Profesyonel Mekan Çözümlerİ. Dekoratİf Taş Kaplamalar Duvar Kağıdı Zemİn Kaplamaları Dekoratİf Tavan.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Profesyonel Mekan Çözümlerİ. Dekoratİf Taş Kaplamalar Duvar Kağıdı Zemİn Kaplamaları Dekoratİf Tavan. www.haustell.com"

Transkript

1 Profesyonel Mekan Çözümlerİ Dekoratİf Taş Kaplamalar Duvar Kağıdı Zemİn Kaplamaları Dekoratİf Tavan

2 SHOWROOM

3 Haustell yaşam alanları için iç ve dış mekan yapı malzemeleri ve konsepte uygun kaliteli yapı ürünlerin temsilciliklerini yapan ithalatçı bir firmadır. İç ve dış mekan yapı malzemeleri konusunda, uzun yıllardır bilgi ve tecrübesini, alanlarında dünya lideri markaların güçleriyle birleştiren Haustell siz değerli müşterilerine kaliteli, uzun ömürlü ve estetik çözümler sunmaktadır. Haustell müşterilerine sunduğu, ürün çeşitliliği, kaliteli hizmet anlayışı ve her biri alanında uzmanlaşmış ekibi ile bir çok proje de başarıyla yer almıştır. Prestijli tek bir konut projesine uygun tasarım ürünlerinin yanısıra, büyük konut, ofis ve otel projelerine cevap verebilen kaliteli ürünlerde portföyünde bulunduran Haustell kusursuz hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Kayseri deki merkez showroomun da ürünlerini sergilemekte olan Haustell, müşterilerine her zaman daha iyi hizmet vermeyi hedefleyen geniş vizyonu ile kurulduğu andan bu yana hızlı ve emin adımlarla büyümüş ve sektörünün en çok tercih edilen firmalarından biri haline gelmiştir.

4 DUVAR KAĞITLARI Duvar Kağıdı kullanımı çok yeni bir uygulama olmamakla birlikte, gelişen teknoloji ve çok şık tasarımlar ile duvar kağıdı ürünleri ve kullanım alanları çok zengin bir yelpaze kazanmıştır. Tekstil ve kağıt tabanlı, vinil yüzeyli, yanmazlık standartlarına uygun, banyo ve WC gibi ıslak bölümlerde dahi kullanılabilen, silinebilir çok çeşitli duvar kağıtları bulunmaktadır. Her türlü tasarım ve mimari dekorasyona uygun, çok farklı desen ve yüzeyde, duvar kağıtları ile mekanlarınıza estetik katabiliriz.

5 DUVAR KAPLAMALARI Mantar Duvar Kaplamaları Vİnİl Duvar Kaplamaları Hasır Duvar Kaplamaları

6 KÜLTÜR TAŞLARI Taş, İnsanlık tarihi kadar köklüdür. Ve güçlüdür; bir çağı bitirip yeni bir çağı başlatabilecek kadar Yüzyıllardır çok farklı amaçlar için kullanabilen taş, dekoratif amaçla kullanılarak da dünyanın görsel ve kültürel tarihinde iz bırakmıştır. Sağlıklı, dayanıklı ve estetik olması onu klasik ve modern mimarinin vazgeçilmezi yapmıştır. Kültür taşı dilediğiniz desende, birbirinden farklı alternatifleriyle, uygulaması kolay, doğaya saygılı estetik dokunuşlara sahip, sağlıklı ve dayanıklı kültür taşları ile mekânlar birer sanat eserine dönüşecek. Yaşam ve çalışma alanlarına kalite ve estetik damgasını vuracak.

7

8 DOĞAL TAŞLAR Doğal taşların işlenip ebatlanarak iç ve dış mekânlarda kullanılmaya elverişli hale getirilmesiyle oluşturulmuş bir üründür. Dekoratif taşlar zemin, cephe, iç ve dış mekânlarda kullanılabilir. Mekâna estetik bir görünüm katmanın yanı sıra doğayla bütünleşen yapılar yaratır. Gelişen teknoloji ile çok farklı ebatlarda üretilebilmekte olup, estetik tasarımlarla her zaman mekânlarda kullanılmayı hak eden bir ürün olmuştur. Zemin ve cephe kaplamasının haricinde lavabo ve küvet gibi çok farklı tasarımlarda da kullanılmaktadır.

9

10 PARKELER Laminant Parke Farklı yapılardaki katmanların, sertleştirilip, yüksek basınç altında preslenerek birleştirilmesi sonucunda elde ediken bir malzemedir ve genellikle 3 tabakadan oluşur. Bu katmanlar Overlay Tabakası, Desen Kağıdı ve Balans Kağıdı dır. Laminant parkenin avantajları; mekanlara kolay ve çabuk uygulanır, çizilmez, mobilya ayaklarından yada ofislerde koltukların tekerleklerinden etkilenmez. Ateşe ve sigara ateşine dahi direnci yüksektir. Güneş ışınlarından etkilenmez, rengi solmaz. Leke tutmaz. Hiyeniktir, bakteri ve mikrop barındırmaz. Montajı, temizliği ve bakımı son derece kolay olan laminant parkeler renk ve doku çeşitliliği bakımından da her türlü zevk ve tasarıma uygundur. Lamine Parke Lamine parke, ahşap malzemenin birkaç tabakasının birbirine yapıştırılması ve bunların üzerine nitelikli ağaçtan ince bir kaplama yapılması sureti ile üretilir. Lamine parkeler genellikle üç katmandan oluşur mm kalınlıktaki iki ağaç tabakası ve 2-5 mm kalınlıktaki parke yapmaya uygun nitelikteki ahşaptan tabaka damarları birbirine dik gelecek şekilde sıcak preste tutkal ile yapıştırılır. Cilalı olarak kullanıma sunulan lamine parkeler montaj işlemi sonrasında herhangi bir düzeltme veya cilalama işlemi gerektirmezler. Masif Parke Geleneksel ilk kullanılan parke türüdür. Uygun kalitedeki iyi kurutulmuş ahşabın mm gibi kalınlıklarda ince tabakalar ve şeritler halinde kesilmesi ile yapılır. Geleneksel parkelerin yapımında, dayanıklılık açısından meşe, gürgen, dişbudak, gül ağacı gibi sert ağaçlar kullanılır. Geleneksel parke masif parke olarak adlandırılır. Uygulamada, mm kalınlık 3-13 cm en cm boy gibi boyutlardaki masif parke parçaları tutkal ile zemine yapıştırılır, boşluklar varsa zımpara tozu ve vernik karışımı ile ek yerlerin de rutuşlanır, kalından inceye numaralardaki zımparalar ile yüzeyi tesviye edilir ve cilalanarak kullanıma hazır hale getirilir. Masif parke, uygulamada nitelikli işgücü gerektirir ve diğer parke türlerine göre pahalı olmasına karşın daha kalıcıdır.

11 MANTARLI PARKELER

12 DIŞ MEKAN Ahşap Deck Sİstemler Dış mekanların dekorasyonunda, suya dayanıklı ahşaplardan ya da emprenye edilmiş ağaç türlerinden üretilen malzemeler kullanılır. Farklı ağaç türleri, ebatları ve yüzey seçenekleri ile ferah ve zevkli mekanlara sahip olmak mümkündür. Artık evin içinde olduğu gibi dış mekanlarınızda da ahşabın keyfini ve rahatlığını yakalamak elinizde. Havuz kenarları, güneşlenme terasları, bahçeler, çiçeklikler, pergolalar, avlular verandalar ya da yürüme yolları gibi, çok yönlü ve bir çok farklı alanlarda konforlu ve zevkinize göre mekanlara sahip olabilirsiniz. Ağaçlar genelde Teak, Iroko, Tali, Afromosia, Dussie den şeçilmektedir. Teak diğerlerine göre pahalı bir ahşaptır. Ancak suya ve diğer dış etmenlere karşı en dayanıklı ahşap da odur. Tropikal bölgelerin ikliminde yetişen bu ağaçlardan istenilen ebatlarda ve istenilen desenlerde karo biçiminde değişik mekanlarda rahatlıkla tekrar söküp kullanmak üzere üretip monte etmek mümkündür.

13 YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMLERİ Plakastik yükseltme ayakları (yükseltilmiş zemin aparatları) ile zeminin terazisi alınır, kot problemleri ortadan kalkar. Zemin ile temasın kesilmesi, döşemenin rutubet ve nemden etkilenmesini engeller. Ahşap döşemelerde, taş döşemelerde, demir döşemelerde binaya yük getirmeyecek şekilde zeminde ayarlanabilir ayaklarla kot farkı problemleri ortadan kalkar. Yükseltilmiş döşemeler sayesinde, yağmur suları, atık sular, giderler ve havalandırma boruları gizlenmesi istenilen ögeler göz önünden ulaştırılarak estetik bir görünüm sağlar. Ayrıca plastik yükseltme ayakları istenilen yüksekliğe göre optimize edilmektedir. Montajı ve Uygulaması hızlı, kolaydır. Ayrıca uzun ömürlü bir uygulama malzemesidir.

14 ZEMİN KAPLAMALARI KARO HALI Polyamit iplikten üretimleri gerçekleştirilen ve ebatlarında satışa sunulan, hijyenik, antistatik ve akustik özelliklere sahip, kullanışlı yer döşeme çeşidine Karo halı denilmektedir. Ticari alanların en çok tercih ettiği döşemeler arasında yer alan bu çözümler, Tiyatrolarda, ofislerde, kongre salonlarında, otellerde, bankalarda, devlet dairelerinde ve havaalanlarında kullanılmakta olup, sağlamış olduğu yürüme konforu ve yaya trafiğine açık yapısı itibariyle büyük beğeni ve talepler toplamaktadır. Yapıları itibari ile rutubet ve küf oluşumların önüne geçerek, sağlıklı ve hijyenik alanların oluşturulmasına katkı sağlayan bu döşemeler, başka bir alana nakledilebilme özellikleri sayesinde de kullanıcısına ekonomik ve kullanışlı çözümler sunmaktadır.

15 PVC Zemin Kaplamaları nın en önemli özelliği estetik ve fonksiyonelliği bünyesinde başarılı şekilde birleştirmesidir palstik zemin kaplama malzemesi olarak en iyisidir.geniş renk ve desen seçenekleri sunmasının yanı sıra son derece kullanışlı, antibakteriyel hijyenik, dayanıklı ve hesaplıdır. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan, estetik ve dekoratif olduğu kadar, uzun ömürlü ve kullanışlı bir zemin çözümü de olan PVC Yer Kaplaması sistemleri başta okul, hastane, gıda sektörü ve ilaç fabrikaları olmak üzere, hijyenik ve bakteri barındırmayan özellikleri ile daha pek çok alan için öncelikli tercih sebebi olmaktadır. Linolyum Zemin Kaplamaları genelde vinil zeminlerle karıştırılsa da linolyum çok daha farklı yapıda olup, vinil levha ve karolardan ayrılır. Üretiminde tamamen doğal malzemelerin kullanımı talep artışına neden olurken son günlerde linolyum pazarı yeniden bir canlanmaya sahne oluyor. Linolyum keten tohumu yağı, mantar, kireç taşı, reçineler, kurutucu ve pigmentlerin jüt elyaftan altlık üzerindeki bileşimidir. Bu bileşim linolyum zeminleri ateşe karşı dirençli kılar.dayanıklı olmakla birlikte rahat, sıcak ve sessizdirler. Mantar altlık amortisör ve ses emiciliğiyle mükemmel bir ses izolasyonu sağlar. Düşük alerjik ve anti-statik özellikleriyle ev, ofis ve medikal tesislere uygun bir tercihtir. Anti-statik özellikleriyle kir ve toz oluşumuna izin vermez.

16 DEKORATİF TAVAN ÇÖZÜMLERİ PVC Gergi Tavan Sistemleri; ham maddesi PVC den üretilen dayanıklı PVC kumaşlardır. Bu kumaşlar hafif olduğundan dolayı tavanda extra bir ağırlık yapmaz. Sıradan geleneksel asma tavanlara alternatif olarak üretilen PVC germe tavan sistemlerinin avantajları nelerdir? Alçıpan asma tavanlar gibi her sene bakım gerektirmez boya istemez ayrıca kirlendiğinde silinebilir. Yangına karşı dayanıklıdır alev almaz. Güneşin X ışınlarından etkilenmez, rengini çok uzun seneler bozmadan korur. PVC olduğundan dolayı sudan ve nemden asla zarar görmez. Kolay ve kısa sürede montaj edilebilme özelliği ile zaman kaybı yaşamadan görsel bir tavana sahip olursunuz.

17

18 Bİzden sonra herşey kusurlu görünecek Becen villa Burak BİNİCİLİK MERKEZİ BİLFEN EĞİTİM KURUMLARI / KAYSERİ

19 RETRO CUİNNE CAFE RESTAURANT Gümüşcü Mimarlık, 2013 yılında kurulan, yaratıcılık ile bilgi, realizm ile hayal gücü, fonksiyon ile farklı yaşam biçimlerini yorumlayarak ele aldığı mimari ve iç mimari projelerle birlikte ürün tasarımları geliştiren bir tasarım ve uygulama ofisidir. Bugün, mimar, iç mimar, tasarımcılar, satın alma ve inşaat departmanıyla geniş bir ekip, 2014 Kasım dan beri Gümüşcü Mimarlık Gültepe Mahallesi ndeki ofisinde yurt genelindeki projelerde çalışmalarına devam etmektedir. Gümüşcü Mimarlık iç mimari, mimari ve ürün tasarım anlayışı; modern mimari terminolojisinin başlıca prensiplerinden ilham alır. Bu anlayış, deneysel yaklaşımıyla kendini sürekli olarak geliştirir ve çağdaş bir dilde ilerici tasarım çözümleri üzerinde yoğunlaşır. Mimari altyapıyla geliştirdikleri, formun ve malzemenin ifadesini ortaya koydukları farklı ölçekli mekan tasarımlarında keşfedilmemiş yaşam tecrübeleri sunmaktadır. Gümüşcü Mimarlık, küçük ölçekli özel bir apartman dairesinden büyük ölçekte tasarladığı çok katlı bir konut bloğuna kadar birçok alanda projeye imza atmıştır. Bugün, Kafe & Restoran, konut, otel, showroom, ofis, eğitim yapıları ve ticari yapılar çalışma alanına dahildir.

20 Bİzden sonra herşey kusurlu görünecek Gültepe Mah. Mustafa Şimşek Cad. Bağözü Sk. No: 4/U Melikgazi /Kayseri /gumuscumimarlik /gumuscumimarlik

Doğayla uyumlu In harmony with nature. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places.

Doğayla uyumlu In harmony with nature. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places. Bütün dış mekanlar için uygundur Suitable for all outdoor of places Su ve nemden etkilenmez Water and moisture can not rebut it www.kompozitpark.com Doğayla uyumlu In harmony with nature 1 Deck Yüksek

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Ahşap Kadar Doğal...

Ahşap Kadar Doğal... Ahşap Kadar Doğal... Pensa Wood ürünleriyle kaliteyi ve güveni kendisine görev edinmiş bir firmadır. Türkiye ile beraber kendi sini geliştiren ve üreten bir firma olmaktan gurur duymaktadır. Sahip olduğu

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

Hakkımızda LAVİSER olarak 2003 yılında; gayrimenkul, dekorasyon, mobilya ve tadilat sektöründe ilk adımı attık. 2014 yılında bünyemize kattığımız Laviser markamızla dekorasyon sektöründe inovatif düşünce

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m...

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... u PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... Misyonumuz Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde; müşteri odaklı, insana, topluma ve çevreye duyarlı, güvenilir olduğu kadar yenilikçi ve verimli yapısı ile yaşam kalitesini

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''!

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH; Dünyadaki en büyük ebatlı yüksek teknoloji ürünü PORSELEN malzemedir. (3650*1250 mm & 3200*1500 mm) -Çizilmez -Yanmaz -Anti bakteriyel ve hijyeniktir -Leke

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı.

Akustik Halı Kauçuk PVC Tabanlı Akustik Halı. Akustik halı alev alma ve yanmaya karşı dirençli akustik halı çeşitleri muhteşem bir ses yutumu ile gürültülü ortamlarda zemine döşenerek ses yalıtımını sağlayan alternatif seçenekler arasında yer almaktadır.

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI

KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI KONUT- İŞYERİ-HASTANE-OTEL İzoBOZZ KULLANIM ALANLARI Yeni Bina İnşaatlarında veya mevcutların restorasyonunda İzoBOZZ ve Feltbi Ürünleri Isı ve Ses Yalıtımı sağlamak ve açık alanlarda çınlama - yankılanma

Detaylı

Katoloğu. www.afmgrup.com.tr info@afmgrup.com.tr

Katoloğu. www.afmgrup.com.tr info@afmgrup.com.tr Katoloğu info@afmgrup.com.tr PVC GERGİ TAVAN & LED AYDINLATMA AFM GRUP PVC Gergi Tavan, Her türlü Led Aydınlatma alanlarında teknolojinin seçkin tasarım ve çizgileriyle sizlere hizmet vermeyi görev edinmiştir.

Detaylı

Bu sunumda yer alan konular;

Bu sunumda yer alan konular; Bu sunumda yer alan konular; Trend Cephe hakkında. Kompakt laminat tanımı, nerelerde kullanılır. Uygulama teknikleri. Fundermax dış cephe kartela Teknik Özellikler Fundermax dış cephe referans görselleri.

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Döşemelerde ısı yalıtımı için

Detaylı

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir?

FIBERCEMENT. 1. Fibercement Nedir? 2. Kullanım Alanları Nelerdir? FIBERCEMENT 1. Fibercement Nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

AHŞAP KOMPOZİT NEDİR?

AHŞAP KOMPOZİT NEDİR? Apika ahşap kompozit, mikro ahşap talaşı ve kaliteli plastik malzemenin belli bir oranda ileri teknoloji kullanılarak, bir araya getirilmesiyle oluşan, ahşap sektörünün neredeyse bütün ürünlerinde ağaç

Detaylı

Taş Kaplama. Yazar Administrator Pazar, 14 Ekim 2012 20:53 - Son Güncelleme Salı, 11 Aralık 2012 09:56

Taş Kaplama. Yazar Administrator Pazar, 14 Ekim 2012 20:53 - Son Güncelleme Salı, 11 Aralık 2012 09:56 Gelişen teknoloji, dekorasyon konusunda da pek yenilik getiriyor. Kırca Taş Doğal Taş Kaplamaları, mekanlara, eskinin, arduvaz, beton, kiremit görüntü hissini rirken, yeni teknoloji anlayışıyla üretilmiş

Detaylı

Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke Perde

Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke Perde Albiente Home Concept, müşterilerine daha farklı ve kaliteli hizmet verebilmek için ürünlerini dünyaca ünlü markalar arasından seçmektedir. Ürün çeşitleri içinde, Duvar Kağıdı, 3D Wall, Parke ve Perde

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte olup, 2007 yılından

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI

SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI SUBERFACE IN YENİ KATEGORİSİ YALITIMLI DUVAR KAPLAMALARI TERMAFACE : Dekoratif görünümlü, yalıtımlı ve akustik paneller Duvar kaplamalarında ses ve ısı izolasyonunu aynı anda sağlayan TERMAFACE grubu ürün

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı

WİNEO LAMİNAT PARKE ÖZELLİKLERİ

WİNEO LAMİNAT PARKE ÖZELLİKLERİ WİNEO LAMİNAT PARKE Yer döşemeleri için yenilikçi çözümler sunuyoruz. Şirketimizin bu ilkesine ürettiğimiz ürünler ile birlikte 30 yıldır sadık kaldık. Almanya da ilk üreticilerden biri olarak 1991 yılında

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ.

ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ. ARDEX ZEMİN SİSTEMLERİ www.ardex.com.tr 1949 yılında kurulan ARDEX, dünyanın önde gelen yüksek kaliteli uzman inşaat malzemeleri geliştirip, üreten firmalarından biridir. Genel merkezi Witten, Almanya

Detaylı

MOGAN GROUP Mimarlık Dekorasyon İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. Ümit Mahallesi, Sokak, Kafkas Sitesi, No: 22 ÜMİTKÖY ÇANKAYA / ANKARA

MOGAN GROUP Mimarlık Dekorasyon İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. Ümit Mahallesi, Sokak, Kafkas Sitesi, No: 22 ÜMİTKÖY ÇANKAYA / ANKARA MOGAN GROUP Mimarlık Dekorasyon İnşaat Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti. Ümit Mahallesi, 2481. Sokak, Kafkas Sitesi, No: 22 ÜMİTKÖY ÇANKAYA / ANKARA Tel : 0 312 517 01 00 e-mail : info@mogangroup.com.tr web

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Mekanlara farkındalık katan estetik yaklașımlar

Mekanlara farkındalık katan estetik yaklașımlar mimarlık Mekanlara farkındalık katan estetik yaklașımlar Sektörde 12 yılı aşkın tecrübe ve bilgiye sahip iki adam, 2014 yılı başında tasarım, aydınlatma ve ışıklı mobilya ürünleri sektöründe farklı ve

Detaylı

PVC GERGİ TAVAN SİSTEMLERİ 2012/13

PVC GERGİ TAVAN SİSTEMLERİ 2012/13 UNITED SUSPENDED CEILING PVC GERGİ TAVAN SİSTEMLERİ 2012/13 www.itemimpex.com 2005 yılından bu yana Doğu ve Kuzey Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika, Ortadoğu gibi geniş bir coğrafyadaki müşterilerine, Gergi

Detaylı

10. HAFTA ASMA TAVANLAR VE GİYDİRME CEPHELER

10. HAFTA ASMA TAVANLAR VE GİYDİRME CEPHELER ANKARA ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ GGY 214 YAPI BİLGİSİ VE MALİYET ANALİZLERİ DERSİ Dersin Sorumlu Öğretim Üyesi: Doç. Dr. Arzuhan Burcu GÜLTEKİN

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY Yenilikçi Asma Tavan Sistemleri Innovative Ceiling Systems TEKNİK ÖZELLİKLERİ Alüminyum CİNS / TYPE Aluminum, 60x120 01,5-01,8-02,5-05,0 4x4 kare Elektrostatik toz boya (polyester standart ral96 boya veya

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER 04 GRILL SİSTEMLER LİNEER SİSTEMLER 08 GRILL SİSTEM 12 14 KAPALI LİNEER SİSTEM AÇIK LİNEER SİSTEM TAVAN PANEL SİSTEMLERİ 18 T-24 TAŞIYICI SİSTEM 20 22 T-24 GİZLİ SİSTEM KANALLI TAŞIYICI SİSTEM OPEN CELL

Detaylı

Yaşamınızı güzelleştiren detaylar.

Yaşamınızı güzelleştiren detaylar. Yaşamınızı güzelleştiren detaylar. Baskı Beton Zemin Kaplamaları 2007 yılında kurulmuştur. Kentsel tasarım, peyzaj, projelendirme, uygulama hizmeti veren firma yurtiçinde çeşitli ölçekte ve türde projeler

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ

SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ 2015 SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ Ses Yalıtımı ve İzolasyonu Uygulama ve Satış Firması AKSA AKUSTİK 10.06.2015 AKSA AKUSTİK SES YALITIMI VE SES İZOLASYONU MALZEMELERİ AKUSTİK SÜNGERLER PİRAMİT

Detaylı

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Decomass ın temelleri, 1974 yılından beri mağazacılık, mobilya ve mutfak konusunda faaliyet gösteren Yüce Dekorasyon ile atılmıştır. Doğanın

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

Yapılar için çözümler

Yapılar için çözümler Yapılar için çözümler DIŞ CEPHE BOYALARI PLUSGUARD A01 PLUSGUARD A20 DIŞ CEPHE BOYALARI Akrilik esaslı, iklim şartlarına dayanıklı, teneffüs eden mat dış cephe boyasıdır. Su buharının dışarı atılmasını

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

Cami Halıları HAKKIMIZDA

Cami Halıları HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Asil Halı; Kayseri halısının kalitesini, 1940 yılından günümüze el halıcılığı ile başlayan tecrübesiyle sizlere sunmaktadır. Camiler, oteller, yurtlar, restaurantlar, ofisler, alışveriş merkezleri,

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan

T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan T Taşıyıcılı Modüler Asma Tavan Askı çubuk aralığı 1200 mm Panel 600 mm 600 mm Modüler Asma Tavan Sistemleri; tavandan geçen her türlü tesisatı gizlemek; aydınlatma armatürleri, yangın detektörleri gibi

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

Doğru adres. Doğru zaman. Doğru işçilik

Doğru adres. Doğru zaman. Doğru işçilik Doğru adres Doğru zaman Doğru işçilik 2 3 S e d e f S e r i s i Sedef Serisinde kullanılan aksesuarlar birinci sınıf Eloksallı Alüminyum olup kullanılan tüm bağlantı vidaları 304 kalite paslanmaz çeliktir.

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

/ / /

/ /  / 1 +90 553 002 76 43 / +90 212 568 88 95 2 www.dogaltassiva.com / www.easystoneturkiye.com / www.sivadatasdevri.com www.dogaltassiva.com EASYSTONE Adana Süs Havuzu ve Peyzaj Uygulaması 3 EASYSTONE İstanbul

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EKSTRÜDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EKSTRÜDE POLİSTREN KÖPÜK (XPS)

Detaylı

yaşam alanlarınız özelleşiyor...

yaşam alanlarınız özelleşiyor... YarınınKayseri si yaşam alanlarınız özelleşiyor... Yarının Kayseri si Sümer de Biz bir hayalinizi Konum Sümer Mevkii, şehir merkezine yakın olmasıyla stratejik bir bölgede bulunuyor. Bu bölge, üniversite

Detaylı

Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr

Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr Bütün taleplerinizi karşılayan mükemmel ürünler: Zemin çalışmalarınız için ARDEX. www.ardex.com.tr Sorunlar yok: Sadece çözümler var! Yüksek kalitedeki özel-yapı malzemeleri ile ilgili ARDEX ilk adresinizdir.

Detaylı

ZEMİN KAPLAMA SİSTEMLERİ

ZEMİN KAPLAMA SİSTEMLERİ ZEMİN KAPLAMA SİSTEMLERİ İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik A.Ş. olarak; su yalıtım sistemleri, yapı kimyasalları malzeme tedariği, endüstriyel ve dekoratif zemin kaplamaları alanında faaliyet göstermekteyiz.

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır.

Dachrock DACHROCK TERAS ÇATILAR. Dachrock, yüksek yük kapasiteli teras çatılarda ısı, ses ve yangın yalıtımı olarak kullanılmaktadır. FİYAT LİSTESİ Rockwool Fiyat si Sayfa Teras Çatılar Dachrock...3 Durock.....4 Roofrock...5 Yüzer Döşemeler Steprock ( Steprock ND, HD )...........6, 7 Floorrock ( Floorrock C )....... 8 Ara Bölme Duvarları

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

Hayat Renklerle Guzel

Hayat Renklerle Guzel Hayat Renklerle Guzel İÇ CEPHE BOYA KOLEKSİYONU FABİA NANOSAT SU BAZLI İPEK SATEN BOYA Küf ve Bakteri Oluşumunu Önleyici Silinebilir, Silikon Katkılı Yüksek Örtme Gücü Yüksek Sürtünme Mukavemeti Olan

Detaylı

Konforlu Geleceğin Mimarı...

Konforlu Geleceğin Mimarı... Konforlu Geleceğin Mimarı... Ankara nın farklı yerlerindeki birçok önemli projenin öncüsü İMC İnşaat Ltd. Şti. yapı sektöründe fark yaratarak gelişmeye devam ediyor. Hayatımızın en önemli kariyerlerinden

Detaylı

w w w. l e g n o d o o r. c o m. t r

w w w. l e g n o d o o r. c o m. t r www.legnodoor.com.tr 1984 yılında küçük bir marangoz atölyesinde kurulan bu hayal, bugün Türkiye nin en önemli kapı markalarından birine dönüştü. Yaşamımızdaki her yenilik, her ürün ve her teknoloji

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

ÖNSÖZ İÇİNDEKİLER Yılında yaklaşık 40 yıllık bir tecrübenin eseri olan DECORLAM markasıyla sektöre yeni bir adım atıyoruz.

ÖNSÖZ İÇİNDEKİLER Yılında yaklaşık 40 yıllık bir tecrübenin eseri olan DECORLAM markasıyla sektöre yeni bir adım atıyoruz. ÖNSÖZ 2016 Yılında yaklaşık 40 yıllık bir tecrübenin eseri olan DECORLAM markasıyla sektöre yeni bir adım atıyoruz. 1960 yılında başladığımız ticari hayatımıza; 40 yıllık laminat ve compact laminat tecrübemizi

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

Knauf Nem Kataloğu 08/2016. Islak mekanlarda ihtiyaca uygun mükemmel çözümler! Islak mekanlar için kuru yapı sistem önerileri

Knauf Nem Kataloğu 08/2016. Islak mekanlarda ihtiyaca uygun mükemmel çözümler! Islak mekanlar için kuru yapı sistem önerileri Knauf Nem Kataloğu 08/2016 Islak mekanlarda ihtiyaca uygun mükemmel çözümler! Islak mekanlar için kuru yapı sistem önerileri Nemli (Suya az seviyede maruz kalma) Nemden çok ıslağa yakın (Suya daha fazla

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

kapimsosyal kapim_sosyal

kapimsosyal kapim_sosyal kapimsosyal kapim_sosyal www.kapim.com.tr Kahramanlar Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş. olarak; 40 yılı aşkın tecrübemiz, modern çizgilerimiz ve özgünlüğümüzle öne çıkan, Türkiye deki orman ürünleri sektörünün

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA

KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA KATI YALITIM MALZEMELERİ EXPANDE POLİSTREN LEVHA Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi EXPANDE POLİSTREN KÖPÜK (EPS)

Detaylı

Özel Dekoratif Kaplamalar

Özel Dekoratif Kaplamalar Özel Dekoratif Kaplamalar DOĞANIN BÜYÜLÜ DOKULARI Capatect Isı Yalıtım Sistemi yaşadığımız mekanlara doğallık taşıyan yepyeni bir kaplama serisi sunuyor. Özel efektli dış cephe kaplama ürünleri MagicFine

Detaylı

www.royalmobilya.com.tr

www.royalmobilya.com.tr www.royalmobilya.com.tr Royal Mobilya mükemmellik arayışında yeni bir adım daha atarak, MOBİLYA SEKTÖRÜNDE EN YETENEKLİ ve DENEYİMLİ EKİBİ BİR ARAYA GETİRDİ Tasarlanan her şeyin üretebileceği, en ileri

Detaylı

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür. Fibercement nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Selüloz

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA

ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA ROCKFLEX ROCKFLEX LEVHA 1 TEKNİK ÖZELLİKLER Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) Su Buharı Difüzyon Direnç Katsayısı (μ) Yangın Sınıfı TS EN 11 Sıcaklık Dayanımı ( C) (Uzun Süreli) Sıcaklık Dayanımı (

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

ITP13103 Yapı Malzemeleri

ITP13103 Yapı Malzemeleri ITP13103 Yapı Malzemeleri Yrd.Doç.Dr. Orhan ARKOÇ e-posta : orhan.arkoc@klu.edu.tr Web : http://personel.klu.edu.tr/orhan.arkoc 1 Bölüm 5.1 GAZBETON 2 Giriş Gazbeton; silisli kum ( kuvarsit ), çimento,

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE geçmişten gelen gücümüzle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz... Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret anlayışımız, vazgeçilmez değerlerimizle, Bölgenin değerlerine

Detaylı

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir.

üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. üniversal- ultralam ULTRALAM LVL modern kompozit bir yapı malzemesidir. ULTRALAM LVL kozalaklı ağaçlardan ( çam-ladin ) veya karışımından üretilir. ULTRALAM LVL ağaçlardan tabakalar halinde soyularak yapıştırılmış

Detaylı

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev

Kalesinterflex Panel & Seramik Ev Kalesinterflex Panel & Seramik Ev A Kale Kalesinterflex Panel & Seramik Ev 1 İçindekiler 04 06 08 10 12 13 14 16 Kale den Seramik Ev Seramik Ev in Özellikleri Fuar Model Evi Seramik Ev Tipleri Fuar Model

Detaylı

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız?

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız? Epoksi Nedir? Epoksi suya,asitlere ve alkaliye dirençli,zaman içerisinde direncini yitirmeyen,yapıştırıcı bir kimyasal reçinedir.zamanla mukavim ve kuvvetli yapışma özelliği sayesinde inşaat sektörünün

Detaylı

ÜRÜN ÜRÜN MARKASI : FELTBİ DECOR

ÜRÜN ÜRÜN MARKASI : FELTBİ DECOR ÜRÜN ÜRÜN MARKASI : FELTBİ DECOR Feltbi Dekor Ses ve Isı Yalıtım Keçeleri, %100 PET/ polyester elyafdan iğneleme tekniği ile üretilmiş geri dönüşüm ürünüdür. Özel fiber yapısı ve dokuma tekniği sayesinde

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

(0216)

(0216) www.usmop.com.tr (0216) 577 65 73 Hakkımızda Usmop olarak amacımız; kaliteli ürünler üreterek bu alanda standart oluşturmak ve kalitenin devamını sağlamaktır. Birkaç kullanımda ömrü tükenen ve işlevini

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri

Kuru Yapı Sistemleri 10/2015. Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri Kuru Yapı Sistemleri 10/2015 Kuru Yapı ve Toz Alçı Ürünleri & Sistem Tamamlayıcıları Alçıpan Çeşitleri FLEX ALÇIPAN (FX) Düzgün yüzeyli, esnek ve hafif Alçıpan çeşididir. Ön yüzü fildişi, arka yüzü gri

Detaylı

PVC GERGİ TAVAN & LED AYDINLATMA

PVC GERGİ TAVAN & LED AYDINLATMA PVC GERGİ TAVAN & LED AYDINLATMA AFM GRUP PVC Gergi Tavan, Her türlü Led Aydınlatma alanlarında teknolojinin seçkin tasarım ve çizgileriyle sizlere hizmet vermeyi görev edinmiştir. Bu misyonumuz, herşeyin

Detaylı

ATERPAN. Çok amaçlı çimento levha. Binanızın ihtiyacı. Profesyonel Çözümler

ATERPAN. Çok amaçlı çimento levha. Binanızın ihtiyacı. Profesyonel Çözümler ATERPAN Çok amaçlı çimento levha Profesyonel Çözümler Binanızın ihtiyacı ATERPAN içindekiler 03 04 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 28 Giriş Yazısı Firma Vizyon/Misyon Aterpan Nedir? Aterpan Genel Özellikleri

Detaylı

Aşağıdaki bilgiler bu işten hiç anlamayan bir kişinin dahi,çok net anlaması için,yalın bir dille düzenlenmiştir.

Aşağıdaki bilgiler bu işten hiç anlamayan bir kişinin dahi,çok net anlaması için,yalın bir dille düzenlenmiştir. Ses stüdyosu İZOLASYONU NASIL YAPILIR Aşağıdaki bilgiler bu işten hiç anlamayan bir kişinin dahi,çok net anlaması için,yalın bir dille düzenlenmiştir. ÖNCELİKLE BUNLARI UNUTMAYIN En zor izolasyonlardan

Detaylı

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989)

YOĞUNLUK : minimum kg/m3. ISI İLETKENLİK : 0,028W/Mk SU EMME : % 0,1 SU BUHARI DİFÜZYON DİRENCİ : YANGIN SINIFI : B1 (TS 11989) ZEMİN İZOLASYONU FLOORMATE MALZEME ÖZELLİĞİ Uzunluk: 1200mm Genişlik: 600mm Kalınlık: 30, 40, 50, 60,80 mm BASMA DAYANIMI : 200 kpa (%10 deformasyonda) BASMA SÜNMESİ : 60 kpa (%2 deformasyonda, 50 yıl

Detaylı

Alüminyum Honeycomb Panel

Alüminyum Honeycomb Panel Alüminyum Honeycomb Panel Alüminyum Honeycomb Panel Nedir? Petekli panel yapılar, yüksek mekanik dayanım gerektiren konstrüksiyonlarda kullanılır. Oldukça hafif sistemler elde etmek için, sandviç yapıların

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı