SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 1-Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik Elektronik Mühendisliği Enstitü Anabilim Dalı doktora öğrencisi Zafer Turgay DAĞ a Sakarya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği nin 48/1 maddesi gereğince Bilim Doktoru unvanı verilmesinin kabulüne oybirliği ile karar verildi. 2-Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Enstitü Anabilim Dalı Geoteknik Bilim Dalı doktora öğrencisi İsa VURAL a Sakarya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği nin 48/1 maddesi gereğince Bilim Doktoru unvanı verilmesinin kabulüne oybirliği ile karar verildi. 3-Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen Bilimleri Enstitüsü Metal Eğitimi Enstitü Anabilim Dalı doktora öğrencisi Salih Hakan YETGİN e Sakarya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği nin 48/1 maddesi gereğince Bilim Doktoru unvanı verilmesinin kabulüne oybirliği ile karar verildi. 4. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa EKEN in tarih ve sayılı yazısı Yapılan açık oylama sonunda; Sakarya Üniversitesi Etik Kurulu Kuruluş ve İşleyiş Esasları nın 5. maddesi gereğince; aşağıda ismi yazılı Öğretim Üyelerinin Sakarya Üniversitesi Etik Kurulu Üyesi olarak görevlendirilmelerine oy birliği ile karar verildi. Prof.Dr.Adil ALTINDAL Prof.Dr.Ahmet Celal APAY Prof.Dr.Adem UĞUR Prof.Dr.Abdullah AYDINLI Prof.Dr.Aytekin İŞMAN Prof.Dr.Kadir ARDIÇ Prof.Dr.Haluk SELVİ Prof.Dr.Ayşe ÜSTÜN Prof.Dr. Ali Osman AYDIN Teknik Fen-Edebiyat Fakültesi Fen-Edebiyat Fakültesi

2 SEN 398/2 5- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz, Jeofizik Mühendisliği Bölümü 8 kontenjan, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 2 kontenjan, Biyoloji Bölümü 5 kontenjan, Akyazı Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Programı 10 kontenjan ile Eğitim- Öğretim Yılı ÖSYS ile ikinci öğretim programlarına yerleşen öğrenci sayılarının 10 ve 10 nun altında olması nedeniyle; 9 Ağustos 2012 tarihinde sayılı Resmî Gazete de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı nın 13. Maddesinin 2. Fıkrası gereğince ekte isimleri belirtilen öğrencilerin birinci öğretim programlarına aktarılmasının uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. 6- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizde 2010 yılından önce notların 4 lük sistemden 100 lük sisteme çevrilmesinde kendi çevrim tablomuz kullanılmakta iken 2010 yılından itibaren Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın not çevrim tablosu kullanılmaya başlanmıştır. Yükseköğretim Genel Kurulu nun tarihli toplantısı ve tarihli toplantılarında alınan kararlar ile 2012 yılı pedagojik formasyon başvurularında sıralama yapılırken Üniversitelerin kendi çevrim tablolarını kullanmaları belirtilmiştir. Ancak Üniversitemiz daha önceki yıllarda olduğu gibi Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın çevrim tablosunu esas almak suretiyle tarihli Yükseköğretim Genel kurulu kararına uygun olarak formasyon başvurularını kabul ettikten sonra, tarihli Yükseköğretim Genel kurulu kararının, müracaatların sonuna gelinmesi nedeniyle uygulama imkanı kalmamıştır. Üniversitelerin not çevrim tablolarının birbirinden farklılık arz etmesi, standart bir yöntemin bulunmaması ve diğer Üniversitelerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın standart çevrim tablosunu dikkate almadan başvuru kabul etmeleri nedeniyle öğrencilerimiz büyük mağduriyete uğramıştır. Bu nedenle; a yılı öncesi 4 lük sistemden 100 lük sisteme çevrim tablosunun ekteki şekliyle (Üniversitemizin tarih 179/12 sayılı Senatosunca kabul edilen çevrim tablosu) kabul edilmesinin, b- Üniversitemiz öğrencilerinin mağduriyetinin giderilmesi için Üniversitemize yeterli sayıda pedagojik formasyon kontenjanı verilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. 7-Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında Fen Bilimleri Enstitüsünde yürütülmekte olan aşağıda belirtilen sayılarda Tezsiz Yüksek Lisans programlarına öğrenci kabul edilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi.

3 YÜRÜTÜLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR KONTENJAN Mühendislik Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans 50 Bilişim Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans 50 Kalite Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans 50 Bilişim Sistemleri Tezsiz Yüksek Lisans 50 SEN 398/3 8-Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih, sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında Sosyal Bilimler Enstitüsünde yürütülmekte olan aşağıda belirtilen sayılarda Tezsiz Yüksek Lisans programlarına öğrenci kabul edilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. YÜRÜTÜLEN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR KONTENJAN İşletme Tezsiz Yüksek Lisans 50 T.C. Tarihi Tezsiz Yüksek Lisans 50 Maliye Tezsiz Yüksek Lisans 50 Ortadoğu Çalışmaları Tezsiz Yüksek Lisans 50 Toplumsal Yapı ve Sosyal Değişim Analizleri 50 Tezsiz Yüksek Lisans 9-Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Eğitim- Öğretim Yılı Örgün ve Uzaktan Eğitim Programları Akademik Takviminin ekteki şekliyle güncellenmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 10-Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarihli ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü Eğitim-Öğretim Yılı Örgün ve Uzaktan Eğitim Programları Akademik Takviminin ekteki şekliyle güncellenmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 11- Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Bilimleri Enstitüsü İlköğretim Anabilim Dalı Eğitim Öğretim yılında Sosyal Bilgiler Eğitimi Bilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programının açılmasının uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. 12- Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Bilimleri Enstitüsü İlköğretim Ana Bilim Dalı Eğitim Öğretim yılında Matematik Eğitimi Bilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programının açılmasının uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi.

4 SEN 398/4 13. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN ın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Bütünleme Sınavı ile ilgili olarak düzenlenen Sakarya Üniversitesi Lisans ve Önlisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik in ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 14- Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Sosyal Bilimler Enstitüsü anabilim dallarında açılan Yüksek Lisans ve Doktora ders plan ve programlarının ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 15- Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Fen Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora ders plan ve programlarının ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programları görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; aşağıda isimleri belirtilen birimlerimizin Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı haftalık ders programlarının ekteki şekliyle uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Fen Edebiyat Fakültesi Teknik Teknoloji Fakültesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Hukuk Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Sağlık Yüksekokulu Devlet Konservatuvarı Sakarya Meslek Yüksekokulu Hendek Meslek Yüksekokulu Akyazı Meslek Yüksekokulu Geyve Meslek Yüksekokulu Sapanca Meslek Yüksekokulu Karasu Meslek Yüksekokulu Pamukova Meslek Yüksekokulu

5 SEN 398/5 Alifuat Cebesoy Meslek Yükseokulu Ferizli Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu Arifiye Meslek Yüksekokulu Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Planları görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; aşağıda isimleri belirtilen birimlerimizin Eğitim- Öğretim Yılı Güz Yarıyılı haftalık ders planlarının ekteki şekliyle uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Fen Edebiyat Fakültesi Teknik Teknoloji Fakültesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Hukuk Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Sağlık Yüksekokulu Devlet Konservatuvarı Sakarya Meslek Yüksekokulu Hendek Meslek Yüksekokulu Akyazı Meslek Yüksekokulu Geyve Meslek Yüksekokulu Sapanca Meslek Yüksekokulu Karasu Meslek Yüksekokulu Adapazarı MYO Müdürlüğü Pamukova Meslek Yüksekokulu Alifuat Cebesoy Meslek Yükseokulu Ferizli Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Yüksekokulu Arifiye Meslek Yüksekokulu Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu 18-Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim- Öğretim Yılı Tıp Fakültesi ders plan ve programlarının ekteki şekliyle uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 19- Gündemde görüşülecek başka madde olmadığından oturuma son verildi.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 366 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 380 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 339 TOPLANTI TARİHİ : 28.01.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 348 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 341 TOPLANTI TARİHİ : 11.03.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 334 TOPLANTI TARİHİ : 12.11.2009 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 340 TOPLANTI TARİHİ : 18.02.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü.

Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü. Toplantı Tarihi : 22/01/2016 Toplantı No : 62 Madde 1-Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları programlarının revize edilmesi konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Meslek

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato Evrak Tarih ve Sayısı: 15/12/2017-E.54116 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato *BEAC458Y7* Sayı :45571424/010.04/ Konu :592/11 SAÜ. Serbest Dolaşım (Free Mover) Yönergesi HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü.

Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü. Toplantı Tarihi : 22/01/2016 Toplantı No : 62 Madde 1-Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları programlarının revize edilmesi konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Meslek

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Doç.Dr.Cemil ÖZ MÜHENDİSLİK

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRLER KURULU

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRLER KURULU T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ MÜDÜRLER KURULU Toplantı Tarihi : 23/02/2017 Toplantı No : 72 Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) Müdürler

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU Sakarya Meslek Yüksekokulu Basın ve Yayıncılık 2 YGS-3 55 6 Sakarya Meslek Yüksekokulu Basın ve Yayıncılık (İÖ) 2 YGS-3 50 5 Sakarya Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı 2 YGS-1 40 4 Sakarya Meslek

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Musa EKEN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR V. Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr. Kadir ARDIÇ REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.İmdat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 14.05.2015 Karar No : 4 GÜNDEM: 1- Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde, İktisat Anabilim Dalına bağlı; Bankacılık ve Finans Uzaktan Öğretim (Online) Tezsiz

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 15.12.2005 2005/10 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.05.2006 2006/7 Üniversitemiz Senatosu 25.05.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Evrak Tarih ve Sayısı: 06/01/2015-336 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik *BEKRF2A8* Sayı :30579404/105.02/ Konu :Ders Açma-Kapama İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA İlgi : Türk Dili Öğretimi

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 11/08/2017 Karar No : 8 GÜNDEM: 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin 2- Üniversitemiz Senatosunun 22/12/2015 tarihli ve 11/12 sayılı kararıyla

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: 19.03.2015

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: 19.03.2015 Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 490 TOPLANTI TARİHİ : 10.01.2013 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Koyulhisar Kaymakamlığı nın

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 20 NİSAN 2016 TOPLANTI SAYISI: 74 9). Üniversitemiz 2016-2017 önlisans, lisans ve lisansüstü akademik takvimlerine ilişkin birimlerden

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Tarihi Toplantı No /9

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı Tarihi Toplantı No /9 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 20.10.2005 2005/9 Üniversitemiz Senatosu 20.10.2005 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato Evrak Tarih ve Sayısı: 28/05/2014-21695 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Senato *BEL96H1K* Sayı :45571424/010.99/ Konu :425/05 Sakarya Üniversitesi Önceki Öğrenmelerin Tanınması Senato Esasları MÜHENDİSLİK

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL SİYASAL BİL.FAK.DEKANI Prof.Dr.Ahmet

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /8 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 22.07.2004 2004/8 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat YUMUŞAK Prof.Dr. İ.Hakkı CEDİMOĞLU MÜHENDİSLİK FAK.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 09/01/2015-918 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BEKRFTRB* Sayı :94999046/310.99/ Konu :Erasmus+ Sınavı İlan Materyalleri EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /3

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI /3 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 11.03.2004 2004/3 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 2- Danışma Kurulu oluşturulması ve Kurula üye seçiminin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 2- Danışma Kurulu oluşturulması ve Kurula üye seçiminin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 07/06/2016 Karar No : 4 GÜNDEM: 1- Kırım Türklerinin milli birliği, teşkilatlanması, sosyal ve kültürel açıdan gelişmesi ve Kırım Türkleri ile Türk Dünyası

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI I.ÖĞRETİM

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SAYILARI I.ÖĞRETİM TIP FAKÜLTESİ I.ÖĞRETİM II.ÖĞRETİM KIZ ERKEK G.TOP. BÖLÜMLER SINIF K E TOP K E TOP I.Ö.+II.Ö. I.Ö.+II.Ö. I 14 14 28 0 14 14 28 TIP FAKÜLTESİ II 19 8 27 0 19 8 27 III 12 13 25 0 12 13 25 TOPLAM 45 35 80

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 444 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Rektörlük

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Rektörlük Evrak Tarih ve Sayısı: 16/01/2018-E.2681 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Rektörlük *BEAM4KJ4F* Sayı :35955870/302.01.05/ Konu :2017-2018 Yılı Bahar Dönemi Derse Yazılma Duyurusu Hk. SPOR BİLİMLERİ

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 04.10.2016 Karar No : 7 GÜNDEM: 1- Eğitim Fakültesi Dekanlığı bünyesinde 2016-2017 öğretim yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının açılmasının,

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.Levent GÜLEN Prof.Dr.Ümit

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT. VE İD. BİL.FAK.DEKANI

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI 12.02.2004 2004/2 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/2 Üniversitemiz Senatosu Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında toplandı.

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 286 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 01.01- Sürekli Eğitim Araştırma

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI 11.03.2016 03 01-33 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01-Strateji

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 07/12/2016-E.52882 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı *BEKA3H07M* Sayı :40731121/308.01/ Konu :474/20 Öğrenci Konseyi Seçim Takvimi ve Komisyonu

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı 08/09/2017-E.36556 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BEAC3Y6NU* Sayı :99174368 /302.01.05/ Konu ::2017-2018 Yılı Güz Dönemi Derse Yazılma Duyurusu Hk. KİMYA BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

Detaylı

KARAR Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4027 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 01 nolu kararı görüģüldü.

KARAR Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın tarih ve 4027 sayılı yazısı ekindeki Eğitim Komisyonu nun 01 nolu kararı görüģüldü. T.C. GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ġahġn baģkanlığında toplandı. KARAR 04.01- Öğrenci ĠĢleri Daire BaĢkanlığı nın 18.05.2011 tarih ve 4027

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 01/09/2015-36337 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı *BE6EV7U9* Sayı :65182052/302.01.05/ Konu :2015-16 Güz Dönemi Derse Yazılma Duyurusu Hk. İLKÖĞRETİM

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 03/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 03/12/2010 Cuma Günü saat 14.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BAŞARIYA DAYALI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BAŞARIYA DAYALI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BAŞARIYA DAYALI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı *BEKR3BEJC* Sayı :99174368 /199/ Konu :2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi Derse Yazılma Hk. FİZİK BÖLÜM BAŞKANLIĞINA İlgi :

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 456 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 13/01/ /5 Üniversitemiz Senatosu 13.01.2017 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi Kurum İçi Yatay Geçiş Başvuruları 06.07.2015 07.08.2015 Çift Anadal-Yan Dal Başvuruları 06.07.2015 07.08.2015 Kurumlararası

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 472 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK Doç.Dr.Cemil ÖZ MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI ÜYE

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT. VE İD. BİL.FAK.DEKANI

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29/04/2011 2010-2011/16

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29/04/2011 2010-2011/16 Üniversitemiz Senatosu 29/04/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

2 04/03/2009 2009/1 47. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı.

2 04/03/2009 2009/1 47. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı. Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Başkanlığında toplandı. Karar No 1- Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği hükümleri gereğince Üniversitemiz Fen Bilimleri

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.YılmazDAŞÇIOĞLU FEN-EDEBİYAT FAK.DEKANI Prof.Dr.Ramazan AKDEMİR TIP FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr.Hamza AL İKT.

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ:

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR DEFTERİ TARİHİ: Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

SENATO

SENATO Prof.Dr.Temel GÜRDAL REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN REKTÖR Prof.Dr.Hatem AKBULUT REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL MÜHENDİSLİK FAK. DEKANI Prof.Dr.İmdat TAYMAZ Prof.Dr.Ahmet

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 17/07/2018-E.28730 *BEL53CT0M* T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayı : 55545571-103 Konu : Akademik Takvim (2018-2019) SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 13:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı