2010 yılı faaliyetleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2010 yılı faaliyetleri"

Transkript

1 Zücaciye Dünyasına Fokus sektörel yayın organı, 2013 yılı Mart ayı itibariyle 36 ncı sayısına ulaştı. Ambiente Fuarı için İngilizce olarak hazırlanan Fokus Export gazetesi fuarda katılımcı ve ziyaretçilere dağıtıldı yılı faaliyetleri 11 Nisan 2010 ZÜCDER 3.Olağan Genel Kurul Toplantısı ZÜCDER'de Yeni Dönem... ZÜCDER Üyeleri 11 Nisan'da yapılan 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı'yla yeni yönetim Kurulu'nu seçti. Yedi kişiden dokuz kişiye çıkartılan Yönetim Kurulu'nda, Nezih Okan ve Lütfü Küçük kendi rızalarıyla görevi devrederlerken, Yeşim Kaya, Murat Kolbaşı, Suavi Koç ve Semih Şeftali kurula dahil olan yeni isimler oldu. Ömer Ertuğrul Erdoğan Başkanlığında yeni Yönetim Kurulu Üyeleri; Tahsin Öztiryaki, İsmail Erdoğan, Erol Ancel, Murat Solmazer, Murat Kolbaşı, Semih Şeftali, Suavi Koç ve Yeşim Kaya sektör için yılı çalışmalarına başladı Ağustos Geleneksel ZÜCDER Kuruluş Yemeği ZÜCDER, geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinin 7 ncisinde yine üyelerini ve sektör mensuplarını bir araya getirdi. Keyifli geçen yemekte ZÜCDER Başkanı Ertuğrul Erdoğan yaptığı konuşmada, derneğin yoğun gündemi ve çalışmalarını sektör temsilcilerine aktarırken, iftar yemeğiyle bütünleşen plaket töreninde plaketler sahiplerine takdim edildi. 5 Ağustos 2010 Genel Komiteler Toplantısı Yeni yönetimle birlikte hızlı bir şekilde başlayan komite çalışmalarının değerlendirildiği ZÜCDER Genel Komite Toplantısı nda, züccaciye sektörüne fayda sağlayacak konular masaya yatırılarak sektör adına önemli kararlar alındı. Tüketiciyi koruma altına alacak kararların alındığı toplantıda, haksız rekabet önemli gündem maddelerinden biriydi. Florya Kaşıbeyaz Restoran da yapılan toplantıya ZÜCDER Yönetim Kurulu, komitelerin başkan ve üyeleri katıldı. ZÜCDER Başkanı Ertuğrul Erdoğan ın yönettiği toplantıda komite başkanları, üyeleriyle ve sektör mensuplarıyla daha önce yaptıkları komite toplantılarının sonuçlarını paylaştılar EYLÜL 2010 ZÜCHEX Fuarı Zücaciye sektöründeki firmaların en yeni çalışmalarının yer aldığı 21. Zücaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri Gereçleri Fuarı Züchex'e, yeni tasarımlar ve son trentler damgasını vurdu. 500 civarında firmanın katıldığı fuarda yerli ve yabancı ziyaretçiler sektördeki yenilikleri takip etme imkanı buldular. Yerli üreticilerle yerli ve yabancı satın alma gruplarının bir araya geldiği fuarda, ZÜCDER üyelerinin ve firmaların yanında yer aldı. ZÜCDER standı yine firmaların her konuda yardım alabileceği önemli bir nokta oldu.

2 yılı faaliyetleri 1 Aralık 2010 ZÜCDER Çin Konsolosluğu Ziyareti ZÜCDER Yönetimi, yeni göreve gelen Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Zhang Ouingyang ın görevini tebrik etme ve tanışma amaçlı bir ziyarette bulundu. 8 Aralık 2010 ZÜCDER Çin Konsolosluğu Tanışma Resepsiyonu ZÜCDER Yönetimi, yeni göreve gelen Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Zhang Ouingyang un tanışma resepsiyonunda sektör adına yer aldı. Maslak Sheraton Hotel de düzenlenen resepsiyonda sektörü temsilen ZÜCDER Yönetimi temsilcileri yer aldı. 8 Aralık 2010 Sektör Adına Çin le Sıcak İlişkiler Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi (HKTDC) yetkilileri, sektör için önemli işbirlikleri yapılması adına ZÜCDER Yönetimi ni ziyaret etti. Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Benjamin Chau, Avrupa Bölge Müdürü Angela Ho ve İstanbul Temsilcisi Perran Ersu Özçaldıran oluşan HKTDC heyetini, ZÜCDER Yönetim ofisinde dernek yönetiminden Başkan Ertuğrul Erdoğan, Sayman Elia Ancel ve Genel Sekreter Nezih Okan karşıladı. ZÜCDER e yapılan ziyarette dernekle ileriye yönelik işbirliğinin ne olması gerektiği konusunda görüşmeler yapıldı. 12 Ocak 2011 İTO'da KOSGEB Destekleri Toplantısı KOSGEB destekleri konusunda üyelerine yardımcı olmak üzere KOSGEB ile işbirliği geliştiren ZÜCDER, üyelerine hazırlanan çalışmaya katkıda bulunmaları konusunda çağrıda bulundu. KOBİ'lere yeni dönemde KOSGEB tarafından, KOBİ Proje Destek Programı, İşbirliği-Güçbirliği Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı, Ar-Ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı ile Genel Destek Programı adı altında destekler verilirken, bu bağlamda ZÜCDER, üyelerine ve sektöre yardımcı olmak adına KOSGEB ile bir işbirliğini geliştirdi ŞUBAT 2011 Ambiente ZÜCDER Türk Kahvesi Sunumu Messe Frankfurt tarafından organize edilen dünyanın en büyük tüketici ürünleri fuarı Ambiente Şubat 2011 tarihleri arasında Frankfurt ta gerçekleştirildi. ZÜCDER fuarda üyelerinin ve sektör mensuplarının yanında yer aldı. Fuarda ZÜCDER standından ziyaretçilere Türk Kahvesi tadımı sunuldu. Türkiye nin tasarım ve inovasyon gücü, ücretsiz olarak dağıtılan Fokus Export gazetesiyle vurgulandı.

3 2011 yılı faaliyetleri 9 Mayıs 2011 Şişe Cam Ziyareti ZÜCDER Yönetimi nin, sektör firmaları ziyaretleri kapsamındaki duraklarından biri de Şişe Cam oldu. ZÜCDER Yönetimi temsilcileri, sektörün devi Şişe Cam ziyaretinde firmanın çalışmaları hakında bilgi alırken, Şişe Cam yetkilileriyle sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu Mart 2011 İdeal Home Fuarı ZÜCDER, her yıl düzenlenen İdeal Home Fuar ında üyelerin yanında yer alarak, onlara en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Yabancı ziyaretçileri arayışlarına yönelik olarak üyelerine yönlendiriyor. Boyut Yayın Grubu iş birliğiyle özenle hazırlanan Fokus Dergisi fuar süresince ücretsiz dağıtılırken, İngilizce Fokus Export Gazetesi de yabancı ziyaretçilere ücretsiz veriliyor. Ayrıca ZÜCDER, tüm üyelerinin nokta atışı yapabilmeleri için iletişim bilgilerin içeren bir broşürle de üyelerine destek veriyor. 30 Mart 2011 ZÜCDER Kırklareli Cam Fabrikası Ziyareti ZÜCDER Yönetimi nin periyodik olarak yaptığı ziyaretler çerçevesinde Kırklareli Cam Fabrikası ziyaret edildi. ZÜCDER Yönetim Kurulu Üyeleri Kırklareli Cam Fabrikası Genel Müdürü Muhammet Yalçınkaya dan Türkiye nin cam konusundaki en büyük üretim alanı hakkında bilgi aldı. Öte yandan sektör hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. 10 Ağustos Geleneksel ZÜCDER Kuruluş Yemeği ve Somali Yardım Kampanyası Geniş bir katılımla gerçekleşen yemek, Başkan Ertuğrul Erdoğan ın hoş geldiniz konuşmasıyla başladı. Gecede Ertuğrul Erdoğan, konuşmasının sonunda dernek olarak Afrika-Somali ye Yardım Kampanyasını başlattı. Misafirlerden İTO Meclis Başkanı İbrahim Çağlar kürsüye davet edildi. Çağlar, gecenin önemi hakkında ve başlatılan bağış kampanyasına destek vermek üzere kısa bir konuşma yaptı. Sektörün duyarlılığına teşekkür ederek, kampanyaya kendiside 5 bin TL bağışta bulunarak katıldı. Üyelerinde gereken duyarlılığı gösterdiği yardımlarla gece devam etti.

4 2011 yılı faaliyetleri EYLÜL 2011 ZÜCHEX 22'ncisi düzenlenen Züchex Uluslararası Zücaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı'nda, şık tasarımlar ve sektördeki son trendler ziyaretçilere sunuldu. ZÜCDER standı, alışılanın aksine farklı bir alanda kuruldu ve genişleyen alanıyla sektör öncülerinin buluşma noktası oldu. Fuar ziyaretçilerinin ve katılımcılarının fuar esnasındaki uğrak noktası olan ZÜCDER standı, sektör mensuplarının görüşmelerini yapabildiği ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduğu bir nokta olarak fuar süresince büyük ilgi gördü. ZÜCDER, Sektörel Dernekler Federasyonu na Katıldı Her geçen gün yeni üye kazanımlarıyla büyüyerek yoluna devam eden Sektörel Dernekler Federasyonu-SEDEFED in son üyelerınden biri de ZÜCDER oldu. ZÜCDER in SEDEFED e katılımıyla ilgili bir açıklama yapan SEDEFED Yönetim Kurulu Başkanı Timur Erk, kimya, metal, elektrik-elektronik ve makine gibi sektörlerle çok güçlü bağlantıları olan züccaciye sektörünün federasyon üyeliğinin büyük önem taşıdığını bildirdi. 11 Ekim 2011 Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Kontrolü Bilgilendirme Toplantısı Üyelerinin her konuda yanında olan ve bilgilendirmelerde bulunan ZÜCDER, züccaciye sektörü için önemli bir konu olan ambalaj atıkları konusunda üyelerinin yükümlülüklerini bilmesi adına bir sunum düzenledi. 28 Kasım 2011 ZÜCDER Üyeleri ve Sektör Mensupları Sektörü Değerlendirdi ZÜCDER in İstoç a gerçekleştirdiği ziyarette üyeler ve sektör mensupları bir araya gelerek görüş ve önerilerini dile getirdi. Toplantıda sektöre dair düşünceler paylaşılırken, İstoç un gelişimi değerlendirildi ve sektörle ilgili çeşitli sorulara yanıt arandı. ETMK Tasarım Workshop Çalışması ZÜCDER, Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu başvurusu ile İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Endüstriyel Tasarım Sektörünün Global Rekabet Gücünün Arttırılması: Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı ve Sanal Müze Projesi kapsamında sektörel toplantılar düzenledi. Bu toplantıların amacı tasarımcı ve sanayiciyi buluşturmak, züccaciye sektörünün problemlerini tartışmak, aradaki işbirliğini artırmak ve katma değeri yüksek ürünlerle sektörde büyümeyi sağlamaktır.

5 yılı faaliyetleri Kasım 2011 ZÜCDER Gaziantep Ziyareti ZÜCDER Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı, Genel Sekreteri, Komitelerden Sorumlu Müdür, meclis üyeleri ve sektör mensuplarıyla oldukça verimli paylaşımlarda bulundu. Antep konukseverliliğiyle öğle yemeğinden sonra kısa bir geziyle Bakırcılar Çarşısı, Antep Kalesi ve Zeugma Mozaik Müzesi ne gidildi. Daha sonra üyeler, Bristol ve Hüner Cam firmalarını ziyaret etti Kasım 2011 ZÜCDER Kahramanmaraş Ziyareti Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nın misafirperverliğiyle ZÜCDER Yönetim Kurulu ve sektör mensupları karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren ZÜCDER üyesi firmaların fabrikaları da Yönetim Kurulu tarafından ziyaret edildi. KOSGEB Destekleri ve ZÜCDER Hizmetleri KOSGEB olarak bilinen Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, KOBİ lerin - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin rekabet güçlerini arttırarak ulusal ve uluslararası pazarlardaki paylarını büyütmek üzere bu kuruluşlara destek veriyor ve hizmetlerini ulaştırıyor. Bu tarih, ZÜCDER Üyeleri için bu açıdan önemliydi. Çünkü ZÜCDER Yönetim Kurulu, bu tarihte KOSGEB ile bir iş birliği protokolü imzaladı. Bu işbirliğinin amacı, züccaciye sektöründe faaliyet gösteren KOBİ lere rekabet güçlerini geliştirmek, ulusal ve uluslararası pazarlardaki paylarını artırmak üzere sunulan KOSGEB desteklerini ulaştırmak. ZÜCDER, KOSGEB in de desteğiyle, üyelerinin adım adım yükselmesi için gereken her türlü hizmeti vermeye hazırlandı. KOSGEB Veri Tabanı na kayıt işlemlerinizi dernek ofisimizde sizlerle birlikte yapıyor ve ilgili evrakları sizin nezdinizde bağlı bulunacağınız KOSGEB birimlerine ulaştırıyoruz. KOSGEB Veri Tabanı nda daha önceden kayıt yaptırmış olmanız halinde sizlerin bilgisiyle firmanızın beyanname işlemlerinizin veri tabanına girişinin yapılması için ilgili evraklarınızla birlikte tarafımızdan aldığınız randevuyla dernek ofisimizde giriş işlemlerinizi gerçekleştiriyoruz. Bağlı bulunduğunuz KOSGEB birimindeki uzmanınızla sizleri tanıştırıyoruz. Bu yapılacak çalışmaların yanında aynı zamanda da KOSGEB in desteklerinden yararlanmanız ve ihtiyacınızın belirlenmesi için sizlere detaylı bilgi aktarımı yapılıyor. 24 Ocak 2012 Marka Patent Paneli Türk Mutfak ve Ev Eşyaları sektörünün Tasarım Tescili ve Marka, patent başvurularına ilişkin olarak 24 Ocak 2012 Ticaret Kompleksi nde Tasarım, Tescil ve Marka Paneli düzenlendi. Tasarımcılar, sanayiciler ve ihracatçı firmaların katılım sağladığı panelde, tasarım tescil süreci ve patent başvurularına ilişkin panel katılımcıları birer konuşma gerçekleştirdi.

6 2012 yılı faaliyetleri Mayıs 2012 Chicago-New York Perakende Pazar Araştırması İstanbul Ticaret Odası 86 No lu Züccaciye Meslek Komitesi üyeleri Amerika Birleşik Devletleri'nin Chicago ve New York kentlerine Züccaciye Perakende Sektörü ve bu ülkedeki Züccaciye ve Ev Eşyaları Perakende zincirlerini incelemek, bu kentlerde bulunan Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Ateşeleri ile yüz yüze görüşmek, ayrıca ABD de sektörle ilgili Sivil Toplum Örgütleri ve anılan zincir mağaza yöneticileriyle tanışıp karşılıklı görüş alış verişi yapmak için bir seyahat yapıldı. 4 Mayıs 2012 ÇİN Konsolosluğu ZÜCDER Ziyareti Çin Konsolosluğu ZÜCDER ziyareti esnasında sektör adına önemli konular masaya yatırıldı yılında sona erecek porselen kotasının kaldırılması talebimiz, dernek üyelerimize 1 yıllık çok girişli vize verilmesinin temini ve Canton Fuarı'na katılan üyelerimize ve sektör mensuplarımıza destek için ZÜCDER e stant temin edilmesinde yardım talebi görüşülen konuların ana başlıklarıydı. 24 Temmuz 2012 ve 7 Ağustos 2012 Çadır İftarları Fatih Belediyesi nin gelenekselleştirdiği Eminönü, Mısır Çarşısı yanında kurulan 5 bin kişiye kadar hizmet veren İftar Çadırında 24 Temmuz 2012 ve 7 Ağustos 2012 günleri verilen iftar yemeklerini ZÜCDER üstlendi. Yapılan bağışların yerine ulaşmasının mutluluğuyla gerçekleşen Çadır İftarı Eminönü bölgesindeki halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Destek veren üyelerimize tekrar yürekten teşekkür ederiz. 12 Temmuz 2012 Messe Frankfurt Yetkilileri ZÜCDER Ziyareti

7 2012 yılı faaliyetleri 10 Ağustos Geleneksel ZÜCDER Kuruluş Yemeği ZÜCDER 10 Ağustos 2012 günü 9. kez gerçekleştirdiği kuruluş yemeği ve iftar yemeği, Kuruçeşme Divan da gerçekleştirildi. ZÜCDER in gelenekselleştirdiği üyeleri ve sektör temsilcilerini biraraya getiren ve sektörün bütünlüğünü temsil eden bu özel geceye ZÜCDER üyeleri, İTO Meclis Başkanı İbrahim Çağlar, sektörel dernek başkanları ile sektör firmalarının temsilcileri katıldı. Bu özel gecede ZÜCDER in yeni üyelerine üyelik plaketlerini veren Ömer Ertuğrul Erdoğan, her geçen gün artan üye sayısıyla ZÜCDER in giderek güçlendiğini ve üyelerinden aldığı destekle sektöre faydalı olacak pek çok çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi. 19 Kasım 2012 ZÜCDER-Plastik Ev Eşyaları Üretici ve Toptancılar Komitesi Plastik Ev Eşyaları Üretici ve Toptancıları Komitesi, ZÜCDER'in Karaköy ofisinde Murat Akyüz başkanlığında toplandı. Sektörün sorunlarını tartışan, çözüm önerilerini paylaşan plastikçiler, toplantının her ay düzenli yapılmasına ve Komite Başkan Yardımcılığını Burak Önder'in üstlenmesine karar verdi. Toplantıda Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı nın adının değişmesi sonucu kalıp altlarındaki bakanlık adı ve izin numaralarının en çok 10 yıl geçerli sayılması için girişimde bulunulması, eğitimli işçi zorunluluğu ve eğitimi konusunun irdelenmesi, firmalara gereken sağlık personeli için OSGB Ortak Sağlık Birimi şirketlerinin araştırılması, yetkili müdürlerle ilgili yayınlanan tebliğde yer alan sadece Kimya ve Gıda Mühendislerinin yanı sıra eskiden de olduğu gibi Makine ve Endüstri Mühendislerinin de kabulüne devam edilmesi için başvuruda bulunulması gibi konular görüşüldü. İHA Üyeliği ve İHA Chicago ziyareti Amerika nın, hatta dünyanın en büyük uluslararası züccaciye sektör derneği olan International Housewares Association (IH) ile ikili görüşmeler yapıldı ve birliğe ZÜCDER in üyeliği gerçekleştirildi. Seyahatle ilgili oluşturulan rapor bir kitap halinde tüm üyelere dağıtıldı. 12 Eylül 2012 Porselen ve Seramik Kota Toplantısı Türkiye Cumhuriyeti ile Çin Halk Cumhuriyeti ilgili bakanlıklarının anlaşmasıyla Çin tarafınca ülkemize yapılan Porselen ve Seramik Sofra Eşyalarına ihracata konulan kota 30 Haziran 2013 tarihinde son bulacak. ZÜCDER, yapılan anlaşmanın ve konulan kotanın sonuçlarıyla ilgili geçmişte yaptığı çalışmalar ve gelecekte hedeflenen sonuçlar için takip edilecek stratejinin oluşturulması amacıyla 12 Eylül 2012 günü dernek ofisinde toplandı.

8 yılı faaliyetleri 7 Kasım 2012 İTO Sektör Yemeği İstanbul Ticaret Odası 86 No lu meslek komitesinin düzenlediği akşam yemeğinde züccaciye sektörü birlik ve beraberliğini kanıtladı. Sektör içindeki dayanışmayı ilke edinen ve ortak paydalarda hak ve çıkarları koruyup, geliştirmek, züccaciye sektörünün birlik ve beraberliğini sağlamak amacıyla düzenlenen yemek, İstanbul Ticaret Odası'nda gerçekleştirildi. Züccaciye sektöründeki üretici, ihracatçı, ithalatçı ve perakendeci firmaları aynı çatı altında toplayan yemekte, sektörünün sorunlarına değinildi Canton Fuarı ve VIP Salon ZÜCDER için sektörün en büyük fuarı olan Çin-Canton Fuarı'nda üyelerin kullanımına özel bir salon tahsis edildi. Bunun anlamı, Türk Züccaciye sektörünün önemini ve saygınlığını temsil eden ZÜCDER in dolayısıyla da üyelerin dünya ticaretindeki yerinin kanıtlanmış olmasıdır. ÇHC Cahozhou Ticari Heyeti ZÜCDER Ziyareti Çin Halk Cumhuriyeti nin porselen sektöründe en çok sözü geçen şehirlerinden Chaozhou dan gelen resmi makamlardan ve işadamlarından oluşan bir heyet ZÜCDER i ziyaret etti. Ziyaret, ZÜCDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan ın ev sahipliği ve Chaozhou Belediye Başkan Yardımcısı Fang Li Xu başkanlığında, Türkiye-Çin arasında ekonomik ve ticari işbirliği, porselen sofra ve mutfak eşyalarına uygulanan kota konularında hararetli ve verimli paylaşımlarla geçti.

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz.

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. Saygılarımızla Tosyöv Samsun Destekleme Derneği yön.kur Samsun OMU Mühendislik Fakültesi bünyesinde,işadamları ile buluşması kurum

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar

Detaylı

KAZAKİSTAN - AZERBAYCAN ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

KAZAKİSTAN - AZERBAYCAN ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU KAZAKİSTAN - AZERBAYCAN ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Ülkemiz ile Kazakistan ve Azerbaycan arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 25 Ekim - 31 Ekim 2014 tarihleri

Detaylı

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Kimya Sanayi Meclisi; plastik, boya, soda ve krom kimyasalları, temizlik ürünleri, akrilik ve karbon elyaf,

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014 Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 Erciyes Üniversitesi Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi Akredite Belgesi Aldı Erciyes Teknoloji

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 7.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 6.syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 9.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 5.syf BASIN

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı. Profesyonel Ziyaretçi

Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı. Profesyonel Ziyaretçi 29.783 Profesyonel Ziyaretçi 11 Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı 4.142 Yurt Dışı Profesyonel Ziyaretçi 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı YURT DIŞI PROFESYONEL ZIYARETÇILERIN

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

Hall 100 bin m Yurt Dışı Ziyaretçi. 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı.

Hall 100 bin m Yurt Dışı Ziyaretçi. 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı. 29.783 Toplam Ziyaretçi 11 Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı 4.142 Yurt Dışı Ziyaretçi 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı YURT DIŞI ZİYARETÇİLERİN COĞRAFİ DAĞILIMI 13,91

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu

CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD. Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI 16-19 MART 2015 MIAMI/ABD Hazırlayanlar: Mine Güneş Kaya Aykut Terzioğlu 0 CRUISE SHIPPING MIAMI KRUVAZİYER, GEMİCİLİK FUARI VE KONFERANSI

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI A.B.D. / BOSTON - NEW YORK - WASHINGTON - MIAMI ABX ARCHITECTURE BOSTON MİMARİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR YAPILAR FUARI VE İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU (15-26 Kasım 2012 ) Eskişehir Ticaret

Detaylı

ZÜCDER FAALİYET RAPORU

ZÜCDER FAALİYET RAPORU 2007-2010 DÖNEMİ ZÜCDER FAALİYET RAPORU ERTUĞRUL ERDOĞAN ZÜCDER Zücaciyeciler Derneği Yönetim Kurulu Adına BAŞKAN 2007 2010 DÖNEMİ ZÜCDER FAALİYET RAPORU 2004 yılında kurulan ZÜCDER, ev ve mutfak eşyaları

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

gffsad www.ite-promo.com

gffsad www.ite-promo.com FUAR DEĞERLENDİRME RAPORU gffsad PROMOTURK 2010 Fuarı Künye Bilgileri: Fuar Tarihi : 22 25 Eylül 2010 Fuar Açılımı Yer Düzenlenme Sıklığı : Yılda bir kez Organizatör Destekleyen : 25. Uluslararası Promosyon

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C 9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Mutfak Sektörü Avusturya Ticaret Heyeti GİRİŞ: 18.05.2018

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

AMBIENTE FRANKFURT SUBAT 2018 ULUSLARARASI ZUCCACIYE VE AKSESUARLARI FUARI OZEL SEYAHAT PROGRAMI

AMBIENTE FRANKFURT SUBAT 2018 ULUSLARARASI ZUCCACIYE VE AKSESUARLARI FUARI OZEL SEYAHAT PROGRAMI AMBIENTE FRANKFURT 09-13 SUBAT 2018 ULUSLARARASI ZUCCACIYE VE AKSESUARLARI FUARI OZEL SEYAHAT PROGRAMI Otel Bilgisi INTERCONTINENTAL HOTEL FRANKFURT 5***** Wilhelm-Leuschner-Str. 43 Frankfurt, HE, 60329,

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

MİDES FUAR ALANI ZİYARETİ

MİDES FUAR ALANI ZİYARETİ ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MİDEST FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU 04-07 KASIM 2014 MİDEST 2014 FUARI Değişik iş kolları yan sanayilerine yönelik olarak 21.000 m2 alanda kurulu, iki bine yakın firmanın

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Yönetim Kurul Toplantıları Dernek faaliyetlerinin koordinasyonunun sağlanması amacıyla ayda bir GYODER merkezinde yönetim kurulu toplantıları yapılmıştır.

Detaylı

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 3.10.16 BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 18-22 Eylül 2016, Kotonu Benin İnceleme Gezisi, 18-22 Eylül 2016, Kotonu Türkiye-Benin iş Konseyi Başkanı Adnan Bostan, 18-22 Eylül 2016 tarihleri arasında Benin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

gffsad www.ite-promo.com

gffsad www.ite-promo.com FUAR DEĞERLENDİRME RAPORU gffsad PROMOTURK 2010 Fuarı Künye Bilgileri: Fuar Tarihi : 22 25 Eylül 2010 Fuar Açılımı Yer Düzenlenme Sıklığı : Yılda bir kez Organizatör Destekleyen : 25. Uluslararası Promosyon

Detaylı

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

ZÜCCACİYE, EV EŞYALARI ve ÇEYİZ FUARI MART TÜYAP Fuar Merkezİ İstanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ

ZÜCCACİYE, EV EŞYALARI ve ÇEYİZ FUARI MART TÜYAP Fuar Merkezİ İstanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ ZÜCCACİYE, EV EŞYALARI ve ÇEYİZ FUARI 23-26 MART 2017 TÜYAP Fuar Merkezİ İstanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ Doğru ticaretin buluşma noktası! Türkiye ve dünya çapındaki yaratıcı parekendeciler için İstanbul da

Detaylı

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ

Doğu Marmara ABİGEM AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ N :19 - EKİM 2016 AVRUPA İŞLETMELER AĞI (EEN) DOĞU MARMARA KONSORSİYUMU E-BÜLTENİ Doğu Marmara ABİGEM MİDEST ULUSLARARASI ALT YÜKLENİCİLİK FUARI ZİYARETİ Doğu Marmara ABİGEM organizasyonunda 05-08 Aralık

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU ALMATI (20-23 KASIM 2015) 20 Kasım 2015 Cuma: İlk gün konu ile ilgili öğrenci haricinde konunun ilgililerinin katıldığı bir panel düzenlendi.

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık

DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık DOĞAKA- TR63 Bölgesi FOODEX 2014 Fuarı Hazırlık Mevcut Durum Değerlendirmesi: Dünya ticaretinde gıda sektörü

Detaylı

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur.

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur. BEİJİNG INTERNATİONAL IMPORT FOOD EXPO 2015( CİPFE 2015) FUAR RAPORU Kuru Meyve Tanıtım Grubu 03-05 Temmuz 2015 tarihleri arasında Pekin Fuar merkezinde düzenlenen Beijing International Import Food Expo

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ 1 UR-GE Desteği 2 Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi 3 Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği 4 Yurtdışı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.10.2014 25.11.2014 LETONYA-RİGA İŞ GEZİSİ 28-31 EKİM 2014 ÜYELERİMİZE YENİ UFUKLAR AÇMAK, ULUSAL VE ULUSLARARASI PAZARALARA AÇILMALARINA YARDIMCI OLMAK AMACIYLA GERÇEKLEŞTİREN

Detaylı

Hibe. Destek Kalemleri a) İhtiyaç analizi, eğitim ve/veya danışmanlık (400 bin Dolar) b) İstihdam desteği, (2 uzman personel)

Hibe. Destek Kalemleri a) İhtiyaç analizi, eğitim ve/veya danışmanlık (400 bin Dolar) b) İstihdam desteği, (2 uzman personel) EKONOMİ BAKANLIĞI & ww.ekonomi.gov.tr URGE Projeleri Desteği Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Desteği (Link) Kimler Başvurabilir Özel Sektör İşbirliği Kuruluşları TİM, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.07.2016 2016 Temmuz Ayı Faaliyet Raporu 25 Haziran 22 Temmuz 2016 Tarihleri Arasında Odamızda Gerçekleştirilen Faaliyetler Ülkemizin birliğine ve demokrasisine karşı

Detaylı

IMEX FRANKFURT FUAR RAPORU. Hazırlayan: İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu

IMEX FRANKFURT FUAR RAPORU. Hazırlayan: İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu IMEX FRANKFURT FUAR RAPORU Hazırlayan: İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Fuar Hakkında IMEX Fuarı (The Worldwide Exhibition for Incentive Travel, Meetings and Events) bu yıl 26-28 Mayıs tarihleri arasında

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012)

ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012) ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012) Ülkemiz ile Endonezya ve Malezya arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 27 Mayıs - Haziran 2012 tarihleri arasında Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU 15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ

PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ KARAMAN ELMA PANELİ PANEL SONUÇ BİLDİRGESİ 25 NİSAN 2016 Hazırlayanlar Uzman İsmail ARAS Uzman Hakan ANAÇ Araştırma, Etüt ve Planlama Birimi GİRİŞ Dünyanın en büyük elma üreticilerinden olan ülkemiz ve

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti. Dubai BAE 25 29 OCAK 2015

ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti. Dubai BAE 25 29 OCAK 2015 ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti Dubai BAE 25 29 OCAK 2015 Ahmet Sabuncu ARAB HEALTH Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 26 29 Ocak 2015 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

İsmail Erdoğan. ZÜCDER Züccaciyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

İsmail Erdoğan. ZÜCDER Züccaciyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan ZÜCDER Züccaciyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sektörümüzün Çok Değerli Mensupları, 27 Mart 218 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Genel Kurulumuzda yapılan seçim sonucu yeni Yönetim

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı

Ürün Tasarımının yapılıp yapılmadığı hakkında anket Tarih: Kime: Ekler: Tuğba ÇETİN Tel: Fax: Adres:

Ürün Tasarımının yapılıp yapılmadığı hakkında anket Tarih: Kime: Ekler: Tuğba ÇETİN Tel: Fax: Adres: Ürün Tasarımının yapılıp yapılmadığı hakkında anket odalar-bounces@tobb.org.tr [odalar-bounces@tobb.org.tr], TUĞBA ÇETİN [tugba.cetin@tobb.org.tr] adına Tarih: 18 Ağustos 2010 Çarşamba 14:54 Kime: odalar

Detaylı

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Ülkemiz ile Tayvan ve Filipinler arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 03 Mayıs - 11 Mayıs 2014 tarihleri

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 6 Bülten Tarihi : 18 TEMMUZ 2016 TAB E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 Türk Armatörler Birliği Milliyet Gazetesinde Başkanımız ve Başkan Vekilimiz ile yapılan röportaj yayımlandı. Piri Reis Üniversitesi

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2015 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 1 Şubat 2015 tarihinde Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU nun Afyonkarahisar Ziyaretine geldiği sırada Yön. Kur. Bşk.

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı Değerli Basın Mensupları, 03.06.2014 Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk günlerinde, size, Türk insanının aklından,

Detaylı

1.Çorlu Trakya Balkan Ülkeleri, Hazır Giyim, Ev Tekstili, Kültür ve Turizm Fuarı 2018 Katılım Ücretleri Genel Katılımcı Çorlu TSO Üyelerine 1.

1.Çorlu Trakya Balkan Ülkeleri, Hazır Giyim, Ev Tekstili, Kültür ve Turizm Fuarı 2018 Katılım Ücretleri Genel Katılımcı Çorlu TSO Üyelerine 1. Başta Çorlu Kaymakamlığı, Çorlu Belediyesi, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Çorlu nun tüm kurum ve kuruluşlarınca desteklenen, Çorlu nun markalaşmasında önemli bir adım olacak Çorlu Alışveriş

Detaylı

Bilişim Teknolojileri ve e-ticaret Şubesi

Bilişim Teknolojileri ve e-ticaret Şubesi AVRUPA İŞLETMELER AĞI (AIA) PROJESİ KAPSAMINDA ODAMIZ İLE KOSGEB ARASINDAA BİR İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 54 ülkede bulunan yaklaşık 600 kurum aracılığıyla 2,5 milyon işletmeye AB mevzuatı, politikaları,

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Sayı 43 Mayıs 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım,

Detaylı

2017 Yılı Kasım / Aralık Bülteni BÜLTEN NO 6. Katıldı

2017 Yılı Kasım / Aralık Bülteni BÜLTEN NO 6. Katıldı CTO Yönetimi Külliye'de Düzenlenen İstihdam Seferberliği Ödül Törenine Katıldı (CTO) Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Yönetim kurulu Üyesi Halil Eygi, Meclis Üyesi Nurettin Bozkurt ve Genel Sekreter Zafer

Detaylı

DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU

DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU DOĞU GÜNEYDOĞU SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU 2008 YILI FAALİYET RAPORU OCAK - 17 Ocak 2008, DOGÜNSİFED Yönetim Kurulu toplantısı Diyarbakır da yapıldı. - 18 Ocak 2008, TÜSİAD Yönetim Kurulu

Detaylı

BACADER e-bülten MART 2015 MYK SINAVI YAPILDI

BACADER e-bülten MART 2015 MYK SINAVI YAPILDI BACADER e-bülten MART 2015 DTK DERGİSİ BACADER DEN KÖŞESİNDE SEKTÖRDEN ÇALIŞTAY İZLENİMLERİ.. DTK Dergisi Mart ayı sayısında SEKTÖRDEN ÇALIŞTAY İZLENİMLERİ konulu yazımız yayınlandı. Yayınlanan makalelerimizin

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ

İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ İŞ-KUR ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ VE KOSGEB RİZE HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLEDİ İş-Kur il müdürlü ile KOSKEB ( küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirme ve destekleme idaresi başkanlığı

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

BACADER e-bülten ARALIK 2014

BACADER e-bülten ARALIK 2014 BACADER e-bülten ARALIK 2014 İSİB BAŞKANI İLE GÖRÜŞME YAPILDI 02 Aralık 2014 tarihinde Ankara da İSİB Başkanı Zeki Poyraz ile bir görüşme yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla GEDİK tarafından yapılan

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı