fark yaratan mecralar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "fark yaratan mecralar"

Transkript

1 fark yaratan mecralar MOVING BOARD BANNER BOARD CIRCLE BOARD BALL BOARD MOVING BOX BIKE BOARD VAN BOARD SCOOTER BOARD WHEEL BOARD SHOWROOM BOARD AIR BOARD

2 MOVING BOARD Eğitimli taşıyıcı personelimiz hedef kitlenizin bulunduğu her yere gidebilir, ürününüz ya da kampanyanız hakkında bilgi verebilir, numune ya da broşür dağıtabilir. Kampanyanıza göre modifiye edilebilir yapısıyla farklı kullanım imkanları sunar. Kampanıza uygun cut out uygulamalar yapılabilinir. Güleryüzlü ekibimiz kampanya mesajınızı hedef kitlenize bire bir iletir, sorularını yanıtlar. S ırtta taşınan ışıklı ve hareketli reklam panolarıdır. Her bir pano üzerinde iki adet reklam alanı yer alır. Eğitimli taşıyıcı personelimiz ürününüz ya da kampanyanız hakkında bilgi verebilir, numune veya broşür dağıtabilir. Ne zaman, nerede olacağına müşteri karar verir. Hedef kitle ile mesajı sizin istediğiniz yer ve zamanda buluşturur. *Arkada dikey önde yatay görsel kullanılır *Arka görsel 145 cm dikey 58,5 cm yatay *Baskı malzemesi ışık geçirgen duratransdır Özel aydınlatma sistemi temiz ve net bir gece görüşü sağlar. Ekibimiz dilerseniz kampanyanızla ilgili broşür veya numune dağıtır, hedef kitlenizine ürün deneyimini yaşatır.

3 BANNER BOARD Ne zaman ve nerede olacağına müşteri karar verir, hedef kitle ile mesajı sizin istediğiniz yer ve zamanda buluşturur. Dilerdeniz iki adet görsel alanına sahip olan Banner Board Flag ı tercih edebilirsiniz. Güleryüzlü ekibimiz hedef kitlenizin olduğu her yere ulaşabilir, broşür ve promosyon ürün dağıtabilir. S ırtta taşınan hareketli reklam bannerlarıdır. Tanıtım ihtiyaçlarınıza göre Banner Board Classic veya iki adet reklam yüzeyine sahip olan Banner Board Flag ı kiralayabilirsiniz. Özgün yapısı sayesinde kalabalık insan toplulukları içinde kolaylıkla algılanır, mesajınızı hedef kitlenize bire bir ulaştırır. *Görsel alanı 45x120 cm *Baskı malzemesi vinil Banner Board özgün yapısıyla dikkat çekerek hedef kitleye bire bir ulaşır. Sahayı etkin bir şekilde kullanır ve her noktada hedef kitlenin karşısına çıkarak şaşırtır.

4 CIRCLE BOARD Fuar, konser ve açılış gibi organizasyonlar için ideal mecradır. Güler yüzlü ekibimiz etkinlik sürecinde karşılama, bilgilendirme ve yönlendirme gibi görevleri başarıyla gerçekleştirir. Güçlü LED aydınlatmasıyla net bir görüntü sağlar böylece tüm dikkatler her zaman markanız üzerindedir. Ön ve arka yüzünde olmak üzere iki adet görsel alanı vardır. D aire formatlı sırtta taşınan hareketli reklam panolarıdır. Güçlü LED aydınlatması net bir görüntü sağlar böylece kalabalık insan toplulukları içinde kolaylıkla fark edilir. Ekibimiz markanız ve ürünününzle ilgili tüm detayları hedef kitlenize anlatır, sorularını yanıtlayabilir. *Daire formatlı iki adet görsel alanı *Görsel çapı 49 cm *Baskı malzemesi ışık geçirgen vinil Yüksek konumlandırılmış görsel alanıyla kalabalık içinde bile kolayca fark edilir. Güler yüzlü ekibimiz çeşitli ikramlar, broşür ve promosyon ürünleri dağıtabilir.

5 BALL BOARD Hem iç mekan hem de dış mekandaki etinkliklerinizde ister gündüz, ister gece tanıtım ve yönlendirme amaçlı kullanabilirsiniz. Eğitimli ekibimiz sahayı etkin bir şekilde kullanarak hedef kitleyi bulur ve kampanya mesajınızı iletir. Güçlü LED aydınlatmasıyla gece etkinliklerinde de hem tanıtım hem de yönlendirme yapar. S sırtta taşınan LED aydınlatmalı reklam balonlarıdır. Kalabalık insan toplulukları içinde kolaylıkla fark edilir. Eğitimli personelimiz dilerseniz broşür dağıtabilir, markanız ve ürünününzle ilgili tüm detayları hedef kitlenize anlatır, sorularını yanıtlar. *Balon çapı 90 cm *Görsel baskı ölçüsü: 22cm(yükseklik)x275cm(çevre ölçüsü) *Baskı malzemesi kanvas Diğer alternatif mecralarımızla uyumlu bir şekilde çalışırarak etkinliğin gücünü artırır. Yüksek konumlandırılmış görsel alanıyla kalabalık içinde kolayca fark edilir.

6 MOVING BOX Hem hareketli hem de sabit stant gibi kullanılabilen, kendine özgü saha etkinlikleri ve kullanım alternatifleriyle hedef kitle üzerinde ilgi ve merak uyandıran çok yönlü reklam mecrası. Moving Box lar biraraya getirilerek daha büyük görsel alanı oluşturulabilir. Moving Box lar hem gezici hem de uygun noktalarda stant gibi kullanılabilir. H areketli reklam bloklarıdır. Hem gezici hem de uygun noktalarda duraklamalar yaparak stant gibi de kullanılabilir. Hedef kitlenin dikkatini çekmek için farklı kutu dizilimleri yapılabilir ya da sahada yayılarak etki alanı genişletilebilir. Moving Box lar biraraya getirilerek reklam duvarı haline getirilebilir. *75cm x 100 cm boyutunda iki adet görsel alanı Güler yüzlü personelimiz Moving Box a özgün gösteriler yaparak hedef kitlenin dikkatini çeker. Moving Box lar sahaya yayılarak etki alanı genişletilebilir.

7 WHEEL BOARD Hareket kabiliyetiyle fark yaratan CLP. Wheel Board aktivite esnasında kolayca yer değiştirerek lokasyonun her noktasını değerlendirebilir. Yanında bulunan eğitimli personelimiz kampanyanız hakkında bilgilendirme yapabilir dilerseniz broşür dağıtabilir. İki yüzünde bulunan geniş görsel alanıyla kampanya mesajınız kolaylıkla görülür. Her Wheel Board un yanında 1 adet personel bulunur ve kampanyanız hakkında bilgilendirme yapar, dilerseniz broşür dağıtabilir. Ç ift taraflı geniş görsel yüzeyine sahiptir. Güçlü aydınlatma sistemiyle gece saatlerinde de kullanılabilir. Hareketlidir, aktivite esnasında yeri değiştirilerek lokasyonun her noktası değerlendirebilir. Her Wheel Board yanında 1 adet personel bulunur ve kampanyanız hakkında bilgilendirme yapar, dilerseniz broşür dağıtabilir. *178,5 x 111 cm boyutunda iki adet görsel alanı *Baskı malzemesi duratrans Hareketlidir, aktivite esnasında yeri değiştirilerek lokasyonun her noktası değerlendirilebilir. Güçlü aydınlatma sistemiyle gece saatlerinde de etkilidir.

8 BIKE BOARD Cutout görseller ve 3D uygulamalarla görselliği artırabilir hatta 3G modem, laptop veya tablet gibi ekipmanlar eklenerek hedef kitleye interaktif deneyimler yaşatılabilir. Cutout görseller veya 3D uygulamalarla görselliği artırabilir, laptop, tablet, 3G modem gibi ekipmanlar eklenebilir. Entegre ses sistemiyle jingle yayını yapıbilir. B isiklet üzerinde taşınan aydınlatmalı reklam panolarıdır. Gündüz ya da gece, istediğiniz saatte hedef kitlenizin bulunduğu her yere gidebilir. Cut-out görseller ve 3D uygulamalarla modifiye edilebilir. Eğitimli pwersonelimiz numune ve broşür dağıtabilir. *3 adet dikey görsel alanı *Görsel ölçüsü; 144 cm dikey, 54,5 cm yatay *Baskı malzemesi duratrans Güçlü aydınlatması temiz ve net bir gece görüşü sağlar. Güler yüzlü ekibimiz kampanya broşürü ve numue dağıtabilir.

9 VAN BOARD Hem mobil billboard hem de mobil vitrin olarak kullanılabilen benzersiz açıkhava mecrası. Üç tarafındaki hareketli ve geniş görsel alanlarıyla mobil billboard olarak kullanılabilir. İç kısmı dekore edilerek mobil vitrin olarak kullanılabilir. V an tipi mobil reklam panosudur. Üç tarafında her biri dörder görsel döndürebilen hareketli ve aydınlatmalı görsel alanları mevcuttur. Dilerseniz iç alanı dekore ederek mobil vitrin olarak da kullanabilirsiniz. Ayrıca entegre ses sistemiyle jingle yayını yapabilir. *Yan görsel 330 x 190 cm *Arka görsel 181x161 cm *Baskı malzemesi ışık geçirgen kağıt Güçlü aydınlatması sayesinde gece saatlerinde de oldukça dikkat çekicidir. Ekstra saha personeliyle birlikte broşür veya promosyon ürün dağıtımı yapılabilir.

10 SCOOTER BOARD Gece veya gündüz istenilen saatte hem hareketli hem de sabit olarak kullanılabilen mobil reklam mecrası. S cooter arkasına bağlanan ışıklı reklam panosudur. İki adet reklam alanına sahiptir. Ayrıca entegre ses sistemiyle jingle yayını yapabilir. Ekibimiz broşür dağıtımı yapabilir, markanız ve ürünününzle ilgili tüm detayları hedef kitlenize anlatır, sorularını yanıtlayabilir. *İki sdet dikey formatlı görsel alanı *Görsel ölçüsü 148x99,5 cm *Baskı malzemesi duratrans

11 SHOWROOM BOARD Fuar açık alanları, festival ve konser alanları, şehir içinde uygun alanlarda ürün lansmanı ve her türlü tanıtım aktivitesi için ideal reklam mecrasıdır. S howroom Board ürün sergilemek, tanıtım ofisi ya da hedef kitlenize ürün deneyimi yaşatmak için kullanabileceğiniz benzersiz bir reklam mecrasıdr. Gece aydınlatma sistemiyle gece saatlerinde de kullanılabilir. *Vitrin ölçüsü: genişlik 430cm, derinlik 161 cm, yükseklik 181 cm *Görsel ölçüsü: Ön görsel 356 cm yükseklik 190 cm yan görsel 181 cm x 161 cm *Baskı malzemesi ışık geçirgen kağıt

12 AIR BOARD Fuar açık alanları, festival ve konser alanları, şehir içinde uygun alanlarda spor müsabakaları ve deniz aktiviteleri için ideal reklam mecrasıdır. *Su üzer için 366x426 cm lik parçalar halinde *Kara için 366x488 cm *Baskı malzemesi vinil ya da mesh vinil olacaktır PVC esaslı ve hava ile şişirilen çerçeve ve görsellerden oluşan portatif reklam panolarıdır. Karada ve suda kullanabilinen iki değişik modeli vardır. Geniş görsel yüzeyi sayesinde kampanya mesajınız rahatlıkla algılanır. Pratiktir, acil ya da kısa süreli uygulamalarınız için kolaylıkla hazır hale gelebilir. Su üzerinde kulanılan modeli ile plaj reklamı konusunda rakipsizdir.

13 Açıkhavada fark yaratan diğer alternatif çözümlerimiz hakkında bilgi almak için websitemizi ziyaret edebilir ya da iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz. Alternatif Reklamcılık Bağdat Caddesi Sağlık Apartmanı No: 8/B Kızıltoprak / İstanbul

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI 2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI www.tarsusturkey.com BAYRAK DIREKLERI FLAMALARI Fuar alanı girişindeki firmalara, tanıtım amaçlı 14 bayrak direği ayrılmıştır. Sadece 2 firmaya sunulacak tanıtım

Detaylı

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ ZEMİN UYGULAMASI Fuaye alanında önceden belirlenmiş hatlar üzerinde zemine yapıştırılabilir reklam uygulamalarıdır. Toplam 6 hat vardır. Bir

Detaylı

YENi NESiL STAND HiZMETi

YENi NESiL STAND HiZMETi YENi NESiL STAND HiZMETi www.modelstand.com.tr MODEL STAND NEDİR? Model Stand, fuara katılım gösteren firmaların fuar süresince kiralamış oldukları Özel standın standardize edilmiş halidir. Model Stand

Detaylı

2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI 2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI BAYRAK DIREKLERI Fuar alanı girişindeki firmalara, tanıtım amaçlı 14 bayrak direği ayrılmıştır. Sadece 2 firmaya sunulacak tanıtım imkanı için bir firma maksimum

Detaylı

ZEPLİN BALON. Ölçü: Çap 2.5 m (maksimum) Reklam Mecraları - DIŞ MEKAN

ZEPLİN BALON. Ölçü: Çap 2.5 m (maksimum) Reklam Mecraları - DIŞ MEKAN DIŞ MEKAN Reklam Mecraları - DIŞ MEKAN ZEPLİN BALON Ölçü: Çap 2.5 m (maksimum) Fuar merkezi, açık sergileme alanında yer alan firmalar, markalarının bilinirliğini artırmak için zeplin balon asabilirler.

Detaylı

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız!

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! denebirkere biz kimiz? 2 biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! Marka ve kurumlar için her projede yenilikçi olmayı ve yeni fikirler üretmeyi hedefler, müşterilerimizin

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

GRN Medya; Neden Lightworld

GRN Medya; Neden Lightworld Medya Kiti 2016 GRN Medya; 2014 yılında faaliyete geçen GRN Medya yayıncılık ve medya alanlarında faaliyet göstermektedir. 2014 Yılında Lightworld dergisini de bünyesine katarak yayın hayatına başlamıştır.

Detaylı

58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ İŞYERİ m2 ALAN 35 FARKLI SEKTÖR GÜNDE ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI

58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ İŞYERİ m2 ALAN 35 FARKLI SEKTÖR GÜNDE ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI 58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ 7.000 İŞYERİ.00.000 m ALAN 5 FARKLI SEKTÖR GÜNDE 50.000 ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI 0 NEDEN AÇIK HAVADA İSTOÇ? İSTOÇ AÇIK HAVA REKLAM ALANI TANITIM

Detaylı

2014 YENİ ÜRÜN KATALOĞU

2014 YENİ ÜRÜN KATALOĞU 2014 YENİ ÜRÜN KATALOĞU Yeni Ürünler Serbest Referans Föylük Sabit Referans Föylük Çerçeve 42x59,4 cm 408, 00 227, 00 Serbest Referans Föylük 10x21x29 cm A4 / Dikey Çerçeve 42X59,4 cm Föylük ve gövde dahil

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı:

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: MERSİN 8. ULUSLARARASI GIDA, GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME 17-20 NİSAN 2014 Yenişehir Fuar Merkezi Sponsorluk Dosyası GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

İÇ VE DIŞ MEKAN DİJİTAL BASKI HİZMETLERİ

İÇ VE DIŞ MEKAN DİJİTAL BASKI HİZMETLERİ İÇ VE DIŞ MEKAN DİJİTAL BASKI HİZMETLERİ Vinyl Baskı Folyo Baskı Şeffaf Folyo Baskı Mesh Baskı One Way Vision Baskı Blueback Billboard Baskı Megalight Raket Baskı Poster Baskı Flour Graphics (Yer Grafiği)

Detaylı

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme

İşletmenin en çok ve an az ziyaret aldığı zamanları belirleme TEKNOLOJIMIZ En son görüntü işleme teknolojilerini kullanarak, istenilen her noktada, geçen insanları sayar,detaylı sayma raporlarını ofisinize kadar getirir.mağazalarda, alışveriş merkezlerinde,her türlü

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER , REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER HOL BAYRAKLAMA Salonlarda rmanızın yerinin belli olması için ve/veya tüm fuar alanında tanıtımınızı yapmak için koridorlarda tavandan asılması sureti ile bayraklama çalışması

Detaylı

IFWEDDING FASHION İZMİR

IFWEDDING FASHION İZMİR www.fuarizmir.com.tr IFWEDDING FASHION İZMİR TANITIM ALTERNATiFLERi DIŞ MEKAN REKLAM ALTERNATiFLERi A Fotoselli Kapı Giydirme Alınlık Ölçüsü: 380x48 cm Alınlık Yan Ölçüleri: 120x46cm Kapı Ölçüsü: 80x227cm

Detaylı

Büyük Güne Hazırmısınız..?

Büyük Güne Hazırmısınız..? Büyük Güne Hazırmısınız..? Biz Hazırız... Biz Kimiz? Biz Kimiz? İSEM, 1986 senesinde kurulmuş bir sanat ve organizasyon kurumudur. Her zaman farklı etkinliklere, yeniliklere ve ilkelere imza atmayı benimsemiş

Detaylı

inflatable advertising - Tent

inflatable advertising - Tent inflatable advertising - Tent www.markabalon.com Ürünlerimiz ; Şişme Reklam Ürünleri Relam Balonları Ürün Maketleri Şişme Yol Kemeri Dekora f Led Balonlar Şişme Kar Küresi Şişme Stant Modelleri Şİşme Çadır

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

Kurumsal Sunum 2017/5. DİJİTAL BASKI n STAND SİSTEMLERİ n TABELA SİSTEMLERİ n DİSPLAY SİSTEMLERİ n FUAR MALZEMELERİ.

Kurumsal Sunum 2017/5. DİJİTAL BASKI n STAND SİSTEMLERİ n TABELA SİSTEMLERİ n DİSPLAY SİSTEMLERİ n FUAR MALZEMELERİ. Kurumsal Sunum 2017/5 DİJİTAL BASKI n STAND SİSTEMLERİ n TABELA SİSTEMLERİ n DİSPLAY SİSTEMLERİ n FUAR MALZEMELERİ www.digitra.com.tr KURUMSAL Hakkında Digitra, 2016 yılında reklam endüstrisi içerisinde,

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe...

Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe... Açık Hava Tanıtım Reklam Uygulamalarında 25 senelik Tecrübe... İç Mekan Ürün Kataloğu 2014 İç Mekan Hizmetlerimiz; Dijital Baskı Ürünleri Cephe Giydirme Stand Ürünleri Display Ürünler Araç Giydirme Otopark

Detaylı

Mobilişim Ltd. Hakkında...

Mobilişim Ltd. Hakkında... Mobilişim Ltd. Hakkında... Türkiye piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir Mobil iletişim firmasıyız. 2004 yılından bu yana sizlerle birlikte gelişiyor ve büyüyoruz. "Amacımız Türkiye'de Mobil iletişimi

Detaylı

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi. Reklam & Sponsorluk. Fırsatları

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi. Reklam & Sponsorluk. Fırsatları Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Reklam & Sponsorluk Fırsatları Tüyap la Daima Yukarı YENİ NESİL FUARCILIK Yeni nesil fuarcılık anlayışına bağlı olarak, hedef kitlenize ulaşabileceğiniz tüm alternatif pazarlama

Detaylı

BİZ KİMİZ? DiSPLAY PRODUCTS

BİZ KİMİZ? DiSPLAY PRODUCTS www.aktifdisplay.com 2 www.aktifgrup.com BİZ KİMİZ? 1991 yılında kurulan Aktif Grup, başarılı ve güvenilir geçmişiyle, birçok saygın firmaya reklam, matbaa, ve serigrafi sektöründe hizmet vermiştir. Ürün

Detaylı

En iyi okunabilirlik mesafesini tespit etmek için, bir ana yasa / kural takip etmeli:

En iyi okunabilirlik mesafesini tespit etmek için, bir ana yasa / kural takip etmeli: Pleksi Kutu Harf Montajı Gebze Pleksi kutu Harf imalat ve yapımında Göktuğ Reklam da Her harf ölçüsü, malzemesi ve zemin/ortam farklı olduğundan farklı montaj tekniği kullanılır. Genel olarak fazla derinliği

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 IFM, Istanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016. Antalya Expo Center www.eurasialight.com

Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016. Antalya Expo Center www.eurasialight.com Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı Antalya Expo Center www.eurasialight.com Indeks Fuarın basılı yayımlanan dökümanlarında Ana Sponsor olarak logo kullanımı Fuarın elektronik dökümanlarında

Detaylı

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 1 VAN SHOPPİNG FEST İN AMACI İran ile sınırı olan Van ın bu konumunu değerlendirerek bölgede alışveriş merkezi olmasını sağlamak. Bunun için 15 Mart 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Van da kurumların, tüccar

Detaylı

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş Rafine Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi Sektörel Reklam Ajansı Rafine; mobilya sektöründe uzmanlaşan kadrosuyla, sektörel hizmet veren bir reklam ajansıdır. 20 yıllık Mobilya Sektörü tecrübemize güveniriz.

Detaylı

minimum bütçe ile MAKSIMUM reklam

minimum bütçe ile MAKSIMUM reklam 58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ 7.000 İŞYERİ.00.000 m ALAN 5 FARKLI SEKTÖR GÜNDE 50.000 ZİYARETÇİ ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI minimum bütçe ile MAKSIMUM reklam 0 NEDEN AÇIK HAVADA İSTOÇ?.00.000m

Detaylı

FUAR RAPORU. 30 Mayıs02 Haziran 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI

FUAR RAPORU. 30 Mayıs02 Haziran 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI 2. ULUSLARARASI ISITMA,SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, TESİSAT VE ARITMA SİSTEMLERİ FUARI 30 Mayıs02 Haziran 2013 FUAR RAPORU www.iraqhvacexpo.com info@iraqhvacexpo.com 2. ULUSLARARASI HVACEXPO,

Detaylı

İçindekiler. 15 Organizasyon 16 Dağıtım. Bi Parça Bizden. Biz Kimiz? Promosyon Ürünleri. ve Artık Üretimdeyiz. Kullan - at. Üretime Devam Ediyoruz

İçindekiler. 15 Organizasyon 16 Dağıtım. Bi Parça Bizden. Biz Kimiz? Promosyon Ürünleri. ve Artık Üretimdeyiz. Kullan - at. Üretime Devam Ediyoruz İçindekiler 01 02 03 04 05 06 07 08 Biz Kimiz? ve Artık Üretimdeyiz. Üretime Devam Ediyoruz Kurumsal Kimlik Web Tasarım Sosyal Medya Danışmanlığı Sosyal Medya Danışmanlığının Amacı Nelerdir? Sunumlara

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 27-29 Nisan 2017 İFM, İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

Rengimiz, Kalitemiz. Hakkımızda

Rengimiz, Kalitemiz. Hakkımızda Hakkımızda Firmamız Lotus Display 1995 yılında kurulmuş ve kuruluşundan itibaren reklam, tanıtım ve stand sektöründe display reklam ürünleri satışı yapmaktadır. Display ürünleri ve dijital baskı çözümleri

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

İnteraktif Tasarımlar

İnteraktif Tasarımlar www.resetotb.com İnteraktif Tasarımlar İnteraktif CD Video DVD Firma faaliyetlerinin tanıtımları ve sunumlarında kullanılmak amacıyla interaktif CD tasarım ve yazılım hizmetleri. Firma faaliyetlerini arşivleme,

Detaylı

Yazar Kalfa Çarşamba, 21 Nisan :58 - Son Güncelleme Çarşamba, 21 Nisan :08

Yazar Kalfa Çarşamba, 21 Nisan :58 - Son Güncelleme Çarşamba, 21 Nisan :08 AÇIK HAVA ÖZEL BİR MEDYA Açık hava reklamcılığı konusunda yabancıların Türkiye ye duyduğu ilgi, son yıllarda yaşanan gelişmelere bağlı olarak artıyor. İstanbul un dünya standartlarında bir havaalanına

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

Teknik. www.itm2016.com.tr REKLAM ALANLARI

Teknik. www.itm2016.com.tr REKLAM ALANLARI Teknik www.itm2016.com.tr REKLAM ALANLARI WEB SİTESİ REKLAMLARI Web Ana Sayfa Reklamları ITM 2016 internet sitesinin ( www.itm2016.com.tr ) yıllık ortalama 250.000 görüntüleme ile fuarcılık sektörünün

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

WALL GENEL SUNUM 2014

WALL GENEL SUNUM 2014 WALL GENEL SUNUM 2014 İÇERİK I. Wall Türkiye kuruluş.... 3 II. Wall Türkiye ürünleri........4-11 III. Kreatif Uygulamaları..... 12-15 IV. Wall İstanbul......16-21 V. Wall Ege.....22-30 VI. Wall Konya.....31-36

Detaylı

w w w. m s b a j a n s. c o m

w w w. m s b a j a n s. c o m www.msbajans.com Dikkat çekecek harika bir fikrim var: gelin doğruyu söyleyelim William Bill BERNBACH İşimiz, markaların ruhunu bir bütün olarak kavramak ve onu dışarıya yansıtmaktır. M. SAMİ BELEN MSB

Detaylı

LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN AJANSI

LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN AJANSI LOJİSTİK SEKTÖRÜNÜN AJANSI YAYINLAR Lojistik sektörüne ürün ve hizmet sağlayanların dergisi LOJİSTİK EKİPMANLAR, Türkiye'de henüz örneği olmayan lojistik yan sanayine yönelik yayın yapan sektörel bir ihtisas

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun...

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... farklı uzmanlıkları keşfedin... dünyaya bağlanın... Sektörel etkileşimin kalbi olan

Detaylı

Hakkımızda. Neler Yapıyoruz? Medya Hizmetleri. Etkinlik & Organizasyon

Hakkımızda. Neler Yapıyoruz? Medya Hizmetleri. Etkinlik & Organizasyon www.pusulamedia.ch Neler Yapıyoruz? Hakkımızda 2007 yılından beri İsviçre`de yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik yayınlanan Pusula Dergisi; kaliteli içeriği, objektif yayın politikası ve yüksek tirajıyla

Detaylı

BASKI REKLAM MALZEMELERĐ FĐYAT LĐSTESĐ

BASKI REKLAM MALZEMELERĐ FĐYAT LĐSTESĐ BASKI REKLAM MALZEMELERĐ FĐYAT LĐSTESĐ AFĐŞLER 35 x 50 cm 90 gr 1. Hamur 33 x 48 cm 115 gr Parlak Kuşe 500 432,00 TL 1000 603,00 TL 2000 684,00 TL 50 x 70 cm 90 gr 1. Hamur 48 x 68 cm 115 gr Parlak Kuşe

Detaylı

Tanıtım Sunumu

Tanıtım Sunumu www.monomor.com.tr Tanıtım Sunumu Hakkımızda Monomor Prodüksiyon, yenilikçi vizyonu ile reklam ve tanıtım filmlerinden video kliplere; seslendirme, müzik, baskı çözümleri, tanıtım hizmetleri, kreatif tasarım

Detaylı

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi TÜRKİYE'NİN PEYNİRİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR Tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti olan Türkiye nin peynir çeşitliliğini ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına vesile olarak, sektörün

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz 1 ÖNSÖZ İşimiz; Kurumunuz için gerçekleştirilecek tüm kurumsal yenilenme, reklam, PR, basın ilişkileri, tanıtım materyalleri, strateji oluşturma, yeni müşteri ilişkileri ve marka yönetimi hizmetlerini

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 2 Sponsorluk Seçenekleri 3 MAPIC Açılış Kokteyli + MAPIC Ödül Töreni + Konferanslar Speed Matchings Pitching Sessions Chairman s Club Business Lounge Yeni Perakendeciler

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

A dan Z ye ihtiyacınız olan herşey bu katalog ta! Hizmet ve Ürün Kataloğu. # İşler Fon unda! www.fondijital.com

A dan Z ye ihtiyacınız olan herşey bu katalog ta! Hizmet ve Ürün Kataloğu. # İşler Fon unda! www.fondijital.com A dan Z ye ihtiyacınız olan herşey bu katalog ta! # İşler Fon unda! Hizmet ve Ürün Kataloğu www.fondijital.com 1997 yılında hizmet vermeye başlayan Fon Dijital, müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteden taviz

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ. Sergileme Ekipmanları

ÜRÜNLERİMİZ. Sergileme Ekipmanları ÜRÜNLERİMİZ Aydınlatma Ekipmanları Mobilya Grupları Sergileme Ekipmanları AYDINLATMA EKİPMANLARI Stok Kod No: ARMT.0013 400 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0014 500 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0010 150 W HELOJEN

Detaylı

Saha Medya, tek satış yetkilisi olduğu ve Bodrum için hizmet vermeye başladığı açıkhava reklam projesi Sahavizyon u iftiharla sunar...

Saha Medya, tek satış yetkilisi olduğu ve Bodrum için hizmet vermeye başladığı açıkhava reklam projesi Sahavizyon u iftiharla sunar... Saha Medya, tek satış yetkilisi olduğu ve Bodrum için hizmet vermeye başladığı açıkhava reklam projesi Sahavizyon u iftiharla sunar... Medyabüs; Otobüs - midibüs, minibüs ve taksi giydirme konusunda uzmandır.

Detaylı

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri MAPIC 2013 Ödül Töreni 2 Ödül Töreni Kategorileri - En İyi Moda ve Ayakkabı Perakende Satış Konsepti - En İyi Yiyecek ve İçecek Perakende Satış Konsepti -

Detaylı

MYK Medya. Banner alanları

MYK Medya. Banner alanları MYK Medya Banner alanları TELEVİDYON.COM ANASAYFA BANNERLAR ALANLARI 1. Banner alanı (728x90) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000 2. Manşet Alanı (525x290) Sabit günlük: $300 Dönüşümlü aylık: $4000

Detaylı

Geleceğin Reklam Anlayışı

Geleceğin Reklam Anlayışı Geleceğin Reklam Anlayışı TANITIM Logo Yansıt cihazları ile logolarınızı orijinal halleriyle dilediğiniz gibi yansıtabilirsiniz. Logolar renkli olarak yansır ve siz istediğiniz tasarımı yapabilirsiniz.

Detaylı

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi

Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Alpha Active 4 Havalı Şilte Sistemi Siz ve hastalar için basıncı hafifletmek Basınç ülserlerinin önlenmesi ve yönetilmesi için tasarlanan Alpha Active 4 basınç dağıtan şilte sistemi, çeşitli bakım ortamları

Detaylı

İÇİNDEKİLER İÇ MEKAN BASKILAR DIŞ MEKAN BASKILAR FOLYO UYGULAMALARI ÖZEL ÜRÜNLER

İÇİNDEKİLER İÇ MEKAN BASKILAR DIŞ MEKAN BASKILAR FOLYO UYGULAMALARI ÖZEL ÜRÜNLER İÇİNDEKİLER 02 10 32 36 İÇ MEKAN BASKILAR DIŞ MEKAN BASKILAR FOLYO UYGULAMALARI ÖZEL ÜRÜNLER 01 2 İÇ MEKAN BASKILAR 3 iç mekan baskılar ve uygulamalar İÇ MEKAN İç mekanda yönlendirme, tabela, resim, vitrin,

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Sunuş Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları

İÇİNDEKİLER. Sunuş Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları İÇİNDEKİLER Sunuş... 13 Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü... 15 1. Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları 1.1. Küreselleşme Kavramı... 15 1.1.1. Küreselleşme Sürecinin

Detaylı

DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR

DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR DİJİTAL KÜRSÜ TTL Dijital Kürsü geliştirilmiş etkileyici ve işlevsel bir sunum cihazıdır. Dijital Kürsü; Üniversitelerde, toplantı salonlarında,

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu Ana Partner Paketi Ana Partnerlik Bedeli : 50.000 TL + KDV Hedeflenen Duyuru Araçları 7-8 Ekim günü Park Aqua da gerçekleşecek Adana Lezzet Festivali

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

Teknik. REKLAM ALANLARI

Teknik.  REKLAM ALANLARI Teknik www.itm2018.com REKLAM ALANLARI DIŞ ALAN REKLAMLARI ITM-B01 Bayrak Direkleri (Ana Giriş) Fuar alanına gelen ziyaretçi ve katılımcıların yaya ve araç ile yoğun giriş çıkış yaptıkları güzergahtadır.

Detaylı

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız 2016 Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız Digital Signage Nedir? Hedef kitlenizi bilgilendirme ya da davranışlarında teşvik edici değişiklik yaratmak amacıyla ses, video, grafik veya

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN FUAR RAPORU. www.iraqflowerexpo.com info@iraqflowerexpo.

ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN FUAR RAPORU. www.iraqflowerexpo.com info@iraqflowerexpo. ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN 2013 FUAR RAPORU ULUSLARARASI FLOWEREXPO, 30 May-02 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Uluslararası Fuar Alanı`nda ziyaretçileri

Detaylı

Reklam Olanakları Advertising Opportunities Detaylı bilgi için / for detailed information: Esra Tolgay: esra.tolgay@hf-turkey.com

Reklam Olanakları Advertising Opportunities Detaylı bilgi için / for detailed information: Esra Tolgay: esra.tolgay@hf-turkey.com Reklam Olanakları Advertising Opportunities Detaylı bilgi için / for detailed information: Esra Tolgay: esra.tolgay@hf-turkey.com www.win-fair.com 1 -1- Işıklı Duvar Panoları Illuminated Wall Panels www.win-fair.com

Detaylı

BİYOTEKNOLOJİ & YAŞAM BİLİMLERİ GAZETESİ. BİOMEDYA MEDYAKİT Sayfa 1

BİYOTEKNOLOJİ & YAŞAM BİLİMLERİ GAZETESİ. BİOMEDYA MEDYAKİT Sayfa 1 BİOMEDYA MEDYAKİT 2018 www.biomedya.com info@biomedya.com Sayfa 1 Neden Biomedya? Biomedya, alanında uzman yayın kadrosuyla yayın hayatına 2016 yılında merhaba dedi. Biomedya, geleceğe ancak bilim ve teknolojinin

Detaylı

WIN EURASIA 2015. Reklam Olanakları / Advertising Opportunities İstanbul - Türkiye www.win-fair.com. WIN Fairs make you WIN

WIN EURASIA 2015. Reklam Olanakları / Advertising Opportunities İstanbul - Türkiye www.win-fair.com. WIN Fairs make you WIN WIN EURASIA 2015 Reklam Olanakları / Advertising Opportunities İstanbul - Türkiye www.win-fair.com WIN Fairs make you WIN 2-1- Işıklı Duvar Panoları Illuminated Wall Panels Işıklı Duvar Panoları Genel

Detaylı

KOMPOZİT DECK. Deck profilin ölçüleri; En; 140 mm, Yükseklik; 21 mm ve Uzunluk; 3m ile 6m arasında değişebilen ölçülerdedir.

KOMPOZİT DECK. Deck profilin ölçüleri; En; 140 mm, Yükseklik; 21 mm ve Uzunluk; 3m ile 6m arasında değişebilen ölçülerdedir. KOMPOZİT DECK DECK : 140 mm x 21 mm KARKAS: 38 mm x 45 mm Mamul: Kompozit Deck Renkler: Antrasit, Fındık kahve, Gri En: 140 mm Yükseklik: 21 mm Boy: 3m - 6m Ahşap Kompozit Deck ürünümüz % 65 PVC, % 35

Detaylı

Google ile Yeniden Pazarlama.

Google ile Yeniden Pazarlama. Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hdfl hedefleyin. Yeniden Pazarlama nedir? Yeniden Pazarlama, websitenizi ziyaret eden ancak satın almaya da kaydolma gibi istenen bir

Detaylı

Yenilikçi USB Modelleri

Yenilikçi USB Modelleri Markanızın, firmanızın ya da ürünlerinizin tanı3mı için kullanılan en etkin pazarlama araçlarından biri kurumsal hediyelerdir. Kurumsal hediyeler, hedef kitlenizle doğrudan ile?şime geçmenizi sağlar ve

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

VİDALI SEPET İÇİN ÇERÇEVE TUTUCU

VİDALI SEPET İÇİN ÇERÇEVE TUTUCU YAYLI SEPET İÇİN ÇERÇEVE TUTUCU VİDALI SEPET İÇİN ÇERÇEVE TUTUCU TELESKOBİK ÇERÇEVE TUTUCU ÇUBUK TELESKOBİK PLEKSİ TUTUCU ÇUBUK ÇUBUK İÇİN PLASTİK TABAN ÇUBUK İÇİN PLASTİK TABAN ÇUBUK İÇİN METAL TABAN

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı

Cnc Lazer Kesim...5 Pleksi,Aynalı pleksi, deri, kumaş, kağıt vb. ürün kesim işleri

Cnc Lazer Kesim...5 Pleksi,Aynalı pleksi, deri, kumaş, kağıt vb. ürün kesim işleri 2011 www.ksvreklam.com Cnc Router Kesim...4 Pleksi,dekota, mdf, alüminyum ve sunta kesim işleri Cnc Lazer Kesim...5 Pleksi,Aynalı pleksi, deri, kumaş, kağıt vb. ürün kesim işleri Alüminyum Çerçeveler...6-9

Detaylı

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web tasarım, marka danışmanlığı, ve tüm creative tasarımları

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Krom Pano ÖZELLİKLER: Ölçü: 590x295cm Baskı, Uygulama ve Söküm: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback branda

Detaylı

DIŞ ALAN REKLAM DOSYASI

DIŞ ALAN REKLAM DOSYASI DIŞ ALAN REKLAM DOSYASI İSTANBUL AV SİLAH & DOĞA SPORLARI Av & Silah Fuarı Dış Alan Reklam Olanakları; Markanızın kalıcı hale gelmesine, Ürünlerinizin daha çok tanınmasına, Standınızın ziyaret sıklığının

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

1995-1999 Lisans, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarım Anasanat Dalı / Baskı Tasarımı Programı, İzmir

1995-1999 Lisans, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarım Anasanat Dalı / Baskı Tasarımı Programı, İzmir Kişisel Bilgiler Doğum Yeri : Duisburg-Almanya Doğum Tarihi : 03.05.1977 Adres : 260 Sk. No:16/2 Hatay-İzmir İletişim : +90 505 629 65 18 handeakcaoglu@gmail.com Yeterlilikler 2011 KPDS Yabancı Dil Puanı

Detaylı