Infinity MView Yatak Başı Hasta Monitörizasyon Çözümü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Infinity MView Yatak Başı Hasta Monitörizasyon Çözümü"

Transkript

1 Infinity MView Yatak Başı Hasta Monitörizasyon Çözümü Infinity MView ile vital bulguları ve kaydedilen klinik verileri daha geniş bir yelpazede görürsünüz. Infinity MView, Infinity multi-parametre hasta monitörünün özelliklerini, Infinity Network'ün veri entegrasyonuyla birleştirerek, gerçek zamanlıya yakın ölçüm ve görsel alarmları bağımsız yatak başı ekranda ve ağ destekli uzak ve mobil cihazlardan görmenizi sağlar. Infinity S-serisi medikal-grade akıllı ekran, ağdaki hastane sistemi verileri ile birlikte ölçülen tüm monitörizasyon parametrelerini gösterir. D Follow-Me QR Kodu, monitörizasyon verilerinin uzaktan görüntülenmesi için mobil cihazınızı yatak başındaki Infinity MView e bağlar. D Infinity hasta monitörü, yatak başından transporta sorunsuz geçerek gerçek zamanlı hasta verilerini gösterir.

2 02 Infinity MView Yatak Başı Avantajlar Monitörizasyon parametrelerini, yatak başında akıllı ekranda görün KlasikGörünüm ekran opsiyonu, ilgili değerleriyle birlikte dalga formlarını ve beş adet parametre kutusunu görüntülemenize olanak tanır. UzaktanGörünüm opsiyonu ise, KlasikGörünüm e kıyasla daha uzak mesafeden görülebilen daha büyük rakamlı dört değer sağlar. İlgili dalga formunun sıkıştırılmış gösterimi, sayısal değerine eşlik eder. Bakım alanınızın ihtiyaçlarını karşılayan bir ekran seçin MView'un dokunmatik özelliklerini azami düzeye çıkarmak için Infinity S-serisi akıllı ekran seçin. S-serisi ekranlar 10, 12 ve 15 inç (25, 30 ve 38 cm) modelleriyle sunulmaktadır. MView, diğer medikal-grade ekranlarla da kullanılabilir. Akıllı ekranın özelleştirilebilir yerleşimiyle parametreleri istediğiniz gibi görüntüleyin Dokunmatik ekran, ekranlar arasında hızlı geçiş yapmanızı, parametreleri seçmenizi, bilgilerin konumunu düzenlemenizi ve dalga formları ile nümerik değerlere renkler atamanızı sağlar. Ekranı gereksinimlerinize göre yapılandırmak için bağlı Infinity monitörün ölçtüğü mevcut parametreleri sürükleyip bırakın. Entegre Full-Disclosure, Alarm Geçmişi ve Trend Oluşturma* ile hasta durumunu inceleyip değerlendirin Hasta durumunu değerlendirip devam eden bakım hakkında karar verirken yatak başında ve uzaktan kapsamlı verilere erişin: On dakikalık kayıtlı parametre verilerini inceleyin. Hızlı hasta değerlendirmesi için dalga formlarını taramak ve hasta olaylarını bulmak üzere dokunmatik ekranın kaydırma teknolojisini kullanın. Parmaklarınızı sürükleyip uygun dalga formu segmentine getirerek kaliper ölçümleri alın. Akıllı ekrandaki hastanın alarm geçmişini, Infinity monitörün algıladığı klinik olay tipine, zamanına ve süresine göre kontrol edin. Hibrid tablosal/grafiksel formatta 24 saate varan trend verilerini inceleyin. Ayrık parametrelerin otomatik ölçeklenmesi, küçük değişiklikleri belirlemenize yardımcı olur. "Follow-me" uzaktan görüntüleme ile hastalarınıza bağlı kalın** HTML 5'i destekleyen ve QR kodu tarama uygulaması olan herhangi bir mobil cihazı kullanarak Infinity MView yatak başı monitörizasyonuna uzaktan bağlanın. Infinity MView'in Follow-Me mobil gözetim işlevselliği, ios, Android, Microsoft, Linux ve Blackberry i içeren popüler işletim sistemleri ile uyumludur (sadece OS 10). Ağ destekli uzak ve mobil cihazınızı kullanarak Infinity Network'te Infinity MView ile izlenen tüm hastalarınızın durumunu görüntüleyin. Ardından tek bir hasta seçin ve daha fazla monitörizasyon ayrıntısını görmek üzere tıklayarak ilerleyin.

3 Infinity MView Yatak Başı 03 Avantajlar Mevcut monitörizasyon sisteminizi ekonomik olarak değiştirin veya geliştirin Infinity MView, Acil Servisten Yoğun Bakım alanlarına kadar hastaneniz genelinde monitörizasyonu standart hale getirmenizi sağlayan ölçeklenebilir bir çözümdür. Platform değişikliklerinden etkilenmeyen teknoloji HTML 5 ile uyumludur ve mevcut Wi-Fi ya da kablolu hastane ağını kullanarak özel bir monitörizasyon ağı kurulması ve bakımıyla bağlantılı maliyetlerden tasarruf sağlar. * Infinity MView web uygulaması alarmları gösterir, ancak hastanenin veya klinik servisin ana alarm bildirim sisteminin yerini almak üzere tasarlanmamıştır. Infinity MView web uygulamasınca gösterilen alarmlar, standart çalışma prosedürlerine göre ele alınmalıdır. ** Infinity MView'un Better Care NetServer Uygulaması, gerçek zamanlıya yakın yaşamsal verileri web uygulamasına gönderir. Infinity MView web uygulaması, bir tanı aracı olarak tasarlanmamıştır. MView KlasikGörünüm ekranı ve ilgili M540 ekranı D D D Ayrıntılar MView UzaktanGörünüm ekranı ve ilgili Delta ekranı Infinity MView EKG kaliper ölçüm ekranı

4 04 Infinity MView Yatak Başı D D D Ayrıntılar MView full-disclosure ekranı MView trendler ekranı Mobil cihazda MView ve ilgili M300 ekranı Sistem parçaları Infinity monitör D Infinity monitörleri ölçeklenebilir ve yapılandırılabilir, bu sayede geniş bir yelpazede klinik ayarlara ve hasta akutluk düzeylerine uygundur. Yatak başından transporta sorunsuz geçerken kritik olayların gözden kaçırılması riskini azaltmak ve daha eksiksiz bir hasta kaydı oluşturmak için bu süre zarfında kesintisiz gözetim sunarlar. D Infinity S-serisi akıllı ekran Infinity MView ister üç Infinity S-serisi ekranımızdan birini (S100 10inç/25cm; S120 12inç/30cm ve S150 15inç/38cm) isterseniz de başka bir üreticinin ekranını seçin, her türlü medikal-grade ekranı destekler. Medikal-grade ekran, Infinity MView'un dokunmatik işlevselliğini etkinleştirerek ekranı isteğinize göre kişiselleştirmenize, geçmiş verilerini kaydırıp gezinmenize ve ekranlar arası geçiş yapmanıza olanak tanır.

5 Infinity MView Yatak Başı 05 Sistem parçaları Better Care NetServer Uygulamaları D Infinity hasta monitörleri ve entegre cihazlara ek olarak ağ sistemlerinin ürettiği kayıtlı hasta verilerini çağırıp analiz edin. Infinity Gateway Suite Server Yazılımı D Infinity Gateway, Infinty Network ve mevcut IT altyapısı arasında sorunsuz bir entegrasyon sağlayan açık, standart tabanlı bir yazılım paketidir. Paket, Infinity Network ile diğer hastane sistemleri arasında hasta bilgileri alışverişini kolaylaştıran uygulamalar, arayüzler ve veri erişim araçlarından oluşur. İlgili Ürünler onenet_diagram_graphic Infinity OneNet Infinity OneNet, yaşamsal açıdan kritik hasta verilerinin, mevcut bir hastane ağı üzerinden güvenle gönderilip alınmasını sağlayan yenilikçi bir ağ bağlantı çözümüdür. OneNet, hastanelerin Dräger bakım noktası cihazlarından gelen verileri birbirine bağlamasına ve bu verilere hastane genelinde ve ötesinde erişilmesine olanak tanır.

6 06 Infinity MView Yatak Başı İlgili Ürünler Infinity Acute Care System D Infinity Acute Care System ile klinik iş akışınızı dönüştürün. Çoklu-parametrel monitörü, ağa bağlı medical-grade iş istasyonu ile entegre olarak size gerçek zamanlı vital parametreleri verir, kapsamlı bir yelpazede hasta bilgileri ve bakım noktasında güçlü analiz araçları için klinik hastane sistemleri ve veri yönetimi uygulamalarına erişim sunar. D Infinity M540 İş akışlarınızı tek bir düğmeyle yatak başından transport moduna geçebilen bir monitörle birleştirin. Kabloları ve modülleri hastanıza takılı halde bırakıp nakil sırasında verileri kaydederken parametre ve alarmları gerçek zamanlı izlemeye devam edebilirsiniz. Infinity M540'ı bağımsız monitör olarak kullanabilir veya hastane IT sistemine entegre edilerek klinik bilgi sistemlerine ve veri analiz uygulamalarına erişebilirsiniz. Infinity M300 D Hastanenin mevcut Wi-Fi ağını kullanan yenilikçi Infinity M300 hastanın taşıdığı monitör, tam boyutlu bir hasta monitörünün performansını, yetişkin ve pediatrik hastalar için hastanın taşıdığı bir telemetri cihazında birleştirir. Yerleşik ACE (Aritmi Sınıflandırma Uzmanı) ve kalp pili saptama algoritmaları EKG işlemeyi güçlendirir ve yanlış alarmları azaltır. Infinity Omega Çözümü MT Bu iki ekranlı çözüm, bakım noktasında bir 20" dokunmatik ekranda gerçek zamanlı yaşam belirtilerini gösterirken görüntülere, laboratuvar sonuçlarına ve diğer klinik verilere erişim sunar. Yatak başı/nakil monitörü, nakil sırasında sürekli olarak hastayı izler.

7 Infinity MView Yatak Başı 07 İlgili Ürünler Infinity Omega-S Çözümü D Infinity Omega-S ile bir 20" dokunmatik ekrana entegre şekilde hasta bilgilerinin tüm genel durumunu görün. Bu sabit monitörizasyon çözümü, hastanızı sürekli olarak izlerken kapsamlı bilgileri bakım noktasına getirir. Infinity Delta MT Delta çoklu parametre monitörüyle ayrı nakil monitörlerine gerek kalmadan yetişkin, pediatrik ve yenidoğan hastalarınızı hem yatak başında hem nakil sırasında kesintisiz izleyebilirsiniz. Hastane genelinde tüm hasta akutluk düzeylerini destekler. Infinity Delta XL MT ,2" (310 mm) renkli ekranıyla Delta XL monitör, hem yatak başında hem de nakil sırasında hastaları kesintisiz olarak izleyebilir, bu sayede de ayrı nakil monitörlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Hastane genelinde tüm hasta türlerini ve akutluk seviyelerini destekler. Infinity Gamma XL Düşük ila orta akutluktaki hastaları desteklemek üzere tasarlanan Infinity Gamma XL hasta monitörü, EKG, aritmi analizi, solunum, SpO2, puls MT oranı, sıcaklık ve invazif ile non-invazif kan basıncı dahil en sık kullanılan parametrelerden oluşan eksiksiz bir set sunar.

8 08 Infinity MView Yatak Başı İlgili Ürünler Infinity Vista XL MT Gerçek Dräger kalitesini sunan Vista XL, yetişkin, pediatrik ve yenidoğan hastaların monitörizasyonu için ihtiyacınız olan özellikleri sağlar. Öğrenmesi kolaydır, kullanımı basittir ve hayati hasta bilgilerine bağlantısını maksimum düzeye çıkarmak için müstakil bir monitör veya ağa bağlı bir cihaz olarak çalışabilir.

9 Infinity MView Yatak Başı 09 Teknik Veriler Dräger olmayan bağımsız ekran için minimum gereksinimler LED Modül LED arka aydınlatmalı LCD Minimum Önerilen Çözünürlük 1024 x 600 Giriş Sinyali Önerilen Dokunmatik Ekran Kontrast Oranı Maks Parlaklık/Kalibre Edilen Parlaklık İşlemci İşletim Sistemi Bellek G/Ç Depolama Güç Kaynağı Koruma Derecesi Standartlar Infinity S-serisi Ekran DVI x1; VGA x1 Rezistif, Kapasitif 700:1 %70 parlaklık değişmezliği DICOM ile tipik 600 cd/m² Kalibre Edilen Parlaklık: 350 cd/m² 1 GHz 32 veya 64 bit Windows 7; BlackBerry OS 10.X; Linux 14.01; IOS 6; Android 4.0 DDR3 SODIMM 4 GB Gigabit LAN x2; RS232 x1 USB 3.0 x1; USB 2.0 x1 Harici: VAC; VDC IP54 CE/FCC Sınıf B Başarılı 18, EN :2006 LED Modül LED arka aydınlatmalı LCD; çizilmez/parlamaz sert yüzey kaplamalı Görüş Açısı S100: Yatay/Dikey 170 derece S120: Yatay/Dikey 170 derece S150: Yatay 160/Dikey 140 derece Ekran Alanı Kontrast Oranı Giriş Sinyali Maksimum Çözünürlük Dokunmatik Ekran Maks/Kalibre Edilen Parlaklık İşlemci İşletim Sistemi Bellek Kablosuz İletişim G/Ç G/Ç Portları Çalışma Sıcaklığı Depolama Sıcaklığı Güç Kaynağı Şasi Yapısı S100: 218 mm x 137 mm (8,6 x 5,4 inç) S120: 257 mm x 145 mm (10,1 x 5,7 inç) S150: 345 mm x 193 mm (13,6 x 7,6 inç) S100: 1300:1 S120: 800:1 S150: 700:1 DVI x1; VGA x1 S100: 1280 x 1080 S120: 1366 x 768 S150: 1920 x 1080 S100: 5 telli Rezistif S120: 5 telli Rezistif/Kapasitif Çoklu Dokunma S150: 5 telli Rezistif/Kapasitif Çoklu Dokunma S100: 300 cd/m² tipik S120: 400 cd/m² tipik S150: 300 cd/m² tipik Intel Celeron J1900 Quad Windows 7 DDR3 SODIMM, 8 GB a kadar a/b/g/n, Bluetooth 4.0 S100: Gigabit LAN x2; RS232 x1 S120: Yalıtımlı Gigabit LAN x2; RS232 x1 S150: Yalıtımlı Gigabit LAN x2; Yalıtımlı RS232 x1 S100: USB 3.0 x1; USB 2.0 x3 S120: USB 3.0 x1; USB 2.0 x4 S150: USB 2.0 x4 0 C ila 40 C (32 F ila 104 F) -20 C ila 60 C (-4 F ila 140 F) Harici: VAC; VDC Alüminyum/SECC Paslanmaz Çelik; Fansız

10 10 Infinity MView Yatak Başı Teknik Veriler Koruma Derecesi Şasi Montajı Boyutlar (Genişlik x Derinlik x Yükseklik) Standartlar Infinity Gateway Server Platformu Gereksinimleri* İşletim Sistemi CPU Depolama Bellek G/Ç Video Ağ Sürücü UPS S100: IP54 S120: IP54 S150: IP65 ön/ipx1 VESA 100 ve 75 mm S100: 259 x 183 x 43 mm (10,2 x 7,2 x 1,7 inç) S120: 298 x 203 x 38 mm (11,7 x 8 x 1,5 inç) S150: 389 x 264 x 41 mm (15,3 x 10,4 x 1,6 inç) CE, FCC Sınıf B Başarılı 18, culus İşareti/UL+VTC Raporu (CAN/CSA-C22.2NO ; ANSI/AAMI ES :2005, IEC :2005+ Corr.1C2006+ Corr.2C 2007, EN :2006/A11:2011) Windows Server 2008 R2 64-bit Enterprise veya Windows Server 2008 R2 SP1 veya 64-bit Windows 7 Enterprise IIS 7.5 Adobe Reader 8 veya 9 Pentium 4 veya eşdeğeri; 2 GHz veya üstü 60 GB minimum 1 GB RAM minimum Minimum 4x USB 2, biri Dräger yazılım lisans anahtarına ayrılmış 1024 x 768 veya üstü, 256 veya daha fazla renk Dual 10/100 Base T PCI bus Ethernet adaptörleri (Infinity Network'e ve müşteri/hastane ağına bağlanmak için) CD-R veya DVD+/-R sürücü Kesintisiz Güç Kaynağı opsiyoneldir; kısa süreli elektrik kesintileri esnasında sürekli çalışmayı sağlamak ve sistemi güç hattı arızalarına karşı korumak için önerilir * Infinity Gateway Server kurulumu başına 55 izlenen yatak sınırı. Infinity Gateway Server Yazılımı ve Better Care yazılımı uygulamaları bir sunucuya kurulabilir. Better Care Net Server Yazılımı Sunucu Platformu Gereklilikleri İşletim Sistemi CPU Depolama Bellek Ağ Diğer gereksinimler Windows 7/2003 veya üstü; Windows Server 2008 R2 Standart SP1 Intel Xeon X5670 (dört çekirdekli) 2.9 GHz veya eşdeğeri 32 GB (saklanacak yerel verilere bağlı olarak) 8 GB RAM (eşzamanlı 55 yatak) Lantronix EDS4100 (4 port) veya seri cihazlar için UDS2100 (2 port); LAN 1 GB (10 bağlantıdan başlayarak) Microsoft.NET Framework 4.0 veya üstü Not: Gerçek zamanlı biyomedikal sinyaller gösterme özelliği nedeniyle bilgisayarların ve medikal cihazların, Better Care Net Server'ın kurulduğu VLAN ağı üzerinden bağlanması önerilir. Better Care yazılım uygulamaları ve Infinity Gateway Server Yazılımı bir sunucuya kurulduğunda Infinity Gateway sunucu gerekliliklerine uyun. Better Care, Better Care S.L.'nin tescilli ticari markasıdır. ios, ABD'de ve diğer ülkelerde Cisco Technology, Inc.'in tescilli ticari markasıdır. Android, Google, Inc.'in tescilli ticari markasıdır. Microsoft, Windows ve Windows Server, Microsoft Corporation'ın tescilli ticari markalarıdır. Adobe ve Adobe Reader, Adobe Systems Incorporated'ın tescilli ticari markalarıdır. Intel, Celeron, Pentium ve Xeon, Intel Corporation'ın tescilli ticari markalarıdır. Blackberry, münhasır hakları açık bir şekilde saklı olarak Blackberry Limited'in ticari markası veya tescilli ticari markasıdır. Dräger, Blackberry Limited'e bağlı değildir, bu şirketten herhangi bir destek, sponsorluk veya diğer türden yetki almamaktadır. Lantronix, Lantronix, Inc.'in tescilli ticari markasıdır. Linux, Linus Torvalds'ın tescilli ticari markasıdır.

11 Infinity MView Yatak Başı 11 Teknik Veriler Dräger ismi ve logosu, Infinity ve PatientWatch, Dräger'in tescilli ticari markalarıdır. Sipariş Bilgileri Gerekli yazılım Infinity Gateway Server Yazılımı VF6.4 (ağ kurulumu başına 1 adet gereklidir) WinAccess API Data Access Tool (ağ kurulumu başına 1 adet gereklidir) Infinity PatientWatch, 96 lisansa kadar MS22853 Better Care Net Server Manager Temel: akıllı ekran görünümü başına en çok 5 dalga formunu ve 6 yatak lisansını destekler veya Better Care Net Server Manager Genişletilmiş: akıllı ekran görünümü başına 5+ dalga formunu ve Medibus/Medibus.X üzerinden arayüz kuran cihazlardan ventilasyon verileriyle 6 yatak lisansını destekler MS33379 veya MS33380 Yazılım opsiyonları Better Care Net Server Manager için Ek Yatak Lisansı Temel (yatak başına 1 adet gereklidir) MS33381 Better Care 10-Dakika Full-Disclosure opsiyonu (ağ kurulumu başına 1 adet gereklidir) MS33383 Better Care Net Server Manager için Ek Yatak Lisansı Genişletilmiş (yatak başına 1 adet gereklidir) MS33382 Better Care Follow-Me QR Kodu opsiyonu (ağ kurulumu başına 1 adet gereklidir) MS33384 Infinity S serisi akıllı ekran ve opsiyonları Infinity S100 TFT LCD, arka aydınlatmalı, 218 x 137 mm (8,6 x 5,4 inç) MS33293 Infinity S150 TFT LCD, arka aydınlatmalı, 345 x 193 mm (13,6 x 7,6 inç) MS33295 Infinity S120 TFT LCD, arka aydınlatmalı, 257 x 145 mm (10,1 x 5,7 inç) MS33294 Monitörleri, monitörizasyon parametrelerini ve aksesuarları sipariş etmek için lütfen ayrı ürün veri belgelerine bakın. VESA ekran montaj çözümleri için Dräger Montaj Sistemleri Kataloğuna bakın. Infinity MView Hasta Monitörizasyon Çözümü tüm ülkelerde piyasaya sürüm için onaylanmamış olabilir.

12 12 Infinity MView Yatak Başı Tüm ürün, özellik veya hizmetler tüm ülkelerde satışa sunulmayabilir. Adı geçen Ticari Markalar sadece belirli ülkelerde tescillidir ve bu materyalin sunulduğu ülkede tescilli olmayabilir. Güncel durumu adresinden öğrenebilirsiniz. FİRMANIN / GRUBUN MERKEZİ Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Almanya Üretici firma: Draeger Medical Systems, Inc Quarry Road Telford, PA 18969, USA Bölgesel Satış Temsilcinizi bulun: iletişim TÜRKİYE Draeger Medikal Ticaret ve Servis A.Ş. Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No. 47/ Ümraniye İstanbul Tel Faks info.turkiye@draeger.com HQ PP Değişikliklere tabidir 2016 Drägerwerk AG & Co. KGaA Notlar

Infinity MView Mobil Hasta Monitörizasyon Çözümü

Infinity MView Mobil Hasta Monitörizasyon Çözümü Infinity MView Mobil Hasta Monitörizasyon Çözümü Infinity MView Mobil ile çeşitli klinik verilere istenilen noktadan erişebilirsiniz Hastanın Infinity monitörü ve entegre edilmiş ventilatöründen gelen yaşamsal

Detaylı

Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi Hasta Monitörizasyonu Çözümü

Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi Hasta Monitörizasyonu Çözümü Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi Hasta Monitörizasyonu Çözümü Kullanımı kolay Vista 120 Merkezi Monitörizasyon Sistemi (CMS), Vista 120/Vista 120 S hastabaşı monitörlerine bağlı 64 hastanın yaşamsal

Detaylı

Infinity CentralStation Wide Hasta Monitörü

Infinity CentralStation Wide Hasta Monitörü Infinity CentralStation Wide Hasta Monitörü Kapsamlı gerçek zamanlı ve geriye dönük klinik verilerin görüntülenmesi, hastalarınız için en etkin bakım kararlarını almada sizi destekler. Infinity CentralStation

Detaylı

Dräger Sarılık Ölçer JM-105 Sarılık Yönetimi

Dräger Sarılık Ölçer JM-105 Sarılık Yönetimi Dräger Sarılık Ölçer JM-105 Sarılık Yönetimi D-86399-2013 Dräger Sarılık Ölçer JM-105, cihazın ömrü boyunca hesaplı bir şekilde size tutarlı kalitede takip sunar. Sonucunda olağanüstü standartta bir bakım

Detaylı

Infinity Gateway Suite

Infinity Gateway Suite Infinity Gateway Suite Klinik bilgi sistemlerinizden en iyi şekilde yararlanın. Dräger monitörizasyon ve tedavi cihazlarından gelen verileri; laboratuvar sonuçları, elektronik tıbbi kayıtlardaki girdiler

Detaylı

Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120

Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120 D-3541-2011 Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120 02 D-3533-2011 Olağanüstü fiyatlarla gerçek izleme Tüm dünyadaki hastanelerin ortak bir sorunu vardır: Sıkı mali kısıtlamalar karşısında mümkün

Detaylı

Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Yeni Dräger VentStar Koaksiyel solunum devresi portföyü, hasta ile ventilatör veya anestezi çalışma istasyonu arasında esnek, alan tasarruflu bir

Detaylı

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-E, dahili örnek alma pompasına sahip bir elektronik çoklu gaz algılama cihazıdır. Dizel motorların seyreltilmemiş egzoz gazlarındaki CO ve NOx içeriğini hassas

Detaylı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Kolay kullanım: Dräger RZ 7000 ile Dräger PSS BG 4 plus'ta çalışma ve sızıntı testlerini her zamankinden daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Lityum ion pil

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması

Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması D-6453-2010 Dräger VarioGard 3320 IR, entegre kızılötesi optik DrägerSensor 'ü olan dijital bir vericidir. Ortam havasındaki karbondioksiti

Detaylı

Avantajlar. Her hasta için ideal oksijen konsantrasyonu

Avantajlar. Her hasta için ideal oksijen konsantrasyonu Oxymixer Oxymixer bebeklere, çocuklara ve yetişkinlere kesintisiz ve kişiye göre ayarlanmış tıbbi hava ve tıbbi oksijen karışımı verilmesini sağlar. O 2 konsantrasyonu, 3 l/dk'nın altınki hızlarda bile

Detaylı

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması D-6453-2010 Dräger VarioGard 3300 IR, entegre kızılötesi optik DrägerSensor 'ü olan dijital bir vericidir. Ortam havasındaki yanıcı

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

D-3541-2011. Farklı klinik ihtiyaçlarınızı karşılar Vista 120

D-3541-2011. Farklı klinik ihtiyaçlarınızı karşılar Vista 120 D-3541-2011 Farklı klinik ihtiyaçlarınızı karşılar Vista 120 02 VISTA 120 Uygun fiyat seçenekleriyle temel monitörizasyon kabiliyeti D-3533-2011 Dünya genelindeki tüm hastaneler, zorlayıcı mali sınırlamalara

Detaylı

VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Güvenilir, pratik ve güvenlik açısından test edilmiş. VentStar Oxylog tek kullanımlık solunum devreleri, hasta ile acil transport ventilatörü

Detaylı

Dräger Flame 3000 Alev Algılama

Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000 Alev Algılama Dräger Flame 3000, patlamaya dayanıklı görüntüleme tabanlı bir alev dedektörüdür. Bu görsel alev algılama sistemi, alev özelliklerini işleyip yorumlamak için dijital görüntü

Detaylı

Infinity MCable -Microstream CO 2

Infinity MCable -Microstream CO 2 Infinity MCable -Microstream CO 2 Infinity MCable -Microstream CO 2 ile karbondioksit varlığının ölçülmesi, hastanızın ventilasyon durumundaki değişimleri saptayarak olası solunum depresyonlarını önlemenize

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu

Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu Yenidoğan ventilasyonunda 40 yılı aşan, solunum teknolojisinde ise yüzyıllık deneyim, Dräger Medical'in Babylog 8000 plus'ı üretmesini sağlamıştır.

Detaylı

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Hastanın yakınındaki ortam havasını nemlendirmek veya aerosol tedavisi uygulamak için Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör doğru çözümdür. Etkin bakteri iltresi Zamanlayıcı içerir

Detaylı

PID sensörleri Dräger Sensörleri

PID sensörleri Dräger Sensörleri PID sensörleri Dräger Sensörleri PID sensörleri, düşük konsantrasyondaki uçucu organik bileşenlerin algılanmasında ideal tercihtir. Tehlikeli madde gruplarını ölçmek için bir PID (fotoiyonizasyon dedektörü)

Detaylı

Infinity MCable -Microstream CO 2

Infinity MCable -Microstream CO 2 Infinity MCable -Microstream CO 2 Infinity MCable -Microstream CO 2 ile karbondioksit varlığının ölçülmesi, hastanızın ventilasyon durumundaki değişimleri saptayarak olası solunum depresyonlarını önlemenize

Detaylı

Dräger Alcotest 6820 med Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 6820 med Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 6820 med Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 6820 med, kanıtlanmış Dräger Alcotest serisinin özel bir versiyonudur. Nefesten alkol ölçüm cihazı, medikal ürünler için CE işaretinin şart

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Ameliyathane lambamız, üstün teknoloji ürünüdür: Dräger Polaris 600, sezgisel kontrolleri ve çok yönlü konfigürasyon seçenekleri ile hayatınızı oldukça kolaylaştırır.

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Gözle görünür ventilasyon. Elektriksel Empedans Tomografinin (EIT) gücü siz ve hastalarınız için çalışsın. PulmoVista 500 ile akciğerler içindeki

Detaylı

Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger PulmoVista 500 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu D-25283-2009 Gözle görünür ventilasyon. Elektriksel Empedans Tomografinin (EIT) gücü siz ve hastalarınız için çalışsın. PulmoVista 500 ile akciğerler

Detaylı

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Dell Vostro 230 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. UYARI: Bilgisayarı kendiniz

Detaylı

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr

TYSSO. Insist on the best. TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT. www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr TYSSO TYSSO Türkiye Distribütörü VEGAPOS OT/VT www.vegapos.com.tr info@vegapos.com.tr Tel : +90(356)276-10-76 Fax : +90(356)276-50-65 QR Kod POS Sistemleri POP-650 Modüler ve Fansız Soğutma Hepsi Bir Arada

Detaylı

Aydınlatma paketi Tıbbi Destek Üniteleri

Aydınlatma paketi Tıbbi Destek Üniteleri Aydınlatma paketi Tıbbi Destek Üniteleri Besleme ünitesi aydınlatma ve ambiyans seçenekleri yelpazesiyle hastalarınız, personeliniz ve ziyaretçiler için Yoğun Bakım Besleme Ünitesi atmosferini iyileştirin.

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Nefes analiz cihazı Dräger Alcotest 3820, sorumlu sürücülere nefeslerindeki alkolü test etmek için güvenilir bir yöntem sunar ve yasal olarak araç kullanmaya uygun

Detaylı

Dell Precision İş İstasyonu M6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgi Sayfası

Dell Precision İş İstasyonu M6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgi Sayfası Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Precision İş İstasyonu M6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgi Sayfası

Detaylı

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm Dell Vostro 330 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5)

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) 1. Dizüstü Bilgisayar en az Intel Core i5 2,3 GHz hızında işlemcisi olmalıdır. 2. Dizüstü bilgisayarın 4 GB DDR3 1333 MHz belleğe sahip olmalıdır. 3. Dizüstü bilgisayar ekran kartının

Detaylı

D Zorlukları aşmak için geliştirildi Dräger Oxylog VE300

D Zorlukları aşmak için geliştirildi Dräger Oxylog VE300 D-12948-2017 Zorlukları aşmak için geliştirildi Dräger Oxylog VE300 02 DRÄGER OXYLOG VE300 Size zahmet vermek dışında hiçbir şeyden kaçınmadık HER ZORLUĞU AŞMAYA HAZIR Gerçekten önemli durumlarda yalnızca

Detaylı

Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri

Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri Dräger kızılötesi sensörler, mümkün olan en iyi ölçüm sonuçlarını sunar ve sensör zehirlerinden etkilenmez. Bu sensörlerin uzun kullanım ömrü, neredeyse hiçbir

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Infinity Acute Care System Hasta Monitörü

Infinity Acute Care System Hasta Monitörü Infinity Acute Care System Hasta Monitörü Infinity Acute Care System ile klinik iş akışınızı dönüştürün. Çoklu parametre monitörü, ağa bağlı medikal iş istasyonu ile entegre olarak size gerçek zamanlı

Detaylı

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Ameliyathane lambamız, üstün teknoloji ürünüdür: Dräger Polaris 600, sezgisel kontrolleri ve çok yönlü konfigürasyon seçenekleri ile hayatınızı oldukça kolaylaştırır.

Detaylı

Dräger X-plore 7300 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR)

Dräger X-plore 7300 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Dräger X-plore 7300 Motorlu Solunum Ünitesi (PAPR) Dräger X-plore 7300, tehlikeli parçacıklara karşı koruma söz konusu olduğunda en uygun elektrikli hava temizleme respiratörüdür. Tozlu ortamlarda kullanmak

Detaylı

Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8200 ve 8300 gözlükler, optimum oturma ve yüksek konfor için tasarlanmıştır. Yüksek kalitedeki malzemeleri sayesinde uzun kullanım ömürleri

Detaylı

UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör

UltraSharp U2410 61 cm (24) Geniş Ekran Monitör UltraSharp U2410 61 cm (24") Geniş Ekran Monitör Ayrıntı, Derinlik ve Büyüleyici Renkler Dell UltraSharp U2410 Monitör ile şaşırtıcı düzeyde aslına uygun renkler, hassaslık ve performans elde edin. Başlıca

Detaylı

HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ

HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ LRH LOVATO Electric senaryoları sayesinde direk kullanım SADELİK VE VERİMLİLİK Düșük enerji tüketimli sade dizayn Yüksek güvenilirlikli endüstriyel komponentler DAYANIKLI Plastik

Detaylı

Infinity MCable -Masimo rainbow SET Hasta Monitörizasyon Podları

Infinity MCable -Masimo rainbow SET Hasta Monitörizasyon Podları Infinity MCable -Masimo rainbow SET Hasta Monitörizasyon Podları Infinity MCable -Masimo rainbow SET 'i bağlayarak gerçek zamanlı oksijen satürasyonunu, nabız hızını ve perfüzyonu, hastanın Infinity M540

Detaylı

Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8100 Gözlük Kılıfı Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8100 gözlük kılıfları, çok sayıda uygulama ve ziyaretçiler için klasik koruyucu gözlük modelleridir. Bu gözlük kılıfları, geniş bir görüş

Detaylı

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum 10" (10,1" izlenebilir) All-in-One Dokunmatik Dijital E-Poster EP1042T Konferans ve toplantı düzenleme çözümü olarak tasarlanan 10" (10,11 izlenebilir) all-in-one interaktif dijital e-poster ViewSonic

Detaylı

Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri

Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Çok geniş bir yelpazede konfigürasyon ve opsiyon seçeneklerine sahip kompakt ve son derece ergonomik Dräger Agila ailesi, o çok değerli hasta bakım alanında

Detaylı

Dräger JM-105 Sarılık Ölçer Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger JM-105 Sarılık Ölçer Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger JM-105 Sarılık Ölçer Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger JM-105 Sarılık Ölçer, cihazın ömrü boyunca hesaplı bir şekilde size tutarlı kalitede takip sunar. Sonucunda olağanüstü standartta bir bakım

Detaylı

Dräger Polytron 3000 Zehirli Gaz Algılama

Dräger Polytron 3000 Zehirli Gaz Algılama Dräger Polytron 3000 Zehirli Gaz Algılama Dräger Polytron 3000, ortam havasında oksijeni ve 60'tan fazla zehirli gazı sürekli izlemeye yönelik kendinden güvenli bir gaz dedektörüdür. Modüler bir platformda

Detaylı

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 5500 Tam Yüz Maskesi Kimya, metal veya otomotiv endüstrileri, gemi inşa, tedarik veya bertaraf: Dräger X-plore 5500 tam yüz maskesi, sadece daha fazla solunum korumasının değil, net bir

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 MK II Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: oksijenli ferdi kurtarıcılar Dräger Oxy 3000 ve 6000 MK II, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T46. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T46 PC, güçlü Intel N2930 1.8GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard veya Linux işletim sistemi kullanır. SC-T46, Citrix ICA/HDX, PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak

Detaylı

D-15974-2009. Size özel anestezi iş istasyonunuz DRÄGER FABIUS GS PREMIUM

D-15974-2009. Size özel anestezi iş istasyonunuz DRÄGER FABIUS GS PREMIUM D-15974-2009 Size özel anestezi iş istasyonunuz DRÄGER FABIUS GS PREMIUM 02 DRÄGER FABIUS GS PREMIUM En zorlu çalışma ortamlarından biri MT-16080-2009 Modern hastane ortamı çok zorludur. Sağlık çalışanları

Detaylı

55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T

55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T 55 All-in-One Etkileşimli e- Poster Dijital Kiosk EP5520T ViewSonic EP5520T, şık, ince tasarımlı, All-in-One ayakta duran 20 nokta çoklu dokunmatik özellikli interaktif e-posterdir. İşlek, yüksek trafikli

Detaylı

Dell Vostro 5470. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Önden ve Arkadan Görünüm. Uyarılar Hakkında

Dell Vostro 5470. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Önden ve Arkadan Görünüm. Uyarılar Hakkında Dell Vostro 5470 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

Dräger PARAT 3200 Filtreli Kaçış Cihazı

Dräger PARAT 3200 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3200 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3200, çoklu gaz ABEK15 filtreli, ağızlıklı / burun klipsli bir kaçış cihazıdır. Sağlam ve ergonomik bir mahfazada paketlenen ünite kompakt ve kolay

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820, sorumlu sürücülere nefeslerindeki alkolü test etmek için güvenilir bir yöntem sunar ve yasal olarak araç kullanmaya uygun olduklarının garantisini

Detaylı

Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler

Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler Uyarı Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Latitude E6400 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Bilgiler 1 2 3 4 24 25 26

Detaylı

D-63374-2012. Daha fazla seçenek ile, daha kolay karar verin. DRÄGER EVITA V300

D-63374-2012. Daha fazla seçenek ile, daha kolay karar verin. DRÄGER EVITA V300 D-63374-2012 Daha fazla seçenek ile, daha kolay karar verin. DRÄGER EVITA V300 02 Doğru kararı bugün nasıl veririm? D-63267-2012 Sağlam kararlar için çok seçenek gerekir Yoğun Bakım Ünitesi ndeki günlük

Detaylı

Dräger X-pect 8500 Gözlük Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8500 Gözlük Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8500 Gözlük Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8500 gözlük, çevreleyen bir tasarım, düşük ağırlık ve numaralı gözlüklerle mükemmel bir uyum ile üstün göz koruması sunar. Gözlük ve yüz arasında

Detaylı

Incidin Hızlı Dezenfektan Temizleme, Dezenfeksiyon ve Kurutma

Incidin Hızlı Dezenfektan Temizleme, Dezenfeksiyon ve Kurutma Incidin Hızlı Dezenfektan Temizleme, Dezenfeksiyon ve Kurutma Solunum maskeleri, solunum koruma ekipmanı, dalış cihazları, kimyasal koruyucu giysiler, kurutma kabinleri, çalışma yüzeyleri ve zeminlerin

Detaylı

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510, kanıt niteliğindeki uygulamalara yönelik gelişmiş bir nefesten alkol ölçüm cihazıdır. Ulusal ve uluslararası gerekliliklere ve yönetmeliklere

Detaylı

TOSHIBA C55-C- 11RSatellite Ci5-5200U 2.20GHz 8GB 1TB 2GB 930M 15.6" INTEL CI5-5200U 2,2GHZ

TOSHIBA C55-C- 11RSatellite Ci5-5200U 2.20GHz 8GB 1TB 2GB 930M 15.6 INTEL CI5-5200U 2,2GHZ C55-C- 11JSatellite Ci5-8GB 1TB 2GB 930M 15.6" C55-C- 11RSatellite Ci5-8GB 1TB 2GB 930M 15.6" C55-C- 13HSatellite Ci5-920M 15.6'' C55-C- 14FSatellite 500GB 15.6" İşletim Sistemi DOS DOS MS WINDOWS DOS

Detaylı

Dräger PARAT 3100 Filtreli Kaçış Cihazı

Dräger PARAT 3100 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3100 Filtreli Kaçış Cihazı Dräger PARAT 3100, multigaz ABEK15 filtresiyle donatılmış yarım yüz maskeli bir kaçış cihazıdır. Sağlam ve ergonomik bir kasanın içinde bulunan ünite, kompakttır

Detaylı

Masaüstü Bilgisayarlar ve İş İstasyonları

Masaüstü Bilgisayarlar ve İş İstasyonları DMO ÜRÜNLERİ 2015 Devran İletişim ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. BİLGİSAYAR ÜRÜNLERİ Devran İletişim ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Katalog Kod lar ve İş İstasyonları 314.781.013 CASPER CD.DM4570853A 314.781

Detaylı

Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300, türbinli bir ventilasyon sisteminin bağımsızlığını ve gücünü, modern ventilasyon modlarıyla bir araya getirir. Renkli dokunmatik

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı

USB Oynatma Özellikli 32 Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP Dahili USB Multimedya Oynatıcı USB Oynatma Özellikli 32" Full HD LED Kurumsal Ekran CDE3205-EP ViewSonic CDE3205; perakende, karşılama ve hızlı hizmet veren restoran ortamlarında günde 16 saat/haftada 7 gün çalışabilen, uygun maliyetli

Detaylı

D-46451-2012. Asli işlere odaklanmak DRÄGER SAVINA 300

D-46451-2012. Asli işlere odaklanmak DRÄGER SAVINA 300 D-46451-2012 Asli işlere odaklanmak DRÄGER SAVINA 300 2 Bir ventilatör günlük hayatınızı kolaylaştırmaya nasıl katkıda bulunur? D-46454-2012 D-11112-2010 Hastalara mümkün olan en iyi bakımı sunmak her

Detaylı

Dräger BabyFlow plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger BabyFlow plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger BabyFlow plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Üstün noninvaziv solunum destek sistemi, performansı ve hasta konforunu en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlanmıştır. D-48842-2015 02 Dräger BabyFlow

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

Bahçeşehir 84 Üniversitesi AKILLI TAHTA

Bahçeşehir 84 Üniversitesi AKILLI TAHTA 82 83 Bahçeşehir 84 Üniversitesi 85 Teknolojiyle iç içe büyüyen günümüz çocukları; multimedya destekli, birden çok duyunun öğrenim sürecine dahil olduğu interaktif öğrenme ortamlarında daha hızlı ve kolay

Detaylı

Dräger X-plore 6300 Tam Yüz Maskesi

Dräger X-plore 6300 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 6300 Tam Yüz Maskesi Dräger X-plore 6300, konfordan veya kaliteden ödün vermeden uygun fiyat arayan kullanıcılar için, hem verimli hem de düşük maliyetli bir tam yüz solunum maskesidir.

Detaylı

Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600

Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600 Kapsamlı Konferans Özelliklerine Sahip 86 4K Ultra HD Kurumsal Ekran CDE8600 ViewSonic CDE8600 konferans düzenleme yeteneklerine sahip 86 4K Ultra HD bir ekrandır. Çok keskin 3840 x 2160 çözünürlük, ultra

Detaylı

Dell Latitude E6420/E6520

Dell Latitude E6420/E6520 Dell Latitude E6420/E6520 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Latitude E6420

Detaylı

Dräger Alcotest 6820 Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 6820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 6820 Alkol Tespit Cihazı Yolları sarhoş sürücülerden uzak ve güvenli tutmak, önceden kestirilemeyen ve yüksek düzeyde stresli bir iştir. Dräger, Alcotest 6820 portatif nefes analiz cihazını

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır;

TEKNİK ŞARTNAME. Teklif edilen her bir sunucu aşağıdaki teknik özellikleri karşılayacaktır; TEKNİK ŞARTNAME Bu şartname, Kurum ihtiyaçlarını karşılamak üzere satın alınacak olan 15 (onbeş) adet sunucu, 8 (sekiz) adet CNA kart ve 1 (bir) adet kabinetin minimum teknik özelliklerini tanımlar. 1.

Detaylı

Dell Precision M4600/M6600 Mobil İş İstasyonu

Dell Precision M4600/M6600 Mobil İş İstasyonu Dell Precision M4600/M6600 Mobil İş İstasyonu Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına

Detaylı

Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı İş yerinde güvenlik her zaman birinci önceliktir: Sensör seçimine bağlı olarak, tekli gaz detektörü Dräger Pac 7000, 14 farklı gazın tehlikeli konsantrasyonlarına

Detaylı

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Latitude E7240

Detaylı

Dräger UCF 7000 Termal Görüntüleme Kameraları

Dräger UCF 7000 Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 7000 Termal Görüntüleme Kameraları Sadece tek elle kolayca kullanılır. Dräger UCF 7000 termal görüntüleme kamerasının sağladığı optimum görüntü seçenekleri ile daha fazlasını görün ve daha iyi

Detaylı

Dräger VentStar Helix ısıtmalı (N) plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger VentStar Helix ısıtmalı (N) plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger VentStar Helix ısıtmalı (N) plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger VentStar Helix ısıtmalı (N) plus solunum devreleri, yenidoğan ventilasyonunun yüksek düzeydeki gerekliliklerine göre özel olarak

Detaylı

A BAYİİ YENİ BAYİLİKLERİMİZ BAYİLİKLERİMİZ. Sipariş Hattı: 0212 222 00 61-0216 660 16 16

A BAYİİ YENİ BAYİLİKLERİMİZ BAYİLİKLERİMİZ. Sipariş Hattı: 0212 222 00 61-0216 660 16 16 MART 2015 67 YETKİLİ ANKA AN YENİ BAYİLİKLERİMİZ BAYİLİKLERİMİZ Sipariş Hattı: 0212 222 00 61-0216 660 16 16 A BAYİİ SC Serisi Operatör Paneller Operatör Paneller SC103A0101 / Adet SC103A0101 SC103 - Dokunmatik

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME TİP 1

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME TİP 1 DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME TİP 1 İŞLEMCİSİ EN AZ Intel Core i5 işlemci OLMALIDIR. 15,6" EKRANA SAHİP OLMALIDIR. EN AZ 2 GB HARİCİ EKRAN KARTINA SAHİP OLMALIDIR. 1920X1080 EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNE SAHİP

Detaylı

Dräger Interlock 5000 Alkollü Sürücü Kontak Kilitleme Cihazı

Dräger Interlock 5000 Alkollü Sürücü Kontak Kilitleme Cihazı Dräger Interlock 5000 Alkollü Sürücü Kontak Kilitleme Cihazı Dräger Interlock 5000, araç immobilizeri olan bir nefesten alkol ölçüm cihazıdır. Basit bir nefesten alkol ölçümünün ardından trafiğe güvenli

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası

Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi Sayfası Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Dell Precision İş İstasyonu T1500 Kurulum ve Özellikler ile İlgili Teknik Bilgi

Detaylı

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans

ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans 10.1 Dokunmatik dijital poster EP1032r-T ViewSonic EP1032r-T, hepsi tek bir dijital e-poster olan 10 duvara monte edilmiş çoklu ortamdır. Perakende POS, otel lobiler ve resepsiyon, konferans ve sergi alanlarında

Detaylı

Dräger Pac 6000 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 6000 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 6000 Tekli Gaz Algılama Cihazı Tek kullanımlık kişisel tekli gaz algılama cihazı Dräger Pac 6000, en zorlu koşullarda bile CO, H2S, SO2 veya O2'yi güvenilir ve hassas şekilde ölçer. Dayanıklı

Detaylı

Termal Görüntüleme Kameraları

Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 9000 Termal Görüntüleme Kameraları Daima odak noktanızı koruyun: Termal görüntüleme kamerası Dräger UCF 9000, termal görüntüleme ve dijital kamera özelliklerini içinde barındıran bir üründür.

Detaylı

Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. S uyun.. Sistemi dengeli bir yüzeye kurun.. Bu delikleri örtmeyin veya hava... Bu ürünü 0 C ile 40 C. Uzatma kablosu.. dökmeyin.. Sistemi. yetkili bir servis

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Dräger Flame 2700 (Multi-IR) Alev Algılama

Dräger Flame 2700 (Multi-IR) Alev Algılama Dräger Flame 2700 (Multi-IR) Alev Algılama Çok kanallı IR sensörüyle Dräger Flame 2700, hidrokarbon ve hidrojen bazlı yangınları algılar. Böylece yanlış alarmlara karşı yüksek düzeyde güvenilirlik sunar.

Detaylı

Dräger PIR 3000 Yanıcı Gaz Algılama

Dräger PIR 3000 Yanıcı Gaz Algılama Dräger PIR 3000 Yanıcı Gaz Algılama Dräger PIR 3000, patlayıcı gaz ve buharların devamlı izlenmesi için tasarlanmış, patlamaya dayanıklı bir infrared gaz dedektörüdür. Paslanmaz çelik SS 316 bir muhafaza

Detaylı

Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 7000 Tekli Gaz Algılama Cihazı İş yerinde güvenlik her zaman birinci önceliktir: Sensör seçimine bağlı olarak, tekli gaz detektörü Dräger Pac 7000, 14 farklı gazın tehlikeli konsantrasyonlarına

Detaylı