URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

Benzer belgeler
Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.


Baş döndüren bir yaşam...

Özel olduğunuzu hissedin!

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.


Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Geleceğinizin İnşası...

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

parkresidencescadde.com

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

Her detayında size özel şıklık...

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

KILIÇ İNŞAAT


Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

ELEGANT URLA

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

w w w. a s i l i n s. c o m

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN


Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

NADOL. yaşam evleri.

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz.

aşk bazen huzurlu bir yerde ev sahibi olmaktır


Tarihin Mimarisi,

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM.

Geleceğin temellerini bugünden sağlam atıyoruz

turkuaz evleri TURKUAZ TURKUAZ EVLERİ YENİ MAH. MEVLANA CAD. NO:10 Altınordu-ORDU / TÜRKİYE İLETİŞİM...

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

VISTA SUNSET.

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

geleceğinize DEĞECEK


FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Önceligi Insan Hayallerinizdeki gelecegi özlediginiz degerlerle insaa ediyoruz...

w w w. k a h y a o t e l. c o m

Fortis Yapı // Hakkında

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Güçlü ve güvenilir bir isim...

GENYAP, BAUTİM, ÖZMA işbirliğiyle

Biz Antalya nın gelişmekte olan bölgelerinde hayata geçirdiği modern konut projeleriyle ve özgün mimari anlayışıyla yeni projesi ile huzurlu modern

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR


Ankara nın Yeni Vadisi

K ONUT KATALOĞU.

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

Kayseri de yeni bir yaşam başlıyor!

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK


Avrupa nın önde gelen firmalarının ödüllendirildiği, European Property Awards ın Londra da düzenlenen ödül töreninde İkon mimarlık ve ekibi 38.

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor...

yatırım fırsatı! Kârı Garanti Proje işte beklediğiniz TL den %30 Ara Ödeme YOK Taksit Ödemeleriniz Haziran 2018 den başlıyor...

FLUYAPI. FLUYAPI

evinizin yapı taşı the building blocks of your home


AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi.

Merve Kristal.

Transkript:

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

İzmir in URLA başta olmak üzere birçok birbirinden güzel ilçelerinde modern,sıcak ve kaliteli yeni yaşam alanları inşa etmek üzere 2007 yılında fiili çalışmalarına başlayan ve 2013 yılında şirketleşen Bio Yapı Grubu, Hayallerinizdeki yaşam alanını oluşturmak mottosuyla bugüne kadar birçok projenin altına imza atmıştır. İnşaat sektörüne Yatırım Danışmanlığı Hizmeti ile başlayan Bio Yapı Grubu; NAREVLERİ 2 ve ORTAKKENT 300 daireyi projesiyle kooperatif olarak, Bursa projeleriyle hisseli olarak 50 daireyi, Harmandalı 1 arsa ortaklığı, Harmandalı 2 Arsa ortaklığı, Harmandalı 3 Arsa Oraklığı projelerini ve Ankara Yenımahalle projelerini gerçekleştirmiş, 2013 yılıyla birlikte ve Urla ZEYTİNDALI SOKAĞI,SEVGİ EVLERİ,HANEVLER,1071,ÖNDER APARTMANI projelerini gerçekleştirmiştir. Dünya standartlarında gelişen inşaat teknolojilerine uygun yapılar üretmek, örnek projeler ve yarattığı müşteri memnuniyeti ile İzmir bölgesinin inşaat sektöründe her zaman ses getiren Bio Yapı Grubu, gerçekleştirdiği tüm projelerde yeni bir yaşam biçimi sunmayı hedefleyerek; deneyim, dinamizm, yenilikçilik ve teknolojiyi harmanlayarak, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir. İnşaat sektöründe müşterilerine Sizlerin Güveninize Layık Olmaya Çalışıyoruz düşüncesi ile ve Sizin için Sizinle Beraber diyerek seslenen Bio Yapı Grubu, güvenirlilik esasını her zaman ön planda tutarak yeni yaşam alanlarını hayata geçiriyor. Bio Yapı Grubu kurumsal yapısının yanı sıra tüm ekibiyle birlikte büyük bir aileyi oluşturuyor. Bugüne kadar projelerinde yer alan herkesi bu ailenin bir parçası görerek toplumsal bir bilinçle geleceğe olan adımlarını daha sıkı atıyor ve her yeni projeyi hayata geçirirken bu aileden gücünü alıyor.

SEVGİYLE BULUŞUN... Sevgi Evleri modern mimari çizgileriyle şehir hayatına yepyeni bir boyut kazandırıyor. Bio Yapı Grubu güvencesi ve kalitesiyle tasarlanan Sevgi Evleri modern çizgileriyle ve sosyal imkanlarıyla sizlere hayatınızın dönüm noktasını yeni bir yaşan alanı ile sunuyor. İzmir Urla da yer alan Sevgi Evleri, konumuyla sizlerin gönlünü almaya şimdiden aday. Denize sadece 200 metre uzaklıkta ve doğanın tüm güzelliklerini sizlerin ayağına getiriyor. Mavinin tonunda huzur, yeşilin tonunda ferahlık var! Kentleşmenin önemini bilerek ve modern yaşamın dinamiklerini koruyarak kusursuz mimari yapısıyla hayata geçirdiğimiz Sevgi Evleri, günümüzdeki yoğun çalışma temposu arasında rahat bir soluk alacağınız, şehir yaşamın stresinden uzaklaşma fikriyle hayata geçirilen bir proje olarak ön plana çıkıyor. Toplam 1250 M2 alana kurulu olan Sevgi Evleri, sizlerin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda alternatifli bir şekilde inşa edildi. 8 adet villadan,1 adet 2+1 ve 1adet 4+1 daireden oluşan Sevgi Evleri, asansörlü ve bahçeli seçenekleriyle sizleri bekliyor.

SEVGİYLE BÜYÜTÜN... GELECEĞİNİZİ SİZ HAYAL ETTİNİZ BİZ İNŞA ETTİK Sevgi Evleri ile bir evden çok daha fazlasına sahip olacaksınız. Hayallerinizdeki yaşam alanına sıra dışı bir güzellikle kavuşacaksınız. Modern mimarisi ile kentin içinde ışıldayan bir yıldız gibi parlarken, sizin de gülüşünüzün en güzel busesi olacak. Hayatınıza yeni bir soluk katacak Sevgi Evleri sizin huzur bahçeniz olacak.

UYUMUN VE ZARAFETİN BİRLEŞİMİ Sevgi Evleri detaylardan bütüne ulaşan kusursuzluğu ile size ve ailenize yüksek standartlarda, mükemmel bir yaşam ayrıcalığı sunuyor. Çok özel ve yüksek kaliteli malzemelerle, birinci sınıf bir işçiliğin harmanlandığı yeni evinizin her köşesi uyumun ve zarafetin en ince parçalarını taşıyor.

SEVGİYİ PAYLAş... Hayatınızda hem iyi bir gelecek kurmak hem de iyi bir yatırım yapmak istiyorsanız Sevgi Evleri tüm sorularınızı ortadan kaldırıyor. İster yatırım için isterseniz de mutlu bir yaşam için doğru tercihi Sevgi Evleri ile yapabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir soluk kazandıracak villanızla daha mutlu yarınlara kapınızı açabilirsiniz.

HER YERE YAKIN STRESE UZAK Urla nın kalbinde atan yeni yaşam alanınızla hiç olmadığınız kadar stresten uzaklaşabileceksiniz. Denize 200 metre mesafede yer alan Sevgi Evleri ile her an mavinin tadını çıkarabilecek ve anayolun bitişiğinde yer alan konumuyla istediğiniz her noktaya kolayca ulaşabileceksiniz. Şehrin tüm stresinden uzak ama şehrin içinde siz de yer ayırtabilirsiniz.

SALON Alışılagelmiş mimari yapıların ötesinde modern ve geleneksel ferah bir salonla yaşam alanlarınızı dilediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Geniş salonunuz siz ve ailenize yeni bir yaşam standardı sunuyor. MUTFAK Geniş pencerelerle günışığında ve temiz havaya açılan aydınlık, modern bir mutfak sizleri bekliyor. Şimdi lezzetli sofraları hazırlamak hiç olmadığı kadar zevkli.

YATAK ODASI Alışılagelmiş mimari yapıların ötesinde modern ve geleneksel ferah bir salonla yaşam alanlarınızı dilediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Geniş salonunuz siz ve ailenize yeni bir yaşam standardı sunuyor. BANYO Modern mimari yaklaşımı ile estetiği birleştiren banyolarda ferahlığın keyfi sizleri bekliyor.

LOKASYON BİO YAPI SATIŞ OFİSİ Adnan Menderes Havaalanı 25 Dakika Çevre Yolu Bağlantı Noktasına 2 Dakika Şehir Merkezine 15 Dakika BİO HANEVLER BİO ZEYTİNDALI SOKAĞI BİO SEVGİ EVLERİ Denize 200 Metre Urla Merkezine 10 Dakika