20Tayland da. yapılması. gerekenler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "20Tayland da. yapılması. gerekenler"

Transkript

1 2 3 yapılması gerekenler 20Tayland da Yeni bir restoranın bir çok yemek listeleyip sadece bir kaç tanesini tavsiye ettiği gibi, Tayland Turizm Dairesi (TAT), Krallığa gelen tüm ziyaretçilerin kaçırmaması gereken en harika etkinlik ve cazibeleri altını çizerek vurgulamaya karar verdi. Tayland zengin Budist tapınakları ile haklı bir şekilde meşhur olmasına rağmen, bunlar arasında en kutsal olanı Bangkok taki Zümrüt Buda Tapınağıdır. Tay kültürünün geleneklerle çeşnilendirilmiş diğer bir tadını arıyorsanız, beş yıldızlı bir otelde aşçılık dersleri alın veya başkentte yenilenen bir art-deco tiyatroda klasik bir tiyatro gösterisinde yer alın. Spor ve doğa sevenler için oldukça bol seçenekler sunulmaktadır. Ülkenin en büyük milli parkında coşkun şelalelerden aşağı inmek, dağlık ve yemyeşil kuzeyde fil-sırtında gezinmek ve Andaman Denizi nin pitoresk milli deniz parklarında sualtı araştırmacılarını bekleyen çok sayıda su içine gömülmüş zevklerin tadına varmak gibi. Ayrıca, Hua Hin gibi sahil bölgelerinde ve her zaman rağbette olan Phuket adasında golf oynayabilir veya Ko Samui tatil yöresinde Muai Thai Kick Boks u öğrenebilirsiniz. Fakat daha az yorucu bir çok seçenek de sunulmaktadır. Bir orman manastırında Budist-tarzı meditasyonla dinlenerek huzur bulabilirsiniz. Bir sahil yöresinde sağlıklı detoks programı ile vücudunuza düzen verebilirsiniz. Büyük ölçekte bir alışveriş çılgınlığı için, Bangkok taki devasa Haftasonu Pazarı na gidebilirsiniz. Antik Siyam Krallıkları nın muhteşem geçmişine ve II. Dünya Savaşı tarihine bir yolculuk yapmak için, efsanevi ve lüks Doğu-Şark Ekspresi ne atlayabilirsiniz. Tabi ki, tatilinizi veya dönüş yolculuğunuzu heyecan ve dinlence dolu bir menü ile zenginleştirecek binlerce garnitür ve aperatif keşfedeceksiniz. Fakat bu parmak ısırtan, gerçekten doyurucu 20 ana zevkin tam olarak tadına varılması gerekir.

2 4 5 İÇİNDEKİLER Büyük Saray (The Grand Palace) 7 Khaosan Yolu 11 Chatuchak Haftasonu Pazarı 12 Khon, Hun Lakhon Lek ve Siam Niramit 15 Pak Khlong Talat & Yaowarat 17 Yüzen Çarşı & Khlong Turu 19 Tayland Körfezi 23 Pai de Dinlence 27 Muai Thai 29 Dünya Mirası Sit Alanında Bisiklet Turu 33 Khao Yai de Şelaleden Aşağı İnmek 38 Similan & Surin Adaları nda Dalmak 43 Andaman Kıyıları 47 Meditasyon 49 Güzellik Kaplıcaları & Tay Masajı 51 Tom Yam Kung, Phat Thai, & Yemek Pişirme 53 Songkran & Loi Krathong Festivalleri 56 Golf Sporu 61 Trenle Seyahat 64

3 6 7

4 8 9 1 Büyük Saray (The Grand Palace) Krallığa ait ve Dini bir Deneyimin Zevkini Çıkarın Tayland ın en kutsal heykeli olan Zümrüt Buda, kral ailesinin eski ikamet yeri olan Büyük Saray ın (The Grand Palace) hemen yanında görkemli Wat Phra Kaeo da (Zümrüt Buda Tapınağı) bulunmaktadır. Ramayana dan büyüleyici, destansı sahneler betimleyen duvar resimleri öteki dünyalara ait. Fakat altın kaplamalı Budist tapınakları ve Budist resimleri de ülkenin bir numaralı turist cazibeleridir. Ancak, ayrıca hayret verici olan her gün kaç Taylandlı nın buraya ibadet etmek için gelmesidir. Çok eski Budist ayinlerini seyretmek, gözlemlemek, Tay yaşamının her gün taze olarak sunulan özgün bir dilimidir. Tarihi Rattanakosin Adası nda bulunan tapınak ve saray, Wat Pho nun (Yatan Buda ve geleneksel bir masaj okuluna evsahipliği yapan tapınak) yanı sıra Ulusal Müze, Şehir Direkleri ve Ulusal Galeri gibi diğer harikalardan sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde konumlanmıştır. Özel günler hariç her gün arası açıktır. Ziyaretçilere kibar ve mütevazi giysi giyinmelerinin önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Ayrıntılı bilgi için

5 Khaosan Yolu Kavşaklara Gelin Güneydoğu Asya ya gelen veya ayrılan genç turistler için kavşaklar Khaosan Yolu ndadır. Bu sevimli şerit düzinelerce işportacı, esnaf, çok sayıda fantezi bar ve restoranları ile uluslararası bir deneyimdir. Alex Garland nın Kumsal (The Beach) romanı ve Leonardo DiCaprio nun başrol oynadığı film versiyonundan beri yolun şöhreti her geçen gün artmaktadır. Şimdilerde, bir Boots eczanesi, bir Burger King, bir McDonald s ve lüks konaklama tesisleri olmasına rağmen, Khaosan hala bir çok genç turisti ve bir zamanlar hippi olan ebeveynlerini cezbetmeye devam etmektedir. Khaosan yakınlarındaki, Phra A-thit Yolu, sanatsal restoranları, şık barları ve tiyatro, dans ve müzik festivallerine zaman zaman evsahipliği yapan bir nehir kıyısı parkı ile Bangkok un Küçük Bohemidir. Burada etraftaki güzel korunmuş ahşap evlerin herbiri, Bangkok un geçmişine uzanan anıtsal birer kapıdır. Yakınlardaki nehir-taksi rıhtımı, geliş ve gidişleri kolaylaştırmaktadır.

6 12 13

7 Chatuchak Haftasonu Pazarı Bu Büyük Pazarda Bütçenizi Aşın Gerçek bir Tay alışveriş deneyimi için, Chatuchak Haftasonu Pazarı hem tutumlu kelepircileri hem de varlıklı antika koleksiyoncularını tatmin etmeyi garanti etmektedir. Geniş bir alana yayılan bu devasa pazarda, ev dekorasyonları ve sanat eserlerinden seçkin tay el sanatları ve egzotik evcil hayvanlara kadar her şeyi ve daha fazlasını bulacaksınız. Burası, evde kalan sevdiklerinize hediyelik eşyalar ve hediyeler almak için çarşıya çıktığınızda, banka bakiyeniz düşene kadar alışveriş yapacağınız bir yerdir m2 ye yayılan 15,000 i aşkın bireysel tezgahı ile Haftasonu Pazarı (uzay tren hattı üzerinde) başlangıçta oldukça yoğun ve baskılı gelebilir. Pazarın dış halkası genelde bitki, bahçe aletleri ve bazı giysiler sunarken, iç kısımlardaki tezgahlarda giyecek, hediyelik eşyalar, mücevherat ve ev dekorları bulabileceğinizi unutmayın. Egzotik bitkiler, balıklar ve diğer hayvanların bir çoğu pazarın arka ve kuzey ucunda bulunmaktadır. Pazar için Nancy Chandler Haritası işe yarayan bir zaman kazandırıcıdır.

8 Khon, Hun Lakhon Lek ve Siyam Geçmiş Yılların Tiyatro Geleneği ile Bugün Hayretlere Düşün Başkent ziyaretçileri, tüm Güneydoğu Asya daki ilk klimalı sinema olan Sala Chalermkrung Kraliyet Tiyatrosu ndaki (Sala Chalermkrung Royal Theatre) khon gösterisi (Klasik Tay Maskeli Dans) (rezervasyon için Tel: veya ve AKSRA Tiyatrosu ndaki ( hun lakhon lek (Geleneksel Tay Kukla) gösterisi ile 15. yüzyıl Siyam ına bir zaman yolculuğu yapabilir. Bu heyecan verici gösteriler geleneksel Tay müziği ve göz kamaştırıcı kostümlerle bezenmiştir. Ziyaretçiler, bir zamanlar münhasır olarak kraliyet hanedanı için sunulan bu gösterilerin keyfini yaşayabilirler. Bu fantezi gösteriler, efsanevi Ramayana ya dayanmaktadır. Hikayenin özünde, beyaz maymun-savaşçı Hanuman ın şeytani derebeyi Thotsakan ı ve yeşil maskeli dalkavuklarını yenme arayışında iyi Kral Rama ya nasıl hizmet ettiği anlatılmaktadır. Sala Chalermkrung Kraliyet Tiyatrosu ndaki Khon gösterisinde, sahne üzerindeki bir ekrandan İngilizce altyazılar gösterilmektedir. Gösteri başlamadan önce bile, dansçıların yaptığı belli hareketlerin önemi açıklanmakta ve süslü maskelerinin detayları hakkında bilgi verilmektedir. Tayland ın gece hayatına canlılık, kültürel boyut katan yeni mekanlardan biri Siam Niramit tir (Tel: , Bunlar her gece cennet, cehennem ve bunların arasında yer alan büyülü Himapaan Ormanı nı betimlemek için ileri teknoloji FX kullanan bir akşam yemeği paketi sunmaktadır. Gösterinin diğer bölümleri, seyirciye ülkenin en renkli festivallerden ön izlemeler sunmakta ve onl arı dört ayrı bölgesinin hızlı bir turuna çıkarmaktadır.

9 Pak Khlong Talat & Yaowarat Gönlünüzde Çiçekler Açsın Pak Khlong Talat, bir ressamın paletindeki gibi çeşitli renklerden oluşan, her renk tonunda orkide, askılı kadife çiçekleri, cennet kuşları, Chiang Mai den gül buketleri, kasımpatıları, muz yaprakları ve çiçeklerle taçlandırılmış Bai Si olarak bilinen çiçekli törensel aksesuarlardan derlenmiş önde gelen bir çiçek pazarıdır. Çoğu turist özel bir çiçek kutusu satın almakta, tahta kaplamasına çiçekler yaymakta, etraflarına nemli kağıtlar yerleştirmekte ve bir el çantası gibi taşımaktadır. Tasarruf ve eve göz kamaştırıcı bir dönüş yapmak için oldukça güzel bir yöntem. Pazar gündüz ve gece oldukça yoğun olmakla birlikte, satıcıların dükkanlarını kurduğu, el arabalarının ve kamyonların çiçeklerle dolup taştığı sabahın erken saatlerinde gerçekten çiçekler açmaktadır. Chao Phraya (Kralların Nehri) ya yakın olan bu bölge, Bangkok un kuyumcu dükkanları, sokak pazarları ve Çin tarzı tapınakları ile meşhur Çin mahallesi olan Yaowarat ta sıcak bir alışverişten sonra serinlemek için mükemmel bir yerdir. Yakınlardaki kanallarda yapılan turlar da, ajandalarında pazarı güzel kokulu kısa süreli bir mola yeri yapmaktadır. Burayı ziyaret ettikten sonra, kendinizi bir papatya kadar taze hissedeceksiniz.

10 Yüzen Çarşı & Khlong Turu Kanallarda Gezinti, Nehirde Seyir Bangkok, ana kol olan Kralların Nehri ile birleşen tüm su arterleri ile Uzak Doğu nun Venedik i olarak bilinmekteydi. Şafak Tapınağı ve Kraliyet Mavnalar Müzesi nde verilen molalarla Bangkok Noi (küçük) ve Bangkok Yai (büyük) gibi nehrin Thon Buri tarafında bulunan bu kanallardan birkaçında uzun kuyruklu teknelerde bir tura katılmak Tay ve Siyam tarihine uzanmak için iyi bir yöntemdir. Uzun kuyruklu bir teknede su kanallarında seyretmek, kanal kıyısındaki evlerin, yüzen petrol istasyonlarının önünden geçmek hiçbir yerde bulamayacağınız bir heyecan fırtınası yaşamanızı sağlayacaktır. Diğer bir tarihi seyahat, Khlong Om kanalı boyunca makul fiyatlarla kum taşı heykeller gibi emeklerinin meyvelerini satan müreffeh Mon esnaflarının evi olan Ko Kret adasına yapılan gezidir. Oraya ulaşmak için, son istasyon olan Nonthaburi ye giden bir nehir taksisine binin ve rıhtımda kendi uzun kuyruklu teknenizi kiralayın.

Sukhumvit Bölgesi. Phloen Chit/Pathumwan Bölgeleri

Sukhumvit Bölgesi. Phloen Chit/Pathumwan Bölgeleri 49 48 Phloen Chit/Pathumwan Bölgeleri Pazarda, yastıklar, perdeler, döşemelik kumaş, takım elbise, elbise ve etek için düz beyaz pamuklu kumaştan batiğe ve ipeğe kadar her türlü ihtiyacı karşılayacak her

Detaylı

İçindekiler. BANGKOK 12 Tapınaklar ve Saraylar 13 Müzeler 27 Diğer Cazibeler 31 Galleriler 39 Alışveriş 44 Gece Hayatı 54 Başlıca Etkinlikler 56

İçindekiler. BANGKOK 12 Tapınaklar ve Saraylar 13 Müzeler 27 Diğer Cazibeler 31 Galleriler 39 Alışveriş 44 Gece Hayatı 54 Başlıca Etkinlikler 56 İçindekiler BANGKOK 12 Tapınaklar ve Saraylar 13 Müzeler 27 Diğer Cazibeler 31 Galleriler 39 Alışveriş 44 Gece Hayatı 54 Başlıca Etkinlikler 56 SAMUT PRAKAN 60 Başlıca Cazibeler 61 Başlıca Etkinlikler

Detaylı

BAŞTAN BAŞA TAYLAND KÜLTÜR TURU 24 OCAK - 1 ŞUBAT 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

BAŞTAN BAŞA TAYLAND KÜLTÜR TURU 24 OCAK - 1 ŞUBAT 2015. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 BAŞTAN BAŞA TAYLAND KÜLTÜR TURU 24 OCAK - 1 ŞUBAT 2015 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 4 5 CHIANG MAI (4,5) Kuzey Tayland ın en önemli şehri Chiang Mai ve Wat Chedi Luang, Wat Chiang Man ve Wat Pra That

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

Bangkok & Pattaya THY ile / 6 Gece

Bangkok & Pattaya THY ile / 6 Gece Bangkok & Pattaya THY ile / 6 Gece TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul - Bangkok Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Ay dan Turizm deskinde kalkıştan üç saat önce sizinle beraber seyahat edecek Ay dan Turizm

Detaylı

BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI

BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI BANGKOK - PHUKET TAYLAND'IN BAŞKENTİ BANGKOK VE CENNETTEN BİR KÖŞE PHUKET ADASI HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Bangkok Tayland ın en büyük şehri aynı zamanda başkenti olan Bangkok a THY direkt

Detaylı

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLI İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-3450 TL

FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLI İNANILMAZ ama GERÇEK ÇOCUKveYETİŞKİN-3450 TL Fırsat 08-18-22 Mart, 18-25-29 Nisan, 16-20 Mayıs, 16-17-18 Temmuz, 29 Ağustos, 18-19-21 Eylül, 25 Ekim 2015 çıkışlı turlar için geçerlidir. FİYATLAR EURO DEĞİL TL İSTANBUL ÇIKIŞLI İNANILMAZ ama GERÇEK

Detaylı

Türk Hava Yolları nın TK 1793 sefer sayılı uçuşu ile saat 08:15 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 10:45 de Stockholm

Türk Hava Yolları nın TK 1793 sefer sayılı uçuşu ile saat 08:15 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 10:45 de Stockholm Mappa Tour Türk Hava Yolları nın TK 1793 sefer sayılı uçuşu ile saat 08:15 de Atatürk Havalimanı ndan hareket ediyor ve yerel saatle 10:45 de Stockholm havalimanına varıyoruz. Bizi bekleyen özel aracımız

Detaylı

Bulgaria-Turkey IPA Cross-Border Programme CCI Number 2007CB16IPO008

Bulgaria-Turkey IPA Cross-Border Programme CCI Number 2007CB16IPO008 MADZHAROVO" DESTİNASYONU Haftanın turu Doğu Rodopların muhteşem ve eşsiz güzelliklerinde dolaşırken, İvaylovgrad barajının girişinde geniş kumsalları ile Arda nehrinin en güzel mendereslerini oluşturduğu

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 03 Mart 2016 tarihinden itibaren HER PERŞEMBE Hareket! Dünyada siyah incinin bulunduğu tek ada olarak bilinen Tahiti ve Fransız Polinezyası

Detaylı

Prasat Müzesi. Ulusal Bangkok Müzesi. Siyam Müzesi. Ulusal Kraliyet Tekneleri Müzesi. Kamthieng House Müzesi

Prasat Müzesi. Ulusal Bangkok Müzesi. Siyam Müzesi. Ulusal Kraliyet Tekneleri Müzesi. Kamthieng House Müzesi 29 28 olan Suphannahong, kral tarafından sadece bir Budist geleneği olan ve keşişlere giysilerin sunulduğu, genelde Ekim veya Kasımda yapılan Kathin Töreni için Kraliyet nehir geçit töreninde kullanılmaktadır.

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile. Çin. Kurban Bayramı'nda Çin. Pekin-Xian-Shangai-Suzhou. 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Çin Kurban Bayramı'nda Çin Pekin-Xian-Shangai-Suzhou 11 Eylül - 19 Eylül 2016 (9 gün - 8 gece) Tur Programı 1. gün - 11 Eylül 2016, Pazar/12 Eylül 2016, Pazartesi

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

PEMBA ADASI. Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta.

PEMBA ADASI. Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta. PEMBA ADASI Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta. Gürültülü, baskılanmış, kirletilmiş elektronik dünyasını kapatın ve turist olarak

Detaylı

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor.

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. Muhteşem Akdeniz sularında windsurf yaparken bırakın rüzgâr size yol göstersin.

Detaylı

Bangkok & Phuket THY ile / 6 Gece

Bangkok & Phuket THY ile / 6 Gece Bangkok & Phuket THY ile / 6 Gece TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul - Bangkok Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Ay dan Turizm deskinde kalkıştan üç saat önce sizinle beraber seyahat edecek Ay dan Turizm

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk

Çin - Güney Kore. Tur Programı. Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Çin - Güney Kore Uzakdoğu'nun büyüleyici kültürlerine unutulmaz bir yolculuk Tarih : 09-09-2016-18-09-2016 Şehirler : Pekin, Seul, Shangai, Xi'an Otel : 4*, 5* Ulaşım : Kore Havayolları Tarifeli Seferi

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

KURBAN BAYRAMI NDA UZAKDOĞU BANGKOK (2 Gece) & PHUKET (4 Gece) & SİNGAPUR (1 Gece)

KURBAN BAYRAMI NDA UZAKDOĞU BANGKOK (2 Gece) & PHUKET (4 Gece) & SİNGAPUR (1 Gece) KURBAN BAYRAMI NDA UZAKDOĞU BANGKOK (2 Gece) & PHUKET (4 Gece) & SİNGAPUR (1 Gece) Türk Havayolları Tarifeli Direkt Seferi ile 12 Ekim 2013 Hareket 7 Gece 8 Gün (Phuket Hard Rock Cafe de 1 Akşam Yemeği

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

T.C. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Düzce Yatırım Destek Ofisi Yatırıma Uygun Turizm Alanları Raporu Sektörel Raporlar Serisi IX

T.C. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Düzce Yatırım Destek Ofisi Yatırıma Uygun Turizm Alanları Raporu Sektörel Raporlar Serisi IX T.C. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Düzce Yatırım Destek Ofisi Yatırıma Uygun Turizm Alanları Raporu Sektörel Raporlar Serisi IX AĞUSTOS 2014 DÜZCE TURİZM YATIRIM ALANLARI T.C. DOĞU MARMARA KALKINMA AJANSI

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK

PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK 1 - VALETTA PULLMANTUR HORIZON İLE PORTOFINO DA AŞK EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 4 saat 55 Varışımız takiben otobüslerimize biniyoruz ve Valetta turumuza başlıyoruz. İlk durağımız Barakka Bahçeleri, burada

Detaylı

Misafirperverliği çok seviyoruz!!!

Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Neos Marmaras hakkında birkaç şey; Neos Marmaras Sithonia, Halkidiki de 1922den hemen sonra Proponditanın Marmaras adasından gelen mülteciler tarafından kuruldu. Dragoudelis

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

BANGKOK & PATTAYA 08 NİSAN 2017 CUMARTESİ 16 NİSAN PAZAR. 9 GÜN 8 GECE 08 Nisan 2017 Cumartesi 20:05 Gidiş 16 Nisan 2017 Pazar 05:00 Türkiye Varış

BANGKOK & PATTAYA 08 NİSAN 2017 CUMARTESİ 16 NİSAN PAZAR. 9 GÜN 8 GECE 08 Nisan 2017 Cumartesi 20:05 Gidiş 16 Nisan 2017 Pazar 05:00 Türkiye Varış BANGKOK & PATTAYA BANGKOK & PATTAYA 08 NİSAN 2017 CUMARTESİ 16 NİSAN PAZAR 9 GÜN 8 GECE 08 Nisan 2017 Cumartesi 20:05 Gidiş 16 Nisan 2017 Pazar 05:00 Türkiye Varış BANGKOK ( 3 ) WAT PHO ( YATAN BUDA )

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI

KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Pekin Qatar Airways in QR 246 kodlu uçağı ile saat 19.35 te İstanbul Atatürk Havalimanı ndan hareket ve 23.50 de Doha ya varış. 2. Gün

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Fethiye Tatil ve Yöre Rehberi Fethiye, Likya sahilinde bulunan en büyük tatil yöresidir. Ölüdeniz, Hisarönü, Yakaköy, Kayaköy, Çalış gibi bir çok mevkiisi bulunan Fethiye tam anlamıyla bir tatil merkezidir.

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km LABRANDA GÜLLÜK PRINCESS ADDRESS: Gulluk Mah. Camlik Cad. No: 15 48670 Milas / Mugla TURKEY Tel: +90 2525222911 E-mail: info.gulluk@labranda.com LABRANDA Kategori: konfor Resmi Kategori: **** TANITIM LABRANDA

Detaylı

BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI

BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI BÜYÜK ÇİN SEYAHATİ - TUR PROGRAMI 1. Gün Antalya - İstanbul Türk Hava Yolları'nın TK 2439 kodlu uçağı ile saat 22.05 te Antalya Havalimanı'ndan İstanbul Atatürk Havalimanı na hareket ve 23.30 de İstanbul'a

Detaylı

Gezi, 4 gece konaklama 5 gündüz şeklinde olacak. Gidiş: Havayolu ile İstanbul - Bosna, Dönüş; Üsküp - İstanbul olacak. 5 Ülke 12 vilayet gezilecek.

Gezi, 4 gece konaklama 5 gündüz şeklinde olacak. Gidiş: Havayolu ile İstanbul - Bosna, Dönüş; Üsküp - İstanbul olacak. 5 Ülke 12 vilayet gezilecek. Gezi, 4 gece konaklama 5 gündüz şeklinde olacak. Gidiş: Havayolu ile İstanbul - Bosna, Dönüş; Üsküp - İstanbul olacak. 5 Ülke 12 vilayet gezilecek. Gezilecek yerler: Bosna-Mostar (Bosna Hersek), Tivat,

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

BANGKOK PATTAYA TUR PROGRAMI

BANGKOK PATTAYA TUR PROGRAMI BANGKOK PATTAYA TUR PROGRAMI 1. Gün: İstanbul Singapur 14 Ağustos 2018, Salı Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Singapur Havayolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 10.30'da buluşma.

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

ST. PETERSBURG&MOSKOVA

ST. PETERSBURG&MOSKOVA BEYAZ GECELERDE ST. PETERSBURG&MOSKOVA 20 Haziran 2015 27 Haziran 2015 (7 gece 8 gün) St. Petersburg(5gün) Moskova (3gün) 1.GÜN: 20 Haziran 2015 Cumartesi İstanbul St. Petersburg Sabah saat 08:30 itibari

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 3898 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Elba Adası Elba'da satılık deniz manzaralı villa Elba Adası'nda,

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı &

BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı & BUILD + DECOR 2016 Çin (Pekin) Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı & Pekin Turu 15-20 Mart 2016 ADRES : Pirireis Mah Silifke Cad No 204 / E Yenişehir / Mersin TEL : 0324 3252671 0507 6733737 Build +

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA

PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA 1 FLORANSA & PİSA PULLMANTUR ZENITH İLE GLORİA EKSTRA TUR PAKETİ Tur süresi: 9 saat 90 Bu gezimizde İtalya nın en ünlü iki kenti Floransa ve Pisa yı rehberlerimiz eşliğinde keşfedeceğiz. İlk durağımız

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ

10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ 10 MART - 18 MART 2017 NEPAL KÜLTÜREL GEZİSİ HER ŞEY DAHİL 2190 USD (İki Kişilik Odalarda Tek Kişi Konaklama Ücreti) DAHİL OLAN HİZMETLER THY ile Gidiş-Dönüş Uçak Bileti İki Kişilik Odalarda Konaklama

Detaylı

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde... 19 Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama: Asırlar boyunca çağının çok önünde koşmuş bir kültür yuvası; muhteşem

Detaylı

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece 1.Gün Almati havaalanına varış ile birlikte otele transfer. Check in sonrası otelde dinlendikten sonra turumuza başlıyoruz. Gezi, Almatı kentini çevreleyen

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz!

Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! Masallar Kenti Mardin i Nükhet Everi ile Geziyoruz! 16-18 Kasım 2018 Sokaklarında gezerken Doğu nun ünlü 1001 Gece Masalları nı yaşatan bir şehir düşünün! Gündüzleri güneşin sarı sıcak tonları ile çölün

Detaylı

Bangkok Phuket Turu 2

Bangkok Phuket Turu 2 Bangkok Phuket Turu 2 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 1.099,00 USD 4.053,11TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Aktarma Noktası İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul'dan belirtilen aktarma noktasına

Detaylı

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU PROJE : A Trip Across Europe TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI YERİ : Malaga,İSPANYA TOPLANTI TARİHİ

Detaylı

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke

Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke On5yirmi5.com Vizesiz gidilebilecek 10 popüler ülke İşte vize alma telaşı olmadan sadece pasaportunuzu yanınıza alarak gidebileceğiniz 10 popüler ülke. Yayın Tarihi : 3 Eylül 2015 Perşembe (oluşturma :

Detaylı

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan)

3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) 3 Gece/4 Gün Halkidiki Turu (Yunanistan) Üç yarımadadan oluşan Yunanistan ın kuzey bölgesi Halkidiki nin 3 yarımadası de farklı özellikleriyle öne çıkmış durumda. Biri dini merkezleri ve doğal güzellikleri,

Detaylı

NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ

NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ 21 Ocak 2019 01 Şubat 2019 Basit bir incelik bir hayatın gidişatını değiştirebilir NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ NAMASTE NEPAL NEPAL TOPLUMA HİZMET PROJESİ PROGRAMI 1. Gün 21

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 0400 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Livorno LİVORNO SAHİLİNDE SATILIK ÖZEL VİLLA Livorno Tirrreno kıyısına

Detaylı

Baştan Başa Fas Turu

Baştan Başa Fas Turu Baştan Başa Fas Turu Rengarenk medina leri, filmlerde gördüğümüz palmiyeli vahaları, uçsuz bucaksız geçit vermez dağları ve çarpıcı Mağribi mimarisi ile Fas Efsanevi Kazablanka, imparatorluk şehri Rabat,

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu

Bodrum Karacasöğüt Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 29.04.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Bodrum

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood

Helena Center Helena Wood Art. Elegance of The Wood Helena Center Helena Wood Art Elegance of The Wood HELENA WOOD ART. 1993 yılında sedef ve ahşap el sanatları sektörüne hizmet etmek üzere kurulmuştur. Türk el sanatlarının güzel sedef işlemelerinin en

Detaylı

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır...

Residence Marin. Özet. Açıklama. Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Residence Marin Özet Denize sıfır ve Bodrum merkeze sadece 8 dakika uzaklıktadır... Açıklama Bodrum'un en güzel ve nezih koylarından Ortakent bölgesinde, Denize sıfır konumu ve 7.000 m2 yeşil alanı ile

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik.

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Şebnem GÜZELOĞLU 21302293 TURK 102-25 İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Dünya üzerindeki insanların hepsine Yapmayı en çok istediğin şey nedir? diye sorsak, muhtemelen çoğundan alacağımız

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Uzakdoğu nun Gizemi Bangkok & Phuket

Uzakdoğu nun Gizemi Bangkok & Phuket Uzakdoğu nun Gizemi Bangkok & Phuket Emirates Hava Yolları ile 13 20 Ekim Bangkok (2) Phuket (4) 7 gece 8 gün Görkemli tapınakları, eski ile yeninin çarpıcı çelişkisi ve Güneydoğu Asya'da sömürge haline

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası

Turizm Seyahat Acentası Turizm Seyahat Acentası YERYÜZÜ VE SUALTI, TARİH VE ŞİMDİ... TÜM GÜZELLİKLER BİR ARADA! Promosyon Tur / 2 Şehir - 15 Dalış 23-30 Ocak 2015 VIPSCUBA dan tüm ailenize muhteşem bir sömestr hediyesi... Ocak

Detaylı

Bangkok-Phuket Turu THY 'den itibaren kalkışlı

Bangkok-Phuket Turu THY 'den itibaren kalkışlı (https://www.setur.com.tr) Bangkok-Phuket Turu THY 24.07.2017'den itibaren kalkışlı 899,00 USD 3.185,43 TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz 1.Gün: İstanbul - Bangkok İstanbul'dan Bangkok'a hareket. Geceleme uçakta.

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok.

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Ucuz Tatilin Bir Yöntemi Olarak Erken Rezervasyon Posted: 16 Dec 2014 02:57 AM PST Tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atıp güzelce motive olacağınız yaz tatili gibisi var mı? Elbette yok. Yaz döneminde

Detaylı

Uzakdoğu nun Gizemi Bangkok & Pattaya

Uzakdoğu nun Gizemi Bangkok & Pattaya Uzakdoğu nun Gizemi Bangkok & Pattaya Emirates Hava Yolları ile 11-18 Ekim 2013 Bangkok (3) Pattaya (3) 6 gece 7 gün Görkemli tapınakları, eski ile yeninin çarpıcı çelişkisi ve Güneydoğu Asya'da sömürge

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli )

Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) Saffet Emre Tonguç eşliğinde AMALFİ ( Positano & Ravello & Sorrento & Capri & Pompeii & Napoli ) 01 Mayıs 2018 / 4 Gece 5 Gün Yılın en iyi döneminde Saffet Emre Tonguç eşliğinde harika bir gezide Amalfi

Detaylı

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? 9000 e takın altın kaplı tapınakları ve her dinden insanın yaşadığı bu Dünyanın en el değmemiş ülkesini ziyaret etmek için Ne Yapmalı?

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Saffet Emre Tonguç Eşliğinde Japonya da Sakura Zamanı

Saffet Emre Tonguç Eşliğinde Japonya da Sakura Zamanı Saffet Emre Tonguç Eşliğinde Japonya da Sakura Zamanı 30 Mart 06 Nisan 2018 Tokyo Fuji Dağı Kyoto Hiroshima Miyajima Osaka - Nara SAKURA ZAMANI Japonya denildiğinde akla ilk gelen görüntülerden birisi

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Sayfa. ÖNSÖZ... v GİRİŞ... 1

İÇİNDEKİLER. Sayfa. ÖNSÖZ... v GİRİŞ... 1 İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ...... v GİRİŞ... 1 I. BÖLÜM SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI A. Hitap... 10 B. Selamlama... 14 C. Tanıtma ve Tanıştırma... 19 D. El Sıkma (Tokalaşma)... 24 E. El Öpme ve Öpüşme... 26 F.

Detaylı

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017 O FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ 08-12 ŞUBAT 2017 Otel Bilgisi andel's by Vienna House Berlin 4**** (8-10 Şubat 2017 otelimiz ) Landsberger Allee 106, Lichtenberg,

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı