MALDIVLER. - Male havaalanı otel arasında transferler - TÜM VERGİLER ve SERVİS BEDELLERİ (Ek masraf yok!) Fiyatlar iki kişilik odada KİŞİ BAŞI dır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MALDIVLER. - Male havaalanı otel arasında transferler - TÜM VERGİLER ve SERVİS BEDELLERİ (Ek masraf yok!) Fiyatlar iki kişilik odada KİŞİ BAŞI dır."

Transkript

1 MALDIVLER Aşağıdaki listede göreceğiniz fiyatlara dahil olan hizmetler: - Tarifeli Havayolları ile gidiş geliş uçak biletleri - 5 gece seçilecek otel ve oda cinsine göre konaklama - Male havaalanı otel arasında transferler - TÜM VERGİLER ve SERVİS BEDELLERİ (Ek masraf yok!) Fiyatlar iki kişilik odada KİŞİ BAŞI dır. Otel transferleri: Dikkat: Maldivler de havaalanı ile otel arasında transfer hizmetlerini rezerve etmeden seyahat edemezsiniz. Bu yüzden fiyatlara transfer hizmetlerinin dahil olması çok önemlidir. Sadece otel rezervasyonu ile Maldivler e giden yolcuların orada transfer hizmetleri ile ilgili zorluklar yaşadıkları, saatlerce havaalanında bekleyerek ve yüksek ücretler ile transfer hizmetleri aldıkları bir gerçektir. World Travel Service in tüm paketlerinde transfer ücretleri fiyatlara dahildir. Maldivler e indiğinizde karşılanma hizmetiniz ve otel ulaşımınız için hiçbir ekstra ücret ödemezsiniz. Maldivler de otellere yapılacak transferler otelin Male havaalanına olan uzaklığına göre sürat teknesi, deniz uçağı ya da önce iç hat uçuşu sonrasında sürat teknesi ile yapılmaktadır. Listede her otelin fiyat tablosunun altında ilgili otele nasıl transfer hizmeti verildiği belirtilmiştir. Vergi uygulamaları: Dikkat: Maldivler de gerek otel, gerek transfer gibi hizmetlerin fiyatlarına eklenen yüksek oranda vergi bedeli uygulamaları vardır. Bu ayrıntı göz ardı edilerek yapılan hizmet alımları sonrası yolcuların otellerde yerel vergiler adı altında ekstra ödemelere maruz kaldıkları bilinmektedir. World Travel Service in tüm paketlerinde vergi bedelleri fiyatlara dahildir. Otellerde yemekler: Her otelin paket fiyatının başında o otelde konaklamanın oda kahvaltı mı, yarım ya da tam pansiyon mu, her şey dahil mi olduğu belirtilmiştir. Oda kahvaltı verilen fiyatların yarım, tam pansiyon ve otelde her şey dahil uygulaması varsa fiyat farklarını tabloların altında görebilirsiniz. Fiyat bilgileri: Listedeki fiyatların seçilecek otel ve oda cinsi etkenlerine göre değişiklik göstermekte olduğunu görebilirsiniz. bu seyahat için ayırdığınız bütçe ve aradığınız otel kriterlerine göre otel ve oda cinsi seçimi yapabilirsiniz. Seyahat etmek istediğiniz tarih; otellerin oda cinslerinin altında belirtilen tarih aralıklarından hangisine denk geliyor ise paket fiyatı bütçeniz karşısındaki fiyat olacaktır. Fiyatlar ilgili havayollarının en düşük fiyat sınıfları ile planlanmıştır. Talep edeceğiniz tarihlerdeki uçak fiyatlarına göre tarafınıza net fiyatlar ve ödeme koşulları sunulacaktır. Türk Hava Yolları, Emirates ve Qatar Hava Yolları ile paketleriniz hazırlanabilmektedir. Dikkat: Havayolu firmaları sene içerisinde sık aralıklar ile promosyonlar uygulamakta ve çok uygun fiyatlı bilet satışları yapmaktadır. Seyahat planınız için net fiyat ve detaylar için mutlaka ofisimiz ile iletişime geçiniz. Her türlü sorunuz için ofisimiz ile irtibat kurabilir ya da mail atabilirsiniz wts@wts.com.tr

2 STANDARD ROOM (BEACH BUNGALOW) ADAARAN CLUB RANNALHI Yarım pansiyon konaklama fiyatları $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı WATER BUNGALOW $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 100 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 250 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) BEACH VILLA ADAARAN SELECT HUDHURANFUSHI Yarım pansiyon konaklama fiyatları $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı OCEAN VILLA $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 100 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 250 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır)

3 SUNRISE WATER VILLA ADAARAN PRESTIGE VADOO Herşey dahil konaklama fiyatları $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı SUNSET WATER VILLA $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 31 Ekim e kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı $ kişi başı / 30 Nisan a kadar $ Kişi başı CENTARA RAS FUSHI Aşağıdaki fiyatlar her şey dahil konaklamadır. OCEANFRONT BEACH VILLA $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı DELUXE OCEANFRONT BEACH VILLA $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı DELUXE WATER VILLA $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı DELUXE SUNSET WATER VILLA $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı DELUXE SPA OVERWATER VILLA $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı

4 SUN ISLAND RESORT STANDART BEACH BUNGALOW veya SUN VILLA $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı Yarım pansiyon konaklama fiyatları $ kişi başı SUPERIOR BEACH BUNGALOW veya SUNSET VILLA $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı WATER BUNGALOW $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı Otel transferleri ara uçuş ve sürat teknesi ile yapılmaktadır ve fiyatlara dahildir. Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 125 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 350 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır)

5 PARADISE ISLAND RESORT 9.6km from Airport SUPERIOR BEACH BUNGALOW - Yarım Pansiyon Konaklama $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 150 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 350 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) WATER VILLA - Oda Kahvaltı Konaklama $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 230 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 430 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 680 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) HAVEN VILLA - Oda Kahvaltı Konaklama $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 230 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 430 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 680 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır)

6 SHERATON FULL MOON MALDIVES Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır. DELUXE $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ BEACHFRONT DELUXE $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ ISLAND COTTAGE $ kişi başı / 60 Gün kala 2.350$ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ BEACHFRONT COTTAGE $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ COTTAGE WITH POOL $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ WATER BUNGALOW $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ DİĞER ODA CİNSLERİ ALT SAYFADADIR.

7 SHERATON FULL MOON MALDIVES Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır. WATER BUNGALOW WITH POOL $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ WATER VILLA $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ OCEAN POOL VILLA $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala 3.25 $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 450 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Yemekler sırasında su ve meşrubatları da dahildir. Yemekler sırasında bira ve şarapları da dahil etmek için 450 yerine 550 USD ekleyebilirsiniz. Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 650 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Yemekler sırasında su ve meşrubatları da dahildir. Yemekler sırasında bira ve şarapları da dahil etmek için 650 yerine 750 USD ekleyebilirsiniz. Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır)

8 ANANTARA DHIGU MALDIVES Tablodaki fiyatlar yarım pansiyondur. SUNRISE BEACH VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı SUNSET BEACH VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı SUNRISE OVER WATER SUITE $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı SUNSET OVER WATER SUITE $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı SUNSET POOL VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 250 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) BALAYI FİYATLARI HAKKINDA: - 01 Kasım 2017 ile 08 Nisan 2018 tarihleri arasında balayı fiyatları geçerli olmayacaktır.

9 ANANTARA VELI MALDIVES Tablodaki fiyatlar yarım pansiyondur. OVER WATER BUNGALOW $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı SUPERIOR OVER WATER BUNGALOW $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı DELUXE OVER WATER BUNGALOW $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı OCEAN POOL BUNGALOW $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı DELUXE OVER WATER POOL BUNGALOW $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 250 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) BALAYI FİYATLARI HAKKINDA: - 01 Kasım 2017 ile 08 Nisan 2018 tarihleri arasında balayı fiyatları geçerli olmayacaktır.

10 ANANTARA KIHAVAH VILLAS Tablodaki fiyatlar yarım pansiyondur. BEACH POOL VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı (TAM PANSİYON) $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı SUNSET BEACH POOL VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı (TAM PANSİYON) $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı OVER WATER POOL VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı (TAM PANSİYON) $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı SUNSET OVER WATER POOL VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı (TAM PANSİYON) $ kişi başı / Balayı çiftlerine $ kişi başı Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 250 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Deniz uçağı ile otel transferleri fiyatlara dahildir. BALAYI FİYATLARI HAKKINDA: - 01 Kasım 2017 ile 08 Nisan 2018 tarihleri arasında balayı fiyatları geçerli olmayacaktır.

11 LILY BEACH RESORT & SPA Tablodaki fiyatlar her şey dahil PLATINUM PLAN konaklamadır. BEACH VILLA $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD LAGOON VILLA $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD DELUXE WATER VILLA A welcome Bottle of Sparkling Wine on arrival. Fine selection of PetitFour. Branded Amenities Bvlgari $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD SUNSET WATER SUITE A welcome Bottle of Champagne and Express Check-in in the Suite on Arrival, VIP Fruit Basket on arrival. Private Butler Service, Free access to Fine dining Restaurant Tamarind. Private Sunset Cruise. Branded Amenities Hermes $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD / 120 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD $ kişi başı / 90 gün kala USD Deniz uçağı ile otel transferleri fiyatlara dahildir.

12 CONSTANCE MOOFUSHI Tablodaki fiyatlar CRYSTAL Herşey dahil konaklamadır. BEACH VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı WATER VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / 45 gün önce $ kişi başı SENIOR WATER VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 45 gün önce $ kişi başı $ kişi başı / 45 gün önce $ kişi başı Otel transferleri deniz uçağı ile yapılmaktadır ve fiyatlara dahildir. CONSTANCE HALAVELI Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır. WATER VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ BEACH VILLA $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı / Balayı çiftlerine VEYA 30 gün önce $ $ kişi başı Otel transferleri deniz uçağı ile yapılmaktadır ve fiyatlara dahildir. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 500 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Herşey dahil konaklama için paket fiyatlarına kişi başı USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır)

13 FOUR SEASONS KUDAHURA Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır. Beach Pavilion with Pool $ kişi başı $ kişi başı 20 Aralık a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz Sunrise Beach Bungalow with Pool $ kişi başı $ kişi başı 20 Aralık a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz Sunset Beach Bungalow with Pool $ kişi başı $ kişi başı 20 Aralık a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz Sunrise Water Villa with Pool $ kişi başı $ kişi başı 20 Aralık a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz Sunset Water Villa with Pool $ kişi başı $ kişi başı 20 Aralık a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz $ kişi başı 31 Mart a kadar yarım pansiyon ücretsiz Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 700 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 950 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır)

14 CONRAD MALDIVES RANGALI ISLAND Tablodaki fiyatlar oda kahvaltı / yarım pansiyon konaklama fiyatlarıdır. BEACH VILLA $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ WATER VILLA $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ SUPERIOR WATER VILLA $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ DELUXE BEACH VILLA $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ RETREAT WATER VILLA $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ DELUXE WATER VILLA $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ / Yarım pansiyon $ kişi başı / 60 Gün kala $ / 90 Gün kala $ Deniz uçağı ile otel transferleri fiyatlara dahildir. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 550 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) 08 Ocak 05 Mayıs arası ve 01 Ekim 25 Aralık arasında geçerlidir. Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 950 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) 08 Ocak 05 Mayıs arası ve 01 Ekim 25 Aralık arasında geçerlidir. Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 600 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) 06 Mayıs 30 Eylül arasında geçerlidir.

15 W RETREAT & SPA Tablodaki fiyatlar oda kahvaltı konaklama fiyatlarıdır. Wonderful BEACH OASIS $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ Fabulous OVERWATER OASIS $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ $ kişi başı / 60 Gün kala $ Deniz Uçağı ile otel transferleri fiyatlara dahildir. Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 700 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) JUMERIAH VITTAVELI Tablodaki fiyatlar oda kahvaltıdır. BEACH VILLA WITH POOL SUNRISE $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /31 Mart a kadar $ ayrıca yarım pansiyon upgrade $ kişi başı /31 Ağustos a kadar $ BEACH VILLA WITH POOL SUNSET $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /31 Mart a kadar $ ayrıca yarım pansiyon upgrade $ kişi başı /31 Ağustos a kadar $ WATER VILLA WITH POOL SUNRISE $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /31 Mart a kadar $ ayrıca yarım pansiyon upgrade $ kişi başı /31 Ağustos a kadar $ WATER VILLA WITH POOL SUNSET $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /30 Kasım a kadar $ $ kişi başı /31 Mart a kadar $ ayrıca yarım pansiyon upgrade $ kişi başı /31 Ağustos a kadar $ Yarım pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 500 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) Tam pansiyon konaklama için paket fiyatlarına kişi başı 850 USD ekleyebilirsiniz. (5 gece için toplamdır) ÖN REZERVASYON FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

MALDIVLER. - Fiyatlar iki kişilik odada KİŞİ BAŞI dır.

MALDIVLER. - Fiyatlar iki kişilik odada KİŞİ BAŞI dır. MALDIVLER Aşağıdaki listede göreceğiniz fiyatlara dahil olan hizmetler: - Tarifeli Havayolları ile gidiş geliş uçak biletleri - 5 gece seçilecek otel ve oda cinsine göre konaklama - Male havaalanı otel

Detaylı

DÖNEMLER VE UÇAK HARİÇ FİYATLAR

DÖNEMLER VE UÇAK HARİÇ FİYATLAR AŞAĞIDA VERİLEN OTEL PAKET FİYATLARI İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI USD BAZINDA OLUP KARŞILAMA, GİDİŞ DÖNÜŞ TRANSFERLERİ VE TÜM VERGİLER DAHİLDİR. EKSTRA YEMEK FİYATLARI AYRICA BELİRTİLMİŞTİR. BELİRTİLEN

Detaylı

Beach Front Room 662 786 1034 782 936 1244 653 774 1017 Herşey Dahil yok Deluxe Room 742 886 1174 912 1099 1471 653 774 1017 Promosyonlar Otel Linki

Beach Front Room 662 786 1034 782 936 1244 653 774 1017 Herşey Dahil yok Deluxe Room 742 886 1174 912 1099 1471 653 774 1017 Promosyonlar Otel Linki AŞAĞIDA VERİLEN OTEL PAKET FİYATLARI İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI USD BAZINDA OLUP KARŞILAMA, GİDİŞ DÖNÜŞ TRANSFERLERİ VE TÜM VERGİLER DAHİLDİR.EKSTRA YEMEK FİYATLARI AYRICA BELİRTİLMİŞTİR. BELİRTİLEN PROMOSYONLAR

Detaylı

MALDIVLER.

MALDIVLER. 2016-2017 MALDIVLER YERYÜZÜ CENNETİ MALDİVLER Dünyaca ünlü seyahat dergilerinin her yıl yapmış olduğu anketlerde, Maldivler den bir veya birden fazla Resort dünyanın en iyi Resortu seçilmektedir. Maldivler

Detaylı

Maldivler Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferleri Ile 7 Gece 9 Gün Maldiv (7)

Maldivler Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferleri Ile 7 Gece 9 Gün Maldiv (7) Maldivler Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferleri Ile 7 Gece 9 Gün Maldiv (7) 1.Gün Istanbul - Maldivler Istanbul Atatürk Havalimani dis hatlar gidis terminalinde uçusunuzdan 3 saat önce havalimaninda

Detaylı

AYLAR OCA SUB MAR NIS MAY HAZ TEM AUG EYL EKM KAS ARA

AYLAR OCA SUB MAR NIS MAY HAZ TEM AUG EYL EKM KAS ARA MAURITIUS Mauritius Adası nda yıl genelinde meteoroloji değerleri aşağıdaki gibidir. AYLAR OCA SUB MAR NIS MAY HAZ TEM AUG EYL EKM KAS ARA Yağmur (mm) 200 197 218 130 96 77 55 59 39 41 53 127 Sıcaklık

Detaylı

MAURITIUS. Her türlü sorunuz için ofisimiz ile irtibat kurabilir ya da mail atabilirsiniz. World Travel Service +90 212 2379060 wts@wts.com.

MAURITIUS. Her türlü sorunuz için ofisimiz ile irtibat kurabilir ya da mail atabilirsiniz. World Travel Service +90 212 2379060 wts@wts.com. MAURITIUS Mauritius Adası nda yıl genelinde meteoroloji değerleri aşağıdaki gibidir. AYLAR OCA SUB MAR NIS MAY HAZ TEM AUG EYL EKM KAS ARA Yağmur (mm) 200 197 218 130 96 77 55 59 39 41 53 127 Sıcaklık

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

PEMBA ADASI. Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta.

PEMBA ADASI. Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta. PEMBA ADASI Afrika'nın doğu kıyısındaki uzak bir ada ve muhtemelen şimdiye kadar bulabildiğiniz medeniyetlerden uzakta. Gürültülü, baskılanmış, kirletilmiş elektronik dünyasını kapatın ve turist olarak

Detaylı

VakıfBank Worldcard Sahiplerine Gezinomi de Anında 150 TL İndirimi!

VakıfBank Worldcard Sahiplerine Gezinomi de Anında 150 TL İndirimi! Gezinomi Haftalık Bülten 21.03.2017 Özel Kampanyalar Erken Rezervasyonda Son Gün 27 Mart! Gezinomi'de erken rezervasyon dönemi devam ediyor! 01.04.2017-31.10.2017 tarihleri arasında yapılacak konaklamalarda

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI ÇEŞME KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS OLYMPIA ile YUNAN ADALARI SÜRMELİ OTEL ile CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi - 13:00 Cumartesi Patmos 16:00 21:00 Pazar Girit (Heraklion), Yunanistan 07:00

Detaylı

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI 2016 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2016 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz SENTIDO

Detaylı

600 TL 800 TL 450 TL 625 TL 825 TL 475 TL 675 TL 700 TL 900 TL 550 TL 750 TL 725 TL 575 TL

600 TL 800 TL 450 TL 625 TL 825 TL 475 TL 675 TL 700 TL 900 TL 550 TL 750 TL 725 TL 575 TL ELEXUS (Standart Oda Kara Tarafı) 05.07-17.09 18.09-31.10 800 TL 450 TL 1. 675 TL 650 TL 975 TL (04-12) (00-03) ELEXUS (Standart Oda Deniz Tarafı) 05.07-17.09 18.09-31.10 625 TL 475 TL 675 TL 940 TL 1.

Detaylı

01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar

01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar 01/Mayıs/2008 30/Haziran/2008 Arası Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 349 dan başlayan fiyatlar UÇUŞ DETAYLARI Gidiş : Tk 1131 / Istanbul Tunis Hareket Saati : 10:35 Varış saati : 12:30 Dönüş : Tk 1132

Detaylı

MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE

MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE Rio de Janeiro 12.11.2017 13.11.2017 14.11.2017 15.11.2017 16.11.2017 17.11.2017 18.11.2017 17:00 19.11.2017 Funchal, PORTEKİZ 09:00 18:00 20.11.2017 21.11.2017 22.11.2017 23.11.2017

Detaylı

MSC MERAV IGLIA ile AKDENİZ

MSC MERAV IGLIA ile AKDENİZ MSC MERAV IGLIA ile AKDENİZ 1. Gün TUR PROGRAMI TK 1879 ile İstanbul Napoli uçuşu Napoli, İTALYA - 19:00 2. Gün Messina, İTALYA 08:00 18:00 3. Gün Valletta, MALTA 08:00 18:00 4. Gün Denizde Seyir 5. Gün

Detaylı

!!!!!!!!!!Genel!Bilgi!&!Fiyatlandırma!Dosyası!

!!!!!!!!!!Genel!Bilgi!&!Fiyatlandırma!Dosyası! Raja Ampat, West Papua Papua Explorers Resort GenelBilgi&FiyatlandırmaDosyası Raja Ampat, West Papua RAJAAMPATVEPAPUAEXPLORERSRESORT: PapuaExplorersResort,BatıPapua'nınkuşkafasıyarımadasıolaraktabiredilenkısmınınucunda

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

MSC FANTASIA ile KANARYA ADALARI

MSC FANTASIA ile KANARYA ADALARI MSC FANTASIA ile KANARYA ADALARI Funchal TUR PROGRAMI 1. Gün TK 1307 ile İstanbul Cenova uçuşu Cenova, İTALYA - 17:00 2. Gün Marsilya, FRANSA 08:00 18:00 3. Gün Barselona, İSPANYA 09:00 18:00 4. Gün Denizde

Detaylı

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE 2015 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2015 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz AKYARLAR

Detaylı

Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim

Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim Adını bir su perisinden alan Rodos antik çağların en zengin şehirlerinden biriymiş. Roma ve Bizans döneminde çok önemli olmayan ada, 1309 da gelen St. John şövalyeleri zamanında altın çağını yaşamış. Dünyanın

Detaylı

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!!

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! LSI LANGUAGE SCHOOL INTERNATIONAL 30 Aralık 2016 ya kadar gerçekleşen kayıtlarda İngiltere ve Amerika merkezlerinde eğitim ücretleri üzerinden %25

Detaylı

17 Mart 2011 Perşembe

17 Mart 2011 Perşembe 1 17 Mart 2011 Perşembe 07:00 Sabiha Gökçen Havalimanı Dışhatlar Terminali prontomice kontuarında buluşma 09:05 Pegasus Havayolları PC212 sefer sayılı uçağı ile Kıbrıs a hareket 10:35 Ercan Havalimanı

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Bakü Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferi Ile 3 Gece 4 Gün

Bakü Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferi Ile 3 Gece 4 Gün Bakü Turu Türk Havayollari Tarifeli Seferi Ile 3 Gece 4 Gün 1.Gün: Istanbul Bakü Atatürk Havalimani dis hatlar gidis terminali Türk Havayollari kontuari önünde uçusumuzdan 2 saat önce 06:00 da bulusuyoruz.

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

MSC ORCHESTRA ile AKDENİZ & BALEAR ADALARI

MSC ORCHESTRA ile AKDENİZ & BALEAR ADALARI MSC ORCHESTRA ile AKDENİZ & BALEAR ADALARI Barselona 1. Gün TUR PROGRAMI TK1873 ile İstanbul Milano uçuşu Cenova, İTALYA - 18:00 2. Gün Cannes, FRANSA 08:00 16:00 3. Gün Palma de Mallorca, İSPANYA 14:00-4.

Detaylı

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz.

Öncelikle Dedeman Ankara ya göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz. Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YMM ODASI Telefon : 0312 467 70 01 Faks : Lütfen Bildiriniz E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 19 Aralık 2013 Faksın

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : 2014 JACARANDA BEACH LUXURY CLUB Fact Sheet / Yaz 2015 : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 225 Kredi Kartı : Visa, Master Card

Detaylı

MALDİVLER & SİNGAPUR & PHUKET TURU. 8 NİSAN Gece 4* Ve 5* Otellerde Kahvaltı Dahil Konaklama

MALDİVLER & SİNGAPUR & PHUKET TURU. 8 NİSAN Gece 4* Ve 5* Otellerde Kahvaltı Dahil Konaklama MALDİVLER SİNGAPUR PHUKET TURU EMİRATES HAVA YOLLARI MALDİVLER (3) SİNGAPUR (2) PHUKET (3) 8 NİSAN 2018 8 Gece 4* Ve 5* Otellerde Kahvaltı Dahil Konaklama Maldivler / 5* Paradise Island Resort vb. (Yarım

Detaylı

2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri

2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri 2015-2016 Yılı Fiyat teklifleri 25.11.2015 19.01.2016 & 06.02.2016 29.02.2016 Tarihleri Arasındaki Geçerli Fiyatlar 4 Mekke + 3 Medine 8 Gün / 7 Gece 1210 USD 1180 USD 1150 USD 6 Mekke + 3 Medine 10 Gün

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH

YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK 2015, MÜNİH YAPI, İNŞAAT, MİMARİ, YAPI MALZEMELERİ VE SİSTEMLERİ FUARI 19 24 OCAK, MÜNİH Değerli Katılımcı ve Ziyaretçilerimiz; 1975 yılından bu yana, gerek ülke dahilinde, gerekse dünyanın dört bir yöresinde, yalnızca

Detaylı

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card

Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royal Resorts tan Maxx Royalty Card Maxx Royalty Programı, Maxx Royal Resorts ta geçireceğiniz tatillerde, size özel ayrıcalıklı hizmetler ve indirimler sunuyor. Uçak ve helikopter kiralamanın yanı

Detaylı

DALMAÇYA KIYILARI 2017

DALMAÇYA KIYILARI 2017 DALMAÇYA KIYILARI 2017 M/S La Belle de Adriatique 5 Tur Başlama: 11.05.2017 7 Gece - 8 Gün Tur Bitiş: 18.05.2017 GEMİDEKİ TÜM İÇECEKLER DÂHİL Adriyatik Denizi, Büyüleyici Adaları ve Kotor Fiyortları 1.Gün

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE

MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE MSC MUSICA ile GRAND VOYAGE Rio de Janeiro 12.11.2017 TUR PROGRAMI TK1867 ile İstanbul - Venedik Venedik, İTALYA - 17:00 13.11.2017 Bari, İTALYA 12:00 18:00 14.11.2017 Denizde Seyir - - 15.11.2017 Valetta,

Detaylı

112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012

112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012 1 112. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2012 TK.1A Türk Hava Yolları direkt HONG KONG uçuşu / 11-20 Ekim 2012 HONG KONG ELEKTRONİK & ÇİN İTHAL İHRAÇ FUARI 1. DÖNEM

Detaylı

Lüx & Delüx Umre Fiyatları

Lüx & Delüx Umre Fiyatları Lüx & Delüx Umre Fiyatları 2015-2016 HİSAR TURİZM LÜX UMRE KONSEPTLERİ Mekke-i Mükerreme otelleri Le Meridien Makkah Medine-i Münevvere otelleri CROWNE PLAZA DYAR INT. ARAC AQEEQ HOLİDAY VİLLA Mekke-i

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu

Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Kurban Bayramı'nda Ukrayna Nehir Turu Hareket Tarihi ve Saatleri 09-17 Eylül 2016 TK 465 İstanbul - Odessa 07:40-09:05 TK 460 Kiev - İstanbul 21:00-23:15 Tur Programı ODESSA-HERSON-ZAPOROJE-KREMENÇUK-KANEV-KIEV

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ..

MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. MEDIKAL SEKTORU ICIN AMERIKA MIMAI DE 3*12 AGUSTOS TATIL VE IS BIR ARADA 9 GECE 10 GUN 3500.00$ ITIBAREN LUTFEN DETAYLARI INCLEYINIZ.. FUARDA SERGILENECEK URUNLER Ekipman ve hastaneler, tek kullanımlık

Detaylı

BANSKO KAYAK FIRSATI

BANSKO KAYAK FIRSATI BANSKO KAYAK FIRSATI 3 ve 4 YILDIZ OTEL SEÇENEKLERİ İLE İzmir Çıkışlı 159 dan itibaren. 3 GECE KONAKLAMALI 5 GÜN KONAKLAMA, GİDİŞ-DÖNÜŞ ULAŞIM, REHBERLİK, KAHVALTI DAHİL TUR PROGRAMI: 1.Gün: Buluşma ve

Detaylı

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI

ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Kime : Sayın Dilek ÇETİNKAYA Firma : ANKARA YEMINLI MALI MUSAVIRLER ODASI Telefon : 0312 4677001 Faks : 0312 4675795 E-mail : dilekcetinkaya@aymmo.org.tr Bilgi : FOM Konu : Fiyat Teklifi Tarih : 10 Aralık

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

2019 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Payallar Mah. D-400 Cad No:78 ALANYA/ANTALYA TELEFON : FAX :

2019 YAZ SEZONU FACTSHEET. : Payallar Mah. D-400 Cad No:78 ALANYA/ANTALYA TELEFON : FAX : 2019 YAZ SEZONU FACTSHEET OTEL ADI : XORIA DELUXE HOTEL ADRESİ : Payallar Mah. D-400 Cad No:78 ALANYA/ANTALYA TELEFON : +90 242 205 45 45 FAX : +90 242 545 41 91 WEB ADRESİ E-MAİL KATEGORİ PANSİYON : www.xoriadeluxe.com

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

BANGKOK a. Bangkok Thailand GİDİYORUZ. 22-25 Eylül 2015

BANGKOK a. Bangkok Thailand GİDİYORUZ. 22-25 Eylül 2015 BANGKOK a GİDİYORUZ 22-25 Eylül 2015 Uçuşlar Annual World Dental Congress Annual World Dental Congress 22-25 Bangkok September Thailand2015 TK 68 19 Eylül IST/BKK 00:40 14:15 TK 69 25 Eylül BKK/IST 23:30

Detaylı

Focalpoint gibi birden fazla ekran seçeneği

Focalpoint gibi birden fazla ekran seçeneği Yeni Özellikler Focalpoint gibi birden fazla ekran seçeneği Application settings (Ayarlar) bölümünden Flex Windows seçerek ekranlarınızı aşağıdaki örnek ekran gibi 9 ekrana kadar çıkartabilirsiniz. TQ

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

Saat Farkı: Olympic HY. ve Aegean HY Atina aktarmalı seferleri var. Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim

Saat Farkı: Olympic HY. ve Aegean HY Atina aktarmalı seferleri var. Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim Santorini Adası nın etkileyici gün batımı manzaraları ve arkeolojik kalıntılarını görmek için, her yıl dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca turist ve balayı çiftleri bu adaya gelmektedir. Santorini

Detaylı

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017 CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: 23-26 KASIM 2017 Tur Tarihi: 22-27 KASIM 2017 Ibis Alger Aeroport Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Mercure Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Hilton

Detaylı

!!!!!Genel!Bilgi!&!Fiyatlandırma!Dosyası!

!!!!!Genel!Bilgi!&!Fiyatlandırma!Dosyası! Raja Ampat, West Papua Papua Explorers Resort GenelBilgi&FiyatlandırmaDosyası Raja Ampat, West Papua RAJAAMPATVEPAPUAEXPLORERSRESORT: PapuaExplorersResort,BatıPapua'nınkuşkafasıyarımadasıolaraktabiredilen

Detaylı

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 20.04.2017'den itibaren kalkışlı 449,00 EUR 1.756,98TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

Otobüs İle 3 Gece 5 gün 3* Ve 4* Otellerde Konaklama Seçenekleri

Otobüs İle 3 Gece 5 gün 3* Ve 4* Otellerde Konaklama Seçenekleri Bansko Kayak Turu Otobüs İle 3 Gece 5 gün 3* Ve 4* Otellerde Konaklama Seçenekleri 10 OCAK Hareket 2-3 Kişilik Oda PP Tek Kişilik Oda Çocuk 2-11 (2 Yetişkin yanında) Hotel Maria Antoaneta & Spa 4* BB 129

Detaylı

2016 OTEL BĠLGĠLERĠ & KONSEPTĠ

2016 OTEL BĠLGĠLERĠ & KONSEPTĠ GENEL BĠLGĠLER Otel sahibi 1 2016 OTEL BĠLGĠLERĠ & KONSEPTĠ Erzin İsos Termal Sağlık Turizmİnş. Gıda. Org. San.ve Tic. A.Ş. Sezon 12 ay Kategori Tatil Köyü Toplam kapalı alan 17 600 m2 Pansiyon durumu

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri

ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri ~ 1 ~ ORKA SUNLIFE RESORT & SPA 2013 Yaz Sezonu Otel Bilgileri İçindekiler Sayfa Otel Bilgileri 1 Odalar 2 Aktiviteler & Hizmetler 3 Ultra Herşey Dahil 4 Toplantı Salonları 5 OTEL BİLGİLERİ Açılış Tarihi

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak

Detaylı

D U B A İ. Tüm Sezon. 3 Gece 4 Gün Programı:

D U B A İ. Tüm Sezon. 3 Gece 4 Gün Programı: D U B A İ Tüm Sezon 3 Gece 4 Gün Programı: 1. Gün: İSTANBUL - DUBAİ Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş terminalinde saat 19:30 da (Çarşamba akşamı) buluşma Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA

NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS BRILLIANT ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE ALMANYA - AVUSTURYA - MACARİSTAN - SLOVAKYA Münih - Passau - Emmersdorf(*Melk) - Wachau Vadisi Geçişi - Viyana(1) - Budapeşte(1)(*Visegrad-Szentendre)

Detaylı

haftada 24 ders; liste fiyatı 3180 Kanada Doları, indirimli fiyatı 2775 Kanada Doları

haftada 24 ders; liste fiyatı 3180 Kanada Doları, indirimli fiyatı 2775 Kanada Doları Kanada Promosyonlar ILSC, Toronto - Vancouver - Montreal haftada 24 ders; liste fiyatı 3180 Kanada Doları, indirimli fiyatı 2775 Kanada Doları haftada 30 ders; liste fiyatı 3840 Kanada Doları, indirimli

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Rodos Turu Sheraton Otel 3 Gece

Rodos Turu Sheraton Otel 3 Gece Rodos Turu Sheraton Otel 3 Gece 28.04.2017'den itibaren kalkışlı 367,00 EUR 1.397,87TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: Marmaris Rodos Katamaran ile Rodos'a gidiş. Otele yerleşme ve ardından serbest zaman. 2. Gün:

Detaylı

İbiza Party ft. Carl Cox Break

İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza, İSPANYA 3 7 Temmuz, 2016 RAMAZAN BAYRAMI İbiza İbiza İbiza! İbiza nın Eğlenceli Sahilleri ve Çılgın Gece Hayatı Sizi Çağırıyor İbiza dünyanın eğlence merkezlerinin

Detaylı

Eskişehir Ticaret Odası

Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir Ticaret Odası Chamber of Commerce Sayı : 840 06.01.2017 Konu : Tayvan / Taipei, TIMTOS Uluslararası Makine Fuarı ve İkili İş Görüşmeleri Teklif Mektubu Hk. Sayın İlgili, Tayvan / Taipei, TIMTOS

Detaylı

Ultimate Ultra Herşey Dahil Konsept

Ultimate Ultra Herşey Dahil Konsept Ultimate Ultra Herşey Dahil Konsept 2018 +++++ Ultimate Ultra Herşey Dahil Konsept 2018 Hotel Bilgileri İsim : Sea Shell Resort & Spa Sınıf : 5 ve 5 ( Çevreye duyarlı otel sertifikası ) Açılış : 01.06.2013

Detaylı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı İ Saloni Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1: TK 1 Türk HavaYolları ile 09 13 Nisan Gidiş Dönüş Milano uçuşu / 4 gece 5 gün (4 gece Milano) GİDİŞ uçağı : İstanbul MILANO TK 1873

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ Basel - Kehl(*Strazburg-Colmar-Riquewihr) - Speyer(*Heidelberg) - Mannheim - Rüdesheim - Romantik Ren Parkuru Geçişi -

Detaylı

Dubai Turu 4 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu 4 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai. 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 4 23.06.2017'den itibaren kalkışlı 549,00 EUR 2.148,29TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşma.bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

Dubai Turu 2 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai (Abu Dhabi) 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul

Dubai Turu 2 TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün: İstanbul Dubai. 2. Gün: Dubai. 3. Gün: Dubai (Abu Dhabi) 4. Gün: Dubai. 5. Gün: Dubai İstanbul Dubai Turu 2 17.05.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.343,95TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Dubai Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş termalinde check in işlemlerimizi gerçekleştirmek üzere buluşuyoruz.bagaj

Detaylı

Cratos Premium Hotel & Casino - Tam Pansiyon Plus. Hafta İçi / Pazar - Perşembe

Cratos Premium Hotel & Casino - Tam Pansiyon Plus. Hafta İçi / Pazar - Perşembe 03 Mayıs 02 Mayıs Promosyon Uçaklı Paketler Geçerlilik Kuralları 1-THY Uçakları AHL ve SAW'dan Oscar (O) Class biletlerde geçerli olacaktır. 2-Pegasus ile Uçuşlarda Cuma geliş,pazar dönüş hariç Economy

Detaylı

RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1)

RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1) RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1) 27 Haziran - 09 Temmuz 2016 1.GÜN / 27 Haziran 2016, Pazartesi İstanbul - Seul Atatürk Havalimanı

Detaylı

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu Incoming Versiyonu 2 Otel, Grup, Günlük Tur,Paket Tur + Operasyon & Maliyetlendirme + Online (B2B) + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler

Detaylı