İskele Cd. Kozacıoğlu Apt. No:4/4 Caddebostan Kadıköy / İstanbul T: F: nfo@kavanyap.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İskele Cd. Kozacıoğlu Apt. No:4/4 Caddebostan Kadıköy / İstanbul T: 444 58 41 F: 0 216 407 1115 http://www.kavanyap.com nfo@kavanyap."

Transkript

1 İskele Cd. Kozacıoğlu Apt. No:4/4 Caddebostan Kadıköy / İstanbul T: F: nfo@kavanyap.com

2 B z K m z? 40 yıldır sağlam temeller üzer nde güvenle yükselen Kavanlar İnşaat, gerçekleşt rd ğ projeler le sektörde saygın b r yere ulaşmıştır. Yarınlar ç n güvenl yatırımlar nşa eden Kavanlar İnşaat, hayata değer katan ve modern yaşamın tüm ht yaçlarına cevap veren eserler le hak ett ğ müşter memnun yet n kazanmış durumdadır. Her projes nde doğayı ve modern zm müth ş b r uyumla harmanlayan Kavanlar İnşaat, deney ml ve d nam k kadrosuyla ek b n aşan konut ve ş yer n başarıyla hayata geç rm şt r. Bugün, nşaat sektörünün yanında, hazır beton üret m n İzm t, Gebze ve Kıbrıs tak tes sler nde gerçekleşt ren Kavanlar İnşaat, Kavanlar Hazır Beton Tes sler le başarının temeller n sağlamlaştırmıştır.

3 Kurumsal M syonumuz 40 Yıllık deney m ve müşter memnun yet n ön planda tutup, mükemmell k anlayışını esas alarak, Kavanlar İnşaat, markasının devamlılığını sağlamak, nsana ve doğaya saygıyı sürdürerek, ülke ekonom s ne katkıda bulunmak. Yönet m Mesajı Kavanlar İnşaat olarak; Bugüne kadar gerçekleşt r len tüm projelerde olduğu g b kal teden asla ödün vermemeye, da ma daha ler ye g tmek ç n; çalışmalarımızın b lg, b r k m ve fik rlerden en üst düzeyde yararlanacak ortamı sağlamaya, doğaya ve nsana saygı lkes yle, çevre le lg l tüm yasal mevzuatlara uymaya ve doğal kaynakları korumaya, yan yaşama değer katmaya devam edeceğ z

4 HAZIR BETON SANTRALLERİ 17 Ağustos 1999 depreminden sağlam ve hasarsız çıkan, 40 yıllık rmamız KAVAN YAPI, şirketimiz gibi Prensip sahibi olan, kaliteden ödün vermeyen rmaların hazır beton ihtiyacını karşılamak amacıyla Ağustos 2000 de Kurulmuştur. ÜRETİM KAPASİTESİ VE MODELİ Günlük / 3000m3 2 Adet Beton Santrali Kullar Merkez Tesisi - İzmit Körfez Tesisi - İzmit ARAÇ KAPASİTESİ 30 Adet Transmikser 5 Adet Beton Pompası Türkak Standardlarında ISO 9001:2000 Belgeli Üretim Yapılmaktadır. QA Technic Standardlarında G Uygunluk Belgeli üretim yapılmaktadır.

5 KAVANİUM - İZMİT İzmit 819 Adada bulunan Kavanium projelerinin 3 ayağından biri olan Kavanium İzmit Projesinde Toplam 1056 Konut, Yapımı tamamlanan Alışveriş Merkezi bulunmakta. Yüzme havuzları, özel güvenlik, kamera izleme sistemi, sosyal tesisleri ile Kavanium İzmit Projesi bölgenin en gözde konut projeleri arasında yer almaktadır.

6 KAVANİUM - KÖRFEZ Körfezin yeni incisi Kavanium Körfez Projesi 2 etaptan oluşmaktadır. 1. Etap projemiz 14. Parselde 5 Blokta 168 konut olarak yer almaktadır. 2.Etap olarak 16. Parselde 11 Bloktan 348 konut tamamlanmış olup AVM ve sosyal imkanları ile Körfez de yaşama farklı bir kalite getirerek bölge stadarları çıtasını yukarı taşımıştır.

7 KAVANİUM - GÖLCÜK Gölcükte yaşama farklı bir nefes katan Kavanium Gölcük Projesi 1 Etap ve 392 konuttan oluşmaktadır. Sosyal tesisleri, yüzme havuzları ile sosyal hayatı zenginleştiren proje Kavan Yapı kalitesi ve güvenilirliği ile hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yaşama alanı olan Kavanium Gölcük projesi adından söz ettirmektedir.

8 Armadakent 3. Etap Armada Kent 1. ve 2. etabın devamı niteliğinde olan Armada Kent 3. Etap konutları 156 adet daireden oluşmaktadır. Kavan Yapı nın ilkeleri gereği yaşama kattığı güveni, kaliteyi, doğal ve ferah bir yaşam alanını sunmayı hede ediği proje bölgeye artı değer katmış sosyal imkanları ve ulaşım avantajları ile öne çıkan ender projelerdendir.

9 Armadakent 4. Etap Armada Kent konutlarının devamı niteliğinde olan Armada Kent 4. Etap konutları 120 adet daireden oluşmaktadır. Kavan Yapı nın ilkeleri gereği yaşama kattığı güveni, kaliteyi, doğal ve ferah bir yaşam alanını sunmayı hede ediği proje bölgeye artı değer katmış sosyal imkanları ve ulaşım avantajları ile öne çıkan ender projelerdendir.

10 Armadakent Residance Armada Kent devamı niteliğinde olan proje Residance standartlarının da üstünde bir yaşam standardını bölgede hayata geçirmiştir. Açık kapalı otoparkları 24 saat güvenliği ve sosyal imkanları ile lokomotif bir proje olan Armada Kent Residance Kavan Yapı nın yaşama kattığı değerlerin bir sembolü haline gelmiştir. Toplam 48 konuttan oluşan proje modern mimarisi ile de göz kamaştırıyor.

11 Armadakent Villaları Konuta bakış açısını değiştiren Kavan Yapı kendisini ispatlayan imza niteliğinde projelerine bir yenisini kattı Armadakent Villaları. 4 etap konut, 48 adet residance ve 61 adet Villa ile premium yaşam konforunu site konseptinde sunuyor. Sosyal imkanlar, güvenlik, mükemmel çevre düzenlemesi ile Armadakent Villalar hayatınıza anlam katıyor.

12 Kocaeli Symbol AVM SYMBOL KOCAELİ Kocaeli'de ilk kongre merkezi olarak hayata geçirilen Symbol Kocaeli Projesi, aynı zamanda Kocaeli'nin en büyük karma projesi olarak hayata geçirildi. Symbol Kocaeli Projesi, 185 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Projenin 43 bin metrekarelik bölümü hastane alanı, 62 bin metrekarelik bölümü alışveriş merkezi alanı, 5 bin metrekarelik bölümü ise 3 salondan oluşan kongre merkezi olarak ayrılıyor. Otel alanı 12 bin metrekare olan Symbol Kocaeli Projesi, 200 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor araçlık otopark alanına sahip olacak olan projede mimari ve işletme kiralaması Turkmall tarafından yapılıyor. Symbol Kocaeli, hastane olarak Medicalpark Grubu Medicalpark Kocaeli Hastanesi ile otel olarak Hilton Worldwide Hampton by Hilton'a sahip olacak.

13 Own Garden - Yakacık Kavan Yapı Kültürünü Yakacık ta hayata geçiren Projemiz Own Garden size premium stadartlarda bir hayatı sunuyor, Güvenliği teknolojisi bağımsız altyapı sistemleri ile şehrin tüm imkanlarını Doğal yaşam ile birleştiriyoruz. Kalite ve sadeliği bir arada yaşayacağınız own garden hayallerinizi yaşatmayı vaat ediyor.

14 Bağbahçe - Yakacık Kavan Yapı Kültürünü Yakacık ta hayata geçiren Projemiz Bağbahçe evleri ile lüx konut kavramını yeniden yaratıyor. Yeşilin ve mavinin iç içe olduğu projede sosyal imkanlar, spor alanları, güvenlik hizmetleri, konuta özel teknik hizmetler en yüksek kalite ile tesis edilmiştir.

15 Gül Apartmanı - Göztepe Yatırımlarına İstanbulda hız kazandıran Kavan Yapı Kentsel dönüşüm projelerine örnek teşkil edecek bir proje ile çalışmalarına devam ediyor.

16 Toprak Apartmanı - Caddebostan Yatırımlarına İstanbulda hız kazandıran Kavan Yapı Kentsel dönüşüm projelerine örnek teşkil edecek bir proje ile çalışmalarına devam ediyor.

17 Kıbrıs Villaları Yatırımları ile Kıbrısın en güvenilir ve en çok tercih edilen Türk yatırımcı İnşaat rması olan Kavan Yapı Kıbrıs Kavan Villaları projelerini hayata geçirdi. Hali hazırda Residance projelerimizin devam ettiği Kıbrısta tamamlamış olduğumuz Villa projelerimiz Firmamıza duyulan güvenin bir eseri olarak kaliteli yaşam standartlarını temsil ediyor.

18 Kıbrıs Villaları Yatırımları ile Kıbrısın en güvenilir ve en çok tercih edilen Türk yatırımcı İnşaat rması olan Kavan Yapı Kıbrıs Kavan Villaları projelerini hayata geçirdi. Hali hazırda Residance projelerimizin devam ettiği Kıbrısta tamamlamış olduğumuz Villa projelerimiz Firmamıza duyulan güvenin bir eseri olarak kaliteli yaşam standartlarını temsil ediyor.

19 Kıbrıs Rezidance Yatırımları ile Kıbrısın en güvenilir ve en çok tercih edilen Türk yatırımcı İnşaat rması olan Kavan Yapı Kıbrıs Kavan Villaları projelerini hayata geçirdi. Hali hazırda Residance projelerimizin devam ettiği Kıbrısta tamamlamış olduğumuz Villa projelerimiz Firmamıza duyulan güvenin bir eseri olarak kaliteli yaşam standartlarını temsil ediyor.

20 Bölgemizde Devam Eden İşler Ÿ Özlem Apartmanı Kaba nşaatı tamamlandı Ÿ Gül Apartmanı Yıkımı tamamlandı Ÿ Toprak Apartmanı Proje hazırlanıyor Ÿ Esma Apartmanı Karot alındı Ÿ Fat h Apartmanı Karot alındı Ÿ Hakan Apartmanı Proje hazırlanıyor Ÿ Kubat Apartmanı Ön sözleşme Ÿ Saadet Apartmanı Ön sözleşme Ÿ El f Apartmanı Proje hazırlanıyor

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. HAKKIMIZDA yılından itibaren ülkemizin farklı bölgelerinde birçok konut ve işyeri projesini başarıyla gerçekleştiren Kavşut ailesinden ayrılıp, yeni bir anlayış ile bilgi ve tecrübeyi birleştirerek 00

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR 444 94 91 INFO@ONA9.COM HAYELLERİNİZDEKİ WWW.ONA9.COM YAŞAM DRAGOS DA ŞEKİLLENİYOR EN GROUP Kuruluşu 1974 yılına dayanan firmamız modern teknolojiyi kullanarak yüksek standartta hizmet vermeyi kendine

Detaylı

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. GELECEK İÇİN PANORAMA YA GELECEKSİNİZ... Metro ve tramvay ın kesiştiği, İstanbul un

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

ŞİMDİ GÖZLERİNİZİ KAPATIN HAYALLERİNİZİ BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK SİZE YAŞAMAK KALDI

ŞİMDİ GÖZLERİNİZİ KAPATIN HAYALLERİNİZİ BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK SİZE YAŞAMAK KALDI yapi yapi ŞİMDİ GÖZLERİNİZİ KAPATIN HAYAL EDİN ŞUAN NEREDE OLMAK İSTERDİNİZ? DOĞADA MI? YOKSA DENİZDE Mİ? YA DA HUZURLA AYAKLARINIZI UZATIP KAFANIZI DİNLEYECEĞİNİZ, DİNLENEBİLECEĞİNİZ BİR YERDE Mİ? YA

Detaylı

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor. İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor. Gelişim aksı üzerinde bulunan Seyrek, yeni projelerle sürekli gelişiyor, değişiyor ve değerleniyor. Seyrek te değişime öncülük eden proje Studio City; farklı konut

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

KENT KONUT TUANA EVLERİ

KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT TUANA EVLERİ KENT KONUT KİMDİR? KENT KONUT KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN BİR YAN KURULUŞU OLARAK 2005 YILINDA KURULMUŞTUR. GENEL MÜDÜR BAHATTİN YANIK IN ÖNDERLİĞİNDE KOCAELİ GENELİNDE SOSYAL

Detaylı

Çağdaş yaşamlar kurar.

Çağdaş yaşamlar kurar. Çağdaş yaşamlar kurar. Hayata bakışınızı değiştiren fikirler... Günümüz insanının ihtiyaçları da zevkleri de artık çok daha farklı. Bütün bu beklentilere cevap veren tasarımları hayata geçirmek ise günümüzde

Detaylı

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya AAB Yapı İnşaat 1994-2014 yılları arasında grup şirketi olarak inşaat sektörüne başlamıştır. 2014 yılında AAB Yapı İnşaat Anonim Şirketi olarak yoluna devam etmektedir. AAB bugüne kadar pek çok projeye

Detaylı

www.sarphanfinanspark.com SARP GROUP 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla

Detaylı

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3 Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. O

Detaylı

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN... HAKKIMIZDA Ülkü Üstün Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak, müşterilerimizin tercihleri, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda modern inşaat teknikleri,

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri. TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri www.sankainsaat.com Fırsatlarla Dolu SANKA EVLERİ ne Hoş Geldiniz www.sankainsaat.com SANKA Evleri Sanka Evleri Projemiz

Detaylı

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK DOLCE VITA HAKKIMIZDA 1991 yılında Ankara da kurulan Kafkas İnşaat karayollarına, köy hizmetlerine vb. devlet kurumlarına taahhüt işi yapmak ve ayrıca yap-sat diye adlandırılan konut müteahhitliği yapmak

Detaylı

w w w. a s i l i n s. c o m

w w w. a s i l i n s. c o m www.asilins.com Asil inşaat, ağamobilya kuruluşudur. Hakkımızda Firmamız 35 yıllık tecrübesi ve günümüz çağdaş mimarisi ile birleştirerek, mimarinin en güzel örneklerini birçok yapının altına adını yazdırmayı

Detaylı

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ HAKKIMIZDA ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FAALİYET ALANLARIMIZ Taahhüt e ği işlerde konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile yurt içinde ve yurt dışında modern sınai, cari, altyapı ve üstyapı

Detaylı

SİZE VE YAŞAMINIZA DEĞER KATACAK PROJE...

SİZE VE YAŞAMINIZA DEĞER KATACAK PROJE... SİZE VE YAŞAMINIZA DEĞER KATACAK PROJE... 2 HER DAİM GÜZEL BİR YAŞAM KÖRFEZKENT 4 TE EVLER, HAYRAN BIRAKACAK VE HEP YENİ HİSSETTİRECEK BİR MİMARİYE SAHİP AYRICA SÜS HAVUZLARI VE YEŞİL ALANLARI İÇİNE ALAN

Detaylı

Şehrin en doğal hali!

Şehrin en doğal hali! Şehrin en doğal hali! Geleceğe dair hayalleriniz vardır, ne zaman gerçekleşeceğini bilemediğiniz... Konforlu bir ev yer alır hayallerinizde. Dışarı çıkmak içinizden gelmez... Çocuklarınız doğanın kucağında

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Fikirtepe lokasyonunda en seçkin markalı konut projelerini hayata geçiren, Brooklyn konseptinin geliştiricisi ve yatırımcısı Pana Yapı; bu serinin 3.

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... 2018 Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz... Tepekaya İnşaat, kaliteden ödün vermeden inşaat sektöründe güçlü ve emin adımlar atan bir kuruluştur. İlkemiz halkımıza

Detaylı

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ.

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. 1994 yılında AK İNŞAAT LTD.ŞTİ. olarak kurulan şirketimiz, inşaat sektöründe birçok projeye imza atmıştır.1994-1997 yılları arasında İstanbul un birçok bölgesinde

Detaylı

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın.

Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın. Yeni bir hayatın ve kaliteli bir yaşamın anahtarını satın alın. En seçkin hayallere bile ulaşabilen, Ankara nın en yüksek konutları... Ankara nın Gökyüzüne Uzanan Elleri... Ankara da, hayallerinizin sınırlarını

Detaylı

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak.

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak. Bursa ticaret hayatının nabzı burada atacak. Adı gerçekleştirdiği etkileyici projelerle birlikte anılan ve Türkiye nin aranan markası haline gelen; 30 yılı aşkın deneyimi ve güvenilirliği ile bugüne

Detaylı

Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN!

Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN! 2018 Esenyurt un en merkezi yerinden evinizi alın, KAZANIN! Her geçen yıl artan nüfusu ve gelişen nüfus sayısına paralel olarak gelişen sosyal yaşam alanlarıyla Esenyurt, istanbul un en hızlı gelişen

Detaylı

BORNOVA İZMİR DAİRELERİN TAMAMININ İNŞAATI BİTMİŞTİR. Yaşama hazır!

BORNOVA İZMİR DAİRELERİN TAMAMININ İNŞAATI BİTMİŞTİR. Yaşama hazır! BORNOVA İZMİR DAİRELERİN TAMAMININ İNŞAATI BİTMİŞTİR Yaşama hazır! BORNOVA / İZMİR Projeye Genel Bakış Dairelerinin tamamının inşaatı biten, Bornova nın merkezinde, 2 farklı tipte, 3 bloktan oluşan toplamda

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Adnan Kahveci nin en nezih bölgesinde yer alan ve modern hayat tarzının tüm özelliklerini barındıran yepyeni bir yaşam alanı Alya Penta Beylikdüzü vadi projesine

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com

Satış Ofisi Merkez info@atasulife.com www.atasulife.com Satış Ofisi: Dilek Sabancı Cad. Nergis-Günbatımı Sk. No: 17 Ataşehir-İSTANBUL Tel: (0216) 469 80 55 Merkez: Küçükbakkalköy Mah. Şerifali Cd. No: 12/A Ataşehir / İstanbul Tel: (0216) 575 27 89-90 Fax: (0216)

Detaylı

anorama Hayata, yeniden merhaba demek

anorama Hayata, yeniden merhaba demek Hayata, yeniden merhaba demek 01 Güne, güzel uyanmak isteyenler için... Panorama Pendik, 4.750 m² alan üzerinde, 18 adet 1+1, 57 adet 2+1, 54 adet 3+1 toplam 129 daireden oluşmaktadır. Proje, açık havuz,

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı marka270.com 3 55 Yıllık bir markanın, 270 dairelik fırsatı Bu katalogta yer alan görseller, sadece MARKA 270 projesi hakkında genel bilgi ve tanıtım için kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir.

Detaylı

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR MERHABA ISPARTA Isparta da yakında yepyeni bir yaşam başlayacak. Konut standartlarını yükselten modern mimarisi, olanakları ve kalitesiyle Centrum

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Şehir yeni bir mimari tasarımı karşılamaya hazırlanıyor Beylikdüzü nde yeni bir kültür... Nevsa Konakları; İstanbul un yeni yüzü Beylikdüzü nde, eşsiz konumu,

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com

KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com HAKKIMIZDA Kılıç Eğitim Araçları Mobilya İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adı ile hizmet vermektedir. 1974 yılında Hüseyin KILIÇ

Detaylı

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... İzmir in URLA başta olmak üzere birçok birbirinden güzel ilçelerinde modern,sıcak ve kaliteli yeni yaşam alanları inşa etmek üzere 2007 yılında fiili çalışmalarına

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

Sizlere her zaman kazanç sağlayacak projelerimiz ile hayatınıza dokunuyor, sizlerin en güzeline layık olduğunuzu biliyoruz.

Sizlere her zaman kazanç sağlayacak projelerimiz ile hayatınıza dokunuyor, sizlerin en güzeline layık olduğunuzu biliyoruz. VARTAŞ Vartaş ın İstanbul daki inşaat ve gayrimenkul faaliyetleri 2003 yılında çeşitli şirketler ile başlamış ve bugüne kadar Sarissa, Güven Konakları, Nezih Konakları, Nezih Towers gibi pek çok özgün

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi 4.500 m2 arazi üzerine kurulu, 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşan sosyal aktiviteli Mirage Marina Bodrum; Bardakçı Koyu nda, sırtını ormana dayamış,

Detaylı

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın! EMLAK KONUT GYO A.Ş. 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla

Detaylı

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! HELENIUM WINGS BASIN BÜLTENİ 21 MAYIS 2011 Helenium Wings in Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! 17 yılı aşkın sektör deneyimi ile Helenium Park, Helenium Life, Helenium Sun, Helenium

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

yesill residence marmarisyapi.com

yesill residence marmarisyapi.com yesill residence marmarisyapi.com Kalite ve Güven inşa eder Marmaris Yapı, Girginçler Turizm A.Ş ve Muzaffer Özlü ortaklığında,2008 yılında kurulmuş bir gayrimenkul inşa ve satış şirketidir.kurulduğu tarihten

Detaylı

Color Apart. İster Yatırım İster Hayalini Yaşa...

Color Apart. İster Yatırım İster Hayalini Yaşa... Color Apart İster Yatırım İster Hayalini Yaşa... Bölgedeki En BüyükÖğrenci Kompleksi 130 öğrencili - 64 Apart Colar apart projesi İsmail hakkı yılmaz ltd Şti. ve HD mimarlık şirketlerinin ortaklığı ile

Detaylı

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş.

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş. TAHİNCİOĞLU HOLDİNG TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Tahincioğlu Holding in temeli, 1927 yılında, Mardin de atıldı. Tahincioğlu ailesinin tahin üretimine başlamasıyla ticari hayatının ilk adımlarını atan aile şirketi,

Detaylı

WWW.KAYNASLİKONAKLARİ.COM PROJE HAKKINDA Şaheser Grup Güvencesiyle inşaa edilen Kaynaşlı konakları Bölgenin Turizm cenneti yakın Karadeniz Kaynaşlı sloganıyla çıtayı her geçen gün yükselen Düzce kaynaşlıda

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

M A Y A L A R MİMARLIK Proje. Gayrimenkul. İnşaat Düşündüğünüzden Değerli Sayfa 1 / 20

M A Y A L A R MİMARLIK Proje. Gayrimenkul. İnşaat Düşündüğünüzden Değerli Sayfa 1 / 20 MAYALAR MİMARLIK, Mimar B. Serhat Küçükerdal Yıldız Teknik Üniv. 2001 - tarafından, yüksek bütçeli teknik uygulamaların yapıldığı, Türkiye, Rusya, Nahçıvan, Kazakistan ve Tataristan da inşa edilen, toplam

Detaylı

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmasıdır. Genel müdürümüz Mehmet C.Seyhan, 1979 yılında Trabzon da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniveristesi

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Geleceğİ çizen PROJELER

Geleceğİ çizen PROJELER Geleceğİ çizen PROJELER Bazen sahip olduğunuz alanlar, hayal dünyanıza yetmeyebilir. Hayallerinizin tümünü bir mekana sığdırabilmek ise profesyonel bir dokunuş gerektirir. ANATOLIA TÜP BEBEK VE KADIN SAĞLIĞI

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi

TARİHÇE Zorlu Cam Ticaret dürüstlük ve güven kaliteyi 40 a yakın araç ve iş makinesi parkı ve uzman kadrosu metreküp hazır beton üretimi TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari faaliyetine başlamış ve 1990

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Emlak Konut Ankara da Ankara nın hızla gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde, Batı Kapısı na 100 metre mesafede, Başkent Üniversitesi Kampüsü yanı başında inşa edilen

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde HAKKIMIZDA Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde çok sayıda projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

Ev Alma Kılavuzu EV ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!

Ev Alma Kılavuzu EV ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN! Ev Alma Kılavuzu EV ALMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN! www.evalmakilavuzu.com Eviniz, hayatınızdır. Evinizi seçerken, yaşayacağınız hayata ve geleceğinize de karar verirsiniz. Bu kadar önemli bir kararı verirken,

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

BİZE DAİR. Mimar Avni ÇOLAK. HAYAT ve İȘ e BAKIȘIMIZ

BİZE DAİR. Mimar Avni ÇOLAK. HAYAT ve İȘ e BAKIȘIMIZ BİZE DAİR Mimar Avni ÇOLAK 25 Yıllık İnșaat yönetimi ve akademik birikimleriyle, Etkin Analitik Çözüm ruhuna inanmıș dinamik kadrosunu da olușturarak Türkiye de İnșaat sektörüne 2012 yılında AVN YAPI marka

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Ankara nın hızla gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde, Batı Kapısı na 100 metre mesafede, Başkent Üniversitesi Kampüsü yanı başında inşa edilen Sofa Loca, Emlak

Detaylı

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ

BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ BAĞCILAR BELEDİYESİ BİRLİKTE MODELLEME DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ İçindekiler SİSTEM DİNAMİKLERİ ALTERNATİF DEĞİŞKEN ÖNERİLERİ... 2 Aile Yapısı... 2 Çocuk ve Gençlerle ilgili Faaliyetler... 2 Eğitim Kültür...

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor Gelişim aksı üzerinde bulunan Seyrek, yeni projelerle sürekli gelişiyor, değişiyor ve değerleniyor. Seyrek te değişime öncülük eden proje Studio City; farklı konut

Detaylı

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TPD GRUP Köklerine bağlı, geleneksel değerlerini çağımız gerekleriyle harmanlamış, her geçen gün daha da profesyonelleşen, yaptığı işi en iyi şekilde bitirmeye çabalayan,

Detaylı