İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

Benzer belgeler
YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM.

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Loft Garden Gazi Mah. 7733/7 Sokak Ulukent Menemen, İzmir

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

parkresidencescadde.com

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...


4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Pasapark. Evleri. Yeni bir hayata ilk adım burada.

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

- N T N P KO SE KONSEPT

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Geleceğinizin İnşası...

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır.

Kağıthane nin en kıymetlisi

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Her detayında size özel şıklık...

Ankara nın Yeni Vadisi

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

BRONZ EVLERİ Çiftlikköy

KILIÇ İNŞAAT


Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.


w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r


A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

şimdi mavi ve yeşili zamanı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

GERÇEK KALİTE İLE TANIŞIN...

ELEGANT URLA

Bugün, yeni hayatının ilk günü... İçinde huzurlu ve mutlu yaşam olan.

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

Gazi Mah. 7733/7 Sokak Ulukent Menemen, İzmir Yalı Mah Sokak, No: 20 Daire: 2 Karşıyaka, İzmir

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

Haya erinizden bir adım öteye geçtik...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Günümüze kadar mimarlık, mühendislik, müteahhitlik, tasarım ve uygulama alanlarında pek çok projeye, imza atan firmamız;

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı



Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

İzmir de şehir kuzeye doğru gelişiyor.

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Farklı hayaller, yaşam biçimleri ve zevkler...

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

Hayallerinize ulaşmanız için...


Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

MUTLULUĞUN YENİ FORMM U

www. birlikinsaat.com

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Özel olduğunuzu hissedin!

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

SATIŞ OFİSİ 8229/1 Sk. No:18 Odin İş Merkezi Ataşehir - Çiğli / İzmir

www

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Eryaman kent merkezinde; okulların, sosyal alanların, yürüyüş yollarının ve alış-veriş merkezlerinin yanı başında yeni bir yaşam alanı doğuyor.

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor.

rüya sehir

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

Hayatınıza elit bir değer katın...

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

BAŞKANIN YAZISI. Herşeyden önce temelinde insan olan, insan huzurunu ve mutluluğunu hedef alan tasarımları hayata geçirmenin peşindeyiz.

CASALARA BIANCA

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

Başkent in en özel caddesinde,

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

Transkript:

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir in en güzel ve yaşanılası semti Ataşehir. En az Ataşehir kadar modern mimarisi ve ayrıcalıklı yaşam alanları ile Gayda SOLO, size ve ailenize Ataşehir de konforlu bir yaşamın kapılarını ardına kadar aralıyor.

Estetik, ulaşılabilirlik, kalite, Ataşehir, butik bir dünya görüşü, yanı başında sevdiklerin, iki adımda kıyı şeridi, doyasıya alışveriş, bolca huzur, konfor ve mutluluk... Her solonun bir ilham kaynağı, içinde eşsiz hikayesi vardır. İyi yaşam virtüözü Gayda İnşaat imzası ile Ataşehir de yükselen Gayda SOLO; sizin hikayenizden ilham alınarak tasarlandı. Şimdi, hayalinizdeki yaşamı, hayalinizdeki semtte yaşayabilmeniz için tek yapmanız gereken bu soloya kulak vermek!

İYİ YAŞAM VİRTÜÖZÜ GAYDA DAN YENİ BİR SOLO!

ŞIK, ELEGANT, BUTİK, SİZE ÖZEL! Tek bloktan ve 35 premium daireden oluşan; modern mimarisi, 2+1, 3+1 daire seçenekleri ve butik tasarım anlayışı ile konforu ve estetiği her metrekaresinde hissedeceğiniz Gayda SOLO da, yaşamınızı daha keyifli ve prestijli hale getirecek, tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. NEREDEYİZ? Caher Dudayev Bulvarı nda, şehir içi ve şehirler arası erişiminin en önemli noktalarından biri olan İzmir Çevreyolu nun yanıbaşında yer alan Gayda SOLO, konumu ile de benzersiz. Gayda SOLO dan Bostanlı kıyı şeridi ve AOSB yalnızca 3 dakika mesafede. Tüm ulaşım alternatiflerinin ve sosyal yaşamın merkezinde yer alan konumu ve benzersiz yaşam alanları ile Gayda SOLO, beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. MESAFELER Ekol Kulak Burun Boğaz Hastanesi Kipa Çiğli Belediyesi Özel Kent Hastanesi İzban Mavibahçe AVM Egepark Mavişehir AVM Karşıyaka Tenis Kulübü Doğa Okulları Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi 100 400 1 1 1 2 2 2 2,5 3 m m km km km km km km km km V A ZİYE T PLANI Yeni Gayda, Yine Ataşehir.

ATAŞEHİR İN EN PRESTİJLİ SOLO GÖSTERİSİ! İzmir in yükselen değeri Ataşehir de yükselen Gayda SOLO; konumu, konforu ve modern mimarisi ile sizi yepyeni bir butik yaşam konsepti ile tanıştırıyor.

İÇİNİN GÜZELLİĞİ YÜZÜNÜZE YANSIYACAK! Butik tasarım anlayışı ile iç mekanları bütünüyle farklılaştıran Gayda SOLO; giriş ve asansör hollerinde beyaz ve antrasit renklerin hakim olduğu, yalın ve natürel malzemelerin tercih edildiği, yüksek tavanlı minimalist iç mekanlarıyla standartları yüksek olanlara özel.

İNCE ZEVK SAHİPLERİNE ÖZEL! İnce zevklerle tasarlanmış ve yüksek teknolojiyle donatılmış, kusursuz bir konfor. Gayda SOLO nun geniş ve ferah iç mekanları siz ve sevdikleriniz için özenle tasarlandı.

Yeni Gayda, Yine Ataşehir.

Geniş & Aydınlık Bir Salon. Günün ilk ışıklarıyla aydınlanan, alan kaybının minimum olduğu, her metrekaresi özenle tasarlanan, geniş ve iç açıcı salonunuz evinizin baş köşesi olacak.

Yemek Yapmak Keyfe Dönüşüyor! Sevdiklerinizle birlikte yeni tatlar keşfederken ya da doyumsuz bir lezzet yolculuğuna çıktığınızda, artık size ilham verecek modern bir mutfağınız var.

Her Güne Yenilenmiş Uyanın! Fonksiyonel iç mekanları ile yaşamın her anına dokunan Gayda SOLO da, huzur dolu bir uyku sizleri bekliyor.

NET ALAN 79.00 NET ALAN 107.00 BRÜT ALAN 97.00 BRÜT ALAN 130.00 GENEL BRÜT ALAN 113.00 GENEL BRÜT ALAN 150.00 1 / Salon 23,10 5 / Oda 2 16,36 1 / Salon 31,38 6 / Oda 3 15,46 2 / Antre + Hol 8,94 6 / Banyo 3,14 2 / Antre + Hol 9,33 7 / Banyo 1 4,00 3 / Mutfak 9,51 7 / Kiler 1,56 3 / Mutfak 14,41 8 / Banyo 2 4,20 4 / Oda 1 15,83 8 / Balkon 6,90 4 / Oda 1 18,70 9 / Balkon 1 5,14 5 / Oda 2 8,97 10 / Balkon 2 3,83 GAYDA İNŞAAT A.Ş., projenin uygulanmasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. Kat bahçesi, teras ve dairelerin dekorasyonu görsel amaçlı düzenlenmiştir. GAYDA İNŞAAT A.Ş., projenin uygulanmasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. Kat bahçesi, teras ve dairelerin dekorasyonu görsel amaçlı düzenlenmiştir.

Gayda İnşaat, kurulduğu 1992 yılından itibaren faaliyet gösterdiği inşaat sektöründe, Kerem ÖZCAN'ın gerçek kişi ve daha sonra tüzel kişi yapısıyla sürdürdüğü müteahhitlik hayatında edindiği yaklaşık 40 yıllık meslek tecrübesiyle, çok sayıda başarılı işe imza atmıştır. Gayda İnşaat organizasyon yapısı, inşaat sektöründeki gelişim ve değişimleri yakından izleyerek, tüm iş süreçlerinde etkinlik ve verimlilik esasıyla proje yürütebilecek ve istenen çözümleri üretebilecek düzeyde tasarlanmıştır. Hizmet kalitesini ISO 9001:2008, çevre duyarlılığını ISO 14001:2004, iş sağlığına ve iş güvenliğine verdiği önemi OHSAS 18001 Yönetim Sistemleri belgelendirerek, proje odaklı çalışma disiplini ile hizmet kalitesini sürekli geliştirmekte, müşteri memnuniyetini arttırmakta ve mevcut başarısına yeni projeler ekleyerek hızla büyümektedir.

www.gaydasolo.com GAYDA İNŞAAT A.Ş. projenin uygulamasında teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapabilir. www.gaydainsaat.com.tr 444 4 934 Grafik Tasarım & Mimari Görselleştirme: