Hava süspansiyon sistemindeki ağırlık göstergelerini bağlama



Benzer belgeler
Pnömatik sistemdeki ağırlık göstergelerinin bağlantısı


İ Ö İ



Merkezi elektrik ünitesi. Merkezi elektrik ünitesi

Lumination LED Armatürler

SKV 3400 Seviye Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı

Pnömatik sistemi ile ilgili genel bilgiler. Pnömatik sistemin tasarımı. Tanımlamalar PGRT. Basınçlı hava deposu. APS (Hava İşlem Sistemi)

10,84- Bağlantı Tipi No : G 1/2. Alttan Baðlantýlý. bar/psi. mmhg. Bar. mws. bar/psi. mmhg. Bar. mws. bar/psi

Kullanım Kılavuzu / User s Guide Garanti Belgesi / Guarentee Certificate



Ek kılavuz. Su Soğutma - MINITRAC 31. MINITRAC 31 radyometrik sensörleri için aktif su soğutma sistemi. Document ID: 48522






SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı



ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ Ö ğ ğ ğ ğ


Şanzımanın çıkarılması. Genel. Aletler. GR/S/O 875/895/9105/R şanzımanlar için geçerlidir. Scania'dan uygun alet örnekleri:














Ö Ç Ö


Ç Ç Ş Ö







İ İ




Ç Ö Ş Ş Ç Ü Ş Ş Ö Ü










İ İ Ö Ö





Ş Ç İ İ İ Ç Ş



Ö


SK 2400 On-Off Seviye Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı


KİT KODU: 102 LI4 01T




ç ış ı ı ı ı ı ı ı ıı ı çı ı ı ı ı ığı ı ğ ı ı ı ıı ı ı ı





İ İ İ

Bir düz şanzımanın sökülmesi. Genel. Emniyet. GR801, GR900, GRS890, GRS900 ve GRS920 şanzımanlar için geçerlidir. ÖNEMLİ!

SD 1200 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için:


SK 1200 Seviye Alarm Kontrolörü Montaj ve Kullanım Kitapçığı


MANOMETRELER 3.1 PİEZOMETRE

*Cihazları vinçle kaldırırken kaldırma aparatlarının uzunluklarını toleranslı tutunuz. Kısa bağlanan durumlarda cihaz deforme olabilir.

AKE ELEKTRİKLİ DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

Harici ısıtma için soğutma suyu çıkışı. Genel

Pnömatik sistemi ile ilgili genel bilgiler

KLİMA İÇ TESİSAT YIKAMA MAKİNASI SERVİS BÜLTENİ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar:

Dell Harici Ortam Yuvası. Kullanım Kılavuzu. support.dell.com

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

Transkript:

Genel Genel Mesela forkliftle yükleme yapılırken ağırlığın dışarıdan görünümü genelde istenerek kamyon sürücüsünün platforma ne kadar kargo yüklendiğini görebilmesi sağlanır. Ağırlık birkaç yolla görüntülenebilir. Hava süspansiyonlu araçlar için ağırlık göstergeleri kullanılabilir. Bu belge ağırlık göstergelerinin nasıl bağlandığını açıklamaktadır. Ağırlık göstergeleri için alternatifler vardır. Diğerleri arasında, bağlantı ağırlığı ekranda gösteren CAN arabirimiyle doğrudan yapılabilir. Böyle sistemler daha fazla işlevsellik sağlar. Ağırlık ölçeği her türlü hava koşulunda çalışabilmesi için yuvaları yağ ile doldurulmuş bir manometre türüdür. Her dingil için bir ağırlık göstergesi kullanılmalıdır çünkü 2 devre zaten bağlanmış dingiller haricinde garanti bir işlevsellikle bağlanamaz. 3 2 4 5 1 0 6 357 490 Manometre örneği ÖNEMLİ! Pnömatik sistemler üzerinde çalışırken, Pnömatik sistemi değiştirme belgesinde açıklanan güvenlik önlemlerine uyulmalıdır. Pnömatik sistem hakkında daha fazla bilgi aşağıdaki belgedelerde mevcuttur. Pnömatik sistemi ile ilgili genel bilgiler Pnömatik sistemin modifiye edilmesi Alternatif tartma sistemleri hakkında daha fazla bilgi Tartma ekipmanında bulunur. 07:60-02 Yayım 1 tr-tr 1 (6)

Ağırlık göstergelerini bağlanma Ağırlık göstergelerini bağlanma Ön dingilde ağırlık göstergesini kontrol valfi ve hava körükleri arasına sol tarafa k mümkündür. Not: Bojili araçlarda dingiller ayrılmıştır ve bağlanmalıdır. Diğer dingiller için, her dingil için bir ağırlık göstergesi veya devrelere bağlanmadan, ağırlıkları birlikte ekleyerek farklı ağırlıkları ölçebilen bir ekipman gereklidir. Devrelerin zaten bağlanmış olduğu dingiller bu durumun dışındadır. Ağırlık göstergesini kontrol valfiyle hava körükleri arasına, aşağıdaki kablolama şemasında kırmızıyla olan devrelere, bir yere yerleştirin. Ağırlık göstergeleri söz konusu araç için en iyisinin ne olduğuna bağlı olarak T71, T72 ve T73 sensörlerinin yanındaki hava körüklerinde veya V54 ve V55 valflerinde bağlanabilir. Not: Yanlış okuma riski borunun uzunluğuyla artar. Bu yüzden, ağırlık göstergelerini mümkün olduğunca hava görüklerine takmak iyidir. Aşağıdaki kablolama şemasında, bu, V54 valfinde yı, ön dingil için çıkış 23'ü temsil etmektedir. 07:60-02 Yayım 1 tr-tr 2 (6)

Ağırlık göstergelerini bağlanma Kırmızı kablolar mevcut kablolar üzerinde bağlantıların yapılmasına müsade edilen yerleri ve yeni bağlantı örneklerini göstermektedir. Yeşil döngüler ağırlık göstergelerini göstermektedir. T99 Ø 8 mm* + V54 3 V55 3 1 2 23 22 21 11 23 22 21 11 Ø 8 mm* Ø8 mm Ø8 mm* Ø 8 mm T72 Ø 8 mm T73 T70 T71 Ø8 mm APS 25 Ø 12 mm 357 504 Kablolama şeması örneği Görünüm ve isim dingillere bağlı olarak değişir. * Düşük basamak üniteli araçlarda 12 mm 07:60-02 Yayım 1 tr-tr 3 (6)

UYARI! Pnömatik sistemlerde çalışırken güvenlik yönetmelikleri hakkında daha fazla bilgi Pnömatik sistemi değiştirme belgesinde bulunur. Hava basıncı son derece yüksek olduğundan ve yaralanmalara neden olabileceğinden çalışmaya başlamadan önce pnömatik sistemi boşaltın. 1. Güvenlik yönetmeliklerine uyulduğundan emin olun. 2. Pnömatik sistemi boşaltın. T99 V32 T72 357 491 Örnek: Konum ileri, ELC4. Yeşil işaretler kontrol valfi ve hava körükleri arasındaki basınçlı hava hattını göstermektedir. Ağırlık göstergelerinin bağlantısı kontrol valfi ve hava körükleri arasında herhangi bir yerde yapılabilir. 07:60-02 Yayım 1 tr-tr 4 (6)

3. Uygun bir yerde basınçlı hava hattını kesin veya mevcut donanımın bağlantısını kesin. 4. T praçası veya diğer uygun bağlantı rakoru takın, örneğin F rakoru. 5. Ağırlık göstergesine yeni bir hat takın. Ağırlık göstergesi yalnızca sistemdeki basıncı gösterir. 6. Pnömatik sistemi doldurun. 7. Doğru ağırlığı gösteren kantar kullanarak gösterge okumasını kalibre edin. 07:60-02 Yayım 1 tr-tr 5 (6)

V54 V55 E18 T70 T71 T73 357 493 Örnek: İki arka dingilli aracın arkasına yerleştirilmiş basınçlı hava hatları, ELC4. Yeşil işaretler tahrik dingili için basınçlı hava hattını, mavi işaretler ise ilave dingil için basınçlı hava hattını gösterir. Ağırlık göstergelerinin bağlantısı kontrol valfi ve hava körükleri arasında herhangi bir yerde yapılabilir. 07:60-02 Yayım 1 tr-tr 6 (6)