GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Fen Bilimleri Alanı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Fen Bilimleri Alanı"

Transkript

1 GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Fen Bilimleri Alanı DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM MATEMATİK FİZİK KİMYA BİYOLOJİ GEOMETRİ ANALİTİK GEOMETRİ TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji dersleridir. 2 Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

2 GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Sosyal Bilimler Alanı DERS KATEGORİLERİ 9. ORTAK ALAN İ DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ TARİH T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI TARİH ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ - 4 COĞRAFYA PSİKOLOJİ SOSYOLOJİ MANTIK TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı ile Tarih ve Coğrafya dersleridir. 2. Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. Yabancı Dil dersinde Almanca,Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

3 GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Türkçe-Matematik Alanı DERS KATEGORİLERİ DİL VE ANLATIM ORTAK ALAN İ TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI MATEMATİK GEOMETRİ ANALİTİK GEOMETRİ COĞRAFYA TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı, Matematik dersleridir. 2. Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. Yabancı Dil dersinde Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

4 GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Yabancı Dil Alanı DERS KATEGORİLERİ DİL VE ANLATIM ORTAK ALAN İ TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM DİL VE ANLATIM YABANCI DİL TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı ve Yabancı Dil dersleridir. 2 Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Çince ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

5 ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Fen Bilimleri Alanı DERS KATEGORİLERİ DİL VE ANLATIM ORTAK ALAN İ TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM MATEMATİK FİZİK KİMYA BİYOLOJİ GEOMETRİ ANALİTİK GEOMETRİ TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji dersleridir. 2. Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Çince ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

6 ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Sosyal Bilimler Alanı DERS KATEGORİLERİ DİL VE ANLATIM ORTAK ALAN İ TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ TARİH T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI TARİH ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ COĞRAFYA PSİKOLOJİ SOSYOLOJİ MANTIK TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı ile Tarih ve Coğrafya dersleridir. 2. Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Çince ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

7 ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Türkçe-Matematik Alanı DERS KATEGORİLERİ DİL VE ANLATIM ORTAK ALAN İ TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLKYARDIM TOPLAM DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI MATEMATİK GEOMETRİ ANALİTİK GEOMETRİ COĞRAFYA TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı, Matematik dersleridir. 2. Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

8 ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Yabancı Dil Alanı DERS KATEGORİLERİ DİL VE ANLATIM ORTAK ALAN İ TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM DİL VE ANLATIM YABANCI DİL TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı ve Yabancı Dil dersleridir. 2. Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

9 FEN LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ DİL VE ANLATIM ORTAK ALAN İ TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM MATEMATİK GEOMETRİ FİZİK KİMYA BİYOLOJİ ANALİTİK GEOMETRİ TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 2. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince,, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

10 DERS KATEGORİLERİ ALAN İ ORTAK GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ SPOR ALANI DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK GEOMETRİ SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLKYARDIM TOPLAM TEMEL SPOR EĞİTİMİ İNSAN ANATOMİSİ BEDEN EĞİTİMİ BİLİMİNE GİRİŞ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR TARİHİ SPOR SPOR FİZYOLOJİSİ ANTREMAN BİLGİSİ SPOR KAZALARINDAN KORUNMA VE İLK YARDIM SPOR MASAJI SPOR TESİSLERİ VE MALZEME BİLGİSİ SPOR PSİKOLOJİSİ SPOR VE BESLENME TÜRK SPOR TARİHİ ÖZEL ALAN ÇALIŞMASI SPOR YÖNETİMİ VE ORGANİZASYONU SPOR SOSYOLOJİSİ EĞİTSEL OYUNLAR RİTİM EĞİTİMİ VE DANS TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak dersler; Dil ve Anlatım dersi ile 9. sınıfta Temel Spor Eğitimi 10, 11 ve 12. sınıflarda Spor dersidir. 2. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Grup derslerine Haftalık Ders Çizelgesine öncelik verilmek kaydıyla 10 saate kadar ilâve ders yapılır.

11 DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Müzik Alanı DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK GEOMETRİ SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL BEDEN EĞİTİMİ TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM MÜZİKSEL İŞİTME OKUMA VE YAZMA PİYANO TÜRK VE BATI MÜZİĞİ ÇALGILARI TÜRK MÜZİĞİ KORO EĞİTİMİ BATI MÜZİĞİ KORO EĞİTİMİ DRAMA MÜZİĞE GİRİŞ MÜZİK BİÇİMLERİ TÜRK ve BATI MÜZİĞİ ÇALGI TOPLULUKLARI BATI MÜZİĞİ TARİHİ GELENEKSEL TÜRK MÜZİĞİ TARİHİ BİLİŞİM DESTEKLİ MÜZİK BİREYSEL SES EĞİTİMİ ÇALGI BAKIMI VE ONARIMI TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak dersler; Dil ve Anlatım dersi ile Müziksel İşitme Okuma ve Yazma dersidir. 2. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Grup derslerine Haftalık Ders Çizelgesine öncelik verilmek kaydıyla 10 saate kadar ilâve ders yapılır.

12 DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Resim Alanı DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK GEOMETRİ SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL BEDEN EĞİTİMİ TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM DESEN ÇALIŞMALARI İKİ BOYUTLU SANAT ATÖLYE ÜÇ BOYUTLU SANAT ATÖLYE MÜZE EĞİTİMİ SANAT TARİHİ GRAFİK TASARIM DRAMA TÜRK RESİM HEYKEL SANATI ÇAĞDAŞ DÜNYA SANATI ESTETİK SANAT ESERLERİNİ İNCELEME TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı REHBERLİK TOPLAM DERS SAATİ Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak dersler; Dil ve Anlatım dersi ile Desen Çalışmaları dersidir. 2. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Grup derslerine Haftalık Ders Çizelgesine öncelik verilmek kaydıyla 10 saate kadar ilâve ders yapılır.

13 DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ ULUSLAR ARASI BAKALORYA SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı SOSYAL BİLİMLER LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ HAZIRLIK I TÜRKÇE DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ TARİH T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK GEOMETRİ FİZİK KİMYA BİYOLOJİ YABANCI DİL II. YABANCI DİL RESİM/MÜZİK/BEDEN EĞİTİMİ SAĞLIK BİLGİSİ FELSEFE MİLLİ GÜVENLİK BİLGİSİ TRAFİK VE İLK YARDIM SOSYAL BİLİMLERE GİRİŞ SOSYAL BİLİM ÇALIŞMALARI BİLGİ KURAMI OSMANLI TÜRKÇESİ TOPLAM DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI TARİH COĞRAFYA MATEMATİK SOSYAL BİLİMLER ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ PSİKOLOJİ SOSYOLOJİ MANTIK TOPLAM MÜZİK 5 5 II. YABANCI DİL 5 5 FEN BİLİMLERİ (Fizik,Kimya,Biyoloji) 5 5 ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER 5 5 BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ 5 5 SANAT TARİHİ 5 5 PSİKOLOJİ 5 5 GÖRSEL SANATLAR 5 5 KÜRESELLEŞEN TOPLUMDA İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ 5 5 ÇEVRE SİSTEMLERİ 5 5 İŞLETME 5 5 LABORATUVAR ÇALIŞMASI 5 5 EKONOMİ 5 5 C.A.S FAALİYETLERİ TOPLAM DERS SAATİ Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir 2. Uluslararası Bakalorya programına tabi olanlar Bakalorya Seçmeli derslerden birini seçerler 3. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

14 DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ HAZIRLIK I BULUNAN ANADOLU LİSELERİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Fen Bilimleri Alanı HAZIRLIK TÜRKÇE DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ TARİH T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK GEOMETRİ FİZİK KİMYA BİYOLOJİ SAĞLIK BİLGİSİ FELSEFE YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL RESİM/MÜZİK/BEDEN EĞİTİMİ MİLLÎ GÜVENLİK BİLGİSİ TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM MATEMATİK FİZİK KİMYA BİYOLOJİ GEOMETRİ ANALİTİK GEOMETRİ TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı Rehberlik TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji dersleridir. 2. Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

15 HAZIRLIK I BULUNAN ANADOLU LİSELERİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Sosyal Bilimler Alanı DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ HAZIRLIK TÜRKÇE 4 DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ TARİH T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK GEOMETRİ FİZİK KİMYA BİYOLOJİ SAĞLIK BİLGİSİ FELSEFE YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL RESİM/MÜZİK/BEDEN EĞİTİMİ MİLLÎ GÜVENLİK BİLGİSİ TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI TARİH ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ COĞRAFYA PSİKOLOJİ SOSYOLOJİ MANTIK TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı Rehberlik TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı ile Tarih ve Coğrafya dersleridir. 2. Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

16 HAZIRLIK I BULUNAN ANADOLU LİSELERİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Türkçe-Matematik Alanı DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ HAZIRLIK TÜRKÇE 4 DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ TARİH T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA GEOMETRİ MATEMATİK FİZİK KİMYA BİYOLOJİ SAĞLIK BİLGİSİ FELSEFE YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL RESİM/MÜZİK/BEDEN EĞİTİMİ MİLLÎ GÜVENLİK BİLGİSİ TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI MATEMATİK GEOMETRİ ANALİTİK GEOMETRİ COĞRAFYA TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı Rehberlik TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı, Matematik dersleridir. 2. Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

17 HAZIRLIK I BULUNAN ANADOLU LİSELERİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Yabancı Dil Alanı DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ HAZIRLIK TÜRKÇE 4 DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ TARİH T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK GEOMETRİ FİZİK KİMYA BİYOLOJİ SAĞLIK BİLGİSİ FELSEFE YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL RESİM/MÜZİK/BEDEN EĞİTİMİ MİLLÎ GÜVENLİK BİLGİSİ TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM DİL VE ANLATIM YABANCI DİL TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı Rehberlik TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı ve Yabancı Dil dersleridir. 2. Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir. 3. İkinci Yabancı Dil dersi olarak; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

18 DERS KATEGORİLERİ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Fen Bilimleri Alanı DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK ORTAK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM ALAN İ ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNE GİRİŞ TÜRK EĞİTİM TARİHİ EĞİTİM PSİKOLOJİSİ EĞİTİM SOSYOLOJİSİ ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ TOPLAM MATEMATİK FİZİK KİMYA BİYOLOJİ GEOMETRİ ANALİTİK GEOMETRİ TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji dersleridir. 2. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir.

19 DERS KATEGORİLERİ ORTAK ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Sosyal Bilimler Alanı DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ TARİH T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNE GİRİŞ TÜRK EĞİTİM TARİHİ EĞİTİM PSİKOLOJİSİ EĞİTİM SOSYOLOJİSİ ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ TOPLAM ALAN İ DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI TARİH ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ - 4 COĞRAFYA PSİKOLOJİ SOSYOLOJİ MANTIK TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ TOPLAM Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı ile Tarih ve Coğrafya dersleridir. 2. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir.

20 ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Türkçe-Matematik Alanı DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNE GİRİŞ TÜRK EĞİTİM TARİHİ EĞİTİM PSİKOLOJİSİ EĞİTİM SOSYOLOJİSİ ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ TOPLAM DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI MATEMATİK GEOMETRİ ANALİTİK GEOMETRİ COĞRAFYA TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı ile Matematik dersleridir. 2. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir.

21 ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Yabancı Dil Alanı DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNE GİRİŞ TÜRK EĞİTİM TARİHİ EĞİTİM PSİKOLOJİSİ EĞİTİM SOSYOLOJİSİ ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ TOPLAM DİL VE ANLATIM YABANCI DİL TOPLAM SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı TOPLAM DERS SAATİ Alana kaynaklık eden dersler; Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı ile Yabancı Dil dersleridir. 2. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım dersidir.

22 ULUSLAR ARASI BAKALORYA PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ 11. ORTAK ALAN İ SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı 12. DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ 1 1 T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK 2 - FELSEFE - 2 YABANCI DİL İKİNCİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM 1 - TOPLAM MATEMATİK 6 6 SOSYAL BİLİMLER BİLGİ KURAMI TOPLAM MÜZİK II. YABANCI DİL FEN BİLİMLERİ(Fizik, Kimya, Biyoloji) ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ SANAT TARİHİ PSİKOLOJİ GÖRSEL SANATLAR KÜRESELLEŞEN TOPLUMDA İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÇEVRE SİSTEMLERİ İŞLETME LABARATUVAR ÇALIŞMASI EKONOMİ C.A.S FAALİYETLERİ 1 1 REHBERLİK 1 1 TOPLAM DERS SAATİ Öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeyleri göz önünde bulundurularak ders saati sayıları okul yöneticilerince belirlenecektir. 2. Seçmeli ders saati sayısı, okul idaresince belirlenecek toplam ders saatine göre tespit edilecektir. 3. Yabancı Dil ve II. Yabancı Dil dersinde; Almanca, Çince, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

23 DERS KATEGORİLERİ ORTAK İ ALAN/DAL İ ANADOLU TEKNİK LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ IX. X. XI. XII. Dil ve Anlatım Türk Edebiyatı Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Tarih T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Coğrafya Matematik Geometri Fizik Kimya Biyoloji Sağlık Bilgisi Felsefe Yabancı Dil Resim/Müzik/Beden Eğitimi Millî Güvenlik Bilgisi Trafik ve İlk Yardım TOPLAM Matematik Geometri Analitik Geometri Fizik Kimya Biyoloji ALAN/DAL İ TOPLAMI ALINABİLECEK SEÇMELİ DERS GENEL TOPLAM Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım ile ilgili birimce her sınıfta belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

24 DERS KATEGORİLERİ ORTAK İ ALAN/DAL İ TEKNİK LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ IX. X. XI. XII. Dil ve Anlatım Türk Edebiyatı Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Tarih T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük Coğrafya Matematik Geometri Fizik Kimya Biyoloji Sağlık Bilgisi Felsefe Yabancı Dil Resim/Müzik/Beden Eğitimi Millî Güvenlik Bilgisi Trafik ve İlk Yardım TOPLAM Matematik Geometri Analitik Geometri Fizik Kimya Biyoloji ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ İ GENEL TOPLAM Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım ile ilgili birimce her sınıfta belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur.

25 ANADOLU MESLEK LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ORTAK DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM ALAN/DAL İ ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı GENEL TOPLAM Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım ile ilgili birimce her sınıfta belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Alan/dalın özelliğine göre genel ortaöğretim programlarından ortak dersler arasında yer almayan bazı dersler alan/dal dersleri arasında yer alabilecektir. 4. Toplam ders saatleri, azami ders saatleri olup alan/dalların özelliğine göre seçmeli ders saatlerinde değişiklik yapılmadan toplam ders saatlerinde eksiltme yapılabilecektir. 5. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

26 MESLEK LİSELERİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ORTAK DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLÂK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM ALAN/DAL İ ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ Seçmeli Ders Saati Sayısı GENEL TOPLAM Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders; Dil ve Anlatım ile ilgili birimce her sınıfta belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Alan/dalın özelliğine göre genel ortaöğretim programlarından ortak dersler arasında yer almayan bazı dersler alan/dal dersleri arasında yer alabilecektir. 4. Toplam ders saatleri, azami ders saatleri olup alan/dalların özelliğine göre seçmeli ders saatlerinde değişiklik yapılmadan toplam ders saatlerinde eksiltme yapılabilecektir. 5. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

27 İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ SEÇMELİ SEÇMELİ DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL MİLLÎ GÜVENLİK BİLGİSİ TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM KUR AN-I KERİM ARAPÇA TEMEL DİNİ BİLGİLER SİYER FIKIH TEFSİR KARŞILAŞTIRMALI DİNLER TARİHİ HADİS İSLAM TARİHİ KELAM HİTABET VE MESLEKİ UYGULAMA TOPLAM TARİH ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ COĞRAFYA MANTIK PSİKOLOJİ SOSYOLOJİ MATEMATİK GEOMETRİ ANALİTİK GEOMETRİ FİZİK KİMYA BİYOLOJİ Seçmeli Ders Saati Sayısı Rehberlik TOPLAM DERS SAATİ NOT: 1. Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak dersler Dil ve Anlatım ile Kur an-ı Kerim dersleridir. 2. Müzik dersinde Dini Musiki programı uygulanacaktır. 3. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 4. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda seçmeli derslerin saatlerinde azaltma yapılabilir.

28 DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ SEÇMELİ SEÇMELİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK SAĞLIK BİLGİSİ YABANCI DİL MİLLÎ GÜVENLİK BİLGİSİ TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM KUR AN-I KERİM ARAPÇA TEMEL DİNİ BİLGİLER SİYER FIKIH TEFSİR KARŞILAŞTIRMALI DİNLER TARİHİ HADİS İSLAM TARİHİ KELAM HİTABET VE MESLEKİ UYGULAMA TOPLAM TARİH ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ COĞRAFYA MANTIK PSİKOLOJİ SOSYOLOJİ MATEMATİK GEOMETRİ ANALİTİK GEOMETRİ FİZİK KİMYA BİYOLOJİ Seçmeli Ders Saati Sayısı Rehberlik TOPLAM DERS SAATİ NOT: 1. Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak dersler Dil ve Anlatım ile Kur an-ı Kerim dersleridir. 2. Öğrenciler 10, 11 ve 12. sınıflarda seçmeli derslerden ortaöğretimin bir alanına ait dersleri seçebileceklerdir. 3. Müzik dersinde Dini Musiki programı uygulanacaktır. 4. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 5. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda seçmeli derslerin saatlerinde azaltma yapılabilir.

29 YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN İMAM HATİP LİSELERİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN İ SEÇMELİ SEÇMELİ Yarıyıl Yarıyıl 11. TÜRKÇE DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI TARİH T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK FİZİK KİMYA BİYOLOJİ SAĞLIK BİLGİSİ FELSEFE YABANCI DİL RESİM/MÜZİK/BEDEN EĞİTİMİ MİLLÎ GÜVENLİK BİLGİSİ TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM KUR AN-I KERİM 4 4 (5-7) 6 (4-6) ARAPÇA 4 4 (5-8) (5-7) 5 TEMEL DİNİ BİLGİLER SİYER FIKIH TEFSİR KARŞILAŞTIRMALI DİNLER TARİHİ HADİS İSLAM TARİHİ KELAM HİTABET VE MESLEKİ UYGULAMA TOPLAM TARİH ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ COĞRAFYA MANTIK PSİKOLOJİ SOSYOLOJİ MATEMATİK GEOMETRİ ANALİTİK GEOMETRİ FİZİK KİMYA BİYOLOJİ Seçmeli Ders Saati Sayısı Rehberlik TOPLAM DERS SAATİ NOT: 1. Yönetmelik değişikliği yapılıncaya kadar 9. sınıfta 2. yarıyılda alınan puanlar yıl sonu puanı olarak değerlendirilecektir. 2. Türkçe dersinde Talim ve Terbiye Kurulu nun tarih ve 304 sayılı kararı ile kabul edilen Türk Cumhuriyetlerinden Gelen Öğrenciler İçin Türkiye Türkçesi Öğretim Programı uygulanacaktır. 3. Yıl sonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak dersler; Dil ve Anlatım ile Kur an-ı Kerim dersleridir. 4. Müzik dersinde Dini Musiki programı uygulanacaktır. 5. Öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeyleri göz önünde bulundurularak Kur an-ı Kerim ve Arapça derslerinin 10, 11 ve 12.sınıflardaki ders saatleri, verilen ders saatleri dikkate alınarak zümre öğretmenlerince belirlenir. 6. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda seçmeli derslerin saatlerinde azaltma yapılabilir.

30 ALAN/ DAL İ DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN ORTAK İ DAL İ ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI (ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ IX. X. XI. *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM XII. TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM GENEL BESLENME SAĞLIK PSİKOLOJİSİ FARMAKOLOJİ ENFEKSİYONDAN KORUNMA *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ ACİL SAĞLIK SİSTEMİ TEMEL SAĞLIK UYGULAMALARI *YAŞAM DESTEĞİ TRAVMALARDA ACİL YARDIM *TIBBİ ACİLLER ACİL KURTARMA TEKNİKLERİ OLAĞAN DIŞI DURUMLARDA ACİL YARDIM ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

31 SAĞLIK MESLEK LİSESİ ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI (ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ IX. X. XI. *DİL VE ANLATIM XII. TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK ORTAK YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ ALAN/ DAL İ ALAN ORTAK İ DAL İ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM GENEL BESLENME SAĞLIK PSİKOLOJİSİ FARMAKOLOJİ ENFEKSİYONDAN KORUNMA *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ ACİL SAĞLIK SİSTEMİ TEMEL SAĞLIK UYGULAMALARI *YAŞAM DESTEĞİ TRAVMALARDA ACİL YARDIM *TIBBİ ACİLLER ACİL KURTARMA TEKNİKLERİ OLAĞAN DIŞI DURUMLARDA ACİL YARDIM ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM Not 1. (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

32 DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN/ DAL İ ALAN ORTAK İ DAL İ ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ ANESTEZİ VE REANİMASYON ALANI (ANESTEZİ TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ IX. X. XI. *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM XII. TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM SAĞLIK PSİKOLOJİSİ HASTALIKLAR VE FARMAKOLOJİ İLK YARDIM *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ ANESTEZİ I *ANESTEZİ II ANESTEZİ ÖZEL BAKIM VE UYGULAMA MONİTÖRİZASYON *ANESTEZİ III SİSTEM HASTALIKLARINDA ANESTEZİ ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

33 DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN/ DAL İ ALAN ORTAK İ DAL İ SAĞLIK MESLEK LİSESİ ANESTEZİ VE REANİMASYON ALANI (ANESTEZİ TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ IX. X. XI. *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM SAĞLIK PSİKOLOJİSİ HASTALIKLAR VE FARMAKOLOJİ İLK YARDIM *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ ANESTEZİ I *ANESTEZİ II ANESTEZİ ÖZEL BAKIM VE UYGULAMA MONİTÖRİZASYON *ANESTEZİ III SİSTEM HASTALIKLARINDA ANESTEZİ XII ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

34 ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ ÇEVRE SAĞLIĞI ALANI (ÇEVRE SAĞLIĞI TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ IX. X. XI. XII. *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK ORTAK YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ ALAN ORTAK İ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM PSİKOLOJİ *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ ALAN / DAL İ DAL İ ÇEVRE SAĞLIĞI İŞ ORGANİZASYONU SU GÜVENLİĞİ I *SU GÜVENLİĞİ II GIDA GÜVENLİĞİ I *GIDA GÜVENLİĞİ II KONUT VE OKUL HİJYENİ UMUMA AÇIK İŞLETMELERDE HİJYEN HAŞERE VE KEMİRGEN KONTROLÜ ATMOSFER KİRLİLİĞİ KATI ATIKLAR SIVI ATIKLAR İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİYOSİDAL, TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLER ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

35 SAĞLIK MESLEK LİSESİ ÇEVRE SAĞLIĞI ALANI (ÇEVRE SAĞLIĞI TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ALAN / DAL İ ORTAK ALAN ORTAK İ DAL İ IX. X. XI. *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM PSİKOLOJİ *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ ÇEVRE SAĞLIĞI İŞ ORGANİZASYONU SU GÜVENLİĞİ I *SU GÜVENLİĞİ II GIDA GÜVENLİĞİ I *GIDA GÜVENLİĞİ II KONUT VE OKUL HİJYENİ UMUMA AÇIK İŞLETMELERDE HİJYEN HAŞERE VE KEMİRGEN KONTROLÜ ATMOSFER KİRLİLİĞİ KATI ATIKLAR SIVI ATIKLAR İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİYOSİDAL, TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLER XII ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

36 ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ DİŞ PROTEZ ALANI (DİŞ PROTEZ TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ALAN/ DAL İ ORTAK ALAN ORTAK İ DAL İ IX. X. XI. *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM 1 MİLLÎ GÜVENLİK BİLGİSİ XII. TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ MORFOLOJİ VE MANİPLASYON * TAM PROTEZ BÖLÜMLÜ PROTEZ SABİT PROTEZ I SABİT PROTEZ II *ORTODONTİ ÇENEYÜZ PROTEZLERİ ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

37 ALAN/ DAL İ DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN ORTAK İ DAL İ SAĞLIK MESLEK LİSESİ DİŞ PROTEZ ALANI (DİŞ PROTEZ TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ IX. X. XI. *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK YABANCI DİL TRAFİK VE İLKYARDIM TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ MORFOLOJİ VE MANİPLASYON * TAM PROTEZ BÖLÜMLÜ PROTEZ SABİT PROTEZ I SABİT PROTEZ II *ORTODONTİ ÇENEYÜZ PROTEZLERİ XII ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

38 ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ ORTOPEDİK PROTEZ VE ORTEZ ALANI (ORTOPEDİK PROTEZ VE ORTEZ TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ORTAK A L A N / D A L D E R S L E R İ ALAN ORTAK DAL İ IX. X. XI. *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK BİYOLOJi YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM XII. TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ TEMEL BECERİ EĞİTİMİ * ORTOPEDİK ORTEZLER * ORTOPEDİK PROTEZLER ALÇI UYGULAMA ATÖLYE ORGANİZASYON TEKNİK RESİM MESLEK RESMİ PROTEZ ORTEZ REHABİLİTASYONU ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

39 SAĞLIK MESLEK LİSESİ ORTOPEDİK PROTEZ VE ORTEZ ALANI (ORTOPEDİK PROTEZ VE ORTEZ TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ORTAK A L A N / D A L D E R S L E R İ ALAN ORTAK DAL İ IX. X. XI. *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ TEMEL BECERİ EĞİTİMİ * ORTOPEDİK ORTEZLER * ORTOPEDİK PROTEZLER ALÇI UYGULAMA ATÖLYE ORGANİZASYON TEKNİK RESİM MESLEK RESMİ PROTEZ ORTEZ REHABİLİTASYONU XII ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

40 ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ RADYOLOJİ ALANI (RADYOLOJİ TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ORTAK IX. X. XI. *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK YABANCI DİL XII. TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM ALAN/DAL İ ALAN ORTAK İ BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM İLK YARDIM HASTALIKLAR BİLGİSİ * İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ *TEMEL RADYASYON FİZİĞİ RADYASYON SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONTRAST MADDELER VE UYGULAMALARI *RADYOGRAFİ TEKNİKLERİ I RADYOGRAFİ TEKNİKLERİ II DAL İ FİLM BANYO VE BASKI TEKNİKLERİ RADYOLOJİK ANATOMİ I RADYOLOJİK ANATOMİ II İLERİ TIBBİ GÖRÜNTÜLEME I İLERİ TIBBİ GÖRÜNTÜLEME II RADYOTERAPİ ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

41 SAĞLIK MESLEK LİSESİ RADYOLOJİ ALANI (RADYOLOJİ TEKNİSYENLİĞİ DALI) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ IX. X. XI. XII. ORTAK ALAN/DAL İ ALAN ORTAK İ DAL İ *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM İLK YARDIM HASTALIKLAR BİLGİSİ *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ *TEMEL RADYASYON FİZİĞİ RADYASYON SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONTRAST MADDELER VE UYGULAMALARI *RADYOGRAFİ TEKNİKLERİ I RADYOGRAFİ TEKNİKLERİ II FİLM BANYO VE BASKI TEKNİKLERİ RADYOLOJİK ANATOMİ I RADYOLOJİK ANATOMİ II İLERİ TIBBİ GÖRÜNTÜLEME I İLERİ TIBBİ GÖRÜNTÜLEME II RADYOTERAPİ ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

42 DERS KATEGORİLERİ ORTAK ALAN / DAL İ ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ SAĞLIK HİZMETLERİ SEKRETERLİĞİ ALANI (TIBBİ SEKRETERLİK DALI ) ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ IX. X. XI. XII. *DİL VE ANLATIM TÜRK EDEBİYATI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK YABANCI DİL TRAFİK VE İLK YARDIM TOPLAM BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ *ANATOMİ VE FİZYOLOJİ SAĞLIK HİZMETLERİNDE İLETİŞİM SAĞLIK PSİKOLOJİSİ FARMAKOLOJİ ALAN ORTAK İ İLK YARDIM KLAVYE KULLANIMI BİLGİSAYARDA OFİS PROGRAMLARI GÜZEL KONUŞMA VE DİKSİYON HASTALIKLAR BİLGİSİ SAĞLIK HİZMETLERİ YÖNETİMİ *İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ *SAĞLIK KURUMU BİLGİ YÖNETİMİ SİSTEMİ SAĞLIK KURUMU BİLGİ YÖNETİMİ SİSTEMİ LABORATUVAR UYGULAMASI TIBBİ SEKRETERLİK HİZMETLERİ I TIBBİ SEKRETERLİK HİZMETLERİ II DAL TIBBİ DÖKÜMANTASYON I İ TIBBİ DÖKÜMANTASYON II *YAZIŞMA TEKNİKLERİ BİYOİSTATİSTİK EPİDEMİYOLOJİ VERİ TABANI TIBBİ TERMİNOLOJİ ALAN/DAL İ TOPLAMI SEÇMELİ SEÇMELİ DERS SAATİ SAYISI GENEL TOPLAM (*) Yılsonu başarı ortalaması ile başarılı sayılamayacak ders Dil ve Anlatım ile gerektiğinde ilgili birimce belirlenecek bir derstir. 2. Yabancı Dil dersinde Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Rusça derslerinden biri seçilip okutulur. 3. Öğrenci grubu oluşturulduğunda; 10, 11 ve 12. sınıflarda genel ortaöğretim seçmeli derslerinin saatlerinde azaltma yapılabilir.

GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER

GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER DERS KATEGORİLERİ GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 9. 10. 11. 12. DİL VE ANLATIM 2 2 2 2 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 1 1 1 1 T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK - - 2 - SAĞLIK BİLGİSİ 1 - - - YABANCI

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İMAM HATİP LİSELERİ VE ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ 2014-2015 YILINDA 11. SINIFLARDA UYGULANACAK HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİ ORTAK DERSLER İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER 11. SINIF DİL VE

Detaylı

ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ ORTAK DERSLER SEÇMELİ DERSLER ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 12. SINIF DERSLER 9. 10. 11. SINIF SINIF SINIF DİL VE ANLATIM 2 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 3 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 1 1 1 1 TARİH

Detaylı

ORTAK DERSLER SEÇMELİ DERSLER ORTAK DERS SAATİ TOPLAMI

ORTAK DERSLER SEÇMELİ DERSLER ORTAK DERS SAATİ TOPLAMI ORTAK DERSLER GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 12. SINIF DERSLER 10. 11. SINIF SINIF DİL ANLATIM 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 DİN KÜLTÜRÜ AHLAK BİLGİSİ 1 1 1 TARİH 2 - - T.C. İNKILÂP TARİHİ ATATÜRKÇÜLÜK

Detaylı

ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERSLERDE UYGULANACAK ÖĞRETİM PROGRAMLARI

ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERSLERDE UYGULANACAK ÖĞRETİM PROGRAMLARI AÇIKLAMALAR Haftalık ders çizelgeleri, 2014 2015 eğitim ve öğretim yılında ortaöğretim kurumlarının 9-10. sınıflarından başlamak üzere kademeli olarak uygulanacaktır. Haftalık ders çizelgelerinde ortak

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI : 6 SAYI : 18 76 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı TARİH : 27.01.2014 KONU: Genel Lise, Anadolu Lisesi, Hazırlık Sınıfı Bulunan Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI : 6 SAYI : 18 76 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı TARİH : 27.01.2014 KONU: Genel Lise, Anadolu Lisesi, Hazırlık Sınıfı Bulunan Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Sosyal Bilimler

Detaylı

GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER

GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER SEÇMELİ DERSLER ORTAK DERSLER DERS KATEGORİLERİ GENEL LİSE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 9. 10. 11. 12. DERSLER SINIF SINIF SINIF SINIF DİL VE ANLATIM 2 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 3 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ

Detaylı

GÜZEL SANATLAR LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (MÜZİK) DERSLER

GÜZEL SANATLAR LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (MÜZİK) DERSLER İ ORTAK DERSLER SEÇMELİ DERSLER D GÜZEL SANATLAR LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (MÜZİK) DERSLER 9. 10. 11. 12. DİL ANLATIM 2 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 3 DİN KÜLTÜRÜ AHLAK BİLGİSİ 1 1 1 1 TARİH 2 2 - -

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI : 18 TARİH : 28.03.2013 SAYI : 76 132 10 135-138 ÖNCEKİ KARARIN TARİH : 20.07.2010 17.09.2010 08.02.2011 27.08.2012 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı KONU: Millî Eğitim

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN DERSLERİN UYGULANMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN DERSLERİN UYGULANMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN DERSLERİN UYGULANMASINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR Haftalık ders çizelgeleri, 2010 2011 Öğretim Yılında ortaöğretim kurumlarının

Detaylı

Biyoloji, İleri Biyoloji derslerinde; Talim ve Terbiye Kurulunun tarih ve 12 sayılı

Biyoloji, İleri Biyoloji derslerinde; Talim ve Terbiye Kurulunun tarih ve 12 sayılı MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM OKUL VE KURUMLARINDA 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 10 UNCU SINIFLARDAN BAŞLAYARAK UYGULANACAK HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNE AİT AÇIKLAMALAR Haftalık ders çizelgelerinde ortak

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI ORTAK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından itibaren tüm sınıf düzeylerinde uygulanacaktır.) 9. 10. 11. TÜRK DİLİ EDEBİYATI 5

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 CİLT: 76 NİSAN 2013 SAYI: 2667 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İnsan Kaynakları

Detaylı

İmam Hatip Dersleri Ortak Zorunlu ve Seçmeli Dersler

İmam Hatip Dersleri Ortak Zorunlu ve Seçmeli Dersler İmam Hatip Dersleri Ortak Zorunlu ve Seçmeli Dersler İmam Hatip Liselerinde ve Anadolu İmam Hatip Liselerinde 9. 10. 11. ve 12. sınıflarda okutulacak ortak ve seçmeli ders listesi. İMAM HATİP LİSELERİNDE

Detaylı

ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ MESLEK DERSLERİ ORTAK DERSLER MİLLÎ EĞİTİM BAKLANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER 9. 10. 11. TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 5 5 5 5 TARİH 2 2 - - T.C.

Detaylı

9. SINIFTA OKUTULACAK SEÇMELİ DERSLER HAKKINDA AÇIKLAMALAR

9. SINIFTA OKUTULACAK SEÇMELİ DERSLER HAKKINDA AÇIKLAMALAR 9. TA OKUTULACAK SEÇMELİ DERSLER HAKKINDA AÇIKLAMALAR Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 27.01.2014 tarihli kararı uyarınca 2014-2015 eğitim ve öğretim yılından itibaren 9 ve

Detaylı

ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER

ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER SEÇMELİ ORTAK ANADOLU LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 9. 10. 11. 12. TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 5 5 5 5 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 2 2 2 TARİH 2 2 2 - T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK - - - 2 COĞRAFYA

Detaylı

Genel Liselerde, Kolejlerde, Anadolu Liselerinde ve Fen Lisesinde Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Haftalık Ders Dağılım Çizelgesi

Genel Liselerde, Kolejlerde, Anadolu Liselerinde ve Fen Lisesinde Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Haftalık Ders Dağılım Çizelgesi Genel Liselerde, Kolejlerde, Anadolu Liselerinde ve Fen Lisesinde 2006-07 Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Haftalık Ders Dağılım Çizelgesi 1 Dersler TÜM LİSE TÜRLERİNDE 9. SINIF Meslek Liseleri Genel

Detaylı

2015-2016 YILINA AİT ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERS KİTAPLARININ KURUM BAZINDA DAĞITIM LİSTESİ

2015-2016 YILINA AİT ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARINDA OKUTULACAK DERS KİTAPLARININ KURUM BAZINDA DAĞITIM LİSTESİ VAN İPEKYOLU 9991168 ÖZEL DOĞA İLKU HAFIZİYE MAH. CAMBAZOĞLU 1. SOKAK NO:3 VAN Kurum Telefon: 43178800 43178800 100010 Pamuk Şekerim 1 Eğitim Aracı 60 10000 Pamuk Şekerim Eğitim Aracı 60 100110 Müzik 1-3

Detaylı

LİSTENİN FORMATI BOZULMADAN DOLDURULMASI GEREKMEKTEDİR

LİSTENİN FORMATI BOZULMADAN DOLDURULMASI GEREKMEKTEDİR LİSTENİN FORMATI BOZULMADAN DOLDURULMASI GEREKMEKTEDİR İLKOKULU/ORTA OKULU/LİSESİ İLAVE İHTİYAÇ VE FAZLALIK KİTAP TUTANAĞI AÇIKLAMA: Okul müdürlüğü tarafından düzenlenecek bu liste teslim noktası ilçe

Detaylı

TOPLAM 29 14 14 7 ÇOCUKLARDA SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ GENÇLERDE SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ SOSYAL HİZMET ALANLARI (*)

TOPLAM 29 14 14 7 ÇOCUKLARDA SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ GENÇLERDE SOSYAL DESTEK HİZMETLERİ SOSYAL HİZMET ALANLARI (*) ALAN/DAL MESLEK LİSESİ AİLE VE TÜKETİCİ ALANI (ÇEVRE, TÜKETİCİ, SOSYAL DESTEK HİZMETLER, EV VE KURUM DALLARI) ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERS KATEGORİLERİ ORTAK DERSLER DERSLER 9.

Detaylı

ANADOLU LİSESİ ORTAK DERS SAATİ TOPLAMI SEÇİLEBİLECEK DERS SAATİ SAYISI REHBERLİK VE YÖNLENDİRME TOPLAM DERS SAATİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

ANADOLU LİSESİ ORTAK DERS SAATİ TOPLAMI SEÇİLEBİLECEK DERS SAATİ SAYISI REHBERLİK VE YÖNLENDİRME TOPLAM DERS SAATİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ ORTAK SEÇMELİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI FELSEFE İKİNCİ YABANCI DİL BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR GÖRSEL SANATLAR/MÜZİK GÜZEL SANATLAR BİLİŞİM 9. 10. 11. 12. 5 5 5 5 2 2 2-6 6 - - - 2 2-4 4 4 4 1 - - - 34 35 21 19

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 CİLT: 77 OCAK EK-2 2014 SAYI: 2676 TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ ORTAK İMAM HATİP LİSESİ HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 10. 11. DİL VE ANLATIM 2 2 2 TÜRK EDEBİYATI 3 3 3 TARİH 2 - - 12. T.C. İNKILAP TARİHİ VE - 2 - ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA 2 - - MATEMATİK - - - GEOMETRİ - - -

Detaylı

MESLEK LİSESİ MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI ALANI

MESLEK LİSESİ MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI ALANI AALAN/DAL MESLEK LİSESİ MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI ALANI (MOBİLYA VE İÇ MEKÂN RESSAMLIĞI, İÇ MEKÂN VE MOBİLYA TEKNOLOJİSİ, MOBİLYA SÜSLEME SANATLARI, MOBİLYA İSKELETİ VE DÖŞEMESİ, AHŞAP DOĞRAMA TEKNOLOJİSİ

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN DERSLERİN UYGULANIŞINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN DERSLERİN UYGULANIŞINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGELERİNDE YER ALAN DERSLERİN UYGULANIŞINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR Derslerin programlarında belirtilen ders saati sayılarının ders çizelgelerinde

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2009-2010 DÖNEMİ : 2 SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.03.2010 26.04.2010 31.05.2010 2, Saat MATEMATİK 29.03.2010 01.05.2010 02.06.2010 PAZARTESİ 2, Saat BİYOLOJİ 19.03.2010 28.05.2010 CUMA CUMA FİZİK 23.03.2010

Detaylı

BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DERSLERİN 1.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ

BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DERSLERİN 1.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İN 1.DÖNEM ORTAK SINAV TARİHLERİ 9/A-B-C-D DİL VE ANLATIM 06.11.2014 15.12.2014 05.01.2015 2.SAAT TARİH 06.11.2014 15.12.2014 05.01.2015 4.SAAT

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 CİLT: 77 TEMMUZ 2014 SAYI: 2682 Karar Sayısı : 13 Karar Tarihi : 30/04/2014

Detaylı

FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMLI ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ

FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMLI ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMLI ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ Ankara 2016 A. GİRİŞ Anadolu İmam Hatip Liselerinde eğitim gören ve üniversitelerde farklı akademik alanları tercih edecek olan ya da dil eğitimi,

Detaylı

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) S

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) S TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI ANATOMİ 6703101 2 0 2 Z 5 TÜRK DİLİ I 6703109 2 0 2 Z 2 YABANCI DİL I 6703110 2 0 2 Z 2 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 6703114 2 0 2 Z 2 GENEL BİYOLOJİ

Detaylı

SEÇMELİ DERSLER TABLOSU

SEÇMELİ DERSLER TABLOSU SEÇMELİ DERSLER DİL VE ANLATIM MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ SOSYAL BİLİMLER DİN, AHLAK VE DEĞERLER YABANCI DİLLER VE EDEBİYATI SPOR VE SOSYAL ETKİNLİK GÜZEL SANATLAR BİLİŞİM SEÇMELİ DERSLER TABLOSU SEÇMELİ

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR. İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR. İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 CİLT: 80 SAYI: 2712-2723 2017 YILI 80. CİLDİN FİHRİSTİ Konusu Çıkış Yeri

Detaylı

Seçmeli dersler Seçmeli 14.00

Seçmeli dersler Seçmeli 14.00 Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Yarıyıl Dersleri BIL1051 BİLGİSAYAR I Zorunlu 2 2.00 0 4.00 EBB1003 EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Zorunlu 3 0.00 0 4.00 OKU1003 İNSAN ANATOMİSİ VE FİZYOLOJİSİ Zorunlu

Detaylı

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) 2 0 S

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) 2 0 S TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI ANATOMİ 6703101 2 0 Z 3 TÜRK DİLİ I 6703109 2 0 Z 2 YABANCI DİL I 6703110 2 0 Z 2 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 6703114 2 0 Z 2 GENEL BİYOLOJİ 6703121

Detaylı

MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI

MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI ALAN/DAL MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI (BİLGİSAYARLI MAKİNE İMALATI, ENDÜSTRİYEL KALIP, BİLGİSAYAR DESTEKLİ MAKİNE RESSAMLIĞI, MAKİNE BAKIM ONARIM, MERMER İŞLEME VE BİLGİSAYAR DESTEKLİ ENDÜSTRİYEL MODELLEME,

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI DÖNEM KOD DERSİN ADI TEORİK UYG. AKTS

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI DÖNEM KOD DERSİN ADI TEORİK UYG. AKTS TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI 6703101 ANATOMİ 2 0 3 6703109 TÜRK DİLİ I 2 0 2 6703110 YABANCI DİL I 2 0 2 6703114 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 2 0 2 6703121 GENEL BİYOLOJİ 3

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI :

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT LİSESİ YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : DÖNEMİ : 1. SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : GÜNLERİ SINIF ve ŞUBE : LHZ-A ALANI : TÜRKÇE 12.11.2009 10.12.2009 07.01.2010 PERŞEMBE 3, Saat MATEMATİK 17/11/2009 05.01.2010 BİYOLOJİ 02.12.2009 12.01.2010 ÇARŞAMBA 6, Saat 7, Saat FİZİK 16/11/2009 04.01.2010

Detaylı

TOPLAM MESLEKİ GELİŞİM

TOPLAM MESLEKİ GELİŞİM BÜRO YÖNETİMİ I YÖNETİCİ SEKRETERLİĞİ I 9. 10. 11. 1. *DİL VE ANLATIM TARİH T.C. İNKILÂP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK COĞRAFYA MATEMATİK 6 6 GEOMETRİ FİZİK KİMYA BİYOLOJİ 3 3 SAĞLIK BİLGİSİ 1 YABANCI DİL 6 4

Detaylı

FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJESİ/ PROGRAMI UYGULAYAN ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ

FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJESİ/ PROGRAMI UYGULAYAN ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ Din Öğretimi Genel Müdürlüğü FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJESİ/ PROGRAMI UYGULAYAN ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ -VİZYON BELGESİ- Ankara Eylül 2016 1 A. FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJESİ VEYA PROGRAMI UYGULAYAN

Detaylı

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI DERS KATALOĞU ( )

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI DERS KATALOĞU ( ) SINIF ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS PROGRAMI DERS KATALOĞU (2018 2019) BİRİNCİ YIL KODU 1.Sınıf (I.Yarıyıl) T U K AKTS KODU 1.Sınıf (II.Yarıyıl) T U K AKTS 0303101 İlkokulda Temel Çevre Eğitimi AE 2 0 2 4 AE 3 0

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ. DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ. DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 CİLT: 80 KASIM 2017 SAYI: 2722 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Mesleki ve

Detaylı

9. SINIFLAR. 1.YAZILI 1.Yazılı 17 Mart 2014 Matematik Din Kültür Ve Ahlak Bilgisi. 1.Yazılı 18 Mart 2014 T.E.D. 2. Yabancı Dil

9. SINIFLAR. 1.YAZILI 1.Yazılı 17 Mart 2014 Matematik Din Kültür Ve Ahlak Bilgisi. 1.Yazılı 18 Mart 2014 T.E.D. 2. Yabancı Dil 9. SINIFLAR 1.Yazılı 19 Mart 2014 Sağlık - Tarih 1.Yazılı 21 Mart 2014 Kimya Yabancı Dil 1.Yazılı 24 Mart 2014 Fizik - Coğrafya 2.Yazılı 21 Nisan 2014 Sağlık - Tarih 2.Yazılı 24 Nisan 2014 Kimya Yabancı

Detaylı

Bayburt Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczane Hizmetleri Bölümü Eczane Hizmetleri Eczane Hizmetleri Bologna

Bayburt Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eczane Hizmetleri Bölümü Eczane Hizmetleri Eczane Hizmetleri Bologna Bologna 1. YARIYIL No Ders Kodu Ders Adı T U L 1 EC107B Temel Kimya 0 0 EC109B Anatomi 0 0 EC111B Fizyoloji 0 0 EC11B Tıbbi Terminoloji 0 0 5 EC115B Tıbbi Mikrobiyoloji 0 0 6 EC117B Eczane Teknikerliğine

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ YAYIMLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞINCA AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/0/99 CİLT: 70 AĞUSTOS 007 SAYI: 99 TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI Karar Sayısı :

Detaylı

HACI MUZAFFER BAKBAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AML-ATL-TL-ML-ATP-AMP PROGRAMLARI 1. 3.

HACI MUZAFFER BAKBAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AML-ATL-TL-ML-ATP-AMP PROGRAMLARI 1. 3. HACI MUZAFFER BAKBAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AML-ATL-TL-ML-ATP-AMP PROGRAMLARI 1.DÖNEM ORTAK SINAV PROĞRAMIDIR. SINIFLAR 9.SINIFLAR DERSİN ADI 1.ORTAK SINAVIN

Detaylı

Bayburt Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım İlk ve Acil Yardım (Bologna)

Bayburt Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım İlk ve Acil Yardım (Bologna) (Bologna) 1. YARIYIL No Ders Kodu Ders Adı T U L 1 İA107B Acil ve Sağlık Hizmeti I 0 0 İA109B Acil Hasta Bakımı I 0 0 İA111B Anatomi I 0 0 4 İA11B Seçmeli Ders Grubu I (Ders 1) 0 0 [Bu ders İA11B ders

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI TARİHLERİ. AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI SINAV TARİHİ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ YARIYILI FİNAL SINAVI TARİHLERİ. AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI SINAV TARİHİ FİNAL I TARİHLERİ AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI YERİ FARMAKOLOJİ 05.01.2015 13:00 104 TÜRK DİLİ I 06.01.2015 10:00 301 ALET BAKIMI, KORUMASI VE ST. YÖN. 06.01.2015 13:00 104 DİŞ MORFOLOJİSİ 07.01.2015 13:00 104

Detaylı

Tercih Edilebilecek Alanlar

Tercih Edilebilecek Alanlar Tercih Edilebilecek Alanlar Sayısal Fen Bilimleri Sözel Sosyal Bilimler Eşit Ağırlık Türkçe Matematik Yabancı Dil Türkç e YGS'DE HANGİ TESTTEN KAÇ SORU ÇIKACAK? Temel Mat. ( 40 Soru ) Sosyal Bil. ( 40

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ YAYIMLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞINCA AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 CİLT: 69 ŞUBAT 2006 SAYI: 2581 TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI Karar Sayısı

Detaylı

2010-2011 ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL, GENEL LİSE, FEN LİSESİ, RESMİ - ÖZEL KOLEJ ve ANADOLU LİSELERİ HAFTALIK DERS DAĞILIMl

2010-2011 ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL, GENEL LİSE, FEN LİSESİ, RESMİ - ÖZEL KOLEJ ve ANADOLU LİSELERİ HAFTALIK DERS DAĞILIMl KKTC MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE DAİRESİ 2010-2011 ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL, GENEL LİSE, FEN LİSESİ, RESMİ - ÖZEL KOLEJ ve ANADOLU LİSELERİ HAFTALIK DERS DAĞILIMl Talim ve Terbiye

Detaylı

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN KİTAP SEÇİM MODÜLÜNE İHTİYAÇ GİRİLECEK ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS DERS KİTABI LİSTESİ

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN KİTAP SEÇİM MODÜLÜNE İHTİYAÇ GİRİLECEK ÜCRETSİZ DAĞITIMA ESAS DERS KİTABI LİSTESİ OKUL ÖNCESİ 1 Pamuk Şekerim 1 Eğitim Aracı OKUL ÖNCESİ (Anaokulları, Anasınfları ve Uygulama Sınıfları için) 2016-2017 OKUL ÖNCESİ 2 Pamuk Şekerim 2 Eğitim Aracı OKUL ÖNCESİ (Anaokulları, Anasınfları ve

Detaylı

Bayburt Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım İlk ve Acil Yardım (Bologna 2)

Bayburt Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım İlk ve Acil Yardım (Bologna 2) (Bologna ) 1. YARIYIL No Ders Kodu Ders Adı T U L 1 BSM101B Türk Dili I 0 0 BSM10B Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 0 0 BSM10B Yabancı Dil I 0 0 İA107B Anatomi 0 0 İA109B Fizyoloji 0 0 6 İA111B Tıbbi

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ YAYIMLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞINCA AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 CİLT: 68 KASIM 2005 SAYI: 2578 TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI Karar Sayısı

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MYO 2014-2015 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME TARİHLERİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI

SAĞLIK HİZMETLERİ MYO 2014-2015 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME TARİHLERİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI AGIZ VE DİŞ SAĞLIĞI 1 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1 22.01.2015 14:00 101 AGIZ VE DİŞ SAĞLIĞI 1 YABANCI DİL I 22.01.2015 10:00 101 AGIZ VE DİŞ SAĞLIĞI 1 TÜRK DİLİ I 22.01.2015

Detaylı

TSK ORTAÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

TSK ORTAÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Seçmeli TSK ORTAÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 1. Askerî Liseler Haftalık Ders Çizelgesi: Ortak Türk Edebiyatı 2 2 3 3 Tarih 2 2 - - T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük - - 2 - Matematik 6 6

Detaylı

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu ÖD: Öğrenci Değişimi Meslek okulu Kod 11.3 11.3 01.9 01.9 Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Programcılığı Organik Tarım Organik Tarım 01.9 Seracılık 01.9 Seracılık 0.9 0.9 0. 0. 0.9 0.9 Bankacılık ve

Detaylı

ABDİ SÜTCÜ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Ağız ve Diş Sağlığı Öğretim Yılı Ders Planı

ABDİ SÜTCÜ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Ağız ve Diş Sağlığı Öğretim Yılı Ders Planı Ağız ve Diş Sağlığı DS 103 Ortodontide Klinik Yardımcılığı 3 3+0 3 DS 105 Protetik Diş Tedavisinde Klinik Yardımcılığı ve Dental Terminoloji 2 2+0 2 DS 129 Meslekte Temel İlke Ve Uygulamalar 2.5 1+3 2

Detaylı

MESLEK LİSESİ ELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI

MESLEK LİSESİ ELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI ALAN/ DAL MESLEK LİSESİ ELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI (BOBİNAJ, BÜRO MAKİNELERİ TEKNİK SERVİSİ, ELEKTRİK TESİSAT VE PANO MONTÖRLÜĞÜ, ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ TEKNİK SERVİSİ, ELEKTROMEKANİK TAŞIYICILAR

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ. DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ. DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 CİLT: 80 HAZİRAN 2017 SAYI: 2717 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve

Detaylı

T.C. M İLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye K urulu Başkanlığı

T.C. M İLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye K urulu Başkanlığı A ^ T.C. M İLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye K urulu Başkanlığı Sayı : 79031618-121.02-E. 18269567 Konu : Kurul Kararı 01.11.2017 GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi: a) Hayat Boyu Öğrenm e Genel M üdürlüğünün

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KİTAPLARI ÜCRETLİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KİTAPLARI ÜCRETLİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KİTAPLARI ÜCRETLİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ SIRA NO : KİTABIN ADI KDV'DAHİL SATIŞ FİYATI İLKÖĞRETİM 1 ALMANCA 4-DERS KİTABI 2,75 TL 2 ALMANCA 4- ÖĞRENCİ ÇALIŞMA KİTABI 3,00

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4

Detaylı

BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ

BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ BİRİM ADI EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (DR) ALMAN DİLİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI (YL) BİYOLOJİ EĞİTİMİ ANABİLİM

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel

Detaylı

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İLKÖĞRETİM OKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER SINIFLAR 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 11 11 11 6 6 5 5 5 Matematik 4 4 4 4 4 4 4 4 Hayat Bilgisi 4 4 4 Fen ve Teknoloji 3 3 4 4 4 Sosyal Bilgiler 3 3 3 3 T.C.

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL, GENEL LİSE, FEN LİSESİ, RESMİ - ÖZEL KOLEJ ve ANADOLU LİSELERİ HAFTALIK DERS DAĞILIMl

ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL, GENEL LİSE, FEN LİSESİ, RESMİ - ÖZEL KOLEJ ve ANADOLU LİSELERİ HAFTALIK DERS DAĞILIMl KKTC MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE DAİRESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL, GENEL LİSE, FEN LİSESİ, RESMİ - ÖZEL KOLEJ ve ANADOLU LİSELERİ HAFTALIK DERS DAĞILIMl Talim ve Terbiye

Detaylı

SINIF BAHAR YARIYILI D.KODU DERSİN ADI

SINIF BAHAR YARIYILI D.KODU DERSİN ADI DİŞÇİLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI I. SINIF BAHAR YARIYILI SH-112 Farmakoloji 2-2 Z 2 SH-124 Fizyoloji 2-2 Z 2 DS-142 Alet Bakımı ve Koruması 1 2 3 M 2 DS-146 DS-148 Temel Ortodonti

Detaylı

Almanca. Arapça. Beden Eğitimi. Bilişim Teknolojileri ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE

Almanca. Arapça. Beden Eğitimi. Bilişim Teknolojileri ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE SIRA NO ATAMAYA ESAS OLAN ALAN MEZUN OLDUĞU YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTE 1 Almanca 1- Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü 2- Mütercim

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEBLİĞLER DERGİSİ DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE AYDA BİR ÇIKARILIR İlk Çıkış Tarihi: 09/01/1939 CİLT: 75 SAYI: 2652-2663 2012 YILI 75. CİLDİN FİHRİSTİ Konusu Çıkış Yeri

Detaylı

İmam - hatip liseleri, imamlık, hatiplik ve Kur'an kursu öğreticiliği gibi dini hizmetlerin yerine getirilmesi ile görevli elemanları yetiştirmek

İmam - hatip liseleri, imamlık, hatiplik ve Kur'an kursu öğreticiliği gibi dini hizmetlerin yerine getirilmesi ile görevli elemanları yetiştirmek 2014 ADANA İmam - hatip liseleri, imamlık, hatiplik ve Kur'an kursu öğreticiliği gibi dini hizmetlerin yerine getirilmesi ile görevli elemanları yetiştirmek amacıyla dini eğitim veren hem mesleğe, hem

Detaylı

TUD101 TÜRKÇE I YAZILI ANLATIM Zorunlu Seçmeli dersler Seçmeli -8.00

TUD101 TÜRKÇE I YAZILI ANLATIM Zorunlu Seçmeli dersler Seçmeli -8.00 Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 1. Yarıyıl Dersleri EBB1003 EĞİTİM BİLİMİNE GİRİŞ Zorunlu 3 0.00 0 4.00 OKU1003 İNSAN ANATOMİSİ VE FİZYOLOJİSİ Zorunlu 3 0.00 0 6.00 OKU1007 OKUL ÖNCESİ EĞİTİME

Detaylı

İUV ÖZEL ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM YAZILI SINAV TAKVİMİ

İUV ÖZEL ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM YAZILI SINAV TAKVİMİ İUV ÖZEL ADIGÜZEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM YAZILI SINAV TAKVİMİ 9-A RESİM 1. 05-09 Ekim 2. 12-16 Ekim EKİM 3. 19-23 Ekim 4. 26-30 Ekim 1. 02-06 Kasım 2. 09-13 Kasım

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 9. SINIFLAR 1. SINAV TAKVİMİ

MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 9. SINIFLAR 1. SINAV TAKVİMİ MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU LİSESİ 9. Matematik 30 Ekim 2017 Pazartesi 3. Ders Tarih 6 Kasım 2017 Pazartesi 5. Ders Fizik 7 Kasım 2017 Salı 2. Ders İngilizce 8 Kasım 2017 Çarşamba 4. Ders Almanca 13 Kasım

Detaylı

Puan Türü ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU

Puan Türü ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU Program Kodu 01 0 0107 04 047 0 07 04 01 0 01 04 07 00 041 04 04 011 011171 011147 0111 01114 01114 011174 0101 01111 014 0111 0107 01 0107 Program Adı Adalet Adalet (%0 Burslu) Adalet (Uzaktan Eğitim)

Detaylı

Trakya Üniversitesi Öğretim Yılı Yurtdışından Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Kontenjan Dağılımları

Trakya Üniversitesi Öğretim Yılı Yurtdışından Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Kontenjan Dağılımları Trakya Üniversitesi 2016-2017 Öğretim Yılı Yurtdışından Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Kontenjan Dağılımları TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL EDİLECEK LİSANS PROGRAMLARI KONTENJANLARI YÖP

Detaylı

01.Yarıyıl Güz Dönemi Dersleri (1.Yil) 02.Yarıyıl Bahar Dönemi Dersleri (1.Yil)

01.Yarıyıl Güz Dönemi Dersleri (1.Yil) 02.Yarıyıl Bahar Dönemi Dersleri (1.Yil) DİŞ PROTEZ TEKNOLOJİSİ PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS PLANI 01.Yarıyıl Güz Dönemi Dersleri (1.Yil) DİŞ MORFOLOJİSİ (61612) DPTE1105 Zorunlu 1 5 0 3,5 7 - FİZYOLOJİ (62741) DPTE1104 Zorunlu

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU FİNAL BÜTÜNLEME TARİHLERİ. AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI FİNAL SINAVI TARİHİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU FİNAL BÜTÜNLEME TARİHLERİ. AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI FİNAL SINAVI TARİHİ FİNAL TARİHLERİ AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI FİNAL I I 2 AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI 1 ANATOMİ 25.05.2015 09:00 104 10.06.2015 09:00 104 AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI 1 KONSERVATİF DİŞ TEDAVİSİ 26.05.2015 09:00 104 11.06.2015 09:00

Detaylı

SAYI : 70 TARİH : 24.07.2013 KONU: Açık Öğretim Lisesi ile Mesleki Açık Öğretim ÖNCEKİ KARARIN Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi İmam Hatip

SAYI : 70 TARİH : 24.07.2013 KONU: Açık Öğretim Lisesi ile Mesleki Açık Öğretim ÖNCEKİ KARARIN Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi İmam Hatip T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI : 70 TARİH : 24.07.2013 KONU: Açık Öğretim Lisesi ile Mesleki Açık Öğretim ÖNCEKİ KARARIN Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi İmam

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE Sayı : B.08.0.TTK.0.01.01.02 Konu : Haftalık Ders Çizelgeleri İli İlgili Tereddüt Edilen Hususlar ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi: a) Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 11.09.2006 tarih ve 11824 sayılı

Detaylı

ADALET ÖNLİSANS UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI

ADALET ÖNLİSANS UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI ADALET ÖNLİSANS UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI Klavye Kullanımı (1 2) 86 8,00 Atatürk ilkeleri ve İnkılap Tarihini 345 30,00 II İleri Klavye Kullanımı 1 2 82 8,00 ankarauzem@gmail.com adresine e-posta olarak

Detaylı

Pazartesi. Salı. Çarşamba. Perşembe. Cuma. Bilgi ve İletişim Teknolojisi. Bilgi ve İletişim Teknolojisi. Çevre Koruma. Laboratuvar Güvenliği

Pazartesi. Salı. Çarşamba. Perşembe. Cuma. Bilgi ve İletişim Teknolojisi. Bilgi ve İletişim Teknolojisi. Çevre Koruma. Laboratuvar Güvenliği AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI I.SINIF DERS PROGRAMI Diş Hekimliği Fakültesi 09:00-09:0 09:0-10:0 10:0-11:0 Çevre Koruma Laboratuvar Güvenliği Diş Hekimliği Fakültesi 0 Genel Mikrobiyoloji Maddeler Bilgisi II Z1

Detaylı

ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE

ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARINA İLİŞKİN ÇİZELGE SIRA NO 1 2 3 ATAMAYA ESAS OLAN ALAN Almanca Arapça Beden Eğitimi (Değişik 18/08/2015 MEZUN OLDUĞU YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTE

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI 1. SINIF 2013 2014 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI 1. SINIF 2013 2014 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI 1. SINIF 2013 2014 GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI Türk Dili I 217 27.01.2014 10:00 Öğr. Gör. S. MOÇ Uzm. A. TÜRKHAN Laboratuar Aletleri Laboratuar 28.01.2014

Detaylı

İmam - hatip liseleri, imamlık, hatiplik ve Kur'an kursu öğreticiliği gibi dini hizmetlerin yerine getirilmesi ile görevli elemanları yetiştirmek

İmam - hatip liseleri, imamlık, hatiplik ve Kur'an kursu öğreticiliği gibi dini hizmetlerin yerine getirilmesi ile görevli elemanları yetiştirmek İmam - hatip liseleri, imamlık, hatiplik ve Kur'an kursu öğreticiliği gibi dini hizmetlerin yerine getirilmesi ile görevli elemanları yetiştirmek amacıyla dini eğitim veren hem mesleğe, hem de yüksek öğrenime

Detaylı

KARLISU SOSYAL BİLİMLER LİSESİ OKUL REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ

KARLISU SOSYAL BİLİMLER LİSESİ OKUL REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ KARLISU SOSYAL BİLİMLER LİSESİ OKUL REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ DERS SEÇİMİ İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER! Sevgili öğrenciler, Ders seçimi dilekçesinde yer alan çizelgelerde ortak dersler ve seçmeli

Detaylı

DERS SEÇİMİ. Ayyıldız Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi

DERS SEÇİMİ. Ayyıldız Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi DERS SEÇİMİ Ayyıldız Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi ALANLAR VE MESLEKLER SAYISAL TIP FAKÜLTESİ MAT,FİZ, BİY, KİMYA TÜM MÜHENDİSLİKLER DİŞ HEKİMLİĞİ MOLEKÜLER BİYOLOJİ HEMŞİRELİK ECZACILIK MİMARLIK vs...

Detaylı

Mikroişlemciler Lojik 3. Bilgisayar ve Kontrol Veri Tabanı Öğretmenliği Bilgi Teknolojileri I - II

Mikroişlemciler Lojik 3. Bilgisayar ve Kontrol Veri Tabanı Öğretmenliği Bilgi Teknolojileri I - II MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARINA ÖĞRETMEN OLARAK ATANACAKLARIN ATAMALARINA ESAS OLAN ALANLAR İLE MEZUN OLDUKLARI YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI VE AYLIK KARŞILIĞI OKUTACAKLARI DERSLERE İLİŞKİN

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SAYI: 22 TARİH: 28/05/2013 ÖNCEKİ KARARIN SAYI: 69 TARİH: 25/06/2012 KONU: İlköğretim Kurumları (İlkokul ve Ortaokul) Haftalık Ders Çizelgesinin

Detaylı

TIBBİ TERMİNOLOJİ 05.09.2012 10:00 YABANCI DİL I 29.08.2012 10:00 TÜRK DİLİ I 27.08.2012 10:00 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 28.08.

TIBBİ TERMİNOLOJİ 05.09.2012 10:00 YABANCI DİL I 29.08.2012 10:00 TÜRK DİLİ I 27.08.2012 10:00 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 28.08. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEKYÜKSEKOKULU 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ACİL DURUM VE AFET YÖNETİMİ PROGRAMI BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ DERSLİK (2) DERSİN ADI SINAV TARİHİ SAATİ TIBBİ TERMİNOLOJİ

Detaylı

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER 2001 Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun 2003 Ortaöğretim Kurumlarının Adalet Alanı ve Dalları veya Büro Yönetimi Alanı - Hukuk Sekreterliği Dalından mezun 6001 * ADALET ALANI VE DALLARI

Detaylı

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER (2015 EKPSS/KURA TERCİH KILAVUZU)

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI İÇİN ARANAN NİTELİKLER (2015 EKPSS/KURA TERCİH KILAVUZU) 2003 2003 Ortaöğretim Kurumlarının Adalet Alanı ve Dalları veya Büro Yönetimi Alanı - Hukuk Sekreterliği Dalından mezun Ortaöğretim Kurumlarının Adalet Alanı ve Dalları veya Büro Yönetimi Alanı - Hukuk

Detaylı

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE 7. PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAPSAMINDA YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR HANGİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLANLAR VEYA OLACAKLARIN HANGİ PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60

BRANŞ SIRA NO. KİMLİK NO. PUAN Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Aile ve Tüketici Hizmetleri 1 217902 77 Aile ve Tüketici Hizmetleri 2 219519 60 Beden Eğitimi (B) Öğretmenliği 1 209812 39 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 1 185582 61 Beden Eğitimi (E) Öğretmenliği 2 162701

Detaylı

Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi MERSİN İLİNDE MESLEKİ ve TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI OKULLARDA 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM LERİN YÜZDELERİ VE BİR ÖNCEKİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ 1. DÖNEMİNE GÖRE Atatürk Teknik ve Endüstri

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre Üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

MESLEK LİSELERİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMLARI

MESLEK LİSELERİ 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMLARI 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMLARI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI (BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİSİ, ve WEB PROGRAMCILIĞI DALI) 2015-2016 ÖĞRETİM HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DİL VE ANLATIM 2 2 TÜRK EDEBİYATI

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ MÜFREDAT LİSTESİ. 1.Yarıyıl

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ MÜFREDAT LİSTESİ. 1.Yarıyıl AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI BÖLÜMÜ MÜFREDAT LİSTESİ 1.Yarıyıl 1 ADT101 KLINİK ARAÇ GEREÇ VE MALZEMELERİ -I- 2 2 0 4 4 Zorunlu 2 ADT103 AĞIZ,DİŞ ANATOMİSİ VE TERMİNOLOJİSİ -I- 2 0 0 2 2 Zorunlu 3 ADT105 MADDELER

Detaylı