1) Bu talimatları okuyunuz ve kullanım kılavuzunu muhafaza ediniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1) Bu talimatları okuyunuz ve kullanım kılavuzunu muhafaza ediniz."

Transkript

1 1) Bu talimatları okuyunuz ve kullanım kılavuzunu muhafaza ediniz. 2) Cihazınızı sulu ve nemli ortamlardan uzak tutunuz. Temizliğini kuru bir bezle yapınız. 3) Cihazın havalandırma deliklerini asla kapatmayınız 4) Herhangi bir ısı kaynağının veya ısı üreten bir cihazın yanına yerleştirmeyiniz. 5) Mutlaka cihazınızla verilen besleme ünitesini ve üretici tarafından tavsiye edilen aksesuarları kullanınız. 6) Fırtına veya şimşekli zamanlarda emniyet için cihazı fişten çıkarmanızı tavsiye ederiz. 7) Cihaz veya,,besleme ünitesi zarar gördüğünde,cihaz içine sıvı döküldüğünde yetkili servis listesinde yazan ehil personel dışında cihaza müdahale ettirmeyin. 8) Cihazınızı perde,masa örtüsü,gazete,matbuat gibi havalanmasına mani olacak şeylerin yanına yakın koymayınız. 9)Cihazınızın üzerine,,mum, kandil gibi yanıcı maddeler koymayınız. 10)Cihazın üzerine veya yakınına içinde sıvı içeren,vazo gibi ürünler koymayınız. Yandaki bu sembol cihazın voltaj taşıdığını ve elektrik çarpma riski bulunduğunu ifade eder. Yandaki bu sembol kullandığınız bu cihaza ait uyarıcı güvenlik talimatlarının yazılı olarak bulunduğunu ve uyulması gerektiğini ifade eder. Yandaki bu sembol, kullandığınız cihazda,cihazın uyarlanması ve çalışır hale getirilmesi esnasında kullanıcı tarafından içine sıvı veya metal parçası düşürüldüğünde, kısa devre olma ihtimalini gösterir. DİKKAT: Cihazınız çalışma esnasında elektrostatik etkilenmeye maruz kalırsa, kullanıcı tarafından kapatılıp,yeniden devreye alınmalıdır. UYARI: USB bellek cihazınıza direkt olarak takılmalıdır, harici kablo ekleyerek takmayınız,data transferinde hata olabilir. Bu sembol, cihazınızın,eskiyip kullanılmaz hale gelince bertaraf edilmek üzere EU normları gereği belirli toplanma yerlerine teslimini gerektirir. İnsan sağlığı ile ilgili şartlar gereği kullanılmayacak durumdaki cihazlarınızı mutlaka özel itlaf merkezlerine teslim ediniz.

2 İçindekiler 1 Ön ve arka panel Panel Uzaktan kumanda Tuşların tanıtımı Pil yerleştirme Uzaktan kumanda kullanımı Bağlantılar İlk kurulum Program yönetim ayarları Program düzenleme EPG (Electronik program yönetimi Sıralama Video Ayarları Görüntü formatı Çözünürlük TV formatı Kanal arama Uydu Transponder Zaman ayarı Opsiyon ayarları Sistem ayarları... Hata! Yer işareti tanımlanmamış Fabrika ayarlarına dönüş Cihaz bilgileri Genel sorunlar ve çözüm önerileri Teknik özellikler... Hata! Yer işareti tanımlanmamış. 1 Ön ve arka panel 1.1 Paneller 1.USB girişi: Harici USB 2.0 bellek giriş soketi. 2.AV: Bu soket AV kablo girişi içindir.( opsiyonel ) 3.RS232:Veri aktarımı için fiş girişi 4.HDMI: Bu soket ile HDMI cihaza bağlanılır. 5.LNB IN : Antenden gelen RG6 koaksiyal kablo girişi 6. IR: Uzaktan kumanda alıcı ünitesi girişi 7.DC IN 12V: Besleme ünitesi girişi (adaptör girişi 12V DC) UYARI: TV cihazından kaynağı HDMI veya SCART olarak seçiniz. Uydu cihazı Aynı anda HDMI ve SCART çıkışını desteklemez.

3 2 Uzaktan Kumanda 2.1 Tuşların tanıtımı 1) MUTE: Ani ses kesme veya açma 2) RENKLİ DÜĞMELER: KIRMIZI: fonksiyon bulma; YEŞİL: çözünürlük seçme; SARI: Görüntü formatı; MAVİ: zaman ayarlama 3) PREV: Multimedya oynarken geriye alma. 4) NEXT: Multimedya oynarken ileri alma. 5) STOP: Oynarken, çalarken durdurma. 6) SAT: UYDU seçme tuşu. 7) RECALL: Son seyredilen bir evvelki kanala dönüş. 8) AUDIO: Ses lisanı ve ses durumu seçme. 9) INFO: Seyredilen kanal bilgilerini görüntüler. 10) OK: Giriş veya seçimi teyit etme,kanal listesini görüntüleme. 11) SAĞ/SOL tuşu: MENU içinde hareket etme, sesi kısma/arttırma 12) EXIT: Bulunulan MENU den çıkma veya bir evvelki menüye dönme. 13) PAGE+/ -: Bir sayfa yukarı veya aşağı 14) 0-9 (Numeric Buttons): Numara tuşları kanal seçme veya düzenleme için. 15) TV/RADIO: TV den ve Radyo ya veya radyo dan TV ye dönüş, seçim tuşu. 16) STAND BY: Cihazı çalıştırma veya stand-by konumuna getirme. 17) FWD: Medya oynatma durumunda ileri sarma 18) REV: Medya oynatma durumunda geri sarma. 19) PAUSE: Medya oynatma durumunda durdurma. 20) PLAY: Oynatma tuşu. 21) TEXT: Teletext görüntüler. 22) SUBTITLE: Alt yazı dil seçimi 23) EPG: Elektronik program yöneticisini açar 24) UP / DOWN: MENU içinde dolaşma veya önceki/sonraki program seçimi 25) MENU: Ana menu giriş 26) FAV: Favori program kaydedilen MENU yu açar 27) VOL+/-: Ses şiddetini azaltır / arttırır. 28) REC: Program kaydetmek için kullanılır. 29) LIST: Takılı bellekteki kaydedilmiş programları listeler. 2.2 Pil Yerleştirme Uzaktan kumandanın arkasındaki kapakçığı açın ve 2xAAA ölçülerindeki pilleri yuvaya yönleri doğru olarak yerleştiriniz ve kapakçığı tekrar kapatınız. 2.3Uzaktan kumanda kullanımı Uzaktan kumandanızı cihazınızın ışığı yanan alıcı ünitesine doğru tutarak,maksimum 7 mt mesafeden kontrol edebilirsiniz.alıcı ünite görüş açısı maksimum 60 derecedir.

4 Not: Cihazınızı TV, VCR veya amplifier gibi başka cihazlara birleştirirken,diğer cihazların buna uygun olup olmadığını inceleyin. Başka cihazlarla birleştirme yapılırken, şebekeye bağlı elektrik fişinden çıkarınız. Alıcı ünitenin önü kapalı olursa veya aşırı güneş ışığı veya aşırı parlak ışık El kumandasının çalışma hassasiyetini azaltır. 3 Bağlantılar Uyarı: Cihazınızın çalışma voltajı ile elektrik fişinden gelen besleme voltajının aynı olduğundan emin olunuz. ( 220V 50Hz ) Elektrik çarpmasına sebebiyet vermemek için cihazın kapağını açmayınız. 4 İlk kurulum Bütün bağlantılar dikkatlice yapıldıktan sonra, TV yi açın,cihazınızın besleme kablosunu prize takın, POWER tuşuna basarak cihazı açın. Cihazınızı ilk defa kullanıyorsanız veya cihaz fabrika çıkış ayarlarında size sunulmuş ise,ekranda MENU görünür.(herhangi bir kanal yoktur) (1) Select [OSD Language] ve sağ/sol tuşları ile seçerek TÜRKÇE yi bulun.. (2) Uydu seçimini ve anten ayarlarını yaparak tarama yaptırınız. (3) Kanal taramasından sonra TV programlarını seyredebilirsiniz. 4.1 Program Yönetim ayarları MENU tuşuna basınız [Program] seçiniz.menu sizi yönetim ayarlarına yönlendirir.bir opsiyon seçin OK veya SAĞ tuşa ayarlamak için basın. EXIT tuşu ile çıkabilirsiniz Program düzenleme Program tercihlerinizi düzenlemek için (kilit,atlatma, favoriler, taşı, delete),program düzenleme menüsüne girin.şifre isterse fabrika çıkış şifreniz: '0000'

5 Favorileri ayarlama En çok seyrettiğiniz TV ve Radyo programları için kısa bir liste yapabilirsiniz. 1. Programın üzerine gelin FAVORİ tuşuna basın. Kalp şeklinde sembol belirir bu işleme alındı demektir. 2. Diğer tercih programlar için de aynı işlemi tekrarlayın. 3.EXIT tuşuna basarak kayda alın. Favori görüntüleme 1. El kumandasından FAV tuşuna basın 2. Yukarı/aşağı tuşu ile seçebilirsiniz 3. OK tuşu ile seçip seyredebilirsiniz. TV veya Radyo silme 1. Programı seç MAVİ tuşa bas, mesaj belirir. OK ile seçilen program iptal olunur. 2. Diğerlerini silmek için bir önceki işlemi tekrarlayın. TV veya radyo program atlatma tuşu 1. Programı seç, YEŞİL tuşa bas.atlatma sembolu belirir. Program görüntülenemez. 2. Diğer atlatma yapılacak programlar için bir önceki işlemi tekrarlayınız. 3. Teyit ve çıkmak için EXIT tuşuna basınız, tekrar etkin etmek isterseniz: atlatılan sembol olan programda YEŞİL tuşa basın. Program taşıma 1. Programı seçin ve KIRMIZI tuşa basın. Taşıma sembolu belirir 2. Yukarı/aşağı tuşları ile hareket ettirin. 3. İstediğiniz yeri OK ile seçerek yeni yerini sabitleyin. 4. Diğer kanallar için de bir önceki işlemleri uygulayın. Program kilitleme 1.Programı seçin ve SARI tuşa basın. Kilitleme sembolu belirir. Program kilitlenmiştir. 2. Diğer kanallar için de bir önceki işlemleri uygulayın. 3. Teyit ve çıkış için EXIT tuşuna basın. 4. Kilitli program açmak için,program üzerinde SARI tuşa basın 5. Şifre isteyecektir, fabrika şifresi veya yeni seçtiğiniz şahsi şifreyi girin EPG (Elektronik program yöneticisi EPG her kaydedilen programın 7 günlük akışını görebileceğiniz bir yöneticidir. Giriş için kumandadan EPG tuşuna basın.yukarı/aşağı tuşları ile program seçebilirsiniz.1 sayfadan fazla bilgi varsa MAVİ tuş ile yukarı SARI tuş ile aşağı sayfa seçilebilir Sıralama Şu şekilde program sıralaması yapabilirsiniz: Varsayılana göre-tarama sırasına göre Şifreliler-Önce şifreli programlar. Servis ismine göre-alfabetik isim sırası, Servis ID-servis kimlik numarasına göre sıralar. 4.2 Video Ayarları MENU TUŞUNA BASINIZ(Picture-Resim) seçiniz. Menü video ayarları için yönlendirecektir. Opsiyon seçmek için YUKARI/AŞAĞI ayarlamak için SAĞ/SOL seçiniz. Çıkmak için EXIT tuşuna basınız Görüntü formatı Maksimum seyir için seçebilecekleriniz: 4:3 Pan Scan, 4:3 mektup kutusu,16:9 geniş ekran veya Otomatik tercihinizi yapın, otomatik yayın Kaynağına göre kendisi ayarlar Çözünürlük Görüntü doğru değilse, ayarları değiştirin.hdmi için en çok uygulamalar şöyledir. [480i]: NTSC system TV için. [480P]: NTSC system TV için. [576i] PAL system TV için. [576P]: PAL system TV için. [720P]: NTSC or PAL system TV için. [1080I]: NTSC or PAL system TV için.

6 4.2.3 TV formatı Görüntü doğru değilse ülkenize gore ayar yapın.[ntsc]: for NTSC sistem TV. [PAL]: PAL sistem TV; [Auto] :otomatik seçim. Bize uygun olan PAL veya otomatik seçimdir. 4.3 Kanal arama MENU tuşuna basın [Search Channel ] (kanal arama) seçin.menü size ayarlar için yönlendirecektir. Bir opsiyon seçin SAĞ/SOL tuşları ile ayarlama yapın. EXIT tuşu ile çıkabilirsiniz Uydu Uydu ayarlarını yapılandırır. Uydu listesi: AŞAĞI/YUKARI tuşları ile Uydu seçin. LNB Tipi: SAĞ/SOL/OK tuşlarını kullanarak LNB ye uygun frekans değerlerini seçiniz, Bize uygun olan 9750/10600 değerlerdir. LNB Gücü : SAĞ/SOL tuşları ile LNB gücünü AÇIK hale getirin. 22K: Sağ/sol tuşları ile otomatik seçin. Toneburst:Aktif veya deaktif olarak seçin DiSEqC1.0: Uydu çanak anten veya antenlerinizin bağlı olduğu diseqc giriş portunu doğru olarak seçin. DiSEqC1.1: Santral sistemi kuruluysa 16 port dan size ait doğru olanı seçin. Motor: Motorlu çanak anteniniz varsa sağ/sol tuşklarıı ile DiSEqC1.2 veya DiSEqC1.3. seçiniz ve OK basınız. DiSEqC1.2: Motoru doğru sinyale yönlendirip kilitlemek için. DiSEqC1.3: Motoru uydu de local verilere gore hareket ettirmek ve sabitlemek için. Otomatik hareket: Sağ/sol tuşları ile doğu-batı yönünde sinyal bulana kadar hareket. Devamlı hareket: Doğu-batı yönünde siz durdurana kadar hareket eder. Adım ilerleme[1]: Sağ/sol tuşu ile adım adım ilerleme Hafızaya alma: Geçerli doğru değerleri hafızaya alma. Pozisyona git: Sağ/sol tuşu ile hafızalanan değerlere gitme Referansa git: Bütün değerleri reset etme. X e git: goto Lokal ve uyduya göre hesaplanan değerlere git. Uydu ekle: Uydu ekleme için KIRMIZI ya basınız. Uydu düzenleme:odaklanan uydu düzenleme için YEŞİL e basınız. Uydu iptali: SARI ya basarak iptal ediniz.teyit için OK basınız. Tekli uydu arama:tarama ayarlarındaki MAVİ tuşa basınız. Tarama modeli: Sağ/sol tuşu ile seçiniz Blind scan(rastgele tarama) NetWork açık tarama( NIT on) Varsayılan tarama /default). Bütün kanallar(all channels) Şifresiz kanallar ( FTA Channels) Servis Tipi: Hepsi, DTV or Radyo. OK basarak yukarıdaki ayarlara göre taratınız. Çoklu uydu arama: " işareti koyarak taratılacak uydu seçimini yapınız, sonra ilgili menu içindeki Mavi tarama tuşuna basınız. Diğer ön tarama uyarlamaları tekli uydu arama ile aynıdır. Kanal arama / tarama Uydu veya transponderları konfigürasyolara göre tarar.

7 Rastgele tarama/kör tarama Kilitlenebildiği Transponder lara ulaşmak için band taraması yapar. Daha sonra, ulaşabildiği transponder ları, kayıtlı programları almak için tek tek tarar Transponder Seçilen Uyduya kayıtlı transponderları görmek için SAT tuşuna basın. SAT tuşuna tekrar basarsanız UYDU listesine tekrar dönebilirsiniz. Transponder ekle: TP eklemek için kırmızı tuşa basınız. Evvelce kayıtlı aynı TP varsa tekrar aynı UYDU adı altında kayıt altına almaz. Transponder düzenleme: Seçilen TP düzenleme için YEŞİL tuşa basın. Evvelce kayıtlı aynı TP varsa tekrar aynı UYDU adı altında kayıt altına almaz. Transponder iptali: Seçilen TP yi silmek için SARI tuşa basın.ok tuşu ile teyit edin. 4.4 Zaman ayarı MENU tuşuna bastıktan sonra TIME (Zaman) seçiniz. MENU size gerekli işlemler için yönlendirecektir.opsiyon seçmek için YUKARI/AŞAĞI,ayarlamak için SAĞ/SOL tuşlarını kullanınız.çıkmak için EXIT tuşu. (1)Otomatik zaman: Akış içerisinde otomatik ayarlama veya hayır seçiniz. (2)Zaman kuşağı: Bulunulan zaman kuşağına göre açık veya kapalı (3)Tarih: Sistem tarihini ayarlama. (4)Zaman: Sistem saatini ayarlama. (5)Uyuma: ayarlamalar kapalı ise bu fonksiyon çalışmaz.açık ise seçiminizden sonra mesaj penceresi açılır. Cihazın ayarlanan otomatik kapanma saatini gösterir Otomatik kapanma 0-12 saat arası ayarlanabilir. Ayarlar kapalı konumda ise el kumandasından stand by konumuna geçebilirsiniz. 4.5 Opsiyon ayarları(tercihler) MENU tuşuna basınız OPTION(Seçenekler) seçiniz. MENU size OSD dili, altyazı dili ve Audio dili ayarlarında yönlendirecektir. Opsiyon seçin SAĞ/SOL tuşu ile ayarlayın. EXIT tuşu ile çıkabilirsiniz. (1) OSD dili: OSD(ekran) dilini seçiniz. (2) Audio dili : TV seyrederken konuşma dilini seçin. Eğer TV kanalında audio seçimi yoksa,varsayılan dil kullanılır. (3) Alt yazı dili: Alt yazı dilini seçebilirsiniz.. (4)Sistem destekliyorsa dijital audio seçebilirsiniz. (5)Sembol görüntü süresi: ekran üzeri sembol görüntülenme süresini seçebilirsiniz. 4.6 Sistem Ayarları Fabrika ayarlarına dönüş Cihazınızın fabrika ön ayarlarına dönüş işlemidir. Menü de FABRİKA AYARLARI seçimi Yapın OK veya SAĞ tuşa basın. Şifrenizi veya değiştirmedi iseniz varsayılan '0000' giriniz. OK ile teyit ediniz. Sonradan yaptığınız uyarlamalar silinecek cihaz fabrika çıkış değerlerine dönecektir Cihaz bilgileri Cihazın model, software ve hardware bilgilerini görebilirsiniz.

8 5.Genel sorunlar ve çözüm önerileri 6.Teknik özellikler: Sorun Olası sebepler Çözüm önerisi Resim yok Besleme takılı değil Besleme fişini tak Ekranda no signal yazısı var Hoparlörden ses çıkmıyor Ses var görüntü yok Uzaktan kumanda çalışmıyor Görüntü aniden kayboluyor veya mozaikleniyor Açma düğmesine basılmadı Anten kablosu bağlanmadı Anten ayarlamaları yanlış Bağlantı kablosu takılı değil Ses kesme düğmesi basılı Yanlış AUDIO seçimi AV kablosu hatalı takılmış veya takılmamış Radyo program seçilmiş Pil bitmiş veya yetersiz voltaj Uzaktan kumanda açısı doğru değil veya çok uzak Anten sinyali çok zayıf Power düğmesine basınız Anten kablosunu takın Doğru parametreleri girin Ses kablosunu doğru takınız Doğru volum kontrolu yapınız Başka ses tarzı seçin Audio kablosunu doğru olarak takın TV/RADIO tuşuna basarak TV konumunu seçin Pili değiştirin Kumanda açısında kullanın ve/veya yakına gelin LNB,çanak anten yönü veya kablo sorunlu kontrol edin Malzeme Tuner Özelliği Frequency Range Giriş Ohm. Sinyal giriş Sembol oran LNB gücü 950MHz to 2150MHz 75Ohms unbalanced -65 ~ -25dBm 2-45Mbps 13/18V,Max 350mA Demodulation Demodulator QPSK/8PSK FEC 1/2,2/3,3/4,5/6,7/8,8/9,9/10 Bağlantılar LNB giriş F connector LNB çıkış None USB USB 2.0 IR alıcısı RS232 HDMI Receive the signal for the RC For data transport Connects to HDMI in device. Güç Besleme V V ~ 50/60Hz Görüntü Sarfiyat Decoder Module Çözünürlük Max 12W PAL,NTSC 720X576(PAL),720X480(NTSC),720P,1080i,480i,48 0P,576i,576P Decoding Aspect Rate 4:3(Letterbox, Pan& Scan)16:9 Video Audio MPEG2 Transport MP@ML.HL MPEG4 AVC/H.264 HP@L4 MPEG2 Audio Layer I&II Diğerleri Compliance ETSI/EN DVB-S compliant Sound tarzı Right, Left, Stereo

9

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

KS-HD2505 DİJİTAL MİNİ HD UYDU ALICISI

KS-HD2505 DİJİTAL MİNİ HD UYDU ALICISI KS-HD2505 DİJİTAL MİNİ HD UYDU ALICISI Önemli Güvenlik Uyarıları UYARI : Elektirik riskine karşı, cihazın kapağını açmayınız. İçerisinde, teknik olmayan kişilerce müdahale edilemeyecek parçalar bulunmaktadır.

Detaylı

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

HD Dijital Uydu Alıcısı Kullanım Kılavuzu

HD Dijital Uydu Alıcısı Kullanım Kılavuzu HD Dijital Uydu Alıcısı Kullanım Kılavuzu Önemli Güvenlik Talimatları 1) Bu talimatları okuyunuz. 2) Bu talimatları saklayınız. 3) Tüm uyarıları takip ediniz.. 4) Tüm talimatlara uyunuz. 5) Bu aleti suya

Detaylı

Paket içeriği modele göre değişiklikler göstermektedir.

Paket içeriği modele göre değişiklikler göstermektedir. Paket içeriği modele göre değişiklikler göstermektedir. TV/AV Daily motion 5. TV veya Radyo Kanal listesinde YEŞİL renk tuşu kanal Gizleme fonksiyonunu kullanmanızı sağlar. Bu tuşa basıldığında Gizle

Detaylı

DİJİTAL UYDU ALICISI

DİJİTAL UYDU ALICISI THE SOUND OF FREEDOM DİJİTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU Lütfen kullanma kılavuzunu dikkatlice okumadan cihazınızı kullanmayınız. www.kamosonic.com GÜVENLİ KULLANIM Cihazı temizlemeden önce fişini çekiniz.

Detaylı

DİJİTAL UYDU METRE KULLANMA KILAVUZU

DİJİTAL UYDU METRE KULLANMA KILAVUZU DİJİTAL UYDU METRE KULLANMA KILAVUZU 1 http://www.trimaxmeters.com/ ~ sales@trimaxmeters.com Uydu metreyi ilk kullanımdan önce lütfen kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuz içindeki açıklamalar

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Adaptörü Harici IR Kablo UK Pilleri UK 1 Ön Panel Standby LED Sol Taraf USB 3.0 2 Arka Panel FBC Tip Takılabilir Slot 8 sinyale kadar değişik kanalları

Detaylı

1.Giriş... 5. 2. Temel Özellikler... 5. 3. Paket İçeriği... 5. 4. Genel Kullanım... 6. 5. Ön Panel... 7. 6. Arka Panel... 8. 7. Uzaktan Kumanda...

1.Giriş... 5. 2. Temel Özellikler... 5. 3. Paket İçeriği... 5. 4. Genel Kullanım... 6. 5. Ön Panel... 7. 6. Arka Panel... 8. 7. Uzaktan Kumanda... 1 Dijital Uydu Alıcısı GÜVENLİK TALİMATLARI... 3 CİHAZ ÜZERİNDE KULLANILAN İŞARETLER... 4 GENEL BİLGİLER... 5 1.Giriş... 5 2. Temel Özellikler... 5 3. Paket İçeriği... 5 4. Genel Kullanım... 6 5. Ön Panel...

Detaylı

Hızlı kullanım kılavuzu

Hızlı kullanım kılavuzu LX7500R Sağlanan Aksesuarlar Hızlı kullanım kılavuzu 1 1 1 1 Türkçe 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 DVD kayıt sisteminiz ile birlikte aşağıdaki aksesuarlar teslim edilir: 1 2 ön, 1 merkez ve 2 arka hoparlör

Detaylı

DİJİTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU

DİJİTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU DİJİTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU I Güvenlik Tedbirleri Bu kılavuzdaki bilgiler üretici firma tarafından gerekli görüldüğünde değiştirilebilir. Hiçbir bölümü kopyalanamaz ya da herhangi başka bir

Detaylı

X-107 KULLANMA KILAVUZU

X-107 KULLANMA KILAVUZU X-107 KULLANMA KILAVUZU Ekran ölçüsü 7inç Çözünürlülük 480 X ( RGB) X 234 Parlaklık 350cd/m2 Kontrast 300 : 1 Görüntü açısı ( L/R / T / B) : 60/ 60/40/60 Güç kaynağı 8~17V ( tipik DV 12V) Güç sarfiyatı

Detaylı

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Kablosu Güç Adaptörü SATA Kablosu U.K. Pilleri U.K. 2 Ön Panel Dokunmatik Tuş Standby LED Göstergesi Mini TV Burada TV yayınlarını veya tv logolarını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu TURBO IPTV. Dijital DVB-S / S2 HDTV H.265 Uydu Alıcısı / IPTV / OTT Medya Oynatıcısı.

Kullanım Kılavuzu TURBO IPTV. Dijital DVB-S / S2 HDTV H.265 Uydu Alıcısı / IPTV / OTT Medya Oynatıcısı. Kullanım Kılavuzu Dijital DVB-S / S2 HDTV H.265 Uydu Alıcısı / IPTV / OTT Medya Oynatıcısı TURBO IPTV www.merihvideo.com.tr DİKKAT! Elektrik çarpma riskinden dolayı lütfen uydu alıcısının içini açmayınız.

Detaylı

Model No: RAX UYDU ALICISI KULLANMA KILAVUZU

Model No: RAX UYDU ALICISI KULLANMA KILAVUZU GARANTİ ŞARTLARI 1. Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır. 2. Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı Firmamızın garanti kapsamındadır. 3. Malın garanti süresi içerisinde

Detaylı

DĠJĠTAL UYDU ALICISI DM 800. Kullanma Kılavuzu. CĠHAZI KULLANMAYA BAġLAMADAN ÖNCE LÜTFEN KULLANMA KILAVUZUNU DĠKKATLĠCE OKUYUN

DĠJĠTAL UYDU ALICISI DM 800. Kullanma Kılavuzu. CĠHAZI KULLANMAYA BAġLAMADAN ÖNCE LÜTFEN KULLANMA KILAVUZUNU DĠKKATLĠCE OKUYUN DĠJĠTAL UYDU ALICISI DM 800 Kullanma Kılavuzu CĠHAZI KULLANMAYA BAġLAMADAN ÖNCE LÜTFEN KULLANMA KILAVUZUNU DĠKKATLĠCE OKUYUN 1 ĠÇĠNDEKĠLER Güvenlik Talimatları---------------------------------- 2 Genel

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

1.1 Özellikler. Aksesuarlar: Güvenlik Talimatları, özellikler ve Aksesuarlar

1.1 Özellikler. Aksesuarlar: Güvenlik Talimatları, özellikler ve Aksesuarlar Güvenlik Talimatları, özellikler ve Aksesuarlar Alıcıyı çalıştırmadan önce bu Kullanım Kılavuzunu mutlaka okuyunuz. Kapağı asla açmayın. Olası elektrik tehlikesi nedeniyle alıcının içine dokunmak tehlikelidir.

Detaylı

PACE - DS 810XE KULLANMA KLAVUZU

PACE - DS 810XE KULLANMA KLAVUZU PACE - DS 810XE KULLANMA KLAVUZU DIGITURK Ağustos 2007 İÇERİK 1. ÖN PANEL TANITIMI... 3 2. ARKA PANEL TANITIMI... 4 3. KURULUM... 5 4. GENEL KULLANIM SIRASINDA KANAL KURULUMU... 8 5. DİĞER ÖNEMLİ MENÜLER...

Detaylı

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE

LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE 26" LED TELEVİZYON VE MONİTÖR LE66N8HM - LE66N8HA NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler

Detaylı

BOSS HD / WORKER HD KULLANIM KILAVUZU

BOSS HD / WORKER HD KULLANIM KILAVUZU TEMEL ÖZELLİKLER Ana İşlemci : SUNPLUS Flash Bellek : 8 MBYTE RAM : 128MB DDR3 Kanal Hafızası : 5000 DiSEqC Uyumu : 1.0/1.1/1.2/USALS Tuner : DVB-S /S2 ( MPEG 2 / MPEG 4 / H.264 ) Uyumlu Ekran Çözünürlüğü

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. MODEL NO: LE82N8HA İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED TV ürünümüzü

Detaylı

2.0 2 ADET TV 6000 64 2000 TP

2.0 2 ADET TV 6000 64 2000 TP 1. Genel Özellikler DLNA: Aynı ağa bağlı cihazlar arasında bağ kurulabilir ve iki cihaz arasında dosya paylaşımı yapılabilir. Örneğin; bilgisayarınızdaki bir filmi veya herhangi bir medya dosyasını hiçbir

Detaylı

Dijital Uydu Alıcısı

Dijital Uydu Alıcısı Dijital Uydu Alıcısı GÜVENLİK TALİMATLARI... 3 ALICI ÜZERİNDE KULLANILAN İŞARETLER... 4 GENEL BİLGİLER... 5 1. Ana Özellikler... 5 2. Paketi Açma... 6 3. Cihazın Genel Kullanımı... 6 4. Ön Panel... 7 5.

Detaylı

Đçindekiler. Paket Đçeriği

Đçindekiler. Paket Đçeriği SCSI Serisi Net DVR Kullanım Kılavuzu V2.1 Đçindekiler 1. HDD Kurulumu... 3 2. DVR Bağlantısı... 4 3. DVR ın Açılması... 6 4. DVR a Giriş... 6 5. Tarih Saat Ayarı... 7 6. IP Adres Ayarı... 7 7. HDDFormatlama...

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. LC42A15FV İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme 1 Giriş LCD TV ürünümüzü satın aldığınız

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER 1- ON/OFF Anahtarı : Cihazımızı komple kapatıp açmak için kullanılır. 2- SAT SELECT (Uydu Seçim) Tuşu : Uydu alıcılarına geçiş yapmak için kullanılır. 3- SAT SELECT (Uydu

Detaylı

SATFINDER 4 SLIM KULLANIM KILAVUZU

SATFINDER 4 SLIM KULLANIM KILAVUZU SATFINDER 4 SLIM KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER : Genel Güvenlik...... 3 Temel Özellikleri.... 4 Ön Görünüm..... 5 Şarj Adaptörleri.. 6 SATFINDER4 SLIM Kullanım........ 7 Uydu Ayar Menüsü... 7 Kanal Tarama

Detaylı

HyperMedia Center Kullanım Kılavuzu İçindekiler V1.5

HyperMedia Center Kullanım Kılavuzu İçindekiler V1.5 HyperMedia Center Kullanım Kılavuzu İçindekiler V1.5 GIRIŞ...1 OYNATICI KONTROLLERI...2 NAVIGATION BAR...2 TV...3 SOURCE INPUT-KAYNAK SEÇIMI...3 CHANNEL LIST-KANAL LISTESI...3 SCHEDULE - PROGRAMLAMA...4

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. NORDMENDE LE82N8HM İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED ürünümüzü satın

Detaylı

TÜRKSAT 4A UYDUSU HAKKINDA BİLGİLENDİRME

TÜRKSAT 4A UYDUSU HAKKINDA BİLGİLENDİRME Değerli Müşterilerimiz, Türksat 4A haberleşme uydusu, 17 Eylül 2014 tarihini - 18 Eylül 2014 e bağlayan gece yarısı hizmet vermeye başlayacaktır. Türksat 4A ile birlikte, Türksat 2A uydusu üzerindeki 178

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

4-1. Ön Kontrol Paneli

4-1. Ön Kontrol Paneli 4-1. Ön Kontrol Paneli 1 Açma/Kapama(ON/OFF) Düğmesi.! Fan motoru termostat kontrollü olduğu için sadece soğutma gerektiğinde çalışır.! Su soğutma ünitesi otomatik kontrollüdür, sadece gerektiğinde çalışır.

Detaylı

SCART STICK UYDU ALICISI DSR 6800 SS FTA

SCART STICK UYDU ALICISI DSR 6800 SS FTA SCART STICK UYDU ALICISI DSR 6800 SS FTA tr içindekiler 4 GÜVENLİK TEDBİRLERİ 4 Eski Cihazınızın Atılması 4 Ambalaj İçin Uyarı! 4 Pil İçin Uyarı! 5 WEEE Elektronik Atıkların Bertarafı: 5 Yasaklı Madde

Detaylı

TV-1800 PCTV Tuner Ürün Bilgileri Bağlantı. Denetim Masası

TV-1800 PCTV Tuner Ürün Bilgileri Bağlantı. Denetim Masası Ürün Bilgileri Bağlantılar Bağlantı VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Tanım Bilgisayar bağlantısı (VGA kartı). Ses kartı bağlantısı. Monitör

Detaylı

MONITOR LE116N8FM NORDMENDE

MONITOR LE116N8FM NORDMENDE MONITOR LE116N8FM NORDMENDE İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme Giriş LED ürünümüzü

Detaylı

FTA uydu alıcısı, kolay kullanımlı menu düzeni ve güçlü ALI. M3329 ana işlemcisi ile, şifresiz tüm TV ve radyo yayınlarını almak üzere

FTA uydu alıcısı, kolay kullanımlı menu düzeni ve güçlü ALI. M3329 ana işlemcisi ile, şifresiz tüm TV ve radyo yayınlarını almak üzere Genel Bilgiler Almış olduğunuz FTA uydu alıcısı, kolay kullanımlı menu düzeni ve güçlü ALI M3329 ana işlemcisi ile, şifresiz tüm TV ve radyo yayınlarını almak üzere tasarlanmıştır. TV alıcınızın arkasına

Detaylı

5.1 MULTIMEDYA HOPARLÖR SİSTEMİ JSM-05

5.1 MULTIMEDYA HOPARLÖR SİSTEMİ JSM-05 5.1 MULTIMEDYA HOPARLÖR SİSTEMİ JSM-05 KULLANMA KILAVUZU ÖZELLİKLER Ses gücü : 8W 5 + 25W(RMS) Sürücü birimler :3 5 dolu saha manyetik olarak koruma + 5.25 subwoofer Frekans alımı : Satellites: 120Hz

Detaylı

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu

EVERTECH. EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi. Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu EVERTECH EV-CSC200 Speed Dome Kontrol Ünitesi Kolay Kurulum ve Kullanım Klavuzu Uyarılar ve Ana Fonksiyonlar Güç Kaynağı DC12V güç kaynağı kullanılabilir.cihazı bağlamadan önce şehir elektrik şebekenizin

Detaylı

AT-16000 Full HD Mini Multimedya Uydu Alıcısı

AT-16000 Full HD Mini Multimedya Uydu Alıcısı AT-16000 Full HD Mini Multimedya Uydu Alıcısı 24/10/2013 - R-00 İçindekiler Güvenlik Uyarıları Uzaktan Kumanda Bağlantı Noktaları AT-16000 Sistem Bağlantısı AT-16000 Kurulum Ayarları Detaylı Kurulum A/V

Detaylı

UVA-TR10 VIDEO/AUDIO VERC ALICI SET

UVA-TR10 VIDEO/AUDIO VERC ALICI SET UVA-TR10 VIDEO/AUDIO VERC ALICI SET ÜRÜN KILAVUZU Versiyon 2.0 (ARALIK 2005) VEDK ORGANZE SAN. BÖL. 21. CADDE 609. SOKAK NO:15 06370 OSTM / ANKARA TEL NO :(312) 395 68 75 76 FAKS NO:(312) 395 68 77 http://

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Botech Dijital Kablo TV Alıcısı. Model : BSD1000

Kullanma Kılavuzu. Botech Dijital Kablo TV Alıcısı. Model : BSD1000 Botech Dijital Kablo TV Alıcısı Model : BSD1000 İçerik I.GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 3 II.ÇEVRENİN KORUNMASI 5 III.GENEL BİLGİLER 5 1.Önsöz...5 2.Ana Özellikler.. 5 3.Donanım. 6 3.1.Ön Panel...6 3.2.Arka Panel...6

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

ZAPPER HD PLUS KULLANIM KILAVUZU

ZAPPER HD PLUS KULLANIM KILAVUZU ZAPPER HD PLUS KULLANIM KILAVUZU ZAPPER HD PLUS KULLANIM KILAVUZU... 1 1. Genel Özellikler... 2 2. Aksesuarlar... 3 3. Temel Fonksiyonlar... 3 3.1 Ön ve Arka Panel... 3 3.2 Uzaktan Kumanda (RCU)... 4 3.3

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. .merihvideo.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. .merihvideo.com.tr KULLANIM KILAVUZU.merihvideo.com.tr KURULUM HDMI / AV Kablo Bağlantısı TV Video LAudio R Adaptör ve IR Bağlantısı IR Alıcı Göz 1 [ UZAKTAN KUMANDA UZAKTAN KUMANDA UZAKTAN KUMANDA (RCU) MUTE Tuş Fonksiyon

Detaylı

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC 2 1. PARÇALAR ve MONTAJ Dokunmatik Tuşlar Gösterge Montaj Delikleri (Arka Kapak) Kilitme Butonu Menü Butonu Pil Değişimi İçin Vida 3 Cihazı, solda

Detaylı

LMS PC aracı ACS420. LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı. Kurlum ve çalıştırma talimatları

LMS PC aracı ACS420. LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı. Kurlum ve çalıştırma talimatları LMS PC aracı ACS420 LMS parametre ayarlarının yapılması için PC yazılımı Kurlum ve çalıştırma talimatları 1 İçindekiler 1. ACS420 programının kurulumu.. 3 2. OCI430 ara yüzün sürücü kurulumu.. 7 OCI430

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler. MODEL NO: LC32A5HV İçindekiler Giriş Uyarı İkaz Ana Ünite Açıklaması Uzaktan Kumanda OSD temel ayarı USB Özellikleri Teknik Özellikler Arıza Giderme 1 Uyarı İKAZ ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKİ AÇMAYIN İKAZ:

Detaylı

JAMESON JS-1025. 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU

JAMESON JS-1025. 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU JAMESON JS-1025 10.2 Aşağı çevrilebilen LCD Ekran KULLANIM KILAVUZU Sevgili müşterilerimiz, Öncelikle sizi,yeni mobil TFT monitörü satın aldığınız için tebrik etmek isteriz.çekici dizayn ile tam donanımlı

Detaylı

MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA

MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KILAVUZU MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA Setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu lütfen dikkatle okuyun ve ileride başvurmak için saklayın. AN-MR200 Magic Motion Uzaktan Kumanda (AKB732955) Dongle

Detaylı

Kullanım Kılavuzu SR5-BPR

Kullanım Kılavuzu SR5-BPR Kullanım Kılavuzu SR5-BPR Kablosuz arama sistemi ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Kullanım öncesi lütfen kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz, yönergeleri takip ediniz. Özellikler ve

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

Verilen Aksesuarlar.

Verilen Aksesuarlar. Önlemler. Güvenlik İpuçları. Lütfen kamerayı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatle okuyunuz. Taşımacılık, depolama veya kurulum sırasında stres, şiddet titreşim veya sıvı saldırılardan zarar kaçının. Kamera

Detaylı

DRM-D2 UYDU ALICI KULLANMA KILAVUZU PROFESYONEL KULLANIM İÇİN

DRM-D2 UYDU ALICI KULLANMA KILAVUZU PROFESYONEL KULLANIM İÇİN DRM-D2 UYDU ALICI PROFESYONEL KULLANIM İÇİN KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER Sayfa UYARILAR...1 ÖN PANEL...2 ARKA PANEL...2 ÖN PANEL KONTROLÜ...2 İLK KURULUM...2 KANAL SEÇİMİ...3 BİLGİ EKRANI...3 TELETEXT...3

Detaylı

DCR DT 9102 HD DÝJÝTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU

DCR DT 9102 HD DÝJÝTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU DCR DT 9102 HD DÝJÝTAL UYDU ALICISI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Video Girişleri:... 7 Ses Çıkışları:... 7 Cihazı açmak için,... 10 Cihazı kapatmak için... 10 Pratik Bilgiler... 10 Ses Kontrolü...11 Program

Detaylı

SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU

SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU SPEED DOME KAMERA KULLANIM KILAVUZU Teknik Veriler Kablo Renkleri Fonksiyon Açıklaması Data Kırmızı Kamera Güç DC +12V Siyah Kamera Güç DC -12V Sarı/Yeşil Toprak Kablosu Toprak Hattına Yeşil RS485 A (

Detaylı

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz Aura LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzuu 33049 Değerli Müşterimiz, Ednet hoparlörlerini satın aldığınızz için teşekkür ederiz. Sorunsuz bir kullanım için hoparlörü kullanmaya başlamadan önce lütfen

Detaylı

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER

ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER ÖN PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER 1- ON/OFF Anahtarı : Cihazımızı komple kapatıp açmak için kullanılır. 2- SAT SELECT (Uydu Seçim) TuĢu : Uydu alıcılarına geçiş yapmak için kullanılır. 3- SAT SELECT (Uydu

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. MONITOR LC106M15FV İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme 1 Giriş LCD ürünümüzü satın

Detaylı

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım

İçindekiler. Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3. Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4 Rehberi İçindekiler Beo4 uzaktan kumandanızı kullanma, 3 Ayrıntılı olarak Beo4 düğmeleri, 4 Beo4 düğmeleriyle günlük ve gelişmiş kullanım Beo4'ü kişiselleştirme, 5 Ek bir düğme ekleme Ek düğmeleri

Detaylı

SilverMax HD Premium TANITIM [KULLANIM KILAVUZU]

SilverMax HD Premium TANITIM [KULLANIM KILAVUZU] [KULLANIM KILAVUZU] SilverMax HD Premium TANITIM Tek tuner HD (High-Definition),PVR (Personel Video Recording) son nesil Silvermax Dijital Uydu Alıcısını tercih ettiğiniz için Teşekkür Ederiz.Silvermax

Detaylı

Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu

Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu Ağ Projektörü Çalıştırma Kılavuzu İçindekiler Hazırlık...3 Projektörü bilgisayarınıza bağlama...3 Kablolu bağlantı... 3 Projektörün uzaktan bir web tarayıcısı vasıtasıyla kontrol edilmesi...5 Desteklenen

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler. MODEL NO: LE22N6FV İçindekiler Giriş Uyarı İkaz Ana Ünite Açıklaması Uzaktan Kumanda OSD temel ayarı USB Özellikleri Teknik Özellikler Arıza Giderme 1 LED Uyarı İKAZ ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKİ AÇMAYIN İKAZ:

Detaylı

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz

MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu. Kullanım Kılavuzu. Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 Stand-Alone Şifre+Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Kullanıma başlamadan önce mutlaka okuyunuz MW-350 tek kapı için tasarlanmış Stand alone ve Wiegand çıkışlı şifreli kart okuyucudur. IP 68 standartda

Detaylı

TV 117-202 FHD LED TV

TV 117-202 FHD LED TV Televizyon Kullanma kılavuzu TV 117-202 FHD LED TV Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Göstergeler ve anlamları Temizlik ve Bakım Uyarılar

Detaylı

PRO FULL HD MiNi UYDU ALICISI KULLANMA KILAVUZU

PRO FULL HD MiNi UYDU ALICISI KULLANMA KILAVUZU GARANTİ ŞARTLARI 1. Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır. 2. Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı Firmamızın garanti kapsamındadır. 3. Malın garanti süresi içerisinde

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Splitter Kullanıcı

Detaylı

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği

A Y p r o M ü h e n d i s l i k v e T e k n o l o j i. Görüntülü Kapı Zili. Kayıt ve izleme özelliği. SD kart kullanabilme özelliği Görüntülü Kapı Zili Kayıt ve izleme özelliği SD kart kullanabilme özelliği Türkçe Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu AYP223BE Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz!! Genel Özellikler Görüntülü kapı

Detaylı

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU MX MN AVG 1. ÖN BİLGİ Bu cihaz K-tipi termokupl ile ısı sensörü şeklinde çalışan dijital bir termometredir. Sıcaklık göstgergesi uluslararası 1990 standartlarına

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Kablosuz HDMI AV Splitter&Switch. Model No. HDMI5G04 Ver.1.0

KULLANIM KILAVUZU Kablosuz HDMI AV Splitter&Switch. Model No. HDMI5G04 Ver.1.0 KULLANIM KILAVUZU Kablosuz HDMI AV Splitter&Switch Model No. HDMI5G04 Ver.1.0 ürünümüzü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Lütfen bu belgede yazılı olan yönlendirmeleri ve bilgileri dikkatlice okuyunuz

Detaylı

3.2 TV Bağlantıları...13.

3.2 TV Bağlantıları...13. . External PVR Kullanım Kılavuzu İçerik 1 Tanıtım... 6 1.1 Özellikler... 7 2 Genel Bakış... 8 2.1 Ön panel... 8 2.2 Arka Panel... 9 2.3 Uzaktan Kumanda..... 10 3 Bağlantı ve Hazırlık... 13 3.1 Uydu Anteni

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI

ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI ARKA PANEL FONKSİYONEL ÖZELLİKLER ARKA PANEL BAĞLANTI NOKTALARI 1- IF-INPUT : 1 Nolu bu girişlere 8li LNB takılı uydu anteninizden veya Multiswitch den gelen kabloları bağlayabilirsiniz. 2- RS-232 : 2

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 13/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 3.2 Opsiyonel aksesuarlar...

Detaylı

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD

HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD HDMI GENİŞLETİCİ SET, FULL HD Kullanma Kılavuzu DS-55100-1 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 50 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 82-210 LED TV

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 82-210 LED TV Televizyon Kullanma Kılavuzu F 82-210 LED TV Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı

Detaylı

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m

HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m HDMI Uzatma Seti Full HD, 130 m Kullanma Kılavuzu DS-55101 Digitus HDMI Çoğaltıcı Seti, Full HD en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 130 m lik bir geliştirme çözümü sunar. Dijital video ve audio

Detaylı

Açma ve Arayüz Talimatlar

Açma ve Arayüz Talimatlar Açma ve Arayüz Talimatlar Cihazın orjinal kablolarla bağlandığına emin olduktan sonra, anahtarı ACC ON pozisyonuna getirin, POW/MUTE düğmesine yada POWR düğmesine yada SRC düğmesine kırmızı olana kadar

Detaylı

KWorld. PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler

KWorld. PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler KWorld PlusTV Hybrid PCI (DVB-T 210SE) İçindekiler V1.1 Bölüm 1 : PlusTV Hybrid PCI Kartın Donanım Kurulumu...2 1.1 Paket İçeriği...2 1.2 Sistem Gereksinimleri...2 1.3 Donanım Kurulumu...2 Bölüm 2 : PlusTV

Detaylı

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Kablosuz Dijital Telefon SE 240 Telesekreterli Kablosuz Dijital Telefon SE 245 Hoş geldiniz Çabuk başlama kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım IMAGE TO FOLLOW Teslimat kapsamı SE240/SE245 El cihazı

Detaylı

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m

4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m 4K HDMI HDBaseT Sinyal Güçlendirici Set, 100m Kullanma Kılavuzu DS-55504 Kurulum işleminden ve kullanmadan önce lütfen aşağıdaki güvenlik talimatlarını dikkatli şekilde okuyun: 1. Lütfen bu cihazla ilgili

Detaylı

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım

Hoş geldiniz. Çabuk başlama kılavuzu IMAGE TO FOLLOW. Bağlantı. Kurulum. Kullanım Hoş geldiniz Çabuk başlama kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Kullanım IMAGE TO FOLLOW Teslimat kapsamı SE140/SE145 El cihazı SE140 veya SE145 Baz ünite Güç adaptörü Telefon kablosu* Pil kapağı 2xAAA Şarj

Detaylı

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin

Hoşgeldiniz. Hızlı başlangıç kılavuzu. Bağlantı. Kurulum. Eğlenin Hoşgeldiniz TR Hızlı başlangıç kılavuzu 1 2 3 Bağlantı Kurulum Eğlenin Kutuda neler var? Telefon Baz istasyonu Baz istasyon için güç kaynağı Telefon kablosu 2 adet AAA şarj edilebilir pil Pil kapağı Kullanıcı

Detaylı

ASF 2045 KULLANIM KILAVUZU

ASF 2045 KULLANIM KILAVUZU ASF 2045 KULLANIM KILAVUZU SİNYAL BULUCU / SPECTRUM ANALİZÖRÜ Lütfen, uydu bulucunuzu kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz. Teknik özellikler ve kulanım şekli bu kitapçık içinde yeralmakta

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

15 /19 /22 LED Reklam-Bilgi Ekranı

15 /19 /22 LED Reklam-Bilgi Ekranı 1 15 /19 /22 LED Reklam-Bilgi Ekranı Kızıl Ötesi Göz USB Bellek Girişi Power 2x2W Hoparlör KUMANDA 1 Ekrana Medya Yüklemek POWER Tuşu Ekrana enerji verildiğinde veya POWER tuşuna bastığınızda dahili kartta

Detaylı

2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı. Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336!

2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı. Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336! 2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336! Önemli Güvenlik Uyarıları Cihazın talimatlara uygun kullanımında aşağıda

Detaylı

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1

KAÇAK AKIM RÖLESİ. www.ulusanelektrik.com.tr. Sayfa 1 DELAB TM-18C KAÇAK AKIM RÖLESİ İÇERİK GENEL / BUTON FONKSİYONLARI.2 PARAMETRE AYARLARI...2 PARAMETRE AÇIKLAMALARI 3 KAÇAK AKIM AYARLARI...3 AÇMA SÜRESİ AYARLARI.3 AŞIRI AKIM AYARLARI...4 ÇALIŞMA SÜRESİ..4

Detaylı

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI!

Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Fisheye IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu MODELLER P4320, P4520 UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kurulum kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler önceden

Detaylı

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 Kullanma Kılavuzu DS-55302 Digitus HDMI Çoğaltıcı Dağıtıcı Seti, 1x2 en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 40 m ye kadar bir geliştirme ve dağıtma çözümü sunar.

Detaylı

Gerekli kalite standartlarında üretilen M304641 tarınız medikal amaçlı kullanıma uygun değildir.

Gerekli kalite standartlarında üretilen M304641 tarınız medikal amaçlı kullanıma uygun değildir. ADE Elektronik Tartı Kullanımı Gerekli kalite standartlarında üretilen M304641 tarınız medikal amaçlı kullanıma uygun değildir. Bu kılavuz dikkat etmeniz gereken noktalar ve pratiklik açısından size yol

Detaylı

GÜVENLİK VE ÖNLEMLER

GÜVENLİK VE ÖNLEMLER GÜVENLİK VE ÖNLEMLER DİKKAT: Bu sembol, elektrik çarpması riski yaratacak tehlikeli bir voltaj seviyesinin cihazda mevcut olduğunu belirtir.. Uyarı: Elektrik çarpma riskine karşı, cihaz kapağını açmayın

Detaylı

[SILVERMAX HD PVR KULLANIM KILAVUZU] SM 12800 HD PLUS

[SILVERMAX HD PVR KULLANIM KILAVUZU] SM 12800 HD PLUS [SILVERMAX HD PVR KULLANIM KILAVUZU] SM 12800 HD PLUS TANITIM Tek tuner HD (High-Definition),PVR (Personel Video Recording) son nesil Silvermax Dijital Uydu Alıcısını tercih ettiğiniz için Teşekkür Ederiz.Silvermax

Detaylı

Kısa Kılavuz. Bağlantılar. Pilin takılması/pilin şarj edilmesi. Dijital Telsiz Telefon. Dijital Telesekreter. İlk şarj: 8 saat PQQW15648ZA

Kısa Kılavuz. Bağlantılar. Pilin takılması/pilin şarj edilmesi. Dijital Telsiz Telefon. Dijital Telesekreter. İlk şarj: 8 saat PQQW15648ZA TG8070_8090TR(tr-tr)_QG.fm Page 1 Friday, August 10, 2007 4:18 PM Kısa Kılavuz Dijital Telsiz Telefon Model No. KX-TG8070TR Dijital Telesekreter Model No. KX-TG8090TR Bağlantılar KX-TG8070 KX-TG8090 Çengel

Detaylı