KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAYIT İŞLEMLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAYIT İŞLEMLERİ"

Transkript

1 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAYIT İŞLEMLERİ Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulunun 20 Şubat 2014 tarih ve 9 sayılı kararı ekinde yer alan çizelgeye göre, pedagojik formasyon hakkı olan adayların 20 Ekim-3 Kasım 2014 tarihleri arasında online olarak ön kayıt başvuruları alınmış ve değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Bu belgede aşağıda verilen başlıklarda bilgiler verilmiştir. Bütün adayların dikkatle okuması adayların yararına olacaktır. Kontenjan Belirleme Geçersiz Başvurular Kırıkkale Üniversitesi Son Sınıfta Öğrenim Gören Adaylara İlişkin Kontenjan Dağılımı ve Açıklamalar Mezun veya Açık öğretim-uzaktan im Programlarında Öğrenim Gören Adaylara İlişkin Kontenjan Dağılımı ve Açıklamalar Kontrol Listeleri ve Yapılacak İşlemler Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri Kayıt İçin Gerekli Belgeler Yedek Yerleştirme İşlemlerine Ait Açıklamalar Formasyon Eğitimi Derslerin Başlaması KONTENJAN BELİRLEME 1. Yükseköğretim Kurulu tarafından Üniversitemize verilen öğrenci kontenjan sayısı 800 dür. 2. Bu kontenjanın 600 ü Kırıkkale Üniversitesi son sınıfında öğrenim gören adaylara, kişi (800 kişinin %25 i) ise pedagojik formasyon eğitimi usul ve esaslar çerçevesinde Kırıkkale Üniversitesi mezunları, diğer üniversite mezunları, açıköğretim ve uzaktan öğretim programlarından mezun ve öğrenimi devam eden adaylara ayrılmıştır. GEÇERSİZ BAŞVURULAR Ön kayıt için müracaat eden adaylardan aşağıdaki şartları karşılayamayan adayların başvuruları geçersiz sayılmıştır. 1. MEB Talim Terbiye Kurulunun 20 Şubat 2014 tarih ve 9 sayılı kararı ekinde yer alan çizelgeye göre, pedagojik formasyon eğitimine başvuru hakkı olmayan alanlar, öğretim yılı itibariyle Kırıkkale Üniversitesi lisans programları ve 3. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin, 3. Açıköğretim ve uzaktan öğretim programları hariç Diğer Üniversitelerin lisans programlarında öğrenim gören adayların, 4. Ön kayıt online başvuru işlemlerinde not ortalamasını belgelendiremeyen (transkript veya diploma ile) adayların başvuruları GEÇERSİZ sayılmıştır. Geçersiz başvurular branşlara ait listelerin altında verilmiştir.

2 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SON SINIFTA ÖĞRENİM GÖREN ADAYLARA İLİŞKİN KONTENJAN DAĞILIMI ve AÇIKLAMALAR Ön kayıt için müracaat eden Üniversitemiz son sınıf öğrencisi sayısı 761 olup 14 geçersiz başvuru olmak üzere değerlendirmeye alınan toplam sayı 747 dür. 600 kişilik kontenjan, alan bazında geçerli başvuru sayısıyla orantılı olarak ilgili alanlara dağıtılmıştır. Belirlenen kontenjanlar aşağıdaki tabloda verilmiştir. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SON SINIFTA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLER Toplam Geçersiz Geçerli Başvuru Bölüm Başvuru Başvuru Sayısı Sayısı Kontenjan Antrenörlük Spor Yönetimi Biyoloji Çocuk Gelişimi Elektrik Elektronik Felsefe Fizik Fransızca Müt. Terc Sağlık Yönetimi Hemşirelik İktisat Kimya Matematik Müzik-müzikoloji Sosyoloji Tarih Türk Dili ve Edebiyatı Arapça Mütercim Terc İstatistik Toplam Kırıkkale Üniversitesi lisans programları son sınıfta öğrenim gören adayların sıralama kriterleri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 08/10/2014 tarihli ve /59355 sayılı yazısında belirtilen açıklamalar doğrultusunda aşağıda şekilde belirlenmiştir. 1. Akademik not ortalamasına göre sıralama yapılır. 2. Not ortalamasında eşitlik olması durumunda, a. Alt dönemlerden az dersi olana öncelik verilir. b. Tekrar eşitlik olması halinde üniversiteye giriş puanına bakılır.

3 MEZUN veya AÇIKÖĞRETİM-UZAKTANEĞİTİM PROGRAMLARINDA ÖĞRENİM GÖREN ADAYLARA İLİŞKİN KONTENJAN DAĞILIMI VE AÇIKLAMALAR Mezun veya Açık öğretim-uzaktan eğitim programlarında öğrenim gören adaylardan ön kayıt için müracaat eden adaylardan geçerli başvuru sayısı 4616 dır. 200 kişilik kontenjan alan bazında geçerli başvuru sayısıyla orantılı olarak ilgili alanlara dağıtılmıştır. Belirlenen kontenjanlar aşağıdaki tabloda verilmiştir. Bölümler Mezun - Açıköğretim-Uzaktaneğitim Programlarında Öğrenim Gören Adaylar AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI- ALMANCA MÜT. TERC. ANTRENÖRLÜK ARAP DİLİ VE EDEBİYATI ARKEOLOJİ BAHÇE BİTKİLERİ BALIKÇILIK TEKN. MÜH. BESLENME BİLİMLERİ BİLGİSAYAR BİLİMLERİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BİLGİ TEKNOLOJİSİ VE BİLİŞİM BİLGİSAYAR VE MATEMATİK GEÇERLİ GEÇERSİZ Toplam Kontenjan BAŞVURU BAŞVURU Başvuru BİTKİ KORUMA BİYOKİMYA BİYOLOJİ COĞRAFYA ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ ÇOCUK GELİŞİMİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETM DİLBİLİM DİN KÜLTÜRÜ DÜNYA DİLLERİ EBELİK EKONOMETRİ EL SANATLARI ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH EV EKONOMİSİ FARS DİLİ VE EDEBİYATI FELSEFE FİZİK FİZİK TEDAVİ FİZYOTERAPİ VE REHAB. FOTOĞRAF FRANSIZ DİLİ VE EDEBİYATI FRANSIZCA MÜT. TERC. GASTRONOMİ GAZETECELİK GELENEKSEL TÜRK SANATLARI GIDA GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI

4 GRAFİK HALKLA İLİŞKİLER HARİTA MÜH HEMŞİRELİK HEYKEL HUKUK İKTİSAT İLAHİYAT İLİTAM İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI AMERİKAN KÜLTÜRÜ VE EDEBİYATI İNGİLİZCE MÜT. TERC. İNGİLİZCE İŞLETME İSTATİSTİK İŞLETME JEOFİZİK KAMU YÖNETİMİ KİMYA KİMYA MÜH KİMYA VE BİYO MÜH KONAKLAMA İŞLETM. KORO MADEN MÜH MALİYE MATEMATİK MATEMATİK VE BİLGİSAYAR MATEMATİK MÜH MOLEKÜLER BİYOLOJİ MUHASEBE VE FİNANS MÜZİK OPERA PEYZAJ MİMARLIĞI PLASTİK SANATLAR PSİKOLOJİ RADYO TELEVZYON VE SİNEMA REKREASYON RESİM RUS DİLİ VE EDEBİYATI SAĞLIK HİZMETLERİ SAĞLIK İDARESİ SAĞLIK KURUMU İŞLETM. SAĞLIK KURUMU YÖNETİCİLİĞİ SAĞLIK MEMURLUĞU SAĞLIK YÖNETİMİ SANAT TARİHİ SERAMİK SES EĞİTİMİ SEYAHAT İŞLETM. SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ SOSYOLOJİ SPOR BİLİMLERİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ SU ÜRÜNLERİ TARIM EKONOMİSİ TARİH

5 TARLA BİTKİLERİ TEKSTİL MÜH TEMEL BİLİMLER TOPRAK TROMBON TURİZM OTEL İŞLETM TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 979 ÇAĞDAŞ TÜRK LEHÇELERİ TÜRK HALK BİLİMİ TÜRK HALK OYUNLARI TÜRK MÜZİĞİ ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK ULUSLARARASI İLİŞKİLER VOLEYBOL ANTRENÖRLÜĞÜ YAYGIN DİN ÖĞRETİMİ YİYECEK İÇECEK İŞLETM. YÖNETİCİLİK YÖNETİMİ BİLİŞİM SİSTEMLERİ TOPLAM Lisans programlarından mezun veya açıköğretim-uzaktaneğitim programlarında öğrenim gören adayların sıralama kriterleri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın 08/10/2014 tarihli ve /59355 sayılı yazısında belirtilen açıklamalar doğrultusunda aşağıda şekilde belirlenmiştir. 1. Adaylar akademik not ortalamasına göre sıralanır. a. Not ortalamasında eşitlik olması durumunda mezun olan adaya öncelik verilir. b. Burada eşitlik olması durumunda mezuniyet yılı eski olana öncelik verilir. c. Burada da eşitlik olması halinde üniversiteye giriş puanına bakılır. 2. Açıköğretim ve uzaktaneğitim programlarında okuyan öğrencilerin puanlarında eşitlik olması durumunda alt dönemden dersi az olana öncelik verilir. KONTROL LİSTELERİ VE YAPILACAK İŞLEMLER 1. Kontrol listeleri; Kırıkkale Üniversitesi lisans programları son sınıfında öğrenim görenler (600 kişi kontenjan) ve Üniversitelerin ilgili lisans programlarından mezun ve açıköğretim-uzaktan eğitim programlarında öğrenim görenler (200 kişi kontenjan) olmak üzere iki ayrı liste halinde alan bazında akademik not ortalamasına göre sıralanarak hazırlanmıştır. Bu sıralamada not ortalamasında eşitlik durumları için sıralama kriterler dikkate alınmamıştır. Eşitlik durumları için sıralama kriterleri asıl listede uygulanacaktır. 2. Adaylar kendi bilgilerini bu listelerden kontrol etmeli ve herhangi bir eksiklik veya hata varsa bu durumu 17 Kasım 2014 Pazartesi mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi dekanlığına bildirmelidir.

6 3. 20 Kasım 2014 Perşembe günü ilgili kontroller sonucu listelerin son hali yayınlanacak ve kayıt hakkı kazanan adayların durumu kesinleşecektir. KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 1. Kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları, Kasım 2014 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi dekanlık binasında mesai saatleri içinde yapılacaktır. 2. Bu tarihler arasında kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybedecektir. 3. Adaylar alanlarına göre belirlenen günde kayıt yaptıracaklardır. Alanlara göre kesin kayıt tarihleri Bölüm/Alan Kayıt tarihi Türk Dili ve Edebiyatı 24 Kasım 2014 Müzik Tarih Antrenörlük 25 Kasım 2014 Rekreasyon Spor Yönetimi Matematik Felsefe 26 Kasım 2014 Sosyoloji Biyoloji Kimya Fizik Çocuk Gelişimi Elektrik Elektronik 27 Kasım 2014 İktisat Fransızca Müt. Terc. Sağlık Yönetimi Hemşirelik ve Diğer alanlar KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER a.ders Kayıt Formu (Kayıt bürosu ya da internetten alınmalıdır), b.onaylı Mezuniyet Belgesi yada diploma, açık öğretim ve uzaktan eğitimde okuyan adaylar için öğrenci belgesi c.onaylı Lisans Not Transkripti d.onaylı Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Aslı getirilmesi durumunda onay kurumumuzca yapılacaktır) e.2 Adet Vesikalık Fotoğraf, f. Öğrenim ücretinin ilk taksitinin (1027 TL) yatırıldığına dair banka dekontu (Halk Bankası Kırıkkale Şubesi IBAN: TR nolu hesaba Adı-Soyadı ve TC Kimlik Numarası belirtilmelidir.)

7 YEDEK YERLEŞTİRME İŞLEMLERİNE AİT AÇIKLAMALAR Kesin kayıtlarda dolmayan kontenjanlar için yukarıda belirtilen sıralama kriterleri kullanılarak yeniden yedek çağrı listeleri oluşturulacaktır. Yedek çağrı listeleri Eğitim fakültesinin web sayfasında duyurulacaktır. Yedek yerleştirme işlemleri Aralık 2014 tarihinde yapılacaktır. Yedek adayların Eğitim Fakültesinin web sayfasından formasyon duyurularını takip etmeleri önemlidir. FORMASYON EĞİTİMİ DERSLERİN BAŞLAMASI Formasyon eğitimi programı Ocak 2015 te başlayacak 2015 yaz döneminde tamamlanacak şekilde iki dönem halinde planlanacaktır. Dersler Cuma ve Cumartesi günleri yapılacaktır.

ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ DUYURUSU

ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ DUYURUSU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ DUYURUSU 2018 Şubat ayında eğitime başlamak üzere Pedagojik Formasyon eğitimi sertifika programı için 600 kişilik okuyan öğrenciler için 200 kişilik de

Detaylı

mezunları) ile açıktan ve uzaktan öğrenim gören mezun durumunda olan öğrenciler,

mezunları) ile açıktan ve uzaktan öğrenim gören mezun durumunda olan öğrenciler, MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT BAŞVURU İLANI Başvuru Tarihleri 22-25 Eylül 2016

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

4. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

4. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2015-2016 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 07.12.2015 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

Programla İlgili Bilgiler

Programla İlgili Bilgiler 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR, KONTENJANLAR VE DERSLERE İLİŞKİN

Detaylı

mezunları) ile açıktan ve uzaktan öğrenim gören mezun durumunda olan öğrenciler,

mezunları) ile açıktan ve uzaktan öğrenim gören mezun durumunda olan öğrenciler, MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT BAŞVURU İLANI Başvuru Tarihleri 22-25 Eylül 2016 [Başvurular 22 Eylül 2016 Saat 08.30 ile 25

Detaylı

Başvuru Adresi. Başvuru Tarihleri ,00-TL. (Güz Yarıyılı Kesin kayıtta 1.027,00-TL. Bahar yarıyılı kayıt yenilemede 1.027,00-TL.

Başvuru Adresi. Başvuru Tarihleri ,00-TL. (Güz Yarıyılı Kesin kayıtta 1.027,00-TL. Bahar yarıyılı kayıt yenilemede 1.027,00-TL. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT BAŞVURU İLANI Başvuru Adresi Başvuru Tarihleri

Detaylı

BaĢvurular ġahsen olarak yapılacaktır. Posta yoluyla baģvuru kabul edilmeyecektir.

BaĢvurular ġahsen olarak yapılacaktır. Posta yoluyla baģvuru kabul edilmeyecektir. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠRSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI 2017-2018 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ÖN KAYIT BAġVURU ĠLANI BaĢvuru Adresi BaĢvuru Tarihleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Detaylı

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına (PFESP) Ön Kayıt Süreci Sonunda Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi ve Kayıt-Kabul İşlemlerine İlişkin Açıklama

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU 2017-20 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU 20 Aralık 2017 tarihli senatomuz kararı dâhilinde 2017-20 eğitim öğretim

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 25.09.2014 Tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında

Detaylı

HAZİRAN 2016 DÖNEMİ EYLÜL 2016 DÖNEMİ

HAZİRAN 2016 DÖNEMİ EYLÜL 2016 DÖNEMİ T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2016-HAZİRAN DÖNEMİ BAŞVURULARI Haziran-2016 (yaklaşık 300 kişi) ve Eylül-2016 (yaklaşık 1.200 kişi) dönemlerinde

Detaylı

Tablo 1. Ön kayıt başvurusu yapan EÜ mezun durumunda olan lisans öğrencilerinin ve mezunlarının bölümlere/programlara göre dağılımı

Tablo 1. Ön kayıt başvurusu yapan EÜ mezun durumunda olan lisans öğrencilerinin ve mezunlarının bölümlere/programlara göre dağılımı Ön Kayıt Bilgileri Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına (PFESP) Ön Kayıt Süreci Sonunda Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi ve Kayıt-Kabul İşlemlerine

Detaylı

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2017 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 05.06.2017 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programlarına

Detaylı

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2017-2018 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 05.09.2017 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YAZ DÖNEMİ KONTENJAN BİLGİLERİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YAZ DÖNEMİ KONTENJAN BİLGİLERİ Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2016 2017 Yaz Dönemi kontenjan bilgileri ve açıklamalar aşağıda sunulmuştur. Ön kayıt başvurusu yapmadan önce tüm

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 20.01.2015 Tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi Duyurusu Yükseköğretim Kurulunun yazıları esas alınarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Pedagojik

Detaylı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928 D U Y U R U ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRETMENLİĞE KAYNAK OLUŞTURAN BÖLÜMLERİNİN SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE MEZUNLAR İÇİN 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2018-2019 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 03.09.2018 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU ( Eğitim-Öğretim Yılı)

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU ( Eğitim-Öğretim Yılı) T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU (2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı) Üniversitemizde 668 öğrenci kontenjanı ile Pedagojik

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ONLİNE-ÖNKAYIT DUYURUSU GENEL BİLGİ: 1) YÖK ün açıklaması ve güncellenen Pedagojik Formasyon

Detaylı

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2017-2018 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2017-2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U MEB Talim Terbiye Kurulu nun 20 Şubat 2014 ve 9 Sayılı Kararı ekinde

Detaylı

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE 7. PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAPSAMINDA YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR HANGİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLANLAR VEYA OLACAKLARIN HANGİ PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

3. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2017-2018 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 07.05.2018 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 1- İlahiyat Fakültesi 10

İMAM HATİP LİSESİ MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 1- İlahiyat Fakültesi 10 ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKASI PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Genel Kurulunun 13 Eylül 2012 tarihinde almış olduğu karar gereğince 2012-2013 eğitim-öğretim

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde son sınıfta veya önceki

Detaylı

OMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KONTENJANLARI PROGRAM BAŞVURABİLECEK BÖLÜM MEZUNLARI KONTENJANLAR

OMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KONTENJANLARI PROGRAM BAŞVURABİLECEK BÖLÜM MEZUNLARI KONTENJANLAR B.DİĞER ALANLAR A.MEB İN İHTİYAÇ DUYDUĞU ALANLAR T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI [KONTENJANLAR ve BAŞVURU ŞARTLARI]

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU Öğrenci Alım Koşulları 1) Yükseköğretim Kurulu nun konuya ilişkin

Detaylı

BAŞVURU İŞLEMLERİ (ON-LINE) ASİL LİSTE İLANI ASİL LİSTE KESİN KAYITLARI

BAŞVURU İŞLEMLERİ (ON-LINE) ASİL LİSTE İLANI ASİL LİSTE KESİN KAYITLARI İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru ve Kayıt Esasları Genel Bilgiler 2017-2018 Eğitim Öğretim

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U MEB Talim Terbiye Kurulu nun 20 Şubat 2014 ve 9 Sayılı Kararı ekinde

Detaylı

D U Y U R U. 6. Programa Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler: a. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi (Kayıt bürosundan temin edilecektir)

D U Y U R U. 6. Programa Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler: a. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi (Kayıt bürosundan temin edilecektir) D U Y U R U Üniversitelerin öğretmenliğe kaynak oluşturan bölümlerinin son sınıf öğrencileri ile mezunlar için 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde başlatılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU (Online kaydını daha önce yapmış olanlar tekrar ön başvuru yapmayacaklardır.

Detaylı

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU YÖK ün (Yüksek Öğretim Kurulu) Pedagojik Formasyona İlişkin Açıklama ve Duyurularına, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://www.yok.gov.tr/web/guest/pedagojik-formasyonla-ilgili%20-sss

Detaylı

İstanbul Üniversitesi 100 lük Sistemdeki Notların 4 lük sistemdeki karşılıklarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

İstanbul Üniversitesi 100 lük Sistemdeki Notların 4 lük sistemdeki karşılıklarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: İstanbul Üniversitesi 100 lük Sistemdeki Notların 4 lük sistemdeki karşılıklarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://hayef.istanbul.edu.tr/wp-- content/uploads/2014/10/onlisans_lisans_not_donusum_tablosu.pdf

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıt

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıt Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ön Kayıt Ege Üniversitesi (EÜ) Eğitim Fakültesi Tarafından 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Mezuniyet Durumunda Olan Öğrenciler ve Mezunlar İçin

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre Üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

ÖYP 2014 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI)

ÖYP 2014 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI) ÖYP 2014 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI) Satır Etiketleri En Küçük OYP_PUAN En Büyük OYP_PUAN ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 80,597 80,839 AKTÜERYA BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 79,747 79,747 ANTRENÖRLÜK

Detaylı

Ön Kayıt: Tunceli Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri, Tunceli

Ön Kayıt: Tunceli Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri, Tunceli D U Y U R U Tunceli Üniversitesinin öğretmenliğe kaynak oluşturan bölümlerinin son sınıf öğrencileri ile mezunları için 2015-2016 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde başlatılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kapsamında Akademik Takvim, Açılacak Programlar, Alanlar, Kontenjanlar ve Derslere İlişkin Uygulama Esasları Yükseköğretim Kurulunun

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen anabilim dallarına 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır.

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır. DUYURU Yükseköğretim Kurulu tarafından üniversitelerin Eğitim Fakültesi dışındaki Fakültelerinden, mezun olanlar için 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açılacaktır.

Detaylı

NOT: Sizlerin dikkate almanız gereken, Minimum puan yazan sütundaki taban puanlardır. Aşağıdaki tabloda 2014 yılına ait Yükseköğretim Programlarının;

NOT: Sizlerin dikkate almanız gereken, Minimum puan yazan sütundaki taban puanlardır. Aşağıdaki tabloda 2014 yılına ait Yükseköğretim Programlarının; Aşağıdaki tabloda 2014 yılına ait Yükseköğretim larının; - Minimum (taban) puan: a en son yerleşen öğrencinin puanı - Maksimum (taban) puan: a en yüksek puanla yerleşen öğrencinin puanı - OBK Minimum puan:

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki lisansüstü

Detaylı

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI BAġVURU VE KAYIT DUYURUSU (2018 GÜZ GRUBU) (2018 Eylül Ayında Kayıt Yapacak Öğrenciler Ġçin)

Detaylı

EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları

EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları EK 1- Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kontenjanları 2014-20 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BÖLÜM KONTENJANLARI Sıra No Atamaya Esas Olan Alan Mezun Olduğu

Detaylı

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ

T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ T.C. KĠLĠS 7 ARALIK ÜNĠVERSĠTESĠ MUALLĠM RIFAT EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ PEDAGOJĠK FORMASYON EĞĠTĠMĠ SERTĠFĠKA PROGRAMI BAġVURU VE KAYIT DUYURUSU (2018 YAZ GRUBU) (2018 Haziran Ayında Kayıt Yapacak Öğrenciler Ġçin)

Detaylı

saat ile 04 Eylül 2016 saat tarihleri arasında

saat ile 04 Eylül 2016 saat tarihleri arasında ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ ONLİNE-ÖNKAYIT DUYURUSU GENEL BİLGİ: SERTİFİKA PROGRAMI 1) YÖK ün 23.01.2015 tarihli açıklaması ve güncellenen

Detaylı

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI 1 YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU ve UYGULAMA ESASLARI BAŞVURU TAKVİMİ ve AKADEMİK TAKVİM BAŞVURU İŞLEMLERİ (Şahsen/Vekalet) (Posta/Kargo

Detaylı

1 Adalet. Almanca (Değişik: 18/08/2015 tarih ve 74 sayılı TTKK) Arapça (Değişik: 18/08/2015 tarih ve 74 sayılı TTKK)

1 Adalet. Almanca (Değişik: 18/08/2015 tarih ve 74 sayılı TTKK) Arapça (Değişik: 18/08/2015 tarih ve 74 sayılı TTKK) AÇILMASI PLANLANAN FORMASYON BÖLÜMLERİ SIRA NO ATAMAYA ESAS OLAN ALAN 1 Adalet 2 Almanca MEZUN OLDUĞU YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTE 1- Hukuk Fakültesi 2- Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 3- Kamu Yönetimi

Detaylı

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU İstanbul Üniversitesi 100 lük Sistemdeki Notların 4 lük sistemdeki karşılıklarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://ogrenci.istanbul.edu.tr/wp-content/uploads/2014/03/%c3%96nl%c4%b0sans-

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI GÜZ DÖNEMİ KAYIT DUYURUSU

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI GÜZ DÖNEMİ KAYIT DUYURUSU T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ KAYIT DUYURUSU Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Güz döneminde,

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI, GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ, EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI, GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ, 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI, GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları

Detaylı

ÖYP 2015 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI)

ÖYP 2015 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI) ÖYP 2015 ARALIK DÖNEMİ YERLEŞENLER (BÖLÜM BAZLI) Veri BOLUMAD En Küçük OYP_PUAN En Büyük OYP_PUAN2 ACİL YARDIM VE AFET YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 75,28 80,52 ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 84,781 84,781 AKTÜERYA

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu

Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı Öğrenci Alım Duyurusu Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı açılacaktır. Programın 1. dönemi Şubat 2019 - Haziran 2019 arasında,

Detaylı

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ

Detaylı

2010-ÖSYS Puan Türü Yükseköğretim Lisans Programı * (MF-1, YGS-1) Aktüerya * (MF-2, YGS-2) Döküm Öğretmenliği * (MF-2, YGS-2) Kimya Öğretmenliği *

2010-ÖSYS Puan Türü Yükseköğretim Lisans Programı * (MF-1, YGS-1) Aktüerya * (MF-2, YGS-2) Döküm Öğretmenliği * (MF-2, YGS-2) Kimya Öğretmenliği * 2010-ÖSYS Puan Türü Yükseköğretim Lisans Programı * (, YGS-1) Aktüerya * (, YGS-2) Döküm Öğretmenliği * (, YGS-2) Kimya Öğretmenliği * (, YGS-2) Metal Öğretmenliği * (, YGS-2) Su Ürünleri Mühendisliği

Detaylı

UZUNMEHMET ANADOLU LİSESİ LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI

UZUNMEHMET ANADOLU LİSESİ LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI LİSANS YERLEŞTİRME SINAVI LYS, 5 AYRI OTURUMDA GERÇEKLEŞTİRİLİR. İLGİLİ YERLEŞTİRME PUANLARI HESAPLANIRKEN, LYS NİN % 60 I, YGS NİN İSE 40 I KULLANILIR. OTURUMLA İLGİLİ AYRINTILAR AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU Kimler Başvurabilir? Bartın Üniversitesi nde Pedagojik Formasyon

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 20162017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için yüksek lisans ve doktora

Detaylı

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014

İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 On5yirmi5.com İşte yeni açılan üniversite ve bölümler 2014 Bu yıl yeni açılan üniversite ve bölümler, ÖSYM'nin 23 Haziran tarihli yayınladığı ÖSYS tercih kılavuz ve kitapçıkta yer alan verilerin geçtiğimiz

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARININ 2010 ÖSYS PUAN TÜRLERİ

YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARININ 2010 ÖSYS PUAN TÜRLERİ YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS NIN 2010 ÖSYS PUAN TÜRLERİ PUAN TÜRÜ İLE ÖĞRENCİ ALAN YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS Aktüerya Bilimleri Astronomi ve Uzay Bilimleri Bilgisayar Bilimleri Finans Matematiği İlköğretim Matematik

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel

Detaylı

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder. MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLECEK 2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU Marmara Üniversitesi ile Mimar Sinan

Detaylı

ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE

ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE SIRA NO 1 2 3 ATAMAYA ESAS OLAN ALAN Almanca Arapça Beden Eğitimi (Değişik 18/08/2015 MEZUN OLDUĞU YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTE

Detaylı

Puan Türü. Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim) İşletme (Açıköğretim) Sosyal Hizmet (Açıköğretim) Sosyoloji (Açıköğretim) Alman Dili ve Edebiyatı

Puan Türü. Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim) İşletme (Açıköğretim) Sosyal Hizmet (Açıköğretim) Sosyoloji (Açıköğretim) Alman Dili ve Edebiyatı Program Adı Fakülte Bölüm Açıköğreti m Açıköğreti m Açıköğreti m Açıköğreti m Diş Hekimliği Eczacılık Halkla İlişkiler ve Tanıtım (Açıköğretim) İşletme (Açıköğretim) Sosyal Hizmet (Açıköğretim) Sosyoloji

Detaylı

YERLEŞKESİNDE BULUNAN İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIK BİNASI ÖZEL KALEM İŞLERİNDE YAPILACAKTIR

YERLEŞKESİNDE BULUNAN İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIK BİNASI ÖZEL KALEM İŞLERİNDE YAPILACAKTIR IĞDIR ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON PROGRAMI SÜREÇ TAKVİMİ SÜREÇ İŞLEM BAŞLAMA TARİHİ BİTİŞ TARİHİ ÖN KAYIT 29.08.2018 12.09.2018 KAYIT SÜRECİ YERLEŞTİRME

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞVURU İLANI

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞVURU İLANI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞVURU İLANI 1. GENEL ŞARTLAR 1.1. Başvuru işlemleri ile ilgili her türlü açıklama ve duyuru internet sitemizden yapılacaktır.

Detaylı

Aşağıdaki tabloda 2013 yılına ait Yükseköğretim Programlarının;

Aşağıdaki tabloda 2013 yılına ait Yükseköğretim Programlarının; Aşağıdaki tabloda 2013 yılına ait Yükseköğretim Programlarının; - Minimum (taban) puan: Programa en son yerleşen öğrencinin puanı - Maksimum (taban) puan: Programa en yüksek puanla yerleşen öğrencinin

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu nun 12 Kasım 2015 tarihli Pedagojik Formasyon Eğitimi Programlarıyla ilgili kararı

Detaylı

Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler

Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler On5yirmi5.com Yeni açılan Üniversiteler ve Bölümler 2014 2015 2014 2015 yılındayeni Açılan Üniversiteler ve Bölümler Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2015 Cuma (oluşturma : 1/4/2017) 2014 senesinde üniversitelerde

Detaylı

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU İstanbul Üniversitesi 100 lük Sistemdeki Notların 4 lük sistemdeki karşılıklarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://hayef.istanbul.edu.tr/wp- content/uploads/2014/10/onlisans_lisans_not_donusum_tablosu.pdf

Detaylı

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

AKADEMİK TAKVİM GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kapsamında Akademik Takvim, Açılacak Programlar, Alanlar, Kontenjanlar ve Derslere İlişkin Uygulama Esasları Anadolu Üniversitesi

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FAKÜLTE PROGRAM Y.İÇİ Y.DIŞI Y.İÇİ Y.DIŞI Y.İÇİ Y.DIŞI Y.İÇİ Y.DIŞI AKŞEHİR İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME PR. 3-3 - AKŞEHİR İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME PR. (İÖ) 3-3 - AKŞEHİR

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Enstitülerinin aşağıda kontenjanları belirtilen Anabilim Dallarına 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için kurum içi ve kurum

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖN KAYIT DUYURUSU. İLGİ: (a) Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına İlişkin Usul ve Esaslar

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖN KAYIT DUYURUSU. İLGİ: (a) Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına İlişkin Usul ve Esaslar MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖN KAYIT DUYURUSU İLGİ: (a) Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına İlişkin Usul ve Esaslar (b) Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme

Detaylı

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları

TABLO-4. Merkezi Yerleştirme İle Öğrenci Alan Yükseköğretim Lisans Programları 200110026 Sağlık Yönetimi (Tam Burslu) 4 TM-1 3 3, 120 32700 --- 401,25062 200110062 Tıp Fakültesi (İngilizce) (Ücretli) 6 MF-3 54 17, 21, 28, 120 26800 --- 447,46504 200110071 Tıp Fakültesi (İngilizce)

Detaylı

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU İstanbul Üniversitesi 100 lük Sistemdeki Notların 4 lük sistemdeki karşılıklarına ulaşmak için tıklayınız. DİKKAT : Dönüşüm Tablosunu yalnızca 100'lük sistemde notu olan adaylar kullanacaklardır.

Detaylı

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU

TC İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU PROGRAM DUYURUSU İstanbul Üniversitesi 100 lük Sistemdeki Notların 4 lük sistemdeki karşılıklarına ulaşmak için tıklayınız. DİKKAT: Dönüşüm Tablosunu yalnızca 100'lük sistemde notu olan adaylar kullanacaklardır.

Detaylı

Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Sınavı İle Yatay Geçiş Kılavuzu

Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Sınavı İle Yatay Geçiş Kılavuzu 2018 2019 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Sınavı İle Yatay Geçiş Kılavuzu (Önlisans ve Lisans Öğrencileri İçin) Bartın Üniversitesi 1.Adım Mevzuat 1- Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda verilen Anabilim

Detaylı

KESİN KAYIT DUYURUSU

KESİN KAYIT DUYURUSU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL KONTENJANLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARYILI ÇİFT ANADAL VE YANDAL KONTENJANLARI Çift Anadal Açılan Bölümler Toplam Kredi Kontenjan Kabul Edilen Bölümler/Programlar Yandal Açılan Bölümler Toplam Kredi Kontenjan Kabul Edilen Bölümler/Programlar Alman Dili ve Edebiyatı* 160(240 AKTS)

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI NA KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU İlgili senatomuz kararı dâhilinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Harran

Detaylı

ATAMAYA ESAS OLAN ÖĞRETMENLİK ALANI SIRA NO. 1 Adalet. 2 Aile ve Tüketici Hizmetleri. 3 Almanca. 4 Arapça. 5 Bahçecilik. 6 Bilişim Teknolojileri

ATAMAYA ESAS OLAN ÖĞRETMENLİK ALANI SIRA NO. 1 Adalet. 2 Aile ve Tüketici Hizmetleri. 3 Almanca. 4 Arapça. 5 Bahçecilik. 6 Bilişim Teknolojileri SIRA NO ATAMAYA ESAS OLAN ÖĞRETMENLİK ALANI 1 Adalet 2 Aile ve Tüketici Hizmetleri 3 Almanca 4 Arapça 5 Bahçecilik 6 Bilişim Teknolojileri 7 Biyoloji 8 Biyomedikal Cihaz Teknolojileri 9 Coğrafya 10 Çince

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU) Eğitim Fak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 YGS 1 8 1, 74 293,36628

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU) Eğitim Fak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 4 YGS 1 8 1, 74 293,36628 no PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) PUA N TÜR Ü GENEL KONT. (5) ÖZEL KOŞUL VE AÇIKLAMALAR (6) 2014 ÖSYS EN KÜÇÜK PUAN (7) 100110018 1 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİV(BOLU)

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Kurulu nun 12 Kasım 2015 tarihli Pedagojik Formasyon Eğitimi Programlarıyla ilgili kararı

Detaylı

Puan Türü. Ek Kont. Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik YGS , ,68355

Puan Türü. Ek Kont. Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik YGS , ,68355 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Puan Türü Ek Kont. Yerl. Sayısı Min Puan Puan Min 100110018 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS-1 6 4 309,09103 335,72217 100110027 Fen Bilgisi Öğretmenliği

Detaylı

2014 ÖSYM YERLEŞTİRME TABAN PUAN VE BAŞARI SIRASI

2014 ÖSYM YERLEŞTİRME TABAN PUAN VE BAŞARI SIRASI 2014 ÖSYM YERLEŞTİRME TABAN PUAN VE BAŞARI SIRASI ÜNİVERSİTE ADI BÖLÜMÜN ADI KON. PUAN TÜRÜ EN KÜÇÜK BAŞARI SIRASI* ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) İngilizce Öğretmenliği 62 DİL-1 396,82172 8.200

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SURİYE VE MISIR ÜLKELERİNDEN ADAYLAR İÇİN YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2012 KON.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SURİYE VE MISIR ÜLKELERİNDEN ADAYLAR İÇİN YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2012 KON. Fakülte/Yüksekokul Adı Program Adı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Cerrahpaşa Tıp 31 29 28 28 28 23 Cerrahpaşa Tıp (İngilizce) 6 6 5 5 5 5 Diş Hekimliği Fakültesi 17 16 15 15 15 13 Eczacılık Fakültesi 18 18 18

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMLARINA BAŞVURU

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMLARINA BAŞVURU 1 Adalet 2 Aile ve Tüketici Hizmetleri 3 Almanca 1. Hukuk Fakültesi 2. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 3. Kamu Yönetimi 1.Ev Ekonomisi Bölümü 2.Ev Ekonomisi Yüksek Okulu 3. Aile ve Tüketici Bilimleri 1.

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI AÇILACAK ALANLAR VE KONTENJANLARI TABLOSU. 7 Biyoloji 1. Biyoloji Bölümü 37 13 50

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI AÇILACAK ALANLAR VE KONTENJANLARI TABLOSU. 7 Biyoloji 1. Biyoloji Bölümü 37 13 50 ÖSYM TARAFINDAN YAPILAN MERKEZİ YERLEŞTİRME DIŞINDA 2013-2014 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ SONU İTİBARİYLE MEZUNİYET AŞAMASINDA OLANLAR ve MEZUNLAR İÇİN BAŞLATILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

Sosyoloji 306,22473 Sosyoloji (İÖ) 277,70767 Tarih 317,73780 Tarih (İÖ) 305,45900

Sosyoloji 306,22473 Sosyoloji (İÖ) 277,70767 Tarih 317,73780 Tarih (İÖ) 305,45900 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) TABAN PUAN Diş Hekimliği Fakültesi 445,48056 Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği 293,36628 Fen Bilgisi Öğretmenliği 245,27813 İlköğretim

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EK KONTENJAN BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EK KONTENJAN BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 AKADEMİK YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EK KONTENJAN BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU DİKKAT: Güncel tüm duyurular http://formasyon.ef.duzce.edu.tr/

Detaylı

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU

AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 2017 2018 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU (Önlisans ve Lisans Öğrencileri İçin) Bartın Üniversitesi 1.Adım Mevzuat 1- Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans

Detaylı