KARBON Yaşam elementi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KARBON Yaşam elementi"

Transkript

1 KARBON Yaşam elementi Satış ve ayrıntılı bilgi için, YÜKSEK KARBONLU FREN DİSKLERİ İntermobil Otomotiv Mümessillik ve Tic. A.Ş. Akın Plaza, Halide Edip Adıvar Mah. Darülaceze Caddesi No:3/ Şişli İstanbul Tel.: +90 (212) Faks: +90 (212) HELLA PAGID GMBH Lüschershofstraße Essen, Germany Karbonsuz varlığımız hayal edilemez. Yaşayan tüm dokular karbon bağlarından oluştuğu için bunlar yeryüzündeki tüm yaşamın temelini teşkil eder. Karbon, serbest veya saf element olarak elmastan (sert) grafite (yumuşak) kadar biçimlerde görülür. Hella Pagid GMBH 9Z J01134/KB/07.16/0.6 Olgusal ve fi yatlandırma konuyu değiştirmek için Printed in Germany Özel elektron konfgürasyonu nedeniyle karmaşık molekküler oluşturma yetisine de sahiptir. Ve tabii ki HELLA PAGID karbonik fren disklerini yüksek karbon oranı ile benzersiz bir ürün yapan bu muhteşem özelliklerdir.

2 KARBON Yaşam elementi Satış ve ayrıntılı bilgi için, YÜKSEK KARBONLU FREN DİSKLERİ İntermobil Otomotiv Mümessillik ve Tic. A.Ş. Akın Plaza, Halide Edip Adıvar Mah. Darülaceze Caddesi No:3/ Şişli İstanbul Tel.: +90 (212) Faks: +90 (212) HELLA PAGID GMBH Lüschershofstraße Essen, Germany Karbonsuz varlığımız hayal edilemez. Yaşayan tüm dokular karbon bağlarından oluştuğu için bunlar yeryüzündeki tüm yaşamın temelini teşkil eder. Karbon, serbest veya saf element olarak elmastan (sert) grafite (yumuşak) kadar biçimlerde görülür. Hella Pagid GMBH 9Z J01134/KB/07.16/0.6 Olgusal ve fi yatlandırma konuyu değiştirmek için Printed in Germany Özel elektron konfgürasyonu nedeniyle karmaşık molekküler oluşturma yetisine de sahiptir. Ve tabii ki HELLA PAGID karbonik fren disklerini yüksek karbon oranı ile benzersiz bir ürün yapan bu muhteşem özelliklerdir.

3 BENZERSİZ. GÜÇLÜ. ŞIK. KARBONİK özelliğin avantajlarına genel bakış Azaltılmış fren gürültüsü Yüksek karbon oranı ile sesi en iyi şekilde azaltan özellikler. Düşük sönümlenme Yüksek mukavemetli yumuşak demir dökümün hızlı ısı tahliyesi ile uç koşullarda da optimum fren performansı. YENİ VURGULAR VE TREND HİSSİ Şık, siyah, yüksek karbonlu fren diskleri HELLA PAGID partner konseptinin böylesine başarılı olması her şeyden önce OE kalitesi, geniş alanlarda yer alan ürün yelpazesi ve yenilikçi çözümleri sayesinde sağlanmıştır. Yüksek karbonlu fren disklerineki ürün yelpazemizin gelişimi ile bu başarı konsepti etkileyici şekilde aşama kaydetmiştir. Birçok orijinal parça üreticisi için siyah cilalı, yüksek karbonlu fren diskleri günümüzde zaten standarttır. HELLA PAGID bu gelişmeleri doğru zamanda fark etmiş, diğerlerinden daha hızlı şekilde eğilime uygun tepki göstermiş ve böylece derhal siyah cilalı karbonik fren disklerini serbest parça piyasasına da sunmuştur. Yeni fren diski programı Avrupa'daki ayrıcalıklı araçlar ve performans araçları için özel olarak geliştirilmiştir. Karbonik fren diskleri hayli yüksek karbon oranına sahiptir, bu yüzden en sert yüklere çıkabilir ve her durumda en yüksek fren performansı ile muhteşem sürüş ve fren konforu sağlar. Şüphe yok: HELLA PAGID, siyah cilalı karbonik fren diskleri en yüksek talepler için yüksek kaliteli ürün sağlar. Daha az disk darbesi Yüksek karbonlu malzemenin daha iyi ısı iletim yetisi ile deformasyon azaltılır. Sonuç: Daha az titreşim. Sessiz fren süreci. Kesin koruma Özel siyah boya, kabı ve dış halkayı daima korozyondan korur ve ayrıca jant temizleyicilerine karşı dirençlidir. OE standardı Yüksek karbonlu malzeme OE kalitesine sahiptir. Yüksek fren konforu En iyi tolerans değerleri ile frenler daha güvenli ve daha çabuk. Zaman kazandıran kurulum Siyah kaplama sayesinde koruyucu yağın çıkarılmasına gerek kalmaz. Böylece fren diskinin kurulumu hemen yapılabilir. Çevre dostu kaplama Siyah kaplama özel, su bazlı üretilen ekolojik olarak tamamen zararsız kaplamadan oluşur.

4 BENZERSİZ. GÜÇLÜ. ŞIK. KARBONİK özelliğin avantajlarına genel bakış Azaltılmış fren gürültüsü Yüksek karbon oranı ile sesi en iyi şekilde azaltan özellikler. Düşük sönümlenme Yüksek mukavemetli yumuşak demir dökümün hızlı ısı tahliyesi ile uç koşullarda da optimum fren performansı. YENİ VURGULAR VE TREND HİSSİ Şık, siyah, yüksek karbonlu fren diskleri HELLA PAGID partner konseptinin böylesine başarılı olması her şeyden önce OE kalitesi, geniş alanlarda yer alan ürün yelpazesi ve yenilikçi çözümleri sayesinde sağlanmıştır. Yüksek karbonlu fren disklerineki ürün yelpazemizin gelişimi ile bu başarı konsepti etkileyici şekilde aşama kaydetmiştir. Birçok orijinal parça üreticisi için siyah cilalı, yüksek karbonlu fren diskleri günümüzde zaten standarttır. HELLA PAGID bu gelişmeleri doğru zamanda fark etmiş, diğerlerinden daha hızlı şekilde eğilime uygun tepki göstermiş ve böylece derhal siyah cilalı karbonik fren disklerini serbest parça piyasasına da sunmuştur. Yeni fren diski programı Avrupa'daki ayrıcalıklı araçlar ve performans araçları için özel olarak geliştirilmiştir. Karbonik fren diskleri hayli yüksek karbon oranına sahiptir, bu yüzden en sert yüklere çıkabilir ve her durumda en yüksek fren performansı ile muhteşem sürüş ve fren konforu sağlar. Şüphe yok: HELLA PAGID, siyah cilalı karbonik fren diskleri en yüksek talepler için yüksek kaliteli ürün sağlar. Daha az disk darbesi Yüksek karbonlu malzemenin daha iyi ısı iletim yetisi ile deformasyon azaltılır. Sonuç: Daha az titreşim. Sessiz fren süreci. Kesin koruma Özel siyah boya, kabı ve dış halkayı daima korozyondan korur ve ayrıca jant temizleyicilerine karşı dirençlidir. OE standardı Yüksek karbonlu malzeme OE kalitesine sahiptir. Yüksek fren konforu En iyi tolerans değerleri ile frenler daha güvenli ve daha çabuk. Zaman kazandıran kurulum Siyah kaplama sayesinde koruyucu yağın çıkarılmasına gerek kalmaz. Böylece fren diskinin kurulumu hemen yapılabilir. Çevre dostu kaplama Siyah kaplama özel, su bazlı üretilen ekolojik olarak tamamen zararsız kaplamadan oluşur.

5 BENZERSİZ. GÜÇLÜ. ŞIK. KARBONİK özelliğin avantajlarına genel bakış Azaltılmış fren gürültüsü Yüksek karbon oranı ile sesi en iyi şekilde azaltan özellikler. Düşük sönümlenme Yüksek mukavemetli yumuşak demir dökümün hızlı ısı tahliyesi ile uç koşullarda da optimum fren performansı. YENİ VURGULAR VE TREND HİSSİ Şık, siyah, yüksek karbonlu fren diskleri HELLA PAGID partner konseptinin böylesine başarılı olması her şeyden önce OE kalitesi, geniş alanlarda yer alan ürün yelpazesi ve yenilikçi çözümleri sayesinde sağlanmıştır. Yüksek karbonlu fren disklerineki ürün yelpazemizin gelişimi ile bu başarı konsepti etkileyici şekilde aşama kaydetmiştir. Birçok orijinal parça üreticisi için siyah cilalı, yüksek karbonlu fren diskleri günümüzde zaten standarttır. HELLA PAGID bu gelişmeleri doğru zamanda fark etmiş, diğerlerinden daha hızlı şekilde eğilime uygun tepki göstermiş ve böylece derhal siyah cilalı karbonik fren disklerini serbest parça piyasasına da sunmuştur. Yeni fren diski programı Avrupa'daki ayrıcalıklı araçlar ve performans araçları için özel olarak geliştirilmiştir. Karbonik fren diskleri hayli yüksek karbon oranına sahiptir, bu yüzden en sert yüklere çıkabilir ve her durumda en yüksek fren performansı ile muhteşem sürüş ve fren konforu sağlar. Şüphe yok: HELLA PAGID, siyah cilalı karbonik fren diskleri en yüksek talepler için yüksek kaliteli ürün sağlar. Daha az disk darbesi Yüksek karbonlu malzemenin daha iyi ısı iletim yetisi ile deformasyon azaltılır. Sonuç: Daha az titreşim. Sessiz fren süreci. Kesin koruma Özel siyah boya, kabı ve dış halkayı daima korozyondan korur ve ayrıca jant temizleyicilerine karşı dirençlidir. OE standardı Yüksek karbonlu malzeme OE kalitesine sahiptir. Yüksek fren konforu En iyi tolerans değerleri ile frenler daha güvenli ve daha çabuk. Zaman kazandıran kurulum Siyah kaplama sayesinde koruyucu yağın çıkarılmasına gerek kalmaz. Böylece fren diskinin kurulumu hemen yapılabilir. Çevre dostu kaplama Siyah kaplama özel, su bazlı üretilen ekolojik olarak tamamen zararsız kaplamadan oluşur.

6 KARBON Yaşam elementi Satış ve ayrıntılı bilgi için, YÜKSEK KARBONLU FREN DİSKLERİ İntermobil Otomotiv Mümessillik ve Tic. A.Ş. Akın Plaza, Halide Edip Adıvar Mah. Darülaceze Caddesi No:3/ Şişli İstanbul Tel.: +90 (212) Faks: +90 (212) HELLA PAGID GMBH Lüschershofstraße Essen, Germany Karbonsuz varlığımız hayal edilemez. Yaşayan tüm dokular karbon bağlarından oluştuğu için bunlar yeryüzündeki tüm yaşamın temelini teşkil eder. Karbon, serbest veya saf element olarak elmastan (sert) grafite (yumuşak) kadar biçimlerde görülür. Hella Pagid GMBH 9Z J01134/KB/07.16/0.6 Olgusal ve fi yatlandırma konuyu değiştirmek için Printed in Germany Özel elektron konfgürasyonu nedeniyle karmaşık molekküler oluşturma yetisine de sahiptir. Ve tabii ki HELLA PAGID karbonik fren disklerini yüksek karbon oranı ile benzersiz bir ürün yapan bu muhteşem özelliklerdir.

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

BAĞIMSIZ SATIŞ SONRASI HİZMETTE HELLA MARKA KİMLİĞİ

BAĞIMSIZ SATIŞ SONRASI HİZMETTE HELLA MARKA KİMLİĞİ BAĞIMSIZ SATIŞ SONRASI HİZMETTE HELLA MARKA KİMLİĞİ Satış ayrıntılı bilgi için, İntermobil Otomotiv Mümessillik Tic. A.Ş. Akın Plaza, Halide Edip Adıvar Mah. Darülaceze Caddesi No:3/2 34382 Şişli İstanbul

Detaylı

ONARILMIŞ FREN KALİPERİ İÇİN GERİ VERME PROSEDÜRLERİ

ONARILMIŞ FREN KALİPERİ İÇİN GERİ VERME PROSEDÜRLERİ ONARILMIŞ FREN KALİPERİ İÇİN GERİ VERME PROSEDÜRLERİ www.hella-pagid.com ONARILMIŞ FREN KALİPERİ En yüksek güvenlik standartlarını garanti eder Son tüketicinin giderek artan uygun fiyatlı ve kaliteli onarım

Detaylı

Universal Design Spot S100 / S102 / S104

Universal Design Spot S100 / S102 / S104 LED sokak İÇ AYDINLATMA aydınlatması Universal Design Spot S100 / S102 / S104 Özgün Tasarım Harici ambiyans fonksiyonu Ölçek: 1 : 1 AMBİYANS FONKSİYONLU SPOTLAR Dahili ambiyans fonksiyonu Ölçek: 1 : 2

Detaylı

KORNALAR 12 V. www.hella.com/horns

KORNALAR 12 V. www.hella.com/horns KORNALAR 12 V www.hella.com/horns VALUE RANGE 02 03 HELLA NIN SİNYAL VERİCİLERİ, UYGUN FİYATLARLA GÜVENİLİRLİĞİ BİR ARADA SUNUYOR. HELLA nın 100 yılı aşan mesleki deneyimi ile gelen kalitesine güvenebilirsiniz.

Detaylı

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 www.hella.com.tr 2 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 İşinize daha fazla hız kazandırmaya ne dersiniz? HELLA daha güçlü ürün yelpazesiyle, daha profesyonel atölye donanımıyla ve

Detaylı

PROGRAM GENİŞLETME BİNEK ARAÇ İÇİN KONDANSATÖR / SOĞUTUCU FANI

PROGRAM GENİŞLETME BİNEK ARAÇ İÇİN KONDANSATÖR / SOĞUTUCU FANI PROGRAM GENİŞLETME BİNEK ARAÇ İÇİN KONDANSATÖR / SOĞUTUCU FANI FAN VE MOTOR SOĞUTMASINA GENEL BAKIŞ Üretici Model Sipariş numarası OE numaraları* ALFA ROMEO Mito 8EW 351 042-621 51817559 Mito 8EW 351 042-671

Detaylı

KISA BİLGİLER Uzun hüzmeli yardımcı farlar LED Light Bar 350 ve 470

KISA BİLGİLER Uzun hüzmeli yardımcı farlar LED Light Bar 350 ve 470 ECE tip onaylı KISA BİLGİLER Uzun hüzmeli yardımcı farlar LED Light Bar 350 ve 470 Versiyon: Plastik braketli veya üniversal braketli LED Light Bar 350 Versiyon: Üniversal braketli LED Light Bar 470 ÜRÜN

Detaylı

FREN VE PERFORMANS KONUSUNDA GÜVEN VEREN MARKA

FREN VE PERFORMANS KONUSUNDA GÜVEN VEREN MARKA FREN VE PERFORMANS KONUSUNDA GÜVEN VEREN MARKA www.hella-pagid.com ÜRÜN VE SİSTEM Fren güvenliği için en iyisi HELLA PAGID bağımsız yenileme pazarına lider fren sistemi sağlayıcılarından biridir. Şirketin

Detaylı

PROGRAM GENİŞLETME. Su pompası takımları

PROGRAM GENİŞLETME. Su pompası takımları PROGRAM GENİŞLETME Su pompası takımları Su pompası takımları ve su pompaları En yüksek kaliteye sahip kapsamlı ürün yelpazeleri ve birinci sınıf servis: Behr Hella Service in ısı yönetimi uzmanları bunun

Detaylı

TEXTAR FREN DİSKLERİ Ürün Yelpazesi

TEXTAR FREN DİSKLERİ Ürün Yelpazesi TEXTAR FREN DİSKLERİ Ürün Yelpazesi www.textar.com AKILLI TASARIM. Son ayrıntısına kadar Donatım yüzeyi O.E. toleranslarıyla hassas işlenmiş; mükemmel montaj için. Isı kanalı Isı transferini disk havalandırma

Detaylı

PROGRAMA GENEL BAKIŞ HİDRODİNAMİK RETARDERLER İÇİN MOTOR YAĞ RADYATÖRÜ

PROGRAMA GENEL BAKIŞ HİDRODİNAMİK RETARDERLER İÇİN MOTOR YAĞ RADYATÖRÜ PROGRAMA GENEL BAKIŞ HİDRODİNAMİK RETARDERLER İÇİN MOTOR YAĞ RADYATÖRÜ ÖNEMLİ VERİLERE GENEL BAKIŞ Programdaki retarderler için 20 adedin üzerinde motor yağ radyatörü Tamamıyla alüminyumdan AKG tarafından

Detaylı

İç aydınlatma Universal design Spot S100

İç aydınlatma Universal design Spot S100 İç aydınlatma Universal design Spot S100 Hella Industries Genel bakış Dışta bulunan halka Ölçü: 1 : 1 İçte bulunan halka Ölçü: 1 : 2 ORTAM FONKSİYONLU SPOTLAR Aydınlatma için son derece etkili LED spotlar,

Detaylı

İç aydınlatma Universal design Spot S102

İç aydınlatma Universal design Spot S102 İç aydınlatma Universal design Spot S102 Hella Industries Genel bakış Dış halka Ölçü: 1 : 1 AMBİYANS FONKSİYONLU SPOTLAR İç halka Ölçü: 1 : 2 Aydınlatma için son derece etkili LED spotlar, örn. giriş alanları

Detaylı

İç aydınlatma Universal design Spot S20

İç aydınlatma Universal design Spot S20 İç aydınlatma Universal design Spot S20 Hella Industries Genel bakış ORTAM FONKSİYONLU SPOTLAR Bu kompakt LED spot lamba, mutfak, banyo ve koridor gibi mekanların aydınlatılması için idealdir. Aydınlatma

Detaylı

2016 ÜRÜN YELPAZESİ DAF, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS İÇİN

2016 ÜRÜN YELPAZESİ DAF, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS İÇİN 2016 ÜRÜN YELPAZESİ DAF, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS İÇİN www.behrhellaservice.com TICARI ARAÇLAR SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA, KOMPLE SERVİS SAĞLAYICINIZ DAF, RENAULT TRUCKS, SCANIA VE VOLVO TRUCKS İÇİN

Detaylı

ENDÜSTRİYEL LED AYDINLATMA. Benzin istasyonları. Birçok uygulama için yenilikçi LED teknolojisi

ENDÜSTRİYEL LED AYDINLATMA. Benzin istasyonları. Birçok uygulama için yenilikçi LED teknolojisi ENDÜSTRİYEL LED AYDINLATMA Benzin istasyonları Birçok uygulama için yenilikçi LED teknolojisi Birçok uygulama için modüler HELLA LED teknolojisi OFİS İç Aydınlatma LED panel aydınlatması Farklı tavan türleri

Detaylı

KEIM Soldalit. Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu

KEIM Soldalit. Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu KEIM Soldalit Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu KEIM Soldalit Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu Üstün özellikleri ile silikat ürünler Silikat kaplamanın tartışmasız avantajları son derece uzun kullanım

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

KLİMA SERVİSİ KOMPRESÖR DEĞİŞİMİ VE KLİMA SİSTEMİNİN TEMİZLENMESİ

KLİMA SERVİSİ KOMPRESÖR DEĞİŞİMİ VE KLİMA SİSTEMİNİN TEMİZLENMESİ KLİMA SERVİSİ KOMPRESÖR DEĞİŞİMİ VE KLİMA SİSTEMİNİN TEMİZLENMESİ İKLIMLENDIRMENIN TEMELLERI KOMPRESÖR DEĞIŞIMI GENEL BAKIŞ VE ÖNEMLI UYARILAR Klima kompresörü, motora oluklu kayış vasıtasıyla bağlanır.

Detaylı

PROGRAMA GENEL BAKIŞ HİBRİD ARAÇLAR İÇİN ÜRÜNLER

PROGRAMA GENEL BAKIŞ HİBRİD ARAÇLAR İÇİN ÜRÜNLER PROGRAMA GENEL BAKIŞ HİBRİD ARAÇLAR İÇİN ÜRÜNLER HİBRİD ARAÇLAR İÇİN ÜRÜNLER HİBRİD ARAÇLAR İÇİN PROGRAMIMIZ Behr Hella Service, hibrid araçlar için ürün yelpazesini birinci sınıf kalitedeki bir tedarikçi

Detaylı

Yeni buatlar. Orijinalin evrimi. Așama 1 - Dıș kurulum için.

Yeni buatlar. Orijinalin evrimi. Așama 1 - Dıș kurulum için. Yeni buatlar. Orijinalin evrimi. Așama 1 - Dıș kurulum için. 2014 1931 www.hensel-electric.com.tr Hensel buatları: Bir bașarı hikayesi! Gustav Hensel GmbH & Co. KG, șirket olarak kurulduğundan bu yana

Detaylı

Hettich'in sürmeli kapak sistemleri

Hettich'in sürmeli kapak sistemleri Sürmeyi sevmek Hettich'in sürmeli kapak sistemleri Peki, mobilyayı kullananlar sürgülü kapağı nasıl algılar ve ondan neler bekler? Bu sorulara, Hettich'in piyasa araştırması cevaplar arar. Kullanıcıların

Detaylı

BİNEK 4X4/SUV HAFİF TİCARİ LASTİKLERİ

BİNEK 4X4/SUV HAFİF TİCARİ LASTİKLERİ BİNEK 4X4/SUV AFİF İCAİ LASİKLEİ Performans Lastikleri Binek Lastikleri S330 olero S532 Novaro S542 Naturen S552 Novaro S562 Naturen S730 Ultra Sport S740 Ultra Sport S750 Ultra Sport S760 Ultra Sport

Detaylı

TBR KAMYON-OTOBÜS LASTİKLERİ

TBR KAMYON-OTOBÜS LASTİKLERİ TBR KAMYON-OTOBÜS LASTİKLERİ 2016 ÜRÜNLERİMİZ RH 100 SH 100 SH 110 SH 105 SC 700 RC 700 NZ 300 NC 700 NZ 305 NH 100 Lastik teknolojisindeki gelişmelerden dolayı, bu katalog içeriğinde haber vermeksizin

Detaylı

YAZ, DÖRT MEVSİM VE KIŞ LASTİKLERİ 2016/17

YAZ, DÖRT MEVSİM VE KIŞ LASTİKLERİ 2016/17 YAZ, DÖRT MEVSİM VE KIŞ LASTİKLERİ 2016/17 BİNEK OTOMOBİL VE VAN SPORTİF. GÜÇLÜ. GÜVENLİ! Viking. Bir Continental markasıdır. SPORTİF. GÜÇLÜ. GÜVENLİ! YAZ LASTİKLERİ 2016/17 VIKING, Almanya'da geliştirilip

Detaylı

CLOSE TO OUR CUSTOMERS WIRTGEN GROUP SMART SERVICE MAKINELERINIZ IÇIN IHTIYACA ÖZEL HAZIRLANMIŞ SERVIS ANLAŞMALARIMIZ

CLOSE TO OUR CUSTOMERS WIRTGEN GROUP SMART SERVICE MAKINELERINIZ IÇIN IHTIYACA ÖZEL HAZIRLANMIŞ SERVIS ANLAŞMALARIMIZ CLOSE TO OUR CUSTOMERS WIRTGEN GROUP SMART SERVICE MAKINELERINIZ IÇIN IHTIYACA ÖZEL HAZIRLANMIŞ SERVIS ANLAŞMALARIMIZ WIRTGEN GROUP I SMART SERVICE I GIRIŞ SERVIS AKILLIDIR MAKINENIZIN DEĞERININ KORUNMASI

Detaylı

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın.

Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. _ METAL IŞLEMEDE YETKINLIK Sadece daha iyisi değil, aynı zamanda altın. Ürün yenilikleri Frezeleme SIZ YÜKSEK BEKLEN- TILERE SAHIPSINIZ BIZ DE YÜKSEK TAKIM ÖMÜRLERINE. En iyi sürtünme davranışı için düz

Detaylı

KEIM Optil. Yeni bir boyut. İç mekanlar için sol-silikat boyalar Macrofill Teknoloji ile. Mükemmel boya deneyimi. Technology

KEIM Optil. Yeni bir boyut. İç mekanlar için sol-silikat boyalar Macrofill Teknoloji ile. Mükemmel boya deneyimi. Technology KEIM Optil Yeni bir boyut Technology İç mekanlar için sol-silikat boyalar Macrofill Teknoloji ile. Mükemmel boya deneyimi. KEIM Optil-benzersiz estetiğin yeni boyutu Eşsiz bir görünüm için MacroFill-Teknolojisi

Detaylı

KAMYON VE OTOBÜS LASTİKLERİ

KAMYON VE OTOBÜS LASTİKLERİ KAMYON VE OTOBÜS LASTİKLERİ ÜRÜNLERİMİZ DH100 GH100 GH110 GH105 GC700 DC700 LZ300 LC700 LZ305 LH100 KAMYON OTOBÜS LASTİKLERİ DM 900 DM905 DM 910 GZ300 DZ 300 GUW 550 DUW550 GU 500 Yaz Kış DH100 DH100 Plus

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

Optimize Yüzey Hazırlama. Sistemi

Optimize Yüzey Hazırlama. Sistemi Optimize Yüzey Hazırlama Sistemi Optimize Yüzey Hazırlama E t k İ l İ k â r l i t o z s u z k a l İ t e l İ Ü r e t k e n Kontrolü ele almaya hazır olun! Mirka nın çığır açan Optimize Yüzey Hazırlama Sistemi,

Detaylı

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler OTOMATiK VE MANUEL BOYA TABANCALARI Yaş boya Emaye

Detaylı

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar

Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar Tarih: 16.08.2015 Yazar: Florian Pottrick Sadece tek bir çalışma adımında belirgin kenarlar PFERD'in sunduğu yeni kenar bitirme (EDGE FINISH) sistemi sayesinde, son derece konforlu ve kolay bir şekilde

Detaylı

formülü zamanı da içerdiği zaman alttaki gibi değişecektir.

formülü zamanı da içerdiği zaman alttaki gibi değişecektir. Günümüz endüstrisinde en yaygın kullanılan Direnç Kaynak Yöntemi en eski elektrik kaynak yöntemlerinden biridir. Yöntem elektrik akımının kaynak edilecek parçalar üzerinden geçmesidir. Elektrik akımına

Detaylı

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar YENİ! Darbeli somun sıkma makinesi ile yapılan çalışmalarda Standard Impact vidalama uçları ile karşılaştırıldığında en az 9 kez daha uzun

Detaylı

KIŞ LASTIKLERI KATALOĞU 2010

KIŞ LASTIKLERI KATALOĞU 2010 YOKOHAMA lastikleri test edilmiş ve Adac tarafından tescil edilmiştir.* Avrupa'nın önde gelen Otomobil Derneğidir. Dernek sürücülerin çıkarlarını gözetiyor ve kampanyalarla yol güvenliğini üstleniyor.

Detaylı

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU S1 evo² (K117) Kuru & ıslak performans arasındaki en iyi denge! Yüksek hızlarda sürerken kontrollü ve hassas viraj alma kabiliyeti. Minimuma indirilmiş yuvarlanma direnci

Detaylı

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ PCR-4x4-lVr Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ 2016 Lastik teknolojisindeki gelişmelerden dolayı, bu katalog içeriğinde haber vermeksizin değişiklik yapılabilir. Baskı hatalarından kaynaklanan yanlışlıklardan

Detaylı

SNS Dik Yataklar. Rulman ömründe % 50 artış

SNS Dik Yataklar. Rulman ömründe % 50 artış SNS Dik Yataklar Rulman ömründe % 50 artış Sistem Uzmanlığı Yenilik: Proaktif bir yuva... İşte ömür bu! Yeni nesil SNS dik yatakların ömrü o kadar iyi seviyededir ki oynak makaralı rulmanlar normalden

Detaylı

Bandag Bayisi, güvenilir iş ortağınız. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR

Bandag Bayisi, güvenilir iş ortağınız. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR Bandag Bayisi, güvenilir iş ortağınız. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR Lastik Yönetimi İyi lastik yönetimi lastik giderlerinizi en aza indirmekle kalmaz! Diğer etkileri de vardır:

Detaylı

Sesin renklerini duyun.

Sesin renklerini duyun. Sesin renklerini duyun. Yeni Prompt işitme cihazları. Hayattaki önemli detaylar için. signia.com.tr Yeni Prompt. Yeni Prompt işitme cihazları, kullanım tercihiniz ne olursa olsun her tip işitme kaybına

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme

CoroMill QD. Yüksek güvenlikli kanal frezeleme CoroMill QD Yüksek güvenlikli kanal frezeleme Kanal frezelemedeki ana zorluk, özellikle derin ve dar kanallar işlenirken genelde talaş boşaltmadır. CoroMill QD içten kesme sıvısına sahip türünün ilk kesicisidir.

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2

Enjektörler. Düşük Yakıt Tüketimi. Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı 1-2 Enjektörler Motora %100 uyum Doğru basınç ve miktar ile yakıt püskürtme Yüksek tork ve motor performansı Düşük Yakıt Tüketimi 1846351 Birim Enjektör HPI 2.103 TL 1.349 TL 1943974 Birim Enjektör PDE 2.292

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler LÖBRO Aks Körük takımları LÖBRO Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine

Detaylı

Yumuşak dolgu lastikli ve iki komponentli dolgu lastikli teker ve ruletler

Yumuşak dolgu lastikli ve iki komponentli dolgu lastikli teker ve ruletler Yumuşak dolgu lastikli ve iki komponentli dolgu lastikli teker ve ruletler 2 İçindekiler VW L LK Serisi Sayfa VW - 2 mm - kg 5 L-VW - 2 mm - kg VWPP Serisi Sayfa RD VWPP - 2 mm - kg 6 7 L-VWPP - 2 mm -

Detaylı

Kalite için neden daha fazla ödeyesiniz ki? FAG Generation C Sabit Bilyalı Rulmanlar

Kalite için neden daha fazla ödeyesiniz ki? FAG Generation C Sabit Bilyalı Rulmanlar Kalite için neden daha fazla ödeyesiniz ki? FAG Generation C Sabit Bilyalı Rulmanlar FAG Generation C. Discover the Change. Discover the Change. PEKİ, NEDEN GENERATION C? Sebebi çok basit C nesil, değişimi

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63

WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63 WNT Önasya Kesici Takımlar San. ve Tic. Ltd. Şti. Şerifali Mah. Hattat Sk. No:16/2 34775 Ümraniye/İstanbul Tel. +90 216 526 63 05 Faks +90 216 526 63 08 wnt-tr@wnt.com www.wnt.com Efsanevi performans Dragonskin

Detaylı

COMBICLICK Fiber Zımparalar Patentli Soğutma ve Hızlı Bağlantı Sistemi

COMBICLICK Fiber Zımparalar Patentli Soğutma ve Hızlı Bağlantı Sistemi Patentli Soğutma ve Hızlı Bağlantı Sistemi COOL QUICK COMBICLICK Takım ve iş parçasında oluşan termal yükü azaltır Çok yüksek talaş kaldırma ve takım ömrü Kabadan hassasa mükemmel taşlama performansı GERMAN

Detaylı

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz En yüksek beklentiler için dental basınçlı hava Basınçlı hava Aspirasyon Görüntüleme DİşçİLİK Hİjyen Performans ve hava kalitesi Yarım asrı aşkın süredir...

Detaylı

Hidrolik & Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları. Ürün Broşürü. Your Productivity Partner. www.kastas.com

Hidrolik & Pnömatik Sızdırmazlık Elemanları. Ürün Broşürü. Your Productivity Partner. www.kastas.com Hidrolik & Elemanları Ürün Broşürü www.kastas.com Your Productivity Partner Your Productivity Partner Kastaş'ın verimlilik ilkesi, rekabetçi fiyatlar ve hızlı teslimat süresi ile en iyi kaliteyi sunar.

Detaylı

Mirka dan Autonet. Ultra verimli Net zımparalama dünyası

Mirka dan Autonet. Ultra verimli Net zımparalama dünyası Mirka dan Autonet Ultra verimli Net zımparalama dünyası Mirka dan Net Zımparalama MIRKA dan Autonet Mirka nın ultra Net verimli zımparası varken neden kuru zımpara kullanasınız ki? Otomotiv refinish endüstrisinin

Detaylı

Motosiklet Bakım Ürünleri

Motosiklet Bakım Ürünleri Motosiklet Bakımı *Problemler *Nedenler *Çözüm Yolları BG Products Motosiklet Bakım Ürünleri Motosiklet Bakımı Tüm içten yanmalı motorlarda ve şanzımanlarda olduğu gibi, motosiklet motorlarında ve şanzımanlarında

Detaylı

Gothaer Fahrzeugachsen Made in Germany kalitesi Güvenli Ekonomik

Gothaer Fahrzeugachsen Made in Germany kalitesi Güvenli Ekonomik Gothaer Fahrzeugachsen Made in Germany kalitesi Güvenli Ekonomik Ürün Portföyü Bağımsız, büyümeye odaklı bir dingil üreticisi ve ticari vasıta sektörünün çözüm ortağıyız. Uluslararası çevrede tanınmış

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Parex ile gelecek nesillere... İçindekiler Cephe Koruma ve Dekorasyonu 6 Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Avantajları 7 Binalardaki Isı Kayıpları 7 Parex Dış Cephe

Detaylı

Sleep well. Move better.

Sleep well. Move better. Sleep well. Move better. Sleep well. Slow Motion Yatakları Günlük hayatımız giderek yoğunlaşmakta, sorumluluklarımız artmakta, çalışma saatlerimiz eskisine oranla daha uzun olup, buna karşın daha az uyumaktayız.

Detaylı

Demirdöküm Panel Radyatör

Demirdöküm Panel Radyatör Demirdöküm Panel Radyatör Yüksek Isıl Güç : DemirDöküm panel radyatörler 25 mm hatvesi sayesinde, Türkiye'nin en yüksek ısıl güçlü panel radyatörleridir. Uzun Ömür : DemirDöküm panel radyatörler, Çinko

Detaylı

TIRES designed in TAIWAN. 5 Şubat 2013 Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi

TIRES designed in TAIWAN. 5 Şubat 2013 Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi TIRES designed in TAIWAN 5 Şubat 2013 Tavsiye Edilen Perakende Fiyat Listesi Ohio USA Yuan Lin, Taiwan, Kunshan, Shenzen P.R.C. Vietnam merkezli sekiz üretim tesisi ile dünyanın tüm kıtalarına binek, haf

Detaylı

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma

Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Your reliable partner Hızlı, sessiz ve son derece ekonomik hava alma Vacumat Eco her yönüyle verimli Su kalitesi performansı belirler Su kalitesi soğutma ve ısıtma sistemlerinin performansını belirler.

Detaylı

UltraSTEEL. Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir?

UltraSTEEL. Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir? Rigiprofil ULTRA Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir? UltraSTEEL Derinlik = 2K Kalınlık = K Patentli UltraSTEEL teknolojisi, soğuk haddelemeyle,

Detaylı

www.sertkromkaplama.gen.tr Eloksal Adova Sert Krom Kaplama HAKKIMIZDA ADOVA ELOKSAL BOYA SAN. TİC. LTD ŞTİ. 3 Yıllık tecrübesiyle SERT KROM ve SERT ELOKSAL s e k t ö r ü n d e f a a l i y e t g ö s t e

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler SPIDAN Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine getirmeleri açısından çok

Detaylı

CityTech II Ürün Bilgi Kitapçıkları Viking CityTech II / TransTech II Product Management I Roman Gaebel I Hanna Joe I 2011 I Continental

CityTech II Ürün Bilgi Kitapçıkları Viking CityTech II / TransTech II Product Management I Roman Gaebel I Hanna Joe I 2011 I Continental CityTech II 1 CityTech II Sırt deseni özellikleri İç omuz bölgesi Dı omuz bölgesi Azaltılmı gürültü seviyesi 2 İletiim CityTech II sırt deseni özellikleri İç omuz bölgesi Dı omuz bölgesi Islak yolda güvenli

Detaylı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı UNI-JET... ile akıllı çözümler G.U çift açılım sistemi UNI-JET Akıllı UNI-JET......ile daha fazla esneklik Beklentilerinizi karşılayacak üstün özellikleri: Daha fazla esneklik Her ölçekte pencere üreticisi

Detaylı

Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir.

Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir. Hafif Araçlar İçin Akü Çözümleri Yollardaki gücünüz! Exide teknolojileri ile Avrupa da üretilmiştir. Orjinal ekipman üreticisidir. Geleceğe hazırlanın! Start- stop büyümesi Araçların %70 i karbondioksit

Detaylı

PLAZMA TEKNİK SERT METAL VE SERAMİK KAPLAMA SAN. TİC. A.Ş. KAPLAMA EKİPMANLARIMIZ 9MB PLAZMA SERAMİK KAPLAMA SİSTEMİ DIAMOND JET HVOF TUNGSTEN KARBÜR KAPLAMA SİSTEMİ GTV MULTİ-COAT KAPLAMA SİSTEMİ SMART

Detaylı

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco

katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco IVECO KALİTESİNE YAKINDAN BAKIŞ N 3 katalitik konvertör (S.C.R.) Iveco AVANTAJLAR orijinal olmayan egzost sistemi RİSKLER Iveco SCR Katalitik Egzost Sistemleri mükemmel performansı garanti eder. Taklit

Detaylı

DK Buatları Hensel Premium Buat Serisi

DK Buatları Hensel Premium Buat Serisi PASSION FOR POWER. DK Buatları Hensel Premium Buat Serisi Dayanıklı Modern Esnek Ayrıntılı bilgiler için: www.hensel-electric.com.tr Yeni Hensel Buat Serisi. Dayanıklı Modern Esnek Hensel DK buatlar IP

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

SERVİS SORULARI BASİT CEVAPLAR

SERVİS SORULARI BASİT CEVAPLAR SERVİS SORULARI BASİT CEVAPLAR www.behrhellaservice.com MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN 10 YIL Behr Hella Service, 2005 sonunda Behr ve HELLA'nın ortak girişimi olarak kuruldu: 10 yıl içerisinde motor soğutma ve araç

Detaylı

Kalibre Zımparalama için Abranet Max

Kalibre Zımparalama için Abranet Max Kalibre Zımparalama için Abranet Max Mirka Hakkında KWH MIRKA LTD., yenilikçi zımpara teknolojisinde bir dünya lideri olan Finlandiyalı bir aile şirketidir. Size teknik açıdan üstün, yüksek kaliteli komple

Detaylı

BIRAKIN ŞEHİR AKSIN.

BIRAKIN ŞEHİR AKSIN. BIRAKIN ŞEHİR AKSIN www.psi-products.de ESASINDA BİZ VE DİĞER ŞEYLER ARASINDAKİ BAĞLANTILAR İŞLERİN YÜRÜMESİNİ SAĞLAR Hayat yaşamsal bağların dayanımı ve kalıcılığına sımsıkı bağlı olarak akmaktadır. Kalite

Detaylı

AvantGuard. anti-korozyonun yeni tanımı

AvantGuard. anti-korozyonun yeni tanımı anti-korozyonun yeni tanımı Anti-Korozyonun yeni tanımı teknolojisi, boyanın içinde bulunan çinkoyu daha fazla oranda aktifleştirmek ve koruyucu etkisini artırmak için çinko, boşluklu cam küreler ve tescilli

Detaylı

Kaplamalı Camın Taşınması, Depolanması ve İşlenmesi. M.Ozan Özer İşlenmiş Camlar Üre;m Şefi Trakya Yenişehir Cam San.A.Ş.

Kaplamalı Camın Taşınması, Depolanması ve İşlenmesi. M.Ozan Özer İşlenmiş Camlar Üre;m Şefi Trakya Yenişehir Cam San.A.Ş. Kaplamalı Camın Taşınması, Depolanması ve İşlenmesi M.Ozan Özer İşlenmiş Camlar Üre;m Şefi Trakya Yenişehir Cam San.A.Ş. Sunum İçeriği Mimaride Camın Önemi: Isı YalıGmı Low e Kaplamaların Tarihçesi Low

Detaylı

/CONCETTA /CONCETTA. Concetta CONCETTAÖZELLİKLER

/CONCETTA /CONCETTA. Concetta CONCETTAÖZELLİKLER /CONCETTA /CONCETTA CONCETTAÖZELLİKLER Concetta Gyrwheels in son ürünü concetta ilk bakışta size bir hayli uçuk gelebilir.etkileyici tasarımı ve diskleri soğutmak için tasarlanmış teknik yapısıyla tüm

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın.

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. C-Serisi MB 5-kollu jant Jant: 17 inç (43,2 cm) / 7,5 J x 17 ET 47 Lastik: 225/45 R17 Michelin Renk: Sterling gümüşü

Detaylı

Delik açma testereleri. Back

Delik açma testereleri. Back Delik açma testereleri Back 208 Delik açma testereleri Genel bakış Bosch aksesuarları 11/12 Delik açma testereleri: her zaman doğru uzman Progressor, ü ile Sayfa 212 Sheet Metal, ü ile Sayfa 217 Multi

Detaylı

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi.

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. 1) Daha yüksek ısı verimliliği: Isı borusunun ileri ısı iletme tarzı, mükemmel seçici, emici kaplama ve yüksek vakumlu ısı korunması ile eksiksiz

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Goodyear Kaplama Fiyat Listesi *

Goodyear Kaplama Fiyat Listesi * Goodyear Kaplama Fiyat Listesi * Ocak 2014 www.goodyear.com.tr Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Büyükdere Caddesi Maslak İş Merkezi No: 37 Maslak 34398 İstanbul Telefon (212) 329 50 00 Faks (212) 276 62 25 www.goodyear.com.tr

Detaylı

MICHELIN Pilot Road 4 SPORT TOURING KULLANIM İÇİN SEGMENTİN YENİ STANDARTI

MICHELIN Pilot Road 4 SPORT TOURING KULLANIM İÇİN SEGMENTİN YENİ STANDARTI MICHELIN Pilot Power 3 SPORT MOTOSİKLETİNİZDE ÖDÜN VERMEDEN KEYİF! MICHELIN Yeni Çift Hamur Teknolojisi 2CT+ sayesinde, uzun ömür ve mükemmel yol tutuşa ek olarak, virajlarda ve ani hızlanmalarda ki istikrarlı

Detaylı

MEILLER Yarı Römork Damper

MEILLER Yarı Römork Damper MEILLER Yarı Römork Damper www.meiller.com.tr MEILLER - Yeniliğin takipçisi F.X.MEILLER GmbH & Co. KG, 1850 yılında Münih te kurulmuş bir aile şirketidir. Üstyapı çözümlerinin yüksek teknik olgunluk derecesi

Detaylı

TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ

TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ Distributed by Duferco 1. Giriş Quard, aşınmaya dayanıklı çelik ve Quend, yüksek dayanımlı çelik en iyi soğuk şekillendirme performansı için geliştirilmiştir.

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak;

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; AKADEMİ Carismax Akademi ye Hoşgeldiniz Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; Profesyonel Araç Yıkama Eğitimi Far Yenileme ve Temizleme Eğitimi Motor Temizliği ve Koruma Sistemleri

Detaylı

Bandag, ayrıcalıklı seçim. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR

Bandag, ayrıcalıklı seçim. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR Bandag, ayrıcalıklı seçim. Bandag Akıllı Seçim AYRICALIKLI EKONOMİK DOĞAL GÜVENİLİR Bandag her zaman Bandag dır Bandag kaplamalar sadece Bandag Franchise Bayileri tarafından üretilir Bandag kaplama her

Detaylı

Silisyum karbür, beyaz alüminyum oksit ve kahverengi alüminyum oksit

Silisyum karbür, beyaz alüminyum oksit ve kahverengi alüminyum oksit Silisyum karbür, beyaz alüminyum oksit ve kahverengi alüminyum oksit c/o Cerablast GmbH & Co.KG Gerhard-Rummler-Str.2 D-74343 Sachsenheim / Almanya Telefon: 0049 7147 220824 Faks: 0049 7147 220840 E-Posta:

Detaylı

SOĞUK KAYNAK TEKNOLOJİLERİ

SOĞUK KAYNAK TEKNOLOJİLERİ SOĞUK KAYNAK TEKNOLOJİLERİ AVANTAJLARI Soğuk Sprey Teknolojisi ile mükemmel Kaynak çözümleri İstenilen kalınlıkta kaynak dolgusu Mükemmel yapışma ve yüksek yoğunluklu kaliteli kaynak Isıdan oluşabilecek

Detaylı

PhoneStar Ses Yalıtım Plakası

PhoneStar Ses Yalıtım Plakası Bavaria PhoneStar Ses Yalıtım Plakası Gürültüsüz Yaşam Alanları = Yüksek Yaşam Konforu... Darbe Sesi Yalıtımı / Hava Doğuşumlu Ses Yalıtımı / Kuru Yapı Sistemleri Nedir? Wolf firmasının patentli ürünü

Detaylı

Bırakın doğa evinize gelsin!

Bırakın doğa evinize gelsin! Unica Class Bırakın doğa evinize gelsin! Gerçek malzemeler ile doğal tasarım 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Doğal bir özlem Modern hayat genellikle varlığımızın orijinal, gerçek ve saf yapıtaşlarını

Detaylı

Yüksek Performanslı Montaj Pastası. N-7000 Yüksek Saflıkta Montaj Pastası

Yüksek Performanslı Montaj Pastası. N-7000 Yüksek Saflıkta Montaj Pastası Özellikler Ürün adı Tanım Renk Sıcaklık aralığı Ambalaj Loctite 8007 C5-A Montaj Pastası bakır -30 + 980 ºC 400 ml aerosol kutu Loctite 8008 C5-A Montaj Pastası bakır -30 + 980 ºC 3,6 kg kutu Loctite 8009

Detaylı