4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Benzer belgeler
Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.


Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

Özel olduğunuzu hissedin!

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

Pasapark. Evleri. Yeni bir hayata ilk adım burada.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Ankara nın Yeni Vadisi

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

parkresidencescadde.com

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Güçlü ve güvenilir bir isim...

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN


NADOL. yaşam evleri.

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

rüya sehir


Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.



Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

A.Ş. projesidir. 4 safir kadar parlak bir yaşam...

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

Altın Park Konutları. 8 bloktan oluşan 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri toplam 91 daireyle sizleri yeni bir yaşama davet ediyor...

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR


ELEGANT URLA

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

Hayatınıza elit bir değer katın...

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer.

www

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

Geleceğinizin İnşası...

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

M O D E R N Y A Ş A M A L A N L A R I T A S A R L I Y O R U Z

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

BRONZ EVLERİ Çiftlikköy

BURJ ANTEP F&H Y PI.

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

232 NARLIDERE PREMIUM

Doğaya komşu konforlu bir yaşam

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

Başkent in en özel caddesinde,


Bahçeli hayata bir adım...


Bağlıca nın en lüks konsepti

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

Biz Antalya nın gelişmekte olan bölgelerinde hayata geçirdiği modern konut projeleriyle ve özgün mimari anlayışıyla yeni projesi ile huzurlu modern

Kağıthane nin en kıymetlisi

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

Gerçek olan bir rüya gibi..

yesill residence marmarisyapi.com

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR

Her detayında size özel şıklık...

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

KLK YAPI GÜVEN İNŞA EDİYOR.

Transkript:

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan Gayrimenkul un ülke genelinde yaklaşık 15 yıllık birikimiyle hayata geçirdiği, Hızır Kaptan Konakları sizleri elit bir yaşama davet ediyor. Sakin Şehirde Yaşamaya Hazır mısınız?

PERŞEMBE NİN YÜKSELEN DEĞERİ... Aycan Gayrimenkul tarafından projelendirilen Hızır Kaptan Konakları nda, toplam 4.625,48 m² arsa üzerinde, 7.257,84 m² inşaat alanı bulunmaktadır. 6 adet 1+1 teraslı, 29 adet 2+1 teraslı ve terassız, 15 adet 3+1 veya dubleks 3+1, 16 adet 4+1 dubleks daire ile 25 adet farklı m² lerde daire seçenekleriyle oluşan Hızır Kaptan Konakları, en güzel butik proje örneğini, Sakin Şehrin merkezinde yer alan seçkin sitelerden biri olan Perşembe de hayata geçiriyor.

HAYALLERİNİZDEKİ YAŞAM VE ÖTESİ... Farklı hayallerimiz var, farklı yaşam biçimlerimiz, farklı zevklerimiz, beklentilerimiz... Hayallerinizdeki yaşamın bir tık ötesinde, hayal edemeyeceğiniz kadar keyifli bir yaşamı sağlamak için titizlikle hayata geçirilen bir yaşam merkezi Hızır Kaptan Konakları.

HER AÇIDAN KUSURSUZ MİMARİ... Mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü Hızır Kaptan Konakları projesi ile kendinizi şımartacak ve evinizi çok seveceksiniz. Kusursuz mimarinin ayrıcalıkları, yaşamınızın vazgeçilmez bir parçası olacak ve sevdiklerinizle paylaşacağınız mutlu bir hayatın keyfini çıkaracaksınız.

TAŞIMALI DOĞALGAZLI ISITMA SİSTEMİ FONKSİYONEL MİMARİ 1. KALİTE ÜRÜNLER KONFORLU YAŞAM ALANLARI 66 YÜKSEK YATIRIM DEĞERİ Ordu - Perşembe nin değerli bölgesinde, deniz ulaşımını günlük hayatın bir parçası haline getiren Hızır Kaptan Konakları, artık deniz ve havuzu hayatınızın bir parçası haline getirecek bir projedir. Mavinin her tonunu ve doğanın kokusunu, hayatınızın içinde yaşayacaksınız...

GENİŞ AİLELERE FERAH ÇÖZÜMLER... Evdeki Huzur, Tarifsiz Bir Mutluluktur... Artık eğlenceli ve keyifli davetlerinizin bir numaralı adresi yeni eviniz olacak; ailenizle birlikte en keyifli zamanları yaşayacağınız, tamamen sizin beklentileriniz doğrultusunda her biri özel olarak tasarlanan daireler, ferah mimarisi ve geniş teraslı daire seçenekleri ile hayatı size cömertçe sunuyor.

- 3+1 STANDARTLARIN ÇOK ÖTESİNDE... Ferah, kullanışlı ve ısınmanın ön planda tutulduğu 2+1 ve 3+1 daireler, standartların çok ötesinde bir yaşam sunuyor. Birbirinden farklı tiplerde tasarlanan daire seçenekleri, farklı zevklere hitap eden çeşitliliğiyle herkes için renkli bir hayatın kapılarını aralıyor. MAKSİMUM KONFOR Hızır Kaptan Konakları projesinde yer alan 1+1 teraslı daireler, ihtiyaçları maksimum düzeyde karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır.

BÜYÜK M² FERAHLIĞI... 4+1 DUBLE RAHATLIK Büyük m² salonun kullanım alanlarıyla dileğiniz tarzdaki mobilyalarınızı rahatlıkla dekor edebilirsiniz. Ayrıca geniş pencereleriyle çift cepheden güneş alan Dubleks köşe daire seçeneği sayesinde ultra lüks bir yaşam sizleri bekliyor. KALİTEYİ YAŞAYIN... Projede kullanılan her ürün 1. sınıf malzeme statüsünde olup, profesyonel mimarlar tarafından titizlikle araştırılıp tercih edilmiştir. Dış cephesinden, özel yalıtımlı pencerelerine, donanımlı ankastre beyaz eşyalarından, zemin kaplamalarına kadar tüm ürünler yaşam standartlarınızı yükseltecek biçimde seçilip uygulanmaktadır. Hızır Kaptan Konakları projesinde profesyonel mimarlar tarafından titizlikle araştırılıp tercih edilmiştir.

Yanı başınızdaki mutluluk... Sakin Şehrin merkezinde yaşıyor olmanın sizlere sunduğu sonsuz aktivite imkanı yanı sıra, projenin sosyal tesisleri evinizin yanı başında beklentilerinizi karşılamak için planda. Hızır Kaptan Konakları dünyasında eğlencenin, aktivitenin, sporun çok daha fazlasını bulacaksınız. BİRAZ SPOR, SONRA HAVUZ... Hızır Kaptan Konakları kapalı sosyal tesisleri ile prestijli ve konforlu bir yaşama davet ediyor. Titiz ve özenli bir projelendirme sürecinden geçen çok amaçlı Yüzme Havuzu, Fitness salonu ve soyunma odaları, günlük hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olarak hizmetlerinize sunuluyor. Güvenli ve eğlenceli oyun alanları; çocuklarınızın yanı başınızda neşe içinde vakit geçirebileceği sizin de huzur içerisinde onları izleyebileceğiniz renkli bir dünya sunuyor. SOSYAL ARTILAR

HIZIR KAPTAN KONAKLARI İLE ARTIK DENİZ HAYATINIZIN BİR PARÇASI Dört bir yanıyla yaşam! Sosyal hayata can katan site hayatı, günlerinizin hep parçası olacak büyüleyici bir deniz ve çocuklarınızın en güzel çağlarını doyasıya yaşamalarını sağlayacak yemyeşil oyun alanları... İyi yaşamın dört altın anahtarı, Hızır Kaptan Konaklarıyla bir araya geliyor.

A/B GİRİŞ KAT BLOK BLOK A/B GİRİŞ KAT A1 A2 A3 B1 B2 B3 21,99 m² 21,99 m² 22,77 m² 22,77 m² 21,99 m² 21,99 m² 2,86 m² 2,86 m² 7,42 m² 7,42 m² 2,86 m² 2,86 m² 11,80 m² 11,80 m² 11,98 m² 11,98 m² 11,80 m² 11,80 m² 6,24 m² 6,24 m² 11,48 m² 11,48 m² 6,24 m² 6,24 m² /WC 4,30 m² /WC 4,30 m² /WC 3,76 m² /WC 3,76 m² /WC 4,30 m² /WC 4,30 m² 19,26 m² 28,33 m² 28,78 m² 28,78 m² 28,33 m² 19,26 m² 84,79 m² 93,86 m² 108,36 m² 103,36 m² 93,86 m² 84,79 m²

A/B 1. KAT BLOK BLOK A/B 1. KAT A4 A5 A6 B4 B5 B6 24,54 m² 24,54 m² 25,52 m² 25,52 m² 24,54 m² 24,54 m² 10,98 m² 14,14 m² 6,12 m² 6,12 m² 14,14 m² 10,98 m² 9,35 m² 9,35 m² 12,10 m² 12,10 m² 9,35 m² 9,35 m² 11,92 m² 11,92 m² 13,77 m² 13,77 m² 11,92 m² 11,92 m² 12,39 m² 12,39 m² 9,76 m² 9,76 m² 12,39 m² 12,39 m² 8,37 m² 3,74 m² EB. 2,79 m² 4,23 m² 3,65 m² 2,97 m² 119,79 m² 8,37 m² 3,74 m² EB. 2,79 m² 4,23 m² 3,65 m² 2,97 m² 120,10 m² 4,04 m² EB. 3,72 m² 94,50 m² 4,04 m² EB. 3,72 m² 94,50 m² 8,37 m² 3,74 m² EB. 2,79 m² 4,23 m² 3,65 m² 2,97 m² 120,10 m² 8,37 m² 3,74 m² EB. 2,79 m² 4,23 m² 3,65 m² 2,97 m² 119,79 m²

A/B 2. KAT BLOK BLOK A/B 2. KAT A7 A8 A9 A10 B7 B8 B9 B10 30,31 m² 21,77 m² 24,13 m² 24,13 m² 21,77 m² 30,31 m² 8,99 m² 8,13 m² 8,10 m² 8,10 m² 8,13 m² 8,99 m² 4,77 m² 13,77 m² 12,38 m² 12,38 m² 13,77 m² 4,77 m² 14,84 m² 4,64 m² 4,39 m² 4,39 m² 4,64 m² O. 14,84 m² 4,62 m² 6,82 m² 6,82 m² 6,82 m² 6,82 m² 4,62 m² EB. 2,63 m² 8,70 m² 5,78 m² D. 7,48 m² D. O. 16,60 m² 14,84 m² 20,39 m² D. 4,28 m² D. EB. 3,56 m² 186,11 m² D. 9,62 m² D. O. 15,14 m² 11,04 m² 7,20 m² D. 4,69 m² D. EB. 2,75 m² 137,13 m² D. 9,22 m² D. O. 15,14 m² 11,73 m² 7,65 m² D. 4,47 m² D. EB. 2,75 m² 137,50 m² D. 9,22 m² D. O. 15,14 m² 11,73 m² 7,65 m² D. 4,47 m² D. EB. 2,75 m² 137,50 m² D. 9,62 m² D. O. 15,14 m² 11,84 m² 7,20 m² D. 4,69 m² D. EB. 2,75 m² 137,13 m² EB. 2,63 m² 8,70 m² 5,78 m² D. 7,48 m² D. O. 16,60 m² 15,28 m² 20,39 m² D. 4,28 m² D. EB. 3,56 m² 186,55 m²

2. KAT DUBLEX A/B BLOK BLOK A/B 2. KAT DUBLEX

C GİRİŞ KAT BLOK BLOK C 1. KAT C4 C5 C6 33,04 m² 26,92 m² 24,03 m² C1 C2 C3 13,41 m² 11,51 m² 10,77 m² 23,01 m² 4,26 m² 12,19 m² 11,74 m² /WC 3,60 m² 45,64 m² 118,28 m² 21,62 m² 2,91 m² 12,50 m² 6,62 m² /WC 3,97 m² 47,91 m² 114,40 m² 21,62 m² 2,91 m² 12,50 m² 6,62 m² /WC 3,97 m² 41,88 m² 108,37 m² 10,86 m² 9,63 m² 9,99 m² 4,26 m² 4,02 m² 6,80 m² 3,65 m² 3,14 m² 9,83 m² 12,57 m² 12,46 m² 8,11 m² 3,50 m² 2,61 m² 3,97 m² 3,65 m² 9,83 m² 12,57 m² 12,46 m² 8,11 m² 3,50 m² 2,61 m² 3,97 m² 3,65 m² 121,18 m² 2,80 m² 122,96 m² 2,80 m² 118,49 m²

2. KAT C BLOK BLOK C 2. KAT DUBLEKS C7 C8 C9 C10 26,94 m² 9,51 m² 10,90 m² 12,27 m² /WC 3,60 m² 4,67 m² DUBLEX 8,90 m² DUBLEX EBEVEYN Y.ODASI 13,58 m² DUBLEX Y.ODASI 14,98 m² DUBLEX Y.ODASI 7,24 m² DUBLEX 7,18 m² DUBLEX 4,11 m² 152,25 m² 26,67 m² 9,51 m² 10,38 m² 12,27 m² /WC 3,60 m² 4,67 m² DUBLEX 8,90 m² DUBLEX EBEVEYN Y.ODASI 13,58 m² DUBLEX Y.ODASI 14,98 m² DUBLEX Y.ODASI 7,24 m² DUBLEX 7,18 m² DUBLEX 4,11 m² 152,25 m² 31,32 m² 9,51 m² 3,44 m² 15,31 m² /WC 4,36 m² 7,13 m² EB. 2,89 m² 5,86 m² DUBLEX EBEVEYN Y.ODASI 15,28 m² DUBLEX Y.ODASI 22,11 m² DUBLEX Y.ODASI 13,39 m² DUBLEX 4,81 m² DUBLEX EB. 3,91 m² 181,34 m²

D/E GİRİŞ KAT BLOK BLOK D/E GİRİŞ KAT E1 E2 E3 E4 D1 D2 D3 D4 18,53 m² 18,53 m² 18,87 m² 18,87 m² 18,87 m² 18,87 m² 18,53 m² 18,53 m² 9,08 m² 9,08 m² 5,77 m² 5,77 m² 5,77 m² 5,77 m² 9,08 m² 9,08 m² /WC 4,05 m² /WC 4,05 m² 9,85 m² 9,85 m² 9,85 m² 9,85 m² /WC 4,05 m² /WC 4,05 m² 11,21 m² 26,19 m² 6,42 m² 6,42 m² 6,42 m² 6,42 m² 26,19 m² 11,21 m² 54,38 m² 69,36 m² /WC 3,11 m² 28,82 m² 88,78 m² /WC 3,11 m² 35,09 m² 95,05 m² /WC 3,11 m² 35,09 m² 95,05 m² /WC 3,11 m² 28,82 m² 88,78 m² 69,36 m² 54,38 m²

D/E 1. KAT BLOK BLOK D/E 1. KAT E5 E6 E7 E8 D5 D6 D7 D8 21,18 m² 30,00 m² 30,00 m² 21,18 m² 6,83 m² 6,19 m² 6,19 m² 6,83 m² 10,66 m² 12,35 m² 12,35 m² 10,66 m² 9,82 m² 10,47 m² 10,47 m² 9,82 m² 3,68 m² 3,78 m² 3,78 m² 3,68 m² EB. 3,93 m² 1,45 m² 71,92 m² EB. 2,86 m² 5,62 m² 2,12 m² 91,49 m² EB. 2,86 m² 5,62 m² 2,12 m² 91,49 m² EB. 3,93 m² 1,45 m² 71,92 m²

D/E 2. KAT BLOK BLOK D/E 2. KAT E9 E10 E11 E12 D9 D10 D11 D12 25,48 m² 26,44 m² 26,44 m² 25,48 m² 9,07 m² 10,47 m² 10,47 m² 9,07 m² 8,66 m² 7,96 m² 7,96 m² 8,66 m² 2,87 m² 12,35 m² 12,35 m² 2,87 m² 10,62 m² 3,57 m² 3,57 m² 10,62 m² 1,45 m² 13,43 m² 13,43 m² 1,45 m² D. 6,48 m² D. 7,81 m² D. 7,81 m² D. 6,48 m² D. O. 17,99 m² D. O. 18,87 m² D. O. 18,87 m² D. O. 17,99 m² 12,30 m² 10,68 m² 10,68 m² 12,30 m² 7,08 m² 9,83 m² 9,83 m² 7,08 m² D. 4,39 m² D. 3,89 m² D. 3,89 m² D. 4,39 m² D. EB. 2,52 m² D. EB. 4,81 m² D. EB. 4,81 m² D. EB. 2,52 m² 133,84 m² 161,76 m² 161,76 m² 133,84 m²

2. KAT DUBLEX D/E BLOK BLOK D/E 2. KAT DUBLEX

F GİRİŞ KAT BLOK BLOK F 1. KAT F1 F2 F3 F4 F5 F6 F7 F8 19,18 m² 9,47 m² /WC 4,21 m² 23,88 m² 69,30 m² 19,18 m² 9,47 m² /WC 4,21 m² 40,83 m² 86,25 m² 17,79 m² 6,07 m² 9,74 m² 6,49 m² /WC 3,41 m² 36,30 m² 17,79 m² 6,07 m² 9,74 m² 6,49 m² /WC 3,41 m² 29,23 m² 28,35 m² 7,83 m² 13,19 m² 10,54 m² 4,26 m² 4,60 m² 3,65 m² 30,32 m² 6,51 m² 11,83 m² 11,10 m² 3,97 m² EB. 2,85 m² 5,27 m² 96,64 m² 89,57 m² 88,79 m² 1,78 m² 91,51 m²

F GİRİŞ KAT BLOK BLOK F 1. KAT F9 F10 F11 F12 25,84 m² 25,84 m² 26,06 m² 11,56 m² 11,56 m² 10,88 m² 10,77 m² 10,77 m² 9,49 m² 10,90 m² 3,57 m² 9,94 m² D. 7,35 m² D. O. 18,54 m² 13,29 m² 8,16 m² D. 4,73 m² D. EB. 2,79 m² 157,42 m² 10,90 m² 3,57 m² 9,94 m² D. 7,35 m² D. O. 18,54 m² 13,29 m² 8,01 m² D. 4,73 m² D. EB. 2,73 m² 157,21 m² O. 11,60 m² 3,49 m² 13,09 m² D. 7,81 m² D. O. 20,21 m² 10,15 m² 9,23 m² D. 4,81 m² D. EB. 4,41 m² 162,78 m²

VAZİYET PLANI HIZIR KAPTAN KONAKLARI SAKİN ŞEHİR PERŞEMBE 2 KM ORDU 16 KM HAVAALANI 35 KM

PROJE KÜNYESİ GELİŞTİRİCİ: YÜKLENİCİ: KONSEPT: İÇ MİMARİ: MİMARİ: STATİK: MEKANİK: ELEKTRİK: GÖRSELLEŞTİRME: AYCAN GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE İNŞ. LTD. ŞTİ. AYCAN GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE İNŞ. LTD. ŞTİ. AHMET FARUK ATAKLI ÖZNUR ÇAĞLAYAN ÜMİT VARLIK CANER YILDIZ ŞEMSETTİN ŞAHİN HÜSNÜ YÜCEL OĞUZHAN ŞANLI Bu katalogda yer alan görseller bilgilendirme amaçlıdır. AYCAN GAYRİMENKUL projeye ait mimari detaylardaki değiştirme hakkını saklı tutar.