Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Benzer belgeler
YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

Hayallerinize ulaşmanız için...

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

w w w. l i t s a y a p i. c o m. t r

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

Özel olduğunuzu hissedin!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

geleceğinize DEĞECEK

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi


Baş döndüren bir yaşam...

Yasamaya, deger yatırıma deger...

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

şimdi mavi ve yeşili zamanı


İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

Her detayında size özel şıklık...

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Evin, senin artın olmalı.

HAYALLERİNİZDEKİ HUZURU UZAKLARDA ARAMANIZA GEREK YOK

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

parkresidencescadde.com

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi


Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

ELEGANT URLA

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Tanıtım videomuzu izlemek için kare kodu telefonunuzdan tarayınız.


www


D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I


A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...


İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern

İş hayatında dengeleri değiştirecek

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

NADOL. yaşam evleri.


İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

İZMİR. Birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış, 8500 yıllık tarihi ve kültürel zenginliği ile Ege de parlayan bir inci tanesi...

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı

DOĞANIN KALBİNDE SIRA DIŞI BİR PROJE

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

Ankara nın Yeni Vadisi

Çiçek gibi bir yuvanız olsun...

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

Geleceğinizin İnşası...

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk


Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR


Göl, gökyüzü ve deniz... Eşsiz bir huzur içindesiniz...

Yuva Kuran Dost Eli.

K ONUT KATALOĞU.

HAKKIMIZDA. Çalışmak bizden rahat ve huzur içinde yaşamak sizden ŞİRKETLER GRUBU İŞTİRAKİDİR

BAŞKANIN YAZISI. Herşeyden önce temelinde insan olan, insan huzurunu ve mutluluğunu hedef alan tasarımları hayata geçirmenin peşindeyiz.

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

1935 ten bugüne... Sektörde kendi öz sermaye ve güçlü finans destekleri ile Kayseri de üst düzey ve saygın şirketler arasında yerini almıştır.

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor.

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

AYSA GRUP YAPI. Vizyonumuz Müşterilerimizin uzun ve kısa vadede mutlak memnuniyeti, Müşteri portföyümüzün sürekli zenginleşerek artması.

Biz Kocaman bir Aileyiz...

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Transkript:

01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman olduğu gibi hayallerimizdir. Geleceğimize doğru attığımız her adım bizi biraz daha güçlü kılarken yeni yaşamların kapılarını da aralar. İnsanoğlunun hayallerinden biri de eşsiz güzelliklere sahip olacak yeni bir yaşam alanıdır. İnsanlar genellikle doğa ile iç içe olabileceği, yeşilin tonlarını hissedilebileceği, denize olan tutkusunu yaşayabileceği yeni bir yuvanın hayalini kurar. Biz de bu noktada Chios 360 ile bunun hayalden öteye geçmesini istedik ve projemizi bu fikirle hayata geçirdik. Hayallerinizin peşinden koşun, biz öyle yaptık! Emre MARAZ Mimar Tekke Group Yönetim Kurulu Başkanı Az katlı, yatay 360 mimarisi, geniş teraslı ve geniş bahçeli daire seçenekleri ile hayatınızı kolaylaştıracak eşsiz bir proje... Ozan KARA Tekke Group Yönetim Kurulu Üyesi Bazı Projeler farklıdır, en iyisini yapabilmek için profesyonel bir ekip ve uzmanlık gerektirir. Umut ERÖZLÜ Mimar / Proje Müellifi

İLHAM KAYNAĞIMIZ DENİZE OLAN TUTKUMUZ Chios 360 projesi hayata geçirilirken ilham kaynağımız mavinin en güzel tonlarında saklıydı. Denize ve doğanın ihtişamına aşık olanların hayalleri, Chios 360 nin estetik ve sıra dışı mimarisiyle gerçeğe dönüşüyor.

BİR KONUTTAN ÇOK DAHA FAZLASI Değeri her geçen gün artan bölge, hızlı davrananlar için önemli bir yatırım fırsatı sunuyor. Chios 360, insan odaklı tasarımını Dalyan Çeşme bünyesindeki olanaklarla birleştirerek sizler için sıcak bir yaşam alanı oluştururken yatırımınıza da değer katacak.

İÇ DÜNYANIZ HUZURLU, DIŞ DÜNYA SİZE ÇOK YAKIN Mutluluk Chios 360 de yaşadığınız en yoğun duygu olacak. Gözlerinizin önüne Ege Denizi ve Sakız Adası seriliken tabiatın içinde yaşadığınızı hissettirecek yeşilliği ve güzellikleriyle, huzura duyduğunuz özlemi giderecek.

ESTETİK DOĞA İLE KUCAKLAŞIYOR Chios 360 de en göz alıcı detayların başında geniş bahçeler ve teraslar yer alıyor. ınızda otururken hem konforu yakalayacaksınız hem de gözleriniz Sakız Adası manzarasıyla size doğanın tüm güzelliklerini yanı başınıza getirecek. Geniş ve ferah yaşam alanının sunulduğu Chios 360 ile hem estetik kaygılardan uzak olacak hem de doğanın ihtişamına bir kez daha tanık olacaksınız.

HAYAT 360 YAŞANIR! Az katlı yatay 360 mimarisi, geniş teraslı ve geniş bahçeli daire seçenekleri ile hayatınızı kolaylaştıracak eşsiz bir proje...

KONFOR HERKESİN; LÜKS, CHIOS 360 LİLERİN TERCİHİDİR! Dalyan Çeşme nin en prestijli noktasında, hayattan maksimum konfor bekleyenler için tasarlanmış bir proje. Chios 360, gerek mimarisindeki modern çizgileri gerekse estetiğin konforlu yaşam alanlarına dönüştürüldüğü iç dekorasyonları ile fark yaratıyor.

Her aniniza spor katin! Chios 360 ile sadece yeni bir daireye değil sağlıklı bir yaşama da kavuşacaksınız. Hedeflediğiniz sağlıklı ve formda bir yaşama Chios 360 ile beraber güvenle adım atın.

Chios 360 iç mekan tasarımı sizi ve ailenizi mutlu edecek şekilde tasarlandı. En şık ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilen lüx daireler, tüm beklentilerinizi karşılayacak ve denize olan tutkunuzu daha da üst seviyelere taşıyacak.

İNCE DETAYLAR, NEFİS TATLAR... Kendinizi ifade edebileceğiniz nefis tatlar için ferah bir ortam...

SAKIZ ADASINA KARŞI UYANIN Gözlerinizin önüne serilen sakız adası manzarasına uyanacağınız deliksiz uykuların ve enerjik sabahların adresi...

SADE, FERAH Günün yorgunluğunu sıcak bir duşla arkanızda bırakın ve Chios 360 nin şık banyosunun keyfini çıkarın.

Salon + Mutfak Yatak Odası Banyo 28 m 2 13 m 2 5 m 2 Daire tipi tüm projede standart olup, Bahçe / / Bahçe ı m 2 leri ve tipi değişiklik göstermektedir.

1657 m 2 ORTAK KULLANIM ALANI Fitness Salonu, Spa Salonu, Sauna, Açık Galeri, Bekleme Salonu, Kapalı Otopark, 7/24 Site Güvenliği ile hayatı doyasıya yaşayın... *Görseller tanıtım amaçlıdır. Tekke Group uygulama aşamasında gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

KAT C-1 C-1 C-2 C-3 C-4 3309 m 2 ORTAK KULLANIM ALANI C-2 C-3 Bahçe ı 166,1 m 2 211,7 m 2 Bahçe ı 38 m 2 84 m 2 Bahçe ı 66 m 2 112 m 2 Bahçe ı 66 m 2 112 m 2 C-5 C-6 C-7 C-8 C-4 Bahçe ı 38 m 2 84 m 2 Bahçe ı 38 m 2 84 m 2 Bahçe ı 66 m 2 112 m 2 Bahçe ı 66 m 2 112 m 2 C-11 C-5 C-9 C-10 C-11 C-10 C-9 C-8 C-7 C-6 Bahçe ı 38 m 2 84 m 2 Bahçe ı 38 m 2 84 m 2 Bahçe ı 166 m 2 212 m 2 *Görseller tanıtım amaçlıdır. Tekke Group uygulama aşamasında gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

C-12 C-12 C-13 C-14 C-15 C-13 76,3 m 2 122,3 m 2 18,6 m 2 64,6 m 2 82,6 m 2 128,6 m 2 11,1 m 2 57,1 m 2 C-16 C-17 C-18 C-19 11,1 m 2 57,1 m 2 11,1 m 2 57,1 m 2 11,1 m 2 57,1 m 2 11,1 m 2 57,1 m 2 C-14 C-20 C-20 C-19 C-18 C-17 C-16 C-15 76,3 m 2 122,3 m 2 *Görseller tanıtım amaçlıdır. Tekke Group uygulama aşamasında gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

C-21 C-21 C-22 C-23 80 m 2 126 m 2 76,3 m 2 122,3 m 2 11,1 m 2 57,1 m 2 C-24 C-25 C-26 11,1 m 2 57,1 m 2 11,1 m 2 57,1 m 2 76,3 m 2 122,3 m 2 C-22 C-26 C-23 C-25 C-24 *Görseller tanıtım amaçlıdır. Tekke Group uygulama aşamasında gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

C-27 C-27 C-28 C-29 C-30 32,5 m 2 78,5 m 2 75,9 m 2 121,9 m 2 11,1 m 2 57,1 m 2 76,3 m 2 122,3 m 2 C-30 C-28 C-29 *Görseller tanıtım amaçlıdır. Tekke Group uygulama aşamasında gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.