ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU

2 27 TEMMUZ 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 77 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,28 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 77 ADET FİRMANIN; 3 ADETİ FABRİKA NİTELİĞİNDE OLUP, 1 ADETİ ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİ, 1 ADETİ DEMİR DÖKÜM, 1 ADETİ KAPLANMIŞ VEYA EMDİRİLMİŞ TEKSTİL KUMAŞLARININ İMALATI İLE İŞTİGAL EDEN FİRMALARDIR. KAYDINI KAPATAN 28 ADET FİRMANIN; 1 ADETİ FABRİKA NİTELİĞİNDE OLUP, PAMUK ELYAFININ BÜKÜLMESİ VE İPLİK HALİNE GETİRİLMESİ İŞİYLE İLE İŞTİGAL EDEN FİRMADIR. TOPLAM ÜYE SAYISI : FABRİKA SAYISI : 855

3 ÜYELERİMİZE ONLİNE EĞİTİM HİZMETİ Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine, Trakya ABİGEM A.Ş. işbirliği ile ücretsiz ONLİNE eğitim alma imkanı sunmaya başladı. Üyelerimiz eğitim hizmeti sunulan web sitesi üzerinden 7 gün 24 saat diledikleri zaman sisteme dahil olabilecekler ve ister telefondan, ister tabletten veya bilgisayardan eğitimlere ulaşabileceklerdir. Site üzerinden, temel işletme yönetiminden kişisel gelişime kadar çeşitli konularda eğitim alabilecek olan üyelerin, her bir eğitim modülünü tamamladıklarında e-sertifika alma hakkı kazanabileceklerdir, üyelerin, çalışanlarının eğitimi gibi hem zaman hem maliyet gerektiren zorluklarla baş etmek zorunda kalmadan eğitimlere kendilerinin belirleyecekleri zaman dilimlerinde katılabilecekleri kaydedildi. Bu sayede, üyelerin iş hayatında öne çıkmaları, yaptıkları iş ve işlemlerin teorisini pratik olarak öğrenmeleri ve uygulama için ön çalışma yapmaları için kişisel gelişime katkı sağlanacaktır.

4 ÜYELERİMİZE ONLİNE EĞİTİM HİZMETİ

5 ODAMIZDA DEPREM ÖZELİNDE AFET VE ACİL DURUMLAR PANELİ DÜZENLENDİ Odamız 14. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen "Deprem Özelinde Afet ve Acil Durumlar Paneli" 18 Ağustos 2017 Cuma günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti. Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gönül ve Meclis Başkanımız İsmail Güleroğlu'nun iştirak ettiği toplantıya; Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Türk Kızılay'ı Çorlu Şube Başkanı Selime Dodurka, 14. Meslek Komite Üyesi ve Odamız Meclis Üyesi Bülent Mutlu ve Komite Üyeleri katılımda bulundular.

6 ODAMIZDA DEPREM ÖZELİNDE AFET VE ACİL DURUMLAR PANELİ DÜZENLENDİ

7 ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM GÖNÜL GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFEKÇİ İLE BİR ARAYA GELDİ Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Trakya'daki programları kapsamında 02 Ağustos 2017 Çarşamba günü Çorlu Havalimanı'na geldi. Bakan Tüfenkçi'yi karşılamak için Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gönül'de hazır bulundu.

8 ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM GÖNÜL GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI BÜLENT TÜFEKÇİ İLE BİR ARAYA GELDİ

9 ODAMIZDA AR-GE VE İNOVASYON EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ Odamızın KOSGEB tarafından kabul gören Bölgesel Kalkınmada Ar-Ge ve İnovasyon projesi kapsamında Ağustos 2017 tarihlerinde Ar-Ge ve İnovasyon eğitimi gerçekleşti. Dr. Ahmet Feyzioğlu'nun sunumlarıyla Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşen eğitimde; Değer Üretme ve Uygulama, İnovasyon Yönetiminde Temel Kavramlar ve Örnekler, İnovasyon Stratejisinin Oluşturulması, Ar-Ge Kavramı ve örnekler, Ar-Ge ve İnovasyon Destekleri, Ar-Ge Reform Paketinin Firmalara Sağlayacağı Fırsatlar, konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

10 ODAMIZDA AR-GE VE İNOVASYON EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

11 YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM GÖNÜL E GERÇEKLEŞTİRİLEN ZİYARETLER Şehrimiz İdari Amirleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri, Oda / Borsa Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri,çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkilileri ve Özel Sektör Temsilcileri Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÖNÜL e ziyaretlerde bulunmuşlardır.

12 YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM GÖNÜL E GERÇEKLEŞTİRİLEN ZİYARETLER

13 10. ÇORLU TARIM FUARI KAPILARINI AÇTI 10. Çorlu Tarım Fuarı nın açılışı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba nın katılımıyla 02 Ağustos 2017 Çarşamba günü Çorlu Yeni Fuar Alanı'nda gerçekleşti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'ün iştirak ettiği Renkly Fuarcılık tarafından Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve her yönüyle Türkiyenin ve gelmiş geçmiş en büyük açık alan fuarı olarak nitelendirilen 10. Çorlu Tarım Fuarı'nın açılış törenine; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekilleri; Metin Akgün, Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katılımda bulundular.

14 10. ÇORLU TARIM FUARI KAPILARINI AÇTI

15 ODAMIZDA DEPREM VE AFETLERE HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'ni anma etkinlikleri kapsamında organize edilen "Deprem ve Afetlere Hazırlık" toplantısı 17 Ağustos 2017 Perşembe günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'ün iştirak ettiği toplantıya; 24. Dönem CHP Milletvekili Prof.Dr. Haluk Eyidoğan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar, Odamız 14. Meslek Komite Başkanı ve Meclis Üyesi Hülya Perin, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Jeofizik Yüksek Mühendisi Dr. Doğan Kalafat, TMMOB Jeofizik Mühendisler Odası İstanbul YK Şube Başkanı Erdal Şahan, il ve ilçe belediyelerinin daire başkanları, AKUT Yetkilileri ve basın mensupları katılımda bulundular.

16 ODAMIZDA DEPREM VE AFETLERE HAZIRLIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

17 YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM GÖNÜL ÜN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ZİYARETLER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÖNÜL, Şehrimiz İdari Amirleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkilileri ve Özel Sektör Temsilcilerine ziyaretlerde bulunmuştur.

18 YÖNETİM KURULU BAŞKANI İBRAHİM GÖNÜL ÜN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ZİYARETLER

19 ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU ÇORLU DA Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ergene Havzası Koruma Eylem Planı kapsamında 10 Ağustos 2017 Perşembe günü, yapılan çalışmaları inceleyerek yerli imkanlarla üretilen ilk tünel açma makinesini (köstebek) çalıştırdı. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'ün iştirak ettiği programa TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Tektaş, Komisyon Üyeleri, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Edirne Valisi Günay Özdemir, Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekilleri; Metin Akgün ve Ayşe Doğan, Trakya'daki İl ve İlçelerin Kaymakamları ve Belediye Başkanları, Trakya'daki Oda ve Borsaların Başkanları, STK'ların Temsilcileri, Protokol Üyeleri ve Basın Mensupları, katılımda bulundular.

20 ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU ÇORLU DA

21 ODAMIZ TARAFINDAN İŞTİRAK EDİLEN TOPLANTI, EĞİTİMLER & FAALİYETLER 18 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul da gerçekleştirilen TOBB Sandık Merkezi Genel Kurul Toplantısı na Odamız Genel Sekreteri İbrahim KARAĞÖZ katıldı.

22 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. 12. Meslek Komitesinin tarih ve 51 sayılı toplantı kararına istinaden; >- Belediye Mücavir Alan içinde uygunsuz park sorunları nedeniyle yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılması için santral, çoban çeşme, çardaklı çeşme vb. yerlerde trafik zabıtalarının sabahın erken saatlerinden itibaren denetim ve kontrol yapması, >- Araç Muayene İstasyonunda denetim yoğunluğu esnasında ticari plakalı araçlara öncelik sağlanması, >- UKOME'de karar alınmadan önce, görüşlerin değerlendirilmesi kapsamında Odalardan (Ticaret ve Sanayi Odaları, Şoförler Odası) temsilcilerin yer aldığı alt komisyonların kurulması, >- M Plakalı ve korsan plakalı araçların denetimlerinin yapılması hususlarında gerekli yazışmalar yapılmıştır.

23 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ ÇALIŞMALARI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI KARARLARI YÖNETİM KURULUMUZ TARAFINDAN GÖRÜŞÜLEREK; KARARLARA İSTİNADEN GEREKLİ YAZIŞMALAR VE İŞLEMLER YAPILMAKTADIR. 14. Meslek Komitesinin tarih ve 51 sayılı toplantı kararına istinaden; >- 18 Ağustos 2017 günü Deprem Özelinde, Afet ve Acil Durum Paneline davet etmek amacıyla AKUT Tekirdağ Temsilciliği, Çorlu Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Sağlık Müdürlüğü, Tekirdağ Tabip Odası, TMMOBB Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası, TMMOB Tekirdağ Jeoloji Mühendisleri Odası ve TRAC Tekirdağ Şubesi ne yazı yazılmasına ve ilgili kurumların temsilcilerinin davet edilmesi kapsamında gerekli çalışmalar yapılmıştır. 08. Meslek Komitesinin tarih ve 52 sayılı toplantı kararına istinaden; >- Cadde ve sokak aralarında seyyar araba ile meyve-sebze satışı yapanların ve balıkçıların denetlenmesi hususunda gerekli yazışmalar yapılmıştır.

24 Saygılarımızla bilgilerinize sunarız YÖNETİM KURULU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS 2017 21 EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU 25 AĞUSTOS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 50 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 27 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 50 ADET FİRMANIN; 3

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 MART 2018 26 NİSAN 2018 FAALİYET RAPORU 22 ŞUBAT 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 98 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 21 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 98 ADET FİRMANIN 5 ADETİ

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 ARALIK OCAK 2016 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 ARALIK OCAK 2016 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 ARALIK 2015 21 OCAK 2016 FAALİYET RAPORU 24 ARALIK 2015 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 70 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 36 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 70 ADET FİRMANIN; 9 ADETİ

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 EYLÜL EKİM 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 EYLÜL EKİM 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 EYLÜL 2017 26 EKİM 2017 FAALİYET RAPORU 21 EYLÜL 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 84 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 46 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 84 ADET FİRMANIN; 1 ADEDİ

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 NİSAN MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 NİSAN MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 NİSAN 2017 25 MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU 27 NİSAN 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 87 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,35 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 87 ADET FİRMANIN; 5 ADETİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 KASIM ARALIK 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 KASIM ARALIK 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 KASIM 2017 21 ARALIK 2017 FAALİYET RAPORU 23 KASIM 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 72 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 40 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 72 ADET FİRMANIN; 3 ADEDİ

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 OCAK 2018 22 ŞUBAT 2018 FAALİYET RAPORU 25 OCAK 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 40 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 18 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 40 ADET FİRMANIN 3 ADETİ FABRİKA

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 OCAK ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 OCAK ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 OCAK 2016 25 ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU 21 OCAK 2016 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 108 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 35 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 108 ADET FİRMANIN; 9 ADETİ

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 MAYIS HAZİRAN 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 MAYIS HAZİRAN 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 MAYIS 2017 22 HAZİRAN 2017 FAALİYET RAPORU 25 MAYIS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 106 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,22 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 106 ADET FİRMANIN; 2 ADETİ

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 6.9.16 16 Eylül Ayı Faaliyet Raporu TRATEJİK FAALİYETLER 6 Ağustos 3 Eylül 16 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler DIŞ TİCARET EĞİTİMİ İhracat yapan

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 EKİM KASIM 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 EKİM KASIM 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 EKİM 2017 23 KASIM 2017 FAALİYET RAPORU 26 EKİM 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 68 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 25 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 68 ADET FİRMANIN; 9 ADEDİ

Detaylı

17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ

17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ 17 AĞUSTOS 1999 KOCAELİ DEPREMİ 10. YIL ANMA ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 16-17 AĞUSTOS 2009 GÖLCÜK KOCAELİ 10:00-03:00 Sanat, Spor Etkinlikleri, Sergiler, Standlar ve Diğer Etkinlikler Kavaklı Sahili 19:30-20:30

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek komite üyeleri kırmızı

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULMUŞTUR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 ŞUBAT MART 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 ŞUBAT MART 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 ŞUBAT 2017 23 MART 2017 FAALİYET RAPORU 23 ŞUBAT 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 79 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 22 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 79 ADET FİRMANIN; 3 ADETİ

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 HAZİRAN TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 HAZİRAN TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 23 HAZİRAN 2016 21 TEMMUZ 2016 FAALİYET RAPORU 23 HAZİRAN 2016 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 35 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 26 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 35 ADET FİRMANIN; 1

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 ARALIK OCAK 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 ARALIK OCAK 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 ARALIK 2016 26 OCAK 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 22 ARALIK 2016 26 OCAK 2017 FAALİYET RAPORU 24 KASIM 2016 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 93 ADET FİRMA

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 AĞUSTOS EYLÜL 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 AĞUSTOS EYLÜL 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 AĞUSTOS 2018 27 EYLÜL 2018 FAALİYET RAPORU 31 AĞUSTOS 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 106 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 28 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 106 ADET FİRMANIN 6

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 NİSAN MAYIS 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 NİSAN MAYIS 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 NİSAN 2018 31 MAYIS 2018 FAALİYET RAPORU 26 NİSAN 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 78 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 36 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 78 ADET FİRMANIN 9 ADETİ

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 ARALIK OCAK 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 ARALIK OCAK 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 ARALIK 2017 25 OCAK 2018 FAALİYET RAPORU 21 ARALIK 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 112 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 44 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 112 ADET FİRMANIN; 7 ADEDİ

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM OCAK 2011 03.01.2011 YAYIN KURULU TOPLANTISI 04.01.2011 ODA 06.01.2011 ODA ODAMIZ VE BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI, İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜKLERİNDE YENİ İŞE BAŞLAYAN JEOFİZİK

Detaylı

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%)

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%) TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450 8 1.8

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.06.2013 30.07.2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİ-19 KASIM 2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞI AVRUPA BİRLİĞİ (AB) BAKANI VE BAŞ MÜZAKERECİ EGEMEN BAĞIŞ, İÇİŞLERİ

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 MAYIS HAZİRAN 2018 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 MAYIS HAZİRAN 2018 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 31 MAYIS 2018 28 HAZİRAN 2018 FAALİYET RAPORU 31 MAYIS 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 51 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 18 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 51 ADET FİRMANIN 6 ADETİ

Detaylı

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 OCAK ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 OCAK ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 26 OCAK 2017 23 ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU 26 OCAK 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 52 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 37 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 52 ADET FİRMANIN; 4 ADETİ

Detaylı

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar.

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Kozan İlçesinde Eczane Çalışanlarımıza yönelik İş

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 20 OCAK 2012 Sağlık Turizminin Bakiyesi Dünyada Ciro 100.000.000.000 $ Türkiye de Gelir 1.000.000.000 $ Toplamda 780 Milyon Kişinin Kullandığı Sağlık Turizmi Hizmetlerinde

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 IHS KONYA 2014 KONYA ASANSÖR 2014 KONYA KENT 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 15 18 Mayıs 2014 KONYA YAPI VE DEKORASYON FUARI 2014 11. Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı IHS KONYA 2014 Konya 11. Isıtma, Soğutma, Havalandırma,

Detaylı

FR-52-MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU

FR-52-MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU 1 NOLU -MESLEK KOMİTESİ 4 AYLIK SONUÇLAR PLAN FORMU Sayfa : 1 / 16 Komite Adı Toplantı Tarihi 15 Ocak 12 Toplantıda Alınan Kararlar Yönetim Kuruluna Sunulan Kararlar Gerçekleşen Kararlar 1.) 2014 yılının

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK 2017 ONLİNE BÜLTENİ

TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK 2017 ONLİNE BÜLTENİ TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK 2017 ONLİNE BÜLTENİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA AYDIN TEKİRDAĞ TSO YU ZİYARET ETTİ Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası nı ziyaret

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA HUKUK KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA HUKUK KOMİSYONU RAPORU TEKLİFİN ÖZÜ..: 2 adet mimar kadrosunun iptal edilerek yerine 2 adet mühendis kadrosunun ihdas edilmesi talebi hk. Komisyonumuza havale edilmiş bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 14 Ocak 2015

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi FUAR ÖZET RAPORU Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 4 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 4 2. GENEL FUAR BİLGİLERİ 4 3.

Detaylı

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2011 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Genel Merkezi tarafından Bingöl ilinden sorumlu Milletvekili

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 18 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EKİM 2016 YIL 1 SAYI 20 09.11.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:20 EDİRNE YUNANİSTAN KONSOLOSLUĞU NDAN UTSO YA FESTİVAL ZİYARETİ (01.10.2016)

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 NİSAN MAYIS 2016 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 NİSAN MAYIS 2016 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 21 NİSAN 2016 26 MAYIS 2016 FAALİYET RAPORU 21 NİSAN 2016 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 114 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 29 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 114 ADET FİRMANIN; 14 ADETİ

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 MART NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 MART NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 24 MART 2017 27 NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU 23 MART 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 133 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 44 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 133 ADET FİRMANIN; 7 ADETİ

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2009 YILI FAALİYET RAPORU 06 OCAK 2009 ÇANAKKALE VALISI SAYıN ABDULKADIR ATALIK A BORSAMıZ MECLISI OLARAK HAYıRLı OLSUN ZIYARETINDE BULUNDUK. 10 OCAK 2009 CUMARTESİ ÇALıŞAN GAZETECILER

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU TARIMA DAYALI

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:28 (02.06.2017) SÜLEYBE-ŞEFİK ÖZTÜRK HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

2015 Ekim Ayı Bülteni

2015 Ekim Ayı Bülteni 2015 Ekim Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.10.2015 tarihinde Borsamız, TE - TA Teknik Tarım aracılığıyla Üyelerimize ve Bölgedeki Sektör ilgililerine hitaben " Hayvancılıkta

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı