60 Nm den 150,000 Nm ye kadar Tork Aletleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "60 Nm den 150,000 Nm ye kadar Tork Aletleri"

Transkript

1 YETERLİLİK ÜRÜNLER SERVİS EMNİYET AVANTAJLAR ÖDÜLLER BİLGİ 60 Nm den 150,000 Nm ye kadar Tork Aletleri

2 YETERLİLİK Güvenli gerdi uygulamaları Biz ekipman üretmenizin yanı sıra, herhangi bir müşterimiz için kusursuz bir çözüm paketi sunuyoruz. Oldukça sofistike bir teknolojiye sahip olmalarına rağmen ekipmanlarımız son derece kullanışlıdır. Geliştirdiğimiz ve imal ettiğimiz civatalama sistemleri 50 endüstriyel sektörde ve 500 den fazla uygulamada çok geniş bir alanda kolayca kullanılmaktadır. Uygulamanın spesifik olup-olmadığına bakmaksızın, daima masraf/fayda oranının optimum değerde tutulmasından yanayız.

3 YETERLİLİK rme Aletlerimiz zor şartlara göre de tasarlanmıştır. Ne çöl şartlarında çalışmak, ne kutup iklimi ne de 250 m ye kadar derin su altı bizim için sorun oluşturmaz.

4 ÜRÜNLER M24 ten M160 a kadar 60 Nm den 150,000 Nm ye Üstün perform XB Hidrolik Güç Üniteleri * Üstünlüğü kanıtlanmış Plarad kalitesindeki standart ekipman. Kontrol Ünitesi Civatalama işlemi önceden programlanabilir ve civatalanmış bağlantılar istenilen şekilde kayıt altına alınabilir. IQ-Hidrolik Güç Üniteleri * Çok hızlı, üstün teknolojiye göre geliştirilebilir: tamamen otomatik (VAX), belgeleme vs. Çifte Güç Hidrolik Güç Üniteleri Tork anahtarları ve gerdirmeler için geliştirilmiş IQ ile aynı fonksiyonlara sahip üstün teknoloji ürünleri 800 ve 1,600 bar. Hidrolik tork anahtarları MX-EC/MSX, FSX Çok hızlı civatalama, 65,000 Nm ye varan performans değeri. Plarad Güç Ünitesi + Plarad tork aleti

5 ÜRÜNLER kadar ans! DE/DP tork aletleri * Çok geniş alandaki uygulamalar için elektrikli ve havalı tork aletleri Tork artırıcılar XVR/XVK LTX Yüksek randıman, harici enerji kaynağı gerekmez. Hidrolik gerdirmeler Cıvata çekme gerilimi kontrollü ve hassas bir şekilde uygulanır. * Elektrikli ve Havalı versiyon mevcuttur Özel tasarım HPR K-serisi alet Son derece zor şartlara göre geliştirilmiş çok yönlü bir alet. Mesafenin çok dar olduğu uygulamalarda K serisi aletler idealdir. HPR serisi aletler ise, anahtar ağzı genişliğinin 320 mm ye vardığı ve tork değerinin 150,000 Nm ye (110,600 ft lbs) ulaştığı yerlerde uygundur. = Optimal uygunluğa göre geliştirilmiş verimlilik

6 SERVİS Üstün kalitede, kapsamlı hizmetler Sadece tavsiyeden ib değil, gerçek destek Bekleme yok, kırmızı şerit yok l Civatalama konusunda ihtiyacınız olan optimum çözümü sağlayabilmek için sizinle birlikte çalışıyoruz. Geniş kapsamlı standart ürün yelpazemizin yanı sıra, uygulamanıza göre adapte edilmiş özel tork aletlerini de tedarik ediyoruz. l Projelerinizin daha tasarım aşamasından itibaren sizi destekliyoruz. Böylelikle cıvata bağlantılarıyla uyumlu aletle kolayca montaj yapmanıza yardımcı oluyoruz. Eğitiyoruz ve belgelendiriyoruz l Personelinizi eğitiyoruz, onları yetkili uzman olarak belgelendiriyoruz. Eğitimlerimizde civatalama teknolojisinin prensiplerine ve Plarad ürünlerinin temel özellikleri, kullanımı ve bakımına odaklanıyoruz. l Talep edildiğinde, iştigal konusu tamamen montaj ve kurulum olan firmaları da belgelendiriyoruz. l Ürünlerimizin demonstrasyonunu kendi işyerinizde yapıyoruz. Internet üzerinden yapılan canlı seminerlerimizi de sizlere öneriyoruz (Plarad TrainNet).

7 SERVİS aret Plarad Yeterlilik Ekibi size yardım için daima hazır l Kendi bünyemizde görevli Satış mühendisleri Geliştirme mühendisleri Tasarımcılar Elektrik mühendisleri Servis teknisyenleri vs den oluşan ekibimiz vasıtasıyla sizlere mükemmel önerilerde bulunuyoruz. l Size ve çalışanlarınıza ekipmanı gereğince nasıl kullanacağınız hususunda yardımcı oluyoruz. l Kolayca ve hesaplı bir şekilde kiralama hizmeti sunuyoruz. l Uygulamanın yapılacağı yerde, civatalama işleminin gereksinimlerine göre tork aletlerinizi hassas bir şekilde ayarlıyoruz. Plarad Sizin güvenilir ortağınız! Herzaman. Heryerde. Konteynır Hizmetleri l Tork aletleriniz için gereken servis hizmetini uygulama yerinde sunuyor, onları kalibre ederek belgelendiriyoruz l Nakliye masraflarınızın asgari düzeyde olmasını sağlıyoruz. l Eğer ihtiyaç duyuluyorsa, ürününüzü kolayca ve derhal bir başkasıyla değiştiriyoruz.

8 EMNİYET Optimal Plarad la en düşük risk! Emniyet montaj sırasında, üretim sırasında, bakım sırasında Plarad ın yenilikçi emniyet unsurları, kullanıcıyı koruma altına alır. Hastalık, kaza ya da uzun süreli yaralanmalar sonucunda ortaya çıkan iş kayıpları halen ciddi risklere sebep olmaktadır. Plarad, çalışanlarınızı söz konusu tehlikelerden çok uzun süre koruyarak size yardımcı olur. Plarad ın emniyet unsurları kazaları önleme ve gürültüyü azaltma hususunda yardımcıdır.

9 EMNİYET emniyet Emniyet güvenilir ekipman ve özel vasıfları nedeniyle Geliştirme ve tasarım aşamalarındaki kılavuzluk etme prensibimiz sayesinde arızasız kolayca kullanılan güvenilir bir ekipman ortaya çıkmaktadır. Hataların kökünü araştırdığımız için önerdiğimiz çözüm yöntemlerinin sorunları gidermede etkili olduğundan hiç kuşkunuz olmasın. Biz ucuz mal üretmiyoruz, güvenebileceğiniz ekipmanı yapıyoruz. Daha sonra başka hiç kimseye asla ihtiyaç duymayacağınız en iyi bakım-onarım hizmetini sizlere sunuyoruz. Emniyet hiç sızdırma olmaması nedeniyle! Plarad ın senkronize sıkma uygulaması (Plarad Synchro) sayesinde, tam otomatik shut-off dahil civatalar iki yada daha fazla noktadan aynı anda sıkılabilir. Oluşacak sıkıştırma kuvvetlerinin eşit bir şekilde dağılabilmesi dolayısıyla emniyetli ve üstün hassasiyete sahip flanş bağlantılarının yapılabilmesi için flanş civatalarının aynı anda sıkılması tek yoldur.

10 AVANTAJLAR Kalite Alman Malı En iyi hizmet Tasarım aşamasında dahi istişare, ekonomik fizibilite analizleri, sahada destek, kısa süreli ekipman değiştirme imkanı, konteynır servisi. ve daha fazlası. Alman Malı! Tüm ürünler Avrupa Makine Mevzuatı 2006/42/EG ile birlikte ürünlerin tabi olduğu EMV 2004/108/EG ya da EN özel şartlara ve standartlara uygun bir şekilde imal edilmektedir. Tek merkezden tam hizmet Her türlü işin üstesinden gelebilen geliştirme mühendislerini bünyemizde barındırıyoruz. Bu durum ürünlerimizin hassas bir şekilde biribiyle uyumunu sağlamaktadır ve ürün yelpazemizde yer alan ürünlerin performans ve fonksiyonal özellikleri biribirleriyle uyumlu olmaktadır. Çok yönlü emniyet unsurları Kullanıcı emniyeti Kullanım emniyeti Güvenilir cıvata bağlantıları 45 yılı aşan tecrübe Uzun yıllardan beri edindiğimiz tecrübenin memnuniyet verici neticesinde son derece geliştirilmiş, pratikte üstünlüğü ispatlanmış çok uzun süre dayanıklı civatalama sistemlerine itibar edebilirsiniz.

11 AVANTAJLAR Aşağıdaki yeterlilik esaslarını aynı çatı altında topluyoruz: Araştırma ve Geliştirme Tasarım, Üretim Danışmanlık ve Satış Müşteri Destek Bakım ve Onarım Know how Almanya Köln yakınındaki Much kasabasında kurulmuş olan Plarad Yeterlilik Merkezinde çalışan tecrübeli mühendisler, her bir civatalama uygulaması için ekonomik çözümler geliştirirler. İlave olarak, işbirliği içinde olduğumuz ünlü üniversitelerin ve teknik okulların know how ları doğrudan araştırmalarımıza katılır. Physikalische Technische Bundesanstalt

12 AVANTAJLAR Plarad ın üstün ö kazandırır daha güvenilir Hassas ve güvenli civatalama sonuçları Plarad ürünleriyle birlikte sunduğumuz mikroprosesor teknolojisi civatalama prosesinin tamamını gözlemlemenizi ve tamamen otomatik olarak çalıştırmanızı sağlar. İstenildiği taktirde civatalama işlemi sonuçlarını güvenle belgelendirebilirsiniz. daha hızlı Aynı zaman zarfında daha fazla vidalı bağlatı işlemi Plarad ürünleri diğer ürünlerden 3 kat daha hızlıdır. Plarad ın geniş ürün yelpazesi içinde yer alan ürünlerin birbiriyle son derece uyumlu olması daha iyi ve daha hızlı civatalama sistemlerini oluşturmamızı sağlar.

13 AVANTAJLAR zellikleri daha uzun süreli hizmet süresi Üstün kalite standartlarının yol açtığı uzun süreli ürün kullanımı Yenilikçi, patent sahibi teknoloji ve tasarım özellikleriyle yüksek kalitedeki malzeme özelliklerinin bir araya gelmesi sonucunda uzun hizmet ömrüne sahip Plarad ekipmanları oluşmaktadır. Kalite Alman Malı! daha emniyetli Üstün kullanıcı ve çalışma emniyeti Plarad ın yenilikçi emniyet unsurları kullanıcıyı koruma altına alarak rahatça ve sorunsuzca çalışma imkanı sunar. Plarad çalıştırdığınız personeli çok uzun süre tehlikeden korumanıza yardımcı olur. Plarad ın emniyet unsurları ürünlerimizin tamamına yansıtılmıştır. Yatırımda çok hızlı geri dönüş

14 ÖDÜLLER Seçkin TOP 100 Maschinenfabrik Wagner GmbH & Co. KG ve onun Plarad markası Alman firmaları arasında yapılan araştırmada en başarılı firmalar arasında yeralmaktadır. TOP 100 kalite mührünü kazanan Maschinenfabrik Wagner şu alanlarda yenilikçi ödülünü almayı hak etmiştir: Pazarlamada yenilik, İşlerde ve organizasyonda yenilikçi, Yenilikçi ortam, Üst yönetimin desteklediği yenilik, Yenilikte başarı. Petersberg de Bonn yakınlarında yer alan önceki Almanya Federal Cumhuriyetine ait konukevinde düzenlenen ödül töreni sırasında, Prof. Dr. Lothar Spath, Maschinenfabrik Wagner firmasının kurucusu Paul- Heinz Wagner e Yenilik Ödülünü sundu.

15 BİLGİ Ürün portföyü DVD de Ürünlerimizle ilgili pdf formatında detaylı bilgi alabilmeniz için lütfen adresimizden DVD isteyiniz. Ayrıca sıradışı servis performansımız ve müşterilerimize sunduğumuz avantajlar hakkında bilgi sahibi olunuz.

16 Plarad international UK Turkey USA Italy China müzakere sürecinde Maschinenfabrik Wagner GmbH & Co. KG Birrenbachshöhe D Much Germany Phone (Germany): (02245) 62 0 Fax (Germany): (02245) Phone international: +49 (0) Fax international: +49 (0) info@plarad.com Internet: PLARAD Tork Anahtarları ve Gerdirme Sistemleri San. Dış Tic. Ltd. İstoç Toptancılar Çarşısı, 31. Ada No: 5 7 Mahmutbey İstanbul Türkiye Phone: + 90 (0) Fax: +90 (0) info@plarad.com.tr Telif Hakkı: Alıntılar dahil, önceden yazılı izin alınmaksızın yapılacak olan yeniden basma ya da çoğaltma kesinlikle yasaktır. İhbarsız değişiklik yapılabilir. Baskı ya da muhtevadaki hatalardan dolayı sorumluluk kabul edilmez. Enson revizyon: 03/2011 EK TR

Tork açısından hassas vida sıkma ve gevşetme

Tork açısından hassas vida sıkma ve gevşetme Tork açısından hassas vida sıkma ve gevşetme Plarad, 50 yılı aşkın bir süredir hassas torklama ürün ve sistemleri geliştirmekte ve imal etmekteyiz. (150.000 Nm ye kadar). 320 mm ye kadar veya daha büyük

Detaylı

l Plarad Alman malı l Eğitimler ve bilgi aktarımı

l Plarad Alman malı l Eğitimler ve bilgi aktarımı Alman malı! Emniyetli ve güvenilir cı Physikalische Technische Bundesanstalt l Plarad Alman malı Bünyemizde, bütün branşlardan geliştirme mühendisleri görev yapmaktadır. Böylece ürünlerimiz hassas şekilde

Detaylı

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden

Hidrolik sistem partneri. Herşey tek elden Hidrolik sistem partneri Hidrolik sistem partneri Herşey tek elden Hidrolik demek, HANSA-FLEX demek. Bugün dünden fazla. HANSA-FLEX, hidrolik sektöründe zamanla Avrupa nın lider işletmesi olmuştur. Bu

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

Dünyanın en hızlı dönme momenti (tork) anahtarı

Dünyanın en hızlı dönme momenti (tork) anahtarı FLIPGUN & jgun İş güvenliği, Kalite Dünyanın en hızlı dönme momenti (tork) anahtarı Patentli hassas çalışma mekanizması Çabuk bir şekilde sıkma fonksiyonundan açma fonksiyonuna geçiş Çabuk anahtar değişimi

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri AZ AKIŞ ÖLÇÜMÜ VE PROSES DENE- Tip Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Kuluçkahane.

Kuluçkahane. Kuluçkahane www.tavsan.com.tr SORUNSUZ BİR KULUÇKAHANE için ORTAĞINIZ Et talebi tüm dünyada özellikle kanatlı eti için artıyor. Entegre et fabrikalarının ve kanatlı şirketlerinin artan talebi karşılayabilmesi,

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

Benim işletmem. Kolay ve güvenilir.

Benim işletmem. Kolay ve güvenilir. Daha fazlası için. Tüm ihtiyaçlarınız için tek adres. İhtiyacınız olan hizmetleri ulusal ve uluslararası bir biçimde tam size uygun olarak sunabilmemiz için TÜV AUSTRIA Grubunu dört sektörel alanda organize

Detaylı

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri

Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri Güçlü Bosch! Güçlü, kullanışlı, dayanıklı yeni taşlama makineleri YENİ! Bosch'un yeni avuç taşlama makineleri. Daha yüksek performans, kusursuz kullanım ve daha uzun kullanım ömrü. Profesyonel elektrikli

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu kızak sistemleri. Quadro Compact FE ve Quadro Compact HD

Elektrikli ev aletleri için konforlu kızak sistemleri. Quadro Compact FE ve Quadro Compact HD Elektrikli ev aletleri için konforlu kızak sistemleri. Quadro Compact FE ve Quadro Compact HD 2 Elektrikli ev aletleri için yüksek konforlu kızak sistemleri. Hettich, mükemmel mutfakları yeniden tanımlıyor:

Detaylı

Aşırı Yük Koruması ve Asılı Yüklerin Tartılması için Güvenilir Cihazlar

Aşırı Yük Koruması ve Asılı Yüklerin Tartılması için Güvenilir Cihazlar PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:+90 (0) 212 471 11 47 Faks:+90 (0) 212 705 53

Detaylı

Tüm yollarda Enerji verimli. Hava kompresörleri

Tüm yollarda Enerji verimli. Hava kompresörleri Tüm yollarda Enerji verimli. Hava kompresörleri 3 Yollarda Enerji Verimli. Voith hava kompresörleri Voith, tarihi bir araç lokasyonu olan Saksonya Zschopau da, kamyonlar, otobüsler ve arazi araçları için

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri

Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri TR Sistemli Demiryolu Araç Konverterleri Leading in Railway Technology YÖN GÖSTERİCİ. Kaynaklarımızı koruyarak şehir ve kırsal kentler ile büyük şehirlerimiz arasında aktarma yapmadan sınırsız ve sorunsuz

Detaylı

safetrack Vertec Tüm arazi tipleri için fotovoltaik takip sistemleri

safetrack Vertec Tüm arazi tipleri için fotovoltaik takip sistemleri safetrack Vertec Tüm arazi tipleri için fotovoltaik takip sistemleri 2 DAHA YÜKSEK VERİME ODAKLANIN Günün her saatinde daha yüksek verim En iyi performans, sadece Güneş in en yoğun olduğu zamanlarda yakalanmaz.

Detaylı

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde

Digital Signage Solutions ERPA den gelen ekran tecrübesi. sıradanın ötesinde Digital Signage Solutions ERPA 2017 1995 den gelen ekran tecrübesi sıradanın ötesinde ERPA, Teknolojiye değer katar faaliyetlerini sürdüren ERPA, Endüstriyel Teknoloji alanındaki ilklere imza atarak, sektörün

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler LÖBRO Aks Körük takımları LÖBRO Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı.

Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. _ XTRA TEC XT XTENDED TECHNOLOGY Performans ve güvenilirlik ile yeni bir bakış açısı. Ürün yenilikleri Frezeleme EŞSİZ BİR DENEYİM İÇİN PERFORMANS VE GÜVENİLİRLİK BİR ARADA. Başarılı Walter frezeleme takımlarının

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

Kolay ve ekonomik kesim.

Kolay ve ekonomik kesim. TruLaser 1030: Kolay ve ekonomik kesim. Takım Tezgahları / El Aletleri Lazer Tekniği / Elektronik Tıp Tekniği Şaşırtan farklılık. İçerik Şaşırtan farklılık. 2 TruLaser 1030 ile TRUMPF büyük bir yenilik

Detaylı

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Doğalgaz Kojenerasyon Modülleri 4.000 kw a kadar der Enerji maliyetlerini düşürün ve kaynakları koruyun www.istockphoto.com Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Li Verimlilikte Güçlü bir

Detaylı

10 yıla varan rakipsiz yerel tecrübe ve birikimin global teknoloji ve düşünce ile birleşmesi

10 yıla varan rakipsiz yerel tecrübe ve birikimin global teknoloji ve düşünce ile birleşmesi HAKKIMIZDA Yerel tecrübe, sektörel birikim, ilk kurumsal yapı... 10 yıla varan rakipsiz yerel tecrübe ve birikimin global teknoloji ve düşünce ile birleşmesi Uluslararası alanda halen kullanılan başlıca

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır.

Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır. Yerini al. Başla. Uygun vidalama ucu her zaman kullanıma hazır. Make it your home. Yenilikçi PSR Select ile evinizi yuvaya dönüştürün. Uygun vidalama ucu arayışı nihayet son buluyor. Bosch EasySelect'in

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Kaliteli Isı Değiştiriciler

Kaliteli Isı Değiştiriciler Kaliteli Isı Değiştiriciler Funke by Termotek Plakalı Isı Değiştiriciler FP, GPL Serisi Funke by Termotek Funke by Termotek Funke ; Granou ALMANYA lokasyonunda, ısı transfer ekipmanları üretimi yapan,

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI MODEL RTM 0125 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ KOVANI 2. ÇALIŞTIRMA TETİĞİ 3. HAVA GİRİŞİ 4. BASINÇ AYARLAYICI 5. SAĞ SOL BUTONU TEKNİK VERİLER Hız Maks.

Detaylı

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

The Developed Machine Technology IQ ++ Series

The Developed Machine Technology IQ ++ Series ''GEMATE''yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz'' ''Thans you for choosing to GEMATE'' The Developed Machine Technology IQ ++ Series # Yüksek Güvenlik Bariyeri # ( Gemate Beam Sensors) Montaj ve Kullanma

Detaylı

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI Boş konteynerleriniz için kalıcı çözüm: SCHÜTZ TICKET SERVICE. Çevrenin korunmasını sağlamak ve doğal kaynakları muhafaza etmek günümüz endüstriyel

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Yüksek performans. Tam maliyet kontrolü. Emme Türbini TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology

Yüksek performans. Tam maliyet kontrolü. Emme Türbini TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology Yüksek performans. Tam maliyet kontrolü. Emme Türbini TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology ile Akıllı kontrol ünitesi Dynamic Control Technology (DC-TEC)

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın.

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın. Ona bırakın. Doğru sonucu alın! YENİ! Bosch PowerControl özelliğine sahip Bosch akülü delme/ vidalama makinesi PSR 14,4 LI-2 ve PSR 18 LI-2. Delme ve vidalama daha önce hiç olmadığı kadar rahat ve kolay.

Detaylı

Elektrik makinaları. tahrik ve bilesenleri

Elektrik makinaları. tahrik ve bilesenleri Elektrik makinaları tahrik ve bilesenleri Elektrik ekipman üretiminde 100 y ll k tecrübesi ile, özel üretim döner elektrik makinalar, tahrik ve bilelºenleri üzerine seçkin global iºorta olmay arzulamaktad

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar.

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar. Her işin başında Başarınız için kesin sonuçlar. Aletlerimize çok yatırım yapıyoruz. Her işletme, rekabetin karşısında ayakta durabilmesi için özel görevleri yerine getirmelidir. Bu da sadece uygun aletler

Detaylı

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30-90kW yağ enjeksiyonlu vidalı kompresör ürün yelpazemiz oldukça geniştir; ancak

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

esafe The new Generation

esafe The new Generation esafe The new Generation esafe The New Generation www.cejn.com/esafe esafe Yeni nesil Bir kavramadaki -randıman ve güvenlik Mükemmel! CEJN esafe, 2015 ENER-CON. EUROPE AWARDS da enerjide en etkin ve en

Detaylı

Materials Development Solutions. Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik

Materials Development Solutions. Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik Materials Development Solutions Kuronlar ve köprüler için çok güçlü seramik H.C. Starck Zirkonoksit geleceğin hammaddesi High-Tech seramik malzemeleri modern dental teknolojisinin en önemli başarı faktörlerinden

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA 2 BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ Entrematic, giriş kapılarının temininde uzmanlıkla Normstahl, Dynaco, Ditec ve EM gibi tanınmış markaları bir araya getiren bir iş ortağıdır. Geçiş otomasyonlarımızı

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI...

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI... PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI........................................................................... Penye C A P D Makinalarla Kazanılan Deneyim Dünya genelinde 7 900 Rieter C A P D penye makinası

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

BIRAKIN ŞEHİR AKSIN.

BIRAKIN ŞEHİR AKSIN. BIRAKIN ŞEHİR AKSIN www.psi-products.de ESASINDA BİZ VE DİĞER ŞEYLER ARASINDAKİ BAĞLANTILAR İŞLERİN YÜRÜMESİNİ SAĞLAR Hayat yaşamsal bağların dayanımı ve kalıcılığına sımsıkı bağlı olarak akmaktadır. Kalite

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR YARATICI DÜŞÜNME ILE YENILIK Endüstriyel, Ticari, Kamu, Yer Destek Hizmetleri ve daha fazlası geniş bir yelpazede kullanım alanı ile sağlam ve güvenilir yük taşıyıcılar, personel taşıyıcılar ve çekiciler

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

Almanya Üretimi Wiosun Mesan Güneş Panelleri

Almanya Üretimi Wiosun Mesan Güneş Panelleri Almanya Üretimi Wiosun Mesan Güneş Panelleri Fotovoltaik Konusundaki 25 Yılı Aşkın Tecrübemizle, Teknoloji Ürünlerimizi Uygun Fiyat ve Yüksek Avrupa Kalite Şartlarına Uyarak Sunuyoruz. Alman fotovoltaik

Detaylı

KLINGER contaları için montaj talimatları

KLINGER contaları için montaj talimatları KLINGER contaları için montaj talimatları 1. Conta ebatları 2. Muhafaza 3. Taşıma 4. Cıvatalar/ Somunlar/ Rondelalar 5. Conta montajı KLINGER Statik sızdırmazlıkta küresel lider KLINGER contaları için

Detaylı

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri

EZ 80. Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor. İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri EZ 80 İzlenen Zero Tail Ekskavatörleri Kompakt tasarım, güçlü performansla buluşuyor EZ80, Wacker Neuson'un en büyük zero tail ekskavatörüdür. Kompakt boyutlar, azaltılmış yakıt tüketimi ve yüksek performans

Detaylı

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz»

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» BENCHMARK S3 Yeni Standartlar Göz ve Kulaklar için BENCHMARK S3 DESMA nın tamamen yeni özellikler içeren dikey bir makinesidir. ServoGear,

Detaylı

International Rail Loading Specialists Çekme Sistemleri. Çekme Sistemleri

International Rail Loading Specialists Çekme Sistemleri. Çekme Sistemleri Çekme Sistemleri Trainload Limited den Çekme Hizmetleri Trainload Limited in Çekme Sistemlerinde yük vagonunun ya da tamponun her iki ucuna bağlanan bir halat ve bir dizi çark vasıtasıyla bir vinç ünitesi

Detaylı

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri

3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri SENTRON 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik Çözüm siemens.com.tr/alcakgerilim 3VM Kompakt Tip Güç Şalterleri Ekonomik çözüm Her altyapı sistemi, güvenilir bir enerji kaynağına ve güvenli ve verimli

Detaylı

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış.

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI PowerAutomatic ile. YENİ! Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI. Onunla kablosuz, kullanışlı ve son derece rahat biçimde zımparalarsınız.

Detaylı

Direnç termometresi, (izolasyonlu) ısı elemanları, aksesuar ve hizmetler. Isı sensörleri ve aksesualar. Herșey tek elden ve tüm sanayi alanları için

Direnç termometresi, (izolasyonlu) ısı elemanları, aksesuar ve hizmetler. Isı sensörleri ve aksesualar. Herșey tek elden ve tüm sanayi alanları için Direnç termometresi, (izolasyonlu) ısı elemanları, aksesuar ve hizmetler Isı sensörleri ve aksesualar Herșey tek elden ve tüm sanayi alanları için İmalatımız olan ürünler Direnç termometresi DIN 43772

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde.

Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde. Dizel in gücü, Bosch kızdırma bujileri ile servislerinizde. İş ortağınız Bosch ile dizelde daha da güçlüsünüz! Yoğun biçimde tanıtımları yapılan elektrikli ve hibrit araçlara karşın dizel araçlar hâlâ

Detaylı

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi

Polytex Tekstil Yönetim Sistemi Polytex Tekstil Yönetim Sistemi MEDİKUS MEDİKUS Ltd. Şti. Profesyonel Hastane Çözümleri Cinnah Cad. Farabi Sok. No:30/1, 06690 Ankara, Türkiye Tel. +90 (312) 428 83 40 Faks. +90 (312) 428 83 42 medikus@medikus.com.tr

Detaylı

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin

People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin People. Passion. Performance. RX Hidrolik Kırıcılar Her Türlü Zorlu İş İçin CHICAGO PNÖMATİK TAŞIYICIYA MONTELİ HİDROLİK KIRICILAR GÜVENİLİRDİR, SAĞLAMDIR DAYANIKLIDIR. İş yaparken arıza ya da bakım için

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

Aks Körük takımları / Aletler

Aks Körük takımları / Aletler Aks Körük takımları / Aletler SPIDAN Aks Körük takımları Orijinal Parça Üreticisinden Aks mafsal körüklerı, transmisyon mili mafsallarının işlevlerini güvenilir biçimde yerine getirmeleri açısından çok

Detaylı

VdS Eğitim Merkezi. Güvenlik işbirliğinde profesyonel yurt dışı ve yurt içi eğitimleri

VdS Eğitim Merkezi. Güvenlik işbirliğinde profesyonel yurt dışı ve yurt içi eğitimleri VdS Eğitim Merkezi Güvenlik işbirliğinde profesyonel yurt dışı ve yurt içi eğitimleri VdS hakkında VdS; yangından korunma, güvenlik ve doğal afetten korunma alanlarıyla şirket güvenliği konusunda dünya

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Direnç termometresi, (izolasyonlu) ısı elemanları, aksesuar ve hizmetler

Direnç termometresi, (izolasyonlu) ısı elemanları, aksesuar ve hizmetler Direnç termometresi, (izolasyonlu) ısı elemanları, aksesuar ve hizmetler İmalatımız olan ürünler Direnç termometresi DIN 43772 uyarınca koruyucu armatürlerle birlikte, vidalama, kaynaklama veya flanºlama

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri.

SERA TEKNOLOJİLERİ. sera sistemleri. SERA TEKNOLOJİLERİ sera sistemleri sera sistemleri Güçlü ve sağlıklı ortamlar... MEKOSER SERACILIK, 10 yılı aşkın süredir sürdürdüğü ve birebir görev aldığı sanayileşme ve sanayileşmeye dayalı tarımsal

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A22 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 8 10-12 16 20 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

www.tte.com.tr 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş.

www.tte.com.tr 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş. www.tte.com.tr 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş. JUNE 2013 HAKKIMIZDA KISACA 3 RE HAKKIMIZDA 3 RE ELEKTRİK ENERJİSİ YATIRIMLARI A.Ş.; LİSANSSIZ RÜZGAR, GÜNEŞ VE BİOKÜTLE SANTRALLERİ PROJE GELİŞTİRME

Detaylı