Beklentileri aştığında, ilham verirsin.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Beklentileri aştığında, ilham verirsin."

Transkript

1 hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr Yeni Elantra Opsiyonel Garanti Ömür Boyu Müşteri Bağlılığı Doğru Yerde, Mükemmel Hizmet Hyundai Servislerine Mobil Erişim Hyundai Kasko if Design 2016 Hyundai Orijinal Aksesuarlar Hyundai Blue Card Fırsatları Avantajlı Bakım Mevsimi /User/HyundaiTurkiye NİSAN 2016 Beklentileri aştığında, ilham verirsin. 7 ileri DCT teknolojisi 1.6 dizel 136 PS 4,1 lt yakıt tüketimi

2 2 NİSAN 2016 Opsiyonel Garanti Modern, dinamik ve sportif hatları ile Yeni Elantra, Hyundai nin Türkiye de 7 yıl garanti opsiyonu ile satışa sunduğu ilk modeli olma özelliğini taşıyor. Yeni Elantra sadece nihai tüketiciler için 2 yıl/ km yasal garantiye ek olarak; yeni araç satışından itibaren 3 yıl/sınırsız km, 5 yıl/ km veya 7 yıl/ km ücretsiz onarım güvencesi seçenekleri ile Hyundai Yetkili Satıcılarında. Garantinizi siz seçin yıl km 00 Sın ı ız km rs yıl 7 yıl 80 Ömür Boyu Müşteri Bağlılığı Siz Hyundai sahiplerinin ömür boyu memnuniyeti için; yenilikçi yaklaşımımız ile geliştirdiğimiz satış sonrası hizmetlerimizi, yüksek teknolojik donanım ve profesyonel bir ekip ile sunuyoruz. Beklentilerinizin ötesinde farklı deneyimler yaşatacak hizmetlerimiz ile ihtiyaç duyduğunuz her zaman ve her yerde yanınızdayız... 5 Yıl Ultra Servis 24 SAAT 365 GÜN Yol Yardım YOL YARDIM üş t er i B MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI Randevulu Servis Blue Card lılığı ağ B ür Öm oy um.0 00 k m SERVİS OTOMASYON SİSTEMİ RANDEVULU SERVİS Blue Card Extra Kapınızdaki Servis KAPINIZDAKİ SERVİS HYUNDAI HAVALİMANINDAKİ SERVİS Müşteri Danışma Hattı Servis Otomasyon Sistemi Ücretsiz Check-up Test Sürüşü Ön Muayene Hyundai Kredi Hızlı Servis Hyundai Kasko ÖN MUAYENE Havalimanındaki Servis HIZLI SERVİS

3 3 NİSAN 2016 Doğru Yerde Mükemmel Hizmet Müşterisinin ihtiyaç duyduğu yer ve zamanda daima yanında olarak eşsiz bir müşteri deneyimi yaşatmak isteyen Hyundai, bu misyonunu 2016 yılında satış sonrası sloganına taşıdı. Doğru Yerde Mükemmel Hizmet. Hyundai yenilikçi yaklaşımı ile geliştirdiği satış sonrası hizmetlerini, profesyonel bir kadro ve teknolojik alt yapı ile müşterisinin tam ihtiyaç duyduğu an ve yerde mükemmel bir şekilde sunuyor. Doğru Yerde Mükemmel Hizmet ile Hyundai ömür boyu bağ kurduğu müşterilerinin sayısını her geçen gün hızla arttırıyor.

4 4 NİSAN 2016 Hyundai Servislerine Mobil Erişim, Hyundai Mobil Servis Hyundai, teknolojinin yoğun olarak hayatımıza girdiği günümüzde yenilikçi ve teknolojik donanım ile desteklediği satış sonrası hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Yeni geliştirilen Hyundai Mobil Servis Uygulaması ile Hyundai servis kalitesini daha da arttırmış oluyor. Hyundai araç sahipleri ve potansiyel Hyundai müşterilerinin servis ağı, kullanım kılavuzları ve çağrı merkezine her zaman ve her yerden kolayca erişimine olanak sağlamak amacıyla geliştirilen ve tamamen ücretsiz bir servis uygulaması olan Hyundai Mobil Servis Uygulaması, Android veya ios işletim sistemine sahip akıllı cihazlara indirilebiliyor. Hyundai Mobil Servis Uygulaması, Android işletim sistemine sahip cihazlarda Google Play ve ios işletim sistemine sahip cihazlarda da App Store üzerinden Hyundai Mobil Servis yazarak kolayca indirilerek kullanılabiliyor. Hyundai Mobil Servis Uygulamasının içeriğinde; Bayi Konumu, Bakım Tablosu, Araç Modelleri, Garanti, Kullanım Kılavuzu, Test Sürüşü, Çağrı Merkezi ve Servis Randevusu menüleri bulunuyor. Uygulama sayesinde Bayi Konumu ile Yetkili Satıcı ve Servis bilgilerine de rahatlıkla ulaşılabiliyor. Bakım Tablosu menüsünde de müşteri ve aracının periyodik bakım detaylarına erişmek mümkün. Uygulama, Hyundai modellerini, aracın ürün ve teknik özelliklerini ve ayrıca aksesuar bilgilerini gösteriyor. Garanti menüsü altında da Hyundai Garanti Politikası detaylı olarak anlatılıyor. Kullanım Kılavuzu içeriğindeyse Araç Kullanım Kılavuzu ve Uyarı Göstergeleri ile tanıtım videoları yer alıyor. Test Sürüşü menüsünde, test sürüşü formu doldurularak randevu alabilme imkanı sağlanırken ayrıca servis randevu formu doldurularak bayilerden de randevu alınabiliyor. Uygulama içindeki Çağrı Merkezi içeriğindeyse Hyundai Çağrı Merkezi ve Yol Yardım telefon numaraları ile direkt ulaşım imkanı Hyundai müşterilerine sağlanıyor. Hyundai Mobil Servis Uygulaması ve kurulumu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen Hyundai müşterileri üzerindeki Mobil Servis sayfasına giriş yapabilir veya Hyundai Yetkili Servisleri ni ziyaret edebilirler.

5 5 NİSAN 2016 Hyundai Kasko... Aracınızı ve sizi güvence altına alır. Acenta ve yetkili servis hizmetini tek noktadan sunan Hyundai Kasko, Hyundai sahipleri ve araçları güvence altına alıyor. Hyundai sahiplerine özel geliştirilen Hyundai Kasko ile hasar durumunda aracınız yüksek teknolojik donanımlı Hyundai Yetkili Servislerinde, profesyonel bir ekip ve orijinal yedek parça kullanılarak güvenilir bir şekilde onarılır. Hyundai Kasko, değerini korur... Hyundai Kasko avantajları Orijinal yedek parça, son teknoloji ekipmanlar ve kaliteli kaporta/boya kullanılarak onarılan aracınız garantisini korur. Aracınız Hyundai Yetkili Servislerinde eğitimli ve sertifikalı teknisyenler tarafından onarılır. Gelişmiş onarım teknikleri ile aracınızın 2.el değeri artar. Hyundai Kasko anlaşması olan Hyundai Yetkili Servislerinde hasarınız eksiksiz karşılanır. (Oysaki anlaşması olmayan servislerde hasar tazminatının % 30 luk kısmına kadar bir bölümü sigortalı tarafından ödenir.) Cam değişimleri bir kereye mahsus olmak üzere orijinal parça kullanılarak, hasarsızlık indirimi bozulmadan Yetkili Servis güvencesiyle gerçekleştirilir. Yeni araç alımında Hyundai Kasko bedelini, Kasko Kredi ile araç kredi vadesi kadar vadelendirebilme imkanı sağlar. (3 yıla kadar) Yılda 2 kez Hyundai Yetkili Servislerinde Ücretsiz Check-Up hizmetinden yararlanırsınız. Hyundai Yetkili Servislerinde öncelikli hizmet avantajı ile hasar onarımınız daha hızlı gerçekleşir.

6 6 NİSAN 2016 Prestijli if Design 2016 tasarım ödülleri yine Hyundai nin Tasarım alanında dünyanın en saygın ve bağımsız ödül organizasyonlarından biri olan if Design, otomobil kategorisinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine Hyundai modellerini birinci seçti. Önemli rakiplerine rağmen ödülleri toplayan Hyundai, Tucson ve Yeni Elantra ile tasarımlarının ne derece etkileyici olduğunu da kanıtlamış oldu. Ayrıca Hyundai, 3 yıl üst üste kazandığı IF Design ödülleriyle beraber, dünyanın en şık otomobillerini üreten bir marka olarak imajını güçlendirmiş oldu. Hyundai Orijinal Aksesuarları ile Tarzınızı Yansıtın Hyundai modellerine özel tasarlanan orijinal aksesuarlar ile aracınızın görüntüsüne ayrı bir estetik ve kalite katmanız mümkün. Aracınıza uyum garantisi ve son derece kolay montajı sayesinde Hyundai Orijinal Aksesuarlar ile tarzınızı yansıtın. Tarzınızı yansıtacak tüm Hyundai aksesuarları de. Alüminyum Bar Seti Bagaj Havuzu Cam Rüzgarlığı Aksılık Yan Basamak (Işıklı)

7 7 NİSAN 2016 Hyundai Blue Card, Hyundai sahiplerine özel ayrıcalıklar dünyası.. Hyundai Blue Card, tüm Hyundai sahiplerinin yararlanabileceği ve Hyundai Yetkili Servislerinde puan kazandıran bir bağlılık kartıdır. Hyundai Blue Card ile kazandığınız puanları nakit indirimi olarak kullanırken Blue Card lılara özel avantaj ve ayrıcalıklardan yararlanırsınız. Hyundai yenilik ve fırsatlarından öncelikli haberdar olmak ve size özel ayrıcalıklardan yararlanmak için tek yapmanız gereken, servisinize Blue Card sahibi olmak istediğinizi belirtmek. Ayrıntılı bilgi için www. hyundaibluecard.com.tr yi ziyaret edebilirsiniz. Blue Card, binek ve hafif ticari farketmeden, aracın modeli ve yaşına bakılmaksızın her Hyundai sahibinin Hyunda Yetkili Satıcılarından alabileceği bir karttır.

8 8 NİSAN 2016 Avantajlı bakım mevsimi başlıyor. Blue Card sahipleri tüm modellerde servis fırsatlarından yararlanıyor, bahara avantajlı giriyor. Ücretsiz Check-Up KDV dahil 209 TL den başlayan fiyatlarla Blue Bakım Paketi Blue Puan Yaz lastiklerinde fırsatlar ve hediyeler Jolly Tur da %3 indirim Kampanya koşulları : Kampanya, 11 Nisan 30 Nisan 2016 tarihlerinde servis harcaması yapan Blue Card sahipleri için tüm Hyundai yetkili servislerinde geçerlidir. Check up uygulaması, kampanya dahilinde tüm modeller için Hyundai yetkili servislerinde ücretsiz olarak yapılacaktır. Blue Bakım Paketi sadece garantisi bitmiş araçlar (Accent, Getz, i20, Starex ve H100) için uygulanabilir ve Blue Menü Kampanya şartları geçerlidir. Kampanya şartlarına adresinden ulaşabilirsiniz. 500 TL ve üzeri mekanik bakım / onarım harcaması yapan Blue Card sahipleri Blue Puan kazanacaklardır. Hakedilen Blue Puan lar 07 Mayıs 2016 tarihine kadar kartlara yüklenecektir. Yüklenen Blue Puan lar websitesine üye olunarak takip edilebilir. 400 TL lik Bridgestone ve Lassa marka lastik alımına 40 TL indirim uygulanacaktır. 4 adet Continental marka lastik alımına EURO 2016 futbol topu, 4 adet Goodyear marka lastik alımına 1 adet sırt çantası hediye edilecektir. Ayrıca kampanya süresinde servis harcaması yapan Blue Card sahipleri Jolly Tur dan erken rezervasyon indirimine ilave %3 indirimden yararlanabileceklerdir. Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye adresinden ve Müşteri Danışma Hattı ndan ( ) ulaşabilirsiniz.

Kilometrelik Hyundai Türkiye Turu Tamamlandı

Kilometrelik Hyundai Türkiye Turu Tamamlandı hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr /User/HyundaiTurkiye > Hyundai Türkiye Turu > Euro 2016 Resmi Sponsoru > TSK ve Emniyet Mensuplarına İndirim > Hyundai Servislerinde Bahar Festivali

Detaylı

> EKİM hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr /User/HyundaiTurkiye

> EKİM hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr /User/HyundaiTurkiye hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr /User/HyundaiTurkiye > Hyundai Bayramda Her Molada Yanınızdaydı > Hyundai Elantra Tasarım Ödüllerine Doymuyor > Garantisi Biten Hyundai ler İçin

Detaylı

5 Yıl Garantili Ultra Servis. Blue Card. Kapınızdaki Servis. Havalimanındaki Servis. Ücretsiz Check-up Before Service. Ön Muayene

5 Yıl Garantili Ultra Servis. Blue Card. Kapınızdaki Servis. Havalimanındaki Servis. Ücretsiz Check-up Before Service. Ön Muayene 5 Yıl Garantili Ultra Servis Blue Card Kapınızdaki Servis Havalimanındaki Servis HAVALİMANINDAKİ SERVİS Ücretsiz Check-up Before Service Hyundai nizi güvenliğiniz ve konforunuz için her türlü detayı düşünerek

Detaylı

Yeni i10 ilk kez Türkiye de satışa sunuldu

Yeni i10 ilk kez Türkiye de satışa sunuldu hyundai.com.tr /hyundaiturkiye /hyundaiturkiye /hyundaitr /User/HyundaiTurkiye Yeni i10 ilk kez Türkiye de satışa sunuldu Yeni i10 ilk kez Türkiye de satışta Yetkili Servislere gelin, bu kış yolunuz hep

Detaylı

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz!

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Müşteri Memnuniyeti Toyota dünyanın en çok tercih edilen otomotiv markası çünkü tüketicisini en çok memnun eden marka. Bunun kanıtı ortada: Toyota, Ulusal Kalite

Detaylı

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Sorularla Birinci Kart Birinci Kart Nedir? Neden üye olmalıyım? Birinci Karta üyelik işlemleri nasıl gerçekleşir? Birinci Karttan Akü satışı nasıl

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın.

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. ulticar ulticar Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. Kurumsal araç ve filo kiralama hizmetlerinde anahtar teslim rahatlık sunan Multicar ile detaylarla yorulmayın, finansal ve operasyonel avantajlardan

Detaylı

Volkswagen sahiplerini ferahlatacak Ekonomi Paketi.

Volkswagen sahiplerini ferahlatacak Ekonomi Paketi. sahiplerini ferahlatacak. 4 yaş ve üzeri lerin ihtiyaçları düşünülerek üretilmiş, güvenilirliği ve dayanıklılığıyla yüksek standartlarını karşılayan parçalar, şimdi daha uygun fiyatlarla nde. Satış Sonrası

Detaylı

İLERI GÖRÜŞLÜ. İLHAM VERICI. DIKKAT ÇEKICI. HER OTOMOBIL ONUN IMZASINI TAŞIYOR.

İLERI GÖRÜŞLÜ. İLHAM VERICI. DIKKAT ÇEKICI. HER OTOMOBIL ONUN IMZASINI TAŞIYOR. Görselde yer alan araç Ford Fastback ve Convertible modellerdir. Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. İLERI GÖRÜŞLÜ. İLHAM

Detaylı

Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın

Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın Filo Kiralamanın Avantajlarından Bireysel Olarak Yararlanın BİR ARAÇ KİRALAMAK İSTEYENLERE ÖZEL Bireysel Araç Kiralama Nedir? Aracınızı satın alma maliyetine katlanmaksızın, gönül rahatlığıyla kullanabilmenizin

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA

Aksesuarlar KONFOR & KORUMA Aksesuarlar KONFOR & KORUMA 8. 9. 10. 11. 8- Kauçuk Paspas Otomobilin tekrar satılma zamanı geldiğinde hala yeniymiş gibi görünmesini sağlayarak orijinal zemin kaplamalarını korur. Ref. 8201618013 9- Halı

Detaylı

Poliçe tüm Türkiye de geçerlidir. SGK ile anlaşması olan 63 ilde 345 kurum da poliçemiz kullanılabilmektedir.

Poliçe tüm Türkiye de geçerlidir. SGK ile anlaşması olan 63 ilde 345 kurum da poliçemiz kullanılabilmektedir. SAHRAYICEDİD MAH.MÜMİDERESİ SOK. RÜSTEMOĞLU APT.NO:42 D:12 KADIKÖY/İSTANBUL Tel: (216) 386 19 05 /359 70 70 Fax: (216) 386 19 06 info@oykum.com http:// www.oykum.com Sayın Üyelerimiz Allianz Sigorta yetkili

Detaylı

İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test. Websitenizin Dönüşüm Oranını Artırın!

İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test. Websitenizin Dönüşüm Oranını Artırın! İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test Websitenizin Dönüşüm Oranını Artırın! İçerik - Userspots Optimizasyon Servisi - İlham Alabileceğiniz 17 A/B Test 2 / 52 Userspots Optimizasyon Servisi Userspots, arayüzleri

Detaylı

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız;

Mahallem Nedir? Mahallem'i Hangi Esnaflar Kullanabilir? Mahallem Ekibi. Değerli İş Ortağımız; Değerli İş Ortağımız; Mahallem Nedir? Sipariş vermenin geleneksel ve en yalın halinden yola çıkarak, sizlere daha fazla müşteri ve ciroyu daha az riskle oluşturabileceğiniz, yaptığınız ticaretin gelişen

Detaylı

Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın!

Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın! Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın! 2 yıllık yasal garanti süresince, Mercedes-Benz yetkili servislerine gelenlere 3. yıl garantimiz hediye. Üstelik Advantageplus 4. yıl garanti paketi ile korumanızı

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın.

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. C-Serisi MB 5-kollu jant Jant: 17 inç (43,2 cm) / 7,5 J x 17 ET 47 Lastik: 225/45 R17 Michelin Renk: Sterling gümüşü

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın.

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. A, B, CLA-Serisi MB 5 Kollu Jant Jant: 17 inç (43,2 cm) / 7,5 J x 17 ET 52.5 Lastik: 225/45 R17 Pirelli (ROF) Renk:

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları

Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları Atlas Copco Orjinal Servis Kullanım Avantajları %100 güvenilir Atlas Copco orjinal yedek parçaları; kompresörünüzle aynı kalite standartlarına göre üretildiğinden, kompresörünüz bakıma girdikten sonra

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

Vizyonumuz. dyasistplus.com

Vizyonumuz. dyasistplus.com Size hayatı yaşamak kalır Vizyonumuz Geçmişten günümüze kaliteyi esas alan firmamız sektörde kendini kanıtlamış, faaliyet alanında ciddi bir yer edinmiş, sürekli müşteri memnuniyeti ve kaliteyi arttırarak

Detaylı

10TL. Shell den değerinde yakıt hediye! SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin!

10TL. Shell den değerinde yakıt hediye! SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin! Shell den değerinde yakıt hediye! 10TL SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin! SON GÜN: 13 Temmuz 24 Haziran-12 Temmuz 2015 tarihleri arasında,

Detaylı

Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar.

Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar. Değiştirin, yenileyin, yenilenin! Size uygun setinizi seçin. Bosch solo ve ankastre setlerde büyük fırsatlar. Üçlü set 4.214 TL yerine 2.699 TL * www.bosch-home.com/tr 2.699 TL li indirimli fiyat, KDN

Detaylı

www.hyundai.com.tr 0216 571 63 01 MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI YOL YARDIM 0212 233 32 62

www.hyundai.com.tr 0216 571 63 01 MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI YOL YARDIM 0212 233 32 62 www.hyundai.com.tr facebook.com/hyundaiturkiye twitter.com/hyundaiturkiye instagram.com/hyundaitr 0216 571 63 01 MÜŞTERİ DANIŞMA HATTI YOL YARDIM 0212 233 32 62 Hyundai nizi ve sizi yolda bırakmayan tek

Detaylı

2017 Bahar Kampanyası BP İşbirliği. 1 Nisan 15 Mayıs

2017 Bahar Kampanyası BP İşbirliği. 1 Nisan 15 Mayıs 2017 Bahar Kampanyası BP İşbirliği 1 Nisan 15 Mayıs Kampanya Bilgileri Kampanya Geçerlilik Tarihi: 1 Nisan 15 Mayıs 2017 Ürün grubu: Bridgestone Markalı & Binek ve Hafif Ticari & Yaz (LVR, LTS, LSR Combi

Detaylı

EMİN ELLERDE YOL ALIN.

EMİN ELLERDE YOL ALIN. EMİN ELLERDE YOL ALIN. ORİJİNAL OPEL GÜVENCESİ Opel FlexCare programımız pek çok sıradışı fayda sunuyor: Gönül Rahatlığı Her türlü kaza veya arıza durumunda birçok yardım şekli ile yanınızda olacağız.

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

Ticket Compliments. Hediye Kuponları

Ticket Compliments. Hediye Kuponları Ticket Compliments Hediye Kuponları İçerik Ticket Compliments Universal Ticket Compliments Fashion Ticket Compliments Ürün Özellikleri Ticket Compliments Marka Kartları Ticket Gift Club Titre du document

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Bosch, yaygın servis ağı, 2 saat aralığında randevu ile haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde. 444 6 333

Bosch, yaygın servis ağı, 2 saat aralığında randevu ile haftanın 7 günü 24 saat hizmetinizde. 444 6 333 Türkiye nin neresinde olursa olsun Bosch müşterileri, artık bu numarayla Bosch Çağrı Yönetim Merkezi ne ulaşacak. Bu numara, Bosch markalı ürünlerin satış öncesi keşif, satış sonrası montaj, bakım ve onarım

Detaylı

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme.

Kendi hayatını yaşa. Sürüş hazzından vazgeçme. TOTA L K ONTR O L Doğamızda hep daha ileriye ulaşmak var. Bazen duraklar ve geçmişe bakarız. Fakat sonra yolculuk yeniden başlar. Çünkü macera hep bir yerlerde bizi bekler. Ve sadece ilerleyerek hedefe

Detaylı

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor!

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! AVON Temsilcileri Cep-T Paracard kullanıyor, masrafsız faturalarını ödüyor. Hemen Turkcell İletişim Merkezi ne uğrayıp, kartınıza para yükleyin, Cep-T Paracard avantajlarından

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın.

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu tr_pcg_koch_induction_lightslider_se_9001296417.indd 1 06.04.17 17:01 Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanmanız ne güzel * Geleceğin

Detaylı

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor!

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! Araçları ile Türkiye ye gidecek olan vatandaşlarımız yola çıkmadan sigorta ve asistans ihtiyaçlarını karşılayacak, yola huzurla çıkacak. Büyük heyecanla beklediğimiz

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı

PLED-W600. Genel Bakış. WXGA Yüksek Çözünürlüklü LED Projeksiyon Cihazı Genel Bakış ViewSonic PLED-W600, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 600Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı ve 30.000 saat lamba

Detaylı

KAPSAMLI KORUMA! 10 yıllık ek garanti süresi sadece beyaz eşya içindir.

KAPSAMLI KORUMA! 10 yıllık ek garanti süresi sadece beyaz eşya içindir. KAPSAMLI KORUMA! 3 4 5 YIL YIL YIL YIL 10 10 yıllık ek garanti süresi sadece beyaz eşya içindir. Özenle seçtiğiniz ürünlerinizi uzun süre güvenle ve gönül rahatlığı ile kullanabilmeniz için Ek Garanti

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

Kalite, güvenlik ve konfor aradığınızı biliyoruz.

Kalite, güvenlik ve konfor aradığınızı biliyoruz. Kalite, güvenlik ve konfor aradığınızı biliyoruz. Doğru yerdes n z. Caz p f yatlarımızla s z aradığınız otomob le b r adım daha yaklaştırıyoruz. Detaylı b lg ç n lütfen bay ler m zle temasa geç n z. 01

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI Ürünler ve Hizmetler Sistemsel Altyapı Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

Detaylı

Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. partnerlik. Nedir? aplikasyonu

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

TOBB2B. Kullanım Kılavuzu. TOBB2B Kullanım Kılavuzu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

TOBB2B.   Kullanım Kılavuzu. TOBB2B Kullanım Kılavuzu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB2B Kullanım Kılavuzu www.tobb2b.org.tr Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2017 TOBB2B - TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TÜM HAKKI SAKLIDIR. TOBB2B ile Uluslararası İşbirliği Tekliflerine Ücretsiz

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ Dünyanın neresine giderseniz gidin, kaputun altına baktığınızda muhtemelen Gates in orada olduğunu görürsünüz. Gates, dünyanın en büyük orijinal ekipman

Detaylı

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI KAZA SONUCU KAN PARASI OLARAK ADLANDIRILAN MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT TALEPLERİ SINIRSIZ teminat verilebilir. BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Birleşik Kasko Sigortası Genişletilmiş

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

Ford Cargo Katma Değerli Hizmetler

Ford Cargo Katma Değerli Hizmetler Ford Cargo Katma Değerli Hizmetler Ford Cargo, tam kadro hizmetinizde! Ford Cargo, tam kadro hizmetinizde! Ford Cargo olarak, müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde değerlendirip, size kusursuz hizmeti

Detaylı

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla

Detaylı

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın.

Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Siz sadece valizinizi hazırlayın, detayları Otelnet e bırakın. Multinet in kurumsal seyahat ve konaklama çözümleri için geliştirmiş olduğu Otelnet in avantajlı dünyası ile tanışın. Siz yalnızca ihtiyaçlarınızı

Detaylı

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

OYDER Koçfinans Bayi Memnuniyeti Araştırması Raporu Otomobil Müşterileri Profil Araştırması Raporu

OYDER Koçfinans Bayi Memnuniyeti Araştırması Raporu Otomobil Müşterileri Profil Araştırması Raporu OYDER Koçfinans Bayi Memnuniyeti Araştırması Raporu Otomobil Müşterileri Profil Araştırması Raporu Kasım 2012 Aralık 2012 GfK 2012 OYDER Otomobil Alıcıları Takibi Araştırması Raporu Aralık 2012 1 Araştırmanın

Detaylı

MY RENAULT KULLANIM KILAVUZU RENAULT ŞEBEKESINE MÜŞTERI VE KALITE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2016 ÖZEL

MY RENAULT KULLANIM KILAVUZU RENAULT ŞEBEKESINE MÜŞTERI VE KALITE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2016 ÖZEL KULLANIM KILAVUZU RENAULT ŞEBEKESINE MÜŞTERI VE KALITE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KASIM 2016 ÖZEL V1 My Renault Nedir? Müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak, Renault araçlarını tek bir noktadan yönetebilmelerini

Detaylı

Neden Para Puan Card?

Neden Para Puan Card? Günümüz rekabet ortamında artan rekabet baskısı; ürün ve hizmetlerin giderek birbirine benzemesine, ürün ve hizmet farklılaştırmasının zorlaşmasına,fiyat rekabetine bağlı olarak müşteri sadakatinin azalmasına

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak...

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Geliştirdiği teknolojiler ve geleceğe yaptığı yatırımlarla Honda, faaliyet gösterdiği her alanda bugün olduğu gibi gelecekte de toplum tarafından varlığını

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU

ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU ge.sanalmagaza.com KULLANIM KILAVUZU TL KREDİ YÜKLEME - ge.sanalmagaza.com GE çalışanlarının TL kredileri hesaplarına yüklenir. YENİ SİTEYE GİRİŞ - ge.sanalmagaza.com GE çalışanları kendileri ile paylaşılan

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

Basım tarihi: Şubat 2019 FİLO KATALOĞU.

Basım tarihi: Şubat 2019 FİLO KATALOĞU. Basım tarihi: Şubat 09 FİLO KATALOĞU www.fiat.com.tr İÇİNDEKİLER DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ ÖNSÖZ TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI NEDEN FIAT FİLO? BAYİ VE SERVİS AĞIMIZ MOTOR VE ŞANZIMAN SEÇENEKLERİ BİNEK ARAÇLAR

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin tam otomatik kahve pişirme makinelerinden birine sahip olduğunuz

Detaylı

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında

Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Bölüm 1 / Mobil Uygulama Hakkında Ege Seramik mobil aplikasyonu, Türk Seramik ve Vitrifiye Sektörü nün lider markaları olan Ege Seramik ve Ege Vitrifiye ürünleri hakkında tüm bilgileri içerir. Bu uygulama

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor.

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. POSt@cı TÜRKİYE FİNANS POS BÜLTENİ 2. Sayı Nisan-Mayıs-Haziran 2013 Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. Cam etiketi,

Detaylı

ZER TEDARĐKÇĐLERĐ ÖZEL ARAÇ KĐRALAMA TEKLĐFĐ

ZER TEDARĐKÇĐLERĐ ÖZEL ARAÇ KĐRALAMA TEKLĐFĐ ZER TEDARĐKÇĐLERĐ ÖZEL ARAÇ KĐRALAMA TEKLĐFĐ Bu teklif Avis in Günlük Kiralama Hizmeti için hazırlanmıştır. Teklifi Hazırlayan: Melike Eraçıkbaş Tarih: 28 Haziran 2010 1 Profesyoneller Neden AVIS i Tercih

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor!

Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL SONBAHARDA KAZANDIRAN YOL HARİTASI K10-11-12 Avon da, 3 Kampanyalık kazandıran sonbahar dönemi başlıyor! Başarının rotası bizden, güzellik katmak sizden... K10-11-12 HEDEFLERİMİZ

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

ServicePlus: 3. yıl için uzatılmış garanti

ServicePlus: 3. yıl için uzatılmış garanti ServicePlus: 3. yıl için uzatılmış garanti Yetkili servise 2 yıl düzenli gelenlere, 3. yıl ServicePlus hediye! İlk 2 yıl boyunca bakım, onarım, kaporta ve boya işlemlerini düzenli olarak Mercedes-Benz

Detaylı

in 20 NEDEN Yeni Harmony yi Harmony Duvar Tipi Kombi October 2004/ New Harmony Presentation Menu

in 20 NEDEN Yeni Harmony yi Harmony Duvar Tipi Kombi October 2004/ New Harmony Presentation Menu Yeni Harmony Duvar Tipi Kombi 1 Yeni Harmony Alarko 1990 yılında y TürkiyeT rkiye de ilk kombi üretimini gerçekle ekleştirerek bu alanda öncü oldu. Bu sırada s doğal gaz sadece Ankara da kullanılmaya lmaya

Detaylı

reedera8i Kullanım Kılavuzu

reedera8i Kullanım Kılavuzu reedera8i Kullanım Kılavuzu reeder A8i Hızlı Kılavuz Copyright 2013 Selekt Bilgisayar Tüm haklıları saklıdır. Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. Cihazı bir

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet İlan no: 232484 Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Sahibinden Günlük : 50 TL Haftalık : 85 TL Aylık : 1.500 TL 2012 FİAT GRANDE PUNTO DİZEL MULTİJET ADRESE TESLİM İlan tarihi: 23 Nisan 2015 İlan detayları

Detaylı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı

Voyage Hotels ten Voyage Members Programı SILVER GOLD PLATINUM BLACK Voyage Hotels ten Voyage Members Programı Voyage Members Programı, Voyage Hotels te geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Voyage Members

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

Araç Takip Sistemi DIT Paket

Araç Takip Sistemi DIT Paket Araç Takip Sistemi DIT Paket FiloWay Araç Takip Sistemleri, sürekli gelişen teknolojiyi, rekabetçi fiyat ve eksiksiz destek hizmeti ile sunmaktadır. FiloWay in sunduğu en önemli maliyet avantajı entegre

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart

Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart tamiratları, yıllık bakım anlaşmaları, yedek parça ve

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı