Hayata Dair Herşey. SİZE O KADAR FAZLA İMKAN SUNACAĞIM Kİ, BURADAN DIŞARI ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ.

Benzer belgeler
Smarttown Bir Berlika Yapı Projesidir.


İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Geleceğinizin İnşası...

BURJ ANTEP F&H Y PI.

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Yasamaya, deger yatırıma deger...


rüya sehir

Ankara nın Yeni Vadisi

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

TANITIM YAZISI. megalityapi.com

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

Her detayında size özel şıklık...


İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

KILIÇ İNŞAAT

www

Hayatınıza elit bir değer katın...

Evin, senin artın olmalı.

Gold Wings te tek hayalimiz ailelerin mutlu olacakları eve sahip olmalarının mümkün olduğunu göstermektir.

Güçlü ve güvenilir bir isim...

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

Özel olduğunuzu hissedin!

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.



hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Size Özel Yenilikler

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

ELEGANT URLA



BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI


POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...


İZMİR İN OKSİJENİ E

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

Bazı Rüyalar, Bıraktıkları Etkiyle, En Kusursuz Anları Yaşatır.

Gizli Bahçe. Simdi. Masalsı Bir Yasamın. Kapılarını Aralayın! Çünkü Burası

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA

Hadımköy / Satılık Malikane

yıldızlara yer açtık...

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I

M O D E R N Y A Ş A M A L A N L A R I T A S A R L I Y O R U Z

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

"Yaşamınıza Değer Katın"

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

Başkent in en özel caddesinde,

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

Deniz ile Ormanın Birleştiği Proje

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Yaşamda Konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam Reform Ankara da sizleri bekliyor...

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

Kağıthane nin en kıymetlisi

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

KEYFİN GÜZELİ MAVİDEN

parkresidencescadde.com

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Çerkezköy ün. en iyi projesi


YAPI ELİT. da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Durmuş ailesi olarak Yonca Et, Ermak Otomotiv ve Barok Koloni İnşaat markalarımızla sizlere kaliteyi sunmak için faaliyetlerimizi.

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Transkript:

Hayata Dair Herşey SİZE O KADAR FAZLA İMKAN SUNACAĞIM Kİ, BURADAN DIŞARI ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ. SMARTTOWN ihtiyacınız olan her şeyi sunacak potansiyele sahip olup, size Ankara nın içinde yeni bir Ankara yaşatacak, size dair, sizin bile bilmediğiniz yeni Dünyalar sunacak. SMARTTOWN 15.000 m2 lik, bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz geniş muhteşem bir yaşam alan sunuyor üstelik bu alanın yaklaşık %70 i yeşil alan. Geniş peyzaj alanı ile size ve sevdiklerinize huzur dolu vakitler geçirmenizi sağlayacak. Yürüyüş parkuru, spor salonu, saunası ve daha birçok sağlıklı yaşam alanlarıyla sizin için her şeyi düşündük.

www.berlikayapi.com Kökleri 1950 yıllarına dayanan Araz ailesi tarafından kurulan T&T Araz İnşaat ve Taahüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi uzun yıllar inşaat sektöründe devlet taahütü yapmıştır. 1980 yılından itibaren 2005 yılına kadar inşaat malzemesi satışında Ankara da öndelik yapmıştır. Diğer ortaklarımızdan Ünsal Group ise 1981 yılında Ankara da inşaat sektöründe faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana geçen zaman diliminde faaliyet alanını genişletip çeşitleindiren Ünsal Group bünyesinde iki adet Limited iki adet Anonim Şirket bulunmaktadır. Diğer ortağımız ise 1960 lı Yıllarda Ramis Üçüncü tarafından bireysel müteahhitlik girişimi olarak temelleri atılan 1995 yılında Özkan, Volkan ve Gürkan Üçüncü tarafından (ÖVGÜ) kurumsallaşma yönünden yeni bir adım atarak Üçüncü kardeşler İnşaat Turizm Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi ticari ünvanını alarak modern konut projelerine başlamışlardır. İşte geçmişi tarihinde derinliklerine uzanan üç büyük şirket birlikteliğiyle oluşan Berlika Yapı Endüstri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kalitesinden ödün vermeyen, teknolojilerdeki değişikliklere kısa sürede uyum sağlayan müşteri beklentilerini zaman kaybetmeden karşılayan, Sunduğu hizmetlerde uygun fiyat anlayışını ön planda tutan kaliteli personeliyle sektörde haklı bir güven kazanmıştır. Smart Town ve Nexus Loft projeleri ile inşaat sektöründe yerini almıştır. Hedefimiz çevreye ve sizlere duyarlı olmaktır

Mükemmel Bir Geceden Sonra

Güneş Smarttown dan Doğacak

Bütün günün yorgunluğunu atacağınız sıcacık, huzur dolu bir mekân hayal edin. İlginizi çekebilecek başka özelliklerimiz de var tabii ki; 5+1 ses sistemiyle ya da opsiyonel olarak sinema sistemi kurdurarak evinizde kendi sinemanızı yaratın. Bütün gün iş stresi, okul stresi ve şehir yaşantısının yıpratıcılığından kurtulun ve evinize girdiğinizde insanın üzerindeki elektriği alan FARADAY KAFES SİSTEMİ ile her gün yenilenin. Sizin için Huzur dolu bir odam var

Ayrıcalıklı bir mutfağa ne dersiniz? Siz evden çıkmadan önce kahvaltınızı yaparken mutfağınızın geniş camından, kışın Ankara nın karlı dallarının arasından gelen güneş ışıklarını, yazın beyazdan sıyrılmış yemyeşil bir manzarayla karşılaşacaksınız. Sonbaharda sararmış yaprakların arasından esen rüzgârla gelen hafif yağmur ve toprak kokusu, ilkbaharda ise muhteşem bir yeni gün ışığı ve yeni açan çiçeklerin kokusu bütün sofranızı saracak. Akşam eve geldiğinizde mutfağa girmek için sabırsızlanacaksınız. Beyaz lake mat mutfak dolaplarıyla donatılmış lüks mutfağınızda yemek yapmak, ailenizle birlikte oraya muhteşem anılar sindirmek için mutfağınızı sizin için hazır olarak bekletiyoruz. Bütün mutfaklarımızda Hilton lavabolar ve ankastre donanımı standart olarak bulunmaktadır.

Misafirleriniz Sizi kıskanırsa Sorun olur mu? SMARTTOWN evinize misafirlerinizi davet ettiğinizde onları site girişinden salonunuza kadar kıskandıracaksınız. Muhteşem geniş odalarınızla ve güneşi en iyi şekilde içeri alacak şekilde dizayn edilmiş pencerelerinizle onlara şehir yaşamından ayrılmadan nasıl böylesine yeşil ve lüks bir mekânda yaşadığınızı gösterin. Eğer bunlar sizin için yeterli değilse onlara uzaktan kumandalı ev giriş sisteminizi, büyük pencerelerinizden muhteşem manzarayı, SPA merkezini, havuzunuzu, tenis kortunuzu gösterin, çocuklarınızı beraber güvenle oynamaları için çocuk parkına gönderin. Misafirleriniz girdikleri bütün ortamlardan daha huzurlu bir ortama girdiklerini anlayacaktır. Onlara ne kadar ayrıcalıklı olduğunuzu göstermekten asla çekinmeyin.

İsterseniz 174,5 m2 lik geniş ve ferah dairlerimizden bir tanesini, isterseniz de 353,5 m2 lik 7+1 dublex dairlerimizden birini seçmeniz için birçok sebebiniz var. Geniş alanımız sayesinde her hane için en az 2 adet plaka tanıma sistemli otoparkımız, oksijen dolu yemyeşil bir alan içinde ayrılmış koşu ve bisiklet alanları, ailenizin güven içinde etkinliklere katılabileceği sosyal tesisler, bütün stresinizi atabileceğiniz 24 saat sıcak su havuzu, sağlıklı yaşamınızı devam ettirebileceğiniz spor salonuna şehirden uzaklaşmadan sahip olmak sadece sizin tercihinize bırakıyoruz. Unutmayın ki akıllı bir ev güvenliğiniz için çok önemlidir. SMARTTOWN yapısında bulunan duman detektörü,çift taraflı makine dairesine ihtiyaç duyulmayan asansör, hırsız alarm sistemi, kompakt ve renkli görüntülü diafon sistemi, ses algılama ve flood sensörü, her iki binada da sığınak, VAKUMAX sistemiyle her evin kendine ait sessiz süpürge sistemi gibi daha birçok özellik hem hayatınızı kolaylaştıracak hem de güvenliğinizi en üst noktada muhafaza edecektir. Projemiz kesinlikle doğayla iç içe bir projedir. Yola çıkış noktamız ^^ doğayı tahrip etmeden ve size en optimum şekilde nasıl sunarız?^^ olmuştur. Bu bakımdan kullanabileceğimiz bütün teknik özellikleri kullandık ve sizi tam da istediğiniz gibi doğanın tam da ortasında lüks bir yaşama davet ediyoruz. Kolay ulaşım öncelikli tercihlerinizden birisi olacak. SMARTTOWN toplu taşıma araçlarının güzergâhında olduğu için ailenizin güvende olduğunu bileceksiniz. Daha önce gördüğünüz bütün yaşam alanlarını size unutturacağımıza eminiz. Düşlerinizdeki gibi bir yaşam alanı ve geride muhteşem anılar bırakmak için SMARTTOWN sizin için tek tercih olacak.

Zinde bir başlangıca Kim Hayır diyebilir ki? 24 saat açık sıcak su havuzu sizin için bekliyor. Profesyonel bakım ekibi havuzunuzu temiz ve sağlıklı tutmak için sizin için hazır bekliyor olacak. İşe gitmeden önce yapacağınız havuz keyfi sizin için güne muhteşem bir başlangıç yapmanızı sağlayacaktır. Günün yorgunluğunu mu atmak istiyorsunuz? Akşam evinize geldiğinizde sitemizin seçkin sakinlerine özel yüzme havuzunu kullanarak bütün gününüzü sıfırlayabilirsiniz. Hafta sonunuzu ailenizle birlikte muhteşem bir havuz keyfine asla hayır diyemeyeceksiniz. Bir anı da ailenizle birlikte havuzunuza bırakın, daha sonra anılarınızı toplarken kendinizi ne kadar ayrıcalıklı hissettiğinizi göreceksiniz.

Profesyonel ekiple birlikte spor salonumuzda dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Spor salonumuzun ekibi profesyonel bir ekip olduğu için size her türlü konuda yardımcı olabilecek kapasitedir ve eksiğinizi belirleyip ona göre bir başlangıç yapmanızı sağlayacaklardır. Spor salonumuza üye olmak için SMARTTOWN dünyasına katılmış olmanız yeterli olacak. Spor salonunuzun camından muhteşem manzarayı izlerken ve siz sporunuzu yaparken hemen yanınızdaki çocuk odasında çocuğunuzun güvenle oynadığını bilirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile. Sadece fitness değil daha birçok spor aktivitesi için bu alanı kullanabilir spor aktivitelerine katılabilirsiniz. İsterseniz spinning yapın, ister plates ve yoga yapın, isterseniz de crossfit yapın. Hepsini sizin için hazırladık, sadece bizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Villalar

Kanada yı Türkiye ye taşıyoruz Siz değerli misafirlerimize daha önce hiç tatmadığınız, belki filmlerde görüp özendiğiniz ve keşke biz de böyle bir evde otursak dediğiniz villaları Türkiye ye getiriyoruz. Türkiye nin daha önce hiçbir köşesinde yapılmamış bu ayrıcalıklı Kanada-İngiltere tarzı konutlara sahip olmanızı sağladığımız için, bunun haklı gururunu sizinle de paylaşmak istiyoruz. Konutlarımız Yaşamkent, İncek mevkilerinin ortasında ve İstanbul Yolu na duble bir yolla bağlanmaktadır.

Villaların girişi siteden tamamen bağımsız olup her birinin kendine ait 2 adet kapalı otoparkı vardır. Konutlarımız 560 m2 gibi büyük bir kullanım alanına sahip ve yine sizler için her ayrıntı düşünülmüş bir projedir: Lüks odaları, akıllı ev sistemi, standart olarak bulunan lüks banyosu yalnızca siz değerli misafirlerimiz için özel olarak Kanada-İngiltere tipi villalardan esinlenip Ankara da ve Türkiye de bir ilki gerçekleştirip altına imzamızı atıyoruz. Yaptığımız bu çok özel çalışma için yalnızca yapmanız gereken, oradaki muhteşem havayı koklayıp sizi ne kadar ayrıcalıklı kılacağının farkına varmak. Kendinize ait yemyeşil bir bahçesinin olmasını kim istemez ki? Ankara nın bütün mevsimlerini hatta o sert ve çetin kışını bile siz Kanada-İngiltere tarzı muhteşem lüks villanızda geçirirken yanlış bir karar vermediğinizi anlayacaksınız. Yanlış bir karar vermek için sonucunu kestiremiyor olmanız gerekir. SMARTTOWN villalarından birine sahip olduğunuzda çok doğru bir karar verdiğinizi önceden biliyor olacaksınız

Mahal Özellikleri

A Blok B Blok Açık Otopark Kapalı Ototpark Spor Alanı Koşu Parkuru Süs Havuzu Oyun Alanı Villalar

Tip1 Katplanı ANTRE 21.5m² MUTFAK 20.79m² SALON 53,5m² SALON BALKON 5m² OTURMA ODASI 18m² EBEBEYN YATAK ODASI 21m² EBEBEYN SOYUNMA/BANYO 7m² ÇOCUK ODASI 11,5m² GENÇ ODASI 11.5m² GENEL BANYO 5m² WC 2m²

Tip2 Katplanı ANTRE 21.5m² MUTFAK 20.79m² SALON 53,5m² SALON BALKON 5m² OTURMA ODASI 18m² EBEBEYN YATAK ODASI 21m² EBEBEYN SOYUNMA/BANYO 7m² ÇOCUK ODASI 11,5m² GENÇ ODASI 11.5m² GENEL BANYO 5m² WC 2m²