daha fazla bilgi, video ve resim için tıklayınız..

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "daha fazla bilgi, video ve resim için tıklayınız.."

Transkript

1 EasyRobo; ipad teknolojisinin elektromekanik mekanik mühendisliği ile birleşerek ortaya çıkan eşsiz bir ürünüdür. Internetden üzerinden telefonunuzla, ipadinizle ve bilgisayarınızla bağlanıp kolayca yönetebilirsiniz Dünanın herhangi bir yerinden EasyROBO ya Internet üzerinde erişim sağlayarak, Face time görüşme yapabilir, hareket ettirebilirsiniz. Bir sepet bağlayarak kartvizit dağıtın, t-shirt giydirin daha aklınıza gelen birçok uygulamayı gerçekleştirin. EasyRobo yu bir tanıtım mecrası olarak kullanabilir, ürün ve hizmetlerinizi sıradışı bir yöntem ile sergileyebilirsiniz. Katalog, resim & video ve daha farklı içerikteki uygulamalarınızı Robotik bir ürün üzerinde sergileyerek kitlelere sıradışı bir deneyimle etkilemiş olacaksınız. Üstelik kiralama avantajı sayesinde çok cazip kiralama seçenekleri ile birlikte.

2 Fuar, lansman ya da tanıtım organizasyonları için ziyaretçilerin dikkatini çekmek ve stand alanına yönlendirmek amacıyla özel olarak tasarlanmış, akıllı görüntü işleme algoritmaları ile geliştirilmiş olan ve gerçek zamanlı olarak çalışan dijital animasyon sistemidir. Sistem önünden geçen kişilerin yüzlerini tespit ederek, uygulamaya bağlı olarak, yüz konumunu referans alarak canlı görüntü üzerinde bir konuşma balonu çıkarabilir ya da kişiye takma bıyık veya perukgiydirebilir. Tüm bu animasyonlar gerçek zamanlı olarak kişinin ekrandaki görüntüsü üzerine yansıtılır ve hareketli olarak Kişiyi takip eder. Selfy özelliği ilekişiler dilerse o anki anı fotoğraflayabilir ve twitterda paylaşabilir Avantajlar 1.)Ziyaretçilerin dikkatini çekerek stand alanına yönlendirir. 2.)Ziyaretçilerin reklam alanına odaklanmasını sağlar. 3.)Markanın bilinirliği ve hatırda kalınmasına katkı sağlar. 4.)Ziyaretçileri eğlendirirken reklam unsurlarının izlenmesini sağlar. 5.)Kendi görüntüsü üzerinde uygulanan animasyonlara karşı kişilerin ilgi oranı son derece yüksek olur ve algıları açık bir şekilde markaya odaklanırlar. 6.)Gerçek zamanlı ve canlı olarak animasyonları uygular. 7.)Ziyaretçilerin uygulama esnasında fotoğraflarını kaydeder.

3 Etkinliklerinize özel kayıt ve yaka kartı hizmetleri sunmaktayız. Online veya Offline kayıt çözümleri ile ihtiyacınız olan tüm servisleri yüksek teknoloji ve kalite standartları altında sağlamaktayız. Online Davetiye ve Online kayıt çözümü ile etkinlik öncesi katılımcıların etkinlikle ilgili olarak bilgilendirilmesi ve online kayıt paneli ile katılımcıların etkinlik öncesinde kayıtlarını yapabilmesi sağlanmaktadır. Böylece Kayıt Deskine bile gelmeden etkinlik alanındaki hzlı Kayıt servisleri ile etkinliğe dahil olması sağlanmaktadır. Online yada Ofline bilgi toplama servisleri ile barkod yada RFIDli yaka kartları okutulur ve katılımcıların etkinlik alanındaki katılım raporları üretilmektilir.

4 Etkinliklerde, önceden kayıt yaptıran ya da etkinlik girişinde kaydını yaptıran her katılımcıya özel barkodlar oluşturularak katılımcının etkinlik alanındaki hareketlerini ve eğilimlerini takip etmeye yarayan hızlı ve pratik bir çözümdür. Hazır tarafızdan verilecek olan kayıtlı lcv yada etkinlik alanında oluşturulacak databasede her kayıtlı kişiye özel olarak verilen yaka kartlarının altlarına konumlandırılacak barkodlar ile barkod okuyucuyla ve bilgiye hızlı ve dogru bir şekilde ulaşılmasının ihtiyaç olduğu etkinliklerde kullanılabilir. Bu yöntemin kullanıldığı sistemler veri toplama sistemleri olarak adlandırılırlar. Barkod kullanılarak katılımcıya ait tüm hareketler izlenebilir. Bu sistemlerde barkod okuyucular, barkod yazıcılar ve taşınabilir data Terminaller gibi bir çok iletişim aracı kullanılmaktadır. -Hızlı bir şekilde katılımcı hareketleri raporlanabilir. -Stand Okuyucuları kullanılarak stand a olan ilgi ve eğilimler yorumlanabilir. -Sistem online ve ofline olarak kurgulanarak izinli giriş çıkış bilgileri oluşturulması sağlanabilir. -Sık kullanılan ve geçerliliğini kendi sınırlarında kanıtlamış olan bir sistemdir. -Etkinliklerde online kurgu yapılarak kapı önü ekranlarda katılımcı bilgilerinin ekrana verilmesi sağlanabilir.

5 Günümüzdeki artan tablet kullanım talebine bağlı olarak sizin için geliştirmiş olduğumuz sunum sistemidir. Sunumlarınızı tablet bilgisayarlardan kolayca yönetebileceğiniz ve konuşmacı notlarına kolayca erişebileceğiniz mükemmel bir uygulamadır. Konuşmacı sunumunu daha kolay yönetebilmektedir ve kürsüden bağımsız sunum yapabilme rahatlığı sağlar. Easy Touch Slider standart presenter mouse ın yerine alarak isteyen kişinin istediği yöntemle Sunumlarının işletimini ve yönetimini yapmasına imkan sağlar. ETUD un geliştirmiş olduğu bu yeni yönetim sisteminde ipad leri kullanarak daha etkileyici sunumlar yapabilirsiniz. Tableti ister sunumlarınızı takip edeceğiniz bir ekran olarak kullanın isterseniz de dokunmatik kontrol ünitesi gibi çalıştırın. -Anlık olarak iki ekranın içeriği birebir değişmektedir. -Finger Pointer özelliği ile ekranda altını çizmek istediğiniz yerleri gösterebilirsiniz. -Geliştirdiğimiz program birebir video döngüsünü de tablet ekranında vermektedir. -Tabletlerin en güzel ozelliği olan zoom in/out özelliği ile anlatmak istediğiniz yeri büyüterek ve küçülterek sunumlarını anlatan kişilere benzersiz bir deneyim yaşatın. -Etkinliklerde artık sıradan çizgiden çıkarak verdiğiniz hizmeti farklılaştırın -Güncel teknikler ve yönetim uygulamaları ile zaman çağı yakalayın -Sunumu anlatan kişilerin tek bir ekrana bağlı kalmasının önüne geçin..

6 Sosyal medyanın hayatımızda kapladığı alanın artışına paralel olarak yeni ihtiyaçlarla karşılaşıyoruz. Bu ihtiyaçların belki de en önemlisi TweetWall lar. Son yıllarda etkinliklerde sıkça görmeye alıştığımız TweetWall lar sayesinde hem etkinliklerdeki etkileşim oranı artıyor hem de etkinliğin daha efektif bir şekilde takip edilmesi sağlanıyor. Hal böyle olunca TweetWall lar da etkinliklerin vazgeçilmez bir parçası haline gelmeye başladı. TweetWall uygulamamız etkinliklerde kullanıma özel olarak geliştirilmiş, katılımcıları Twitter üzerinden tweetleşmeye teşvik eden, etkileşimi vesosyal medya görünürlülüğünü arttıran web tabanlı bir uygulama. Etud Bilişimin geliştirmiş olduğu easywalluygulaması ile: festival, konser, konferans, fuar, spor müsabakaları, sokak pazarlaması, televizyon programları gibi Birçok organizasyonda kullanılabiliyor.

7 Sosyal medyanın artan etkisinin bir başka ürünü olan Instagramda artık etkinlilerin vazgeçilmezleri arasında girmiş durumda. Markalar ve Firmalar etkinlik ve kampnayalarına özel anları belirledikleri bir #hastag altında toplayarak kitlelere paylaşmayı hedeflemektedir. Markanın Logosunu veya sloganını ekleyebileceğiniz farklı tasarımlarına sahiptir. Ayrıca entegre modaratör yapısıyla sakıncalı içerik vefotoğrafların ekranda görüntülenmesi engelenmektedir.

8 Etkinliklerde, planlanmış veya anlık gelişen haber ve duyularınızı yayınlayabileceğiniz, multimedia kapalı devre haberleşme sistemidir. Dinamik haber akışı ve içerik yönetimi Oluşturabilirsiniz Easy info Panel ile etkinlik alanlarında kullanılacak olan LED, LCD, kiosk gibi tüm ekranlara kolayca yayın aktarılabilir. Merkezi kontrol yönetimi ile uzaktan tüm ekranlardaki işleyiş takip edilebilir, değiştirilebilir, durdurulabilir. Dinamik yapısı ile farklı ekran temaları oluşturulabilir, zengin içerikli yayınlar yapabilirsiniz. Anlık iletilerin eklenmesine ve içeriğin değiştirilebilmesine imkan tanır. Böylece anlık gelişen olaylardan ve değişikliklerden katılımcıların haberdar olması sağlanmış olur. Kablolu, kablosuz ve uzak network bağlantıları ile istenilen noktaya ekranları konumlandırabilmenizi sağlar. Güncel toplantı program ve sosyal içerikli etkinlik bilgilerini yayınlayabilirsiniz. Güncel kur, hava durumu ve zaman bilgilerini sunabilirsiniz istenilen haber kanallarından (RSS desteği olan) anlık güncel bilgilerin iletilmesine olanak sağlayabilirsiniz Etkinliğe ait sosyal medya içeriklerini anlık olarak yayınlayabilirsiniz

9 Sunum takibi ve karmaşasını ortadan kaldırarak, getirdiği rahatlıkla sunumlarınızı sorunsuz yönetmenizi Sağlar. Sunum Kontrol yönetim sistemi ile gerçek zamanlı toplantı içeriğini yönetebilir ve görüntüleyebilirsiniz. Salonları, oturumları konuşmacı sunumlarının akışını takip edebilir, anlık değişiklikler yapabilirsiniz. Konuşmacıların oturumlardaki sıralarını ve sürelerini sisteme tanımlayarak, toplantı akışının takibini kolaylıkla yapmanızı sağlar. Salonlara konumlandırılan sunum bilgisayarları sisteme tanımlanır ve daha önceden tanımlanmış program akışını Kendi ekranına taşır ve ana makinaya aktarılan kendisi ile alakalı tüm sunumları anlık olarak kendi ekranında Tanımlar vesunuma hazır hale getirir bu sistem ile sunum güvenliğiniz sağlanır ve veri kaybınız ortadan kaldırılır, sunumlar ana bilgisayar üzerinde İndekslendiği gibi otomatik olarak yedeklenir. Merkezi yönetim ve anlık bilgi güncellemesi sağlanır

10 Online ve Offline Anket Çözümleri : Etkinliklerinizde ve kongrelerinizde anında insanların nabızlarını ölçmek, yorumlarını almak için offline online anket sistemlerini kullanabilirsiniz. Dilerseniz etkinlik içinde ve dışında oluşturulan QR kodlarla veri toplayabilir dilerseniz sadece etkinlik için oluşturacağınız bir özel ağile keypad kullanmadan akıllı telefonlarla bir anket oluşturabilirsiniz. Kullanılan anket sistemi hiçbir kod yazmaya gereksinim olmadan tut sürükle bıraklarla oluşturabileceğiniz esnek bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda hızlı bir şekilde raporlama yapabilirsiniz. Online ve Offline Anket Çözümleri : Etkinliklerinizde ve kongrelerinizde anında insanların nabızlarını ölçmek, yorumlarını almak için offline online anket sistemlerini kullanabilirsiniz. Dilerseniz etkinlik içinde ve dışında oluşturulan QR kodlarla veri toplayabilir dilerseniz sadece etkinlik için oluşturacağınız bir özel ağ ile keypad kullanmadan akıllı telefonlarla bir anket oluşturabilirsiniz. Kullanılan anket sistemi hiçbir kod yazmaya gereksinim olmadan tut sürükle bıraklarla oluşturabileceğiniz esnek bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda hızlı bir şekilde raporlama yapabilirsiniz.

11 Toplantı, seminer, kongre ve eğitimlerin elektronik ortamda paylaşıldığı bu sistemde mekana bağlı kalmaksızın toplatıya katılabilir ve yayını anlık olarak izleyebilrsiniz. Notebook, tablet veya akıllı telefonlar gibi internet bağlantısı yapabildiğiniz her platformda yayını izleme imkanı sunulmaktadır. easycast ile Seminer ve konferanslarınızı aynı anda çok daha geniş bir kitlelere sunabilirsiniz. Dilerseniz chat paneli oluşturularak konuşmacıya yazılı mesaj/soru gönderebilirsiniz. Bu özellikle katılımcıların sorularını canlı yayında hemen yanıtlayabilir, sunum ve diğer belgelerle bilgi verin. easycast ile seyahat, ulaşım ve seminer düzenleme masraflarından tasarruf edebilirsiniz. Konuşmacının video görüntülerine ek olarak sunum içeriklerinide eşzamanlı olarak sunabilirsiniz Sabit donanım masrafı yapmadan dilediğiniz an, istediğiniz bilgisayardan sunumunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Özel bir donanım kurmaya ve özel bir program yüklemeye gerek kalmadan çok kolay ve hızlı bir şekilde toplantıya dahil olabilirisiniz. Eğitim-Sunum ve konferans gibi etkinliklerde konuşmacının görüntüsü, sesi, ve sunum içeriğinin eş zamanlı olarak kaydının yapıldığı sistemdir. Bu sistemde alınan tüm kaynaklardan gelen görüntüler eşzamanlı olarak, kaydedilmektedir. Etkinlik sonrasında çok hızlı şekilde master kayıt elde edilmektedir.

Prepared By: Tech Performance

Prepared By: Tech Performance bi dolu teknoloji avucunuzun içinde Prepared By: Tech Performance 01 Face Avantajları Fuar, lansman ya da tanıtım organizasyonları için ziyaretçilerin dikkatini çekmek ve stand alanına yönlendirmek amacıyla

Detaylı

Peki instagramı markanızla nasıl etkili kullanabilirsiniz?

Peki instagramı markanızla nasıl etkili kullanabilirsiniz? Instagram Dünya da 150 Milyon Türkiye de 6 Milyon aktif kullanıcı ile en etkili sosyal medya mecralarından biri. Instagram ücretsiz fotoğraf paylaşma programıdır. Bütün akıllı telefonlarda ücretsiz olarak

Detaylı

DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR

DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR DİJİTAL KÜRSÜ TANITIM KATALOĞU HAYATA DOKUNAN TASARIMLAR DİJİTAL KÜRSÜ TTL Dijital Kürsü geliştirilmiş etkileyici ve işlevsel bir sunum cihazıdır. Dijital Kürsü; Üniversitelerde, toplantı salonlarında,

Detaylı

SosyoKopter SosyoKopter

SosyoKopter SosyoKopter SosyoKopter olarak kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili insansız hava araçları ile istenilen fotoğraf ve videoyu yüksek çözünürlük ile tamamen SosyoKopter ekibi tarafından geliştirilen yazılımlar

Detaylı

tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez.

tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez. Nedir? tvkur yeni nesil web tabanlı yayın masasıdır. Televizyon kanalı mantığı ile çalışır ve herhangi bir donanım ihtiyacı gerektirmez. Yapmanız gereken tek şey, videolarınızı hazırlamak, tvkur panelinden

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi METOT EĞİTİM LTD.ŞTİ. / CAMPUSIUMPRO / LMS TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sayfa 1 CampusiumPro Nedir? CampusiumPro 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

Etüd. Etkinlik Teknolojileri. Genel Bakış. Corporate. Development

Etüd. Etkinlik Teknolojileri. Genel Bakış. Corporate. Development + Events Project Etüd Corporate Development Etkinlik Teknolojileri Genel Bakış + Etüd Kimdir ne Yapar Yaklaşık 20 yıldır, bilişim sektöründe hizmet vermekteyiz. Bu zaman zarfında kazanmış olduğumuz deneyim

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi

Uzaktan Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sistemi Campusium Nedir? Campusium 7/24 eğitimlerinizi organize etmenizi sağlayan, sadece kurumunuza ait, internet tabanlı bir yazılımdır. Neler Yapabilirsiniz? Canlı Dersler Sanal sınıflar

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız

Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız 2016 Satış Noktalarındaki Yeni Dijital Medya İletişim Mecranız Digital Signage Nedir? Hedef kitlenizi bilgilendirme ya da davranışlarında teşvik edici değişiklik yaratmak amacıyla ses, video, grafik veya

Detaylı

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun...

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... farklı uzmanlıkları keşfedin... dünyaya bağlanın... Sektörel etkileşimin kalbi olan

Detaylı

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi

S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi S.O.S Günışığı Lojistik Saha Operasyon Sistemi 2013 Sayın Yetkili; Sunduğumuz danışmanlık hizmeti ve geliştirmiş olduğumuz yazılım çözümleriyle müşterilerimizin Bilgi Teknolojileri alanında sektörel rekabet

Detaylı

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life

TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life TTL İNTERAKTİF ZEMİN HAYATA BİZİMLE DOKUNUN! Touch To Life Bir adımda değişir HAYAT! Touch Box interaktif zemin ve yüzey çözümü, yansıtılan görüntü ile insan vücudu hareketlerine bağlı olarak görsel efektler

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK

RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK RESTORANINIZDA HIZ VAR, HATA YOK Oteller, Restoranlar, Pastaneler, Fast Food Zincirleri, Barlar, Cafeler Konuk Ağırlama Sektöründeki Tüm İşletmeler İçin En Uygun Çözüm Donanım Bağımsız 7/24 Destek Opsiyonel

Detaylı

Telepath App TelePath uygulaması ile konsültasyonlar cebinizde!

Telepath App TelePath uygulaması ile konsültasyonlar cebinizde! Telepath App TelePath uygulaması ile konsültasyonlar cebinizde! Virasoft tarafından geliştirilen TelePath uygulaması cam biyopsilerinizi telefonunuza aktarmanızı, şüphe duyduğunuz alanları istediğiniz

Detaylı

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA

ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Instructional Technology Support Office ODTÜ BLOG SERVĐSĐ ve BLOG HAZIRLAMA Orta Doğu Teknik Üniversitesi Middle East Technical University Đletişim Bilgileri: Web adresi: http://its.metu.edu.tr Adres:

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

Yeni Yüzyıl Üniversitesinde Mobil Öğrenme

Yeni Yüzyıl Üniversitesinde Mobil Öğrenme Yeni Yüzyıl Üniversitesinde Mobil Öğrenme Özlem Güzelyazıcı, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Buket Dönmez, İstanbul Aydın Üniversitesi Güneş Kurtuluş, Beykent Üniversitesi Özlem Hacıosmanoğlu, Beykent Üniversitesi

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:)

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:) MERHABA M-GEN (emgen okunur) Türkiye nin Fütürist İş Tasarımları sunan ilk şirketi olarak 2006 da Fütürist Ufuk Tarhan tarafından kuruldu. Adımız M-GEN. Millennium Generation dan (Milenyum Nesli) türetilmiş

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com Dış Ticaret Ağı. Kısaca görevimiz: Üyelerimizin dünya standartlarında tanıtımını yaparak yeni iş fırsatları yaratmalarına yardımcı olmak. Kısaca yapımız: Uluslararası

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın!

İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! İş Uygulamalarınızı 3. Boyuta Taşıyın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir

Detaylı

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER

TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ RESTORANLAR/KAFELER İÇİN TABLET MENÜLER TABLET MENÜ NEDİR? Tablet bilgisayar üzerinde çalışan dokunmatik ve etkileşimli bir menüdür. Müşterilerinize sunduğunuz klasik karton menülerin yerini

Detaylı

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları

+ MENU WALL. Restorant/Fast Food Menü Ekranları Digital Tabela İşletmenize özel Digital Tabela (Signage) ihtiyaçlarınız için dilediğiniz yerden içeriğini güncelleyebileceğiniz merkezi yönetim destekli, video wall, digital menu ekranları, birleşik led

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti.

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti. Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2014 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme sistemleri: Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı Masası Hareketli

Detaylı

HOMiS. Digital Signage HEDEF ODAKLI MEDYA BİLGİLENDİRME SİSTEMİNİ KEŞFEDİN

HOMiS. Digital Signage HEDEF ODAKLI MEDYA BİLGİLENDİRME SİSTEMİNİ KEŞFEDİN Digital Signage HEDEF ODAKLI MEDYA BİLGİLENDİRME SİSTEMİNİ KEŞFEDİN HOMİS, medya bilgilendirme sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla üretilmiştir. Bulut teknolojisi sayesinde kolay kurulum, teknik

Detaylı

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Altyapı Hizmetleri. Donanım Çözümleri. İçerik Yönetimi. Digital Signage Eğitimi. Uzaktan Yönetim ve İzleme. Servis ve Bakım.

Altyapı Hizmetleri. Donanım Çözümleri. İçerik Yönetimi. Digital Signage Eğitimi. Uzaktan Yönetim ve İzleme. Servis ve Bakım. Altyapı Hizmetleri Misyonumuz, Genr8 Dijital Medya Çözümleri olarak, kaliteli ürün ve servis güvencesi için, internet ve teknolojik devrimlerle ivmelenen değişime uyum sağlayabilecek hız, esneklik ve bunun

Detaylı

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi İçerik : Sağlık Bilişimi, Biomedikal, Görüntüleme Teknolojileri,Tesis, Dijital Hastane-Sağlık, Tele-tıp, HBYS, Bilişim, İletişim,

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Organizasyon Yönetimi Özlük Yönetimi İşe Alım Yönetimi ve Portalı İşçi Sağlığı Yönetimi Performans/İzin Yönetimi Çalışan Portalı 30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik

Toplantı Salonları ve Elektronik Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2015 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme üe e ss sistemleri: e Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ

MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ Yazılım ve Bilişim Teknolojileri MULTIMEDIA SIRAMATİK SİSTEMİ. YENİ NESİL Sıramatik Sistemlerinde yeni nesil teknolojiler ile mutimedya sunum yaparak kurumunuza prestij katın. siramatik.ivatek.com info@ivatek.com

Detaylı

AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM!

AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM! AKTİF İNSAN KAYNAKLARI İÇİN İNTERAKTİF ÇÖZÜM! Tiger HR ile daha hızlı ve verimli İK süreçleri... Tiger HR ile tüm insan kaynakları süreçleriniz kontrol altında. Web tabanlı online mimarisi, modüler yapısı

Detaylı

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 1. Özellikler...3 2. Kullanım...4 2.1. Ürün Satın Alma İşlemi.7 2.2. Üst Menüler..15 2.2.1. Siparişlerim..15 2.2.2. Favori Ürünler 17 2.2.3. Alarm Listem..17

Detaylı

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik

OverDrive Formatları. İçerik Genç erişkin ve çocuklar için heyecan verici yeni içerik OverDrive Nedir? OverDrive, 1.000.000 + fazla E-kitap,sesli kitap ve videoları sağlayan, milyonlarca son kullanıcıya hizmet eden 2.000+ fazla yayınevi (Penguen, Blackstone, Wiley,Taylor&Francis vb. önemli

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir!

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! MasterFi İş Analitiği Çözümleri Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! Hiç Bir Şey Tesadüf Değildir! MasterFi Mobil IntelliFi MasterFi Web MasterFi, pazar araştırması yapmak isteyen şirketlerinin

Detaylı

Dijital Katalog Nedir?

Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog, Dijital ortamda eskimeyen, yıpranmayan, daima renkli ve interaktif kalan bir Online Katalog olarak özetleyebiliriz. Dijital Katalog ile Ürünlerinizi, Hizmetlerinizi

Detaylı

e-öğrenme, Uzaktan Eğitim Çözümleri, Ürünleri ve Hizmetleri

e-öğrenme, Uzaktan Eğitim Çözümleri, Ürünleri ve Hizmetleri Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler e-öğrenme, Uzaktan Eğitim Çözümleri, Ürünleri ve Hizmetleri Ürünler Çözümler Hizmetler e-öğrenme Uzaktan Eğitim Çözümleri Temel e-öğrenme, Ders Yönetim,

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları. Maksimum Esneklik ve Tasarruf. Eylül Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti

NComputing Erişim Cihazları. Maksimum Esneklik ve Tasarruf. Eylül Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

www.congress.gen.tr KONGRE YÖNETİMİ ve KARAR DESTEK SİSTEMİ CONGRESS MANAGEMENT & DECISION SUPPORT SYSTEM THDSoft Professional Software Solutions

www.congress.gen.tr KONGRE YÖNETİMİ ve KARAR DESTEK SİSTEMİ CONGRESS MANAGEMENT & DECISION SUPPORT SYSTEM THDSoft Professional Software Solutions THDSoft Professional Software Solutions www.congress.gen.tr HER TÜRLÜ BİLİMSEL ETKİNLİKTE PROFESYONEL ÇÖZÜM BİR KAÇ DAKİKA İÇERİSİNDE KONGRENİZİ AÇIN KONGRENİZLE İLGİLİ TÜM SÜREÇLERİ TEK BİR YAZILIMLA

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

200+ Kendi geliştirdiğimiz dijital etkinlik çözümlerimizle organizasyonlarınıza eğlence katarak, sosyal medyadaki etkisini arttırıyoruz.

200+ Kendi geliştirdiğimiz dijital etkinlik çözümlerimizle organizasyonlarınıza eğlence katarak, sosyal medyadaki etkisini arttırıyoruz. Hakkında Kendi geliştirdiğimiz dijital etkinlik çözümlerimizle organizasyonlarınıza eğlence katarak, sosyal medyadaki etkisini arttırıyoruz. Kutumubu olarak, 2013 te hizmet vermeye başladık. Amacımız etkinliklere

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya

Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya Evren Yazılım Donanım Mühendislik Bilgisayar İthalat İhracat Turizm Tic. San. Ltd. Şti. Saray Mah. Huriler Sok. Demirağa Apt. No:23/B Alanya/Antalya * RestPro ve RestPro logosu Evren Yazılım Ltd. Şti nin

Detaylı

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Sayı: 20 Bu Ay... Dünya nın en küçük ve hafifi çok havalı Taşınabilir High Definition İhtişamı BRAVIA D3000 Serisi ile Tanışın Cyber-shot ile su altı keyfi Anılarınızı

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak...

Honda Civic Smart. Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Varlığı toplum tarafından istenen bir marka olmak... Geliştirdiği teknolojiler ve geleceğe yaptığı yatırımlarla Honda, faaliyet gösterdiği her alanda bugün olduğu gibi gelecekte de toplum tarafından varlığını

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

visionteractive DOOH & RETAIL AD TECH

visionteractive DOOH & RETAIL AD TECH visionteractive DOOH & RETAIL AD TECH visionteractive DISRUPTIVE INTELLIGENCE Visionteractive markaların pazarlama ihtiyaçlarına patentli akıllı cihaz ve yazılımlarıyla online-offline entegre çözümler

Detaylı

AKINSOFT OfficeMessenger

AKINSOFT OfficeMessenger AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 20.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Yerel ağlarda (ofis veya ev) veya internet üzerinden (E-Ofis programı entegrasyonu sayesinde)

Detaylı

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016

KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 KONAKLAMA ÇÖZÜMLERİ Eylül 2016 BEKO GUEST SİSTEM ÖZELLİKLERİ Web Yönetim Arayüzü İçerik ve bilgi güncellemesi için web yönetim arayüzü sayesinde kurum ağındaki herhangi bir internet tarayıcı ile sistem

Detaylı

YÖNETİCİ ÖZETİ. Cihazlarımız Türk mühendisliği ve ödüllü girişimcilik sayesinde melek yatırımcılar tarafından destek bulmuştur.

YÖNETİCİ ÖZETİ. Cihazlarımız Türk mühendisliği ve ödüllü girişimcilik sayesinde melek yatırımcılar tarafından destek bulmuştur. YÖNETİCİ ÖZETİ Bu sunumda, sosyal medya üzerinden çalışan ve interaktivite sayesinde markalarınızı tanıtarak tüketiciye eğlenceli bir kullanıcı deneyimi yaşatan cihazlar anlatılmaktadır Cihazlarımız Türk

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

. ArVına. Farklı tasarım çeşitleri ile bina içersinde görsel bir etki oluşturacak kabin ve kat butonyerlerimizi daha yakından inceleyiniz.

. ArVına. Farklı tasarım çeşitleri ile bina içersinde görsel bir etki oluşturacak kabin ve kat butonyerlerimizi daha yakından inceleyiniz. Farklı tasarım çeşitleri ile bina içersinde görsel bir etki oluşturacak kabin ve kat lerimizi daha yakından inceleyiniz Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Eco serisi kabin ve kat leri

Detaylı

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın Kurumunuzun yarınını belirleyecek kararları verirken en iyi iş zekası araçlarını kullanın. *BUSINESS INTELLIGENCE İş Zekası Çözümleri

Detaylı

YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ

YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ YEMEKHANE TAKİP 2.0 YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ 1- PROGRAMIN AMACI : Bu Program Yemekhane Girişlerini Kontrol Altına Almak İçin Tasarlanmıştır. Personellerin Yemekhane Girişlerinde Yapmaları Gereken ( Parmak

Detaylı

Bilgisayar, elektronik bir cihazdır ve kendi belleğinde depolanan talimatları sırasıyla uygulayarak çalışır. İşler. Bilgi İşlem Çevrimi

Bilgisayar, elektronik bir cihazdır ve kendi belleğinde depolanan talimatları sırasıyla uygulayarak çalışır. İşler. Bilgi İşlem Çevrimi Bilgisayar nedir? Bilgisayar, elektronik bir cihazdır ve kendi belleğinde depolanan talimatları sırasıyla uygulayarak çalışır. Veriyi toplar (girdi) İşler Bilgi üretir (çıktı) Bilgi İşlem Çevrimi 1 Bir

Detaylı

Güvenli Doküman Senkronizasyonu

Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyonu Güvenli Doküman Senkronizasyon sistemi, hızlı ve güvenli kurumsal doküman paylaşım ve senkronizasyon uygulamasıdır. GDS ne sağlar?» Kurumsal hafıza oluşturulmasını sağlar,»

Detaylı

Yaratıcılığınızı konuşturun! Her zaman her yerde... İÇERİKLERİ PAYLAŞIN

Yaratıcılığınızı konuşturun! Her zaman her yerde... İÇERİKLERİ PAYLAŞIN smile2 Biz kimiz? smile2 size, internet üzerinden yüzlerce kişiye sanki bir aradaymış gibi sesli ve görüntülü webinar, toplantı ve eğitimler vermenize imkân sağlayan bir çözüm platformudur. 2009 yılından

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum

Ethernet üzerinden Güç ile tek kabloyla kolay kurulum 10" (10,1" izlenebilir) All-in-One Dokunmatik Dijital E-Poster EP1042T Konferans ve toplantı düzenleme çözümü olarak tasarlanan 10" (10,11 izlenebilir) all-in-one interaktif dijital e-poster ViewSonic

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE Turkey Stone Sponsorluk Kiti www.turkeystonexpo.com K.Bakkalköy Mh. Koca Sinan Cd. Gümrükçü Sk. N:8 Ataşehir, İstanbul T: 0 216 575 28 28 - F: 0 216 575 11 01-02 www.pyramidsfair.com info@pyramidsfair.com

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı