T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST 8.2.3. Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih:"

Transkript

1 RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU PRSONL İŞLRİ BİRİMİ PRSONL İŞLRİ BİRİMİ İŞLMLRİN İLİŞKİN SÜRÇ AKIŞI Doküman No: KFS-ST Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih: 1. Amaç 2. Kapsam Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde personel işlemlerine yönelik yürütülen faaliyetler için standart bir yöntem belirlemektir. Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde personel işlemlerine yönelik yürütülen faaliyetler için standart bir yöntem belirlemektir. 3. Tanımlar TOMYO: rzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Sorumlular 6.Süreç Adımları 657 Sayılı 5510 Sayılı Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atanma Yönetmeliği Öğretim Üyelisi Dışındaki Öğretim lemanı Kadrolarına Naklen ve Açıktan Atanma Usul ve sasları Üniversite Akademik Teşkilat Yönetmeliği Personel işleri birimi personel ve şefi, Bölüm Sekreteri, Yüksekokul Sekreteri, Müdür 1. Atama işlemleri ile ilgili süreç adımları ve her türlü sekretarya işlemlerinin yürütülmesi aşağıda belertilen iş akış süreçlerindeki gibi yapılır, 2. Görev sürelerinin takibi ve uzatılması işlemleri ile ilgili süreç adımları ve her türlü sekretarya işlemlerinin yürütülmesi aşağıda belertilen iş akış süreçlerindeki gibi yapılır 3. Görevlendirme işlemleri ile ilgili süreç adımları ve her türlü sekretarya işlemlerinin yürütülmesi aşağıda belertilen iş akış süreçlerindeki gibi yapılır, 4. İzin işlemleri ile ilgili süreç adımları ve her türlü sekretarya işlemlerinin yürütülmesi aşağıda belertilen iş akış süreçlerindeki gibi yapılır.

2 RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU PRSONL İŞLRİ YARDIMCI DOÇNT ATAMA İŞ AKIŞ SÜRCİ vrak Kayıt İlan edilen (ilk atama için) Yardımcı Doçent Kadrosuna yapılan başvurular alınır İlanda belirtilen süre içerisinde evrakları kontrol ederek başvuruyu kaydetmek. 23. Md. Öğr. Üye. Yük. Ve Atanma Yön. Başvurusunun uygun olmadığı yazılı olarak adaya bildirilir Başvuru evrakları (ilk atamada) uygun mu? Başvuru evraklarının ilanda belirtilen şartlara uygunluğunu kontrol etmek. Yönetmelik gereği Yönetim Kurulu tarafından oluşturulan yabancı dil jürisi ve sınav tarihi Jüri üyelerine bildirilir. Yabancı dil sınav tarihi ve yerini süresi içerisinde jüri üyelerine tebliğ etmek. Yabancı dil sınav tarihi ve yeri yazılı olarak adaylara bildirilir. Sınav tarihi yazı ile adaylara bildirilir. Birim Sınav sonucu adaylara yazılı olarak bildirilir Aday Sınav sonucunda başarılı mı? Sınavda başarısız olan adaylara sonucu yazılı olarak bildirmek. Müdür Yönetmeliğin ilgili maddesi gereği Müdür tarafından 3 kişilik Bilim jürisi oluşturulur. Yönetmelik gereği bilim jürisini belirlemek. Yüksekokul Sekreteri Adayın birer takım dosyası bilim jüri üyelerine gönderilir Yönetim Kurulunda Deneme dersi değerlendirme jürisi oluşturularak aday deneme dersine alınır (ilk atamada) Adayların birer takım dosyasını bilim jürisi üyelerine göndermek. Jüri üyeleri tarafından gönderilen raporların Müdürün talimatı doğrultusunda Y.K. sunmak. Bilim jüri üyelerinden 1 ay içerisinde alınan raporlar deneme dersi (ilk atamalarda) raporu ile birlikte Yönetim Kuruluna sunulur. Yönetim Kurulu Kararı olumlu mu? Yönetim Kurulu Kararlarına göre gerekli yazışmaları yapmak. İlgili kişiye yazı ile bildirilir. atama teklifinde bulunulur.

3 RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU PRSONL İŞLRİ ÖĞRTİM GÖRVLİSİ ATAMA İŞ AKIŞ SÜRCİ 23. Md. vrak Kayıt İlanda belirtilen şartlara göre öğretim görevlisi başvuruları alınır. vrakları kontrol ederek belirtilen süre içerisinde başvuru dilekçesi almak ve kaydetmek. Öğr. Üye. Dış. Kad. Usul ve sas Başvurusunun uygun olmadığı yazı ile bildirilir. Başvuru evrakları uygun mu? Başvuru evraklarının ilanda belirtilen şartlara uygunluğunu kontrol etmek. Yönetmelik gereği, Yönetim Kurulunca oluşturulan sınav jürisi, jüri üyelerine bildirilir. Y.K. tarafından oluşturulan sınav jürisini, jüri üyelerine yazılı olarak tebliğ etmek. Sınav Jürisinin ön değerlendirme raporu olumlu mu? Ön değerlendirme sonucunu adaylara yazılı olarak bildirmek. Web sayfasında duyurulmak üzere sunulur. Ön değerlendirme sonucu web sayfasında duyurulmak üzere sunulur. Ön değerlendirme sonucunu web de yayınlanmak üzere bildirmek. Sınav Jürisi Adaylar giriş sınavına alınır. Ön değerlendirme sonucuna göre başarılı olan adayların yönetmelik gereği giriş sınavını yapmak Aday sınav sonucunda başarılı mı? Sonuç web de yayınlanmak üzere Rektörlük Makamına sunulur. Sınavda başarılı olan adayın atama teklifi için gerekli yazışmaları hazırlamak Başvuru belgeleri, sınav evrakları ile birlikte atama işlemi değerlendirilmek üzere Yönetim Kuruluna sunulur. Yönetim Kurulu kararı olumlu mu? Belgeleri ile birlikte atama teklifinde bulunulur.

4 RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU PRSONL İŞLRİ BÖLÜM BAŞKANI ATAMA İŞ AKIŞ SÜRCİ Bölüm Başkanı atanacak bölümde Bölüm Başkanı olarak atanabilecek öğretim üyesi sayısı 1 den fazla mı? Müdür Bölüm Başkanı Müdür tarafından doğrudan atanır. Bölüm Başkanı atanacak bölüm birden fazla programdan mı oluşuyor? Bölüm Başkanını atamak Yeni bir atama yapılabilmesi için Bölüm Kurulunun görüşünü oluşturmak üzere Bölüm öğretim üyeleri yazılı olarak toplantıya davet edilir Yeni bir atama yapılabilmesi için Bölüm Başkanının görev süresinin sona ereceği tarih, bölümü oluşturan program koordinatörlerine yazılı olarak bildirilerek yazılı görüşleri istenir. Tek programı olan bölümlerde ilgili bölümün öğretim üyelerini yazılı olarak toplantıya davet etmek. Birden fazla programı olanlarda Program Koordinatörlerine yazılı görüşlerini vermeleri için yazı yazmak. Müdür Bölüm Kurulunun görüşü alınarak Müdür tarafından atama yapılır. Program Koordinatörlerinin 15 gün içerisinde yazılı görüşleri alınarak Müdür tarafından 1 hafta içerisinde atama yapılır. Atamalar, atanan kişiye, Bölüm Başkanlığına ve yazıl olarak bildirilir. Atamaları Rektörlük Makamına, Bölüm Başkanlığına, İlgili kişiye ve tahakkuk servisine yazılı olarak bildirmek. Özlük haklarının gereği için, birim tahakkuk servisine bir suret atama onayı verilir. Atama işlemi sonunda evrakların birer sureti standart dosya düzenine göre dosyalanır. İşlem sonrası evrakların birer suretini arşivlemek.

5 RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU PRSONL İŞLRİ İDARİ PRSONL ATAMA İŞ AKIŞ SÜRCİ 657 Sayılı Yüksekokulumuzda hizmetine ihtiyaç duyulan idari personel kadrosu yazı ile bildirilir..müdürlük Makamının talimatı doğrultusunda kadro talep yazısını hazırlamak Sayılı Yüksekokulumuzda görevlendirilecek personel nakil veya ilk defa Devlet Memurluğuna atama yoluyla gelen personel ise Rektörlük Makamınca atama teklifinde bulunulması istenir.. Yüksekokulumuz da uygun kadro var mı? Rektörlük Makamınca 2547 Sayılı un 13/b-4 maddesine göre görevlendirme yapılır. Durumuna uygun kadroya ataması yazı ile teklif edilir. Rektörlük Makamınca ataması yapılan personel bir yazı ile Yüksekokulumuza bildirilir. 657 Sayılı un ilgili maddelerine göre atama teklifine ilişkin yazıyı hazırlamak. Tahakkuk Aday memur olarak SGK girişi yapılır. Personel Devlet Memurluğuna yeni mi atandı? Ataması yapılan personelin SGK sistemine girişini yapmak. Göreve ması Rektörlük Makamına bildirilir. SGK girişi yapılan personelin göreve başlama tarihini ve ilgili belgeleri yazı ile Rektörlük Makamına bildirmek. Yüksekokul Sekreteri Göreve başlayan personelin görev yeri Yüksekokul Sekreteri tarafından tebliğ edilir., personel ihtiyacı olan birime görevlendirmek ve görev tanımını tebliğ etmek.

6 RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU PRSONL İŞLRİ GÖRV SÜRSİ UZATIMI İŞ AKIŞ SÜRCİ birim Personel Görev Süresi dolacak personelin Bölüm/Anabilim Dalı Başkanlığına bu durum 3 ay önceden yazı ile bildirilir.. Öğretim Görevlisi Yardımcı Doçent İlgili Personel İlgili personel görev süresi dolmadan en az 1 ay önce dilekçe ekinde faaliyet raporu ile birlikte Bölüm Başkanlığına başvuru yapar. İlgili öğretim üyesi tebliğ tarihinden itibaren 1 hafta içerisinde dilekçe ekinde 4 takım dosyasını Bölüm Başkanlığına teslim eder. Görev süresi dolamadan en az 15 gün önce Bölüm Başkanlığına başvurmak. İlgili Bölüm Sekreteri Bölüm Başkanlığı ilgili personelin raporlarını bölüm görüşü ile birlikte Müdürlük Makamına sunar. Bölüm Başkanlığı kendi görüşünü de içeren teklifini Müdürlük Makamına sunar. İlgililerin başvurularını Bölüm Bakanlığının görüşü ile birlikte bir yazı ekinde Müdürlük Makamına sunmak. Müdürlük Makamı ilgili dosyayı inceler ve kendi görüşünü de ekleyerek Öğretim görevlileri için Yönetim Kurulu Kararı ile birlikte Rektörlük Makamına sunar. Adayın Bilimsel dosyaları, Müdürlük Makamınca belirlenen 3 kişilik bilim jürisi üyelerine gönderilir. Yrd. Doç. Başvurularını Y. K. Gündemine almak, diğer personel için Müdürlük görüşünü sunmak. birim Rektörlük Makamının kararı yazılı olarak Müdürlüğümüze bildirilir. Bilim jüri üyelerinden alınan raporlar yapılacak ilk yönetim kuruluna alınarak aday hakkında alınan karar Müdürlük görüşü ile birlikte sunulur. Rektörlük Makamının Kararı olumlu mu? Rektörlük Makamının Kararı olumlu mu? İlgili personele tebliğ edilmek üzere bölümüne yazılır. Rektörlük makamınca alınan kadro boşaltma onayını ilgiliye tebliğ edilmek üzere bölümüne yazmak ve alınan tebellüğ belgesini Rektörlük Makamına sunmak. Gereği için Tahakkuk servisine ve ilgili personele tebliğ edilmek üzere bölümüne bildirilir. Rektörlük Makamınca yapılan yeniden atamayı gereği için tahakkuk servisine iletmek ve ilgiliye tebliğ etmek.

7 RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU PRSONL İŞLRİ GÖRVLNDİRMİŞLMLRİ İŞ AKIŞ SÜRCİ Görevlendirilecek personel bilgileri Birim / Bölüm tarafından Müdürlük Makamına iletilir. Yurt içinde ve Yurt Dışında Yapılacak Görevlendirmeler de Uyulacak saslar İlgili Bölüm Sekreterliği Görevlendirmede harcırah ödenmesi söz konusu mu? Bölüm Başkanlığına verilen dilekçeyi kayda almak, Bölüm Başkanının onayı ile Müdürlük Makamına sunmak. İdari personel için Rektör oluruna, Akademik personel için Yönetim Kuruluna sunulur. 1 aftaya kadar Müdür 15 güne kadar Rektör onayı ile görevli sayılır. 15 günü aşan görevlendirmeler için Yönetim Kurulu'na sunulur. Yüksekokul Sekreteri Yönetim Kurulu kararı olumlu mu? Müdürlük Makamınca Y.K. Gündemine alınması uygun görülen evrakı hazırlamak. arcırahlı olarak Görevlendirilmesinin uygun görülmediği ilgiliye bildirilir. Karar ilgiliye bildirilir. Yönetim Kurulu Kararına göre görevlendirme onayı hazırlanır. Müdürlük ve Rektörlük Makamının kararını ilgili personele yazı ile tebliğ etmek. azırlanan Görevlendirme onayı Rektörlük Makamının onayına sunulur.

8 azırlayan Kontrol den Onaylayan ADI-SOYADI / GÖRVİ Nevin DOĞAN GÜRAKAN / Memur Güner YILDIRIM / Yüksekokul Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Arzu GÜNCÜ / Müdür İMZA

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ Kurul Oluşumu Başlat Fakülte Kurulu, Bölüm Başkanları ile Profesörlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 3, Doçentlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 2, Doktor Öğretim

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU YAZI/PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞI SÜRECİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞLEMLERİ Başlat Doçentlerin Kendi Aralarından Seçecekleri 2, Doktor Öğretim Üyelerinin Kendi Aralarından Seçecekleri 1 Öğretim Üyesinden Oluşur. Yazılı Olarak Bildirilerek

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU MALİ İŞLR BİRİMİ TAAKKUK-BÜTÇ PRSONL KURUMA GİRİŞ İŞLMLRİN İLİŞKİN SÜRÇ AKIŞI Doküman No: KFS-ST 8.2.5.1.4. Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih:

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih:

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih: RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU YAZI İŞLRİ BİRİMİ YAZI İŞLRİ BİRİMİ İŞLMLRİN İLİŞKİN SÜRÇ AKIŞI Doküman No: KFS-ST 8.2.2. Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: 1. Amaç 2.

Detaylı

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu BYS Kullanıcı Talepleri M-ALA-SR-2 Kullanıcıların -posta ile tanımlanması / birim değişikliği / görev değişikliği oluşması durumlarında talep edilen değişiklik Müdürlüğümüzden Rektörlük Yazı İşleri birimine

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU MALİ İŞLER BİRİMİ TAHAKKUK-BÜTÇE MAAŞ İŞLEMLERİNE İLİŞKİN SÜREÇ AKIŞI

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU MALİ İŞLER BİRİMİ TAHAKKUK-BÜTÇE MAAŞ İŞLEMLERİNE İLİŞKİN SÜREÇ AKIŞI RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU MALİ İŞLR BİRİMİ TAAKKUK-BÜTÇ MAAŞ İŞLMLRİN İLİŞKİN SÜRÇ AKIŞI Doküman No: KFS-ST 8.2.5.1.1. Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: 1. Amaç

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST 8.2.5.2 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih:

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST 8.2.5.2 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: MALI İŞLR BİRİMİ TAŞINIR KAYIT KONTROL İŞLMLRİN İLİŞKİN SÜRÇ AKIŞI Doküman No: KFS-ST 8.2.5.2 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: 1. Amaç 2. Kapsam Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünde

Detaylı

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat

MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI Toplam Süre : gün 5 saat PERSONEL SGK İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI 08.01.2015 Toplam Süre : gün 5 saat Gerektiğinde 1 saat 1 saat 1 saat Personelin Fakültemize naklen veya açıktan atanması, ya da nakil, istifa, emeklilik, ölüm gibi

Detaylı

1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci

1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci Aşama 4 1.1. Yüksekokul Kurulu (YK) Üye Seçim Süreci Müdür Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Müdür tarafından toplantıya davet edilir. 1. İlgili

Detaylı

Görev Yetki Sorumluluk İş Akış Mevzuat

Görev Yetki Sorumluluk İş Akış Mevzuat İTİT ÜNİVRSİTSİ BDN ĞİTİMİ V SPOR YÜKSKOKULU PRSONL İŞLRİ Görev Yetki Sorumluluk İş Akış Mevzuat Murat GÜLN Memur Görev - Yetki - Sorumluluk Personel İşleri İş Akış Mevzuat Yazı İşleri İş Akış Genel vrak

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih:

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU. Doküman No: KFS-ST Yürürlük Tarihi: Revizyon No/Tarih: T.C. RZİNCAN ÜNİVRSİTSİ TURİZM V OTLCİLİK MSLK YÜKSKOKULU MALI İŞLR BİRİMİ SATIN ALMA İŞLMLRİN İLİŞKİN SÜRÇ AKIŞI Doküman No: KFS-ST 8.2.5.3 Yürürlük Tarihi: 01.01.2014 Revizyon No/Tarih: 1. Amaç 2. Kapsam

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı Aşama 4 1.1.Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Dekanlık Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Rektörlük Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Dekan tarafından toplantıya davet edilir.

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu Ömer alisdemir Üniversitesi Yazışma İşlemleri TOPLAM SÜR 30 İŞ SÜRCİ Genel vrak Birimi tarafından BYS sistemi üzerinden ne evrakın havale edilmesi vrakın BYS sistemi üzerinden Yüksekokul Müdürüne havalesi

Detaylı

Her ayın ikinci haftası akademik ve idari personelin terfileri kontrol edilir.

Her ayın ikinci haftası akademik ve idari personelin terfileri kontrol edilir. AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL TERFİ İŞLEMLERİ (KADEME-DERECE) Her ayın ikinci haftası akademik ve idari personelin terfileri kontrol edilir. Yapılan terfiler kadro defterine işlendikten sonra bir örneği üst

Detaylı

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ Personel Daire Başkanlığından 2547 sayılı Kanununun 13/b-4 maddesi uyarınca Yüksekokulumuzda /Diğer birimlerde görevlendirilen personelin

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Akademik Personel Alımı PERSONEL İŞLERİ Akademik Personel Görevlendirmeleri 2547 Sayılı Kanun 40/a-Maddesi Uyarınca Ders Görevlendirme İşlemleri Yükseköğretim kurumlarında öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri

Detaylı

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması

Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Araştırma Görevlisi Ve Uzman Atama Alt Süreç İş Akış Şeması Taleplerin tespiti Talepler doğrultusunda Rektörlüğe kadro sayısı bildirme Akademik ilanın ulusal gazetede yayımlanması Adayların müracaatı Ön

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Yazışmalar 20 Dk. Birime gelen yazılar kayda alınır ve BYS üzerinden gelen evraklarla birlikte Yüksekokul Sekreterliğine havale edilir. Cevap verilecek evraklar belirlenerek ilgili birimlere havalesi yapılır.

Detaylı

YABANCI UYRUKLU ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM SÜRECİ

YABANCI UYRUKLU ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM SÜRECİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM SÜRECİ İş Akışı 1. İlgili bölüm başkanlığı tarafından gerekçesi ile birlikte teklif edilip Rektörlükçe onaylanan öğretim üyesi ile irtibata geçilmesi. 2. Dekanlık/Bölüm

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Bölümden başvuru yapan araştırma görevlisinin dilekçesi ve eklerinin gelmesi. İlgilinin dilekçesinin ve eklerinin incelenmesi

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Bölümden başvuru yapan araştırma görevlisinin dilekçesi ve eklerinin gelmesi. İlgilinin dilekçesinin ve eklerinin incelenmesi 2547 Sayılı Kanunun 35. maddesine göre görevlendirme işlemleri 1 Gün 2 saat 39 Dakika Bölümden başvuru yapan araştırma görevlisinin dilekçesi ve eklerinin gelmesi 1 1-DİLKÇ 2-ÖZGÇMİŞ 3-LİSANS DİPLOMASI

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Ek Ders İşlemleri Süreci İş Akış Şeması (Personel İşleri Birimi)

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Ek Ders İşlemleri Süreci İş Akış Şeması (Personel İşleri Birimi) BÜLNT CVİT ÜNİVRSİTSİ UYGULAMALI BİLİMLR YÜKSKOKULU k Ders İşlemleri Süreci İş Akış Şeması K DRS ÜCRTİ İŞLMLRİ SÜRCİNİ BAŞLAT Akademik takvime uygun olarak dönem başında, Bölüm Başkanlıkları tarafından

Detaylı

İLAHİYAT FAKÜLTESİ. İŞİN ADI EBYS Kullanıcı Talepleri İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ

İLAHİYAT FAKÜLTESİ. İŞİN ADI EBYS Kullanıcı Talepleri İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ BYS Kullanıcı Talepleri F-İLF-SR-1 Kullanıcıların -posta ile tanımlanması / birim değişikliği / görev değişikliği oluşması durumlarında talep edilen değişiklik Dekanlığımızdan Rektörlük Yazı İşleri birimine

Detaylı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Göreve Başlama

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İş Akış Şemaları: Göreve Başlama İş Akış Şemaları: Göreve Başlama DOSYA NO : 27668066-8.5 SORUMLULAR Naklen, Tayin, Geçici Görevlendirme Göreve Atama (Başlama) Evrakları Gelir (Hazırlanır). Evrak Kayıt Birimi Personel Kimlik Formu Mal

Detaylı

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: 40-d Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri

Ordu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Akış Şemaları: 40-d Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri İş Akış Şemaları: 40-d Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri DOSYA NO : 49800447-8.1 Sorumlular Dönem Öncesinde lisansüstü programlarında bulunan ve enstitüce verilemeyecek olan derslerin

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERİSTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞ AKIŞ SÜRECİ

BİNGÖL ÜNİVERİSTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE KURULU KURUL OLUŞUMU İŞ AKIŞ SÜRECİ BİNGÖL ÜNİVRİSTSİ ZİRAAT FAKÜLTSİ FAKÜLT KURULU KURUL OLUŞUMU İŞ AKIŞ SÜRCİ 2547 Sayılı Kanun Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliği Fakülte Kurulu, Bölüm Başkanları ile Profesörlerin kendi aralarından

Detaylı

Meslek Yüksekokulu. İŞİN ADI Öğrenci Danışmanlık BAŞLANGIÇ

Meslek Yüksekokulu. İŞİN ADI Öğrenci Danışmanlık BAŞLANGIÇ Danışmanlık M-MYO-SR-051 TOPLAM SÜR İŞ SÜRCİ Kayıtlı bütün öğrenciler için danışman, Üniversitenin ilk kayıt döneminden önce ilgili Bölüm Başkanlığının önerisi ile Yüksekokul Yönetim Kurulu tarafından

Detaylı

1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci

1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Aşama 4 1.1. Fakülte Kurulu (FK) Üye Seçim Süreci Dekan Personel Birimi Öğretim Üyeleri ve Seçim Süreci Seçim yapmak üzere, İlgili öğretim üyeleri Dekan tarafından toplantıya davet edilir. 1. İlgili öğretim

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Rektörlük Makamından Kadro Taleplerine ilişkin gelen yazının sistem üzerinden alınması. 5 dk.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Rektörlük Makamından Kadro Taleplerine ilişkin gelen yazının sistem üzerinden alınması. 5 dk. Akademik Kadro Talep İşlemleri 1 gün 4 45 Rektörlük akamından Kadro Taleplerine ilişkin gelen yazının sistem üzerinden alınması. 5 Bölüm Başkanlıklarına kadro talebinde bulunup bulunmayacaklarının bildirilmesine

Detaylı

ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ

ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ HARRAN ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSU İŞ AKIŞ ŞEMASI ÖĞRENCİ HİZMET ALIMI (KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRMA) İŞLEMLERİ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca Yüksekokullara

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 11.04.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUARI YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞ AKIŞ SÜRECİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUARI YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞ AKIŞ SÜRECİ HARRAN ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUARI YÜKSEKOKUL KURULU KURUL OLUŞUMU İŞ AKIŞ SÜRECİ Yüksekokul Kurulu 1 Yönetim Kurulu Başkanı/Müdür (Doçent), 3 Profesör, 1 Doktor Öğretim Üyesi ve 1 raportörden oluşur.

Detaylı

Personel İşleri : 31. Maddeye Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri

Personel İşleri : 31. Maddeye Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri DOSYA NO : 90866454-8.1 : 31. Maddeye Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri Dönem Öncesinde Lisans programlarında bulunan ve fakültece verilemeyecek olan derslerin Bölüm Başkanlıklarınca tespit

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU

İŞ AKIŞ ŞEMASI FORMU SÜREÇ ADI İzin İşlemleri Süreç Kodu : 62-9.6. İzin formu doldurularak Bölüm ya da birime verilir. Bölüm Başkanı ya da birim yetkilisi paraf ve imza ile birlikte formu Dekanlığa gönderir. Personel birimince

Detaylı

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ

KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ KTÜ ARAKLI MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ SÜREÇLERİ Bu Süreç İçerisinde Tanımlananlar; 4- AKADEMİK-İDARİ PERSONEL MAZERET- YILLIK İZİN ALMA SÜRECİ 5- AKADEMİK PERSONEL ALIMI İŞLEMLERİ SÜRECİ 6- EVRAK AKIŞI İŞLEMLERİ

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. 35. maddeye göre gitmek isteyen asistanın Anabilim Dalına gerekli belgelerle başvurması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. 35. maddeye göre gitmek isteyen asistanın Anabilim Dalına gerekli belgelerle başvurması. Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Fakültesi 35. Madde ile Görevlendirme 903.07.02 TOPLAM SÜR 79 İŞ SÜRCİ Bölüm Sekreteri 35. maddeye göre gitmek isteyen asistanın Anabilim Dalına gerekli belgelerle başvurması.

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ

Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Niğde Üniversitesi Ömer Halisdemir Üniversitesi Yazışmalar 30 M Müdürlük makamına imzaya sunulmak üzere birimlerden gelen evrak kontrol edilmesi, sıralanması ve imzaya hazır hale getirilmesi. H İmzaya

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. : Personel İşleri Şefliği

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. : Personel İşleri Şefliği T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim Adı : Personel İşleri Şefliği ORGANİZASYON BİLGİLERİ Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Yardımcıları Personel

Detaylı

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İş Akış Şemaları: 40-a Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İş Akış Şemaları: 40-a Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri 40-a Maddesine Göre Ders Vermek Üzere Görevlendirme İşlemleri DOSYA NO: 25549607-8-5 Dönem Öncesinde Lisans proğramlarında bulunan ve fakültece verilemeyecek olan derslerin Bölüm Başkanlıklarınca tesbit

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. : Personel İşleri Şefliği

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI. : Personel İşleri Şefliği T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim Adı : Personel İşleri Şefliği ORGANİZASYON BİLGİLERİ Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ders Muafiyet işlemleri 1 Saat 3 Dk. Bölüm Sekreterliği Öğrenci daha önce öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumunda başarılı olduğu derslerden muafiyetine ilişkin dilekçesini transkript ve ders içerikleri

Detaylı

Fakülte Sekreteri. İdari Birim Personeli

Fakülte Sekreteri. İdari Birim Personeli Sayfa 1 / 5 Birim Adı Alt Birim Adı Görev Unvanı Fakülte Sekreterliği Personel İşleri Şube Müdürü ve Memuru Görevin Bağlı Olduğu Unvan Astlar Vekâlet/Görev Devri - İdari Birim Personeli Görev Alanı İzmir

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ İÇ KONTROL SİSTEMİ PERSONEL İŞLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI ŞEMA ADI: Gelen Evrak İş Akış Şeması ŞEMA NO: 01 Harici Evrak Evrak posta veya elden Enstitü ye gelir. Evrak Anabilim Dalı Başkanlıklarından veya Üniversitenin diğer birimlerinden sistem Dahili Evrak Gelen

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Emeklilik isteğinin ve evrakların Rektörlüğe gönderilerek kişinin emekliliğe sevkinin teklif edilmesi

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Emeklilik isteğinin ve evrakların Rektörlüğe gönderilerek kişinin emekliliğe sevkinin teklif edilmesi EMEKLİLİK İŞ AKIŞ ŞEMASI Emeklilik İşlemi Anabilim/Bilim Dalı Başkanlıklarından emekli olacak öğretim üyesi için emeklilik ile ilgili yazının Dekanlık Akademik Personel işlerine gelmesi Emeklilik için

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi 2016 Yılı İş Planı Formu OCAK AYI Yürürlük Tarihi:

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi 2016 Yılı İş Planı Formu OCAK AYI Yürürlük Tarihi: 01 Bölüm Sekreterlikleri Öğretim elemanlarının bir önceki yıl izin devirlerinin yapılması Yıllık izin devirlerinin yapılması kaydedilmesi ve enlil sistemine girilmesi ile sonuçlanır 02 Bölüm Sekreterlikleri

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PERSONEL ŞEFLİĞİ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO. 83.0 Teklifi İlan edilmesi istenilen üyesi (Prof., Doç. ve Doç.) kadrosu ile elemanı (Öğr. Gör., Arş.

Detaylı

Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Ömer alisdemir Üniversitesi ğitim Bilimleri nstitüsü Akademik ve İdari Personel meklilik İşleri TOPLAM SÜR 1 saat 2 İŞ SÜRCİ mekli olacak personelin dilekçesi ve ayrılış onayı geldikten sonra ayrılış tarihini

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ. ÖRNEK Fakülte Kurulu İş Akış Şeması ve Dokümanları. İş Akış Adımları

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ. ÖRNEK Fakülte Kurulu İş Akış Şeması ve Dokümanları. İş Akış Adımları Fakülte Kurulu - 1 - Birim/Kişi Dekanlığa dilekçe ile başvuruda bulunur. ve ilgili ekler Birim/Kişi 2547 Sayılı Kanunun 17.Madde Dekanlık Makamınca incelenir. Fakülte Kurulu gerekli mi? Hayır Birime/Kişiye

Detaylı

Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Akademik ve İdari Personel meklilik İşleri 1 saat 2 mekli olacak personelin dilekçesi ve ayrılış onayı geldikten sonra ayrılış tarihini takip eden ay başından itibaren maaş bordrosundan çıkartılır meklilik

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi Bölüm Akademik Kurul Toplantısı İşlemleri Bölüm Akademik Kurul Toplantısı Bölüm Başkanlığı tarafından Bölüm Akademik Kurul Toplantısının gündemi, tarih, saat ve yeri üst yazı ile tüm öğretim elemanlarına

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları Dekan

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU. Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Dekan Yardımcıları Dekan T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GÖREV TANIMI FORMU Birim Adı : Personel İşleri ORGANİZASYON BİLGİLERİ Üst Yönetici/Yöneticileri : Fakülte Sekreteri Yardımcıları Personel : Esen ÜSTÜNEL/Şef

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ. Başla

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ. Başla DOĞRUDAN-TEMİN MAL ALIM SÜRECİ - İlgili birim Birimin ihtiyacının ortaya çıkması ve gerekli ödeneğin olması - 5434 sayılı ihale kanunu 22 d maddesi - Müdür Harcama yetkilisi piyasa araştırılması için görevlileri

Detaylı

YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ

YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ YAZI İŞLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ Kurum dışı gelen evrak, Birim Evrak Kayıt Sorumlusu tarafından Fakülte Sekreterine sevk edilir. Kurum içi/dışı gelen evrak, Birim Evrak Sorumlusu tarafından Dekana sevk edilir.

Detaylı

GÖREV BİRİMİ GÖREV GÖREV AYRINTILARI Üniversite Yönetim Kurulunda Temsil Fakülte Temsili

GÖREV BİRİMİ GÖREV GÖREV AYRINTILARI Üniversite Yönetim Kurulunda Temsil Fakülte Temsili Üniversite Yönetim Kurulunda Temsil Fakülte Temsili Üniversite Senatosunda Temsil Diğer Kurum ve Kuruluşlara Karşı Temsil Fakülte Kurulu Başkanlığı Fakülte Kurulunu Toplantıya Çağırmak Fakülte Kuruluna

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732

Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732 Evrak Tarih ve Sayısı: 02/07/2014-12732 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı *BE6LB1S2* Sayı : 23987327-612.01.01- Konu: Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem

Detaylı

ORGANİZASYON METOD VE EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SÜRECİ

ORGANİZASYON METOD VE EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SÜRECİ Yurtdışından gelecek misafir öğretim üyesi görevlendirmesi mi? A Koruma kurulunda görevlendirme mi? B Ders görevlendirmesi mi? (2547/31, 40a, 40c, 40d, 657/89 sayılı kanunlar) C 2547/40b uyarınca diğer

Detaylı

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci. : Yazı İşleri/Yüksekokul Sekreteri

SÜREÇ AKIŞ ŞEMASI. : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci. : Yazı İşleri/Yüksekokul Sekreteri Yayın Tarihi Nisan 2014 Revizyon No / Tarih KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Toplam Sayfa 1/2 Süreç Adı : Gelen Yazıların Dağıtımı ve Cevaplandırılması Süreci Sürecin Sorumlusu Üst Süreci Sürecin Amacı : Yazı İşleri/Yüksekokul

Detaylı

Süreç Modeli Süreç Modelleme Rehberi

Süreç Modeli Süreç Modelleme Rehberi 1.ürecin Genel Özellikleri 1.1 Bağlı Olduğu üreç Grubu (G) Kodu ve Adı 1.2 Bağlı Olduğu Ana ürecin (A) Kodu ve Adı Atama İşlemleri Ana üreci 1.3 ürecin () Kodu ve Adı Başka İl Defterdarlığından Atanma

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Fakülte kuruluna girecek evrakların toplanması. Fakülte Kurulu Tarihinin Belirlenerek Fakülte Kurulu Üyelerine Bilgi Verilmesi

İŞ AKIŞ ŞEMASI. Fakülte kuruluna girecek evrakların toplanması. Fakülte Kurulu Tarihinin Belirlenerek Fakülte Kurulu Üyelerine Bilgi Verilmesi FIRAT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PERSONEL İ ŞEMA NO FTD.İKS.ŞMA 002/..01 ŞEMA ADI FAKÜLTE KURULU TOPLANMASI VE KARARLARI İŞ AKIŞ ŞEMASI Fakülte Kuruluna ait evrak Fakülte kuruluna girecek evrakların toplanması

Detaylı

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI S.NO Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Norm Kadro Planlama ve Aralık 1-Birimlerden norm kadro talep formları 1

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ AKADEMİK VE SEKRETERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ AKADEMİK VE SEKRETERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI (Dekan- Bölüm Başkanı-Anabilim Dalı Başkanı Atama İşlemleri İş Akış Şeması) Dekan 2547 sayılı kanunun 16. maddesi ve Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliğinin 8. Maddesinde Fakültenin ve birimlerinin

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Ders Muafiyetinden faydalanmak isteyen öğrencilere muafiyet Dilekçelerinin yazımına yardım

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. Ders Muafiyetinden faydalanmak isteyen öğrencilere muafiyet Dilekçelerinin yazımına yardım Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Ders Muafiyet İşlemi 16 gün 1 saat 20 dk Öğrenci- Ders Muafiyetinden faydalanmak isteyen öğrencilere muafiyet Dilekçelerinin yazımına yardım Öğrencilerden

Detaylı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü. Fakültesi Dekanlığı 8.1. Gelen Evrak İş Akış Süreci Evrak Gönderen / Teslim Eden Birim / Kişi Evrak Kayıt Birimi Dekanlık İlgili Birim Kişilerden gelen dilekçe ve birimlerden gelen faks, yazı vb. evraklar. İlgili evraklar

Detaylı

İlgili Personel Sağlık Merkezlerinden Aldığı İş Görmezlik Belgesini Dilekçeyle Bildirir. İş Görmezlik Belgesi Usul Yönünden İncelenir. Usule Uygun Mu?

İlgili Personel Sağlık Merkezlerinden Aldığı İş Görmezlik Belgesini Dilekçeyle Bildirir. İş Görmezlik Belgesi Usul Yönünden İncelenir. Usule Uygun Mu? İlgili Personel Sağlık Merkezlerinden Aldığı İş Görmezlik Belgesini Dilekçeyle Bildirir. İş Görmezlik Belgesi Usul Yönünden İncelenir. Usule Uygun Mu? İlgili Personele Bildirilir. İş Görmezlik Belgesi

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ

Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ Ömer alisdemir Üniversitesi Niğde Teknik Bilimler eslek Yazışmalar TOPLA SÜR 2 SORULULAR İŞ SÜRCİ Genel vrak Birimi tarafından BYS sistemi üzerinden ne evrakın havale edilmesi vrakın BYS sistemi üzerinden

Detaylı

Sayfa 1 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖZLÜK İŞLERİ BÜROSU İŞ SÜRECİ-1 Sorumlular İş Akışı Faaliyet Doküman/K ayıt

Sayfa 1 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖZLÜK İŞLERİ BÜROSU İŞ SÜRECİ-1 Sorumlular İş Akışı Faaliyet Doküman/K ayıt T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖZLÜK İŞLERİ BÜROSU İŞ SÜRECİ-1 Sorumlular İş Akışı Faaliyet Doküman/K ayıt Akademik Personel Atama Yazıları ve Yapılan İşlemler Öğretim Üyesi dışındaki Öğretim

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Personel Daire Başkanlığı/Kadro-İstatistik Birimi. Genel İdare Hizmetleri. Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Personel Daire Başkanlığı/Kadro-İstatistik Birimi. Genel İdare Hizmetleri. Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör GÖREV/İŞ TANIMI FORMU KADRO VEYA POZİSYONUN BİRİMİ/ALT BİRİMİ Personel Daire Başkanlığı/Kadro-İstatistik Birimi STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL UNVANI GÖREVİ SINIFI ŞUBE MÜDÜRÜ ŞUBE MÜDÜRÜ

Detaylı

Yurtdışından gelecek misafir öğretim üyesi görevlendirmesi mi? Ders görevlendirmesi mi? (2547/31, 40a, 40c, 40d, 657/89 sayılı kanunlar)

Yurtdışından gelecek misafir öğretim üyesi görevlendirmesi mi? Ders görevlendirmesi mi? (2547/31, 40a, 40c, 40d, 657/89 sayılı kanunlar) Yurtdışından gelecek misafir öğretim üyesi görevlendirmesi mi? A Ders görevlendirmesi mi? (2547/31, 40a, 40c, 40d, 657/89 sayılı kanunlar) B Öğr. Üyelerinin diğer üniversitelerde uzun süreli görevlendirilmesi

Detaylı

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL ÖZLÜK DOSYASI OLUŞTURMA İŞE BAŞLATMA İŞ SÜRECİ.

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL ÖZLÜK DOSYASI OLUŞTURMA İŞE BAŞLATMA İŞ SÜRECİ. PERSONEL ÖZLÜK DOSYASI OLUŞTURMA İŞE BAŞLATMA İŞ SÜRECİ. Personel Atama Onayı alınır. Özlük dosyası açılır. İlgiliden; Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Diploma fotokopisi, 3 adet resim, İkametgah adresi, Aile

Detaylı

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci

Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personel Özlük İşleri İş Akışı Süreci Personelin her türlü izin işlemlerinin takibi Personelin Özerk Hakları Personelin Özlük Dosyalarının düzenlenmesi takibi Birim İçi Evrak Kayıt n arşivlenmesi Havran

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Doğrudan Temin İşlemleri Süreci İş Akış Şeması (Mali İşler Birimi)

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU Doğrudan Temin İşlemleri Süreci İş Akış Şeması (Mali İşler Birimi) BÜLNT CVİT ÜNİVRSİTSİ UYGULAMALI BİLİMLR YÜKSKOKULU Doğrudan Temin İşlemleri Süreci İş Akış Şeması DOĞRUDAN TMİN İŞLMLRİ SÜRCİNİ BAŞLAT Birimlerden teknik şartnameleri ile birlikte gelen satınalma talepleri

Detaylı

Yardımcı Doçent Kadrosuna Yeniden Atama İşlemleri. Başlangıç

Yardımcı Doçent Kadrosuna Yeniden Atama İşlemleri. Başlangıç Yardımcı Doçent Kadrosuna Yeniden Atama İşlemleri İlgili bölüme ve ilgiliye görev süresinin uzatılmasına dair dilekçesi ve bilimsel yayın dosyasının gönderilmesine ilişkin yazı gönderilmesi. İlgili bölümden

Detaylı

YENİ KAYIT. Danışman kayıt haftası süresince öğrenciler tarafından danışmanına gönderilen derslerin onaylanması

YENİ KAYIT. Danışman kayıt haftası süresince öğrenciler tarafından danışmanına gönderilen derslerin onaylanması YENİ KAYIT Öğrenci İşleri Danışman Yüksekokulumuzu kazanarak bizzat kayda gelen öğrencilerin gerekli evrakların kontrolü yapılarak sistem üzerinden ilk kayıt işleminin gerçekleştirilmesi Danışman kayıt

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Ders Kaydı ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. 2 Ders Ekle sil Danışmanı ile ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. Ders Muafiyetleri

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ HİZMETİN 1 302.11.02 Kayıt Dondurma Öğrencinin mazereti nedeniyle eğitimine ara verme isteği. İ.M.Ü Lisans Eğitim- 24. maddesi. Öğrenci 1- ÖİDB 2- (Mazeretin gerçekleştiği tarihten itibaren 30 gün içinde

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu Ömer alisdemir Üniversitesi Ders Muafiyet İşlemleri TOPLAM SÜR 1 Saat 2 Dk. İŞ SÜRCİ Öğrencinin ders muafiyeti ile ilgili yazılı müracaatı alınır. 1- Dilekçe 2- Onaylı ders içerikleri (Aslı) 3- Onaylı

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI. İDARİ PERSONEL ŞEFLİĞİ ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1

İŞ AKIŞ ŞEMASI. İDARİ PERSONEL ŞEFLİĞİ ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1 ŞEMA ADI AÇIKTAN ATAMA İŞLEMLERİ Akış No: 1 Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından ataması yapılan personelin kararnamesi onaylanarak Fakültemize gönderilir. Teslim alınan kararname ile adı geçen personel

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Personel Daire Başkanlığı/Akademik Personel Birimi. Genel İdare Hizmetleri. Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Personel Daire Başkanlığı/Akademik Personel Birimi. Genel İdare Hizmetleri. Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör GÖREV/İŞ TANIMI FORMU KADRO VEYA POZİSYONUN BİRİMİ/ALT BİRİMİ Personel Daire Başkanlığı/Akademik Personel Birimi STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL UNVANI GÖREVİ SINIFI ŞUBE MÜDÜRÜ ŞUBE MÜDÜRÜ

Detaylı

SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SDBF. AKIŞ XX

SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SDBF. AKIŞ XX SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SDBF. AKIŞ XX ANABİLİM DALI BAŞKANI SEÇİMİ VE ATANMASI PROSES AKIŞ ŞEMASI DOK. NO : PAŞ-014 SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SDBF. AKIŞ XX DOĞRUDAN TEMİN YOLUYLA BİNA

Detaylı

Personel Daire Başkanlığı

Personel Daire Başkanlığı Personel Daire Başkanlığı i *Akademik Şube Müdürlüğü Adı/Soyadı/Görevi A. Görev ve Sorumlulukları: Yaşar ERARSALAN Akademik Şube Müdürü Akademik personelin kadro kullanma izni alınması; ilan, atama, tayin,

Detaylı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı

BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. İşe başlama ay başında mı yapıldı OSMANİY KORKUT ATA ÜNİVRSİTSİ MÜHNDİSLİK FAKÜLTSİ Tahakkuk Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika SORUMLULAR İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı

Detaylı

İŞ AKIŞ ŞEMASI Birim Adı. Alt Süreç Adı

İŞ AKIŞ ŞEMASI Birim Adı. Alt Süreç Adı İŞ AKIŞ ŞEMASI Birim Adı Ana LİSANS EĞİTİM ÖĞRETİM Çift Anadal - Yandal Çift Anadal-Yandal Kontenjanlarının belirlenmesi ile ilgili Dekanlık Makamından gelen yazı Kurulunda görüşmek üzere Başkanına teslim

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞININ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞININ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞININ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI

ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI İŞLEM AKIŞ ŞEMASI 2547 SAYILI KANUNUN 33/a MADDESİ UYARINCA ÜNİVERSİTEMİZ KADROSUNDA OLUP, ÖYP KAPSAMINDA BAŞKA BİR ÜNİVERSİTEDE LİSANSÜSTÜ EĞİTİM YAPACAK ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNE

Detaylı

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması

T.C. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı İş Akış Şeması Gelen Evrak İMİD/001 Harici Evrak Evrakın posta veya elden Başkanlığa gelmesi Evrakın Rektörlük Makamından Başkanlıklarından veya Üniversitenin diğer birimlerinden gelmesi Dahili Evrak Başkanlık Birimlerini

Detaylı

Meslek Yüksekokulu. İŞİN ADI Avans-Kredi Verilmesi BAŞLANGIÇ

Meslek Yüksekokulu. İŞİN ADI Avans-Kredi Verilmesi BAŞLANGIÇ Avans-Kredi Verilmesi M-MYO-SR-1 TOPLAM SÜR İŞ SÜRCİ Mali yıl başında Rektörlük Makamı onayı ile arcama Yetkilisi tarafından mutemet tayin edilir. er yıl merkezi yönetim bütçe kanununda belirtilen üst

Detaylı

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Akademik Şube Müdürlüğü

PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Akademik Şube Müdürlüğü Sedat İNCİR Şef - Kadro ihdası, tutulu kadroların serbest bırakılması, dolu kadro değişiklikleri, boş kadro değişikliklerinin teklifi, görüşmeleri, uygulanması, kadro aktarım ve kullanım izni işlemleri,

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ

SİNOP ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ SİNOP ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Sinop Üniversitesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak görev yapan idari personelin, aynı Kanunun

Detaylı

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder.

MÜDÜR. Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara. başkanlık eder. MÜDÜR SAĞLIK YÜKSEKOKULU ÜST BİRİM REKTÖR İŞ ÜNVANI MÜDÜR ALT MÜDÜR YARDIMCISI YÜKSEKOKUL SEKRETERİ TEMEL GÖREV Yüksekokulu ve birimlerinin en yetkili temsilcisi olan Müdür, Kurullara başkanlık eder. Eğitim-öğretim

Detaylı

ERBAA SAĞLIK YÜKSEKOKULU SATINALMA İŞ AKIŞ ŞEMASI

ERBAA SAĞLIK YÜKSEKOKULU SATINALMA İŞ AKIŞ ŞEMASI SATINALMA İŞ AKIŞ ŞEMASI GİRİŞ/BAŞLANGIÇ Yeni yılın ilk ayında Satın alma Onay ve Sayısı Alınır Satın Alma ve Muayene Kabul Komisyonu Oluşturulur İhtiyaç Duyulan Mal/Malzeme Komisyon tarafından belirlenir

Detaylı

2547 Sk. 35. Md. İşlemleri. Profesör (2547 Sk. 26. Md.) 2547 Sk. 31. Md. İşlemleri. Doçent (2547 Sk. 25. Md.) 2547 Sk. 39. Md.

2547 Sk. 35. Md. İşlemleri. Profesör (2547 Sk. 26. Md.) 2547 Sk. 31. Md. İşlemleri. Doçent (2547 Sk. 25. Md.) 2547 Sk. 39. Md. Askerlik İşlemleri İzin İşlemleri Pasaport İşlemleri Emeklilik İşlemleri Terfi - İntibak İşlemleri Mal Beyan İşlemleri Kadro İptal - İhdas İşlemleri Görevden Ayrılma Profesör (2547 Sk. 26. Md.) Doçent

Detaylı

sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması gerekir.

sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması gerekir. ANKARA ÜNİVERSİTESİNDE OKUTMAN ALIM VE ATAMA İLKELERİ 2547 sayılı Kanunun 32 inci maddesi ile 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına

Detaylı

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması.

İŞ SÜRECİ BAŞLANGIÇ. SGK sistemi üzerinden işe giriş bildirgesinin hazırlanarak işe giriş tescil işleminin yapılması. MÜNDİSLİK FAKÜLTSİ Açıktan Atama İşlemi TOPLAM SÜR 3 gün 4 dakika İŞ SÜRCİ İŞ SÜRSİ Rektörlük makamı tarafından ataması yapılan personelden, atama onayı ve işe başlama yazısı, gerekli bilgiler (aile durumu

Detaylı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Ders Muafiyet İşlemleri 1 Saat 45 İlgili Öğrenci Öğrencinin bir başka üniversitede almış olduğu dersler nedeniyle bu derslerden muaf tutulması amacıyla Öğrenci İşleri bürosuna dilekçe ve ekleri ile birlikte

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ULUBORLU SELAHATTİN KARASOY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SÜREÇLERİ TANIM FORMU Adı : Gelen Evrak Süreci No / Tarih : 1 / 11.04.2017 SÜREÇ BİLGİLERİ Sorumlular : Paydaşları : Amacı : Sınırları : Yüksekokul Sekreteri, Şef, Bilg. İşletmeni, Memur Yüksekokul

Detaylı

40/b Görevlendirme İş Akış Şeması

40/b Görevlendirme İş Akış Şeması 40/b Görevlendirme İş Akış Şeması Öğretim Elemanının ilgili Üniversiteye 40/b uyarınca görevlendirme talebine ilişkin başvurusu İlgili Üniversitenin Yönetim Kurulu nda görevlendirme talebinin görüşülmesi

Detaylı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. PERSONEL > Akademik Personel Şube Müdürlüğü

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. PERSONEL > Akademik Personel Şube Müdürlüğü HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı PERSONEL > Akademik Personel Şube Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı idari teşkilatında bulunan Akademik Personel Şube Müdürlüğü'nün başlıca

Detaylı

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI:

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI: ENSTİTÜ MÜDÜRÜ ORGANİZASYONDAKİ YERİ : Rektöre bağlı görev yapar. Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak,

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Niğde Üniversitesi ÖMR ALİSDMİR ÜNİVRSİTSİ İŞİN İŞİN ADI ADI Atanan n Atanan Kuruma Personel Başlama İşlemleri İşlem Süreci TOPLAM SÜR 4 32 Dakika Dk. İŞ SÜRCİ Personel İşleri Personel Daire ndan ilgili

Detaylı

GÖREVLENDİRMELER VE İZİNLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SÜREÇ BİLGİSİ GÖREVLENDİRME SÜRECİ

GÖREVLENDİRMELER VE İZİNLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SÜREÇ BİLGİSİ GÖREVLENDİRME SÜRECİ GÖRVLNDİRMLR V İZİNLR ŞUB MÜDÜRLÜĞÜ SÜRÇ BİLGİSİ GÖRVLNDİRM SÜRCİ 39. Maddesi Uzun süreli yurtdışı görevlendirme mi? A 39. Maddesi Kısa süreli yurtiçi-yurtdışı görevlendirme mi? B 33. Maddesi Yurtdışında

Detaylı

PERSONEL İŞLERİ ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ VE ŞEMALARI

PERSONEL İŞLERİ ŞEFLİĞİ İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ VE ŞEMALARI PRSONL İŞLRİ ŞFLİĞİ İŞ AKIŞ SÜRÇLRİ V ŞMALARI 1. Akademik Kadro Talebi Teklifi İşlemleri ÜST YÖNTİCİ PRSONL İŞLRİ ŞFLİĞİ FAKÜLT YÖNTİM SKRTRLİK BÜROSU ŞFLİĞİ Bölüm/anabilim dalı başkanlıklarından kadro

Detaylı