NANOGEN INTERNATIONAL Yönetimi olarak, çevre dostu, maliyet azaltıcı, insanların zamanını daha etkin kullanmasını sağlayıcı çözümler üretmiştir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NANOGEN INTERNATIONAL Yönetimi olarak, çevre dostu, maliyet azaltıcı, insanların zamanını daha etkin kullanmasını sağlayıcı çözümler üretmiştir."

Transkript

1

2 HAKKIMIZDA NANOGEN İNTERNATIONAL ticari faaliyetini Londra ve 2011 yılından itibaren İstanbul merkezli olarak gerçekleştirmektedir. Kendi laboratuarlarinda yapmış olduğu nano teknolojik çalışmalar sonucunda, üretmiş olduğu ürünler ile dünya genelinde hep ilklere imza atmayı misyon edinmiştir. NANOGEN INTERNATIONAL Yönetimi olarak, çevre dostu, maliyet azaltıcı, insanların zamanını daha etkin kullanmasını sağlayıcı çözümler üretmiştir. İnsanların daha mutlu ve sağlıklı yaşamasını sağlayacak ürünlerin geliştirilmesi için AR-GE yatırımlarımıza en büyük bütçe payını ayırmak temel hedefimiz olmuştur.

3 NANOGEN HİJYEN TEKNOLOJİLERİ

4 NANOGEN HİJYEN TEKNOLOJİLERİ Artık mikroorganizmalardan korkmayacaksınız, sağlığınızı korumanızı ve daha rahat yaşamanızı sağlayacak devrim niteliğindeki çevre dostu, anti-kanserojen ve anti-kimyasal nanogen hijyen kuşağı teknolojisini sunuyoruz. Nanogen hijyen kalkanı ne demektir? Bulunduğu ortamın mikroorganizma yoğunluğuna göre nanoteknolojili gümüş atomları ile virüs, bakteri ve her türlü mikroorganizmaları 1-2 yıl sürekli yok ederek kalıcı hijyenlik sağlayan devrim niteliğinde bir teknolojidir. Enfeksiyon hastalıklarına ve alerjik reaksiyonlara neden olan zararlı mikroorganizmalardan korunmak için yaşadığımız ortamların, temiz ve hijyen olması gerekir.

5 NANOGEN HİJYEN TEKNOLOJİLERİ Bilim adamları hijyen çağına girmiş olduğumuz bu dönemlerde, teknolojik olarak bilinçli hijyen temizliğinin sağlığımızı tehdit eden unsurlar açısından çok önemli olduğunu vurgulamaktadırlar. Gelişen teknolojilere paralel olarak, karşımıza farklı mikroorganizmaların da çıktığını ve bunlarla ancak teknolojik olarak savaşa bileceğimiz konusunda bizleri uyaran bilim adamları avrupada etkili olan H1N1 domuz gribini buna en yakın örnek olarak göstermektedir. Özellikle de belirli mekanlar ve yüzeyler mikroorganizmaların yayılmasına aracılık eder. Hijyen ve sağlıklı temizlikten söz etmek için riskli mekanların ve aracıların da hijyen hale getirilmiş olması gerekir.

6 NANOGEN HİJYEN TEKNOLOJİLERİ SAĞLIK SEKTÖRÜ EGİTİM SEKTÖRÜ TURİZM SEKTÖRÜ BANKACILIK SEKTÖRÜ ULAŞTIRMA SEKTÖRÜ GIDA SEKTÖRÜ

7 Mikroskobik hayat tarafından çevrelenmiş durumdayız Bakteri Mantar Yosun Virüs Yaşam biçimimiz Mikroskobik Hayatın hızlı yayılması Daha az veya hiç Bağışıklık olmaması Klimali ofisler Son sürat yolculuk Hastanelerde geçen yaşam Toplu yemek Influenza A ( H1N1) 2009 Domuz gribi Avian influenza ( H5N1) Kuş Gribi

8 NANOGEN HİJYEN TEKNOLOJİLERİ Hijyen kuşağındaki nanogen teknolojik kaplamalarla bu bölgelerdeki mikroorganizmaların sürekli olarak yok edilmesi sağlanır. Bu süre minumun bir maksimum iki yıldır. Nanogen temizlik uygulamaları ile bakteri, mantar, virüs ve mikroorganizmalar % 99.9 oranında etkisiz hale gelir. Nanogen antibakteriyel sprey staphlococcus,aureus, escherichia coli ve acinetobacter baumannii, klebsiella pneuoimoniaegibi bakterilere karşı % 99.9 oranında etkili olmuştur.

9 NANOGEN HİJYEN TEKNOLOJİLERİ Esherichia Coli Kaplanmış cam yüzey Kaplanmamış cam yüzey Staphylococcus Aureus

10 NANOGEN HİJYEN TEKNOLOJİLERİ

11 NANOGEN HİJYEN TEKNOLOJİLERİ DENEY SONUÇLARI ANTİBAKTERİYEL TESTLER Acinetobacter baumannii Kaplı metal yüzeyler Kaplamasız metal yüzeyler Klebsiella pneumoniae Kaplı metal yüzeyler Kaplamasız metal yüzeyler

12 UYGULAMA Nanogen antibakteriyel ürünleri yerinizde uzman ekiplerimizce uygulanır. Uygulama öncesi uzmanlarımız yerinizi ziyaret ederek, uygulama yapılacak yüzeyler, bu yüzeylerin kirlilik ve mikroorganizma yükü, havalandırma, kullanım şartları, nem ve sıcaklık gibi testlerini yapar. Uygulama öncesi yüzeylerin temiz ve kuru olması gerekmektedir. Antibakteriyel nano kaplamanın uzun ömürlü olması açısından değişik malzeme yüzeyleri için değişik temizlik uygulamaları gerekebilmektedir. Uzmanlarımızın edindiği tecrübe ve know-how bu konuda başarılı çözümler sunmaktadır. Nanogen HygıeneMaster Leading The Fight against Bacteria

13 SAĞLIK SEKTÖRÜ STAPHYLOCOCUS AUREUS, ESCHERICHIA COLI ve hastane mikrobu olarak bilinen Acinetobacter baumannii ile Klebsiella pneumoniae gibi bakterilere karşı %99.9 oranında etkili olduğu belirlenmiştir. Özellikle yoğun bakımda yatan hastalarda ölümcül etkilere neden olan bu son iki türün birçok antibiyotiğe karşı dirençli olduğu belirlenmektedir. Metal, plastik, cam, seramik, ahşap gibi birçok yüzeye kolaylıkla uygulanabilir ve mikrop barındırmama özelliği uzun süre devam eder. NanogenSağlık

14 SAĞLIK SEKTÖRÜ Geliştirilen antibakteriyel ürün, metal, plastik, cam, seramik, tekstil, ahşap gibi birçok mikrop barındırma özelliği olan yüzeylere sıkıca yapışan nano boyuttaki moleküllerin içerisine yerleştirilen antibakteriyel ajanlar sayesinde mikroorganizmaların DNA yapısı bozularak aylarca etkisiz hale getirilir. Saydam Uzun ömürlü. NanogenSağlık Kimyasallar a karşı dayanıklı. İnsan elinin temas ettiği her yerde kullanılabilir.

15 SAĞLIK SEKTÖRÜ Nanogen kaplamalarla mikroorganizmaların yok edilmesi işlemi, bu bölgelerdeki havadaki mikroorganizmaların temizliğini kapsamamaktadır. Havadaki temizlik HIJYENAIR ve LAMINAR FLOW sistemleri kullanılarak yapılmalıdır. Saydam Uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Kimyasallara, aşınmalara ve vücut sıvılarına karşı dayanıklıdır.

16 SAĞLIK SEKTÖRÜ Nanogen teknoloji uygulamaları ile bakteri, mantar, virüs ve Mikroorganizmalar sürekli olarak %99,9 oranında etkisiz hale gelir. Medikal implantlar için geliştirilmiştir. Sprey şeklinde veya daldırma yöntemi ile uygulanabilir. Kaplama sonrası 150 C civarında ısıl işlem ile sertleştirilir.

17 EĞİTİM SEKTÖRÜ Günlük el temizliği basit gibi görünse de oldukça önemli Öğrencilerin kişisel hijyenlerine dikkat etmemesi bu hastalıkların kolaylıkla yayılmasına ve çok daha fazla öğrenciyi etkilemesine imkan tanıyor. Bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak; çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli seçkin bir kurum yaratmak çabası içinde atılmış ve atılacak birçok adım vardır. Gençlerimizin Sağlıklı ve hijyen ortamlarda eğitim, öğretim ve yaşam sürmelerini sağlamak günümüz eğitim kurumlarından beklenen artı hedefler olarak karşımıza çıkmaktadır.

18 TURİZM SEKTÖRÜ Hizmet sektöründe faaliyet gösteren, müşteri memnuniyetinin ve insan sağlığının hedef alındığı, turizm ve otelcilik sektöründe büyük yankı yaratacak bir sistemdir. Nano teknoloji kullanılarak HAVUZ, duvar, tavan, zemin, kapı, mobilya ve ekipmanlarının bakteri, mikrop, mantar, virüslerden arındırılması ve uzun süre devam etmesinin sağlanması işlemidir. Bu sebepledirki OTELLERİN resepsiyonundan başlamak suretiyle her bölgesinde hijyen kuşağı oluşturmak, günümüz bilinçli tüketici açısından öncelikli tercih sebebi olacaktır.

19 BANKACILIK SEKTÖRÜ Milyonlarca insana, banka şubeleri ve ATM cihazları ile hizmet veren bankacılık sektöründe bankolardan başlamak üzere şubelerin her bölgesinde hijyen kuşağı oluşturmak müşteri ve personel sağlığı yanında dezenfektan maliyetlerinin sıfırlanması açısından önem arz etmektedir. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından yapılan incelemeye göre, ATM`ler de dışkılarda yer alan, menenjit ve akciğer enfeksiyonlarına yol açan mikroplara rastlandı. Makinelerin tuş ve ekranı üzerinde yapılan % 80 incelemenin % 78 inde mikroorganizma tespit edildi.

20 ULAŞTIRMA SEKTÖRÜ Hepimizinde bildiği gibi temizlik ve hijyen adı altında yapılan uygulamalar, hemen hemen her yerde yalnış yapılmaktadır. Oysa farklı ortamlardan gelen kalabalık kitlenin korunması, temizlik anlayışının ıslak paspas ve günlük kullanımlı dezenfektan`ların ötesine taşınarak NANOGEN hijyen kalkanı oluşturulması şarttır. Ulaşım araçlarının tüm iç mekanları, tutacakları, duvar, tavan, camları, zemin, kapı kolları ve ekipmanlarının bakteri, mikrop, mantar, virüslerden arındırılması gerekir.

21 ULAŞTIRMA SEKTÖRÜ Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı ve hijyen ortamlarda seyahat ederek yaşam sürmelerini sağlamak kurumlarından beklenen artı hedefler olarak karşımıza çıkmaktadır. Hijyen kuşağındaki Nanogen kaplamalarla mikroorganizmaların yok edilmesi işlemi aynı zamanda maliyetlerin de düşürülmesi suretiyle tesislere katma değer sağlayacaktır. Hijyen çağına girdiğimiz yüzyılda vatandaşlarımıza daha sağlıklı ortamlarda, güvenli ve endişelerden uzak ortamlarda seyahat etmelerini sağlamak verilen değerin en önemlisidir.

22 GIDA SEKTÖRÜ Tesislerin ham madde depolarından başlamak suretiyle her bölgesinde ve mamül depolarda sonlandırılacak şekilde hijyen kuşağı oluşturmak hem personel hem müşteri hem de dezenfektan maliyetinin sıfırlanması açısından büyük bir önem arz etmektedir Antibakteriyel nanogen kaplama mürekkep, gıda boyası, her türlü yağ ve benzeri her türlü lekenin yüzeye tutunmasını engellediği gibi, aynı zamanda leke kuruyan yüzeylerde de sadece ıslak bezle temizlendiğinde lekelerin gitmesini garanti eder.

23

24 Bağdat Cad. Feyzullah Mah. İbar Konak No: 234 Daire : 19 Maltepe / İstanbul / TÜRKİYE Tel : Fax: info@nanogeninternational.com

ANTİBAKTERİYEL BOYALARDA YENİ YAKLAŞIMLAR. Ayşesin TELATAR KILIÇ Antalya 21.03.2014

ANTİBAKTERİYEL BOYALARDA YENİ YAKLAŞIMLAR. Ayşesin TELATAR KILIÇ Antalya 21.03.2014 ANTİBAKTERİYEL BOYALARDA YENİ YAKLAŞIMLAR Ayşesin TELATAR KILIÇ Antalya 21.03.2014 Neden Mikroorganizmalar? Yaşamımızda önemli roller üstlenirler, Hastalık ve ekonomik kayıplara neden olurlar, Faydalı

Detaylı

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI Otellerimiz yurt içinden ve yurt dışından bir çok insanımızın konakladığı ve ortaklaşa kullandığı alanlarımızdır. Bu sebeple bu mekanların temizliği ve dezenfeksiyonuda

Detaylı

YENĠ NESĠL ORTAM ve YÜZEY DEZENFEKSĠYONU (akacid plus )

YENĠ NESĠL ORTAM ve YÜZEY DEZENFEKSĠYONU (akacid plus ) YENĠ NESĠL ORTAM ve YÜZEY DEZENFEKSĠYONU (akacid plus ) MANTAR, VĠRÜS, KÜF VE BAKTERĠLERĠ YOK EDER, SAĞLIKLI YAġAM ALANLARI OLUġTURUR. % 100 EKOLOJĠK DEZENFEKSĠYONU SAĞLIYOR ve KÖTÜ KOKUKULARA SON VERĠYORUZ

Detaylı

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA EM ETKİN MİKROORGANİZMA KULLANIMI 1 ***KOKU GİDERİMİ Kötü kokular

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

Biyofilm nedir? Biyofilmler, mikroorganizmaların canlı/cansız yüzeye yapışmaları sonucu oluşan uzaklaştırılması güç tabakalardır.

Biyofilm nedir? Biyofilmler, mikroorganizmaların canlı/cansız yüzeye yapışmaları sonucu oluşan uzaklaştırılması güç tabakalardır. Biyofilm nedir? Biyofilmler, mikroorganizmaların canlı/cansız yüzeye yapışmaları sonucu oluşan uzaklaştırılması güç tabakalardır. Birbirine bağlı bu hücreler genellikle kendilerince üretilen hücre dışı

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız

En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız En Yakın ve En Güvenilir Gıda Hijyeni Danışmanınız FİRMA PROFİLİ Akademik Hijyen Ltd. Şti., İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Özer Ergün ün başkanlığında bir grup akademisyen tarafından, her

Detaylı

FOTOKATALİZÖR VE UYGULAMA ALANLARI

FOTOKATALİZÖR VE UYGULAMA ALANLARI FOTOKATALİZÖR VE UYGULAMA ALANLARI 1. Fotokatalizör (photocatalyst) hakkında genel bilgi Özellikle son yıllarda evsel ve endüstriyel atıklardan kaynaklanan su kaynaklarının, atmosferin ve yaşadığımız çevrenin

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız?

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız? Epoksi Nedir? Epoksi suya,asitlere ve alkaliye dirençli,zaman içerisinde direncini yitirmeyen,yapıştırıcı bir kimyasal reçinedir.zamanla mukavim ve kuvvetli yapışma özelliği sayesinde inşaat sektörünün

Detaylı

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ YANABİLİR, 1 TERS KULLANILABİLİR YANABİLİR, 2 YANMAZ, GÜÇLÜ TOZ 3 EKRAN & YÜZEY İÇİN ISLAK MENDİL 4 KÖPÜK 5 BÜYÜK BOY 6 TV & BÜYÜK

Detaylı

MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ. Copyright MSS Grup Ltd Şti. ZİNCİRİN GÜÇLÜ HALKASIYIZ

MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ. Copyright MSS Grup Ltd Şti. ZİNCİRİN GÜÇLÜ HALKASIYIZ MSS GRUP Ölçülebilir Hijyen BİLGİYİ PAYLAŞMAYA HOŞGELDİNİZ MSS Hedef Pazarımız Uluslararası Endüstriyel ve Kurumsal Pazarın Temizleme ve Hijyen Sistemleri Alanında Kimyasal Üretimi, Malzeme Tedariki, Lojistik

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi

Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Gerçek Profesyonellerin Dünyasına Hoşgeldiniz 2012 yılında üretime başlayan Türkiye nin ilk termoplastik toz kaplama ürünleri üreticisi Korotek termoplastik toz kaplama ürünleri, uzun süre dayanım gerektiren

Detaylı

HİJYEN VE SANİTASYON

HİJYEN VE SANİTASYON HİJYEN VE SANİTASYON TEMİZLİK+ HİJYEN= SANİTASYON Bulunduğumuz ortamda hastalık yapan mikroorganizmaların hastalık yapamayacak seviyede bulunma durumuna hijyen denir. Sağlıklı (temiz ve hijyenik) bir ortamın

Detaylı

Dilechem Kimya ve Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Dilechem Kimya ve Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Biz Kimiz? Ürünümüz & Özellikleri Uygulama Yöntemlerimi & Alanlarımız Uygulama Öncesi & Sonrası Sertifikalandırma A - Biz Kimiz Dilechem Kimya biyolojik ve ekolojik sorunlara yenilikçi ve etkin çözümler

Detaylı

www.zaferkimya.com info@zaferkimya.com TEL: 0216 417 59 49(PBX) FAX: 0216 417 84 74

www.zaferkimya.com info@zaferkimya.com TEL: 0216 417 59 49(PBX) FAX: 0216 417 84 74 www.zaferkimya.com info@zaferkimya.com TEL: 0216 417 59 49(PBX) FAX: 0216 417 84 74 DİKKAT Meyve ve sebzelerinizi tüketmeden önce dezenfekte edeceğinizi biliyor musunuz? Sadece YIKAMAK zararlı bakterileri

Detaylı

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür.

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür. HAKKIMIZDA 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik, Metal, Otomotiv,

Detaylı

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız...

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Element Effekt Atık ve Yağ Parçalayıcı Element Bio Atık ve Yağ Parçalayıcı Ev, hastane gibi bina atık sistemlerinde, mutfak giderleri ve borularında, otel ve site

Detaylı

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal faaliyetleri yapabileceği tesisleri tercih etmektedirler. Bu

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su.

Baumit ArtlineFarbe. Dekoratif Tasarım Boyası. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı maddeleri, su. Baumit ArtlineFarbe Dekoratif Tasarım Boyası Ürün Dış ve iç cepheler için, organik bağlayıcılı, kullanıma hazır bir boyadır. Bileşimi Organik bağlayıcılar, mineral esaslı dolgu maddeleri, elyaflar, katkı

Detaylı

TANITIM BROŞÜRÜ POLAR POLİÜRETAN

TANITIM BROŞÜRÜ POLAR POLİÜRETAN TANITIM BROŞÜRÜ İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt tüketimi ile giderilmesi son dönemde

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar,

Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar, Kitabınızın temiz olduğundan emin misiniz? Kitaplar, Ortak kullanımda oldukları için binlerce kullanıcı tarafından dokunulmakta, Raflarda okuyucuları beklerken tozlara maruz kalmakta, Sayfa kenarlarında

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMİT

TAVUKÇULUK VE ATERMİT TAVUKÇULUK VE ATERMİT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2014 Üretimden Net Ciro: $80 M / 187 M 2014 İthalat: $ 14 M 2014 İhracat : : $ 6 M Fabrikalar: 5 Satış Ofisleri: 2 Çalışan Sayısı: ~500 Bayi

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

OTEL KAPILARI HASTANE KAPILARI OKUL KAPILARI OTEL KAPILARI OFİS KAPILARI

OTEL KAPILARI HASTANE KAPILARI OKUL KAPILARI OTEL KAPILARI OFİS KAPILARI OFİS OTE OKUL KAPILARI LERİ SOLMAZ ALEV ALMAZ ĞLIKLI İÇ MEKAN KAPILARI PILARI RENKLERİ SOLMAZ ÇİZİLMEZ SAĞLIKLI MUTFAK KAPILARI SAĞLIKLI ÇİZİLMEZ OTEL KAPILARI WC KAPILARI ANTİBAKTERİYEL MUTFAK KAPILARI

Detaylı

Normal Mikrop Florası. Prof.Dr.Cumhur Özkuyumcu

Normal Mikrop Florası. Prof.Dr.Cumhur Özkuyumcu Normal Mikrop Florası Prof.Dr.Cumhur Özkuyumcu Vücudun Normal Florası İnsan vücudunun çeşitli bölgelerinde bulunan, insana zarar vermeksizin hatta bazı yararlar sağlayan mikroorganizma topluluklarına vücudun

Detaylı

Sağlik Sektöründe. UV Dezenfeksiyonu

Sağlik Sektöründe. UV Dezenfeksiyonu Sağlik Sektöründe UV Dezenfeksiyonu Günlük yaşamda enfeksiyon riski 50% bekleme odalarında 60% ofiste 70% asansörde 85% yürüyen merdiven 90% otobüs ve metroda Source: www.gesundheit-krankheiten.de Hastane

Detaylı

Şişecam Boyalı Cam, yüksek kalitede boyanın float ham cama uygulanması ile elde edilen dekoratif camdır.

Şişecam Boyalı Cam, yüksek kalitede boyanın float ham cama uygulanması ile elde edilen dekoratif camdır. ŞİŞECAM BOYALI CAM UYGULAMA VE İŞLEME KILAVUZU 0 İÇERİK 1. Giriş 2. Ürün Tanımı 3. Paketleme 4. Stoklama 5. Kesme 6. Şekillendirme 7. Yıkama 8. Uygulama 9. Nihai ürün paketlemesi 10. Isıcam ve Çift Camlama

Detaylı

Tıbbi ve Hijyenik Tekstil Ürünleri Büyüteç Altında. Tıbbi ve hijyenik teknik tekstilleri,

Tıbbi ve Hijyenik Tekstil Ürünleri Büyüteç Altında. Tıbbi ve hijyenik teknik tekstilleri, Tıbbi ve Hijyenik Tekstil Ürünleri Büyüteç Altında hazırlayan, GÜNEŞ KAZDAĞLI guneskazdagli@hotmail.com Tıbbi ve hijyenik teknik tekstilleri, teknik tekstiller içerisinde güçlü bir büyüme gösteren ve geniş

Detaylı

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ Mükemmel planlanmış ve mimari açıdan dikkat çekici projeler sizin kartvizitinizdir. Onları nemden ve çevresel etkilerden koruyun binalarınız uzun süre güzel kalsın. AXA sigortadan

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT TAVUKÇULUK VE ATERMĐT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2012 Üretimden Net Ciro: 80 Milyon $ / 144 Milyon TL 2012 Đthalat: 16 Milyon $ 2012 Đhracat : 11 Milyon $ Fabrikalar: 4 Satış Ofisleri: 5 Çalışan

Detaylı

Sizin için yapabileceklerimiz

Sizin için yapabileceklerimiz Türkiye de henüz gelişme aşamasında olan Biyolojik gölet/havuz sistemlerinin en yetkin ve deneyimli uzmanları tarafından kurulan Bioart, kısa sürede hayata geçirdiği dev projelerle sektörünün öncü kuruluşu

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERİSTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ DAHİLİ SERVİSLER TEMİZLİK PLANI

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERİSTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ DAHİLİ SERVİSLER TEMİZLİK PLANI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERİSTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ DAHİLİ SERVİSLER TEMİZLİK PLANI KODU: ENF.PL.08 YAYINLAMA TARİHİ: 24.06.2014 REVİZYON TARİHİ: 00 REVİZYON NO: 00 SAYFA SAYISI:05

Detaylı

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya Baumit SilikatColor (SilikatFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cephelere el veya makine ile uygulanabilen, sodyum silikat bazlı, kullanıma hazır mineral esaslı bir boyadır. Bileşimi Mineral esaslı dolgu maddeleri

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

Spreyler. www.interendustri.com

Spreyler. www.interendustri.com Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

EL YIKAMA. Acıbadem Kadıköy Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Funda Peker

EL YIKAMA. Acıbadem Kadıköy Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Funda Peker EL YIKAMA Acıbadem Kadıköy Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Funda Peker El Yıkama-tarihçesi Tıp tarihi incelendiğinde, el yıkama ile infeksiyon hastalıklarının önlenebildiğine dair veriler XIX. yüzyıla

Detaylı

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL Nasiol Türkiye deki ilk ve tek nano kaplama üreticisidir. Hizmetlerimiz ve uzmanlığımız Avrupa ya ve tüm dünyaya yayılmıştır. Bilimsel amaçlarımız; ev ve endüstriyel kullanımda

Detaylı

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya

Teknik Bilgi Föyü. Baumit NanoporColor. (NanoporFarbe) Boya Baumit NanoporColor (NanoporFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cepheler için, kullanıma hazır, silikat esaslı bir mineral boyadır. Özel olarak bu amaçla geliştirilmiş mikro yapıdaki yüzeyinin yanı sıra özel, nano

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR

ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR ENDÜSTRİYEL KAYIŞLAR Poliüretan Zaman Kayışları SYNCHROTECH çelik telli güçlendirilmiş termoplastik poliüretan zaman kayışları çok sınırlı sünme katsayısı, kaydırmazlık özelliği ve kauçuk kayışlardan farklı

Detaylı

Acinetobacter Salgını Kontrolü. 07.03.2014 Uzm. Hem. H. Ebru DÖNMEZ

Acinetobacter Salgını Kontrolü. 07.03.2014 Uzm. Hem. H. Ebru DÖNMEZ Acinetobacter Salgını Kontrolü 07.03.2014 Uzm. Hem. H. Ebru DÖNMEZ Acinetobacter baumannii Hastalarda kolonize olarak ciddi enfeksiyonlara, septik şoka ve ölümlere yol açan nonfermentatif, gram-negatif

Detaylı

MAKALE. Hastanelerde Enfeksiyon Sebepleri

MAKALE. Hastanelerde Enfeksiyon Sebepleri MAKALE Hastanelerde Enfeksiyon Sebepleri Tespiti İnaktivasyonu Cengiz TAŞDEMİR Makine Mühendisi (İTÜ) Hijyen Projeler Danışmanı (Hijyen Bilimci) www.ct.tc cengiz@ct.tc Hijyen ortamın sağlanması için titizlikle

Detaylı

MIRA INFRA NANO ENDÜSTRİYEL

MIRA INFRA NANO ENDÜSTRİYEL MIRA INFRA NANO ENDÜSTRİYEL ELEKTRİKLİ RADYANT ISITICI Yanı başınızdaki güneş YENİ NANO TEKNOLOJİ, ÜSTÜN PERFORMANS MİRA INFRA Nano Elektrikli radyant ısıtıcılar, paslanmaz çelik boru içerisindeki yüksek

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

ÖZEL BÖLÜMLERİN TEMİZLİĞİ TALİMATI

ÖZEL BÖLÜMLERİN TEMİZLİĞİ TALİMATI DokNo:ENF.TL.29 Yayın tarihi:nisan 2013 Rev.Tar/no:-/0 Sayfa No: 1 / 6 1.0 AMAÇ:ÖzelVitale Hastanesi ndeki özel birimlerde (ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, doğumhane ve laboratuarlar, ileri bakım

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır!

Cepheye önce daima Baumit UniPrimer Astar uygulaması yapılmalıdır! Baumit FineTop (UniversalPutz Fein) Kaplama Ürün Đç ve dış cepheler için, kullanıma hazır, nefes alma kabiliyetine sahip, ince katmanlı (son kat) kaplama. Elle veya makineli olarak uygulanabilir. Özel

Detaylı

yayıldıklarını, geniş boyuttaki bir deneyle

yayıldıklarını, geniş boyuttaki bir deneyle Ana Aşama 2 Ana Bl 1: Aşama 1a, 1b, 22a, 2b, 2c, 2d, 2e, 2f, Bl 1: 1a, 2g, 1b, 2h, 2a, 2i, 2b, 2j, 2k, 2c, 2l 2d, 2e, 2f, Bl 2: 2g, 5f 2h, 2i, 2j, 2k, 2l Bl 2: 2g, 5f Çalışma Ünitesi Çalışma Unite 6 Ünitesi

Detaylı

ORTAM & YÜZEY DEZENFEKTANI

ORTAM & YÜZEY DEZENFEKTANI ORTAM & YÜZEY DEZENFEKTANI TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI DEZENFEKSİYON VE ANTİMİKROBİYAL FİLM KAPLAMA HİJYEN UYGULAMASI Biz Kimiz? Ürünümüz & Özellikleri Uygulama Yöntemlerimi & Alanlarımız Uygulama Öncesi & Sonrası

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun,

Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun, Madde ve Isı Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun, bunları oluşturan tanecikler hareket halindedir.

Detaylı

TRC GÖKKUŞAĞI UYGULAMA ve İŞLEME KILAVUZU

TRC GÖKKUŞAĞI UYGULAMA ve İŞLEME KILAVUZU TRC GÖKKUŞAĞI UYGULAMA ve İŞLEME KILAVUZU Eylül 2007 Trakya Cam Sanayii A.Ş İçerik 1. Giriş 2. Ürün Tanımı 3. Paketleme 4. Stoklama 5. Kesme 6. Şekillendirme 7. Yıkama 8. Uygulama a. Tavsiye edilen uygulama

Detaylı

/ / /

/ /  / 1 +90 553 002 76 43 / +90 212 568 88 95 2 www.dogaltassiva.com / www.easystoneturkiye.com / www.sivadatasdevri.com www.dogaltassiva.com EASYSTONE Adana Süs Havuzu ve Peyzaj Uygulaması 3 EASYSTONE İstanbul

Detaylı

1983 ten bu yana. Personel ve Okul Servis Hizmeti nde Çeyrek Asırlık Tecrübe

1983 ten bu yana. Personel ve Okul Servis Hizmeti nde Çeyrek Asırlık Tecrübe 1 983 1983 ten bu yana Personel ve Okul Servis Hizmeti nde Çeyrek Asırlık Tecrübe 1983 yılından bu yana 1 983 Servis hizmeti konusunda çeyrek asra ulaşan tecrübe ve uzmanlığımız, 1983 yılında İleri İplik

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

SU YALITIMINDA ÖNCÜ.

SU YALITIMINDA ÖNCÜ. SU YALITIMINDA ÖNCÜ İZOLASYON İnşaat sektörü ilk yapım aşamasından son yapım aşamasına kadar gerçekten de çok zorlu bir sürece sahiptir. Bir yapı, yapım aşamasında da bittikten sonra da bazı olumsuzluk

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

TEFLON KAPLAMA ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI

TEFLON KAPLAMA ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI 1 HAKKIMIZDA AG Kauçuk, AGmet Metal olarak uzun yıllardır makine, kalıp ve aparat üretimi üzerine yaptığımız çalışmalardan edindiğimiz tecrübe ile piyasanın değişik alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr Spor sahaları için çok amaçlı zemin kaplaması www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr GRIPPER Spor GRIPPER mevcut alanların spor sahalarına dönüştürülmesi veya eski spor sahalarının yenilenmesi için geliştirilmiş,

Detaylı

SIMURGPLUS EGEANKA İLAÇLAMA HİJYEN DANIŞMANLIK VETERİNER GIDA TURİZM TAŞIMACILIK ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MARKASIDIR.

SIMURGPLUS EGEANKA İLAÇLAMA HİJYEN DANIŞMANLIK VETERİNER GIDA TURİZM TAŞIMACILIK ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MARKASIDIR. SIMURGPLUS İLAÇLAMA & HİJYEN & VETERİNER HEKİM HİZMETLERİ EGEANKA İLAÇLAMA HİJYEN DANIŞMANLIK VETERİNER GIDA TURİZM TAŞIMACILIK ELEKTRİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MARKASIDIR. ŞIRKETIMIZ 01/01/2005

Detaylı

KOLONİZASYON. DR. EMİNE ALP Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji A.D.

KOLONİZASYON. DR. EMİNE ALP Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji A.D. KOLONİZASYON DR. EMİNE ALP Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji A.D. KOLONİZASYON Mikroorganizmanın bir vücut bölgesinde, herhangi bir klinik oluşturmadan

Detaylı

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com. w w w. s k - c w. c o m Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.tr VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi haf

Detaylı

LED: Geleceğin Aydınlatma Teknolojisi

LED: Geleceğin Aydınlatma Teknolojisi 2010 2011 Hayata ETKİN Bakış LED'li ameliyat lambaları inovatif aydınlatma teknolojileriyle, tüm dünyada cerrahi ekiplerin tercih ettikleri aydınlatma modeli haline gelmiştir. Etkin Tıbbi Cihazlar tarafından

Detaylı

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015

Aquapanel ve Sistem Aksesuarları. Aquapanel 10/2015 Aquapanel ve Sistem Aksesuarları Aquapanel 10/2015 Aquapanel Dış Cephe Plakası Çimento bazlı, her iki yüzü cam elyaf file kaplı dış cephe plakasıdır. Dış cephe kaplamaları Saçak altı uygulamaları Dış hava

Detaylı

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ

MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ MİNERALLEŞTİRMENİN BÜYÜSÜ Evinizi, bahçenizi ve terasınızı çok seviyorsunuzdur. Evinizin güzelliğini kalıcı hâle getirin ve bir kerelik koruyucu işlem ile evinizi nem, don ve kir karşısında hayat boyu

Detaylı

SOĞUK DEPO PANELLERİ:

SOĞUK DEPO PANELLERİ: SOĞUK DEPO PANELLERİ: KİLİTLİ VE KİLİTSİZ SOĞUK DEPO PANELİ UYGULAMALARIMIZ: İTS GRUP olarak ; Endüstriyel yapının tasarımında ilk önce yapının kullanım amacına göre soğuk depo mimari projeyi hazırlıyoruz.

Detaylı

Baumit PRIMO 2. Kaba Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva.

Baumit PRIMO 2. Kaba Dokulu Makine Sıvası. Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva. Baumit PRIMO 2 Kaba Dokulu Makine Sıvası Ürün Đç ve dış cephelerde, elle ve makine ile uygulanan fabrika karışımı hazır kuru sıva. Bileşimi Kalsiyum hidrat, çimento, sıva kumu, katkı maddeleri. Kullanım

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Sprey Yalıtım Sistemleri

Sprey Yalıtım Sistemleri Sprey Yalıtım Sistemleri Ters Tavan Yalıtımı Çatı Zemin Yalıtımı Temel Yalıtımı Polyurea Havuz Yalıtımı Polyurea Teras Yalıtımı Polyurea Çatı Yalıtımı. İleri Teknoloji Yalıtım Sistemleri Konfor ve Enerji

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ-4 İŞ PLANININ OLUŞTURULMASI. AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz.

ÖĞRENME FAALİYETİ-4 İŞ PLANININ OLUŞTURULMASI. AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz. 32 ÖĞRENME FAALİYETİ-4 AMAÇ Hastane temizlik hizmetleri departmanında, hastaneye göre genel iş planı oluşturabileceksiniz. ARAŞTIRMA Hastane temizlik hizmetleri departmanında kullanılan iş planlarını araştırınız.

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

Havuzlu Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın

Havuzlu Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın Havuzlu Bahçenizdeki Hayat, Keyfini çıkarın SİSTEMPOOL PREFABRİK HAVUZLARIN YAPIM TEKNİĞİ HERŞEYDEN ÖNCE PROJELENDİRME ZEMİN HAZIRLIĞI MODÜLER PANELLERİN EKLENMESİ PANEL ARKA DESTEKLERİ YERLEŞİMİ İstenirse

Detaylı

YENİ BEYAZ S TA N D A R T

YENİ BEYAZ S TA N D A R T YENİ BEYAZ S TA N D A R T Fiyat Listesi 2017 01.02.2017 DAHA BEYAZ DAHA FERAH DAHA MODERN YENİ AHŞAP ÜZERİ BEYAZ BOYA Beyaz boyada sınıfının en iyisi Tavanınızla mükemmel renk uyumu Yüksek kaliteli ahşap

Detaylı

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A

DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY. Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Thermal Solitions U.S.A DURUSU TERMAL BOYA HY TECHNOLOGY Thermal Solitions U.S.A Dünyanın en kaliteli izolasyon boyaları... Hy technology DURUSU TERMAL BOYA Durusu Termal Boya, 2003 yılında sektöre adımını attı. Her zaman teknolojiyi

Detaylı

Mantolama Sistemleri

Mantolama Sistemleri Mantolama Sistemleri 6 7 8 Kale Mantolama Sistemleri Uygulama Katmanları Kale Taşyünü sistem uygulama katmanları. 1. Kale Taşyünü Mantotech Yapıştırma Harcı 2. Kale Taşyünü Isı Yalıtım Levhası 3. Kale

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

CONIDECK. Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm

CONIDECK. Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm CONIDECK Otopark Kaplamasında Rakipsiz Çözüm İlk Savunma Hattı Otoparklar, üzerlerine dökülen yağların, asitlerin ve karbondioksit gazlarının sonucu olarak sürekli agresif kimyasalların zararlarına maruz

Detaylı

EA-910 Yangına Dayanıklı Boya

EA-910 Yangına Dayanıklı Boya EA-910 Yangına Dayanıklı Boya ÇALIŞMALARIMIZ Araştırma, yenilik, danışmanlık, sertifikalı ürünler, siparişten uygulamaya sonuna kadar bütün istekleriniz Yapı sektöründeyiz ama ulaşım, üretim, elektronik

Detaylı

3.0 Enfeksiyonların Tedavisi Antibiyotikler ve İlaçlar

3.0 Enfeksiyonların Tedavisi Antibiyotikler ve İlaçlar 3.0 Enfeksiyonların Tedavisi Antibiyotikler ve İlaçlar Medicine Öğrenme Verileri Doğal Müfredat Bağlantıları Ana Aşama 3 Bl 1:1a - 1c. 2a 2p Bl 2: 2n Çalışma Ünitesi Ünite 8: Mikroplar ve Hastalıklar Ünite

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz

Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz Tornado inanılmaz derecede güçlü, süper sessiz En yüksek beklentiler için dental basınçlı hava Basınçlı hava Aspirasyon Görüntüleme DİşçİLİK Hİjyen Performans ve hava kalitesi Yarım asrı aşkın süredir...

Detaylı

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri www.tavsan.com.tr Tek bir hava dağıtım ünitesinden kuru ısı. Sadece mükemmel! Kümesler için sıcak sulu ısıtma sistemleri Kümeste canlı sağlığı ve verimliliği

Detaylı

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri

EGETEK. Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri EGETEK Endüstriyel Zemin Kaplama Sistemleri Zeminlere sadece üzerinde yürünen bir alan olarak bakılmamalıdır, zira onlar operasyonel altyapının temel elemanıdır. Bunlardan dolayı zemine üretim hattının

Detaylı

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey

GMNEM. Nem Alma Cihazları. Nem Alma Cihazları. Ürün Kataloğu. Made in Turkey Nem Alma Cihazları Nem Alma Cihazları Ürün Kataloğu Made in Turkey w w w. g m n e m. c o m NEM ALMA CİHAZLARI atmosferde çıplak gözle görülemeyen nemin giderilmesinde ve iklimlendirme çözümleri konusunda

Detaylı