FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. COMPANY DESCRIPTION"

Transkript

1

2

3 FİRMA TANITIMI. LODOS ÇELIK A.Ş. FİRMA TANITIMI COMPANY DESCRIPTION

4 HAKKIMIZDA Lodos Çelik Konstrüksiyon İnşaat Yapı Makina Taah. San. ve Tic. A.Ş, çelik konstrüksiyon imalat ve montaj sektöründe faaliyetini sürdürmek üzere kurulmuş olan şirketimiz, kurucularının 20 yıllık üretim bilgi ve becerisi ile günümüz teknolojisini en etkin bir biçimde harmanlayarak kalite ve güven açısından en uygun imalat seviyesine ulaşmıştır. Çelik konstrüksiyon sektörü alanında hızla gelişen teknolojik üretim araçları ile makina parkını yenileyen Lodos Çelik A.Ş. imalatlarında başarıyı amaçlamaktadır. Lodos Çelik A.Ş, çelik konstrüksiyon imalatı ve montajı konusunda her türlü projeye cevap verebilecek kapasitededir. Firmamız uluslar arası standartlarda üretim ve montaj referansları ile Türkiye ve dünya imalat sanayinde tercih edilen bir kuruluş olma özelliğine sahiptir. Lodos Çelik A.Ş, üst düzeyde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, işleri zamanında teslim ederek ve kalitemizi ön planda tutup tüm çalışanlarımızı kalite yönetimine katılımını sağlayarak; üstlendiğimiz proje ve taahütlerde çelikten binaları inşa ederken bir sanatçı titizliğiyle marka ve kalitemizin geleceğine metal ilmeklar atıyoruz.. LODOS ÇELIK A.Ş.

5 VİZYONUMUZ Lodos Çelik Konstrüksiyon Türkiye nin çelik konstrüksiyon alanında İhtiyaç duyduğu her talebe cevap verebilecek kapasite ve anlayışa hazır olarak görev yapmak isteğindedir. Görüş açımız; zamanın önemini ve yapılan işin kaliteli olmasını benimsemiş, günümüz teknolojisini en iyi biçimde kullanabilen ve müşteri odaklı üretim yapmaktır. Bütünlüğünü sağlamayı hedefleyen fabrikamız kalite ve güvence hususundaki hassasiyetini bir İlke olarak görmekte, emeğe saygıyı ön planda tutmakta her anını ilerleme ve büyüme odaklı olarak değerlendirilmektedir. MİSYONUMUZ Ülkemizin teknolojik gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yapılan tüm yatırımlarda pay sahibi olmak firmamız için milli bir görevdir. Lodos Çelik Konstrüksiyon birey bazında da kabullendiği bu misyonu ne şartlar altında olursa olsun ülkesi ve insanları için taşımaya hazırdır. HEDEFLERİMİZ Müşteri isteklerini iyi anlayarak tam istenilen biçimde ve kalitede imalatı gerçekleştirmek. Çelik kullanılan her projeye uygun imalat yapılabilmesi sağlamak ve böylece çelik konstrüksiyon İmalatçıları arasında en ön sıralarda yer almak. Üretim kapasitesini arttırarak en ağır projeleri de en kısa, en kaliteli ve en hesaplı biçimde müşterisinin kullanımına sunmak Ürün yelpazesinin geniş tutularak çelik konstrüksiyon alanında tüm projelerin ürün haline dönüştürülmesi sağlayabilmek. Müşterilerine en iyi, kaliteli ve hesaplı hizmeti sunmak firmamızın ana hedefidir. Lodos Çelik Konstrüksiyon müşteri odaklı üretim konusunda da sınıfının liderlerinden olmayı kendine bir hedef olarak benimsemiştir.

6

7 PROJELER. LODOS ÇELIK A.Ş. PROJELER PROJECTS

8 TAMAMLANAN PROJELER

9 İş Firma Ton Sudan Cumhuriyeti EL-MEK Nimir Köprüsü İmalatı Yapı Merkezi Holding / Önermak Makina San. Tic. Ltd. Şti Manavgat Araç Geçiş Köprüsü İmalatı Gürkon Çelik Yapı ve İnşaat A.Ş. 650 Ankara Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Yolu Üzeri Yaya Üst Geçiş Çelik Konstrüksiyon İmalatı Gürkon Çelik Yapı ve İnşaat A.Ş. 220 Ankara Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Yolu Üzeri Benzinlikler Mevki Yaya Üst Geçidi İmalatı Gürkon Çelik Yapı ve İnşaat A.Ş. 265 Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan - Ayaş Yolu Üzeri Yaya Üst Geçidi Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Montajı Kipman İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 110 Ankara Büyükşehir Belediyesi Konya Yolu Üzeri Yaya Üst Geçidi Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Montajı Kipman İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 115 Ankara Büyükşehir Belediyesi Konya Yolu Üzeri Yaya Üst Geçidi Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Montajı Kipman İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 120 Ankara Büyükşehir Belediyesi İstanbul Yolu Üzeri Beko Önü Yaya Üst Geçidi Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Montajı Kipman İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 125 Ankara Büyükşehir Belediyesi Aydınlık Kavşağı Yaya Üst Geçidi Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Montajı Kipman İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 195 TCDD Araçları İçin Atölye, Depo Ve İstasyonlara 35 Adet Akaryakıt, Madeni Yağ, Yumuşak Su Elit Proje Müşavirlik Taah. Tic. Ltd. Şti. İkmal İstasyonu ve 20 Adet Patinaj Kumu İkmal Tesisi Kurulması / Kırıkkale Bölgesi 35 TCDD Araçları İçin Atölye, Depo Ve İstasyonlara 35 Adet Akaryakıt, Madeni Yağ, Yumuşak Su Elit Proje Müşavirlik Taah. Tic. Ltd. Şti. İkmal İstasyonu ve 20 Adet Patinaj Kumu İkmal Tesisi Kurulması / Çankırı Bölgesi 47 TCDD Araçları İçin Atölye, Depo Ve İstasyonlara 35 Adet Akaryakıt, Madeni Yağ, Yumuşak Su Elit Proje Müşavirlik Taah. Tic. Ltd. Şti. İkmal İstasyonu ve 20 Adet Patinaj Kumu İkmal Tesisi Kurulması / Kayseri Bölgesi 80 TAV Ankara Esenboğa Havalimanı Körüklü Yolcu Geçişi İmalatları Önermak Makina San. Tic. Ltd. Şti Riva Belek Otel Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Montajı Antalya Panel Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. 650 Etlik Antares AVM ANKARA Gürkon Çelik Yapı ve İnşaat A.Ş. 1280

10 ÇETİNLER ÇELİK A.Ş İş Firma Ton Bulgaristan Maritza Termik Santrali Bunker Binaları İmalatı Teknotes Teknolojik Tesisler A.Ş Kalecik Hamzalı Hidroelektrik Üretim Santrali İmalatı ve Montajı MNG TURKON Elektrik Üretim San. Tic. A.Ş ASKİ Baraj Kapakları ve Izgara İmalatı Ertuğrul İnşaat A.Ş. 400 ASKİ Kesikköprü Barajı Su Arıtma Tesisleri Pompa İstasyonları İmalatı ve Montajı Nata Holding 500 Tüpraş Rafinerisi Kükürt Giderme Tesisi İZMİT Önermak Makina San. Tic. Ltd. Şti. 260 İstemir 2 Nolu Sinter Fabrikası Çelik Konstrüksiyon İmalatı Teknotes Teknolojik Tesisler A.Ş. 200 İstemir 3 Nolu Yüksek Fırın Hattı Fabrikası Modernizasyonu İşi İmalatı Ekon Endüstri ve Tic. A.Ş. 100 İstemir Gas Holder Çelik Konstrüksiyon İmalatı Ekon Endüstri ve Tic. A.Ş Mardin Çimento Fabrikası II Döner Fırın Hattı Teknolojik Yatırımı Çelik Konstrüksiyon İmalatı HG İnşaat A.Ş 650 Oyak İnşaat Bolu Çimento Fabrikası Çelik Konstrüksiyon İmalatı HG İnşaat A.Ş 450 Söğütözü Kongre Merkez Binası İmalatı Gürkon Çelik Yapı ve İnşaat A.Ş Teknotes Bolu Gerede Fabrikası Tevsii Çelik Konstrüksiyon İmalatı ve Montajı Teknotes Teknolojik Tesisler A.Ş. 700 Yozgat Boğazlayan Şeker Fabrikası Yapısal Çelik Konstrüksiyon İmalatı Oyak Ekon Prokon Adi Ortaklığı 400 Bolu Çimento Fabrikası Klinker Silosu ve Fitre İmalatı Bolu Çimento Sanayi A.Ş 300 Milenyum Park Çelik Villalar Tuzla- İstanbul Temsan Yapı Makina Endrüsri A.Ş 350 Oroscom Irak Çelik Konstrüksiyon İmalatı Gama Endüstri Tesisleri A.Ş 850. LODOS ÇELIK A.Ş.

11 BULGARİSTAN MARİTZA BUNKER BİNALARI İMALATI Kipman İnşaat ve Ticaret Ltd.Şti.

12 ÇETİNLER ÇELİK A.Ş ASKİ POMPA İSTASYONLARI İMALATI NATA- Ankara Beton

13 ASKİ BARAJ KAPAKLARI Ertuğrul İnşaat A:Ş

14 ÇETİNLER ÇELİK A.Ş MARDİN ÇİMENTO FABRİKASI Hg İnşaat Makine Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. BOLU ÇİMENTO FABRİKASI Hg İnşaat Makine Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

15 MANAVGAT ARAÇ GEÇİŞ KÖPRÜSÜ Aykon Çelik Yapı ve İnşaat A.Ş.

16 ÇETİNLER ÇELİK A.Ş KALECİK HAMZALI HİDROELEKTRIK ÜRETİM SANTRALİ YAPIMI MNG-TURKON Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.

17 ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AKKÖPRÜ ÖNÜ YAYA ÜST GEÇİDİ Kipman İnşaat ve Ticaret Ltd.Şti. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYDINLIK KAVŞAĞI YAYA ÜST GEÇİDİ Kipman İnşaat ve Ticaret Ltd.Şti. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESKİŞEHİR YOLU YAYA ÜST GEÇİDİ Aykon Çelik Yapı ve İnşaat A.Ş.

18 ÇETİNLER ÇELİK A.Ş ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL YOLU ÜST GEÇİTİ Kipman İnşaat ve Ticaret Ltd.Şti. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONYA YOLU YAYA ÜST GEÇİTİ Kipman İnşaat ve Ticaret Ltd.Şti. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AYAŞ KAVŞAĞI YAYA ÜST GEÇİDİ Kipman İnşaat ve Ticaret Ltd.Şti. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ETLİK KAVŞAĞI YAYA ÜST GEÇİTİ Aykon Çelik Yapı ve İnşaat A.Ş.

19 SUDAN CUMHURİYETİ EL-MEK NİMİR KÖPRÜSÜ İMALATI Yapı Merkezi Holding / Önermak Makina San. Tic. Ltd. Şti. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESKİŞEHİR YOLU ÜZERİ BENZİNLİKLER MEVKİ YAYA ÜST GEÇİDİ İMALATI Gürkon Çelik Yapı ve İnşaat A.Ş.

20 TCDD ARAÇLARI İÇİN ATÖLYE, DEPO VE İSTASYONLARA 35 ADET AKARYAKIT, MADENİ YAĞ, YUMUŞAK SU İKMAL İSTASYONU VE 20 ADET PATİNAJ KUMU İKMAL TESİSİ KURULMASI / KIRIKKALE BÖLGESİ Elit Proje Müşavirlik Taah. Tic. Ltd. Şti.

21 TCDD ARAÇLARI İÇİN ATÖLYE, DEPO VE İSTASYONLARA 35 ADET AKARYAKIT, MADENİ YAĞ, YUMUŞAK SU İKMAL İSTASYONU VE 20 ADET PATİNAJ KUMU İKMAL TESİSİ KURULMASI / KAYSERİ BÖLGESİ Elit Proje Müşavirlik Taah. Tic. Ltd. Şti.

22 TCDD ARAÇLARI İÇİN ATÖLYE, DEPO VE İSTASYONLARA 35 ADET AKARYAKIT, MADENİ YAĞ, YUMUŞAK SU İKMAL İSTASYONU VE 20 ADET PATİNAJ KUMU İKMAL TESİSİ KURULMASI / ÇANKIRI BÖLGESİ Elit Proje Müşavirlik Taah. Tic. Ltd. Şti.

23 TAV ANKARA ESENBOĞA HAVALİMANI KÖRÜKLÜ YOLCU GEÇİŞİ İMALATLARI Önermak Makina San. Tic. Ltd. Şti.

24 RİVA BELEK OTEL ÇELİK KONSTRÜKSİYON İMALATI VE MONTAJI ANTALYA Panel Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. ETLİK ANTARES AVM ANKARA Gürkon Çelik Yapı ve İnşaat A.Ş.

25 TÜPRAŞ RAFİNERİSİ KÜKÜRT GİDERME TESİSİ İZMİT Önermak Makina San. Tic. Ltd. Şti. İSTEMİR 2 NOLU SİNTER FABRİKASI ÇELİK KONSTRÜKSİYON İMALATI Teknotes Teknolojik Tesisler A.Ş.

26 İSTEMİR 3 NOLU YÜKSEK FIRIN HATTI FABRİKASI MODERNİZASYONU İŞİ İMALATI Ekon Endüstri ve Tic. A.Ş. İSTEMİR GAS HOLDER ÇELİK KONSTRÜKSİYON İMALATI Ekon Endüstri ve Tic. A.Ş.

27 SÖĞÜTÖZÜ KONGRE MERKEZ BİNASI İMALATI Gürkon Çelik Yapı ve İnşaat A.Ş. TEKNOTES BOLU GEREDE FABRİKASI TEVSİİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON İMALATI VE MONTAJI Teknotes Teknolojik Tesisler A.Ş.

28 YOZGAT BOĞAZLAYAN ŞEKER FABRİKASI YAPISAL ÇELİK KONSTRÜKSİYON İMALATI Oyak Ekon Prokon Adi Ortaklığı BOLU ÇİMENTO FABRİKASI KLİNKER SİLOSU VE FİTRE İMALATI Bolu Çimento Sanayi A.Ş

29 MİLENYUM PARK ÇELİK VİLLALAR TUZLA- İSTANBUL Temsan Yapı Makina Endrüsri A.Ş OROSCOM IRAK ÇELİK KONSTRÜKSİYON İMALATI Gama Endüstri Tesisleri A.Ş

30 MAKİNA PARKI. LODOS ÇELIK A.Ş. MAKİNA PARKI MACHINE PARK

31

32 Lodos Çelik Konstrüksiyon İnşaat Yapı Mak. Taah. San. ve Tic. A.Ş. Merkez: Kızılay Mah. Sümer 2 Sk. 31/15 Çankaya / ANKARA Phone: Fax: İmalathane: Saray Mahallesi Keresteciler Bulvarı 6. Sk. No: 2 Kazan / ANKARA info@lodoscelik.com.tr

Çelik inşaat yapılar. www.hacettepecelik.com.tr

Çelik inşaat yapılar. www.hacettepecelik.com.tr Çelik inşaat yapılar Hakkımızda 1995 yılında Endüstriyel Çelik Yapılar ve Prefabrik Binaların Montajı ile yola çıkan firmamız 2001 yılında 800 m² atölyemizde montaj hizmetlerinin yanında imalat boyutunda

Detaylı

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. UMAY TEKNİK YAPI İNŞAAT, Endüstriyel tesislerde kayar kalıp, tırmanır kalıp, yapısal çelik gibi mühendislik ve uygulama işlerinde uzmanlaşan bir kadro ile ortak

Detaylı

B.C.E.S. BÜLBÜLOĞLU ÇELİK ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş

B.C.E.S. BÜLBÜLOĞLU ÇELİK ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş B.C.E.S. BÜLBÜLOĞLU ÇELİK ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş FİRMA BİLGİLERİ KURULUŞ YAPISI ÇALIŞMA ALANLARIMIZ Çelik Yapı İmalat ve Montajı Çelik Yapılar Endüstriyel Tesisler Hizmet Yapıları ve Alışveriş

Detaylı

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m

HAKKIMIZDA. w w w. s e l k u t i n s a a t. c o m HAKKIMIZDA Firmamız 2005 yılında inşaat sektöründeki gelişmeler ışığında faaliyetlerine başlamıştır. Bu kapsamda çeşitli maden ve sanayi kuruluşlarının, endüstriyel işletmelerin tesis binalarının inşaat

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA MAKİNA İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DEMA Makina İnşaat Ltd. 1989 yılında kurulmuş bir mühendislik, tedarik, inşaat (EPC) firmasıdır. Ağırlıklı olarak petrokimya sektöründe faaliyet göstermekte

Detaylı

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com www.encmetal.com H A K K I M I Z D A Firmamız 1984 yılından itibaren Ankara'da Erdal Madencilik Met. San. Tic. Ltd. Şti hurda metal ve maden sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. başarısını daha ileriye

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r.

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m.. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE Mühendislik ve Otomasyon Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. 2008 yılında Endüstriyel Otomasyon alanında uygun ve pratik

Detaylı

1 Siz hayal edin, biz inşa edelim... SUN PREFABRİK ÇELİK YAPI SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Sun Prefabrik, 15 yılı aşkın tecrübesi, alanında uzman profesyonel ekibi ile üretmekte olduğu prefabrik yapılara değer

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

İzmir Bergama. Adapazarı Kandıra. Kocaeli Kandıra. Aydın Denizli. İzmit Yalova. Eskişehir Bilecik. Bandırma Bursa

İzmir Bergama. Adapazarı Kandıra. Kocaeli Kandıra. Aydın Denizli. İzmit Yalova. Eskişehir Bilecik. Bandırma Bursa 1 SU-YAPI Mühendislik Mişavirlik A.. 1999 Bergama Altı Adet Köprüye Ait Temellerin Tasarımı Ve Geoteknik 2 Alaçatı Turizm Ve Yatırım A.. 1999 Alaçatı İstinat Duvarları Hakkında Değerlendirme 3 ESER Müşavirlik

Detaylı

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com

Çelikarme Hakkında. www.celikarme.com Çelikarme Hakkında Çelikarme, bünyesinde bulundurduğu uzman kadrosu ile akaryakıt istasyonları, petrol ve lpg tesisleri inşaatı, ekipmanlarının temini, montajı, bakımı, mühendisliği ile teknik emniyet

Detaylı

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta:

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta: HAKKIMIZDA Likom İnşaat A.Ş., 2013 yılında inşaat mühendisi Sarp Sağtekin tarafından kurulmuştur. Firmamızın kurucusu Sarp Sağtekin, meslek hayatına 2007 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği nden mezun olduktan

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

Sadece Kalite. Gümüş NDT

Sadece Kalite. Gümüş NDT Sadece Kalite Gümüş NDT Vizyonumuz Müşterilerimize kaliteli hizmeti en kısa sürede güvenilir ve hassa bir biçimde sunarak, çalışma alanlarımızı genişletmek, çalışanlarımız ve şirketimiz arasındaki bağı

Detaylı

Ç E L İ K - K O N S. M AK İ N A P R O J E MÜH. İNŞ. HIRD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ŞİRKET TANITIM DOSYASI

Ç E L İ K - K O N S. M AK İ N A P R O J E MÜH. İNŞ. HIRD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ŞİRKET TANITIM DOSYASI Ç E L İ K - K O N S. M AK İ N A P R O J E MÜH. İNŞ. HIRD. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ŞİRKET TANITIM DOSYASI Merkez Ofis Adres : Yeni Mahalle 4333 sokak No:58/1 Sarıçam / Adana Fabrika Adresi 1 : Yolgeçen Mah.

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

REFERANS KATALOĞU SİSTEM TEKNOLOJİ ve MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. 2002 yılında kurulan firmamız, mekanik tesisatlarda gelişen teknoloji hizmetlerinden müşterilerini en üst düzeyde faydalandırarak, proje yönetimi

Detaylı

NSC Elektrik Taahhüt ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.

NSC Elektrik Taahhüt ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. NSC Elektrik Taahhüt ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. 2008 yılında Türkiye de kurulmuş olup bir aile şirketidir.kurucusu M. Salih KILIÇ 1997 yılından 2008 yılına dek sektörde farklı şirketlerin prestijli

Detaylı

FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME. SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ. ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI

FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME. SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ. ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI OTOMATİK SULAMA (IRRIGATION) SİSTEMLERİ ÇOCUK OYUN GRUBU ve KENT MOBİLYALARI

Detaylı

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI Hakkımızda Nötron, kurucularının yaklaşık 30 yılı aşmış geçmiş deneyimlerinden yararlanarak gelişen

Detaylı

HANAY TARIM MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HANAY TARIM MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ www.hanay.com.tr 2 HANAY TARIM 2007 yılında Malazgirt e kurulan Hanay Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. kurulduğu günden itibaren tarım aletleri alanında etkili ve saygın bir yer edinerek Bölgenin

Detaylı

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER İÇİNDEKİLER 1. ŞİRKET PROFİLİ 2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 3. TİCARET ODASI KAYDI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 6. EKİPMAN LİSTESİ 7. REFERANSLAR 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN

Detaylı

B.C.E.S. BÜLBÜLOĞLU ÇELİK ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş

B.C.E.S. BÜLBÜLOĞLU ÇELİK ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş B.C.E.S. BÜLBÜLOĞLU ÇELİK ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş FİRMA BİLGİLERİ KURUMSAL YAPI FİRMA BİLGİLERİ Bülbüloğlu Holding Çelik Konstrüksiyon Alt Kuruluşu Kuruluş : 2006 - Yenikent / Ankara 22.000 m²

Detaylı

Güveniniz bizim için herşeyden ÖNEMLİDİR...

Güveniniz bizim için herşeyden ÖNEMLİDİR... Firmamız 1998 yılında İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde 70'li yıllardan beri sektörün her alanında çalışmış olan Abdülkadir YAĞMURCUKARDEŞ tarafından kurulmuştur. Firmamız başlangıçta sürdürdüğü "Yük ve Yolcu

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

TOROS İnşaat, İmalat, Taahhüt, Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.

TOROS İnşaat, İmalat, Taahhüt, Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. H a k k ı m ı z d a Toros Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. 1988 de Mersin de kurulmuştur. Ağırlıklı olarak mekanik/çelik imalat ve prefabrike yapı sektöründe faaliyet göstermektedir. Halen 250 civarında çalışanı

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

www.kar-sa.com.tr 0216 491 67 67 0216 491 67 66 kar-sa@kar-sa.com.tr

www.kar-sa.com.tr 0216 491 67 67 0216 491 67 66 kar-sa@kar-sa.com.tr Tel : Fax : E-mail : 0216 491 67 67 0216 491 67 66 kar-sa@kar-sa.com.tr Yeni Şehir Mh. Osmanlı Bulvarı Çağdaş İş Merkezi A Blok K:5 D:9 Kurtköy - Pendik / İSTANBUL Faaliyet Alanlarımız: Endüstriyel Tesis

Detaylı

ALTUĞ ÇELİK KONSTRÜKSİYON MİM. DEK. MÜH. İNŞ. MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ALTUĞ ÇELİK KONSTRÜKSİYON MİM. DEK. MÜH. İNŞ. MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ALTUĞ ÇELİK KONSTRÜKSİYON MİM. DEK. MÜH. İNŞ. MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.altugcelik.com HAKKIMIZDA INTRODUCTION İZMİT FABRİKA / PLANT GEBZE FABRİKA / PLANT HAKKIMIZDA / INTRODUCTION Firmamız 1975 yılında

Detaylı

AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok.

AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok. AMT - Aksoy Makina Tasarım Mühendislik İnşaat Enerji Çevre Teknolojileri Turizm Danışmanlık San.Tic.Ltd.Şti Keresteciler Sanayi Sitesi 12.Sok. No:23 Saray-Kazan/ANKARA Tel: 0312 815 25 56 Fax: 0312 815

Detaylı

AKYOL GRUP. Metal Isı Cihazları. www.akyolgrupmetal.com.tr

AKYOL GRUP. Metal Isı Cihazları. www.akyolgrupmetal.com.tr AKYOL GRUP Metal Isı Cihazları www.akyolgrupmetal.com.tr El Arabası Grubu EA 100 Kaynaklı El Arabası 0,90 mm DKP 32x1,20 mm Dublex Burçlu 13,50 kg (+/- %5) Kaynaklı El Arabaları EA 120 Kaynaklı El Arabası

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ

NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ NUKON PETROL MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ Hedef ve ilkeler; Müşterimiz önceliğimizdir. Sürekli iyileştirme felsefesi ile müşteri memnuniyetini mümkün olan en yüksek noktaya çıkarmak, verimli iş ortaklıkları

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET

SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET SORUMLULUK VE KALĠTE BĠLĠNCĠYLE, STANDARTLARA BAĞLI, SÜREKLĠ GELĠġEN, DÜRÜST, KURUMSAL, BAĞIMSIZ, TARAFSIZ, ĠLKELĠ, GÜVENĠLĠR HĠZMET EMA EKSPERLİK VE VARLIK DEĞERLEME A.Ş. 1985 yılında EMA Mühendislik

Detaylı

GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM.

GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM. Yapı Mühendislik Müşavirlik Tic. ve San. Ltd. Şti. www.fypyapi.com GELECEĞİ BİRLİKTE İNŞA EDELİM. 1 İÇİNDEKİLER 04 FYP Hakında Şirkemtimizin tanımı. 06 Tarihçemiz Şirket tarihçesi, vizyonumuz, misyonumuz.

Detaylı

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 1 Think Big Hold The World Wagger Attachmens LİDER ATAŞMAN ÜRETİCİSİ Gülmak İstif Makinaları, forklift ve iş makinalarına yönelik bakım ve

Detaylı

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir.

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir. YAZLED Tel : 0262 324 44 23 Fax : 0262 528 59 05 Email : info@yazled.com Web : HAKKIMIZDA Yazled San. Tic. Ltd. Şti. olarak ledli aydınlatma ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektörde 10 yılı aşan

Detaylı

TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ

TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ TIBBİ VE SINAÎ GAZLAR- MÜTEAHİTLİK MAKİNA SANAİİ OKASSAN OKSİJEN ASETİLEN SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. İLK OKSİJEN GAZI ÜRETİMİNİ 1980 YILINDA BATMAN DAN 300 M² LİK BİR ALANDA. ÜRETMİŞ OLDUĞU YÜKSEK KALİTEDEKİ

Detaylı

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz

Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue To Rise With Our New Identity and Projects www.aliisildar.com.tr Yeni Yüzümüz ve Projelerimizle Yükselmeye Devam Ediyoruz We Continue

Detaylı

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız HAKKIMIZDA Karadizayn Mühendislik, Sektöründe lider olabilmek için işverenlerinin ihtiyaç ve şartlarını karşılamayı ve koşulsuz işveren memnuniyetini sağlamayı taahhüt eder.bu taahhüdümüz tüm süreçlerimizde

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

Dünden Bugüne Damaklarda Değişmeyen Lezzetin Adresi. Firma Tanıtım Sunumu

Dünden Bugüne Damaklarda Değişmeyen Lezzetin Adresi. Firma Tanıtım Sunumu Dünden Bugüne Damaklarda Değişmeyen Lezzetin Adresi Firma Tanıtım Sunumu M.A.K. GIDA İNŞAAT TEMİZLİK TEKSTİL TAAH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Kuruluş Yılı : 2008 Firma Türü : LİMİTET ŞİRKET Faaliyet Konusu

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Doğayla barışık çözümler sunar...

Doğayla barışık çözümler sunar... Doğayla barışık çözümler sunar... ŞİRKET PROFİLİ 2005 yılında Mersin de kurulan MB TEKNİK, gelişimi sürecinde, müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha hızlı ve organize şekilde karşılamak ve faliyetlerini

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Doğayla barışık çözümler sunar...

Doğayla barışık çözümler sunar... Doğayla barışık çözümler sunar... ŞİRKET PROFİLİ 2005 yılında Mersin de kurulan MB TEKNİK, gelişimi sürecinde, müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini daha hızlı ve organize şekilde karşılamak ve faliyetlerini

Detaylı

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal

Zorlu İnşaat Güvencesiyle... Yaylal Zorlu İnşaat Güvencesiyle... TARİHÇE Bugün Zorlu Grup olarak adından söz ettiren firmamız, babamız Duran ZORLU tarafından 1977 yılında kurulan Zorlu Cam Ticaret olarak 20 metrekarelik bir dükkanda ticari

Detaylı

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU

TMD PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU PROJE KURUMSAL TANITIM KATOLOĞU Techical Machine Desing üretim ve Ar-Ge faaliyetleri için gerekli olan en verimli ve kaliteli makinelerin uluslararası standartlarda tasarım ve üretimini yapan makine sanayisinde

Detaylı

TANITIM DOSYASI

TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 2016 www.ikoninsaat.net d HAKKIMIZDA İKON İNŞAAT, 2016 da inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Kurucusu Barış Demir in yurtiçi ve yurtdışında edindiği bilgi ve deneyimleri temel

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Kurumsal Tanıtım Dosyası

Kurumsal Tanıtım Dosyası Mobilya & Dekorasyon Kurumsal Tanıtım Dosyası www.akcaymobilya.com.tr Genel Şirket Tanıtımı Şirket Misyonu Faaliyet Alanlarımız Referanslarımızdan Bazıları Yönetim Kurulumuz Ekler Vergi Levhası Sanayi

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! ENERJİSİNİ BİZDEN ALTINDAĞ İNŞ. TAAH. TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. KAYA

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

FİRMA HAKKINDA FİRMA BİLGİLERİ

FİRMA HAKKINDA FİRMA BİLGİLERİ FİRMA HAKKINDA SUUD İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ AHMET ÇAKIR tarafından 28 Haziran 2012 tarihinde kurulmuştur. Yaptığımız işleri inşaat malzemeli veya sadece işçilik olarak yapmaktayız.

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Ayaş İçmece Ve Kaplıcaları Ayaş İçmeceleri Ve Kaplıcaları Güriş İnş. Ve Müh. Güriş İnşaat Ve Mühendislik Ankara Yerleşkesi Güriş İş Mak.

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

2016 Mayıs Ayı Analizi Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

2016 Mayıs Ayı Analizi Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2012/3305 SAYILI YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI HAKKINDA KARAR ve 2012/1 SAYILI TEBLİĞ 2016 Mayıs Ayı Analizi Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2016 Yılı Ocak-Mayıs Dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye)

Detaylı

İKMAL MÜDÜRLÜĞÜ TAVŞANCIL /KOCAELİ

İKMAL MÜDÜRLÜĞÜ TAVŞANCIL /KOCAELİ İKMAL MÜDÜRLÜĞÜ TAVŞANCIL /KOCAELİ 2014 YILI ÇALIŞMALARI MÜDÜRLÜĞÜN TANITIMI 1950 li yıllarda Teşkilatımız merkez ve taşra teşkilatı olarak yapılandırılırken taşrada oluşturulan Bölge Müdürlüklerine ilave

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan

Detaylı

Çalışanlarımızın İş Sağlığı ve Güvenliği için aşağıda belirtilen hususlarda aktif çalışmalar devam etmektedir.

Çalışanlarımızın İş Sağlığı ve Güvenliği için aşağıda belirtilen hususlarda aktif çalışmalar devam etmektedir. 1 HAKKIMIZDA VİBA 1989 yılında Türkiye'de yeni gelişmekte olan Kayar Kalıp Teknolojisinde yılların tecrübesine sahip inşaat mühendisleri tarafından kurulmuştur. Uzun yıllar boyunca Kayar Kalıp Teknolojisi

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ŞİRKET KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA BOZO İNŞAAT 2000 yılında İzmit e 896 konut güçlendirme projesi ile inşaat sektöründe faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu zamana kadar birçok yurt içi ve yurt dışı, inşaat

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

BİAPORT ÖZLÜCE AVM & RESİDENCE BURSA

BİAPORT ÖZLÜCE AVM & RESİDENCE BURSA BİAPORT ÖZLÜCE AVM & RESİDENCE BURSA YATIRIM FİNANSMAN PROJE GELİŞTİRME PROJE HİZMETLERİ SUCCESS NEEDS PARTNER! BAŞARI ORTAK DEMEKTİR! BLUAS TÜRKİYE Cinnah Cad. Kilis Sok. No:5-7 Cankaya Ankara T +(90)

Detaylı

Pi Mühendislik A.Ş. Pİ MÜHENDİSLİK A.Ş.

Pi Mühendislik A.Ş. Pİ MÜHENDİSLİK A.Ş. Pİ MÜHENDİSLİK A.Ş. 1 1. GİRİŞ 2. HAKKIMIZDA 3. KALİTE POLİTİKASI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. TAMAMLANAN PROJELER 6. İŞ BİTİRME BELGELERİ 7. SERTİFİKALAR π 2 1. GİRİŞ Pİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAHHÜT ve TİCARET

Detaylı

35 yıllık tecrübeyi nesilden nesle aktarıp teknolojiyle buluşturuyoruz.

35 yıllık tecrübeyi nesilden nesle aktarıp teknolojiyle buluşturuyoruz. 1979 yılından gelen teknik bilgi, beceri ve tecrübenin 2006 yılında şirket formunu almasıyla doğan FBG METAL MAKİNE LTD. ŞTİ, Türkiye nin petrol ve ağır sanayide lokomotifi olmuş lider kuruluşlarından

Detaylı

ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com

ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com ürün kataloğumuz www.asulusdekorasyon.com Faaliyet Alanlarımız PASLANMAZ ÇELİK CAMLI MODEL KORKULUKLAR PASLANMAZ ÇELİK MERDİVEN KORKULUKLARI ÖZÜRLÜ TUTAMAKLARI PASLANMAZ ÇELİK DUVAR TUTAMAĞI ve ÖZÜRLÜ

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalogue

ÜRÜN KATALOĞU Product Catalogue BİSENLER KURUYEMİŞ GIDA SAN. ve TİC. LTD.ŞTİ. İstasyon Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi ADRES 1.Bulvar No:19 - Artuklu / MARDİN info@bisenler.com.tr 0(482) 212 45 78 TELEFON KURUYEMİŞ - HELVA - ŞEKERLEME

Detaylı

BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ

BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ TAV Yatırım Holding A.Ş. Müdürlüğü Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi 8491-1941-5165-9294 558440 TAV Yatırım Holding A.Ş. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Bakırköy İstanbul Tepe İnşaat San. A.Ş. 2234-4782-3491-2854

Detaylı

Adres Telefon Faks E-posta

Adres Telefon Faks E-posta Adres : Dumlupınar Mah. Yüzbaşı Bayburtlu Agâh Cad. No: 27/B Afyonkarahisar / TÜRKİYE Telefon : 0272 214 26 02 Faks : 0272 215 18 25 E-posta : info@elittelekom.com KURUMSAL Kuruluş Yılı : Eylül 1998 Faaliyet

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası

Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası Danfoss A/S 100 ülkede 25.000 çalışanıyla Danimarka nın en büyük sanayi topluluğu olan Danfoss A/S, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörüne; tasarım, verimlilik,

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

1979 yılında küçük bir işletme olarak metal sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Formmetal, 1980 yılında traktör yan sanayi olarak soğuk şekillendirilmiş yedek parça üretimine geçti. 1993 yılında Ostim

Detaylı

ÖMÜR OTOPARK & YOL ÇİZGİLERİ Trafik İşaretleri San. Tic. Ltd. Şti.

ÖMÜR OTOPARK & YOL ÇİZGİLERİ Trafik İşaretleri San. Tic. Ltd. Şti. ÖMÜR Yeni Mah. Millet cad. No:46/1 Soğanlık / KARTAL Tel: 0.216 451 53 23 - Fax: 451 53 22 - info@omurtrafikisaretleri.com omurtrafikisaretleri@gmail.com ÖMÜR OTOPARK & YOL ÇİZGİLERİ Trafik İşaretleri

Detaylı