(BİYOLOJİ 1.VE 2.ÖĞR) HÜCRE BİYOLOJİSİ YANDAL PROGRAMI (BİYOLOJİ 1.VE 2.ÖĞR) BİTKİ BİYOLOJİSİ YANDAL PROGRAMI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "(BİYOLOJİ 1.VE 2.ÖĞR) HÜCRE BİYOLOJİSİ YANDAL PROGRAMI (BİYOLOJİ 1.VE 2.ÖĞR) BİTKİ BİYOLOJİSİ YANDAL PROGRAMI"

Transkript

1 BİYOLOJİ I VE II.Ö. FİZİK FİZİK GENEL FİZİK YANDAL PROGRAMI FİZİK İKİNCİ ÖĞRETİM FİZİK İKİNCİ ÖĞRETİM GENEL FİZİK YANDAL PROGRAMI YANDAL PROGRAMI İKİNCİ ÖĞRETİM İKİNCİ ÖĞRETİM YANDAL PROGRAMI (İSTATİSTİK1-2 ÖĞR.) UYGULAMALI İSTATİSTİK YANDAL PROGRAMI ZOOTEKNİ (İSTATİSTİK1-2 ÖĞR.) İSTATİSTİK TEORİSİ YANDAL PROGRAMI TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ (İSTATİSTİK1-2 ÖĞR.) YÖNEYLEM ARAŞTIRMASI YANDAL PROGRAMI TARLA BİTKİLERİ FİZİK BÖLÜMÜ YANDAL 2013 (YANDAL YAPAN BİYOLOJİ,FİZİK,TARLA BİT,BAHÇE BİT VE MÜH ÖĞR.2013) (YAN DAL YAPAN BİYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 2012) TARLA BİTKİLERİ (YAN DAL YAPAN BİYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 2012) ZOOTEKNİ (YANDAL YAPAN BİYOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞR.2012) TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ (YANDAL YAPAN BİYOLOJİ VE BÖLÜMÜ ÖĞR.2013) FİZİK I VE II.Ö. İSTATİSTİK I VE II.Ö. İKİNCİ ÖĞRETİM MATEMATİK -BİLGİSAYAR (I-II.ÖĞRETİM) ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ İKİNCİ ÖĞRETİM MATEMATİK -BİLGİSAYAR (I-II.ÖĞRETİM) FİZİK İKTİSAT I-II İŞLETME I-II YANDAL PROGRAMI İKİNCİ ÖĞRETİM YANDAL PROGRAMI MATEMATİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ 1-2 ÖĞR) UYGULAMALI MATEMATİK YANDAL PROGRAMI MATEMATİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ 1-2 ÖĞR) TEORİK MATEMATİK YANDAL PROGRAMI (ELEK-ELO MÜH.1.VE 2.ÖĞR.) ELEKTRONİK HABERLEŞME YANDAL PROGRAMI (ELEK-ELO MÜH.1.VE 2.ÖĞR.) BİLGİSAYAR YANDAL PROGRAMI (ELEK-ELO MÜH.1.VE 2.ÖĞR.) KONTROL YANDAL PROGRAMI (YANDAL YAPAN BİYOLOJİ,FİZİK,TARLA BİT,BAHÇE BİT VE MÜH ÖĞR.2013) FİZİK GENEL FİZİK YANDAL PROGRAMI FİZİK İKİNCİ ÖĞRETİM GENEL FİZİK YANDAL PROGRAMI MATEMATİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ 1-2 ÖĞR) UYGULAMALI MATEMATİK YANDAL PROGRAMI MATEMATİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ 1-2 ÖĞR) TEORİK MATEMATİK YANDAL PROGRAMI (İŞLETME BÖLÜMÜ ) GENEL İŞLETME YANDAL PROGRAMI (İŞLETME BÖLÜMÜ ) YÖNETİM VE ORGANİZASYON YANDAL PROGRAMI (İŞLETME BÖLÜMÜ ) ÜRETİM YÖNETİMİ VE PAZARLAMA YANDAL PROGRAMI FİZİK BÖLÜMÜ YANDAL 2013 (İŞLETME BÖLÜMÜ ) MUHASEBE VE FİNANSMAN YANDAL PROGRAMI İKTİSAT BÖLÜMÜ 2008 İKTİSAT YANDAL MALİYE BÖLÜMÜ YANDAL PROGRAMI FİZİK BÖLÜMÜ YANDAL 2013 I VE II. Ö. BİYOLOJİ BİYOLOJİ İKİNCİ ÖĞRETİM FİZİK FİZİK İKİNCİ ÖĞRETİM TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ TARLA BİTKİLERİ FİZİK GENEL FİZİK YANDAL PROGRAMI FİZİK İKİNCİ ÖĞRETİM GENEL FİZİK YANDAL PROGRAMI ( MÜH).TEMEL İŞLEMLER VE TERMODİNAMİK YANDAL PROGRAMI ( MÜH)SAL TEKNOLOJİLER YANDAL PROGRAMI ( MÜH)PROSES VE REAKTÖR TASARIMI YANDAL PROGRAMI SAĞLIK BİYOLOJİSİ YANDAL 2013 ENDÜSTRİYEL BİYOLOJİSİ YANDAL 2013 BİYOÇEŞİTLİLİK VE ÇEVRE YANDAL 2013 FİZİK BÖLÜMÜ YANDAL 2013 TARLA BİTKİLERİ (YAN DAL YAPAN BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 2012) (YAN DAL YAPAN BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 2012) TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ (YANDAL YAPAN BİYOLOJİ VE BÖLÜMÜ ÖĞR.2013)

2 MATEMATİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ I VE II.Ö. FİZİK FİZİK İKİNCİ ÖĞRETİM İSTATİSTİK İSTATİSTİK İKİNCİ ÖĞRETİM ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ İKİNCİ ÖĞRETİM FİZİK GENEL FİZİK YANDAL PROGRAMI FİZİK İKİNCİ ÖĞRETİM GENEL FİZİK YANDAL PROGRAMI (İSTATİSTİK1-2 ÖĞR.) UYGULAMALI İSTATİSTİK YANDAL PROGRAMI (İSTATİSTİK1-2 ÖĞR.) İSTATİSTİK TEORİSİ YANDAL PROGRAMI (İSTATİSTİK1-2 ÖĞR.) YÖNEYLEM ARAŞTIRMASI YANDAL PROGRAMI (ELEK-ELO MÜH.1.VE 2.ÖĞR.) ELEKTRONİK HABERLEŞME YANDAL PROGRAMI (ELEK-ELO MÜH.1.VE 2.ÖĞR.) BİLGİSAYAR YANDAL PROGRAMI (ELEK-ELO MÜH.1.VE 2.ÖĞR.) KONTROL YANDAL PROGRAMI FİZİK BÖLÜMÜ YANDAL 2013 İSTATİSTİK TEORİSİ YANDAL 2013 UYGULAMALI İST YANDAL 2013 YÖNEYLEM ARAŞTIRMASI YANDAL 2013 TARİH I VE II.Ö. TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI I. VE II.Ö. KARŞILAŞTIRMALI EDEBİYAT TARLA BİTKİLERİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI YANDAL PROGRAMI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI İKİNCİ ÖĞRETİM YANDAL PROGRAMI TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI İKİNCİ ÖĞRETİM TÜRK DİLİ (YANDAL YAPAN TARİH VE KARŞILAŞTIRMALI EDEB. 2013) TARİH (TARİH 1.VE2.ÖĞR) YAKIN TARİH SERTİFİKASI TARİH İKİNCİ ÖĞRETİM KARŞILAŞTIRMALI EDEBİYAT TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI TÜRK DİLİ (YANDAL YAPAN TARİH VE KARŞILAŞTIRMALI EDEB. 2013) TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI İKİNCİ ÖĞRETİM İKİNCİ ÖĞRETİM BİYOLOJİ BİYOLOJİ İKİNCİ ÖĞRETİM YANDAL PROGRAMI TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ İKİNCİ ÖĞRETİM YANDAL PROGRAMI ZOOTEKNİ SAĞLIK BİYOLOJİSİ YANDAL 2013 ENDÜSTRİYEL BİYOLOJİSİ YANDAL 2013 BİYOÇEŞİTLİLİK VE ÇEVRE YANDAL 2013 (YANDAL YAPAN BİYOLOJİ,FİZİK,TARLA BİT,BAHÇE BİT VE MÜH ÖĞR.2013) TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ (YANDAL YAPAN TARLA BİT. VE BAHÇE BİT. VE BÖLÜMÜ ÖĞR.2013) (YAN DAL YAPAN TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 2012) ZOOTEKNİ (YANDAL YAPAN TARLA BİT. VE BAHÇE BİT.BÖLÜMÜ ÖĞR.2012) TARLA BİTKİLERİ İKİNCİ ÖĞRETİM BİYOLOJİ BİYOLOJİ İKİNCİ ÖĞRETİM YANDAL PROGRAMI TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ İKİNCİ ÖĞRETİM YANDAL PROGRAMI ZOOTEKNİ SAĞLIK BİYOLOJİSİ YANDAL 2013 ENDÜSTRİYEL BİYOLOJİSİ YANDAL 2013 BİYOÇEŞİTLİLİK VE ÇEVRE YANDAL 2013 (YANDAL YAPAN BİYOLOJİ,FİZİK,TARLA BİT,BAHÇE BİT VE MÜH ÖĞR.2013) TARLA BİTKİLERİ (YAN DAL YAPAN BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 2012) ZOOTEKNİ (YANDAL YAPAN TARLA BİT. VE BAHÇE BİT. BÖLÜMÜ ÖĞR.2012) TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ (YANDAL YAPAN TARLA BİT. VE BAHÇE BİT. VE BÖLÜMÜ ÖĞR.2013) ZOOTEKNİ TARLA BİTKİLERİ BİYOLOJİ BİYOLOJİ İKİNCİ ÖĞRETİM TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ SAĞLIK BİYOLOJİSİ YANDAL 2013 ENDÜSTRİYEL BİYOLOJİSİ YANDAL 2013 BİYOÇEŞİTLİLİK VE ÇEVRE YANDAL 2013 TARLA BİTKİLERİ (YAN DAL YAPAN ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 2012) (YAN DAL YAPAN ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 2012) TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ (YANDAL YAPAN ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ ÖĞR.2013)

3 TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ (YAN DAL YAPAN TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 2013) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. I VE II.Ö. II.Ö. MATEMATİK -BİLGİSAYAR (I-II.ÖĞRETİM) (SİSTEM MÜH.-METOD MÜH.-KALİTE KONTROLÜ-ÜRETİM PLANLAMASI) (GEOTEKNİK-HİDROLİK-ULAŞTIRMA-YAPI İŞLETMESİ-YAPI MALZEMESİ-YAPI) (GENEL JEOLOJİ-MADEN YATAKLARI JEO-UYGULAMALI JEOLOJİ-MİNEROLOJİ PETROGRAFİ) (TEMEL İŞLEMLER VE TERMODİNAMİK-SAL TEKNOLOJİLER-PROSES VE REAKTÖR TASARIMI) (MALZEME BİLİMİ-ÜRETİM METALURJİSİ) MATEMATİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ 1-2 ÖĞR) UYGULAMALI MATEMATİK YANDAL PROGRAMI MATEMATİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ 1-2 ÖĞR) TEORİK MATEMATİK YANDAL PROGRAMI

4 ENDÜSTRİ MÜH. I VE II.Ö. İNŞAAT MÜH. I VE II.Ö. ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ II.Ö. II.Ö. İŞLETME İKTİSAT MALİYE II.Ö. II.Ö. MİMARLIK II.Ö. II.Ö. (GEOTEKNİK-HİDROLİK-ULAŞTIRMA-YAPI İŞLETMESİ-YAPI MALZEMESİ-YAPI) (GENEL JEOLOJİ-MADEN YATAKLARI JEO-UYGULAMALI JEOLOJİ-MİNEROLOJİ PETROGRAFİ) (TEMEL İŞLEMLER VE TERMODİNAMİK-SAL TEKNOLOJİLER-PROSES VE REAKTÖR TASARIMI) (MALZEME BİLİMİ-ÜRETİM METALURJİSİ) (SİSTEM MÜH.-METOD MÜH.-KALİTE KONTROLÜ-ÜRETİM PLANLAMASI) (GENEL JEOLOJİ-MADEN YATAKLARI JEO-UYGULAMALI JEOLOJİ-MİNEROLOJİ PETROGRAFİ) (TEMEL İŞLEMLER VE TERMODİNAMİK-SAL TEKNOLOJİLER-PROSES VE REAKTÖR TASARIMI) (MALZEME BİLİMİ-ÜRETİM METALURJİSİ) MİMARLIK (MİMARİ KURAMLAR-MİMARİ PROJE) (GEOTEKNİK-HİDROLİK-ULAŞTIRMA-YAPI İŞLETMESİ-YAPI MALZEMESİ-YAPI) (SİSTEM MÜH.-METOD MÜH.-KALİTE KONTROLÜ-ÜRETİM PLANLAMASI) (GEOTEKNİK-HİDROLİK-ULAŞTIRMA-YAPI İŞLETMESİ-YAPI MALZEMESİ-YAPI) (GENEL JEOLOJİ-MADEN YATAKLARI JEO-UYGULAMALI JEOLOJİ-MİNEROLOJİ PETROGRAFİ) (MALZEME BİLİMİ-ÜRETİM METALURJİSİ) (YANDAL YAPAN BİYOLOJİ,FİZİK,TARLA BİT,BAHÇE BİT VE MÜH ÖĞR.2013)

5 II.Ö. MADEN MÜH. I VE II.Ö. II.Ö. II.Ö. MAKİNE MÜH. I VE II.Ö. II.Ö. II.Ö. (SİSTEM MÜH.-METOD MÜH.-KALİTE KONTROLÜ-ÜRETİM PLANLAMASI) (GEOTEKNİK-HİDROLİK-ULAŞTIRMA-YAPI İŞLETMESİ-YAPI MALZEMESİ-YAPI) (GENEL JEOLOJİ-MADEN YATAKLARI JEO-UYGULAMALI JEOLOJİ-MİNEROLOJİ PETROGRAFİ) (TEMEL İŞLEMLER VE TERMODİNAMİK-SAL TEKNOLOJİLER-PROSES VE REAKTÖR TASARIMI) (MALZEME BİLİMİ-ÜRETİM METALURJİSİ) (SİSTEM MÜH.-METOD MÜH.-KALİTE KONTROLÜ-ÜRETİM PLANLAMASI) (GEOTEKNİK-HİDROLİK-ULAŞTIRMA-YAPI İŞLETMESİ-YAPI MALZEMESİ-YAPI) (GENEL JEOLOJİ-MADEN YATAKLARI JEO-UYGULAMALI JEOLOJİ-MİNEROLOJİ PETROGRAFİ) (TEMEL İŞLEMLER VE TERMODİNAMİK-SAL TEKNOLOJİLER-PROSES VE REAKTÖR TASARIMI) (MALZEME BİLİMİ-ÜRETİM METALURJİSİ) (SİSTEM MÜH.-METOD MÜH.-KALİTE KONTROLÜ-ÜRETİM PLANLAMASI) (GEOTEKNİK-HİDROLİK-ULAŞTIRMA-YAPI İŞLETMESİ-YAPI MALZEMESİ-YAPI) (GENEL JEOLOJİ-MADEN YATAKLARI JEO-UYGULAMALI JEOLOJİ-MİNEROLOJİ PETROGRAFİ) (TEMEL İŞLEMLER VE TERMODİNAMİK-SAL TEKNOLOJİLER-PROSES VE REAKTÖR TASARIMI)

6 MİMARLIK İŞLETME I VE II.Ö. İKTİSAT I VE II.Ö. MALİYE I VE II.Ö. * KARŞILAŞTIRMALI EDEBİYAT II.Ö. II.Ö. MATEMATİK -BİLGİSAYAR (I-II.ÖĞRETİM) İKTİSAT İSTATİSTİK MALİYE İŞLETME İSTATİSTİK MALİYE İŞLETME İKTİSAT (GEOTEKNİK-HİDROLİK-ULAŞTIRMA-YAPI İŞLETMESİ-YAPI MALZEMESİ-YAPI) (SİSTEM MÜH.-METOD MÜH.-KALİTE KONTROLÜ-ÜRETİM PLANLAMASI) (GEOTEKNİK-HİDROLİK-ULAŞTIRMA-YAPI İŞLETMESİ-YAPI MALZEMESİ-YAPI) (GENEL JEOLOJİ-MADEN YATAKLARI JEO-UYGULAMALI JEOLOJİ-MİNEROLOJİ PETROGRAFİ) (TEMEL İŞLEMLER VE TERMODİNAMİK-SAL TEKNOLOJİLER-PROSES VE REAKTÖR TASARIMI) (MALZEME BİLİMİ-ÜRETİM METALURJİSİ) MATEMATİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ 1-2 ÖĞR) UYGULAMALI MATEMATİK YANDAL PROGRAMI MATEMATİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ 1-2 ÖĞR) TEORİK MATEMATİK YANDAL PROGRAMI İSTATİSTİK İSTATİSTİK TEORİSİ YANDAL 2013 UYGULAMALI İST YANDAL 2013 YÖNEYLEM ARAŞTIRMASI YANDAL 2013 (İSTATİSTİK1-2 ÖĞR.) UYGULAMALI İSTATİSTİK YANDAL PROGRAMI (İSTATİSTİK1-2 ÖĞR.) İSTATİSTİK TEORİSİ YANDAL PROGRAMI (İSTATİSTİK1-2 ÖĞR.) YÖNEYLEM ARAŞTIRMASI YANDAL PROGRAMI İSTATİSTİK TEORİSİ YANDAL 2013 UYGULAMALI İST YANDAL 2013 YÖNEYLEM ARAŞTIRMASI YANDAL 2013

7 I VE II.ÖĞRETİM I VE II.ÖĞRETİM BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ I VE II.ÖĞRETİM II.Ö. II.Ö. II.Ö. II.Ö. II.Ö. II.Ö. II.Ö.

8 I VE II.ÖĞRETİM TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ I VE II.ÖĞRETİM II.Ö. II.Ö. II.Ö. İŞLETME İŞLETME II.Ö.

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YANDAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YANDAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form Eğitim Fakültesi Fakülte Kurulu Tarihi 07.08.07 Fakülte Kurulu Sayısı 5 07-08 Eğitim-Öğretim Yılı Yandal Programı Açacak Bölüm.SINIF 3.SINIF Yandal Programına Öğrenci Kabul Edilecek Bölümler Fen Bilgisi

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ABD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Eğitim Programları ve Öğretimi ABD Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi ABD Eğitimin Felsefesi, Sosyal

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI EĞİTİM Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi ABD Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD Eğitim Programları ve Öğretimi ABD Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Güz Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları - üstü Öğrenci Kontenjanları Anabilim Dalları Astronomi ve Astrofizik Bahçe Bitkileri Bitki Koruma

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/MYO Adı Bölüm/Program Adı 3. Yarıyıl 5.Yarıyıl 7.Yarıyıl Özel Koşullar (*) Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya 1 1 Coğrafya

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL KONTENJANLARI,BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL KONTENJANLARI,BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ 017-018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL KONTENJANLARI,BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Başvurular Fakültelerde Dekanlıklara,Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulların'da Müdürlüklere

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemizin Kurumiçi Çift Anadal ve Yandal Başvuru ve Değerlendirme Takvimi

Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemizin Kurumiçi Çift Anadal ve Yandal Başvuru ve Değerlendirme Takvimi 013-014 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemizin Kurumiçi Çift Anadal ve Yandal Başvuru ve Değerlendirme Takvimi Başvuru Tarihi Değerlendirme Tarihi Başlangıç Bitiş Başlangıç Bitiş Sonuç İlan Tarihi 7.01.014

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKÜLTE PROGRAM Y.İÇİ Y.DIŞI Y.İÇİ Y.DIŞI Y.İÇİ Y.DIŞI Y.İÇİ Y.DIŞI AKŞEHİR İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME PR. 3-3 - AKŞEHİR İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME PR. (İÖ) 3-3 - AKŞEHİR

Detaylı

BÖLÜMLERE ÖĞRENCİ ALIMI YAPAN BİRİMLERİN 2019 YILI NORM KADRO ÇALIŞMASI

BÖLÜMLERE ÖĞRENCİ ALIMI YAPAN BİRİMLERİN 2019 YILI NORM KADRO ÇALIŞMASI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 6 ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ A.D. 1 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ 6 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR A.D. 1 REKREASYON BÖLÜMÜ 6 REKREASYON A.D. 1 2 BANKACILIK

Detaylı

İngilizce Y.Lisans. Yabancı Uyruklu *ESRUC ÜNİP**

İngilizce Y.Lisans. Yabancı Uyruklu *ESRUC ÜNİP** T.C. ATATÜRK ÜNİVE+A:J3RSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 204205 Bahar Yarıyılı Anabilim / Bilim Dalları Lisansüstü Öğrenci Kontenjanları Anabilim Dalları 2 Fizik veya Astronomi ve Uzay Bil. Bölümü

Detaylı

KAYIT YAPTIRAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI KABUL EDİLECEK PROGRAMLAR

KAYIT YAPTIRAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI KABUL EDİLECEK PROGRAMLAR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 20-204 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL LİSANS DİPLOMA PROGRAMI KONTENJANLARI VE BAŞVURU SAYILARI BAHAR 4.YY KONTENJAN KAYIT YAPTIRAN KABUL EDİLECEK

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / Kabul eden/ 10.0 alet Bafra Meslek okulu Alan kodu Derece öğretim Kurumu Toplam / / 11.3 Bilgisayar Programcılığı Tıbbi ve Aromatik

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI İÇİN ÇİFT ANADAL YAPILACAK BÖLÜMLER / PROGRAMLAR VE KONTENJANLARI

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI İÇİN ÇİFT ANADAL YAPILACAK BÖLÜMLER / PROGRAMLAR VE KONTENJANLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ I ÇİFT ANADAL VE YANDAL KONTENJANLARI,BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Başvurular Fakültelerde Dekanlıklara,Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulların'da Müdürlüklere Yapılacaktır

Detaylı

NOT ORT. YERLEŞTİRME PUANI YERLEŞTİRME PUANI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI 83,054 86,247 65 86,23 83,054

NOT ORT. YERLEŞTİRME PUANI YERLEŞTİRME PUANI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI 83,054 86,247 65 86,23 83,054 ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemizin Çiftanadal Başvuru ve Değerlendirme Takvimi

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemizin Çiftanadal Başvuru ve Değerlendirme Takvimi 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversitemizin Çiftanadal Başvuru ve Değerlendirme Takvimi Başvurular Fakültelerde Dekanlıklara,Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları'nda Müdürlüklere Yapılacaktır. Başvuru

Detaylı

ÇAP (3) -BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ => BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1-1 [1] 3,18 : #1

ÇAP (3) -BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ => BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1-1 [1] 3,18 : #1 ÇAP (1) -KİMYA => BİYOLOJİ 1-1 [1] 3,03 : 1602.04011 #1 ÇAP (5) -TARİH => TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 1-1 [1] 3,14 : G1602.11064 #1 2-2 [1] 3,59 : 1502.11097 #2!! 1.tercihinde asil olarak yerleşti 3-3 [1] 3,28

Detaylı

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1 Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik Kapsamında hazırlanan; HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2019 YILI AKADEMİK PERSONEL

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI TEZSİZ TEZLİ YÜKSEK LİSANS İSTENİLEN ŞARTLAR

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI TEZSİZ TEZLİ YÜKSEK LİSANS İSTENİLEN ŞARTLAR 1 Adli Bilimler (Disiplinlerarası) Akıllı Sistemler Mühendisliği (Disiplinlerarası) 3 Bahçe Bitkileri 1819 BAHAR YARIYILI ÜSTÜ ÖĞRENCİ LARI Kimya veya Kimya Öğretmenliği Bölümü Lisans Doktora Programı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL KONTENJAN BİLDİRME FORMU Form Eğitim Fakültesi Fakülte Kurulu Tarihi 07.08.07 Fakülte Kurulu Sayısı 5 07-08 Eğitim-Öğretim Yılı Çift Anadal Açacak Bölüm.SINIF 3.SINIF Çift Anadal Programına Öğrenci Kabul Edilecek Bölümler Fen Bilgisi

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 0 - SAYISAL. Alan Dışı 0-0 -

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI 0 - SAYISAL. Alan Dışı 0-0 - KONTENJAN KONTENJAN KONTENJAN FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 7 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI S.N ANABİLİM DALLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS İSTENİLEN ŞARTLAR TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DOKTORA İSTENİLEN

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI Taban Tavan Puanı Puanı TIP FAKÜLTESİ 543,699 527,246 İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 412,719 351,322 Çalışma Ekonomisi

Detaylı

TS 1 PUANIYLA ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLER

TS 1 PUANIYLA ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLER TS 1 PUANIYLA ÖĞRENCİ ALAN BÖLÜMLER Arkeoloji ve Sanat Tarihi 4 TS-1 Basın ve Yayın 4 TS-1 Coğrafya 4 TS-1 Coğrafya Öğretmenliği 5 TS-1 Dünya Dinleri 4 TS-1 Gazetecilik 4 TS-1 Görsel İletişim Tasarımı

Detaylı

ESOGÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER

ESOGÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER BİYOLOJİ Biyoloji Moleküler Biyoloji Bilim Dalı için : Moleküler Biyoloji ve Genetik Eczacılık Orman Müh. Veteriner Fakültesi mezunları Gıda Müh. Su Ürünleri Fen Bilgisi Öğretmenliği Biyoloji Öğretmenliği

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL KONTENJANLARI

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL KONTENJANLARI T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL KONTENJANLARI EĞİTİM FAKÜLTESİ 7.0.08 08 / 08/09 Eğitim Öğretim Yabancı Diller Eğitimi Bölümü/ Alman Dili Eğitimi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü/ Fransız Dili

Detaylı

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Programlar Kontenjanlar Yıllık Öğrenim Özel Koşul Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 5 5 Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) - 1 *Öğretim Dili İngilizcedir. Bitki Koruma 4 2 Biyoteknoloji 7

Detaylı

T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ

T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ T.C. ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL KONTENJANLARI YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI 108210011 Diş Hekimliği Fakültesi 5 2 108210841 Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi 4 3 Eğitim Fakültesi

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Taban Puanları

Erciyes Üniversitesi Taban Puanları 2012-201 Üniversitesi Taban Puanları 2012-201 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversit

Detaylı

- - Doktora Programı Yoktur. Doktora Programı Yoktur. 1 İstatistik Bölümü Lisans diplomalı olmak SAYISAL

- - Doktora Programı Yoktur. Doktora Programı Yoktur. 1 İstatistik Bölümü Lisans diplomalı olmak SAYISAL S.N ANABİLİM DALLARI Adli Bilimler (Disiplinlerarası) Akıllı Sistemler Mühendisliği (Disiplinlerarası) FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ LARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS İSTENİLEN ŞARTLAR

Detaylı

Kontenjan Sayısı Programı Adı Hazırlık 1.sınıf 2. Sınıf 3. Sınıf 4.Sınıf Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği

Kontenjan Sayısı Programı Adı Hazırlık 1.sınıf 2. Sınıf 3. Sınıf 4.Sınıf Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği Kontenjan Sayısı Programı Adı Hazırlık 1.sınıf 2. Sınıf 3. Sınıf 4.Sınıf Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği - 2-2 5 Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YANDAL KONTENJANLARI EĞİTİM FAKÜLTESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YANDAL KONTENJANLARI EĞİTİM FAKÜLTESİ 06-07 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YANDAL KONTENJANLARI EĞİTİM FAKÜLTESİ Yandal Açacak Bölüm.SINIF 3.SINIF Yandal Programına Öğrenci Kabul Edilecek Bölüm Almanca Öğretmenliği 6 6 Eğitim Fakültesinin her programı

Detaylı

ESOGÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER MEZUN OLUNAN BÖLÜM (Lisans - Yüksek Lisans)

ESOGÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER MEZUN OLUNAN BÖLÜM (Lisans - Yüksek Lisans) 20162017 BAHAR YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER MEZUN OLUNAN BÖLÜM (Lisans Yüksek Lisans) BİYOLOJİ Biyoloji Moleküler Biyoloji Bilim Dalı için : Moleküler Biyoloji ve Genetik Eczacılık

Detaylı

2015-2016 Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları

2015-2016 Eğitim - Öğretim Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları Fakülte/YO Adı Bölüm/Program Adı 3. Yarıyıl 5. Yarıyıl Özel Koşullar (*) Eğitim Fakültesi Fen-Edebiyat Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mühendislik Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 2 Sosyal

Detaylı

Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre)

Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları (Merkezi Yerleştirme Puanına Göre) LİSANS PROGRAMLARI Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği - - - - - Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - - - - - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri - - 2 2 - Çalışma Ekonomisi

Detaylı

BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI

BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖK ASGARİ BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ COĞRAFYA BÖLÜMÜ DOĞU DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ FELSEFE BÖLÜMÜ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ TARİH

Detaylı

Çukurova Üniversitesi Taban Puanları

Çukurova Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversite

Detaylı

2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI 209 YILI NORM KADRO PLANLAMASI REKTÖRLÜK UYGULAMALI BİRİMLER ANTROPOLOJİ FİZİKİ ANTROPOLOJİ PALEOANTROPOLOJİ ARKEOLOJİ KLASİK ARKEOLOJİ PREHİSTORYA PROTOHİSTORYA VE ÖNASYA ARKEOLOJİSİ 3 2 2 BİYOLOJİ FEN

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, YERLEŞEN ADAY SAYILARI VE EN DÜŞÜK-EN YÜKSEK PUANLAR

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, YERLEŞEN ADAY SAYILARI VE EN DÜŞÜK-EN YÜKSEK PUANLAR HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI LİSANS ÖĞRENCİ KONTENJANLARI, YERLEŞEN ADAY SAYILARI VE EN DÜŞÜK-EN YÜKSEK PUANLAR Program Kodu Program Adı Puan Türü Kontenjan Yerleşen Aday Sayısı En

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız. 547 sayılı

Detaylı

ESOGÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER

ESOGÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER BİYOLOJİ Biyoloji Moleküler Biyoloji Bilim Dalı için : Moleküler Biyoloji ve Genetik Eczacılık Orman Müh. Veteriner Fakültesi mezunları Gıda Müh. Su Ürünleri Fen Bilgisi Öğretmenliği Biyoloji Öğretmenliği

Detaylı

ESOGÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER

ESOGÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI BAŞVURULARI İÇİN MEZUN OLUNMASI GEREKEN BÖLÜMLER BİYOLOJİ Biyoloji Moleküler Biyoloji Bilim Dalı için : Moleküler Biyoloji ve Genetik Eczacılık Orman Müh. Veteriner Fakültesi mezunları Gıda Müh. Su Ürünleri Fen Bilgisi Öğretmenliği Biyoloji Öğretmenliği

Detaylı

Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Öğretim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Eğitim Dili Birinci Ebelik. Türkçe Yüksekokulu. Birinci Hemşirelik

Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Öğretim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Eğitim Dili Birinci Ebelik. Türkçe Yüksekokulu. Birinci Hemşirelik Ek-1 Balıkesir Üniversitesi Eğitim Hizmeti Birimleri ve Alt Birimleri Akademik Birim Bölüm Program Program Eğitim Dili Seviyesi Türü Ebelik Balıkesir Sağlık Hemşirelik Antrenörlük Eğitimi Beden Eğitimi

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Taban Puanları

Akdeniz Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban ve tavan puanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversite

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YÖS KONTENJANLARI 2017

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YÖS KONTENJANLARI 2017 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ YÖS KONTENJANLARI 2017 FAKULTE-MYO BİRİM KONTENJAN AÇIKLAMA AKÖREN ALİ RIZA ERCAN MESLEK Y.O. BANKACILIK VE SİGORTACILIK 8 AKÖREN ALİ RIZA ERCAN MESLEK Y.O. BANKACILIK VE SİGORTACILIK

Detaylı

BAHAR YARIYILI BÖLÜM/YARIYIL AKTS KREDİ YÜKÜ TABLOSU

BAHAR YARIYILI BÖLÜM/YARIYIL AKTS KREDİ YÜKÜ TABLOSU da alınabilecek BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1 30 BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2 28 BANKACILIK VE SİGORTACILIK 3 27 BANKACILIK VE SİGORTACILIK 4 26 BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 1 27 BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 2 30

Detaylı

Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler

Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler On5yirmi5.com Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler 2014 2015 2014 2015 yılındayeni Açılan Üniversiteler ve Bölümler Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2015 Cuma (oluşturma : 1/4/2017) 2014 senesinde üniversitelerde

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KONTENJAN ANABİLİM DALLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DOKTORA ALES Puan Türü ÖZEL KOŞULLAR T.C. YABANCI T.C. T.C. YABANCI

Detaylı

TABLO-4. Ek Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları

TABLO-4. Ek Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları 100110266 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Bolu Sağlık Yüksekokulu / Hemşirelik YGS-2 2 2 339,89654 383,57907 100110487 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) / Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik

Detaylı

UZUNMEHMET ANADOLU LİSESİ LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI

UZUNMEHMET ANADOLU LİSESİ LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI LYS, 5 AYRI OTURUMDA GERÇEKLEŞTİRİLİR. İLGİLİ YERLEŞTİRME PUANLARI HESAPLANIRKEN, LYS NİN % 60 I, YGS NİN İSE 40 I KULLANILIR. OTURUMLA İLGİLİ AYRINTILAR AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI z 2.SINIF KONTENJAN 3.SINIF KONTENJAN 4.SINIF KONTENJAN 5.SINIF KONTENJAN FAKULTE BOLUM PROGRAM YIL Yurt İçi Yurt Dışı Yurt İçi Yurt

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI Kontenjanlar Yıllık Programlar Özel Koşul Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Ücreti BAĞIMLILIK VE ADLİ BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Adli Bilimler

Detaylı

T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İDARİ BİRİM KİMLİK KODLARI LİSTESİ

T.C. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İDARİ BİRİM KİMLİK KODLARI LİSTESİ Sıra Birim Adı Birim Kimlik Kodu 1 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 53771667 2 REKTÖRLÜK OFİSİ (ÖZEL KALEM) 77230885 3 YÖNETİM REKTÖR YARDIMCILIĞI 51039126 4 ARAŞTIRMA VE PLANLAMA REKTÖR YARDIMCILIĞI

Detaylı

* Yükseköğretim programının en küçük puanına karşılık gelen 0,15 AOBP'li (Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Sırası Puanı) yaklaşık başarı sırasıdır.

* Yükseköğretim programının en küçük puanına karşılık gelen 0,15 AOBP'li (Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Sırası Puanı) yaklaşık başarı sırasıdır. GENEL OKUL BİRİNCİSİ ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜMÜN ADI KON. YER. PUAN EN BAŞARI EN EN EN ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi 31 31 MF-3 500.259

Detaylı

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4

5105 Ekonomi ve Finans 4 5105 Ekonomi ve Finans 4 5106 Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları 4 3226 İşletme 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 3101 Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği 4 1245 Mobilya ve Dekorasyon 2 9077 Ağırlama Hizmetleri 2 5368 Turizm ve Otel İşletmeciliği

Detaylı

TÜRK DİLİ I DERSİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMLARI

TÜRK DİLİ I DERSİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMLARI Sınavı Yapacak Öğretim Elemanı SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ TÜRK DİLİ I DERSİ ARA SINAV (VİZE) PROGRAMLARI Sınav Yapılacak Birim/Bölüm Sınavın Yapılacağı Yer Tarih

Detaylı

Yatay Geçiş Kontenjanı. Puan Türü. Taban Puan. Bahar %20

Yatay Geçiş Kontenjanı. Puan Türü. Taban Puan. Bahar %20 2008 Fen - Edebiyat Fakültesi Matematik - Bilgisayar SAY-2 189,140 16 Hukuk Fakültesi Hukuk EA-2 281,870 10 Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) SAY-2 247,973 20 Mühendislik Fakültesi

Detaylı

Yapılacağı Bina ve. sınavın. Derslik

Yapılacağı Bina ve. sınavın. Derslik sınavın Yapılacağı Bina ve Derslik derslik kapasitesi ögrenci sayısı Saat Tarih SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I DERSİ VİZE SINAV

Detaylı

Puan Türü DİL- 1. Alman Dili ve Edebiyatı. Alman Dili ve Edebiyatı (İÖ) DİL- 1. Eski Yunan Dili ve Edebiyatı DİL- 2

Puan Türü DİL- 1. Alman Dili ve Edebiyatı. Alman Dili ve Edebiyatı (İÖ) DİL- 1. Eski Yunan Dili ve Edebiyatı DİL- 2 Program Adı Fakülte Bölüm Diş Hekimliği Alman Dili ve ı Alman Dili ve ı Puan Türü Genel Kont. Genel Yer. En Küçük Puan En Büyük Puan MF-3 70 70 459,75528 490,44339 50 52 32,642 463,6954 50 52 280,4298

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015 113082 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 75.39 222.98 459.98 74.57 186.19 370.69 113628 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ * 56.55 167.24 406.2 55.93 139.65 278.02 113627 BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ * 75.39 222.98

Detaylı

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu ÖD: i Meslek okulu 11.3 11.3 04.9 04.9 04. 04. 04.9 04.9 04.0 04.0 Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Programcılığı Bankacılık ve Sigortacılık Bankacılık ve Sigortacılık Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KONTENJAN*, ** ANABİLİM DALLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS YÜKSEK LİSANSA DAYALI DOKTORA LİSANSA DAYALI DOKTORA ALES Puan

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 016-017 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Başvuru Tarihi Değerlendirme Tarihi Başlangıç Bitiş Başlangıç Bitiş Sonuç İlan Tarihi.01.017

Detaylı

Mart Üniversitesi Taban Puanları

Mart Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversit

Detaylı

Puan Türü. Çin Dili ve Edebiyatı DİL- 3. Ermeni Dili ve Edebiyatı DİL- 3 DİL- 3. İbrani Dili ve Edebiyatı. İngiliz Dili ve Edebiyatı DİL- 1

Puan Türü. Çin Dili ve Edebiyatı DİL- 3. Ermeni Dili ve Edebiyatı DİL- 3 DİL- 3. İbrani Dili ve Edebiyatı. İngiliz Dili ve Edebiyatı DİL- 1 2 ve 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Diş Hekimliği Diş Hekimliği (KKTC Uyruklu) Eczacılık Çin Dili ve ı Ermeni Dili ve ı Puan Türü Genel Kont. Genel Yer. En Küçük Puan En

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ PROGRAMLAR ANABİLİM DALI ÖĞRENCİ KONTENJANI YÜKSEK DOKTORA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KONTENJANI YÜKSEK DOKTORA YÜKSEK VE DOKTORA İÇİN İSTENEN KOŞULLAR BAHÇE

Detaylı

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 On5yirmi5.com İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 Bu yıl yeni açılan üniversite ve bölümler, ÖSYM'nin 23 Haziran tarihli yayınladığı ÖSYS tercih kılavuz ve kitapçıkta yer alan verilerin geçtiğimiz

Detaylı

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Moleküler Biyoloji ve Genetik Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans Yatay Geçiş Doktora Yatay Geçiş Yüksek Lisans Doktora Yüksek Lisans Yatay Geçiş Doktora Yatay Geçiş ENSTİTÜ ADI: FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Programın Adı Genel Kontenjan

Detaylı

2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi

2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Kod/Kısa Adı Fakülte Yüksekokul Program Adı 2018 Yılı Uluslaraarsı öğrenci Kont. Öneri YILLIK ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARI BİR DÖNEMLİK ÖĞRENİM ÜCRETİ MİKTARI 108210841 ALİ FUAD BAŞGİL HUKUK FAKÜLTESİ Ali Fuad

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI 2016

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI 2016 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI 2016 2.05.2016 PAZARTESİ 10.00 MEZUNİYET TÖRENİ VETERİNER FAKÜLTESİ 3.05.2016 SALI 14.00 MEZUNİYET TÖRENİ ATATÜRK SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL LİSANS DİPLOMA PROGRAMI KONTENJANLARI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ÇİFT ANADAL LİSANS DİPLOMA PROGRAMI KONTENJANLARI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 436 İktisat 43 Tüm İktisat (İ.Ö) 43 Tüm Maliye 36 Tüm İkt. Ve İdari Bilimler Fak. Pr. Maliye (İ.Ö) 36 Tüm İkt. Ve İdari Bilimler Fak. Pr. 10 Tüm İkt. Ve İdari Bilimler

Detaylı

KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BÖLÜM. Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ BÖLÜM

KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI KONTENJAN SAYISI DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BÖLÜM. Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ BÖLÜM DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Diş Hekimliği 0 EDEBİYAT FAKÜLTESİ Sanat Tarihi 2 Arkeoloji 2 Tarih 5 Sosyoloji 0 Türk Dili ve Edebiyatı 0 İngiliz Dili ve Edebiyatı 6 Alman Dili ve Edebiyatı 2 Fransız Dili ve

Detaylı

1/5 ÖĞRETİM ELEMANI İLANI İLAN NO KADRO ÜNVANI KADRO ADEDİ BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI AÇIKLAMA

1/5 ÖĞRETİM ELEMANI İLANI İLAN NO KADRO ÜNVANI KADRO ADEDİ BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI AÇIKLAMA ÖĞRETİM ELEMANI İLANI İLAN 26383 Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Uygulamalı Sosyoloji Öğr.Gör. 6 1 Sosyoloji alanında yüksek lisans yapmış olmak. 26458 Sürmene A.Kanca MYO Elektrik ve Enerji Elektrik Enerji

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DÖNEM SONU (FİNAL) SINAVI PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TÜRK DİLİ II DERSİ DÖNEM SONU (FİNAL) SINAVI PROGRAMI ÖNEMLİ NOT: Sınavların sorunsuz bir şekilde yürütülebilmesi için ilgili bölümlerin her salonda en az bir gözetmen olacak şekilde görevlendirme yapmaları önemle arz olunur. Sınav görevlileri sınav başlamadan

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Taban Puanları

Dokuz Eylül Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Eylül Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Eylül Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MESLEK LARINA KONTENJANLARI AYRILDIĞI LİSANS Adalet Meslek (*) 5 Hukuk Fakültesi Bilgisayar Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bilişim Sistemleri Mühendisliği Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Matematik

Detaylı

Puan Türü YGS -5. Spor Yöneticiliği MF- 4. Kimya Mühendisliği MF- 4. Makine Mühendisliği MF- MF- MF- DİL- Almanca Öğretmenliği

Puan Türü YGS -5. Spor Yöneticiliği MF- 4. Kimya Mühendisliği MF- 4. Makine Mühendisliği MF- MF- MF- DİL- Almanca Öğretmenliği Program Adı Fakülte Bölüm Beden i ve Spor Yüksekokul u Ceyhan Ceyhan Ceyhan Veteriner Diş Hekimliği Eczacılık Spor Yöneticiliği Kimya Makine Almanca Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Felsefe Grubu Fen

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Akademik Yılı Güz Yarıyılı LİSANÜSTÜ PROGRAM ÖNŞART VE KONTENJAN BİLGİLERİ

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Akademik Yılı Güz Yarıyılı LİSANÜSTÜ PROGRAM ÖNŞART VE KONTENJAN BİLGİLERİ T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2016-2017 Lisansüstü Akademik Yılı Güz Yarıyılı LİSANÜSTÜ PROGRAM ÖNŞART VE KONTENJAN BİLGİLERİ ANABİLİM DALI BİLİM DALI PROGRAM SEVİYESİ PROGRAM TÜRÜ

Detaylı

Adana Yolu Üzeri E-90 Karayolu 7. Km Merkez Kampüs Aksaray / Türkiye

Adana Yolu Üzeri E-90 Karayolu 7. Km Merkez Kampüs Aksaray / Türkiye Adana Yolu Üzeri E-90 Karayolu 7. Km Merkez Kampüs 68100 Aksaray / Türkiye Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 0 382 288 20 39 0 382 288 20 43 oidb@aksaray.edu.tr ÜNİVERSİTE FAKÜLTE ve Y.OKUL YOP İLİ BUL Aksaray

Detaylı

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora

Yıllık Öğrenim Yüksek Lisans Doktora Programlar Kontenjanlar Yıllık Öğrenim Özel Koşul Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 4 4 Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) 2 1 *Öğretim Dili İngilizcedir. Bitki Koruma 4 2 Biyoteknoloji 8

Detaylı

2.SINIF 3.SINIF 4.SINIF 5.SINIF

2.SINIF 3.SINIF 4.SINIF 5.SINIF ALTINTAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER PR. 2 1 ALTINTAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR. 2 1 ALTINTAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR. (İÖ) 2

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ANABİLİM DALI KONTEN JANLAR Yüksek Lisans Doktora Arkeometri 10 - - Tezsiz Y.

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI FAKÜLTELERE GÖRE YABANCI DİL I (İNGİLİZCE I- ALMANCA I- FRANSIZCA I) ŞUBE NUMARALARI

2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI FAKÜLTELERE GÖRE YABANCI DİL I (İNGİLİZCE I- ALMANCA I- FRANSIZCA I) ŞUBE NUMARALARI ALMANCA I- FRANSIZCA I) NUMARALARI YBD121 İNGİLİZCE I ADALET M.Y.O. ADALET ÖRGÜN 74 YBD101 İNGİLİZCE I ANTALYA DEVLET KON. LİSANS I ÖRGÜN 52 YBD101 İNGİLİZCE I AYŞE SAK UYGULAMALI B. YO. PAZARLAMA ÖRGÜN

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MESLEK LARINA KONTENJANLARI AYRILDIĞI LİSANS (*) Adalet Meslek 5 Hukuk Fakültesi Bilgisayar 3 3 Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bilişim Sistemleri Mühendisliği Kontrol ve Otomasyon

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN 2014-2015 öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemiz Eğitim Bilimleri, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerine yüksek lisans ve doktora öğrenimi

Detaylı

2011-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının En Küçük ve En Büyük Puanları Listesi (Tablo 4) Kont. Yer. Türü

2011-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının En Küçük ve En Büyük Puanları Listesi (Tablo 4) Kont. Yer. Türü Programın Kodu 2011-ÖSYS Yükseköğretim Programlarının En Küçük ve En Büyük ları Listesi (Tablo 4) Genel Genel Okul Kontenjan Kontenjan Birincisi Programın Adı Kont. Yer. Türü En Küçük En Büyük En Küçük

Detaylı

Dr. Öğr. Üyesi Zekerya Batur Türk Dili Ders Programı

Dr. Öğr. Üyesi Zekerya Batur Türk Dili Ders Programı Dr. Öğr. Üyesi Zekerya Batur Türk Dili Ders Programı SAAT PAZARTESİ ÇARŞAMBA 1 08.40-09.25 2 09.35-10.20 3 4 5 6 10.30-11.15 11.25-12.10 (SS6) 12.20-13.05 13.15-14.00 (SS5) 7 14.10-14.55 BANAZ MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖD: Öğrenci Değişimi

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ ÖD: Öğrenci Değişimi FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Taraf Kurum Koordinatörü Taraf Kurum Koordinatörü DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ D43 - FARABİ- 01 Prof. Dr. Kaan ERARSLAN Farabi Kurum Koordinatörü Evliya Çelebi Yerleşkesi Rektörlük

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI ( itibariyle)

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI ( itibariyle) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI (31.10.2017 itibariyle) GENEL I.ÖĞRETİM II.ÖĞRETİM TOPLAM AYDIN İKTİSAT FAKÜLTESİ E K T E K T TOPLAM Ekonometri 55 65 120 49 35 84 204 Ekonomi ve Finans 194

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN 2015-2016 öğretim yılı Güz Yarıyılında Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitülerine yüksek lisans ve doktora öğrenimi görmek üzere

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR Fakülte / Yüksekokullar / Meslek Yüksekokulları En Küçük En Küçük Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği MF-3 475,84818 MF-3 451,90389 MF-3 449,49584 Diş

Detaylı

PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler

PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler Puan Türleri MF-1 MF-2 MF-3 PUAN TÜRÜ İÇİN TESTLERİN ÖNEM SIRASI: Yüzdelik Değerler 1. Matematik (%16) 2. Türkçe (%11) 3. Fen Bilimleri (%8) 4. Sosyal Bilimler (%5) YGS LYS (LYS-1 ve LYS-2) 1. Fen Bilimleri

Detaylı

Balıkesir Üniversitesi Taban Puanları

Balıkesir Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversite

Detaylı

2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI

2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI 2014 DGS KILAVUZUNA GÖRE ÖNLİSANS PROGRAMLARINDAN DGS İLE GEÇİŞ YAPILABİLECEK LİSANS PROGRAMLARI ADALET Hukuk Fakültesi AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI Sağlık İdaresi AMELİYATHANE HİZMETLERİ Acil Yardım ve Afet Yönetimi

Detaylı

LİSANSA DAYALI DOKTORA. ALES Puan Türü UYRUKLU UYRUKLU UYRUKLU YABANCI YABANCI T.C.

LİSANSA DAYALI DOKTORA. ALES Puan Türü UYRUKLU UYRUKLU UYRUKLU YABANCI YABANCI T.C. 20182019 EĞİTİMÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖNEMLİ NOT: Fen Bilimleri Enstitüsüne 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için yeni kaydolacak tüm öğrenciler, Eskişehir Teknik Üniversitesine

Detaylı

5.SINIF KONTENJAN 4.SINIF KONTENJAN 3.SINIF EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.

5.SINIF KONTENJAN 4.SINIF KONTENJAN 3.SINIF EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2. 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.SINIF KONTENJAN FAKULTE PROGRAM YIL Yurt İçi Yurt Dışı ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PR. 2016_2017 3 ADALET MESLEK

Detaylı

Puan Türü DİL- 1. Almanca Öğretmenliği. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Biyoloji Öğretmenliği. Fen Bilgisi Öğretmenliği

Puan Türü DİL- 1. Almanca Öğretmenliği. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS- 1. Biyoloji Öğretmenliği. Fen Bilgisi Öğretmenliği 4 Yıllık Bölümler Lisans programları Program Adı Fakülte Bölüm Ali Fuad Başgil Hukuk Diş Hekimliği Almanca Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Biyoloji Fen Bilgisi Fransızca İlköğretim Matematik İngilizce

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı ile Geçişler) KONTENJANLARI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı ile Geçişler) KONTENJANLARI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ -2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı ile Geçişler) KONTENJANLARI BİRİM TIP FAKÜLTESİ Tıp 270 270 270 275 275 275 81 81 81 83 83 83 İktisat 190

Detaylı

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE 7. PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAPSAMINDA YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR HANGİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLANLAR VEYA OLACAKLARIN HANGİ PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI ANABİLİM DALI KONTENJANLAR BAŞVURUDA ARANACAK ŞARTLAR Yüksek Lisans Doktora

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ II FİNAL SINAV PROGRAMI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ II FİNAL SINAV PROGRAMI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ II FİNAL SINAV PROGRAMI Öğretim Elemanının Unvanı, Adı ve Soyadı Sınav Yapılacak Birim ve Derslik

Detaylı

MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM YAPAN PROGRAMLARIN LİSTESİ

MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM YAPAN PROGRAMLARIN LİSTESİ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM YAPAN PROGRAMLARIN LİSTESİ Acil Yardım ve Afet Yönetimi Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği Aile ve Tüketici Bilimleri Öğretmenliği Bahçe Bitkileri Bahçe Bitkileri Üretim ve

Detaylı