UZAKTAN KUMANDA İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UZAKTAN KUMANDA İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR"

Transkript

1 UZAKTAN KUMANDA İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Model Bilgileri R05/BGE Lütfen klimanızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz

2 İÇİNDEKİLER Uzaktan Kumandanın Tutulması..2 Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri 3 İşlev Tuşları 4 LCD Üzerindeki Göstergeler.7 Tuşların Kullanılması Saatin ilk defa ayarlanması 8 AUTO (OTOMATİK) Konumu.9 Soğutma / Isıtma / Fan Konumu.. 9 Nem Alma Konumu.10 Hava akım yönünün ayarlanması...10 Zamanlayıcı Konumu...11 Uyku Konumu.. 15 Uzaktan Kumandanın Tutulması DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR Uzaktan Kumandanın Konumlandırılması Uzaktan kumandayı üniteye 8 metre uzaklık içerisinde, alıcı gözüne yönelterek kullanınız. Sinyal alındığında bir bip sesi duyulur. Uzaktan kumandayı sinyallerin ünite alıcısına ulaşabileceği bir konumda tutunuz. Zamanlayıcı konumunu seçtiğiniz zaman uzaktan kumanda belirlenen zamanda otomatik olarak sinyalı iç üniteye iletecektir. Eğer uzaktan kumandanızı sinyal iletimini engelleyen bir konumda tutarsanız 15 dakikalık bir gecikme süresi meydana gelebilir. Eğer perdeler, kapılar veya diğer cisimler uzaktan kumandadan gelen sinyallerin kapalı mekân ünitesine gitmesini engelliyorsa, klima işlemeyecektir. Uzaktan kumandanın içine herhangi bir sıvının girmesini engelleyiniz. Uzaktan kumandayı doğrudan güneş ışığına veya ısıya maruz bırakmayınız. Eğer kapalı mekân ünitesindeki kızıl ötesi sinyal alıcısı doğrudan güneş ışığına maruz bırakılırsa, klima düzgün biçimde işleyemeyebilir. Güneş ışıklarının alıcının üzerine düşmesini önlemek için perdelerden yararlanınız. Eğer başka elektrik cihazlar uzaktan kumandaya tepki verirse, bu cihazları ya taşıyınız ya da bulunduğunuz yerdeki yetkili servise danışınız. Pillerin değiştirilmesi Uzaktan Kumandanız arka tarafına yerleştirilen ve bir kapakla korunan iki adet (R03/LR03X2) kuru pille çalışmaktadır. (1) Kapağı bastırıp kaydırarak çıkarınız. (2) Eski pilleri çıkarıp, (+) (-) uçlarına uyarak yerine yenilerini takınız. (3) Kapağı konumuna geri kaydırarak yeniden takınız. NOT: Piller çıkarıldığında kumandadaki tüm programlamalar silinir. Yeni pilleri taktıktan sonra kumandanın yeniden programlanması gerekmektedir. DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR Kullanılmış ve yeni pilleri veya farklı tipte pilleri birlikte kullanmayınız. Uzaktan Kumanda 2 ya da 3 ay gibi bir süre kullanılmayacaksa piller çıkarılmalıdır. Kullanılmış pilleri özel atık pil kutularına atınız.

3 Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri İşlev butonları On/off (Açma/kapama) Tuşu Bu tuşa basıldığında cihaz çalışmaya başlar, tekrar basıldığında çalışma sona erer. MODE (Konum) Tuşu Tuşa her basıldığında çalıştırma konumu aşağıdaki sırayla değişir Ölçülen Voltaj CPU Yayım Sinyalinin en düşük voltajı Sinyal alma mesafesi Ortam Performans Özellikleri 3.0V(R03/LR03x2 kuru pil 8m(3.0 voltaj kullanılınca 11m oluyor) 1. İşletim konumu: AUTO (Otomatik) COOL (Soğutma) DRY (Nem Alma) HEAT(Isıtma) (Sadece soğutmalı model olmaksızın) ve PERVANE (FAN) saatlik Zamanlayıcı Ayarlama İşlevi. 3. Kapalı Mekân Ayarı Sıcaklık Aralığı: 17º C~30 ºC. 4. LCD (Sıvı Kristal Ekran) tam işlevi Opsiyonel tuş NOT:Isıtma modu yalnızca soğutmalı&isıtmalı olan modeller içindir. UYKU modu Tuşa basıldığında cihaz uyku konumuna geçer. Uyku konumundaki klima, sizin için en rahat edeceğiniz sıcaklık derecesini sabit tutar ve daha az güç tüketir. Bu işel yalnızca SOĞUTMA, ISITMA veya OTOMATİK konumda iken çalışır. NOT: Ünite UYKU modunda çalışırken,başka tuşara basıldığında iptal olacaktır. SWING(YELPAZE)V TUŞU Yatay panjur hareketini durdurmak ve çalıştırmak ve aşağı/yukarı istenilen hava akış yönünü ayarlamak için kullanılır. Bir kere basıldığında panjur 6 derecelik açı ile değişir. 2 saniyeden uzun sure basılı tutulduklarında panjur otomatik olarak yukarı aşağı hareket edecektir. Kayar kapak (kapalı) Kayar kapak (açık) NOT: RG050D1/BGEF ve RG050D1/BGCEF modellerinin IONIZER fonksiyonu bulunmamaktadır. RG050D2/BGEF ve RG050D2/BGCEF modellerinin aşağıda gösterilen iki tuşu yoktur. RG050E/BGEF ve RG050E/BGCEF modellerinin aşağıda gösterilen iki tuşu yoktur. SWING(YELPAZE)H TUŞU Dikey panjur hareketini durdurmak ve çalıştırmak ve sağsol istenilen hava akış yönünü ayarlamak için kullanılır. Bir kere basıldığında dikey panjur 6 derecelik açı ile değişir. 2 saniyeden uzun sure basılı tutulduklarında dikey panjur otomatik olarak sağa ve sola hareket edecektir. I FEEL/SELF CLEAN TUŞU I FEEL işlevini açar ve kapatır. 2 saniyeden uzun bir süre basılı tutulduğunda, self clean işlevi devreye girecektir, tekrar 2 saniyeden uzun süre basılırsa kapanacaktır. RESET(SIFIRLAMA) TUŞU RESET tuşuna basıldığında varolan tüm ayarlar iptal olacak ve başlangıç ayarlarına geri dönülecektir.

4 LOCK(Kilitleme) Tuşu LOCK tuşuna basıldığında yürülükte olan ayarlarınız kilitlenecektir ve uzaktan kumanda LOCK haricinde hiçbir komutu kabul etmeyecektir. LOCK modunu ayarlarınızn kazara ile değişmesini önlemek istediğinizde kullanınız LOCK modunu iptal etmek için tekrar basınız. LOCK modu etkin hale getirildiğinde uzaktan kumanda üzerinde bir kilit işareti belirecektir. VENT/AUTO CLEAN)TUŞU VENT işlevini açar ve kapatır. 2 saniyeden uzun bir süre basılı tutulduğunda, AUTO CLEAN işlevi devreye girecektir, tekrar 2 saniyeden uzun süre basılırsa kapanacaktır. AUTO CLEAN işlevi yalnızca klima kapalı olduğunda mevcuttur. FAN Hızı(ˇ/+) Fan hızını 4 şekilde seçmek için kullanılır(oto-düşük-orta-yüksek) YUKARI Tuşu(^/+) Sıcaklığı artırmak veya Zaman ayarlaması sırasında Saati yükseltmek için bu tuşa basınız. AŞAĞI Tuşu(ˇ/+) Sıcaklığı azaltmak veya Zaman ayarlaması sırasında Saati azaltmak için bu tuşa basınız. TIMER ON (Zamanlayıcıyı Açma) Tuşu Otomatik açılma saati ayarını etkinleştirmek için bu tuşa basınız. Her basışla zaman ayarını 30'ar dakikalık artışlarla 10 saate kadar, 1'er saatlik artışlarla 24 saate kadar ayarlayabilirsiniz. Otomatik açılma saati ayarını iptal etmek için ayar 0.0 olana kadar tuşa basmanız yeterlidir. TURBO/IYONIZER)TUŞU TURBO işlevini açar ve kapatır. Klima soğutma/ısıtmada en güçlü hızla çalışır. Durdurmak için tekrar TURBO tuşuna basınız. 2 saniyeden uzun bir süre basılı tutulduğunda iyonizer jeneratör çalışacaktır tekrar 2 saniyeden uzun süre basılırsa iyonizer işlevi kapanacaktır. NOT: Bazı modellerin İYONİZER özelliği yoktur. SAAT TUŞU Uzaktan kumanda saatini ayarlamak için kullanılır. NOT: Bu ünite özel olarak AUTO CLEAN özelliğiile tasarlanmıştır. Uzaktan kumanda üzerinde görülen özellik başlangıç saati 8:00-21:00 dır. Uzaktan kumanda üzerindeki saat ayarının doğru saat olduğundan emin olunuz. LED TUŞU İç ünite gösterge ekranını açar ve kapatır. 2 saniyeden fazla süre basıldığında oda sıcaklığını gösterecektir. Tekrar 2 saniyeden fazla basıldığında ya da 15 saniye beklenildiğinde önceki gösterge ekranda görülecektir. NOT: Tuşların dizaynları modellere göre sizin satın almış olduğunuzdan biraz farklı olabilir. Yukarıda tarif edilmiş olan tüm işlevler iç ünite tarafından yapılmaktadır eğer içünitenin bu özelliği yok ise uzaktan kumanda üzerinde ilgili tuşa basıldığında bir işlem meydana gelmez. TIMER OFF (Zamanlayıcıyı Kapama) Tuşu Otomatik kapama saati ayarını etkinleştirmek için bu tuşa basınız. Her basışla zaman ayarını 30'ar dakikalık artışlarla 10 saate kadar, 1'er saatlik artışlarla 24 saate kadar ayarlayabilirsiniz. Otomatik kapama saati ayarını iptal etmek için ayar 0.0 olana kadar tuşa basmanız yeterlidir.

5 MHB-48HRN1_MOU-48HN1 LCD Göstergeleri ( 23 ) MOD Göstergesi O anki çalışma modunu gösterir. AUTO SOĞUTMA DRY I ISITMA (Yalnızca soğutmalı modeller için geçerli değildir),fan ve tekrar AUTO ya dönüş Transmisyon Göstergesi Uzaktan kumanda iç üniteye sinyal ilettiği zamanlarda tra nsmisyon göstergesinin ışığı yanar. ON/OFF Göstergesi ON/OFF tuşuna basıldığında görüntülenir. Kalkması için tekrar ON/OFF düğmesine basınız. Sıcaklık Göstergesi Sıcaklık ayarını (17C-30C)veya saati gösterir. Çalışma modunu FAN olarak ayarladığınızda hiçbir sıcaklık gösterilmez. Timer(Zamanlayıcı) Göstergesi Timer ayarının açma/kapama zamanını(0:00-23:50)veya saati gösterir. Saat yalnızca AUTO ON/OFF zamanı ayarlı olmadığında gözükür. AUTO_TIMER özelliği çalışırken AUTO ON/OFF zamanını gösterir. O anki zamnı kontrol etmek için CLOCK tuşuna basın zaman gözükecektir. Fan Hızı Göstergesi Seçili fan hızını gösterir, AUTO ve üç fan hız seviyesi (DÜŞÜK), (ORTA), (YÜKSEK). Fan hızı AUTO ve KURU modda otomatik olarak kontrol edilir. KİLİT Göstergesi LOCK(Kilit)modu etkinken gözükür. Uyku Göstergesi Uykumodu etkinken gözükür. Kalkması için tekrar SLEEP moduna basınız. I FEEL Göstergesi I FEEL modu etkinken gözükür. Not: Uzaktan kumanda üzerindeki tüm göstergeler yalnızca açıklama amaçlıdır. Tuşların Kullanımı Klimayı çalıştırmadan önce bu bölümde verilen prosedürleri kullanarak uzaktan kumanda üzerinde saati ayarlayınız. Uzaktan kumandadaki saat paneli, klimanın kullanımda olmasından veya olmamasından bağımsız olarak zamanı gösterecektir. AUTO CLEAN özelliğinin 21:00-8:00 saatleri arasında etkinleşmesini engellemek için saat ayar zamanının doğru zaman olduğundan emin olunuz. Saatin İlk Ayarı Pillerin uzaktan kumandaya takılmasından sonra, saat 12:00 yanıp sönmeye başlar 1. YUKARI/AŞAĞI tuşu Zamanı ayarlamak için aşağıdaki tuşlara basınız İleri Geri Tuşa her bastığınızda, saat, hangi tarafa bastığınıza bağlı olarak, bir dakika ileri veya geri hareket eder. Saat tuşa basma hızınızla aynı hızda değişir. Tuşu bırakmadan basmayı sürdürdüğünüz zaman, saat, hangi tarafa bastığınıza bağlı olarak, 10 dakika ileri veya geri hareket eder. 2. SAAT tuşu.doğru saate gelindiği zaman, Clock (Saat) tuşuna basınız, ya da veya tuşuna basmayı bırakınız ve 5 saniye bekleyiniz, saatte belirtilen zaman ibaresinin yanıp sönmesi durur ve saat işlemeye başlar. 3. Saatin Tekrar Ayarlanması Uzaktan kumanda üzerinde CLOCK tuşuna basınız, saatteki zaman ayarı ibaresi yanıp sönmeye başlayacaktır. Yeni saati girmek için Saatin İlk Ayarı ndaki 1.ve 2. adımları izleyiniz. Not: CLOCK (Saat)'teki zamanın, Otomatik açma ZAMANLAYICI (Auto-start TIMER) özelliği işlemeye başlamadan önce ayarlanması gerekir. *Saatin doğruluk payı bir günde 15 saniye içerisindedir. DIKKAT Statik elektrik veya diğer faktörler(voltaj geçişleri) uzaktan kumanda saatinin sıfırlanmasına sebep olabilir.uzaktan kumandanız sıfırlanırsa ( 12:00 yanıp sönüyorsa üniteyi başlatmadan önce saatinizi yeniden ayarlayınız.

6 AUTO(OTOMATIK) Konumu Ünitenin fişinin takılı olduğundan ve elektriğin geldiğinden emin olunuz. Kapalı mekân ünitesinin ekran panelindeki OPERATION (İşletim) göstergesi yanar. 1. AUTO (Otomatik) seçeneğini seçmek için Mode (Konum)tuşuna basınız. 2. İstenen oda sıcaklığını ayarlamak için Temp/Time (Sıcaklık/Saat) ayarı tuşuna basınız. Sıcaklık 1'er derece arttırılarak 17 C~ 30 C Arasında bir değerde ayarlanabilir. 3. Klimayı çalıştırmak için On/off (Açma/Kapama) Tuşuna basınız NOT 1. AUTO (Otomatik) konumunda, klima ortamdaki asıl oda sıcaklığı ile uzaktan kumandada ayarlana sıcaklık arasındaki farkı algılayarak Cooling(Soğutma), Fan, Heating (Isıtma) ve Nem Alma (Dehumidifying ) konumunu seçebilir. 2. Otomatik konumda, fan hızınıdeğiştiremezsiniz. Zaten otomatik olarak kontrol edilmektedir. 3. Eğer AUTO (Otomatik) konum sizin için rahat değilse, Istenen konum elle seçilebilir. Soğutma(Cooling) Isıtma(Heating) FAN Konumu Ünitenin fişinin takılı olduğundan ve elektriğin geldiğinden emin olunuz. Kapalı mekân ünitesinin ekran panelindeki OPERATION (İşletim) göstergesi yanar. 1. Soğutma, Isıtma (Yalnızca tersine dönüşüm modellerinde), Pervane (Fan) konumlarından birini seçmek için Mode (Konum) tuşuna basınız. 2. İstenen oda sıcaklığını ayarlamak için Temp/Time (Sıcaklık/Saat) ayarı tuşuna basınız. Sıcaklık 1'er derece arttırılarak 17 C~30 C arasında bir değerde ayarlanabilir adımlı (Auto (Otomatik), Low (Düşük), Med (Orta), High (Yüksek), Fan hızlarından birini seçmek için Fan speed (Fan Hızı) tuşuna basınız. 4. Klimayı çalıştırmak için On/off (Açma/Kapama) tuşuna basınız. Kapalı mekân ünitesinin ekran panelindeki OPERATION (İşletim) göstergesi yanar. NOT Fan konumunda, sıcaklık ayarı uzaktan kumandanın ekranında gösterilmez ve oda sıcaklığını da kontrol edemezsiniz. Bu konumda iken, sadece 1,3 ve 4. adımlar yerine getirilebilir. NEM ALMA İşlemi Ünitenin fişinin takılı olduğundan ve elektriğin geldiğinden emin olunuz. Kapalı mekân ünitesinin ekran panelindeki OPERATION (İşletim) göstergesi yanar. 1. Dehumidifying (Nem alma ) seçeneğini seçmek için Mode (Konum) tuşuna basınız. 2. İstenen oda sıcaklığını ayarlamak için Aşağı/Yukarı ayar tuşuna basınız. Sıcaklık 1'er derece arttırılarak 17 C~ 30 C arasında bir değerde ayarlanabilir. 3. Klimayı çalıştırmak için On/off (Açma/Kapama) tuşuna basınız. NOT: Nem alma konumda, Pervane (Fan) hızını değiştiremezsiniz. Zaten otomatik olarak kontrol edilmektedir. Hava akım yönünü ayarlama İstenilen hava akım yönünü ayarlamak için SWING H ve SWING V tuşlarını kullanınız. 1. SWING V butonuna basıldığı zaman yatay panjur her basışta 6 derecelik açıyla değişir. 2 saniye daha basılı tutulduğu zaman panjur otomatik olarak salınacak ve hava akımını aşağı yukarı verecektir. 2. SWING H butonuna basıldığı zaman dikey panjur her basışta 6 derecelik açıyla değişir. 2 saniye daha basılı tutulduğu zaman panjur otomatik olarak salınacak ve hava akımını sağa solaı verecektir. NOT: Yatay ve dikey Panjur klimanın soğutma veya ısıtma işlemini etkileyecek bir pozisyona gelirse otomatik olarak salınma/taşınma yönünü değiştirecektir.

7 Zamanlayıcı Konumu Timer on (Zamanlayıcı Açma) tuşuna basarak ünitenin otomatik olarak açılması ayarını gerçekleştirebilirsiniz. Aynı şekilde Timer off (Zamanlayıcı Kapama) tuşuna basarak ünitenin otomatik olarak kapanması ayarını gerçekleştirebilirsiniz. Otomatik açılış saatini ayarlamak için. 1.Timer on (Zamanlayıcı Açma) tuşuna basınız. Uzaktan kumandada Timer on (Zamanlayıcı Açma) sembolü belirir ve LCD ekranında en son girilen otomatik açılış ayarı ve HOUR sinyali gösterilir. Otomatik açılış işleminin saatini yeniden ayarlamaya artık hazırsınız. 2. İstenen ünite çalıştırma saatini ayarlamak için Timer on (Zamanlayıcıyı açma) tuşuna tekrar basınız. Her basışla zaman ayarını 30'ar dakikalık artışlarla 10 saate kadar, 1'er saatlik artışlarla 24 saate kadar ayarlayabilirsiniz. 3.Ot3. Otomatik açılış zamanı ayarının yapılmasından sonra, uzaktan kumanda sinyali klimaya iletmeden önce yarım saniyelik bir gecikme olacaktır. Daha sonra, aradan yaklaşık 2 saniye daha geçtikten sonra, "h" (saat) sinyali gözden kaybolur ve ayarlanan sıcaklık LCD ekranda yeniden görünür. Otomatik kapanış saatini ayarlamak için. 1. Timer off (Zamanlayıcı Kapama) tuşuna basınız. Uzaktan kumandada Timer off (Zamanlayıcı Kapama) sembolü belirir, LCD ekranında en son girilen otomatik kapanış ayarı ve h sinyali gösterilir. Otomatik kapanış işleminin saatini yeniden ayarlamaya artık hazırsınız. 2. Timer off (Zamanlayıcıyı kapama) tuşuna tekrar basınız. Her basışla zaman ayarını 30'ar dakikalık artışlarla 10 saate kadar, 1'er saatlik artışlarla 24 saate kadar ayarlayabilirsiniz. 3. Otomatik kapanış zamanı ayarının yapılmasından sonra, uzaktan kumanda sinyali klimaya iletmeden önce yarım saniyelik bir gecikme olacaktır. Daha sonra, aradan yaklaşık 2 saniye daha geçtikten sonra, "h" (saat) sinyali gözden kaybolur ve ayarlanan sıcaklık LCD ekranda yeniden görünür. ÖNEMLİ Zamanlayıcı özelliğinde uzaktan kumandayla ayarlanan en etkili işlem zamanı, aşağıdaki ayarlarla sınırlıdır: 0.5,1.0,1.5,2.0,2.5,3.0,3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0, 6.5, 7.0, 7.5, 8.0, 8.5, 9.0, 9.5, 10, 11, 12, 13, 14, 15,16,17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 and 24. Zamanlayıcı ayarına örnek TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇMA) (Otomatik Açılış Konumu) (Auto-on Operation) TIMER ON (ZAMANLAYICI AÇMA) özelliği, üniteyi eve dönmeden önce otomatik olarak açmak istediğiniz zaman yararlı olur. Klima ayarlanan saatte otomatik olarak çalışmaya başlayacaktır. Örnek: Diyelim ki, klimayı 6 saat içerisinde çalıştırmak istiyorsunuz. 1. Timer on (Zamanlayıcı Açma) tuşuna basınız, gösterim ekranında en son girilen açılış işlemi ayarı ve HOUR sinyali gösterilir. 2. Uzaktan kumandanın LCD ekranında "6:0h" yazısını görüntülemek için Timer on (Zamanlayıcı Açma) tuşuna basınız 3. TIMER (Zamanlayıcı) ayarı yapıldıktan sonra, uzaktan kumandanın sinyalleri klimaya iletmesinden önce yarım saniyelik bir gecikme daha olacaktır.

8 TIMER OFF (ZAMANLAYICI KAPAMA) (Otomatik Kapanış Konumu) (Auto-offOperation) TIMER OFF (Zamanlayıcıyı Kapama) özelliği yattıktan sonra üniteyi otomatik olarak kapatmak istediğinizde yararlı olur. Klima ayarlanan saatte otomatik olarak kapanacaktır. Örnek: Diyelim ki, klimayı 10 saat içerisinde kapatmak istiyorsunuz. 1. Timer off (Zamanlayıcı Kapama) tuşuna basınız, gösterim ekranında en son girilen kapanış işlemi ayarı ve HOUR sinyali gösterilir. 2. Uzaktan kumandanın LCD ekranında "10:00" yazısını görüntülemek için Timer off (Zamanlayıcı Kapama) tuşuna basınız. 3. Yarım saniye bekleyiniz TIMER OFF sinyalinin yanıp sönmesi duracaktır ve fonksiyon etkinleşecektir. Dijital gösterge sıcaklığı tekrar gösterecektir. TIMER OFF -TIMER ON (Zamanlayıcının Açılması- Zamanlayıcının Kapanması) (Kapama Başlatma Durdurma işlemi) Bu özellik, uyanmadan önce klimayı açmak evden çıktıktan sonra da klimayı kapatmak istediğiniz zaman yararlı olur. Örnek: Diyelim ki, klimayı ayarladıktan 2 saat sonra açmak ve 5 saat sonra da tekrar kapamak istiyorsunuz. Timer on (Zamanlayıcı Açma) tuşuna basınız. 2. LCD ekranında "2:00" yazısını görüntülemek için Timer On (Zamanlayıcı Açma) tuşuna basınız. 3. Timer off (Zamanlayıcı Kapama) tuşuna basınız. 4. LCD ekranında "5:00" yazısını görüntülemek için Timer Off (Zamanlayıcı Kapama) tuşuna basınız. 5. Uzaktan kumandada Ayarlanan sıcaklığın tekrar görüntülenmesini bekleyiniz. BİLEŞİK ZAMANLAYICI (Hem ON (Açık) hem de OFF (Kapalı) zamanlayıcıların eş zamanlı olarak ayarlanması) TIMER OFF TIMER ON (Zamanlayıcının Açılması-Zamanlayıcının Kapanması) (Açma-Bitirme-Başlatma işlemi) Bu özelik, yattıktan sonra klimayı kapatmak, sabah uyandığınızda veya eve döndüğünüzde ise yeniden açmak istediğiniz zaman yararlı olur. Örnek: Diyelim ki klimayı ayarladıktan 2 saat sonra kapatmak ve 10 saat sonra da tekrar açmak istiyorsunuz. 1. Timer off (Zamanlayıcı Kapama) tuşuna basınız. 2. LCD ekranında "2:00" yazısını görüntülemek için Timer Off (Zamanlayıcı Kapama) tuşuna basınız. 3. Timer on (Zamanlayıcı Açma) tuşuna basınız. 4. LCD ekranında "10:00" yazısını görüntülemek için Timer On (Zamanlayıcı Açma) tuşuna basınız. 5. Uzaktan kumandanın ayarlanın sıcaklığı görüntülemesini bekleyiniz ÖNEMLİ: TIMER ON (Zamanlayıcıyı Açma) veya TIMER OFF (Zamanlayıcıyı Kapama) ardışık zamanlayıcı ayarları, ayarlanan saatin etkinleştirilmesinin ardından doğrudan belirir.

9 SLEEP (UYKU) Konumu Sleep (Uyku) tuşuna basıldığında enerji tasarrufu özelliği devreye girecektir. Ve uyku sembolü gözükecektir. Bu özellik sayesinde ünite ilk 2 saat içerisinde otomatik olarak saatte 1º C ısıyı arttırır veya azaltır, sonraki 5 saatte ise sabit tutar ve daha sonra cihaz kapanır. En uygun sıcaklığı yakalayabilir ve enerji tasarrufu yapar. NOT: Uyku özelliği yalnızca Soğutma (Cooling), Isıtma (Heating) ve Otomatik (Auto) konumlarındayken kullanılabilir. I FEEL/Kendini temizleme Fonksiyonu Bu tuşa 2 saniyeden az basmak I FEEL ( Hissediyorum ) Fonksiyonunu çalıştıracaktır. İki saniyeden fazla basılı tuttuğunuzda ise, SELF CLEAN fonksiyonu devreye girecektir. I FEEL fonksiyonu etkin olduğunda uzaktan kumanda yerin o anki sıcaklığını gösterecektir. I FEEL tuşuna tekrar basana kadar uzaktan kumanda 3 dakika aralıklarla klimaya sinyal gönderecektir. Bu gösterge açık duracaktır. DRY(Nem Alma) ve FAN mounda I FEEL fonksiyonu mevcut değildir. SELF CLEAN(Kendini temizleme) modunda klima otomatik olarak Evaporatörü temizler ve kurutur ayrıca bir dahaki çalıştırmaya kadar da temiz tutar.

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın Tutulması... Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... İşlev Tuşları... LCD Üzerindeki Göstergeler...

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın Tutulması... Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... İşlev Tuşları... LCD Üzerindeki Göstergeler... İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın Tutulması... Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... 3 İşlev Tuşları... 4 LCD Üzerindeki Göstergeler... 7 Tuşların kullanılması... 8 AUTO (OTOMATİK) Konumu... 8 Soğutma/Isıtma/Fan

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

NOT: Piller çıkarıldı ında kumandadaki tüm programlamalar silinir. Yeni pilleri taktıktan sonra kumandanın yeniden programlanması gerekmektedir.

NOT: Piller çıkarıldı ında kumandadaki tüm programlamalar silinir. Yeni pilleri taktıktan sonra kumandanın yeniden programlanması gerekmektedir. Ç NDEK LER Uzaktan kumandanın kullanılması...2 Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri...3 Fonksiyon Tu ları...4 LCD Üzerindeki Göstergeler...7 Tu ların kullanılması Saatin ilk kez ayarlanması...8 AUTO (OTOMAT

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın kullanımı... 2. Uzaktan kumandanın Teknik Özellikleri... 3. Fonksiyon düğmeleri... 5. LCD göstergeleri...

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın kullanımı... 2. Uzaktan kumandanın Teknik Özellikleri... 3. Fonksiyon düğmeleri... 5. LCD göstergeleri... İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın konumlandırılması. Uzaktan kumandanın kullanımı... 2 Uzaktan kumandanın Teknik Özellikleri... 3 Fonksiyon düğmeleri... 5 LCD göstergeleri... 7 Düğmelerin kullanılması...

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın kullanımı... 1. Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... 2. Uzaktan kumanda düğmelerinin özellikleri...

İÇİNDEKİLER. Uzaktan kumandanın kullanımı... 1. Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... 2. Uzaktan kumanda düğmelerinin özellikleri... 2 2 İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın kullanımı... 1 Uzaktan Kumandanın Teknik Özellikleri... 2 Uzaktan kumanda düğmelerinin özellikleri... 2 Ekrandaki İşaretler...... 5 Otomatik çalışma... 6 Soğutma/Isıtma/Fan

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36B/BGE İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı... 5

Detaylı

P3ZMI42000-P3ZMA42000

P3ZMI42000-P3ZMA42000 P3ZMI42000-P3ZMA42000 Uzaktan Kumandanın Özellikleri İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın özellikleri... 2 Kumanda düğmeleri... 3 LCD ekrandaki göstergeler... 6 Düğmelerin kullanımı... 7 Otomatik mod... 7 Soğutma/Isıtma/Fan

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B

VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B VTXN25AV1B VTXN35AV1B VTXN50AV1B VTXN71AV1B VRXN25AV1B VRXN35AV1B VRXN50AV1B VRXN71AV1B İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın teknik özellikleri... 2 İşlem butonları... 3 LCD üzerindeki göstergeler... 6 Butonların

Detaylı

P3ZMI12906-P3ZMA12906 P3ZMI18906-P3ZMA18906

P3ZMI12906-P3ZMA12906 P3ZMI18906-P3ZMA18906 PZMI906-PZMA906 PZMI8906-PZMA8906 DIRECT FRESH TIMER ON SPEED TIMER OFF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumandanın kullanımı... Uzaktan kumandanın özellikleri... Fonksiyon düğmeleri... LCD ekrandaki göstergeler...

Detaylı

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU K- STYLE UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU Lütfen bu kılavuzu uygun şekilde saklayın ve kullanım öncesi dikkatlice okuyun. Sayfa - 1 Ayarı yükseltme : Sıcaklık değerini, Zamanlayıcı zamanını veya Saat zamanını

Detaylı

B1ZMI09100/01-B1ZMA09100/01 B1ZMI12100/01-B1ZMA12100/01 B1ZMI18100/01-B1ZMA18100/01 B1ZMI24100/01-B1ZMA24100/01

B1ZMI09100/01-B1ZMA09100/01 B1ZMI12100/01-B1ZMA12100/01 B1ZMI18100/01-B1ZMA18100/01 B1ZMI24100/01-B1ZMA24100/01 BZMI000/0-BZMA000/0 BZMI00/0-BZMA00/0 BZMI00/0-BZMA00/0 BZMI00/0-BZMA00/0 Uzaktan kumandanın Özellikleri İÇİNDEKİLER Model RG5A/BGEF, RG5A/BGEF, RG5B/BGE,RG5D/BGE Nominal Voltaj.0V (Kuru piller R0/LR0x)

Detaylı

P3ZMI P3ZMA09908 P3ZMI P3ZMA12908 P3ZMI P3ZMA18908 P3ZMI P3ZMA24908

P3ZMI P3ZMA09908 P3ZMI P3ZMA12908 P3ZMI P3ZMA18908 P3ZMI P3ZMA24908 PZMI00- PZMA00 PZMI0- PZMA0 PZMI0- PZMA0 PZMI0- PZMA0 Uzaktan kumandanın Özellikleri İÇİNDEKİLER Model RG5A/BGEF, RG5A/BGEF, RG5B/BGE,RG5D/BGE Nominal Voltaj.0V (Kuru piller R0/LR0x) Uzaktan kumandanın

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Kullanma kılavuzu VITOCLIMA 300-S Grup Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 Fonksiyon bilgisi Aynı dış üniteye bağlı 1-16 iç ünite tek tek veya grup olarak kontrol edilebilir. Grup kontrol

Detaylı

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima

DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima DemirDöküm A Serisi Duvar Tipi Split Klima Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 08/2008 Rev 0 İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİK TABLOSU...3 2. ÇALIŞMA FONKSİYONLARI...4 2.1. Otomatik Çalışma Konumu... 4

Detaylı

TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE UYARI

TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE UYARI TÜRKÇE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TEHLİKE Kapağı takmayın, tamir etmeyin, açmayın veya çıkartmayın. Size tehlikeli seviyede voltaj aktarabilir. Bunu yapması için satıcınıza veya bir uzmana danışın. Cihazın kapatılması

Detaylı

KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU

KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU KLİMA CİHAZI UZAKTAN KONTROL ÜNİTESİ KULLANMA KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 2 SICAKLIK GERİ ALMA ZAMANLAYICI 10-11 ELEMANLARIN İSİMLERİ 3 ARIZA TESPİTLERİ 12 HAZIRLIK AŞAMALARI 4 ÇALIŞTIRMA

Detaylı

A. İşlem Kontrol Paneli

A. İşlem Kontrol Paneli A. İşlem Kontrol Paneli EN TR Timer Zamanlayıcı Memory/Screen lock (unlock) Hafıza/Ekran kilidi (kilit açma) Downward movement Aşağı hareket Upward movement Yukarı hareket Memory 1/2/3 Hafıza 1/2/3 Display

Detaylı

Model Bilgileri RG70E/BGEF

Model Bilgileri RG70E/BGEF SPLİT KLİMA UZAKTAN KUMANDASI TÜRKÇE TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU Model Bilgileri RG70E/BGEF Klimamızı satın aldığınız için çok teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu Kullanım Kılavuzunu

Detaylı

DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima

DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima DemirDöküm A 410 Serisi Duvar Tipi Split Klima Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği 1 İÇİNDEKİLER 1. Teknik Özellik Tablosu... 3 2. Kullanıcı Arayüzü... 4 2.1. Led Gösterge... 4 2.2. Uzaktan Kumanda...

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

KANALLI TİP MULTİ KLİMA OLE09MDH OLE12MDH OLE18MDH

KANALLI TİP MULTİ KLİMA OLE09MDH OLE12MDH OLE18MDH KANALLI TİP MULTİ KLİMA OLE09MDH OLE12MDH OLE18MDH Ürünümüzü satın aldığınız ve bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz! Lütfen montajdan önce bu el kitabını dikkatli bir şekilde okuyun! Montajdan sonra

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI

ÇAMAŞIR MAKİNASI KULLANIM TALİMATI 1.AMAÇ VE KAPSAM: Bu talimatın amacı çamaşır makinası, güvenli ve etkin çalışmasının yöntemlerini belirlemektir. Bu talimat Yemekhanemiz içerisindeki çamaşır makinasını kapsar. 2.GÖREV VE SORUMLULUK: Temizlik

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz.

GW420. Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu. Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. GW420 Kurutma Makinesi Bilgisayar Kullanım Klavuzu Lütfen kurulumdan önce dikkatle okuyunuz. KATALOG Bölüm 1 Klavye Arayüzü... 1 Bölüm 2 Çalışma Talimatı... 2 1. Sistem Başlatma... 2 2. Parametre Ayarları...

Detaylı

* Şehir isimleri TIME/CALENDAR SETTINGS (Saat/Takvim Ayarları), WORLD TIME (Dünya Saati) ve ALARM modlarında, sağdan sola doğru değişir.

* Şehir isimleri TIME/CALENDAR SETTINGS (Saat/Takvim Ayarları), WORLD TIME (Dünya Saati) ve ALARM modlarında, sağdan sola doğru değişir. DUO DISPLAY QUARTZ / Cal. H023 ÖZELLİKLER 1. SAAT / TAKVİM (TIME / CALENDAR) 2. DÜNYA SAATİ (WORLD TIME) 3. ALARM 4. KRONOMETRE (STOPWATCH) 5. ŞEHİR İSİMLİ DÖNER BEZEL 6. PİL GÖSTERGESİ BUTONLAR & KADRAN

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7

Kullanım kılavuzu. Uzaktan kumanda BRC315D7 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 BU KUMANDAYI ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. KURULUMU KULLANMAYA GEÇMEDEN ÖNCE KILAVUZU DİKKATLE OKUYUN. KILAVUZU OKUDUKTAN SONRA,

Detaylı

UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU

UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU UZAKTAN KUMANDA KILAVUZU İÇERİK ÖNLEMLER...1-2 UZAKTAN KUMANDA ÜNİTESİNİN KULLANIMI......3 ÇALIŞTIRMA... 4-9 Room Air Conditioner imizi satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce,

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK

ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK ALARM KAPALI SNOOZE ALARM AÇIK KAPALI GENEL ÖZELLİKLER: 1. ERTELEME/IŞIK BUTONU Bu buton ile ortalama 4 sn boyunca ışık özelliğini kullanabilirsiniz. İlgili buton, saatin tepesinde bulunan paneldir. Bu

Detaylı

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır.

1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan vasıfsız bir çalışan olmamalıdır. Vertex MultiCure için Kullanım Talimatları 1.0. Genel Uyarılar: 1.1. Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 Bu cihazı kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve sıradan

Detaylı

LBX-0601. www.loobex.com

LBX-0601. www.loobex.com LBX-0601 www.loobex.com İÇERİK Giriş.2 Kullanma Talimatları 2 Temizleme Talimatları 4 Kireç Temizleme Talimatları..4 Cihaz Parçaları.5 Sorun Giderme 6 BUHARLI STERİLİZATÖR KURUTUCU - BEBEK MAMASI ISITICISI

Detaylı

CM727 KULLANIM KILAVUZU

CM727 KULLANIM KILAVUZU CM727 KULLANIM KILAVUZU 1 CM 727 KULLANIM KILAVUZU Tanım CM727, ısıtma sistem verimliliğini kontrol etmek,siz evdeyken ve dışarıdayken konfor sıcaklıklarını sağlamak amacıyla dizayn edilmiş bir programlanabilir

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-TH 5

KULLANIM KILAVUZU PCE-TH 5 KULLANIM KILAVUZU PCE-TH 5 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 07/04/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teslimat içeriği... 3 3 Özellikler... 3 4 LCD ekran... 3 5 Belirleme... 3 6 Anahtar fonksiyonu... 4 7 İşletim...

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/6 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE

Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE R-5, R-6, R-7 Kullanma Klavuzu Şafak Mahallesi Karanfil Caddesi 854. Sokak 8/A GÖLBAŞI - ANKARA / TÜRKİYE 4- Vericiyi, alıcıyı açmadan açmayın. Sesi en kısık duruma gelecek şekilde ayarlayın, alıcıyı açın,

Detaylı

Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20

Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20 Hava Akımı Ölçer PCE-VA 20 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30.07.2015 Son Değiştirilme Tarihi: 04.11.2015 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellik... 4 3.1 Teknik özellikler... 4 3.2 Teslimat

Detaylı

TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller

TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller KBRC01A KULLANIM KILAVUZU 1. Dokunmatik ekran açıklaması (Touch LCD Wall Controller) Dokunmatik ekran LCD duvara kontrol paneli dokunmatik LCD ekran üzerinden

Detaylı

Türkçe Kullanım Kılavuzu

Türkçe Kullanım Kılavuzu h1 Türkçe Kullanım Kılavuzu İçindekiler Kurulum talimatları 12 Bağlantı şeması 12 Kullanım talimatları 13 Sembollerin anlamları 13 Başlangıç ayarları 14 Başlatma 14 Sıcaklık ayarı 14 Nem değeri ayarı (sadece

Detaylı

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU

ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU ENDKON USKK 09 KONTROL PANELİ KULLANIM KILAVUZU Makine Kapalıyken: LCD Ekranda üretici firma yazısı vardır. Sistem kapalıyken kazan üzerindeki motorlar 5, 6, 7 ve 8 numaralı düğmeler kullanılarak test

Detaylı

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +)

Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş. Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Kullanım Uygulamaları Ön Görünüş Dijital Ekran Mode Butonu Programlama Tuşu Sıcaklık Değiştirme tuşu ( - ) Sıcaklık Değiştirme tuşu ( +) Dijital Ekran Üzerindeki Bilgiler 1.Manuel Çalışma 2.Çalışma Fonksiyonları

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

Mini CRD MONTAJ & KULLANIM KILAVUZU. Program Saatli Dijital Oda Termostatı. Ürün Kodu : 3.020167

Mini CRD MONTAJ & KULLANIM KILAVUZU. Program Saatli Dijital Oda Termostatı. Ürün Kodu : 3.020167 Mini CRD Program Saatli Dijital Oda Termostatı MONTAJ & KULLANIM KILAVUZU Ürün Kodu : 3.020167 G E N E L Ö Z E L L İ K L E R İki sıcaklık seviyeli oda termostatı, Kalorifer Devresi için haftalık program

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Akış Ölçer PCE-VA 20

Kullanım Kılavuzu Akış Ölçer PCE-VA 20 Akış Ölçer PCE-VA 20 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30.07.2015 Son Değiştirilme Tarihi: 04.11.2015 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Notları... 3 3 Özellik... 3 3.1 Teknik Özellikler... 3 3.2 Teslimat

Detaylı

Uzaktan kumanda -H1. Uzaktan kumanda. MOD DÜĞMESİ Çalışma modunu seçmek ç n. FAN DÜĞMESİ Fan hız ayarı. 10 MODE CLOCK TIMER ON TIMER OFF

Uzaktan kumanda -H1. Uzaktan kumanda. MOD DÜĞMESİ Çalışma modunu seçmek ç n. FAN DÜĞMESİ Fan hız ayarı. 10 MODE CLOCK TIMER ON TIMER OFF 1 2 3 4 6 7 8 9 10 Uzaktan kumanda Uzaktan kumanda -H1 Uzaktantan kumanda s steme s nyal ver r. AÇMA/KAPAMA DÜĞMESİ MOD DÜĞMESİ Çalışma modunu seçmek ç n. FAN DÜĞMESİ Fan hız ayarı. ODA SICAKLIK AYAR DÜĞMELERİ

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH920D SET DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza edin.

Detaylı

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu LogiLight EM0003 Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu a. Güvenlik Uyarısı Premium Enerji Ölçeri sabit ve düzgün bir prize bağlayıp kullanın. Yanlış bir yerde kullandığınızda kırılmasına

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mustafa Arnavut Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/12 1. AMAÇ Bu talimatın amacı

Detaylı

VIESMANN VITOCLIMA-S. Planlama kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Merkezi Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1

VIESMANN VITOCLIMA-S. Planlama kılavuzu VITOCLIMA 300-S. Merkezi Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 VITOCLIMA-S VIESMANN Planlama kılavuzu VITOCLIMA 300-S Merkezi Kontrol VITOCLIMA VIESMANN 1 1. Özet 1.1 Fonksiyonlar hakkında Merkezi kontrol kumandası, Vitoclima 333-S VRF klima sistemlerinde 64 adet

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMARTPLUS DC İNVERTER KLİMALAR

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMARTPLUS DC İNVERTER KLİMALAR KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMARTPLUS DC İNVERTER KLİMALAR BU KULLANIM KILAVUZU AŞAĞIDA YAZAN MODELLERİ KAPSAMAKTADIR. USMARTPLUS 9 USMARTPLUS 12 USMARTPLUS 18 USMARTPLUS 24 BİLGİLENDİRME Değerli Müşterimiz,

Detaylı

Speed dome kameralarda Otomatik fonksiyonları kullanabilmek için; Kameranın protokol bilgisi önemlidir. KONTROL KOMUTLARI

Speed dome kameralarda Otomatik fonksiyonları kullanabilmek için; Kameranın protokol bilgisi önemlidir. KONTROL KOMUTLARI Speed dome kameralarda Otomatik fonksiyonları kullanabilmek için; Kameranın protokol bilgisi önemlidir. Speed Dome Kamerayı D-MAX protokolünde kullanıyorsanız. 3.PRESET İŞLEMLERİ KONTROL KOMUTLARI A. Preset

Detaylı

1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6

1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6 İÇİNDEKİLER 1.TERMOSTATI AYARLAMAK İÇİN TEMEL KURALLAR 4 2.SICAKLIK DEĞERİNİ AYARLAMAK... 5 2.1.Sıcaklık değeri artırmak ve azaltmak...6 3.TARİH ve ZAMAN AYARI...6 4.SICAKLIĞIN DÜŞÜRÜLME DÖNEMLERİ...8

Detaylı

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI 1 CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI http://www.salimusta.com salim@salimusta.com CAPTAIN-I Alarm paneli Özellikleri 6 programlanabilir bölge 2 bölünme Arayıcı: üç kişisel cep veya ev

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu.

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu. Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma - Kapama / Hassasiyet (+) Mod / / Hassasiyet (-) LED Aydınlatma Ses Çıkışı LED Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye

Detaylı

MRL 200 - RF Oda Termostatları

MRL 200 - RF Oda Termostatları MRL 200 - RF Oda Termostatları MRL 200 - RF oda termostatı, kablosuz bir oda termostatıdır. Bu termostat her türlü ısıtma ve soğutma sistemlerini kontrol etmek için dizayn edilmiş ve her türlü termostatın

Detaylı

ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK

ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK Kullanma Kılavuzu Yer ve Tavan Tipi Split Klima ISIO 18FK ISIO 24FK ISIO 45FK - 1 - Güvenlik uyarısı Bu cihaz içinde yüksek hızda hareket eden parçalar mevcuttur ve elektroşoka neden olabilir. Lütfen cihaz

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU SPLİT TİP ODA KLİMASI SGM08DMA SGM09INVDMA SGM10DMA SGM12INVDMA SGM18INVDMA SGM14DMA SGM18DMA SGM22INVDMA SGM22DMA

KULLANMA KILAVUZU SPLİT TİP ODA KLİMASI SGM08DMA SGM09INVDMA SGM10DMA SGM12INVDMA SGM18INVDMA SGM14DMA SGM18DMA SGM22INVDMA SGM22DMA SPLİT TİP ODA KLİMASI KULLANMA KILAVUZU SGM08DMA SGM10DMA SGM14DMA SGM18DMA SGM09INVDMA SGM12INVDMA SGM18INVDMA SGM22INVDMA SGM22DMA Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan

Detaylı

Nem / Sıcaklık Ölçer TES ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP.

Nem / Sıcaklık Ölçer TES ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP. Nem / Sıcaklık Ölçer TES-1364 KULLANIM KILAVUZU 1. ÖZELLİKLER U.S. Pat. No. Des. 446,135 EKRAN : LCD çiftli ekran ve Analog ölçek ekran Ölçüm Sınırı : Nem 10% 95% RH Sıcaklık -20 +60 / - 4 +140 Çözünürlük

Detaylı

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. TP4000 Range Electronic Programmable Room Thermostat. User Guide. Danfoss Heating

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. TP4000 Range Electronic Programmable Room Thermostat. User Guide. Danfoss Heating MAKING MODERN LIVING POSSIBLE TP4000 Range Electronic Programmable Room Thermostat Danfoss Heating User Guide Kullanıcı Talimatları TP4000 Programlanabilir oda termostatınız Indeks 1.0 Temel 1.1 Programlanabilir

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

Saati ve kronometre kollarının pozisyonunu ayarlama

Saati ve kronometre kollarının pozisyonunu ayarlama SEIKO / PULSAR / LORUS 7T94 Kalibre Kullanma Kılavuzu ZAMAN / TARİH KRONOMETRE YELKOVAN AKREP TARİH TEPE a. Normal pozisyon b. İlk çekiş c. İkinci çekiş SANİYE KOLU * A ve B tuşlarının kullanımı için güvenlik

Detaylı

Konfor Kontrol. Bryant Termostat. Ev Sahibinin Kullanma Kılavuzu

Konfor Kontrol. Bryant Termostat. Ev Sahibinin Kullanma Kılavuzu Konfor Kontrol Bryant Termostat Ev Sahibinin Kullanma Kılavuzu Akıllı, Kolay Konfor Kontrol Tebrikler! Yeni bir Bryant termostatının sahibi olarak, ev konforunda en iyiyi seçmiş oldunuz. Bu termostat,

Detaylı

KMD99 RF 99 Kanal Kumanda. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

KMD99 RF 99 Kanal Kumanda. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK RF 99 Kanal Kumanda Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 30.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Kumanda Paneli... 4 2.2 Kumanda Tanıtmak...

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

Model: PR 5005. Programlanabilir Elektronik Oda Termostatı. Kurulum ve Kullanım Kılavuzu CO M ECO SET SUN PROG

Model: PR 5005. Programlanabilir Elektronik Oda Termostatı. Kurulum ve Kullanım Kılavuzu CO M ECO SET SUN PROG Model: PR 5005 SUN 0 6 12 18 24 SET PROG OK CO M ECO Programlanabilir Elektronik Oda Termostatı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 3 1.1 Tuşlar 3 1.2 Reset 4 2. Teknik Özellikler 6 2.1.

Detaylı

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 TUŞLAR: START : Program çalıştırmak için kullanılır. STOP: Çalışmakta olan programı sonlandırmak için kullanılır. Stop tuşuna 1 kez basıldığında program

Detaylı

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu.

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu. Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma - Kapama / Hassasiyet (+) Mod / / Hassasiyet (-) LED Aydınlatma Ses Çıkışı LED Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye

Detaylı

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK

BQ301 RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: BQTEK RF Ekstra Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.0 30.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı

Detaylı

DUVAR TİPİ MULTİ KLİMA OLE09MWH OLE12MWH OLE18MWH

DUVAR TİPİ MULTİ KLİMA OLE09MWH OLE12MWH OLE18MWH DUVAR TİPİ MULTİ KLİMA OLE09MWH OLE12MWH OLE18MWH İnverter Multi-Split Tipi Klima Kullanım ve Bakım El Kitabı Kulanım öncesi hazırlıklar 1 Güvenlik Önlemleri 2 Parçaların tanımlanması İç ünite 3 Ekran

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR BU KULLANIM KILAVUZU AŞAĞIDA YAZAN MODELLERİ KAPSAMAKTADIR. USMART 9 USMART 12 USMART 18 USMART 24 BİLGİLENDİRME Değerli Müşterimiz, Uğur Soğutma A.Ş.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 13/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 3.2 Opsiyonel aksesuarlar...

Detaylı

KASET TİPİ MULTİ KLİMA OLE12MCSH OLE18MCSH

KASET TİPİ MULTİ KLİMA OLE12MCSH OLE18MCSH KASET TİPİ MULTİ KLİMA OLE12MCSH OLE18MCSH İnverter Multi-split Kaset Tipi Klima Kullanım ve Bakım El Kitabı Güvenlik Önlemleri... 1~2 Parçaların tanımlanması... 3 Kablolu uzaktan kumanda... 4 Çalıştırma

Detaylı

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014

Servis El Kitabı. Ürün kodu: F Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Servis El Kitabı Ürün kodu: F086170 Model: MWH 2824 B UK Tanım: Mikrodalga fırın Doküman tarihi: 14/04/2014 Revizyon tarihi: 14/04/2014 Teknik özellikler: Gerilim: Frekans: Çıkış gücü: Giriş gücü: Hacim:

Detaylı

Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli

Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli Hava Kaynaklı Isı Pompası Kablolu Kontrol Paneli Kullanma Kılavuzu İklimlendirme Cihazları Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz

Detaylı

9001D MUSLUK TİPİ KONTROL ÜNİTESİ Montaj & Çalıştırma Talimatları

9001D MUSLUK TİPİ KONTROL ÜNİTESİ Montaj & Çalıştırma Talimatları 9001D MUSLUK TİPİ KONTROL ÜNİTESİ Montaj & Çalıştırma Talimatları 1 PARÇALARIN TANIMLANMASI MUSLUK TİPİ KONTROL ÜNİTESİ 1. Dişi tip dönebilir hortum vana/musluk adaptörü 2. İç filtre 3. Üst kapak 4. Kontrolör

Detaylı

GEKMN LBCNFYWBJYYJUJ EGHFDKTYBZ CONTROLE REMOTO

GEKMN LBCNFYWBJYYJUJ EGHFDKTYBZ CONTROLE REMOTO REMOTE CONTROL GEKMN LBCNFYWBJYYJUJ EGHFDKTYBZ CONTROLE REMOTO MANDO A DISTANCIA TELECOMANDO UZAKTAN KUMANDA ENGLISH HECCRBQ PORTUGUÈS ESPAÑOL ITALIANO Türkçe PROGRAMMING AND OPERATING MANUAL MANUAL DE

Detaylı

WINGO2024-3524 Hızlı Kullanma Kılavuzu

WINGO2024-3524 Hızlı Kullanma Kılavuzu WINGO2024-3524 Hızlı Kullanma Kılavuzu Mekanik Montaj 1) Motorları kapıların açılma yönüne göre Motor1 i sol kanada, Motor2 yi sağ kanata takınız. Başka türlü bağlantılarda kapıların programlamasında sıkıntı

Detaylı

PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU

PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/09/2016 İçindekiler 1 Giriş...4 2 Özellikler...4 3 Teknik Özellikler...5 4 Ön Panel ve Tuş Açıklamaları...6 5 Cihazı Açma/Kapama...6 6 Ölçüm

Detaylı

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Ses Seviyesi Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2242 GİRİŞ Bu cihaz fabrika, okul, ofis, aile vs gibi değişik yerlerdeki ses seviyelerini ölçmek için kullanılabilir.

Detaylı

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda RM-LVR1 Bu el kitabı üniteye ait Kullanma Kılavuzu için bir tamamlayıcı niteliğindedir. Bazı eklenen veya değiştirilen işlevleri tanıtır ve çalışmalarını açıklar. Ayrıca bu

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38 Termo Higrometre PCE-THB 38 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 ÖZELLİKLER... 3 2 TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 3 FONKSİYONLAR... 4 4 ÖLÇÜM YÖNTEMİ... 4 4.1 Mod Seçimi (fonksiyonlar)... 4 4.2 Birim Ayarı...

Detaylı

CARRIER ODA TERMOSTATLARI TST-EEPC06. Kullanım Kılavuzu

CARRIER ODA TERMOSTATLARI TST-EEPC06. Kullanım Kılavuzu CARRIER ODA TERMOSTATLARI TST-EEPC06 Kullanım Kılavuzu Kod. No: B.1.3.11.Kitap Revizyon Tarihi: 060809 Kitap Basım Tarihi: 060809 CARRIER ODA TERMOSTATLARI TST-EEPC06111SCS00 TST-EEPD06111SCS01 TST-EEPC06121SCS00

Detaylı

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK

BQ300 RF Röle Kontrol Ünitesi. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK RF Röle Kontrol Ünitesi Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.1 18.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Cihaz Özellikleri... 3 2. Genel Bilgi... 4 2.1. Genel Görünüm... 4 2.2 Cihaz Bağlantı Şeması...

Detaylı

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU

FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 PROXIMITY KART OKUYUCUSU KULLANIM KILAVUZU FP52 kart okuyucusunu; Mody serisi dış kapı buton modülleri ile birlikte kullanılır. Fp52 ile iki farklı röle çıkışı vardır.500 kullanıcıya kadar tanımlanabilir.

Detaylı

SEIKO 5T82 KULLANMA KILAVUZU

SEIKO 5T82 KULLANMA KILAVUZU SEIKO 5T82 KULLANMA KILAVUZU Özellikler Zaman/Tarih Farklı zaman dilimlerindeki 24 şehir 2 küçük ibre ile 24 saat formatında gösterilir. Alarm Bulunulan zamandan 12 saat sonrasına kadar ayarlanabilen ve

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22 PCE-PH 22 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Genel açıklama / Teknik Özellikler... 3 3 Fonksiyonlar... 4 4 Kalibrasyon... 4 5 Ölçüm Yöntemi... 5 5.1 ph Ölçümü... 5 5.2 Data-Hold...

Detaylı

Temassız IR Termometre Kullanma kılavuzu

Temassız IR Termometre Kullanma kılavuzu Temassız IR Termometre Kullanma kılavuzu Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. Bu kılavuzda önemli bilgiler yer almaktadır. İçindekiler 1.Genel açıklamalar...3 2.Güvenlik bilgileri...3 3.Önemli...5

Detaylı

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu

Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Mina 960 Kart Basma Saati Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz kart basma saatinin kullanımına yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı bilgiyi http://www.perkotek.com

Detaylı

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA

EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA EcoWave DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ TERMODİNAMİK İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Doğadan Gelen Esinti... İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ Çevre Dostu Enerji Tasarruflu Akıllı

Detaylı

TURKÇE KULLANIM KİTABI

TURKÇE KULLANIM KİTABI TURKÇE KULLANIM KİTABI İlk Kullanım; 1.1 PAKET İÇERİĞİ 1- Taşıma Çantası 2-2 adet 2mt yüksek-gerilim dayanıklı uçlu bağlantı kablosu ( bir kırmızı ve bir mavi) 3-1 adet yüksek-gerilim dayanıklı uçlu 2mt

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD.

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BO 0289B Deterjan Kompartmanı# Program Düğmesi Elektronik # Gösterge# 2 1 7 A. Ön Yıkama Bölümü B. Ana Yıkama Bölümü C. Yumuşatıcı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR

KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR KULLANIM KILAVUZU UĞUR USMART DC İNVERTER KLİMALAR BU KULLANIM KILAVUZU AŞAĞIDA YAZAN MODELLERİ KAPSAMAKTADIR. USMART 9 USMART 12 USMART 18 USMART 24 BİLGİLENDİRME Değerli Müşterimiz, Uğur Soğutma A.Ş.

Detaylı

Montaj kılavuzu. Kablosuz uzaktan kumanda kiti BRC7F532F BRC7F533F

Montaj kılavuzu. Kablosuz uzaktan kumanda kiti BRC7F532F BRC7F533F BRC7FF BRC7FF 6 7 8 9 0 x x x x x x x x x x 6 XA (BLK) 7 8 9 ON OFF ON OFF 6 A B C SETTING TEMP TIME UP FAN RESERVE CANCEL TIMER DOWN TEMP TIME A B SETTING UP C FAN RESERVE CANCEL TIMER DOWN MODE SWING

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Bote model Walkie Talkie için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Bote model Walkie Talkie için geçerlidir. bote Bu kullanma kılavuzu Piranha Bote model Walkie Talkie için geçerlidir. Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. Önsöz

Detaylı