Ve karşınızda Huzurlu Marmara

Benzer belgeler
Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile

İHLAS HOLDİNG İN YAPTIĞI PROJELER

dönüşüme hazır mısınız?

Kütahya nın tam donanımlı öğrenci rezidansı

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

İHLAS HOLDİNG İN YAPTIĞI PROJELER


YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA...

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.


BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

yaşamak güzeldir! burası yaşamaya değer bir yer.

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Nish İstanbul, D Blok Kat: 9 No: 108 Yenibosna / Bahçelievler - İstanbul Tel: +90 (212) Fax: +90 (212)

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

Başkent in en özel caddesinde,

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

w w w. a s i l i n s. c o m

BORDO Lıfe Park G Ü N E S L I

değişimin başlangıç noktası

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Son trend bu...

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü.

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

ONAY A.Ş DURUKENT DURUKENT

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Önce düşler vardı. Meteor Balart, Bursa nın yükselen değeri Balat'ta aklınızdan geçenleri hayata geçiriyor

Kağıthane nin en kıymetlisi

MUTLULUK DOLU

EVİM EVİM GÜVENL EVİM EVİM PRATİK EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM MERKEZİ EVİM EVİM EĞLENCELİ EVİM OFİS EVİM YEŞİL EVİM EVİM SAĞLIKL EVİM EVİM OFİS EVİM EVİM

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2


Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul F:

rüya sehir

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Cadde Yaşamı. Huzurla. Buluşuyor!


İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Bir portreye imza atmak kolay değildir. Kişinin sadece yüzünü değil, kalbini resmedebilmektir esas marifet.

Yaşamınızda isteyeceğiniz tüm seçenekler bir arada!

İstediğiniz şey; güzel, huzurlu, konforlu ve şimdiye kadar İnegöl de benzeri görülmemiş bir yaşamsa, hayatın mutlu yakası Batıkent tam size göre...

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Ev, Ailenin Olduğu Yerdir. Yeni Evinize Hoş Geldiniz

www

Hep daha iyisini yapmak, bizim için Prestij meselesi...

Güçlü ve güvenilir bir isim...

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

KIPTAS LA ISTANBUL SIZE KALBINI ACIYOR

hayallerinizi inşaa ediyoruz

SİZİN İÇİN SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE

e k v a life istanbul

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

B r an değ l, her zaman kazanmaya. başlayın...

düşlerinizle yeşerdi

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

BURSA DA YENİ BİR DÜNYA KURULUYOR

MUTLULUK BU ÇATININ ALTINDA

Şehrin İçindeki. Huzur

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.


"Yaşamınıza Değer Katın"

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

Başlangıcı 70 li yıllara dayanan bir tecrübenin devamı olan Kare İnşaat 2008 yılında kurulmuştur. Önceki jenerasyonun inşaat tecrübesini de yanına

Her detayında size özel şıklık...


KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve

Hayatınıza elit bir değer katın...

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

İster YATIRIM!.. İster OTURUN!..

İSTANBUL PRESTİJ PARK EVLERİNDE M2 KİRALIK SIFIR DAİRE İstanbul / Esenyurt


BORNOVA İZMİR DAİRELERİN TAMAMININ İNŞAATI BİTMİŞTİR. Yaşama hazır!

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

Transkript:

Ve karşınızda Huzurlu Marmara

Bir tarafında deniz, ortasında gölet manzarası! Bir tarafta Marmara nın moral veren maviliği diğer tarafında yeşilliklerle çevrili göletin huzur veren sakinliği. Dört bir tarafta doğanın umut veren tazeliği. Hepsi Beylikdüzü nün, güzelliklerle çevrili bu eşsiz noktasında sizleri bekliyor.

Çevrenizde hayat, ufkunuzda Marmara Çevrenizde spor, sanat, eğitim, sağlık, eğlence, alışveriş adına ne isterseniz var. Geniş caddeler, bulvarlar, yeşil alanlar, açık pazarlar ve dünyanıza renk katacak her şey Çünkü Huzurlu Marmara da; çevrenizde hayat, karşınızda Marmara nın nadide güzelliği var.

Gelmek de kolay dönmek de Ama ayrılmak zor! Huzurlu Marmara; İstanbul un yükselen değeri Beylikdüzü nde, canlılık ve hareketin yeni merkezinde. E-5 Karayolu na ve Metrobüs durağına çabucak ulaşmak mümkün. Atatürk Havalimanı 25 dakika, Avcılar İDO İskelesi 10 dakika ve hazırlıkları süren Beylikdüzü İDO İskelesi ise sadece 5 dakika uzaklıkta. Toplu taşımayla da, özel araçla da ulaşımı son derece hızlı ve pratik.

Dışı doğa, içi tasarım harikası 500 keyifli dairesiyle Huzurlu Marmara, sizi 27.000 m 2 arsa üzerinde kurulu renkli bir yaşama taşımaya hazırlanıyor. 2+1, 3+1, 4+1 daireler sayesinde, yeni evli çiftler için de geniş aileler için de birbirinden renkli seçenekler sunuluyor. % 85 i yeşil alana ayrılan proje, göletleri ve yürüyüş parkurları ile yeşille mavi arasındaki tüm tonları ve güzellikleri yaşatıyor. 2+1 DEN 4+1 E KADAR DAiRELER

Vakit ayırabilen için, yapacak çok şey var! Güne keyifli bir yürüyüşle başlayıp, havuzda biraz kulaç attıktan sonra Göl Cafe de manzaraya karşı bir portakal suyuna ne dersiniz? Çocuklar oyun salonunda eğlenirken, gençler basket maçı yapabilir, halı sahada futbol veya kortta tenis oynayabilirler, bu arada siz de Fitness Center da formunuzu korumaya devam edebilirsiniz. Günün sonunda sauna, tuz odası, buhar odası veya Türk Hamamıyla stres atmak güzel bir final olabilir. Tabi hepsine birden vakit ayırabilirseniz.

Tüm güzellikleriyle size özel... Kapalı havuzunda yaz kış yüzme keyfini yaşayabilirsiniz. Üstelik özel saatler sayesinde kadınlar rahat rahat havuzdan yararlanabilirler. Bisiklet yolunda pedal çevirebilir, yürüyüş yollarında her adımda daha da sağlıklı olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Konuklarınıza da size de konforu yaşatacak Biz salonlarınızı, odalarınızı kalite ile doldurduk. Size ise onları mutluluk ve neşe ile doldurmak kalıyor. Huzurlu Marmara sizlere olduğu kadar dostlarınıza da rahat ve benzersiz bir ortam sunacak. İçeriye baktığınızda da, dışarıda gördüğünüz kadar güzel bir manzarayla karşılaşacaksınız.

Şık tasarım ve kaliteli malzemenin buluşması. Bulaşık makinesiyle, kaliteli batarya, armatür ve ankastre ürünleriyle farkını hissettirecek. Fonksiyonel alan kullanımlarıyla ferahlık duygusunu olabildiğince geniş yaşatacak. Titiz tasarlanmış mimarisiyle hayatı kolaylaştıracak, dünyanıza renk katacak.

Konforu yaşayacak, güveni hissedeceksiniz. Otomatik jeneratörü, ses ve ısı yalıtımı, zevkli dekorasyonu, ankastre ürünleri, dolapları ve lüks malzemeleriyle içindeki konfor dışarıya taşıyor. Kat erişimli kapalı otoparkıyla araçlarınızı ve 7/24 kameralı güvenliğiyle sizi ve sevdiklerinizi koruması altına alıyor.

Alışveriş ve ticari yaşamıyla da capcanlı! Birbirinden keyifli cadde mağazaları ve sımsıcak dükkanları sayesinde, farklı ihtiyaçlarınızı dışarı çıkmadan karşılayacaksınız. Kuaför, nalbur, çiçekçi, market, pastane, kırtasiye ve benzeri birçok seçeneğe ulaşabileceksiniz. Bakkalınıza günaydın diyecek, manavınızla selamlaşacak, terzinizle bayramlaşacak ve 21. yüzyıla özgü yepyeni bir mahalle ortamında yaşayacaksınız.

Size bir evden fazlasını kazandıracak İster onun renkli dünyasında yaşamak için, ister o benzersiz yaşama yatırım yapmak için gelin, burada sizi kazanç dolu bir gelecek bekliyor. İstanbul un yükselen değeri Beylikdüzü nün, en özel köşesinde fırsat size gülümsüyor. Siz de Huzurlu Marmara nın gülümseyen yüzleri arasında yerinizi alın

Hayat onun çevresinde! Fatma Şensoy ve Galip Balkar İlköğretim Okulları, İhlas Koleji, Yaşar Acar Fen Lisesi, Azem Yükseloğlu İmam Hatip Lisesi ve ayrıca üniversiteler onun çevresinde. Hastane, eczane ve diğer sağlık kuruluşları hemen yakınında. Etrafı AVM, açık pazar ve ticaret merkezleriyle çevrili. Kamu ve özel birçok önemli noktaya tek vasıtayla ulaşılabiliyor. 3. Havalimanı ve TEM Otoyolu na 20-30 dakika uzaklıkta. Ayrıca sınırları içindeki Camisi ile farkını ortaya koyuyor.

B K D Mahal Listesi A) GENEL Zemin Etüdü ve İnşaat Sistemi İnşaatın her seviyesinde onaylı laboratuvar kontrolü, Mevcut Deprem Yönetmeliği ne uygun olarak hazırlanmış. Zemin Etüt Raporu, Bu rapora bağlı ve öğretim üyeleri danışmanlığında hazırlanan statik, betonarme projeler, Radyejeneral temel ve endüstriyel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı inşaat. Çevre Düzenlemesi ve Sosyal Donatılar, Çocuk oyun alanları ve diğer sosyal donatılara ayrılmış site yerleşimi, Planlı peyzaj ve otomatik sulama sistemi, Yürüyüş parkurları, Açık oyun alanları, Peyzajla bütünleşmiş site göleti ve Göl Kafe. Kapalı Otopark, Kat erişimli kapalı otoparkta her daire için araç park yeri, Asansörlerle otoparktan katlara ulaşım. Konut Tipleri Proje 10 konut bloğundan oluşmaktadır. Zemin ve duvarlar birinci sınıf seramik kaplama. Elektronik Tesisat Her dairenin salonunda klima, Merkezi dijital uydu yayın sistemi, Kablo TV sistemi alt yapısı, Adresli sesli yangın algılama ve ihbar sistemi, Her odada TV ve telefon; salon ve oturma odasında data prizi. Güvenlik Sistemleri Renkli görüntülü interkom sistemi, Site yönetiminin kontrolünde eğitimli ve sertifikalı güvenlik ekibi, Site girişinde güvenlik kontrollü giriş sistemi, Site Güvenlik Merkezinden kontrollü güvenlik kamera sistemi, Dairelerden Güvenlik Merkezi ile irtibatlı haberleşme sistemi, Güvenlik Merkezinden alarm sisteminin kontrolü, Çevre aydınlatma sistemi, Kapalı otoparklarda sprinkler yangın söndürme, Her dairede yangın ve hırsız alarm sistemi, Kapalı otoparklarda havalandırma ve duman tahliye sistemi, Yangından korunma tesisatları. A1 A2 B1 B2 E1 C1 C2 D2 D1 Yaşam Merkezi Kapalı Yüzme Havuzu, Sauna, Tuz Odası, Türk Hamamı, Fitness Center, Göl Kafe, Oyun ve Eğlence Salonu. C) SiSTEMLER Isıtma, Soğutma ve Yalıtım İyi yalıtımlı bina özelliği, Çelik radyatörler ve dekoratif havlupan, Katlar arası ses ve ısı yalıtımı, Tüm yapılarda mantolama ısı yalıtımı, Binalarda Enerji Performans Yönetmeliği ne uygun merkezi ısıtma sistemi. Kullanılan enerji kadar ödemeyi sağlayan ön ödemeli pay ölçer sistemi. B) DAiRELER (Genel) Bütün dairelerde Çamaşır Odası, Daire girişinde çelik kapı, Dekoratif iç kapılar, Antrede dekoratif vestiyer, Antre ve koridor zeminleri birinci sınıf seramik, Salon ve odaların zeminleri dekoratif laminat parke, Pencereler çift camlı, PVC doğrama, Salonlarda Fransız balkon. Mutfaklar Bulaşık makinesi, Ankastre ocak, fırın ve paslanmaz çelik davlumbazlı aspiratör, Geniş ve ferah tasarımlı, lüks mutfak dolapları, Lüks evye, Artema, ECA veya muadili batarya, Zeminlerde birinci sınıf seramik. E2 Elektrik Enerji Sistemi Tüm daire ve ortak alanlarda tam beslemeli Otomatik Jeneratör Sistemi, Site genelinde; çevre aydınlatmaları, sosyal tesis (Göl Kafe) ve kapalı otoparklarda tam beslemeli Otomatik Jenaratör Sistemi, Her kat holünde 2 adet TSE ve CE standartlarına uygun asansör, Her odada TV ve telefon, salon ve oturma odasında data prizi. Banyolar Genel banyo modern banyo mobilyaları, set üstü lavabo, Vitra, Çanakkale veya muadili markalı lüks vitrifiyeler, Artema, ECA veya muadili armatür ve birinci sınıf banyo aksesuvarları, Ebeveyn banyosu. (2+1 daireler hariç) G

2+1 A-B-C-D-E BLOKLAR 1) Antre 9,70 m 2 2) WC 2,00 m 2 3) Çamaşır Odası 1,37 m 2 4) Banyo 4,10 m 2 5) Salon 22,26 m 2 6) Mutfak 9,00 m 2 7) Oda 10,12 m 2 8) Ebv. Yatak Odası 13,57 m 2 9) Balkon 7,40 m 2 NET ALAN 79,52 m 2 BRÜT ALAN 97,00 m 2 5 1 6 2 3 8 4 7 9 K D B G

2 3+1 A-B-C-D-E BLOKLAR 1) Salon 24,75 m 2 2) Balkon 5,80 m 2 3) Mutfak 11,96 m 2 4) Antre 14,70 m 2 5) Ebv. Banyosu 3,41 m 2 6) Ebv. Yatak Odası 17,56 m 2 7) WC 2,40 m 2 8) Çamaşır Odası 1,70 m 2 9) Oturma Odası 15,40 m 2 10) Banyo 4,40 m 2 11) Oda 11,35 m 2 12) Balkon 4,82 m 2 5 1 4 3 6 NET ALAN 118,25 m 2 BRÜT ALAN 140,00 m 2 7 8 9 10 K 11 B D G 12

2 3+1 A-B-C-D-E BLOKLAR 1) Salon 25,38 m 2 2) Balkon 6,00 m 2 3) Mutfak 12,09 m 2 4) Antre 17,40 m 2 5) Ebv. Banyosu 3,20 m 2 6) Ebv. Yatak Odası 16,60 m 2 7) Banyo 4,10 m 2 8) Çamaşır Odası 1,90 m 2 9) Oturma Odası 16,96 m 2 10) Oda 10,53 m 2 11) Balkon 4,30 m 2 12) Balkon 4,20 m 2 3 1 4 5 NET ALAN 122,66 m 2 BRÜT ALAN 140,00 m 2 7 6 8 10 9 11 K B D 12 G

2 4+1 A1-E2 BLOK 1) Salon 36,63 m 2 2) Balkon 5,51 m 2 3) Mutfak 12,74 m 2 4) Antre 14,60 m 2 5) Oda 9,45 m 2 6) Oda 9,62 m 2 7) Oturma Odası 14,40 m 2 8) Balkon 5,25 m 2 9) WC 2,35 m 2 10) Çamaşır Odası 1,75 m 2 11) Banyo 4,21 m 2 12) Ebv. Banyosu 3,60 m 2 13) Ebv. Yatak Odası 22,87 m 2 3 4 5 1 9 NET ALAN 142,98 m 2 BRÜT ALAN 177,00 m 2 6 8 10 7 11 K 12 13 D B G

2 4+1 B2 BLOK 1) Salon 29,72 m 2 2) Balkon 6,25 m 2 3) Mutfak 11,95 m 2 4) Antre 14,76 m 2 5) Oda 11,45 m 2 6) Oturma Odası 14,30 m 2 7) Balkon 3,40 m 2 8) WC 2,90 m 2 9) Çamaşır Odası 1,80 m 2 10) Banyo 4,85 m 2 11) Oda 11,43 m 2 12) Ebv. Banyosu 3,40 m 2 13) Ebv. Yatak Odası 19,44 m 2 14) Balkon 3,92 m 2 5 1 4 3 NET ALAN 139,57 m 2 BRÜT ALAN 177,00 m 2 6 9 8 7 10 13 K 11 D B 14 12 G

1 2 4+1 C1-C2 BLOK 1) Oda 11,70 m 2 2) Balkon 4,30 m 2 3) Ebv. Yatak Odası 18,72 m 2 4) Ebv. Banyosu 3,19 m 2 5) Banyo 4,05 m 2 6) Çamaşır Odası 1,68 m 2 7) WC 2,40 m 2 8) Oturma Odası 13,00 m 2 9) Balkon 3,25 m 2 10) Oda 10,66 m 2 11) Antre 14,87 m 2 12) Mutfak 13,35 m 2 13) Salon 25,73 m 2 14) Balkon 9,41 m 2 5 6 7 8 10 3 4 9 NET ALAN 136,31 m 2 BRÜT ALAN 177,00 m 2 11 12 13 K 14 D B G

1 3 4+1 D1 BLOK 1) Balkon 3,92 m 2 2) Ebv. Yatak Odası 15,18 m 2 3) Ebv. Banyosu 3,40 m 2 4) Oda 11,43 m 2 5) Banyo 4,85 m 2 6) Çamaşır Odası 1,80 m 2 7) WC 2,90 m 2 8) Oturma Odası 14,30 m 2 9) Balkon 3,40 m 2 10) Oda 11,45 m 2 11) Antre 14,76 m 2 12) Mutfak 11,78 m 2 13) Salon 29,68 m 2 14) Balkon 6,25 m 2 9 2 8 4 6 5 7 NET ALAN 135,10 m 2 BRÜT ALAN 177,00 m 2 10 11 13 12 K B D G 14

Eğitim Kurumlarının ortasında, İhlas Marmara Evleri 1-2-3 projelerinin komşusu, 3. Havalimanı ve 3. Köprü bağlantı yollarına 20 dk. mesafede. Metrobüs 8 dk. E-5 8 dk. Havaalanı 25 dk. TEM bağlantı yolu 3 dk. Marina 2 dk. Marmara denizi 2 dk. Büyükçekmece 12 dk. Marmarapark AVM 8 dk. Torium AVM 10 dk. Gürpınar Balıkçı Hali 7 dk. Kumport Limanı 4 dk.

Huzurlu olmaktan öte ne var ki Huzurlu İnşaat, 2009 yılından bu yana, kalite çizgisini daima yukarı taşıyarak ve her geçen yıl iş hacmini genişleterek faaliyetlerine devam etmektedir. Anadolu ve Trakya genelinde konut inşa ederek, son yıllarda büyük şehirlerde hızla artan yaşam standartlarını tüm Türkiye ye taşımak, Huzurlu İnşaat olarak temel ilkemiz ve kuruluş amacımızdır. Düşük kâr marjlarıyla, olabildiğince yüksek standartlarda yaşam alanları kazandıran Huzurlu İnşaat, bugüne kadar Türkiye nin farklı illerinde 1200 ü aşkın konut inşa edip, teslimini gerçekleştirmiştir. Ayrıca 1000 i aşkın konutun da inşaatı devam etmektedir. Üretim, finans, pazarlama, satış, teslim ve teslim sonrası olmak üzere tüm departmanlarda uzman kadromuzla en iyi hizmeti sunmak ve her aşamada koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak Huzurlu İnşaat ın en temel değerlerindendir. 5 yılda 34 proje! Afyon, Edirne, Samsun, Kırklareli, Boyabat, Başmakçı, Pınarhisar, Uzunköprü, Kütahya, Manisa, Karabük, Turgutlu, Merzifon, İstanbul... Tüm taahhütlerimizi birebir yerine getirerek ve hatta vaat ettiğimizden fazlasını yapmayı hedefleyerek firmamıza yakışanı yapıyoruz. Arsa sahiplerine, müşterilerimize ve tedarikçilerimize verdiğimiz güvenin bir armağanı olarak sadece 5 yıl gibi kısa bir sürede hedeflerimizden çok daha fazlasını hayata geçirdik. Faaliyet gösterdiğimiz her şehrin sosyo-ekonomik seviyesini ve sosyo-kültürel değerlerini göz önünde bulundurarak en ideal yaşam alanlarını, en uygun fiyatlarla hayata geçirmek için tüm çalışanlarımız takım ruhuyla hareket ederek; kaliteyi, güveni ve etik değerlerimizi Türkiye nin dört bir yanına taşıyor. Tamamlanan ve devam etmekte olan birçok projemizle Türkiye ye değer katmaya devam ediyoruz.

Ve karşınızda Huzurlu Marmara

444 4 136 Yeşilyurt Caddesi, Havadar Sokak Beylikdüzü / İSTANBUL info@huzurlumarmara.com / www.huzurlumarmara.com