İzmit in Merkezinde Tüm Şehir Onun Etkisinde..

Benzer belgeler

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

FOLKART BOYALIK ÇEŞME DENİZE AÇILAN KAPI

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu

Güçlü ve güvenilir bir isim...


İZMİR İN OKSİJENİ E

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

CASALARA BIANCA

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

ELEGANT URLA


www

Yapı ve Emlak Projeleri Tasarım Kategorisi Kazananı


HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

YAPI ELİT. da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un


BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

İZMİR İN MERKEZİNDE, TÜM ŞEHİR ONUN ETKİSİNDE

şimdi mavi ve yeşili zamanı

m 2 arazi üzerinde, içinde 6 blok ve sosyal tesis yer alan, toplam 360m 2 den oluşan 36 adet 5+1 muhteşem daire sahiplerini bekliyor.

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

ayat, tüm doğallığıyla sizi çağırıyor...

TANITIM YAZISI. megalityapi.com

Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

WINNER Dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı uluslararası jürili tasarım ödülü


İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

Hadımköy / Satılık Malikane

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

Evin, senin artın olmalı.

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI


DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Yuvanda, yaşam alanında neler olmalı? Nasıl bir hayat? Evinle ilgili birçok isteğin, idealin, hayalin olsa...

Ankara nın Yeni Vadisi

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

YAZIR MAHALLESİ NİN EN ZENGİN YAŞAM SEÇENEĞİNE SAHİP KONUT PROJESİ!

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

parkresidencescadde.com


Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Gerçek olan bir rüya gibi..

Her detayında size özel şıklık...

POLARİS EVLERİ. yaşamı değerli kılmak için...

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

GENEL BAKIŞ. Her Katta 2 Daire İle Daha Özgür Bir Yaşam Sizi Bekliyor. Yaşamınıza Değerli Yatırımlar Yapmak İçin Adım Atın!

Biz Kocaman bir Aileyiz...

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları


ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

B r an değ l, her zaman kazanmaya. başlayın...

rüya sehir

Çerkezköy ün. en iyi projesi

hayallerinizi sizin için inşaa ediyoruz

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Ödülü hayat olanlar için... Ayrıcalığı ile

TURKUAZ GÜNEŞLİ. Güneşli nin yükselen yıldızı

#kaliteyikesfet. #teknolojiyikesfet. #mutlulugukesfet. #degisimikesfet #konforuk. #dostlugukesfet. #tarzınıkesfet. #sagligikesfet.

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz?

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

Kağıthane nin en kıymetlisi

AVRUPARK TOKİ İŞTİRAKİ EMLAK KONUT GYO A.Ş. Kaynak Geliştirme Uygulamaları Kapsamında Yapılmaktadır.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

yıldızlara yer açtık...

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

Bir CEMRE Düşer, YAŞAM Renklenir

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

Kalite Tesadüf Değildir

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

www. birlikinsaat.com


SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

Barınaklar da yeni bir hayata açın kapınızı...

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Smarthome, Göletler, Şelaleler, Amf i tiyatro, Doğal yeşil alanlar, Yüzme havuzları, Zengin peysaj, Çocuk oyun alanları Fitness, Tenis, Dinlenme ve

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

ÖZEL BİR YAŞAM BU ÇINAR IN ALTINDA

Transkript:

İzmit in Merkezinde Tüm Şehir Onun Etkisinde.. Bir mekan düşleyin İzmit in merkezinde, yeninin ve iyinin peşinden gidenlerin, keyifli yaşamlarına referans olacak TERAS YAHYAKAPTAN, estetik ve konforu ile gelişen Kocaeli ne değer katıyor.

31. ULUSLARARASI TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ 2018 EN KALİTELİ VE ÇEVRECİ YAŞAM ALANI PROJESİ ÖDÜLÜ

S 500 KW GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETEN SİSTEM S VİTA BUHAR HAMA VİTA

SQUASHSPA & HAMAM PLAYSTATION SİTE GİRİŞİ AUNA E1 BLOK MİN BAR ODASI M1. OTOPARK GİRİŞ - ÇIKIŞ BASKETBOL VOLEY E2 B2 ÇOCUK PAR SQUASH F BLOK PLAYSTATION AUNA 2. OTOPARK GİRİŞ MİN BAR KAPALI YÜZME HAVUZU FİTNESS ÖZEL OKUL RESTAURANT BLOK İLK-ORTA-LİSE ÇOCUK PAR FITNESS CENTER RESTAURANT D C B1 BLOK KAPALI OTOPARK BLOK A FİTNESS RESTAURANT 2. OTOPARK ÇIKIŞ KAPALI OTOPARK BLOK KREŞ BLOK BASKETBOL SAHASI BLOK VAZİYET PLANI BUH İLK-O

Yaşamın havası değişiyor...

Kent Projelerimizle Her Geçen Gün Zirveye Daha da Yakınız! Güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla, geleceği şimdiden yapılandırıyor. Kalitesinden asla ödün vermeyen Kent Proje, güçlü ve güvenilir yapısıyla fark oluşturuyor. İnşaat sektörüyle ilgili birçok alanda iş tecrübesine sahip firmamız, konusunda uzman ve mühendislerden oluşan ekibiyle, sizlere daha iyi hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktadır. Kent Proje, yaptığı tüm işlerde teknoloji ve insan gücünü birleştirerek; sağlam, güvenli, ferah, düzenli ve ekonomik yapılar inşa etmektedir. Kent Proje olarak hedefimiz, sizlere en iyi ve en kaliteli hizmeti, en kısa sürede ve en doğru şekilde sunmaktır. - Leed SERFİKALI ilk proje -İçerisinde okul, market, kreş ve sosyal tesisleri olan ilk Karma Proje - Yeşil Çatı ile 500 kw enerji üreten ilk proje daha birçok ilk ve tek yapılan öncülükler ile, Kocaeli deki lüks konut üretiminde özel bir çizgi belirleyen firmamız, kendine görev edindiği bu liderlik misyonu ile sizi her zaman şaşırtmaya devam edecektir

LEED SERTİFİKASI LEED Yeşil Bina sertifikası binalara planlama, inşa, yönetim ve yaşam süreleri boyunca sürdürülebilir bir bakış açısı getirmektedir ve en çok tercih edilen Amerikan Yeşil Bina Derneği(USGBC) onaylı yeşil bina sertifikasyonudur. Enerji Kullanımı, Su Tüketimi, Malzeme ve Kaynak Kullanımı, Yenilenebilir Enerji Kullanımı ve Yaşam Döngüsü Analizi gibi sürdürülebilirlik konularda derecelendirme yapılan bu süreç, tüm binalar için geçerli ve mümkündür. LEED sertifikalı binalar, kaynak kullanımı, enerji ve su tüketimi azaltılmış karbon salınımı düşürülmüş ekonomik binalar olmaktadırlar. Değerlendirme sonucunda alınan puanlamaya göre, 4 farklı derecede sertifika hakkı kazanılmaktadır; LEED Certified (40-49): LEED Sertifikalı, 40-49 kredi tamamlanması koşulu ile sağlanmaktadır. LEED Silver (50-59): LEED Gümüş, 50-59 kredi tamamlanması koşulu ile sağlanmaktadır. LEED Gold (60-79): LEED Altın, 60-79 kredi tamamlanması koşulu ile sağlanmaktadır. LEED Platinum (80+): LEED Platin, 80 ve üzeri kredi tamamlanması koşulu ile sağlanmaktadır.

TARZ SAHİBİ BİR YAŞAMIN YÜKSELİŞİ... 5670 m² lik alan üzerinde 4675 m² üzerine kurulan TERRACE YAHYAKAPTAN projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleriyle toplam 7 blok 87 daireden oluşmaktadır. Proje 2700 m² lik alan içerisinde yeşil alan ve fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, güvenlik, sauna, türk hamamı,spa,buhar odası, restaurant ve vitamin bar bulunan eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.

DEĞER VERDİĞİNİZ HER ŞEY BİRARADA TERAS YAHYAKAPTAN, İzmit i İzmit yapan her şeye ve her yere sadece birkaç dakika uzaklıkta, İzmit Yahyakaptan bölgesinde, alışveriş merkezlerine, hastanelere ve eğitim kurumlarına yakınlığı ile şehri ayağınıza getiriyor.

GECE IŞILTISIYLA, MANZARASIYLA, ADINA YAKIŞAN PROJE.

YILIN HER MEVSİMİ HAVUZ KEYFİ Mevsim ister kış olsun ister yaz, TERRACE YAHYAKAPTAN da açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla evinizin konforunda havuz keyfi yaşayın. Açık ve kapalı olmak üzere iki havuzun olduğu TERRACE YAHYAKAPTAN da hayatın keyfini çıkarın.

SPORUN İÇİNDE Giderek hareketsizleşen dünyanın en büyük ihtiyaçlarından biri de spor. TERRACE YAHYAKAPTAN açık spor alanlarının yanı sıra, geniş cardio ve fitness kompleksi ile, sporu bir yaşam biçimi haline getirmenize olanak sağlayacak.

HER ANI DOPDOLU TERRACE YAHYAKAPTAN, sadece bir karma proje değil. Fitness merkezi, saunası, spa sı, cafési, açık/kapalı yüzme havuzları ve geniş yeşil alanlarıyla burası, kaliteli ve dolu dolu bir yaşam sunan, KENT PROJE ye özgü bir yorum Sosyal Yaşam Alanı; Çocuk parkı Kreş Özel okul ( ilk, orta, lise) Fitness center Spa Hamam Sauna Şok duş Kapalı - açık havuz Restaurant Buhar odası Vitamin bar Etkinlik odası(dogum gunu vb.) Playstation oyun odası Açık havuz Çocuk havuzu Kapalı otopark Squash odası Basketbol,voleybol sahası Donanımlar; Ankastre beyaz eşya VRV Sistem ile ısıtma - soğutma Otomasyon ile su ve elekt. okuma 1+1 Suitler için 1 araçlık otopark 2+1, 3+1, 4+1 Suitler için 2 araçlık otopark Jeneratör (tüm alanlar ) Kapalı otopark için OGS giriş çıkışı Resepsiyon hizmeti Teknik personel ( 7/24 çalışan Teknik Ekip) 24 Saat güvenlik Kameralı güvenlik sistemi Site yönetimi Akıllı ev sistemi Personel puanlama Canlı kamera (kreş, havuz & park gibi ortak alanları izleme imkanı) Şikayet yönetimi

TERRACE IN RENGİ YEŞİL TERRACE YAHYAKAPTAN ı değerli kılan en önemli özelliklerden biri, doğaya verdiği değer... Kocaeli ilinde Leed SERFİKALI ilk proje! 5.670 m2 lik proje arazisinin, 2.000 m2 sinin yeşile ayrılması ise bunun en büyük ispatı. Meyve ağaçları, limon selviler, fıstık çamlar... TERRACE YAHYAKAPTAN ı, yeşilin dinlendirici ruhunu, oksijeni ve İzmit in o muhteşem enerjisini doya doya içinize çekin. TERRACE YAHYAKAPTAN IN en büyük özelliklerinden biri; Yeşil çatı ile 500 kw enerji üreten ilk proje

ALTI KEYİF ÜSTÜ YAŞAM İster ailece yapacağınız bir pazar kahvaltısı, ister dostlarınızı ağırlayacağınız bir beş çayı. TERRACE YAHYAKAPTAN ın sosyal alanları içinde yer alan cafe ve restaurantı, dilediğiniz an sizi değişik lezzetler ve aroması buram buram yayılan kahvelerle buluşturacak.

HER AÇIDAN ŞIK BİR SALON İşten döndünüz. Evinizin sıcaklığında ayaklarınızı uzatıp oturmanın tadı hiçbir şeyde yok! Güneş ışığıyla aydınlanan geniş salon, yaşamınızın en favori alanı olacak.

ŞEFLERE YARIŞIR BİR MUTFAK Kurutulmuş domates, mozzarella peyniri, bir demet reyhan ve birazcık da çörekotu... Kimbilir bu geniş mutfakta nasıl lezzetli sofralar hazırlayacaksınız! Terrace Marmara nın geniş, yepyeni mutfağı, içinizdeki hünerli şefi ortaya çıkaracak..

DELİKSİZ UYKULARIN VE ENERJİK SABAHLARIN ADRESİ...

GÜNE ZİNDE BİR MERHABA... Günün yorgunluğunu sıcak bir duşla arkanızda bırakın ve Terrace Yahyakaptan ın şık banyosunun tadını çıkarın.

Kat Planları

Villa 5 4 1. BODRUM KATI 6+1 3 1 1 - SALON 45.36 m² 2 - MUTFAK 26.85 m² 3-4 - HOL LAVABO 19.32 3.57 m² m² 2 5 - WC 4.60 m² TOPLAM 109.50 m²

Villa 2. BODRUM KATI 6+1 1-2 - 3-4 - GİRİŞ HOL ARDİYE LAVABO 12.05 m² 17.77 m² 7.77 m² 4.24 m² TOPLAM 49.27 m²

Villa ZEMİN KAT 6+1 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7 - HİZMETLİ ODASI WC BANYO HOL 16.41 m² 16.60 m² 16.43 m² 12.38 m² 2.49 m² 7.65 m² 26.07 m² TOPLAM 109.50 m²

Villa 1. KAT 6+1 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - GİYİNME ODASI BANYO HOBİ ODASI SAUNA ÇAMAŞIR ODASI HOL TERAS 24.58m² 14.30m² 11.88m² 14.51m² 8.88m² 5.02 m² 17.67 m² 14.61m² TOPLAM 122.64 m²

A - F BLOK ZEMİN 1. 2. KAT 3+1 DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11 - SALON MUTFAK İŞ ODASI BANYO EBV. BANYO ANTRE BALKON BALKON 28.14m² 17.57 m² 17.60m² 10.30m² 12.70 m² 2.70 m² 5.89m² 2.62m² 10.03 m² 15.17m² 3.67 m² TOPLAM 153.79 m²

A - F BLOK 3.KAT & ÇATI KATI 3+1 DUBLEKS DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11-12 - 13 - SALON MUTFAK İŞ ODASI WC BANYO EBV. BANYO HOL ANTRE BALKON BALKON 28.38m² 17.57 m² 15.66m² 9.24 m² 12.38m² 1.49 m² 1.40m² 4.33m² 2.62m² 8.59m² 9.48 m² 15.17m² 4.02 m² TOPLAM 166.98 m²

B - E BLOK BAHÇE & ZEMİN KAT 1+1 DAİRE 1-2 - 3-4 - 5 - SALON-MUTFAK BANYO ANTRE BALKON 26.64m² 13.00m² 4.25m² 6.32m² 5.00m² TOPLAM 71.94 m²

B - E BLOK 1.KAT & 2. KAT 4+1 DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11-12 - SALON MUTFAK BANYO EBV. BANYO İŞ ODASI ANTRE BALKON BALKON 35.00m² 19.00m² 25.08m² 11.57 m² 12.11m² 12.00m² 5.36m² 3.64m² 2.70 m² 15.48m² 10.30m² 3.00m² TOPLAM 195.70 m²

B - E BLOK ZEMİN KAT 2+1 DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9 - SALON MUTFAK BANYO EBV: BANYO İŞ ODASI ANTRE BALKON 28.86m² 12.00m² 16.06m² 10.55m² 4.65m² 1.95m² 2.73 m² 8.06m² 3.90m² TOPLAM 116.07 m²

B - E BLOK 1.KAT & 2. KAT 3+1 DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11 - SALON MUTFAK BANYO EBV. BANYO İŞ ODASI ANTRE BALKON BALKON 30.01m² 14.23m² 11.63m² 15.88m² 10.29m² 5.26m² 2.78m² 3.12m² 12.65m² 5.00m² 5.00m² TOPLAM 147.48 m²

B - E BLOK 3.KAT 2+1 DUBLEKS DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11-12 - SALON MUTFAK BANYO EBV. BANYO WC ANTRE HOL İŞ ODASI BALKON BALKON 26.00m² 10.00 m² 13.00m² 10.43m² 5.11m² 2.41 m² 1.20m² 8.67 m² 7.47 m² 1.30m² 5.58m² 4.32m² TOPLAM 129.54 m²

B - E BLOK 3.KAT 3+1 DUBLEKS DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11-12 - 13 - SALON MUTFAK BANYO EBV BANYO İŞ ODASI WC HOL ANTRE BALKON BALKON 35.00m² 19.00m² 25.85m² 14.66m² 12.00m² 5.80m² 3.17m² 2.43m² 1.80m² 10.40m² 10.19m² 10.30m² 3.00m² TOPLAM 201.58 m²

B - E BLOK 3.KAT 3+1 DUBLEKS DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11 - SALON MUTFAK WC ANTRE BALKON BANYO EBV. BANYO HOL 29.21m² 13.50m² 1.83m² 10.31m² 7.58m² 14.51m² 10.93m² 11.32m² 6.67 m² 2.90m² 7.98m² TOPLAM 164.11 m²

C - D BLOK BODRUM KAT 3+1 DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11 - SALON MUTFAK BANYO EBV. BANYO İŞ ODASI ANTRE BALKON BALKON 31.33m² 17.57 m² 18.14m² 10.30m² 12.70 m² 6.45m² 2.80m² 2.70 m² 11.00m² 15.17m² 7.20m² TOPLAM 162.80 m²

C - D BLOK ZEMİN - 1. - 2. KAT 3+1 DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11 - SALON MUTFAK BANYO EBV. BANYO İŞ ODASI ANTRE BALKON BALKON 31.33m² 17.57 m² 21.50m² 10.30m² 12.70 m² 6.45m² 2.00m² 2.70 m² 11.00m² 15.17m² 3.30m² TOPLAM 162.80 m²

C - D BLOK 3. KAT 3+1 DUBLEKS DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11-12 - 13 - SALON MUTFAK BANYO EBV. BANYO WC İŞ ODASI ANTRE HOL BALKON BALKON 28.38m² 17.57 m² 19.16m² 9.24 m² 12.38m² 4.14m² 2.95m² 1.40m² 1.49 m² 9.48 m² 8.60m² 15.17m² 3.30m² TOPLAM 168.40 m²

C - D BLOK 3. KAT 3+1 DUBLEKS DAİRE 1-2 - 3-4 - 5-6 - 7-8 - 9-10 - 11-12 - 13 - SALON MUTFAK BANYO EBV. BANYO WC İŞ ODASI ANTRE HOL BALKON BALKON 28.40m² 15.09m² 14.88m² 9.00 m² 11.75m² 4.39m² 2.95m² 1.54m² 1.49 m² 10.04 m² 8.05m² 18.57 m² 15.90m² TOPLAM 164.57 m²

KAPALI OTOPARK ZEL OKUL RTA-LİSE BASKETBOL VOLEYB NEREDEYİZ?? 1.9 km ÇOCUK PARK 2.4 km SQUASH Otogar PLAYSTATION Outlet Center UNA 41 Burda AVM 5.9 km İN BAR DASI Arasta Park AVM Symbol AVM Özel Konak Hastanesi MedicalPark Hastanesi Kocaeli Devlet Hastanesi 2.9 km FİTNESS 5.9 km RESTAURANT 4.1 km ÇEVREYOLU 2.9 km KAPALI 5.8 km OTOPARK Akarca ÖZEL Mahallesi, Yavuz Sultan Selim OKUL Caddesi (Yuvam Akarca Konutları arkası) İzmit/KOCAELİ +90 262 225 20 20 info@kentproje.com.tr İLK-ORTA-LİSE

OTOYOL OL OTOGAR I OTOYOL BUHAR ODASI ÇEVREYOLU İLK-ORTA-LİSE VİTAMİN BAR