FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014"

Transkript

1 FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: SEYDİKEMER ESNAF ODASINDAN FTSO YA ZİYARET Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan a iade-i ziyarette bulundu. Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Başkan Yardımcısı Mehmet Alaşan, Yönetim Kurulu Üyesi Osman Alagöz, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Kara, Denetim Kurulu Üyesi Ünver Can dan oluşan heyet Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ı ziyaret etti. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Salonu nda gerçekleşen ziyarette Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarını örnek aldıklarını ifade eden Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasının kurulduğu günden kısa bir süre sonra Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Akif Arıcan beraberinde meclis başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bize hayırlı olun ziyaretinde bulunmuşlardı. Biz de bu nedenle başkanımıza iadei ziyarette bulunmak istedik.akif Arıcan bizim büyüğümüz ve çalışmaları ile örnek aldığımız bir başkanımız. İnşallah Seydikemer ve Fethiye olarak birlik içinde çalışacağız. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sadece Fethiye ve çevresine değil bölgeye yakışır bir şekilde hizmetlerini sürdürüyor. Bizim Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasının kuruluş aşamasında Akif Arıcan başkanımızın emeği çoktur.her zaman yanı başımızda varlıklarını göstererek bize güven sağlamıştır. İnşallah bundan sonra da Fethiye ve Seydikemer ilçelerine yapılacak olan hizmetlerde beraber el ele verip çalışacağız diye konuştu. Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Harun Sağır ve ekibine görevlerinde başarılar diledi. Göreve geldikleri günden bu güne büyük yol kat ettiklerini ifade eden Arıcan, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasının kuruluş aşamasında çok zorluklar çektiğini çok iyi biliyoruz. Bu zorluklara karşı gelerek odanın kurulmasında gayret gösteren Harun Sağır ve yönetimini tebrik ediyoruz. En kısa zamanda tüm olumsuzluklara rağmen ayağa kalktılar. Yokluktan var olmak kolay bir iş değil. Bu ekip bu zoru başardı.iyi niyet, dürüstlük, azim ve istek olduktan sonra başarılamayacak şey yok. Biz Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize ne düşüyorsa Seydikemer li esnaflarımız için yapmaya hazırız dedi. Haberin detayları için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz.

2 Şekerbank tan Turizmciye Özel Ürünler Şekerbank Fethiye Şube Müdürü M. Nuri Pihava ve Müdür Yardımcısı Gökçin Tezel İri, ziyaret ettikleri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ı 12 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Fethiye de Turizmin Sorunları etkinliğine davet ettiler. Başkanı Akif Arıcan ı ziyaret etti. Şekerbank Fethiye Şube Müdürü M. Nuri Pihava ve Müdür Yardımcısı Gökçin Tezel İri, 4 Aralık Perşembe günü saat 11:00 da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Oldukça samimi bir atmosferde geçen ziyarette FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Oda tarafından gerçekleştirilen ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Şekerbank Şube Müdürü M. Nuri Pihava, Şekerbank ın Fethiye deki bankacılık faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Pihava, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyelerini 12 Aralık 2014 tarihinde saatleri arasında Tuana Tatil Köyünde gerçekleştirecekleri Fethiye de Turizmin Sorunları etkinliğine davet etti. Etkinliğe turizm wsektöründen meslek kuruluşu temsilcileri ile işletmecilerin katılacağını belirten Pihava, Şekerbank Genel Müdürü Yardımcısı Gökhan Ertürk ve Bölge Müdürü Mustafa Özer in de katılacağı etkinlikte turizmciler için hazırlanacak özel ürünler hakkında bilgiler verileceğini dile getirdi. Pihava FTSO nun çalışmalarını taktirle izlediklerini belirterek Başkan Arıcan a, Genel Müdürü Yardımcısı Gökhan Ertürk ve Bölge Müdürü Mustafa Özer ile birlikte tekrar ziyarete gelmek istediklerini belirtti. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Şekerbank Fethiye Şube Müdürü M. Nuri Pihava ve Müdür Yardımcısı Gökçin Tezel İri ye görevlerinde başarılar diledi. Haberin detayları için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz.

3 FTSO ÇALIŞANLARI İLE BAŞARIYOR Proje birimin oluşturulmasının ardından bir yıl içinde hazırlanan 4 projesine hibe desteği alan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, hibe desteklere bir yenisini daha ekledi. GEKA dan 15 Bin Lira hibe desteği alan FTSO Çalışanları İle Başarıyor adlı projeyi başlatan imzalar atıldı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan FTSO Çalışanları ile Başarıyor adlı proje Güney Ege kalkınma Ajansının Teknik Destek Programından 15 Bin Lira tutarında hibe desteği aldı. 1 ay sürecek FTSO Çalışanları ile Başarıyor adlı projeyi başlatan imzalar atıldı. 3 Aralık Çarşamba Günü Denizli de bulunan GEKA Merkezinde gerçekleştirilen törende hazırlanan protokolü GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ve FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin imzaladı. Proje insan kaynaklarının daha iyi yönetilmesini sağlamak amacıyla alınacak eğitim ve danışmanlık hizmetlerini kapsıyor. FTSO tarafından hazırlanan FTSO Çalışanları İle Başarıyor adlı proje ile hizmet kalitesinin arttırılması ve aynı zamanda hizmet kalitesinin kaynağı olan insan kaynaklarının iyi yönetilmesi, İnsan Kaynakları Yönetimi ne ilişkin tüm süreçlerin oluşturulması ve bu alandaki sürekli iyileştirme faaliyetlerinin odanın kurumsal refleksi haline getirilmesi amaçlanıyor. Ayrıca FTSO da istihdam edilen İnsan Kaynakları yönetiminin iyileştirilmesi ile FTSO üyelerine sunulan hizmet kalitesinin, çeşitliliğinin artırılması ve dolayısıyla üye memnuniyetinin sağlanması ile hem FTSO ya hem de bölgeye katma değer sağlanması planlandı. Haberin detayları için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz.

4

5 FTSO ÜYELERINE İNDIRIMLI İNGILIZCE VE RUSÇA DIL KURSU Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üye işletmelere yabancı dil kurslarında %67 indirim imkânı sunuyor yılından beri her yıl sonbahar ve kış dönemlerinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ve Amerikan Kültür Derneği Dil Okulu iş birliği ile üye işletmelere yönelik düzenlenen indirimli dil kurslarından şimdiye kadar 345 kişi faydalandı. İngilizce ve Rusça dillerinde düzenlenecek yabancı dil kursları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üye işverenlerin veya çalışanlarının yabancı dil bilgisi ihtiyacının karşılanması amacıyla bu yıl da gerçekleştirilmeye devam ediyor. Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Fethiye Temsilciliği ne indirimli İngilizce-Rusça dillerinde yabancı dil kursu kayıtları başlamış olup dil kursları fiyatı üye işletmeler için %67 iskontolu uygulanacaktır. Düzenlenecek kurs 100 kişi ile sınırlıdır. Kurslarda her işletme için 4 kişilik kontenjan bulunmaktadır. İlgilenenler kayıt için Amerikan Kültür Derneği`nin numaralı telefonlarından bilgi alabilirler. Kursa katılabilmek için gerekli evraklar; nüfus cüzdanı fotokopisi ve işletme çalışanları için maaş bordrosudur.

6 GEKA YATIRIM UZMANI HER CUMA ÜYELERİMİZE ODAMIZ BİNASINDA HİZMET VERMEKTEDİR. HER YERDE ELEMAN ARAMAYIN...

7 ODA AİDATLARINIZI KREDİ KARTINIZLA İNTERNET SİTEMİZDEN ÖDEYEBİLİRSİNİZ.

8 BEDEN DİLİ EĞİTİMİ KİMLER BAŞVURMALI? Beden Dili ne hakim olup daha iyi iletişim kurmak, Kişisel algıyı bir bütün olarak ele alarak tüm iç ve dış etkenleri etkin bir biçimde kullanabilmek, Daha etkili ve daha profesyonel kişisel imaj sahibi olabilmek, Beden dilinin etkin kullanımı ile kurum imajına katkı sağlamak isteyenler tarafından tercih edilme lidir. KAPSAM İletişimin Şifre Çözücüsü: Beden Dili İletişimin Üç Boyutu: Söz, Ses, Davranış Beden Dilini Okumak Neden Önemlidir Beden Dilini Okurken Dikkat Edilmesi Gerekenler Genel Olarak Bedenin Duruşu, Gövde Davranışları ve Hayata Yansımaları, El, Parmak, Kol Davranışları ve Hayata YansımalarI Baş, Yüz, Göz Davranışları ve Hayata Yansımaları Ayak-Bacak Davranışları ve Hayata Yansımaları Beden Diliyle Yapılan Olumlu-Olumsuz Davranışların Belirlenmesi Dürüst Olmayan Davranış İşaretlerinin Saptanması Beden Dilinin İş Yaşamında Etkili Kullanılması Sözsüz İletişim Mucizesi: Davranış Okuma ve Yönlendirme EĞİTMEN: İlker KALDI TARİH: 20 Aralık 2014 Cumartesi YER: Yacht Boutique Otel Eğitim Katılım Bedeli: 50 TL Bilgi ve Kayıt İçin: Deren KARASU Kalite ve Eğitim Birimi Tel: Dahili 122 e-posta:

FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI

FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI Turizm sektörünün en önemli fuarı olan Travel Turkey, 8 inci kez 4-7 Aralık tarihlerinde İzmir de gerçekleştirildi. Fuara katılım 30 ülke ile rekor düzeyde gerçekleşti.

Detaylı

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa

365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa 365 ODA VE BORSA BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN I ZİYARETETTİ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ı ziyaret etti.

Detaylı

FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 46 Tarih: 01.12.2014 FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Güneşli Köy Okulu öğretmenleri ile kutladı. Fethiye Ticaret

Detaylı

TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU

TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU TOBB, SELİMİYE Yİ KORUYUP YAŞATMAK İÇİN VAKIF KURDU Yap-işlet-devret modeliyle sınır kapılarını modernize etmek üzere TOBB ile 137 oda ve borsanın ortaklığı ile kurulan Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret

Detaylı

YILDIZLAR SAHİPLERİNİ BULDU

YILDIZLAR SAHİPLERİNİ BULDU FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 45 Tarih: 24.11.2014 YILDIZLAR SAHİPLERİNİ BULDU Fethiye nin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkıda bulunanların ödüllendirildiği gece oldukça coşkulu geçti. Fethiye

Detaylı

ARICAN DAN YENİYIL MESAJI

ARICAN DAN YENİYIL MESAJI ARICAN DAN YENİYIL MESAJI Sevgili Fethiyeliler ve Saygıdeğer Üyelerimiz; Zaman su gibi akıyor ve bir yılı daha geride bırakıyoruz. Başarılı ve verimli bir yılın sonunda artan sorumluluklarımız ve yüksek

Detaylı

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ MART 2014 SAYI 13 FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ Mart 2014 Pazar Günü Belediye Başkanlığı 30 Seçimi öncesinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye Milliyetçi Hareket Partisi(MHP),Cumhuriyet

Detaylı

Yenilenebilir enerji konusunda

Yenilenebilir enerji konusunda KASIM 2014 SAYI 44 YENILENEBILIR ENERJI KONFERANSI Yenilenebilir enerji konusunda Güney Ege Bölgesi nin ulusal ve uluslararası ölçekte bilinirliğinin artması ve bölgede yenilenebilir enerji yatırımlarının

Detaylı

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar MART 2014 SAYI 10 Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası İş Hayatındaki Tüm Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlar ROTAMIZ BABADAĞ PROJESİ YAPIM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI Babadağ dan 12 ay uçuşun yolunu açacak

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerinin sorunlarını ilk

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerinin sorunlarını ilk ARALIK 2013 SAYI 46 PASPATUR CANLANDIRILMAYA İHTİYACI VAR Toplantıda yaşanan sorunların yanında oldukça kötü duruma geldiği belirtilen Paspatur Çarşısının canlandırılması için gerekenler ön plana çıktı.toplantıda

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret EKİM 2014 SAYI 43 BAYAR İLİŞKİLER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Vergi Dairesi ile FTSO arasında yaşanan sıcak ilişkilerin

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR ARALIK 2013 SAYI 48 TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerinin sorunlarının öğrenilip çözümü için çaba sarf edilmesi amacıyla düzenlenen 2013 yılı bölgesel

Detaylı

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır -36 Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası & Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Fethiye Temsilciliği iş birliği ile yabancı dil kursları

Detaylı

Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneğinin yaptırdığı Fethiye. www.fto.org.tr FAKÜLTE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneğinin yaptırdığı Fethiye. www.fto.org.tr FAKÜLTE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR EKİM 2014 SAYI 40 FAKÜLTE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR Fethiye Yükseköğretim Kurumları Yaptırma Yaşatma ve Destekleme Derneğinin yaptırdığı Fethiye İşletme Fakültesi B Blok inşaatı hızla devam ediyor. Dernek

Detaylı

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz TEMMUZ 2014 SAYI 27 FETHİYE MESLEK KURULUŞLARI GÜÇBİRLİĞİ KRUVAZİYER LİMANI İÇİN BİRARAYA GELDİ Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz ayı toplantısında

Detaylı

İÇİNDEKİLER AKİF ARICAN: HEDEFİMİZ FETHİYE DE 12 AY TURİZM FTSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKTEKE FORUMDA ODAMIZI TEMSİL ETTİ

İÇİNDEKİLER AKİF ARICAN: HEDEFİMİZ FETHİYE DE 12 AY TURİZM FTSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKTEKE FORUMDA ODAMIZI TEMSİL ETTİ MART 2013 SAYI:9 İÇİNDEKİLER FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akİf Arıcan`dan 8 Mart Dünya Kadınlar günü Mesajı AKİF ARICAN: HEDEFİMİZ FETHİYE DE 12 AY TURİZM FTSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA BÜYÜKTEKE FORUMDA ODAMIZI

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu AĞUSTOS EKİM 2013 2013 SAYI SAaYI:31 39 KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif ARICAN Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. FTSO Yöneyim

Detaylı

HARMANDAR: BİNALARIN TEMELİ ATILIYOR.

HARMANDAR: BİNALARIN TEMELİ ATILIYOR. HAZİRAN 2014 SAYI 26 HARMANDAR: BİNALARIN TEMELİ ATILIYOR. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof Dr.Mansur Harmandar, Muğla Üniversitesi Fethiye İşletme Fakültesi ile ilgili çalışmaları yerinde

Detaylı

ERMENİ VE TÜRK GAZETECİLER ODAMIZI ZİYARET ETTİ

ERMENİ VE TÜRK GAZETECİLER ODAMIZI ZİYARET ETTİ EKİM 2014 SAYI 42 ERMENİ VE TÜRK GAZETECİLER ODAMIZI ZİYARET ETTİ Ermenistan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleşmesine destek verilmesi amacıyla düzenlenen Avrupa Birliğince desteklenen Ermenistan-

Detaylı

GÜÇBİRLİĞİ TOPLANTISI FETHİYE BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

GÜÇBİRLİĞİ TOPLANTISI FETHİYE BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ EKİM 2014 SAYI 41 GÜÇBİRLİĞİ TOPLANTISI FETHİYE BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Platformu ekim ayı toplantısını kendilerine destek veren Fethiye Belediye Başkanı

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası MAYIS 2014 SAYI 18 KRUVAZİYER LİMANI İÇİN BİR ADIM DAHA Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi kapsamında düzenlenen çalıştay 30 Nisan 2014

Detaylı

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz.

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz. AĞUSTOS 2014 SAYI 32 MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ Tayin olması nedeniyle veda ziyaretine geldiği FTSO da oldukça sıcak karşılanan Muğla Vergi Dairesi Müdürü Zafer Evci, FTSO ile oldukça

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK EYLÜL 2014 SAYI 38 İŞ DÜNYASI İLE EĞİTİM KURUMLARI BULUŞACAK Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki ve teknik eğitimin daha kaliteli hale getirilmesini

Detaylı

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, Muğla Ticaret

Detaylı

FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI

FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI OCAK 2014 SAYI 3 FTSO EN ÜST DERECEDE SERTİFİKA ALDI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde düzenlenen 9. Dönem Oda/Borsa Akreditasyonu Sertifika Töreni,

Detaylı

FETHİYE NİN GELECEĞİ İZMİR EKONOMİ DE

FETHİYE NİN GELECEĞİ İZMİR EKONOMİ DE FETHİYE NİN GELECEĞİ İZMİR EKONOMİ DE Fethiyeli gençler Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile İzmir Ekonomi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sayesinde yüzde 15 indirimli eğitim alacak. Fethiye Ticaret

Detaylı

İlçemizdeki sorunları yerinde incelemeye gelen Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman

İlçemizdeki sorunları yerinde incelemeye gelen Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman AĞUSTOS 2014 SAYI 34 TABİAT VARLIKLARINI KORUMA GENEL MÜDÜRÜ`NDEN ANLAMLI ZİYARET İlçemizdeki sorunları yerinde incelemeye gelen Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya 20 Ağustos Çarşamba

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA

ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA ŞUBAT 2014 SAYI 7 ARICAN ORTAK AKIL İÇİN TÜRSAB`TA Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Fethiye de ortak akıl oluşturmak ve Fethiye sorunlarını tespit edip çözüm bulmak amacı ile sivil toplum kuruluşlarını

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM AĞUSTOS 2014 SAYI 33

İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM AĞUSTOS 2014 SAYI 33 AĞUSTOS 2014 SAYI 33 KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri ziyaret ettikleri Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer

Detaylı

Meslek Kuruluşları Güçbirliği tarafından

Meslek Kuruluşları Güçbirliği tarafından EYLÜL 2014 SAYI 35 KRUVAZİYER LİMAN İÇİN DESTEK BÜYÜYOR Meslek Kuruluşları Güçbirliği tarafından Kruvaziyer Limanın yapılması için başlayan çalışma büyüyerek devam ediyor.fethiye Belediye Başkanı Behçet

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Kruvaziyer Liman Çalıştayı 30 Nisan 2014 Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi

Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Kruvaziyer Liman Çalıştayı 30 Nisan 2014 Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Sayın Vali Yardımcısı, Sayın Belediye Başkanları, Deniz Ticaret Odalarının Sayın Temsilcileri; Değerli Konuklar, Kıymetli Basın mensupları, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Fethiye Kruvaziyer

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2015 SAYI 3 07.07.2015 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:3 5 MAYIS 2015 Yıl Sonu Resim Sergisi Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

GÜÇBİRLİĞİ SORUNLAR İÇİN MUĞLA DA. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri

GÜÇBİRLİĞİ SORUNLAR İÇİN MUĞLA DA. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri HAZİRAN 2014 SAYI 22 GÜÇBİRLİĞİ SORUNLAR İÇİN MUĞLA DA Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri dün Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ü ziyaret

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR

FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR ŞUBAT 2014 SAYI 5 FTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARICAN, EMITT`TE FETHİYE`Yİ TANITIYOR inci EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve 18 Seyahat Fuarı na katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

Önceki günlerde tamamlanarak denize

Önceki günlerde tamamlanarak denize DEVAMI ARKADA AĞUSTOS EYLÜL 2013 2013 SAYI SAaYI:31 36 FTSO YÖNETİMİNDEN YATIRIMCIYA DESTEK Önceki günlerde tamamlanarak denize inen ve 21-29 Eylül tarihleri arasında İstanbul da yapılacak 32. Uluslar

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

Çalış Bölgesel Toplantısı Raporu

Çalış Bölgesel Toplantısı Raporu Çalış Bölgesel Toplantısı Raporu 02 Aralık 2011 Cuma Çalış / Harem Restoran 02.12.2011 tarihinde, Çalış bölgesinde bulunan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyelerinin katılımı ile Çalış Dayanışma

Detaylı

Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile FTSO NUN PROJESİNE 240BİN AVRO

Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile FTSO NUN PROJESİNE 240BİN AVRO TEMMUZ 2014 SAYI 29 FTSO NUN PROJESİNE 240BİN AVRO Fethiye de iş piyasasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile özel sektör arasında sürdürülebilir işbirliği

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Odamız tarafından Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu na Fethiye sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili; Fethiye Körfezi nin Temizlenmesi,

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Teknik Destek Projesi TRH3.2ADAPTESK/P-01 ERZURUM

Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Teknik Destek Projesi TRH3.2ADAPTESK/P-01 ERZURUM Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Teknik Destek Projesi TRH3.2ADAPTESK/P-01 ERZURUM Proje Detayları ADAPTESK PROJE ÖZETİ BAŞLANGIÇ TARİHİ: 31.07.2015 PROJE SÜRESİ: 23 Ay FAYDALANICI:

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

Yıl : 3 Sayı : 35 01 Aralık 2014-01 Ocak 2015. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır

Yıl : 3 Sayı : 35 01 Aralık 2014-01 Ocak 2015. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın yayın organıdır Haberler Yıl : 3 Sayı : 35 01 Aralık 2014-01 Ocak 2015 nın yayın organıdır Çinli Yatırımcıları Ağırladık FTSO GEKA yı Yatırımcılarla Buluşturuyor FTSO ile GEKA arasında gidilen işbirliği sonucunda GEKA

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

JFMOBİS (JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI BİLGİ SİSTEMİ)

JFMOBİS (JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI BİLGİ SİSTEMİ) JFMOBİS (JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI BİLGİ SİSTEMİ) TMMOB Jeofi zik Mühendisleri Odası, Merkez, Şube, Bölge, il ve ilçe temsilcilikleri tarafından yürütülen iş ve işlemlerin internet üzerinden çevrimiçi

Detaylı

İÇİNDEKİLER GENÇLER İŞE FETHİYE YÜKŞELİŞE AKİF ARICAN DAN KURSİYERLERE ZİYARET MUSTAFA BÜYÜKTEKE DEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

İÇİNDEKİLER GENÇLER İŞE FETHİYE YÜKŞELİŞE AKİF ARICAN DAN KURSİYERLERE ZİYARET MUSTAFA BÜYÜKTEKE DEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI MART 2013 SAYI:10 İÇİNDEKİLER GENÇLER İŞE FETHİYE YÜKŞELİŞE AKİF ARICAN DAN KURSİYERLERE ZİYARET MUSTAFA BÜYÜKTEKE DEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NARGİLELİK TÜTÜN MAMULÜ SUNUMU YAPACAK İŞLETMELERİN DİKKATİNE!

Detaylı

Ticari Kariyerinize Prestij Katar!

Ticari Kariyerinize Prestij Katar! Ticari Kariyerinize Prestij Katar! www.expertexim.com Expertexim Uluslararası Ticaret Sertifika Kursu Kurs Detayları : Tarih : Güncel kurslarımızı web sitemizden takip edebilirsiniz. www.expertexim.com

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ.

EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ. EVDE ÇOCUK BAKIM PROJESİNİN TANITIMI İZMİR DE GERÇELEŞTİRİLDİ. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) ve Avrupa Birliği (AB) ile ortaklaşa finanse edilen ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ

İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ EYLÜL 2014 SAYI 38 İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ nın desteğiyle Rusya İş Gezisi kapsamında Moskova Gıda Fuarına katılarak Rus FTSO işadamlarıyla görüşen Fethiyeli yaş sebze ve meyve ticareti yapan

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI

FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI FETHİYE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY 13. Uluslar arası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Organizasyon Toplantısı Y a p ı l d ı 12.07.2012 Saat 15:00'te Ölüdeniz Belediyesi

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

Şirketlerin daha uzun ömürlü olması nedeniyle

Şirketlerin daha uzun ömürlü olması nedeniyle OCAK 2014 SAYI 4 FTSO DAN ULUSLARARASI SERTİFİKA Şirketlerin daha uzun ömürlü olması nedeniyle FTSO tarafından düzenlenen eğitim çalışmaları kapsamında yer alan İşletme Yönetimi Sertifika Programına katılan

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO-

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO- HAZİRAN 2014 SAYI 24 FTSO YA BAŞARI ÖDÜLÜ Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EURO- CHAMBRES) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde yürütülen 2011-2013 yılları arasında yürütülen

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı

EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI. Faaliyet Programı EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI 2010 Faaliyet Programı İçindekiler 1- Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu 2010 Yılı Faaliyet 1-2 Programı 2- EBSO Üyelerine Yönelik Faaliyetler 3-4 3- EBSO Dışı Kuruluşlarla

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ Eylül 2012 k EKONOMİK FORUM 61

www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ Eylül 2012 k EKONOMİK FORUM 61 UMEM BECERİ 10 www.umem.org.tr www.beceri10.org.tr ÇAĞRI MERKEZİ 444 86 36 Eylül 2012 k EKONOMİK FORUM 61 UMEM BECERİ 10 UMEM Beceri 10 Projesi İcra Kurulu toplantısı gerçekleştirildi UMEM Beceri 10 Projesi

Detaylı

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi 19 Temmuz tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası iştiraki olan Babadağ Teleferik Projesi yapımı

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

Ülkemizin yaş sebze ve meyve ihracatı için önemli bir konumda olan Moskova Gıda Fuarında

Ülkemizin yaş sebze ve meyve ihracatı için önemli bir konumda olan Moskova Gıda Fuarında EYLÜL 2014 SAYI 37 FETHİYE MARKASI MOSKOVA GIDA FUARINDA Ülkemizin yaş sebze ve meyve ihracatı için önemli bir konumda olan Moskova Gıda Fuarında ilçemizde üretilen tarım ürünleri, FTSO nun desteğiyle

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Şubat Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Şubat Ayı Bülteni KARAMAN TSO DA GÖKSU TAŞELİ HAVZASI KALKINMA PROJESİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY'ın ev sahipliğinde Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya IFAD uzmanları Nedret

Detaylı

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014 Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 Erciyes Üniversitesi Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi Akredite Belgesi Aldı Erciyes Teknoloji

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası. www.fto.org.tr

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası. www.fto.org.tr NİSAN 2014 SAYI 16 2023 FETHİYE TURİZM STRATEJİSİ ÇALIŞTAYI Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde organize edilen 2023 Fethiye Turizm

Detaylı

Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Teknik Destek Projesi TRH3.2ADAPTESK/P-01 BURSA

Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Teknik Destek Projesi TRH3.2ADAPTESK/P-01 BURSA Esnaf ve Sanatkârların Uyum Yeteneklerinin Artırılması Teknik Destek Projesi TRH3.2ADAPTESK/P-01 BURSA Proje Detayları ADAPTESK PROJE ÖZETİ BAŞLANGIÇ TARİHİ: 31.07.2015 PROJE SÜRESİ: 23 Ay FAYDALANICI:

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

ÜRETİME ADEPTE OLUNACAK

ÜRETİME ADEPTE OLUNACAK ÜRETİME ADEPTE OLUNACAK Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, İŞKUR ortaklığı ile İntörn Mühendislik programı başladı. İşletmelerde 350 saate yakın pratik eğitim

Detaylı

İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ

İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ EYLÜL 2014 SAYI 38 İŞADAMLARI RUSYA`DAN UMUTLU DÖNDÜ nın desteğiyle Rusya İş Gezisi kapsamında Moskova Gıda Fuarına katılarak Rus FTSO işadamlarıyla görüşen Fethiyeli yaş sebze ve meyve ticareti yapan

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 30.06.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ATSO BAŞKAN YARDIMCILIĞINA KOYUNCU SEÇİLDİ SGK PANELİ ATSO'DA DÜZENLENDİ EMNİYET MÜDÜRÜ ATSO'DA AHİKA'DA ASLAN PAYI AKSARAY'IN ELEMAN SIKINTISI UMEM'LE ÇÖZÜLÜYOR

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

Nisan 2012 Sayı-18 FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI FETHİYE CHAMBER OF CMMERCE AND INDUSTRY

Nisan 2012 Sayı-18 FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI FETHİYE CHAMBER OF CMMERCE AND INDUSTRY FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI FETHİYE CHAMBER OF CMMERCE AND INDUSTRY Göcek Bölgesel Toplantısı Gerçekleştirildi üniversite açılması konusu, Göcek`e sanayi kurulması, kayıt dışı çalışan emlakçıların

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 23.02.2018-22.03.2018 1 KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER 23.02.2018-22.03.2018 tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 97

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı