Yeni Öğrenciler için Bilgilendirme Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2015-2016. Yeni Öğrenciler için Bilgilendirme Kılavuzu"

Transkript

1 Yeni Öğrenciler için Bilgilendirme Kılavuzu

2 2015 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TERCİH VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ KADIKÖY ANADOLU LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER ( Eğitim-Öğretim Yılı) Kayıt işlemleri yerleştirme işlemleri ve esaslarına göre e-okul sistemi üzerinden otomatik olarak yapılacaktır. Eğer öğrenci ilköğretimde burs alıyorsa mezun olduğu kurumdan burs aldığına dair resmi yazı, 2015 yılında parasız yatılı veya burs kazandı ise, kazandı belgelerinin aslı getirilmelidir. KAYITLARLA İLGİLİ ESASLAR YEP ile okulumuzu kazanarak kayıtlarını yaptıran ve parasız yatılı olarak öğrenim görmek isteyen öğrencilerden parasız yatılı okuma şartlarını taşıyanlara, cinsiyetine

3 uygun pansiyon bulunması hâlinde, yatılılık kontenjanı çerçevesinde İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumlarında Parasız Yatılılık, Burs ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği hükümleri gereğince; YEP e göre yapılacak sıralama ve yerleştirme ile parasız yatılı olarak öğrenim görme hakkı sağlanır. Pansiyonlarda paralı yatılı kalmak isteyen öğrenciler ise kontenjanlar ölçüsünde paralı yatılı kalabileceklerdir. Parasız Yatılılığa Tercih ve Yerleştirme İşlemleri Okulumuza kayıt yaptıran öğrencilerden öğrenimlerine parasız yatılı olarak devam etmek isteyenler doğrudan okul müdürlüğüne belgeleri ile birlikte 09 Eylül 2015 tarihi saat 17:00 ye kadar müracaat edeceklerdir. PYBS sonucu burslu okumaya hak kazanan öğrenciler okul müdürlüğüne belgeleri ile birlikte 30 Eylül 2015 tarihi saat 17:00 ye kadar müracaat edeceklerdir. Pansiyon Başvurusu için Gerekli Belgeler 1) Yerleştirme sonuç belgesi (Mezun olduğu okuldan alınacak) 2) Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi 3) Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Parasız yatılılık başvurusunda bulunacaklar için- Okulumuzdan temin edilebilir) 4) Aile durum beyannamesi (EK-1) (Parasız Yatılılık başvurusunda bulunacaklar için -Aile durum beyannamesine ve ekli belgelere göre öğrencinin parasız yatılılık durumu belirlenecektir.) 5) Varsa 2015 Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavını kazandığını gösterir belge ya da öğrencinin halen burslu olduğunu gösteren onaylı belge (mezun olduğu okuldan alınacak) Not: Öğrenci 2015 Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavını kazanmış ya da halen burslu öğrenci ise Ek-3 ve 4 teki belgelerin getirilmesine gerek yoktur. Pansiyon Kayıt için Gerekli Belgeler Pansiyona kayıt hakkı kazanan öğrencilerin aşağıdaki belgeleri getirmeleri gerekmektedir. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler ve kayıt takvimi başvurular bittikten sonra okul web sitesi için duyurulacaktır. 1) 4 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf (Kayıt için gerekli) 2)Sağlık raporu ( Pansiyonda kalmasında sakınca olmadığına dair-kayıt için gerekli) 3) Öğrenci İkametgah Belgesi 4)Diğer belgeler okuldan verilecektir. Okulda ve pansiyonda lazım olacak diğer eşya, araç-gereçler ile diğer hususlar kayıt sırasında bildirilecektir.

4 KAYIT İLE İLGİLİ BAZI BİLGİLER Sayın veli, öğrenciniz uzun bir hazırlık sürecinden sonra yüksek bir başarı ile yarım asrı aşkın köklü geçmişi ve mezun camiası ile ülkemizde ekol olmuş bir okulu Kadıköy Anadolu Lisesi ni kazanmıştır. Bundan dolayı öğrencimizi ve sizleri yürekten kutluyoruz. Bu başarının gelecekte ülkemize, insanlığa ve çocuğunuzun kendi geleceğine Türkiye de ilk kalite ödülünü almış Kadıköy Anadolu Lisesinde alacağı evrensel ve çağdaş eğitimle yansıyacağına yürekten inanıyoruz. Okulumuzda imkanlar ölçüsünde yatılı kalacak öğrenci velilerinin beklentileri ve tedirginlikleri bulunabilir. Ancak, sizlere devletimizin sunduğu imkanlar ve sizin desteğinizle en iyi eğitim-öğretim ortamını sunmaya çalışıyoruz. Okulumuz yapılan yasal düzenleme ile Proje okulu kapsamına alınmıştır. Bunun ileri de okulumuza bir çok alanda ayrıcalık ve güçlü yan kazandıracağını düşünmekteyiz. Veli olarak sizleri her zaman okulumuzda görmeyi isteriz. Okulumuzda her türlü hizmet Milli Eğitim Bakanlığı nın ve velilerimizin gönüllü bağışları ile sunulmaktadır. YATILILIK/GÜNDÜZLÜLÜK Okulumuz yatılı ve karma okuldur. Öğrencilerimizin yaklaşık beşte biri farklı illerden gelen kız/erkek yatılı öğrencilerden oluşmaktadır. Yatılılık, parasız ve paralı yatılı olmak üzere iki şekildedir. Belirleyici unsur ailenin gelir durumudur. Kayıt sonrası evraklar incelendikten sonra yatılılık durumu kesinleşir. Paralı yatılı öğrenciler, yatılılık bedellerini kazandığı okulun bağlı bulunduğu Mal Müdürlüğü pansiyon hesabına yatırılmak üzere Okul Müdürlüğü muhasebesine 4 taksitte öderler. Gündüzlü öğrencilerin daha önceden aldıkları veya kazandıkları burs ve burslulukları devam eder. Paralı ve parasız yatılı öğrenciler burs alma hakkını kaybederler. EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARI eğitim öğretim yılı 14 Eylül 2015 Pazartesi günü başlayacaktır. Yatakhanelere yerleşim işlemleri 13 Eylül 2015 Pazar günü dan sonra başlayacaktır. Öğrencilerin üzerlerinde fazla para taşımamaları ve herhangi bir bankadan ATM kartı çıkartmaları uygun olacaktır. Yatılı öğrenciler yatılılık kılavuzunda belirtilmiş olan eşya, araç ve gereçleri yanlarında getireceklerdir. Odalarımızın daha rahat kullanılabilmesi için gereğinden fazla eşya ve kıyafet getirilmemelidir.

5 VELİ DİLEKÇE BİLGİLERİ TC.KİMLİK NO :... ADI VE SOYADI :... BABA ADI :... DOĞUM YERİ VE TARİHİ :... NÜFUSTA KAYITLI OLDUĞU İL :... MESLEĞİ :... GSM NUMARASI :... ADRESİ :....../.../2015 KADIKÖY ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE KADIKÖY/İSTANBUL Velisi bulunduğum aşağıda bilgileri yer alan oğlum/kızım 2015 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulamasına göre okulunuz öğrencisi olmaya hak kazanmıştır. Okulunuz pansiyonundan paralı/parasız yatılı olarak faydalanmasını istiyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim. Veli Adı ve Soyadı : İmza : ÖĞRENCİNİN ; ADI VE SOYADI : T.C. KİMLİK NO : OYP PUANI : EKLER (Parasız Yatılı Başvurusunda Bulunacaklar için Gereklidir) : 1. Aile Durum Belgesi(Ek 1) a) Gelir durumunu gösterir resmi belge ( Serbest meslek sahipleri Ticari Gelir Bildirim Belgesi de ekleyeceklerdir. ) b) Eş gelir durum belgesi (Emekli ise banka dekontu; çalışmıyorsa SGK, Emekli Sandığı, BAĞ- KUR la ilişkisi olmadığına dair belgeler) c) Bakmakla yükümlü olduğu kişi sayısını gösterir resmi belge 2. Aile Nüfus Kayıt Örneği (Okuldan temin edilebilir) 3. Varsa 2015 Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavını kazandığını gösterir belge ya da öğrencinin halen burslu olduğunu gösteren onaylı belge (mezun olduğu okuldan alınacak) Not: Öğrenci 2015 Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavını kazanmış ya da halen burslu öğrenci ise sadece Ek-3 teki belgeler yeterlidir.

6 T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ Kadıköy Anadolu Lisesi Müdürlüğü KONU: Öğrenci Taksitleri../../ 2015 Sn.... Velisi bulunduğunuz...nın paralı yatılı taksitlerini 11/08/1982 tarih ve 2698 sayılı MEB Okul Pansiyonları Kanuna göre hazırlanan 21 Kasım 1983 tarih ve 2152 sayılı tebliğler dergisinde yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Pansiyonları Yönetmeliğine göre göndermeniz veya bizzat okula gelerek ödemeniz gerekmektedir. Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Pansiyonları Yönetmeliğinin mali hükümlerine ilişkin 3. bölümünün 22. maddesi aynen şöyledir. Paralı yatılı öğrencilerden ücretler, ilk taksit öğrencinin pansiyona kayıt olduğu gün, 2, 3, ve 4. taksitler ise Kasım, Ocak ve Mart aylarının ilk on günü içerisinde olmak üzere dört taksitte alınır. Taksitini zamanında ödemeyen öğrencinin paralı yatılı öğrencilikle ilişiği kesilir. Kayıt esnasında okulumuz idaresinden alacağınız PARASIZ YATILI VE BURSLU OLARAK ÖĞRENİM GÖRMEK İSTEYENLER İÇİN ÖĞRENCİNİN AİLE VE GEÇİM DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAME Yİ 21 Eylül 2015arihine kadar okulumuz idaresine teslim etmelisiniz. Bu belgeler incelendiğinde aile gelirinin aile fertlerine düşen yıllık miktarı 7,050TL den fazla ise öğrenciniz paralı yatılı olarak öğrenimine devam edecektir. Paralı yatılı öğrencilerin öğretim yılının ilk iki taksidi 587,50 TL. dir. Son iki taksidi ise 2016 mali yılı bütçesine göre belirlenecektir. Paralı yatılı öğrencilerin pansiyon taksitleri Kadıköy Mal Müdürlüğü nün okulumuzdaki sayman mutemedine makbuz karşılığı teslim edilecektir. Paralı Yatılı öğrencilerimizin pansiyon taksitleri ödeme planı aşağıya çıkarılmıştır. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. Halit CİTTIR Müdür PARALI YATILI ÖĞRENCİLERİN PANSİYON TAKSİTLERİNİ ÖDEME PLANI 1.Taksit İlk kayıtta : 587,50 TL 2.Taksit 10 KASIM 2015 : 587,50 TL 3.Taksit 10 OCAK 2016 : 2016 Mali Yılı Bütçesinde Belli Olacak 4.Taksit 10 MART 2016 : 2016 Mali Yılı Bütçesinde Belli Olacak NOT:Öğrencinin yatılılık durumu belgeler komisyonda incelendikten sonra kesinleşeceği için birinci taksit en geç okulların açıldığı ilk hafta içinde ödenecektir. Bu tarihlerde taksitini ödemeyen paralı yatılı öğrencinin pansiyonla ilişiği kesilir.

7 OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli milli eğitim projelerinden biridir. Bu proje ile yabancı dil bilen yurtsever yetişkin insan gücü oluşturulması; bazı yabancı ülkelere ait ya da onlarca desteklenen okullara karşı Anadolu nun her köşesinden başarılı gençlere fırsat eşitliği sağlanarak devlet tarafından ücretsiz eğitim verilmesi hedeflenmekteydi. Kadıköy Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı nın Eğitimde Fırsat Eşitliği Amacıyla Yabancı Dille Eğitim Yapan Devlet Okulları Açılması projesinde yer alan Türkiye deki altı ve İstanbul daki tek Maarif Koleji olarak, Maarif Vekaleti Kadıköy Koleji adıyla Kadıköy'de açılmasına karar vermiş, yapılan incelemeler sonucunda okulun şimdiki yeri belirlenmiş, arazi ve binaları tahsis edilmiştir. İlk yıllarda sadece erkek yatılı okulu iken, eğitim yılından başlanarak kız ve erkek gündüzlü öğrenciler de alınmaya başlamıştır yılında okulun pansiyon binası açılmıştır yılının ikinci döneminde şu anda kullanılan yeni bina, 1977 yılında ise spor salonu hizmete girmiştir yılında diğer Maarif Kolejleri ile birlikte Anadolu Lisesi statüsüne dahil edilerek Kadıköy Anadolu Lisesi ismini almıştır. Yabancı dil eğitiminde kendi özgün tarzını belirleyip hayata geçiren Kadıköy Anadolu Lisesi, Haziran 2002 de KALDER Ulusal Kalite Ödülü yarışmasında Jüri Özel Ödülü, 2004 yılında ise Ulusal Kalite Başarı Ödülü nü almıştır. Türk Milli Eğitim camiasında bir ilki başarmanın haklı onuru ve gururu ile Kadıköy Anadolu Lisesi yönetimi, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve mezunları daha iyiye ulaşmak için çalışmalarına devam etmektedirler. Ülkemizdeki liselerin öğrenim süresi dört yıl olmasına rağmen, Okulumuzda bu süre, Talim Terbiye Kurulu nun kararı ile ilk yıl hazırlık sınıfı olmak üzere 5 yıl olarak korunmuştur öğretim yılından itibaren kız öğrenciler için de pansiyon kısmı hizmete açılmıştır. Bugün itibariyle yaklaşık 150 kız, 140 erkek yatılı kontenjanı ile yaklaşık 1500 öğrencisi bulunan ve i aşkın mezun vermiş olan Kadıköy Anadolu Lisesi, 1955 ten bu yana her alandaki kaliteli eğitim öğretim faaliyetleri, sportif faaliyetler ve sosyal-kültürel faaliyetler başta olmak üzere çeşitli alanlarda yakaladığı başarıyı yıllar boyu geliştirerek sürdürecek ve farklı olmaya, fark yaratmaya devam edecektir.

8 Uluslararası Eğitim Ofisi FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKANLARI Kadıköy Anadolu Lisesi Uluslararası Eğitim Ofisi, Türkiye'de bir ilk olarak bir devlet lisesinin uluslararası eğitimde öncülük etmesidir. 1988'den bu yana Türkiye'de uluslararası lise program ve projelerinde faaliyet gösteren Amerikan Globalise Eğitim Vakfı ve Türkiye temsilcisi ISEWorld'ün katkılarıyla Kadıköy Anadolu Lisesinin içinde oluşturulan bir uluslararası eğitim ofisidir. Tüm yıl boyunca, Kadıköy Anadolu Lisesinin öğrencilerine uluslararası eğitim alanında kendilerini daha iyi geliştirebilmelerine destek amacıyla 7 Eylül 2013 tarihli Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 212.maddesi kapsamında oluşturulmuştur. Bu kapsamda Kanada ile imzalanan protokoller vasıtasıyla isteyen öğrencilerimiz Kanada da eğitim alabilmektedirler. Bunun yanında ABD, İngiltere, Avustralya, Almanya gibi farklı ülkeleri de tercih eden öğrenciler için danışmanlık yapılmaktadır. Yine üniversiteyi yurtdışında okumak isteyen her öğrenciye ücretsiz danışmanlık yapılmaktadır. Bu yıl yaklaşık 10 öğrencimizin yurtdışında seçkin üniversitelere yerleşmişlerdir. Derslikler Okulumuzda derslerin işlendiği 50 tane standart sınıf vardır. Sınıflar öğrencilerin dikkatini dağıtmaması için oldukça sade ve ferahtır. Sınıflarımız 35 kişilik olup, her sınıfımız Fatih projesi kapsamında etkileşimli tahta ve fiber altyapıyla yüksek bant genişliğinde internet bağlantısına sahiptir. Laboratuarlar Okulumuzda Bilimleri dersine yönelik (fizik, kimya, biyoloji) 6 tane laboratuar bulunmaktadır. Ayrıca Bilgisayar Teknoloji Sınıfımız bulunmaktadır. Bahçe Okulumuz öğrencilerimiz her türlü sosyal ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri, farklı türlerde ağaçlarla dolu, yaklaşık m 2 lik bir bahçe içerisindedir. Burada yer alan basketbol sahaları, voleybol sahası ve futbol sahası öğrencilerimiz tarafından istekleri doğrultusunda kullanılmaktadır.

9 Spor Salonu Okulumuzda her bakımdan yeterli ve modern bir kapalı spor salonumuz öğrencilerin kullanımına açıktır. KAL Kültür Merkezi ve Kütüphane 2 katlı olan kültür merkezi içerisinde 350 kişilik bir konferans salonu ve kütüphane yer almaktadır. Kantin Okulumuz içerisinde bir büyük ve bir küçük olmak üzere öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere iki kantin yer almaktadır.

10 Öğrenci Kulüpleri ve Kulüp Odaları Okulumuzda çok sayıda etkin ve verimli faaliyet gösteren öğrenci kulübü mevcuttur. Kulüp faaliyetleri öğrencilerin yeteneklerini fark etmelerine ve kişisel gelişimlerine çok önemli katkılar sunmaktadır. Kulüplerin çoğunun kulüp odaları mevcuttur. Aşağıda bazı kulüplerin isimleri sıralanmıştır. KALDans MuKAL (Mühendislik Uygulamaları Kulübü) KALTT (Kadıköy Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu) Sinema ve Fotoğrafçılık Kulübü YazKAL (Yazarlık Becerileri Kulübü) KALMUN (Model United Nations) Kültür Edebiyat Kulübü ETC (English Theatre Club) MüziKAL Satranç Kulübü Go Kulübü Müzik Kulübü ve Okul Müzik Grupları Gezi ve İnceleme Kulübü Coğrafya Kulübü Atatürkçü Düşünceyi Geliştirme Kulübü Doğa Sporları Kulübü Echo-İngilizce Konuşma Kulübü Felsefe Kulübü Kütüphanecilik Kulübü Resim Kulübü Sosyal Sorumluluk Kulübü Türkkal Kulübü ( Türkçeyi Koruma ve Geliştirme Kulübü ) Okulumuz aynı zamanda DoEIA (Uluslararası Gençlik Ödülü) programı ödül birimidir. Programa kayıtlı yaklaşık 150 öğrencimiz bulunmaktadır. Öğrenci Meclisi ve Meclis Odası Öğrenci meclisi okulumuzda çok önemli sorumluluklar almakta ve öğrencileri temsilen yönetime katılmaktadırlar. Bunun yanında Türkiye nin en eski lise festivali olan KALtheFEST i düzenlemektedirler. Okulumuzda öğrenci meclisine çalışmalarını rahat yürütebilmeleri için tam donanımlı bir oda tahsis edilmiştir.

11 Resim ve Müzik Atölyeleri Okulumuzda iki resim iki de müzik atölyesi bulunmaktadır. Bunun yanında okul müzik gruplarının çalışabilmesi için de tam donanımlı bir stüdyo düzenlenmiştir. Okul Spor Takımları Okulumuzda kız/ erkek basketbol, voleybol, kros, tenis, badminton takımlarımızın yanında okul futbol ve futsal takımları da mevcuttur. Satranç kulübü okulumuzun en eski kulüplerinden biridir. Okul satranç takımımız önemli başarılara imza atmaktadır. Öğrencilerimiz bireysel ya da takım olarak yüzme, atletizm gibi bir çok alanda da önemli başarılar göstermektedir.

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

Yeni Öğrenciler için Bilgilendirme Kılavuzu

Yeni Öğrenciler için Bilgilendirme Kılavuzu 2016-2017 Yeni Öğrenciler için Bilgilendirme Kılavuzu 2016 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TERCİH VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ KADIKÖY ANADOLU LİSESİ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (2016 2017 Eğitim-Öğretim Yılı) Kayıt işlemleri

Detaylı

YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU

YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı yatılı

Detaylı

SAMSUN ATAKUM G-Z-Y FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

SAMSUN ATAKUM G-Z-Y FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU SAMSUN ATAKUM G-Z-Y FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU NOT: OKULUMUZDA YATILI OLARAK KALACAK ÖĞRENCİLER YATILILIK İÇİN GEREKLİ BELGELERİ KAYIT SIRASINDA GETİRECEKLERDİR.

Detaylı

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU OSMANCIK ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU Okulumuz pansiyonunda kalacak kız öğrencilerimiz pansiyon kayıt evraklarını pansiyona yerleşmeden önce

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NARMAN ANADOLU LİSESİ YENİ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER *- KAYIT İŞLEMLERİ Kayıt işlemleri yerleştirme işlemleri ve esaslarına göre e okul sistemi üzerinden otomatik

Detaylı

T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. SİLİVRİ KAYMAKAMLIĞI Prof. Dr. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU Telefon: 0212 731 75 99 FAX: 0212 731 72 28 ADRES: Selimpaşa Merkez Mah. 2156. Sokak No

Detaylı

İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı yatılı

Detaylı

19 Ağustos Eylül 2016

19 Ağustos Eylül 2016 EMİNE KONUKOĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL PANSİYONU KAYIT KILAVUZU MEB Okul Pansiyonları yönetmeliği uyarınca pansiyona yerleştirilecek öğrencilerin % 80 i parasız % 20 si paralı

Detaylı

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU

TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU AFYONKARAHİSAR TOKİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT KILAVUZU PANSİYONA KAYIT İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR Okulumuz Kız Pansiyonlu olup 2017 2018 eğitim-öğretim yılı için okulumuzu

Detaylı

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C AKSARAY VALİLİĞİ. Merkez Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 EĞTM ÖĞRETM YILI PANSYON BOŞ KONTENJANININ SINIFLAR BAZINDA DAĞILIMI ( T A S L A K ) SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. AMASYA VALİLİĞİ MACİT ZEREN FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU Belirtilen süreler arasında kaydını yaptırmayan öğrenciler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar 17 AĞUSTOS

Detaylı

T.C DULKADİROĞLU KAYMAKAMLIĞI TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C DULKADİROĞLU KAYMAKAMLIĞI TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU SIRA NO PANSYONLU OKULUN ADI PANSYON TÜRÜ PANSYON KAPASTES PANSYON KONTENJANI YATILILIK TÜRÜ KONTENJAN 9 10 11 12 TOPLAM 1 TOK KAZIMKARABEKR

Detaylı

T.C. TERME KAYMAKAMLIĞI KOZLUK OMV FEN LĠSESĠ MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. TERME KAYMAKAMLIĞI KOZLUK OMV FEN LĠSESĠ MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. TERME KAYMAKAMLIĞI KOZLUK OMV FEN LĠSESĠ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI KAYIT KILAVUZU www.kozlukomvfenlisesi.k12.tr/ e-posta : 759879@meb.k12.tr Telefon: 0362 884 71 71 Faks: 0362 884 71

Detaylı

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU www.karamanfen.meb.k12.tr/ Telefon: 0338 2280236 Faks: 0338 2280238 Adres:

Detaylı

ŞANLIURFA FEN LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU

ŞANLIURFA FEN LİSESİ PANSİYON KAYIT KILAVUZU T.C. ŞALIURFA VALLĞ Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürlüğü ŞALIURFA FE LSES 2015-2016 EĞTM-ÖĞRETM YILI PASYO KAYIT KILAVUZU 2015-ŞFL Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürlüğü Atatürk Orman Yolu KARAKÖPRÜ/ŞALIURFA Okul Tel

Detaylı

PANSĠYON KAYIT TAKVĠMĠ SÜREÇ TARĠH AÇIKLAMA Pansiyon Kontenjanının Tespit Edilmesi ve Duyurulması Eylül Eylül 2015 ten itibaren

PANSĠYON KAYIT TAKVĠMĠ SÜREÇ TARĠH AÇIKLAMA Pansiyon Kontenjanının Tespit Edilmesi ve Duyurulması Eylül Eylül 2015 ten itibaren PANSYON KAYIT TAKVM SÜREÇ TARH AÇIKLAMA Pansiyon Kontenjanının Tespit Edilmesi ve Duyurulması 01 Temmuz 2015 TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanması 14 Ağustos 2015 Başvuruların Alınması 14 Ağustos 2015-7

Detaylı

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN LÜTFİ ELVAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN LÜTFİ ELVAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C. KARAMAN VALİLİĞİ KARAMAN LÜTFİ ELVAN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU www.karamanfen.meb.k12.tr/ Telefon: 0338 2280236 Faks: 0338

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON YERLEŞTİRME KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ DİLEKÇE ve FORMLAR http://adanakizlisesi.meb.k12.tr Telefon: 0322.232

Detaylı

ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ÇAY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulunuz...sınıfı... nolu... nın aşağıdaki ekli belgeleri incelenerek 2012/2013 öğretim yılında PARALI YATILI / PARASIZ YATILI öğrenci olarak

Detaylı

T.C. DÜZCE VALİLİĞİ. Merkez Turgut Özal Anadolu Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

T.C. DÜZCE VALİLİĞİ. Merkez Turgut Özal Anadolu Lisesi Müdürlüğü Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2015-2016 ÖĞRETM YILINDA ALINACAK ÖĞRENC KONTENJANI KIZ ERKEK TOPLAM Parasız Yatılı Öğrenci Kontenjanı Paralı Yatılı Öğrenci Kontenjanı 17 48

Detaylı

ZONGULDAK İMKB ANADOLU LİSESİ OKUL-PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ KLAVUZU

ZONGULDAK İMKB ANADOLU LİSESİ OKUL-PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ KLAVUZU ZONGULDAK İMKB ANADOLU LİSESİ OKUL-PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ KLAVUZU ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TERCİH VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ TARİH İŞLEM 08 Haziran 2015 Ortak Sınav Puanlarının İlanı 24 Haziran 2015 Tercihlere

Detaylı

Her öğretim yılında, parasız yatılı ve burslu okumak isteyen öğrencileri seçmek ve yerleştirmek için;

Her öğretim yılında, parasız yatılı ve burslu okumak isteyen öğrencileri seçmek ve yerleştirmek için; Her öğretim yılında, parasız yatılı ve burslu okumak isteyen öğrencileri seçmek ve yerleştirmek için; İlköğretim okullarının 5, 6 ve 7 nci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının 9 ve 10 uncu sınıfları,

Detaylı

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAMENİN (EK 1 BELGESİNİN) DOLDURULMASI

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTERİR BEYANNAMENİN (EK 1 BELGESİNİN) DOLDURULMASI PENDİK ALİ YAKUP CENKÇİLER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER PENDİK ALİ YAKUP CENKÇİLER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI PARASIZ/PARALI YATILI KAYIT/KABUL

Detaylı

Bilgi için: Suzan BALCI Müdür Yardımcısı

Bilgi için: Suzan BALCI Müdür Yardımcısı T.C 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2016-2017 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı : 52 YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara Sınıf Öğrencileri

Detaylı

Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin Müracaat Edecek Öğrencilerden İstenecek Belgeler

Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin Müracaat Edecek Öğrencilerden İstenecek Belgeler Pansiyon Evraklarının Teslim tarihi Kayıt yaptırdığınız tarihte MACİDE RAMİZ TAŞKINLAR FEN LİSESİ PANSİYONU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı) A:İlk Kez Pansiyonda Kalmak İçin

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR T.C. CZRE KAYMAKAMLIĞI Cizre Fen Lisesi Müdürlüğü 2015-2016 EĞTM-ÖĞRETM YILI PANSYON KAYIT ÇN GEREKL EVRAKLAR Okulumuz Kız-Erkek Pansiyonu olup 2015-2016 eğitim-öğretim yılında boş bulunan yatılılık kontenjanı

Detaylı

ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU ÇİĞLİ FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU AÇIKLAMALAR Öğrenci Pansiyonuna 2017-2018 eğitim öğretim yılında Parasız Yatılı, Paralı Yatılı öğrencilere ilişkin

Detaylı

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ŞANLIURFA 2015 2016 www.sfl.meb.k12.tr I.BÖLÜM a)okulun ADI : ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ b)adresi : ATATÜRK ORMANI YOLU KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İletişim adresi : Ensar Cad. No:4/3 Nişantepe Mah. B Blok Çekmeköy / İstanbul - 34794 Telefon : (0216) 304 30 92-93-94

Detaylı

IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :..

IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :.. 1 IĞDIR MEHMET MURAT İŞLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 201-201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU ADI SOYADI :.. ÖĞRENCİNİN NÜFUS CÜZDANI BİLGİLERİ Bilgiler tarafımdan kontrol edilmiştir. VELİ BİLGİLERİ

Detaylı

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 1.BÖLÜM a) OKULUN ADI :AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ b) ADRESİ :Yeni valilik yanı AĞRI c) TELEFON NUMARALARI : 2151536 SANTRAL 2151538

Detaylı

PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ PARASIZ YATILILIĞA TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ Ortaöğretim okul/kurumlarında parasız yatılı olarak okumaya hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri; kazandıkları pansiyonlu okul müdürlükleri tarafından

Detaylı

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz Topel

Detaylı

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE TRABZON SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Velisi bulunduğum okulu sınıfı Öğrencisi nın okulunuz pansiyonuna giriş çıkış saatleri ve evci adresi aşağıdaki çizelgede bulunmaktadır. Aşağıda belirttiğim pansiyon saatleri

Detaylı

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN MÜDÜRÜ

Detaylı

DAZKIRI AHMET-ZÜBEYDE TURBA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU

DAZKIRI AHMET-ZÜBEYDE TURBA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSİYONU KONTENJAN DURUMU 9. SINIFA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER İÇİN AYRILAN KONTENJAN OYP'ye Göre Yerleştirilecek Parasız Yatılı Öğrenci Kontenjanı %80 %20 %100 Yönetmeliğin

Detaylı

TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları

TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ BAŞVURULARI 2016-2017 I. Ön Kayıt Dönemi Taban Puanları

Detaylı

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI İdil

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜLKENT ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sevgili Öğrencimiz; Isparta nın öncü eğitim kurumlarından birisi olan Gülkent Anadolu Lisesi ni tercih ettiğiniz için sizi tebrik ederiz. Isparta dan ve Isparta dışından

Detaylı

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ ne ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek

Detaylı

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na)

ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na) ÇAYCUMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NE (İlçe Bursluluk Ve Yatılılık Komisyonu na).. Yılında yapılan Merkezi Sistem sınavını kazanarak ilçenizdeki..okulunu kazandım. Boş kontenjan kalması durumunda Çaycuma

Detaylı

Bilgi için: Derya KAYA Müdür Yardımcısı 0362-4590088 104

Bilgi için: Derya KAYA Müdür Yardımcısı 0362-4590088 104 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2015-2016 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı: 18 Kız + 32 Erkek: 50 YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

D U Y U R U. 6. Programa Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler: a. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi (Kayıt bürosundan temin edilecektir)

D U Y U R U. 6. Programa Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler: a. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi (Kayıt bürosundan temin edilecektir) D U Y U R U Üniversitelerin öğretmenliğe kaynak oluşturan bölümlerinin son sınıf öğrencileri ile mezunlar için 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde başlatılacak Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder. MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLECEK 2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU Marmara Üniversitesi ile Mimar Sinan

Detaylı

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 1 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ (TABLO 1) TABAN PUAN İLANI 17 HAZİRAN 2016 CUMA 25 HAZİRAN CUMARTESİ Toplantıya katılım için online başvuru;

Detaylı

ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI İçindekiler 1. Kurum Kimlik Bilgileri... 2 2. Kurumun Genel Özellikleri... 3 3. Personel Bilgileri... 5 3.1. Öğretmen Norm Kadro Bilgileri... 5 3.2. Kurumda

Detaylı

KAVAK KAYMAKAMLIĞI Rıdvan Çelikel Fen Lisesi Müdürlüğü (759939)

KAVAK KAYMAKAMLIĞI Rıdvan Çelikel Fen Lisesi Müdürlüğü (759939) 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2016-2017 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı: 25 Kız YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara Sınıf Öğrencileri

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA EĞİTİM GÖREN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRENCİLERİ VE MEZUNLAR İÇİN (GAZİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER) PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

T.C ATAKUM KAYMAKAMLIĞI Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi Müdürlüğü (971697) Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSĠYONU KONTENJAN DURUMU

T.C ATAKUM KAYMAKAMLIĞI Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisesi Müdürlüğü (971697) Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSĠYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL PANSYONU KONTENJAN DURUMU 2017-2018 Öğretim Yılında Alınacak Yatılı Öğrenci Kontenjanı: 31 Kız + 43 Erkek: 74 YEN KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLER ÇN AYRILAN KONTENJAN Ara

Detaylı

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2015 SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI Fikret TİRFİL Okul Müdürü 28.09.2015 Sayfa 1 / 8 İçindekiler Tablosu BİRİNCİ BÖLÜM... 3 GENEL BİLGİLER... 3 İKİNCİ BÖLÜM...

Detaylı

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır.

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır. DUYURU Yükseköğretim Kurulu tarafından üniversitelerin Eğitim Fakültesi dışındaki Fakültelerinden, mezun olanlar için 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açılacaktır.

Detaylı

OMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KONTENJANLARI PROGRAM BAŞVURABİLECEK BÖLÜM MEZUNLARI KONTENJANLAR

OMÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KONTENJANLARI PROGRAM BAŞVURABİLECEK BÖLÜM MEZUNLARI KONTENJANLAR B.DİĞER ALANLAR A.MEB İN İHTİYAÇ DUYDUĞU ALANLAR T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI [KONTENJANLAR ve BAŞVURU ŞARTLARI]

Detaylı

Programla İlgili Bilgiler

Programla İlgili Bilgiler 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR, KONTENJANLAR VE DERSLERE İLİŞKİN

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz

Detaylı

ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ

ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ ŞEHİT ŞEYHMUS DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PANSİYON KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ A) PANSİYON KAYDI İÇİN GEREKLİ BELGELER: 1. Öğrencinin burslu olmadığını ifade eden pansiyonda kalma dilekçesi (Okul tarafından

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI 2014 YILI PARASIZ YATILILIK VE BURSLULUK SINAVI (PYBS) TERCİH ve YERLEŞTİRME e- KILAVUZU http://www.meb.gov.tr 1 Telefon Faks İnt. Adr. E-Posta İLETİŞİM Tercih ve Yerleştirme

Detaylı

KASTAMONU VALĠLĠĞĠ ÇATALZEYTĠN ġehġt ENGĠN AÇIKGÖZ ÇOK PROGRAMLI LĠSESĠ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU

KASTAMONU VALĠLĠĞĠ ÇATALZEYTĠN ġehġt ENGĠN AÇIKGÖZ ÇOK PROGRAMLI LĠSESĠ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU KASTAMONU VALĠLĠĞĠ ÇATALZEYTĠN ġehġt ENGĠN AÇIKGÖZ ÇOK PROGRAMLI LĠSESĠ HĠZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAġA SUNULAN HĠZMETĠN ADI BAġVURUDA ĠSTENĠLEN BELGELER HĠZMETĠN TAMAMLANMA SÜRESĠ (EN GEÇ

Detaylı

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM Okulun; Adı :Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi Adresi :Sundura Mahallesi Lise Caddesi Hopa Telefon ve Faks Numaraları:

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU (Pansiyon Müracaat Dilekçesi) YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuzun./.. Sınıfı,.. nolu. nın velisiyim. Çocuğumun okulunuz pansiyonunda Parasız / Paralı yatılı olarak kalmasını istiyorum. Gereğini

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT İLANI

SANKO ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT İLANI SANKO ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ KAYIT İLANI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ALES PUAN TÜRÜ T.C. UYRUKLU YABANCI UYRUKLU YATAY GEÇİŞ TOPLAM REHABİLİTASYON TEZLİ 25 4 4 33 MOLEKÜLER TIP TEZLİ

Detaylı

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM...4 OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER...4 II. BÖLÜM...5 OKULUN TARİHÇESİ...5 OKULUN/KURUMUN ÖZELLİKLERİ...5 III.BÖLÜM...6

Detaylı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok, Pedagojik Formasyon Birimi, ELAZIĞ. Tlf: 0-424-2370000/4928 D U Y U R U ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRETMENLİĞE KAYNAK OLUŞTURAN BÖLÜMLERİNİN SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE MEZUNLAR İÇİN 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA

Detaylı

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME ÖĞRENCİ VELİSİNİN

ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME ÖĞRENCİ VELİSİNİN ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME (EK-1) ÖĞRENCİ VELİSİNİN Adı Soyadı Öğrenciye yakınlık derecesi İşi ve iş yeri Geliri: (Serbest meslek sahibi ise; vergi dairesinin adı, adresi ve hesap

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 25.09.2014 Tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında

Detaylı

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 2017-2018 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 1 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ (TABLO 1) TABAN PUAN İLANI 14 HAZİRAN 2017 ÇARŞAMBA I. 17 HAZİRAN 2017 CUMARTESİ II. 1 TEMMUZ 2017 CUMARTESİ

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ÇUKUROVA KAYMAKAMLIĞI ADANA KIZ LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON YERLEŞTİRME KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ DİLEKÇE ve FORMLAR http://adanakizlisesi.meb.k12.tr Telefon: 0322.232

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U MEB Talim Terbiye Kurulu nun 20 Şubat 2014 ve 9 Sayılı Kararı ekinde

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAYIT İŞLEMLERİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAYIT İŞLEMLERİ KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAYIT İŞLEMLERİ Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulunun 20 Şubat 2014 tarih ve 9 sayılı kararı ekinde yer

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU ( Eğitim-Öğretim Yılı)

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU ( Eğitim-Öğretim Yılı) T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU (2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı) Üniversitemizde 668 öğrenci kontenjanı ile Pedagojik

Detaylı

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM HİZMETLERİ BRİFİNGİ 2012 2013 MELİKGAZİ 1 İdare odası Öğretmenl er odası Sınıflar Laboratuv Rehberlik Servisi Depo BT sınıfı Çok amaçlı Salon Arşiv

Detaylı

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : Tel :

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web :  Tel : İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : http://tokatsbl.meb.k12.tr/ Tel : 0356 2280770 Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarında ihtiyaç duyulan üstün nitelikli

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE BAŞLATILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA İLİŞKİN D U Y U R U 2016-2017 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Döneminde son sınıfta veya önceki

Detaylı

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA BAŞVURU, YERLEŞTİRME VE KAYIT İŞLEMLERİ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN AÇILACAK PROGRAMLAR, AKADEMİK TAKVİM UYGULAMA ESASLARI VE YEDEK KONTENJAN DUYURUSU Programla

Detaylı

BORSA İSTANBUL İSLAHİYE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

BORSA İSTANBUL İSLAHİYE FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE BORSA İSTANBUL FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuz öğrencilerinden...'in velisiyim.öğrencimiz Borsa İstanbul İslahiye Fen Lisesi pansiyonunda kalacağından almış olduğu bursluluk parasının kesilmesi gerekmektedir.

Detaylı

VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015 BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri. 1 2. Kurumun Kimlik Bilgisi..3 3. Kurumun Genel Özellikleri.4 4. Personel Bilgileri... 5

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda belirtilen Bilim/Sanat Dallarına Tezli Yüksek Lisans ile Doktora öğrencisi alınacaktır. LİSANSÜSTÜ

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

Yerleştirme yedek kayıt işlemleri yapılacak mıdır? Yerleştirme işlemleri bir defada yapılacak olup yedek yerleştirme yapılmayacaktır.

Yerleştirme yedek kayıt işlemleri yapılacak mıdır? Yerleştirme işlemleri bir defada yapılacak olup yedek yerleştirme yapılmayacaktır. Yerleştirme takvimi nasıl işleyecek? YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ TAKVİMİ Tercihlere Esas Kontenjan Tablolarının İlanı 04 Temmuz 2014 8 inci Sınıf Yerleştirmeye Esas Puanların (YEP) İlanı 07 Temmuz 2014 Yerleştirme

Detaylı

ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU

ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU ELGİNKAN VAKFI BURSU DUYURUSU SON BAŞVURU TARİHİ : 9 EKİM 2017 PAZARTESİ BAŞVURU KOŞULLARI 1-BAŞKA YERDEN BURS ALMIYOR OLMAK 2-YENİ KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN 2016 LYS YERLEŞTİRME PUANI SIRALAMASINDA ÖNDE

Detaylı

No :... Sınıfı :... Adı ve Soyadı :...

No :... Sınıfı :... Adı ve Soyadı :... ÖĞRENCİNİN No :... Sınıfı :... Adı ve Soyadı :... Babası nın Adı ve Soyadı :... Babası nın Öğrenim Durumu : O O O İlk Orta Yüksek İşi ve İş Ünvanı :... İş Adresi :... Ev Telefon No. :... Ev Adresi :...

Detaylı

3) Başvuru şartlarını taşıyanlardan isteyenlere (Ek-3) Not Durum Çizelgesi ni düzenleyerek

3) Başvuru şartlarını taşıyanlardan isteyenlere (Ek-3) Not Durum Çizelgesi ni düzenleyerek SPOR LİSELERİ İLE İLGİLİ YAPILACAK İŞLER A-BAŞVURU ŞARTLARI VE ŞEKLİ Spor lisesi yetenek sınavına müracaat edecek öğrencilerin şu şartları taşımaları gerekir. 1. İlköğretim okulunu o yıl bitirenlerden;

Detaylı

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DENİZLİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ NO 1 2 OKUL/KURUM/ KURUL/İŞLEM TARİH 17 Ağustos-30 Ekim 24 Ağustos-19 Eylül 2015 01 Eylül-19 Eylül 2015 Örgün ve Yaygın Eğitim nda 3 Öğretmenlerin Göreve Başlaması/Mesleki 01 Eylül 2015, Salı Çalışmalar

Detaylı

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ 2017-2018 DERS YILI YATILILIK KABUL ŞARTLARI PARASIZ YATILILIK HAKKI KAZANABİLMEK İÇİN; a) Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak. b) Ortaokullar,

Detaylı

KONYA TÜRK TELEKOM EROL GÜNGÖR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

KONYA TÜRK TELEKOM EROL GÜNGÖR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ KONYA TÜRK TELEKOM EROL GÜNGÖR SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sevgili Öğrencimiz; Konya Türk Telekom Erol Güngör Sosyal Bilimler Lisesi ni tercih ettiğiniz için sizi tebrik ederiz. Konya dan veya Konya

Detaylı

İMAM HATİP LİSESİ MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 1- İlahiyat Fakültesi 10

İMAM HATİP LİSESİ MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLİĞİ 1- İlahiyat Fakültesi 10 ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKASI PROGRAMI DUYURUSU Yükseköğretim Genel Kurulunun 13 Eylül 2012 tarihinde almış olduğu karar gereğince 2012-2013 eğitim-öğretim

Detaylı

----------------------------------------------

---------------------------------------------- T.C. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ M. R. EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU DUYURUSU 20.01.2015 Tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu

Detaylı

ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU

ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU 2017-2018 ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU 1. TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 8. sınıf öğrencilerinin ortaöğretime

Detaylı

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Paralı Yatılı olarak öğrenim gören okulunuz.. sınıfından... nolu kızım/oğlum..... nın 2016-2017 Öğretim yılı sonuna kadar paralı yatılı olarak okul pansiyonuna kaydının

Detaylı

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri 1 Eylül 2014 1. KESİN KAYIT HAKKINDA GENEL BİLGİLER Üniversitemizde 2014 2015 eğitim-öğretim yılı kesin kayıtları,

Detaylı

2017/2018 PANSİYON KAYIT DOSYASI ÖĞRENCİNİN ADI- SOYADI:

2017/2018 PANSİYON KAYIT DOSYASI ÖĞRENCİNİN ADI- SOYADI: 2017/2018 PANSİYON KAYIT DOSYASI ÖĞRENCİNİN ADI- SOYADI: Sayın veli, öğrencinizin büyük bir sınavdan başarı ile geçerek TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesini kazanmasından dolayı sizleri yürekten kutluyoruz.

Detaylı

NOT: KAYIT İŞLEMLERİNİN BİZZAT VELİ(ANNE VEYA BABA) TARAFINDAN YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.

NOT: KAYIT İŞLEMLERİNİN BİZZAT VELİ(ANNE VEYA BABA) TARAFINDAN YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZA TEOG SINAVI SONUUCU KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN EVRAKLAR İLE BİRLİKTE BAŞVURUDA BULUNULMASI GEREKMEKTEDİR. 1- Öğrencinin nüfus

Detaylı

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ 2014-20152015 TEOG BİLGİLENDİRME SUNUMU İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçişte Ortak Sınav Sürecinin tamamlanması ile birlikte 2014-2015 öğretim yılı için ikinci

Detaylı