UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi."

Transkript

1 Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster U / UPster H Temizliğin harika yolu! Yeni nesil için profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi

2 UPster Olağanüstü temizliğe mükemmel giriş En iyisini istiyorum. Ama aynı zamanda basit de olmalı! MEIKO, UPster ile temiz tasarlanmış bir teknolojiyi şaşırtıcı derecede uygun bir fiyata sunarak, hem genç girişimcilere hem de işini bilen deneyimli profesyonellere pırıl pırıl bir geleceğin temelini sunuyor! UPster 'in size getireceği avantajlardan faydalanın: hızlı ve kolay sipariş & teslimat çok yönlü kullanım modern tasarım ilave üçüncü yıkama programı süper kullanıcı dostu MIKE kontrol sistemi gibi, profesyonel ve kanıtlanmış MEIKO teknolojisi

3 UPster U modelleri Tezgahın altında, ama ortalamanın çok üstünde Konu profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi olduğunda, MEIKO'nun UPster U tezgahaltı ürün portföyüne gözünüz kapalı güvenebilirsiniz; verimli temizlik performansı, kolay operasyon, maksimum esneklik ve paranın karşılığını vermedeki olağanüstü yetenekleriyle bu makineler beklentilerinizin de ötesinde, bulaşıkhaneniz için mükemmel seçim. Makineyi yerleştirin ve bağlayın, gerisini o halleder!

4 UPster U 400 Bardak ve tabaklarda ışıldayan temizlik. Hem de anında! Sezgisel kontrol paneli ve dijital ekranıyla kolay kullanım. Ayrıca ısıyı içerde tutan ve enerji tüketimini minimuma indiren çift cidarlı termal izolasyon. Başka bir deyişle: Mükemmel bir paket! Giriş yüksekliği Y 300 mm Ebatlar Y mm, G 460 mm, D 600 mm Sepet ebatları 400 x 400 mm Kapasite Saatte 30 sepete kadar Temel özellikler: Yıkama ve durulama sıcaklıklarının dijital göstergesi sayesinde kanıtlanmış hijyen standartları Tam elektronik kontrol sistemiyle servisin erişimi daha hızlı ve kolay 3 program süresi Eco-filter sistemi mükemmel yıkama suyu filtrasyonu ve optimum tank suyu yenilemesi sayesinde üstün durulama sonuçları sağlar İlave kapak izolasyonlu çift cidarlı konstrüksiyon ısı ve ses emisyonunu azaltır Üstte ve altta yıkama ve durulama sistemi Entegre sepet kızaklı derin çekme yıkama haznesi Bardakları korumak için yumuşak başlama sistemli yıkama pompası Paslanmaz çelikten üretilmiş arka sac Su, atık su ve elektrik için komple bağlantı kiti. 380 V / 220 V tesiste çevrilebilir UPster U 400: 300 mm giriş yüksekliği uzun bardakları da yıkar UPster U 500: 320 mm giriş yüksekliği sayesinde büyük tabak ve tepsilerde olağanüstü temizlik UPster U 500S: EW 10 entegre su yumuşatıcı

5 U 400 U 400 U 500 UPster U 500 Tezgahaltı bulaşık makinesinde mucize UPster U 500 büyük boy malzemeleri de yıkar ve sınıfının en iyi yıkama sonuçlarını sağlar. Şu özelliklere bakın: Kendi kendini temizleme programı hayatı kolaylaştırır, 'yumuşak başlama' fonksiyonu bulaşıklarınıza nazik davranır. Üstelik 3 ayrı program süresine ve son derecede düşük kaynak tüketimine sahiptir. Şaşırmaya hazır olun! Giriş yüksekliği Y 320 mm Ebatlar Y mm, G 600 mm, D 600 mm* * entegre su yumuşatma sistemiyle 665 mm Sepet ebatları 500 x 500 mm Kapasite Saatte 30 sepete kadar UPster ebatları * UPster U 400 UPster U UPster U 500 üste monte ön durulama ünitesi ile (opsiyonel)

6 UPster Daha fazla güç için mükemmel başlangıç Her şey uygun olmalı. Hem de son kuruşuna kadar. MEIKO UPster yeni bir neslin bulaşık yıkama teknolojisini getiriyor. Yeni başlayanların karşılayabileceği fiyatlarda en son teknoloji. Ve UPster makinenizi bağlamanız yeterlidir, gerisini o halleder. Bundan kolayı olamaz!

7 UPster H Giyotin tip bulaşık makinesinin yıkama gücü Bazen sadece bulaşıkhanenizin gücünü takviye etme ihtiyacı duyarsınız. UPster H son derece gelişmiş giyotin tip bulaşık makinesi teknolojisiyle tam da böyle bir ihtiyacı karşılar. Bu makineyi kullanmak o kadar kolay ki, her şeyi kendi başına yaptığını düşünürsünüz! O halde gelin, siz de deneyin.

8 UPster H 500 Ortamla uyum içinde insanlar Rekor sürede son derece rahat bulaşık yıkama: UPster kullanımı kolay bir paket içinde güçlü bir temizlik sunar. Makineyi açtığınızda buhar bulutuyla karşılaşmazsınız, ayrıca pratik otomatik başlatma özelliğiyle konforlu bir kullanıma sahip olursunuz. Büyük tabak, servis tabağı ve tepsi gibi büyük boy malzemeler için de harika bir seçimdir (giriş yüksekliği 440 mm). Giriş yüksekliği Y 440 mm Ebatlar Y 2050/2288* mm, G 635 mm, D 750 mm *isteğe bağlı AirBox AktivAir ile Sepet ebatları 500 x 500 mm Kapasite Saatte 40 sepete kadar Temel özellikler: Kapağın arka tarafı açıktır böylece buharı kullanıcıdan uzaklaştırır Kapak aşağı doğru bastırıldığında makine otomatik olarak çalışmaya başlar Paslanmaz çelik yıkama ve durulama kolları Derin çekme yıkama tankı 22 litre alır Kapağın eğimli tavanı ve etrafındaki damlama kanalı yıkama suyunun bulaşıkların üzerine damlamasını önler Temizliği kolay dahili kısım yıkama haznesinde engel oluşturan borular yoktur UPster H 500S: EW 10 entegre su yumuşatıcı Geçiş yüksekliği 440 mm Euronorm tepsiler, büyük tabaklar, bira bardakları vs. gibi malzemeleri kolayca alır.

9 H 500 H 500 H 500 H 500 AirBox AktivAir buhar yoğuşmalı davlumbaz (opsiyonel): Bulaşıkhanede süper konfor Merkezi buhar yönetimi Salınan buhar miktarını ciddi ölçüde azaltır Buharı makine operatörlerinden uzak tutar Entegre yoğuşma gideri Buhar çekme işlemi yıkama programı tarafından başlatılır Program bittikten sonra belirlenen süre boyunca çalışmaya devam eder Filtre teknolojisi yok bakım gerektirmez H UPster ebatları Minimum oda yüksekliği UPster H 500 UPster H 500 AirBox AktivAir ile (opsiyonel)

10 UPster U / UPster H Makineyi başka bir seviyeye taşıyan son rötuşlar UPster U 500S İleri teknolojinin ayırt edici özellikleri: sağlam sepet kılavuz rayları ve eko-filtre sistemi ve yıkama tankına engelsiz erişim ayrıca maksimum hijyen sağlayan yuvarlatılmış kenarlar. UPster U 400 Şık tasarıma sahip profesyonel yıkama haznesi: sağlam teknoloji ve birinci kalite malzemeler olağanüstü temizlik sonuçları sağlar, yıkama tankı sadece 11 litredir. UPster U 500S ve UPster H 500S Entegre EW 10 su yumuşatma ünitesi MEIKO'nun üstün teknoloji özelliklerinden sadece biridir. Spesifik gereksinimlerinize göre kolayca ayarlanarak kontrolün tamamen operatörün elinde olmasına imkan verir. Gelişmiş ikaz göstergesi yumuşatıcının düşük seviyede çalıştığına dair bilgi verir; önceden ayarlanmış rezerv daha birçok yıkamanın sorunsuz yapılmasını sağlar. Rejenerasyon, özellikle manuel olarak çalıştırılabilecek şekilde tasarlanmıştır, örneğin öğleden sonra verilen bir arada yapılabilir. Operatörün karar vereceği bir zamanda yapılan rejenerasyonla sistem, bulaşık yıkama verimliliğinin maksimuma çıkarılmasına yardımcı olur.

11 Das ist Blindtext und nichts anderes als Blindtext UPster H 500 Makinenin önüne doğru yerleştirilmiş derin çekme yıkama tankı bakımı azaltmak ve erişimi kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır. Bir diğer avantaj da makinenin arka tarafında engelleyici boru veya hortumların olmamasıdır. Eko-filtre son derece kullanıcı dostudur. UPster H 500 İyi düzenlenmiş, kullanıcı dostu bir tasarım: akıllıca tasarlanmış, kolay çıkarılabilen iki süzgeç, alttaki yıkama tankını kapatır. UPster H 500 Maksimum kullanım kolaylığı sağlayan çepeçevre kapak kulpu programı başlatmak için aşağı bastırmak yeterlidir. UPster U 400 / UPster U 500 Deterjan ve parlatıcı için pratik hazne (opsiyonel). Doğru zamanda, doğru dozaj sağlar, yeniden doldurulması kolaydır. UPster U 400 / UPster U 500 / UPster H 500 Komple bağlantı kitiyle kolay kurulum! Makineyi yerleştirin, bağlayın ve gerisini ona bırakın! Standart olarak dahil olan su, atık su ve elektrik bağlantı kiti işinizi çok kolaylaştıracak. Orijinal MEIKO eko-filtre sistemi UPster makineleri içindeki yıkama suyunu filtre eder, böylece maksimum hijyen ve temiz tank suyu sağlanır.

12 UPster U / UPster H Tüm ebatlarda temiz çözümler Teknik veriler UPster U 400 UPster U 500 UPster H V 380 V 220 V 380 V 380 V Tank ısıtma kw 2,0 2,0 2,0 Kazan ısıtma kw 3,0 3,0 4,5 6,0 / 9,0* Pompa motoru kw 0,55 0,55 0,75 Toplam bağlantı gücü kw 3,7 3,7 5,2 8,9 / 11,9* Su tüketimi l/sepet 2,2 3,0 3,0 Tank kapasitesi l 11,0 20,0 22,0 Giriş yüksekliği mm Sepet ebatları mm 400 x x x 500 Program süreleri** sn 120/180/ /180/240 90/150/240 Teorik sepet kapasitesi maks. sepet/saat 30/20/15 30/20/15 40/24/15 * Arttırılmış ısıtma gücü opsiyonel olarak mevcuttur (ücretsiz). Ülkedeki uygulamaya bağlı olarak: sadece 9 kw kazan ısıtma vardır. ** Makine soğuk su şebekesine bağlıysa ve/veya sepetler arka arkaya hızlı konuluyorsa, hijyenik son durulama sıcaklıklarına ulaşmak için yıkama süreleri artabilir. H 500 ülke uygulamasına bağlı olarak: 9 kw kazan ısıtma ile program süreleri 60/90/210. Bulaşıkhane havalandırma sistemi tasarımının VDI 2052 yönetmeliklerine uygun olması gerekir (Alman Mühendisler Birliği). UPster U 400, UPster U 500 Elektrik bağlantısı 1 Trifaze (3 NPE, 380 V, 50 Hz); tesiste alternatif akıma çevrilebilir (1 NPE, 220 V, 50 Hz). Kazan ve tank ısıtma karşılıklı olarak elektriksel kilitli olduğu için aynı anda çalıştırılamaz. Devre Alman Elektrik Mühendisleri Birliği (VDE) şartlarına uygundur. Su bağlantısı Makineler su şebekesine ara emniyet valfi kullanmadan doğrudan bağlanabilir 2. Minimum akış basıncı 2,5 bar (opsiyonel basınç artırma pompasıyla 0,6 bar), maksimum basınç 5 bar. EN 1717 bağlantı şartlarına uyulması gerekmektedir. 3 Drenaj hortumu DN 22 (makinenin içinde sifon olarak yerleştirilmiştir). Bağlantı hortumları makinenin altına veya sol ya da sağ tarafına konumlandırılabilir. (1 bar = 100 kpa) ( sayfa 5'deki çizime bakınız) UPster H 500 Elektrik bağlantısı 1 Trifaze (3 NPE, 380 V, 50 Hz) Devre Alman Elektrik Mühendisleri Derneğinin (VDE) koşullarıyla uyumludur. Su bağlantısı Makineler su şebekesine ara emniyet valfi kullanmadan doğrudan bağlanabilir 2. Minimum akış basıncı 2,5 bar (opsiyonel basınç artırma pompasıyla 0,6 bar), maksimum basınç 5 bar. EN 1717 bağlantı şartlarına uyulması gerekmektedir. 3 Drenaj hortumu DN 22. Bağlantı hortumları makinenin altına veya sol ya da sağ tarafına konumlandırılabilir. (1 bar = 100 kpa) ( sayfa 9'daki çizime bakınız) DIN SPEC hijyen şartlarına uygundur /TR/ Ürün iyileştirme sürecimizin bir parçası olarak düzeltme amaçlı değişiklikler yapma hakkımız saklıdır. MEIKO Maschinenbau GmbH & Co. KG Englerstr Offenburg Almanya Tel: +49 (0) Fax: +49 (0) info@meiko.de

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol!

UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi UPster K Daha fazla temizliğe giden en kısa yol! Yeni bir nesil için konveyörlü bulaşık makineleri INTERNATIONAL www.meiko.com.tr UPster K MEIKO temiz çözümler dünyasına

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz

Her şey pırıl pırıl. Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi. Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi Her şey pırıl pırıl Tezgahaltı, giyotin tip ve kazan yıkama makinelerinden oluşan en yeni ürün portföyümüz www.meiko.com.tr M-iClean premium sınıf tezgahaltı makineler:

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Her zaman biraz daha fazlası

Her zaman biraz daha fazlası Her zaman biraz daha fazlası YEŞİL Maksimum tasarruf: Düşük su tüketimi (2 lt/çevrim) Çok yüksek verimlilikte durulama (%33 daha düşük işletme maliyeti ve daha az sıcak su kullanımı) ENERJİ TASARRUF cihazı

Detaylı

Tepsi yıkama makinesi TW1

Tepsi yıkama makinesi TW1 Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı ve giyotin tip

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

K 160 Sepet taşımalı makineler için yeni kompakt sınıf

K 160 Sepet taşımalı makineler için yeni kompakt sınıf Sepet taşımalı bulaşık makinesi K 160 Sepet taşımalı makineler için yeni kompakt sınıf Sepet taşımalı yeni K160 bulaşık makinesi ile saatte 130 sepet otomatik olarak yıkanır. K 160 konseptinde gözetilen

Detaylı

Pratik ve çok yönlü: MEIKO tutucu sistemleri

Pratik ve çok yönlü: MEIKO tutucu sistemleri Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Pratik ve çok yönlü: MEIKO tutucu sistemleri Tutucu sistemleri ürün portföyü www.meiko.com.tr Kullanıcı odaklı: MEIKO temizleme ve dezenfeksiyon makineleri

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Bardak Yıkama Makinesi WT1

Bardak Yıkama Makinesi WT1 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük

Bardak Yıkama Makineleri - Küçük Electrolux Bulaşık Yıkama makineleri, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi arayan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ

BULAŞIK BARDAK ÇATAL KAŞIK TABAK YIKAMA MAKİNELERİ Bulaşık Bardak Yıkama Makinası Modeli : OBY 500 B İşlev:Setaltı Sanayi Tipi Endüstriyel Bulaşık Bardak Yıkama Makinası-Bardak Yıkama Makinesi Anılan Yıkama Kapasitesi (*) : 500 Bardak / Saat Yıkama Sepeti

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler

BULAŞIKHANE. BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + Durulama 2 hızlı. Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIKHANE Bulaşık Yıkama Makineleri Basketler BULAŞIK MAKİNESİ 2000 Tabak / Saat Konveyörlü Yıkama + 2 hızlı Gövde, şase,panel ve ısıtıcı boyler yüksek kaliteli paslanmaz çeliktir. Yıkama tankı otomatik

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

YENİ. Grup. Giyotin Tip Makineler. Bulaşık Makineleri. Otomatik başlık, GiO Modülü, DV 80.2 DV AirBox ActiveAir egzoz işleme

YENİ. Grup. Giyotin Tip Makineler. Bulaşık Makineleri. Otomatik başlık, GiO Modülü, DV 80.2 DV AirBox ActiveAir egzoz işleme YENİ Otomatik başlık, GiO Modülü, AirBox ActiveAir egzoz işleme Bulaşık Makineleri Giyotin Tip Makineler DV 80.2 DV 120.2 Grup DV 80.2 ve DV 120.2: Mükemmel sonuçlar veren bulaşık makinesi teknolojisi

Detaylı

Kaynatma kazanları - Promix

Kaynatma kazanları - Promix Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi

M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi www.meiko.com.tr M-iClean Temizlikten gelen güzellik Dört dörtlük yenilikçi bulaşık yıkama teknolojisi Bulaşık yıkamak

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli silindirik devrilir tavalar

Elektrikli silindirik devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar ] Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Bu ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek

Detaylı

Buharlı kaynatma kazanı

Buharlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Uzun merdaneli konveyör

Uzun merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Kısa merdaneli konveyör

Kısa merdaneli konveyör Electrolux bulaşık makineleri, bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarımızla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane yardımcı

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

Elektrikli Kaynatma Kazanları

Elektrikli Kaynatma Kazanları 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Elektrikli Devrilir Tavalar

Elektrikli Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri

Electrolux Tünel Tip Bulaşık Makineleri Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

3 Tanklı HD - Buharlı

3 Tanklı HD - Buharlı Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elektrikli Dev.K.Kazanları-Karışt.

Elektrikli Dev.K.Kazanları-Karışt. Electrolux THERMALINE otel, işyeri yemekhaneleri, hastane, merkezi mutfaklar ve havalanı mutfakları gibi kurumsal mutfakların ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler

Detaylı

Kaynatma kazanları - Easyline

Kaynatma kazanları - Easyline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Bu ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

Otomatik bulaşık kabul tezgahları

Otomatik bulaşık kabul tezgahları Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi

Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi Profesyonel bulaşık yıkama teknolojisi M-iClean Üstün bir bulaşık yıkama deneyimi www.meiko.com.tr M-iClean Temizlikten gelen güzellik Dört dörtlük yenilikçi bulaşık yıkama teknolojisi Tüm MEIKO bulaşık

Detaylı

1.1.- Montaj Diyagramı...2 1.2.- Yarleştirme...3 1.3.- Su bağlantısı...3 1.4.- Drenaj...3 1.5.- Teknik özellikler...3 1.6.- Elektrik bağlantısı...

1.1.- Montaj Diyagramı...2 1.2.- Yarleştirme...3 1.3.- Su bağlantısı...3 1.4.- Drenaj...3 1.5.- Teknik özellikler...3 1.6.- Elektrik bağlantısı... Instrucciones generales para instalación, uso y mantenimiento Instructions générales pour l instalation, l utilisation et l entretien General instructions for installation, use and maintenance Allgemeine

Detaylı

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik, konstrüksiyon

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

Elektrikli Kaynatma Kazanları

Elektrikli Kaynatma Kazanları 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Elektrikli Chill Therm

Elektrikli Chill Therm Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı Makarna Pişiriciler

Gazlı Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT 1 DEMONTE İSTİF RAFI 53*183*183 2 2 DEMONTE İSTİF RAFI 53*137*183 2 3 DEMONTE İSTİF RAFI 53*91*183 1 4 DEEP FREZEE 388*260*230 1 Çalışma Aralığı : -18 ºC / -20 ºC Güç : 3 Hp Hermetik Soğutma Grubu Tüm

Detaylı

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2 BOYLERLER PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER Paslanmaz Çelik Boyler UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 80, 120 ve 200 Litre Kapasiteli Paslanmaz Çelik Boylerler Genel Özellikler İmmergas ın

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ

Hava Terminal Üniteleri UNAT SERİSİ UNAT SERİSİ UNAT Serisi Yüksek Basınçlı Hava Terminal Ünitesi 8,4 kw - 31,5 kw 26,5 kw 88 kw 150 Pa a kadar geniş aralıkta cihaz dışı statik basınçta çalışma imkânı Cihaz gövdesi ses ve ısıya karşı izole

Detaylı

Evrensel kap ve kazan yıkama makineleri FV FV Grup

Evrensel kap ve kazan yıkama makineleri FV FV Grup Mutfak takımı yıkama makineleri Evrensel kap ve kazan yıkama makineleri Grup / : Her türlü mutfak takımı, tencere, tava, tepsi ve kap için güçlü yıkama makineleri Özel üretilen ve teknik açıdan gelişmiş

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

Elektrikli Devrilir Kaynatma Kazanları

Elektrikli Devrilir Kaynatma Kazanları Electrolux THERMALINE otel, işyeri yemekhaneleri, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı mutfakları gibi kurumsal mutfakların ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler

Detaylı

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ.

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ. ÇEVRE DOSTU İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE www.himakmakina.com ISITMA SİSTEMLERİ ISITMA SİSTEMLERİ Daha Yaşanılabilir Bir Dünya İçin Çevre Dostu Ürünler İçinizi ısıtacak profesyonel

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Setüstü Elektrikli Fritözler

Setüstü Elektrikli Fritözler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül

Setüstü Elekt. Izgaralar - Yarım Modül 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200

BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 BAKALİTE ALMA ECOPRESS 50/100/200 ECOPRESS 50/100/200 Tasarım Ve Operasyon Tüm ECOPRESS modellerinde elektro-hidrolik çalışma prensibine sahip olup hava gerektirmez ECOPRESS yağ basıncının arttırılması

Detaylı

Gazlı kaynatma kazanları - Elektronik

Gazlı kaynatma kazanları - Elektronik Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Kaynatma kazanları - Standardline

Kaynatma kazanları - Standardline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Rio Eco N 30-120 ila 80-120

Rio Eco N 30-120 ila 80-120 lfd. no. Parça sayısı Nesne Birim başına ücret KSB Rio-Eco N 30-120 Miktar Bakım gerektirmeyen, vidalı bağlantısı ve entegre edilmiş, kademesiz fark basıncı kontrolü ile ErP 2013 gereksinimlerini karşılayan

Detaylı

ÜSTÜN KAPASİTE MAKSİMUM TASARRUF

ÜSTÜN KAPASİTE MAKSİMUM TASARRUF SU DETERJAN ZAMAN ENERJİ BYM AİLESİ TAMAMLANDI! İŞLETMELERDE BULAŞIK YIKAMA MAKİNESİNİN ÖNEMİ Kaliteli bir yıkamayı hijyen açısından ele aldığımızda, su sıcaklığının ön yıkamada 40 45 derece, ana yıkamada

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

Elekt.Dev.Kayn.Kaz.-Karıştırıcılı

Elekt.Dev.Kayn.Kaz.-Karıştırıcılı Electrolux THERMALINE otel, işyeri yemekhaneleri, hastane, merkezi mutfaklar ve havalanı mutfakları gibi kurumsal mutfakların ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 27 ÖZELLiKLER Enerji Sınıfı A+ Sınıfı A sınıfından %10 a varan enerji tasarrufu sağlar. EkDurulama Bulaşık makineniz, bu opsiyon seçildiğinde 3 lt. kadar daha fazla su

Detaylı

Soğutmalı tezgah - 160 lt

Soğutmalı tezgah - 160 lt Electrolux 160 litre soğuk tezgah; güvenilir, kompakt ve kullanım kolay soğuk depolamaya ihtiyaç duyan müşteriler için ideal çözümdür. Tüm iç yüzeyler, ticari sınıf darbeye dayanklı Polistren'den üretilmiştir.

Detaylı

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı