VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir."

Transkript

1 ÖDEMELERİN YAPILACAĞI BANKA VE HESAP NUMARALARI İkinci tahsis işlemi sonucunda, adınıza tahsis edilen konut için tarafınızca tercih edilecek ödeme seçeneğine göre belirlenen tutarların, en geç 01 Mart 2013 Cuma günü mesai saati bitimine kadar, OYAK Genel Müdürlüğü nün INGBANK Kurtuluş Üye Hizmetleri / ANKARA şubesi nezdindeki TR No'lu IBAN hesabına OYKO menüsünden 312 peşinat kodu ile yatırılması gerekmektedir. (Belirtilen hesaba tüm INGBANK şubelerinden ücretsiz havale gönderilebilir. Para yatırılırken Ad, Soyad ve Kurum Üye Numarası bilgilerinin girilmesi zorunludur.) Belirtilen tutarı kendi banka hesabından Havale veya EFT yolu ile yatıracak üyelerimizin, yine INGBANK ın Kurtuluş Üye Hizmetleri /ANKARA şubesi nezdindeki TR No'lu IBAN hesabına yapacakları gönderilerde; Ad, Soyad, Kurum Üye Numarası ve 312 peşinat kodu bilgilerini belirtmeleri zorunludur. TAHSİS EDİLEN KONUTUN PEŞİNAT ÖDEMESİ İÇİN KONUT ÖN BİRİKTİRİM FON UNDAKİ BİRİKİMLERİNİ KULLANACAK ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE: Adına konut tahsis edilen üyeler isterlerse peşinat olarak Konut Ön Biriktirim Fonu ndaki birikimlerini kullanabilecektir. Konut Ön Biriktirim Fonu ndaki birikimlerini kullanmak isteyen üyelerin EK-1 deki dilekçeyi ve Şubat ayı maaş bordro fotokopilerini en geç 27 Şubat 2013 Çarşamba gününe kadar OYAK a göndermeleri halinde, birikimleri üyelerin OYAK kayıtlarında yer alan hesap numaralarına havale edilecektir (Belirtilen evraklar faks ile de gönderilebilir). TAHSİSİN İPTALİ Adınıza tahsis edilen konut için belirtilen tutarın en geç 01 Mart 2013 Cuma günü mesai saati bitimine kadar yukarıda belirtilen Banka hesabına YATIRILMAMASI halinde tarafınıza önerilen konut tahsisi iptal edilecek ve üçüncü tahsis işlemiyle başka bir üyemize tahsis edilecektir. Bu aşamadan sonra artan konut olması halinde üçüncü tahsise katılmanız mümkün olabilecektir. VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir. Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz. Saygılarımızla, ORDU YARDIMLAŞMA KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EK-1: KÖBF ayrılış dilekçesi EK-2: OYAK Eryaman 2.Etap 344 Konut projesinden Artan 16 Konut Tahsis Bilgi Formu EK-3: Kurum Dışı Banka Kaynaklı Konut Kredisi Kullanımı Hakkında Bilgi Yazısı İletişim: Askeri Hatlardan veya , , Numaralı hatlardan OYAK Çağrı Merkezi ne ulaşabilirsiniz. Faks:

2 EK-1 OYAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE. ANKARA OYAK Eryaman 2.Etap 344 Konut projesinden Artan 16 Konuttan adıma konut tahsisi yapılması nedeniyle Konut Ön Biriktirim Fonu üyeliğinden ayrılmak istiyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim../../ İMZA DOĞUM TARİHİ: DOĞUM YERİ: BABA ADI: ASKERİ SİCİL: OYAK ÜYE NUMARASI: BİRLİK ADRESİ: TELEFON: MAAŞ MUTEMEDİ NİN TELEFON NUMARASI: FAKS NUMARASI: NOT: 1) KÖBF rezerv ödemesi Kurum da kayıtlı Banka hesap numarasına yapılacaktır. 2) Çıkış evrakları ile birlikte son aya ilişkin maaş bordrosu (Şubat 2013) fotokopisinin de gönderilmesi gerekmektedir.

3 EK-2 OYAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OYAK ERYAMAN 2.ETAP 344 KONUT PROJESİNDEN ARTAN 16 KONUT TAHSİS BİLGİ FORMU ADINIZ SOYADINIZ : ASKERİ SİCİL : OYAK ÜYE NO : CEP TELEFONU : İŞ/EV TELEFONU : E-POSTA ADRESİNİZ: A) ÖDEME TERCİHİNİZİ BELİRTİNİZ : ( ) KONUTU; TAKSİTLİ SATIŞ FİYATI ÜZERİNDEN SATIN ALMAK İSTİYORUM. ( ) KONUTU;.AY VADE İLE..TL. KONUT KREDİSİ KULLANARAK PEŞİN SATIŞ FİYATI ÜZERİNDEN SATIN ALMAK İSTİYORUM. (*) ( ) KONUTU BANKA KAYNAKLI KONUT KREDİSİ KULLANARAK PEŞİN SATIŞ FİYATI ÜZERİNDEN SATIN ALMAK İSTİYORUM. BU DURUMDA.. TL NİN, TL Sİ İÇİN BANKA KAYNAKLI KONUT KREDİSİ KULLANMAK, KALAN TUTAR OLAN.. TL Yİ DEFATEN YATIRMAK İSTİYORUM. ( ) KONUTU; KONUT/BANKA KREDİSİ KULLANMADAN PEŞİN SATIŞ FİYATI ÜZERİNDEN SATIN ALMAK İSTİYORUM. Ödeme tercihinizi seçeneğin önündeki parantez içine (X) koyarak işaretleyiniz. (*) Peşin alımlarda konut kredisi üst limiti, konut tipine göre TL/ TL.dir. Dileyen üyelerimiz kredi limitinden daha az tutarda kredi kullanabilirler. OYAK Konut Kredisi Yönetmeliğine göre vadeler; aydır. Kullanmak istediğiniz kredi tutarını ve seçtiğiniz vadeyi mutlaka belirtiniz. OYAK Emekli Maaşı Sistemi (EMS) üyeleri Sisteme katılım payına göre kredi kullanabilirler. ÖNEMLİ NOT-1 : BU FORM İLE BELİRTMİŞ OLDUĞUNUZ ÖDEME TERCİHİNİZ SONRADAN DEĞİŞTİRİLEMEZ. ÖNEMLİ NOT-2 : BU FORM İLE BELİRTMİŞ OLDUĞUNUZ PEŞİN ALIMLARDA KULLANILACAK KONUT KREDİSİ VADE VE TUTARI SONRADAN DEĞİŞTİRİLEMEZ. ÇOK ÖNEMLİ NOT : BU FORMUN 27 ŞUBAT 2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 18.00'E KADAR KURUMA ULAŞTIRILMASI GEREKMEKTEDİR. FORMU DOLDURARAK VE İMZALAYARAK , NO LU FAKSLARA DA GÖNDEREBİLİRSİNİZ. Tercih ettiğim seçeneğe göre belirlenen tutarı mektupta belirtilen INGBANK hesabına yatırmak üzere, adıma tahsis edilen konutu yukarıda işaretlediğim ödeme tercihine göre almak istiyorum. Saygılarımla, TARİH: İMZA:

4 EK-3 KURUM DIŞI BANKALAR KAYNAKLI KONUT KREDİSİ KULLANIMI HAKKINDA BİLGİ YAZISI OYAK Eryaman 2.Etap 344 Konut Projesi nden Artan 16 Konuttan adınıza tahsis edilen konut için Garanti Bankası, Vakıfbank ve İş Bankası aracılığıyla kredi kullanabilirsiniz. Bu durumda aşağıda belirtilen evraklarla ilgili banka şubelerine müracaatınızı yapmanız gerekmektedir. Kredi Kullanımı ile ilgili önemli hususlar aşağıda belirtilmiştir. 1- OYAK Konut Kredisi veya Banka Kaynaklı Konut Kredisinden kendi tercih edeceğiniz bir tanesinden yararlanabileceksiniz. Her iki krediden de aynı anda yararlanılması, OYAK ve Bankacılık mevzuatı açısından, mümkün bulunmamaktadır. 2- Konutun peşin satış fiyatının % 75 ine kadar Banka kaynaklı kredi talep edilebilecektir. 3- Banka kaynaklı kredi talebinde bulunacak üyelerden kredi başvurusu esnasında bankalar tarafından kredi değerleme işlemi için aşağıda belirtilen belge ve evraklar talep edilecektir. Bankalar üyelerin kredi taleplerini, aile gelir durumu, yaş, konutun satış fiyatı, talep edilen kredi tutarı vb kriterler çerçevesinde değerlendirecektir. Kredi tahsis edilip edilmemesi veya talep edilen tutardan daha düşük tutarda kredi tahsis edilmesi hususları Bankaların yetkisindedir. 4- Krediler, üyeler ile Banka arasında imzalanacak sözleşme ertesinde geçerlilik kazanacaktır. Bu krediye ait geri ödemeler üye ile ilgili banka şubesi arasında sürdürülecektir. Konutların inşaatlarının tamamlanarak tapuların hak sahibi üyelerimiz adına çıkarılması ertesinde konutlar üzerinde kredi kullanılan banka lehine 1. Derece ve 1. Sırada ipotek tesis edilecektir. 5- Adlarına tahsis edilen konutların finansmanında Banka kaynaklı konut kredisi kullanan üyeler OYAK ile Kurum Konutları Tahsis Sözleşmesi ve Banka ile Konut Kredisi Sözleşmesi imzalayacaklar, üyelerin OYAK ve Banka ile işlemleri bu sözleşmeler çerçevesinde sürdürülecektir. Banka kredisi kullanan üyelerden konutlar kendisine teslim edilinceye kadar adına tahsis edilen konutu almaktan vazgeçenlere o güne kadar Bankaya gerçekleştirmiş oldukları kredi taksit ödemeleri geri ödenmeyecektir. Bu durumda konut kredisi bakiye borcu OYAK Genel Müdürlüğü tarafından ilgili bankaya ödenmek suretiyle kapatılacaktır. Yine borcun kapatılmasına kadar kredi ile ilgili ortaya çıkacak her türlü faiz, masraf vb ödemeler, OYAK tarafından üyenin peşinatından kesilmek suretiyle bankaya ödenecektir. 6- Kullandırılacak kredilere istinaden Bankalarca üyelerden Dosya Masrafı, Komisyon vb adlar altında herhangi bir ödeme talep edilmeyecektir. Kredi borcu devam ederken Bankalar tarafından talep edilecek DASK, Konut, Hayat Sigortaları vb hususlar Banka ile üyeler arasında imzalanacak Konut Kredisi Sözleşmesi hükümleri paralelinde yürütülecektir. 7- Bankaların vadelerine göre uyguladıkları güncel faiz oranları OYAK WEB sitesinde duyurulmakta olup, Üyelerin Bankalar ile sözleşme yaptığı tarihte Banka tarafından bildirilen faiz oranları geçerli olacaktır.

5 Banka Kaynaklı Konut Kredisi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler: Nüfus Cüzdanı: Üzerinde Vatandaşlık Numarası bilgisi yer alan Nüfus Cüzdanı Adres Belgesi: Güncel adresinizi gösteren Sabit Telefon / Doğalgaz / Elektrik / Su Faturası veya son 1 ayda alınmış İkametgah Senedi Bordro veya Gelir Yazısı: Aile fertlerinin gelir durumun gösteren güncel bordro / bordrolar *Bu evraklara ek olarak banka ihtiyaç halinde evrak talebinde bulunabilecektir. Banka/Şube İrtibat Bilgileri: VAKIFBANK Vakıfbank Emek / Ankara Şubesi Benay SEKMEN Ahmet EROĞLU (122) Ayşe DURAN (128) Neşe ÖZBAY (144) İŞ BANKASI İş Bankası Eryaman / Ankara Şubesi Yakup ÜNAL Nesrin SARI Emel ÇELİK GARANTİ BANKASI Garanti Bankası Eryaman / Ankara Şubesi Özlem TAŞ BAĞDATLI, Garanti Bankası Optimum Eryaman / Ankara Şubesi Sercan ŞAHİN, Burçak KAYILI,

VEKALETNAME ĠĢlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir.

VEKALETNAME ĠĢlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir. ÖDEMELERĠN YAPILACAĞI BANKA VE HESAP NUMARALARI Üçüncü tahsis iģlemi sonucunda, adınıza tahsis edilen konut için tarafınızca tercih edilecek ödeme seçeneğine göre belirlenen tutarların, en geç 02 Aralık

Detaylı

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir.

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir. ÖDEMELERİN YAPILACAĞI BANKA VE HESAP NUMARALARI Birinci tahsis işlemi sonucunda, adınıza tahsis edilen konut için tarafınızca tercih edilecek ödeme seçeneğine göre belirlenen tutarların, en geç 27 Aralık

Detaylı

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir.

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir. ÖDEMELERİN YAPILACAĞI BANKA VE HESAP NUMARALARI Birinci tahsis işlemi sonucunda, adınıza tahsis edilen konut için tarafınızca tercih edilecek ödeme seçeneğine göre belirlenen tutarların, en geç 15 Şubat

Detaylı

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin 16. Maddesi Uyarınca MALİK ve KİRACILAR Kira Yardımı

Detaylı

BUCA. 1. ve 2. Etap Konut Projelerinden Artan 138 Konut Projesi

BUCA. 1. ve 2. Etap Konut Projelerinden Artan 138 Konut Projesi BUCA 1. ve 2. Etap Konut Projelerinden Artan 138 Konut Projesi İÇİNDEKİLER 2 3 4 6 7 13 19 20 22 53 Tahsise Kimler Katılabilecek? Tahsise Kimler Katılamayacak? Mahal Listesi Başvuru ve Tahsis Takvimi Ödeme

Detaylı

BUCA. 1. ve 2. Etap Konut Projelerinden Artan 138 Konut Projesi

BUCA. 1. ve 2. Etap Konut Projelerinden Artan 138 Konut Projesi BUCA 1. ve 2. Etap Konut Projelerinden Artan 138 Konut Projesi İÇİNDEKİLER 2 3 4 6 7 13 19 20 22 53 Tahsise Kimler Katılabilecek? Tahsise Kimler Katılamayacak? Mahal Listesi Başvuru ve Tahsis Takvimi Ödeme

Detaylı

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe

05 Eylül 2011, Pazartesi. 06 Eylül 2011, Salı. 08 Eylül 2011, Perşembe 2011 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09:00 17:00 saatleri arasında, Atalar Mh. Şehit Hakan Kurban Cd. No: 44 34865 Kartal- İSTANBUL

Detaylı

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞININ İSTEDİĞİ BELGELER

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞININ İSTEDİĞİ BELGELER T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ÖZEL HUKUK DOKTORA PROGRAMI 2014-2015 GÜZ MÜLAKAT-DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ASİL LİSTE ADI SOYADI SONUÇ SERKAN BAYRAM BAŞARILI-ÖZEL ÖĞRENCİ İLAN TARİHİ

Detaylı

BUCA. 2. Etap 1. Faz 291 Konut Projesi

BUCA. 2. Etap 1. Faz 291 Konut Projesi 2. Etap 1. Faz 291 Konut Projesi BUCA İÇİNDEKİLER 2 3 4 6 7 14 19 20 22 49 Tahsise Kimler Katılabilecek? Tahsise Kimler Katılamayacak? Mahal Listesi Başvuru ve Tahsis Takvimi Ödeme Koşulları (2. Etap 1.

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ESKİ KAYITLI ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ HAKKINDA DUYURU Üniversitemiz eski kayıtlı öğrencileri 2018-2019 Eğitim-Öğretim

Detaylı

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

İdari ve Mali Kayıt işlemleri 01 Haziran 2013-28 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 30.05.2013 Sayın Veli, Okulumuzun 2013-2014 ders yılı eğitim ve yatılılık ücretleri belirlenmiş olup, işlemleri kolaylıkla takip edebilmeniz için, ücret ödeme planı ve kayıt yenileme işlemleri takip formu

Detaylı

TOKİ Alt Gelir Grubu Başvuru Şartları

TOKİ Alt Gelir Grubu Başvuru Şartları TOKİ Alt Gelir Grubu Başvuru Şartları TOKİ Alt gelir grubu projelerine başvurmak için alt gelir grubu şartlarını taşıyor olmak gerekmektedir. Pekiyi bu alt gelir grubuna dahil misiniz değil misiniz Kimler

Detaylı

3. Başvuru sırasında istenilen belgeler ile birlikte ayrıca konutlar için TL Başvuru Bedeli alınacaktır.

3. Başvuru sırasında istenilen belgeler ile birlikte ayrıca konutlar için TL Başvuru Bedeli alınacaktır. T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı VAN EDREMİT VE KALECİK MEVKİLERİ TOPLU KONUT UYGULAMASI SATIŞ DUYURUSU/ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca,

Detaylı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Karabük Yenice Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki B1 tipi 7 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunulmuştur.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Karabük Yenice Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki B1 tipi 7 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunulmuştur. T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı KARABÜK YENİCE TOPLU KONUT UYGULAMASI SATIŞ DUYURUSU/ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Karabük Yenice

Detaylı

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri (Riskli Olarak Tespit Edilmiş Yapılar) ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 20.01.2015 [Metni yazın] 1. Amaç; Bu

Detaylı

1. T.C. Ziraat Bankası A.Ş Beyşehir Şubesi nden 2 nüsha kategorisine göre Başvuru Formu temin edecektir.

1. T.C. Ziraat Bankası A.Ş Beyşehir Şubesi nden 2 nüsha kategorisine göre Başvuru Formu temin edecektir. T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı KONYA BEYŞEHİR KÜÇÜKAVŞAR 2. ETAP TOPLU KONUT UYGULAMASI SATIŞ DUYURUSU/ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca,

Detaylı

ÖĞRENCİ ÖDEMELERİ PROSEDÜRÜ (KAPANAN ÜNİVERSİTELERDEN GELEN ÖĞRENCİLERİ İÇİN) ANLAŞMALI BANKA ÜZERİNDEN SABİT TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEĞİ

ÖĞRENCİ ÖDEMELERİ PROSEDÜRÜ (KAPANAN ÜNİVERSİTELERDEN GELEN ÖĞRENCİLERİ İÇİN) ANLAŞMALI BANKA ÜZERİNDEN SABİT TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEĞİ ÖĞRENCİ ÖDEMELERİ PROSEDÜRÜ (KAPANAN ÜNİVERSİTELERDEN GELEN ÖĞRENCİLERİ İÇİN) ANLAŞMALI BANKA ÜZERİNDEN SABİT TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEĞİ Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen veliler, ilan edilen son ödeme

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Müşteri No. İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye şkin Bilgiler sayfası, Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi İle İlgili Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Kapak Sayfası, Sözleşme Öncesi

Detaylı

KAYIT YENİLEME PROGRAMI

KAYIT YENİLEME PROGRAMI 2016-2017 KAYIT YENİLEME PROGRAMI 1 2 3 2016-2017 KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ 2012-2013 2013-2014 2014-2015 2015-2016 EĞİTİM FAKÜLTESİ - 29.750,00 29.750,00 29.750,00. 28.000,00 29.750,00 29.750,00 29.750,00

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA-BEYPAZARI TOPLU KONUT PROJESİ 2 ADET KONUT (ENGELLİ KATEGORİSİNDE) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA-BEYPAZARI TOPLU KONUT PROJESİ 2 ADET KONUT (ENGELLİ KATEGORİSİNDE) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA-BEYPAZARI TOPLU KONUT PROJESİ 2 ADET KONUT (ENGELLİ KATEGORİSİNDE) BAŞVURU DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI: Ankara-Beypazarı (240) Toplu Konut Projesi kapsamında

Detaylı

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR

MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR MÜFLİS ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. NİN İFLASI NEDENİYLE SIKÇA SORULABİLECEK SORULAR 1.Alacak kaydı taleplerimi nereye ve nasıl yapabilirim? İstanbul 1. İflas Müdürlüğünün 2017/14 İflas sayılı dosyasına doğrudan

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı

T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ).İSTANBUL KAYAŞEHİR 17. BÖLGE TOPLU UYGULAMASI SATIŞ DUYURUSU Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İstanbul ili Kayaşehir Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde,

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı

T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı ISPARTA GELENDOST 2. ETAP TOPLU KONUT UYGULAMASI SATIŞ DUYURUSU/ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Isparta

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı ÇORUM KARGI TOPLU KONUT UYGULAMASI SATIŞ DUYURUSU/ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı ÇORUM KARGI TOPLU KONUT UYGULAMASI SATIŞ DUYURUSU/ÖN BİLGİLENDİRME FORMU T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Dairesi Başkanlığı ÇORUM KARGI TOPLU KONUT UYGULAMASI SATIŞ DUYURUSU/ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Kargı Toplu

Detaylı

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ Tarih:.../../ Müşteri Müşteri Numarası :. :. KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ T. Garanti Bankası A.Ş. olarak biz ( Biz ), Konut Finansmanı Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) ve ekinde imzalanacak

Detaylı

ÖĞRENCİ ÖDEMELERİ PROSEDÜRÜ ANLAŞMALI BANKA ÜZERİNDEN SABİT TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEĞİ

ÖĞRENCİ ÖDEMELERİ PROSEDÜRÜ ANLAŞMALI BANKA ÜZERİNDEN SABİT TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEĞİ ÖĞRENCİ LERİ PROSEDÜRÜ ANLAŞMALI BANKA ÜZERİNDEN SABİT TAKSİTLİ SEÇENEĞİ Taksitli ödemeden yararlanmak isteyen veliler, ilan edilen son ödeme tarihinden önce (07 Ağustos 2015), T.C.İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18

Arsa Mesken. Ticaret Alanı. Ticaret Alanı ,4 Arsa Konut Alanı 18 TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığından: Madde 1- İhalenin Konusu: Belediyemize ait aşağıda bilgileri verilen, 33 (OtuzÜç) adet taşınmaz satış ihalesidir. Sıra Mevkii (Adres)

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz, İKLİMLENDİRME SANAYİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ İÇİN GENEL KURULA ÇAĞRI SİRKÜLER (İ/2015 ) Birliğimizin Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı ile

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2013 2014 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2013 LYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

Tarih :../../. Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Başvuru Numarası

Tarih :../../. Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Başvuru Numarası Tarih :../../. Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Başvuru Numarası : : : Kredi türü ihtiyaç ise; TÜKETİCİ KREDİSİ KULLANDIRIM BİLGİLENDİRME FORMU (İhtiyaç Kredisi) Kredi türü taşıt ise; TÜKETİCİ KREDİSİ

Detaylı

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ

BÖLÜMLERE GÖRE KAYIT TARİHLERİ 1 2014 2015 AKADEMİK YILI YENİ KAYIT REHBERİ 2014 ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri; aşağıda belirtilen tarihlerde, 09.00 17.00 saatleri arasında, Mansuroğlu

Detaylı

Müşteri İmzası:... 1 / 5

Müşteri İmzası:... 1 / 5 Tarih: Müşteri Müşteri Numarası KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ T. Garanti Bankası A.Ş. olarak biz ( Biz ), Konut Finansmanı Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) ve ekinde imzalanacak kredi sözleşmesi

Detaylı

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ 27 Haziran, 2018 Sayın Velimiz, Mali Kayıt süreci işlemlerinizin daha hızlı ve kolay yapılabilmesi amacı ile, aşağıda bahsi geçen konulara dikkatinizi

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Postane Mahallesi Eflatun Sok. No:8 34940 Tuzla İSTANBUL T +90 216 581 00 50 F +90 216 581 00 51 pirireis.edu.tr Sevgili Öğrencimiz; 2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı itibariyle

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) HATAY ANTAKYA GÜNYAZI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 770 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) HATAY ANTAKYA GÜNYAZI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 770 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) HATAY ANTAKYA GÜNYAZI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 770 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Hatay Antakya Günyazı Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında İdaremiz

Detaylı

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :..

MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU. Adı ve Soyadı: Doğum Yeri ve Tarihi (Gün / Ay / Yıl) :.. MASSİAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞADAMLARI DERNEĞİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN ÜYE MÜRACAAT FORMU Fotoğraf Yapıştırınız Form No: Müracaat Tarihi : / /. 1. Firmayı Temsil Edecek Üye Bilgileri Adı ve Soyadı: Doğum

Detaylı

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ BAŞVURU VE İLETİŞİM BİLGİLERİ Başvuru No: Ad: TCKN Soyad: Ev Adresi: İş Adresi: Cep Telefonu: İş Telefonu: Ev Telefonu: İletişim Adresi: İletişim Telefonu: İletişim

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan (lise) aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU

T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU Sayın Veli, T.C. TARSUS KAYMAKAMLIĞI ÖZEL TARSUS SEV İLKÖĞRETİM OKULU 2015-2016 Öğretim Yılı kayıt işlemleri aşağıda belirtilen tarihlerde okulumuzda yapılacaktır. Kayıt süreci başlamadan önce, işlemlerinizin

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 4 76.01.02 Taşınmaz Tahsis, Devir, takas,satış ve Kiralama 1-1- 018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol 2- Taşınmaz Mal Yönetmeliği Daire Yapı İşleri ve Teknik İl Özel İdare, Belediye, Tapu Müdürlüğü

Detaylı

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz;

Evrakları kargo ile gönderecekler için Vakıf adresimiz; Değerli Öğrencilerimiz, 2018-2019 eğitim öğretim dönemi için tüm burs başvurular 5 Eylül 2018 21 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, belirtilen belgelerin bu süreler içerisinde vakıf

Detaylı

Türkiye Kalite Derneği

Türkiye Kalite Derneği TÜZEL ÜYELİK GİRİŞ BEYANNAMESİ Kuruluş Adı :.. KURUMSAL BİLGİLER Kuruluş Adı Adresi Telefon Numarası Faks Numarası Vergi Dairesi Vergi Numarası Web Adresi E-Posta Adresi Yapısı Özel Kamu Sivil Toplum Örgütü

Detaylı

Krediniz ile ilgili detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Kredinizin hayırlı olmasını dileriz. Kredinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Krediniz ile ilgili detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Kredinizin hayırlı olmasını dileriz. Kredinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz. : Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Kredi Numarası :.. :.. :.. (Kredi sabit faizli ise) EK1 - SABİT FAİZLİ KONUT KREDİSİ ÖDEME PLANI (Kredi düşen faizli ise) EK1 - DÜŞEN FAİZLİ KONUT KREDİSİ ÖDEME PLANI

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. AYAZMA EMLAK KONUTLARI KURA BAŞVURU BİLGİLENDİRME FORMU 1) Satıcı: Adres: Atatürk Mah Çitlenbik Cad. No:4 Ataşehir / İSTANBUL İletişim: Tel:02165791515 Faks

Detaylı

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. (İHALE KOMİSYONU) BAŞKANLIĞI NDAN ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. NİN ENA ELEKTRİK ÜRETİM LİMİTED

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*):

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): MASRAFIN ADI Faiz Oranı

Detaylı

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU

T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ KİMLİK BİLGİLERİ T.C. YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STAJYER ÖN BİLGİ FORMU Adı Soyadı :...Baba Adı... Doğum Yeri ve Tarihi:... T.C. Kimlik No :... Ev Adresi :......İl / İlçe... Telefon No Ev :...Cep :...

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER 1- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan (lise) aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi

Detaylı

BUCA. 1. ve 2. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN 62 KONUT PROJESİ

BUCA. 1. ve 2. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN 62 KONUT PROJESİ UA. ve. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN KONUT PROJESİ İÇİNDEKİLER 7 7 0 0 Tahsise Kimler Katılabilecek? Tahsise Kimler Katılamayacak? Mahal Listesi aşvuru ve Tahsis Takvimi Ödeme Koşulları (. Etap. Faz

Detaylı

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrencilerin kesin kayıt işleminden

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) TRABZON OF ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (240 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) TRABZON OF ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (240 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) TRABZON OF ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (240 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI: Alt Gelir Grubu Konut Projesi başvuruları, 04-22 Nisan 2011

Detaylı

POLSAN ORTAKLARINA ÖZEL KONUT KAMPANYASI

POLSAN ORTAKLARINA ÖZEL KONUT KAMPANYASI 2013/1. Konut Kampanyası Hakkında POLSAN ORTAKLARINA ÖZEL KONUT KAMPANYASI Kampanya No Kampanya Başvuru Tarihi 2013/1 (1.Konut Kampanyası) 30.10.2013 (Çarşamba) Kampanya Başvuru Saati 10:00 Kampanya Başvuru

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT, BAKLİYAT, YAĞLI TOHUMLAR

ORTA ANADOLU HUBUBAT, BAKLİYAT, YAĞLI TOHUMLAR ORTA ANADOLU HUBUBAT, BAKLİYAT, YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ İÇİN GENEL KURULA ÇAĞRI Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (H/2017) Birliğimizin Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda 2016 yılı

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. TÜKETİCİ KREDİLERİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU 1- Giriş İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun un 23. maddesi uyarınca tüketiciye tüketici

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ADIYAMAN KAHTA 2.ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 64 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ADIYAMAN KAHTA 2.ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 64 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ADIYAMAN KAHTA 2.ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 64 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Adıyaman Kahta 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında İdaremiz

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ANKARA MAMAK 2.ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 448 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ANKARA MAMAK 2.ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 448 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ANKARA MAMAK 2.ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 448 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Ankara Mamak 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında İdaremiz

Detaylı

Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi bulunmaktadır.

Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi bulunmaktadır. BİREYSEL KAYIT EKRANI KULLANIMI Adres satırına ute.ybu.edu.tr yazınız ve bireysel başvuru sayfamıza giriniz. Açılan sayfa aşağıdaki gibi olacaktır. Bu sayfanın en alt kısmında Duyuru ve Kullanıcı Girişi

Detaylı

ÖZEL YETENEK SINAVI ÖĞRENCİ REHBERİ

ÖZEL YETENEK SINAVI ÖĞRENCİ REHBERİ ÖZEL YETENEK SINAVI ÖĞRENCİ REHBERİ 2014-2015 1. ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLAR Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü Endüstri Ürünleri Tasarımı Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda

Detaylı

ÖRNEKTİR KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU. Form No.:...[1]

ÖRNEKTİR KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU. Form No.:...[1] KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Form No.:...[1] Bu formda bilgileri yer alan konut finansmanı (mortgage) kredisinin kullanılabilmesi için konut sigortası ve hayat sigortası yaptırılması

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı

T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı T.C. BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı KARAMAN DOĞUKIŞLA VADİSİ 1.ETAP PROJESİ SATIŞ DUYURUSU/ÖN BİLGİLDİRME FORMU Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Projesi

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ARDAHAN MERKEZ SUGÖZE ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ARDAHAN MERKEZ SUGÖZE ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ARDAHAN MERKEZ SUGÖZE ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI: 192 konutluk Alt Gelir Grubu Konut Projesinden İdaremizde kalan

Detaylı

PASSOLİG HİZMET KOŞULLARI SÖZLEŞMESİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (KREDİ KARTI ve BANKA KARTI)

PASSOLİG HİZMET KOŞULLARI SÖZLEŞMESİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (KREDİ KARTI ve BANKA KARTI) PASSOLİG HİZMET KOŞULLARI SÖZLEŞMESİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (KREDİ KARTI ve BANKA KARTI) PASSOLİG KREDİ KARTI TABLOSUNDA YER ALAN FAİZ ORANININ GEÇERLİLİK SÜRESİ VE DEĞİŞİKLİK BİLDİRİMLERİ: Faiz oranının artırılması

Detaylı

YERLEŞTİRME İŞLEMİNDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

YERLEŞTİRME İŞLEMİNDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMLERİ İÇİN 2014/1. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI İlimizde yürütülmekte olan Aile Hekimliği Uygulamaları kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan, Borçka 1 Nolu Aile

Detaylı

Kullanacağınız kredi sebebiyle, isteğe bağlı sigortaların (hayat sigortası, konut sigortası vb. gibi) yaptırılması zorunlu değildir.

Kullanacağınız kredi sebebiyle, isteğe bağlı sigortaların (hayat sigortası, konut sigortası vb. gibi) yaptırılması zorunlu değildir. Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. Merkez Adresi: Büyükdere Caddesi No:129/1 Esentepe/Şişli/İstanbul Ticaret Sicil No:198060/250489 Mersis No: 3714 4399 8856 5282 Web Adresi: www.kuveytturk.com.tr BANKA:

Detaylı

Not: Talebe göre dizi pusulası doldurulması ve eklerinin konulması gerekmektedir.

Not: Talebe göre dizi pusulası doldurulması ve eklerinin konulması gerekmektedir. DİZİ PUSULASI Mahallesi Sokak Kapı No YKN Ada Parsel Yapı Sahibi TC. Kimlik No. Adresi: ARAAD Kayıt Sistemi Vekalet Kaydı 1 Güncel Tapu Kaydı 3 Vekil ve Malik Kimlik Fotokopisi Kurum Kesim Yazısı ( İSKİ-İGDAŞ-BEDAŞ-TELEKOM)

Detaylı

PTT ve TÜRK TELEKOM VAKFI EVLİLİK DESTEĞİ İSTEK FORMU/ TAAHHÜT VE KEFALET SENEDİ

PTT ve TÜRK TELEKOM VAKFI EVLİLİK DESTEĞİ İSTEK FORMU/ TAAHHÜT VE KEFALET SENEDİ PTT ve TÜRK TELEKOM VAKFI EVLİLİK DESTEĞİ İSTEK FORMU/ TAAHHÜT VE KEFALET SENEDİ İzmir-2 Caddesi No:40 / 6 Kızılay ÇANKAYA ANKARA Tel: 0312 418 2058 Faks: 0312 418 2065 www.pttvakfi.org.tr info@pttvakfi.org.tr

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Didim Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Detaylı

2018/2019 EĞİTİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

2018/2019 EĞİTİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ 2018/2019 EĞİTİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ - Kayıt yenilemeler 02.05.2018-29.08.2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Taksit seçenekleri kayıt yapılan tarihe göre değişim göstermektedir.

Detaylı

SERİK MALMÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI

SERİK MALMÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 SERİK MALMÜDÜRLÜĞÜ MUHASEBE SERVİSİ HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI HER TÜRLÜ GELİRİN TAHSİL EDİLMESİ BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1-KONUSUNA GÖRE a- İLGİLİ İDARENİN YAZISI b- MAHKEME KARARI c-

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı.

FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU. Ferahlayın! Daralmayın, Kart şeklinde. ihtiyaç finansmanı. Daralmayın, Ferahlayın! Kart şeklinde ihtiyaç finansmanı. FİNANSÖR KULLANIM KILAVUZU finansör nedir?? * Finansör, kar oranı ve taksit sayısı banka ve müşteri arasında başvuru esnasında belirlenen ve müşteri

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) TOKAT NİKSAR DEREBAĞ 3.ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) TOKAT NİKSAR DEREBAĞ 3.ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) TOKAT NİKSAR DEREBAĞ 3.ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI: 296 konutluk Alt Gelir Grubu Konut Projesi başvuruları,

Detaylı

AKġEHĠR KAYMAKAMLIĞI HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU (ĠÇĠġLERĠ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BĠRĠMLERĠ)

AKġEHĠR KAYMAKAMLIĞI HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU (ĠÇĠġLERĠ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BĠRĠMLERĠ) AKġEHĠR KAYMAKAMLIĞI HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU (ĠÇĠġLERĠ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BĠRĠMLERĠ) SIRA NO 1-2- VATANDAġA SUNULAN HĠZMETĠN ADI Taşınmaz Mal Zilyetliğine Yapılan Tecavüzlerin Vali ve

Detaylı

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU Şirket Adı / Ünvanı: Kartın Üzerine basılmasını istediğiniz Şirket Adı: Boşluklar dahil en fazla 21 karakterdir. Şirket Tipi: Adi Şirket Limited Şirket Anonim Şirket Komandit

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE MERKEZ HIDIRLIK MAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (120 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE MERKEZ HIDIRLIK MAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (120 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE MERKEZ HIDIRLIK MAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (120 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Niğde Merkez Hıdırlık Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 İHRACAT BELGELERİ ONAYI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1- İhracat gerçekleştirilecek ülkeye düzenlenecek belge (A.TR, EUR.1, EUR- MED, FORM- A, MENŞE ŞAHADETNAMESİ) 2- İhracata ait

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) KONYA AKŞEHİR KOZAĞAÇ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) KONYA AKŞEHİR KOZAĞAÇ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) KONYA AKŞEHİR KOZAĞAÇ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI: 160 konuttan İdaremiz stoklarında kalan 35 konutluk Alt Gelir

Detaylı

İZMİT KAYMAKAMLIĞI (Yazı İşleri Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ)

İZMİT KAYMAKAMLIĞI (Yazı İşleri Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ) İZMİT KAYMAKAMLIĞI (Yazı İşleri Müdürlüğü) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU (İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI TÜM KAYMAKAMLIK BİRİMLERİ) SIRA 1- NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI Taşınmaz Mal Zilyedliğine Yapılan

Detaylı

KATILIM BAŞVURU FORMU

KATILIM BAŞVURU FORMU KATILIM BAŞVURU FORMU ITM 2020 ye katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20 sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup gönderen firmalara,

Detaylı

S.S.OSMANGAZİLİLER TÜKETİM KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA ESKİŞEHİR

S.S.OSMANGAZİLİLER TÜKETİM KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA ESKİŞEHİR S.S.OSMANGAZİLİLER TÜKETİM KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA Kooperatif Ana sözleşmesini okudum. Ana sözleşmede yazılı olan tüm şartları kabul ediyorum ve 100,00.- TL pay ödemeli kooperatifinize

Detaylı

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015

T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015 T.C. NEW YORK BAŞKONSOLOSLUĞU 2015 8. DÖVİZLE ASKERLİK TAKSİT ÖDEME BAŞVURUSU Başvuru şahsen ya da posta yoluyla yapılabilmektedir. Genel Bilgiler: Gerekli evrakların Başkonsolosluğumuza ulaşmasının akabinde

Detaylı

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır.

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır. TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI 1-İşverenden İstenen Belgeler: a) Talep dilekçesi (EK-1) b) İşveren taahhütnamesi (EK-20), c) Ön Talep Formu (EK-35), d) İşveren türüne

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI A.Ş. Mersis No: 0879 0015 2770 0040 Ticaret Sicil No: 241701-0 ÜRÜNÜN ADI / TANIMI TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA)

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi Başvuru Bilgileri Başvuru No Ad TCKN İletişim Bilgileri Ev Adresi İş Adresi Cep Telefonu İş Telefonu Ev Telefonu İletişim Telefonu İletişim Adresi İletişim Eposta Adresi KEP Adresi TÜKETİCİ KREDİSİ EK

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Planlar. Fiyat Listesi

İÇİNDEKİLER. Planlar. Fiyat Listesi İÇİNDEKİLER 7 7 Tahsise Kimler Katılabilecek? Tahsise Kimler Katılamayacak? Mahal Listesi Başvuru ve Tahsis Takvimi Ödeme Koşulları Konutların Seçim ve Tahsis İlkeleri Kurum Dışı Bankalar Kaynaklı Konut

Detaylı

ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ İÇİN 2015/3. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI

ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ İÇİN 2015/3. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI ARTVİN İLİNDE BOŞALAN AİLE HEKİMLİĞİ BİRİMİ İÇİN 2015/3. EK YERLEŞTİRME USUL VE ESASLARI İlimizde Halk Sağlığı Müdürlüğünce yürütülmekte olan Aile Hekimliği Uygulamaları kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ANTALYA MERKEZ ÇIPLAKLI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (480 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ANTALYA MERKEZ ÇIPLAKLI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (480 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) ANTALYA MERKEZ ÇIPLAKLI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (480 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Antalya Merkez Çıplaklı Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında

Detaylı

7- İhaleye katılabilmek için; ilgililer istenilen belgeleri ihale saatine kadar İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.

7- İhaleye katılabilmek için; ilgililer istenilen belgeleri ihale saatine kadar İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir. KARESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN SATIŞ İHALE İLANI Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda; ihale tarihi, ihale saati, mahallesi, mevkii, cinsi, paftası, adası, parseli, yüzölçümü, hisse oranı, satış rayiç değeri

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim Ayrılma Hakkı Kullanımına İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

BUCA 1. ETAP 272 KONUTTAN ARTAN 22 KONUT PROJESİ

BUCA 1. ETAP 272 KONUTTAN ARTAN 22 KONUT PROJESİ BUCA 1. ETAP 272 KONUTTAN ARTAN 22 KONUT PROJESİ İÇİNDEKİLER 2 3 4 6 7 12 14 16 40 Tahsise Kimler Katılabilecek? Tahsise Kimler Katılamayacak? Mahal Listesi Başvuru ve Tahsis Takvimi Ödeme Koşulları Konutların

Detaylı

Sayın Üyemiz; Kefil göstermeden yapacağınız İKRAZ başvurunuzun en kısa zamanda olumlu olarak sonuçlanması için, İkraz İstek Form ve Taahhütnamesinin

Sayın Üyemiz; Kefil göstermeden yapacağınız İKRAZ başvurunuzun en kısa zamanda olumlu olarak sonuçlanması için, İkraz İstek Form ve Taahhütnamesinin Sayın Üyemiz; Kefil göstermeden yapacağınız İKRAZ başvurunuzun en kısa zamanda olumlu olarak sonuçlanması için, İkraz İstek Form ve Taahhütnamesinin düzenlenmesi ile ilgili örnek çalışma bilgilerinize

Detaylı

Dünya Kalite Federasyonu TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU

Dünya Kalite Federasyonu TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU TÜZEL ÜYELİK BAŞVURU FORMU 07.035.085 Kuruluş Adı :.. info@dukad.org.tr www.dukaf.org.tr dunyakalitefederasyonu dunyakalitefederasyonu Hurma Mah.37.Sk.80/22 Konyaaltı/ANTALYA From Revizyon Tarihi : 01.12.2016

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) KOCAELİ - ARIZLI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 24 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) KOCAELİ - ARIZLI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 24 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) KOCAELİ - ARIZLI ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 24 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında İdaremiz tarafından

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %..

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %.. İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2017-220994 T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BD2891105811* Özel Kalem Müdürlüğü Sayı :25753504/772.02/ Konu :Barikat İnternet Güvenliği Bilişim A.Ş. Bursu (2017-2018) TEKNOLOJİ

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) SİVAS MERKEZ KILAVUZMAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (320 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) SİVAS MERKEZ KILAVUZMAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (320 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) SİVAS MERKEZ KILAVUZMAHALLESİ ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ (320 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Sivas Merkez Kılavuzmahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi

Detaylı

Ödeyen Değişiklik Talep Formu

Ödeyen Değişiklik Talep Formu Bildirim Tarihi Ödeyen Değişiklik Talep Formu Katılımcı Ad ve Hesabına Katkı Payı Ödeyen Kişi Bilgileri Gerçek Kişi - Kişisel Bilgiler Sözleşme No T.C. Kimlik No Kimlik Belge Türü n Ehliyet n Nüfus Cüzdanı

Detaylı

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ USUL VE ESASLAR 1- Kampa katılacaklar yanlarında sosyal tesislere giriş kartlarını ve kimliklerini bulunduracaklardır. 2- Kampa giriş işlemleri saat:12:00 da başlar

Detaylı