BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU"

Transkript

1 Sayfası :8. Syf

2 Sayfası :4. Syf

3 Sayfası :6. Syf

4 Sayfası :5. Syf

5 Sayfası :4. Syf

6 Sayfası :6. Syf

7 Sayfası :14. Syf

8 Sayfası :9. Syf

9 Sayfası :9. Syf

10 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın! Belediyeyi katılımcı anlayışla yönetme sözü veren ve Başkan seçilmesiyle birlikte kısa sürede halk yararına projelere imza atan Başkan Selvitopu, yaptığı çalışmalarda bölge halkının fikrini almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yeşilyurt ta belediyeye ait bir arsaya ne yapılması gerektiğini anketle halka soran belediye bu kez de Esentepe Mahallesi ndeki 7 bin 533 metrekarelik alana yapılması istenen çalışmayı halka anketle soruyor. Anket sonucunda vatandaşların talebi doğrultusunda spor alanı, park, semt evi, kreş, nikah salonu ya da farklı bir tesisin yapılmasına karar verilecek. Projeye İzmir Büyükşehir Belediyesi de destek verecek. Göreve geldiğinden bu yana ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili halkın görüş ve önerilerini alan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Kentsel Tasarım Çalışmasını Birlikte Yürütelim projesi kapsamında ikinci kez vatandaşlara anket yaptırarak onların taleplerini değerlendiriyor. Daha önce Yeşilyurt Ordu Caddesi üzerinde bulunan 4 bin 754 metrekarelik alana ne yapılacağını belirlemek için anket çalışması yapan Karabağlar Belediyesi bu kez de Esentepe 46 sokak içerisinde mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi ne ait olan 7 bin 533 metrekarelik alana yapılacak çalışmayı da halka soracak. Belediyenin Halkla İlişkiler birimi çalışanları söz konusu bölgede anket çalışmasına başladı. İlk gün esnaf ve vatandaşlarla görüşen belediye çalışanları özel olarak hazırlanan anket sorularını yöneltti. Yaklaşık bir hafta sürecek anketten çıkacak sonuca göre bölgede spor alanı, park, semt evi, kreş, nikah salonu tesisinden birisi yapılacak. SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ KENTİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ Karabağlar ı açık, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yola çıktıklarını ve bu doğrultuda çalışmaları sürdürdüklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar halkının da hayata geçirilecek projelerde söz sahibi olacağını söyledi. Kentsel tasarım çalışmaları kapsamında Esentepe de yapılacak tesisi de halka sorduklarını vurgulayan Selvitopu şöyle konuştu: Esentepe de mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi ne ait bir alanımız var. Burada atıl durumda olan, vatandaşların kullanımlarına yeterince hitap etmeyen bir halı saha ve park var. Bu bölgeye insanların modern bir şekilde kullanabileceği tesisler yapmayı planlıyoruz. Burada tasarlanacak tesisi anketle bölgede yaşayan vatandaşlara sorarak inşa edeceğiz. Proje çalışmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi de bize destek olacak ve uyum içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz. Biz ilçemizi katılımcı bir anlayışla yönetmek için yola çıkmıştık. Bundan sonraki projelerde de halkın, muhtarların ve sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini almaya devam edeceğiz. Bölgede yaşaşan ve ankete katılan vatandaşlar ise belediyenin bu uygulamasından çok memnun kaldıklarını belirterek Başkan Selvitopu ve ekibine teşekkür ettiler.

11 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Söz Yine Halkın Belediyeyi katılımcı anlayışla yönetme sözü veren ve Başkan seçilmesiyle birlikte kısa sürede halk yararına projelere imza atan Başkan Selvitopu, yaptığı çalışmalarda bölge halkının fikrini almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yeşilyurt ta belediyeye ait bir arsaya ne yapılması gerektiğini anketle halka soran belediye bu kez de Esentepe Mahallesi ndeki 7 bin 533 metrekarelik alana yapılması istenen çalışmayı halka anketle soruyor. Anket sonucunda vatandaşların talebi doğrultusunda spor alanı, park, semt evi, kreş, nikah salonu ya da farklı bir tesisin yapılmasına karar verilecek. Projeye İzmir Büyükşehir Belediyesi de destek verecek. Göreve geldiğinden bu yana ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili halkın görüş ve önerilerini alan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Kentsel Tasarım Çalışmasını Birlikte Yürütelim projesi kapsamında ikinci kez vatandaşlara anket yaptırarak onların taleplerini değerlendiriyor. Daha önce Yeşilyurt Ordu Caddesi üzerinde bulunan 4 bin 754 metrekarelik alana ne yapılacağını belirlemek için anket çalışması yapan Karabağlar Belediyesi bu kez de Esentepe 46 sokak içerisinde mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi ne ait olan 7 bin 533 metrekarelik alana yapılacak çalışmayı da halka soracak. Belediyenin Halkla İlişkiler birimi çalışanları söz konusu bölgede anket çalışmasına başladı. İlk gün esnaf ve vatandaşlarla görüşen belediye çalışanları özel olarak hazırlanan anket sorularını yöneltti. Yaklaşık bir hafta sürecek anketten çıkacak sonuca göre bölgede spor alanı, park, semt evi, kreş, nikah salonu tesisinden birisi yapılacak. SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ KENTİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

12 Karabağlar ı açık, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yola çıktıklarını ve bu doğrultuda çalışmaları sürdürdüklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar halkının da hayata geçirilecek projelerde söz sahibi olacağını söyledi. Kentsel tasarım çalışmaları kapsamında Esentepe de yapılacak tesisi de halka sorduklarını vurgulayan Selvitopu şöyle konuştu: Esentepe de mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi ne ait bir alanımız var. Burada atıl durumda olan, vatandaşların kullanımlarına yeterince hitap etmeyen bir halı saha ve park var. Bu bölgeye insanların modern bir şekilde kullanabileceği tesisler yapmayı planlıyoruz. Burada tasarlanacak tesisi anketle bölgede yaşayan vatandaşlara sorarak inşa edeceğiz. Proje çalışmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi de bize destek olacak ve uyum içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz. Biz ilçemizi katılımcı bir anlayışla yönetmek için yola çıkmıştık. Bundan sonraki projelerde de halkın, muhtarların ve sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini almaya devam edeceğiz. Bölgede yaşaşan ve ankete katılan vatandaşlar ise belediyenin bu uygulamasından çok memnun kaldıklarını belirterek Başkan Selvitopu ve ekibine teşekkür ettiler.

13 Sayfası :İnternet Sitesi Katılımcı yönetime halk desteği Belediyeyi katılımcı anlayışla yönetme sözü veren ve Başkan seçilmesiyle birlikte kısa sürede halk yararına projelere imza atan Başkan Selvitopu, yaptığı çalışmalarda bölge halkının fikrini almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yeşilyurt ta belediyeye ait bir arsaya ne yapılması gerektiğini anketle halka soran belediye bu kez de Esentepe Mahallesi ndeki 7 bin 533 metrekarelik alana yapılması istenen çalışmayı halka anketle soruyor. Anket sonucunda vatandaşların talebi doğrultusunda spor alanı, park, semt evi, kreş, nikah salonu ya da farklı bir tesisin yapılmasına karar verilecek. Projeye İzmir Büyükşehir Belediyesi de destek verecek. Göreve geldiğinden bu yana ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili halkın görüş ve önerilerini alan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Kentsel Tasarım Çalışmasını Birlikte Yürütelim projesi kapsamında ikinci kez vatandaşlara anket yaptırarak onların taleplerini değerlendiriyor. Daha önce Yeşilyurt Ordu Caddesi üzerinde bulunan 4 bin 754 metrekarelik alana ne yapılacağını belirlemek için anket çalışması yapan Karabağlar Belediyesi bu kez de Esentepe 46 sokak içerisinde mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi ne ait olan 7 bin 533 metrekarelik alana yapılacak çalışmayı da halka soracak. Belediyenin Halkla İlişkiler birimi çalışanları söz konusu bölgede anket çalışmasına başladı. İlk gün esnaf ve vatandaşlarla görüşen belediye çalışanları özel olarak hazırlanan anket sorularını yöneltti. Yaklaşık bir hafta sürecek anketten çıkacak sonuca göre bölgede spor alanı, park, semt evi, kreş, nikah salonu tesisinden birisi yapılacak. SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ KENTİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ Karabağlar ı açık, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yola çıktıklarını ve bu doğrultuda çalışmaları sürdürdüklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar halkının da hayata geçirilecek projelerde söz sahibi olacağını söyledi. Kentsel tasarım çalışmaları kapsamında Esentepe de yapılacak tesisi de halka sorduklarını vurgulayan Selvitopu şöyle konuştu: Esentepe de mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi ne ait bir alanımız var. Burada atıl durumda olan, vatandaşların kullanımlarına yeterince hitap etmeyen bir halı saha ve park var. Bu bölgeye insanların modern bir şekilde kullanabileceği tesisler yapmayı planlıyoruz. Burada tasarlanacak tesisi anketle bölgede yaşayan vatandaşlara sorarak inşa edeceğiz. Proje çalışmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi de bize destek olacak ve uyum içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz. Biz ilçemizi katılımcı bir anlayışla yönetmek için yola çıkmıştık. Bundan sonraki projelerde de halkın, muhtarların ve sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini almaya devam edeceğiz. Bölgede yaşaşan ve ankete katılan vatandaşlar ise belediyenin bu uygulamasından çok memnun kaldıklarını belirterek Başkan Selvitopu ve ekibine teşekkür ettiler.

14 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da Söz Yine Halkın Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yaptığı çalışmalarda bölge halkının fikrini almaya devam ediyor. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yaptığı çalışmalarda bölge halkının fikrini almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yeşilyurt'ta belediyeye ait bir arsaya ne yapılması gerektiğini anketle halka soran belediye, bu kez de Esentepe Mahallesi'ndeki 7 bin 533 metrekarelik alana yapılması istenen çalışmayı halka anketle soruyor. Göreve geldiğinden bu yana ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili halkın görüş ve önerilerini alan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu "Kentsel Tasarım Çalışmasını Birlikte Yürütelim" projesi kapsamında ikinci kez vatandaşlara anket yaptırarak onların taleplerini değerlendiriyor. Daha önce Yeşilyurt Ordu Caddesi üzerinde bulunan 4 bin 754 metrekarelik alana ne yapılacağını belirlemek için anket çalışması yapan KarabağlarBelediyesi bu kez de Esentepe 46 sokak içerisinde mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 7 bin 533 metrekarelik alana yapılacak çalışmayı da halka soracak. Belediyenin halkla ilişkiler birimi çalışanları söz konusu bölgede anket çalışmasına başladı. İlk gün esnaf ve vatandaşlarla görüşen belediye çalışanları özel olarak hazırlanan anket sorularını yöneltti. Yaklaşık bir hafta sürecek anketten çıkacak sonuca göre bölgede spor alanı, park, semt evi, kreş, nikah salonu tesisinden birisi yapılacak. "SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ KENTİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ" Karabağlar'ı açık, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yola çıktıklarını ve bu doğrultuda çalışmaları sürdürdüklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar halkının da hayata geçirilecek projelerde söz sahibi olacağını söyledi. Kentsel tasarım çalışmaları kapsamında Esentepe'de yapılacak tesisi de halka sorduklarını vurgulayan Selvitopu şöyle konuştu: "Esentepe'de mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir alanımız var. Burada atıl durumda olan, vatandaşların kullanımlarına yeterince hitap etmeyen bir halı saha ve park var. Bu bölgeye insanların modern bir şekilde kullanabileceği tesisler yapmayı planlıyoruz. Burada tasarlanacak tesisi anketle bölgede yaşayan vatandaşlara sorarak inşa edeceğiz. Proje çalışmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi de bize destek olacak ve uyum içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz. Biz ilçemizi katılımcı bir anlayışla yönetmek için yola çıkmıştık. Bundan sonraki projelerde de halkın, muhtarların ve sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini almaya devam edeceğiz." Bölgede yaşaşan ve ankete katılan vatandaşlar ise belediyenin bu uygulamasından çok memnun kaldıklarını belirterek Başkan Selvitopu ve ekibine teşekkür ettiler.

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar halkı Kültür Merkezi istedi Karabağlar Belediyesi nin halkın istekleri doğrultusunda bölgeye kazandıracağı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :31.056.2014 Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf. Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Kentsel Dönüşümde Ortak Adım Atacaklar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi KARABAĞLAR'DA "STRATEJİK PLAN MUTLULUĞU Karabağlar Belediyesi stratejik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :19. Syf Sayfası :2. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :2. Syf Sayfası :16.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :12. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da yüzlerce işçi nefes aldı: Temizlik ihalesi Karabağlar ilçesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-5 Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar 5 Yılda Modern Hale Dönüşecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu hedefinin Karabağlar ı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8.syf Sayfası :7.syf Sayfası :7.syf Sayfası :9.syf Sayfası : 7.syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1.syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi'nden okullara destek Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Haklarını öğrenen kadınlar sertifika

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :15. Syf Sayfası :14. Syf SON DAKİKA

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-9. Syf SON DAKİKA GAZETESİ BALKAN GÜNLÜĞÜ GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :11.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Selvitopu ndan Gazze mesajı: Dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 7.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 6.syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 9.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 5.syf BASIN

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Sosyal projelerde sivil toplum kuruluşlarına

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Meclisi Sivas şehitlerin unutmadı Karabağlar Belediye

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası : 12. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası : 3. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :13. Syf ANAYURT GAZETESİ EGE TELGRAF GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf HÜRSES

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU : 1-8.syf : 1-9.syf : 1-9.syf : 1-5.syf : 7.syf : 9.syf : 1-9.syf : 7.syf : 1-9.syf : 9.syf : 1-5.syf : 1-5.syf : 5.syf Selvitopu ndan dönüşümde sosyal patlama uyarısı! İzmir de kentsel dönüşüme en çok

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da miniklere okul seti Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Yayın Tarihi :23.05.2014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :17. Syf. Sayfası :16. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :22. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Engelli ressam, resim sevgisini köylülere aşılıyor Karabağlar'a

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Meslekdaşlardan Selvitopu na Ziyaret Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :1-14. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da dönüşüm başlıyor

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da aşı zamanı Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Son Dakika Gazetesi Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu ndan 'kent kimliği'

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Araştırma Nisan 2017 tarihinde Çanakkale Gezisi ne katılan muhtarlar ve vatandaşlar ile yüz yüze ile görüşme yöntemiyle yapılmıştır. Görüşülen 417 kişinin geziden memnuniyetleri

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 03/05/2013 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 03/05/2013 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 07/ 05 / 2013 Salı Saat:18.00 03/05/2013 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI 1-Komisyonlardan gelen raporlar. 1. (49/2013-)-İzmir 2. İdare Mahkemesi nin 31/01/2013 tarih ve 2013/80 sayılı

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

Park Ayazma Villaları için start verildi

Park Ayazma Villaları için start verildi Park Ayazma Villaları için start verildi 01 Haziran 2015 Haber Linki: http://www.buyuktire.com/haber-5982- %E2%80%98park_ayazma_villalari%E2%80%99_icin_start_verildi.html Batı Koop. tarafından Tire Maltepe

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 04/12/2012 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 04/12/2012 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 07 /12 / 2012 Cuma Saat:18.00 04/12/2012 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI 1 Komisyonlardan Gelen Raporlar 9. (122/2012)-İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Bahçelievler Mahallesi 22M-IVd pafta,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :25. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi nde bayram hazırlığı tamam Karabağlar Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI)

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 05.05.2011 Perşembe Saat:18:00 G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) 1. Komisyonlardan gelen raporlar. 1. (82/2011)-İzmir İli Karabağlar İlçesi, Poligon Mahallesinde

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU Belediye Meclisimiz 01/07/2016 Cuma Günü Saat 18.00 da Yeşillik Caddesi No:232 adresindeki Karabağlar Belediyesi bünyesinde bulunan Meclis Toplantı Salonunda aşağıdaki

Detaylı

DİYARBAKIR ÇINAR BELEDİYESİ BELEDİYE MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI

DİYARBAKIR ÇINAR BELEDİYESİ BELEDİYE MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI 13 DİYARBAKIR ÇINAR BELEDİYESİ BELEDİYE MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI NİCEL SAHA ARAŞTIRMASI Araştırmayı Yürüten&Raporu Hazırlayan Siyasal Sosyal Araştırmalar Merkezi (SAMER) 1.1.13 İÇİNDEKİLER I. Yöntem ve Örneklem...

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

EBELER HAFTASI NEDENİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN ANKETİN SONUÇLARI

EBELER HAFTASI NEDENİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN ANKETİN SONUÇLARI EBELER HAFTASI NEDENİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN ANKETİN SONUÇLARI Türk Sağlık-Sen tarafından düzenlenen, ebeler haftası anketine 1295 kişi katılmıştır. Yapılan anketin verileri bilgisayar ortamında toplanmış

Detaylı

MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMETLERİ VE KAYYUMU MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI

MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMETLERİ VE KAYYUMU MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HİZMETLERİ VE KAYYUMU MEMNUNİYETİ ARAŞTIRMASI EYLÜL-2017 1 ARAŞTIRMA KURULUŞU: YENİ ORTADOĞU STRATEJİK ARAŞTIRMALR MERKEZİ ARAŞTIRMA EKİBİ: DOÇ. DR. YILMAZ DEMİRHAN (MERKEZ BAŞKANI)

Detaylı

- (Karar No: 128/2016) 1 / 4

- (Karar No: 128/2016) 1 / 4 Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın Muhittin SELVİTOPU'nun Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır 1 2 3 (Karar No: 126/2016) (Karar No: 127/2016) (Karar No: 128/2016) 22/02/2007 Tarih

Detaylı

Buca Belediyesi Hizmet Memnuniyet ve Beklentiler Araştırması SONAR

Buca Belediyesi Hizmet Memnuniyet ve Beklentiler Araştırması SONAR Buca Belediyesi Hizmet Memnuniyet ve Beklentiler Araştırması ARAŞTIRMANIN AMACI Buca Belediyesi nin hizmetlerinden duydukları memnuniyet düzeylerini, Buca belediyesine olan güvenlerini ve başarı oranlarını,

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU Belediye Meclisimiz 01/07/2015 Çarşamba Günü Saat 18.00 da Yeşillik Caddesi No:232 adresindeki Karabağlar Belediyesi bünyesinde bulunan Meclis Toplantı Salonunda aşağıdaki

Detaylı

DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M DUYURU Belediye Meclisimiz 02/04/2013 Salı Günü Saat 18.00 da İzmir Büyükşehir Belediyesinin Konak taki Belediye Sarayı bünyesinde bulunan meclis toplantı salonunda aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU Belediye Meclisimiz 03/08/2016 Çarşamba Günü Saat 18.00 da Yeşillik Caddesi No:232 adresindeki Karabağlar Belediyesi bünyesinde bulunan Meclis Toplantı Salonunda aşağıdaki

Detaylı

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER Hibe Kaynağı Uygulama Yeri Proje Ortakları Yararlanıcı Sayısı PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

Detaylı

istasyonkentseldonusum pbx istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum

istasyonkentseldonusum pbx  istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum HANE HALKI ANKETİ +90 342 211 12 00 pbx www.istasyonkentseldonusum.com bilgi@istasyonkentseldonusum.com istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum Kentsel Dönüşüm Ofisi Çakmak

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ (02/03/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI)

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ (02/03/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 07.03.2011 Pazartesi Saat:18:00 (02/03/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) 1-Komisyonlardan gelen raporlar. 1. (25/2011)-Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğünün teşkilat, görev ve

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Hizmet Alım İhalesi. komisyonumuza havale edilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

CHP'li Belediye Meclis Üyeleri:

CHP'li Belediye Meclis Üyeleri: CHP'li Belediye Meclis Üyeleri: 1 / 21 2 / 21 "Beykoz Belediyesi Sağlığımızı Tehdit Ediyor". CHP Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri tarafından gerçekleştirilen basın toplantısının konusu Son Zamanlarda Belediye

Detaylı

İmtiyaz anlaşması duyuruları

İmtiyaz anlaşması duyuruları İmtiyaz anlaşması duyuruları 1. Tarih: 04/04/2013 İlan no: UB2012/6/25-23/01 İmtiyazın adı: Nalaikh belediyesinde Çocuk Geliştirme merkezinin inşa projesi İmtiyaz modeli: Tasarla-Yap-Devret Bu proje kapsamında

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ

DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU Belediye Meclisimiz 03/05/2013 Cuma Günü Saat 18.00 da İzmir Büyükşehir Belediyesinin Konak taki Belediye Sarayı bünyesinde bulunan meclis toplantı salonunda aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Bülent Tanık, 2012 Projelerini Tanıttı Tarih : 05.03.2012 Bülent Tanık, kar yağışı nedeniyle oluşan twitter polemiğine açıklık getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek in bölgesel ayrımcılık

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi4 EKİM. Derbiye kilitlendiler

Beşiktaş Gazetesi4 EKİM. Derbiye kilitlendiler Derbiye kilitlendiler BEŞİKTAŞ, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başladı. Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Samet Aybaba yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon

Detaylı

BASIN BĠRĠMĠ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BĠRĠMĠ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf SON DAKĠKA

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BATMAN BELEDİYESİ MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI Nicel Saha Araştırması Ekim 2012

BATMAN BELEDİYESİ MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI Nicel Saha Araştırması Ekim 2012 BATMAN BELEDİYESİ MEMNUNİYET ARAŞTIRMASI Nicel Saha Araştırması Ekim 2 Araştırmayı Yürüten & Raporu Hazırlayan Siyasal ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (SAMER) www.ssamer.com İÇİNDEKİLER I. YÖNTEM VE ÖRNEKLEM...

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM Özelkalem Dergisi nce düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri; yerel yönetim alanında yenilik getiren ve kentsel sorunların çözümüne yönelik olarak geliştirilen özgün

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.06.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 KONU : İrtifak Hakkı. üzere Komisyonumuza havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 23/05/2013 tarih ve 563 inceleme ve tespitler

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız.

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri ili, Kocasinan ilçesi,

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU Belediye Meclisimiz 02/06/2017 Cuma Günü Saat 18.00 da Yeşillik Caddesi No:232 adresindeki Karabağlar Belediyesi bünyesinde bulunan Meclis Toplantı Salonunda aşağıdaki

Detaylı

Van-Tuşba Belediye Meclisi Ağustos Ayı Karar Özetleri

Van-Tuşba Belediye Meclisi Ağustos Ayı Karar Özetleri Van-Tuşba Belediye Meclisi Ağustos Ayı Karar Özetleri Karar Sayısı: 219 1- Belediye Meclisinin 07.07.2015 tarih ve 185 sayılı kararı ile gündeme alınarak, Đmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edilen;

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

4Araştırma ve Tasarım

4Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ GRUP VE ŞİRKETLERİN YATIRIM PLANLARI S A Y I 4Araştırma ve Tasarım erol KaraBuLuT Dedeman Hotels 2023 yılında 42 otele ulaşacak 2015 2016 2017 15 > 5 SAYI 4 / Ocak 2023

Detaylı

T.C. YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI. BASIN YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI. BASIN YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Basın

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 10 MART TA TOPLANIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 10 MART TA TOPLANIYOR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 10 MART TA TOPLANIYOR Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 10 Mart 2015 Salı günü toplanacak. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 03/04/2017 TARİHLİ NISAN AYININ 1 BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 03/04/2017 TARİHLİ NISAN AYININ 1 BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın Muhittin SELVİTOPU'nun Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları alınmıştır. 1 (Karar No: 37/2017) İzmir bütününde uygulanmakta olan, gerek 6306 Kanun kapsamında,

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :521 KARAR 521 : İlçenin Sıra Mahallesi, 2055 ada, 2 parseli 1/1000 ölçekli İçmeler Revizyon İmar Planında Belediye Kent Park Rekreasyon Alanı olarak belirlenmiştir. 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ

KONAK BELEDİYE MECLİSİ DUYURU Belediye Meclisimiz Perşembe günü Saat 18.00 de İzmir Büyükşehir Belediyesinin Konaktaki Belediye Sarayı Bünyesinde bulunan meclis toplantı salonunda aşağıdaki gündemde bulunan konuları görüşmek

Detaylı

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU

MECLĐS BAŞKANLIĞINA TRAFĐK KOMĐSYON RAPORU (2012/64) : Belediye Meclisinin 01/10/2012 tarih ve 358 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; Đl Emniyet Müdürlüğünün 31/08/2012-623 ve 13/09/2012 tarih ve 667 sayılı yazıları ile; Çakırköyü

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Okulların İhtiyaçları. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/03/2011 tarihli oturumunda Komisyonlarımıza

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı