Soyak Olimpiakent Sitesi Sakinleri için Bankacılık Teklifleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Soyak Olimpiakent Sitesi Sakinleri için Bankacılık Teklifleri"

Transkript

1 AKBANK hakkında Akbank, toplam 935 şubesi ve 15bin'in üzerinde personeliyle yurt içinde güçlü ve yaygın bir dağıtım ağına sahip olup, faaliyetlerini İstanbul daki genel müdürlüğü ve yurt çapındaki 23 bölge müdürlüğü aracılığıyla sürdürmektedir. Geleneksel dağıtım kanalını oluşturan şubelerinin yanı sıra, bireysel ve kurumsal internet şubeleri, telefon bankacılığı şubesi, ATM si, 300 bine yakın POS terminali ve diğer yüksek teknoloji kanalları aracılığıyla müşterilerine bankacılık hizmetleri sunmaktadır. Aidatlarınız Hep Vaktinde Ödensin Acil Nakit İhtiyacınız İçin İşler yoğun, günleriniz sıkışık olabilir. Eğer Artı Para nız varsa aidatım ödenmedi derdiniz olmaz. Hesabınızda nakit olmadığı zamanlarda bile Artı Para limitiniz imdadınıza yetişir, aidatlarınız limitinizden ödenir. Artı Para limitinizi Neo'nuza bağlamanız durumunda size en yakın ATM'lerden ihtiyacınız olan tutarı çekebilirsiniz. Ödemelerinizi sadece ay sonlarında yapar, Artı Para'dan yapacağınız kullanımlar için ek komisyon veya masraf ödemezsiniz!. 1 Her İhtiyaca Evlilikten elektronik eşyaya, ev eşyasından tatile, beyaz eşyadan eğitime veya sağlık harcamalarına kadar her türlü nakit ihtiyacınız için ihtiyaç krediniz; ister sıfır ister 2.el hayalinizdeki otomobil için taşıt krediniz; gönlünüzdeki ev için konut krediniz; Akbank ın size özel olarak belirlemiş olduğu faiz oranlarıyla artık çok yakın. Avantajlı Oranları İhtiyaç si Taşıt si Konut si ay: %1, TL ay: % 1, TL 1-60 ay %0, TL ay %0, TL * Örnek ödeme tabloları son sayfada yer almaktadır. Para Transferi yaparken düşünmeyin Yatırım ve finansman ihtiyaçlarınızı karşılarken sadece ihtiyacınıza odaklanın, para transferi ücretlerini düşünmeyin. Akbank ın size sağlayacağı özel avantajlar: 5 Havale + 2 EFT Ücretsiz Bireysel İnternet Şubeden her ay yapacağınız yurtiçi 5 adet TL havale ve 2 adet TL EFT işlemlerinde ücret muafiyeti Para transferleri ücret muafiyeti seçeceğiniz hesabınız için geçerli olacaktır. Ücret muafiyeti, hesabınızı aktif olarak kullanmanızı takip eden aydan itibaren geçerli olacaktır. * Sitenin hesabına havale ile yapılacak aidat ödemelerinden masraf alınmamaktadır.

2 Hayat. Şimdi. Benzersiz mil puan Wings tüm alışverişlerinizde mil puan kazandıran ve biriken mil puanlarınızla istediğiniz yere, bilet fiyatınıza göre belirlenen mil puan miktarlarıyla uçmanızı sağlayan bir kredi kartıdır. Wings te diğer kartlardan farklı olarak kontenjan sınırı yok, alan vergisi yok, havayolu kısıtlaması yok! Wings ödemelerinizi vadesiz hesabınızdan Otomatik Ödeme Talimatı ile gerçekleştirdiğiniz takdirde, ilk ödemenizi takip eden ay başında kartınıza mil puan yüklenecek, üstelik ilk yıl kart ücreti alınmayacaktır! 2 Ayrıca, bankadaki birikimi ya da konut kredisi tutarı 100 bin TL ve üzerinde olan kart sahipleri %25 daha fazla mil puan kazanabilecektir. Wings in size sağladığı benzersiz avantajları öğrenmek için adresini ziyaret edebilirsiniz. Axess Yeter Bana 50 TL chip para Dünyanın neresinde olursanız olun, Axess i alışveriş yaptığınız tüm mağazalarda kullanabilir ve en seçkin markalarda size özel avantajlardan faydalanabilirsiniz. Axess size bol bol chip-para kazandırırken, yüz binlerce noktada sağladığı taksit imkânlarıyla da hayatınızı kolaylaştırır. Axess ödemelerinizi vadesiz hesabınızdan Otomatik Ödeme Talimatı ile gerçekleştirdiğiniz takdirde, ilk ödemenizi takip eden ay başında kartınıza 50 TL chip para yüklenecek, üstelik ilk yıl kart ücreti alınmayacaktır! 2. Bir tıkla Mevduatınıza kazandıran faiz İnternet Şubesi'ne özel avantajlı faiz oranlarıyla vadeli hesap açın, daha fazla getiri sağlayın! Daha yüksek faiz kazanmak için vadeli hesabınızı Bireysel İnternet Şubesi'nden açmanız yeterli. Bireysel İnternet Şubesi'ni kullanıyorsanız "Hemen Hesap Aç" butonunu kullanarak Bireysel İnternet Şube'sine hemen giriş yapabilirsiniz. Bireysel İnternet Şubesi'ni ilk defa kullanacaksanız, "Şifre Al" butonunu kullanarak kolayca şifrenizi oluşturabilir ve online bankacılık hizmetlerinden faydalanmaya hemen başlayabilirsiniz. Kazandıran Paranızı Altın a Çeviren Sihirli Hesap Hesap İşletim YOK Birikimlerini altın olarak değerlendirmek isteyenler için "Akbank Altın Mevduat Hesabı". Altına yatırım yaparken artık altınlarım düşük ayarlı mı, işçilik maliyeti ne olacak, çaldırırsam/kaybedersem ne yaparım, bu altının gramı düşük mü, acaba eski tarihli ise ne olacak gibi sorunlar ile uğraşmayacaksınız. TL, USD, EURO ya da herhangi bir döviz gibi, gram cinsinden alacağınız altınlarınız Akbank Altın Mevduat Hesabı'nda sizin için değerleniyor. Açtıracağınız Akbank Altın Hesabı'ndan hesap işletim ücreti alınmayacaktır.

3 Mevduat Birikim Hesabı yla Geleceğinizi Biriktirin Akbank Mevduat Birikim Hesabı ile kredi kartınızdan veya mevduat hesabınızdan vereceğiniz bir talimatla, her ay sizin belirleyeceğiniz bir miktarı birikim hesabınıza aktarabilirsiniz. Mevduat Birikim hesabıyla düzenli birikim alışkanlığı sağlamanın yanı sıra, vadeli hesap ile faiz kazanamayacak, küçük tutarlara mevduat faiz kazancı sağlayacak, 50 TL gibi düşük tutarlar ile talimat verilebilecek, talimat ödemelerinizi kredi kartından yapılabilecek ve birikimleriniz ister TL istenirse USD/EURO ile değerlendirebileceksiniz. Mevduat Birikim talimatları gerçekleşen hesaplardan hesap işletim ücreti alınmamaktadır. Hesap İşletim YOK İhtiyaç Duyduğunuz Sigortalar Akbank ta Arabanız, eviniz, aileniz ve kendiniz için seçeceğiniz en kapsamlı sigorta ürünleri Akbank'ta. Hayatın kötü sürprizleri için önleminizi önceden alın, beklenmedik durumlarda ihtiyaç duyacağınız sigorta teminatları için sizi Akbank'a bekliyoruz. Hayalleriniz Güvende Kasko Trafik Sigortası Konut Sigortası DASK Eşya Sigortası Hayata Devam Sigortası Hayat Sigortası BES Mini Sağlık, Kapsamlı Sağlık, Seyahat Sağlık sigortaları Emeklilerimiz için Ne Yapsak Az Maaşını Akbank a taşıyan emekliler, 200 TL chip-para kazanıyor! Ne de olsa Akbanklı emekli de farklı! (3) 31 Aralık a kadar SGK emekli maaşınızı Akbank tan almak üzere Akbank şubelerine gelip Kampanya Başvuru Formu nu doldurun, 200 TL chip-para kazanın! 200 TL chippara fırsatı, emekli maaşınızın Akbank a yatmaya başlamasını takip eden ay itibariyle 2 yıl boyunca maaşınızın düzenli olarak Akbank a yatmaya devam etmesi halinde, 6 ayda bir 50 TL chip-para olarak NEO kartınıza yüklenir. Hemen emekli maaşınızı Akbank a taşıyarak Kampanya ya başvurun, size özel ayrıcalıklar ve chip-para fırsatı ile emekliliğin keyfine keyif katın. 200 TL chip para

4 Halkalı Şube Şube Müdürü Yusuf ÖZER (212) Müşteri İlişkileri Yöneticisi Naile Genç (212) Tekliflerden Nasıl Yararlanacaksınız? Tekliflerden yararlanmak için Akbank müşterisi olmanız yeterlidir. Hesap açılışı sırasında Soyak Olimpiakent Sitesi sakini olduğunuzu belirten bir belge/kart göstermeniz ve Müşteri İlişkileri Yöneticilerimize size sunduğumuz tekliflerden yararlanmak istediğinizi söylemeniz durumunda tüm avantajlardan yararlanabilirsiniz. Bankacılık Ürün Tekliflerinin dilerseniz sadece birinden, dilerseniz birden fazlasından yararlanma şansına sahipsiniz Tekliflerle İlgili Sunulan teklifler 31 Aralık 2013 e kadar geçerlidir. Akbank, müşteriye sunulan faiz oranlarını, vadelerini, kredi kullandırım ücretlerini, komisyon oranlarını ve sunulan diğer avantajları değiştirme hakkını saklı tutar. ÖZEL NOTLAR 1 Artı Para, kredili mevduat hesabıdır. Artı Para yı her türlü ihtiyacınızda ATM lerimizden 7/24 nakit olarak çekebilir ve fatura, kredi taksiti, kredi kartı gibi ödemelerinizde hesabınızda yeterli bakiye bulunmadığı durumda kullanabilirsiniz. Artı Para nıza kullandığınız gün kadar faiz işler. Artı Para limitini kullandığınızda hesabınıza her ayın son iş gününde faiz yansıtılır. Artı Para faiz oranı aylık %2,02, yıllık %24,24 tür. 2 İlk defa Axess/Wings Card sahibi olacak müşteriler için geçerlidir. Akbank kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. 3 Maaşını Akbank a taşıyan emekliler için 200 TL chip-para kampanyasına, Mevcut durumda SGK emekli maaşını Bankamız dan almayan 1 Nisan 30 Kasım 2013 tarihlerinde emekli maaşını Bankamız dan hiç almamış olan, Kampanya Başvuru Formu nu kampanya tarihleri içinde imzalayan, Maaşını en geç 1 Nisan 2014 te Bankamız dan almaya başlayan müşterilerimiz katılabilirler. Yüklemenin yapılabilmesi için müşterimizin açık NEO kartı olması gerekmektedir.

5 İhtiyaç si TL kredi için örnek ödeme planı Ödeme Planları Vade Taksit 24 ay 1,19% 495 TL Kullandırım Sigorta Bedeli 1,54% 18,50% 36 ay 1,19% 357 TL 0 TL 116,20 TL 1,51% 18,09% 60 ay 1,19% 249 TL 1,48% 17,75% *İhtiyaç si için üst limit TL olup, tutarın binde 11,62 si oranında hayat sigortası yapılmaktadır.istihbarat ücreti olarak 15 TL alınmaktadır. Taşıt si TL kredi için örnek ödeme planı Vade Taksit 24 ay 1,05% 971 TL Kullandırım Sigorta 1,44% 17,27% 36 ay 1,05% 694 TL 350 TL 50,00 TL 1,38% 16,61% 60 ay 1,05% 477 TL 1,34% 16,08% *Taşıt kredisi faiz oranı sıfır km ve kaskosu bankamızda yapılan araçlar için geçerlidir.belirtilen maliyet oranınlarına yıllık Ferdi Kaza Sigortası, Kullandırım ve istihbarat ücreti dahil edilmiştir. Sigorta bedeli yaklaşık bir değer olup, müşterinin yaşı, mesleği ve kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir. İstihbarat ücreti 15 TL dir. Konut si TL kredi için örnek ödeme planı Vade Taksit Tutarı Kullandırı m Diğer Ücretler* 60 0,90% TL 0,98% 11,77% TL TL 120 0,92% TL 0,97% 11,58% *Konut kredisi kullandırımında diğer ücretler 690 TL ekspertiz ücreti, 200 TL ipotek tesis ücreti, 180 TL konut sigortası prim ücreti (1 yıllık), 120 TL DASK prim ücretidir (1 yıllık). Konut sigortası ve DASK prim tutarı ortalama olarak alınmıştır; bu tutar lokasyona ve m²'ye göre değişiklik göstermektedir. hayat sigortası yıllık maliyet oranına dahil edilmemiştir

Soyak Olimpiakent Sitesi Sakinleri için Bankacılık Teklifleri

Soyak Olimpiakent Sitesi Sakinleri için Bankacılık Teklifleri AKBANK hakkında Akbank 900 den fazla şubesi ve 15 binin üzerinde personeliyle yurt içinde güçlü ve yaygın bir dağıtım ağına sahip olup; faaliyetlerini İstanbul daki genel müdürlüğü ve yurt genelindeki

Detaylı

DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR

DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR İhtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanan yeni HSBC Advance e hoş geldiniz. Aileniz, çevreniz ve arkadaşlarınız hayallerinizi gerçekleştirirken size hep destek

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda!

Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! Maaş Anlaşması Ayrıcalıkları Maaş Anlaşmalı Müşterilerimize Ayrıcalıklar İş Bankası nda! /isbank /turkiyeisbankasi Ayr nt l bilgi: isbank.com.tr 0850 724 0 724 Şubelerimiz Hayatın her anında ihtiyaç duyulacak

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar

Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar Maaşını Ziraat ten alan çalışanlar, kendileri için hazırladığımız ayrıcalıklı dünyada ücretsiz bankacılık hizmetlerinden özel kredi imkânlarına kadar sayısız artıya sahip oluyor. ZİRAAT, HER ZAMAN HER

Detaylı

Ürün ve Hizmet Ücretleri

Ürün ve Hizmet Ücretleri Birim Birim Asgari Asgari Azami Azami Güncelleme İşlem Grubu işlem Adı Kalem Adı Masraf Tutar Oran Tutar Oran Tutar Oran Açıklama Tarihi Para Aktarma Havale TL Havaleler İsme (Kasadan) TL % 30 0,5 (%5)

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 20 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 30 TL 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 30 TL 250

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 2 Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 3 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 3 27 Kasadan İsme

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 25 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 3 225 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 35 TL 275

Detaylı

Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK

Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK Bireysel Bankacılık: Akbank ın dinamosu, bankacılığın en keyifli alanı... AKBANK Bireysel Bankacılık Özel Bankacılık KOBĠ Bankacılığı Kurumsal Bankacılık Bireysel Birebir exi26 Bireysel müşteriler banka

Detaylı

EK: 2 Temel Bankacılık Ürün Bilgilendirme Formu

EK: 2 Temel Bankacılık Ürün Bilgilendirme Formu PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 28.5 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 34.2 TL 256.5 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 39.9 TL 313.5 TL Kasadan İsme Havale

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 28.5 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 34.2 TL 256.5 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız Mali Müşavirlerimizin çözüm ortağı olmak için yola çıktık Mali Müşavirlerimizin Ana bankası olmayı hedefliyoruz Özel ayrıcalıklar

Detaylı

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 25

Detaylı

* TL TL tutar aralığı için geçerlidir. * 4,000 TL TL tutar aralığından %14,50 oksijen hesaptan yararlanabilirsiniz.

* TL TL tutar aralığı için geçerlidir. * 4,000 TL TL tutar aralığından %14,50 oksijen hesaptan yararlanabilirsiniz. * 100.000 TL - 1.000.000 TL tutar aralığı için geçerlidir. * 4,000 TL - 100.000TL tutar aralığından %14,50 oksijen hesaptan yararlanabilirsiniz. * 4,000 USD - 50.000 USD tutar aralığında % 4 oksijen hesaptan

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI

EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI EK:1 Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 2

Detaylı

TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU Müşterinin Adı Soyadı TCKN / Müşteri Numarası ÜRÜNÜN ADI : VADESİZ TL/YABANCI PARA MEVDUAT HESABI İŞLEM AÇIKLAMASI ÜCRET TUTARI TAHSİLAT PERİYODU Hesap İşletim i - - - ÜRÜNÜN

Detaylı

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu.

Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Üniversitenizin kimlik kartları uluslararası standartlarda şifreli ve şifresiz-hızlı işlem yapabilen Halkbank Bank24 JET kart özelliğine kavuştu. Bank24 JET Kartın Avantajları Öğrenim süresi boyunca hesap

Detaylı

TL bilgisi,puan bilgisi)

TL bilgisi,puan bilgisi) ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit planı, hesap ekstresi,

Detaylı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı

BANKACILIK HİZMET ÜCRET ve MASRAFLARI Tahsilat Ücret Adı ÇEK - SENET İŞLEM ATM BANKA DIŞI ÖDEME VE TAHSİLAT BİLGİLENDİRME VE HABERLEŞME SERVİS ÇEK SENET (1) ATM Bilgi Fişi Ücreti (kredi kartına ilişkin dönem içi işlem,sonraki dönem taksit 0 0 0,90 planı, hesap

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*):

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): MASRAFIN ADI Faiz Oranı

Detaylı

KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık ÖRNEKTIR. Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3)

KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık ÖRNEKTIR. Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3) KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 85TL 42.5TL CardFinans

Detaylı

Mali Müşavirlerimize özel avantajlar sunuyoruz

Mali Müşavirlerimize özel avantajlar sunuyoruz Mali Müşavirlerimize Özel Teklifler 1-28 Şubat 2017 Mali Müşavirlerimize özel avantajlar sunuyoruz Tüm vadelerde faiz oranı % 0,99 üst limiti 20.000 TL İhtiyaç Kredisi sunulacaktır. Üyelere tesis edilen

Detaylı

BİREYSEL PAKET SÖZLEŞMESİ MÜŞTERİ NÜSHASI

BİREYSEL PAKET SÖZLEŞMESİ MÜŞTERİ NÜSHASI PAKET ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ İşbu Sözleşme Şubesi (BANKA) ile (MÜŞTERİ) arasında aşağıdaki koşullarla akdedilmiştir. 1) İşbu Sözleşme'nin amacı BANKA tarafından MÜŞTERİ'ye sunulacak olan (Paket Adı) (PAKET)

Detaylı

Hedefimiz; Üreten Türkiye nin Bankası Olmak

Hedefimiz; Üreten Türkiye nin Bankası Olmak ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: 24.08.2010 31.12.2010 Ürün Kodu BK- 215 4 AY ERT. TAŞIT KREDİSİ BK- 216 4 AY ERT. 2. EL TAŞIT KRD. Faiz Oranı % 0,70 % 0,80 % 0,85 % 0,90 %0,80 %0,90 Vade 1-12 ay 13-24 ay 25-36 ay 37-48

Detaylı

Birim Tutar. Birim Oran

Birim Tutar. Birim Oran İşlem Grubu Adı İşlem Adı Kalem Adı Masraf Adı Para Aktarma Havale EFT Swift Şube Havale Gelen Havale Havale İadesi Şube EFT Gelen EFT Şube SWIFT Birim Tutar Birim Oran Asgari Tutar Asgari Oran Açıklama

Detaylı

Birim Tutar. Birim Oran

Birim Tutar. Birim Oran İşlem Grubu Adı İşlem Adı Kalem Adı Masraf Adı Para Aktarma Havale EFT Swift Birim Tutar Birim Oran Asgari Tutar Asgari Oran Açıklama Güncelleme Tarihi Şube Havale Türkiye'ye yapılan havale işlemleri TL

Detaylı

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor.

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. POSt@cı TÜRKİYE FİNANS POS BÜLTENİ 2. Sayı Nisan-Mayıs-Haziran 2013 Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. Cam etiketi,

Detaylı

BİREYSEL KREDİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

BİREYSEL KREDİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU BİREYSEL KREDİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Bu form Banka dan talep edilen bireysel krediye ve kredi sözleşmesine ilişkin koşullar hakkında bilgi verilmesi amacıyla düzenlenmiştir. Aşağıda detayları belirtilen

Detaylı

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. 01.01.2016 / 31.12.2016 Tarihleri Arası Ticari Müşteriler İçin Uygulanacak Masraf ve Komisyon Listesi

TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. 01.01.2016 / 31.12.2016 Tarihleri Arası Ticari Müşteriler İçin Uygulanacak Masraf ve Komisyon Listesi MASRAF ADI PARA CİNSİ ORAN ASGARİ AZAMİ (%) TUTAR TUTAR Noter Masrafı TL 50 1,000 Hesap Açılış Danışmanlık Masrafı TL 50 250 ATM Bilgi Fişi Ücreti TL - ATM Günlük Para çekme limit aşım ücreti TL 1.00 5

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %..

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %.. İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr

%25 DEVLET KATKISI. 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr %25 DEVLET KATKISI 444 55 00 / anadoluhayat.com.tr BES Nedir? Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), aktif çalışma hayatınız süresince yaptığınız tasarrufların uzun vadeli yatırıma yönlendirilmesini sağlayan,

Detaylı

KONUT FİNANSMAN KREDİSİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER VE ÖDEME PLANI

KONUT FİNANSMAN KREDİSİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER VE ÖDEME PLANI KONUT FİNANSMAN KREDİSİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER VE ÖDEME PLANI Müşteri No : İşbu Konut Finansman Kredisi Krediye İlişkin Bilgiler ve Ödeme Planı, Konut Finansman Kredisi Sözleşmesi ile Konut Finansman

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK PLAN VE FON AÇIKLAMALARI. Hayat ve Emeklilik Satış Departmanı 2013

BİREYSEL EMEKLİLİK PLAN VE FON AÇIKLAMALARI. Hayat ve Emeklilik Satış Departmanı 2013 BİREYSEL EMEKLİLİK PLAN VE FON AÇIKLAMALARI 1 Bireysel Emeklilik - Türkiye 30.06.2011 itibarı ile emeklilik fonlarının türe göre pazar payları Türe Göre Pazar Payı (%) Kamu İç Borçlanma (TL) Dengeli (Esnek

Detaylı

CEPTETEB HESAP ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

CEPTETEB HESAP ÖN BİLGİLENDİRME FORMU CEPTETEB HESAP ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bu Başvuru formunda yer alan ifadeler, aşağıdaki anlamlarda kullanılacaktır: Banka: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. CEPTETEB Hesap: Gerçek kişi

Detaylı

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Bu form Banka dan talep edilen konut kredisine ve kredi sözleşmesine ilişkin koşullar hakkında bilgi verilmesi amacıyla düzenlenmiştir. Aşağıda detayları belirtilen

Detaylı

İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ / EV GELİŞTİRME KREDİSİ / ARSA KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU (Konut Finansmanı Harici) FAİZ ORANI

İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ / EV GELİŞTİRME KREDİSİ / ARSA KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU (Konut Finansmanı Harici) FAİZ ORANI İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ / EV GELİŞTİRME KREDİSİ / ARSA KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU (Konut Finansmanı Harici) ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ / EV GELİŞTİRME KREDİSİ / ARSA KREDİSİ

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: MASRAF TUTARI

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: MASRAF TUTARI ÜRÜNE AİT BİLGİLER: İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU Ürünün Adı /Tanımı Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı İHTİYAÇ KREDİSİ TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: FAİZ MASRAFIN

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı.

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı. Daralmayın, Ferahlayın! Kart şeklinde ihtiyaç finansmanı. FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU finansör nedir?? * Finansör, kar oranı ve taksit sayısı banka ve müşteri arasında başvuru esnasında belirlenen ve müşteri

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %..

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %.. İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KREDİ VERECEK KURULUŞ : ICBC TURKEY BANK A.Ş. KREDİ TALEBİNDE BULUNAN : Müşterinin Adı Soyadı, Adresi ve Telefonu KREDİ TÜRÜ TEMİNAT GÖSTERİLEN) : KONUT KREDİSİ

Detaylı

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M

B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M H E A L T H W E A L T H C A R E E R B İ R E Y S E L E M E K L İ L İ K S İ S T E M İ V E O T O M A T İ K K A T I L I M Temmuz 2018 Gökhan KARALİ İ Ç E R İ K Türkiye de Emeklilik Sistemi Gereksinimi Otomatik

Detaylı

Yeni tebliğe uygun tek cihaz olan yazarkasa POS Deniz de!

Yeni tebliğe uygun tek cihaz olan yazarkasa POS Deniz de! Yeni tebliğe uygun tek cihaz olan yazarkasa POS Deniz de! DenizBank A.Ş. Genel Müdürlük: Büyükdere Cad. No: 106 34394 Esentepe - İstanbul / TÜRKİYE www.denizbank.com / 444 0 804 / 0850 222 0 800 36 ay

Detaylı

Bilinen Yeniden Tasarlandı. Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM. NN Hayat ve Emeklilik

Bilinen Yeniden Tasarlandı. Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM. NN Hayat ve Emeklilik Bilinen Yeniden Tasarlandı Bireysel Emeklilik Sistemi nde OTOMATİK KATILIM NN Hayat ve Emeklilik NN Group & NN Hayat ve Emeklilik NN Group ağırlığı Avrupa'da olmak üzere 18 ülkede güçlü varlığa ve 170

Detaylı

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal

İşlem Listesi. Para Transferleri. Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal İşlem Listesi Para Transferleri Başka Bankaya Transfer[EFT] Hesaba EFT Kredi Kartına EFT İsme EFT IBAN ile EFT EFT Sorgulama EFT İptal Havale Hesaplarınız Arası Havale Başka Hesaba Havale İsme Havale Havale

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE KONUT FİNANSMAN KREDİSİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER VE ÖDEME PLANI

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE KONUT FİNANSMAN KREDİSİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER VE ÖDEME PLANI Müşteri No: İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye İlişkin Bilgiler ve Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu ile Konut Finansman Kredisi Sözleşmesi nin ayrılmaz

Detaylı

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? ASYAMOBİL ASYAMOBİL I. AsyaMobil Nedir? II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim?

Detaylı

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU Genel Tanımlar Mobil Telekom Tanıtım Ticari Şirket Bilgileri Kargo Gönderim Bilgileri Ticari Banka Hesapları Kurumsal Kimlik Çalışmaları Çözüm Ortakları İş Takibi ve Personel

Detaylı

İPOTEK TEMİNATLI İHTİYAÇ KREDİSİ ÜRÜN BİLGİ FORMU

İPOTEK TEMİNATLI İHTİYAÇ KREDİSİ ÜRÜN BİLGİ FORMU Sermayesi: 1.250.000.000 MÜŞTERİYE AİT BİLGİLER : Müşterinin Adı Soyadı TCKN/YKN - Müşteri Numarası İPOTEK TEMİNAI İHTİYAÇ KREDİSİ ÜRÜN BİLGİ FORMU KREDİ KURULUŞUNA AİT BİLGİLER: Kredi Kuruluşu (İşbu bilgi

Detaylı

Tarih :../../. Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Başvuru Numarası

Tarih :../../. Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Başvuru Numarası Tarih :../../. Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Başvuru Numarası : : : Kredi türü ihtiyaç ise; TÜKETİCİ KREDİSİ KULLANDIRIM BİLGİLENDİRME FORMU (İhtiyaç Kredisi) Kredi türü taşıt ise; TÜKETİCİ KREDİSİ

Detaylı

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor!

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! AVON Temsilcileri Cep-T Paracard kullanıyor, masrafsız faturalarını ödüyor. Hemen Turkcell İletişim Merkezi ne uğrayıp, kartınıza para yükleyin, Cep-T Paracard avantajlarından

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %..

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %.. İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

ARTI PARA BİLGİ VE TALEP FORMU

ARTI PARA BİLGİ VE TALEP FORMU Form versiyon no : 03/2015-2 ARTI PARA BİLGİ VE TALEP FORMU Bankamızca tarafınıza sağlanacak artı para kredisi, imzalamış bulunduğunuz Bireysel Bankacılık Hizmet Sözleşmesi nde (BBHS) yer verilen hükümler

Detaylı

Kaskolu. Tüm Kamyonlar -6.115 TL. Kaskosuz 12 13.272 159.259 0,89% 24 6.980 167.528 0,86% 36 4.892 176.103 0,85% 150.000 12 13.405 160.

Kaskolu. Tüm Kamyonlar -6.115 TL. Kaskosuz 12 13.272 159.259 0,89% 24 6.980 167.528 0,86% 36 4.892 176.103 0,85% 150.000 12 13.405 160. AĞUSTOS AYI KASKOSUZ ÇIKMAM FİNANSMAN KAMPANYASI Mercedes-Benz Araç Tipi Kredi Tipi Kredi (TL) (TL) Toplam Geri (TL) Faiz 12 13.272 159.259 0,89% Kaskolu 24 6.980 167.528 0,86% Tüm Kamyonlar 150.000 36

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard)

TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) DENİZBANK TED ÜNİVERSİTESİ KAMPÜS KARTI (TEDUCard) Kullanım Kılavuzu Denizbank Debit ve Ön Ödemeli Kartlar Bölümü 04.12.2017 1. KAMPÜS KART ÖZELLİKLERİ Kart TED Üniversitesi kimlik kartı olduğu gibi, üniversite

Detaylı

KOBİ LEASING PAKETLERİ

KOBİ LEASING PAKETLERİ KOBİ LEASING PAKETLERİ LEASING NEDİR? Özellikle büyümekte olan şirketlerin, tüm sektörlerde her türlü sıfır veya 2. el makine, ekipman yatırımlarını gerçekleştirmesine yönelik olarak orta veya uzun vadeli

Detaylı

ÜCRET BİLGİLENDİRME FORMU

ÜCRET BİLGİLENDİRME FORMU Ürünün Adı/Tanımı KATILIM FONU (TL/Yabancı Para/Kıymetli Maden) Adı Tutarı/Oranı 1. Hesap İşletim Ücreti 2. Hesap Özeti (Ekstre) Ücreti 3. Kıymetli Maden Teslimi 4. Referans Mektubu Ücreti 5. Teminat Mektubu

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Banka Bonosu İhracı Tanıtım Sunumu. Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Banka Bonosu İhracı Tanıtım Sunumu. Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Banka Bonosu İhracı Tanıtım Sunumu Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı İhraç Miktarı Vade İhraç Şekli Bono Bilgileri 500.000.000 TL nominal

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

TEKSTĠL BANKASI A.ġ. KONUT FĠNANSMANI SÖZLEġME ÖNCESĠ BĠLGĠ FORMU - - - -

TEKSTĠL BANKASI A.ġ. KONUT FĠNANSMANI SÖZLEġME ÖNCESĠ BĠLGĠ FORMU - - - - KREDĠ VERECEK KURULUġ : TEKSTĠL BANKASI A.ġ. TEKSTĠL BANKASI A.ġ. KONUT FĠNANSMANI SÖZLEġME ÖNCESĠ BĠLGĠ FORMU KREDĠ TALEBĠNDE BULUNAN HESAP NO / KREDĠ TÜRÜ IBAN N TALEP OLUNAN KREDĠ TUTARI TALEP TARĠHĠ

Detaylı

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 103TL 51.5TL CardFinans

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI A.Ş. Mersis No: 0879 0015 2770 0040 Ticaret Sicil No: 241701-0 ÜRÜNÜN ADI / TANIMI TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA)

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN BİLGİ FORMU. İŞLEM/KANAL Ücret Tutarı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN BİLGİ FORMU. İŞLEM/KANAL Ücret Tutarı TEMEL BANKACILIK ÜRÜN BİLGİ FORMU ÜRÜN ADI: VADESİZ TL/YABANCI PARA MEVDUAT HESABI MASRAF TUTARI (BSMV hariç*) MASRAFIN ADI Tahsilat Asgari Azami Periyodu Hesap İşletim TL Hesaplar için 10, Aylık ** Kampüs

Detaylı

ÖRNEKTIR BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ

ÖRNEKTIR BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ Bir tarafta Finansbank A.Ş. ( Banka diye olarak anılacaktır) ile diğer tarafta.... ( Müşteri diye olarak anılacaktır) arasında aşağıdaki koşullarda bu sözleşme imzalanmıştır. Bu Sözleşme, taraflar arasında

Detaylı

RİSK RAPORU - DETAY. Rapor Sahibinin Bilgileri

RİSK RAPORU - DETAY. Rapor Sahibinin Bilgileri RİSK RAPORU DETAY Sayfa Numarası: 1 / 4 Rapor Sahibinin Bilgileri Referans Numarası 1006344990 Adı, Soyadı MUSTAFA ÇALIK TC Kimlik Numarası 12345678901 1392* KKB Kredi Notu Bileşenleri (Genel Bilgi) Puanı

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

Konut Kredi Faizleri Düşüyor

Konut Kredi Faizleri Düşüyor Konut Kredi Faizleri Düşüyor Piyasa faizlerinin aşağı yönlü hareketinin de etkisiyle bankalar bir biri ardına faiz indirimine gidiyor. En düşük konut kredisi faizi yüzde 1.54 Piyasa faizlerinin aşağı yönlü

Detaylı

Tahsilat Periyodu. Ücretsiz. Talep Başı. Ücretsiz. Min 150 TL-5000 TL/%0.2. Talep Başı. İşlem

Tahsilat Periyodu. Ücretsiz. Talep Başı. Ücretsiz. Min 150 TL-5000 TL/%0.2. Talep Başı. İşlem EK1/TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU ÜRÜNÜN ADI / TANIMI : Katılım Fonu (TL/Yabancı Para) Hesap Özeti (Ekstre) Düzenlenme tarihinden sonraki ilk yıl için Düzenlenme tarihinden geriye

Detaylı

%0,1-- asgari 7,00 KM, azami 20,00 KM 60,00 KM c) RTGS sistemi yoluyla (10.000,00 KM üzerinde) aynı gün saat 14.00'ten sonra ulaşan acil talimatlar

%0,1-- asgari 7,00 KM, azami 20,00 KM 60,00 KM c) RTGS sistemi yoluyla (10.000,00 KM üzerinde) aynı gün saat 14.00'ten sonra ulaşan acil talimatlar Hizmet Türü Hizmet Bedeli OPERASYON İŞLEMLERİ CUT OFF TIME:Transfer işlemlerinin saat kaça kadar yapılacağını ifade eder. Belirlenen saatlere uyulma, mesajların ilgili formatta olması kaydıyla, işlemin

Detaylı

ÖRNEKTIR BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ

ÖRNEKTIR BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ Bir tarafta Finansbank A.Ş. ( Banka olarak anılacaktır) ile diğer tarafta.... ( Müşteri olarak anılacaktır) Biriktiren Hesap ürünü için aşağıdaki koşullarda anlaşmışlardır. Bu Sözleşme, taraflar arasında

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP ve BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON ADI TÜRÜ TUTAR/ORAN HESAP BİLGİ İŞLEMLERİ HGS BAŞKA KURULUŞ ATM LERİNDEN YAPILAN İŞLEM ÜCRETLERİ Ekstre / Hesap

Detaylı

10TL. Shell den değerinde yakıt hediye! SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin!

10TL. Shell den değerinde yakıt hediye! SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin! Shell den değerinde yakıt hediye! 10TL SMART yazıp boşluk bırakın, Shell ClubSmart Card numaranızı ve şifrenizi ekleyerek 2313 e SMS gönderin! SON GÜN: 13 Temmuz 24 Haziran-12 Temmuz 2015 tarihleri arasında,

Detaylı

PASSOLİG HİZMET KOŞULLARI SÖZLEŞMESİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (KREDİ KARTI ve BANKA KARTI)

PASSOLİG HİZMET KOŞULLARI SÖZLEŞMESİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (KREDİ KARTI ve BANKA KARTI) PASSOLİG HİZMET KOŞULLARI SÖZLEŞMESİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (KREDİ KARTI ve BANKA KARTI) PASSOLİG KREDİ KARTI TABLOSUNDA YER ALAN FAİZ ORANININ GEÇERLİLİK SÜRESİ VE DEĞİŞİKLİK BİLDİRİMLERİ: Faiz oranının artırılması

Detaylı

Odeabank Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz.

Odeabank Mobil Şube kullanıcı bilgileriniz, İnternet Şubesi ile aynıdır. Parolanızı şubelerimizden ve ATM'lerimizden belirleyebilirsiniz. Tüm kanallarda aynı menü içeriği ve sıralaması Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu, yenilikçi işlem akışı Tüm kanallarda birbiri ile uyumlu tasarım ios ve Android platformlarına uyum Telefon ve tablet için

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU MEVDUAT TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU İŞLEM TÜRÜ UYGULAMA ŞEKLİ ÜCRET ÜCRET - HESAP İŞLETİM ÜCRETİ Hesap İşletim Ücreti (TL)- Bireysel Hesap İşletim Ücreti (TL)- Dernek, Vakıf, Apt. Yönetimi,

Detaylı

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıkları Bilgi Dokümanı

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıkları Bilgi Dokümanı Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıkları Bilgi Dokümanı Mali Müşavirlerimize özel avantajlar sunuyoruz Oda aidat ödemelerini, Oda ya ait POS cihazı üzerinden Afili Bonus

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 173 Gün Vadeli Banka Bonosu Ve 383 Gün Vadeli Tahvil İhracı Tanıtım Sunumu

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 173 Gün Vadeli Banka Bonosu Ve 383 Gün Vadeli Tahvil İhracı Tanıtım Sunumu T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 173 Gün Vadeli Banka Bonosu Ve 383 Gün Vadeli Tahvil İhracı Tanıtım Sunumu Hazine ve Strateji Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı İhraç Miktarı

Detaylı

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz!

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Müşteri Memnuniyeti Toyota dünyanın en çok tercih edilen otomotiv markası çünkü tüketicisini en çok memnun eden marka. Bunun kanıtı ortada: Toyota, Ulusal Kalite

Detaylı

Bireysel Krediler. İnternet Bankacılığı www.hsbc.com.tr. Telefon Bankacılığı 0850 211 0 111. ATM Bankacılığı. Başvuru Formu

Bireysel Krediler. İnternet Bankacılığı www.hsbc.com.tr. Telefon Bankacılığı 0850 211 0 111. ATM Bankacılığı. Başvuru Formu İnternet Bankacılığı www.hsbc.com.tr Telefon Bankacılığı 0850 211 0 111 ATM Bankacılığı HSBC Bank A.Ş. Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No: 128 Şişli 34394/İstanbul Sicile kayıtlı olduğu yer: Esentepe Mah.

Detaylı

Tüzel Kişiler İçin Banka Hizmetler Tarifesi

Tüzel Kişiler İçin Banka Hizmetler Tarifesi 1. MÜŞTERİ HESABI 1.1. KM/döviz hesabın açılması Komisyonsuz 1.2. KM hesabın işlenmesi 5,00 KM 1.3. Döviz hesabın işlenmesi 4,00 KM 1.4. Aktif olamayan hesabın işletme komisyonu 4,00 KM 1.5. Günlük hesap

Detaylı

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU. Hesap İşletim Ücreti (TL)-Bireysel Aylık olarak tahsil edilmektedir 9,75 TL 9,75 TL - -

TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU. Hesap İşletim Ücreti (TL)-Bireysel Aylık olarak tahsil edilmektedir 9,75 TL 9,75 TL - - TEMEL BANKACILIK ÜRÜN TALEP VE BİLGİ FORMU Bu form 01.09.2013 tarihinde yürürlüğe giren Bankalar ile Bireysel Müşterileri Arasında İmzalanacak Sözleşmelerin Şekil ve İçeriğinde Yer Alması Gereken Asgari

Detaylı

Tahsilat Periyodu. Ücretsiz. Talep Başı. Ücretsiz. 65 TL Min 150 TL-5000 TL/%0.2. Talep Başı. 3 ayda bir İadesine kadar ** 1 TLÜcretsiz.

Tahsilat Periyodu. Ücretsiz. Talep Başı. Ücretsiz. 65 TL Min 150 TL-5000 TL/%0.2. Talep Başı. 3 ayda bir İadesine kadar ** 1 TLÜcretsiz. EK1/TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU ÜRÜNÜN ADI / TANIMI : Katılım Fonu (TL/Yabancı Para) Hesap Özeti (Ekstre) Referans Mektubu Düzenlenme tarihinden sonraki ilk yıl için Düzenlenme

Detaylı

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 103TL 51.5TL CardFinans

Detaylı

ÖRNEKTİR KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU. Form No.:...[1]

ÖRNEKTİR KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU. Form No.:...[1] KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Form No.:...[1] Bu formda bilgileri yer alan konut finansmanı (mortgage) kredisinin kullanılabilmesi için konut sigortası ve hayat sigortası yaptırılması

Detaylı

MEVDUATINIZA ÖZEL % 14,25 ORAN* ODEABANK'TA!

MEVDUATINIZA ÖZEL % 14,25 ORAN* ODEABANK'TA! Selimoğlu MEVDUATINIZA ÖZEL % 14,25 ORAN* ODEABANK'TA! * 100,000 TL - 1,000,000 TL tutar aralığı için geçerlidir * 4,000 TL - 100.000TL tutar aralğından %14,50 oksijen hesaptan yararlanabilirsiniz Satış

Detaylı

TÜRK TELEKOM BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI BORÇ VERME YÖNETMELİĞİ

TÜRK TELEKOM BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI  BORÇ VERME YÖNETMELİĞİ TÜRK TELEKOM BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI www.turktelekombys.com.tr BORÇ VERME YÖNETMELİĞİ Mayıs 2017 BORÇ VERME YÖNETMELİĞİ Konu Madde 1- Bu Yönetmeliğin konusu; Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı

Detaylı

TÜRK EXIMBANK İHRACATIN FİNANSMANI

TÜRK EXIMBANK İHRACATIN FİNANSMANI TÜRK EXIMBANK İHRACATIN FİNANSMANI 1 Tarihçe Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. 1987 Resmi İhracat Destek Kurumu Türk Eximbank işletme adıyla Yılında Bakanlar Kurulu kararıyla olarak kurulmuştur. 2 Amaç

Detaylı

Katkı Payına Ödemeye Ara Vermeden Kaynaklanan Ek Yönetim Gideri Kesintisi:

Katkı Payına Ödemeye Ara Vermeden Kaynaklanan Ek Yönetim Gideri Kesintisi: Artı Emeklilik Planı Giriş Aidatı Uygulama Esasları: Bireysel Emeklilik Sistemi'nde giriş aidatı sözleşmelerde bir defaya mahsus alınır ve sınırları Bireysel Emeklilik Yönetmeliği ile belirlenir. Anahtar

Detaylı

Serkut İSAFÇA. Perakende Bankacılık Grubu Mortgage ve Taşıt Finansman Bölümü. Çerkezköy - 22.Şubat.2013

Serkut İSAFÇA. Perakende Bankacılık Grubu Mortgage ve Taşıt Finansman Bölümü. Çerkezköy - 22.Şubat.2013 Serkut İSAFÇA Perakende Bankacılık Grubu Mortgage ve Taşıt Finansman Bölümü Çerkezköy - 22.Şubat.2013 DenizBank hakkında... * Eylül 2012 verileri 52,4 Milyar TL Aktif Büyüklük 36,5 Milyar TL Kredi Büyüklüğü

Detaylı

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim?

fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay 1. fastpay 2. fastpay i Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? 3. fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt Olurum? 4. fastpay i Size Kim Önerdi? 5. fastpay e Nasıl Para Yüklenir? 6. fastpay Uygulamasına Nasıl

Detaylı

Madde Hizmet Türü Ücret Tutarı

Madde Hizmet Türü Ücret Tutarı Madde Hizmet Türü Ücret Tutarı 1. TASARRUF HESAPLARI 1.1. Tasarruf hesabının (tasarruf cüzdanının) açılması 1.2. Vadesiz tasarruf hesabının işlenmesi için aylık ücret 1,50 KM 1.3. Hesaba nakit yatırma

Detaylı

premier.hsbc.com.tr Yaşamınızın sınırlarını siz belirleyin. Sizinleyiz.

premier.hsbc.com.tr Yaşamınızın sınırlarını siz belirleyin. Sizinleyiz. premier.hsbc.com.tr Yaşamınızın sınırlarını siz belirleyin. Sizinleyiz. Bankacılık ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, her zaman size sunacağımız bir çözüm var. Kişiye Özel Müşteri Temsilcisi ve Birikim Yönetimi

Detaylı

TÜRK EXIMBANK İHRACATıN FINANSMANı

TÜRK EXIMBANK İHRACATıN FINANSMANı TÜRK EXIMBANK İHRACATıN FINANSMANı 1 Tarihçe Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. 1987 Resmi İhracat Destek Kurumu Türk Eximbank işletme adıyla Yılında Bakanlar Kurulu kararıyla olarak kurulmuştur. 2 Amaç

Detaylı