbirliğinde SAFEX Fuar Alanı'nda ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Detaylı

Doktorclub Awards Sponsorluk Dosyası.

Doktorclub Awards Sponsorluk Dosyası. Doktorclub Awards 2018 Sponsorluk Dosyası www.doktorclubawards.com 2 Doktorclub Awards 2018 Türkiye nin Sağlık Ödülleri Doktorclub Awards, ülkemizde sağlık sektörü profesyonelleri ve paydaşlarının çalışmalarını

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU Rize 2016 1 1-SUNUŞ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı

Detaylı

3. ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, EV EŞYALARI EV TEKSTİLİ FUARI

3. ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, EV EŞYALARI EV TEKSTİLİ FUARI FUAR RAPORU 05-08 Aralık 2013 Kazablanka - FAS OFEC FUAR HAKKINDA MaDecor Expo 2013 05 08 Aralık 2013 tarihleri arasında Atılım Fuarcılık, Elan Expo ve Fas'ın en büyük organizasyon şirketlerinden biri

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011-

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- 22 Aralık 2010 tarihli Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Kalkınma Kurulu toplantısında belirlenen 4 farklı sektörel çalışma grubundan

Detaylı

Avrupa Birliği Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklıkları kapsamında

Avrupa Birliği Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklıkları kapsamında Avrupa Birliği Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklıkları kapsamında Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi nin İngiltere-Polonya-Finlandiya ve İtalya ile birlikte gerçekleştirdiği U R Unique Projesi 3. Toplantısı

Detaylı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı Japonya da 17-18 Aralık tarihleri arasında 28 incisi düzenlenen Uluslararası Sumo Robot Yarışması'nda ikinci kez Dünya şampiyonu olan

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.09.2014 27.10.2014 PARİS SİAL GIDA FUARINDA ALTSO STANDI İLE YERİMİZİ ALDIK-19-23 EKİM 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı

ÖZGEÇMİŞ. Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı 1. Adı Soyadı: Muhsin ÖZTÜRK 2. Doğum Tarihi: 1961 3. Unvanı: Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Veteriner Fakültesi İstanbul Üniversitesi 1983 Yüksek Lisans Veteriner Fakültesi

Detaylı

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ 19-22 EYLÜL 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ FUAR SONUÇ RAPORU www.istanbullight.com Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon BU FUAR

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ VETERİNER İŞLERİ BÖLÜMÜ DURUM DEĞERLENDİRMESİ 1 / 33 Amaç Bu raporun amacı belediyemizin veterinerlik hizmetlerini değerlendirmek ve diğer belediyelerle kıyaslama çalışmalarını

Detaylı

:::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::

:::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: :::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi teknolojileri

Detaylı

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur.

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur. BEİJİNG INTERNATİONAL IMPORT FOOD EXPO 2015( CİPFE 2015) FUAR RAPORU Kuru Meyve Tanıtım Grubu 03-05 Temmuz 2015 tarihleri arasında Pekin Fuar merkezinde düzenlenen Beijing International Import Food Expo

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net

ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net ekim 2017 / 7. sayı / üç ayda bir yayınlanır / adaptto.net 7. [İmtiyaz Sahibi] Prof.Dr. Tahsin Engin [Yazarlar] Gözde Sofuoğlu [Tasarım] Murat Tamcı Bilal Altun Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme

Detaylı

IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı

IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı İTÜ IEEE ailesinden merhaba! 1992 yılından beri İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi nde faaliyet gösteren, teknik üniversite öğrencisinin mesleki ve sosyal açıdan gelişimini hedefleyen sayısız çalışma yapan

Detaylı

FUAR RAPORU. 30 Mayıs02 Haziran 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI

FUAR RAPORU. 30 Mayıs02 Haziran 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI 30 Mayıs02 Haziran 2013 FUAR RAPORU www.iraqhvacexpo.com info@iraqhvacexpo.com 2. ULUSLARARASI HVACEXPO,

Detaylı

Duyusal algılarına etki eden faktörler hakkında bilgilendirilme çalışması yapıldı,

Duyusal algılarına etki eden faktörler hakkında bilgilendirilme çalışması yapıldı, Zeytinyağında kalitenin artmasıyla birlikte duyusal kriterler AB Mevzuatında yer almış ülkemizde de 2010 yılında yürürlüğe giren 2010/35 ve 2010 /36 sayılı Zeytinyağının tebliğ uygulamaları ile Mart 2011

Detaylı

KOZMETİK GÜZELLİK FUARI BUCOS Şubat BURSA.

KOZMETİK GÜZELLİK FUARI BUCOS Şubat BURSA. KOZMETİK ve GÜZELLİK FUARI BUCOS 08-11 Şubat 2018 - BURSA www.bucos.org KATILIMCI FİRMA PROFİLİ MERKEZLER * Hekim Klinikleri * Güzellik ve Kozmetik Merkezleri * Diş Hekimi Klinikleri * Estetik ve Güzellik

Detaylı

Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri Sponsorluk Dosyası.

Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri Sponsorluk Dosyası. Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri 2019 Sponsorluk Dosyası www.doktorclubawards.com 2 Doktorclub Awards 'Türkiye nin Sağlık Ödülleri o Doktorclub Awards, ülkemizde sağlık sektörü profesyonelleri

Detaylı

SIGN İSTANBUL 2016 SONUÇ RAPORU

SIGN İSTANBUL 2016 SONUÇ RAPORU SIGN İSTANBUL 2016 SONUÇ RAPORU 18. kez 29 Eylül- 2 Ekim 2016 tarihlerinde organize edilen SIGN İstanbul Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı; son 18 yılın en yoğun ziyaretçisini

Detaylı

BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA

BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA BİRLİKTE TOPLANTILARI- ÇİMSA 4/20/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.19 2015-2016 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri, Fark Yaratan İK Projeleri kategorisinde başarı ödülü alan Çimsa nın, 2017 yılında

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı. Profesyonel Ziyaretçi

Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı. Profesyonel Ziyaretçi 29.783 Profesyonel Ziyaretçi 11 Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı 4.142 Yurt Dışı Profesyonel Ziyaretçi 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı YURT DIŞI PROFESYONEL ZIYARETÇILERIN

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü 3-6 KASIM 2014 WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI

Detaylı

çok ders biyolojiden köken almaktadır.biyoloji ile arası iyi olanların zorlanmayacağı bir bölümdür.

çok ders biyolojiden köken almaktadır.biyoloji ile arası iyi olanların zorlanmayacağı bir bölümdür. 1 1) Veterinerlik ile ilgili görüşleriniz nelerdir? C.1) Veterinerlik herkesin yapabileceği bir meslek değil. Gerçekten severek ve isteyerek yapılması gereken bir meslektir. Çünkü uğraştığımız şeyler bir

Detaylı

Detaylı bilgiler için buraya tıklayın

Detaylı bilgiler için buraya tıklayın Detaylı bilgiler için buraya tıklayın SANATÇILARA SUNDUKLARIMIZ Uluslararası Açılım: Büyük ödül, Paris teki Cité Internationale des Arts da, 3 Temmuz 2015 ve 27 Ağustos 2015 tarihleri arasında bir sanatçı

Detaylı

Sadece şirket içi kullanım içindir. ZADE VITAL den Haberler

Sadece şirket içi kullanım içindir. ZADE VITAL den Haberler ZADE VITAL den Haberler Premium Omega 3 Balık Yağı Şuruplarımızı KKTC de Tanıttık. 8-9 tarihlerinde Lefkoşa da balık yağı şuruplarımızı doktorlarımız, eczacılarımız ve Kıbrıs basınımız ile buluşturduk.

Detaylı

ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN FUAR RAPORU. www.iraqflowerexpo.com info@iraqflowerexpo.

ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN FUAR RAPORU. www.iraqflowerexpo.com info@iraqflowerexpo. ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN 2013 FUAR RAPORU ULUSLARARASI FLOWEREXPO, 30 May-02 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Uluslararası Fuar Alanı`nda ziyaretçileri

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

Adana Lezzet Festivali

Adana Lezzet Festivali R4;;;;; 1 Adana Lezzet Festivali Adana Lezzet Festivali, Adana Lezzet değerlerinin Türkiye ve dünya çapında tanınırlığını sağlamayı ve Adana turizmini geliştirmeyi hedefleyen bir proje olarak Adana Valiliğinin

Detaylı

LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK (Ö.Ö.) PROGRAMI 1. SINIF ARA SINAV TAKVİMİ LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK (İ.Ö.) PROGRAMI 1. SINIF ARA SINAV TAKVİMİ

LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK (Ö.Ö.) PROGRAMI 1. SINIF ARA SINAV TAKVİMİ LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK (İ.Ö.) PROGRAMI 1. SINIF ARA SINAV TAKVİMİ LABORANT VE VETERİNER SAĞLIK (Ö.Ö.) PROGRAMI İN ADI SORUMLUSU TARİH Gün SAATİ LİK Tıbbi Biyoloji ve Genetik G. ÜNAL 09.11.2015 Pazartesi 10.00 3-3, 3-5 Fizyolojiye Giriş T. ŞAHİN 10.11.2015 Salı 10.00

Detaylı

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi Ruh sağlığı uzmanlarıyla beraber yürütülen 40 saatlik çalıştay programının, trans danışanlara yönelik beşinci ve son kısmı; 3 Kasım'da İstanbul Bilgi

Detaylı

ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ

ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ Meme Hastalıkları Koalisyon Derneği ANNELER GÜNÜ KADIN FESTİVALİ KOŞUSU VE YÜRÜYÜŞÜ 12 MAYIS 2013 CADDEBOSTAN SAHİL YOLU / İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI Organizasyon Komitesi adına; Europa Donna Türkiye,

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi,

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİNE HOŞGELDİNİZ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİNE HOŞGELDİNİZ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİNE HOŞGELDİNİZ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜR V. DOÇ. DR. RECEP ÖZKAN ÖZET SUNUM ÖZETİ MİSYON VİZYON MERKEZİN AMACI FAALİYET ALANLARI İDARİ YAPI SERTİFİKA

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ 21280 Kampus/DİYARBAKIR Tlf.: 0 (412) 248 80 20 Faks: 0 (412) 248 80 21 e-mail: veteriner@dicle.edu.tr Fotoğraflar: Yrd.

Detaylı

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

Hall 100 bin m Yurt Dışı Ziyaretçi. 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı.

Hall 100 bin m Yurt Dışı Ziyaretçi. 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı. 29.783 Toplam Ziyaretçi 11 Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı 4.142 Yurt Dışı Ziyaretçi 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı YURT DIŞI ZİYARETÇİLERİN COĞRAFİ DAĞILIMI 13,91

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR BİLİM ve TEKNOLOJİ FUARI 11-14 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi B l m Sektöründek Yen l kler ARGE www.kosgeb.gov.tr Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

İSTANBUL MİNYATÜR BAHÇE TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI YARIŞMA KOŞULLARI

İSTANBUL MİNYATÜR BAHÇE TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI YARIŞMA KOŞULLARI İSTANBUL MİNYATÜR BAHÇE TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2015 YARIŞMA KOŞULLARI YARIŞMA KOŞULLARI 1. Düzenleyen Yarışma, İ.Ü Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş, TMMOB Peyzaj

Detaylı

SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür

SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür SEDAŞ lı Kadınlar, Dünya Kadınlar Gününde Bir Araya Geldiler SEDAŞ'lı Kadınlara Yönetim Kurulu ve İcra Başkanından Teşekkür 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla SEDAŞ ta (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU expomed EURASIA 22.Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU İSTANBUL

Detaylı

Beld Başkanlığına:Gönüllü ve Ziyaretçi kavramı ayrılmalı, Yasa maddeleri ile genel talepler Son Güncelleme Cumartesi, 09 Kasım 2013 16:54

Beld Başkanlığına:Gönüllü ve Ziyaretçi kavramı ayrılmalı, Yasa maddeleri ile genel talepler Son Güncelleme Cumartesi, 09 Kasım 2013 16:54 Sevgili Arkadaslar, Bu çok önemli yazıyı lüften dikkatle okuyunuz. Belediyelerin bakım evlerine giden gönüllüler orada gördükleri eksikleri söylediklerinde derhal YASAK gündeme getirilmekte. Bu tamamen

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012 TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012 4. AYAK YARIŞ PROGRAMI FETHİYE / MUĞLA 05 06 MAYIS 2012 YARIŞ BİLGİLERİ Bu yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2012 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara uygun

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI 08-10 Aralık 2017 Kazablanka FAS O.F.E.C. l'office des Foires et Expositions de Casablanca 33 ülkeye ihracat yapıyoruz fuar sayesinde artık Fas ta da

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON

S P O N S ORLU K DOSYASI TRABZON S P O N S ORLU K DOSYASI 17 19 20 21 M AY I S TRABZON Kodla17 Takvimi Etkinlik Tarihleri ve Saati Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi 19 20 21 MAYIS 2017 10:00 18:00 2017

Detaylı

YENİDEN YAŞAMA KATKI KAMPANYASI PROJE TEKLİFİ

YENİDEN YAŞAMA KATKI KAMPANYASI PROJE TEKLİFİ YENİDEN YAŞAMA KATKI KAMPANYASI PROJE TEKLİFİ İçerik: 1. Amaçları, hedefleri ve hedef grubu 1.1. Hangi değişiklikleri oluşturmaya çalışacak? 1.2. Neden bu proje yürütülecek? 1.3. Beklenen sonuçlar ne?

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı