YOLLARDAKİ GÜZELLİĞİ KORUYUN

Benzer belgeler
PRATİKLİK ARTIK ÇOK DAHA CAZİP

ALTEA XL ENJOYNEERING

BÜYÜK DÜŞÜNÜN XL düşünün

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

MINI Cooper S HP

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Hyundai i CVVT Style

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

Volkswagen Golf 1.6 TDI 105 HP Comfortline

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

İç tasarımda da keskin hatlar dikkat çeker. Gelişmiş teknolojisi, detaylarına gösterilen özen ve kalitesiyle sürüş zevkinizi artırır.

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

Fiyat Listesi Şubat 17

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Honda Civic 1.6 Elegance

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

MÜKEMMELİYETÇİ OLANLAR İÇİN TASARLANDI Her zaman bir klasik.

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Audi A3 1.6 TDI Attraction

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Dualogic

Seat Leon 1.6 Stylance

TÜM MODELLER KATALOĞU

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Citroen C4 1.6 i SXPK Otomatik

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

MINI Cooper S HP

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Dynamic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

Peugeot HDi GT Line Otomatik

Peugeot e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Volkswagen Jetta 1.6 TDI Comfortline DSG

BMW 1 Serisi 1.16i Otomatik

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Toyota Auris HP Elegant Otomatik

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Volkswagen Golf 1.6 Tour

Toyota Auris 1.4 D-4D 90 HP Comfort Plus M/M Otomatik

Volkswagen Golf 1.4 TSI GT Spor

Skoda Octavia 1.6 Elegance

BMW 5 Serisi 5.25xd Touring

Volkswagen Passat Variant 1.4 TSI Comfortline DSG Tiptronic

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Citroen C4 1.6 THP 156 Hp Exclusive MCP

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

Ford Focus 1.6i 100 HP Titanium A/T 4 Kapı

Honda Accord 2.4 Executive

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Opel Insignia HP Edition Elegance

Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volvo XC D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition

BMW 3 Serisi 3.20d TL. İlan detayları DİZEL COUPE TEMİZ BAKIMLI KM DE SUNROOF LU İÇ DIŞ M P. Sahibinden. İlan tarihi: 1 Ağustos 2016

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

Ford Transit Connect 1.8 TDCi 110 HP GLX K210 S

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf

Mercedes M Serisi ML 280 CDI Start Otomatik

Saab 9-3 Sport 1.9 TTiD Aero Otomatik

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik

Kia Sorento 2.5 X-Force CRDi AT Prestige

Chery Tiggo HP Lusso

Skoda Octavia 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik Elegance

LandRover Freelander 2 TD4 HSE Otomatik

Hyundai ix GDI 135 HP 6MT 4x2 Style Plus

Peugeot HDi Premium Otomatik

Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus

Renault Megane 1.6 Dynamique Aut.

Transkript:

TOLEDO ENJOYNEERING

Biz, Yeni SEAT Toledo yu tasarlarken en katı ilkeleri hiç aklımızdan çıkartmadık. Sadece değişmiş olmak için değişmedik, daha iyisi için değiştik. Yenilikleri, sahip olduğumuz iyi şeyleri unutmadan yaptık. Teknik geliştirmeleri yaparken, bize hissettirdiklerinden ve otomobilin ruhundan asla taviz vermedik. Biz buna ENJOYNEERING diyoruz. YOLLARDAKİ GÜZELLİĞİ KORUYUN Konu Yeni SEAT Toledo nun geliştirilmesine gelince, kendimize bazı sorular sorduk. Tasarım geliştirilebilir mi? Performans yükseltilebilir mi? Emisyon değerleri düşürülebilir mi? İç mekan daha faydalı ve iyi kullanılabilir mi? Cevaplar, herkesin görebilmesi için burada. Yeni SEAT Toledo, daha geniş arka bölümü, daha büyük bagajı ve daha akıcı DSG şanzımanıyla baş döndürücü bir otomobildir. Olağanüstü düşük emisyon değerleriyle son derece yüksek performans sunar. O, nereye giderse gitsin tüm dikkatleri üzerine çeker; ancak ona asıl güzelliğini veren, ekonomik ve her bütçeye uygun olmasıdır. 1 SEAT EXPERIENCE UYGULAMASINI İNDİRİN 2 GÖRÜNTÜYÜ TARAYIN VE RESMİ CANLANDIRIN 3 TAM EKRAN İÇİN 2 KEZ DOKUNUN

PRATİKLİK ARTIK ÇOK DAHA CAZİP Tasarımın her aşamasında, herkesin gözünü kamaştırmak istedik. Mükemmel aile otomobiline ulaşmak için coupe bir aracın abartısız zarafetiyle, bir station aracın pratik çok yönlülüğünü birleştirdik. Yeni SEAT Toledo yu hassas ve kusursuz tasarım hatları, geniş ve çarpıcı yüzeyleri, köşeli ön farları ve yatay arka far grubuyla görsel bir şölene dönüştürdük. Bunları yaparken, hepsinin SEAT marka değerlerine ve tasarım DNA sına mükemmel şekilde uymasına özen gösterdik. Otomobilin arka kısmına 550 litre hacim sunan cömert bir bagaj yerleştirdik. Bagajı bir hatchback gibi kapatılıp açılabilecek şekilde tasarlayarak, Yeni Toledo yu yollardaki en kolay erişime sahip ve en çekici sedanlardan biri haline getirdik.

İÇ ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ KEŞFEDİN Oturun, arkanıza yaslanın ve gevşeyin. Ne de olsa yeni SEAT Toledo dasınız. İster direksiyon başındaki sürücü, ister geniş iç hacmin keyfini çıkartan yolcu olun, yeterince baş üstü ve diz mesafesine sahip olacaksınız. İç mekanda yüksek kaliteli koltuk ve döşemeler kullandık. Üstün malzeme kalitesinin ve işçiliğin buluştuğu iç mekanda, rahatlatıcı etkisinden dolayı bej renk tercih etik. Rahatlama hissini tamamlamak için, şehir içinde yolunuzu kolayca bulurken en sevdiğiniz parçayı dinleyebileceğiniz USB bağlantısına sahip SEAT Media Sistemi 2.2 yi de opsiyonel olarak araca dahil ettik. Yeni SEAT Toledo nun konforlu aile otomobilleri içerisinde her yönüyle kendini gösterebilmesi için çok çalıştık.

EKONOMİ VE TASARIMIN SİMGESİ Yeni SEAT Toledo yu yalnızca tasarımdan ibaret düşünmedik; gerçek gücü yansıtmasını da amaçladık. 7 ileri DSG şanzıman ile adeta yolda süzülme hissi veren akıcı ve sarsıntısız vites geçişleri sunduk. Yeni Toledo nun tasarruf seviyesini daha da yükseltmek için 104 gr/km ye kadar düşük emisyon değerleri sunan Ecomotive motoru opsiyonel bir seçenek olarak araca dahil ettik. TSI ve TDI motorlarımızı üretirken daima tek hedefimiz oldu: Güvenilir olmak. Ve evet çok güçlü motorlar ürettik! Tabi 122 HP ye kadar güç üretebilen motorlarımız ne kadar güçlü olursa olsun, bizim için daima önemli olan gideceğiniz yere ne kadar hızlı vardığınız değil, oraya nasıl ulaştığınız oldu.

TEKNİK OLARAK GÖZ ALICI ÇOK GENİŞ HACİMLİ BAGAJ 550 litrelik hacim ve kolay erişim. ÖN FAR YIKAMA Ön farları temiz tutar ve yolun aydınlatılma seviyesinin korunmasına yardımcı olur. (Opsiyonel Kış Paketi ile birlikte sunulmaktadır.) DERİ DİREKSİYON Direksiyona her dokunduğunuzda kaliteyi hissedin.

EBATLAR

GÜVENLİK ÖN PLANDA Sürücü ya da yolcu olun, arkada ya da önde oturun, Yeni SEAT Toledo da güvenliğiniz bir numaralı önceliğimizdir. Bu nedenle, sürücü, yolcu ön ve yan hava yastıkları, yolcu hava yastığı iptali, emniyet kemeri uyarı mekanizmasına ilave olarak, perde hava yastıkları seçeneği de Style paket dahilinde sunulmaktadır. Bunların üstüne ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi), ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü), arka koltuklar için bir adet çocuk koltuğu sabitleyicisi ISOFIX ve TOP Tether gibi özellikleri de eklediğinizde, Yeni SEAT Toledo yoldaki en güvenli aile otomobillerinden biri haline gelir. Güvenlik konusunu daima düşündüğümüz için bu konuda sizin endişelenmenize hiç gerek yok. TEST 2012 Ayrıntılı bilgi için www.euroncap.com sitesini ziyaret edin.

ARKA PARK SENSÖRÜ Böyle güzel bir otomobile sahip olduğunuzda, doğal olarak bu güzelliği korumak isteyeceksiniz. Arka park sensörü, aracınızla arkadaki araç arasında güvenli mesafeyi koruyarak geri gidebilmenizi veya park ederken ilgili araca fazla yaklaşmamanızı sağlar. YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ (HILL HOLD CONTROL) Yokuş Kalkış Desteği, yokuşta kalkış sırasında 2 saniye kadar fren basıncını koruyarak otomobilinizin geri kaymasını engeller. HAVA YASTIKLARI Toledo da güvenlik bir numaralı önceliktir. Sürücü, yolcu ön ve yan hava yastıkları, yolcu hava yastığı iptali, emniyet kemeri uyarı mekanizmasına ilave olarak, perde hava yastıkları seçeneği de Style paket dahilinde sunulmaktadır. ESC Elektronik Stabilite Kontrolü (ESC), her virajda mükemmel bir stabilite sağlar. Bu sistem direksiyon, lastikler, frenler ve gaz pedalından gelen bilgileri izler ve gerektiğinde ayarlamalar yaparak yol tutuşunuzun en güvenli şekilde devam etmesine yardımcı olur.

REFERENCE / 15" Çelik Jant / Gövde Rengi Kapı Kolları ve Yan Aynalar / Krom Kaplı Ön Izgara / Elektrikli - Isıtmalı Yan Aynalar / Manuel Klima / Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektrohidrolik Direksiyon / Yol Bilgisayarı / Elektrikli Ön Camlar / Direksiyondan Kumandalı Radyo-CD MP3 Çalar+Aux-in (4 Hoparlör) / Işıklandırmalı Torpido Gözü / Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu / Parçalı Katlanabilir Arka Koltuklar / ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi) / Sürücü - Yolcu Ön Hava Yastıkları / Sürücü - Yolcu Yan Hava Yastıkları / Ön Yolcu Hava Yastığı İptali / Sürücü, Yolcu Emniyet Kemeri Uyarısı / Ani frenlemede otomatik yanan flaşörler / Aktif Gergili Ön Emniyet Kemerleri / Arka koltukta bir adet çocuk koltuğu sabitleyicisi (Isofix) + Top Tether / İmmobilizer / Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit * 1.4 lt TSI 122hp DSG motor seçeneğinde ESC+EBA+Yokuş Kalkış Desteği Sistemi (Hill Hold) standarttır. Görsellerde yer alan bazı donanımlar standart donanım paketlerinden farklılık gösterebilir.

STYLE REFERENCE DONANIMINA EK OLARAK / 16" Alüminyum Alaşım Jantlar / Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları / Arka Park Sensörü / Koyu Karartılmış Arka Camlar / Otomatik Klima, Soğutmalı Torpido Gözü / Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Control) / Elektrikli Arka Camlar / Deri Direksiyon ve Vites Topuzu / Yükseklik Ayarlı Yolcu Koltuğu / Ön-Arka Kol Dayama / ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü) + EBA (Acil Fren Destek Sistemi) + Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Hold) + Lastik Basınç sensörü / Perde Hava Yastıkları Görsellerde yer alan bazı donanımlar standart donanım paketlerinden farklılık gösterebilir.

STYLE/BEJ STYLE donanımı ile birlikte opsiyonel olarak seçilebilen bej iç döşeme seçeneği, güzel bir iç mekan, zarafet ve kalite hissi yaymaktadır. Görsellerde yer alan bazı donanımlar standart donanım paketlerinden farklılık gösterebilir.

TOLEDO TEKNİK ÖZELLİKLER *Bu değerler test ortamında elde edilmiş değerlerdir. Kişinin kullanımına göre değişiklik gösterebilir. 1.2 lt TSI 105 hp 1.4 lt TSI 122 hp DSG 1.6 lt TDI CR 105 hp MOTOR Silindir Hacmi (cc) 1197 1390 1598 Çap ve Strok (mm) 71 x 75,6 76,5 x 75,6 79,5 x 80,5 Sıkıştırma Oranı 10,0 16,5 Maks. Güç hp (kw) / dd 105 (77) / 5000 122 (90) / 5000 105 (77) / 4400 Maks. Tork Nm / dd 175 / 1550-4100 200 / 1500-4000 250 / 1500-2500 Emisyon Kontrolü EU5J Akü (Ah/A) 44-51-60 / 220-280-280 61-72 / 330-380 PERFORMANS Maks. Hız (km / s) 195 206 190 Hızlanma (0-100) km / s (sn) 10,3 9,5 10,4 Hızlanma (0-1000) m (sn) 32 30,8 32,1 YAKIT SİSTEMİ Yakıt Tipi Kurşunsuz Benzin Dizel Yakıt Besleme Sistemi TSI - Direkt Enjeksiyon Direkt Enjeksiyonlu Common Rail Yakıt Tankı Kapasitesi (lt) 55 YAKIT TÜKETİMİ* Şehir İçi (lt / 100 km) 6,9 7,4 5,6 Şehir Dışı (lt / 100 km) 4,6 4,8 3,7 Ortalama (lt / 100 km) 5,4 5,8 4,4 CO2 EMİSYON DEĞERLERİ Şehir İçi (g / km) 160 172 147 Şehir Dışı (g / km) 107 112 97 Ortalama (g / km) 125 134 114 AKTARMA SİSTEMİ Şanzıman Tipi 6 İleri Manuel 7 İleri Otomatik 5 İleri Manuel FRENLER Ön Disk Arka Disk JANTLAR VE LASTİKLER Jantlar 6Jx15-7Jx16-7Jx17 Lastikler 15 195 / 55 / R15-16 215 / 45 / R16-17 215 / 40 / R17 ÖLÇÜLER VE AĞIRLIKLAR Tip 5 Kapı Sedan Uzunluk / Genişlik / Yükseklik (mm) 4482/1706/1461 Dingil Mesafesi (mm) 2602 İz Genişliği, Ön / Arka (mm) 1463 /1500 Bagaj Kapasitesi (lt) 550 Net Boş Ağırlık (kg) / (Sürücü hariç) 1100 1155 1190

KİŞİSEL BİR AİLE OTOMOBİLİ Her Yeni SEAT Toledo yu hem pratik, hem de kuşku duyulmayacak kadar güzel orijinal SEAT aksesuarlar yelpazesinden seçim yaparak daha da kişisel hale getirebilirsiniz. Maceranıza online olarak başlayın. Online araç oluşturucu ideal SEAT Toledo nuzu görselleştirmek için kolay ve hızlı bir yoldur. Motor, donanım, gövde rengi ve opsiyonel ekipmanlar arasından seçimlerinizi yapabilirsiniz. Burada, hayalinizdeki özellikleri kaydedebilir, indirebilir ve hatta paylaşabilirsiniz. Başlamak için www. seat.com.tr internet sitesini ziyaret edin ve Araç Oluşturucu bölümüne bağlanın. ÇOCUK KOLTUĞU 9kg - 18kg ağırlık aralığındaki çocuklar için uygun Çocuk Koltuğu. Otomobilin emniyet kemeri veya isofix kancaları ve Top Tether kemeri birlikte takılır. Kılıfı çıkarılabilir ve yıkanabilir.

ÇEKİ DEMİRİ Güvenlik sistemli, çıkarılabilir çeki demiri. TAVAN RAYLARI Hırsızlığı engelleme sistemli ön ve arka tavan rayları. Port bagaj, bisiklet ve kayak takımı taşıyıcısı gibi bir dizi aksesuarın takılması için uygundur.

SEAT SERVİS 12 YIL KOROZYON ÖNLEYİCİ Bu garanti tüm SEAT otomobillerine verilen, herhangi bir malzeme veya işçilik masrafı getirmeden, kaportanın korozyonu sonucunda ortaya çıkan delinmeye karşı 12 yıllık bir süreyi kapsamaktadır. KONTROL VE BAKIM Kilometresi ve yaşına göre otomobilinizin uzman bir ekip tarafından tamamen kontrol edilmesi. Aracınızın en uygun durumda olduğundan ve Orijinal SEAT Parçaları nın kullanıldığından emin olacaksınız. 2 YIL GARANTİ Tüm SEAT araçları, herhangi bir kilometre sınırlaması olmadan 2 yıllık garanti sunmaktadır. Böylece tüm üretim hataları, en kısa sürede ve herhangi ekstra bir masraf olmadan, tüm Türkiye de bir Yetkili SEAT Servisi nde onarılabilir. Onarımlar, en iyi sonuçlara erişmek için daima SEAT Orijinal Parçaları kullanan marka tarafından eğitilmiş profesyonellerce yapılır. AKILLI ONARIM Otomobilinizde kenarlarda çatlaklar, plastik aksamlarda delikler, kaportada çökükler, boyada çizikler veya küçük lekeler, arka veya ön camda parçalanmış dikiş yerleri, kusurlar veya çatlaklar görmek istemiyorsanız, otomobilinizi SEAT Servis Akıllı Onarım'a bırakın. Yukarıda sözü edilen hasarlardan kurtulmanın en iyi yolunu kullanın. 2 YIL ONARIM GARANTİSİ Bir Yetkili SEAT Servisi nde yapılıp masrafları müşteri tarafından karşılanan tüm onarımlar kilometre sınırlaması olmadan, işçilik ve malzeme açısından 2 yıllık garanti kapsamındadır. Bu garantiyi elde etmek için yalnızca ilgili onarım faturasını gösteriniz. AKTİF KONTROL SEAT Servis Aktif Kontrol Hizmeti'yle aracınızın genel durumu SEAT uzmanlarıyla kontrol edilir. Bu başlangıç aşaması sizin otomobilinize ayrıntılı bir şekilde bakmanızı, hangi önlemlerin alınıp hangi işlemlerin yapılması gerektiğine karar vermenizi ve en önemlisi başlangıçtan itibaren nihai maliyetin ne olacağını bilmenizi mümkün kılmaktadır. SEAT GARANTİ UZATIMI Müşteri ile yapılan ve 2 yıllık sözleşmeye dayanan garantinin sona ermesinden sonra 1, 2 veya 3 yıl için üretim kusurlarına atfedilebilen hataların ücretsiz onarımını kapsayan SEAT ın önerdiği opsiyonel bir sigorta. Otomobiliniz için garanti şartlarından daha uzun süre yararlanmanın yolu... OTOMOBİLİ YERİNDEN ALMA VE TESLİM ETME Yetkili SEAT Servis ağı, rahatlığınız için size Otomobili Yerinden Alma ve Teslim Etme Hizmeti sunmaktadır. Küçük bir ücret karşılığında bu hizmetin sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

GEÇİCİ ARAÇ TAHSİSİ Yetkili servis ağımız tarafından sunulan bir hizmettir. Otomobilinizi servislerimizden birinde herhangi bir müdahale için bıraktığınızda, otomobiliniz yerine başka bir aracı çok makul düzeyde bir fiyat (Yetkili SEAT Servisi koşullarına ve araç mevcudiyetine göre) karşılığında kullanabilir ve böylece otomobilinizi alana kadar bir mobilite imkanını kullanmış olursunuz. MEKANİK VE ELEKTRİK Yetkili SEAT Servis ağında, aracınıza gereken tüm mekanik veya elektrik müdahale türlerini yaptırmanız mümkündür. En profesyonel ve en modern teknoloji emrinize sunulmakta ve ayrıca yalnızca Orijinal SEAT Parçaları kullanılmaktadır. KAPORTA VE BOYA SEAT araçlarının tasarımında, kaportada bir hasar olması durumunda, gerçek anlamda etkilenen parçaların değiştirilmesi veya boyanması gereklidir. Otomobilinizi ancak bu şekilde koruyabilirsiniz. SEAT SERVİS BAKIM Bu hizmet müşteri ile sözleşme yapılan ve kullanımdan kaynaklanan aşınma ve yırtıklar dışında filtre ve yağ değişimleri, Kontrol ve Bakım hizmetleriyle birlikte otomobildeki tüm onarımları içeren opsiyonel bir SEAT sigortasıdır. SEAT KASKO Müşterilerimiz için büyük bir markanın tüm özelliklerini sunan özel bir araç sigortası: Geniş kapsamlı garantiler Ödeme sisteminde uygunluk Ve hepsinin üzerinde, hızlı onarımlar FİNANSMAN Vdf bilgi donanımı ve Doğuş Grubu nun otomotiv - finans sektörlerindeki deneyimlerinin birleşimiyle, size yeni ve farklı finansal seçenekler sunuyoruz. ORİJİNAL SEAT YEDEK PARÇALARI Konu bir SEAT otomobile bakım yapmaya gelince, orijinal SEAT Aksesuarları kullanımı, kalite ve güvenilirliğe yönelik bir garantidir. SEAT Servis ağı dahilinde markanın otomobilleri eğitimi konusunda uygun eğitim alan profesyoneller tarafından takılan Orijinal SEAT Aksesuarları en yüksek seviyede kalite, hizmet ve garantinin sağlanmasının tek yoludur. ORİJİNAL SEAT AKSESUAR Orijinal SEAT Aksesuarları otomobilinizin direksiyonu başında en iyi zamanların keyfini sürmek için kendinizi üstün ayrıntılarla çevreleyebilirsiniz. Bunlar SEAT otomobilinizi ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize göre kişiselleştirebileceğiniz, özellikle yaşam stilinize uyması için tasarlanmış aksesuarlardır. PARK HİZMETİ Bakım ve kontrol veya diğer işlemler için her Yetkili SEAT Servisi ziyaretinizde gündüz veya gece aracınızı mevcut park alanlarına bırakabilme seçeneğine sahip olacaksınız. SEAT MÜŞTERİ HİZMETLERİ SEAT da temel amacımız, müşterilerimizi her zaman en iyi hizmeti sunarak memnun etmektir. Bu nedenle, beklemek zorunda kalmaksızın, Yetkili Servisleri mizin baş edemediği tüm sorunları çözmek veya sorulara cevap vermek için yılda 365 gün ve günde 24 saat emrinizde olan bir telefon hizmeti sunmaktayız. Marka ile doğrudan iletişim kurmak için aşağıdaki numaralarını ve e-posta adresini kullanabilirsiniz: Telefon: 444 SEAT (7328) E-posta: info@seat.com.tr SEAT SERVİS AĞI Bu sayfalar vasıtasıyla, SEAT otomobiliniz ile birlikte temin edilen tüm hizmetleri sunmuş olduk. Bu avantajlardan faydalanmak isterseniz, yalnızca Yetkili SEAT Servis ağımız ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Bu şekilde son derece kalifiye ve yetenekli profesyonellerden kişisel ilgi göreceksiniz. Bu profesyoneller, en uygun arıza teşhis ve onarım donanımıyla birlikte, mekanik, elektrik, kaporta ve boya konusunda size en iyi desteği sağlayacaktır. Bunun yanında aracınızın bakım işlemleri çok kısa bir sürede ve uygun fiyatlarla yapılacaktır. Türkiye de geniş servis ağına sahip SEAT 40 noktada bulunmaktadır. SEAT Servis ağımızla, daima emin ellerde olacaksınız. www.seat.com.tr OTOMOBİL YIKAMA SERVİSİ Kontrol ve bakım veya diğer başka işlemler için Yetkili SEAT Servisi ne her gelişinizde aracınızı size tertemiz geri veriyoruz.

DÖŞEMELER MENAR FW R Reference /R/ Style /St/ Standart Opsiyonel OPALO FY GREY St

JADE FZ BEJ St

JANTLAR URBAN 15" 21/1 R DESIGN 16" 21/2 R DESIGN 16" 21/1 St DYNAMIC 17" 21/1 St Reference /R/ Style /St/ Standart Opsiyonel

RENKLER BILA BEYAZ 9P OPAK PASION KIRMIZI 8T OPAK PLATIN GRİ 2G METALLİK BRILLIANT GRİ 8E METALİK LAVA MAVİ 0F METALİK SOMONTANO KIRMIZI X7 METALİK CAPUCCINO BEJ 4K METALİK DENIM MAVİ G0 METALİK SİYAH 1Z METALİK OCEAN MAVİ 8X ÖZEL

ENJOYNEERING İspanyol ve Almanız. Biz tutkulu mükemmeliyetçileriz. Biz duygusal teknolojistleriz. Bildiğimiz herşey, hissettiğiniz şeylerdir. Tasarım bizim işimizdir. Teknolojiye hayat veririz. Biz buna ENJOYNEERING diyoruz. Biz SEAT ız. SEAT ın tercihi SEAT sürekli ürün geliştirme politikası sürdürmektedir ve teknik, donanım özelliklerde, renklerde, fiyatlarda önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkı saklıdır. Bu nedenle, bu broşürün içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. SEAT, yayın tarihinde (15.12.2012) teknik özelliklerin doğru olması konusunda her türlü çabayı göstermektedir. Fakat, en son bilgiler için SEAT Yetkili Satıcınızdan bilgi almalısınız. Baskı işlemindeki sınırlamalar nedeniyle, kağıt üzerindeki renkler, ürünlerin gerçek renklerinden farklı olabilir. Tüm hakları saklıdır, tamamen veya kısmen kopyalanması yasaktır. SEAT.COM.TR FACEBOOK.COM/SEATTR